Snel afslanken. Punt.

Ben jij van plan om gewicht te verliezen en ben je op zoek naar een gezond dieet waardoor je snel vermageren kan? Lees dan zeker de tips die ik mijn klanten geef. Ik heb ze hiernaast voor u neergeschreven. En vergeet niet: waar een wil is, is een weg. Ook jij kan vermageren, als je maar over de juiste portie motivatie verliest. Ik wens je alvast veel succes en bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen!
Inhoud blog
 • de TOP 7 beste afslankprogramma's om snel te vermageren
  Zoeken in blog

  Nuttige links
 • Zorg en Gezondheid
 • Vlaanderen.be
 • Bewust consumeren
 • Afvallen zonder moeite
 • Gezond vermageren
 • Health Belgium
 • Eetgewoonten
 • Dokters van Wacht
 • Broepsvereniging Diëtisten
 • Op zoek naar een dieet schema of voedingsschema? De diëten die we links hebben verzameld, bevatten het allemaal. Ook zijn ze allen voorzien van gezonde dieet recepten die je kan volgen om af te vallen aan de hand van een beter voedingspatroon. Stap voor stap naar een lager gewicht, dat is ons doel!
  Snel afslanken & vermageren dankzij deze 7 voedingsschema's!

  28-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de TOP 7 beste afslankprogramma's om snel te vermageren
  Iedereen die last heeft van overgewicht wil snel vermageren. En dat niet alleen. Men wil in een zo korte mogelijke tijd zoveel mogelijk kilo’s aan overgewicht kwijt spelen. Maar kan dat wel, snel vermageren? Hoe kies je het voor jouw beste afslankprogramma om in een zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk overgewicht te verliezen? We maken je keuze gemakkelijk. Recent wetenschappelijk onderzoek testte de populairste afslankprogramma’s. Wil je snel afslanken? Maak dan je keuze uit deze top 7 afslankprogramma’s en zie die kilo's wegsmelten!

  1. Het Vitadis Slanker Leven Plan

  dieet1

  Het Vitadis Slanker Leven Plan is een nieuwe en succesvolle nieuwkomer bij de zeven beste afslankprogramma om snel te vermageren. Het betreft hier geen dieet in de echte zin van het woord. Het gaat hier wel om een gezonde levenswijze. Dit Vitadis Slanker Leven Plan bestaat uit drie stappen. Tijdens de eerste weken val je snel af, tot maar liefst 7 kilo’s per week. Je eet dan hoofdzakelijk gezonde en proteïnerijke voeding en minder koolhydraten. Met dit gezond eetpatroon vermager je snel vanaf de eerste dag. Je ziet dus ONMIDDELLIJK RESULTAAT. Tijdens het Vitadis Slanker Leven Plan eet je steeds tot je verzadigd bent, van enig hongergevoel is hier geen sprake. Je verliest op een gezonde manier vet en calorieën. Een persoonlijke voedingscoach staat je constant met raad en daad bij. Eens je gezond streefgewicht bereikt krijg je regelmatig nieuwe gezonde recepten en extra tips van je voedingscoach. Je gezond eetpatroon wordt dan vanzelfsprekend en je gezond streefgewicht blijft behouden.

  Voor meer info omtrent het Vitadis Dieet, bezoek www.slankerleven.com

  2. Het Paleo Dieet

  dieet2

  Met het Paleo eet je zoals de holbewoners: voeding in zijn zuiverste vorm, puur natuur. Dat doet je niet alleen snel vermageren, maar komt je algemene gezondheid ten goede. Dankzij een hogere lichamelijke weerstand ben je vitaler dan ooit. Paleo dieet is zoveel meer dan een dieet. Het is in de eerste plaats een gezonde levenswijze waarbij het belangrijker te weten wat je eet dan hoeveel je eet. Het betreft dus zeker geen extreem dieet. Mager vlees, vlees van gevogelte zoals kip, kalkoen en konijn, vis, schaal- en schelpdieren, noten, pitten, zaden en fruit staan centraal. Alle granen en graanproducten, alle soorten zuivelproducten en zowel geraffineerde witte suiker als alle kunstmatige zoetstoffen, bewerkte voeding, peulvruchten, vette en zoute voeding en groenten met met een hoge concentratie zetmeel zoals aardappelen, rijst, pasta, erwten, pompoen, bieten, en maïs horen in het paleo dieet niet thuis.

  Voor meer info omtrent het Paleo Dieet, bezoek www.paleorevolutieboek.be

  3. Het Raw Food dieet

  dieet3

  Het raw food dieet sluit nauw aan bij de principes van het paleo dieet. Raw food bestaat uit volwaardige, verse, onbewerkte, plantaardige voeding waaronder allerlei verse seizoengroente, fruit, noten, zaden, gekiemde granen, gekiemde bonen, algen zoals spirulina en chlorella, zeewier en wilde planten. Maar ook rauwe vis en rauwe melkproducten zoals zuivel horen hier thuis. Je zorgt voor de onmisbare variatie door rauwe groenten en vers fruit te verwerken in gezonde smoothies of met rauwe taart, rauwe lasagne, pesto, en lijnzaadcrackers. Volledig overschakelen op rauwe voeding vraagt niemand. Velen combineren rauwe voeding met een klein deel gekookte, gestoomde of gebakken voeding. vooral voor starters met het raw food dieet is zo’n combinatie zeker aan te raden. Op doe manier krijg je de nodige tijd om je aan dit eetpatroon aan te passen en voorkom je tekorten aan gezonde voedingsstoffen zoals onmisbare vitaminen en mineralen. Dat laatste is erg belangrijk voor ieder gezond dieet.

  Voor meer info omtrent het Raw Food Dieet, bezoek www.legallyraw.be

  4. Het Mentale Dieet Plan

  dieet4

  Een belangrijk aspect bij gezond afslanken is het overbekende jojo effect. Niet alleen snel vermageren is belangrijk. Eens je gezond streefgewicht bereikt moet je dit ook behouden. Er zijn meer dan genoeg ongezonde crash diëten die je spectaculaire resultaten beloven. Wanneer je echter in je vroegere eetgewoonten hervalt vliegen de verloren kilo’s er zo weer aan. Deze crash diëten zijn niet alleen weggegooid geld, ze ondermijnen je gezondheid en zijn in sommige gevallen zelfs levensgevaarlijk. Laat deze ongezonde crash diëten voor wat ze, en kies één van de 7 beste afslankprogramma’s om snel te vermageren. Succes verzekerd! De meeste crash diëten verdwijnen even snel dan ze op de markt van de afslankproducten verschenen. Het Mentale Dieet Plan van voedingscoach Katja Callens is een blijver, en reeds meer dan vier jaar het populairste afslankprogramma ooit. Het verschilt dan ook grondig van alle andere diëten. Katja Callens legt immers de nadruk op het mentale aspect van vermageren. Ze geeft je extra ondersteuning in de vorm van aangepaste oefeningen om je motivatie te verhogen. Begeleiding staat hier centraal. Katja Callens is je online coach die je persoonlijk begeleidt naar je gezond streefgewicht. Gezond en blijvend afslanken met het MDP is géén kwelling, maar een prettige ervaring en gericht op lange termijn. Je eet waar je zin in hebt, maar met mate. Zo wordt dit MDP je gezond en vanzelfsprekend eetpatroon, waarbij je metabolisme of stofwisseling centraal staat. Zo zal je veel meer vet verbranden, zelfs terwijl je slaapt!

  Voor meer info omtrent het Mentale Dieetplan, bezoek www.hetmentaledieetplan.com

  5. Weight Watchers

  dieet5

  Een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging komen ook hier op de eerste plaats. WeightWatchers pakt overgewicht en snel vermageren individueel aan. Logisch, niet iedereen eet hetzelfde en bij overgewicht en snel vermageren spelen factoren zoals leeftijd, lengte en geslacht een belangrijke rol. Met WeightWatchers eet je gezond, evenwichtig en gevarieerd en wordt extra lichaamsbeweging sterk aangemoedigd. Snel vermageren met WeightWatchers doe je niet in je eentje, maar in groep. Afhankelijk van je persoonlijke gegevens krijg je een ProPoints plan waarmee je perfect weet wat je dagelijks mag eten. Het is precies dit ProPoints plan dat voor een extra stimulans zorgt. Eén ding is duidelijk: WeightWatchers werkt. Vooral de eerste weken slaag je er in om snel te vermageren, daarna gaat het langzamer maar de verloren kilo’s overgewicht ben je ook definitief kwijt.

  Voor meer info omtrent het Weight Watchers programma, bezoek www.weightwatchers.be

  6. Zelfslank Plan Booster

  dieet6

  Dit Zelfslank Plan Booster is er op gericht snel te vermageren. Dat is volgens leefstijlcoach Alex Greve noodzakelijk om gemotiveerd te blijven en vol te houden. Velen die kampen met overgewicht hebben een gebrek aan het nodige zelfvertrouwen, en dat wil hij met zijn Zelfslank Plan Booster weer herstellen. Snel vermageren en je streefgewicht definitief behouden zijn de twee doelstellingen van dit afslankprogramma. Snel vermageren doe je met plan door het strikt volgen van een aangepast voedingsplan, waardoor je meer vet en calorieën zal verbranden. Hierbij staat het eten van de juiste voedselcombinaties op de juiste tijdstippen centraal.

  Voor meer info omtrent het Zelfslank Plan + Booster, bezoek www.zelfslank.nl

  7. Afslanken met Gemak

  dieet7

  Volgens voedingscoach Irene Bouwmeester zijn nieuwe inzichten nodig om het systeem van snel vermageren te begrijpen. Volgens haar geraak met een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging nooit écht van je overgewicht verlost. Als gevolg van crash diëten en sporten gaat ons lichaam in spaarstand waardoor het niet alleen minder vet en calorieën zal verbranden. Je zal je ook vermoeid en lusteloos voelen als gevolg van een gebrek aan energie. Snel vermageren doe je volgens haar geleidelijk aan. Om het bekende jojo effect te voorkomen, moet je lichaam zich aan de nieuwe omstandigheden en aan zijn nieuw basisgewicht aanpassen en daar is tijd voor nodig. Met Afslanken met gemak leert Bouwmeester je alle nieuwe inzichten inzake gezond afslanken aan de hand van maar liefst 42 verschillende afslankprogramma’s. Aan jou de keuze om er het beste en meest doeltreffende uit te pikken.

  Voor meer info omtrent Afslanken met gemak, bezoek www.afslankenmetgemak.nl
  Over mijzelf
  Ik ben Estelle
  Ik ben een vrouw en woon in Kortrijk (België) en mijn beroep is voedingsconsulente.
  Ik ben geboren op 07/05/1969 en ben nu dus 51 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: bloggen, reizen, sport, fietsen.

  Blog als favoriet !


  Archief per week
 • 24/03-30/03 2014

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tamme_ratjes
  www.bloggen.be/tamme_r
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  astralis
  www.bloggen.be/astrali
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  dierenapotheek
  www.bloggen.be/dierena


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!