Foto
Zoeken in blog

Foto's
 • Al mijn foto's
 • Andere AFSers
 • Simon in Nieuw Zeeland
 • Saar in Nieuw Zeeland
 • Jonas in Argentinië
 • Joris in Ghana
 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  yippens
  www.bloggen.be/yippens
  Sara in Nieuw Zeeland
  Dagboek van Sara
  29-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste weken...

  Hoi,

   

  De laatste paar dagen waren echt super fijn! Het is allemaal een beetje verdrietig, maar het is natuurlijk ook wel leuk om terug naar huis te komen!

   

  Vorige week 2 keer rugbytraining en een wedstrijd (die we verloren hadden, mar het was tegen een team dat in een hogere klasse speelde). ’s Middags veel te vaak ‘Fish ’n Chips’ gaan eten of naar Burger King gaan. Ik ga ook niet al te vaak meer naar mijn vakken, meestal hang ik gewoon rond op school met iedereen die studie heeft en pas de rugbybal of speel touch.

  Dit weekend waren er twee familie diners. Vrijdag kwamen Wendy haar ouders naar hier van Nelson en haar zus en familie vanuit Rangiora. Het was zeer gezellig. Daarna waren ik en Kate voor de laatste keer poker gaan spelen. Zaterdag voormiddag waren Kate, Anais en ik hotdogs aan het verkopen voor geld in te zamelen voor AFS. Daarna waren Kate, Wendy, Wendy haar mama en ik allemaal gaan shoppen in het stad. Kate heeft eindelijk schoenen gevonden die ze naar België kan meenemen!

  ’s Avonds was er nog en diner met dezelfde mensen maar ook nog John en Chris, twee goede vrienden van Wendy en Gary. Het was zeer verdrietig, iedereen heeft wel een beetje geweend! Zondag niet al te veel gedaan behalve nog een beetje meer alles klaar gelegd voor het effectief te beginnen inpakken.

  Deze week was het weer een beetje meer rugby. We hebben weeral verloren, maar omdat het andere team niet genoeg spelers had zijn we toch gewonnen (we speelden 14 tegen 14). Gisteren zijn Gilly, Kate en ik naar het stad gegaan en naar Vila Maria (Anais haar school) om haar kunstwerk te gaan bewonderen (zij had daar iets super goed geschilderd op één van de muren). Gistere avond was er een pizza avond georganiseerd door het Burnisde hockeyteam om geld in te verzamelen voor hun tornooi in Auckland. Dat was super gezellig!

   

  Voor de rest ga ik nog proberen om zo veel mogelijk in mijn laatste 3 dagen te proppen!!!

   

  Sara x

  29-07-2009 om 11:21 geschreven door Sara  


  19-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste vakantie in Nieuw-Zeeland

  Hoi,

   

  Ik heb net enkele zeer fijne vakantie dagen achter de rug. Het weer kon misschien soms een beetje beter, maar toch was het een geweldige vakantie!

   

  Woensdag ben ik naar Orana Park geweest, dit is een zoo. Het was zeer grappig omdat we allemaal een beetje over de gemiddelde zoo-leeftijd waren. Het leukste was de giraffen voederen. ’s Avonds had ik mijn GSM in het toilet laten vallen, niet slim! Gelukkig werkte mijn GSM terug de volgende ochtend!

  Donderdag in de voormiddag naar de gym geweest. In de namiddag begonnen met al mijn kleren te sorteren volgens of ik ze wel/niet/misschien mee terug naar huis ga nemen. ’s Avonds zijn Kate, Tiana, Abbey, Georgia en ik naar Harry Potter en de halfbloed prins gaan kijken. Zij hadden zich allemaal verkleed als figuren van het boek. Daarna naar Mc Donalds en dan naar Kelsey voor een klein feestje.

  Vrijdag in de namiddag met enkele rugby spelers naar de gym gegaan en dan gaan zwemmen, dat was zalig ontspannend! Daarna fish ’n chips gaan eten. ’s Avonds bij Anton gaan pokeren met Emma, Kate en nog een groep andere.

  Zaterdag Burnside rugby gaan supporteren, helemaal in Lincoln! Natuurlijk toen dat we terug naar huis wilde rijden hadden we een platte batterij, gelukkig waren we net naast een tankstation geparkeerd en had er iemand daar startkabels! Op de terugweg gestopt in Burger King. Thuis snel een douche genomen en mijn verkleedkeren uitgezocht voor het feestje van de avond, het thema was: childhood memories... Ik had me verkleed als Brittney Spears. Daarna naar Abbey gereden om Gudmunda te ontmoeten, zij is de nieuwe student die bij Abbey gaat wonen voor een jaar. Kate, Abby, Annabelle, Gudmunda en ik hebben dan allemaal samen lekker gegeten. Daarna kwamen Tiana, Hannah, Ella en Georgia om ons allemaal samen te verkleden voor het feestje. Het feestje was super grappig, want er waren wel veel mensen grappig verkleed. Het was een van de betere feestjes hier in Nieuw-Zeeland.

  Vandaag in de voormiddag naar de Burnside Hockey gaan kijken en dan in de namiddag hebben Kate en ik ons voorbereid op het feestje dat wij in 2 weken gaan geven. En ik heb ook nog een beetje verder mijn kamer opgeruimd...

          

  19-07-2009 om 09:45 geschreven door Sara  


  14-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië, Gold Coast, Surfers Paradise

  Hoi,

   

  Net een hele week van de zon genoten in Australië. Zo had ik toch nog een beetje zomer in winter dat eigenlijk toch mijn zomer is.

   

  Vorige week zaterdag na de rugby bij Kelsey thuis gaan eten en dan allemaal samen naar een feestje in Rolleston gegaan. Rolleston is vrij ver, maar al bij al viel het rijden naar daar nog wel mee. Daarna ben ik vor de eerste keer naar ‘town’ gegaan. Het was eigenlijk nogal saai. Darna bij Kelsey blijven slapen. Zondag thuis niet al te veel gedaan behalve mijn zak pakken en ’s avonds naar een van de saaiste en nuttelooste AFS meetingen gaan. Al de AFS’ers dat met mij zijn aangekomen waren die dag naar huis vertrokken.

   

  Maandag ochtend veel te vroeg naar Australië vertrokken. Maandag hadden we niet al te veel gedaan behalve ons eten voor de rest van de week gaan kopen en de stad (of suburb) een beetje verkennen.

  Dinsdag was het tijd voor Dreamworld, dit is een pretpark. Hier vindt iedereen het super goed en groot, maar het is toch wel een pak kleiner dan Six Flags. Het was ook niet de beste dag, want het heeft ongeveer de hele dag geregend... Gelukkig was het toch nog vrij warm.

  Woensdag zijn ze eerst op het strand Burnside in het zand gaan schrijven en dan daarna op de Q1 tower gegaan. Dit is het hoogste gebouw (ongeveer 300m) in The Gold Coast, we hadden een vrij goed zicht van daar! Daarna was het tijd om een beetje te gaan shoppen.

  Donderdag zijn we naar Brisbane gegaan. We zijn eerst naar een uitzichtspunt gereden en daarna hebben we niet veel anders gedaan dan shoppen. Ze hebben over de brug gewandeld, maar dat was het ongeveer.

  Vrijdag was het een aardrijkskunde dag, iedereen moest plannen tekenen en van die dingen. Niet dat ze dat de andere dagen niet moesten doen, vandaag was het gewoon een beetje meer. Er was ook een gastspreker van de Gold Coast City Council. In de namiddag was er nog een beetje meer shopping. Sommige andere studenten hebben echt super veel gekocht, ik natuurlijk niet aangezien ik het toch niet kan mee terug naar huis nemen.

  Zaterdag zijn we naar Coolangattha gegaan, dit is een andere suburb van de Gold Cost (ongeveer 30 kilometer verwijderd van ons hotel). Deze trip was wel vrij interessant, nog een beetje meer aardrijkskunde werk gedaan en van die dingen. In de namiddag van de zon genoten in het zwembad.

  Zondag was het onze vrije dag/mijn verjaardag. De hele dag niets anders gedaan dan aan het zwembad gelegen en rustig mijn boekje gelezen. ’s Avonds uitgegaan voor dinner en dan cake gekregen eerst van mijn kamergenoten en dan nog eens van de leerkrachten.

  Maandag nog meer in de zon gelegen en gezwommen. Dan in de namiddag terug naar Brisbane om dan naar huis te vliegen. Om 12 uur ’s nachts aangekomen en dan direct in bed.

   

  Vandaag in de voormiddag naar de gym gegaan en dan in de namiddag uitpakken en opruimen en al eens nadenken hoe ik ooit al mijn spullen hier ga thuis krijgen... 20 kilo is niets!

   

  Sara x

  14-07-2009 om 07:36 geschreven door Sara  


  04-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rugby!

  Hoi,

   

  Zaterdag had ik alle AFS studenten uitgenodigd om bij mij thuis pizza’s te komen eten en dan allemaal samen daarna naar de rugby te gaan kijken. De pizza’s was super gezellig, eerst samen de pizza’s maken en dan ze allemaal samen lekker opsmullen. De rugby was ook wel plezant, het was wel super koud. Het was de All Blacks tegen Italië, de All Blacks hadden gewonnen, alhoewel ze super slecht gespeeld hadden. Na de rugby game heb ik wat rondgehangen met de rugbyboys en enkele year 12’s. Zondagochtend naar de Burnisde jongens hockey gaan kijken, weeral super koud, maar ze hadden wel gewonnen.

  Deze week was een beetje grappig, de school was ongeveer leeg. Iedereen is ziek (op dinsdag was er 27% van de studenten niet op school!) Waarschijnlijk heeft iedereen ‘swine flu’.

  Ik had vorige week besloten om eens echt rugby te spelen voor school dus maandag na school had ik mijn eerste rugbytraining, veel hadden we niet gedaan aangezien we vooral touch gespeeld hadden. Dinsdag was het tijd voor de sportfoto’s, voor elke sport dat je gespeeld hebt in het jaar kan je op een foto gaan en dan kan je die kopen. Ik sta op de turnfoto en die voor sport captains (aangezien ik toch wel captain van jump rope ben). Ik heb de foto voor touch gemist, (Vorige week in assembly had ik voor touch een badge gekregen voor mijn inzet en dergelijke) dus ik vond het wel heel jammer om die foto te moeten missen! Na school was er weer een rugby training, leren tackelen en getackeld worden, dat is toch iets anders dan touch... Ik had een beetje schrik voor de wedstrijd, maar iedereen zei dat dat allemaal wel goed zou meevallen.

  Woensdag was er een meeting over Australië en was er de foto voor stage Challenge en dan natuurlijk na school de rugbywedstrijd. Het viel allemaal nog wel goed mee, zeker omdat ik een try gescoord had en speler van de dag had gekregen! Ik ga misschien na de vakantie nog 2 extra wedstrijden spelen (in plaats van badminton, want badminton hier is vrij saai).

  Donderdag na school was ik met enkele studenten blijven hangen na school en hebben we de 1st XV zien trainen. Na school had Gemma een diner georganiseerd voor haar 18de verjaardag. Super gezellig in een Portugees restaurant gaan eten. Vrijdag na school ropeskipping gecoacht en dan ’s avonds naar Bailey haar leavingparty. Zij vertrekt morgen, samen met de meeste andere AFS studenten die nu vertrekken.

  Seffens ga ik naar de Burnside Rugby kijken, dus het zal een rugbyvolle week zijn!

   

  Sara x

  04-07-2009 om 02:28 geschreven door Sara  


  27-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Gary’s Big Dog’s !

  Hoi,

  Het was een vrij rustige week en toch lijkt het alsof de week voorbij gevlogen is. Ik denk dat het feit dat het einde nabij komt er toch iets mee te maken heeft.

  Maandag na school zijn Anaïs en ik samen sweatshirts gaan printen, ze zien er echt super goed uit! Dinsdag na school was Anaïs langsgekomen met de sweatshirts en hebben we een beetje bij gepraat. Ik had ook mijn eerste optreden voor trompet met de junior concertband. Woensdag na school voor 2 schoolteams badminton gespeeld aangezien een ander team een speler te kort had. Ik moest een graad hoger spelen dan dat ik in geplaatst was en ik was maar verloren met 22-20... Daarna wat rondgehangen op het hockeyturf. Donderdag na school met Kate en James een lekker lange wandeling gemaakt, naar de ‘fish ’n chips’ shop. Gistere moesten ik en Becs ropeskipping geven aan een year 9 class. Dat was wel plezant en dan na school moest ik natuurlijk ook nog gewoon ropeskipping geven. Gistere avond was het Scott’s 18de verjaardagsfeestje. Ik heb me wel goed geamuseerd, “Big Gary’s Big Dog’s” (foto’s voor meer informatie!).

  Sara x

  27-06-2009 om 04:14 geschreven door Sara  


  21-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.examens en feestjes

  Hoi,

  Maandag was een doodnormale schooldag. Dinsdag was ongeveer hetzelfde, maar in de namiddag was ik naar huis gegaan om een beetje te leren voor mijn examen. Woensdag was het dan eindelijk zo ver, CAE examen. Ik denk dat ik nog nooit zo hard voor iets geleerd heb dus ik hoop dat ik het toch een beetje goed gedaan heb. Ik denk dat het wel ok was, zeker niet slecht, maar kan altijd beter. Ik krijg mijn resultaten pas 31 juli, dus het zal afwachten worden tot dan. Na het examen ben ik met Anaïs naar de mall gegaan. We gaan sweatshirts maken met onze namen op en AFS enzo, zou wel mooi moeten zijn. Donderdag was een vrij normale schooldag. Vrijdag even normaal, na school ropeskipping les gegeven. Direct daarna vertrokken op een AFS kamp in Living Spring, Lytlleton.

  Vrijdag avond niet al te veel gedaan, vooral bijpraten met iedereen. Zaterdag was het weer tijd voor een van die gigantisch saaie sessies. Praten over van alles en nog wat, maar eigenlijk niets zeggen. Gelukkig konden ik en Anaïs vroeger naar huis omdat ik naar het year 12 (5de middelbaar) bal ging en Anaïs naar het bal van haar school. Gistere avond dus naar ‘the year 12 formal’ gegaan. Ik was enkele andere year 13 aan helpen met de vestiaire, maar vanaf dat iedereen binnen was mochten wij gewoon mee eten en feesten met al de rest. Om 11 uur had onze groep het bal verlaten en waren zijn we allemaal naar Kelseys huis gegaan om ons om te kleden. Al de andere year 13s dat naar de afterparty gingen waren daar ook. Daarna dus naar de afterparty gegaan in ‘town’. Dat was wel plezant!

  Vandaag niet echt iets gedaan, ik was een beetje veel moe van gisteren! 

  21-06-2009 om 11:18 geschreven door Sara  


  14-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sport!

  Hoi, 

  De AFS vergadering van vorige week zondag was vrij saai. Het was onze laatste meeting en we moesten allemaal afscheid nemen van onze familie, dat was wel een beetje triestig.

  Maandag was het de Canterbury gymnastiek competitie. Het was eigenlijk vrij saai. Het was alleen maar voor de studenten die geen echt competitie doen en dus was er niet eens iets speciaals te zien. Ik heb ook alles maar half en half gedaan, ik ben zelfs (vrij hard) van de balk gevallen. Ik heb hier de uitslag niet van, maar ik ga dat proberen te vinden volgende week. Dinsdag na school met Roland nog wat meer gaan studeren, ik denk echt dat ik nog nooit zo hard gestudeerd heb voor iets. Woensdag namiddag badminton gespeeld. Het team dat we tegen moeste spelen was half super slecht en half super goed. De dubbels hadden we gewonnen, maar ik moest de singles spelen tegen een meisje dat nationaal speelt... Daarna ook nog gaan supporteren voor de meisjesrugby. Donderdag na school zeer snel naar de mall gegaan met Kate, de mall is helemaal vernieuwd en ziet er wel goed uit! Vrijdag na school ropeskipping les gegeven. Mijn mentor (we moeten een mentor hebben omdat ik we moeten coachen voor SLP) was komen kijken. Ze vond dat ik het zeer goed deed, dat is altijd wel leuk om te horen. Ik had ook T-shirts gemaakt voor iedereen en die waren ook klaar. Na school was er een van de Waalse jongens van Auckland blijven slapen, hij ging de volgende ochtend doorreizen naar Dunedin om naar de All Blacks vs Frankrijk te gaan kijken. Kate (Montheith) had een ‘pot luck’ georganiseerd, iedereen brengt een schotel met eten mee en dan heb je lekker avondeten. We hebben chocolade fondue als dessert gedaan, hmm!

  Zaterdag ochtend had ik het eerste deel van mijn examen, spreken. Gelukkig mocht ik dit met Roland doen! Ik denk dat het wel vrij goed ging, het kon natuurlijk beter, maar ik mag niet klagen. Zaterdagnamiddag nog eens naar de ‘first XV’ gaan zien.  Ze hebben verloren met 10-68, klinkt slecht, mar eigenlijk is het nog niet zo slecht. Van alle scholen die tege Bede’s (het winnend team) gespeeld hebben heeft Burnside de meeste punten kunnen scoren! ’s Avonds goed vroeg gaan slapen want vandaag ben ik gaan skiën met school. Om kwart voor 7 hier vertrekken en om 5 uur ’s avonds terug. Het was wel een plezant dagje!  Ik heb ook uitgeprobeerd voor het skiteam en het snowboard team en ik mag in het snowboard team en het B skiteam. Ik denk dat ik voor het skiteam ga kiezen.

  Volgende week woensdag heb ik de rest van mijn examen, spannend. Voor de rest is het een rustigere week en in het weekend is het het AFS-leavers camp.

  Sara x

  14-06-2009 om 08:58 geschreven door Sara  


  07-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tramp in Mount Somers

  Hoi,

   

  Moe maar voldaan is Sara terug van de tramp. Het was echt super plezant, maar wel vermoeiend.

  Woensdag ochtend waren vroeg vertrokken van school richting Mount Somers. De sfeer zat er al goed in van in het begin, we waren liedjes aan het zingen enzo. De meisjes dat mee waren op onze trip waren eigenlijk niet van mijn klas, maar het was wel plezant om hen er bij te hebben!  Dan laat in de voormiddag waren we aan het begin van het pad aangekomen, daar lag al sneeuw. Ongeveer de hele dag bergop gestapt naar de hut. Aan de hut lag er nog veel meer sneeuw. Er was geen elektriciteit in de hut dus we moesten in de donker koken, we hadden zaklampen en kaarsen. Dit maakte het allemaal nog specialer.

  Volgende ochtend weer vroeg opgestaan om Mount Somers effectief te beklimmen, toen we vertrokken was het nog half donker. Ongeveer de hele voormiddag stijl naar boven gestapt, er was geen pad en we hadden enkele ijsbijlen bij om een pad in het ijs te kunnen kappen. Toch zijn we niet tot de top geraakt omdat het te ijzig was en aangezien een kliffen zijn aan de kanten was het veel te gevaarlijk om nog verder te gaan. We waren waarschijnlijk ongeveer 500 meter van de top, jammer... Het naar beneden wandelen ging gelukkig een beetje sneller, het was wel pijnlijk voor de knieën en soms was het wel glad in de sneeuw. ’s Avonds terug in de donker gekookt en de hele avond zitten kaarten. Vrijdag ochtend de hut uitgekuist en alles afgewast, iets wat niet zo gemakkelijk is zonder stromend water. In de voormiddag hebben we ons navigatie examen gedaan, dingen zoals oriënteren, kompas schieten, kaartlezen, ... Hierna terug naar de parking gewandeld. Het weer was de volledige drie dagen schitterend, maar toen we aan het eten waren voelden we de wind sterker worden en zagen we de regen (vanuit het niets) ineens super snel dichterbij komen en op de moment dat we in het busje stapte begon het te regenen.

   

  Vrijdagavond niet al te veel gedaan behalve een douche nemen en vroeg gaan slapen. Ik was vrij ziek geworden op de tramp (en ik ben nog steeds vrij ziek). Gisteren dus niet te veel gedaan. In de namiddag gaan turnen want het is morgen wedstrijd. ’s Avonds was Heide (Finland) langs gekomen en hebben we samen naar een film gekeken. Vandaag gewoon de hele dag zitten uitzieken en een beetje leren voor mijn examen, seffens is er een AFS vergadering.

   

  Sara x

  07-06-2009 om 05:47 geschreven door Sara  


  02-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op tocht...

  Hoi,

   

  Vrijdag enkele examens gedaan. SLP was wel goed, het was alleen maar arm/schouder kracht en daar ben ik nog wel goed in. Statistiek in de namiddag ging wel vlotjes, zeker voor er niets voor gedaan te hebben. Na het examen heb ik ook nog ropeskipping gegeven.

  Zaterdag was het een belangrijke match voor het Burnside Rugby team omdat het gefilmd werd voor de lokale tv. Het was ook een match dat ze een kans hadden op winnen (en die hebben ze ook gegrepen). Het was gezellig en plezant, na de match nog lang blijven hangen. ’s Avonds was er een feestje bij Matt om de overwinning van ‘the boys’ te vieren.

  Zondag in de voormiddag niet al te veel gedaan en in de namiddag ben ik voor het eerst sinds mijn eerste dag hier nog eens naar een hockeywedstrijd van Kate gaan kijken. Ze hadden gewonnen met 18-0 wat een belachelijk hoge score is. ’s Avonds hebben ik en Kate een film gezien.

  Maandag was het Queens Birthday, dit betekend dat we geen school hadden. In de voormiddag naar de gym gegaan en van die dingen. In de namiddag lekker thuis gezeten en niet gedaan.

   

  Vandaag was het ons navigatie examen in Godly Head voor Outdoor Education. We moesten kompas schieten, kaartlezen en van die dingen. Het ging wel vrij vlotjes. Morgen vertrek ik voor drie dagen op tocht in de bossen hier. We gaan naar Mount Sommers en normaal gezien zouden we die moeten kunnen beklimmen. Ik heb net mijn zak gemaakt samen met Kate. Het beloofd koud te worden, maar droog of toch tot vrijdag, hopelijk valt de regen nog mee op vrijdag.

   

  Sara x

   

  PS: Foto’s staan online.

  02-06-2009 om 13:03 geschreven door Sara  


  28-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 hour famine!

  Hoi,

   

  Vorige week dinsdag hebben  we met SLP een hoogte parcours gedaan. Daar zaten wel enkele leuke activiteiten tussen. Van op een platform naar een trapeze springen of ‘the flying kiwi’ (hierbij hang iedereen vast aan 1 touw en dat touw hangt ergens in een boom. Een iemand loopt de ene kant uit en al de rest loopt de andere kant uit en dan vliegt die ene persoon de lucht in). Dit was ook om de klas sfeer te vergroten.

  Woensdag was het een gewone schooldag en na school heb ik mijn eerste badminton wedstrijd gespeeld. Ik zit in een nogal lage categorie en ik had met 21-2 gewonnen (en die 2 punten kwamen omdat ik mijn opslag gemist had). ’s Avonds hadden we een gezellige filmavond en was Heide (Finland) en een hoop andere kiwi’s blijven slapen. Dat was wel fijn.

  Donderdag was het een pedagogische studiedag. In de voormiddag samen gezellig ontbijten. Gilly was ook nog langsgekomen omdat ze een beetje problemen had met statistiek (en we hadden daar vrijdag een belangrijke test van) en dan heb ik haar maar wat geholpen. In de namiddag ben ik nog maar eens met Roland naar ’t stad gegaan om nog wat Engels te leren.

  Vrijdag was een normale dag (met een statistiek test) en ’s avonds ropeskipping, deze lessen zijn echt super tof. Vrijdag avond ben ik ook begonnen met de 40 hour famine. Dit betekend dat je iets niet kan doen 40 uur, ik heb 40 uur niet gegeten. De bedoeling is dat je dan zo veel mogelijk sponsors vindt en dit geld gaat dan naar het goede doel. ’s Avonds een beetje gaan rondrijden en Christchurch verkennen met Kate en James om mijn gedachte van eten te houden.

  Zaterdag niet al te veel gedaan behalve honger lijden. Ik ben wel gaan turnen, dit was wel goed om mijn gedachten van eten te houden. Zondag heb ik niet veel meer gedaan behalve gegeten... Lekkere pannenkoeken voor ontbijt.

  Maandag, dinsdag en woensdag waren normale schooldagen. Ik heb T-shirts binnengedaan om te laten bedrukken voor de ropeskipping en ik ben voor de rest vrij veel naar de gym gegaan.

  Vandaag was het begin van de examens (2 dagen en maar voor bepaalde vakken...) Ik had een SLP examen, namelijk de bieptest en andere sportproeven. Morgen heb ik nog meer SLP en ook nog een statistiek examen.

   

  Sara x

  28-05-2009 om 11:10 geschreven door Sara  
  Foto

  Inhoud blog
 • Laatste weken...
 • Laatste vakantie in Nieuw-Zeeland
 • Australië, Gold Coast, Surfers Paradise
 • Rugby!
 • Big Gary’s Big Dog’s !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • happy
 • Groetjes uit Lokeren (Belgie)
 • eeeejkes
 • helloooooooooo
 • bedankt !

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per maand
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008

  Mijn adres!


  Sara Knaeps

  15 Thurlestone Place

  Burnside

  Christchurch 8053

  New Zealand


  Mijn adres!


  Sara Knaeps

  15 Thurlestone Place

  Burnside

  Christchurch 8053

  New Zealand


  Mijn adres!


  Sara Knaeps

  15 Thurlestone Place

  Burnside

  Christchurch 8053

  New Zealand


  Mijn adres hier:


  Sara Knaeps

  15 Thurlestone Place

  Burnside

  Christchurch 8053

  New Zealand

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!