Inhoud blog
  • smaak van saar
  • Smaakvansaar
  • smaak van saar
  • Welkom!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Smaak van saar
    Bloggen.be
    30-11-1978
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen









    Beste lezer, 

    Welkom op mijn blog. Hier probeer ik een keer in de  
    week op woensdag of donderdag recepten uit.

    Ik laat ook tips en recepten achter.



    Veel plezier met lezen!

    30-11-1978 om 00:00 geschreven door Sara  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smaak van saar
    zaterdag 20 juli: vandaag  heb ik zandkoekjes gemaakt het recept is als volgt: 

    INGEREDIENTEN: 

    KOEKJES: 

    200 g koude boter
    250 g bloem ( neem wat extra om uit te rollen ) 
    5 g bakpoeder ( of een zakje ) 
    100 g suiker
    2 eierdooiers 

    GARNERING: 

    poedersuiker

    EXTRA: 

    2 bakplaten bedekt met bakpapier
    plasticfolie 
    deegroller 
    steekvormpjes voor koekjes ( of een glas om rondjes te steken )


    BEREIDINGSWIJZE: 

    1. verwarm de oven voor op 170 c.

    2. snijd de boter in kleine blokjes.

    3. zeef de bloem en bakpoeder boven een grote kom.

    4. voeg de suiker, een snufje zout, de eierdooiers en de boter toe.

    5. meng met een spatel of mixer alle ingrediënten tot een stevig en glad deeg. OPGELET: meng niet te lang, want dan word het deeg stug. 

    rol het deeg tot bol, rol in folie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast. ( TIP: kneed het deeg met de hand dat is beter. ) 

    6. bestuif het werkblad met een beetje bloem en rol het deeg uit tot een plak van halve centimeter dik.

    7. druk met een steekvormpje ( of een glas ) figuren uit het deeg en leg ze op de bakplaat. 

    vouw de restjes van het deeg tot een bal en rol het deeg uit en maak nieuwe figuren.

    8. bak de koekjes in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin. 

    laat de koekjes op de bakplaat afkoelen en knapperig worden. bestuif de afgekoelde koekjes eventueel met poedersuiker.


    zondag 21 juli: vandaag heb ik eierkoek gemaakt. het recept:   ik heb geen zin om het helemaal op te schrijven dus als je het wil weten zoek op google naar

    EIERKOEKEN- LAURA´S BAKERY.

    maandag 22 juli: I LOVE SCHUIMPJES!!!!!! ik vandaag dus schuimpjes gemaakt, 

    alleen ik ben het recept kwijt dus je moet zelf ff zoeken.


        VEEL PLEZIER!!!!! :) :)!!

    25-07-2018 om 19:11 geschreven door Sara  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smaakvansaar
    Vrijdag 13 juli: vandaag heb ik brownies gemaakt met slagroom, ijs, vanillesaus, bonbons en sprinkels. 

    Maandag 16 juli heb ik weer pastasalade gemaakt met brood en worst.

    Dinsdag 17 juli: ik heb lunch gemaakt met gehaktballetjes en stokbrood. Dat ging  niet zo goed want eerst brande ik mijn mond  aan een gehaktbal en toen liet ik de pan op mijn teen vallen :( .

    Het was niet erg veel deze week maar toch veel leesplezier!

    18-07-2018 om 20:21 geschreven door Sara  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smaak van saar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen







    zondag 8 juli: 

    Vandaag heb ik de lunch verzorgd. Ok, eerst heb ik knakworstjes opgewarmd dat ging niet zo goed want ik brandde mijn vinger en het begon te koken, (dat is niet de bedoeling!!)  daarna haalde ik de pastasalade uit de koelkast want die had ik de dag daarvoor gemaakt . Dit doe je als volgt:

     Nodig:                              
                  
    blikje mais 
    komkommer 
    tomaat 
    peper en zout
    ketchup en majonaise      
    gekookte pasta
     
    zo doe je het:

    Snijd de komkommer en tomaat in stukjes, haal het schil van de komkommer en doe het in een kom met een blikje mais. Wat majonaise, een beetje ketchup en wat peper en zout, doe het een beetje op gevoel. Doe de pasta erbij en smullen maar!! :) :) 

    Veel plezier!!!!

    Maandag 9 juli: 

    Vandaag heb ik broccolitaart gemaakt maar ik mag het recept niet verklappen:( :(

    Woensdag 11 juli:   

    Vandaag ga ik een verjaardagsmaal maken. Ik maak de tomaten salsa: 

    Nodig : 

    tomaat 

    ui

    limoen 

    peper en zout

    koriander

    Te doen: 

    snijd de tomaat in kleine stukjes en snijd ook de ui in kleine stukjes. Doe het in een kleine kom met wat limoensap, peper, zout en koriander. TIP: knip de koriander met een schaar!! 😁

              
    Eetsmakelijk!! 🤗

    12-07-2018 om 00:00 geschreven door Sara  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 27/11-03/12 1978

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs