Ingrediƫnten voor 1 persoon
Gegrilde Kip Ingrediƫnten
3 uien 4 tenen knoflook Boter 2 g Kippenvlees 2 gram Genoeg korianderzaden Genoeg zout en zwarte peper Saffraan gebrouwen; eetl
Koken recept voor gegrilde kip Hoe kip gebraden te koken
Om de geroosterde kip te koken, wassen en vermalen we eerst de kipfilets. Het is het beste om het vlees twee keer te hakken en in het plastic te gieten en 5 minuten in de vriezer te zetten om in te vriezen en na 5 minuten We brengen de vriezer
En als het bevroren is, laat het dan bevriezen en voeg dan het extra water toe en doe in een grote kom. Schil de knoflook en spoel en rasp en voeg toe aan het vlees. Schil de uien
En we wassen ze en we geven ze voorzichtig water en giet ze uit en voeg de uien toe aan het vlees en strooi de korianderzaden, zwarte peper en zout op het vlees, en al het vlees is goed gekookt en geroosterd. Snijd de kom met mobiel
En zet 4 uur in de koelkast om af te koelen. Verwijder vervolgens de kebab-vloeistof uit de koelkast en plaats de boter in een kleine pan of koekenpan op laag vuur om te smelten en voeg de saffraan toe.
En meng goed en haal de pan van het vuur en zet opzij en kook het vlees goed en kies een pan evenredig met de hoeveelheid vlees en giet een beetje olie op de bodem en bestrijk de pan met vet. Wij doen
En zet de pan op laag vuur om na verloop van tijd iets af te koelen en giet de pan snel in de pan en spreid hem uit met een hand om de pan te pannen en maak het oppervlak van de barbecue glad met de achterkant van een lepel. En laat het zijn vlees volledig opnemen.
Eerst kookt het vlees een beetje water, verwarm zachtjes tot het vlees volledig is verdampt, snijd het vlees vervolgens langzaam met een mes om smalle reepjes barbecue te maken en giet wat olie in de pan en bak het gegrilde vlees. Kom terug
En met de borstel in de boter en saffraan mix en teken op de kebabs om ze beter te kleuren en breng ze vervolgens terug naar de andere kant van de barbecue rood en goud. Natuurlijk kunnen we ook kipbarbecues op houtskool maken. Alsof we werden verpletterd tot de dood
En we bereiden het vuur en grillen de spiesjes op de grill en laten de grill zichzelf vangen en roteren om te grillen en met boter en saffraan in de grill te borstelen. Je kunt ook wat tomaten grillen en naast de gebraden kip koken.

|