.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  14-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB-ASPIRANTEN TE MAASMECHELEN !!!

  Matthias Van de Velde oppermachtig te Maasmechelen bij de 14 jarigen en broer Thomas behaalt met zijn 2de plaats de eindwinst in de Kidschallenge Trofee bij de 12 jarigen.

   
  Zaterdag 13/09 – MAASMECHELEN – MTB Flanderscup

   

  Zaterdagmiddag waren de gebroeders Van de Velde aan het werk in de finale wedstrijd van de Flanderscup te Maasmechelen en tevens de voorlaatste wedstrijd van de kidschallenge , de laatste en tevens de finale met huldiging van de Vlaamse kampioenen staat binnen veertien dagen op het programma voor eigen volk te Moerzeke-Kastel, In Maasmechelen stonden de sterkste mannen van het ogenblik weer aan de start om elkaar te bekampen voor de zege , Thomas Van de Velde was weer eens goed voor een tweede plaats na een goede wedstrijd. Gianni Van Donick werd hier de verdiende winnaar ,Thomas is door deze tweede plaats zeker van winst in het eindklassement en mag dus voor eigen volk binnen viertien dagen de trui van Vlaams kampioen in ontvangst nemen om er volgend seizoen een jaartje met te rijden. Elias Van Hecke werd vierde en moet voor eigen volk zijn tweede plaats verdedigen hopelijk slaagt hij daar in,want hij voelt Gianni Van Donick naderen en dit alles bij de twaalfjarigen , spanning voor de podium plaatsen in de laatste wedstrijd dus!!!!

  Van de Velde flanderscup Maasmechelen 012
                                       Thomas Van de Velde op het podium als tweede.
   
  Matthias Van de Velde was bij de veertienjarigen duidelijk de beste van het deelnemersveld , na de eerste ronden reden ze met vier man aan de leiding , Matthias Van de Velde , Belgisch kampioen Jens Van Rompay , Kevin Pannhyzen en Jasper Maes. Een eerste versnelling van Matthias zorgde voor een split in de kopgroep twee tegen twee , Matthias reed met Jens weg van Kevin en Jasper de volgende ronde. Dan volgde een tweede versnelling van Matthias Van de Velde , hij nam eerst een honderdtal meter op de kampioen en reed dan steeds verder weg om met iets meer dan een half minuutje voorsprong te winnen , Jens Van Rompay werd tweede voor Jasper Maes die in de finale ook nog kon wegrijden van Kevin Pannhyzen die vierde eindigde en zo Limburgs Kampioen werd. Matthias Van de Velde behaalde hierdoor in de Kids Challenge acht op de negen wedstrijden en zou graag voor een negen op tien gaan voor eigen publiek binnen veertien dagen. Dit gaat tevens de laatste wedstrijd bij de aspiranten zijn voor Matthias en tevens ook als Vlaams Kampioen , hij mag in schoonheid afscheid nemen van deze categorie.

  Net als zijn broer Thomas staat Matthias volgende week bij de Nieuwelingen aan de start in het veldrijden te Knesselare voor een nieuwe uitdaging !!!

  Van de Velde flanderscup Maasmechelen 017
                         
  Matthias op het podium die als winnaar een polar hartslagmeter won.

   

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Patrick Van de Velde”

  14-09-2008 om 10:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE BURCHT !!!

  Frederique Robert wint 67ste wedstrijd !!!

  WK 13 SEP KOERS BURCHTroberthulde         Robert Frederique 02
  De winnaar Fréderique Robert met links de sportschepen van                                       Frederique Robert
  Zwijndrecht Kris Herremans en rechts de hoofdsponsor van deze
  13de Memorial Willy Verbruggen.
   

  Zaterdag 13/09 - EZC/U23 TE BURCHT

   

  Wieler Supporters Club Willen is Kunnen organiseerde de 13de memorial Willy Verbruggen voor de EZC/U23 categorie. Dit jaar viel dat precies samen met het Interclubkampioenschap te Nieuwkerken en dat liet zich wel voelen in het aantal deelnemers dat op 46 stond maar vooral ook in de belangstelling. De afwezigheid van Guy Smet en tal van andere Wase renners, was daar niet vreemd aan. De 46 deelnemers waarbij 7 Nederlanders en een Brit, moesten 18 ronden van 6,2 km afleggen.

  Met 8 premies van 10 euro werd het gebeuren wat opgefleurd. En dat bleek maar best ook want de wedstrijd kwam maar moeilijk in een goede plooi te liggen. Wat niet wil zeggen dat er niet werd aangevallen. Integendeel zelfs, maar het feit was telkens dat alles weer samen kwam. In de 2de ronde al reed Stefan Ott met veel zwier naar de eerste premie toe. Hij zat daarbij in een vluchtje met Jeff Vermeulen, Guy Van Broekhoven, Niek Van Gestel en Kim Tesseur. Maar een echte ontsnapping was dat niet. Het beeld van aanvallen bleef bestaan en we zagen daarbij ook al eens Kallonaar Gregory Franckaert, Jochen Engelen, Dave Bruylandts, Yves Van Gorp naar de kop gaan. Pas in de 7de ronde konden twee renners toch een voorsprong opbouwen die verder ging dan 50 meter. Dat waren de Nederlander Jeff Vermeulen en Kristof Goolaerts uit Hallaar. Ze kregen zowaar maximum 40 sec voorsprong bijeen en gingen zo nog een net stuk over half koers door. Maar dan zadelden o.a. Dave Bruylandts, Jochen Engelen, Stefan Ott en Guy Van Broekhoven hun paard en in galop reden ze naar de twee vluchters toe maar ook nog een groot deel van het peloton kwam daarna mee. Een kopgroep van zeventien ontstond maar afstand nemen konden ook zij niet. Dat maakte dat in de 13de ronde nog 39 renners in koers waren en allemaal samen kwamen. Het was dan toch opvallend hoe de kanshebbers op de zege de beste plaatsen gingen opzoeken vooraan in de groep. Vooral Dave Bruylandts was een figuur die veel in beeld kwam. Hij demarreerde meermaals en nadat ze met twaalf even voorop gingen rijden met nog 15 km voor de boeg, kwam de definitieve vlucht op minder dan 10 km van het einde. Weer was het Bruylandts die de aanstoker was maar de snelspurter en het grote Belgische talent, de 19-jarige Fréderique Robert, reageerde snel en ook Guy Van Broekhoven, Kim Tesseur en Frank Van Kuik toonden hun interesse en zo reden ze met vijf weg. Het einde was nu echt nabij en de vijf mochten aanzetten voor de spurt. Wielercoach Dirk Onghena en begeleider van Fréderique Robert, wist al hoe het ging aflopen. Zijn poulain won zonder veel moeite de spurt voor Dave Bruylandts, die als 2de werd beloond voor zijn inzet om de koers wat smaak te geven. Kim Tesseur 3de, Guy Van Broekhoven 4de en Frank Van Kuik 5de. Maar kort achter die kopgroep, eigenlijk maar op een zucht, kon Jeroen Nietveld de 6de plaats pakken voor Kevin Peeters (7de). Op 24 sec bleef David Van Hove 8ste voor Jeff Vermeulen (9de) en Ken Van Reeth (10de). Voor Robert was het zijn 6de zege van het seizoen.

   

   

   

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Flor Van de Velde”

  14-09-2008 om 10:07 geschreven door kenny


  13-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN ZATERDAG 13/09/2008

  waod_3

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN met zijn 30°Seizoenszege in de Catg.C !!!

  Proficiat aan WERNER DULLAERT met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.G !!!

  De Veerman Walter 05   Dullaert Werner
   
  Walter De Veerman           Werner Dullaert

   

  Zaterdag 13/09 - BOEKHOUTE

   

  Categorie AB: (69 dln)

  1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

  2.Nico Savat (B2)

  3.Jürgen Foré (B3)

  4.Davy Rauch (Eeklo, winnaar cat. A)

  5.Raf Martens (A2) 6.Kristof Deseure (B4) 7.Joeri Bultinck (A3) 8.Philippe Van Opstal (A4) 9.Peter De Corte (B5) 10.Patrick Vaeyens (B6) 11.Rudi Rabout (B7) 12.Mario Van Den Broeck (B8) 13.Bart Vlerick (A5) 14.Stefaan Cornelis (A6) 15.Gunther Hanssen (B9) 16.Kevin De Knaep (A7) 17.Steve Randles (A8) 18.Franta Van Sterthem (B10) 19.Diego Heirman (A9) 20.Dominik Stofferis (B11) 21.Kris Smet (St.Niklaas B12) 22.Olivier Vaerewyck (B13) 23.Niet Ingevuld (B14) 24.Bart Van Kerschaver (A10) 25.Mike Van De Walle (A11) 26.Thijs Coucquyt (A12) 27.Mike Van Ryssel (A13) 28.Sander Dobbelaere (A14) 29.Niet Ingevuld (B15) 30.Stijn Van der Jeught (A15)

  Categorie CD:

  1.WALTER DE VEERMAN (Lochristi, winnaar cat. C)

  2.Christ De Baat (Nl, winnaar cat. D)

  3.Mario Lammens (C2)

  4.Ronny Werbrouck (D2)

  5.Patrick Watteny (D3) 6.Philippe Hotome (C3) 7.Ivan Wulffaert (C4) 8.Danny Van Hoof (C5) 9.Xavier Vansevenant (D4) 10.Johan De Clercq (D5) 11.Arie De Moor (C6) 12.Marc Borghgraef (Burcht C7) 13.Patrick Verplancke (C8) 14.Pascal Verlez (D6) 15.Patrick Joos (D7) 16.Idesbald Nevejans (D8) 17.Henri De Decker (D9) 18.Keny Wille (D10) 19.Alain Verstuyf (C9) 20.Ronald De Scheemaeker (D11) 21.Wim Heyndrickx (Vrasene C10) 22.Serge De Wever (D12) 23.Eric Neelen (C11) 24.Dirk De Craene (C12) 25.Eric Slock (C13) 26.Henny De Bouver (C14) 27.Ghislain Vanbruane (D13) 28.Niet Ingevuld (D14) 29.Gildo Van Parijs (D15) 30.Johan De Clerck (D16)

  Categorie E/E+:

  1.Tony Reniers (Kuringen, winnaar cat. E)

  2.Patrick Bekaert (E2)

  3.Alain Goossens (E3)

  4.Maurice Van Speybroeck (E4)

  5.Helmuth Tas (Maldegem, winnaar cat. E+) 6.Florent De Leersnyder (+2) 7.Ronny Cosijn (E5) 8.Roland Boulard (E6) 9.Frank De Broeder (E7) 10.Eric Van Pottelberg (St.Niklaas E8) 11.Peter De Ghein (E9) 12.Geert Roegiers (E10) 13.Tony Baudonck (+3) 14.Emmanuël De Loor (E11) 15.Eddie Van Leirberghe (+4) 16.Johan Ver Eecke (E12) 17.Patrick De Backer (E13) 18.Luc Van de Walle (E14) 19.Alain Mortier (E15) 20.Ronny Bauters (E16) 21.Tommy Heyse (E17) 22.Wim De Waal (E18) 23.Marc Van Overmeir (St.Niklaas +5) 24.Erwin D'Hondt (E19) 25.Jozef Meynzer (E20) 26.André Bultinck (E21) 27.Guy Verstraeten (E22) 28.Mario Geirnaert (E23) 29.Patrick Van Hulle (E24) 30.Marc Van Ryssel (E25)

  Categorie F1:

  1.Luc Snels (Minderhout)

  2.Karel Andries (Schoten)

  3.Robin Van Kerschaver

  4.Luc Cocquyt

  5.Bert Ter Harmsel 6.Jozef De Naeghel 7.Marc Dhanijns 8.Karel Heirbaut (Belsele) 9.jackie Boel 10.Luc Verkinderen 11.Bart Delagrange 12.Rudy Lammens 13.Eric Van Daele (St.Gillis) 14.Alex Van Onckelen 15.Noël Verzele 16.Wim Van Den Heuvel 17.Eddy Iterbeke 18.Robert Robijns 19.Guy Dhaese 20.Dirk Caeckebeke 21.Johan De Smet 22.Jean-pierre Van Waeyenberghe 23.Ronald De Vlieger 24.Steven Landuyt 25.Lieven Lanckriet

  Categorie F2:

  1.Albert Huysmans (Rijkevorsel)

  2.Theo Coudyzer

  3.José Dezegher

  4.Robert Soberon

  5.Hervé Verstuyft 6.Daniel Hauttekeete 7.Ludo Opdebeek 8.Roger Den Tijn 9.Rudiger Savat 10.Piet Achten 11.Roland Van Imschoot 12.Martien Van Hoogstraten 13.Laurent De Vos 14.Luc Meheus 15.Erik De Waele 16.Marinus Lockefeir 17.Henk Bolle 18.Vic Hermans 19.Jonathan Wasken 20.Jos Dierks 21.Eric Stevens 22.Kurt Wille 23.Jean-Pierre Meulenyzer

  Categorie G:

  1.WERNER DULLAERT (St Gillis Waas)

  2.Pierre Verberckmoes (Belsele)

  3.Joseph D'Hont

  4.Jacky Stofferus

  5.Gerrit Hairwassers 6.Armand Mols 7.Jozef Vangeel 8.Michel Bousard 9.Maurice Engels 10.Jaak Cocquyt 11.Arnold De Muynck 12.François Smolders 13.Erik Vandersteen 14.André Syvertsen (Stekene) 15.Anton Van Poecke 16.Lucien Schollaert 17.Leo De Jong 18.Ortaire Stevens 19.Mark Heyndrickx 20.André Wouters 21.Johan Vandecaveye 22.Firmin De Zutter 23.Martin Vermeire 24.Roger Moens 25.Ghislain De Champs 26.André Bogaert 27.Freddy Stevens 28.Frans Robijns 29.Kamiel Everaert 30.Jean-Pierre Pepermans

  Categorie G+:

  1.Gerard Mariën (Hoogstraten)

  2.Daniël Nuytinck

  3.Karel Alen

  4.Jan Van Boxtel

  5.Jos De Boeck 6.Noel De Muynck 7.Adriaan Van den Kinschot 8.René Colman (St.Niklaas) 9.Willy Vereecken 10.Leon Vervaet ... verder niks ingevuld tot ... 25.Alfons De Schepper 26.Victor Janssens 27.Urbain D'Hondt 28.David Watson 29.Georges Michiels 30.Ann De Waele

  13-09-2008 om 22:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 12/09/2008 - RIT 11 - WAASLANDSE TTC RONDE 2008

  DE WAASLANDSE TTC RONDE 2008 - RIT 11


  Proficiat aan BART ROMBOUTS met zijn 1°Seizoenszege !!!

  nieuwkerken12092008 056

  Vrijdag 12/09 - NIEUWKERKEN


  Iets minder deelnemers dan vorige wedstrijd in Stekene. Maar toch nog 63 deelnemers.
  Het werd opnieuw een snelle wedstrijd met enkele ontsnappingspogingen waaronder één met de gele trui. Maar alles kwam weer samen, in de vijfde ronde kwam er opnieuw een ontsnapping tot stand met daarbij Bart Rombouts, Freddy Van Camp, Gino Verberckmoes, Wim Franckaert en Sven Van Hoey. Zij namen een 35 tal seconden voorsprong. In het peloton werd nog geprobeerd terug naar de kopgroep te rijden maar dat was tevergeefs. Drie ronden voor het einde kwamen de VWF-renners aansluiten bij de toeristen, maar de instructies van de wedstrijdleiding om de VWF renners te laten passeren en niet aan te pikken werden niet opgevolgd door de toeristen waardoor alles in een grote groep terug samenkwam. De kopgroep van vijf werden dan ook terecht als eerste vijf geklasseerd.
  De rest wordt gelijkgesteld op de zesde plaats In het algemene klassement krijgt iedereen dan ook 12 punten. Een verdere uitslag was onmogelijk op te maken.

  13-09-2008 om 18:54 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN V.W.F. VAN VRIJDAG 12/09/2008

  vwf

  Vrijdag 12/09 - Uitslagen Nieuwkerken

   

  ABC-reeks
  1 Martens Raf (A)
  2 Van Gucht Mario
  3 Van Renterghem Patrick (C)
  4 Van Buynder Benny
  5 Buggenhout Alain 6 De Weirdt Nico (Deinze) 7 Goossens Alex (Vrasene) 8 Weemaes Franky (Melsele) 9 Smet Yvan (Hamme) 10 De Schepper Nico (B) 11 Verwulgen Bruno (St.Niklaas) 12 De Beer Tom (Moerzeke) 13 De Schoesitter Steven (Waasmunster) 14 Op de Beeck Tom 15 Vermeylen Bram 16 Vermeulen Stein (Nieuwkerken) 17 Van Vaerenbergh Tommy 18 Kuppens Stefaan 19 De Leeuw John 20 Geerts Frank

  nieuwkerken12092008 052
                                                 Raf Martens winnaar reeks A.

  nieuwkerken12092008 057
                                                        Nico De Schepper winnaar reeks B.

  nieuwkerken12092008 054
                                                Patrick Van Renterghem winnaar reeks C.


  Met dank voor de foto's aan "Raymond De Geest"

  13-09-2008 om 10:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 12/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  VRIJDAG
  12/09/2008 - IZEGEM (W) - Elite z.c./Beloften - 70 km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 43

  1. Jo Maes
  2. Geoffrey Demeyere op 12"
  3. Tom Schotte op 15"
   

  12/09/2008 - MASSEMEN (O) - Elite z.c./Beloften - 70 km – 01h34min

  Aantal deelnemers : 28

  1. Pieter De Rekeneire
  2. Jürgen Diependaele
  3. Frederik Penne
  18. Koen De Bosscher uit Kalken (MD CT Team) op 2'50"
   

  12/09/2008 - ASSEBROEK (W) - Elite z.c./Beloften - 88 km - 02h02min

  Aantal deelnemers : 20
  1. Mario Willems
  2. Jens Keukeleire
  3. Rieno Stofferis

  13-09-2008 om 10:17 geschreven door kenny


  12-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN TREK-KMC TEAM WAASMUNSTER !!!

  Ivan Porters behaalt 2de plaats in Noorbeek !!!

   

  Trek KMC team DSCN2101


  Trek KMC team Margraten_2008_0279 Trek KMC team Margraten_2008_0298


  ZONDAG 07/09 – MARGATEN – NOORBEEK (Ned) - MTB


  De 7e manche van de Benelux cup werd gereden te Margraten Noorbeek in Nederland

  2e plaats voor Ivan Porters, master 2 (2e belg)

  6e plaats voor Patrik Wellens, master 2 (4e belg)

  7e plaats voor Mark Donné, master 1 (6e belg)

  7e plaats voor Quentin Art, junior (3e belg)

   

  Volgend weekend is de eindfinale van de Flanders cup te Maasmechelen !!!


  Trek KMC team DSCN2002

  Trek KMC team DSCN2015
   

  Verslag Noorbeek - Masters 2

   

  51  deelnemers gingen om 10u05 het veld in voor 7 ronden. Bij de masters 2 ging de Nederlander Frans Groenendijk op kop de eerste ronde in.  Samen met  Nuys, Geerts,  Evers, Porters , Stappenbelt  en  Wellens  werd een 7 koppige groep gevormd.  Erik Evers uit Herentals toonde zich van zijn beste kant en zette zich voor de rest van de wedstrijd op kop, nu en dan afgewisseld door Frans Groenendijk en Ivan Porters . In de vijfde ronde zat het leiderstrio nog steeds op de loer om zijn slag te slaan. Ronny Geerts was op achtervolgen aangewezen en Patrik Wellens had wat gas moeten terug nemen. In de voorlaatste ronde moest Groenendijk de rol lossen en enkele meters prijsgeven. De Belgen Erik Evers en Ivan Porters gingen wiel aan wiel de laatste ronde in. In die cruciale ronde kwam de man uit Tessenderlo ten val en dat foutje werd meteen door Evers afgestraft. Eric Evers ging met de overwinning aan de haal en verstevigt zijn leidersplaats. Ivan Porters (Trek - KMC) bolde als tweede over de meet in Margraten en Frans Groenendijk was met zijn derde plaats de beste Nederlander op eigen bodem. Arne Nuys wist Ronny Geerts nog bij te benen maar viel met zijn vierde plaats naast het fruitige podium. Patrik Wellens wist Gert Stappenbelt af te houden en eindigde op de 6de plaats. Willy Moons was goed voor plaats 7 .

   

  "Na een weekje in Pra Loup heb ik terug de goesting gevonden om te trainen en de afgelopen week goed bezig geweest." zegt Patrik Wellens. "Bij het verkennen vond ik het een zéér lastig rondje en voelde ik me niet sterk genoeg.  Bij de startklim nam ik even het commando maar toen Groenendijk mij voorbij kwam , moest ik zelfs al een gaatje laten en stond ik geparkeerd. Een 6-tal renners passeerde me voor het ingaan van de weide. Ik bleef alleen zitten achter de kopgroep van 6. De achterstand varieerde van 5 tot xml:namespace prefix = u1 />20 meters maar ik kreeg het gaatje niet dicht.  Zo bleef ik 2 ronden vechten om aan te sluiten. In de 3de ronde besloot ik wijselijk mijn eigen tempo te rijden en verloor ik de kopgroep uit het oog. Enkel 1 Nederlander moest vooraan de rol lossen en zo kwam ik op een 6de plaats te zitten. De ganse koers alleen gereden met een goed gevoel en vechtlust !!! Verloor achteraf gezien toch niet zoveel op de eersten. Ik ben wel content over de koers maar doe geen goede zaak in het klassement vooral door de dubbele punten die hier te verdienen waren. " aldus de Trek biker.

   

  "Het was echt lastig ! " zegt winnaar Erik Evers"Ik ben content en een beetje gelukkig dat Ivan Porters een foutje maakte in de laatste ronde en zo een eventuele zege verspeelde."

   

  "Mijn fout werd onmiddellijk afgestraft." wist Ivan Porters te melden."Ik had na Pra Loup al een belabberd gevoel , en nu dit weer !"

  Porters Ivan 01
   

  Frans Groenendijk was niet teleurgesteld over zijn wedstrijd. "Ik heb mijn best gedaan!  Op het klimmetje achter , moest ik even van de fiets en moest lopen. Ik zat tegen de krampgrens , dus ben ik tevreden met de derde plaats.”

   

   

   

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Liliane De Staebel”

  Teammanager TREK - KMC TEAM vzw

  12-09-2008 om 13:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE KOEKELARE !!!

  Guy Smet verslaat Bart Kuypers in de spurt en behaalt zo zijn 31ste Zege !!!


  Smet Guy koers guy 11 september 2008 koekelare 013
         Guy Smet gelukkig na alweer een knappe zege en dit in zeer barre weersomstandigheden.

  DONDERDAG 11/09 – KOEKELARE – Elite z/c & Beloften

  Spijtig voor de inrichters in het West-Vlaamse Koekelare die maar 38 renners kregen aan het vertrek en dit kwam doordat te Izegem het Provinciaal Kampioenschap werd gereden voor West-Vlaanderen met maar liefst 233 deelnemers. De renners te Koekelare moesten 20 ronden afleggen van 5,5 km of in totaal 110 km en dat in rot slechtweer met een wolkbreuk en bliksem en donder als toemaatje. Het parcours zelf was constant draaien en keren en dan nog regelmatig wat kasseien over dus met dit weder zeer gevaarlijk , het Waasland was vertegenwoordigd door Koen Van de Velde (Stekene) , Sander Stiegelis (Hontenisse) en Guy Smet (Kruibeke). In de 2de ronde waren nog slechts 23 renners in wedstrijd door dit hevige onweer en in ronde 4 werd dit aantal nog verder uitgedund naar 20 , in de ronde 5 naar 18 en in ronde 7 zaten ze uiteindelijk nog met 17 renners in de wedstrijd. De eerste serieuze aanval werd opgezet in de 8ste ronde door Kevin Maene en Bart Kuypers , na één ronde kregen ze aansluiting van Frederik Toortelboom maar de voorsprong was zeer gering met amper 20sec. Toch bleven ze volharden en in ronde 12 kon Tobyn Horton ook aansluiten maar met ingaan van ronde 13 kwam alles terug bij elkaar en konden ze opnieuw beginnen. Het was wachten tot ronde 16 om terug een uitval te zien van alweer Bart Kuypers en Kevin Maene , op die moment nog slechts 12 renners in koers. Guy Smet kon bij het ingaan van de laatste ronde naar de 2 koplopers rijden en dit te samen met Kristof Dereeper en Sander Stiegelis. Maar toen ze de aansluiting kregen met de 2 koplopers demarreerde Guy Smet onmiddellijk terug en kreeg Bart Kuypers in zijn wiel , beiden konden nog een kloof slaan van 40sec en het gaan uitmaken in de spurt. Het was Guy Smet die de spurt won en liet zien hoe sterk hij alweer voor de dag kwam en meteen zijn 31ste zege liet optekenen !!!
  Sander Stiegelis won de spurt om plaats 3 en Koen Van de Velde eindigde op plaats 7.

  Smet Guy koers guy 11 september 2008 koekelare 003
                        De gelaatsuitdrukking zegt genoeg , zeer gevaarlijk parcours en rot weer.

  Smet Guy koers guy 11 september 2008 koekelare 006
                    Laatste ronde met Guy Smet en Bart Kuypers in de spits van de wedstrijd. 
  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”

  12-09-2008 om 09:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 11/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GUY SMET met zijn 31°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!!

  Smet Guy 02

  DONDERDAG 11/09 - BURGOS - SUANCES - Men Elite – 186 km - 04h42min

  DE VUELTE - RIT 12

  Aantal deelnemers : 154

  1. Paola Bettini (Ita)
  2. Davide Rebellin (Ita)
  3. Damiano Cunego (Ita)
  55. Jurgen Van Goolen op 3'13"
  64. Greg Van Avermaet uit Hamme (Silence Lotto) op 3'26"
  65. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto)
   

  11/09/2008 - IZEGEM (W) - Elites m.c./z.c./Beloften - 157 km – 03h34min

  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP

  Aantal deelnemers : 233

  1. Florian Vachon (Fra)
  2. Alvaras Baranauskas (Lit)
  3. David Kopp (Dui) op 4"
  8. Stijn Devolder (West-Vlaams kampioen)
  41. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Splendid Prorace Audiomix) op 4'34"
    

  11/09/2008 - KOEKELARE (W) - Elite z.c./Beloften - 110 km – 02h42min

  Aantal deelnemers : 38
  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Bart Kuypers
  3. Sander Stiegelis uit Hontenisse (Isorex CT) op 40"
  7. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'40"

  12-09-2008 om 09:24 geschreven door kenny


  11-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 14 SEPTEMBER - JUNIORES TE ST.GILLIS-WAAS !!!

  Zondag 14 september toch wielerwedstrijd voor juniores te Sint-Gillis !!!

   
      
  Juniores te St.Gillis
  Zo stonden ze in de Sint-Niklaasstraat in april van dit jaar aan de start.

   

  De wielerwedstrijd voor juniores op Zondag 14 september in de Sint-Niklaasstraat te Sint-Gillis Waas gaat zeker door. Er is trouwens nooit sprake geweest van annuleren. Maar omdat het centrum van de gemeente wegens werken dit jaar niet toeliet om wedstrijden aldaar te organiseren hebben sommige de lijn doorgetrokken en waarschijnlijk verkondigt dat ook deze die door renner Laurens Coucke zijn ouders wordt georganiseerd in de Sint-Niklaasstraat, ook niet doorging.

   

  De wedstrijd start om 15u en gaat over 90 km of 11 ronden. Inschrijving ten huize van Dr Coucke, Sint-Niklaasstraat 117. Ook in de maand april werd reeds een junioreskoers georganiseerd die werd gewonnen door Guy Ten Hartog uit Sinaai.

   

  Bron : R.D.

  11-09-2008 om 22:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN B.V.W.B. VAN ZATERDAG 06/09/2008

  bvwb

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN met zijn 29°Seizoenszege in de Catg.C !!!

  Proficiat aan FREDDY DE BLICK met zijn 23°Seizoenszege in de Catg.G !!!


  De Veerman Walter 05    De Blick Freddy 03
   Walter De Veerman             Freddy De Blick

  Zaterdag 06/09 - LIEDEKERKE

   

  A-Cat.:
  1.De Bilde Thierry
  2.De Backer Andy
  3.Van Den Broeck David
  4.Verhofstadt Jarno
  5.De Smet Jurgen 6.Pitschon Stijn 7.Van der Cruyce Kevin 8.De Graeve Steven 9.Jansegers Michael

  B-Cat.:
  1.Stylemans Patrick

  2.Van Haeverbeeck Frank
  3.Van Capellen Dirk
  4.D’Hondt Kristof
  5.Teirlinck Tino 6.De Troyer Geert

  C-Cat.:
  1.WALTER DE VEERMAN (Lochristi)
  2.De Backer Danny
  3.Van Oyen Danny
  4.Hendrickx Wim
  5.Eeckhout Pascal 6.Coppens Wim 7.Van Verre Wim 8.Wouters Bob

  D-Cat.:
  1.De Houwer Patrick
  2.Van Looy Luc
  3.Goeman Alex
  4.Van Herreweghe Willy
  5.Blommaert Jean (Hamme) 6.Coignau Hans 7.Van den Bossche Paul 8.Boelpaep Candy 9.Harms Ko 10.De Bodt Guy

   

  E-Cat.:
  1.Van Hove Jan
  2. Van Raemdonck Alfons (Beveren)
  3.Remory Pierre
  4.Van Speybroeck Maurice
  5.Hunninck Paul 6.Heggerick Wim 7.Hoebeke José 8.Heye Hilaer 9.Van Meersman Michel
  10.De Cauwer Dirk (Hamme)

  F-Cat.:
  1.Laeremans Frank
  2.Cocquyt Luc
  3.Verzele Roel
  4.Roels Eric
  5.Cornette Freddy 6.Savat Rudiger 7.De Groote Danny 8.Van Ginderdeuren Juliaan 9.Cornelis Hendrik 10.Lackefeir Marinus

  G-Cat.:
  1.FREDDY DE BLICK (Beveren)

  2.Heremans Louis
  3.Roels Willy
  4.Vyvey julien
  5.Cornu Daniel 6.Wouters Roger 7.Bie Serge 8.Bogaert Louis 9.Van Impe Lucien

  11-09-2008 om 08:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN WOENSDAG 10/09/2008

  waod_3

  Proficiat aan ROGER BEELAERT met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.F1 !!!

   

  WOENSDAG 10/09 – LOCHRISTI

   

  Categorie AB: (62 dln)

  1.Steven Martens (Lotenhulle, winnaar cat. A)

  2.Rudi Rabout (Heinkenszand, Ned, winnaar cat. B)

  3.Thierry Everaert (B2)

  4.Andy De Backer (A2)

  5.Joeri Bultinck (A3) 6.Marcin Sitarski (B3) 7.Mario Van Den Broecke (B4) 8.Kristof Muys (B5) 9.Davy Rauch (A4) 10.Stefaan Cornelis (A5) 11.Nico Savat (B6) 12.Geoffrey Luyssen (B7) 13.Olivier Vaerewyck (B8) 14.Pieter De Meyer (A6) 15.Bart Van Kerschaver (A7) 16.Kris Smet (St.Niklaas B9) 17.Ben Suykerbuyk (A8) 18.Patrick Vaeyens (B10) 19.Gunther Hanssen (B11) 20.Tim Beurms (A9) 21.Joachim Lapaege (A10) 22.Dominik Stofferis (B12) 23.Dennis Kerckhaert (B13) 24.Jim Beuselinck (B14) 25.Kris Verhooghe (B15) 26.Bart Bonne (B16) 27.Renaat Demeter (A11) 28.Luc Dierickx (B17) 29.Vincent Brunel (B18) 30.Patriek Van Damme (B19)

  Categorie CD:

  1.Kenny De Maerteleire (Gavere, winnaar cat. C)

  2.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)

  3.Bruno Aelbrecht (C2)

  4.Peter Mol (C3)

  5.Karel De Ravet (C4) 6.Pascal Van De Velde (Lokeren C5) 7.Walter De Veerman (Lochristi C6) 8.Etienne Claus (Hamme C7) 9.Marc Goossens (D2) 10.Paul Geudens (D3) 11.Nico De Weirdt (Deinze C8) 12.Raymond Nuyens (C9) 13.Freddy Vlerick (D4) 14.Geert Van Speybroeck (C10) 15.Keny Wille (D5) 16.Frank Suys (Hingene D6) 17.Arie De Moor (C11) 18.Frederik Millecam (C12) 19.Benny Van Buynder (Bornem C13) 20.Gino Verberckmoes (Sinaai C14) 21.Luc Rottiers (C15) 22.Wim Braet (C16) 23.Idesbald Nevejans (D7) 24.Rudi Geeraert (C17) 25.Jean-Paul Maveau (C18) 26.Danny Van Hoof (C19) 27.Emiel Slock (D8) 28.Alain De Clercq (Gentbrugge C20) 29.Patrick Van Peteghem (D9) 30.Koen De Meester (C21)

  Categorie E/E+:

  1.Patrick Van Hulle (Aalter - Bellem, winnaar cat. E)

  2.Wim De Waal (E2)

  3.Marc Vervondel (Letterhoutem, winnaar cat. E+)

  4.Helmuth Tas (+2)

  5.Danny De Coninck (E3) 6.Ronny Cosijn (E4) 7.Roland Boulard (E5) 8.José Hoebeke (+3) 9.Eric Van Pottelberg (St.Niklaas E6) 10.Alfons Van Raemdonck (Beveren +4) 11.Hilair Heye (E7) 12.Wim Heggerick (E8) 13.Kris Schockaert (E9) 14.Frank De Broeder (E10) 15.Patrick Buyens (E11) 16.Jozef Deneef (+5) 17.Werner Bastijn (E12) 18.Patrick De Backer (E13) 19.André Feyaerts (+6) 20.Peter De Ghein (E14) 21.Niet Ingevuld (E15) 22.Willy De Sutter (E16) 23.Alain Goossens (E17) 24.Erwin D'Hondt (E18) 25.Kris Librecht (E19) 26.Emmanuël De Loor (E20) 27.Hugo Tuypens (+7) 28.Heinrich Sergeant (E21) 29.Joeri De Cock (E22) 30.Marc Van Overmeir (St.Niklaas +8)

  Categorie F1:

  1.ROGER BEELAERT (Rupelmonde)

  2.Frank Laeremans

  3.Dirk Caeckebeke

  4.Paul Hunninck

  5.Karel Heirbaut (Belsele) 6.Jozef De Naeghel 7.Bart Delagrange 8.Roger Rogge 9.Alain Messager 10.Rudy Lammens 11.Robin Van Kerschaver 12.Guy Dhaese 13.Eric Van Daele (St.Gillis) 14.Wim Van Den Heuvel 15.Willy Corthals 16.Eddy Iterbeke 17.Luc Snels 18.Herman Van Den Borre 19.Eric De Wilde 20.August Lerno 21.William Govaert (Waasmunster) 22.Freddy Cornette 23.Eddy De Poorter 24.René Demunter 25.Dirk De Cauwer (Hamme) 26.Marc Dhanijns

  Categorie F2:

  1.François Hufkens

  2.Albert Huysmans

  3.Kees Sebrechts

  4.Rudiger Savat

  5.Piet Achten 6.Willy Mous 7.Roland Van Imschoot 8.Patsy Larno 9.Harry Ondoom 10.Hervé Verstuyft 11.Julien Perreman 12.Ludo Opdebeek 13.Roger Den Tijn 14.Robert Soberon 15.Laurent De Vos 16.Patrick Plasschaert 17.Erik De Waele 18.Luc Meheus 19.Jackie Boel 20.Marinus Lockefeir 21.Julien Geldhof 22.Johnny De Winne 23.Henk Bolle 24.Christiaan Michiels 25.Eric Stevens 26.Luc De Cock 27.Etienne Van Hecke

  Categorie G:

  1.Joseph D'Hont (Desteldonk)

  2.Freddy De Blick (Beveren)

  3.Arnold De Muynck

  4.Julien Vyvey

  5.Herman Hensen 6.Armand Mols 7.Roger De Breuker 8.Firmin De Zutter 9.Werner Dullaert (St.Gillis) 10.Pierre Verberckmoes (Belsele) 11.Maurice Engels 12.Ortaire Stevens 13.Daniel Cornu 14.Jaak Cocquyt 15.André Bogaert 16.Lucien Schollaert 17.Willy Roels 18.Frans Robijns 19.Erik Vandersteen 20.Jean-Pierre Heymans 21.Gerrit Hairwassers 22.Anton Van Poecke 23.R. De Moor 24.Michel Bousard 25.Kamiel Everaert 26.Huib Klip 27.Leo De Jong 28.Roger Moens 29.Jacky Stofferus 30.Pierre Selge

  Categorie G+:

  1.Louis Simons (Kessel-Lo)

  2.Gerard Mariën

  3.Jos De Boeck

  4.Raf Luyckx

  5.Karel Alen 6.Daniël Nuytinck 7.Daniël Jooris 8.August Van Woensel 9.Georges Michiels 10.Adri Van Loon 11.José Van Herreweghe 12.Niet Ingevuld 13.René Colman (St.Niklaas) 14.Frans Van Looveren 15.Paul D'herde 16.Anny Van den Kinschot 17.Willy Vereecken 18.Paul De Geynst 19.Michel Vander Beke 20.Marc Claeys 21.Jozef Lambrechts 22.Alfons De Schepper 23.Leopold Van Havermaet 24.Jef Verheyen 25.Noel De Muynck

  11-09-2008 om 08:22 geschreven door kenny


  10-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 10/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  WOENSDAG 10/09/2008 - CALAHORRA - BURGOS - Men Elite - 178 km – 04h19min

  DE VUELTA - RIT 11
  Aantal deelnemers : 154

  1. Oscar Freire (Spa)
  2.Tom Boonen
  3. Juan José Haedo (Arg)
  8. Greg Van Avermaet uit Hamme (Silence Lotto)
  26. Jurgen Van Goolen
  42. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto)

  10/09/2008 - IZEGEM (W) - Elite z.c./Beloften - Achter derny´s - 20,4 km – 40min10sec

  Aantal deelnemers : 20
  1. Tom Vanbecelaere
  2. Joeri Clauwaert
  3. Kenny Vanlaere
  5. Bart Heirewegh uit Hamme (MBK Delsol Team) op 6"

  10/09/2008 - WINGENE (W) - Elite z.c./Beloften - 67,5 km - 01h39min
  Aantal deelnemers :
  1. Joeri Calleeuw
  2. Stijn Minne
  3. Bart Van Speybroek op 4"
  18. Nico Debaes uit Desselgem (BCV Works CT) op 2'15"
  39. Steven Thys uit Zelzate (Keukens Buysse) op 3'10"

  10-09-2008 om 21:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB TE BOUILLON !!!

  Robby De Bock 2 maal zilver te Bouillon in de Grand Raid Godefroy !!!

   
  De Bock Robby 03

  Zaterdag 07/09 – Bouillon , Grand Raid Godefroy proloog.


  Robby De Bock (Melsele) :”Op zaterdag was een proloog over 9,6 km uitgezet , de warming-up werd door de felle regenbuien echter meer een cooling-down. Rond 15u ging ik van start, ik herkende geen andere deelnemers dus misschien zat er wel een podium in, ik startte dan ook voluit en we zouden wel zien hoe lang ik het zou volhouden. Eerst wat hellende singletracks, daarna een lange asfaltstrook en tot slot een gladde slingerafdaling. Ik finishte uiteindelijk tweede, winnaar werd Frans Claes met een voorsprong van maar liefst 2min30 ! Mikael Torfs en Cedric Moyen haalden plaatsen drie en vier.”


  Zondag 08/09 – Bouillon , Grand Raid Godefroy marathon 90km.

  Robby De Bock (Melsele) :”Met een lichte verkoudheid werd ik zondag wakker in de vochtige tent, even ontbijten en dan opwarmen en naar de start. Ik mocht dankzij de proloog vooraan staan en nam meteen het initiatief , Claes nam over en ik liet me even afzakken, kwestie van de tegenstand eens te inspecteren. Na 5 km snelde Claes al weg, ik probeerde aan te sluiten maar moest iets te diep gaan en besloot er een stevige training van te maken met plaats 2 als doel. Samen met Bert Luca maalde ik de kilometers af , in de open vlaktes stortte de regen over ons heen.. Ik kon me op een technischere strook afscheiden en had een goed ritme gevonden tot ik na 40 km achteraan lek reed, waar ik normaal in een minuut weer weg ben had ik (door de modder?) wat meer moeilijkheden. Bert kwam me voorbij en pas tien km later zou ik terug kunnen aansluiten, hij was duidelijk iets beter op de vlakke stroken. Ik nam vrijwel meteen over en had een kloofje maar even later reed ik even fout en zaten we weer samen. Rond km 65 kon ik op een steile technische klim weer wat uitlopen en trok meteen even door, eens uit het zicht reed ik terug iets rustiger. Na 81 km diende zich de finish al aan, helemaal niet erg want de barbaarse weersomstandigheden waren al slopend genoeg. Even later mocht ik voor de tweede maal als tweede het podium op. Twee maal zilver in een weekend, de septembermaand had slechter kunnen beginnen.. “

   

   

  Met dank voor het verslag aan “Robby De Bock”

  10-09-2008 om 14:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE HULSTE !!!

  Stijn Nauwynck wint te Hulste , Guy Smet eindigt op 3de plaats !!!

   
  Nauwynck Stijn


  DINSDAG 09/09 – HULSTE – Elite z/c & Beloften

   

  In het Westvlaamse Hulste schreven 47 renners in om 110,2 km of 19 ronden van 5,8 km af te haspelen. Het was wachten tot ronde 7 om een beetje sensatie te zien want 4 renners probeerden een aanval op te zetten wat ook lukte , Guy Smet (Kruibeke) zag het gevaar en reed er in de laatste helling naar toe (zie foto). Dus 5 leiders die luisterden naar de namen : de ploegmaten Stijn Nauwyck en Kim Borry (Soenens Germond) , David Geldhof , Guy Smet en Gregory De Munster. Deze heren reden een bonus bij elkaar van 2min zodat amper 19 renners de wedstrijd konden beëindigen , op 5 toeren van het einde sloeg het noodlot toe bij Gregory De Munster (lekke band) zodat ze met 4 het mochten gaan uitmaken voor de winst. Bij het ingaan van de laatste ronde nog steeds 4 koplopers maar toch kwam Stijn Nauwynck alleen binnen en mocht pronken met de zegebloemen. Zowel Kim Borry als Guy Smet hadden zich nog ontdaan van David Geldhof en mochten spurten voor de 2de plaats en het was Kim Borry die het haalde voor Guy Smet op 15sec van de winnaar. Op de 4de plaats eindigde David Geldhof op 34sec , de lek gereden Gegory De Munster eindigde nog op de 5de plaats op 1min24sec en de spurt van het overblijvende peloton werd gewonnen door Steffen Commeyne op 2min25sec.

   

    Smet Guy koers guy 9 september 2008 hulste 003
         Guy Smet doorzag het gevaar in ronde 7 en gaat op de laatste helling achter de 4 koplopers.

    Smet Guy koers guy 9 september 2008 hulste 004
    Vanaf ronde 7 kregen we 5 leiders me hier op de foto o.a. Guy Smet , Kim Borry en Gregory De Muster
    die later lek reed.

    Smet Guy koers guy 9 september 2008 hulste 005
   De 4 koplopers gaan de laatste ronde in met Guy Smet , Kim Borry , Stijn Nauwynck en David Geldhof. 
  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”.

  10-09-2008 om 13:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 09/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  DINSDAG 9/09/2008 - SABINANIGO - ZARAGOZA - Men Elite - 151 km – 03h22min

  DE VUELTA RIT 10
  Aantal deelnemers : 161
  1. Sébastien Hinault (Fra)
  2. Lloyd Mondory (Fra)
  3. Greg Van Avermaet uit Hamme (Silence Lotto)
  4. Oscar Freire (Spa)
  5. Tom Boonen
  30. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto)
  73. Jurgen Van Goolen

   

  9/09/2008 - ACHT VAN BRASSCHAAT (A) - Elites m.c./z.c./Beloften - 120 km

  CRITERIUM DERNY`S
  Aantal deelnemers : 13

  1. Wouter Van Mechelen
  2. Geert Omloop
  3. Bjorn Leukemans
  5. Geert Stuers uit Schoten (Silence Lotto)
  8. Sven Renders uit Wilrijk (Topsport Vlaanderen)
  13. Robby Meul uit Eksaarde (Soenens Germond)
   

  9/09/2008 - BASSEVELDE (O) - Elite z.c./Beloften - 120 km – 02h40min

  Aantal deelnemers : 51

  1. Dimitri De Fauw

  2. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 2”

  3. Sander Cordeel uit Stekene (Rock Werchter-Chocolade Jacques) op 15”

  5. Sander Stiegelis uit Hontenisse (Isorex CT)

  10. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  11. Steven De Landtsheer uit Kalken (WSV Artevelde)

  13. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco CT)

  17. Jarno Van Guyse uit Stekene (Davitamon Lotto Jong Vlaanderen)

  20. Glenn De Wolf uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)

  23. Stefan Ott uit Waasmunster (Hudiko Waasland)

  29. Dennis Pyl uit St.Niklaas (Rudyco CT)

  31. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)

  33. Mano Schouten uit De Klinge (Fusion)

  34. Steven Thys uit Zelzate (Keukens Buysse)

  38. Kris Smet uit St.Niklaas (Fusion)

   

  9/09/2008 - BOOISCHOT (PIJPELHEIDE) (A) - Elite z.c./Beloften - 117,5 km – 02h43min

  Aantal deelnemers : 73

  1. Davy Delme

  2. Patrick Gouwkens

  3. Matthew Brammeier

   

  9/09/2008 - HULSTE (W) - Elite z.c./Beloften - 110,2 km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Stijn Nauwynck

  2. Kim Borry op 15”

  3. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  10-09-2008 om 13:20 geschreven door kenny


  09-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 09/09/2008

  WAC-Logo

   
  WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC – AFDELING WAASLAND

   

  Jacob Relaes zorgt opnieuw voor de zege !!!


  Relaes Jacob 02
                       Jacob Relaes met zijn zesde podium plaats dit seizoen.

   

  Aspiranten 12 jarigen.   

  Overtuigende zege van Jacob Relaes Zwijndrecht op een parcours met een lange heling in verwerkt.

  "Proficiat Jacob."

  Relaes Jacob 03  Relaes Jacob 01


  Aspiranten 13 jarigen.

  Eloy Van Meirvenne Beveren-Waas weer een podium plaats.

  Eloy 3de , Jens Vertenten 4de , Stef Vercauteren 5de , Jeffry Cools 14de.


  Van Meirvenne Eloy 02  Van Meirvenne Eloy 01
                De 3de plaats voor Eloy Van Meirvenne. 

   

  Aspiranten 14 jarigen.

  Dit werd een koers in de striemende regen alsof het nog niet zwaar genoeg was.

  Tom Van Dam Melsele 7de , Michiel Relaes Melsele 14de , Matthijs Drumont Temse 18 de , Alexander Debou 19de.

  Van Dam Tom 08  Van Dam Tom 09
                     De renners van 14 jaar aan de start.  Met dank voor het verslag en de foto's aan "Frank Van Dam"

  09-09-2008 om 08:07 geschreven door kenny


  08-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE ERPE MERE !!!

  Guy Smet opnieuw solo naar 30ste zege van het seizoen !!!


  Smet Guy koers guy 8 september 2008 erpe mere 010 

         Een zeer tevreden Guy Smet met zijn 30ste bloemtuil en natuurlijk alle supporters aanwezig.

   

  MAANDAG 08/09 – ERPE MERE – Elite z/c & Beloften

   

  In Oostvlaamse Erpe Mere schreven vandaag 80 renners in voor de Elite z/c & Beloften wedstrijd , de renners moesten daarvoor wel 112 km afleggen of 16 ronden van 7 km. De start werd met een kwartier opgeschoven zodat de wedstrijd met één ronde werd ingekort. Vanaf de 1ste ronde kregen we 5 renners op kop met een lichte voorsprong maar een ronde later was alles te herdoen. Ronde 4 diende zich aan met een aanval van Jeroen Das en Bart De Clercq en zij konden het 2 ronden uitzingen om terug tot de orde geroepen te worden door het peloton. In ronde 7 demarreerde de man van het moment met name Guy Smet (Kruibeke) en hij kreeg Kenny Terweduwe mee als metgezel , een ronde later konden ook Frederik Penne en Jeroen Das (Kalmthout) hun wagonnetje aan pikken zodat we vooraan 4 leiders kregen. Het peloton kon het nu wel vergeten want de hardrijders zaten vooraan en al snel liep hun voorsprong op tot om en bij de minuut en dit bleef zo tot de voorlaatste ronde. Dan demarreerde opnieuw Guy Smet met in zijn wiel Frederik Penne maar dat was voor "sterke Guy" nog niet voldoende en hij wou solo naar de aankomst , wat hem lukte in de laatste ronde wat Guy Smet meteen de 30ste zege van het seizoen opleverde. Frederik Penne legde beslag op de 2de plaats op 25sec , Kenny Terweduwe kwam als 3de binnen voor Jeroen Das op 1min9sec. De pelotonspurt werd gewonnen door Kenny Van Braeckel op 1min23sec.

  Smet Guy koers guy 8 september 2008 erpe mere 007
                       De 2 leiders in de voorlaatste ronde met Frederik Penne en Guy Smet.

  Smet Guy koers guy 8 september 2008 erpe mere 006
           
  De kopgroep van 4 met Guy Smet , Kenny Terweduwe , Jeroen Das en Frederik Penne.

   

   

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”.

  08-09-2008 om 22:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 08/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GREG VAN AVERMAET met zijn 5°Seizoenszege bij de Profs !!!
  Proficiat aan GUY SMET met zijn 30°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!! 


   

  Van Avermaet Greg 10    Smet Guy 02
    Greg Van Avermaet               Guy Smet

  MAANDAG 8/09/2008 - VIELLA - SABINANIGO - Men Elite – 201 km - 04h57min

  DE VUELTA - RIT 9

  Aantal deelnemers : 162
  1.GREG VAN AVERMAET uit Hamme (Silence Lotto)
  2. Davide Rebellin (Ita)
  3. Juan Antonio Flecha (Spa)
  44. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto) op 6'42"
  53. Jurgen Van Goolen

  Van Avermaet Greg 11

  Foto : Belga


  8/09/2008 - WETTEREN (O) - Elites m.c./z.c./Beloften – Criterium

  TV-OOST DERNYFESTIVAL

  Aantal deelnemers : 15

  1. Iljo Keisse
  2. Jürgen Roelandts
  3. Steven De Jongh
  4. Bruno Risi
  5. Sven Nijs

  8/09/2008 - WAKKEN (W) - Elite z.c./Beloften - 69 km – 01h34min

  Aantal deelnemers : 50

  1. Mindaugas Goncaras
  2. Joeri Clauwaert
  3. Kevin Degezelle
   

  8/09/2008 - ZONNEBEKE (W) - Elite z.c./Beloften - 70 km – 01h39min

  Aantal deelnemers : 0

  1. Sven Vandousselaere
  2. Franky Dereeper
  3. Bram D'Hondt
   

  8/09/2008 - ERPE MERE (O) - Elite z.c./Beloften - 112 km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 80

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Frederik Penne (SDC Rogelli CT) op 25"
  3. Kenny Terweduwe op 1'09"
  4. Jeroen Das uit Kalmthout (Nieuwe Hoop Tielen)
  8. Sander Cordeel uit Stekene (Rock Werchter-Chocolade Jacques) op 1'23"
  19. Kenny Van Garsse uit Zele (Wielerclub Hamme-Zogge)
  26. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco CT)
  28. Wim Maes uit Sinaai (Van Eyck Sport)
  41. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)

  8/09/2008 - ZONNEBEKE (W) - Dames Elite - 70 km – 02h02min

  Aantal deelnemers : 20
  1. An De Keyser
  2. Ilse Geldhof op 45"
  3. Sjoukje Dufoer
  4. Anja Nobus uit Waardamme (Asfra RT)
  5. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (RABC)
  7. Ilse Fiers uit Waasmunster (De Sprinters Malderen)
  8. Patricia Thijs uit Hoboken (De Sprinters Malderen) op 1'40"
  10. Annick Van Leuven uit Schoten (RABC) op 2'35"
  14. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keuekens Redant)

  08-09-2008 om 22:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 07/09/2008

  Proficiat aan NIELS VANDYCK met zijn 8°Seizoenszege bij de Juniores !!!


  Vandyck Niels Floreffe_Jun_060908_   Vandyck Niels Floreffe_Jun_060908_5


  ZONDAG 07/09/08 – FLOREFFE – Juniores
  Aantal deelnemers : 23
  1. NIELS VANDYCK uit Puurs (Thompson CT)
  2. Dimitri Peyskens
  3. Jeroen Desmet
  4 Axel Gremelpont 0:15
  5 Sullyvan Piet 6 Gert Jan Lauwerys 7 Quentin La Rose 0:35 8 Adrien Guerrero 2:00 9 Gaëtan Tresignies 3:55 10 Jérôme Paulus 11 Aaron Manconi 12 Pierre-Philippe Guilmot 13 Adriano Di Fazio 14 Antoine Porterelle 15 Kevin Michiels 16 Henri Martin 17 Anthony Hubert 18 Julien Mantelaers 19 Manuel Jachart 20 Quentin Lamotte

  Vandyck Niels 05  Foto's : Velowallon

  08-09-2008 om 19:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE NIEL !!!

  Vijfde zege voor Willem Van den Eynde !!!

   Van Den Eynde Willem NIEL WILLEM VD EYNDE
   Willem Van den Eynde won de Grote Prijs Dakwerken Maras en kreeg er de gelukwensen van de
   schepen van sport Tom De Vries
  .

   

  ZONDAG 07/09 – NIEL - JUNIORES

   

  Met een prachtige en vooral slimme spurt heeft Willem Van den Eynde uit Vorselaar, zijn 5de zege van het seizoen geboekt in de GP Dakwerken Maras - 2de Memorial Laevaert. Er waren 45 juniores naar Niel gekomen om er 21 ronden te rijden om aan de 86 km te komen. Voor de drie plaatselijke renners van Niel-Schelle was er door de nabestaanden Laevaert, ook een aparte klassementsprijs  gegeven waarbij de best geklasseerde in de uitslag 25 euro kreeg. De drie waren Jeroen Van Camp, Marijn Bal en Michaël Calluy. Voor Bal zat er dikke pech in want na te hebben hersteld van een slepend wiel. Kon hij niet meer een degelijke positie inpakken en hij gaf op. Nauwelijks gestart of Rudiger Andries moest al van de fiets met een lekke voorband en hij verdween uit koers. Gertjan Van Ham plaatste zich graag vooraan want een premie van 15 euro op het einde van de 1ste ronde sprak aan. Hij greep die en meteen kwam de koers op gang. Willem Van den Eynde ging even alleen maar Sven Vertommen en Johan Kindst reageerden en alles reed weer samen. Toch bleven Van den Eynde samen met Vertommen en Kindts in de voorste linie strijden en wanneer nog een bijzonder gemotiveerde Michael Calluy en ook Gertjan Van Ham en Sam De Ravet, aansloten vertrok een vlucht met zes. ’t Was meteen de goede, in de 5de ronde al. Ze kregen in de 12de ronde een maximum winst van 1 min, nadat de Nederlander Jorn Knops en daarna ook eens Thomas Op De Beeck een reactie uit de benen haalden. Jonas de Keersmaeker uit Bornem peuterde wel wat van zijn achterstand af door een persoonlijk nummer maar toen hij 4 ronden had geprobeerd liet hij zich weer inlopen. Op 5 ronden van het einde of nog een goeie 20 km, zette Jorn Knops weer alles op alles om naar de zes te rijden, maar de kloof was te groot. Vooraan zagen we Michael Calluy en Willem Van den Eynde nog proberen zich af te zonderen maar dat lukte niet en zo kwam dan toch tot een spurt met zes. Van den Eynde kwam heel slim uit de bocht, nam de leiding en won vlot de koers voor Michael Calluy uit Schelle die zo goed als voor eigen volk reed. Gertjan Van Ham werd 3de, Sven Vertommen 4de, Sam De Ravet 5de en Johan Kindts 6de. De Nederlander Knops werd 7de na een pracht van een achtervolging die hem uiteindelijk op minder dan 15 sec van het zestal had gebracht.

  Beste plaatselijke renner was dus Michael Calluy terwijl Jeroen Van Camp 13de werd .

  Willem Van den Eynde rijdt een knap seizoen want na zijn 5 zeges staat hij er ook met 7 tweede plaatsen en 6 derde plaatsen bij. Op het BK tijdrijden eindigde hij ook nog 4de.

   

   
  Met dank voor het verslag en de foto aan “Flor Van de Velde”.

  08-09-2008 om 17:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG NIEUWELINGEN WEDSTRIJD TE NIEL !!!

  Gilles Loncin rijdt solo naar tweede zege !!!

   Loncin Gilles NIEL GILLES LONCIN
                                 Gilles Loncin en zijn fans na zijn tweede zege in Niel.

   

  ZONDAG 07/09 – NIEL - NIEUWELINGEN

   

  Met 34 deelnemers werd de 1ste Grote Prijs Dakwerken Maras in het wielergebeuren van Niel en eigenlijk in de Rupelstreek in zijn geheel, geplaatst. Het was een organisatie van de Koninklijke Wielerclub ‘De Pedaal – Niel’ VZW. De renners moesten er 15 ronden van 4,1 km afleggen wat voor het publiek ook eens aangenaam was want om de zes minuten zagen ze de renners weer. De plaatselijke renner Jamie Herremans bracht vaart in het gebeuren kort na de start maar de eerste vlucht kwam er van een verbluffend sterke Maarten van Trijp, de Nederlander die in het Belgische Essen woont, en Marwen Mansi die ook altijd klaar is voor strijd. Op een paar ronden tijd hadden ze een voorsprong van een halve minuut. Nog steeds was het Jamie Herremans die tot reageren aanzette en daarbij steun kreeg van Kim Van Leemput en Jordy Vertommen maar toen ook Gilles Loncin zich kwam moeien daalde de voorsprong van het duo van Trijp-Mansi vrij rap. In de 9de ronde werden zij dan ook gegrepen door negen achtervolgers met : Gilles Loncin, Jamie Herremans, Jordy Verlinden, Aron Sempels, Pieter-Jan Van Overstraeten, Mitchel Kooyman (NL), Toni Geeraerts, Seppe Kopecky en Stephane Joosen , elf leiders. In de 11de ronde voelde Maarten van Trijp zich zo sterk dat hij het weer alleen ging wagen. Hij kreeg op slag 15 sec bijeen maar die werd door Gilles Loncin op een minimum van tijd weer dicht gereden zodat we twee AVIA –renners in de spits kregen.  Achter hen volgden Aron Sempels en Toni Geeraerts en dan de zeven anderen. Het was een pracht van een koers. In de 13de ronde, op 10 km van het einde, zag Gilles Loncin dan dat het tijd was voor een nieuwe aanval. En ja hoor, hij hield Maarten Van Trijp op 13 sec bij het ingaan van de laatste ronde of met nog 4 km te fietsen. De Antwerpenaar hield stand en won zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Op net geen 15 sec werd zijn ploegmaat Maarten van Trijp 2de en op een halve minuut klopte Aron Sempels voor de 3de plaats Toni Geeraerts. Op anderhalve minuut  pikte de Nielenaar Jamie Herremans de 5de plaats en de Nederlander Mitchel Kooymans werd 6de.

   

   

  Met dank voor het verslag en de foto aan “Flor Van de Velde”

  08-09-2008 om 17:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN V.W.F. VAN ZONDAG 07/09/2008

  vwf

  07 September 2008 - Uitslagen Ternat

   

  A-reeks
  1 Van Der Heyden Willem
  2 Van Gijsegem Nico
  3 Maes Peter
  4 Van Haverbeek Frank
  5 Van De Keer Kevin 6 Lison Bjorn 7 Vermassen Peter 8 De Paepe Jimmy 9 Lauwereys Kristof 10 Devleeschauwer Philippe

  B-reeks
  1 De Bondt Dirk
  2 Thomas Rudy
  3 De Beer Tom
  4 De Schepper Nico
  5 Lievens Kristof 6 Van Damme Gunter 7 Podevin Luc 8 Dillen Peter 9 De Roeck Johan 10 Saelens Danny

  C-reeks
  1 Dervaux Marnic

  2 Willems Jurgen
  3 Merckx Eddy
  4 De Tant Wout
  5 Kestens Arne 6 Van Den Driessche Hendrik 7 Bertrand Didier 8 Cosyn Joris 9 Goolaerts Dirk 10 Hiel Emmanuel

  D-reeks
  1 Heymans Michael

  2 De Craene Patrick
  3 De Croock John
  4 Van Mol Luc
  5 Borremans Danny 6 Stylemans Ludwig 7 Van Hul Patrick 8 Van Herreweghe Willy 9 Dhooge Frank 10 Roelandts Philippe

   

  E -reeks
  1 Van Den Broeck Louis
  2 Vervondel Marc
  3 Deneef Jozef
  4 Remory Pierre
  5 Maes Jos 6 Claeys Jean-Pierre 7 De Nijs Paul 8 Tuypens Hugo 9 Hubleau Daniel 10 Camphyn Yvan

  F-reeks
  1 Ceurens André
  2 Vandenhauwe Etienne
  3 Debecker Omer
  4 Van Isterdael Neron
  5 Luypaert Danny 6 Vandermosten Charles 7 Ribbesn Luc 8 Rijmenans Dirk 9 Dhondt Hubert10 De Cremer William

  G-reeks
  1 D'Hondt Jef

  2 Devleeschauwer Gerard
  3 Verpaelt Adolf
  4 Van Impe Freddy
  5 Van De Vijver Francois 6 Saerens Jozef 7 Rolus Etienne 8 Mattheus Louis en Vandenheuvel Gilbert 10 Van Weverbergh Jefke

  08-09-2008 om 07:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 07/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan BJORN MEERSMANS met zijn 3°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!!


  Meersman Bjorn 03
        Bjorn Meersmans

  ZONDAG 7/09/2008 - ANDORRA - PLADE DE BERET - Men Elite – 151 km - 04h25min
  DE VUELTA - RIT 8
  Aantal deelnemers : 163
  1.  David Moncoutie (Fra)
  2. Alejandro Valverde (Spa) op 34"
  3. Alberto Contador (Spa)
  16. Jurgen Van Goolen op 1'23"
  24. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto) op 2'53"
  156. Greg Van Avermaet uit Hamme (Silence Lotto) op 23'15"
   
  7/09/2008 - GROTE PRIJS JEF SCHERENS - RONDOM LEUVEN (VB) - Men Elite 1.1 UCI - 183,3 km – hmin
  Aantal deelnemers : 136
  1. Wouter Mol (Ned)
  2. Janek Tombak (Est)
  3. Kurt Hovelynck
  7. Geert Steurs uit Schoten (Silence Lotto)
  32. Preben Van Hecke uit Berlare (Topsport Vlaanderen)
   
  7/09/2008 - GP BIEREN BAVIK BAVIKHOVE (W) - Elites m.c./Elite z.c./Beloften – Criterium 90 km – 02h06min
  Aantal deelnemers : 38
  1. Stijn Devolder
  2. Cadel Evans
  3. Andy Schleck
  16. Sven Renders uit Wilrijk (Topsport Vlaanderen) op 52"

  7/09/2008 - BULSKAMP-VEURNE (W) - Elite z.c./Beloften - 107 km – 02h35min

  Aantal deelnemers : 20

  1. Bram D'Hondt
  2. Nico Kuypers op 2'08"
  3. Frederik Decaesteker
   

  7/09/2008 - DIKKELVENNE (O) - Elite z.c./Beloften - 119 km – 02h50min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Frederik Verkinderen
  2. Bjorn De Decker
  3. Benjamin Verraes
  10. Kevin Van Den Noortgate uit Geraardsbergen (New Heebra Lombarden) op 1'42"
   

  7/09/2008 - IMDE-WOLVERTEM (VB) - Elite z.c./Beloften - 118,5 km – 02h37min

  Aantal deelnemers : 62

  1. BJORN MEERSMANS uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  2. Jerôme Giaux
  3. Danny Verelst
  4. Patrick Van Roosbroeck uit Duffel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  13. Bart Heirewegh uit Hamme (MBK Delsol CT)
  19. Luc De Moor uit St.Gillis (Edegem BC)

  7/09/2008 - MOLENBEEK-WERSBEEK (VB) - Elite z.c./Beloften - 116 km – 02h51min

  Aantal deelnemers : 58

  1. Kurt Van Goidsenhoven
  2. Frank Van Kuik
  3. Tony Driesen
   

  7/09/2008 - RUISELEDE-KRUISKERKE (W) - Elite z.c./Beloften - 114 km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Mario Willems
  2. Bart Van Speybroek
  3. Koen Demuynck
  20. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 4'00"
  30. Nikola Lion uit St.Niklaas
   

  7/09/2008 - WESTERLO (A) - Elite z.c./Beloften - 120 km – 02h46min

  Aantal deelnemers : 63

  1. Frederique Robert
  2. Nico Indekeu
  3. Kristof Goolaerts
  32. Hervé Van Rompay uit Kessel (Splendid Prorace Audiomix) op 4'25"
   

  7/09/2008 - WIEZE-LEBBEKE (O) - Dames Elite - 107 km – 02h59min

  KAMPIOENSCHAP VAN VLAANDEREN

  Aantal deelnemers : 67

  1. Emma Johansson
  2. Liesbet De Vocht
  3. Ilse Geldhof
  12. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (RABC)
  13. Werner Laure uit Hingene (AA-Drink CT)
  19. Annick Van Leuven uit Schoten (RABC)
  29. Sofie De Nys uit Gentbrugge (De Sprinters Malderen)
  33. Patricia Thijs uit Hoboken (De Sprinters Malderen)
  41. Cindy Vandermeulen uit Stekene (RABC)
  50. Melissa Huyghe uit Breendonk (De Sprinters Malderen)
  53. Melina Ruysschaert (Benelux Team)
  59. Natasja Nobels uit Grembergen (S.C.F.Liedekerke)
   

  7/09/2008 - AALST BIJ SINT TRUIDEN (LB) - Juniores - 80 km – 02h03min

  Aantal deelnemers : 58

  1. Christophe Sleurs
  2. Tim Wellens
  3. Jorg Roosen op 1'40"
   

  7/09/2008 - BAVIKHOVE (W) - Juniores - 59,4 km – 01h24min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Victor Steelandt
  2. Jochen Deweer op 49"
  3. Jean Baptiste Taleux op 1'11"
   

  7/09/2008 - BUDINGEN (VB) - Juniores - 98 km – 02h03min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Niels Schepmans
  2. Timothy Barle
  3. Stef Wijnants
   

  7/09/2008 - MOERZEKE - HAMME (O) - Juniores - 94 km - 02h23min

  Aantal deelnemers :

  1. Joeri Stallaert
  2. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT)
  3. Jens Van De Poel
  5. Kevin Van Goethem uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  6. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Bodysol Lotto CT Menen)
  7. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)
  8. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  9. Jimmy Segers uit St.Gillis (Edegem BC)
  10. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  11. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  12. Laurens Poelman uit Kalken
  13. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  14. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  16. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  17. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  18. Glenn Michiels uit Uitbergen (Hudiko Waasland)
  20. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  21. Maxime De Sutter (Hudiko Waasland)
  23. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  25. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT)
  26. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  27. Kenneth Marien uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
  28. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)
  35. Benz De Vreese uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  36. Bjorn Smet uit Temse (Hudiko Waasland)
  37. Dean Bolssens uit Vrasene (WAC Hoboken)

  7/09/2008 - NIEL (A) - Juniores - 86 km - 02h05min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Willem Van Den Eynde
  2. Michael Calluy
  3. Gertjan Van Ham
  26. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'15"
   

  7/09/2008 - OVERBOELARE (O) - Juniores - 91 km – 02h23min

  Aantal deelnemers : 33

  1. Tim De Troyer
  2. Frederik Backaert
  3. Sven Neckebroeck
   

  7/09/2008 - WINGENE (W) - Juniores - 93 km – 02h19min

  Aantal deelnemers : 58

  1. Kenny Vandenheede
  2. Dries Vannevel
  3. Thomas Deceuninck
  20. Davy Present uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren) op 7'10"
   

  7/09/2008 - WIELSBEKE (W) - Dames Jeugd - 56 km – 01h36min

  Aantal deelnemers : 22 Nieuwelingen

  1. Eline De Roover
  2. Lisa Bogaert
  3. Ymke Stegink
  6. Gilke Croket uit Bornem (Steeds Vooraan Kontich)
  20. Laurenza De Backer (Hoop Op Zegen Beveren)

  Aantal deelnemers : 20 Juniores

  1. Birgit Lavrijsen
  2. Kim Vermeiren op 44"
  3. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
  4. Hanneke Van Gucht uit Bornem (De Sprinters Malderen)
   

  7/09/2008 - SINT-LIEVENS-HOUTEM (O) - Nieuwelingen - 68 km – 01h39min

  Interclubw. / Beker van België

  Aantal deelnemers : 134

  1. Alexander Aerts
  2. Bart Baele
  3. Maarten Craeghs
  10. Kevin Van Staeyen uit Schoten (DCM-GB Vorselaar)
  74. Joeri Persoon uit Stekene (WAC Hoboken) op 18"
  88. Robin Persoon uit Stekene (WAC Hoboken) op 1'18"

  7/09/2008 - BELLEGEM (W) - Nieuwelingen - 67,9 km – 01h55min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Andres Saelens
  2. Xandro Meurisse op 5"
  3. Paco Ghistelinck
  29. Servaas Petrov uit Lokeren (Hudiko Waasland
   

  7/09/2008 - KUMTICH TIENEN (VB) - Nieuwelingen - 63 km – 01h44min

  Aantal deelnemers : 50

  1. Werner Brosens
  2. Kevin Feiereisen
  3. Alexandre Vande Water
   

  7/09/2008 - MACHELEN-ZULTE (O) - Nieuwelingen - 68 km – 01h46min

  Aantal deelnemers : 55

  1. Timothy Claeys
  2. Lennert Buysse
  3. Gianni Cooman
  21. Sander Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
   

  7/09/2008 - MOL HEIDEHUIZEN (A) - Nieuwelingen - 66 km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 29

  1. Frederik Frison
  2. Eddy Daams
  3. Mathias Kerkhofs
   

  7/09/2008 - MOORSLEDE-STROBOME (W) - Nieuwelingen - 65,6 km – 01h44min

  Aantal deelnemers : 30

  1. Nick Desplancke
  2. Pieter Verwee
  3. Simon Doornaert
   

  7/09/2008 - NIEL (A) - Nieuwelingen - 61,5 km – 01h35min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Gilles Loncin
  2. Maarten Van Trijp op 14"
  3. Aron Sempels op 30"
  27. Thomas Collet van L.O. (WAC Hoboken) op 1'35"
   

  7/09/2008 - OVERBOELARE (O) - Nieuwelingen - 69 km – 01h53min

  Aantal deelnemers : 36

  1. Arne Cauchie
  2. Jasper De Buyst
  3. David Desmecht
  4. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia CT) op 1'30"

  7/09/2008 - ROSMEER (BILZEN) (LB) - Nieuwelingen - 60 km – 01h36min

  Aantal deelnemers : 22

  1. Loïc Vliegen
  2. Boris Beelen op 18"
  3. Glenn Sebregts
   

  7/09/2008 - AFFLIGEM (VB) - Aspiranten

  7/09/2008 - GISTEL (W) - Aspiranten

  7/09/2008 - MEER (A) - Aspiranten

  7/09/2008 - OTTERGEM (O) - Aspiranten

  7/09/2008 - PAAL (BERINGEN) (LB) - Aspiranten

  7/09/2008 - DUDZELE (W) - Veldrijden form. A – Nationaal - 60´

  Aantal deelnemers :

  1. Klaas Vantornout
  2. Sven Vanthourenhout op 31"
  3. Davy Commeyne op 1'12"
  12. Stijn Penne (SDC Rogelli CT) op 5'13"
  19. Steven De Caluwé uit Eksaarde (SDC Rogelli CT) op 8'26"
  28. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco CT) op 11'30"
   

  7/09/2008 - ESSEN (HORENDONK) (A) - Veldrijden form. B - 60´

  Aantal deelnemers : 36
  1. Bart Verschueren
  2. Nico Berckmans
  3. Stijn Huys
  4. Geert Wellens
  28. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT)

   

  7/09/2008 - DUDZELE (W) - Veldrijden form. C

  Aantal deelnemers : 29 Jun.: 40´

  1. Valentijn Van De Velde
  2. Lars Van Der Haar op 29"
  3. Jesper Baelen op 38"
   

  Aantal deelnemers : 23 Nieuw.: 30´
  1. Yoshi Dedulle
  2. Gregory Vandaele op 1'00"
  3. Michael Vanthourenhout op 1'10" 

   

  7/09/2008 - ESSEN (HORENDONK) (A) - Veldrijden form. C
  Aantal deelnemers : 49 Jun.: 40´

  1. Wietse Bosmans
  2. David Van Der Poel
  3. Zeb Veestraeten
  39. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
   

  Aantal deelnemers : 34 Nieuw.: 30´
  1. Douw Verberne
  2. Timo Verschueren
  3. Jeroen Meijers

   

  7/09/2008 - DUDZELE (W) - Veldrijden form. D

  Aantal deelnemers : 27 Amateurs/Masters A: 40´

  1. Timmy Maes
  2. Wim Maes op 39"
  3. Nico Van Assche op 44"
   

  Aantal deelnemers : 20 asters B: 40´
  1. Mario Lammens
  2. Dirk Gebruers op 19"
  3. Ivan Smet uit Hamme (Fusion) op 50"
  10. Theo David uit Kruibeke (SDC Rogelli CT) op 5'32"

  Aantal deelnemers : 17 Masters C: 40´
  1. Franky Van Tongelen
  2. Michel Willems op 1'02"
  3. Herman Cop op 2'10"

   

  7/09/2008 - ESSEN (HORENDONK) (A) - Veldrijden form. D

  Aantal deelnemers : 38 Amateurs/Masters A: 40´

  1. Edwin Raats
  2. Wim Jansen
  3. Benny Van Staeyen

  Aantal deelnemers : 24 Masters B : 40´
  1. Jan Van Donink
  2. Dirk Mertens
  3. Erik Teck

  Aantal deelnemers : 26 Masters C : 40´

  1. Walter Marynissen
  2. Rudy Sels
  3. François Mertens

  08-09-2008 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!