IK SPEEL GRAAG EEN KEERTJE MEE !

Qua gebruiksgemak en vlot verlopen van het maken van afspraken
opteren we voor een Facebookgroep waarin iedereen welkom is om
zich op te geven om mee te spelen of zelf speelmomenten te lanceren.
Volg ons op Facebook (klik) om op de hoogte te blijven!

Foto
5% korting op al uw aankopen bij spellenspeciaalzaak Adriaensen!!!
(Klik op bovenstaand logo om de spellenlijst te bekijken)


Flag Counter
Spellenblog SpinLi
Omdat spelen de belangrijkste bijzaak ter wereld is ...
11-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magic the gathering
Klik op de afbeelding om de link te volgen Via de website van Wizards of the coast kon je je gratis setje van Magic the gathering aanvragen.

Heel simpel allemaal, gewoon even registreren, je afhaalpunt selecteren en klaar is kees. Ik ben net
het pakketje gaan ophalen. Het omvat een doosje "TenthXedition, core set, Molimo's might". Ik ken
persoonlijk weinig of niets van Magic. Maar moesten er geïnteresseerden zijn, dan kunnen ze het eens
bekijken op onze volgende spellenavond.

De spelregels zijn wel redelijk uitgebreid heb ik me laten vertellen, en je moet echt in het spel inkomen.
Dit spel is ook een verzamelspel, waarbij het de bedoeling is om een zo sterk mogelijk deck samen te stellen.
Aangezien dit fenomeen niet echt interessant is voor de spellenclub, gaan we hier dan ook niet echt verder
op in.

11-02-2009 om 16:24 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Formula D
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb net bericht gekregen van Hodin dat wij de Formula D wedstrijd gewonnen hebben die zij hebben uitgeschreven enkele weken geleden.
Als prijs mogen we ons opmaken voor de uitbreiding van Formula D, een nieuw parcours. Nu komt het er nog op aan het basisspel ergens op
de kop te tikken en we kunnen er tegenaan.

Misschien kunnen we het ook combineren met de originele versie van het spel, maar als we echt hip willen zijn en rasechte streetraces willen organiseren zullen we toch op zoek moeten gaan naar de Asmodée-versie. Dit spel is ondertussen al zeer populair gebleken bij veel van onze
spelers. Het spelmechanisme is simpel en toch zo boeiend. Dat maakt van dit spel een ludiek en sfeervol bordspel.

Wie wil er nu niet de baas zijn van een F1-stal? Wie wil er niet door de bochten van Monaco vlammen tegen 300 km/uur?
Wie wil er zich niet meten met de snelsten der aarde? In Formula D krijg je het allemaal!

11-02-2009 om 14:21 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
07-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26ste spellenavond
Op onze 26ste spellenavond op vrijdag 6 februari 2009 mochten we weer heel wat bezoekers verwelkomen. Zo'n 70 bezoekers vonden hun weg naar SpinLi en hebben wederom een fijne avond mogen beleven. Er werd duchtig op los gespeeld en dit keer was er ook ruimte voor het "zwaardere, langere" spel. De zaal was dit keer opgesplitst in twee delen, één deel voor familie- en kinderspellen, één deel voor de spelersspellen.

Dit bleek toch een schot in de roos. Vele mensen zochten hun weg, naar de al snel veel te kleine kapel. Misschien moeten we de zaal volgende keer volledig omdraaien, maar dit zal waarschijnlijk praktische problemen met zich meebrengen, desalniettemin is het zeker het proberen waard en zullen we onze best doen om hierop iets te vinden.

We kregen ook weer enkele nieuwe bezoekers over de vloer die zich naar eigen zeggen erg goed hebben geamuseerd. We verwelkomenden ook twee leden van Roll the dice, die de lange weg vanuit Nederland ervoor overhadden om bij ons een avondje te komen spelen en dat kunnen we uiteraard appreciëren. Ook het bezoek van de mensen van het Geel Pionneke deed zeker deugd, we gaan zeker ons best doen om ook bij hen dikwijls aanwezig te zijn op de spellenavond. (Wil je samen afspreken, log je dan in op ons forum, dan spreken we daar af om samen naar Geel te rijden op de derde zaterdag van de maand)

Kortom, het was weer een succes en een genot om deze spellenavond te mogen organiseren, we kijken al uit naar onze volgende avond binnen vier weken. Dit is het korstste stuk dat er tussen twee spellenavonden kan zitten, dus het aftellen zal dit keer zeker zo snel gaan.

Tot dan!

07-02-2009 om 18:07 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
04-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cambria
Vandaag kreeg ik de eer en het genoegen om een spel uit het verre Amerika met de post aan te krijgen. We voegen met trots het spel "Cambria" van Vainglorious games toe aan de collectie. Deze erg kleine uitgeverij is eigenlijk een éénmansbedrijf, nl. de auteur achter dit wargame-dobbelspel Eric B Vogel.

Zoals u op onderstaande foto zal zien, merkt u ook direct dat dit een echt low budgetspel is : de doos heeft de kwaliteit van een lichte schoendoos, het spelbord is een vel karton, de spelregels zijn even stevig als het spelbord, maar de rest van het materiaal is op zich nog best
wel verzorgd. De mini-dobbelstenen, de overwinningsfiches en uit kunststof vervaardigde blokjes (legers) kunnen er zeker mee door.

Maar het heeft allemaal wel iets, het moet niet altijd zo'n spel zijn dat enkel en alleen maar verkoopt voor z'n mooie materiaal. Wat er onder het deksel van die doos zit is belangrijker. Onze goede vriend Dominique verwijs in zijn "De tafel plakt! - awards" enkele keren naar dit spel. (lees zeker eens Award 14) Als ik me goed herinner was dat de prijs voor het belabberdste materiaal, maar ook dat van leukste dobbelspel ... en dat wil toch wat zeggen. Op dat vlak was er toch voldoende concurrentie met Sushizoch im Gockelwock, Los banditos, Drachenwurf, Risk express, ...

In Cambria ben je een Romeins leider en probeer je forten te overwinnen met je legers. Het Wales van toen is rond 400 na Chr. het schouwtoneel van deze strijd. Door middel van een dobbelsteenworp ga je legers in het spel brengen en verplaatsen over het spelbord. Bedoeling is om een fort te belegeren. Zo gauw alle toegangswegen naar het fort zijn volgebouwd volgt er een waardering, waarbij diegene die met de meeste legers aan de poort staat te kloppen, de punten krijgt. Bij de grote forten is er ook nog een troostprijs voor de tweede sterkste. Je gooit in je beurt met twee dobbelstenen. Deze bepalen waar je je legers mag gaan plaatsen, en zo andere legers kan verjagen.
- gooi je twee verschillende nummers (niet 1) : je mag een leger plaatsen op een weg aan een fort met één van de nummers die je hebt gegooid
- gooi je twee dezelfde nummers (niet 1) : je mag een leger van een tegenstander verwijderen en de jouwe in de plaats zetten aan een fort met het nummer dat je hebt gegooid
- gooi je een één en een ander nummer : je mag een leger plaatsen zoals gewoonlijk of een leger verplaatsen naar een weg aan een fort met het ander gegooide nummer (eventuele tegenstanders worden weer verwijderd)
- gooi je een dubbele één : je moet een leger verplaatsen volgens de bovenstaande regels en dat mag naar een weg aan een fort naar keuze. Daarna mag je een leger op een boot zetten en deze kan je gebruiken als joker (als een dobbelsteenrol) in een volgende ronde.

Het spel eindigt als er nog maar maximum zes overwinningsfiches op het spelbord liggen. De speler die het meeste punten heeft verzameld in de loop van het spel is de winnaar.

Ik kreeg dit spel van Eric Vogel op voorwaarde dat ik jullie vooral zou warm maken om dit spel punten te geven op BGG. Ik zou al onze leden die vertrouwd zijn met BGG dan ook willen oproepen om dit spel te beoordelen, eventueel na een test bij SpinLi. Het is zijn bedoeling om in de lijst van spellen te worden opgenomen en daarvoor moet je een bepaald aantal stemmen hebben. (ik weet zelf niet precies hoeveel)
Dus neem een kijkje aub op : Boardgamegeek

04-02-2009 om 13:09 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellen voor vrijdag 6 februari
De spellen voor vrijdag :

* Kinderspellen :
Jakkiebak kippenkak, Fladderadatsch, Ubongo, Middernacht vampierenjacht, Egelrace, Wijsneus, Spokenwoud, Kai piranja, Schildpaddenrace, Kakkerlakkensalade, Loop it, Mollenmania, Doolhof, Magic dance, Ave Caesar, Up & down, Coco razzi, Hide & seek en Camouflage north pole

* Familiespellen :
A castle for all seasons, S.A.T.O.R., Lord of the rings, Chicago express, Dominion, Jenseits von Theben, Ticket to ride cardgame, Keltis, Wikinger, Pandemie, Durch die wuste, Alhambra, Aber bitte mit sahne, Hab & gut, Graantje de voorste, Sushizock im gockelwock, Filou

* Zwaardere spellen :
Caylus, Agricola, Le havre, Amyitis, Steel driver, Tinners'trail, After the flood, Giants, Railroad tycoon, Age of empires III, Through the ages, Planet steam, Tribun

* Doos met kaartspellen

Indien u nog spellen wenst aan te vragen, gelieve dat dan zeker te doen voor woensdagavond, zoniet kunnen wij niet garanderen dat we het aangevraagde spel bij zullen hebben.

03-02-2009 om 19:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spielwarenmessen Nürnberg
Vanaf donderdag 5 februari openen de deuren van de speelgoedbeurs in Nürnberg.
Deze beurs is niet toegankelijk voor particulieren, maar hier krijgen de winkeliers en
groothandels een overzicht op de nieuwigheden voor 2009. Er worden naast bord-
en kaartspellen ook al het ander speelgoed tentoongesteld. Dit keer "slechts" één hal
vol met spelletjes. Sommigen zullen nog niet te verkrijgen zijn de eerste maanden, anderen
zullen onmiddellijk na de beurs voorhanden zijn. Uiteraard gaan wij onze uiterste best doen
om alles zo goed mogelijk op te volgen en de nieuwigheden zo spoedig mogelijk naar onze
club te krijgen.

Hou dus zeker deze weblog in het oog de volgende weken, want er zou af en toe wel eens
iets nieuws kunnen verschijnen. U kan onze weblog trouwens via RSS toevoegen, zodat
u direct ziet wanneer er een nieuw bericht is geplaatst.

03-02-2009 om 14:11 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
31-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De "smallworld"-hype
Dit nieuwe spel van Days of wonder heeft een heuse marketingstunt met zich meegebracht.

Elke dag bracht de uitgeverij een nieuw beeld van een volk uit het spel. Nu is het gekoppeld aan een wedstrijd,
waarin de populairste volkeren worden gekozen met een poll.

U kan de tussenstand live volgen. U kan ook nog meespelen, let wel, je moet de perfecte top drie geven en bovendien
tellen de snelste beslissers, dus ik vrees dat u al een combinatie moet gaan zoeken die niet veel volk heeft en hopen dat
deze volkeren toch nog de hoogte inschieten.

31-01-2009 om 09:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nocturne Hodin al weer voorbij
't Was weer gezellig en verzorgd bij Hodin.
Het tekort aan nederlandstalige demonstratoren was natuurlijk ook weer frappant, dus hebben we maar franstalige instructies opgevolgd.
Gelukkig leenden de spellen die we speelden zich daar nog wel toe. Ik speelde :

- Dice town (prototype) van Matagot : poker met dobbelstenen in een mooi kleedje (aanrader)
- Excape : een nieuwe Knizia, leuk, vlot, snel, mens-erger-je-niet gehalte met een extraatje
- Pickpocket (Repos productions) : eveneens een snel, vlot spel, een beetje diamant-achtig, ga ik door of stop ik nu en pak ik de punten
- Bobby sitter : junglespeed tussen de schapen
- Dixit : héél apart spel over gevoelens en het inschatten van de tegenspelers

Deze avond heeft ons toch weeral laten kennismaken met enkele leuke spellen die zeker in onze clubkast horen en hopelijk ook terecht komen. Zéér interessant is ook de overname door Asmodée, zodat deze spellen sneller hun weg zullen vinden naar onze markt. Hopelijk vinden ze er in Frankrijk dan nog eens iets op om een spel taalonafhankelijk te maken of op z'n minst ook engelse (of nederlandse) tekst te voorzien op het materiaal.

31-01-2009 om 08:50 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
28-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spellen voor maart

Ondertussen meldde ik u al dat het spel Timber Tom werd toegevoegd aan de collectie. Dit spel zal pas op onze spellenavond van maart te spelen zijn. Hierbij komen ook een deel spellen die we bij spelmagazijn.be hebben besteld. Dit pakketje kwam in de loop van de week aan. We voegen de spellen al toe aan onze collectie. Ze staan al in de lijst op onze website en indien u meer info omtrent deze spellen wil, verwijs ik u graag naar de overeenstemmende pagina op Boardgamegeek.

De spellen die erbij komen, zijn allen van Amerikaanse uitgeverijen, die normaal héél wat transportkosten met zich meebrengen. Intrafin is de Belgische verdeler van de spellen van Z-mangames, Valley Games en Fantasy Flight Games en aangezien spelmagazijn partner is met deze uitgeverij konden we de spellen vrij voordelig naar de club halen, waarvoor onze dank aan Tim en Marjolijn.

Begin al maar te watertanden bij volgende prentjes :

28-01-2009 om 17:38 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
26-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oooh mooie Timber Tom
Nadat ik een artikel op de weblog las van mijn goede vriend Dominique, kwam ik terug in contact met dit fraai vormgegeven spel.
Ik had enkele maanden geleden al eens een teaser ontdekt van Timber Tom op boardgamegeek, maar nadien was het een beetje
uit mijn gedachten ontsnapt.

Dominique is in het begin van 2009 awards aan het uitreiken voor allerhande spellenprijzen. Dit spel kreeg voor hem sowieso de prijs
voor de mooiste uitvoering, vandaar dat we het spel ook erg  graag in de collectie wilde hebben. Na enkele leuke mails héén en weer met
Marc Bingham, de auteur van dit spel, kunnen we dan ook trots het spel toevoegen aan de collectie.

In dit spel gaan vier hikers op zoek naar de schatten die zich op de toppen van de bergen bevinden. Door het uitspelen van kaarten kan je
de weg voor je tegenspelers een beetje manipuleren, je gaat bomen afhakken en planten, je duikt onder in schuilhutten om op adem te komen,
je zoekt materiaal om door onherbergzame gebieden te geraken.

Wanneer je de doos opent, de tamelijk groot is, merk je dat het spelbord zelf al in 3d is. Het is een groot landschap met overal gaatjes. In deze
gaatjes worden de bomen en hikers geplaatst. Dus moest je het spelbord eens omstoten, dan staat alles nog netjes op zijn plaats. Het materiaal zit netjes verpakt : de bomen in een leuk doosje, de goudzakjes, hikers, dobbelsteen en voorraden netjes in schuimrubber, de kaarten in een
doosje en alles is netjes bedrukt en gelabelled met het Timber Tom logo.

We zullen het spel zo spoedig mogelijk aan een speelronde onderwerpen en dan hopen we dat het even leuk speelt als het eruit ziet!

Meer info over dit spel vindt u op : www.timbertom.eu

Nogmaals een dikke merci aan Pyxi en Marc Bingham

26-01-2009 om 11:21 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief verstuurd
De maandelijkse nieuwsbrief is verstuurd. Hopelijk heeft u deze goed ontvangen! Zo niet, laat dan even een seintje, dan krijgt u hem zo spoedig mogelijk.

26-01-2009 om 10:36 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Geel pionneke
Op zaterdag 24 januari zijn we op bezoek gegaan bij een nieuwe spellenclub, nl. 't Geel Pionneke.
Zoals de naam al doet vermoeden is deze spellenclub gevestigd in Geel. Zij zijn ontstaan uit een
samenwerking tussen Atea gaming group (Herentals), een groep fervente gamers die speelden met
de collega's van Atea en speelgoedzaak "Het paard van Troje".  Het paard van troje organiseerde
af en toe ook spellenavonden, maar daar ze dat niet echt meer zagen zitten, en er een groep enthousiastelingen
was die er voor wilde gaan, is 't Geel pionneke ontstaan.

Zij spelen in het volkshuis in Geel, in een zaaltje achter het café. Voordeel is dat je een ganse dag kan eten
en drinken bestellen en dat je je om niets anders moet bekommeren dan spelen (ook voor de organisatie), nadeel
is natuurlijk wel dat je met de Geelse winkelstraatprijzen moet rekening houden. Dit proberen ze dan ook te
compenseren met hun entreegeld. De eerste probeerkeer is gratis, daarna betaal je €1 of €7 voor een lidkaart
voor een jaar.

Voorlopig staan hun spellenavonden gepland op de derde zaterdag van de maand. Ze beginnen te spelen om 13.00 uur
en gaan door tot middernacht. (met een sluitingsuur ten laatste om 3 uur). Ik vond het persoonlijk een erg fijne namiddag,
waarin ik twee spellen heb kunnen spelen die ook in onze collectie zitten, maar door tijdsgebrek nog niet aan geraakt.
Planet steam was het middagvullende programma en de koningsburcht een luchtige en zeer toffe afsluiter.

Het bezoek is zeker voor herhaling vatbaar, maar het grote probleem is natuurlijk altijd de tijd zoeken en vinden hé.

Proficiat aan de organisatie van 't Geel Pionneke en nog veel succes.

26-01-2009 om 10:35 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
21-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief 2009/2 online
Voor diegene die niet kunnen wachten en die zitten te popelen om onze nieuwsbrief van februari te lezen, heb ik erg goed nieuws.
De nieuwsbrief staat al op onze website en kan u daar al eens rustig nalezen. In de loop van volgende week wordt deze ook naar uw
mailbox gestuurd.

21-01-2009 om 16:05 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
17-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de ban van ... een ruiltje
Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben er wederom een nieuwe telg bij in de clubkast. Ditmaal keren we terug naar de ongelooflijke trilogie van "the lord of the rings". In de ban van de ring is ook uitgebracht door 999 games, maar is jammerlijk genoeg niet meer te verkrijgen. Vandaar dat we op een engelstalige versie van FFG zijn gebotst. Op zich maakt dit niet erg veel uit aangezien de tekst op speelbord en kaartjes erg beperkt zijn. In dit spel gaan de spelers weer met verenigde krachten ten strijde tegen het kwaad "Sauron". Coöperatieve spellen slaan de laatste tijd erg aan, ook bij ons in de club. Denk maar aan : "Shadows over Camelot, Pandemic, Ghost stories, ..."

Ik heb dit spel leren kennen bij twee van onze leden Luk en Karen en zij waren in ieder geval wild van dit spel. Het is niet zo'n supermoeilijk spel, eenvoudig om te spelen en uit te leggen, maar oh zo spannend of je het haalt of niet.

Zal jij de wereld redden van het kwade en de ring kunnen vernietigen in het vuur van de Doemberg. Ik ben benieuwd !

17-01-2009 om 10:55 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
16-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aanwinsten gearriveerd

Na onze spellenavond van januari hebben we rustig de tijd genomen om onze nieuwe aanwinsten aan te schaffen.
Vandaag zijn een deel al gearriveerd. Het eerste deel bestaat uit spellen die vooral bedoeld zijn voor de veelspeler, alhoewel het ook bij gelegenheidspelers zeker in de smaak zal vallen. Hieronder al eens een overzichtje.
16-01-2009 om 15:45 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
09-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordspelforum terug online
U kan zich terug gaan storten op het forum van bordspelforum.com. De transfer naar de andere provider is geslaagd en alles lijkt prima te werken. Alle berichten zijn bewaard gebleven, enkel uw avatar moet u even terug aanmaken. Veel postplezier !

09-01-2009 om 08:27 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
07-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordspelforum.com down
Jammerlijk genoeg moeten we melden dat bordspelforum.com, het forum voor al uw bordspellenkennis even stilligt.
Zij zijn op zoek naar een andere provider en zullen hopelijk spoedig terug online zijn, ze beloven zelfs sterker terug te komen dan ooit.
Ik ben benieuwd !

07-01-2009 om 15:01 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SpinLi online
SpinLi is in de tussenperioden tussen de spellenavonden ook zeer actief. Kom maar eens een kijkje nemen op ons forum.
Je zal merken dat we wederom gestart zijn met een rondje weerwolven en zelfs een heuse quiz. Deze laatste is nog wel in
een testfase, maar hopelijk wordt dit ook een leuk tussendoortje.

We zijn trouwens steeds op zoek naar geïnteresseerden die graag mee keuvelen en zeveren op dit forum, dus registreer je
even en je kan zo meedoen.

07-01-2009 om 15:00 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
03-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25ste spellenavond
Ons zilveren jubileum zit er weeral op. De datum leunde misschien wel dicht aan bij de feestdagen, en iedereen was nog een beetje verzadigd van spijs en drank, maar dat weerhield de mensen niet om tot op onze spellenavond te komen. 58 mensen vonden hun weg naar de cafetaria van Lindelo. Onder hen ook wederom wat nieuwe gezichten en dat is altijd fijn zo in het begin van een nieuw speeljaar.

Er werd weer duchtig op los gespeeld, zowel het luchtige, als het zware werk kwam aan de bak op deze spellenavond. Voor de eerste keer sinds lange tijd helde de balans ook meer over naar de volwassenen dan de kinderen. Hopelijk heeft iedereen er wederom van genoten, de sfeer was in ieder geval pico-bello, maar de mooie kerstversiering in de zaal zal daar ook zeker voor iets tussen gezeten hebben, bij deze dus ook een dikke merci aan de mensen van Lindelo.

De eerste spellenavond van het jaar, dat wil ook zeggen "vernieuwen van de lidkaarten". Tot nog toe sloten reeds 33 mensen zich aan bij SpinLi. Hopelijk kan dit aantal in de loop van de volgende spellenavonden ook nog een beetje groeien en maken we er weer één grote familie van.

Noteer ook al zeker de volgende datum in uw agenda, want op vrijdag 6 februari is het weeral een SpinLi-avond. Hopelijk tot dan!

03-01-2009 om 11:32 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's 25ste spellenavond online
U kan de foto's van de spellenavond van gisteren gaan bekijken op onze website www.spinli.tk .
Even doorklikken op het topic "spellenavonden" en dan gaat u ze zeker vinden.

03-01-2009 om 11:24 geschreven door SpinLi  


>> Reageer (0)

Foto

Klik op ons logo om terug naar de startpagina te gaan


Bent u op zoek naar info omtrent een spel? Typ de titel hieronder in het balkje en klik op "zoeken".

Zoeken in blogContact via mail :

spellenkanaal (at) gmail (dot) com

Categorieën
 • "Kaartje leggen" (5)
 • Essen 2009 (47)
 • Essen 2010 (27)
 • Essen 2011 (45)
 • Essen 2012 (137)
 • Essen 2013 (212)
 • Essen 2014 (85)
 • Essen 2015 (86)
 • Essen 2016 (77)
 • Essen 2017 (76)
 • Hete hangijzers (6)
 • imprESSENs (651)
 • Nürnberg 2012 (17)
 • Nürnberg 2013 (17)
 • Spelen met SpinLi (318)
 • Spellen in beeld (77)
 • Tussendoortjes (9)

 • Bezoek je onze nieuwe blog alvast een keertje? Zie bij de links!

  Links
 • Spellenlijst SpinLi
 • Bordspelmania : forum
 • Ditterio's blog
 • Spel(l)enderwijs
 • Boardgamegeek
 • De tafel plakt ! (Dominique)
 • SpinLi's nieuwe blog !!!
 • Spellenclub Pallieter (Lier)
 • Spellenclub Heist statie (Heist-op-den-Berg)
 • Spelregels.eu

  Foto

  5% korting bij aankoop als SpinLi-lid !!!
  Klik op het logo om hun site te bezoeken.
  Inhoud blog
 • Solar Flux
 • Elk einde heeft een nieuw begin ...
 • Photosynthesis (Blue Orange Games)
 • Nutz (Blue Orange Games)
 • Katarenga (Huch)

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 12-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!