.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  12-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING 'DEN DIJK' VAN ZONDAG 12/06/2011
  Walsoorden Den Dijk Walsoorden Den Dijk 2.jpg 
                                     
  Walsoorden.                                                                                Keerpunt aan de Betoncentrale.

  Van Der AA Gerrit KOP 2010.jpg
         Gerrit Van Der AA

  Onder leiding van Kenny Janssens en Mark Bryssinckx vertrokken Zondagmorgend om 09h00 thv Buyl Sport te Beveren 
  15 POLDERRENNERS voor de trainingsrit op
  'DEN DIJK'.
  Na een zeer rustige inrijperiode tot 't Witte Huis te Verrebroek en een plaspauze kon het ronddraaien beginnen. De wind zat op de kop naar Walsoorden en er werd bij momenten goed rondgedraaid door 7 à 8 renners. Wie op de kant kwam te zitten was er aan voor de moeite en moest de groep laten rijden. De sterkere renners deden wat van hen verwacht werd en namen telkens het stilviel opnieuw het commando om de ketting op gang te trekken. Na Walsoorden de wind vanop de zij en af en toe al eens in de rug en dus ging het tempo nog wat hoger, er waren toen nog 11 renners in de groep. Deze 11 renners waren Kenny Janssens, Gerrit Van Der AA, Wim Ryckaert, Steven Van Houte, Lieven Van De Perre, Tom Buytaert, Gerrit Smet, Chris Heirwegh, Bart Cant, Thomas Neyt en Serge Meyvis (ligfiets). Vanaf de Zorgdijk testte Tom Buytaert al eens de benen maar niemand had zin om al zo vroeg aan te pikken. Vanop de Nieuwe Arenberg te Kieldrecht trokken Bart Cant en Kenny Janssens erop uit en sloegen een klein gat, zij werden terug gepakt aan het begin van de Engelse Steenweg te Doel. Na her en der nog wat schermutselingen en met de wind terug op kop thv het Deurganckdok bleef alles samen tot Lanxess (Kallo). Daar was het opnieuw Tom Buytaert die in de aanval ging en kreeg eerst Lieven Van De Perre mee en vervolgens Gerrit Van Der AA. Zij werden terug ingelopen op minder dan 1 km van de meet, het was Serge Meyvis met de ligfiets die dan vol doorging en als eerste over de meet bolde. Gerrit Van Der AA won de spurt nadat Wim Ryckaert nog een ultieme aanval probeerde en als 3de over de meet kwam. Kenny Janssens werd 4de en Bart Cant 5de.
  De totale afstand tot de meet bedroeg 80 Km en het gemiddelde kwam uit op 39,0 Km/h vanaf Buyl Sport. Vanaf 't Witte Huis te Verrebroek bedroeg het gemiddelde 40,3 Km/h. Met de extra lus naar Haasdonk, Den Es en Melsele bedroeg de afstand 110 Km.
  Reden mee: Steven Van Houte , Wim Ryckaert , Lieven Van De Perre , Gerrit Van De AA , Chris Heirwegh , Guido Spanoghe , Tom Buytaert , Gerrit Smet , Mark Bryssinckx , Bart Cant , Thomas Neyt , Serge Meyvis (ligfiets) , ?? en Kenny Janssens.

  PS Guido Spanoghe was de pechvogel van de dag, hij had een spaak stuk thv Blikken te Verrebroek.

                           Kallo de Meet
                                                                De meet gelegen aan de Ketenislaan te Kallo.

  12-06-2011 om 15:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET VANOMOBIL TEAM !!!

  Banner Vanomobil Cycling 2010

  MOERBEKE WAAS:

  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP OOST- VLAANDEREN

   

  De jaarlijkse organisatie van de Bosbikers te Moerbeke is er eentje om steeds naar uit te kijken. Lekker dichtbij, een vrij leuk parcours met draaien en keren en een heleboel supporters !!

   

  Zaterdag reden de kids mee. Ze deden het allen heel goed en kwamen vooraan aan. Een pluim voor de gebroeders De Graeve, Nico Polfliet en Tybo Ryckaert !

   

  Nico Polfliet:

  Reed een mooie wedstrijd en werd 13de van de 34 deelnemers.

   

  Op zondag kwamen de andere reeksen aan de beurt met als eerste de fun A. Hier reden Glenn Everaert en Ivo Van Landeghem mee én de lokale Filip Van Hecke. Glenn werd 26ste en Filip 4de. Hij werd hiermee mooi 2de op het PK !!!

   

  Filip Van Hecke:

  “Jaarlijks kijk ik wel uit naar de koers van Moerbeke Waas. Gezien ik vrij dichtbij woon is het een echte thuiswedstrijd voor mij. Aan supporters nooit een gebrek ! Deze keer werd er ook weer gestreden voor de titel van Oostvlaams kampioen. Gelet op mijn eerdere uitslagen was een podiumplaats zeer realistisch….”, aldus Filip.

   

  Van op de tweede rij kon Filip Van Hecke een vrij vlotte start nemen. Favoriet Karel De Wael gaf er met Niek De Vries direct een ferme lap op. Filip kreeg het gaatje niet dicht en besloot even te wachten op een groepje met o.a. Eli Smeyers. Met een vijftal samen reden ze enkele ronden verder, niemand kon echter de aansluiting vooraan forceren. De laatste ronde begon het tactisch steekspel. Eli Smeyers begon op kop in de technische zone en Filip Van Hecke zat in zijn wiel. Remonteren lukte echter niet meer zodat Filip als 4de aankwam.

   

  In het Oostvlaams kampioenschap diende Filip Van Hecke met zilver tevreden te zijn !

  De titel ging verdiend naar Karel De Wael.

  Vanomobil 08-06-2011 29052011008.jpg
                         Podium met Filip Van Hecke op de 2de plaats.
  Vanomobil 08-06-2011 29052011007.jpg 

  Bij de andere reeksen kwamen Davy Thienpont, David Hayen, Johan De Bruyn, Iven Veldeman, Jeroen Van de Vijver en Davy Huygens aan de start. Ook hier werden diverse podiumplaatsen behaald. De zege scratch ging zelfs naar Davy Huygens die ook Provinciaal Kampioen werd ! Ook David Hayen behaalde het podium en werd mooi derde. Johan de Bruyn behaalde zilver op het PK !
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 049.jpg
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 057.jpg
                                  1ste plaats voor Davy Huygens.
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 065.jpg
                                       De Oostvlaamse kampioenen.

  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 064.jpg
                                     2de plaats voor Johan De Bruyn.
   

  Jeroen Van De Vijver diende met pech op te geven....

   

  David Hayen:

  David Hayen nam de kopstart maar op het rechte stuk liet hij zich een beetje afzakken omdat de felle wind op kop stond en draaide op de 5de plaats het bos in. Halfweg koers kon David de achterstand verkleinen op de kopgroep en reed voor plaats 3 tot 5. Na de zware inspanning om terug te komen moest hij even recupereren, maar vooraan waren ze reeds voor de zege aan het rijden. Met nog 2 ronden te gaan reden David Hayen en teamgenoot Davy Thienpont voor de 3de plaats. Ze probeerden nog om weg te rijden maar geen van beiden slaagde daar in en kwam het tot een sprint. David Hayen haalde het en werd 4de master en goed voor plaats 3 in het Oostvlaams Kampioenschap.

  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 060.jpg
                                     3de plaats voor David Hayen
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 012.jpg Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 016.jpg
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 022.jpg Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 024.jpg
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 028.jpg Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 029.jpg
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 038.jpg Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 039.jpg
  Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 045.jpg Vanomobil 08-06-2011 moerbeke 033.jpg

  KELMIS – WALLONIA CUP

   

  In Kelmis staat al jaar en dag een mooie wedstrijd gepland die onderdeel uitmaakt van de VOR-Cup. Dit jaar werd de wedstrijd voor het eerst opgenomen in de Wallonia Cup. Het parcours staat bekend om zijn lange ronde van 11km dat weinig technisch is, zeer snel maar toch zwaar door zijn pittige klimmen. Dit keer was er weinig volk van het team Vanomobil aanwezig, reden hiervoor was het provinciaal kampioenschap in Moerbeke dat op hetzelfde tijdstip doorging. Maarten Wauters bij de elites en Steve Dewitte bij de funklasse zouden het team vertegenwoordigen in Kelmis.

   

  Eerst kwam de Funklasse aan de beurt, zij moesten 3 rondes rijden in het zonovergoten Duitse landsgedeelte. Zoals steeds veel bekend volk aanwezig, maar vooraan was er weinig spanning te beleven. Roel Cristael haalde vlot de overwinning binnen, voor het Vanomobil Team haalde Steve Dewitte een mooie 13de plaats.

   

  Bij de Elites was er minder volk dan gewoonlijk. Reden hiervoor was de wereldbeker in Offenburg en het Provinciaal kampioenschap in Oost-Vlaanderen. Hierdoor waren de kansen open voor een aantal renners om een eerste Wallonia Cup zege van het seizoen binnen te halen. Topfavorieten waren Frans Claes en de in Eupen sterk presterende Olivier Bruwière. Het waren echter Jan Dams en Sander Elen die in de start het peloton op een lint trokken en zo voor een eerste schifting zorgden. Wanneer Frans Claes in de lange klim overnam en het tempo nog wat hoger legde waren het enkel Dams en Elen die konden aanpikken. Maarten Wauters kon goed stand houden op een 4de plaats en dat tot het einde van de wedstrijd. Jan Dams won de wedstrijd op zijn 29’er voor Frans Claes en Sander Elen

   

  Maarten Wauters:

  "Het ging heel goed, alleen was het jammer dat ik net niet mee kon met de eerste drie in de startronde. Dit parcours is anderzijds ook echt wel mijn ding doordat het niet technisch is en er weinig recuperatie is. Doordat er deze keer veel renners afwezig waren kon ik een mooie vierde plaats uit de brand slepen in het scratch-klassement, en een derde plaats bij de Elites. Bijna had er dus mijn eerste podium bij de Elites ingezeten, maar er zullen nog wel ooit eens kansen hiervoor komen. Ik kan toch heel tevreden zijn met dit resultaat, zeker met het oog op de volgende grote wedstrijden in Averbode en Malmedy."


   

  Tekst en foto’s: Filip Van Hecke

  Bewerking tekst en foto’s: Kenny Janssens

  12-06-2011 om 15:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN VWF RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/06/2011

  vwf.JPG  Proficiat aan FREDDY DE BLICK met zijn 3°Seizoenszege in de Catg.G !!!

  De Blick Freddy KOP 2011 2.jpg
  Zaterdag 11 Juni - BREENDONK (2870)

  A-reeks
  1 Frank VAGENEDE
  2 Kevin Van Den Cruijce
  3 Tom Penninckx en Krijn Verschaegen
  5 Sven Steenackers
  6 Bart Baeyens (Overmere)
  7 Danny Borremans
  8 Bert Neefs
  9 Geert Ceulemans
  10 Stijn Rombouts

  VWF 11-6-11-breendonk 109.jpg

                                        Winnaar Catg.A Frank Vagenende.

  VWF 11-6-11-breendonk 067.jpg
            Hans Vergauwen uit Nieuwkerken en Tom Rouan uit Merelbeke.

  VWF 11-6-11-breendonk 020.jpg 

                Danny Van Goethem

   
  C-reeks
  1 Rudy THOMAS
  2 Didier De Witte (Tielrode)
  3 Bert Peelman
  4 Franky Weemaes (Melsele)
  5 Rudi Vingerhoets
  6 Ronny Van Der Vurst
  7 Alain Bogaert
  8 Stefan Verhaeghe
  9 Gert Fauck
  10 Frank D'Hooge

  VWF 11-6-11-breendonk 108.jpg
                                       Winnaar Catg.C Rudy Thomas.

  VWF 11-6-11-breendonk 081.jpg
  Didier De Witte neemt de spurt voor zijn rekening voor Bert Peelman en Franky Weemaes.

  VWF 11-6-11-breendonk 092.jpg
  Ismaer Segers uit Hulst van het Arrow Team spurt voor de eerste plaats maar
  was een rondje mis.
  VWF 11-6-11-breendonk 017.jpg

         Franky De Fijn uit St.Niklaas en Filip Van Goethem uit Nieuwkerken.

  D-reeks
  1 Alex ACKERMANS
  2 Danny De Backer
  3 Alain De Schepper
  4 Rene De Brucker
  5 Luc De Muynck
  6 Steven Blommaert
  7 Patrick Goossens
  8 Marc Schellemans
  9 Jan Moreels
  10 Willy Van Dijck  

  VWF 11-6-11-breendonk 058.jpg
                                     Winnaar Catg.D Alex Ackermans.

             
  E-reeks
  1 Patrick VAN RENTERGHEM
  2 Benny D'Haese
  3 Luc Van Mol
  4 Andre Bultinck
  5 Andre Praet
  6 Patrick Convents
  7 Danny Polfliet
  8 Willy Wouters
  9 Peter Peleman
  10 Jean Blommaert (Hamme)

  VWF 11-6-11-breendonk 060.jpg
                                 Winnaar Catg.E Patrick Van Renterghem.


  F-reeks
  1 Felix LUYTEN
  2 Rik Scheirlinckx
  3 Karel Heirbaut (Belsele)
  4 Jozef Van Isterdael
  5 Jos Staes
  6 Alfons Volckaert
  7 Jos Vandermeulen
  8 Hubert Dhondt
  9 Charly Vanderhulst
  10 Geert Bovijn
  VWF 11-6-11-breendonk 010.jpg
            Winnaar Catg.F Felix Luyten en winnaar Catg.G Freddy De Blick.

   
  G-reeks
  1 FREDDY DE BLICK (Beveren)
  2 Gilbert Vandenheuvel
  3 Francois Van De Vijver
  4 Andre Van Asbroeck
  5 Etienne Vandenhouwe
  6 Jozef Saerens
  7 Roger van Den Eede
  VWF 11-6-11-breendonk 012.jpg

  Freddy De Blick uit Beveren winnaar Catg.G en zijn dame.  Foto’s: Rita Thienpondt

  Thienpondt Rita KOP 2011 1.jpg

  12-06-2011 om 13:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN VWV RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/06/2011

  Vlaamse Wielrijders Vereniging Banner 2011 3.jpg
  Zaterdag 11/06 – KEERBERGEN

  Categorie A/B:
  1--Rob Krijnen

  2--Sam Van Nuffelen
  3--Rik De Vree (B)
  4--Klaas Stijnen
  5--Tim Borgers
  6--Koen Iwens 7--Erik Wellens (B) 8--Niels Van Kerckhoven 9--Kjell Van Laer 10--Kris Jonkers 11--Jorg Hendrickx 12--Raf Van Hove (B) 13--Jelle Ceulemans 14--Walter De Visscher (B) 15--Dave Permentier 16--Rudy De Ryck 17--Robert Spoek 18--Tom Arnouts 19--Stijn Pitschon 20--Andy Muylst 21--Kevin De Knaep 22--Geert Dierckx 23--Jurgen Driesen 24--Peter Bocken (B) 25--Jens Van Den Eynde 26--Thomas Cortoos 27--Jelle Andries 28--Rocco Van De Weyer (B) 29--Kristof Verschueren (B) 30--Anthony Devos

  Categorie C:
  1--Rudy Lohou

  2--Chris Vanderaerden
  3--Daniel Van Der Mieren
  4--Ludo Van Dingenen
  5--Dirk Fuchs
  6--Hans Van Bael 7--Danny Dams 8--Bruno Brabants 9--Marc Eyselberghs 10--Dirk Verbinnen 11--Ronny Coremans 12--Matti De Baat 13--Jan Van Den Brande 14--Marc Kiesekoms 15--Marc Vekemans 16--Wim Van Thielen 17--Dirk De Wijngaert 18--Karl Van Den Eynde 19--Patrick Wouters 20--Dirk Verschoren

  Categorie D:
  1--Marc Heulens

  2--Staf Lievens
  3--Andre Volkaerts
  4--Paul Geudens
  5--Ronny Smolders
  6--Charles Vandekerkhof 7--Walter Thienpont 8--Francy Baptist 9--Jan Van Wezenbeeck 10--Romain Tuteleers 11--Daniel Abts

  Categorie E:
  1--Jan Van Hove

  2--Andre Segers
  3--Frans Bastiaens
  4--Anselmus De Boel

  12-06-2011 om 13:54 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S WEDSTRIJD ELITE Z.C. & BELOFTEN TE BELSELE VAN VRIJDAG 10/06/2011

  FOTO’S WEDSTRIJD ELITE Z.C. & BELOFTEN TE BELSELE
  VAN VRIJDAG 10/06/2011


     De Scheemaeker Davy.jpg
   Winnaar Davy De Scheemaeker

  10/06/2011 - BELSELE (O) - Elite z.c./U23 - 102,6 km - 02h17min

  Aantal deelnemers: 77

  1.DE SCHEEMAEKER Davy - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  2.DARLIUS DZERVUS op 9”

  3.VAN DE VELDE Koen uit Stekene - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

  4.DAS Jeroen uit Kalmthout - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM

  5.DHOLLANDER Kristof uit Stekene - PWC ALIPLAST op 14”

  6.VAN LANDEGHEM Kurt uit St.Gillis - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  7.MERTENS Nick - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  8.VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

  9.DE VYLDER Jonas uit Desteldonk - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  10.CASTELEYN Piet - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM

  12.HEIRBAUT Tony uit Belsele - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

  16.TEN HARTOG Guy uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  17.VAN STEELANDT Geoffrey uit Haasdonk - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN

  18.DE GREYT Willem uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  26.VANDERMEERSCH Lawrence uit De KLinge - PWC ALIPLAST

  28.VAN GOETHEM Kevin uit Sinaai - CYCLING TEAM M. PINTE

  29.VAN DER STOCK Dieter uit Hamme - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  30.VERBEKE Stijn uit Sinaai - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN
  WBV 10-6-11-belsele 001.JPG
                 De start te Belsele met 77 renners in de gietende regen.
  WBV 10-6-11-belsele 003.JPG WBV 10-6-11-belsele 004.JPG
  WBV 10-6-11-belsele 005.JPG WBV 10-6-11-belsele 006.JPG
  WBV 10-6-11-belsele 010.JPG
  De eerste vluchter van de dag met Matthias Ongena en Jarno Van Guyse.
  WBV 10-6-11-belsele 013.JPG WBV 10-6-11-belsele 017.JPG
  WBV 10-6-11-belsele 020.JPG
                      Patrick Van Roosbroeck zeer attent vooraan.
  WBV 10-6-11-belsele 024.JPG
                            Kenny Goossens op kop van het peloton.
  WBV 10-6-11-belsele 026.JPG WBV 10-6-11-belsele 029.JPG
                                                                                                                                          Pieter Covents vooraan.
  WBV 10-6-11-belsele 028.JPG
                                   Gunter Sterck trekt alles op het lint.
  WBV 10-6-11-belsele 031.JPG        WBV 10-6-11-belsele 036.JPGWBV 10-6-11-belsele 034.JPG
                    Kristof DHollander achteraan had kettingproblemen.
  WBV 10-6-11-belsele 040.JPG WBV 10-6-11-belsele 045.JPG
  WBV 10-6-11-belsele 047.JPG
                                 Mattias Nys ook van de partij te Belsele.


  Foto’s: Rita Thienpondt

  Thienpondt Rita KOP 2011 1.jpg

  12-06-2011 om 13:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN WAOD RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/06/2011

  waod_3.jpg
  Zaterdag 11 Juni – KORTEMARK (8610)

   
  Categorie A/B: (45 dln)
  1.Kristof Gryson (Landegem, winnaar cat. A)
  2.Davy Versichel (A2)
  3.Bjorn Traen (A3)
  4.Mario Van Den Broecke (Melle, winnaar cat. B)
  5.Sebastiaan Delodder (A4)
  6.Kristof Dhondt (B2) 7.Lars Maes (B3) 8.Johan Deschilder (B4) 9.Steven Landuyt (B5) 10.Kenny Van Gompelaere (A5) 11.Jens Daems (A6) 12.Vincent Brunel (B6) 13.Michael Jonckheere (A7) 14.Gert Smet (B7) 15.Mikey Van Kruiningen (A8) 16.Davy Reyniers (Kruibeke A9) 17.Mathias Moeyaert (A10) 18.Vincent Milleville (B8) 19.Pedro Vandendriessche (B9) 20.Nico Verwee (B10) 21.Peter De Corte (B11) 22.Geoffrey Luyssen (B12) 23.Mario Coudeville (B13) 24.Kurt Serlet (B14) 25.Niels Mercan (A11) 26.Joren Verschaeve (A12) 27.Karel Castelein (B15) 28.Jan De Bruyckere (B16) 29.Dave Maesen (B17) 30.Bart Jocqué (B18) 

  12-06-2011 om 13:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Zaterdag 11/06/2011 - STROMBEEK-BEVER (VB) - Elites m.c./z.c./U23 – Criterium - 100 km

  Aantal deelnemers: 16

  1.VAN KEIRSBULCK Guillaume - QUICKSTEP CYCLING TEAM

  2.NYS Sven - LANDBOUWKREDIET

  3.MEERSMAN Gianni - LA FRANCAISE DES JEUX

  4.BOUCHER David - OMEGA PHARMA-LOTTO

  5.DE NEEF Steven - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT

  6.HOVELIJNCK Kurt - DONCKERS KOFFIE JELLYBELLY CYCLINGTEAM

  7.WELLENS Bart - TELENET FIDEA CYCLING TEAM

  8.NEYENS Maarten - OMEGA PHARMA-LOTTO

  9.NEIRYNCK Kevin - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

  10.VAN DEN HOUTE Sven - VERANDA´S WILLEMS-ACCENT


  11/06/2011 - OOSTERZELE (O) - Elite z.c./U23 - 70 km - 01h29min

  Aantal deelnemers: 49

  1.WILLEMS Mario - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS

  2.VENS Quincy - WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT

  3.SMET Guy uit Kruibeke - PWC ALIPLAST op 15”

  4.WUYTENS Kim - WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT

  5.DE DEYN Jürgen uit Wichelen - DIRK VERSTUYFT CYCLING TEAM

  6.BRACKE Tony - JOHN SAEY CYCLING TEAM

  7.MACIC Chris - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS op 2’05”

  8.VELGHE Bart - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  9.DE LANDTSHEER Steven uit Kalken - WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT op 2’30”

  10.WILLEMS Christophe - WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT

  23.DE BOSSCHER Koen uit Kalken - CARIN SHIFTING GEARS CYCLING TEAM

  31.THYS Steven uit Zelzate - JOHN SAEY CYCLING TEAM

  37.PENNE Frederik - A.S.B. PAREIN-ROGELLI CYCLING TEAM

   

  11/06/2011 - OUDENBURG (W) - Elite z.c./U23 - 70 km - 01h39min

  Aantal deelnemers: 47

  1.RAEDT Nielsen - BCV WORKS CT INGELMUNSTER

  2.CALLEEUW Joeri - BCV WORKS CT INGELMUNSTER

  3.LANGEDYK James - GEELONG CYCLE CLUB

  4.VANLAERE Kenny - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM

  5.CHAMON Thomas - OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM

  6.MAENE Kevin - CYCLING TEAM LUTHO

  7.VANDENBUSSCHE Steven - DOUCHY-THALASSA CYCLING TEAM OOSTENDE/LA

  8.DUYNSLAEGER Vic - BCV WORKS CT INGELMUNSTER

  9.DEPOORTER Dries - OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM

  10.DEJAEGHER Aron - CYCLING TEAM M. PINTE

  11.D`HONDT Bram - PWC ALIPLAST

   

  11/06/2011 - HOUTHALEN-HELCHTEREN (LB) - Elite z.c./U23 - 120 km - 02h52min

  Aantal deelnemers: 52
  1 HOLLANDERS Dries (AN POST SEAN KELLY TEAM)
  2 VERWAEST Kevin (JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT)
  3 JANSSEN Yannick (PARKHOTEL ROODING CT) op 25”
  4 VROLIJKX Jeroen
  (UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN)
  5 DUBOIS Didier (ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM)
  6 SEGERS Joren
  (OMEGA PHARMA-LOTTO-DAVO) op 40”
  7 SMIT Dennis
  (HSC DE BATAAF)
  8 MOTKE Ritchie (WV De Jonge Renner)
  9 STEVENS Timothy (OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM)
  10 SEUTENS Nick (APK-QUALITY LITEGEAR TEAM VZW)

   

  11/06/2011 - LINDEN (VB) - Elite z.c./U23 - 110 km - 02h36min

  Aantal deelnemers: 71
  1 VAN GOIDSENHOVEN Kurt (VAN GOETHEM/PRORACE CT)
  2 STIENS Matti (VAN EYCK SPORT)
  3 GILBERT JEROME
  (CYCLIST DE WALLONIE)
  4 VAN ROY Simon (PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM) op 11”
  5 VANKERCKHOVEN Jochen
  (OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM) op 48”
  6 GRONUM WALDO
  (MR PRICE CYCLING CLUB)
  7 GEENS Dimitri (WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN)
  8 JACOBS Lennert (VAN GOETHEM/PRORACE CT)
  9 DEGUELLE Christopher (LA ROYAL PEDALE SAINT-MARTIN)
  10 VAN ROY Stijn
  (PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM)
  26 MARTENS Valentijn uit Stekene (WIELERTEAM WAASLAND VZW)

   

  11/06/2011 - WERVIK (W) - Elite z.c./U23 - 112 km - 02h36min

  Aantal deelnemers: 75
  1 DECLERCQ Thierry (WIELERTEAM DECOCK-SPORTIVO MOORSELE)

  2 VANOVERBERGHE Arthur (OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM)
  op 2”
  3 DEBUSSCHERE Maxim
  (AN POST SEAN KELLY TEAM)
  op 9”
  4 VANDENBUSSCHE Jens
  (EFC - QUICK.STEP CYCLING TEAM)
  5 VERHAEGEN Christophe
  (WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT)
  6 SELWA MATHIEU
  (GEOX FUJI TEST TEAM)
  7 VAN HOLDERBEKE Mathias (OMEGA PHARMA-LOTTO-DAVO)
  op 12”
  8 BOUTTÉ Kenzie
  (BCV WORKS CT INGELMUNSTER)
  op 33”
  9 GELDHOF David
  (WIELERTEAM DECOCK-SPORTIVO MOORSELE)
  10 DE WINTER Matthew (BCV WORKS CT INGELMUNSTER)

   

  11/06/2011 - BELSELE (O) - Dames Elite - 79,8 km - 01h55min

  Aantal deelnemers: 88

  1.DE VOCHT Liesbet - TOPSPORT VLAANDEREN - RIDLEY 2012

  2.ARYS Evelyn - SENGERS LADIES CYCLING TEAM

  3.DEBBOUDT Lensy - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM

  4.KESSLER Nina - WT DOLMANS

  5.MACLEAN JESSIE - CAMBERRA CYCLING TEAM

  6.MARTIN LUCY - GARMIN CERVELO WOMENS TEAM

  7.HOSKINS MELISSA - NOTHERN DISTRICS WA op 15”

  8.NOBUS Anja uit Waardamme - GKV CYCLING TEAM

  9.DE ROOVER Eline - AA DRINK/ LEONTIEN.NL

  10.STEGINK Ymke - RESTORE CYCLING

  35.ROBERT Valerie uit Vrasene - WIELERCLUB STEEDS VOORAAN V.Z.W.

  36.VANDERMEULEN Cindy uit Stekene - SENGERS LADIES CYCLING TEAM

  41.GELDHOF Anja - WAASLAND MOUNTAINBIKE TEAM

  50.DE RIDDER Amy uit Grembergen - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN

  12-06-2011 om 13:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Zaterdag 11/06/2011 - MICHELBEKE (O) - Juniores NAT - Rit Interclub - 108 km - 02h32min

  STER VLAAMSE ARDENNEN - Aantal deelnemers: 133

  1.SWEECK Laurens - MIX1 KDL TRANS - CT 99 SCHRIEK

  2.VERMEULEN Emiel - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE

  3.VAN GESTEL Dries - PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT

  4.TOUQUET Joren - IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW

  5.WILSON Jack - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO

  6.LONCIN Gilles - STANNAH - MUSEEUW TEST TEAM

  7.SWEECK Diether - MIX1 KDL TRANS - CT 99 SCHRIEK

  8.DARVILLE Alex - ABOVE CATEGORY RACING

  9.CANNIE Jeroen - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE

  10.VANKEIRSBILCK Berne - KSV DEERLIJK-GAVERZICHT-MATEXI

  62.VAN DE VELDE Matthias uit Hamme - ISOREX CYCLING TEAM

  112.CUYKEN Stephen uit Nieuwkerken - ISOREX CYCLING TEAM op 1’35”

  124.GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - CUBE-FINTRO CT op 8’46”

  131.BONNE Diego uit De Klinge - STANNAH - MUSEEUW TEST TEAM op 14’46”


  11/06/2011 - BELSELE (O) - Juniores - 79,8 km - 01h48min

  Aantal deelnemers: 57

  1 DE MAN Jaap (UWTC DE VOLHARDING)
  2 DE LANGE Thijs (THEO MIDDELKAMP)
  3 LEIJS JOERI (WILLEBRORD)
  4 VAN DIESSEN robin (TWC DE KEMPEN) op 30”
  5 VAN DE VEN KOEN
  (T W C HET SNELLE WIEL) op 37”
  6 VAN DEN ENDEN BOD
  (WESTLAND) op 1’06”
  7 DULT Laurens
  (RIJSCHOOL AH - GENTSE VS) op 1’10”
  8 ROTTY Glenn uit Verrebroek
  (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  9 POLAK ROBERT (WV DE SCHIJNDEL)
  10 DE WAEL Aaron uit Uitbergen (CUBE-FINTRO CT)
  13 VAN DAM Tom uit Melsele (RUDYCO CYCLING TEAM)
  17 CLAUS Dieter uit Hamme (RUDYCO CYCLING TEAM)
  19 HUYGHE Yenthell uit Kruibeke (RUDYCO CYCLING TEAM)
  26 BEAUPREZ Dieter uit De Klinge (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  32 ANNAERT Dieter uit De Klinge (WIELERTEAM WAASLAND VZW)

  36 VAN STEELANDT Senne uit Haasdonk (WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN)
  39 DE RIDDER Gianni uit Buggenhout (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  42 VAN DER LINDEN Olivier uit Beveren (RUDYCO CYCLING TEAM)
  43 D`HAESE Bjorn uit Zele (RUDYCO CYCLING TEAM)

   

  11/06/2011 - GEEL - KIEVERMONT (A) - Juniores - 96,8 km - 02h20min

  Aantal deelnemers: 52

  1 GEUENS Alexander (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)

  2 PEETERS Daniel (DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW)
  3 MERTENS Tom (DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW)
  4 KERKHOF TIM (WTC DE VOLHARDING)
  5 GEERTS Jorgen (WSC HAND IN HAND BAAL)
  6 VAN DINGENEN Sander (WSC HAND IN HAND BAAL)
  7 SOETE Daan (APB - CYCLING TEAM)
  8 BOONS Ruben (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  9 STERCKX Lowie (DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW)
  10 VAN BEYLEN Jens (DE KASTELSE DURVERS V.Z.W.) op 2’06”

   

  11/06/2011 - KIELDRECHT (O) - Juniores - 95 km - 02h13min

  Aantal deelnemers: 23

  1.VAN TRIJP Maarten - AVIA CYCLING TEAM

  2.HOFSTEDE Koen - RESTORE CYCLING

  3.DE BOCK Stijn uit Zele - ISOREX CYCLING TEAM op 2”

  4.JANSEN Frank - WILLEBRORD WIL VOORUIT op 2’20”

  5.GEERTS Moreno - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO
  6.DE DOBBELAER Angelo uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 2’25”

  7.HOFLAND FAUSTO

  8.HOFSTEDE Lennard - RESTORE CYCLING

  9.MEESTERS JELLE - WILLEBRORD WIL VOORUIT op 2’36”

  10.VAN DRUNEN ARJEN op 2’50”

  14.VAN DEN BRANDEN Brecht uit St.Gillis - WIELERTEAM WAASLAND VZW op 3’10”

  15.DE BOCK Stef uit Zele - ISOREX CYCLING TEAM op 3’23”

   

  11/06/2011 - MOPERTINGEN BILZEN (LB) - Juniores - 80 km - 01h55min

  Aantal deelnemers: 38

  1.HOOL Glenn - WC Midden Limburg

  2.KERF Jérôme - SPRINT 2000 CHARLEROI ASBL

  3.MORENO Nicolas - PREDICTOR LOTTO VC ARDENNES op 11"
  4.ERREN Pim - WC Midden Limburg

  5.SEREXHE Robin - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO op 53”

  6.THOMAS Joren - SPORT EN MOEDIG GENK

  7.SCHEPMANS Brecht - IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW op 1’04”

  8.PEPINSTER Jean - PREDICTOR-LOTTO-VC ARDENNES op 1’06”

  9.STIJNS Wayne - W.C.L. Bergklimmers

  10.BERVOETS Jasper - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO

   

  11/06/2011 - ZEDELGEM (W) - Juniores - 96 km - 02h24min

  Aantal deelnemers: 50
  1 ROSSI Oliver (PCA)
  2 DELBAERE Tijs (CYCLING TEAM FIETSEN VANDEPUTTE)
  3 CARPENTER DANTE (ASFRA RACING TEAM)
  4 DEVELTERE Pieter (CT FORCE VZW) op 10”
  5 WEGGE Romeo
  (KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW)
  6 VANTHOURENHOUT Michael (CYCLINGCHAMPS) op 17”
  7 MAES Alexander
  (CUBE-FINTRO CT) op 26”
  8 LOETERS Laurens
  (KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE)
  9 COLLE Laurens (STANNAH - MUSEEUW TEST TEAM)
  10 VAN EECKHOUTTE Niels (JONGE RENNERS ROESELARE)

   

  11/06/2011 - BERCHEM (A) - Dames Juniores - 54 km - 01h40min

  Aantal deelnemers: 13

  1.VAN BAARLE Ashlynn - RESTORE

  2.NIJNS Nathalie uit Lille - SENGERS LADIES CYCLING TEAM

  3.DRUYTS Jessy uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN - RIDLEY 2012

  4.BAKKER SOSJA

  5.BOGAERT Lisa - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 9”

  6.CORTHOUT Shauni - W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W. op 15”

  7.MAHIEU Jolly - WC DON FREDO op 30”

  8.VAN BEYLEN Jasmien - MVERSPORT INTERNATIONAL CYCLING TEAM V op 1’50”

  9.BYTEBIER Leen - K.V.C. DEINZE VZW op 2’00”

  10.LAMBRECHTS Kimberley - KRIEKEL CYCLING TEAM TESSENDERLO op 2’03”

   

  11/06/2011 - BERCHEM (A) - Dames Nieuwelingen - 40 km - 01h10min

  Aantal deelnemers: 20

  1.VANDENBROUCKE Saartje - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK

  2.KOPECKY Lotte - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK

  3.VAN DER MEULEN Kaat - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM

  4.MAES Shana - KRIEKEL CYCLING TEAM TESSENDERLO

  5.VAN DEN STEEN Kelly - ISOREX CYCLING TEAM op 2’03”

  6.WERNIMONT Catherine - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS

  7.VANELVERDINGHE Celine - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE

  8.DE JONG JAMIE - NED

  9.HELDERWEIRT Alicia - ISOREX CYCLING TEAM

  10.LOWIE Lydwine

  18.DE BRUYNE Meg uit Hamme- RIJSCHOOL AH - GENTSE VS

  12-06-2011 om 13:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Zaterdag 11/06/2011 - BELLEGEM (W) - Nieuwelingen - 58,8 km - 01h32min

  Aantal deelnemers: 30

  1.ALLEGAERT Piet - JONGE RENNERS ROESELARE

  2.GEERTS Jari - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO

  3.CLAUW John Ross - CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK

  4.CLAEYS Stef - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK

  5.JOSEPH Thomas - CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK op 47”

  6.AMEEL Alexander - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 1’14”

  7.VERMET Joran - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM op 1’44”

  8.DEFREYNE Cedric - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM

  9.MECHANT Benjamin uit Stekene - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  10.SIX Franklin - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK


  11/06/2011 AFFLIGEM (VB) - Nieuwelingen - 66 km - 01h48min

  Aantal deelnemers: 33
  1 VAN DEN BRANDE Julien
  (CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO)
  2 PIETTE Julien
  (TEAM CYCLISTE DE HESBAYE)
  3 TEIRLINCK Jens (CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO)
  op 18”
  4 DE RIJCK Mathias
  (KSC DENDERSTREEK LABIEKES)
  5 TIMMERMANS Niels (CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO)

  6 PHILIPS Stijn
  (WSC HAND IN HAND BAAL)
  7 TONDELEIR Niels
  (WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" VZW)
  8 VANCAMPENHOUT Ignace (DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.)

  9 VAN HERCK Glen
  (JONGE RAKKERS VOLLEZELE)
  10 GEERTS Bjarne
  (VZW DE WARE WIELERLIEFHEBBERS)
  11 VERCAUTEREN Stef uit Sinaai
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  18 HAENTJENS Yornie uit Zele (WIELERTEAM WAASLAND VZW)

  21 DEBEULE Gillian uit Lokeren
  (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  24 DE OST Jarne uit Bornem
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  25 WATERSCHOOT Django uit Temse
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  27 DECKERS Cisse uit Temse
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  29 VAN CAUTEREN Jonas uit Haasdonk
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)

  11/06/2011 - GEEL - KIEVERMONT (A) - Nieuwelingen - 66 km - 01h38min

  Aantal deelnemers: 49
  1 BROOS Christophe (TWC Pijnenburg)

  2 CRAS Steff
  (K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.)
  3 BERCKMANS Jens
  (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  4 VAN LAER Ward
  (DE KASTELSE DURVERS V.Z.W.)
  5 CROONEN Lander
  (K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.)
  6 BUDDING Martijn (VALLEIRENNERS)

  7 PEETERS Yannick
  (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  8 JESPERS Seppe
  (DE KASTELSE DURVERS V.Z.W.)
  9 VAN ARK ALEXANDER
  (WC DE WAARDRENNER)
  10 WOLFFENBUTTEL NILS
  (WTC DE AMSTEL)
  26 VAN STEENBERGHEN Geoffrey uit De Klinge (WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN) op 3’41”

   

  11/06/2011 - GOOREIND - WUUSTWEZEL (A) - Nieuwelingen - 60,8 km - 01h35min

  Aantal deelnemers: 25
  1 VAN HOOYDONCK Nathan
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  2 ARNOLD THOMAS
  (WILLEBRORD WIL VOORUIT)
  3 VORSSELMANS Jan (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  op 20”
  4 HAVERMANS GLENN
  (WILLEBRORD)
  5 FLEURACKERS Dieter
  (K. EDEGEM BICYCLE CLUB - BMX RACING TEAM)
  6 VAN HOOYDONCK Dante (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  op 1’20”
  7 CALUWE Stijn
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  op 1’25”
  8 GOOSSENAERTS Auren
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  op 2’05”
  9 VAN POECKE JORDI
  (WILLEBRORD WIL VOORUIT)
  op 2’20”
  10 MARTENS THOM
  (RRC DE PEDAALRIDDERS)

   

  11/06/2011 - LAUWE (W) - Nieuwelingen - 65 km - 01h47min

  Aantal deelnemers: 38
  1 DHONT Seppe
  (KSV DEERLIJK-GAVERZICHT-MATEXI)
  2 THORE Floris
  (CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK)
  3 DEMASURE Enzo
  (TIELTSE RENNERSCLUB)
  4 VERHULST Sven (TIELTSE RENNERSCLUB)
  op 13”
  5 BOSMANS Arne
  (KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW)
  op 26”
  6 VAN OOTEGHEM Thomas
  (CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK)
  op 1’00”
  7 DE POORTER Maxime
  (CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK)
  8 VANDEWALLE Kenneth
  (IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW)
  9 REGELBRUGGE Dylan
  (KSV DEERLIJK-GAVERZICHT-MATEXI)
  10 BRACKEZ Massimo
  (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)

  11/06/2011 - LUMMEN (LB) - Nieuwelingen - 63 km - 01h39min

  Aantal deelnemers: 27
  1 HURKMANS Martijn
  (SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG)
  2 VAN DEN BERG Naud (PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT)
  op 34”
  3 LEENAERS Sven
  (SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG)
  op 41”
  4 VANDERAERDEN Massimo
  (PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT)
  5 BOETS Ben
  (APB - CYCLING TEAM)
  6 HAGELSTEENS Laurens (SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG)

  7 BOLLEN Erik
  (SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG)
  8 VRANCKEN Jordi (IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW)

  9 KROONEN Bastien
  (LOTTO-PREDICTOR-VC ARDENNES)
  10 LECLERC Gaëtan
  (LOTTO-PREDICTOR-VC ARDENNES)

   

  11/06/2011 - MERCHTEM (VB) - Nieuwelingen - 60 km - 01h39min

  Aantal deelnemers: 30
  1 VAN RENTERGHEM Boris
  (WK NOORD WEST BRABANT)
  2 DE BOECK Eward
  (WK NOORD WEST BRABANT)
  3 DEBRUYNE Glenn
  (WK NOORD WEST BRABANT)
  4 PERSOON Pieter uit Stekene
  (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  5 VAN DE VELDE Thomas uit Hamme
  (ISOREX CYCLING TEAM)
  6 VAN HECKE Elias uit Hamme
  (RUDYCO CYCLING TEAM)
  7 PAUWELS Robin uit Temse
  (RUDYCO CYCLING TEAM)
  8 VERHEYEN Jelle
  (WK NOORD WEST BRABANT)
  9 BOGAERTS Stijn
  (WK NOORD WEST BRABANT)
  10 AMPE Glenn (WK NOORD WEST BRABANT)

   

  11/06/2011 - OOSTERZELE (O) - Nieuwelingen - 64 km - 01h35min

  Aantal deelnemers: 64

  1.DIERICKX Anthony - THOMPSON

  2.VAN DER BEKEN Robin - ISOREX CYCLING TEAM op 4”

  3.VAN RENTERGHEM Bram - ISOREX CYCLING TEAM

  4.VAN DER BEKEN Arno - ISOREX CYCLING TEAM

  5.BERLIERE Quentin - SPRINT 2000 CHARLEROI ASBL

  6.DROESBEKE Niels - WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" VZW

  7.COOLENS Maxim - ISOREX CYCLING TEAM

  8.DE SY Vincent - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE

  9.DOBBELAERE Joachim - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

  10.BUYSSE Jos - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

  11.OSEÏ VERTEZ Matthias uit St.Niklaas - CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO

  22.WITTOUCK Dominick uit Zele - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  23.DE VRIESE Jannes uit Lokeren - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  31.DE DONDER Wito uit Zele - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  44.VERMEIREN Gianni uit Meerdonk - RUDYCO CYCLING TEAM

   

  11/06/2011 - KORTENAKEN (VB) - Mountainbike Kids - XCO

  12-06-2011 om 12:51 geschreven door kenny


  11-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG ELITE Z.C. & BELOFTEN TE ZWIJNDRECHT VAN VRIJDAG 10-06-2011

  PIETER DE PAEPE WINT GEHAVEND CRITERIUM VAN ZWIJNDRECHT

  De Paepe Pieter.jpg 

  Nadat Eelco Smet (-45 jarigen) en Kenny Janssens (+45 jarigen) zich tot Kampioen van Zwijndrecht der wielertoeristen hadden laten kronen, startte een avondcriterium voor EZC en beloften WBV. Het was een wedstrijd met voorinschrijving maar slechts een tiental renners deden dat. Gelukkig dat er toch nog vijf bijkwamen zodat de start werd genomen met 15 deelnemers. Een absoluut dieptepunt voor een avondcriterium. De Goddaertvrienden hadden er wel iets anders van verwacht.

  Er moesten 35 ronden worden gereden om aan de 70 km te komen. De wedstrijd begon nog in de pletsende regen maar snel ging het over en konden de renners op een veilige manier een omloop in het centrum van de gemeente verwerken. Om de twee ronden was er een premie te pakken en op die manier kon er toch gezorgd worden voor een beetje animo.

  De openingsronde werd samen gereden maar stond wel onder het commando van Pieter De Paepe (Schoonaarde). Nadat Carl Van Osselaer, die voor eigen volk reed, de eerste premie meepikte, begon de aanloop tot een vlucht die al meteen definitief was. Het gebeurde in de 5de ronde toen weer die Pieter De Paepe aan hoge snelheid naar een premie reed. Er kwamen reacties op en een groepje van vijf begon zich te vormen: naast Pieter De Paepe ook zijn ploegmaat bij Van Goethem/Prorace CT, Bjorn De Decker (Wondelgem) en Mathias Vermeire (Landegem), Gert Baeyens (Overmere) en de Royal Antwerp Bicyclerenner Nicky Verdaasdonck. En weg waren ze. Snel stelden ze de voorsprong veilig op 45 seconden. Voor de Waaslander Luc Joos (Stekene) werd het al gauw iets te zwaar en hij liet zich afzakken om aan eigen tempo de rondjes te rijden. Geert Smet (Sint-Niklaas), ondertussen ook al 49, bleef nog wat in de groep maar na 15 ronden hield ook hij het voor bekeken. Samen met Joos reed Geert dan op eigen tempo de wedstrijd verder. Voor hen was het alvast een prettige avond want ze bleven echt alles geven. Puur amusement maar toch wel wat sneller dat de wielertoeristen.

  De voorsprong van de vijf leiders steeg naar meer dan een minuut nadat veldrijder Stijn Huys een paar ronden keihard was gaan achtervolgen maar het alleen toch niet kon klaren. In de 20ste ronde gaf Thomas Vermassen (Wetteren) er de brui aan en stapte achter de nadarafsluiting naar de wasplaats.

  Het werd nu een zeer saai scenario en maar gelukkig dat het premies bleef regenen zodat aan de aankomstlijn toch nog iets te beleven was bij de spurtjes.

  In de 30ste ronde werd de finale ingezet. Pieter De Paepe en Nicky Verdaasdonck demarreerden en namen voorsprong.  ‘Heleba’ zei Bjorn De Decker, “Ik doe mee” en hij zadelde ook zijn paard en reed snel naar voor. Drie leiders. Definitief.

  Knap was de inspanning van Matthias Vermeire om toch nog bij de drie leiders te geraken maar het lukte hem niet. Verder achterop bleef ook Gert Baeyens verder strijden. De situatie veranderde niet meer en in de laatste ronde moest Verdaasdonck het opnemen tegen de twee ploegmaats die het uiteraard knap konden afwerken. Pieter De Paepe spurtte het snelst en hield Bjorn De Decker achter zich. Verdaasdonck pakte de 3de plaats. Vermeire reed alleen binnen als 4de op 25 sec. en dat deed Baeyens ook voor de 5de plaats op 35 sec. De spurt van “de groep” werd gewonnen door Jeroen Van Camp (Schelle) voor Geoffrey Geysels (Kontich) en Stijn Huys (Beerse).

  Voor de organisatoren van de Goddaertvrienden, was het geringe aantal deelnemers een slag in het gezicht. Ze hadden gezorgd voor een perfecte organisatie van het kader waarin de koers moest gereden worden en vooral veel werk en energie in de voorbereiding gestoken.

  Tekst: fvdv

  11-06-2011 om 12:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN WAOD RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 10/06/2011
  waod_3.jpg
  Proficiat aan KENNY JANSSENS met zijn 3°Seizoenszege !!!
  Proficiat aan EELCO SMET met zijn 1°Seizoenszege !!!

  Janssens Kenny KOP 2010 2.jpg    Smet Eelco.jpg
  Vrijdag 10 Juni - ZWIJNDRECHT - Kampioenschap van Zwijndrecht voor Toeristen

  Algemene uitslag - 33 deelnemers - Criterium 

  1.KENNY JANSSENS uit Melsele (winnaar +45 jaar)
  2.EELCO SMET uit Zwijndrecht (winnaar -45 jaar) op 15"
  3.Pieter Broeckx
  4.Sebastien De Ceuleneer
  5.Herbert De Coster

  Cat B (+ 45 jaar):

  1.KENNY JANSSENS (Melsele)

  2.Herbert De Coster

  3.Mario De Coninck

  4.Luc Van Roeyen

  5.Hugo Martens

  6.Herman Laureys 7.Willem Cnudde 8.Rudy Van Havere 9.Freddy Goddaert 10.Renaat De Witte 11.Antoin Bryssinck 12.Jozef Brants 13.Mario Vandersmissen 14.Kris Molkens

   

  Cat A (- 45 jaar):

  1.EELCO SMET (Zwijndrecht)

  2.Pieter Broeckx

  3.Sebastian De Ceuleneer

  4.Raf Van Nieuwenhove

  5.Kurt Thoen

  6.Modest Vermeulen 7.Dirk Maes 8.Karel Peelman 9.Jan Smet 10.Yves Delhasse 11.Bart Janssens 12.Peter Pijn 13.Matthias Goossens 14.Thierry Van De Langerijt 15.Bart Van Nieuwenhove 16.Stevie Van Overtveld 17.Dave Van Roeyen 18.Rikkie Mathijssens 19.Sib Vandersmissen


  11-06-2011 om 09:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 10/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg

  Proficiat aan NICO VERBRUGGEN met zijn 1°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!

  Verbruggen Nico 2011.jpg
  Vrijdag 10/06/2011 - BORNEM (DERNY) (A) - Elites m.c./z.c./U23 – Criterium - hmin

  Aantal deelnemers: 10 - REEKS 1

  1.NICO VERBRUGGEN uit Aartselaar - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM

  2.VANLANDSCHOOT James - VERANDA´S WILLEMS-ACCENT

  3.VAN DEN HOUTE Sven - VERANDA´S WILLEMS-ACCENT

  4.VERNAECKT Thomas - VERANDA´S WILLEMS-ACCENT

  5.COOMANS Björn uit Willebroek - PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM

  6.WELLENS Geert - A.S.B. PAREIN-ROGELLI CYCLING TEAM

  7.MEERSMANS Jens uit Bornem - ROCK WERCHTER CYCLING TEAM

  8.BARBE Koen - LANDBOUWKREDIET

  9.MEERSMANS Bjorn uit Bornem - ROCK WERCHTER CYCLING TEAM

  10.MAES Jan - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM

   
  Aantal deelnemers: 10 - REEKS 2

  1.LEUKEMANS Bjorn - VACANSOLEIL - DCM PRO CYCLING TEAM

  2.BOUCHER DAVID - LANDBOUWKREDIET

  3.WELLENS Bart - TELENET FIDEA CYCLING TEAM

  4.MEERSMAN Gianni - LA FRANCAISE DES JEUX

  5.MEEUSEN Tom - TELENET FIDEA CYCLING TEAM

  6.HOVELIJNCK Kurt - DONCKERS KOFFIE JELLYBELLY CYCLINGTEAM

  7.HONIG Renier - LANDBOUWKREDIET

  8.NEYENS Maarten - OMEGA PHARMA-LOTTO

  9.DE NEEF Steven - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT

  10.GAUDILLAT Antoine - LE GUIDON CHALETTOIS


  10/06/2011 - ROESELARE (W) - Elite z.c./U23 - 60 km - 01h32min

  Aantal deelnemers: 28

  1.CALLEEUW Joeri - BCV WORKS CT INGELMUNSTER

  2.VAN SPEYBROEK Bart - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  3.CALLEWAERT Rodric - DOUCHY-THALASSA CYCLING TEAM O

  4.DESMET Jani - WIELERTEAM DECOCK-SPORTIVO MOORSELE

  5.VANDAELE Philip - COLBA-MERCURY-DOURPHONIE

  6.DEVOLDERE Niki - KSV DEERLIJK-GAVERZICHT-MATEXI

  7.VERMOOTE Geert - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

  8.BLONDEEL Charlie - CYCLING TEAM VERMEEREN

  9.HAWKINS PETER - WIELERTEAM DECOCK SPORTIVO

  10.LANGEDOCK Mathieu - KSV DEERLIJK-GAVERZICHT-MATEXI

  10/06/2011 - BELSELE (O) - Elite z.c./U23 - 102,6 km - 02h17min

  Aantal deelnemers: 77

  1.DE SCHEEMAEKER Davy - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  2.DARLIUS DZERVUS op 9”

  3.VAN DE VELDE Koen uit Stekene - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

  4.DAS Jeroen uit Kalmthout - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM

  5.DHOLLANDER Kristof uit Stekene - PWC ALIPLAST op 14”

  6.VAN LANDEGHEM Kurt uit St.Gillis - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  7.MERTENS Nick - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  8.VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

  9.DE VYLDER Jonas uit Desteldonk - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  10.CASTELEYN Piet - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM

  12.HEIRBAUT Tony uit Belsele - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

  16.TEN HARTOG Guy uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  17.VAN STEELANDT Geoffrey uit Haasdonk - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN

  18.DE GREYT Willem uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  26.VANDERMEERSCH Lawrence uit De KLinge - PWC ALIPLAST

  28.VAN GOETHEM Kevin uit Sinaai - CYCLING TEAM M. PINTE

  29.VAN DER STOCK Dieter uit Hamme - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  30.VERBEKE Stijn uit Sinaai - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN

   

  10/06/2011 - ZWIJNDRECHT (A) - Elite z.c./U23 - 70 km - 01h37min

  Aantal deelnemers: 15

  1.DE PAEPE Pieter - VAN GOETHEM/PRORACE CT

  2.DE DECKER Bjorn - VAN GOETHEM/PRORACE CT

  3.VERDAASDONCK NICKY - ROYAL ANTWERP BICYCLE

  4.VERMEIRE Matthias - VL TECHNICS - ABUTRIEK CYCLING TEAM op 25”

  5.BAEYENS Gert uit Overmere - WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT op 35”

  6.VAN CAMP Jeroen - VAN GOETHEM/PRORACE CT op 2’15”

  7.GEYSELS Geoffrey - WIELERCLUB STEEDS VOORAAN V.Z.W.

  8.HUYS Stijn - CHAMPION SYSTEM LBS TEAM

  9.VAN OSSELAER Karl uit Zwijndrecht - W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.

  10.THYS Nico - WIELERCLUB STEEDS VOORAAN V.Z.W.

  11.GIJBERS lAURENS - UWTC DE VOLHARDING

  12.SMET Geert uit St.Niklaas - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  13.JOOS Luc uit Stekene - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  14.VERMASSEN Thomas - WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT

  15.HUYLEBROECK Matthias - WIMI GAMES ST.MARTINUS KERKSKEN

  10/06/11 - LE BIZET (HT) - Dames Elites - 57 km – 01h23min
  Aantal deelnemers: 29
  1 ARYS Evelyn -
  SENGERS LADIES CYCLING TEAM

  2 HOSKINS Melissa

  3 D`HOORE Jolien - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  4 NOBUS Anja uit waardamme - GKV CYCLING TEAM

  5 KESSLER Nina

  6 DEBBOUDT Sylvia - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM

  7 GERCAMA Alie

  8 MACLEAN Jessie

  9 THOMAS Claire

  10 LAVRIJSSEN Birgit

  11 VAN LIERDE Morgane - BLANCS GILETS

  21 VANDERMEULEN Cindy uit Stekene - SENGERS LADIES CYCLING TEAM

  11-06-2011 om 00:00 geschreven door kenny


  10-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN WIELERTEAM WAASLAND !!!

  Banner Wielerteam Waasland 2010.jpg
  Wielerteam Waasland VZW rijdt knappe Lotto Ridley Tour !!!

  Wielerteam Waasland Ridley Tour 2011.jpg 

  Vorige week was er de 4-daagse wedstrijd voor Nieuwelingen, de Lotto Ridley Tour.

   

  - Donderdag 2 Juni werd er gestart met een proloog in Lommel. De renners van Wielerteam Waasland konden zich weren op het korte parcours.

  - Vrijdag 3 Juni was er dan de eerste rit in lijn in Goetsenhoven, al de Wielerteam Waasland renners konden de rit mooi uitrijden.

  - Zaterdag 4 Juni was Mol de  place to be. Ook hier konden de renners van Wielerteam Waasland zich mooi plaatsen en gaandeweg klommen ze in het algemeen klassement, met Dominic Wittouck op een 4de plaats !

  - Zondag 5 Juni was er de afsluitende rit in Banneux. En dit was een pechdag voor Dominic Wittouck, tot 3 maal toe reed hij lek. Dankzij het voortreffelijke teamwerk van zijn ploegmakkers kon hij elke keer terugkeren in het peloton maar zijn top 10 plaats in het algemeen klassement was hij daardoor wel kwijt.

   

  Toch een dikke pluim voor Dominic Wittouck, Stef Bryssinck, Jeffrey Bryssinck, Maxim Lippeveld, Bjarne De Smedt en Jonas Van Osselaer voor hun mooie prestatie in deze niet te onderschatten 4-daagse.

   

  Tekst: De ploegleiding

  Bewerking: Kenny Janssens

  10-06-2011 om 23:42 geschreven door kenny


  09-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 09/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Donderdag 09/06/2011 - KORTENAKEN (VB) - Elite z.c./U23 - 120 km - 02h35min

  Aantal deelnemers: 117

  1.GRENDA Ben - ROCK WERCHTER

  2.MOTTET Florent - ROYAL VELO-CLUB OTTIGNIES

  3.FRANKEN Marc - PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM

  4.DEGUELLE Christopher - la royal pedale saint-martin

  5.SUAREZ Kevin - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO

  6.FAUVILLE Dimitri - VAN GOETHEM/PRORACE CT

  7.JOIRET Julien - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO

  8.GRONUM WALDO - MR PRICE CYCLING CLUB

  9.NEIRYNCK Kevin - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

  10.DE WAAL ROY - IST PARKHOTEL ROODING

  35.VAN LOMMEL Cedric uit Heist o/d Berg - STAR CYCLING TEAM

  09-06-2011 om 22:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN TREK KMC MOUNTAINBIKETEAM !!!

  Trek KMC banner 2011.jpg
  UITSLAGEN EN VERSLAGEN

   

  Weekend 29/5 – Wallonia cup Kelmis-La Calamine

  Mark Donné – 1ste

  Sander Elen – 2de

  Kenneth Coomans – 13de

  Trek KMC 08-06-2011 1.jpg 

  Weekend 28 en 29/5 – Wereldbeker te Offenburg Duitsland

  Githa Michiels – 54ste

  Elise Marchal – 15de

  Pieter Geluykens - 25ste  

  Kevin Panhuyzen opgave door valpartij.

  Trek KMC 08-06-2011 2.jpg 

  Trek KMC 08-06-2011 3.jpg 
  Trek KMC 08-06-2011 4.jpg
  Trek KMC 08-06-2011 5.jpg
  Trek KMC 08-06-2011 6.jpg
  Trek KMC 08-06-2011 7.jpg

  Gelukkig was alles in orde bij Kevin Panhuyzen na controle in ’t ziekenhuis.

   

  Weekend 28 en 29/5 – Moerbeke Waas

  Wout Alleman – 1ste

  Sven Berthels – 6de

  Yves Moens – 11de

  Trek KMC 08-06-2011 8.jpg  

  Verslag van Wout Alleman:

  Wout Alleman startte op de 2de rij en nam geen al te beste start. Toch kon hij goed opschuiven en zat snel op kop om het bos in te draaien met veel single tracks. Samen  met Alexander Locquet konden ze een gat slaan op Elias Van Hecke en Thomas Van de Velde. Na de 2de ronde zat Wout Alleman reeds alleen en nam 20sec voorsprong, Elias Van Hecke was intussen naar Alexander Locquet gereden.

  Met een zeer comfortabele voorsprong won Wouter Alleman zijn 1ste wedstrijd bij de Nieuwelingen. Alexander Locquet kon zich nog ontdoen van Elias Van Hecke en pakte zo de Provinciale Titel.

   

  Kids:

  10e Owen Valcke – 10de

  7e Stan Dieleman – 7de

  Wout Bruggeman – 11de 

  Joren Alleman – 8ste

  Ward Samoy – 28ste

  Vincent Berden – 10de

  Trek KMC 08-06-2011 9.jpg Trek KMC 08-06-2011 10.jpg

  Verslag van Ward Samoy:

  Moerbeke Waas, de allereerste MTB-wedstrijd voor Ward Samoy en hij startte helemaal achteraan. Na het bruggetje lag Ward tegen de vlakte maar sprong direct terug op de MTB. Nadat hij enkele renners terug had ingehaald voelde hij zich beter worden, op het einde reed Ward zich helemaal leeg. Totaal kapot maar wel zeer tevreden met zijn 1ste wedstrijd, het was een super ervaring met een 30ste plaats als resultaat.

   

  Donderdag 2 juni – 2e Belgacom GP Averbode

  Jarno Weemaes – 9de

  Wout Alleman – 12de

  Kenneth Coomans – 11de

  Petra Mermans – 5de

  Kevin Panhuyzen – 4de

   

  Kids:

  Wout Bruggeman – 11de

  Joren Alleman – 7de

  Stan Dieleman – 7de

  Thor Geluykens – 8ste

  Vincent Berden – 8ste

  Ward Samoy – 23ste

   

  Verslag van Vincent Berden:

  Vincent Berden startte op de 2de rij en draaide als 11de het bos in. Hij reed constant rond de 10de plaats, op het einde van de wedstrijd kon hij nog goed opschuiven en werd uiteindelijk 8ste.

   

  Weekend 4 en 5 juni – Grand Prix d’Europe Malmédy

  Wout Alleman – 8ste

  Jarno Weemaes – 9de

  Kenneth Coomans – 10de

  Kevin Panhuyzen – 2de

  Githa Michiels – 3de

  Sander Elen – 11de

   

  Verslag:

  Tegen alle verwachtingen in was de zon weer overvloedig van de partij in Malmedy, 28 Juniores reden de bossen in voor 1 startloop en 3 grote toeren. Pieter Geluykens nam aanvankelijk de meute op sleeptouw, na de aanloopronde zaten de Limburgers Jens Schuermans en Kevin Panhuyzen samen vooraan. Pieter Geluykens volgde in derde stelling, met Nicolas Scheire, Daan Soete , Boris Cara en Maxim Boulangier in de achtervolging. In de eerste grote ronde ging Jens Schuermans met veel panache aan de haal en bouwde een voorsprong van 32 sec uit op Kevin Panhuyzen. Jens Vandekinderen en Nicolas Scheire hadden op plaatsen 3 en 4 uitzicht op het podium. Trek KMC biker Geluykens voelde zich niet goed, verloor zijn vierde plaats en verdween met hoofdpijn uit de wedstrijd. Daan Soete nam de vijfde stelling in, voor de Waalse Windose biker Boris Cara. Jens Schuermans, recent winnaar van  de World Cup voor Juniores in Offenburg trok met 1min45 voorsprong op Panhuyzen de laatste ronde in. Nicolas Scheire wist Jens Vandekinderen van de derde plaats te verdringen. Intussen rukte Boris Cara op naar de vierde stelling en dit ten nadele van Vandekinderen die in de eerste ronde lek reed en Daan Soete. De Limburger won overtuigend voor Kevin Panhuyzen, een sterke Nicolas Scheire vervolledigde het podium bij de Juniores. Maxim Boulangier 10de en Mathias Cloostermans 12de vielen vooraan weg door pech en Jens Van Rompay 18de  kloeg bij zijn aankomst over rugklachten en slechte benen.

  Reacties :
  "Het ging echt goed vandaag. Dat klimmen ligt me enorm goed. Ik heb mijn eigen tempo gereden en genoten van het mooie parcours. Hopelijk blijft de pech nu uit. In Malmedy wou ik echt winnen, het was een revanche voor het BK vorig jaar toen Jeff Luyten won. Donderdag beginnen de examens en dat is voor mij ook zeer belangrijk." zei Jens Schuermans de Merida Combee biker na afloop.

  "Ik was extra gemotiveerd omdat Jens er was, ik heb altijd veel stress voor de koers en dat betert er niet op. Dat was vorig jaar hier op het BK ook mijn nadeel en het wordt steeds erger. Jens was gewoon te sterk voor mij", vertelde Kevin Panhuyzen na zijn 2de plaats.

  "Ik had me goed voorbereid, dit was een belangrijke wedstrijd voor een eventuele selectie. Ik heb mijn eigen tempo gereden en de derde plaats was het hoogst haalbare vandaag. De 2 anderen waren echt te sterk", lichtte Nicolas Scheire zijn derde plaats toe.

  Trek KMC 08-06-2011 11.jpg 

  Trek KMC 08-06-2011 12.jpg
  Trek KMC 08-06-2011 13.jpg

  Weekend van 11 en 12 Juni rijden enkel de Kids te Kortenaken.

  Volgende week is het team terug present in Boom.

   

   

  TREK KMC trade team vzw

  Teammanager: De Staebel Liliane

  www.trekteambenelux.com

  Bewerking foto’s en tekst: Kenny Janssens

  09-06-2011 om 22:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN VWF RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 08/06/2011

  vwf.JPG  Woensdag 8 Juni – ST LIEVENS ESSE (9550)

  A-reeks

  1 Frank VAGENENDE
  2 Jarno Verhofstadt
  3 Kevin Van Raemdonck (Nieuwkerken)
  4 Gianni Cooman
  5 Jerry Cooman
  6 Dany Baeyens
  7 Bjorn Lison
  8 Kurt Diependaele
  9 Steven De Maeseneer
  10 Marnix Geerts
  VWF 8-6-11-st lievens esse 160.jpg

                                   Winnaar Catg.A Frank Vagenende

  VWF 8-6-11-st lievens esse 001.jpg 

               De broers Staf en Bert Scheirlinckx kwamen een kijkje nemen. 

  VWF 8-6-11-st lievens esse 092.jpg 

                                     Eerste doortocht van de Catg.A

  VWF 8-6-11-st lievens esse 139.jpg 

  Glenn De wolf zat mee vooraan in de kopgroep maar
  reed nog lek in de laatste bocht voor de aankomst.

   
  C-reeks
  1 Stefan VERHAEGHE
  2 Guy De Coster
  3 Dirk Van Capellen
  4 Tim De Moor
  5 Philip Lampaert
  6 Chris De Saeger
  7 Lieven Van De Perre (De Klinge)
  8 Bram De Saedeleer
  9 Alain Bogaert
  10 Didier Turcksin

  VWF 8-6-11-st lievens esse 163.jpg

                                     Winnaar Catg.C Stefan Verhaeghe

  VWF 8-6-11-st lievens esse 149.jpg 

  De spurt voor de 16de plaats met Bruno Bruyere voor Bruno Verwulgen, De Reuse,
  Rudy Thomas en Nico Debaes.  

  VWF 8-6-11-st lievens esse 078.jpg 

                                                        Start Catg.C


  D-reeks
  1 Henri HERMANS
  2 Patrick Sergooris
  3 Francis De Ridder
  4 Ronny Paridaens
  5 Freddy Vlerick
  6 Luc D'Hooghe
  7 Willy Van Herreweghe
  8 Mark Vertommen
  9 Bart Sorgeloos
  10 Alex Ackermans

  VWF 8-6-11-st lievens esse 039.jpg 

                                     Aankomst Catg.D met Henri Hermans.

  VWF 8-6-11-st lievens esse 068.jpg 

  Winnaar Catg.D Henri Hermans met voorzitter Guy Van Parys en de eigenares
  van de dancing de Witte Hoeve die de koers inrichtte.


  E-reeks
  1 Roland MERSSEMAN
  2 Jean Pierre Claeys
  3 Roger Schouppe
  4 Patrick Van Renterghem
  5 Piet De Vos
  6 Luc Van Mol
  7 Patrick Convents
  8 Johny Van Holen
  9 Danny Polfliet
  10 Danny Paridaens
  VWF 8-6-11-st lievens esse 087.jpg

                                    Winnaar Catg.E Roland Mersseman


  F-reeks
  1 Rik SCHEIRLINCKX
  2 Freddy Vranken
  3 Hubert Dhondt
  4 Alfons Van Raemdonck (Beveren)
  5 Karel Heirbaut (Belsele)
  6 Licas Vangoidsenhoven
  7 Noel Rogge
  8 Andre Clemmen
  9 Guido Cornet
  10 Angelo La Paglia
  VWF 8-6-11-st lievens esse 009.jpg

  Aankomst Catg.F en Catg.G, eerste links Rik Scheirlinckx en rechts Mathieu Mercken.

  VWF 8-6-11-st lievens esse 024.jpg 

  Winnaar Catg.G Mathieu Mercken en winnaar Catg.F Rik Scheirlinckx met de
  Profs Bert en Staf en de rest van de familie.


  G-reeks
  1 Mathieu MERCKEN

  2 Freddy Van Impe
  3 Jef Dhondt
  4 Etienne Vandenhouwe
  5 Cor Berkouwer
  6 Aad Vingeling
  7 Roger Van Den Eede
  8 Jozef Saerens
  9 Freddy De Blick (Beveren)
  10 Werner Dullaert (St.Gillis)


  Foto’s: Rita Thienpondt

  Thienpondt Rita KOP 2011 1.jpg

  09-06-2011 om 20:08 geschreven door kenny


  08-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 08/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Woensdag 08/06/2011 - KLUISBERGEN (O) - Elite z.c./U23 - 102 km - 02h22min

  Aantal deelnemers: 135

  1.CHAMON Thomas - OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM

  2.MAES Jo - VL TECHNICS - ABUTRIEK CYCLING TEAM

  3.WILLEMS Mario - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS

  4.FARABAUGH Adam - TEAM DESCHUYTTER

  5.SIX Sébastien - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK

  6.DE DECKER Steven - VAN GOETHEM/PRORACE CT

  7.VERMEER Tom - COLBA Mercury

  8.VERHAEGEN Christophe - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT

  9.BORRY Kim - CYCLING TEAM SOENENS-CONSTRUKT GLAS

  10.LANGENDYK James - GEELONG CK

  29.VAN MEIRVENNE Jan uit Hamme - LUCA TEAM BELGIUM

  31.DURINCK Sean uit Hamme - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  41.DE CONINCK Michiel uit Nieuwkerken - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

   

  08/06/2011 - NIEUWRODE-HOLSBEEK (VB) - Elite z.c./U23 - 117 km - 02h45min

  Aantal deelnemers: 93

  1.VAN ROY Simon - PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM

  2.VAN ROY Stijn - PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM

  3.LEYS Birger - SCOTT USA CT

  4.KRIEK CHRISTIAAN - TOP CLUB TOYOTA CSA

  5.KUYCKX Jan - MARCO POLO CYCLING TEAM

  6.VAN CAUWENBERGH Brandon - VL TECHNICS CT
  7.DE WAAL ROY - IST PARKHOTEL ROODING

  8.GEYSEN Kurt - OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM

  9.VAN GOIDSENHOVEN Kurt - VAN GOETHEM/PRORACE CT

  10.ODEYN Seppe - SCOTT USA CT op 20"

  17.SMET Guy uit Kruibeke - PWC ALIPLAST op 28”

  20.VANHOVE David uit Beverlo - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM

  24.ILEGEMS Ken uit Hemikesem - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM

  48.BOEYKENS Gertjan uit Stekene - W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.

  53.VAN UYTVANGE Sam uit Grembergen - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  54.VAN LOMMEL Cedric uit Heist o/d Berg - STAR CYCLING TEAM

  08-06-2011 om 22:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE VERREBROEK VAN ZONDAG 05/06/2011
   

  FOTO’S WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE VERREBROEK
  VAN ZONDAG 05/06/2011

  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_6512.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_6531.JPG
                            Winnaar Kyle De Proost van Kon.Balen BC.                                Kyle De Proost geeft uitlag aan Gerry Van Gasse.
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_6465.JPG 
  Aankomst van Kyle De Proost de practisch gans de wedstrijd op kop reed en bijna
  alle premie's meenam naar huis.
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0263.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0312.JPG
                      De start te Verrebroek met de 22 Nieuwelingen.
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0289.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0317.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0293.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0320.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0298.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0322.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0302.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0374.JPG 
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0311.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0324.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0318.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0329.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0321.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0341.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0332.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0353.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0354.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0372.JPG  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0355.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0394.JPG Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0382.JPG  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0381.JPG
  Verrebroek Nieuwelingen 05-06-2011 PMA_0377.JPG                 


  Foto's: Pierre Maes
  Maes Pierre KOP.jpg
  Bewerking foto's: Kenny Janssens

  08-06-2011 om 22:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 10 JUNI - AVONDCRITERIUM TE ZWIJNDRECHT

  WIELERNIEUWS GODDAERTVRIENDEN

  AVONDCRITERIUM

  10 JUNI

   

   KAMPIOENSCHAP VAN ZWIJNDRECHT
  VOOR WIELERTOERISTEN

  START  17.45 UUR

              
   
  KOERS VOOR BELOFTEN EN ELITE Z.C.

  START 19.30 UUR


  Telkens vertrek café Centrum , statiestraat 90

  ZWIJNDRECHT

  08-06-2011 om 19:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 10 JUNI - 1°KAMPIOENSCHAP VAN ZWIJNDRECHT VOOR WIELERTOERISTEN !!!

  Beste toeristen-renners,

  De Goddaertvrienden–Zwijndrecht, nodigen U uit voor hun wielerwedstrijd !!!

   

  Vrijdag 10 juni 2011 te 17u45


  1°Kampioenschap van Zwijndrecht voor wielertoeristen !!!


  - Voorbehouden aan leden van Zwijndrechtse clubs en inwoners van Zwijndrecht.

   Maximaal 60 deelnemers. Geen vergunninghouders - 50 jaar toegelaten.

  - Afstand: 1u15. - Eerste 3 ronden achter de auto à 27 Km per uur.

  - Volledig afgesloten parkoers.

  - Renners toegelaten vanaf 17 jaar.

  - Koersfiets en helm verplicht. Alle vormen van opzetstuur zijn verboden.

  - Prachtige palm aan de overwinnaar 17 tot 44 jaar en aan de winnaar + 45 jaar.

  - Bekers aan de 2de en 3de van iedere reeks.

  - Deze winnaars zijn dan ook de kampioen van Zwijndrecht ook al is hij geen inwoner van onze gemeente.

  - De deelnemers van + 45 jaar krijgen een rugnummer vanaf nr.60

  - Alle renners zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen en voor burgerlijke aansprakelijkheid tegenover derden.

  - Indien nodig worden de gedubbelde renners uit koers genomen. Beslissing aan de koersleiders van dienst.

   

  Voorinschrijving verplicht bij via mail aan: Gilbert.de.paepe@telenet.be

  Naam, voornaam,adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Eventueel Zwijndrechtse Club waarbij U is aangesloten.

  Indien de inschrijving wordt aanvaard, krijgt U bevestiging en rugnummer.

  Uiterste datum van inschrijven: 20 mei 2011

   

  - Aanmelden met bevestiging van inschrijving en vertrek: Café Centrum, Statiestraat vanaf 16u15.

  iedere deelnemer betaald 11€ voor verzekering tegen lichamelijke ongevallen + garantie rugnummer.

  - Prijsuitdeling: Café Machuit Dorp – West 9.

  - Iedere deelnemer ontvangt 5€ prijs + 2 bierbonnetjes + boterhammen

  + 5€ garantie tegen inruilen rugnummer.

  - Kleedkamers en lokaal voor eventuele dopingcontrole: Sportcomplex Kerkenkouter.

   

  Met sportieve groeten

  Goddaertvrienden Zwijndrecht

   

  Bron: Gilbert De Paepe

  08-06-2011 om 19:32 geschreven door kenny


  07-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 07/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Dinsdag 07/06/2011 - BOOISCHOT (A) - Elite z.c./U23 - 120 km - 02h38min

  Aantal deelnemers: 116

  1.SIMPSON MYROM

  2.STIENS Matti - VAN EYCK SPORT

  3.FRANKEN Marc - PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM

  4.WAKUMOTO Masaki

  5.GOUWKENS Patrick - VZW DE WARE WIELERLIEFHEBBERS

  6.LEMBRECHTS Nicolaas - W.C. VOS SPORTIEF SINT- LENAARTS

  7.MOTTET Florent - ROYAL VELO-CLUB OTTIGNIES

  8.WIJCKMANS Kristof - AFDELING ANTWERPEN - WBV

  9.VAN ELST Jonathan - SNAKE CYCLING TEAM V.Z.W. KONINGSHOOIKT

  10.VAN DEN VONDER Stef - SCOTT USA CYCLING TEAM

  16.COOMANS Björn uit Willebroek - PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM

  20.VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

  77.VAN LOMMEL Cedric uit Heist o/d Berg - STAR CYCLING TEAM

  07-06-2011 om 23:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 07/06/2011
  Paal - Graauw
  Watergang tussen Graauw en Paal net voor het keerpunt te Paal.

  Onder leiding van Kenny Janssens en Ronny Van de Velde vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 
  8 POLDERRENNERS voor de trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe met keerpunt Paal via Grauw.
  De buienradar voorspelde niet veel goeds maar toch vertrokken nog 8 renners om de regen te trotseren. Na 1 uur en thv Grauw begon het te regenen en dat bleef zo tot we terug in Beveren waren. Thv Grauw een lekke band voor Sefaan Adriaenssens en daar de groep klein was werd er even doorgereden om nadien Stefaan terug op te pikken. Bij momenten werd het tempo serieus opgevoerd in zowel de tegenwind naar Paal als op de meewind naar Doel.
  Op de terugweg thv het Deurganckdock trok Michiel De Witte zeer regelmatig de gas open maar het was evengoed opletten geblazen aan de verschillende ronde punten waar de plekken mazout kwamen bovendrijven op het wegdek. Alles bleef in de kleine finale samen op uitzondering van Ronny Van de Velde die net niet kon aanklampen, Michiel De Witte hield samen met Wim Kras het tempo zeer hoog. De spurt werd naar de hand gezet van Kenny Janssens die als eerste de meet overschreed in de gietende regen. Het gemiddelde vandaag was goed voor 35,9 Km/h en dat voor 70 Km tot Buyl Sport. 
  Wie reden mee vandaag : Steven Van Houte
   , Wim Kras , Ronny Van de Velde , Stefaan Adriaenssens , Keny Wille , Michiel De Witte , Koen Heyrman en Kenny Janssens.

  Janssens Kenny KOP 2010 2.jpg 
       Kenny Janssens

  07-06-2011 om 23:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN DE KON. HOBOKEN WAC !!!

  WAC Hoboken Banner 2011.jpg
  Uitslagen Nieuwelingen


  Nieuwelingen
  Zaterdag 04 Juni – Pepingen-Bogaarden

  55 deelnemers

  Waterschoot Django – 12de

   

  Zondag 05 Juni – Verrebroek

  22 deelnemers

  Vercauteren Stef – 5de

  Versceuren Steve – 10de

  Ost Jarne – 12de

  Van Cauteren Jonas – 15de

  Drumont Frederik – 18de

  Boden Laurens – 22ste

   

  Goed gereden jongens !!!

   

  In de lappenmand:  Michael  Huybrecht.

   

  Voor iedereen die moet gaan blokken veel succes !!!

   


  Tekst: Nacy Cappelle

  Bewerking: Kenny Janssens

  07-06-2011 om 22:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S WEDSTRIJD WAOD CATG.A & B TE HULST VAN MAANDAG 06/06/2011

  FOTO’S WEDSTRIJD WAOD CATG.A & B TE HULST VAN
  MAANDAG 06/06/2011

  WAOD 6-6-11-hulst 078.JPG    WAOD 6-6-11-hulst 077.JPG    
  Het podium met winnaar Catg.A Rein-Jan Eelenbaas, op de 2de plaats                      Winnaar leidersprijs Franky Van Oyen
  winnaar Catg.B Bart Van Speybroeck en 3de Steven Martens.                           
  WAOD 6-6-11-hulst 080.JPG
                                Podium met de eerste 3 renners van Hulst.
  WAOD 6-6-11-hulst 071.JPG
  Aankomst van de winnaar Catg.A Rein-Jan Eelenbaas die de kopgroep net
  kon voorblijven.
  WAOD 6-6-11-hulst 072.JPG
  Spurt voor de 2de plaats gewonnen door winnaar Catg.B Bart Van Speybroeck
  voor Steven Martens, Nico Ringelberg, Kristof Gryson en Peter Neels.
  WAOD 6-6-11-hulst 073.JPG
  WAOD 6-6-11-hulst 074.JPG WAOD 6-6-11-hulst 070.JPG
                                                                                                                                    Aankomst Gino Van Broeck.
  WAOD 6-6-11-hulst 068.JPG WAOD 6-6-11-hulst 067.JPG
                                                                                                                    Peter Neels uit Kruibeke en Jurgen Goossens.
  WAOD 6-6-11-hulst 001.JPG
  Het Arrows Team was sterk vertegenwoordigd te Huslt met o.a. Patrick Van Renterghem.
  WAOD 6-6-11-hulst 002.JPG
                  Rudi Rabout op zoek naar de 2 Missen van Hulst.
  WAOD 6-6-11-hulst 005.JPG
                         De start met de 2de van links Rudi Rabout.
  WAOD 6-6-11-hulst 006.JPG WAOD 6-6-11-hulst 010.JPG
                                                                                                                               Rechts Jurgen Goossens uit Kieldrecht.
  WAOD 6-6-11-hulst 017.JPG WAOD 6-6-11-hulst 025.JPG
  WAOD 6-6-11-hulst 027.JPG WAOD 6-6-11-hulst 032.JPG
  WAOD 6-6-11-hulst 034.JPG WAOD 6-6-11-hulst 038.JPG
  WAOD 6-6-11-hulst 043.JPG WAOD 6-6-11-hulst 048.JPG
  WAOD 6-6-11-hulst 058.JPG WAOD 6-6-11-hulst 060.JPG
                    Jurgen Goossens en Rudi Rabout.
  WAOD 6-6-11-hulst 066.JPG


  Foto’s: Rita Thienpondt

  Thienpondt Rita KOP 2011 1.jpg


  07-06-2011 om 22:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN WAOD RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 06/06/2011

  waod_3.jpg

  WAOD 6-6-11-hulst 078.JPG     WAOD 6-6-11-hulst 077.JPG
   Winnaar Catg.A Rein-Jan Elenbaas, winnaar Catg.B Bart Van Speybroeck                  Franky Van Oyen winnaar leidersprijs.
  en 3de Steven Martens.

  Maandag 06 Juni – HULST (Ned)

   

  Cat A/B:

  1.Rein-Jan Elenbaas (Goes, winnaar cat. A)

  2.Bart Van Speybroeck (Nevele, winnaar cat. B)

  3.Steven Martens

  4.Nico Ringelberg

  5.Kristof Gryson

  6.Peter Neels (Kruibeke) 7.Sjacco Matthijs 8.Michel Janssen 9.Jimmy De Bruyn 10.Nico Thijs 11.Wim De Waal 12.Rudi Rabout (Heinkenszand) 13.Joeri Kasper 14.Mathijs Buzeyn 15.Kristof De Baets 16.Christian Kik 17.Edward Van Ewijk 18.Kevin Vleurinck 19.Nathan Traas 20.Sjacco Hoondert


  Foto’s: Rita Thienpondt

  Thienpondt Rita KOP 2011 1.jpg

  07-06-2011 om 22:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN WAOD RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 04/06/2011

  waod_3.jpg
  Proficiat aan RENE COLMAN met zijn 5°Seizoenszege in de Catg.G++ !!!


  Zaterdag 04 Juni DESTELBERGEN (9070)
  Categorie A/B:
  (60 dln)

  1.Paul Rooseparck (Laarne, winnaar cat. A)

  2.Patrick Vanhoolandt (Drongen, winnaar cat. B)

  3.Brent Van Hallenberge (A2)

  4.Frederik Ghyselen (B2)

  5.Kristof Muys (B3)

  6.Glenn De Wolf (Hamme A3) 7.Franky Van Oyen (Zulte B4) 8.Jurgen Goossens (Kieldrecht B5) 9.Marcin Sitarski (B6) 10.Dries De Smet (A4) 11.Gratien Bossaer (A5) 12.Jerry Cooman (B7) 13.Guan De Cooman (A6) 14.Christopher Vanneste (B8) 15.Peter De Corte (B9) 16.Jens Daems (A7) 17.Jan Reubens (A8) 18.Kristof Dhondt (B10) 19.Davy Versichel (A9) 20.Gino Van Broeck (Belsele A10) 21.Mario Van Den Broecke (B11) 22.Mike Van Ryssel (A11) 23.Stefaan Van Gaever (B12) 24.Kevin Andries (A12) 25.Olivier Dedeckel (B13) 26.Benny Moens (A13) 27.Tom Rouan (Merelbeke A14) 28.Steve Randles (B14) 29.Michael De Meyer (A15) 30.Marc Reynaerts (B15)

   

  Categorie C/D: (44 dln)

  1.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)

  2.Philip Lampaert (Bellem, winnaar cat. C)

  3.Stefan Adriaenssens (Burcht C2)

  4.Pedro Michels (C3)

  5.Frank Van Hoeymissen (Rupelmonde C4)

  6.Mario Lammens (D2) 7.Philip Wittoek (D3) 8.Marc Borghgraef (Zwijndrecht D4) 9.Franky De Tremerie (C5) 10.Bart Rombouts (Kallo C6) 11.Alain Bogaert (C7) 12.Stanny Benoot (D5) 13.Rudi Rabout (Heinkenszand C8) 14.Wim Rombaut (C9) 15.Peter Ballet (D6) 16.Nico Debaes (Desselgem C10) 17.Luc De Meester (D7) 18.Danny Velge (D8) 19.Fabien Hanssens (C11) 20.Johan Vervaecke (C12) 21.Guy De Bodt (C13) 22.Serge De Wever (D9) 23.Marc Cossyns (D10) 24.Candy De Boelpaep (C14) 25.Idesbald Nevejans (D11) 26.Michel Bultinck (C15) 27.Patrick Joos (D12) 28.Luc Wytinck (C16) 29.Marnic Van Damme (C17) 30.Sven De Vlieger (C18)

  Categorie E:

  1.Joseph Devits (Geraardsbergen)

  2.Johan Brouwers

  3.Georges Vergauwe

  4.Wim De Waal

  5.Patrick Watteny

  6.Etienne Claus (Waasmunster) 7.Marcin Durant 8.Steven Blommaert 9.Geert De Spiegeleer 10.Frederik Blervacq 11.Rudi Van De Velde 12.Alain Goossens 13.Siegfried Van Overberghe 14.Peter De Ghein 15.Geert Roegiers 16.Noël Willems 17.Patrick Van Den Broeck 18.Franky De Pauw 19.Hilair Heye 20.Marc Couckuyt 21.Wim De Coninck 22.Luc Joos 23.Geert Smet 24.Marc Van Overmeir (St.Niklaas) 25.Patrick Bekaert 26.Mario Geirnaert 27.Johan De Clerck 28.Willy De Sutter 29.Leo Mares (Beveren) 30.Luc Van de Walle

  Categorie F1/F2:

  1.Helmuth Tas (Sijsele, winnaar cat. F1)

  2.Tony Baudonck (F1-2)

  3.Dick Van Loon (F1-3)

  4.Eddy Cobbaut (winnaar cat. F2)

  5.Robert Maldrie (F2-2)

  6.Eddy De Vuyst (F1-4) 7.Noël Rogge (F2-3) 8.Danny Paridaens (F2-4) 9.Pascal Cornand (F2-5) 10.Roland Boulard (F2-6) 11.Eddie Van Leirberghe (F1-5) 12.François Coppers (Lokeren F1-6) 13.Luc Ribbens (F1-7) 14.Dirk Tumeleer (F1-8) 15.Luc D'Haeseleer (F2-7) 16.Luc Verkinderen (F2-8) 17.Ronny Byl (F1-9) 18.André De Boelpaep (F1-10) 19.Bart Delagrange (F1-11) 20.André Clemmen (F2-9) 21.Noël Sonck (F1-12) 22.Peter Buyl (F1-13) 23.Luc Roelandt (F1-14) 24.Willy De Regge (F2-10) 25.Dirk De Cauwer (Hamme F1-15) 26.Kurt Wille (F2-11) 27.Daniel Hauttekeete (F2-12) 28.Patrick Van Hulle (F1-16) 29.Eric Pauwels (F2-13) 30.Emmanuël De Loor (F1-17)

  Categorie G:

  1.Marc Vervondel (Letterhoutem)

  2.Herman Van Den Borre

  3.Luc Snels

  4.Theo Coudyzer

  5.John Heyndrickx (Nieuwkerken)

  6.Hendrik Scheirlinckx 7.Julien Vyvey 8.Erik Vandersteen 9.Maurice Van Ginderdeuren 10.Remi Depraetere 11.Marinus Lockefeir 12.Jozef De Bruyn 13.Adri Van Loon 14.Piet Achten 15.Michel Bousard 16.Robert Robijns 17.Jozef Van Isterdael 18.Hendrik Cornelis 19.David Orford 20.Jean-Paul Van Oudenhove 21.Alfred Staljanssens (Bornem) 22.Jaak Nys 23.Eddy De Clercq 24.Alain Messager 25.Luc De Cock 26.Henk Bolle 27.Eric De Wilde 28.Roland Van Imschoot 29.Firmin De Zutter 30.François De Leener

  Categorie G+:

  1.Gerard Devleeschauwer (Idegem)

  2.Werner Dullaert (St.Gillis)

  3.Pierre Verberckmoes (Belsele)

  4.Joseph D'Hont

  5.Jos Kloeck

  6.Mathieu Mercken 7.Ko Tolhoek 8.Freddy De Blick (Beveren) 9.Clement Saelens 10.Gerard Mariën (Schoten) 11.Denis Keynen 12.José De Vreese 13.Daniel Meirlaen 14.Luc Muys 15.René Van Reeth 16.Armand Mols 17.Herman Dias 18.André Van Asbroeck 19.Lucien Van Impe 20.Omer Meloen 21.Ortaire Stevens 22.Willy Kohlhaas 23.Jean-Pierre Heymans 24.Ferdinand Moerman 25.Guus Schuller 26.Antoine Cools 27.Hervé Verstuyft 28.François Brouwers 29.Huib Klip 30.Guy Soil

  Categorie G++:

  1.RENE COLMAN (Sint-Niklaas)

  2.Daniël Jooris

  3.Leo De Jong

  4.Edward Battersby

  5.Joseph Boone

  6.Willy Voorbraeck 7.Jef Verheyen 8.Trevor Fenwick

  07-06-2011 om 12:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN WAOD RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 03/06/2011

  waod_3.jpg
  Proficiat aan ALEX GOOSSENS met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.B !!!

  Proficiat aan FREDDY DE BLICK met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.G+ !!!

  Goossens Alex KOP 2010.jpg      De Blick Freddy KOP 2011.jpg

         Alex Goossens                 Freddy De Blick

  Vrijdag 03 Juni – ERTVELDE (9940)
   

  Categorie A/B: (43 dln)

  1.Steven Martens (Lotenhulle, winnaar cat. A)

  2.Hennie Morel (A2)

  3.Paul Rooseparck (A3)

  4.Kristof Gryson (A4)

  5.Valentijn Van De Velde (A5)

  6.ALEX GOOSSENS (Vrasene, winnaar cat. B)

  7.Kristof Dhondt (B2) 8.Sammy Bogaert (Kalmthout A6) 9.Sven Gheerolfs (A7) 10.Mario Van Den Broecke (B3) 11.Nico Verwee (B4) 12.Vincent Brunel (B5) 13.Maarten De Muynck (A8) 14.Kenny Maenhout (A9) 15.Bart De Wachter (B6) 16.Luc De Duytsche (B7) 17.Kris Smet (St.Niklaas B8) 18.Tommy Maenhout (A10) 19.Gino Hoskens (Beveren B9) 20.Dennis Nevejans (A11) 21.Steven Heirman (Hamme A12) 22.Philippe De Vleeschauwer (B10) 23.Bart Bonne (B11) 24.Tim Goethals (B12) 25.Joachim De Pauw (A13) 26.Andy Van Loon (B13) 27.Gunter D'Hont (B14) 28.Davy Reyniers (Kruibeke A14) 29.Jens Daems (A15) 30.Koen De Paepe (B15)

   

  Categorie C/D: (51 dln)

  1.Peter Mol (Kapelle, Ned, winnaar cat. C)

  2.Stefan Adriaenssens (Burcht C2)

  3.Bart Rombouts (Kallo C3)

  4.Stefan Verhaeghe (C4)

  5.Frank Van Hoeymissen (Rupelmonde C5)

  6.Danny Van Oyen (Deinze, winnaar cat. D) 7.Peter Kerckaert (D2) 8.Franky De Tremerie (C6) 9.Willy Den Haese (D3) 10.Xavier Vansevenant (D4) 11.Marc Borghgraef (Zwijndrecht D5) 12.Luc Van Clapdorp (Nieuwkerken C7) 13.Wim Heyndrickx (Vrasene C8) 14.Sven De Vlieger (C9) 15.Bart Neirynck (C10) 16.Peter Flach (Zwijndrecht C11) 17.Philip Wittoek (D6) 18.Alain Provoost (D7) 19.Dirk De Pauw (Beveren D8) 20.Ronald De Scheemaeker (D9) 21.Frank Neyrinck (D10) 22.Fabien Hanssens (C12) 23.Marino Naessens (C13) 24.Olivier Vaerewyck (C14) 25.Steven De Coster (C15) 26.Gerrit Vermassen (D11) 27.Patrick Nauwelaers (C16) 28.Philippe De Smet (D12) 29.Mario De Kesel (C17) 30.Frank Dhooge (C18)

  Categorie E:

  1.Willy Van Herreweghe

  2.Jean-Pierre Van Maldegem

  3.Hilair Heye

  4.Wim De Waal

  5.Philippe Lacquet

  6.Peter Schoepen 7.Paul Van Cleemput (St.Niklaas) 8.Patrick Bekaert 9.Etienne Claus (Waasmunster) 10.Mario Geirnaert 11.Luc De Guchtenaere 12.Guy Verstraeten 13.Marc Van Overmeir (St.Niklaas) 14.Jan Van Haute

  Categorie F1/F2:

  1.Jozef Deneef (Denderleeuw, winnaar cat. F1)

  2.Staf Lievens (F1-2)

  3.Eric Van Pottelberg (Sinaai F1-3)

  4.Helmuth Tas (F1-4)

  5.Florent De Leersnyder (Oostrozebeke, winnaar cat. F2)

  6.Roland Boulard (F2-2) 7.Dirk Van Loon (F1-5) 8.Noël Rogge (F2-3) 9.Patrick De Backer (F2-4) 10.Erwin Verbeke (F1-6) 11.Marcel Poelmans (F1-7) 12.Tony Baudonck (F1-8) 13.François Coppers (Lokeren F1-9) 14.Ronny Byl (F1-10) 15.Philip Marechal (F1-11) 16.Daniel Hauttekeete (F2-5) 17.José Dezegher (F2-6) 18.Louis Moens (F2-7) 19.Dirk Caekebeke (F1-12) 20.Jo Montforts (F1-13) 21.Hans Van Lierde (F1-14) 22.Dirk De Cauwer (Hamme F1-15) 23.Pascal Cornand (F2-8) 24.Donald De Vlieger (F1-16) 25.Patrick Camerlinckx (F1-17) 26.Mark Hemelsoet (F2-9) 27.Jacobus Beun (F2-10) 28.Rudy Lammens (F1-18) 29.Benny Van Damme (F1-19)

  Categorie G:

  1.Marc Vervondel (Letterhoutem)

  2.Willy Roels

  3.Karel Heirbaut (Belsele)

  4.Victor Van Den Eynde

  5.Roger Hoof (St.Niklaas)

  6.Julien Vyvey 7.Herman Van Den Borre 8.Luc Snels 9.John Heyndrickx (Nieuwkerken) 10.Theo Coudyzer 11.José Demeyere 12.Firmin De Zutter 13.Willy Mous 14.Ludo Opdebeek 15.Luc Cocquyt 16.Freddy Vervenne 17.Marinus Lockefeir 18.Eric De Wilde 19.Luc De Cock 20.Henk Bolle 21.Adri Van Loon 22.Eric Roels 23.Jaak Nys 24.Roland Van Imschoot 25.Erik Vandersteen 26.Michel Bousard 27.David Orford 28.Paul Luyten 29.Stephen Tomes 30.Arnold De Muynck

  Categorie G+:

  1.FREDDY DE BLICK (Beveren)

  2.Mathieu Mercken

  3.Gerard Mariën (Schoten)

  4.Armand Mols

  5.Luc Muys

  6.Roger De Breuker 7.Clement Saelens 8.Bernard Matthyssens 9.Jos Kloeck 10.Joseph D'Hont 11.Pierre Verberckmoes (Belsele) 12.Gerard Devleeschauwer 13.Hervé Verstuyft 14.Willy Kohlhaas 15.Jean-Pierre Heymans 16.José De Vreese 17.Louis Heremans 18.Christiaan Vandevoorde 19.Freddy Van Impe 20.Denis Keynen 21.Ferdinand Moerman 22.Ortaire Stevens 23.Anton Van Poecke 24.Antoine Cools 25.Paul De Geynst 26.Guus Schuller 27.Armand Kochuyt

  Categorie G++:

  1.Leo De Jong (Deurne)

  2.Edward Battersby

  3.Joseph Boone

  4.Daniël Jooris

  5.Trevor Fenwick

  6.Raf Luyckx (Belsele) 7.Willy Voorbraeck 8.Jef Verheyen

  07-06-2011 om 12:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN VWV RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 05/06/2011

  Vlaamse Wielrijders Vereniging Banner 2011 3.jpg
  Zondag 5/06 – KEERBERGEN


  Categorie A/B
  1--Koen Iwens
  2--Sam Van Nuffelen
  3--Bart berghmans
  4--Stijn Pitschon
  5--Glen loos
  6--Sven Verstraeten 7--Kim Lets 8--Philippe Dela Montagne 9--Geert Van Den Bosch (B) 10--Bart Gendarme (B) 11--Christophe Adams (B) 12--Erik Wellens (B) 13--Kjell Van Laer 14--Rudi Drappier (B) 15--Pieter Diels 16--Rik de Vree (B) 17--Dirk Van De Capellen (B) 18--Yves Boenders (B) 19--Philippe Van Opstal 20--Tim Tubbax 21--Joeri Van Buggenhout 22--Jan Discart 23--Ronny de Vries (B) 24--Jelle Ceulemans 25--David rens (B) 26--Christof Smolderen 27--Sven Cuppers 28--Jan Van Der Auwera (B) 29--Jurgen Driesen 30--Steven Covents

  Categorie C:

  1--Bruno Brabants
  2--Alex Ackermans
  3--Benny Van Gansen
  4--Marc De Cock
  5--Peter Vos
  6--Marc Kiesekoms 7--Wim van Thielen 8--Ivan Coudyzer 9--Luc Aerts 10--Willy Van Dyck 11--Marc Vekemans 12--Hans Van Bael 13--Dirk Wynants 14--Andre Aertgeerts 15--Ronny Govers 16--Rudi Kenis 17--Jan Cortoos 18--Ronny Coremans 19--Luc De Wael 20--Dirk Peigneur

  Categorie D:
  1--Staf Lievens
  2--Marc Heulens
  3--Paul Geudens
  4--Andre Volkaerts
  5--Francy Baptist
  6--Louis Van Den Broeck

  Categorie E:
  1--Georges Vonckx
  2--Jan Van Hove
  3--Willy Van Herck
  4--Frans Bastiaens
  5--Willy Mous

  07-06-2011 om 12:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN VWF RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 08/06/2011

  Woensdag 8 Juni – ST LIEVENS ESSE (9550) - Doornstraat - Dancing-Restaurant Witte Hoeve
  Let op de starturen

  Start F cat - 15h30 - 53km
  Start G cat - 15h31 - 53km
  Start D cat - 17h00 - 60km
  Start E cat - 17h01 - 60km
  Start A cat - 18h30 - 74km
  Start C cat - 18h31 - 67km

  07-06-2011 om 00:00 geschreven door kenny


  06-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 05/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg

  Proficiat aan THOMAS ONGENA met zijn 4°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!

  Proficiat aan PIETER CORDEEL met zijn 1°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!   

  Ongena Thomas KOP 2011.jpg     Cordeel Pieter KOP 2011.jpg
       Thomas Ongena                     Pieter Cordeel

  Zondag 05/06/2011 - MEMORIAL PH. VAN CONINGSLOO (A) - Men Elite UCI - Topcom -27 - 183,8 km - 03h59min

  Aantal deelnemers:
  1.FENN Andrew - SKT AN POST - SEAN KELLY
  2.DEPOORTER Dries - OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM op 47”
  3.VERMOTE Alphonse -
  EFC - QUICK.STEP CYCLING TEAM
  4.NOOYTENS Sven -
  TERRA FOOTWEAR - BICYCLE LINE
  5.VERRAES Benjamin -
  JVB JONG VLAANDEREN - BAUKNECHT
  6.VAN ROY Stijn -
  PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM
  7.PARDINI Olivier - WBC WALLONIE BRUXELLES - CREDIT AGRICOLE
  8.MANIUSIS Martynas -
  DUNKERQUE LITTORAL CYCLISME
  9.SMEYERS Floris -
  OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM
  10.CORDEEL Sander uit Stekene -
  CMD COLBA - MERCURY
  34.VEREECKEN Nicolas uit Kieldrecht -
  OVYTA-EIJSSEN-ACROG CYCLING TEAM op 53”
  45.DRUYTS Gerry uit Wilrijk -
  ROCK WERCHTER CYCLING TEAM op 3’39”
  54.MEERSMANS Bjorn uit Bornem -
  ROCK WERCHTER CYCLING TEAM op 3’41”
  55.FRANCKAERT Gregory uit Kallo -
  VL TECHNICS - ABUTRIEK CYCLING TEAM
  71.VAN DEN NOORTGATE Kevin uit Geraardsbergen - 
  EFC - QUICK.STEP CYCLING TEAM
  113.VAN STEENBERGHEN Jori uit De Klinge -
  PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM op 8’18”
  116.VAN DEN BOSSCHE Hendrik uit Grembergen -
  QCT DONCKERS KOFFIE - JELLY BELLY

  124.COOMANS Björn uit Willebroek - PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM
  128.VAN HOECKE Gijs uit Zaffelare -
  OMEGA PHARMA-LOTTO-DAVO

   

  05/06/2011 - NEVELE (POESELE (O) - Elite z.c./U23 - 118 km - 02h44min

  Aantal deelnemers: 81
  1 VAN SPEYBROEK Bart (WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT)
  2 WILLEMS Mario (KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS)
  3 GELDHOF David (WIELERTEAM DECOCK-SPORTIVO MOORSELE)
  4 MACIC Chris (KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS)
  5 VANHAVERBEKE Jurgen (WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT) op 3”
  6 VAN COPPERNOLLE Francesco
  (JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT) op 12”
  7 TEN HARTOG Guy uit Sinaai
  (WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT) op 1’46”
  8 DEGRENDELE Bjorn
  (GEOX FUJI TEST TEAM)
  9 MINNE Stijn (WIELERTEAM DECOCK-SPORTIVO MOORSELE)
  10 VAN CAUWENBERGHE Christophe (EFC - QUICK.STEP CYCLING TEAM)
  20 DE WILDE Steven uit Aalter (ARDILLES CYCLING TEAM)
  23 DE ROOS Robby uit Moerbeke (WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT)

   

  05/06/2011 - WETTEREN (WESTREM) (O) - Elite z.c./U23 - 110 km - 02h31min

  Aantal deelnemers: 51
  1 THOMAS ONGENA uit Berlare (PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM)
  2 VAN BRAECKEL Kenny
  (WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT)
  3 ONGENA Matthias uit Zele
  (PROFEL-BOFROST-PRORACE CYCLING TEAM)
  4 SMET Guy uit Kruibeke
  (PWC ALIPLAST)
  5 VENS Quincy (WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT)
  6 GOVAERT Kenny (VAN DER VURST CYCLING TEAM)
  7 VANLUCHENE Stijn (DIRK VERSTUYFT CYCLING TEAM)
  8 DE PERMENTIER Jonas uit Sinaai (MIRMIL CYCLING TEAM)
  9 WILLEMS Christophe (WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT)
  10 VERHAEGEN Sören (ISOREX CYCLING TEAM)
  14 DE LANDTSHEER Steven uit Kalken (WETTERSE DAKWERKEN-AUTOGLAS WETTEREN CT) op 30”
  23 DE BOSSCHER Koen uit Kalken
  (CARIN SHIFTING GEARS CYCLING TEAM) op 1’15”

   

  05/06/2011 - WOLVERTEM (VB) - Elite z.c./U23 - 112 km - 02h26min

  Aantal deelnemers: 138
  1 SCHOEP Glenn (WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT)
  2 VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel (WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN)
  3 DE POTTER Kjell
  (ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL)
  4 VANHOVE David uit Beverlo (ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM)
  5 METTEPENNINGEN Stijn uit Hamme (ROCK WERCHTER CYCLING TEAM)
  6 VERBEEK Dieter (VAN EYCK SPORT)
  7 ILEGEMS Ken uit Hemiksem (ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM)
  8 VAN LIERDE Kevin (VAN EYCK SPORT)
  9 SUAREZ Kevin (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  10 VAN AERT Jan (V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB)
  12 DE PAUW Moreno uit St.Pauwels
  (ROCK WERCHTER CYCLING TEAM)
  21 VAN MEIRVENNE Jan uit Hamme (LUCA TEAM BELGIUM)
  24 VAN GUYSE Jarno uit Stekene
  (EFC - QUICK.STEP CYCLING TEAM)
  31 VAN GOETHEM Kevin uit Sinaai (CYCLING TEAM M. PINTE)
  33 VAN REETH Ken uit Boom (ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM)
  38 BOEYKENS Gertjan uit Stekene
  (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  45 PENNE Stijn (A.S.B. PAREIN-ROGELLI CYCLING TEAM)
  50 D`HOLLANDER Mathias uit Zele (BIANCHI-LOTTO-NIEUWE HOOP TIELEN VZW)
  66 WIELANDT Sven uit Beveren (A.S.B. PAREIN-ROGELLI CYCLING TEAM)
  80 VERGEYLEN Timothy uit Zele (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  96 TORFS Robby uit Boom (ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM)
  97 RIEMSLAGH Gianni uit Bornem (A.S.B. PAREIN-ROGELLI CYCLING TEAM)
  100 VERCAUTEREN Roberto uit Beveren (WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN)
  122 BEIRNAERT Wim uit Schoten (DE RUPELSPURTERS)


  05/06/2011 - NINOVE DERNYCRITERIUM (O) - Elites m.c./z.c./U23 – Criterium

  Aantal deelnemers:

  1.MC EWEN Robert - TEAM RADIOSHACK

  2.PAUWELS Kevin - SUNWEB-REVOR

  3.DE NEEF Steven - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT

  4.BOUCHER David - OMEGA PHARMA-LOTTO

  5.DE POORTERE INGMAR - DONCKERS KOFFIE

  6.NEIRYNCK Stijn - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR 

  7.VANTHOURENHOUT Dieter - BKCP - POWERPLUS

  8.SCHETS Steve - DONCKERS KOFFIE JELLYBELLY CYCLINGTEAM

  9.VAN DEN HOUTE Sven - VERANDA´S WILLEMS-ACCENT

  10.VANTORNOUT Klaas - SUNWEB-REVOR

  11.PENNE Frederik - A.S.B. PAREIN-ROGELLI CYCLING TEAM

  12.VAN ASBROECK Tom - VAN DER VURST CYCLING TEAM

  05/06/11 - GITS (W) – Elite z.c./U23 – 140 km - 03h15min

  Aantal deelnemers: 68
  1 PATTEN Daniel
  (CYC MAGNUS MAXIMUS COFFEE)
  2 WALLAYS Jens
  (EFC - QUICK.STEP CYCLING TEAM)
  3 NAUWYNCK Stijn (EFC - QUICK.STEP CYCLING TEAM)
  op 23”
  4 DEWILDE Wouter
  (TRUST MTB TEAM VZW)
  op 29”
  5 TAILLIEU Kristof
  (DOUCHY-THALASSA CYCLING TEAM OOSTENDE/LA)
  6 VANDROMME Werner
  (CARIN SHIFTING GEARS CYCLING TEAM)
  7 SABBE Enzo (WTC DE PUTTERS OOSTKAMP)

  8 AURIMAS VARNA
  (PWC ALIPLAST)
  9 LEGRAND Wesley (CT COVEMAECKER - BALANS)

  10 VIAENE Jurgen
  (ASFRA RACING TEAM)


  05/06/2011 - LONDERZEEL - SINT JOZEF (VB) - U23 - 114 km - 02h35min

  Aantal deelnemers: 83
  1 PIETER CORDEEL uit Stekene (BIANCHI-LOTTO-NIEUWE HOOP TIELEN VZW)
  2 DE VYLDER Jonas (WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT)
  3 SWINNEN Stef (TERRA FOOTWEAR - BICYCLE LINE)
  4 VANROY Glenn (K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.)
  5 VAN COUTER Stein (VAN GOETHEM/PRORACE CT)
  6 VAN DEN VONDER Stef (SCOTT USA CYCLING TEAM)
  7 CAMPENAERTS Victor (BIANCHI-LOTTO-NIEUWE HOOP TIELEN VZW)
  8 KOUWENBERGH Bryan (VL TECHNICS - ABUTRIEK CYCLING TEAM)
  9 GEERINCKX Dieuwer (BIANCHI-LOTTO-NIEUWE HOOP TIELEN VZW)
  10 VAN BYLEN Jens (TERRA FOOTWEAR - BICYCLE LINE)
  21 VANDYCK Niels uit Puurs
  (JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT)


  05/06/2011 - OVERPELT (LB) - Amateurs + Masters – 76 km - 01h42min
  Amateurs + Masters A:  30 deelnemers

  1 ARITS Steven (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE)
  2 CLEEREN Tom (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE) op 2”
  3 THIJS Rik
  (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE) op 10”
  4 GOOS FREDERIK
  5 CLAES Jorg
  (APK-QUALITY LITEGEAR TEAM VZW)
  6 PENDERS Francis (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE)
  7 BEENAERTS Gert
  (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE)
  8 BROECKX Jimmy (AFDELING ANTWERPEN - WBV)
  9 VANHOVE JOERI
  10 BECKERS ROY
   

  Masters B:  11 deelnemers

  1 LAHOU Rudy (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE)
  2 HERMANS STEFAN
  3 JANSEN Wim
  (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE)
  4 BOGAERTS Patric (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE)
  5 SMOLDERS FRANK op 1’20”
   

  Masters C:  3 deelnemers

  1 VAN ROY Luc (ENTENTE CYCLISTE DE WALLONIE)
  2 VAN EYNDT Jozef
  (VAN GOETHEM/PRORACE CT) op 1’10”
  3 PEETERS Etienne
  (VAN GOETHEM/PRORACE CT) op 1’18”

  06-06-2011 om 11:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 05/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Zondag 05/06/2011 - KIELDRECHT (O) - Dames Elite - 90 km - 02h14min

  Aantal deelnemers: 60

  1.GRANT Emma - RAPHA CONDOR CC

  2.DRUYTS Jessy uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN - RIDLEY 2012 op 7”

  3.DEBBOUDT Lensy - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM

  4.ROCKX ANOUK - RSC DE ZUIDWESTHOEK

  5.VAN HOEK Lotte - RESTORE CYCLING

  6.VAN LOOY Katrien - TOPSPORT VLAANDEREN-THOMPSON LADIES TEAM

  7.VAN LOY Ellen - KRIEKEL CYCLING TEAM TESSENDERLO

  8.DUYCK Ann-sophie - WIELERCLUB STEEDS VOORAAN V.Z.W.

  9.VERBEECK Liesbeth - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN

  10.ELVIN GRACE - CANBERRA CYCLING TEAM

  15.NOBUS Anja uit Waardamme - GKV CYCLING TEAM op 1’32” 

  23.CROKET Gilke uit Bornem - WIELERCLUB STEEDS VOORAAN V.Z.W. op 1’54”   

  25.VAN LEUVEN Annick uit Schoten - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN op 2’20”

  32.VERWULGEN Julia uit Moerbeke - SENGERS LADIES CYCLING TEAM 

  35.ROBERT Valerie uit Vrasene - WIELERCLUB STEEDS VOORAAN V.Z.W.

  40.GELDHOF Anja - WAASLAND MOUNTAINBIKE TEAM

  44.DE SCHEPPER Cindy uit St.Gillis - EMVERSPORT INTERNATIONAL CYCLING TEAM V 

   

  05/06/2011 - ETTELGEM (W) - Juniores - 90 km - 02h13min

  Aantal deelnemers: 28
  1 RUTSAERT Jelle (TIELTSE RENNERSCLUB)
  2 CONSTANT Kenny (CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK) op 5”
  3 WHITE Tatham
  (BALMORAL CC) op 10”
  4 BLOMME Lorenzo
  (IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW)
  5 DE GREVE Maxim (C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE)
  6 DE CRAEMER Stijn (IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW)
  7 OPSOMER Jan-Bart
  (JONGE RENNERS ROESELARE)
  8 PYFFEROEN Rens (ZRTC THEO MIDDELKAMP)
  9 DEVRIENDT Damon (KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE)
  10 LOETERS Laurens (KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE)

   

  05/06/2011 - HARINGE (W) - Juniores - 87 km - 02h07min

  Aantal deelnemers: 45
  1 MYNGHEER Daan (JONGE RENNERS ROESELARE)
  2 DARVILLE ALEX op 7”
  3 PYFFEROEN Miel
  (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  4 FARAZIJN Maxime (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  5 LOGIER Jan (WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE)
  6 CARPENTER DANTE (onelife)
  7 RAEYMAEKERS Thomas (AVIA CYCLING TEAM)
  8 BYRNE Declan (BROOKS CYCLES)
  9 VERMEULEN Siemen (WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE)
  10 BROCK Duncomb

   

  05/06/2011 - HOELEDEN (VB) - Juniores - 88,2 km - 02h09min

  Aantal deelnemers:

  1 GOYVAERTS Oskar (WSC HAND IN HAND BAAL)
  2 DUSOLEIL Jasper (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO) op 16”
  3 LODEWYCKX Jeroen
  (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  4 KERCKHOFS Jochen (VZW DE WARE WIELERLIEFHEBBERS)
  5 CUMPS Ruben (VZW DE WARE WIELERLIEFHEBBERS)
  6 HOLSBEEK Matthias (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  7 JANSSENS Koen (K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.)
  8 COX Bram (PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT)
  9 VANDORMAEL Tom (LOTTO OLYMPIA TIENEN)
  10 DE WEERDT Nick (CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK) op 46”
   

  05/06/2011 - ROOSDAAL (VB) - Juniores - 80 km - 01h56min

  Aantal deelnemers: 81
  1 VANSPEYBROECK Sam (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  2 COOLS Michael (THOMPSON)
  3 VANDER BEKEN Michiel (WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" VZW)
  4 D´HONDT Maarten (JONGE RENNERS ROESELARE)
  5 TRIO Niels (IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW)
  6 SLEEUWAGEN Robin (THOMPSON)
  7 LIMPENS Gianni (CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO)
  8 DELBAERE Tijs (CYCLING TEAM FIETSEN VANDEPUTTE)
  9 THYSSEN Arno (WK NOORD WEST BRABANT)
  10 DE LAETER Saimen (CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO)
  17 VAN DAM Tom uit Melsele (RUDYCO CYCLING TEAM)
  41 SMET Cedric uit Rupelmonde (WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN)
  51 VAN DEN BRANDEN Brecht uit St.Gillis (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  57 CUYKEN Stephen uit Nieuwkerken (ISOREX CYCLING TEAM)

   

  05/06/2011 - SINT-TRUIDEN (KERKOM) (LB) - Juniores - 81,9 km - 02h01min

  Aantal deelnemers: 50
  1 STEVENS Andy (SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG)
  2 LETEN Pieter (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  3 WARNIER Antoine (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  4 BERVOETS Jasper (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  5 RASSCHAERT Kevin (WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" VZW)
  6 SECRETIN Wim (HEYLEN MEUBELCENTRALE ZLWC ST.TRUIDEN)
  7 WILSON Jack
  (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  8 BIEHL JO (UCDIPPACH)
  9 SEREXHE ROBIN (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  10 STEVENS Senne (DE KASTELSE DURVERS V.Z.W.)

  06-06-2011 om 11:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 05/06/2011

  Banner Wielerbond Vlaanderen 2010.jpg
  Zondag 05/06/2011 - VERREBROEK (O) - Nieuwelingen - 65 km - 01h37min

  Aantal deelnemers: 22
  1 DE PROOST Kyle (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  2 VAN DEN BOSSCHE Angelo (RIJSCHOOL AH - GENTSE VS) op 17”
  3 SLOOF Jordi
  (GRTC Excelsior) op 1’00”
  4 VAN STEENBERGHEN Geoffrey uit De Klinge
  (WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN)
  5 VERCAUTEREN Stef uit (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  6 VERSCHAEVE Antoon uit Burcht (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  7 PERSOON Pieter uit Stekene (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  8 YSENBAARDT Kevin (K. EDEGEM BICYCLE CLUB - BMX R)
  9 DE DONDER Wito uit Zele (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  10 VERSCHUEREN Steve uit St.Niklaas (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  11 VAN NIEUWENHOVE Ward uit Baasrode (RUDYCO CYCLING TEAM)
  12 DE OST Jarne uit Bornem (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  13 THIERENS Arne uit St.Gillis (RUDYCO CYCLING TEAM)
  15 VAN CAUTEREN Jonas uit Haasdonk (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  16 VERMEIREN Gianni (RUDYCO CYCLING TEAM)
  18 DRUMONT Frederik uit Temse (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  19 DE BEULE Mathias uit Melsele (WIELERTEAM WAASLAND VZW)
  20 SMET Seppe uit Melsele (RUDYCO CYCLING TEAM)

  05/06/2011 - BANNEUX (LG) - Nieuwelingen NAT - Rit Interclub - 56 km - 01h48min

  Aantal deelnemers: 146    -   LOTTO RIDLEY TOUR

  1 VAN DEN BRANDE Julien - CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO

  2 HEMROULLE Johan - UCS CRABBE PERFORMANCE VOO

  3 MERTZ Remy - TEAM VERANDAS WILLEMS CC CHEVIGNY  

  4 BIERMANS Jenthe - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 2”

  5 CLAUW John Ross - CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK op 24”

  6 ROELANTS Laurenz - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.

  7 TEIRLINCK Jens - CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO

  8 PIETTE Julien - TEAM CYCLISTE DE HESBAYE

  9 PEETERS Vincent - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW

  10 DELANGHE Jelle - PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT

  35 BRYSSINCK Jeffrey uit Beveren - WIELERTEAM WAASLAND VZW op 1'59”

  38 WITTOUCK Dominick uit Zele - WIELERTEAM WAASLAND VZW

  41 VAN HECKE Elias uit Hamme - RUDYCO CYCLING TEAM

  49 BRYSSINCK Stef uit Rupelmonde - WIELERTEAM WAASLAND VZW op 2'22”

  67 RELAES Jacob uit Zwijndrecht - RUDYCO CYCLING TEAM op 3'52”

  68 MEERSSCHAERT Jeroen uit Temse - RUDYCO CYCLING TEAM op 4'42”


  05/06/2011 - BONHEIDEN (A) - Nieuwelingen - 64 km - 01h32min

  Aantal deelnemers: 65
  1 WOUTERS Enzo (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  2 VAN ROOSBROECK Arne uit Duffel (WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN)
  3 CUYVERS Jurian (DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.)
  4 DEGHELDERE Jory (DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.)
  5 GOOSSENS Kobe (CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK)
  6 BRAET Dieter (K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.)
  7 MERTENS Joran (VZW IJSKLOKJE - CYCLING)
  8 VAN ROOSBROECK Pieter (WIELERCLUB STEEDS VOORAAN V.Z.W.)
  9 KERREMANS Niels (DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.)
  10 VAN GESTEL CISKE (WV BREDA KNOOPPUNT)

   

  05/06/2011 - BORGLOON (JESSEREN) (LB) - Nieuwelingen - 64 km - 01h43min

  Aantal deelnemers: 45
  1 VAN GOMPEL Mathias (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  2 AERDEN Koen (SPORT EN MOEDIG GENK)
  3 HERMANS Quinten (APB - CYCLING TEAM)
  4 BOETS Ben (APB - CYCLING TEAM)
  5 HOFMANS Brent (AFDELING ANTWERPEN - WBV)
  6 REYNAERTS Wim (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  7 VANDIKKELEN Mathias (SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG)
  8 WINANDY Fabian (SPORTCLUB VELOCIPEDIQUE - MARCHOVELETTE)
  9 ESSELAAR REMCO
  (WCL BERGKLIMMERS)
  10 VAN UYTSEL Tomas (SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG) op 1’21”

   

  05/06/2011 - KRUISHOUTEM (O) - Nieuwelingen - 65,1 km - 01h36min

  Aantal deelnemers: 92
  1 VAN DER BEKEN Arno (ISOREX CYCLING TEAM)
  2 VAN DER BEKEN Robin (ISOREX CYCLING TEAM)
  3 DE KETELE Angelo (ISOREX CYCLING TEAM)
  4 COLPAERT Gianni (CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK)
  5 VAN RENTERGHEM Bram
  (ISOREX CYCLING TEAM)
  6 OSEÏ VERTEZ Matthias (CATA BIKES-DERATEC-WILLEMS.CO)
  7 PEETERS LARS (WILLEBRORD WIL VOORUIT)
  8 BUYSSE Quinten (THOMPSON)
  9 MERTENS Thomas (THOMPSON)
  10 DEMASURE Enzo (NO LIMIT TEAM VZW ZWEVEGEM)
  21 VERTENTEN Jens uit St.Niklaas (IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW)

   

  05/06/2011 - KUURNE (W) - Nieuwelingen - 63 km - 01h39min

  Aantal deelnemers: 47
  1 PLANCKAERT Edward (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  2 DHONT Seppe (NO LIMIT TEAM VZW ZWEVEGEM)
  3 VANDEWALLE Kenneth (IMMO DEJAEGHER - LOTTO CT MENEN VZW)
  4 RYCKOORT Brent (TIELTSE RENNERSCLUB)
  5 DENYS Sven (JONGE RENNERS ROESELARE)
  6 HOUSSOULLIEZ Marcel (CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK)
  7 FEYS Laszlo (MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM)
  8 VAN OOTEGHEM Thomas (CYCLING TEAM GRENSLAND-WESTHOEK)
  9 VANDEVOORDE Gauthier (KON. BALEN B.C. V.Z.W.)
  10 DEVOS Iben (TIELTSE RENNERSCLUB)
  14 MECHANT Benjamin uit Stekene (WIELERTEAM WAASLAND VZW)

   

  05/06/2011 - MEULEBEKE (W) - Nieuwelingen - 63 km - 01h43min

  Aantal deelnemers: 31
  1 WARLOP Jordi (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  2 DE SMAELS Cil (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  3 PYFFEROEN Matthias (KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW)
  4 DECOSTER Jorgen
  (CT COVEMAECKER - BALANS)
  5 DERUYCK Arno (TIELTSE RENNERSCLUB)
  6 BRACKEZ Gianni (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  7 SPRUYTTE Simon (JONGE RENNERS ROESELARE)
  8 CLAEYS Stef
  (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)
  9 DECLERCK Mathias (TIELTSE RENNERSCLUB)
  10 BRACKEZ Massimo
  (C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK)

   

  05/06/2011 - ROOSDAAL (VB) - Nieuwelingen - 64 km - 01h40min

  Aantal deelnemers: 40
  1 VAN HOOYDONCK Nathan (W.A.C. TEAM HOBOKEN (KON.) V.Z.W.)
  2 DE RIJCK Mathias (KSC DENDERSTREEK LABIEKES)
  3 GEERTS Jari (UCS CRABBE PERFORMANCE VOO)
  4 VAN MOL Caine (THOMPSON)
  5 TIMMERMANS Tom (THOMPSON)
  6 OVERSTEYNS Lennert (VZW DE DEMERSPURTERS)
  7 VANDER ELST Kjell
  (VZW DE DEMERSPURTERS)
  8 DIERICKX Anthony (THOMPSON)
  9 DE VILLE Jelle (JONGE RAKKERS VOLLEZELE)
  10 SCHUERMANS Jelle (VAN GOETHEM/PRORACE CT)
  21 VAN DE VELDE Thomas uit Hamme
  (ISOREX CYCLING TEAM)

  06-06-2011 om 11:58 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!