.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  08-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERGROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 08/02/2009 !!!

  In de wintertrainingsrit van Zondag is Bart Janssens ten val gekomen in een bocht.
  “Gewoon domweg weggeschoven met m'n voorwiel op een natte plek (olie?).  Ik ben hierbij met m'n aangezicht op het asfalt terechtgekomen” aldus Bart.

  Balans: 3 kapotte tanden, verwrongen gebit, 2 hechtingen in de kin en verder wat schaafwonden aan armen en benen. Niets onherstelbaar, maar ik heb me toch al beter gevoeld.

  Langs deze weg zou ik de renners willen bedanken die blijven wachten zijn tot de 100 gearriveerd is en mijn vrouw mijn fiets is komen oppikken.

  08-02-2009 om 21:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 08/02/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zondag 8/02/2009 - HOOGSTRATEN (AARDBEICROSS) (A) - Veldrijden Klasse 1 UCI - 60´
  Aantal deelnemers :

  1.Sven Nys

  2.Niels Albert

  3.Bart Wellens

  4.Zdenek Stybar (Tsj)

  5.Klaas Vantornout

  6.Thijs Al (Ned)

  7.Richard Groenendaal (Ned)

  8.Kevin Pauwels

  9.Erwin Vervecken

  10.Gerben de Knegt (Ned)

   

  8/02/2009 - HOOGSTRATEN (A) - Veldrijden Beloften – UCI - 50´
  Aantal deelnemers :

  1. Philipp Walsleben (Dui)
  2. Jan Denuwelaere
  3. Tom Meeusen
  4. Marcel Meisen (Dui)
  5. Kenneth Van Compernolle
  6. Mitchell Huenders
   

  8/02/2009 - HOOGSTRATEN (A) - Veldrijden Juniors UCI - 40´
  Aantal deelnemers :

  1. Wietse Bosmans
  2. Tijmen Eising (Ned)
  3. Michiel van der Heyen (Ned)
  4. Vinnie Braet
   

  8/02/2009 - HOOGSTRATEN (A) - Veldrijden form. C - 30´
  Aantal deelnemers : Nieuwelingen
  1. Laurens Sweeck
  2. Maxim Panis
  3. Matthias Van de Velde uit Hamme (Isorex)


  08-02-2009 om 21:26 geschreven door kenny


  07-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VEEL RENNERS VAN HOOP OP ZEGEN BEVEREN OP ZOEK NAAR OVERWINNING !!!

  Veel renners van HOZ op zoek naar overwinning !!!

   

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 5
                                               
  De grote groep der beloften.

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 9
  De juniores met staande: Quenell Verhulst, Tom Seeldraeyers en Tino De Cock.
  Gehurkt: Jens Verleysen, Pieter Oelbrandt en Jori Van Steenberghen.

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 6
                                                        
  De nieuwelingen voor 2009.

   

  Beveren – Zaterdag 31/01/2009

   

  De renners van Hoop op Zegen hebben het er op om in 2009 voor overwinningen te zorgen. Voor velen van hen is dat een betrachting omdat ze nog nooit de smaak van een koerswinst proefden. We hoorden een deel van de renners hun vooruitzichten vertellen.

  - Geoffrey Van Steenberghen is de enige aspirant. Hij wordt in september 14 jaar. Met junior Jori, zijn broer, heeft hij natuurlijk een voorbeeld. Maar de jongste vond dat Jori hem niet echt wat leert over het koersen. Zo trainen ze ook niet samen maar Geoffrey traint toch liefst alleen. Is Jori een snel spurter, Geoffrey weet niet of hij dat ook is. “Ik heb daar nog niet over nagedacht”, zegt hij en tegen Jori spurten heeft hij ook nog niet gedaan. “Daar begin ik ook niet aan want hij rijdt met een grotere versnelling.”

  - Gianni Bordui, in april 16, leverde vorig jaar in Bazel in de Hoogstraat als 7de zijn beste prestatie af. Maar dat zegt niets want de knaap uit Vrasene is nu fysiek sterker geworden. Voor top-3 of top-5 kwam hij nog wat te kort. “Ik was altijd wel mee maar kon een ontsnapping niet tot het einde afwerken in de spurt. Op training vind ik nu wel dat het spurten beter gaat. Ik leg er mij speciaal op toe.” Bordui traint meestal alleen of met een paar andere nieuwelingen. Het is opa Willy Franssens die met zijn rijke ervaring Gianni door het wielerleven leidt. De renner hoopt eens deel te kunnen nemen aan het BK. Zijn pronostiek voor het seizoen 2009 komt neer op het beter te doen dan in 2008, met hopelijk veel top-10 plaatsen en een winst er bij.

  - Bij de juniores was Jori Van Steenberghen uit De Klinge de meest opgemerkte renner voor HOZ maar ook voor het Waasland stond hij mee vooraan. Hij haalde meerdere 2de en 3de plaatsen wat toch wijst op de nabijheid van een overwinning. “Die zege zat er bijna in”, lachte hij. “Dit jaar doe ik wel beter.” Vorig seizoen leerde hij immers nog wel wat bij, zoals het zich beter plaatsen als de spurt er aan komt. Hij wil, om die spurt nog te verbeteren trainen “achter de auto”. Hij geeft toe in klimmen niet echt goed te zijn. Hij kiest dan ook meestal een vlak parcours uit om te gaan koersen, een snelle omloop. Na het seizoen 2008, rustte hij bijna drie weken en is dan terug begonnen met zwemmen, wat loopwerk en fitness. Hij kijkt al uit naar de Ronde van de Vlaamse Ardennen die HOZ zal rijden en ook in de gewone koersen in de regio zal hij er staan.

  - Pieter Oelbrandt reed twee keer top-10. Hij traint heel wat uren.

  “Ik ben wel sterker geworden maar van mijn spurt kan ik dat niet zeggen. Ik denk niet dat ik daar iets aan kan doen. Het is hopen dat ik de goede vlucht heb en dan maar hopen dat er een paar ‘zwakke’ renners bij zitten.”

  - Quenell Verhulst kende een slecht 2008 waarin hij niet veel kon koersen wegens ziekte en het overtraind zijn. Hij is momenteel zeker nog niet klaar voor 2009 in Maart. Hij moet nog veel trainen.

  - Tom Seeldraeyers begint er pas nu aan. Hij koerste nog nooit. Hem moeten we dus nog heel wat krediet geven.

  - Jens Verleyen werd sterker. Hij heeft vooral veel genoegen aan het koersen met zijn vrienden. Wat plezier maken, ook in de koers zelf.

  - Jonas De Boey, kersvers belofte, weet nog niet of hij er klaar voor is. Hij doet aan veldrijden en daaruit kan hij wel al besluiten dat het een vrij grote overstap is van de juniores naar de beloften. “Ze rijden rapper en langer en voor de rest is het wel hetzelfde : het blijft koers”

  Jonas croste de ganse winter en de conditie is vrij goed. Begin september 2008 stopte hij al op de weg en nam een drietal weken rust. In oktober begon hij in Zwijndrecht aan het veldrijden. Nu rijdt hij er nog een drietal en dan komt de weg er aan. Jonas zou graag eens een koers rijden in de ‘Walen’ en dan een interclub ergens bergop, niet te veel op het vlakke. Klimmen ligt hem beter, dat heeft hij al ondervonden op de crossen in de Vlaamse Ardennen en naar Wallonië op. “Dat ging mij veel beter af en daar ligt het niveau ook veel hoger dan hier”, zo besloot de bakkerszoon uit Sint-Gillis-Waas.

  - Jeroen Serverius uit Kieldrecht was vorig jaar in de interclubs meerdere keren de beste HOZ-er. Toch eindigde hij maar één keer in de top-10. Hij schrijft dat toe aan het feit dat hij een aanvaller is. In het begin van de koers geeft hij alles en op het einde, ja, komt hij veel te kort in de spurt.

  Jeroen zegt dat hij die ‘manier’ moeilijk kan veranderen. Het zal zijn aard, zijn eigen stijl zijn zeker? “Ik vind het plezanter aan te vallen dan te wachten op een spurt”, lachte hij.  Natuurlijk, zo komen renners die niet die aanvalskracht hebben van Jeroen, toch goed in de uitslag te staan. Op het einde weten waar ge moet zitten in de laatste kilometer, dat ontbreekt bij Jeroen Serverius. “Vanaf die laatste kilometer in gaat, blokkeer ik een beetje en dan heb ik eigenlijk niet veel kracht meer”, zo besloot hij.

  - Joeri Goddaert, ook al vers belofte, keek naar zijn laatste junioresseizoen terug met gemengde gevoelens. Het viel wat tegen vond hij. Maar hij moest ook de keuze maken tussen school en koers. Hij koos voor school omdat hij daar zeker wilde bereiken wat hij wou. Joeri is een renner die zo wat van alles wat kan, behalve klimmen. “Ik weet nu al dat klimmen zeker niet mijn sterkste punt wordt.” Hij wil in zijn eerste jaar beloften, zorgen dat hij in de eerste plaats zijn koersen kan uitrijden en ten tweede wil hij toch iets laten zien dat hij toch wat kan koersen. Joeri koerst liefst in de Wase regio omdat hij er veel volk kent en veel supporters heeft. En ook renners die hij kent in het peloton heeft hij graag om een babbeltje te doen. Hij kiest dus duidelijk voor de goede sfeer, zowel in de koers als langs het parcours. Een vlak parcours krijgt de voorkeur van Joeri Goddaert.

  - Jochem Smet kijkt naar 2009 als een wielerjaar om te leren en vooral eens kijken om te zien hoe ver hij komt. “Voor de rest moeten we er niet al te veel van verwachten denk ik. Ik heb in de winter niet al te veel kunnen doen omdat ik sukkelde met de gezondheid.” Vroeger stond zijn beste kwaliteit bij sprinten aangeduid. Nu is dat gewijzigd tot het rijden van een ‘lange sprint’ en die ook meer tot uiting komt in een klein groepje. De grote koersen spreken hem aan maar dat zal maar voor volgend seizoen 2010 zijn en hangt af hoe hij 2009 zal overleven. “Ik zal een tevreden renner zijn als het seizoen gedaan is, wanneer ik voor mezelf kan uitmaken dat ik mijn koersen heb kunnen uitrijden en een paar keer in de top-20 stond en misschien ook wel een keer een top-10, al zal dat moeilijk zijn.” Zo besloot Jochem.

  - Alexander De Keersmaeker kon er na zijn junioresjaar niets specifiek over zeggen wat hij had bijgeleerd. Hij meent sterkst te zijn in het ‘finishen’. Alexander denkt dat hij, als gevolg van de examens, minder conditie zal hebben om het seizoen te beginnen. Studeren en koersen is een combinatie die ieder voor zichzelf moet uittekenen. Hij kan dan ook niet veel trainen al volgt hij wel de sportopleiding in Leuven. Alexander is niet de jongen die veel vertelt maar misschien zal hij het ons wel vertellen met de pedalen in zijn eerste jaar belofte.

  - Lawrence Vandermeersch uit De Klinge, meent dat hij klaar is voor de beloftencategorie. De kilometers leveren geen probleem op omdat hij vorig jaar in de interclubs ze telkens goed verwerkte. 2008 leerde hem dat hij zowat van alles aan kan. “Toch weet ik dat ik mijn koersen meer moet kiezen waar het bergop is en niet op het vlakke.”

  - Davy Present probeerde het ook al eens in duatlon en dat bleek voor hem nogal wat zwaarder omdat er de combinatie was van fietsen en lopen. “Ik vond het eigenlijk niet zo prettig”, zei hij. Davy reed een goed seizoen 2008 en haalde er veel vertrouwen uit. Hij traint nu op dezelfde manier als vorig seizoen: zijn kilometers rijden en zich zeker niet ‘overzetten’ wat neerkomt op forceren. Alles moet rustig aan komen en af en toe eens echt doorgaan. Vader Benno en mama Carine, beiden ook in de Wielersport, zorgen voor een degelijke begeleiding.

  - Roberto Vercauteren, de 26–jarige EZC en voorbeeld voor de jongeren, is er altijd bij en staat model voor hen die wielrennen als een mooi hobby willen uitoefenen. Zijn vader Eric Vercauteren is ook medesponsor vanuit zijn plafonneerdersbedrijf, waarin ook Roberto tewerkgesteld is. Voor HOZ voert hij ook heel wat promotie in de wedstrijden. Niet dat hij meedoet voor de zege of voor het podium, maar omdat hij er altijd “is”. “Koersen vind ik plezant, het is een leuke hobby. Ik train wel wat maar op tijd rust ik toch. Ook met mijn werk is koersen wel vlot te regelen.” Hoeveel koersen hij vorig seizoen reed, weet hij niet. Daar is hij echt niet mee bezig. Maar, zoek het eens op Roberto!

  - De oudste van HOZ is David Van Wiele die er al 34 is maar er ook telkens bij is. Hij rijdt ook paard en is er ook al afgetuimeld en heeft zich daarbij gekwetst aan de pols. “Ik denk altijd dat ik nog 20 jaar ben en doe wel eens domme dingen. Ik kon op het paard niet blijven zitten en dan heb je natuurlijk een probleem…” David kan nu niet trainen en de dokter geeft hem een 4 weken om te herstellen. Toch wil hij het vroeger proberen. Hij stelt vast dat sommige jonge renners wat ‘dom’ koersen. ”Om dat te kunnen zien moet ik natuurlijk zelf ook mee zijn. De jongeren moeten veel leren en dat komt met de jaren wel. Ik zelf ben maar op mijn 27ste begonnen. Geen late roeping maar een te late roeping!”

  Koersen is voor David hard werken. “Maar het geeft wel een grote voldoening als je een wedstrijd kunt uitrijden en “korte prijzen kunt rijden”, zo besloot de ouderdomsdeken van Hoop op Zegen.

   

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 8
           
  De nieuwe gezichten bij HOZ: junior Tom Seeldraeyers en belofte Bram De Maeyer.

      
  Hoop Op Zegen Beveren 2009 7
  De elites zonder contract Roberto Vercauteren en David Van Wiele en de mascotte Arno.  Met dank voor het verslag en de foto's aan Flor Van de Velde 

  07-02-2009 om 21:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING HOOP OP ZEGEN BEVEREN 2009 !!!

  Hoop op Zegen weer klaar met de rennersploeg !!!

   

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 1
                                             De ganse familie van Hoop op Zegen

   

  BEVEREN – Zaterdag 31/01/2009

   

  - In het PC Sabot in Melsele heeft de wielerclub Hoop op Zegen Beveren de renners voorgesteld die komende maanden de hemelsblauwe trui van hoofdsponsor Van Lokeren Vervoer zullen ronddragen. Met een veertien sponsors heeft Staf Pieters, de voorzitter, weer voldoende armslag gekregen om een knap team uit te bouwen. Hoop op Zegen is er klaar voor. Het is een wielerfamilie van 31 renners.

  - In 2009 zullen het vooral de beloften zijn die de wedstrijden in de regio zullen kleuren want die zijn thans met een sterke groep van 15 renners. Dat is een gevolg van een hele groep juniores die de stap moesten zetten. De overstap werd gemaakt door Bart Adriaens (Melsele), Jonas De Boey (Sint-Gillis), Jeroen Serverius (Kieldrecht) , Joeri Goddaert (Stekene), Karl Vos (Beveren), Davy Present (Zwijndrecht), Lawrence Vandermeersch (De Klinge), Alexander De Keersmaecker (Kruibeke), Daan De Bock (Vrasene), Tom Verhulst (Beveren) en Jochem Smet (Stekene).

  Verder reden reeds bij de beloften: Jens Verschaffelt (Sint-Niklaas), Jan Vlegels (Kieldrecht) en Benjamin Paridaens (Bornem). Als nieuw renner, die nog nooit heeft gekoerst, stapte ook Bram De Maeyer uit de Bijlstraat in Beveren de groep der beloften binnen.

  - In meerdere wedstrijden zullen zij aan de zijde kunnen koersen van de elite zonder contract Roberto Vercauteren (Beveren) en David Van Wiele (Vrasene). Aanvankelijk was ook Melselenaar Raf Van den Keybus ingeschreven maar uiteindelijk verkoos hij toch nog te wachten om al te starten. Hij had trouwens nog nooit een koers gereden! Met zijn 34 is David Van Wiele de oudste van de vereniging.

  - Hoop op Zegen is actief sedert 1980 en dat maakt dat volgend jaar het 30-jarige bestaan zal kunnen gevierd worden. De oorsprong van de club ligt in Burcht bij de WSC Willen Is Kunnen. Deze supportersclub had geen renners meer en was in 1977 zelf begonnen met renners. De eerste die zich aansloot toen was Benno Present wiens zoon Davy nu als belofte bij HOZ koerst.

  In Burcht was Charles Verheggen toen de grote chef. Nu is hij actief bij het Hudiko Wielerteam Waasland. Bij Willen Is Kunnen heeft de Charles zeker veel verdiensten gehad en hij was het die in 1978 Staf Pieters naar de Burchtse club haalde.

  - Toen op een bepaald moment de meest absurde maatregel uit de wielersport werd genomen, zat WSC Willen Is Kunnen plots met een groot probleem. Burcht is de provincie Antwerpen en de nieuwe regel zei dat er geen renners uit andere provincies mochten aangesloten worden. Dus renners die aan de overkant van de straat woonden maar op grondgebied Oost-Vlaanderen konden niet meer voor Willen is Kunnen rijden.

  En, dan kwam de oplossing: er werd een nieuwe club opgericht met zetel in Beveren. Op 17 maart 1980 werd zo Hoop op Zegen geboren. Maar ook Willen Is Kunnen bleef en gedurende meerdere jaren heette de club WSC Willen Is Kunnen Burcht – Hoop op Zegen Beveren. En merkwaardig HOZ is altijd de club gebleven die dezelfde sfeer uitstraalde en waar elke renner naar waarde werd geschat. Het was gewoon de stijl van de voorzitter Gustaaf Pieters.

   

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 3 
  De Heilige Drievuldigheid van het bestuur: vlnr Andre Coenen, Staf Pieters en Karel Bryssinck.

   

  Goede organisatie.
  -
  Ook voor 2009 heeft Staf met zijn bestuursmensen als Andre Coenen en Karel Bryssinck alles uit de financiële kan gehaald om het de aangesloten coureurs zo aangenaam mogelijk te maken. En dat is toch weer aardig gelukt. Alle renners kregen een sporttas waarin de nodige kledij zat: 2 truien met korte mouwen, 1 met lange mouwen, een vest technical, 2 koersbroeken met bretellen, 1 pantybroek met bretel, 2 koerspetjes en 2 paar sportkousen.

  Die uitrusting moet natuurlijk gedragen worden bij alles wat rond een wedstrijd gebeurt, op training en ook in de contacten met de media.

  - De renners kunnen ook nog iets verdienen via het regelmatigheidscriterium waarbij een renner die bij de eerste twintig eindigt een premie krijgt. Een elite of belofte die wint, krijgt 50 euro, een 2de plaats is 13 euro waard en een 3de nog 7,5 euro. En zeggen dat 15 jaar geleden, in 1994, voor een winst 400 frank (10 euro)werd betaald.

  Bij de juniores is het 40 euro voor een zege 13 voor een 2de en 6,20 euro voor de 3de.

  Een nieuweling die wint heeft 30 euro, 2de is 10 euro en 3de 7,50 euro.

  Tenslotte is er 10 euro voor een aspirant die een koers wint.

  - Dat er hard moet worden gewerkt om dat geld samen te brengen hoeft geen betoog. De club organiseert er een kaartverkoop voor, Staf en Karel gaan al eens rond met een bloempotje en het etentje in oktober breng ook wat geld in kas.

  - HOZ is ook goed georganiseerd en beschikt over een eigen materiaalwagen, een Renault van een jaar of vijf die goed op punt wordt gehouden door François Paridaens. De organisatie wordt ook bijzonder goed ondersteund door een paar oud-renners en ouders die zich inzetten voor de begeleiding. Dat blijkt uit de oefenritten die nu aan de gang zijn. Vanaf 17 januari zijn ze elke zaterdag en zondagmorgen op weg. In totaal wordt er 13 keer getraind met start om 9u aan de Halfdreef Beveren aan Buyl Sport. Nog tot 28 februari wordt getraind al zitten daar ook nog op 14 en 15 februari de clubkampioenschappen in. Voor de begeleiding van de EZC en U23 en Juniores, zit Karel Bryssinck in de wagen terwijl Eric en Marc Borghgraef op de fiets de leiders zijn. Voor de nieuwelingen wordt de wagen bestuurd door Staf Pieters en diens zoon ex-renner Gaston is samen met Herman Vercauteren en Hugo Van Royen begeleider.

  - HOZ evolueerde goed mee met de moderne visie op de wielersportbegeleiding en zo wordt van 14 tot 17 april een stage georganiseerd in de Vlaamse Ardennen in Melden. Die wordt ook smakelijk gehouden vermits Carine Dhondt en Benno Present in de keuken staan en zij zijn beroepshalve koks geweest in het bekende ‘Vieruurtje ‘ in Kruibeke. Ook vorig jaar werd deze stage al een voltreffer waaruit de renners met een betere conditie uit kwamen. Voor de begeleiding zijn Freddy Goddaert, Marc Borghgraef, Benno Present, Karel Bryssinck en Staf Pieters present.

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 2
  Benno Present die ooit de eerste renner was die bij WSC Willen Is Kunnen werd aangesloten, eind der jaren ’70.
  Samen met zijn echtgenote Carine Dhondt die zelf bij de dames koerste en een nationale titel behaalde.
  Hun zoon Davy is nu zelf lid van HOZ.


  - Wat de interclubs worden kan nog verder worden bepaald maar feit is dat de juniores de Ronde van de Vlaamse Ardennen zullen rijden met drie ritten in de maand mei. Voor de EZC en U23 zijn er al vooruitzichten voor een deelname aan het Kampioenschap van het Waasland op 16 juni in Belsele, de Schaal Schoeters op 6 juli in Beveren en het interclubkampioenschap der Beide Vlaanderen op 12 september in Nieuwkerken.

  - Tijdens de clubvoorstelling werd ook hulde gebracht aan Paul Van Guyse en zijn dame Godelieve Uytdenhouwen die al bijna 25 jaar onafgebroken lid zijn van Hoop op Zegen en aldus ook de leden die al langst lid zijn van de vereniging. Zij werden in de bloempjes gezet.

  - Vermelden wij tenslotte ook de nieuwelingen die het dit seizoen moeten waarmaken: Xaver Coucke, Brecht Van den Branden  en Bruno Maes uit Sint-Gillis, Sven Laureys uit Zwijndrecht, Falco De Wilde uit Sint-Niklaas, Gianni Bordui uit Vrasene en het enig meisje uit de club, Laurenza De Backer uit Burcht.

  De juniores voor 2009 zijn: Tino De Cock, Tom Seeldraeyers en Jens Verleyen uit Stekene, Quenell Verhulst en Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht en Jori Van Steenberghen uit De Klinge.

  De enige aspirant is Geoffrey Van Steenberghen uit De Klinge.

   

  Hoop Op Zegen Beveren 2009 4 
  Twee oud renners nog steeds betrokken bij het clubgebeuren.
  Gunther Van Steelandt (Haasdonk) vroeger een gevreesd spurter en Kurt Smet.


  Met dank voor het verslag en de foto's aan Flor Van de Velde

  07-02-2009 om 21:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 07/02/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zaterdag 7/02/2009 - LILLE (KRAWATENCROSS) (A) - Veldrijden Klasse 1 UCI - 60´

  Aantal deelnemers :

  1. Niels Albert

  2. Sven Nys    

  3. Bart Wellens op 44"

  4. Zdenek Stybar (Tsj) op 1'07"

  5. Sven Vanthourenhout op 1'29"

  6. Dieter Vanthourenhout      

  7. Kevin Pauwels       

  8. Erwin Vervecken    

  9. Richard Groenendaal (Ned)           

  10. Thijs Al (Ned) op 2'29"

  11. Marco Bianco (Ita) op 2'34"

  12. Gerben de Knegt (Ned) op 2'40"

  13. Bart Aernouts op 2'32"

  14. Rob Peeters op 3'00"

  15. Ben Berden op 3'05"

  7/02/2009 - LILLE (A) - Veldrijden Beloften – UCI - 50´
  Aantal deelnemers :
  1. Jan Denuwelaere

  2. Philipp Walsleben
  3. Tom Meeusen
  4. Kenneth Van Compernolle
  5. Jim Aernouts
   

  7/02/2009 - LILLE (A) - Veldrijden Dames – UCI - 40´

  Aantal deelnemers : 28

  1. VAN DEN BRAND DAPHNY - RWC AHOY          

  2. VOS Marianne - TEAM BRABANT 2000 op 19”

  3. CANT Sanne - A.D.S. SELLE ITALIA GUERCIOTTI op 41”

  4. VAN PAASSEN Sanne - WV SCHIJNDEL op 1’52”

  5. ELEMANS Saskia - WV DE METEOR op 2’06”

  6. VANDERBEKEN Joyce - J&G CYCLING TEAM op 3’03”

  7. HORMES-RAVENSTIJN Reza - WV SCHIJNDEL op 3’53”

  8. FRANCISSEN ABKE - TEAM BRABANT op 3’56”

  9. DE BIE-LEYTEN Nicolle - AVB - CYCLING TEAM op 4’05”

  10. GRIMBERG ARENDA - WV HET STADION op 4’37”

   

  7/02/2009 - LILLE (A) - Veldrijden Juniores UCI - 40´
  Aantal deelnemers : 39

  1. BOSMANS Wietse - ISOREX CYCLING TEAM    

  2. EISING Tijmen - WRV DE PEDDELAARS op 31”

  3. VAN KESSEL Corne - TWC HET SNELLE WIEL op 53”

  4. VAN DER POEL David - ISOREX CYCLING TEAM op 1’13”

  5. VERMEERSCH Gianni - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM op 1’23”

  6. ADAMS Jens - AVIA CYCLING TEAM op 1’45”

  7. TEUNISSEN MIKE - WV ´T LUCHTSCHIP          

  8. KOYEN Niels - FREDIR           

  9. VAN DE VELDE Valentijn - REVOR - JARTAZI CYCLING TEAM op 2’11”

  10. SWEECK Hendrik - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK op 2’34”

   

  7/02/2009 - LILLE (A) - Veldrijden form. C - 30´
  Aantal deelnemers : 51 Nieuwelingen

  1. SWEECK Laurens - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK 

  2. SWEECK Diether - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK op 1’17”

  3. EYSKENS Jeroen - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 1’25”

  4. PANIS Maxim - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 1’51”

  5. CLAES Jorn - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK op 2’19”

  6. HOEYBERGHS Daan - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 2’23”

  7. VAN AERT Wout - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 2’35”

  8. SOETE Daan - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 2’41”

  9. VERSCHUEREN Timo - WSC HAND IN HAND BAAL op 2’53”

  10. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 3’03”


  07-02-2009 om 21:01 geschreven door kenny


  05-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROFWIELRENNER FREDERIEK NOLF STERFT IN ZIJN SLAAP !!!

  Profwielrenner Frederiek Nolf sterft in zijn slaap !!!

   
  Nolf Frederiek 01    Frederiek Nolf 01


  De Belgische profwielrenner Frederiek Nolf (Topsport Vlaanderen-Mercator) is vannacht in zijn slaap overleden. De 21-jarige renner verbleef op dat moment in Qatar, waar hij met zijn team deelnam aan de Ronde van Qatar. De vijfde etappe werd geneutraliseerd: na een minuut stilte reden de renners na een ritje van dertig kilometer in blok over de finish. Topsport Vlaanderen heeft de wedstrijd inmiddels verlaten. De opleidingsploeg trekt zich ook terug uit de Franse rittenkoers Ster van Bessèges. Vanaf morgen zal in het gemeentehuis van Kuurne een rouwregister liggen. Frederiek werd tijdens de jeugd (juniores) begeleid en getraind door Dirk Onghena uit Kieldrecht. Hij liet zich zelfs behandelen bij kwetsuren in de praktijk van David Bombeke te Beveren, in 2006 na zijn heupbreuk revalideerde hij te Beveren zodat hij toch nog aan het seizoen kon beginnen.

   

  Voorjaarsklassiekers
  Nolf begon dit seizoen aan zijn twee jaar als wielerprof. De Kortrijkzaan, die enorm opkeek naar de flegmatieke Italiaan Pippo Pozzato, was in zijn nopjes dat hij de komende maanden heel wat Belgische voorjaarsklassiekers mocht betwisten. De offensief ingestelde allrounder schikte zich in zijn eerste profjaar in een helpersrol.

  Prestaties
  Nolf werd vorig seizoen onder meer vierde in de Vlaamse Havenpijl en achtste in het dernycriterium van Waregem. In de sterk bezette Tour de Vendée finishte hij dertiende. In de jeugdreeksen was Nolf altijd een van de blikvangers van zijn lichting. Zo won hij bij de junioren de GP Bernaudeau, de Tour du Valromey en de Route de l'Avenir.

  "Huiveringwekkend"
  "We zijn helemaal van de kaart door dit nieuws", vertelt teammanager Christophe Sercu. "Gisteravond was er nog helemaal niets aan de hand. Frederiek zat mee aan het avondeten met zijn ploegmakkers en ging daarna rond 22u00 met de rest van het team slapen. Toen sportdirecteur Jean-Pierre Heynderickx deze ochtend de renners ging wekken stelde men het huiveringwekkende nieuws vast. Blijkbaar is Frederiek in zijn slaap overleden. Zijn kamergenoot Kristof Goddaert had helemaal niets gemerkt."

  "Perfect in orde"

  "Frederiek heeft gisteren helemaal niet geklaagd", gaat een aangeslagen Sercu verder. "Ook de meest recente medische testen die we bij hem uitvoerden lieten niets onrustwekkend uitschijnen en ook de eerdere medische testen brachten echt niets speciaal aan het licht. Onze ploegdokter, Nancy Kerstens, was tot gisteren nog bij de renners en ook haar was helemaal niets opgevallen. Zijn overlijden komt dan ook totaal onverwachts en de oorzaak is nog onbekend. Wij keren nu terug naar België. Dit uit respect voor onze overleden ploegmakker", besluit Sercu.

  Fabrice Salanson
  Het is niet de eerste keer dat het wielerpeloton opgeschrikt wordt door het nieuws van een nachtelijk overlijden. In 2003 gebeurde hetzelfde in de Ronde van Duitsland. De 23-jarige Fransman Fabrice Salanson (La Brioche Boulangere) werd toen in zijn bed dood aangetroffen door zijn kamergenoot Sylvain Chavanel. Onderzoek wees uit dat Salason een hartaanval had gekregen.


   

  Bron : dea/belga

  05-02-2009 om 20:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEMSE KRIJGT AANKOMST IN DE RONDE VAN BELGIE !!!

  Temse krijgt aankomst van 3de rit  in de Tempo Team Ronde van België !!!


  Ronde Van Belgie 2009
  Vooraan zitten de ondertekenaars met hoofdsponsor Achiel De Witte.
  V.l.n.r. Sylle De Bock (voorzitter Wielerbelangen Temse), Achiel De Witte (hoofdsponsor), burgemeester Luc De Ryck, Rob Discart (Sportinez/Golazo), gemeentesecretaris Luc Verhulst en Geert Delaruelle (secretaris).
  Staande: Jan De Sutter (PR), Franky De Gendt, schepen Wim Van Rossen, Maria De Witte-De Blick, sportfunctionaris Erik Vermeulen, Raoul Faresyn en Edwin De Saegher (penningmeester).

   

  TEMSE
  Dinsdag 3 Februari werd het contract getekend door de Wielerclub Wielerbelangen Temse en het Gemeentebestuur met de organisatoren van de Ronde van België, die voortaan de Tempo Team Ronde heet voor Profs, waardoor het nu vast ligt dat de 3de rit van de Ronde een aankomst zal hebben op vrijdag 29 mei aan de vroegere Boelwerf aan de Frank Van Dyckelaan. Hoofdsponsor Achiel De Witte (appelsienen CIBEL) was daarbij aanwezig.


  De Ronde van België gaat over 5 ritten die worden gereden van 27 tot 31 mei.

  De 3de rit vertrekt in Knokke en zal daarna een heel stuk doorheen het Waasland rijden en ook via de omgeving van de Waaslandhaven richting Temse rijden. De renners komen via Elversele naar Tielrode waar aan Huis ten Halve de nieuwe weg richting Schelde wordt genomen om dan na een plaatselijke ronde van xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />25 km, een aankomst te hebben in het nieuw stukje dat is gegroeid uit de vroegere scheepswerf. De rit is 180 km lang.

  Op die dag zal ook minister president Kris Peeters de tweede Scheldebrug officieel komen openen.

  De aankomst zal er verwacht worden rond 15u45. De Ronde van België staat hoog in aanzien en brengt heel wat belangrijke renners aan de start. De wedstrijd behoort tot de hoogste categorie en wordt gereden met professionele UCI-gelicencieerde wielerploegen minimum 15, maximum 18. De aankomst (+ plaatselijke omloop) van een rit in de Tempo Team Ronde van België betekent enorme publiciteit. Zo zorgt de VRT voor een rechtstreekse uitzending van 2 uur. Het gebeuren geeft bovendien extra allure aan het feit dat de tweede Scheldebrug diezelfde avond officieel wordt geopend. Tijdens het weekend vinden daarenboven grote feestelijkheden plaats aan de Scheldeboorden.

  Het is geleden sinds 1994 dat de profs nog aan het werk waren in Temse. Toen organiseerden Robert Roosen en De Scheppersvrienden voor het laatst de profwedstrijd t.g.v. Temse-kermis.

  Vorig jaar werd Stijn Devolder de eindlaureaat van de Ronde van België. De eerste rit Eeklo-Eeklo was voor Kenny Dehaes voor Allan Davis, de 2de Eeklo-Tienen was voor de Italiaan Boris Shpilevsky die Mario Zanotti achter hem hield, de Zware rit Anthismes – Flémalle werd gewonnen door Greg Van Avermaet voor Stijn Devolder die wel de tijdrit in Herzele op zijn naam zette. De laatste rit ging vorig jaar van Buggenhout naar Putte, gewonnen door Tom Boonen voor Jurgen Roelands.

  Dit alles maar om te zeggen dat de Wase wielerliefhebbers hier toch een extraatje krijgen bij deze ritaankomst.

    

  Bron : Flor Van de Velde

  Foto : Flor Van de Velde

  05-02-2009 om 17:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING K. WAC TEAM WAASLAND 2009 !!!

  WAC-Logo

  WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC


  Kon. Wac Team Hoboken VZW stelt de renners en rensters voor
  !!!


  Wac team 2009 12
  De voorzitter is ontroerd ter gelegenheid van zijn hulde als 25 jaar voorzitter van het Wacteam.

  Wac team 2009 13             Wac team 2009 8
       De speech van de voorzitter François Eliaerts                                            Tom Van Dam uit Melsele

  Tom Van Dam uit Melsele werd geïnterviewd als clubkampioen van de 14 jarige aspiranten 2008,
  Joeri Persoon uit Stekene als Vice-Provinciaal kampioen en als derde Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht.

  Wac team 2009 9             Wac team 2009 10
                       Joeri Persoon uit Stekene                                                    Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht

  Wac team 2009 11
    De meervoudig Belgisch kampioen op de wielerbaan 2009 Shauni Corthout wordt apart in de bloemetjes gezet.

  Wac team 2009 14
                                    Ambiance in keet. Zelfs de renners sprongen op de tafels om te dansen.
  Wac team 2009 16

  Wac team 2009 19

  Wac team 2009 18

  Met dank voor de foto's aan Paul Van Vlierberghe

  05-02-2009 om 13:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING K. WAC TEAM WAASLAND 2009 !!!

  WAC-Logo

  WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC


  Kon. Wac Team Hoboken VZW stelt de renners en rensters voor
  !!!


  Wac team 2009 1
                                                               De miniemen voor 2009

  Wac team 2009 2
                                                             De twaalfjarige aspiranten 2009

  Wac team 2009 3
                                                                    De dertienjarige aspiranten 2009

  Wac team 2009 4
                                                          De veertienjarige aspiranten voor 2009

  Wac team 2009 5
                                                                      De nieuwelingen 2009

  Wac team 2009 6
                                                                               De junioren 2009

  Wac team 2009 7
                                                     De beloften en elite zonder contract voor 2009


  Met dank voor de foto's aan Paul Van Vlierberghe

  05-02-2009 om 12:54 geschreven door kenny


  04-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 04/02/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Woensdag 4/02/2009 - MALDEGEM (O) - Veldrijden Klasse 2 UCI - 60´
  Aantal deelnemers : 27

  1. NYS Sven - LANDBOUWKREDIET-COLNAGO       

  2. VANTHOURENHOUT Sven - SUNWEB-PROJOB op 1”

  3. WELLENS Bart - FIDEA CYCLING TEAM op 3”

  4. PAUWELS Kevin - FIDEA CYCLING TEAM op 6”

  5. AL THIJS – RABO op 14”

  6. VANTORNOUT Klaas - SUNWEB-PROJOB op 19”

  7. SIMUNEK RADOMIR - PALMANS CRAS op 22”

  8. MEEUSEN Tom - FIDEA CYCLING TEAM op 23”

  9. DE KNEGT GERBEN – RABO op 28”

  10. ALBERT Niels - BKCP – POWERPLUS op 38”

   

  4/02/2009 - MALDEGEM (O) - Veldrijden form. D - 40´
  Aantal deelnemers : 28 Amateurs/Masters A

  1. JANSEN Wim - CYCLO-BIKE LIMBURG 

  2. SCHROYEN Nico - CYCLO-BIKE LIMBURG op 31”

  3. MAES Timmy - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE op 50”

  4. VAN DEN BOGAERT Hans - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM op 1’43”

  5. COLOMBO Lino - CYCLO-BIKE LIMBURG op 1’55”

   

  Aantal deelnemers : 25 Masters B

  1. VAN DONINK Jan - MBK BICYCLE LINE           

  2. LAMMENS Mario - RENDEMENT HYPO CYCLINGTEAM VZW op 6”

  3. VERHESTRAETEN Danny - CYCLING TEAM VORSELAAR op 1’10”

  4. GLADINES Ludwig - AFDELING ANTWERPEN – WBV op 1’45”

  5. KYNDT Hans - PIZZAFOONCYCLING.BE op 2’20”

  20. JOOS Luc – KLAIPEDA op 6’38”

   

  Aantal deelnemers : 22 Masters C

  1. DE SCHEEMAEKER Ronald - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE  

  2. WILLEMS Michel - JONGE RAKKERS VOLLEZELE op 1’20”

  3. MERTENS François - CYCLO-BIKE LIMBURG op 2’24”

  4. VAN TONGELEN Franky - AFDELING ANTWERPEN – WBV op 2’45”

  5. VAN TICHELT Ludo - AFDELING ANTWERPEN – WBV op 3’11”  04-02-2009 om 20:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERGROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 04/02/2009 !!!

  Onder leiding van Kenny Janssens en Jos Van Raemdonck vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport aan 't Schuurke te Beveren 60 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Wat een opkomst vandaag met alle renners die onderweg aansloten zaten we voor dit winterseizoen meteen op een record van 60 renners, blijkbaar wilden velen vandaag extra kilometers afwerken want de extra lus naar Den Es was goed voor een kleine 50 renners en naar St.Anna Linkeroever gingen nog 16 renners mee. De man van de dag was ongetwijfeld zegekoning "Guy Smet" die maar liefst bijna gans de weg op kop reed en zowaar in zijn ééntje ervoor zorgde dat het tempo uitkwam op 35,3 Km/h, ook niet te vergeten vandaag was Robby Van Raemdonck die uitstekend werk leverde vooraan. Het gemiddelde kwam uit op 35,3 Km/h en de afstand bedroeg 84 Km tot Beveren met de extra lus erin naar Overslag, voor de liefhebbers was er nog een extra lus over Haasdonk via Den Es en via St.Anna Linkeroever terug naar Melsele goed voor 115 Km.
  Reden zoal mee : Roberto Vercauteren , Gregory Franckaert ,
  Robby Van Raemdonck , Kevin Van Raemdonck , Kurt Van Raemdonck , Eddy Merckx , Kim Herremans , Jos Van Raemdonck , Eddy Merckx , Robby Torfs , Eugéne Bosman , Walter Rotthier , Jef De Batist , Michel Thierens , Ben Verburgt , Dirk Bryssinckx , William Despeels , Franky De Witte , Sven Wielandt , Jori Van Steenberghen , Tom Verhulst , Freddy Van Osselaer , Mano Scouten , Jan Vlegels , Jeroen Serverius , Fons Van Raemdonck , Wim De Cleen , Gunther De Cock , Luc Vermeulen , Jos Vermeulen , Bart Van der Weken , Kristoff Heyns , Werner Van Der Weken , Frank Van Geystelen , Alex Goossens , Bruno Verwulgen , Kurt Carpentier , Guy De Jonghe , Hugo Martens , Freddy De Blick , Cornelis Van Der Haeven , Franky Weemaes , Etienne Fleury , Wim Franckaert , Adrien Maes , Chris Van de Vijver , Patrick Vergauwen , Tom Van Osselaer , Steven Van Houte , Kurt Heyrman , Eddy Coenen , Thomas Neyt , Filip Weemaes , Marc Giellens , DCM renner , 2 renners van Hudiko Waasland , ? , Guy Smet  en Kenny Janssens.

  04-02-2009 om 20:28 geschreven door kenny


  03-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 14 MAART - 4° GP WILLY MARTENS !!!

  Vliegend Wiel Sinaai Affiche jaarmarkt

  Bron : Apers Filip van Sportcomité Het Vliegend Wiel Klein-Sinaai
               

  03-02-2009 om 20:52 geschreven door kenny


  02-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLUBVOORSTELLING HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND

  Hudiko Wielerteam Waasland 2009

  Bron : Flor Van de Velde

  02-02-2009 om 18:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 18 APRIL - TOURVERSIE AMSTEL GOLD RACE !!!

  ZATERDAG 18 APRIL – TOURVERSIE AMSTEL GOLD RACE !!

  Amstel Gold Race 2009

  De volgende tourversie van de Amstel Gold Race zal op Zaterdag 18 April 2009 plaatsvinden.
  Voel je je geroepen?
  De rit gaat over 250 km door Limburgs mooiste natuurgebieden.  

  Op 15/01 gaan de inschrijvingen van start. Wees er snel bij want vol=vol.

   

  Op 04/04 kunnen de beentjes al eens getest worden want dan zal ‘De Ronde Van Vlaanderen’ gereden worden.

   

   

  Bron : Lieven Soens

  02-02-2009 om 18:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6° CLASSIC 53 X 11 OP ZONDAG 26 APRIL 2009

  6°  “Classic 53x11” op zondag 26 april 2009 !!!

   Fietsclub 53-11

  Een vlakke aanloop gevolgd door een heuvelend parcours langs de mooiste wegjes van het Pajottenland…


  Wij bieden alle wielertoeristen opnieuw een prachtig parcours aan met de keuze uit 3 afstanden :

   120 km, 85 km, 35 km (familietocht nieuw parcours) zodat zowel de getrainde atleet als de recreatieve fietser hun gading vinden.

  Start + Aankomst : taverne “De Bierhoeve”, Kaaldries 162 te 9220 Hamme

  Inschrijving vanaf 07u30 tot 10u30 (voor de 120 en 85 km) en tot 14u00 (familietocht)

  Prijs : 4 € (voor de 120 en 85 km) ;  1.50 € voor de familietocht

  Met verder nog….

  -         Ruime bevoorrading(en) !  (2 voor de langste afstand)

  -         Bewaakte fietsenstalling !

  -         Gezellige après-bike op buitenterras met muziek, extra tap, warme hap,…

   

  Bestuur vzw fietsclub 53x11 :
  Info : GSM 0474/41.91.90

  02-02-2009 om 17:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VANAF 1 OKTOBER VELDRITTRAININGEN IN WACHTEBEKE !!!

  Veldrittrainingen in Wachtebeke vanaf 1 oktober !!!

   

  ONGHENA DIRK bew 26.7

  Vanaf Woensdag 1 Oktober starten de wekelijkse veldrittrainingen in de provincie Oost-Vlaanderen terug in Wachtebeke. Ze starten om 14u30 aan de gebouwen van Labo Van Vooren, Rosteyne 1B in Zelzate (dezelfde locatie als vorig jaar).

  Douches en kleedkamers zijn op dit adres voorzien.


  Voor verdere info: Dirk Onghena - Provinciaal coach veldrijden Oost-Vlaanderen - 03/773.34.91 - dirkonghena@skynet.be

   

  02-02-2009 om 17:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG STRANDRACE TE BLANKENBERGE !!!

  KEVIN VAN HOOVELS WINT TWEEDE EDITIE, NICOLAS VERMEULEN GEKLOPT IN DE SPRINT !!!

   

  Vermeulen Nicolas 01
                    Rechts Nicolas Vermeulen

  Zondag 01/02/2009 – Strandrace te Blankenberge

  In Blankenberge heeft Kevin Van Hoovels (MTB Team Langdorp) de tweede editie van Strand- en Duinenrace op zijn naam geschreven. Van Hoovels klopte Nicolas Vermeulen (Lingier-Versluys) in de sprint om de dagzege terwijl Nico Berckmans (Eijssen Woningbouw) het podium vervolledigde. Kevin Van Hoovels neemt met deze zege opnieuw de leiding in het Kustcriterium over van Nico Berckmans en mag begin maart de slotmanche in Knokke in het geel aanvangen. Bij de dames ging de zege andermaal naar Lieve Durnez.

  UITSLAG

  1. Kevin Van Hoovels in 1:47:32
  2. Nicolas Vermeulen uit Lochristi/Zeveneken in 1:47:32
  3. Nico Berckmans in 1:48:02
  4. Geert Vermoote in 1:48:51
  5. Wouter Cleppe in 1:49:18
  6. Joris Massaer in 1:49:20
  7. Kris Henderieckx uit Belsele in 1:49:34
  8. Bjorn Rondelez in 1:50:40
  9. Bart Pattyn in 1:50:40
  10. Maarten Himpens in 1:56:53


  Bron: Mountainbike.be

  02-02-2009 om 17:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING NIEUW SEIZOEN HOBOKEN WAC TEAM WAASLAND !!!

  WAC-Logo

  WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC – AFDELING WAASLAND


  Kon. Wac team Hoboken VZW stelt de renners en rensters van de regio Waasland voor
  !!!

    

  Terugblik 2008

  Tijdens het jaar 2008 zijn er drie leden uit het waasland in geslaagd om het diploma Initiator te behalen, Frank Van Dam, Gerda De Wreede en Paul Van Vlierberghe. Paul is intussen geslaagd in trainer B algemeen gedeelte en is bezig voor trainer B specifiek.

  Onder de Wase miniemen, aspiranten en nu ook bij de nieuwelingen waren er regelmatig overwinningen te noteren, al blijft het hier vooral toegespitst op proeven van de wielersport in al zijn geledingen.

  Bij de nieuwelingen werd Joeri Persoon net geen Oost-Vlaams kampioen, met een zilveren medaille. Hij behaalde toch 6 overwinningen en werd zo de wase zegekoning bij de nieuwelingen.

  Bij de aspiranten 12 jaar stond Maxim Van Hiel uit Nieuwkerken op het podium met een derde plaats tijdens de provinciale kampioenschappen.

  Jacob Relaes uit Zwijndrecht stond ook op het podium bij de provinciale kampioenschappen in Antwerpen bij de12 jarigen.

  Voor de 3° keer werd de memorial Joeri Van Vlierberghe georganiseerd in het Europark te Sint-Niklaas en dit werd weer een groot succes.

  Ook de vernieuwde aanpak van onze wintertrainingen zoals algemenen conditietrainingen piste en mountainbiketrainingen werden gretig gevolgd. Voor het eerst stonden er ook skeelertrainingen en rollentrainingen op het wintermenu.

   

  Voorbeschouwingen 2009

  Met de nieuwe wielerbaan in Beveren krijgen we een hele surplus aan opleiding- en trainingmogelijkheden. We danken hiervoor van harte het gemeentebestuur van Beveren.

  Daarnaast worden gans het jaar door voor alle categorieën de wekelijkse trainingen onder deskundige leiding van de verschillende begeleiders  en trainers georganiseerd.

  Momenteel hebben we in het waasland 3 initiators en 1 trainer B in opleiding zodat de begeleiding in handen komt van vaklui met de nodige diploma’s.

  In februari huren we de piste ‘De Blaarmeersen’ af om onze renners kennis te laten maken met een echte wielerbaan.

  Voor 2009 staan er een vijftal stages op het programma.

  - Het trainingskamp in het Spaanse Roses met meer dan 50 deelnemers is de ultieme voorbereiding op het wegseizoen.

  - Bij de aspiranten noteren we de ronde van de vier provincies in juli en in de paasvakantie is er een stage voor miniemen en aspiranten een stage in Lombardsijde.

  - Voor zowel nieuwelingen als junioren is er een stage in Lombardsijde ook in het paasverlof. Daarnaast is er nog een stage voor de beloften en elites in juli.

  - Wat de interclubs betreft, staan bijna alle interclubwedstrijden op het programma die in België gereden worden voor nieuwelingen en junioren.

  - Voor de beloften en elites rijden we een beperkt regionaal interclubprogramma met maandelijks minstens één gezamenlijke wedstrijd

  - We organiseren weer onze memorial Joeri Van Vlierberghe op 02/08/2009, een miniemenproef en dit alles in het Europark in Sint-Niklaas.

  - De BBQ komt in 2008 op 20 juni.

  - Met Joeri Persoon en Thomas Colet verwachten we dit jaar heel wat bij de junioren.

  Zij moeten in staat zijn om in deze categorie hoge ogen te gooien.

  - Bij de nieuwelingen verwachten we vooral Robin Persoon en Matthias Van Walle in de frontlinie.

  - Dit jaar zullen onze aspiranten zich duidelijk naar het voorplan brengen.

  Normaal moeten de overwinningen wekelijks te noteren zijn. In elke categorie hebben we kandidaat winnaars. We rekenen op zeker een provinciale en Belgische kampioen in 2009.

   

  Om dit allemaal te verwezenlijken kunnen we beroep doen op talrijke sponsors en deze zijn broodnodig om al dat jeugdig geweld een mooie uitrusting en goede begeleiding te kunnen geven. Door het wegvallen van De Smet & Van Diest komt BVH marine als vervanger op de truien te staan, nadat hij vorig jaar reeds co sponsor was. Op vleeswaren COERTJES en veranda’s LEONARD kunnen we ook al acht jaar rekenen voor hun financiële steun. Het verzekerings- en hypotheekkantoor Paul Van Vlierberghe uit Beveren en ook de protoursponsor RABOBANK steunen voor het 3° jaar nu ten volle ons jeugdproject.

   

  Verder Moozes als kledijleverancier, Jartazi Sport uit Beveren, VERSCHUEREN SPORT uit Sint-Niklaas en Primorosso uit Zwijndrecht als materiaalleverancier zorgen voor meer dan het spreekwoordelijke steentje. Naast nog een aantal kleinere maar daarom niet minder belangrijke sponsors zoals, Ramen en deuren Jan Joos, Buxuskwekerij Verwulgen en Vloeren tegelzetten-opritten Filip Van Walle 

  Meer info vindt je op www.wacteam.be  Met dank aan Paul Van Vlierberghe

  02-02-2009 om 16:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG CYCLO-CROSS TE VIVEGNIS !!!

  Eindelijk de verdiende zege voor Thomas Van de Velde te Vivegnis en tevens ook winnaar van het eindklassement !!!

  Van de Velde Thomas vivegnis 015
                                                     Thomas Van de Velde als winnaar.


  Matthias Van de Velde tevreden met 2de plaats maar verdiend winnaar van het eindklassement !!!

  Van de Velde Matthias vivegnis 018
                              Matthias Van de Velde als winnaar van het klassement. 
   

  Zondag waren de gebroeders Van de Velde uit Hamme aan het werk te Vivegnis, de laatste wedstrijd om de challenge van de provincie Luik. Thomas stond aan de start met 23 deelnemers en ging van bij de start solo en kon deze succesvol afwerken. Door deze zege pakte Thomas zowel de dagzege als het eindklassement van deze vijfdaagse.

  Van de Velde Thomas vivegnis 021  Van de Velde Thomas vivegnis 010

               Rik Verbruggen overhandigd thomas zijn troffee.                       Thomas op podium als klassementswinnaar met ook 
                                                                                                                   Rik Verbruggen op de foto.


  Matthias
  stond bij de Nieuwelingen bij de start nog met gelijke punten in de stand, dus was deze wedstrijd beslissend over de klassementswinst. Matthias startte zeer snel en was in de beginfase mee met de latere winnaar Maxim Panis die zaterdag ook de beker van België ‘wedstrijd te Anvain’ wist te winnen. Matthias strandde slechts op 22sec van de winnaar, derde werd Timo Verschueren, later gaf Maxim toe dat hij  tot het laatste ronde voluit moest gaan om Matthias af te houden.

  Van de Velde Matthias vivegnis 017  Van de Velde Matthias vivegnis 039

      Matthias op weg naar de tweede plaats in de wedstrijd                                            Matthias die trofee krijgt.
      (op de trappen).                  


  Op deze toch wel mooie omloop met trappen en enkele gevaarlijke en spectaculaire afdalingen een opsteker voor Matthias die volgende week aan het werk gaat te Hoogstraten voor de superprestige. Later volgt dan ook nog Oostmalle waar volgend jaar het BK plaatsvindt, dus al een eerste kennismaking met het parcours. Door deze tweede plaats won Matthias zijn eerste wedstrijd bij de nieuwelingen door het klassement te winnen na vijf wedstrijden tegen toch wel enkele sterke tweedejaars. Beide broers mochten achteraf op het podium om hun daarbij horende trofeeën te ontvangen, Thomas mocht deze ontvangen van Rik Verbruggen die bij de Aspiranten de bekers en aandenken overhandigde.

   


  Met dank voor de foto’s en het verslag aan “Patrick Van de Velde”

  02-02-2009 om 14:15 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!