CLUB BRUGGE WINT ALLES
Inhoud blog
 • fantasie
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Inhoud blog
 • fantasie
 • Proficiat!
  Foto
  Rondvraag / Poll
  de beste 1 ste klasse ploeg
  club-brugge
  anderlecht
  standard
  rc genk
  roeselare
  zulte waregem
  la louviere
  sint truiden
  aa gent
  lierse
  lokeren
  charleroi
  westerlo
  beveren
  moeskroen
  cercle brugge
  fc brussels
  g.beerschot
  Bekijk resultaat

  Over mijzelf
  Ik ben samuel, en gebruik soms ook wel de schuilnaam sam.
  Ik ben een man en woon in roeselare mandeldreef 13 (belgie) en mijn beroep is student.
  Ik ben geboren op 01/12/1993 en ben nu dus 27 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: voetbal . play station . computer . tv ..
  ik hoop dat je me site mooi vindt
  Nieuws Sporza
 • Fan voor het leven Carl Berteele over 50 jaar KV Kortrijk: "Starstruck in het postkantoor"
 • Van den Brom: "Zou ons aanvalstrio absoluut niet ruilen met dat van Club Brugge"
 • Lotto Soudal rekent op Ewan in de Giro: "Ik kom hier om te winnen, zoals altijd"
 • VIDEO: Uw gids voor de Giro: parcours, deelnemers en de Giro op Sporza
 • POLL: Wie wint de Champions League?
 • Eddy Snelders: "Tuchel heeft op korte tijd knap werk geleverd bij Chelsea"
 • IOC bereikt akkoord met Pfizer en BioNTech over olympische vaccins
 • Filip Joos verdedigt lachende Hazard: "Hem afmaken op basis van dat beeld is hypocriet"
 • Voorkomt Villarreal Engelse Europa League-finale? Volg de live-uitzending hier vanaf 20.35 u.
 • Elise Mertens geeft op met dijblessure: "Het was mijn dagje niet"
  Inhoud blog
 • fantasie
 • Proficiat!
  Zoeken met MSN


  jo gasten welkom

  12-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fantasie
                   Foto                                 Foto                                     
  16-04-2006 18:00 JL 31
  La Louvière - Club Brugge            
  23-04-2006 20:30 JL 32              
  Club Brugge - Cercle Brugge
  30-04-2006 15:00 JL 33
  G. Beerschot - Club Brugge
  05-05-2006 20:30 JL 34
  Club Brugge - Racing Genk  ploeg m M+ M- M= D+ D- Ptn
  1. Standard 30 18 5 7 50 24 61
  2. Anderlecht 30 17 4 9 62 27 60
  3. Club Brugge 30 15 6 9 44 32 54
  4. AA Gent 30 16 9 5 43 32 53
  5. Racing Genk 30 14 8 8 47 33 50
  6. Zulte Waregem 30 14 10 6 49 41 48
  7. Lokeren 30 11 9 10 43 42 43
  8. Westerlo 30 11 12 7 38 40 40
  9. Charleroi 30 10 10 10 33 34 40
  10. G.Beerschot 30 11 13 6 38 43 39
  11. Roeselare 30 9 11 10 43 40 37
  12. Brussels 30 9 11 10 26 28 37
  13. Moeskroen 30 10 16 4 40 39 34
  14. Sint-Truiden 30 8 13 9 34 39 33
  15. Cercle Brugge 30 8 15 7 34 53 31
  16. Beveren 30 8 18 4 33 52 28
  17. Lierse 30 6 16 8 18 49 26
  18. La Louvière 30 4 13 13 21 48 25

   

  Topschutter
  Goals Speler Ploeg
  17 Dosunmu G.Beerschot
  16 Tchité Standard
  13 Bancé Lokeren
  11 Eloi Roeselare
  10 Coelho Westerlo
  De Camargo Brus./Standard
  Dissa Beveren
  Mpenza Anderlecht
  Sergeant zulte waregem
  FotoFotoFotoFoto

  12-04-2006 om 12:07 geschreven door samuel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  31-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/samuel1993_12

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team              

   portillo

  31-03-2006 om 00:00 geschreven door samuel  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


  er was eens een belg een chinees en een duits ze gingen naar belgie
  zijde chinees slaapt in de kamer de volgend morgen vol muggebeten de duitser slaapt zelfde bed en volgende morgen ook vol muggebeten en de belg slaapt daar ook volgende morgen geen muggebeten ze vragen  ?
  jij zit niet vol muggebeten en hij zegt ik heb 1 dood gedaaan de rest is naar zijn begrafening geweest .
              
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Zoeken met Google  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Archief per week
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006

  Gastenboek
 • dis hier amir
 • welkom bij de bloggers
 • Veel succes met je site.
 • Welkom
 • welkom

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006

  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  mar58
  www.bloggen.be/mar58
  Mijn favorieten
 • Bloggen.be
 • www.runescape.com
 • www.clubbrugge.be
 • www.

 • jo gasten  We zijn de 18de week van 2021

  Inhoud blog
 • fantasie
 • Proficiat!


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!