Een blog komt van de Engelse naam "weblog", waarmee een overzicht wordt bedoeld. Het is een steeds evoluerende webpagina door u gemaakt.
arrow_forward Een blog is een plaats op het Internet waar u alles op kan plaatsen wat u wenst.
arrow_forward Het is uw eigen website. Zonder dat het enige technische kennis vereist. Je moet geen HTML, speciale programa's, FTP of andere dingen kennen.
arrow_forward Het is een plaats voor uw eigen ervaringen. Een plaats voor uw commentaar op de actualiteit. Een plaats om tips te geven aan anderen.
arrow_forward Het is een plaats voor informatie, artikelen, ervaringen over de politiek, huisdier, hobby, mailgroep, computer, reizen, liefde, familie, dagelijkse leven,...
arrow_forward Een blog is de plaats op het Internet die u volledig naar uw eigen wensen kan zetten. Een blog is wat u zelf wenst!
arrow_forward Met andere woorden: een blog is een plaats waar u artikels op kunt plaatsen die op uw website komen. Ze staan chronologisch gesorteerd en bezoekers kunnen altijd eenvoudig het laatste nieuwe artikel zien, maar ook de oudere artikels. Het is een plaats waar je ook foto's, muziek en andere op kan plaatsen.
arrow_forward Sinds het ontstaan van blogs op het Internet, zijn al miljoenen mensen wereldwijd met hun eigen blog gestart.
arrow_forward U heeft de touwtjes in handen, u bent de persoon die er op zet wat u zelf wilt volgens uw eigen smaak en ideeën
arrow_forward Het kan een uitlaatklep zijn, een medium waarbij u uzelf kan uiten, uw frustraties kwijt geraken. Het is een plaats waar u uw eigen mening kan uiten en die anderen kunnen lezen. U kan er uw eigen ervaringen delen met anderen .Het is eindelijk een plaats op het W.W.W. waar je aan heel de wereld kan vertellen wat je altijd al wilde doen, wat dit ook mogen zijn!