.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  23-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE SOMBEKE !!!

  Tony Heirbaut verliest meest spannende spurt van het seizoen van Rieno Stofferis !!!


  23 AUG SOMBEKE stofferisheirbaut
  De gelukkige Rieno Stofferis bij zijn eerste zege en de ontgoochelde
  Tony Heirbaut die als 2de wel een trofee kreeg uit handen van sportraadvoorzitter Rie Maes.
   

   

  DONDERDAG 21/08 – SOMBEKE – Elite z/c & Beloften

   

  23 AUG SOMBEKE start

                       De renners wachten op de start.


  De “Grote Prijs Installatebedrijf Luc Van Grembergen” die door het Sombeekse Feestcomité werd georganiseerd als een hoogtepunt in het meer dan schitterend kermisprogramma 2008, trok naast 68 renners ook heel wat toeschouwers naar de Dries. De wedstrijd is daar ook steeds zo aantrekkelijk omdat de renners er tweemaal per ronde in beeld komen. Voor de plaatselijke renner Nicolaï Gosselin was er zoveel pech bij dat hij zelfs niet van start kon gaan. Hij stond daar met een lekke band alvorens de mensen van WBV het fluitsignaal van vertrek lieten klinken. Jammer genoeg kon hij niet meer herstellen en dus geen koers voor Nicolaï in eigen midden. De renners moest 18 ronden rijden om aan de 118 km te komen. In de eerste ronde wilde Francis Geldhof zich testen want hij was pas terug uit Zwitserland waar hij  zich bekwaamd in de kinesitherapie en had ook in Italië getraind in het kader van triatlon. We zagen hem hier nu volle gas geven vooraan. Enkele jongens volgden hem maar meer zat er niet in. Gewoon een opwarmertje in de koers. Kristof Dhollander was ook heel bedrijvig en zette zich vooraan om met snelle pedaal naar de eerste premie van 20 euro te rennen. De Litouwer Sabaliauskas kon hem even volgen maar dan kwam alles weer samen en de volstrekte rust maakte zich meester van het peloton. Stefan Suy, ook al een Waasmunsternaar, moest de wedstrijd verlaten met een lekke band. Enkel Stefan Ott en Sven Van Uytvanck konden de eer van hun dorp nog verdedigen. Ze deden dat tot het bittere einde. Na 45 km koers vond Stekenenaar Kristof Dhollander het weer tijd om aan te vallen. Hij kreeg Nico Ielegems mee. Half koers hadden ze toch een halve minuut voorsprong op Kim De Rekeneire en Francis Geldhof die zijn laatste brandstof aan het op doen was. In de 11de ronde was de heerschappij van het duo Dhollander – Ielegems ver uit. Koen Van de Velde (Stekene), Rieno Stofferis en Dieter Verbeek naderden en kort daarop volgden ook Gunter Sterck (Klein Sinaai), Guy Smet (Kruibeke) en Nederlander Bart Maas. Alles kwam daarna terug samen. Pas op 35 km van het einde begon een prachtig stuk wielersport. De Rus Pozdnyakov zette een aanval op en kreeg de Litouwer Marius Sabaliauskas, Guy Smet , Lieven Dieleman, Mindaugas Goncaras, Kim De Rekeneire, Gunter Sterck en Bart Maas mee. Er werd nu geknokt en gestreden want het moment was gekomen om naar iets definitiefs uit te kijken.

  In de 14de ronde reden Sterck, Sabaliauskas en Stijn Bruyndonckx weg. Ze hadden nog geen 10 sec toen Tony Heirbaut en Rieno Stofferis de achtervolging inzetten. Met succes. Ze sloten aan en we hadden een kopgroep van vijf. De strijd ging verder. Nog vier renners waren op komst: Dieter Verbeek , Wim Vermant, Guy Van Broekhoven en Richard De Ridder. Ze sloten aan: negen leiders.

  De strijd ging verder. Op 12 km van het einde zetten ook Guy Smet , Mindaugas Goncaras, Pascal Baetens en Koen Van Geyt alles op alles om alsnog naar de negen te rijden. Bij het ingaan van de laatste ronde haalde Guy Smet alles uit zijn grootste versnelling en ze sloten nog aan ook.

  In de spurt nam Guy Smet eerst de leiding en probeerde op kracht de anderen af te troeven maar dat  lukte niet. Het kwam tot een duel tussen Tony Heirbaut en Rieno Stofferis. Millimeters moeten het geweest zijn waarmee Rieno Stofferis zijn eerste zege kreeg toegewezen door de aankomstrechters. Maar misschien wel negentig procent van de mensen die vlak aan de aankomstlijn stonden, hadden Heirbaut zien winnen. Ze vergisten zich dus schromelijk. De Waaslander legde zich sportief neer bij de beslissing en wenste zijn strijdgenoot uit Waarschoot proficiat. Guy Smet eindigde 3de vóór zijn waakhond Mindaugas Goncaras en Dieter Verbeek (5de) die als beste belofte nog een premie van 20 euro kreeg van Vleeshandel Thierens uit Temse. De plaatselijke renners Sven Van Uytvanck en Stefan Ott werden respectievelijk 21ste en 43ste.

   

  Voor Stofferis een gelukkige dag.

  -“Het was hier een rare wedstrijd die lang gesloten bleef. Het is eigenlijk maar op het einde dat we weggeraakt zijn. Ik hoop op nog een paar overwinningen. We zullen wel zien, er zijn toch nog bijna twee maanden om te proberen nog een tweede en derde te behalen.”

  Dat het zijn eerste zege was komt wel verwonderlijk over want deze Stofferis wint anders toch regelmatig zijn koersje.

  -“Ik kende een heel slechte winter en in het begin van het seizoen ben ik een paar keer zeer zwaar gevallen en was heel wat weken buiten strijd. Dan is het toch moeilijk om terug te komen en om iets op te bouwen.”

  De overwinning in Sombeke is voor hem dus een injectie om er nu hard tegenaan te gaan. De laatste drie weken is hij nog maar zelden buiten de eerste zeven. “Maar nooit geen overwinning maar nu heb ik er één en ik hoop dat er nog zullen volgen.”

   

  Tony Heirbaut was ontgoocheld: “ ’t is altijd spijtig als je zo nipt verliest. Winnen is plezanter”, lachte hij nog. In het begin van de koers was hij enkele keren mee geweest vooraan maar hij voelde al dat het lang zou duren voor een definitieve actie.

  -“Uiteindelijk reden er drie weg en reed ik met Stofferis er naartoe en we bleven continu goed ronddraaien tot op het einde.”

  En zo kwam de spurt tussen de twee die ook samen naar de goede vlucht waren gereden.

  -“Guy Smet begon van ver en ik had zijn wiel genomen maar ik ben er misschien wel iets te vroeg over gekomen. Nu word ik hier 2de. Eigenlijk ben ik altijd tevreden. Als ge in de top -5 kunt rijden is het goed. Natuurlijk, als ge er zo dichtbij zijt, dan wil je winnen.”

  Smet Guy koers guy 21 augustus 2008 sombeke 007
  De kopgroep is gevormd en natuurlijk hoort daar ook Guy Smet bij.
   
  23 AUG SOMBEKE inschr
  De drie afgevaardigden van WBV die alle hens aan dek moesten roepen
  om de winnaar te kennen na een spannende spurt tussen Stofferis en Heirbaut.
  Vlnr; Gaby Termont, Johan De Wolf
  en Alain Cannuyer.


  Met dank voor het verslag en de foto's aan "fvdv"

  Met dank voor de foto aan "Saffia"

   

   

   

  23-08-2008 om 21:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 22/08/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan JONAS DE PERMENTIER met zijn 2°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!


  De Permentier Jonas 07

  VRIJDAG 22/08/2008 - ST.JAN - IEPER (W) - Elite z/c & Beloften - 112 km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 60
  1. Rieno Stofferis
  2. Sébastien Six op 7"
  3. Bart De Spiegelaere

   

  22/08/2008 – ROERMOND - NIEUWEGEIN – Men Elite – 173,2 km - 03h51min

  ENECO TOUR – Rit 2

  Aantal deelnemers : 146
  1. André Greipel (Dui)
  2. Juan José Haedo (Arg)
  3. Robert Forster (Dui)
  5. Tom Boonen
  7. Jurgen Roelandts (Silence Lotto)
  93. Francis De Greef uit Puurs (Silence Lotto) op 13"
  95. Geert Steurs uit Schoten (Silence Lotto)
  137. Glenn D'Hollander uit Berlare (Silence Lotto) op 1'21"
   

  22/08/2008 - ZINGEM (BEKER VLAAMSE ARDENNEN) (O) - Nieuwelingen - 59 km - 01h35min
  Aantal deelnemers :
  1. JONAS DE PERMENTIER uit Sinaai (Avia CT)
  2. Tim Merlier
  3. Quentin Hoper
  8. Jens Geerinck uit Grembergen (Rudyco CT)
  10. Joeri Persoon uit Stekene (WAC Hoboken)

  23-08-2008 om 20:59 geschreven door kenny


  22-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 24 AUGUSTUS - EETFESTIJN WIELERCLUB WILLEN IS KUNNEN !!!

  Eetfestijn Buggenhout

  Bron : Johan De Wolf


  22-08-2008 om 11:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUDYCO TEAM OP ZOEK NAAR 5 NIEUWELINGEN VOOR 2009 !!!

  Rudyco CT zoekt nog 5-tal nieuwelingen voor 2009 !!!

  RUDYCO jonge renners

                       De 4 nieuwelingen van dit jaar.

   

  Ben je geboren in 1993 of 1994, woon je in het Waasland of rond Dendermonde en ben je op zoek naar een team voor 2009?

  Het Rudyco Cycling Team uit Hamme begon dit jaar met jeugdwerking. Volgend jaar gaan ze deze werking nog verder uitbreiden. Voor de nieuwelingenploeg zijn ze nog op zoek naar een 5-tal renners om het team te versterken. Bedoeling is dat ze met een kern van een 9-tal renners aan enkele interclubs deelnemen en dat ze eens in het buitenland gaan koersen in de vakantie.

  Wat kan je van Rudyco verwachten?

  Hun missie luidt als volgt:

  “Jongeren begeleiden om hun potentieel maximaal te ontwikkelen en dit op het vlak van fysiek, tactiek/techniek en mentaliteit. Dit alles gebeurt in een speelse, amusante en ontspannen teamcontext.”

  Het doel is dus om jongeren te helpen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. De verworven vaardigheden kunnen ze op verschillende manieren dan zelf later aanwenden. De jongeren worden dus niet alleen begeleid om hun fysieke prestaties te verhogen met een profcontract als ultiem doel. Wel is het de bedoeling om hen zo breed mogelijk te ontwikkelen, zowel op fysisch, tactisch/technisch als mentaal vlak.

   

  Fysiek

  O Jongeren begeleiden bij de trainingen, hen de principes van wielertraining eigen maken zodat ze op een bewuste en doordachte manier kunnen trainen.

  Elke jongere apart opvolgen aan de hand van ‘opvolgingsfiches’: de jongere wordt dus niet beoordeeld ten opzichte van leeftijdsgenoten maar wel ten opzichte van zichzelf (hoeveel vooruitgang maakt de jongere).

  Multidisciplinaire aanpak: jongeren de verschillende wielerdisciplines laten proeven: BMX, veld/MTB, piste en weg. Voor BMX kan samenwerking met een lokale BMX-club een optie zijn, voor piste samenwerking met de Wase Wielerschool en/of de opleidingen van Wielerbond Vlaanderen.

  Ook andere sporten kunnen aan bod komen, zeker in de winterperiode (vb. schaatsen,…).

  Nodige aandacht voor lenigheid en stabiliteitsoefeningen.

  Enkele wedstrijden buiten België voor +15 jarigen als ‘eye-opener’.

   

  Techniek/Tactiek

  o Techniek: jongeren leren om hun fiets volledig onder controle te krijgen. Dit kan door middel van eenvoudige oefeningen zoals surplace, springen, drinkbus aannemen, remtechnieken, bochtentechniek, …

  Techniek: meer wedstrijdspecifieke elementen: in groep leren rijden, sprinten, in waaier rijden, tijdrijden, klimmen, dalen, ‘rondrijden’,…

  Techniek: basisbeginselen van fietstechniek aanleren

  Tactiek: jongeren de diverse wedstrijdsituaties aanleren en leren interpreteren

   

  Mentaliteit

  Jongeren een sportieve attitude bijbrengen: competitie maar met respect voor tegenstand

  Teamspirit: als één team naar buiten komen en ook voor elkaar opkomen

  Attitude van verantwoordelijkheid bijbrengen (bv. hen bepaalde oefeningen zelf laten uitvinden, leiden,…), eigen initiatief stimuleren

  Niet-discriminatie: iedereen is welkom (ook meisjes, allochtonen,…)

  Veiligheid: voorkomen (helm, fiets,…) en leren anticiperen in verkeerssituaties

  Engagement: betrokkenheid bij de club en enthousiasme

   

  De basisprincipes van de huidige club blijven ten allen tijde behouden. Teamspirit (zowel binnen als buiten de koers) en aandacht voor alle renners, ongeacht hun sportieve prestaties, zijn basiswaarden die steeds nagestreefd zullen worden. Dit betekent dat jonge renners vooral aangetrokken zullen worden met garanties tot een goede opleiding en niet met materiële garanties (prestatiepremies,…).

  Kernwaarden blijven positieve ingesteldheid, plezier, ontwikkeling, sportiviteit, eerlijkheid, inzet, betrokkenheid, inzet en teamspirit. De club ondertekende ook de Panathlon-verklaring die deze waarden ondersteunt.

  Interesse?: mail voor 15 september naar rudycocyclingteam@hotmail.com en dan nemen we contact met je op voor meer info.

  Op onze blog www.bloggen.be/rudycojeugd kan je al eens bekijken wat we dit jaar zoal hebben gedaan.

   


  Bron : Flor Van de Velde

  22-08-2008 om 11:38 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN TREK-KMC TEAM WAASMUNSTER !!!

  Ivan Porters wint bij Masters 2 en Petra Mermans wint 2 maal bij de dames !!!

   

  Uitslagen TREK - KMC TEAM vzw :

   

  - Vrijdag 15 Augustus in Senonchamps Bastogne werd de 4e manche van de Wallonia cup gereden.

  1e plaats voor Ivan Porters, master 2

  1e plaats voor Petra Mermans

  2e plaats voor Jay Bijtebier, aspirant in de kids trophy

  3e plaats voor Quentin Art, junior

  3e plaats voor Robin Porters, belofte


  Portes Ivan 02  Trek KMC 03

  Trek KMC 05

  - Zondag 17 Augustus in Bütgenbach werd de 6e manche van de Euregio mtb cup gereden.

  1e plaats Petra Mermans

  2e plaats Ivan Porters, master 2

  2e plaats Quentin Art, junior

  3e plaats Mark Donné, master 1


  Portes Ivan 01 Trek KMC 04


  - Zondag 17 Augustus werd te Waregem de city team challenge gereden.

  3e plaats voor Jay Bijtebier, aspirant

   

  Volgend weekend zijn ze in Westouter Heuvelland voor nog een manche van de Flanders cup.

    

  Verslag van Ivan Porters :

  Een zwaar maar nuttig weekend dus ...

  Op vrijdag Wallonia-cup Senonchamps, parcours bleek redelijk vlak te zijn met heeeeeeel veeeeeeeel wortels en draaien en keren. De start was heel belangrijk en ik liet me niet in de doeken doen, al direct weg en mijn voorsprong op eerst Ronny Geerts en nadien wereldkampioen Patrick Meersschaert, vergrootte ronde na ronde van 40sec naar bijna 2min bij het ingaan van de laatste ronde van 6. Uiteindelijk dus (echt makkelijk niet, heb toch wel 4-5 rondes het volle pond gegeven) gewonnen voor Meersschaert en Geerts, was zelfs sneller dan de Masters 1, een super-goed gevoel dus!

  Ik neem in de Wallonia-cup nu ook de leiding over in het totaalklassement.

   

  Op zondag dan naar Butgenbach, een klassieker ondertussen.

  Het parkoers was een beetje aangepast, zelfs iets makkelijker...... maar 5 rondes zou betekenen meer dan 2 uur en dat met vrijdag nog niet verteerd want recupereren en ouder worden ...

  Ik startte dus eerder rustig zonder te forceren in de lange startklim rond plek 25, had Ronny steeds in mijn vizier en kon langzaam opschuiven zeker als Moons nog eens komt voorbij gestoven.

  Samen rijden we het gat op Ronny toe, de top van de Masters 2 rijdt samen dus en het valt effe stil, ik neem dan resoluut de leiding en enkel ik en Geerts blijven nog over.

  We zijn aan elkaar gewaagd, blijkt aan de speldeprikken die we uitdelen, steeds kan ieder van ons moeizaam terugkeren. Op het laatste rechte stuk (nog 1km te gaan) draait hij de gaskraan volledig open, ik kan aanpikken en voel men kansen stijgen maar in de laatste bochtencombinatie voor de finish schiet er een kramp in beide bovenbenen ......weg overwinning, wel weer 2e plek , ook wel goed zeker? Ook 10 en 11 in scratch! nummer 9 reed vlak voor ons, niet slecht voor ouwe rakkers. Vooral content van de 2-daagse, de conditie zit dus goed, op naar meer van dit!

  Zaterdag alvast de Flanders Cup in Heuvelland, zondagnacht vertrekken we dan naar Pra Loup, september wordt een belangrijke maand.

   

  Trek KMC 06 

     Met dank voor het verslag en de foto’s aan Teammanager “Liliane De Staebel” van TREK - KMC TEAM vzw.

  22-08-2008 om 11:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 21/08/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan PREBEN VAN HECKE met zijn 1°Seizoenszege bij de Profs en met zijn titel van Provinciaal Kampioen !!!


  Van Hecke Preben 2008

  DONDERDAG 21/08/2008 - MERE (ERPE-MERE) - (O) - Elites m/c /Elite z/c & Beloften - 165 km - 03h54min
  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP

  Aantal deelnemers : 91
  1. PREBEN VAN HECKE uit Berlare (Topsport Vlaanderen)
  2. Matti Helminen
  3. Igor Abakoumov op 33"
  14. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Mitsubishi Jartazi) op 40"
  19. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Topsport Vlaanderen) op 1'50"

  21/08/2008 - BEEK - ROERMOND – Men Elite - 173,8 km - 04h16min

  ENECO TOUR – Rit 1

  Aantal deelnemers : 149
  1. Tom Boonen
  2. Daniele Bennati (Ita)
  3. Fabio Sabatini (Ita)
  4. Jurgen Roelandts (Silence Lotto)
  70. Geert Steurs uit Schoten (Silence Lotto)
  98. Glenn D'Hollander uit Berlare (Silence Lotto)
  132. Francis De Greef uit Puurs (Silence Lotto)

  21/08/2008 - AARSCHOT (VB) - Elite z/c & Beloften - 70 km - hmin
  Aantal deelnemers :

   

  21/08/2008 - WAASMUNSTER - SOMBEKE (O) - Elite z/c & Beloften - 118 km - 02h45min
  Aantal deelnemers : 68
  1. Rieno Stofferis
  2. Tony Heirbaut uit Stekene (PWC Jan Snel)
  3. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  9. Gunter Sterck uit Stekene (WSV Artevelde)
  15. Patrick Van Roosbroeck uit Duffel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'20"
  16. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco CT)
  17. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  18. Alex Goossens uit Vrasene
  20. Tom De Beer (Rudyco CT)
  25. Steven Goossens uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  26. Wim Maes uit Sinaai (Van Eyck Sport)
  27. Domien Geerts uit Breendonk (De Rupelspurters Boom)
  31. Gino Van Broeck uit Belsele
  33. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  34. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco CT)
  36. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco CT)
  38. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco CT)
  39. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (Rijschool AH-Gentse VS)
  41. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  43. Stefan Ott uit Waasmunster (Hudiko Waasland)
  44. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)

   

  21/08/2008 - AARSCHOT (VB) - Dames Elite - 42 km - hmin
  Aantal deelnemers :

   

  21/08/2008 - (A) - Men Juniors 2.1 UCI – km - hmin

  JUNIOR TOUR OF BELGIUMM - 1° RIT

  Aantal deelnemers :

   

  21/08/2008 - AARSCHOT (VB) - Juniores - 50 km - hmin
  Aantal deelnemers :

   

  21/08/2008 - EDEWALLE-KORTEMARK (W) - Juniores - 84 km - 02h03min
  Aantal deelnemers : 57
  1. Kenny Depuydt
  2. Aivaras Ciuszauskas
  3. Thomas Honorez

  22-08-2008 om 10:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB-WEDSTRIJD TE KORTENAKEN !!!

  Matthias Van de Velde wint nu ook te Kortenaken bij de 14 jarigen en Thomas verbazend sterk met een 2de plaats bij de 12 jarigen !!!

   

  Donderdagavond 21/08 stonden Thomas en Matthias Van de Velde aan de start te Kortenaken, Randsberg ,waar de zevende proef doorging om het Vlaams Kampioenschap.

  Het beloofde een zeer spannende wedstrijd te worden daar er een Waalse selectie was afgevaardigd door nationaal Mtb begeleider Laurent Saublens , met in elke reeks de Belgische Kampioen aan de start en de gebroeders Van de Velde met hun zilveren plak en nog tal van andere kleppers  , zo stonden hierdoor de beteren aan de start. Het parcours daarentegen was met drie klimmetjes erin niet van de zwaarste , op deze lichtlopende omloop lag de snelheid bijgevolg zeer hoog.


  Van de Velde Thomas kortenaken 006
   

  Matthias Van de Velde was zenuwachtig aan de start gekomen daar hij nog eens wou laten zien aan de bondsmensen dat hij niet toevallig aan de leiding staat in het klassement. Van in de start waren ze met zijn vieren voorop maar het was zeer moeilijk om een kloof te slaan op deze omloop. Matthias had telkens op de klimmetjes het tempo de hoogte in gejaagd maar kon geen kloofje slaan, zodat hij alles zette op de laatste klim waar hij een kloof kon slaan en zo met 200 meter voorsprong kon zegevieren voor Jasper Maes werd 2de en Kevin Panhyzen derde die nog meer terrein had moeten prijsgeven.

  Matthias behaald in deze Kidschallenge nu 6 zeges op 7 wedstrijden.

   Van de Velde Matthias kortenaken 015


  Thomas Van de Velde
  verbaasde alweer vriend en vijand door in de tweede ronde aansluiting te vinden bij Belgisch Kampioen Scott Seykens en bleef de hele wedstrijd in zijn buurt zodat Thomas in de spurt zijn meerdere moest herkennen , Jarvid Lemmens werd hier derde en Jens Teirlinck winnaar vorig Zondag was pas vijfde. Thomas was door deze prestatie zeer blij omdat het de eerste maal was dat er iemand bij Scott kon blijven tot op het eind en liet zien dat zijn zilveren medaille geen toevalstreffer was op het BK.

   

  Volgende week staan ze aan de start te Langdorp voor de 8ste Manche.

   

   

  Met dank voor de foto’s en het verslag aan “Patrick Van de Velde”

  22-08-2008 om 10:17 geschreven door kenny


  21-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN DONDERDAG 21/08/2008

  Onder leiding van Gilbert De Paepe en Peter Van Havere vertrokken Donderdagmorgend om 09h00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 
  18 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit over de Koewacht en door de Wase Polders.

  De kopmannen van de dag waren Peter Van Havere en Dirk Trogh die zowel in de regen als op de tegenwind de kar trokken.
  De totale afstand bedroeg 87 Km en het gemiddelde was goed voor 32,6 Km/h.

  Wie reden zoal mee : Gilbert De Paepe , Richard Desmet , Peter Van Havere , Pierre Bollaert , Franky De Witte , Thomas Neyt , Kris Meerschaert , Raf Martens , Dirk Onghena , Jos Vermeulen , Fons Van Raemdonck , Jelle Stoop (even terug uit Amerika) , Dirk Trogh enz.... en Kenny Janssens.

  21-08-2008 om 19:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 24/08 - DE THEO VERSCHUEREN CLASSIC !!!

  Er is weer de Theo Verschueren Classic !!!

  WK 16 AUG VERSCHUEREN1972
  Toen Theo in 1972 wereldkampioen werd woonde hij in Beveren
  waar hij op het gemeentehuis werd ontvangen door de
  toenmalige burgemeester Marcel Van der Aa zaliger.

  SINT-NIKLAAS. Op zondag 24 augustus presenteert het Verschueren Cycling Team de "Tweede Theo Verschueren Classic". De vele positieve kritiek na afloop van de eerste uitgave in 2007, hebben de organisatoren niet getwijfeld om dit jaar de Classic weer te organiseren. Wielerliefhebbers, jong en oud, kunnen kiezen tussen een tocht van 80 km en een tocht van 130 km op een prachtige omloop doorheen het Waasland met alle ingrediënten van een echte Vlaamse Klassieker. Er kan vertrokken worden tussen 7u30 en 11u. Dankzij de vlekkeloze organisatie vorig jaar en het mooi parcours, krijgt de rit dit jaar van de Vlaamse Wielrijdersbond het statuut van "semi-klassieker".

  Nieuw dit jaar is ook de "Theo's gezinsfietstocht van 35 km". Een toegankelijke en goed bewegwijzerde tocht in de regio die vertrekt  tussen 10u en 15u. Bij aankomst wacht iedereen een gratis pannenkoek. Dit alles als eerbetoon aan Theo Verschueren : ex-wereldkampioen op de piste halve fond (stayers) goud in 1971 te Varèse en in 1972 in Marseille, zilver in 1969, 1970 en 1974.

  Start en aankomst aan Verschueren Sport Europark Noord 5 Sint-Niklaas

  Ruime parking - douches - kleedkamers - randanimatie - verzekering per deelnemer.

   

   

   

  Met dank voor het verslag en de foto aan “Flor Van de Velde”.

  21-08-2008 om 18:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATRICK MEERSSCHAERT OP WEG NAAR PRA LOUP !!!

  Patrick Meersschaert vertrekt naar Pra Loup voor het WK – MTB !!!

   

     Meersschaert Patrickcity race 2
  Foto genomen tijdens de city team challenge in Waregem. 

  Zaterdag vertrek Patrick Meersschaert uit Stekene naar Pra Loup voor het WK-MTB (Zondag 31/08) en meteen zitten de zwaarste trainingen als voorbereiding erop : al de wedstrijden de voorbije weken waren gekoppeld aan trainingen en in functie van het WK,  het resultaat was ondergeschikt. Vrijdag 15/08 werd Patrick nog tweede in Senonchamps maar had de dag voordien er al een zware training op de citadel in Namen opzitten. Zaterdag was een rustige dag en zondag was hij afgezakt naar Waregem voor de teamchallenge maar daar had Patrick een verkeerde bandenkeuze gemaakt en nog loodzware benen van de trainingen : samen met Steven De Roeck werden ze 7de. Deze week heeft hij nog enkele intervaltrainingen gedaan op de brug in Meerdonk en dat moet het dan maar zijn !
  Patrick Meersschaert : “Zondag ga ik een eerste keer op de omloop trainen zodat we weten welk materiaal te gebruiken (banden, zadelhoogte, ....) en dan begint de concentratie. Als het lukt stuur ik af en toe wel wat nieuws door. “

  P.S. Op de website www.upct.nl kan je wellicht ook het nieuws volgen.

   


  Met dank aan “Patrick Meersschaert” voor het verslag en de foto.

  21-08-2008 om 18:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 20/08/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  WOENSDAG - 20/08/2008 TORHOUT (W) - Elite z/c & Beloften - 138 km - 03h14min
  Provinciaal Kampioenschap

  Aantal deelnemers : 113
  1. Mario Willems
  2. Stijn Minne op 23"
  3. Stijn Nauwynck
  9. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Soenens Germond) op 1'32"
  35. Thibault Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk Gaverzicht) op 5'00"

  20/08/2008 – SITTARD - GELEEN – Men Elite – 4,4 km

  ENECO TOUR – Proloog

  Aantal deelnemers : 151
  1. José Ivan Gutierrez Palacio (Spa) in 5'31"
  2. Cyril Lemoine (Fra) op 0"00
  3. Edvald Boasson Hagen (Noo) op 1"
  53. Glenn D'Hollander uit Berlare (Silence Lotto) op 19"
  76. Francis De Greef uit Puurs (Silence Lotto) op 24"
  129. Geert Steurs uit Schoten (Silence Lotto) op 39"


  20/08/2008 - RUISELEDE (W) - Am./Mast./Elite z/c & Beloften - 94 km - 02h15min
  Aantal deelnemers : 57
  1. Mantas Mikuzis
  2. Justinas Tautkus
  3. Sébastien Six op 41"
  7. Geert Joos uit Oppuurs (MBK Delsol Team) op 1'37"
  17. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 3'08"
  28. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (Rijschool AH-Gentse VS) op 5'39"
  32. Sander Aper uit Moerbeke (WSV Artevelde)
  41. Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht (Wac Hoboken)

   
  20/08/2008 - ADINKERKE-TIJDRIT (W) - Juniores – Tijdrit=19,1 km

  Aantal deelnemers : 121
  1. Jeroen Lepla in 24'35"63
  2. Arthur Vanoverberghe op 7"03
  3. Sean Van De Waeter op 28"36
  9. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (KSC Denderstreek Labiekes) op 51"62
  49. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (KSV Deerlijk Gaverzicht) op 2'52"89
  53. Gerben Peersman uit St.Amands (Steeds Vooraan Kontich) op3'02"71
  54. Glenn De Ridder uit Stekene (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'05"39
  73. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT) op 3'50"17
  78. Oliver Naesen uit Berlare (KSC Denderstreek Labiekes)  op 3'58"07

   

  20/08/2008 - GEETBETS (VB) - Juniores - 81 km - hmin
  Aantal deelnemers :

   

  20/08/2008 - MERE (O) - Juniores - 98 km - 02h31min
  Aantal deelnemers : 43
  1. Tim De Troyer
  2. Laurens Poelmans uit Kalken (Hudiko Waasland) op 11"
  3. Jens Mertens
  5. Niels Vandyck uit Puurs (Thompson CT)

   

  20/08/2008 - WAASMUNSTER-HERT (O) - Juniores - 96 km - 02h47min
  Aantal deelnemers : 48
  1. Joeri Stallaert
  2. Kevin Mollen
  3. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  4. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  5. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT) op 10"
  6. Ruben Scheire uit Beervelde (Isorex CT) op 1'30"
  8. Jeroen Goudket van L.O. (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'40"
  11. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland) op 1'50"
  12. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  13. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  14. Pieter Oelbandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  15. Kevin Van Goethem uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  18. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland) op 2'12"
  19. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT)
  21. Jeffrey Herrebaut uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'00"
  24. Maxime De Sutter uit Belsele (Hudiko Waasland)
  26. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  27. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  28. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)
  31. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  32. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  36. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 3'12
  37. Dean Bolssens uit Vrasene (Wac Hoboken)
  38. Lesley Heyndrickx uit Nieuwkerken (Wac Hoboken)
  40. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)

   

  20/08/2008 - ADINKERKE-TIJDRIT (W) - Nieuwelingen – Tijdrit=16,8 km
  Aantal deelnemers : 83
  1. Jens Vandenbogaerde in 22'56"92
  2. Frederik Frison op 5"01
  3. Bert Van Lerberghe op 6"20
  74. Nigel Lindemann uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 3'39"96

   

  20/08/2008 - MOPERTINGEN (BILZEN) (LB) - Nieuwelingen - 62,7 km - 01h33min
  Aantal deelnemers : 43
  1. Gert Lodewijks
  2. Amaury Capiot
  3. Sjoerd Vanderluyden

   

  20/08/2008 - RUISELEDE (W) - Nieuwelingen - 67 km - 01h44min
  Aantal deelnemers : 85

  1. Elias Van Breussegem
  2. Lander Seynaeve op 3"
  3. Gilles Loncin 

  21-08-2008 om 18:54 geschreven door kenny


  20-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG HAMME ASPIRANTEN - WAC HOBOKEN !!!

  Wielernieuws Hoboken Wac afdeling Waasland.

   

  DSC00352

  ZONDAG 18/08 - Uitslag Aspiranten koers te Hamme.

   

  12-jarigen : Met 18 renners gingen ze van start na een aantal ontsnappingspogingen van Jacob Relaes en Maxim Van Hiel bleef het een gesloten wedstrijd die eindigde op een pelotonsprint waar Maxim iets te laat uit het wiel kwam en een paar centimeter te kort kwam voor de eerste plaats Maxim Van Hiel 2pl , Relaes Jacob 4pl , Pauwels Robin 6pl , Vermeiren Gianni 10pl , Milliau Jelle 16pl.


  DSC00330 DSC00332

  DSC00337


  13-jarigen :
  Met 33 renners gingen ze van start na een zeer snelle start van Jens Vertenten werd het een snelle koers vanaf de eerste ronde , samen met Stef Vecauteren hielden ze de snelheid zeer hoog tot ze met een groepje van 10 renners naar de aankomst konden sprinten Vertenten Jens 5pl , Vercauteren Stef 6pl , Persoon Pieter 13pl , Waterschoot Django 26pl , Cools Jeffry 28pl.


  DSC00353 DSC00347

  14-jarigen : Met 23 renners gingen ze van start, na een zes tal ronden koersen ging Glenn Rotty eens een keer aanvallen tot hij gezelschap kreeg van Vandecauter Uwe ,samen koersten ze een voorsprong van 30seconden bij elkaar maar Verbeken Cedric met een paar andere renners werkten goed samen tot ze bijna aan het achterwiel van Glenn waren plaatste hij terug een versnelling en zo koerste Rotty Glenn naar de overwinning , Van Steerteghem Michiel 4pl , Van Dam Tom 6pl , Huyghe Yenthell 13pl , Drumont Matthijs 14pl , Schelfhout Kenzo 20pl.


  DSC00476  DSC00493  Met dank aan “Frank Van Dam” voor het verslag en de foto's.

  20-08-2008 om 23:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE BOOISCHOT !!!

  Bert Verboven haalt het nog net voor de aanspurtende groep , Guy Smet eindigt op de 4de plaats !!!


  Verboven Bert

  DINSDAG 19/08 – BOOISCHOT – Elite z/c & Beloften

   

  Dinsdag vertrokken 84 renners te Booischot om een afstand af te leggen van 120 Km of 16 ronden van 7,5 Km. In de eerste ronde konden de toeschouwers genieten van enkele aanvalspogingen die telkens in de kiem werden gesmoord. Vanaf ronde 5 konden zich 25 renners afscheiden van het peloton met daarin : Jens Gys , Bert Verboven , Roel Van Looy , Patrick Gouwkens , Serge Joos , Guy Smet (Kruibeke) , Daniel Smets , Björn Coomans (Willebroek) , Kristof Goolaerts , Kim Tesseur , Tom Goovaerts , Adam Blythe , Bart Bruyndockx , David Willemsens , Gerry Van Den Eynde , Nico Indekeu , Ben Van Baelen , Hervé Van Rompay (Kessel) , Bjorn Meersmans (Bornem) , Wim De Vries , ? ? ? en Daniel Davies (werd er later nog af gereden). De kopgroep reed snel een bonus van 2min bij elkaar zodat het peloton op 3 ronden van het einde de wedstrijd mocht verlaten. De finale werd ingegaan met 21 renners want voor 4 renners ging het vooraan nog te snel of hadden te kampen met pech. Op 2 ronden van het einde demarreerde Bert Verboven en die kreeg het gezelschap van Kristof Goolaerts maar op het einde van de wedstrijd met de meet inzicht sloten de andere 19 renners juist aan maar de 2 leiders hadden de sprint reeds ingezet en Bert Verboven won deze voor Kristof Goolaerts en Adam Blythe , Guy Smet eindigde op plaats 4 en Bjorn Meersmans op plaats 5. Björn Coomans werd nog 9de en Hervé Van Rompay 20ste.


  Smet Guy koers guy 19 augustus 2008 booischot 005
  De groep achtervolgers op de 2 leiders met alweer een zeer hardwerkende Guy Smet die de groep
  in de laatste ronde terugbrengt tot op het wiel van de vluchters.

  Smet Guy koers guy 19 augustus 2008 booischot 002
                               De kopgroep met renners die proberen weg te geraken.


   

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”

  20-08-2008 om 22:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 19/08/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  DINSDAG 19/08/2008 - GP STAD ZOTTEGEM (O) - Men Elite 1.1 UCI - 194 km - hmin

  Aantal deelnemers :
  1. Roy Sentjens
  2. Preben Van Hecke uit Berlare (Topsport Vlaanderen)
  3. Fabio Polazzi
  7. Greg Van Avermaet uit Hamme (Silence Lotto)
  19. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Topsport Vlaanderen)
  20. Michael Van Staeyen uit Schoten (Rabobank CT)
  50. Sven Renders uit Wilrijk (Topsport Vlaanderen)
  67. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto)
  73. Sven Wielandt uit Beveren (Profel Prorace CT)
  105. Ward Bogaert uit Stabroek (Profel Prorace CT)

   

  19/08/2008 - WERVIK (W) – Interclub -  Elite z/c & Beloften - 168 km - hmin

  OMLOOP VAN DE GRENSSTREEK

  Aantal deelnemers : 173
  1. Logan Hutchings
  2. Gregory De Munster
  3. Stijn Joseph

   

  19/08/2008 - BOOISCHOT (A) - Elite z/c & Beloften - 120 km - 02h47min
  Aantal deelnemers : 83
  1. Bert Verboven
  2. Kristof Goolaerts
  3. Adam Blythe
  4. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  5. Bjorn Meersmans uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  9. Björn Coomans uit Willebroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  20. Hervé Van Rompay uit Kessel (Splendid Prorace Audiomix)
  23. Glenn De Wolf uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'30"
  34. Patrick Van Roosbroeck uit Duffel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

   

  19/08/2008 - EVERGEM WIPPELGEM (O) - Juniores - 97 km - 02h25min
  Aantal deelnemers : 41
  1. Nick Nieuwdorp
  2. Michael Derille
  3. Aivaras Ciuszauskas
  23. Jens Van Landeghem uit Beveren (RABC) op 5'47"

   

  19/08/2008 - LANGEMARK-MADONNA (W) - Juniores - 84 km - 02h08min
  Aantal deelnemers : 32
  1. Kenny Depuydt
  2. Kevin Clemme op 56"
  3. Tom Devriendt
  8. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC D-Bike CT) op 2'15"

   

  19/08/2008 - WERVIK (W) - Amateurs + Masters A - 57 km - 01h24min
  Aantal deelnemers : 33

  1. Pedro Michels
  2. Nico Debaes uit Desselgem (BCV Works CT)
  3. Geoffrey Luyssen

  19/08/2008 WILRIJK (A) - Piste - zonder motoren
  13 Jarigen - 9 deelnemers
  1. Eloy Van Meirvenne (WAC Hoboken)
  2. Dante Van Hooydonck  (WAC Hoboken)
  3. Matthias Van Beethoven
  5. Demmy Druyts uit Wilrijk (DCM-GB Vorselaar)
  6. Jens Vertenten (WAC Hoboken)

  19/08/2008 HULSHOUT - TROFEE RIK VAN LOOY (A) - Piste - zonder motoren

  20-08-2008 om 20:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 19/08/2008

  WAC-Logo

  WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC – AFDELING WAASLAND

  De uitslagen van afgelopen weekend   Deze week weer heel wat overwinningen bij de Wase Wacers !!!

   

  Eloy Van Meirvenne won vorige week dinsdag weer op de piste te Wilrijk en staat ondanks zijn late start reeds goed in het klassement.

  Vrijdag won Joeri Persoon bij de nieuwelingen in Haasdonk

  Zondag won Glenn Rotty in Hamme bij de aspiranten en Gerben Van Haute bij de miniemen in de tijdrit te Mater.

   

  PROFIAT JONGENS !!!

   

  Verdere uitslagen

  Miniemen te Mater : Gerben Van Houte won de tijdrit en gaf op met pech in de rit in lijn , Cedric Beck werd  bij de 10 jarigen, bij de 11 jarigen werd Arne De Loose 9°

   

  Aspiranten te Assenede werd Michiel Relaes 25° in zijn eerste wedstrijd.

  In Hamme was het een wacfestijn

  Bij de 12 jarigen werd Maxim Van Hiel 2°, Jacob Relaes 4°, Robin Pauwels 6°, Gianni Vermeirne 10° en Jelle Milliau 16°.

  Bij de 13 Jarigen werd Jens Vertenten 5°, Stef Vercauteren 6°, Pieter Persoon 13°, Django Waterschoot 26°

  Bij de 13 jarigen werd Glenn Rotty 1°, Michiel Van Steerteghem 4°, Tom Van Dam 6°, Yentell Huyghe 13°, Matthijs Drumont 14°, Kenzo Schelfhout 20°.

   

  In de nieuwelingen te Haasdonk werd Joeri Persoon 1°, Robin Persoon 7°, Thomas Collet 12°,Matthias Van Walle 27°.

  In Sombeke werd Joeri Persoon 5°.

  In de interclub te Zwevegem reden drie Waaslanders in het peloton uit. Matthias Van Walle werd 45°, Robin Persoon 56° en Thomas Collet 75°.

   

  Bij de junioren werd te Haasdonk Biondi Marin 56°.

  In Evergem weden Brian Rubens 27° en Dean Bolsens 28°.

  In De Klinge werd Dean Bolsens 23°.

   

  In het afscheidsfeest van onze viervoudige Belgische kampioen Tom Steels was het Wac-Team goed vertegenwoordigd. In één van de valpartijen waren ze ook goed vertegenwoordigt. De voornaamste slachtoffers waren Gerben De Kever en Cisse Deckers. Toch was het een fantastisch feest. Eerst een prachtige rondrit, dan een verrassende parachutesprong, een ludiek criterium met heel wat vedetten. Een drinkbussenworp en vooral veel ambiance.

   

  Dinsdag is het weer voor miniemen en aspiranten op de wielerbaan te Wilrijk weer initiatie en wedstrijden. Voor de miniemen vanaf 18 uur en voor de aspiranten vanaf 19 uur.

   

  Woensdag is het training om 18.30 uur aan de kerk te Vrasene voor miniemen en aspiranten. Voor de nieuwelingen en ouder is het vanaf 14.15 uur training vanaf de kerk te Vrasene.

   

  Zondag is het de laatste wedstrijd welke meetelt voor het clubkampioenschap bij de aspiranten te Brecht. Voor de miniemen zijn er ook proeven voor de miniemen te Brecht vanaf 11 uur. Bij de aspiranten staat bij de 14 jarigen Tom Van Dam aan de leiding in het klassement. In alle reeksen rijden de wacers allemaal in dezelfde reeksen indien er gesplitst wordt zodat alles eerlijk verloopt. De aspiranten beginnen om 14 uur.

   

   

  Met dank voor het verslag aan “Paul Van Vlierberghe”

  20-08-2008 om 05:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE BALEGEM !!!

  Goncaras wint nipt spurt bergop van Guy Smet !!!


  Smet Guy koers guy 18 augustus 2008 balegem 005
                        Goncaras met de bloemen en Guy Smet die de beker kreeg als tweede.

   

  MAANDAG 18/08 – BALEGEM – Elite z/c & Beloften


  48 deelnemers te Balegem en zij mochten 12 ronden van 9,7 Km of 117 Km afleggen.
  In de eerste ronde een aanval van Steven Thijs en Bjorn Dedecker en zij kregen een bonus van 1 minuut en dan werd het tijd dat het peloton in stukken brak en dit gebeurde in de 5de ronde. Dan kwam er op 30 seconden een achtervolgend duo met Mindaugas Congaras en Bart Kuypers die reden 30 seconden bonus bij elkaar maar Guy Smet (Kruibeke) en Marius Sabaliauskas konden hier nog bij aansluiten zodat we in ronde 8 een kopgroep hadden van 6 renners. Maar in ronde 9 stopte Bjorn Dedecker gewoon, die hield het voor bekeken en dus waren ze nog met 5.

  Bij het ingaan van de laatste ronde demarreerde Marius Sabaliauskas en Guy Smet ging mee maar Congaras hing ook aan zijn wiel , dus met 3 de finale in en het was een sprint die nipt werd gewonnen door Mindaugas Congaras voor Guy Smet die op 6 dagen tijd 3 maal 2de werd. (14 x dit seizoen al !!!)

  Smet Guy koers guy 18 augustus 2008 balegem 003
                       Foto van het peloton met zowel een Litouwer voor als achter Guy Smet. 


  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”

  20-08-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  19-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 19/08/2008
  Onder leiding van Etienne Fleury en Dirk Vanhee vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 
  14 POLDERRENNERS voor de trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe met keerpunt Paal via Grauw.
  Vanaf den Ouden Doel werd er goed tempo gereden en rondgedraaid op de tegenwind , Gunther Persoon met tijdritfiets (training voor Geel) reed de laatste 3 Km op de kop en zo konden we gaan sprinten. Wim Ryckaert zette als eerste aan met in zijn wiel Patrick Maques maar dan zette Kenny Janssens aan om als eerste de meet te overschrijden voor Patrick Maques en Wim Ryckaert.
  Het gemiddelde vandaag was goed voor 35 Km/h en dat voor 70 Km tot Buyl Sport.

  Wie reden mee vandaag : Etienne Fleury , Wim Ryckaert , Vincent Van Hooste (Asfra) , Jan Ryckebosch , Dirk Vanhee , Patrick Maques , Serge Laureys , Gunther Persoon , Pieter Oelbrandt , Brian Rubens , enz..... en Kenny Janssens.

  Janssens Kenny 09
   Kenny Janssens

  19-08-2008 om 22:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN MAANDAG 18/08/2008

  Proficiat aan GINO VERBERCKMOES met zijn 1°Seizoenszege bij de Toeristen !!!


  Verberckmoes Gino 01 


  MAANDAG 18/08 - HAASDONK

   

  Cat.A / B( 56 deelnemers)

  1.Kris Herremans A

  2.Geert Ceulemens A

  3.Nico Savat B

  4.Bart Verhasselt A

  5.Kristof Van De Putte A 6.Pieter De Meyer A 7.Koen Heyrman (Bazel B) 8.Frank Van Hoeysmissen (Waasmunster B) 9.Thierry Everaert B 10.Alex Goossens (Vrasene B) 11.Tom Op de Beeck B 12.André Van Geertsom (St.Niklaas B) 13.Jan Lippens B 14.Davy Rauch A 15.Davy Paeshuyse 16.Bart Cant (Haasdonk) 17.Benny Van Buynder (Bornem)18.Peter Mol 19.Bart Vlerick 20.Michael Van De Casteele (Stekene) 21.Kris Smet (St.Niklaas) 22.Kenneth Colleman 23. Frank Smolders 24.Marc Borghgraef (Burcht) 25.Bart Provoost (Kieldrecht) 26.Hans Vergauwen (Nieuwkerken) 27.Sven Van Hoyweghen (Puivelde) 28.Mathieu Peelman 29.Kris Aerts 30.Bart Jocque


  Herremans 01 Savat 01
                     Kris Herremans winnaar Catg.A                                                                    Nico Savat winnaar Catg.B 

  Cat. Toeristen (33 deelnemers)

  1.GINO VERBERCKMOES (Sinaai)

  2.Jonas Pfaff

  3.Nico Lauwaert

  4.Kris Meerschaert

  5.Peter Dierks

  6.Filip Bauwen

  7.Kenny Janssens (Zwijndrecht)

  8.Laureins Vlaminck 9.Serge Laureys 10.Joris Meersman 11.Gunter Van Steenlandt 12.Peter De Bisschop 13.Kurt Smet 14.Gert Smet 15.Raf Van Den Keybus 16.Philip Smet 17.Patrick De Beule 18.Hugo Martens 19.Yves De Saegher 20.Johan De Cauwer 21.Rudy Van Steenlandt 22.Philip Van haevenbergh 23.Dirk Maes 24.Steven Van Bolaert 25.Luc Staes 26.Geert Van Landeghem 27.Mark De Ben 28.Franky Boel 29.Bruno Van De Walle 30.Peter Van Goethem 31.Rudy Coppens 32.Gino Smet 33.Willy Marin


                     Janssens Kenny Haasdonk 2008 6
  De Toeristenreeks voor de start met links Laureins Vlaminck , in het midden Kenny Janssens en rechts Peter Van Goethem.

         Janssens Alex 01
  De supporters langs de kant te Haasdonk met links Alex Janssens (Vader van Kenny) en links Erwin Vriesacker.


  Met dank aan “Gilbert de Paepe”

  Met dank voor de foto's aan “Mon De Geest”


  19-08-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  18-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 18/08/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan MATTHIAS ONGENA met zijn 4°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!!
  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN met zijn 6°Seizoenszege bij de Juniores !!!


  Ongena Matthias 08   Vereecken Nicolas 06                            
     Matthias Ongena        Nicolas Vereecken

  MAANDAG 18/08/2008 - `S GRAVENWEZEL (A) - Elites m/c /Elite z/c  & Beloften - Criterium18 km

  DERNYWEDSTRIJD

  Aantal deelnemers :


  18/08/2008 - MOORSLEDE (W) - Elite z/c & Beloften - 70 km - 01h47min
  Aantal deelnemers : 32
  1. Jens Debusschere
  2. Bart Van Speybroek
  3. Steven Lapere

   

  18/08/2008 - GEETBETS (VB) - Elite z/c & Beloften - 144 km - 03h25min
  Aantal deelnemers : 69
  1. Danny Verelst
  2. Matti Helminen
  3. Tony Driesen op 36"

   

  18/08/2008 - BALEGEM (O) - Elite z/c & Beloften - 117 km - 03h01min
  Aantal deelnemers : 48
  1. Mindaugas Goncaras
  2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  3. Marius Sabaliauskas
  8. Simon Mathys uit Gentbrugge (WSV Artevelde) op 3'10"
  9. Sander Stiegelis uit Hontenisse (Isorex CT) op 3'20"
  13. Stijn Penne (SDC Rogelli CT)
  33. Davy Staes uit St.Niklaas (Scott USA CT) op 10'00"

   

  18/08/2008 - MERE (O) - Elite z/c & Beloften - 120 km - 03h02min
  Aantal deelnemers : 49
  1. Tony Bracke
  2. Bart Heirewegh uit Hamme (MBK-Delsol Team) op 1'02"
  3. Stijn Bruyndonckx
  17. Willem De Greyt uit Sinaai (WSV Artevelde) op 1'48"
  28. René Mertens uit Dendermonde (MD CT Team)
  29. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  32. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)

   

  18/08/2008 - OVERMERE-BERLARE (O) - Elite z/c & Beloften - 110 km - 02h30min
  Aantal deelnemers : 47
  1. MATTHIAS ONGENA uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  2. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco CT) op 5"
  3. Timmy Van Cleemputte op 31"
  4. Thomas Ongena uit Berlare (Profel Prorace CT)
  6. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 41"
  7. Stijn De Vriese uit Zele (Foronex CT) op 46"
  8. Steven De Landtsheer uit Kalken (WSV Artevelde)
  9. Gino Pauwels uit Kalken (WSV Artevelde)
  10. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT) op 3'00"
  14. Kris De Block uit Mariekerke (De Rupelspurters Boom)
  15. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco CT)
  21. Wim Maes uit Sinaai (Van Eyck Sport)
  28. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  29. Andy Bonnaerens uit Zele (Rudyco CT)

   

  18/08/2008 - KOTEM (MAASMECHELEN) (LB) - Am./Mast./Elite z/c & Beloften - 99 km - hmin
  Aantal deelnemers :

   

  18/08/2008 - DE KLINGE (ST GILLIS WAAS) (O) - Juniores - 91 km - 02h12min
  Aantal deelnemers : 31
  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (K.Balen BC)
  2. Luca Robler op 47"
  3. Alexander De Keersmaecker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  4. Jens Meersmans uit Bornem (Thompson CT) op 1'10"
  5. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (KSV Deerlijk Gaverzicht)
  7. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  8. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  11. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  12. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  15. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  16. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  20. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  21. Davy Present uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  23. Dean Bolssens uit Vrasene (WAC Hoboken)

   

  18/08/2008 - MOORSLEDE (W) - Juniores - 60 km - 01h27min
  Aantal deelnemers : 15
  1. Thomas Deceuninck
  2. Niels Godderis op 1'35"
  3. Sylvester Sioen op 1'45"

   

  18/08/2008 - SPIERE-HELKIJN (W) - Nieuwelingen - 67,1 km - 01h45min
  Aantal deelnemers : 24
  1. Whytic Priem
  2. Moreno Geerts
  3. Stephane Joosen op 20"

  18-08-2008 om 22:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN MAANDAG 18/08/2008

  waod_3

  Proficiat aan KAREL ANDRIES met zijn 10°Seizoenszege in de Catg.F1 !!!

  Proficiat aan FREDDY DE BLICK met zijn 19°Seizoenszege in de Catg.F1 !!!

  Proficiat aan RAF LUYCKX met zijn Zege in de Catg.G+ !!!

  Andries Karel 06   De Blick Freddy 03
       
  Karel Andries                Freddy De Blick
   

  MAANDAG 18/08 - OOSTEEKLO

   

  Categorie CD:

  1.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)

  2.Arie De Moor (Gontrode, winnaar cat. C)

  3.Wim Braet (C2)

  4.Rudi Rabout (C3)

  5.Frank Suys (D2) 6.Marc Goossens (D3) 7.Nico De Weirdt (C4) 8.Philippe Lampaert (C5) 9.Wim Heyndrickx (C6) 10.Andy Van Loon (C7) 11.Danny Van Oyen (D4) 12.Ko Harms (D5) 13.Keny Wille (D6) 14.Henri De Decker (D7) 15.Dirk Braet (C8) 16.Frank De Block (D8) 17.Ronald De Scheemaeker (D9) 18.Dirk Willems (C9) 19.Luc Puimege (C10) 20.Geert Roegiers (D10) 21.Georges Vergauwe (D11) 22.Hans Van Lierde (D12) 23.Frank Van Haecke (D13) 24.Walter De Veerman (C11) 25.Niet Ingevuld (D14) 26.Filip Vereecke (C12)

  Categorie E/E+:

  1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

  2.Maurice Van Speybroeck (E2)

  3.Marc Van Ryssel (E3)

  4.Marc Vervondel (Letterhoutem, winnaar cat. E+)

  5.Florent De Leersnyder (+2) 6.José Hoebeke (+3) 7.Patrick Buyens (E4) 8.Patrick De Backer (E5) 9.Frank De Broeder (E6) 10.Danny De Coninck (E7) 11.Peter De Ghein (E8) 12.Tommy Heyse (E9) 13.Louis Moens (+4) 14.Mario Geirnaert (E10) 15.Richard Vermeersch (E11) 16.Patrick Bekaert (E12) 17.Dave Van De Meulebroecke (E13)

  Categorie F1:

  1.KAREL ANDRIES (Schoten)

  2.Danny Degroote

  3.Robin Van Kerschaver

  4.Eric De Wilde

  5.Lieven Lanckriet 6.Kristiaan Van de Gehuchte 7.Luc Snels 8.Rudy Lammens

  Categorie F2:

  1.Theo Coudyzer (Balen)

  2.Ludo Opdebeek

  3.Luc Meheus

  4.Noel Rogge

  5.John Heyndrickx (Nieuwkerken) 6.Roland Van Imschoot 7.Roger Den Tijn 8.Jackie Boel 9.Christiaan Michiels 10.Marinus Lockefeir 11.Ton Stubij 12.Albert Huysmans 13.Rudiger Savat 14.Luc De Cock 15.Hervé Verstuyft 16.Etienne Van Hecke 17.Daniel Galliot 18.Eric Stevens

  Categorie G:

  1.FREDDY DE BLICK (Beveren)

  2.Arnold De Muynck

  3.Anton Van Poecke

  4.Freddy Stevens

  5.Werner Dullaert (St.Gillis-Waas) 6.Willy Roels 7.Joseph D'Hont 8.Freddy Van Impe 9.Gilbert Van Heule 10.Julien Vyvey 11.Erik Vandersteen 12.Firmin De Zutter 13.Armand Mols 14.Frans Robijns 15.Jaak Cocquyt 16.Leo De Jong 17.Werner Wittock 18.Kamiel Everaert 19.Ghislain De Champs 20.Daniel Cornu 21.Jean-Pierre Heymans 22.Ortaire Stevens 23.Guus Schuller 24.Roger De Breuker

  Categorie G+:

  1.RAF LUYCKX (Belsele)

  2.Louis Simons

  3.Gerard Mariën

  4.Edward Battersby

  5.Daniël Nuytinck 6.August Van Woensel 7.Adriaan Van den Kinschot 8.René Colman (St.Niklaas) 9.Georges Michiels 10.Willy Vereecken 11.Leon Vervaet 12.Daniël Jooris 13.Leon De Rick 14.Paul De Geynst 15.Charles De Laet 16.Willy Voorbraeck 17.Walter Horre 18.Frans Van Looveren 19.Anny Van den Kinschot 20.Alfons De Schepper 21.Noel De Muynck 22.Michel Vander Beke 23.Victor Janssens 24.Urbain D'Hondt 25.Leopold Van Havermaet 26.Jozef Lambrechts 27.David Watson

  18-08-2008 om 22:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG GENTLEMENKOERS TE HAASDONK !!!

  Onuitgegeven succesnummer op het Wereldkampioenschap van Haasdonk !!!

   

             WK 17 AUG GENTLEMEN podium
  Het ere–podium met Serge Laureys (2de), Steven Van Bogaert en Kurt Smet (3de).
  Links ook burgemeester Marc Van de Vijver en uiterst rechts Frank Van Riel van de fietsen Giant.

   

  ZONDAG 17/08 - HAASDONK

   

  Op kermis werd voor het eerste een gentlemenkoers georganiseerd door het Hudiko Wielerteam en met de bijzondere steun van Frank Van Riel de zaakvoerder van Giant en de Keurslagerij De Burggrave–Van Moer. Heel wat Haasdonkenaars konden deelnemen in deze categorie die ook door Wielerbond Vlaanderen op de wielermarkt is gebracht. De organisatoren hadden er het “Wereldkampioenschap van Haasdonk” van gemaakt. En inderdaad, een echte onvervalste regenboogtrui hing klaar voor de winnaar. Er schreven 52 renners in en al wie op een koers fiets reed of had gereden, deed mee. Ze moesten 8 ronden van 5 km rijden. Alle deelnemers werden voor de start voorgesteld en daarna reden ze een verkenningsronde. Het is verdorie heel veel jaren geleden dat er nog zoveel volk op het Verwilghenplein was samen gekomen. Of het succes van een gentlemenkoers. Ook de Beverse burgemeester Marc Van De Vijver, een echte ‘Hostonkenaar’ , had er aan gehouden deze bijzondere strijd bij te wonen. Reeds van in de 1ste ronde hing het deelnemersveld aan flarden. Er waren er die al eens een koersje reden maar er waren er ook die zich speciaal voor de gelegenheid hadden ‘geprepareerd’. Maar zo simpel is het allemaal niet. Ze sneuvelden vrij vroeg. Maar vooraan zaten mannen die de snelheid opvoerden zoals Luc Staes die een eerste premie mee jatte. En daaruit ontstond een vlucht met acht : Luc Staes dus, de ex- WBV renners Kurt Smet, Serge Laureys, Olivier Laureys, Gunther Van Steenlandt , Eric Borghgraef , Steven Van Bogaert en Yves De Sagher. Die kopgroep werd niet meer bedreigd en half koers hadden ze 1min10 voorsprong. Ondertussen waren er ook al een paar mannen tegen de stenen gegaan en Luc Van Steelandt, de patron uit ‘Den Brigand” was bij de slachtoffers met bloed aan de arm en een blauw oog. En hij had nog zoveel werk in zijn zaak! De acht reden gezwind naar het einde met een voorsprong van bijna 2 minuten. We keken al uit hoe die veel-winnaar van weleer Guther van Steelandt uit de verf zou komen in de spurt. Maar het mocht niet zijn, op een paar honderd meter van de streep was hij met Yves De Sagher ten val gekomen. Hij kon dus de spurt wel vergeten en toen hij als 8ste over de aankomstlijn kwam gutste hij met de vuist op het fietsstuur. Kwaad als hij was. Voor de zege haalde Steven Van Bogaert dan maar zeer sterk uit en Serge Laureys drong wel aan maar het lukte niet. Hij werd 2de en Kurt Smet 3de of de drie mannen voor het podium. Eric Borghgraef werd 4de, Olivier Laureys 5de, Luc Staes 6de, Yves De Sagher 7de op een kleine 20sec en Gunther van Steelandt dus 8ste. Verder: 9de Gunther Van Vlierberghe 10de was niet te vinden op de WBV-uitslag, 11de Bert Apers, 12de Luc Maes, 13de Willy Maes, 14de Herman Vercauteren ,15de Koen Van de Velde.

  Steven Van Bogaert was dus de eerste Wereldkampioen van Haasdonk. Op een podium kreeg hij de wereldkampioenentrui uit handen van burgemeester Van de Vijver, hij kreeg de palm, een tuil verse bloemen, de gouden medaille, een trofee van de gemeente Beveren en een fles ‘champagne’ in de vorm van schuimwijn. De 2de Serge Laureys en de 3de Kurt Smet mochten een spiksplinternieuwe Giant-koerstrui aantrekken en kregen ook een bloemtuil, een zilveren of bronzen medaille, een aandenken van de gemeente en de fles champagne. Die flessen werden ontkurkt, goed mee geschud en dan… wie niet maakte dat hij weg was stonk tien uren tegen wind nog naar cider.

  Het was een ongelooflijke apotheose. Een kermis om nooit meer te vergeten. 

   

  WK 17 AUG GENTLEMEN steven 01
  Dit is hem : de wereldkampioen van Haasdonk, Steven Van Bogaert.

   

  WK 17 KENNY KURT SMET 01
  Kurt Smet , ooit nog winnaar van de wedstrijd EZC van de Meikermis op de Beverse Nieuwe Parochie,
  mocht ook nog eens op het podium als 3de. Frank Van Riel van Giant, poseert mee.

   

   

   

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Flor Van de Velde”

  18-08-2008 om 11:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG DAMES ELITE TE HAASDONK

  Lensy Debboudt wint dameskoers van Haasdonk !!!

   
  WK 17 AUG HAASD dapes lensydebboudt
   
  Lensy Debboudt met de Haasdonkse bloemen én haar fans.

  ZONDAG 17/08 – HAASDONK – Dames Elite

   

  Er stonden net als daags voordien in De Klinge , 80 dames aan de start aan het Haasdonkse Verwilghenplein voor de jaarlijkse dameskoers. De mondialisering van de wielersport liet zich ook hier voelen want er stonden 7 Britse, 2 Nederlandse, 2 Luxemburgse, 2 Litouwse, 2 Nieuw-Zeelandse, een Franse, een Finse en een Ierse aan de start. En ook een viijftal Wase dames. Ze moesten 18 rondjes van 5 km rijden. Reeds in de eerste ronde kwam Ellen De Weerdt uit Heis-op-den Berg ten val en verdween uit koers. In de 3de ronde reden Ilse Fiers (Waasmunster) en Natasja Nobels (Grembergen) even voorop maar veel betekende dat niet. Ilse Fiers kwam in de 6de ronde alleen door maar dat zal wel voor het meepikken van een premie geweest zijn. Daarna was het de beurt aan de 41-jarige Carine Potums van het Wase Beneluxteam om even voorop te gaan rijden maar jammer genoeg was ze daarna nog betrokken bij een val samen met de Finse Lotta Lepista en Nele Van Maldeghem, en moest de koers verlaten met een pijnlijke elleboog. Half koers meenden we dat het kon gebeuren toen weer Ilse Fiers en dit keer met Ine Beynen aan de haal ging maar achterna werden gezet door Annick Van Leuven en de Litouwse Inga Cilvinaite en even verder ook Lensy Debboudt, Liesbeth De Vocht en Evelyne Arys die ook het peloton hadden verlaten. Maar neen, het feest ging niet door en er kwamen anderen aan de beurt zoals de Britse Eileen Roe  en dan An Van Rie maar ze haalden zelfs nog geen 10 seconden bij elkaar. Het was tenslotte de Nieuw-Zeelandse Marina Duvnjac die een recordvoorsprong bijeen reed nadat ze in de 13de ronde alleen was weggereden: 27 sec had ze. Maar zo’n voorsprong leek voor An Van Rie iets van niets en ze reed op minder dan 20 km van het einde in één ruk tot bij Duvnjac. Zouden die twee dus uitmaken wie ging winnen? Bah neen. Lensy Debboudt was er ook nog. Ze versnelde en reed weg uit de groep op het einde van de voorlaatste ronde en kwam bij de twee leidsters om met hen de laatste 5 km af te werken. In de spurt was er niets te beginnen tegen de dame uit Zottegem en ze hield zo An Van Rie en Marina Duvnjac achter zich. Op ruim 20 sec won Evelyne Arys dan de spurt voor de 4de plaats voor Liesbet De Vocht en Inga Cilvinaite. De beste Wase was Nana Steenssens uit Zwijndrecht die 8ste werd. Ilse Fiers nam plaats 13 mee naar Waasmunster.

   

              WK 17 AUG HAASD damesstart
  Zo staan dames aan de start: ‘Heb ik goei benen vandaag?’ vraagt er zich eentje af…


  WK 17 AUG HAASD damesduvnjac 

  De Nieuw-Zeelandse Marina Duvnjac die de definitieve vlucht opzette.

   

   

   

  Met dank voor het verslag aan “Flor Van de Velde”

  18-08-2008 om 11:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB-WEDSTRIJD TE WAREGEM !!!

  Jeroen Van De Vijver en Joey De Wilde winnen City Team Challenge -18 jaar !!!


  De Wilde Joey 06      Van de Vijver Jeroen 23
       Joey De Wilde                   Jeroen Van De Vijver 

  ZONDAG 17/08 – WAREGEM – MTB City Team Challenge

   

  Jeroen Van De Vijver (Hudiko Waasland-Eksaarde) : “Zondag heb ik samen met ploegmaat Joey De Wilde (Moerbeke) deelgenomen aan de city team challenge in het centrum van Waregem. Dit is een mountainbike wedstrijd in het centrum waarbij men afwisselend een aantal ronden rijd. Er stonden 29 teams aan de start voor een wedstrijd van 1h30. Uiteindelijk finishten we 14 algemeen wat ons meteen de overwinning op leverde in de reeks van -18 jaar. De overwinning ging ook naar een Waas team namelijk Kris Janssens en Kris Henderieckx (Belsele).

   

   

   

  Verslag “Jeroen Van De Vijver”

  18-08-2008 om 10:32 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!