Inhoud blog
  • 0u49, 5 juli. 5e editie
  • Editie 4. Bij Davy en Peggy in Gent
  • Instructies voor 4 juli in Klein-Sinaai
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Skills&Beans
    Cooking with courage
    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.0u49, 5 juli. 5e editie
    Kok Frank krijgt de slagroom niet stijf, maar laat de elektrische mixer toch oververhitten.
    Alijn wou grietfilet op een bedje van waterkers serveren, maar er was geen griet in de winkel, en ook geen waterkers.
    Dus werd het tarbot en postelijn. Ook lekker, zeker?

    05-07-2009 om 00:53 geschreven door Skill  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Editie 4. Bij Davy en Peggy in Gent
    Laat ons beginnen met de 2 + 2 Rum-kenners












    "Hoe gooi ik een chocoladetaartje in het flessenvak?"

    04-07-2009 om 14:18 geschreven door Skill  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instructies voor 4 juli in Klein-Sinaai
    zaterdag 4 juli is het al onze 5e ' Skills & Beans ' .
     
    We hebben ondertussen 'den toer 'gedaan en zijn terug in Klein-Sinaai aanbeland. Persoonlijk vinden we het een super-formule ,steeds garant voor een geslaagde avond onder vrienden . Ook culinair is het geslaagd .Slechts sporadisch is er gezondigd tegen de spelregel dat alles 'self-made' moet zijn .
    Verschillende topgerechten zijn ondertussen de revue gepasseerd. Een greep uit het aanbod ;
     
                    *    Gefrituurd speculoosijs op een bedje van gecarameliseerde ananas en marsepijn
                    *    Roodbaarsfilet met cantharellen en pasta
                    *    Asperges in krokant jasje met gemarineerde zalm en een salsa van mango ,avocado ,komkommer en chili
                    *    Venkelmoesje met rivierkreeftjes en worteldipsoepje
     
    Andere klassiekers zullen eeuwig op ons netvlies/smaakpapillen blijven gebrand ,denken we  maar aan de chocomousse (of is het chocopasta ? ) façon Buysse-Verzele .De firma Callebaut zou naar het schijnt een bod hebben uitgebracht op de formule ,en trachten hiermee een tegenoffensief te doen op de reeds bestaande succesvolle  speculoospasta van Lotus .
     
    Tevens heb ik voor volgende editie ,om de gesprekken voor zover nodig  te animeren , een vragenlijst bijgevoegd welke ieder van jullie ingevuld mee dient te brengen . Je vult maar in naar eigen goesting .
     
    Afspraak 4 juli ,18 u 30 in Abdijstraat 49, 9190 KLS .
     
    Wie juist wat moet doen, weet ik niet .Wij stonden in voor dessert .
    Ter info: mocht het weer het enigszins toelaten ,dan kan er ook worden gebruik gemaakt van den BBQ 

    04-07-2009 om 13:50 geschreven door Skill  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)


    Archief per week
  • 29/06-05/07 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs