Inhoud blog
 • KMSK DEINZE - OHL
 • KMSK DEINZE - DENDER
 • Waasland-KMSK DEINZE
 • KMSK-Tubize
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Welkom op mijn blog!
  Nieuws Sportwereld
 • Trayvon Bromell loopt beste wereldjaarprestatie op 100m en werpt zich op als favoriet voor olympisch goud
 • Kevin Borlée, Sacoor, Laus en Bolingo komen zaterdag twee keer in actie op de World Relays
 • Ook gemengde 4x400m en Belgian Cheetahs naar finale World Relays en rechtstreeks ticket voor WK 2022
 • De zenuwpezen van de atletiek: waarom ook Tia Hellebaut ooit een sigaret opstak
 • Kevin Borlée blijft boven de 47 seconden in Italiaanse Savona
 • Ook Thomas Hofmans speelt laatste keer voor VH Leuven: “Met goed gevoel afscheid nemen”
 • Delfine Persoon onttroont Dirk Van Tichelt en Matthias Casse in De Container Cup
 • Roeselare hijst zich op 1-1 na vlotte zege in Maaseik
 • Stijn D’Hulst (Roeselare) en Silke Van Avermaet (Asterix Avo) vallen in de prijzen op VolleyProms
 • Vier spelers uit jeugdopleiding mogen naar EK: “Dankzij VHL zit de wil om hard te werken er echt in gebakken”
  Startpagina !
  Schollieren

  05-12-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  U16: KMSK Deinze - KV Kortrijk 2-4

  sloeberke In een aangename eerste helft suist een schot van Jean-Christophe net over de kruising. Even later komt diezelfde Jean-Christophe een fractie van een seconde te laat om een voorzet van Lorenz in doel te glijden. Het doelpunt valt echter aan de overzijde. Op een scherpe counter wordt de uit zijn doel gekomen Ben prachtig gelobd en Deinze wordt op achterstand geplaatst. Bij het vallen van de eerste regendruppels scoort Kortrijk aan honderd procent en loopt verder uit naar overdreven 0-3 cijfers. Bovendien komt het derde doelpunt tot stand na een licht toegekende strafschop.
  Na de herneming blijft een zieke Guillaume in de kleedkamers en trapt Kenny een open doelkans naast het doel. Deinze neemt stilaan de touwtjes in handen en er hangt een doelpunt in de lucht. Op vrije trap van Fenji kan Jean-Christophe met het hoofd milderen en onze jongens beginnen als het ware in een stunt te geloven. Enkele minuten later lukt Fenji de aansluitingstreffer wanneer de bezoekende goalie een schuiver van de doorgebroken Jean-Christophe moet lossen. Kortrijk trekt zich nu terug en speculeert op de counter. Een van die tegenaanvallen kent succes en net voor affluiten kan Ben nog een vijfde tegentreffer vermijden.
  Ongelukkige wedstrijd van onze jongens die tijdens de tweede helft met veel karakter en bijwijlen mooie combinaties opnieuw spankracht in de partij wisten te brengen maar uiteindelijk het deksel op de neus kregen.
  Door deze nederlaag zakt onze ploeg verder weg in het klassement. Zaterdag gaat de trip naar het derde gerangschikte KV Mechelen.

  05-12-2006 om 19:00 geschreven door Giannitjah  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  07-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KMSK DEINZE - OHL

  U16: KMSK Deinze - OH Leuven 1-4


   

  sloeberke Tegen de lijstaanvoerders uit Leuven moesten onze jongens noodgedwongen beroep doen op 2 spelers uit de U15. Al snel bleek dat de bezoekers over een uitgebalanceerd geheel beschikken. Toch was het eerste tegendoelpunt te vermijden geweest. Een misverstand in de verdediging werd door de tegenstander uitgebuit en leidde tot de 0-1. Daarna werd de productiefste ploeg uit de reeks (36-5 verhouding over 7 wedstrijden) goed opgevangen en werden nauwelijks kansen weggegeven. Zelf wisten onze spelers enkele halve kansen af te dwingen, doch zonder positief resultaat.
  Kort na de rust kon OHL de voorsprong verder uitdiepen via 2 doelpunten van uitstekende makelij. Vooral hun voordeel in gestalte wisten zij perfect uit te buiten. Maar onze jongens lieten de armen niet zakken en gingen op zoek naar een tegentreffer. Die kwam er bijna toen Lorenz Lomme zijn schot van de lijn werd geveegd. Even later kon diezelfde Lorenz via het hoofd de meer dan verdiende 1-3 op het bord zetten op een voorzet van Gianni Schollier. Kort daarop een grote kans voor Guillaume Cannie die naar doel schoot maar waarbij de bal ongelukkig afweek op het been van medemaat Glenn Delagrense. En zoals vaker gebeurt in het voetbal, viel het doelpunt aan de overkant. I.p.v. 2-3 werden nog overdreven 1-4 cijfers opgetekend. Moedig verweer van een verdienstelijk Deinze tegen een hecht blok waar weinig ploegen punten zullen tegen rapen.

   

  07-11-2006 om 19:33 geschreven door Giannitjah  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  05-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KMSK DEINZE - DENDER
  Deinze start snedig en Glenn plaatst al meteen een vrije trap op de deklat. Nauwelijks 10’ later kopt Jean-Christophe een voorzet naar doel maar de bezoekende goalie pakt de bal klemvast. Het eerste doelpunt valt echter aan de overzijde. Door een oneffenheid op het plein maakt de bal van Gilles een eigenaardige capriool en belandt ongelukkig in eigen doel: 0-1 na 19’. De thuisploeg reageert echter gevat en een voorzet van Guillaume wordt door Lorenz mooi met het hoofd in doel gedevieerd. 5’ later krijgt de vreugde binnen het Deinze kamp een verlengstuk wanneer Lorenz in de gevarenzone wordt neergelegd. Tegen de strafschop van Glenn heeft de keeper geen verhaal: 2-1 voor de thuisploeg. Tot aan de rust blijven de beide defensies gemakkelijk baas en blijft de score ongewijzigd.
  Vlak na de pauze neemt Jean-Christophe zijn bewaker te grazen en lobt de bal mooi over de keeper in doel (3-1). Hierop krijgt Dender enkele kansen om de score te milderen. Zo ranselt Lorenzo een vrije trap uit zijn doel en kopt een van de bezoekende spitsen een voorzet onbesuisd over. Ook Deinze speelt enkele kansen bij elkaar maar Jean-Christophe – alleen voor doel - verzuimt om de klus te klaren. En dan misschien hèt keerpunt in de wedstrijd. Een bezoekende speler ligt op de grond. Deinze trapt de bal buiten. Bij de spelhervatting wordt door een van de Denderspelers een lange bal naar voor getrapt en hun spits kan van een aarzeling in de plaatselijke defensie gebruik maken om de bal binnen te duwen. Algemene consternatie op en rond het terrein maar het doelpunt wordt gevalideerd en de bordjes wijzen 3-2. Fairplay kennen ze blijkbaar niet in het Pajottenland! Hierna krijgen beide ploegen nog wisselende kansen met in het Deinze kamp enkele acties van een zeer bedrijvige Guillaume die voor een onbenullige fout ook nog een geel karton pakt. Naar het einde van de partij beginnen de bezoekers druk op de ketel te zetten en 5’ voor tijd lukken ze de gelijkmaker. Erger nog, een dekkingsfout leidt enkele minuten later de 3-4 in. Het slotoffensief van Deinze blijft zonder resultaat.
  De vreugde in het bezoekende kamp was uitbundig, de ontgoocheling bij onze jongens des te groter. Vooral de wijze waarop de bezoekers opnieuw in de match kwamen gaf na de ontmoeting nog veel stof ter discussie. Niet getreurd, als onze ploeg met dezelfde motivatie en mentaliteit blijft verder werken zal een overwinning niet lang op zich laten wachten!


  05-11-2006 om 17:24 geschreven door Giannitjah  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waasland-KMSK DEINZE
  Onze jongens moeten voor de verplaatsing naar Haasdonk noodgedwongen Gilles, Gianni en Guillaume afstaan aan de U17 en mogen met 3 spelers uit het jaar 1992 aantreden.

  Reeds heel vroeg in de wedstrijd is er een eerste kans voor Lorenz en één minuut later moet de plaatselijke doelman al meteen plat op een vrije trap van Glenn. Waasland komt er in de beginfase nauwelijks aan te pas. Na 9 minuten komen onze jongens dan ook verdiend op voorsprong. Wat gebikkel in de zestien meter en uiteindelijk Fenji die de bal hard voorbij de thuisgoalie knalt: 0-1 voor Deinze. Waasland lijkt echter niet aangeslagen en amper 1 minuut na de 0-1 worden de bordjes weer in evenwicht gebracht! Een schot van op de rechterflank en de bal verdwijnt via het been van Matthias in eigen doel (1-1). Tijdens een teleurstellende eerste helft krijgt de thuisploeg nog de beste kans op een doelpunt. Langs Deinze kant noteren we enkel een schot van buiten de 16 die evenwel hoog over gaat. Later wordt Glenn nog een gele kaart onder de neus geschoven voor commentaar aan het adres van de scheidsrechter. Ruststand 1-1.

  In de tweede helft krijgen we al meteen een goede kans via een kopbal van Lorenz die net over gaat. Twee minuten later een vrije trap voor Deinze, de bal gaat langs het doel maar wordt opnieuw voorgezet waarop een inlopende Jean-Christophe de 1-2 binnentrapt. De thuisploeg begint dan geleidelijk aan de druk op te voeren maar kan enkel dreigen via een schot van op een dertig meter waarbij de bal op de bovenkant van het doelhout belandt. Na ruim een kwartier in de tweede helft gaat Jean-Christophe in snelheid zijn man voorbij maar de bal gaat voorlangs en niemand is gevolgd. Daarna krijgt Waasland nog enkele kansjes waarbij de bal telkens net over of net naast het doel verdwijnt. Gelegenheidsdoelman Jens laat zich op geen enkel foutje betrappen. Op een lobbal na die compleet de goede richting mist, komen onze jongens niet meer in de problemen. Bij een 1-2 stand fluit de scheidsrechter af en steken we eindelijk nog eens de 3 punten op zak.

  Proficiat aan de hele groep en laat deze overwinning een opsteker zijn voor de thuiswedstrijd tegen Eupen!

  05-11-2006 om 00:00 geschreven door Giannitjah  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KMSK-Tubize
  Deze partij kondigde zich als moeilijk aan om opnieuw met de overwinning aan te knopen. Tubize bezet immers de vijfde plaats in het klassement en puurde reeds 16 punten uit 8 ontmoetingen. Daar staan de 7 punten die onze jongens wisten te rapen maar magertjes tegenover. De wedstrijd kabbelt aanvankelijk op en neer. Het meest opvallende zijn eigenlijk nog de talrijke opmerkingen en verwijten die de bezoekende coach veil heeft voor zijn manschappen. Na 13’ valt het eerste plaatselijk doelpunt eerder uit de lucht wanneer Lorenz Lomme kan profiteren van een slechte terugspeelbal en de bal beheerst van op zo een 30 meter onder de deklat binnenschiet: 1-0 voor Deinze. Geleidelijk aan echter neemt Tubize de match in handen en nadat eerder op de 27ste minuut reeds een bal van de doellijn werd gered, wordt een hoekschop knap ingekopt: 1-1 na 28’. Het hek is blijkbaar van de dam voor de Waals-Brabanders. 3’ later worden onze jongens via een knappe aanval op achterstand geplaatst en nog 2’ later wordt onze keeper simpel gelobd en wijzen de bordjes 1-3. Nog voor de rust kan Deinze na een sublieme actie op gang gebracht door een dribbel van Guillaume Cannie, via tussenstation Glenn Delagrense en met Lorenz Lomme als afwerker milderen tot 2-3.
  Na de ‘koffie’ blijft de partij uiterst genietbaar met vooral kansen langs bezoekende zijde. Zo onder meer wanneer in de 51’ opnieuw een bal van de lijn wordt geveegd. Nauwelijks een minuut later komt onze keeper uit zijn doel, krijgt de bal niet onder controle en wordt het bezoekend schot door een van de plaatselijke verdedigers afgeweerd. Uitstel van executie echter. Tussen de 65ste en de 72ste minuut loopt Tubize verder uit. Eerst valt er een ‘carambole’ doelpunt, daarna wordt een schitterende voorzet met het hoofd afgerond en na een snelle uitbraak op rechts komt de 2-6 op het bord. We vrezen voor een regelrechte afstraffing maar 2’ later kan Gilles Vandewiele voor een open doel de bal binnenkoppen. Bij de volgende thuisaanval wordt Glenn foutief gestuit binnen het strafschopgebied en zet hij zelf de elfmeter om. Einduitslag 4-6 na een bevredigende pot voetbal met een verdiende winnaar en een Deinze dat na de 1-2 steeds op achtervolgen was aangewezen maar toch voldoende karakter toonde om de schade alsnog te beperken.


  05-11-2006 om 00:00 geschreven door Giannitjah  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KMSK Deinze-EUPEN
  Billijk gelijkspel voor Scholieren U16: KMSK Deinze – KAS Eupen 1-1

  sloeberke Ook voor deze partij dient de ploeg te worden herschikt. Jean, Shaun en Dardan worden noodgedwongen naar de U17 overgeheveld terwijl Domien en Kevin van de U15 overkomen. De wedstrijd verloopt evenwichtig met langs weerszijden enkele halve kansen. In de 22ste minuut moet Ben al zijn kunnen tonen om een geplaatst schot uit de winkelhaak te ranselen. Beide verdedigingen lijken de partij onder controle te houden tot 5’ voor rusten een bezoekende spits zich mooi vrijkapt en de bal schitterend binnendraait via binnenkant paal: 0-1 voor Eupen.

  Kort na de rust klimmen onze jongens op gelijke hoogte wanneer Lorenz de bal in de loop schuift van Domien die in èèn tijd scoort: 1-1. Deinze gaat resoluut op zoek naar een tweede treffer maar de jongens uit het Oostkanton liggen op de loer en counteren af en toe gevat. Zo moet Fenji na 51 minuten in extremis de meubelen redden en kan Ben bij het ingaan van het slotkwartier een hard schot nog net in corner werken. Echt uitgespeelde kansen komen er voor Deinze niet meer. Niet onlogisch tegen de op èèn na beste verdediging uit de reeks. De bezoekers hanteren opvallend veel de buitenspelval en hierdoor worden te veel plaatselijke aanvalsacties vroegtijdig afgebroken. Verdiend gelijkspel van onze jongens tegen Eupen dat dit seizoen nog maar 1 wedstrijd verloor.


  05-11-2006 om 00:00 geschreven door Giannitjah  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 04/12-10/12 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • ONLINESOCCERMANAGER.NL
 • KMSK DEINZE

 • Over mijzelf
  Ik ben Gianni, en gebruik soms ook wel de schuilnaam giannitjah.
  Ik ben een man en woon in Drongen (Belgie) en mijn beroep is /.
  Ik ben geboren op 19/04/1991 en ben nu dus 30 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Voetbal.


  Een interessant adres?

  Zoeken in blog


  Zoeken met Google
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!