.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  13-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTE NIEUWS - PISTE NIEUWS - PISTE NIEUWS - PISTE NIEUWS - PISTE NIEUWS - PISTE NIEUWS

  Wat een weelde voor het Waasland:


  Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke goud en zilver op het BK omnium !!!

   

  BK piste 1 12 01 2008 podium

  45 renners hadden zich ingeschreven voor dit kampioenschap bij de juniores, onder hen Moreno De Pauw, Jeffreys Herrebaut en Gijs Van Hoecke. Eerste wedstrijd van de dag was de 200 m met vliegende start. Enkel de 24 beste in dit nummer mochten verder strijden voor de titel, de rest was zonder pardon uitgeschakeld. Jeffrey wist dat het moeilijk ging worden, maar wilde er alles aan doen om zich te plaatsen om in de volgende wedstrijden zijn maten Moreno en Gijs bij te staan waar nodig. Tevergeefs, Jeffrey redde het niet, de concurrentie is sowieso zwaar op een kampioenschap. Beter verging het Moreno, het is bekend dat Moreno op dit nummer veel te sterk is voor de tegenstand. Moreno dus onbedreigd op de 1ste plaats. Gijs maakte een klein inschattingsfoutje en liet zich te laat 'naar beneden vallen'. Gijs werd toch nog 6de, topfavoriet Tosh Van der Sande er netjes tussen op de 4de plek.

  2de wedstrijd van de dag was een scratch over 20 ronden. Typisch voor een kampioenschap : een nerveus gewriemel van jewelste. Halfweg koers raakten Gijs en Moreno weg met Tosh Van der Sande en Arthur Van Overberghe. De beslissing leek gevallen, maar een onoplettende Van Overberghe knalt pardoes tegen het ovaal. Moreno en Gijs konden maar ternauwernood een valpartij vermijden. De schwung was er eensklaps wel uit vooraan, en er volgde een hergroepering. Aan het slot konden nog 2 renners ontsnappen, Van der Sande eindigde op 3 , Gijs op 5 en Moreno had zich laten insluiten en eindigde ietwat teleurgesteld op de 11de plaats.

  Doordat Moreno en Gijs in de tussenstand toen op 3 en 4 stonden, mochten de 2 gabbers het tegen elkaar opnemen in de 2 km achtervolging. Gijs was het snelst weg, maar langzaam maar zeker knabbelde Moreno zijn achterstand weg en ging toen resoluut door. Gevolg: een fabuleuze tijd van 2' 19" 673. Veel moest Gijs echter niet toegeven, want hij eindigde knap 2de in 2' 21" en 577. Topfavoriet Van der Sande toonde de eerste tekenen van verzwakking en eindigde pas als 7de.

  Na 3 wedstrijden was de tussenstand als volgt: Gijs en Moreno samen op kop, Van der Sande op 3 op nauwelijks een schamel puntje en Jochen Deweer en Jonathan Breyne op 4 op 4 punten. Razend spannend dus en nog niets beslist natuurlijk.

  Volgende koers was een puntenkoers. Hierin viel het nooit stil, Moreno en Gijs werkten hard (te hard?). Moreno werd hierin 5de en deed uiteindelijk een goede zaak want slechts één van de renners die nog kans maken op de medailles eindigde vòòr hem, Jochen Deweer op de 3de plaats. Gijs had nauwelijks 2 puntjes minder dan Moreno in deze puntenkoers, maar werd wel maar 8ste. Een serieuze streep door de rekening dus.

  Met nog 1 wedstrijd te gaan, stond Moreno plots alleen aan de leiding. Op 2 punten volgde Deweer, op 3 punten stonden maar liefst 3 renners, waaronder Gijs.

  Laatste wedstrijd was de 1 km achtervolging. Gijs moest als voorlaatste rijden tegen spierenbundel Jonathan Breyne. Na 500m liet Gijs een vrij zwakke tussentijd opmeten, hij was duidelijk heel traag gestart. Was het de vermoeidheid of spaarde hij voor het eindschot? Duidelijk dat laatste, want in een verschroeiende laatste ronde stelde hij orde op zaken, snelde de snelste tijden allemaal voorbij en klokte af op een sterke 1' 9" 739. Als laatste was Moreno dan aan de beurt, in zijn achtervolging met Jochen Deweer. Het tijdrijden op de piste heeft Moreno duidelijk onder controle, hij verpulverde de besttijd van Gijs en strandde op een beresterke 1' 7" 642. Alstublieft. Jochen Deweer zakte door het ijs, eindigde pas op de 7de plaats en ziet in extremis het podium aan zijn neus voorbijgaan.

  Finaal gaf dit als resultaat: Moreno met goud , Gijs het zilver en een onverwachtte Jonathan Breyne met het brons. Met Jochen Deweer op de 4de plaats bestaat de top-4 uit uitsluitend eerstejaars-juniores , het is tekenend voor het talent dat aanwezig is van het geboortjaar 1991.

  Volgende week gaan Moreno en Gijs de internationale toer op. Ze gaan op 19 en 20 januari in Alkmaar (Nederland) de Belgische kleuren verdedigen op een internationaal pistetornooi. Het buitenland kan dan ook eens kennis maken met onze Wase leeuwkes...


  BK piste 2 12 01 2008 Gijs  BK piste 3 12 01 2008 Moreno
                Gijs in actie tijdens de achtervolging                                                     Moreno tijdens de achtervolging
   

  Proficiat aan MORENO DE PAUW en GIJS VAN HOECKE met het behalen van dit schitterende resultaat !!!
   

  Foto's volgen wellicht morgen.

   

  Met dank aan onze verslaggever “Erwin”

  13-01-2008 om 21:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 13/01/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan IVAN SMET uit Hamme met zijn 2de zege dit weekend te Waregem bij de Amateurs en Masters A !!!
  Proficiat aan GERRY DRUYTS uit Wilrijk met zijn zege te Wiekevorst bij de Juniores !!!

  ZONDAG 13/01/2008 – WAREGEM (W) – VELDRIJDEN

  Form. B (EZC + U23)

  Aantal deelnemers : 33

  1. Cyrille Bonnand
  2. Nico Clarysse op 18"
  3. Pedro Baelen op 41"
  4. Stijn Penne (SDC-Rogelli CT) op 52"
  16. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra RT) op 4'10"
  27. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT)
   

  Form. C

  Aantal deelnemers : 30 Nieuwelingen

  1. Jesper Baelen
  2. Jens Vandekinderen
  3. Xandro Meurisse
  15. Ruben Geerinckx uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 3'39"
   

  Aantal deelnemers : 38 Juniores

  1. Zico Waeytens
  2. Vinnie Braet op 4"
  3. Valentijn Van de Velde op 36"
  13. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 3'38"
  14. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland) op 3'46"
  24. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT) op 6'15"
  27. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 705"
   

  Form. D

  Aantal deelnemers : 32 Am./Masters A

  1. IVAN SMET uit Hamme 
  2. Sven Raeymakers op 12"
  3. Axel Naessens op 40"
   

  Aantal deelnemers : 17 Masters B

  1. Mario Lammens
  2. Franky Van Tongelen op 5"
  3. Michel Willems op 1'58" 


  Aantal deelnemers : 16 Masters C

  1. Ronald De Scheemaeker
  2. José De Clercq op 2'02"
  3. Alex Weytens op 2'39"
   

  13/01/2008 – WIEKEVORST (A) - VELDRIJDEN

  Form. B

  Aantal deelnemers : 36

  1. Wim Jacobs
  2. David Willemsens
  3. Arne Daelmans
   

  Form. C

  Aantal deelnemers : 27 Nieuwelingen

  1. Mike De Bie
  2. Jeroen Eyskens
  3. Joeri Hofman
   

  Aantal deelnemers : 31 Juniores

  1. GERRY DRUYTS uit Wilrijk (DCM-GB Vorselaar)
  2. Wietse Bosmans
  3. Sven Beelen
   

  Form. D

  Aantal deelnemers : 23 Am./Masters A

  1. Rudy Sels
  2. Henry Kramer
  3. Rudy Bloemmen
   

  Aantal deelnemers : 17 Masters B

  1. Dirk Mertens
  2. Marc Druyts
  3. Danny Verhestraeten
   

  Aantal deelnemers : 30 Masters C

  1. Koen Diels
  2. Nico Schroyen
  3. Benny Van Staeyen
   

  13/01/2008 – RETIE (A) – VELDRIJDEN

  Aspiranten 12 jaar

  Aantal deelnemers : 22

  1. Jens Teirlinck
  2. Gianni Van Donink
  3. Thomas Van de Velde
  4. Stijn Caluwé (WAC Hoboken)
  10. Jacob Relaes uit Melsele (Hoboken WAC)
   

  Aspiranten 13 jaar

  Aantal deelnemers : 14

  1. Wannes Heylen
  2. Nicolas Cleppe
  3. Hans Raeymaekers
   

  Aspiranten 14 jaar

  Aantal deelnemers : 21
  1. Wout Van Aert
  2. Daan Soete
  3. Jens Couckuyt

  13-01-2008 om 21:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN OP ZONDAG 13/01/2008

  Onder leiding van Kenny Janssens en Gino Verhulst vertrokken Zondagmorgend om 09h30 thv Buyl Sport te Beveren 43 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Bij miezerig regenweer en een sterke tegenwind werd de rit afgewerkt die 70 Km bedroeg en dit aan een gemiddelde van 34,7 Km/h met de extra lus rond Linkeroever bedroeg de totale afstand 105 Km.
  Sterkste man van de dag was ongetwijfeld "Peter Van Havere" !!!
  Kopmannen van de dag waren Frank Buyl (enorm sterk bezig !!!) , Koen Heyrman , Peter Van Havere , Koen Apers , Guy Smet , Jef de Batist , Ben Verburgt , Eric Vermeulen , Benny Vercauteren enz....
  Reden zoal mee : Frank Buyl , Guy Smet , Ben Verburgt , Jef De Batist , Werner Van Der Weken , Koen Heyrman , Sven Van Hoyweghen , Dirk Cleys , Peter Van Havere , Franky Weemaes , Robby Van Raemdonck , Roberto Vercauteren , Gino Verhulst , Gunther De Cock , Koen Apers , Kristoff Heyns , Dirk Bryssinckx , Stein Vermeulen , Freddy Verhulst , Mister Y , Bart Janssens , Fons Van Raemdonck , Eric D'Hooghe , Freddy Van Osselaer , Eric Vermeulen , Benny Vercauteren , Davy Marin , Roger Schuurman , Stefan Van Broeck , Chris Van Cleemput , Steven Van Houtte , Danny De Smet , Gino Van Broeck , Peter Van Bel , Tom Van Der Taelen ,??????? en Kenny Janssens.

  13-01-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  12-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 12/01/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan IVAN SMET uit Hamme met zijn zege te Langemark bij de Masters A en Amateurs !!!

  12/01/2008 – LANGEMARK (W) – VELDRIJDEN

  Form. B

  Aantal deelnemers : 37

  1. Pedro Baelen
  2. Nico Clarysse op 55"
  3. Bert De Wispelaere op 2'30"
  7. Stijn Penne op 4'07" (SDC-Rogelli CT)
  11. Steven De Caluwé uit Eksaarde op 5'36" (SDC-Rogelli CT)
  16. Steve Gruwier (SDC-Rogelli CT)
  29. Kristof Scheirs uit Grembergen (Isorex CT) 

  Form. C

  Aantal deelnemers : 29 Juniores

  1. Robby Cobbaert
  2. Zico Waeytens op 30"
  3. Valentijn Van de Velde op 1'25"
  13. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland) op 8'15"
  15. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT) op 9'15"
   

  Aantal deelnemers : 39 Nieuwelingen

  1. Jesper Baelen
  2. Gianni Vermeersch op 28"
  3. Gregory Vandaele op 40"
  21. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland) op 5'27"
   

  Form. D

  Aantal deelnemers : 31 Am./Masters A

  1. IVAN SMET uit Hamme 
  2. Steven Alliet op 22"
  3. Benny Van Staeyen op 1'10"
   

  Aantal deelnemers : 18 Masters B

  1. Mario Lammens
  2. Hans Kyndt op 39"
  3. Michel Willems op 1'03"
   

  Aantal deelnemers : 15 Masters C

  1. Alex Weytens
  2. Ronald De Scheemaeker op 55"
  3. José De Clercq op 2'40"


  12/01/2008 – SCHRIEK GROOTLO (A) - VELDRIJDEN

  Form. B

  Aantal deelnemers : 26

  1. Arne Daelmans
  2. Jim Aernouts
  3. Bart Verschueren op 3"
   

  Form. C

  Aantal deelnemers : 25 Juniores

  1. Ruben Veestraeten
  2. Wietse Bosmans op 2"
  3. Sven Beelen op 3"
   

  Aantal deelnemers : 30 Nieuwelingen

  1. Laurens Sweeck
  2. Diether Sweeck op 42"
  3. Bart De Vocht op 55"
   

  Form. D

  Aantal deelnemers : 24 Am./Masters A

  1. Bert Vervecken
  2. Nico Schroyen
  3. Jan Goris
   

  Aantal deelnemers : 22 Masters B

  1. Jan Van Donink
  2. Dirk Mertens
  3. Franky Van Tongelen
   

  Aantal deelnemers : 27 Masters C
  1. Henry Kramer
  2. François Mertens
  3. Daniel Van Oosterwijck

  12-01-2008 om 20:45 geschreven door kenny


  11-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN NANA STEENSSENS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Steenssens Nana 02 06-24 Heusden 6  Steenssens Nana 03 06-10 Prosperpolder 2

  NAAM : NANA STEENSSENS      

  CLUB 2007 : Lotto Ladiescycling     

  GEBOORTEJAAR : 1974

  CATEGORIE 2007 : Dames elites

  CATEGORIE 2008 : Dames elites

  WOONPLAATS : Zwijndrecht

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     Ongeveer een 45.

  2.Wat waren de resultaten ?

     Verschillende top 10 plaatsen , maar eerlijk gezegd heb ik dat niet bijgehouden.

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     Een tweede plaats was mijn beste prestatie dit jaar.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte?

     Helemaal niet. Ik heb een heel seizoen in de lappenmand gelegen : hernia , omvergereden op training met alle gevolgen vandien , infectie op de luchtwegen , allergie en op het einde ook nog eens klierkoorts erbij.

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Het enige wat nog een beetje ging dit seizoen was spurten , maar meer zat er niet in. 

     Ik heb het hele jaar niet meer dan een opvulsel van het peloton geweest.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Was goed maar niet optimaal.  Misschien dat de leeftijd ook al een rol begint te spelen zeker?

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Er is in die 4 jaar dat ik gestopt geweest ben weinig veranderd in het damespeloton.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Ik blijf hoofdzakelijk op de weg trainen afgewisseld met enkele trainingen op de piste.  Dit vooral voor intervaltrainingen.

     Ik hoop een heel seizoen gezond te blijven en dan zal de rest vanzelf wel komen.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     RABC Ladies

     Dit is een nieuw damesteam dat ik en Dirk Aernouts hebben opgericht en ook sponsoren.

  Steenssens Nana 01 06-23 Outrijve 4   Steenssens Nana 04 06-09 Belsele

  11-01-2008 om 19:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 31 AUGUSTUS REÜNIE WASE WIELERCLUB KRUIBEKE

  ROGER FIRLEFYN BRENGT LEDEN VAN “ZIJN” WASE WIELERCLUB WEER SAMEN

   

  WASE WIELERCLUB Begin1983

  In de jaren ’70 en ’80 was de Wase wielerclub Kruibeke een begrip in het Waasland en ver daarbuiten. Dat kwam niet alleen door de schitterende sportprestaties van onze leden , maar evenzeer door de gemoedelijke en familiale sfeer die in onze club heerste.

  Wie is er , na een al dan niet geslaagd wielerseizoen , niet uit de bol gegaan op de nacht van de Wase ?  Over de nacht van de Wase werd jaren later nog gesproken en daar willen we anno 2008 opnieuw bij aanknopen.

  Zondag 31 augustus 2008 blazen wij verzamelen voor een reünie waarbij wij allen uitnodigen die van dicht of ver betrokken waren bij de Wase W.K. , hetzij als sponsor , bestuurslid , renner of renster , familie of sympathisant.

   

  Waar ? In feestzaal ‘Watermeulen’, Burchtstraat 160 te 9150 Kruibeke.

  Wanneer ? Op zondag 31 augustus 2008 vanaf 12u tot 20u.

  Wat ? aperitief van 12u tot 13u, gevolgd door een uitgebreide brunch met   

             koude en warme gerechten, koffie en dessert.       

  Prijs ? 45,-€ per persoon, dranken inbegrepen van 12u tot 16u.

   

  Inschrijven kan via één van de leden van het feestcomité en het bedrag van 45,-€ p.p. te storten op rekening nr. 863-7025866-75 van de Wase W.K. Kruibeke p/a Firlefyn Roger, Plezantstraat 4b4, 9100 Sint-Niklaas, met vermelding Reünie Wase W.K.

  De betaling telt als definitieve inschrijving.

  Let op : Uiterste datum van betaling : 10 augustus 2008.

   

  Feestcomité :

   

  Firlefyn Roger                                    Maes Christel

  Plezantstraat, 4 bus 4,                                      Doornstraat, 138,

  9100  Sint-Niklaas                                            9140 Temse

  Tel. : 03/774.08.61                                            Tel. : 03/296.73.46

  GSM : 0497/17.96.62                                        GSM : 0497/53.59.26

  e-mail : roger.firlefyn@telenet.be                        e-mail : christel.maes1@telenet.be        

   

  Er ontbreken nog adressen van renners en rensters , familie en steunende leden van weleer. Ken je vrienden die nog geen uitnodiging kregen en die er toch graag bij willen zijn? Neem dan gerust contact op met ons zodat wij onze lijst kunnen aanvullen en deze mensen ook kunnen uitnodigen.

  Wij zoeken ook nog een bereidwillige DJ die zich geroepen voelt (gratis) om voor de nodige muzikale achtergrond te zorgen. Installatie is beschikbaar in de zaal.

  11-01-2008 om 19:49 geschreven door kenny


  10-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN DIRK AERNOUTS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Aernouts Dirk 04

  NAAM : DIRK AERNOUTS                  

  CLUB 2007 : Bioracer - Aernouts Logistics Support             

  GEBOORTEJAAR : 1975

  CATEGORIE 2007 : Vrije bonden

  CATEGORIE 2008 : Vrije bonden

  WOONPLAATS : Zwijndrecht
   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     Ongeveer een tiental wedstrijden.

  2.Wat waren de resultaten ?

     Geen resultaten , pure fun !!!

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     Daar doe ik het niet meer voor. Die jaren zijn voorbij.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

    Ja , aangezien ik geen verwachtingen of doelstellingen had. Het voornaamste voor mij is dat ik terug  plezier heb in het fietsen. Wedstrijden zijn bijkomstig.

    Het voornaamste is het samenzijn met een bende vrienden !!!

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     De spurt aantrekken tijdens de trainingen van de “Polderrenners” , hé Kenny......

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Eens een strijkijzer altijd een strijkijzer.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Mij hoeven ze niet veel meer te leren.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Af en toe een toertocht , de groepstrainingen met de dames van RABC waarvan ik ploegleider wordt dit jaar.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Ik blijf bij dezelfde ploeg Bioracer-Aernouts Logistics Support , wij blijven hier naast Bioracer ook co-sponsor.

  10.Kleine biografie van Dirk Aernouts.

      Dirk was profrenner van 1999 tot 2001 bij de ploeg Collstrop.

      Wij hebben er tevens enkele uitslagen bijgezet die zijn vrijgegeven via de Wielersite.
      Naast het wielrennen heeft Dirk ook nog aan Triathlon gadaan !!!

  Aernouts Dirk 01  

  1999 : Collstrop - De Federale Verzekeringen (België) vanaf 01-09 (Stagiair)

  2000 : Collstrop - De Federale Verzekeringen (België)

  2001 : Collstrop - Palmans (België)

   

  16-5-2001   Belsele-Puivelde (Bel)                     7de Collstrop-Palmans

  25-3-2001   GP Rudy Dhaenens (Bel)               53ste Collstrop-Palmans

  19-4-2000   Scheldeprijs Schoten (Bel)            75ste Collstrop

  19-9-1999   GP van Isbergues (Fra)                  33ste Collstrop

         1999   4e etappe Ronde van Antwerpen , Maria-ter Heide (BEL)      2e Liefhebbers 

  07-6-1998   Memorial Vanconingsloo (Bel)          3de Liefhebbers

         1998   2e in Brussel - Zepperen (BEL)           2de Liefhebbers

  24-8-1997   NK weg Beloften Belgie (Bel)            5de Liefhebbers           

  21-4-1996   Zellik-Galmaarden (Bel)                    3de  Liehebbers

  08-1-1994   NK Veldrijden Juniores                     7de Juniores

  22-8-1993   Omloop Vlaamse Gewesten Juniores (Bel)        3de  Juniores

  20-5-1993   Europaprijs Geraardsbergen Juniores (Bel)       1ste Juniores


  Aernouts Dirk 05

  10-01-2008 om 20:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG TOMBOLA HOOP OP ZEGEN BEVEREN

  Uitslag Tombola 2007 Hoop Op Zegen Beveren

   

  3940(2059); 1265 ; 0703 ; 1746 ; 1497 ; 0942 ; 1396 ; 0968 ; 1835 ; 4040 ; 0602 ; 1756 ; 1198 ; 1914  0662 ; 1643 ; 1962 ; 3896 ; 0825 ; 2035 ; 1508 ; 0064 ; 1029 ; 0350 ; 0039 ; 0569 ; 1696 ; 0856 ; 1137 ; 1377 ; 0638 ; 0212 ; 0475 ; 0278 ; 1350 ; 1234 ; 0511 ; 0276 ; 0347  ; 1998 ; 1188 ; 1575 0378 ; 0194 ; 1056 ; 1341 ; 4039 ; 1203 ; 0122 ; 3931 ; 1747 ; 0067  ;1862

   

  Prijzen af te halen Lindenlaan 12 (telf. 03 775 44 76)

  Prijzen af te halen tot einde januari 2008 !!!

  10-01-2008 om 19:06 geschreven door kenny


  09-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP 13 JANUARI 2008 - EETFESTIJN RENNER KEVIN VAN DEN NOORTGATE

  Kevin Van Den Noortgate

  Renner KevinVan Den Noortgate,

  nodigt u uit opzijn eetfestijn

   

  Opzondag 13 januari 2008 in het Parochiaal Centrum ,

   

  Groteweg 235 te9500 Geraardsbergen, van 11 u 30 tot 15 u

   

  Wat staat er ophet menu:

   

  Gepocheerdezalm met kroketten:12,50€

   

  Varkenshaasje(diverse sausen) en kroketten:12,50€

   

  Kinderen – 12jaar:6 €

   

  Kaarten teverkrijgen op het nummer:054/41 7194

   

  FreijaBauwens:0473/84 2723

   

  Mario Van DenNoortgate:0473/46 2858

   

  Mariovdn@fulladsl.be

  09-01-2008 om 21:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITNODIGING EETFESTIJN KRIS DE BLOCK
  EETFESTIJN KRIS DE BLOCK


  kris uitnodiging

  09-01-2008 om 21:43 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 09/01/2008

  Onder leiding van Eddy Coenen en Koen Apers vertrokken Woensdagmiddag om 14h00 te Beveren 31 POLDERRENNERS voor hun wekelijkse wintertrainingsrit.
  Een strakke zuidwestenwind pal op de neus zorgde voor een pittige training , na amper 1 km reeds een lekke band voor Guy Smet , de groep moest wachten en reeds ter hoogte van Stekene had hij de groep terug bijgebeend !!!
  Er werd behoorlijk snel gereden want na 70 km wees de teller op een gemiddelde van 33,7Km/h , wat toch kan tellen voor de tijd van het jaar .
  De sterke mannen die het meeste kopwerk verrichten waren vandaag Guy Smet , Mattias Nijs , Adrien Maes , Koen Apers en Eric Vermeulen.

  Reden mee vandaag : Guy Smet , Gregory Franckaert , Nicky David , Mattias Nijs , Eric Vermeulen , Stijn Vermeulen , Freddy Vergauwen , Eugéne Bosman , Dr.Frank De Winter , Frank Van Geystelen , Franky Wielandt , Freddy De Blick , Kristoff Heyns , Mister Y , Dirk Heyrman , Fons Van Raemdonck , Adrien Maes , Freddy Van Osselaer , Jos Vermeulen , Alex Goossens , Koen Apers , Walter Rotthier , Eddy Coenen en ???


  Met dank aan onze rijdende reporter "Eddy Coenen" 

  09-01-2008 om 21:20 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!