Onze Trainers

Provinciale Knapen

Kjell Coumans

Gewestelijke Knapen
Yves Mels

Gewestelijke Knapen
Marc Garcez

Provinciale Scholieren
Sven Van De Voorde

Gewestelijke Scholieren
Yves Van Acker

Uefa's
Wim Van Tieghem

Klassement

Uefa's :
2e plaats

Provinciale scholieren :
5e plaats

Gewestelijke scholieren :
11e plaats

Provinciale knapen :
7e plaats

Gewestelijke Knapen (YM) :
10e plaats

Gewestelijke Knapen (MG) :
11e plaats

Aantal Punten

Uefa's :
34 punten

Provinciale scholieren :
25 punten

Gewestelijke scholieren :
7 punten

Provinciale knapen :
17 punten

Gewestelijke Knapen (YM) :
17 punten

Gewestelijke Knapen (MG) :
13 punten


Topscorer

1. Jonas Van De Velde (Uefa's) : 18
2. Miguel (scholieren) : 12
3. Ramazan (Uefa's) : 10 
4. Sam Van Gerven (Knapen) : 8
5. Daan (Scholieren) : 5

Droge Netten

1. Davy (uefa's) : 
4 doelptn tegen

2. Jens (scholieren) :
15 doelptn tegen

3. Sven (knapen) :
23 doelptn tegen
Jeugdvoetbal SK LOCHRISTI
Knapen-scholieren-Uefa's
19-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lotenhulle - SK Lochristi
Beste lezer, het is reeds een tijdje geleden dat u nog eens van mijn geniale verslagjes kon watertanden, maar gelukkig ben ik er terug voor de laatste maal dit seizoen. De Uefa's moesten vandaag naar Aalter om er een nodeloos duel te spelen tegen hekkensluiter Lotenhulle.
Waarom nodeloos? De thuisploeg was nu eenmaal zo een zielige ploeg dat je het moeilijk met de juiste woorden kan beschrijven. Bij een slechte actie lachten ze zichzelf gewoon vierkant uit. Ik kon mijn lach niet inhouden toen ik deze onwerkelijke taferelen zag.
Het begon allemaal (deze ochtend in mijn melkherberg... neen, grapje) met een schitterend doelpunt van Ramazan die de bal vanuit een moeilijke positie kon binnenschieten op de volley. Dit zou het eerste doelpunt van de vele zijn, ik hoop dat mijn geheugen mij kan helpen tijdens mijn neerpennen. Een deel van de ploeg vertoefde deze week in Sunparks en dat heeft Davy G. duidelijk veel goeds gedaan. Hij zorgde namelijk voor de schitterende tweede goal. Hij kon namelijk van ver buiten het strafschopgebied met links binnen knallen. Fantastisch. Een domper op de vreugde was de aansluitingstreffer van Lotenhulle nadat een fout op keeper Davy door de scheidsrechter genegeerd werd. De thuisspeler kon de bal mooi in een leeg doel trappen. 1-2. Het was weer die debiele scheids van op Watervliet en Middlesbrough. Maar ja, wat doe je er aan. Voor de rust kon de ploeg van Wim nochtans tweemaal juichen. Spijtig genoeg lijd ik aan een vorm van amnesia en kan ik me derde niet meer herinneren. De vierde was een alweer mooie goal door Jonas, hij reageerde het snelst op een geniale aflegger van Ennio (met het hoofd) en trof mooi raak. 1-4 was de ruststand.
Na rust regende het mooie goals. Ramazan kon na een mooie aanval lekker raak schieten. Thomas getuigde: "dat was nu mijn makkelijkste assist ooit." Inderdaad, de thuisploeg kwam er gewoon niet aan te pas. Ze waren druk bezig elkaar te verwijten met hun gebrekkige voetbalkwaliteiten.
Thomas kon later zelf scoren en Ennio brak door de thuisverdediging om na een mooie solo de 1-6 aan te tekenen. Van de laatste goals kan ik me enkel nog een tweede schitterend doelpunt van Davy G. herinneren. Na knullig verdedigen van vertrekkende verdediger Jurgen Vervust kon de thuisploeg nog een doelpuntje meepikken. Grapje, Jurgen, het was je fout niet. Bedankt aan jou en Martijn voor jullie bewezen diensten doorheen de voorbije jaren. 2-9 is de eindstand van de laatste officiële match met deze ploeg in zijn geheel. Donderdag is er nog een oefenpot tegen de A-Beloften op het A-complex. Zaterdag gaat de hele ploeg een deel van de Ronde van Vlaanderen fietsen als afsluitende activiteit om die avond nog stevig te feesten op Rani en Sharon's birthday party. Jongens, steek de biefstuk alvast maar in de broek!

SK Lochristi speelde met: Davy G., Nick, Martijn, Jurgen, Cédric, Thomas, Theo, Ennio, Davy G., Jonas, Ramazan (Emre Tapmaz Yunus).

Uw verslaggever, Nick.

19-04-2009 om 23:05 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (12 Stemmen)
29-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Lochristi - Sint-Denijs
In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen trachtten de Uefa's nog eens het beste in zich te tonen tegen een sterk Sint-Denijs. De omstandigheden zaten echter niet mee vandaag. Door verschillende regenbuien lag het veld er zeer drassig (en glad) bij. Uw reporter kan hierover getuigen.
De bezoekers startten het sterkst tegen een moeizaam spelend SK Lochristi. Het duurde dan ook niet lang vooraleer de ploeg alweer een tegengoal op stilstaande fase op zijn doos kreeg. Een bezoekende speler had de bal maar simpel binnen te tikken nadat de bal niet werd weggewerkt. 0-1. Triestig. Gelukkig was de aanvalslinie vandaag goed op dreef. Maxime werd op links het straatje in gestuurd na een mooie zeldzame mooie combinatie en werd foutief neergehaald in de zestien. Jonas kon de klus klaren. 1-1. De slapende verdediging  van de thuisploeg stond positioneel totaal verkeerd toen nog geen minuut na de gelijkmaker ze de het deksel op de neus kregen. Arno ging onder de bal door waardoor de bezoekende spits alleen op doel kon gaan. Davy B. had de bal bijna uit de voeten van de speler gehaald maar de bal kwam bij een tegenspeler terecht, die maar binnen te tikken had. 1-2. Nog triestiger. Déjà-vu enkele minuten later: Jonas en Ennio combineerden mooi en de eerste kwam alleen voor doel om af te werken. 2-2. SK Lochristi was eindelijk bevrijd en speelde nog een sterke eerste helft; maar scoren lukte tot dusver nog niet. Rust.
De tweede helft was stukken beter dan de eerste helft. Het was een leuke eindeseizoenswedstrijd met twee ploegen die voluit voor de zege gingen. De mannen van Lo konden de beste kansen aantekenen. Ramazan kwam tweemaal alleen voor de bezoekende doelman maar verzuimde de bal in doel te krijgen. Ook Martijn had een grote kans op de winning-goal. In zijn laatste thuismatch ooit bij SK Lochristi kon de centrale verdediger zijn ploeg de winst schenken, maar de doelman kon juist voor de sterspeler van SK Lo de bal ging binnentrappen de bal wegtikken uit zijn voeten. Het zou nogal een afscheid geweest zijn, hij heeft namelijk een droomtransfer naar Sint-Kruis-Winkel versierd. Sint-Denijs kon enkel een paar keer dreigen van op afstand en kon nog een paar hoekschoppen forceren, maar de verdediging gaf gelukkig geen krimp. De thuisploeg probeerde, maar kon de goal niet vinden. 2-2 was de billijke eindstand.

SK Lochristi speelde met: Davy B., Stijn (Emre Tapmaz Yunus), Arno, Martijn, Nick, Cédric, Theo, Ennio (Ramazan), Davy G., Jonas, Maxime.

Uw verslaggever (voor de voorlaatste keer), Nick.

29-03-2009 om 14:53 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (13 Stemmen)
25-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVE Aalter - SK Lochristi
Op een kille woensdagavond speelden de Uefa's een vooruitgeschoven wedstrijd tegen Aalter, een ploeg die veilig in de middenmoot verkeert. Oppassen was het toch geblazen want de tegenstander wist op eigen bodem Poesele en Sint-Denijs te verslaan. Het verloor ook maar nipt tegen Mariakerke. Trainer Wim opteerde voor de zelfde elf als zaterdag met Davy, Emre Tapmaz Yunus en Nick op de bank.
SK Lochristi begon goed en kon vrijwel meteen een paar goede kansen afdwingen maar het doelpunt viel tot grote ergernis van trainer Wim aan de andere zijde. Een minuut nadat een thuisspeler een goede redding forceerde van keeper Davy B. op corner kon hij de bal wel binnenschieten bij de volgende hoekschop. Alweer de zoveelste tegengoal in de terugronde na zwak verdedigen. SK Lochristi wist meteen waarvoor het stond vanavond en toen Thomas uitviel met een blessure aan de lies zag het er zeer somber uit. Zijn vervanger Nick kreeg al een gele kaart nog voor een bal aan te raken. "Hij kwam te vroeg op het veld," was de verklaring van de arrogante man met het fluitje Ondanks de achterstand gaven de bezoekers niet op en toen een thuisspeler een schot tegenhield met zijn handen wees de scheidsrechter naar de stip. Jonas kon zoals gewoonlijk de klus klaren. 1-1. Dit was een zeer belangrijke goal. Er viel niets noemenswaardig meer te noteren in een matige eerste helft.
De tweede helft was misschien wel de belangrijkste van heel het seizoen. Indien hier niet gewonnen werd, konden de bezoekers hun ambities voor de eerste plaats veilig opbergen. De tweede helft kende een identiek verloop als de eerste. Op zeldzame momenten werden een paar uitstekende kansen gecreëerd maar het was niet goed genoeg. Tot overmaat van ramp kreeg kapitein Theo krampen. Hij kon niet meer verder. Het grootste gevaar op stilliggende fases was dus ook weg. Na een knappe één-twee van Nick en Cédric kwam Davy G. alleen voor doel maar hij besloot hard naast. We wisten hoe laat het was. Talloze corners werden nog afgedwongen, maar zonder succes. De klok tikte verder maar scoren lukte niet. 1-1: seizoen voorbij.
Blijf op post voor nog twee verslagen van de wedstrijden SK Lochristi - Sint-Denijs en Lottenhulle - SK Lochristi.

SK Lochristi speelde met: Davy B., Stijn, Arno, Martijn, Cédric, Thomas (Nick), Theo (Emre Tapmaz Yunus), Ennio, Maxime, Jonas, Ramazan (Davy G.)

Uw reporter, Nick.

25-03-2009 om 23:52 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
24-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaterdag 28/03/09
knapen/Mark
13u00 Laarne-Kalken - SKLO

knapen/yves M.
15u15 SK.Oostakker -SKLO

pro knapen
13u00 SKLO - Lovendegem

prov scholieren
16u00 aalter - SKLO

gew scholieren
bye

uefa
10u30 SKLO - ST.Denijs

24-03-2009 om 21:18 geschreven door webmaster  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Poesele - SK Lochristi
Onder een prachtig lentezonnetje speelden de Uefa's vandaag één van hun belangrijkste matchen van dit seizoen. De ploeg vertrok richting Poesele, de derde in de rangschikking, met als doel de drie punten te behalen en Mariakerke het vuur aan de schenen te leggen. Trainer Wim kon over vijftien spelers beschikken, al viel basisspeler Nick deze week uit door blessure. Hij nam plaats op de bank, naast een zieke Jurgen. Stijn en Cédric waren hun respectievelijke vervangers op rechts- en linksback.
Stijn stelde zeker en vast niet teleur, integendeel, de hele ploeg speelde een schitterende eerste helft. Het moeilijk bespeelbare veld zorgde voor niet al te beste omstandigheden, maar de bende van Wim kon desondanks goed voetballen en vele kansen creëren. Theo was gevaarlijk op hoekschoppen, hij kopte eenmaal over en de andere keer kon de goede doelman van de thuisploeg zijn kopbal mooi pareren. Derde keer goede keer? Neen. Spijtig genoeg werd hij bij de volgende mogelijkheid in de rug geduwd voor de neus van de scheidsrechter. Fluiten deed de sympathieke jongeheer in het zwart niet. Maxime startte voor het eerst sinds een aantal weken nog eens en werd verschillende malen goed diep gestuurd. Hij haalde vaak de achterlijn, wat voor kansen zorgde. Op één van zijn voorzitten werd een kopbal van Jonas (of was het Ramazan?) op een schitterende wijze uit doel gehouden, alweer. Het leek niet te lukken vandaag. De thuisploeg kon hier maar weinig tegenoverstellen, ze konden enkel de bal zo ver mogelijk naar voor schieten (of gewoon zo ver mogelijk in de naast het veld gelegen grasvelden). Thomas kwam na een mooie individuele actie recht voor doel maar zijn schot ging hoog over. Dit lag duidelijk aan het hobbelige veld. Na een sterke eerste 45 minuten stonden de bordjes spijtig genoeg nog in evenwicht. Maar zou dat nog lang duren?
Na een verfrissende pauze, startten de bezoekers aan de tweede helft met volle moed op zoek naar het eerste doelpunt. Ze deden rustig voort op hun elan en speelden nog altijd goed voetbal. Het zag er voor de thuisploeg zeer slecht uit toen de hun linksback een tweede gele kaart kreeg voor een professionele fout op Maxime. Ze moesten met tien verder.Op het uur kregen de bezoekers een zoveelste hoekschop. Het ingestudeerde nummertje werd correct uitgevoerd: Thomas gaf de bal kort naar Ennio en die kon de bal op het hoofd van Ramazan schilderen. Die kopte hem er schitterend in. 0-1! Tot GROOT jolijt van de bezoekers. Er kwam zelfs een streaker op het veld! Neen, grapje, ik had mijn kleren nog aan. De veer was eindelijk gebroken. SK Lochristi werd gelanceerd en kon op counter iets later de voorsprong verdubbelen. Ironisch was het een lange bal die de thuisploeg nekte. Martijn stuurde sneltrein Maxime diep. Hij kon onhoudbaar naar doel spurten en de 0-2 aantekenen. Match zo goed als gespeeld. Het was natuurlijk meer dan verdiend, laten we daar geen misverstanden over bestaan. SK Lochristi dicteerde het spel en enkel een weergaloze reflex van de doelman kon Maxime van een tweede goal houden. De bezoekers leken de match rustig te gaan uitspelen maar met nog een paar minuten voor de boeg kon Poesele via hun eerste aanval van de match de aansluitingstreffer aantekenen. Alweer iets te nonchalant verdedigen lag hierbij aan de basis. De bende van Wim had echter hun schaapjes op het droge en de trainer kon nu zonder problemen een kreupele Nick op het veld brengen voor Davy G. nadat die in de clinch raakte met de thuisploeg. Dat was niet het laatste hoogtepunt van deze mooie namiddag. De ploeg kreeg na de wedstrijd nog een mooie bak bier van trainer Wim en afgevaardigde Didier! Merci daarvoor! 1-2 was de eindstand. Mariakerke won spijtig genoeg met 1-6 op Vinderhoute en heeft het lot nog altijd in eigen handen.

SK Lochristi speelde met: Davy B., Stijn, Arno, Martijn, Cédric (Davy G. (Nick)), Thomas (Emre), Theo, Ennio, Maxime, Jonas, Ramazan.

Uw verslaggever, Nick.

21-03-2009 om 00:00 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
14-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Lochristi - Wippelgem
Met nog zes wedstrijden voor de boeg dit seizoen kregen de Uefa's vandaag Wippelgem op bezoek. Dit Wippelgem staat bekend als een ploeg met een uitstekende organisatie dus het beloofde geen gemakkelijk duel te worden. SK Lochristi kon de drie punten goed gebruiken om de druk bij Mariakerke te blijven leggen. Mariakerke moest vandaag tegen Watervliet spelen. Op puntenverlies zullen we maar al niet hopen.
Over de eerste 35 minuten valt er weinig positiefs te vertellen. De thuisploeg kwam echt zwak voor de dag. Er werd veel te veel balverlies geleden en ik kon geen enkele deftige kans noteren. Dit tot Blauw-Wit een strafschop kreeg voor een fout op Ramazan. Jonas zette zoals altijd de penalty feilloos om. 1-0. SK Lochristi was gelanceerd en nog geen vijf minuten later stond de 2-0 op het bord. Een zeldzame mooie aanval via Cédric en Ramazan werd afgemaakt door alweer Jonas. 2-0 en we konden gaan rusten.
Bij de koffie werden enkele vervangingen doorgevoerd door de jarige Wim. Vooral de invalbeurt van Maxime zorgde voor wat meer gevaar op de helft van de tegenstander maar er werd niet meer gescoord. De verdediging stond voor het eerst sinds lang op scherp en was nauwelijks op een foutje te betrappen. 2-0 is de terechte maar toch ook licht teleurstellende eindstand want volgende week zal het toch nog een stukje beter moeten zijn als de Uefa's op bezoek gaan bij Poesele. Hopelijk kan de bende van Wim de drie punten daar pakken.

SK Lochristi speelde met: Davy B., Nick, Stijn (Martijn), Theo (c), Jurgen, Thomas (Arno), Cédric, Ennio (Emre Tapmaz Yunus), Ramazan, Jonas (Maxime), Davy G..

Uw verslaggever, Nick.

14-03-2009 om 00:00 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
08-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middlesbrough (Middelburg) - SK Lochristi
De Uefa's trokken dit weekend richting de Nederlandse grens om daar aan te treden tegen het in de subtop geklasseerde VK 'Akkers' Middelburg. U leest het goed, 'Akkers'. Zoals u al kan raden was het weer een bende van het type Watervliet e.d. Toen de ploeg aankwam werden ze vriendelijk verwezen naar de prachtige kleedkamers (lees: containers). Het was moeilijk te geloven maar de tegenstander stond vijfde in de stand, het beloofde dus een aangenaam duel te worden.
SK Lochristi greep de tegenstander vanaf het eerste fluitsignaal (door de licht gedementeerde scheidsrechter) bij de keel. Kansen werden vaak via de rechterflank afgedwongen en Davy G. vele malen werd diep gestuurd maar tot een goal kwam het niet. SK Lochristi kampeerde gedurende de eerste 45 minuten op de helft van Middelburg, maar scoren lukte echt niet. Ramazan kon oog in oog met de doelman de bal niet binnen het kader krijgen en bij vrije trappen waren de bezoekers veel te vaak te onmondig. Dit tot Ennio (met zijn nieuwe grijze schoentjes) een fenomenaal doelpunt uit zijn hoed (en schoenen) toverde. Hij kapte zijn man tot driemaal toe uit en schoot dan hard naar doel van buiten de backlijn. De keeper van de thuisploeg kon er niet bij en de 0-1 was een feit. Dit tot groot jolijt van het bezoekende kamp. Dit was tevens de ruststand.
Na half-time (waarbij er verhuisd werd naar een iets deftigere kleedkamer) kwam de thuisploeg wat meer in de wedstrijd met ouderwets 'pottengestamp'. Na vijf minuten werd een lange bal onderschept door Nick. Die probeerde de bal lateraal te spelen richting Martijn, maar er zat een aanvaller tussen.die zijn flank kon afgaan en dan voorzetten tot bij een medespeler die kon afwerken. 1-1 en de thuisploeg zat voor het eerst in de wedstrijd. Zoals al meerdere keren dit seizoen konden de bezoekers meteen terugslaan met een schitterend doelpunt. De bal kwam tot bij Ramazan na een mooie gecombineerde actie en die kon afwerken. 1-2 en de thuisploeg was aangeslagen. Later kon ook Jonas nog scoren (zijn zoveelste al dit seizoen). 1-3. De scheidsrechter was er één van de lachwekkende soort en nam de ene foute beslissing na de andere. Ongelooflijk. De bezoekers hadden recht op misschien wel drie penalty's na fouten op Ennio en Jonas en nog een paar andere spelers maar fluiten deed hij niet. Dat deed hij wel voor vrije trappen voor de thuisploeg en bij één daarvan liet alweer Nick (die niet de gelukkigste match speelde uit zijn carrière) zijn man alleen staan en die kon de bal voorbij Davy B. krijgen. 2-3. Door krachtvoetbal werd het nog zwoegen en vechten voor iedere bal. Het doelpunt viel echter aan de andere kant opnieuw. Nick wierp de bal in Ennio's voeten en toen hij de bal terugkreeg leverde hij een schitterende voorzet tot bij invaller Maxime die de bal tegen de touwen kon deviëren. 2-4 en de match was gespeeld.
Mariakerke won van Zomergem dus de kloof van twee punten lijkt voorlopig nog altijd onoverbrugbaar te zijn. Opmerkelijk was het verlies van nummer drie in de rangschikking Poesele tegen Sint-Denijs. Hierdoor lijkt de tweede plaats voor SK Lochristi veilig gesteld. Volgende week komt Wippelgem op bezoek.

SK Lochristi speelde met: Davy B., Nick, Arno, Martijn (Cédric), Jurgen, Thomas (Stijn), Theo, Ennio, Davy G. (Emre Tapmaz Yunus), Jonas, Ramazan (Maxime).

Uw verslaggever, Nick.

08-03-2009 om 00:00 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
28-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Lochristi - Belzele-Evergem
Na de relatief zwakke prestatie tegen Ursel van vorige week kregen de Uefa's de kans om een en ander recht te zetten tegen de nummer zes in de stand, de jumpstylers van Belzele-Evergem. Niet zo een gemakkelijke opgave, dachten de mannen van trainer Wim op voorhand, met de krappe 0-1 overwinning in de heenmatch in het achterhoofd. Al kon die score gerust een stukje hoger geweest zijn, ware het niet dat er zwak werd afgewerkt die dag.
Davy G. stond vandaag opnieuw in de basis en dat zullen ze in Belzele geweten hebben! De rechtsvoor, die eerder in het seizoen vooral van op de bank moest toekijken, speelde een schitterende eerste helft en kon maar liefst driemaal scoren. Een hattrick m.a.w. Na zijn eerste goal kon Belzele nochtans tegenscoren via een ongelooflijk klungelige goal. Na een hoekschop, die werd weggewerkt, trachtte een speler van de bezoekers keeper Davy B. te verschalken met een pover schot. Maar tot overmaat van ramp week de bal af op Thomas en belandde in doel. Pech, pech, pech... SK Lochristi was nochtans niet aangeslagen en reageerde vrijwel meteen. Davy G. kon zijn tweede van de dag simpel binnentikken nadat hij alleen voor de doelman kwam. De bezoekers speelden goed mee en het was een redelijk aangename pot voetbal in de eerste helft. Davy G. kon zijn hattrick compleet maken nadat hij profiteerde van geklungel in de bezoekende verdediging. 3-1 was de ruststand.
De bende van Wim begon aan de tweede helft met de bedoeling om nog een paar doelpuntjes aan deze stand toe te voegen. Dit lukte spijtig genoeg niet zo goed en gedurende een lange periode gebeurde er niet veel. Dit tot er niet goed werd uitverdedigd bij de thuisploeg. Belzele kon profiteren en naderen tot 3-2. De spanning was terug in de wedstrijd. De Uefa's werden niet van de wijs gebracht en konden met een schitterend doelpunt die spanning onmiddellijk wegnemen. Het begon bij Emre Tapmaz Yunus die aan de rechterkant de bal naar Thomas speelde, die gaf de bal aan Ennio, die op zijn beurt dan met een schitterende diepe pass invaller Maxime diep stuurde. Maxime kon afwerken en de 4-2 stond op het bord. Dit was de eindstand. Al wil ik hier nog aan toevoegen dat Emre Tapmaz Yunus met een kopbal nog bijna kon scoren. Het was een schitterende invalbeurt van hem vandaag. Niemand kon hem afstoppen.
We kunnen besluiten dat de Uefa's een goede prestatie hebben neergezet, niettegenstaande het feit dat de nul niet kon gehouden worden. Alle ogen zijn nu gericht op Mariakerke, die tegen het laaggeklasseerde Assenede moesten spelen. Je weet nooit. Ik zal het resultaat van deze wedstrijd hier binnekort bijzetten. Volgende week staat een verre trip naar Middelburg op het programma.

SK Lochristi speelde met: Davy B., Nick, Arno, sterspeler Martijn (Stijn), Jurgen, Cédric (Jonas), Theo, Thomas, Davy G. (Emre Tapmaz Yunus), Ennio, Ramazan (Maxime).

Uw verslaggever, Nick.

*Update: Mariakerke won 5-0, forfait.

28-02-2009 om 00:00 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoensupdate
1. Mariakerke 21 19 2 0 83-17 57
2. Lochristi 21 18 2 1 100-14 55
3. Poesele 21 17 4 0 76-29 51
4. Waarschoot 21 14 7 0 65-37 42
5. Middelb. 21 12 6 3 61-48 39
6. Belz.-Everg. 20 12 7 1 51-32 37
7. St.-Denijs 20 11 6 3 57-28 36
8. KVV Zelzate 21 10 8 3 65-51 33
9. Ass.-Boekh. 20 8 12 0 31-54 24
10. Watervliet. 21 7 11 3 51-81 24
11. Zomergem 21 7 13 1 31-70 22
12. Aalter 21 6 12 3 43-56 21
13. Wippelgem. 21 6 13 2 33-48 20
14. Vinderhoute 21 3 15 3 28-79 12
15. Ursel 20 2 17 1 19-69 7
16. Lotenhulle 21 2 19 0 32-113 6

Een echte journalist schrijft dag en nacht. Voor geïnteresseerden: zo ziet de rangschikking er uit na 21 speeldagen. Wie het klassement goed kan interpreteren ziet dat het verschil tussen Mariakerke en Lochristi nauwelijks twee puntjes is.
Belangrijke wedstrijden nog dit seizoen:
-21/03: Poesele - Lochristi
-25/04: Poesele - Mariakerke
Bovenstaande duel is op de laatste speeldag van het seizoen. Op die dag zal hoogstwaarschijnlijk het kampioenschap beslist worden. Lochristi moet op die dag tegen het laaggeklasseerde Ursel.

Merk ook op dat het tweede doelpunt op Ursel vorige zaterdag van Ramazan tevens het honderdste is dit seizoen! Applaus!

Uw reporter, Nick.

25-02-2009 om 00:00 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ursel - SK Lochristi
De Uefa's trokken vandaag naar het verre Ursel met een beperkte kern van juist twaalf spelers. Kapitein Theo, verdediger Arno en topschutter Jonas vertoefden in hogere regionen dit weekend waardoor trainer Wim een paar sterkhouders moest missen. Spelmaker Ennio komt terug uit ziekte en moest genoegen nemen met een plaats op de bank.
Ook al stond Ursel dan maar voorlaatste met een schamele negen punten, dit is veroorzaakt door een groot aantal matchen waarbij ze forfait moesten geven wegens gebrek aan spelers. Er stonden maar liefst negen Scholieren op het veld vandaag. Het duurde niet lang voordat Thomas de bezoekers de leiding kon geven na een goede combinatie met stand-in spits Ramazan. De thuisploeg was gemotiveerd het de tweede in de stand moeilijk te maken en kon een handvol kansen afdwingen. Nu ja, kansen, het was eerder een kwestie van de bal naar voor jagen richting de spits die er meestal als eerste bij was. Een aantal keer kwam hij voor Davy, maar scoren kon hij niet. De bezoekers bakten er niet veel van maar konden toch een tweede maal scoren na catastrofaal uitverdedigen. Ramazan kon profiteren en de 0-2 stond op het bord. Dit was ook de ruststand.
De tweede helft bracht niet veel beterschap. Er waren zeeën van ruimte maar daar werd niet van geprofiteerd. Verder dan een paar halve kansjes kwamen de bezoekers niet. Jonas werd duidelijk gemist, ook invaller Ennio kon weinig verandering brengen aan het spel. Op het einde van de wedstrijd was er nog een opstootje waarbij Davy G. betrokken was, en meer woorden ga ik niet meer vuilmaken aan deze wedstrijd. Met negen spelers tegen tien werd de match bij een 0-2 eindstand afgefloten.
Volgende week wacht Belzele-Evergem, de mannen van Wim zullen duidelijk uit een ander vaatje moeten tappen.
 
SK Lochristi speelde met: Davy B., Nick, Stijn, Martijn (Ennio), Emre, Cédric, Jurgen, Thomas, Maxime, Ramazan, Davy G.

Uw verslaggever, Nick.

*Update: Uw reporter heeft uit goede bron vernomen dat Mariakerke de topper tegen Poesele verloor, waardoor de bende van Wim op twee punten komt van de leider. Fantastisch nieuws.

21-02-2009 om 00:00 geschreven door nick  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)


Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboekNuttige links
 • Officiële site van SK Lochristi
 • Blog van eerste ploeg
 • Blog van reserven (Dwight)

 • Klassement (aangepast op woensdag)
 • Uefa's
 • Prov Scholieren
 • Gew Scholieren
 • Prov Knapen
 • Gew Knapen (YM)
 • Gew Knapen (MG)


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!