Foto
Trainer: Staf Gorrens
afgevaardigde: Kurt Sterkens
Inhoud blog
  • bedankt!!
  • verjaardag Dries Rombouts
  • interview Willem
  • verjaardag Willem Vermeiren
  • interview Ruben
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Spelers 2012-2013

    Ruben Snoeys
    Berten Jochems
    Rik Laurijssen
    Bram Maes
    Dries Rombouts
    Rick Schrauwen
    Jens Sterkens
    Cedric Van Herck
    Senne Vermeiren
    Willem Vermeiren

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Provinciale U11 KFC Zwarte Leeuw
    Seizoen 2012-2013
    06-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag Jens Sterkens
    Proficiat Jens met je 11 de verjaardag!!!

    06-05-2013 om 22:35 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    28-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindeseizoensprogramma
    Gisteren hadden onze jongens  verplichtingen  met deelname aan de coca cola cup te Berlaar . 

    Een heel drukke bedoening met  eerst wat voetbalspelletjes en daarna  enkele wedstrijdjes op een duiveltjes veld  5 tegen 5 .
    Ondergetekende was zelf niet van de partij maar volgens info hebben de gasten zich wel kunnen uitleven en alle wedstrijdjes gewonnen .

    Verder gaan we nog 2 keer op maandag trainen . Start is een halfuurtje later  (18.30 uur ) omdat deze trainingen gegeven worden door de deelnemers van de  cursus .

    Zaterdag 4 mei  spelen we ook nog een tornooi te Halle Zoersel met volgend programma :

    eerste wedstrijd OG Vorselaar – Zw. Leeuw om 14.30
    tweede wedstrijd Zw. Leeuw – Kfc Hernthout om 15.30
    laatste wedstrijd is voor de plaatsen om 16.30
    Prijsuitreiking om 17.00 uur. Wij vertrekken aan de plein om 13.00 uur.

    Ook spelen we nog enkele wedstrijdjes in de zaal . Een organisatie die in samenwerking met zaalvoetbal club Malle tot stand is gekomen met een kleine competitie tegen  naburige ploegen 

    programma zaal  (Beerke Beerse  aan het zwembad)
    07/05/2013 Merksplas – Zw Leeuw om 19.20 vertrek 18.30
    28/05/2013 ZVC Malle – Zw Leeuw om 19.20 vertrek 18.30
    11/06/2013 Lentezon – Zw Leeuw om 18.30 vertrek 17.20
    Sporthal in Westmalle op
    22/06/2013 om 15.50 of 16.30 hangt af op welke plaats we eindigen in de groep.
    Daarna als we die wedstrijd winnen nog een laatste voor de finale om 17.20, voor die dag volgen de vertrek uren nog.

    Naar jaarlijkse traditie organiseert Staf ook nog een eindeseizoensfeest  met  barbecue op de club om de resterende pot  op  te maken  !! De juiste datum is in overleg .

    Op onze blog zullen verder nog binnenkort de interviews te lezen zijn met overige spelers die nog jarig zijn   in de  mei en zomermaand(en) .


    28-04-2013 om 20:20 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    24-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mariaburg - zw leeuw 20-4-13

    Speelden zaterdag onze laatste competitiewedstrijd op het veld van Mariaburg . Een verslagje :

    Het venijn zit in de staart dit seizoen want net als vorige week speelden we tegen  1 van de betere tegenstanders vandaag .  Zij hadden ook het thuis voordeel  op het ( harde ) kunstgras veld dus zeker geen gemakkelijke opdracht .

    Staf rekende vandaag weer op zijn volledige spelersgroep om ook deze taak tot een goed einde te brengen .

    Het begin  van de wedstrijd was vrij gelijk opgaand al werd het weer meteen duidelijk dat centraal bij Mariaburg enkele  technisch vaardige spelers liepen .  We hadden dan ook in het begin meer moeite om greep te krijgen op het spel en de bal in eigen rangen te houden .

    Het eerste doelgevaar was ook voor de thuis  ploeg en  na 10 minuten stonden we ook 1-0 achter na een flits van hun nummer 10 .Overstapje in de draai en netjes de bal binnenkant paal in doel getrapt . Niet te pakken voor Ruben .  Een minuutje later werd het nog erger  .Een bal uit de tweede lijn werd  niet meteen verwerkt  en ook tegen onze netten getrapt 2-0 . Dit maakte de opdracht er niet gemakkelijker op  maar hadden we gelukkig  nog tijd om dit recht  te trekken . Na  een kwartiertje ,nu met Dries  centraal , knokte we ons toch terug in de match .

    We krijgen ook enkele kansjes en net voor rust konden we toch tegen scoren .  Een aanval over links  deed Rik lanceren en deze trapte hard op doel .  De keeper kreeg de bal niet goed onder controle en Senne was goed gevolgd om binnen te duwen 2- 1. Een belangrijke aansluitingstreffer en zelfs nog voor rusten hadden de bordjes al terug in evenwicht kunnen hangen ,maar de plaatselijke keeper stak  hier nu wel  een stokje voor .

    De tweede helft begonnen we scherper  en Rik   kon meteen ook op snelheid paar keer zijn duivels ontbinden .  Zo vonden we al na  ongeveer 10 minuutjes  de juiste opening  na een combinatie Dries –Rick en Rik kon eerst genoemde  centraal  voor doel aanleggen met een mooi doelpunt als gevolg  2 -2 .

    Niet de eerste keer dit seizoen konden we dus uit  een verloren positie  terug keren en duid dit   toch op een goede mentale weerbaarheid van onze ploeg . Knap Jongens !!

    Voor de rest van de partij  kon het alle kanten uit want het  was ook opletten voor de tegenaanval . Op het toch wat harde veld was het niet altijd gemakkelijk om ons beste voetbal  te laten zien vandaag maar vrij vlot dank zij ons goed verdedigend werk konden we het gelijkspel over de streep trekken!

    Geen overwinningsdans dus vandaag  maar met een juiste uitslag  op het bord hadden we hier geen moeite mee !  

    Bij de U11 spelen we zonder  klassement ,dit hoeft ook nog niet , maar tellen doen we wel graag .

    Wel  blijkt  uit controle van de verschillende uitslagen in de reeks  dat we met 2 nederlagen en 2 gelijke spelen  wel netjes helemaal bovenaan aan zouden staan !!

     

    Kampioenen proficiat voor dit  knappe seizoen !!

    24-04-2013 om 22:31 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    22-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram jarig
    Gefeliciteerd BRAM met je 11 de verjaardag !!!!

    22-04-2013 om 20:06 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    17-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zw leeuw -ternesse wommelgem 13/4/13

    Zaterdag hebben we alweer onze laatste thuiswedstrijd van dit voetbalseizoen gespeeld .

    Met  Ternesse als tegenstander moesten de jongens niet extra gemotiveerd worden  want  tegen deze ploeg hadden we op verplaatsing onze eerste nederlaag geleden . Tijd voor een revancheke dus .

    Staf  had in ieder geval een verassing !Want op vraag na het interview  kwam  onze aanvoerder van de eerste ploeg Vincent De Jongh samen met ploeggenoten Domien VD Putte en Nick  Adriaenssen  onze ploeg aanmoedigen . Bedankt mannen voor deze extra ondersteuning .

    De ploeg stond ook weer compleet dus weer op volle sterkte vandaag !!

    Al vlug bleek duidelijk dat we op scherp stonden en  eiste we het meest de bal op . Ternesse was op een paar plaatsen verzwakt en daar moesten we gebruik van maken .

    Na de openingsminuten met even aftasten  ging de bal  de eerste keer tegen de netten !  En het was er 1  uit het boekje .Bal onderschepping van Dries  diep tegen onze achterlijn . Dan over rechts naar Senne  die bal  van flank  kan veranderen naar Bram .  Bram speelde de bal keurig in de loop van Willem  die in een keer overhoeks tegen de paal  knalde . Onze tweede spits Rikkie  was daarna goed gevolgd om onze 100ste  goal van het seizoen te scoren . 1-0!

    Op het kwartier  echter hingen de bordjes terug in evenwicht  na wat geharrewar voor eigen doel 1-1!

    Toch bleven we duidelijk de betere ploeg en kon een nieuwe voorsprong niet uitblijven . En die kwam er ook weer via onze linkerflank Bram  die vandaag heel  goed Willem paar  keer   voor  doel kon plaatsen  . En onze spits kon de 2-1 tegen de netten shotten !

    Voor rusten ook nog  een geruststellende 3-1! .Een aanwezige Bram  kon aanleggen  om de tegenstander   al buiten spel te plaatsen  en de bal met een lage schuiver  achter de keeper  te deponeren .

    Onder rust kwamen de spelers van de eerste ploeg de jongens een hart onder de riem steken en zeggen dat ze goed bezig waren . Wel blijven opletten  voor een tegendoelpunt  anders was de match nog niet gespeeld .

    Onze jongens achteraan Berten ,Jens en Cedric gaven echter heel de wedstrijd geen ruimte weg en Ruben beleefde buiten verwachting een erg rustige middag  .

    Het waren wij die  volluit op zoek gingen naar een vierde  doelpunt . Dries was hier heel dicht bij na een knappe trap uit de tweede  lijn . De bal ging via de lat en paal echter terug het speelveld in . Even later deed Rick dit nog eens over met  een bal op de paal . Het was echter weer Willem die op de goede  plaats stond om de 4-1 te scoren na een goede voorzet van Rick . En  nadat dezelfde Rick nog eens van kortbij de paal trof wedr even later de eindstand op het bord gezet.  Willem  kon   de 5 -1 scoren na een voorzet van op rechts die goed verlengt werd door Rick !

    Een  vlotte overwinning dus  tegen een tegenstander  die we sterker verwacht hadden vandaag. De hele match werd trouwens vastgelegd  voor het nageslacht door de voke van Jens . Sjans  dat we wonnen dus !!!

    Volgende week onze laatste wedstrijd van de competitie . Een uitwedstrijd tegen Mariaburg !

    Nog een keertje vol aan de bak dus  om deze opdracht ook tot een goed einde te brengen !!!

    Aftrap  om  11.30 uur!!   SUPPORTERS OP POST !!!

     

     

    17-04-2013 om 21:31 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    14-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spelers eerste ploeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze aanvoerder van de eerste ploeg ,Vincenth De Jongh ,heeft op vraag van onze jongens en Staf   ,na  het   interview eerder te lezen op de blog, de ploeg komen aanmoedigen zaterdag tijdens onze laatste thuis wedstrijd tegen Ternesse . In zijn spoor  waren ook Domien Van De Putte  en Nick Adriaensen aanwezig .

    Het heeft geholpen want er werd vlot afstand genomen met verdiende 5 - 1 cijfers !
    Bedankt mannen voor deze geste,  onze jongens waren aangenaam verrast ,en goed voor de wisselwerking jeugd  -eerste ploeg in de club !!

    14-04-2013 om 20:19 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    10-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. kfc wilrijk - zwarte leeuw 6/4/13

    Nog  een  verslagje van  onze wedstrijd vorige zaterdag  op Wilrijk . Voor   1 van de verste verplaatsingen kon Staf weer op zijn voltallige spelersgroep rekenen .

    Aangekomen in Wilrijk zagen we ook meteen   2 prachtige kunstgras velden liggen ,dit nodigde natuurlijk   wel uit om er goede pot voetbal van te maken !

    In de aanvangsminuten was het wel wat aftasten .In de heen ronde hadden we de tegenstander makkelijk op zij gezet met bijna dubbele cijfers op het bord.  Dit maal  kwamen zij beter voor de dag en warenzij  op een paar plaatsen versterkt . Zeker hun doelman die we ook aan het werk zette maar moeilijk bleek te passeren in de beginfase .

    Het was afwachten tot ongeveer minuut 10  toen Rikkie met een subtiele deviatie Senne voor doel plaatste  en die trapte zo de 0-1 op het bord . Even later hingen de bordjes echter terug  in evenwicht   toen een verdediger mee oprukte en de  bal hoog  voorbij Ruben kon trappen  1-1!!

    Niet aangeslagen hadden  we voor rust  al vlug terug het betere van het  spel en ging de bal af en toe goed rond .

    Rik kon  centraal voor doel aanleggen en trapte ons terug knap op voorsprong  1-2!  Even later een bijna  identieke bal met weer dezelfde uitvoerder Rick en het was 1-3 ! Dit was ook de ruststand en konden we toch met een geruststellende voorsprong de rust in .

    Na  de rust had Staf voor ons een verassing in petto en liet hij onze keeper Ruben een keertje in  de voorlinie plaatsnemen .  Jens ,ook wel gezegend met wat keepers talent en  in vroegere duiveltjes jaren deze klus blijkbaar vaak opgeknapt  ,mocht in het doel staan .

    We bleven de bovenhand houden  en Ruben bleek vaak de vrije man te zijn vooraan . Een beetje onwennig natuurlijk  op die positie  maar toch kon  hij paar keer gevaarlijk afdrukken .  Aan de overkant  bleven de aanvallers van Wilrijk goed in de tang zitten  bij onze verdedigers  .

    Wij waren vooral iets  te vlijtig op zoek naar ons honderdste  doelpunt in competitie en gingen zo  veel pogingen de mist in . Toch konden we scoren na een knap opgezette aanval tot bij Ruben die mooi  Willem vond aan de tweede paal en het was 1-4 !

    Zo hobbelde de wedstrijd naar zijn einde  en kon in het slot   Cedric met een knappe   kopboogbal de 1-5 eindcijfers nog  op het bord zetten .

    Een vlotte overwinning dus in dit toch wel  beetje gezapig  einde seizoen  duel .  

    Even  opwinding nog na de wedstrijd toen de plaatselijke scheidsrechter het er niet op begrepen had dat onze jongens  bij  de overwinningsdans de hoekschopvlag  de lucht in wilde steken .  De overwinningsdans   werd  zo gestaakt  maar  onze trainer Staf  liet dit toch overdoen een keer zonder zwaaiende vlag .  Tradities moeten in ere gehouden worden  natuurlijk

    Volgend weekend moeten we terug  vol aan de bak met de laatste thuiswedstrijd tegen Ternesse .

    Daar hebben we nog iets tegen recht te zetten dus  supporters op post !!!  Aftrap   om 12.30 uur !

     

    10-04-2013 om 22:20 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    08-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.interview Vincent De Jongh
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week  hebben Dries en Cedric de aanvoerder van onze eerste ploeg met vragen bestookt  !!
    Zij stuurde  hiervan het volgende interview door voor op onze blog . Goed gedaan jongens !!



    INTERVIEW MET VINCENT DE JONGH

    1. Hou oud ben je Vincent?
            30 jaar.

    2. Waar woon je?
            In Retie.                                                                               

    3. Ben je getrouwd of heb je een vriendin?
           Ik heb een vriendin en 1 zoon ( Warre ).

    4. Wat doe je voor job?
          Medisch Vertegenwoordiger.

    5. Heb je andere hobby’s buiten voetbal?
          Af en toe naar de cinema gaan of iets gaan drinken met de vrienden.

    6. Bij welke clubs heb je vroeger nog gevoetbald?
          Ik ben begonnen bij de jeugd van Gierle, dan naar Turnhout, Westerlo, Geel, Olen, Hoogstraten,
          Zwarte Leeuw, Oosterzonen en dan terug naar Zwarte Leeuw

    7. Hoe lang speel je al voor Zwarte Leeuw?
          Dit is mijn 5de jaar ( volgend jaar 6de ).

    8. Je blijft volgend seizoen bij Zwarte Leeuw, wat maakt deze club zo speciaal voor jouw?
           
    Ik heb bij veel ploegen gevoetbald in de kempen maar Zwarte Leeuw is speciaal omdat
            er veel supporters zijn, een schitterend stadion, een heel goede sfeer.

    9. Wat is je favoriete positie op het veld?
           Mijn voorkeur positie is centrale verdediger maar voor de verdediging speel ik ook graag.

    10. Wat is je mooiste herinnering tot nog toe in je voetbal loopbaan?
         
    Dat ik met Verbr. Geel de eindronde heb gespeeld voor in 1ste klasse en we dan moesten gaan
          voetballen in Roeselare en daar was dan 10 000 man.

    11. Waren er ook al mindere momenten?
             ja, we zijn met Zwarte Leeuw gedegradeerd van 4de nationaal naar 1ste provinciaal.

    12. Wat kan je ons aanraden om ook zover te geraken en het ook te schoppen tot in de eerste ploeg?
            Je moet graag gaan voetballen, veel plezier maken en veel inzet.

    13. Wat is de belangrijkste taak van een aanvoerder vind je?
            De sfeer in de ploeg houden en luisteren als er problemen zijn.

    14. Wil je nog een keer komen supporteren voor onze ploeg? (al spelen we ondertussen nog maar 1x thuis
                dit seizoen… Als tegenprestatie zullen wij de komende thuiswedstrijden nog eens hard komen supporteren
    )
              Ja ik beloof het en ik zal een paar man van de ploeg meebrengen.


    VINCENT, BEDANKT VOOR DIT INTERVIEW EN NOG VEEL SUCCES IN JE VERDERE VOETBALCARRIERE


    08-04-2013 om 20:49 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    01-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paastornooi Hoogstraten 29/3/13

    Winnaars  paastornooi  Hoogstraten !!!

     

    Vrijdagavond   was  het   paastornooi te Hoogstraten    met als tegenstanders in onze reeks  Wuustwezel , Hoogstraten nat U10 en St Lenaarts .   Telkens wedstrijdjes van 2x 10 minuten .

    Onze eerste opponent werd vrij vlot  opzijgezet en we  toonden al meteen dat we heel scherp stonden vandaag . Met goed voetbal was het aan de rust  2-0  en de tweede helft  plooiden de blauw gelen  massaal terug voor eigen  doel . Inrichtingsvoetbal dus met  veel schietpogingen  maar geen doelpunten meer .

    De 2 de wedstrijd was heel wat spannender .  De nationale U10 van Hoogstaten, met een paar vinnige spelers , boden meer weerwerk . Toch hadden we , en zeker in de eerste helft ,veel veld overwicht . We geraakten  echter  niet  verder dan de dwarsligger maar ook Ruben moest aan de overzijde   een paar keer attent zijn .   0-0  de  eind uitslag maar bleven op koers want onze tegenstanders speelden ook telkens gelijk tegen elkaar .

    De laatste groepswedstrijd was tegen een bekende van de competitie nl St-Lenaerts  .   Hiertegen   hebben  we al 2 x maal vlot van gewonnen dit seizoen, dus normaal mocht  dit  geen probleem vormen .  En dit was het ook niet  want   na 20 minuten  stond er een 4-0 eind uitslag  op het bord .

    Deze uitslagen waren goed voor een ticketje naar de finale tegen niemand minder dan de plaatselijke  nationale U11   die we dit seizoen in Rijkevorsel al eens geklopt hadden.

    Aan motivatie voor deze partij  dus geen probleem en ondertussen had men het kunstlicht ook al moeten aansteken want inderdaad de klok was nog niet verzet  !!

    Veel belangstelling ook tijdens deze finale dus het beloofde en echte cup match te worden . En  dat werd het ook ! Zoals heel het tornooi waren  onze jongens supergemotiveerd  om het beste van zichzelf te geven  ! Twee  evenwichtige ploegen tegenover elkaar al waren wij in de eerste  helft toch net iets gevaarlijker  met meer doelpogingen tot gevolg . Toch na 10 minuten  nog een 0-0 op het bord .

    De 2de helft beloofde een zenuwslopende bedoening te worden .Wie een doelpuntje zou lukken ging waarschijnlijk met de beker lopen .   En na 5 minuutjes was het zo ver! Een scherpe aanval uitgevoerd over rechts . De bal bleef in de box hangen en onze diepste spits met neus voor zo een spelsituaties Willem  was er als de kippen bij om de bal tegen de netten te trappen  0-1! Staf moest zijn jongens aanmanen om snel de posities  terug in te nemen want de viering van dit doelpunt  nam wel wat  tijd in beslag!!! Mooi om te zien .

    De laatste 5 minuten was het proberen om goed in de organisatie te blijven en dit deden  we perfect vandaag !  Hoogstraten probeerde wel maar het waren eerder wij die nog een paar schietkansen kregen . Zo werd de verdiende overwinning over de streep getrokken en konden we gaan vieren !!

    De beker  werd al op het veld uitgereikt  en dit leidde natuurlijke tot uitbundige taferelen  bij onze ploeg .  Voor de rest was het een fel bevochten zege in deze derby  maar bleven beide ploegen  zeer sportief wat toch ook weleens vermeld mag worden . Ook geen enkel doelpunt tegen  in heel het tornooi wat ook een extra verdienste is door het sterke     collectief vandaag .

    Proficiat  aan heel het team !!

    Deze week in de paasvakantie enkel training op woensdag en volgende week spelen we op het veld van Wilrijk !

    Ook  op onze blog het lang geplande interview met de  aanvoerder van onze eerste ploeg Vincent De Jongh nog deze week . Dries en Cedric  hebben hem vorige week met vragen bestookt ! Het resultaat kan je hier weldra lezen !!

     

    01-04-2013 om 20:26 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    26-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwleeuw-merksem antwerpen noord 23/3

    Verslagje van de wedstrijd  vorige zaterdag  thuis tegen Merksem . 

    Staf  had  zijn volledige spelersgroep ter beschikking .  We wisten  van de heenronde dat we vandaag  1 van de sterkste tegenstander van de reeks op bezoek kregen .  In Merksem hadden we nipt kunnen winnen  maar was  toch een ploeg die  ons vaak achter de bal deden lopen .

    De omstandigheden waren ook weer niet optimaal . Er blies een strakke wind  over het terrein en  bijna de hele eerste helft viel  er natte sneeuw uit de lucht die het zicht echt niet bevorderde .

    De beginfase  was  voor  de bezoekers  en zij konden meteen paar keer  dreigen .  Ruben zou vandaag zeker alert moeten keepen wilde hij de netten schoon houden .  Na een minuutje of 10 konden we toch het evenwicht herstellen en kwamen we beter in de wedstrijd .  Een eerste poging na een knappe 1 /2   tss  Rikkie en Senne maar laatste kraakte zijn schot . Op het kwartiertje was het wel raak . Cedric vandaag mee inde voorlinie gestart   kon na  een goede pas van Willem aanleggen en met een lage schuiver  ons op voorsprong knallen  1-0!!

    De bezoekende doelman was uit het goede hout gesneden want kort daarop op weer een goed schot van Cedric  kon hij de bal  knap onder de lat weg boksen .   Ruben aan de overkant kon zich voorde rust   ook  1 x maal knap onderscheiden toen de boomlange spits  van de bezoekers  plots alleen voor hem verscheen . Onze keeper bleef goed kijken en kon de  gelijkmaker  stoppen . Even later moest hij zich toch gewonnen geven  bij een volgende doorbraak 1-1!

    Het spelpeil was ondertussen wel wat gezakt door de hevige sneeuwval wat toch wat hinder opleverde blijkbaar . De eerste helft  bleef de gelijke stand op het bord en wisten wij dat het alvast niet gemakkelijk ging worden om wind op deze stand vast te houden  na de pauze .

    Staf had tijdens de rust toch de juiste pep talk gebruikt want we begonnen scherp aan deze 2de helft . Meteen speelden we enkele kansen bij elkaar . Eerst  kon hun keeper een poging onschadelijk maken na een goede combinatie tss Rikkie en Rick    .  Even later een actie op rechts van Senne  die Dries kon bereiken maar weer hun  keeper die het goede schot kon pareren .  Ook de return  van Bram  werd gekeerd door een verdediger. Een actie die meer verdiende .

    Aan de andere kant hadden onze verdedigers Berten, Jens  en later Rick  hun handen ook vol want hoe langer de 2 de helft vorderde   hoe beter zij kwamen opzetten .  Je voelde ook wie nu een goal ging scoren ging het laken naar zich toe ging trekken . En jammer genoeg waren dat vandaag de bezoekers . 10 minuutjes voortijd  na balverlies bij ons stonden we iets te ver uit positie en de jongens van Merksem waren er als de kippen bij om dit af te straffen  1- 2 !

    Zo maar wilden wij het hier niet bij laten en deden nog moeite om het tij doen keren . Toch  5 minuutjes voor tijd was het game over toen met een knappe volley  Merksem  de 1 – 3 op het bord knalde .  De kopjes gingen toen bij ons even naar beneden en moesten we zelfs  in de slotminuten nog een 4 de tegentreffer toestaan .   Een 1 – 4 als einduitslag  dus . 

    Onze eerste thuisnederlaag  dit seizoen in competitie . Wel wat overdreven cijfers mss  maar toch na 2 wedstrijden bezien  verdiende de tegenstander r vandaag  eens de overwinning  . Al had  hun keeper  een belangrijk aandeel in deze overwinning  wat dan weer de verdienste was van ons.

    We bekijken het positief vandaag en uit een nederlaag kan je soms meer leren dan een makkelijke overwinning .

    Voor de supporters was de warme drank na de wedstrijd  niet voorde eerste keer dit seizoen meer dan welkom .  In de namiddag werd door de meesten verstandiger  een warmere omgeving gekozen .  De  voetbalwedstrijd van de veteranen   in de namiddag was nochtans in dezelfde omstandigheden warmer om te volgen …. Maar daar
    gaan we hier niet over uit wijden . Tot de volgende !!!!

     

    26-03-2013 om 20:39 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    21-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.volgende wedstrijd
    Zaterdag spelen we onze volgende wedstrijd  thuis tegen Merksem Antwerpen-Noord
    Afrap om 12.30 uur!

    SUPPORTERS OP POST!!!!

    Na de wedstrijd  is er nog extra animatie voorzien . De veteranenwedstrijd om 15.00 uur belooft iets speciaals te worden !!!

    21-03-2013 om 17:48 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    20-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's st job - zw leeuw
    Enkele actie foto's van afgelopen zaterdag !!









    20-03-2013 om 21:29 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    19-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St-Job - Zwleeuw 16/3/13

    Zaterdag  kon de wedstrijd uiteindelijk na een weekje winter toch plaatsvinden .Een uit wedstrijd naar  St-Job . Een  tegenstander waartegen we al 2 maal een mooi resultaat tegen behaalden dit seizoen . Benieuwd of we dit ook een derde maal  konden lukken .

    1 afwezige zaterdag , Willem moest een keertje belet geven . Zo kon Rick in de eerste helft naast Rikkie  postvatten in de voorlinie .

    De wedstrijd was nog maar een paar minuutjes oud of we mochten al juichen . Door een  opzettelijke handsbal  kregen we een vrije  trap   een beetje buiten  het doelgebied .  We dachten  Jens achter de bal   die mooi aan de 2 de paal de inlopende Senne kon bereiken die in 1 tijd kon scoren 0-1 . Wij meteen op rozen en dit moet zowat de vroegste voorsprong zijn geweest al dit seizoen . Sommige supporters waren zelfs nog aan het toekomen en hadden dus al  een doelpunt gemist.

    St-Job  wou echter dit keer zich niet zomaar gewonnen geven en waren blijkbaar wel erg op scherp gezet . Het spel werd al vrij vlug op zijn zachts gezegd vrij potig en dit zou eigenlijk de hele wedstrijd  aan houden .   Toch hadden we in de eerste  helft vrij veel overwicht en probeerde we toch aan voetballen toe te komen . St – job rekende voor al op zijn snelle voorspelers om op de counter te kunnen tegen te prikken .  

    We slikten op het kwart misschien een vermijd baar tegendoelpunt . Een keertje  balverlies achteraan ,eigenlijk door elkaar niet goed te coachen  en St-Job kon tegen scoren  1-1 . Alles terug te herdoen .  Ondertussen hadden we al  een eerste geblesseerde speler moeten wisselen  wat niet de laatste zou zijn  vandaag .  Cedric  was het eerste  slachtoffer van een ongelukkig contact .

    Verder bleven  we de eerste helft het meest aan de overzijde voetballen met toch wel enkele mogelijkheden tot gevolg .    Dries kon vrij vlug tegen scoren met een geplaatst schot  en stonden we terug op voorsprong  1-2!  Voor rusten hadden we deze voorsprong eigenlijk al verder moeten uitdiepen maar toch  lukte het ons niet meer om de bal  voorbij de keeper te krijgen .  De eerste helft  eindigde zelfs  met een valse noot toen hun centrale verdediger,ondertussen na 3 wedstrijden ons wel bekend ,  niet voor de eerste maal  met het voetje vooruit kwam en Rikkie mocht van geluk spreken dat hij nog een 2 de helft kon spelen ….  De jonge scheids die voor rest meer dan zijn best deed  floot wijselijk meteen voor rusten .

    De tweede helft plaatse  Staf een keer Bram in de  voorlijn . Het spelbeeld bleef eigenlijk ongeveer hetzelfde .  Proberen te blijven voetballen was de boodschap  en ons niet laten intimideren door de tegenstander die nog meer de lange bal gingen hanteren . 

    We scoorden na een minuutje of 10 gespeeld onze mooiste doelpunt vandaag . Bal onderschepping achteraan en de bal via ons middenveld  Cedric en Dries naar de vrijlopende Senne op rechts .  Deze kon de bal netjes in de loop meegeven met Rikkie die beheerst de bal  naast de keeper deponeerde  1-3!  Fraai uitgespeeld en  dat zijn de momenten  dat we toch laten zien dat we kunnen voetballen !

    Spijtig genoeg bleef de tegenstander op het randje voetballen met Bram als 2 de slachtoffer . Een eerste tik tegen de enkel leverde wel een vrije trap op maar bij een tweede contact even later moest een aangeslagen Bram toch gewisseld .   We waren hierdoor een beetje  aangeslagen  en  gingen  iets te veel met de tegenstander meespelen door ook iets te vlug de lange bal te hanteren .

    Toch verloren we nooit de pedalen al kon St Job met een fraai schot  de spanning terug in de match brengen 2-3 !

    Het bleef dus wel spannend tot het einde  .  Enkel Cedric zag zijn doelpoging   na een mooi opgezette combinatie nog over vliegen . Voor de rest kon de tegenstander toch niet echt meer dreigen en bleven onze vededigers Berten en Jens  zoals gewoonlijk  weer baas over hun aanvallers   . De overwinning was dus weer een feit .

    Toch wel verdiend dachten wij na een fel bevochten en soms bewogen wedstrijd .   Het positieve is dat we ons niet hebben laten meeslepen hebben vandaag en we weer met z’n allen gewoon lekker onze vreugde dans  konden uitvoeren . 

    Ondertussen  kan het competitie slot ingezet worden met nog 4 wedstrijden op de kalender .We hebben met Mariaburg ,Ternesse  en nu zaterdag thuis  Merksem  nog een paar lastige  tegenstanders te bekampen . 

    Staf en Kurt maakte  na de wedstrijd zaterdag  ook duidelijk dat we nog 7 doelpunten te gaan hebben voor ons honderdste doelpunt in competitie .  Het extra bonnetje komt dus in zicht ……

    Komaan jongens  met de scherpte van gisteren op training  gaan we dit toch al mooi seizoen  nog een paar mooie prestaties neerzetten !!!

    19-03-2013 om 00:00 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    13-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'S Gravenwezel - ZwLeeuw 9/3/13

    Jullie hebben nog een verslagje tegoed van onze laatste wedstrijd gespeeld vorige week zaterdag tegen ’S Gravenwezel.

    We speelden met een volledige kern en hadden zelfs een jarige  in de ploeg nl Berten   die zijn  11 de verjaardag vierde .

    In  ’S Gravenwezel hebben ze ook een  prachtig nieuw kunstgrasveld aangelegd  wat dit seizoen nog niet echt in ons voordeel was om op te spelen . Maar op dit veld was het wel echt  goed voetballen dus geen excuses vandaag .

    De tegenstander  speelde in de heen ronde ook goed mee dus  moesten we deze wedstrijd zeker niet onderschatten . In de beginfase  ging het spel dan ook vlot op en neer . ’S Gravenwezel met een goede mix grote sterke  en  kleine technische  spelers  lieten meteen zien dat ze echt wel het spel mee wilden maken . Aan de 2 kanten  ook wat kansjes maar de thuis ploeg kon toch eerst op voorsprong klimmen en waren we na ongeveer  15 min op achtervolgen aangewezen .  Erg lang duurde deze achterstand niet want Bram kon met een lage schuiver de stand terug in evenwicht brengen 1-1.  Toch bleef deze eerste helft vrij evenwichtig   en  opnieuw moesten we terug achtervolgen ,want de tegenstander scoorde via een mooie combinatie 2-1 .  Nog voor rusten wilden we duidelijk  nog terug  gelijkstellen en speelden enkele  kansen bij elkaar waaruit  Willem   opnieuw de gelijkmaker kon binnenleggen 2-2 .

    Ruben moest even voor rusten  nog met een knappe reflex ons opnieuw voor een achterstand behoeden  ,dus gelukkig moesten we niet voor een derde keer achtervolgen .

    Het waren zelfs wij die met een voorsprong gingen rusten . Net voor affluiten kon Dries met een geplaatst schot de keeper verschalken  2-3 !

    De jeugdkantine ,skihut  van ’S Graven wezel was afgeladen vol tijdens deze rust dus bleven de supporters netjes buiten in de kou om zeker niks te missen van de start van de 2 de helft . Echt wel een harde kern waar ze op kunnen rekenen onze ploeg !!!

    Deze harde kern was ook mee verhuisd  naar de overkant  achter de goal waar de doelpunten moesten vallen . En vooral met de koude wind in de rug wat toch wat aangenamer supporteren . Voor onze jongens dus windop  maar veel last hadden we hier niet van of had Staf  tijdens de rust gevraagd om het gaspedaal wat harder in te drukken ? Het resulteerde  in ieder geval  in veldoverwicht  met de gebruikelijke kansjes tot gevolg . 

    Op aangeven van Rik kon Rick  de voorsprong dan ook uit diepen 2-4!  Even later stond het zelfs 2-5!!.Na goed terugleggen kon Cedric met een lage schuiver scoren .

    De tegenstander had wel de verdienste om steeds van achteruit  proberen te voetballen maar de foutjes die zij maakten werden door ons toch afgestraft . Het was Willem die de 2-6 tegen  de netten kon duwen .  En even later  kon Senne vanuit de 2de lijn  de 2-7    binnen knallen .

    Onze verdedigers  Berten ,Jens  en ook Cedric  gaven in heel de 2 de helft geen krimp  dus bleef het bij  2tegendoelpunten  en dus de  2-7  eindcijfers  als uitslag .

     

    Al bij al dus weer een aangenaam kijkstuk met  ook een compliment aan onze tegenstander  om het spektakel mee te verzorgen .

    Ondertussen is  de woensdagtraining vandaag  af gelast wegens het winterweer . Toch wel speciaal zo bijna half maart !!!  Hopelijk  krijgen we nog een weersverbetering anders vrezen we  nog een afgelasting voor de al eerder  uitgestelde match tegen St-Job  zaterdag
    .

     

    13-03-2013 om 21:10 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    11-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.interview Berten Jochems
    Interview met onze jarige aanvoerder  !


    10 vragen   voor de jarige ! 

    1.Hoe oud word je Berten?

    11 jaar

    2.Wat is je lievelingseten?

    Balletjes in tomatensaus

    3. Heb je nog broers of zussen ?

    Ja 1 broer Stef

    4.Hoelang voetbal je al ?

    Dit is mijn 6de jaar

    5. Op welke positie speel je ?

    rechts van achter

    6.Wat vind je het leuke aan voetbal ?

    De matchen en de trainingen

    7. Welke is je favoriete  voetbalploeg en speler

    Zwarte leeuw, Anderlecht en Barcelona

    Messi

    8. Wat vind je van onze ploeg,van de wedstrijd vandaag  en van het seizoen tot nog toe ?

    Een heel goede en plezante ploeg. We speelden vandaag een goeie wedstrijd

    Een super tof seizoen

    9. Wat zijn je hobby’s buiten voetbal ?

    tennis

    10.Wat wil je nog eens heel graag (gaan ) doen ?

    Naar de rode duivels gaan kijken


    Dank U wel Berten voor dit interview  en nog heel leuke verjaardag !!!!!!!!


    11-03-2013 om 18:50 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    09-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag Berten Jochems

     BERTEN,   PROFICIAT MET JE  11 de VERJAARDAG !!!!

    09-03-2013 om 21:01 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    07-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.volgende wedstrijd

    Nu zaterdag 10/3 spelen we onze volgende wedstrijd op verplaatsing bij Gravenwezel .

    Aftrap om
    12.30 uur .

    Adres :Molenakker

    SUPPORTERS OP POST!!!!

    07-03-2013 om 20:24 geschreven door Kurt  


    Categorie:Informatie
    05-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwleeuw - Antwerp 2/3/13

    Een  verslagje van onze wedstrijd zaterdag jl  tegen het stamnummer 1 Antwerp .

    1 afwezige vandaag ,Berten was op catecheseweekend  . Jens kreeg  Cedric in de verdediging naast zich .  Ons middenveld  bestond  uit   Dries centraal    ,Bram op links   en Senne  op rechts .  Verder  in de aanval Rick met Willem  en  na het eerste kwart   Rikkie .  Ruben tot slot in doel natuurlijk !!

    De eerste helft speelden we aardig wat mogelijkheden bij elkaar maar scoren was enkel weggelegd voor Rick die met een afstandschot ons na 10 minuten op voorsprong trapte  1-0 ! Antwerp speelde met verschillende jongens  die ook in hun nationale U11 meedoen   en gaven aardig weerwerk .Zo kwamen we enkele keren goed weg met een bal op de lat en paal . Verder bleven onze verdedigers en Ruben  overeind en   konden we met een kleine voorsprong de rust in .

    De tweede helft speelde Rick mee op het middenveld . We bleven  af en toe aardig combineren en konden  Antwerp  regelmatig vastzetten op hun eigen helft .Zo kon Jens een keer met doorschuiven en scoorde hij net als vorige week met een  rake knal 2-0 !!

    De bezoekers waren na deze dubbele achterstand  toch nog niet van plan om zich zo maar gewonnen te geven en konden even later de aansluiting treffer scoren  2 -1 !!  De spanning  was  ook meteen terug .

    Toch  bleven we in de tweede helft het meest in balbezit  en gingen wij eigenlijk op zoek naar een derde treffer . Die kwam er ook nadat Senne enkel e schiet mogelijkheden kreeg .  Na  2 pogingen net over doel was de derde wel raak  3-1 !!

    We tikten  in het slot Antwerp  aardig weg en Willem kon na  een  vrije trap de bal in doel werken .  Eindstand 4-1  en dus weer een aardig resultaat  tegen  een toch wel goed meevoetballend Antwerp .

    Een leuke partij voor de weer talrijk opgekomen supporters die deze kreeg niet moesten kou kleumen  maar de lente al in het land voelde komen  ( volgens sommigen ) .

    Tot volgende week !!!

    05-03-2013 om 21:36 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    28-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwleeuw -westerlo 27/2/13

    De terugwedstrijd van de bekerwedstrijd gisteren kondigde zich aan als een revanchke voor vorige week . En onze jongens hadden dit goed in oren geknoopt .

    Na 10 minuten voetballen  stonden we 2-0 voor .Onze spitsen Rik en Willem hadden elks in de beginfase  een doelpunt kunnen scoren na een  scherpe aanval.  Een erg furieuse start dus  en luid aangemoedigd door de supporters begonnen we zowaar te hopen op een stunt . Westerlo was hierdoor wat aangeslagen want we bleven heel de eerste helft scherp verdedigen en goed in de omschakeling . Even na de 2-0 hadden we eigenlijk een beetje pech toen een scherpe voorzet van Westerlo een own goal opleverde  en het terug 1-2 werd .  Toch bleven we op zoek gaan naar een grotere voorsprong en zowaar lukte het ons bijna  maar Bram  zag zijn schot tegen de paal belanden .
    1 minuut voor rust  scoorde Westerlo de gelijkmaker en  dit was natuurlijk zuur zo vlak voor rusten .

    Toch een heel puike eerste helft  en  eerlijk toegegeven door de tegenstander lagen we in deze speelhelft verre van onder, integendeel zelfs .

    De tweede helft moesten we dus proberen door te gaan op ons elan . Met een mannetje minder  aan de kant ,Berten moest naar de info avond op het Klein Seminarie , zou dit er natuurlijk niet makkelijker op worden . De trainer van Westerlo had zijn jongens tijdens de rust ook wat scherper gezet want zijn begonnen  nu heel scherp . Westerlo  zette ons bij momenten goed vast  en het werd moeilijker om een deftige tegenaanval te versturen .Ruben moest zich zelf net als vorige week paar keer knap onderscheiden  en  deed dit weer met veel brio ! Zo werd het  2-3  na een minuutje of  5 gespeeld te hebben.  Toch hervonden we terug onze moed  en  konden we daarna  een paar keer dreigen en bleef het dus een  lange tijd spannend .

    Enkel in het slot,  als onze beste pijlen waren verschoten,  verloren we soms de pedalen en gaven we teveel ruimte weg  . Zo kon Westerlo in de laatste  10 minuten  nog 3 keer scoren en werd het uiteindelijk 2-6 !!

    Deze uitslag was gezien het spelbeeld uiteindelijk  toch wat overdreven  maar in preminiemen voetbal kan het scoreverloop  snel  gaan  !! Een  knappe prestatie toch  jongens vandaag en  heel  leerrijk trouwens om op zo een hoog tempo te moeten voetballen!!!Ook heel leuk  dat we een keertje op het A-terrein mochten spelen ,het gaf onze ploeg  duidelijk  een extra motivatie  !!

    zaterdag spelen we onze volgende thuis wedstrijd tegen Antwerp   . Aftrap om 12.30 uur !!!

    SUPPORTERS OP POST !!!

    28-02-2013 om 19:08 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden
    25-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St-Lenaarts- Zw Leeuw 23/2/13

    Verslagje van de gespeelde wedstrijd zaterdag   tegen St-Lenaarts .    De grootste  pluim  moest eigenlijk vandaag gegeven worden aan de  supporterouders( en we waren bijna voltallig aanwezig !!!)  voor de ontbering om een uurtje  buiten te staan kijken bij volgens mij gevoelstemperaturen  die eerder in Siberië  voorkomen . Een strakke noordenwind was van de partij die  lekker blies  over de open vlakte van het kraaienhorst .

    Allee genoeg gezeurd, weer of geen weer, de jongens waren content dat ze toch een matchke konden voetballen  . Het veld echter was  door het vriesweer vrij hobbelig dus moeilijk bespeelbaar  .Wel waren we weer  voltallig al had Bram  een paar dagen ziekjes geweest dus niet echt  op volle kracht .

    De tegenstander  hadden we in  de heenwedstrijd een serieuze pandoering verkocht en dit was ook te merken aan de wedstrijd start . De trainer  van St - Lenaarts  had duidelijk  eerder verdedigende opdrachten gegeven aan zijn jongens en dit resulteerde  ongeveer in 6  spelers die voor hun eigen goal gingen spelen met  nog eentje die diep vooraan ging postvatten . De eerste  10 minuten  hadden we eigenlijk al dik aan de winst moeten zijn maar telkens  lag een tegenstander of de doelman in de weg . Of misten we de goede richting  bij een paar schietkansen .

    Het  was dus even wachten  op een doelpunt maar uitblijven kon dit eigenlijk niet  bij  dit overwicht . Het was weer  onze diepste spits  die letterlijk het eerste gaatje vond. In een overbevolkt doelgebied zette hij zijn voet  tegen de bal  die netjes tussen een paar benen binnen viel  0-1!   De veer brak  toen al een beetje bij onze tegenstander en  even later kon Berten  er met een punter 0-2  van maken  .

    0-3  werd weer gescoord door Willem na onze mooiste aanval van de eerste helft via Rik en Senne .  Voor rusten werd het ook nog 0-4  na een afstand schot van Senne en Willem maakte zijn derde van de dag  met weer een goede plaatsbal 0-5 ! Vergeef mij wie telkens de assist  gaf, maar bij deze koude kon ik enkel snel de doelpunten maker noteren op mijn bierkaartje dat te klein ging worden vandaag !! Jens  verhinderde  voor rust  nog wel een tegentreffer  bij een zeldzame counter  .

    De rust was wel een hoogtepunt vandaag . Op de bestelbon  enkel warme soep, chocomelk  ,koffie of thee te bespeuren .  Dit warme drankje gaf ons moed op nog eens opnieuw een klein  halfuurtje  de koude te trotseren.

     Voor een 2 de helft  die eigenlijk  het zelfde spelbeeld gaf . De tegenstander was ook opnieuw opgepept want weer verdedigde zij in de begin periode  met z’n allen achter de bal en gaven niet veel ruimte weg . Op de 0-6 was het dus ook even wachten maar deze  werd uiteindelijk door Rik binnengeknald   .  0-7 werd  knap gescoord door Jens die ondertussen samen met onze andere verdediger Berten  een keer voorin  mocht postvatten  en  Bram die als laatste verdediger werd uitgespeeld   . We waren ondertussen weer bijna een kwartiertje bezig  en nu brak de veer  bij de tegenstander helemaal  zodat we nog 10 minuutjes schietoefeningen konden houden .  De 0-8 was voor Rick na een afstandschot. O-9 na een tweede punter van Berten  en  dubbele cijfers door Cedric na een knappe solo van achteruit . Uiteindelijk kon ook Dries  zijn doelpuntje meepikken op voorzet van Berten  en hadden we  bijna allemaal een goal  gemaakt  met een 0-11 als eindstand !!!

    ’S Avonds tijdens de rust van de eerste ploeg  was het ook halve finale  van de penaltycup . Een korte halve finale want na 1 strafschop gegeven  door de 10 overblijvende deelnemers  bleven er netjes 4 over die de finale gaan beslechten .  Van ons ploegje slaagde enkel Berten  in deze opdracht . In de finale zullen we onze aanvoerder  dus met z’n allen luid komen aanmoedigen  om de eer van onze ploeg hoog te houden !!!!!

    Woensdag wacht ons ook de terugwedstrijd   van de beker het Nieuwsblad tegen Westerlo .   Een revanchke dus voor vorige week en afspraak is dat we onze huid  een pak duurder gaan verkopen !!

    Komaan jongens !!! Aftrap  om 18.00 uur

    25-02-2013 om 20:28 geschreven door Kurt  


    Categorie:Verslagen wedstrijden


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • Prov U13
  • Prov U15
  • Prov U17
  • KFC Zwarte Leeuw

  • agenda

    Belangrijke data in mijn agenda


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs