.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  11-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN NICOLAÏ GOSSELIN VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  NICOLAI GOSSELIN 04  NICOLAI GOSSELIN 05

  NAAM : NICOLAÏ GOSSELIN                        

  CLUB 2007 : Koninklijke Brugse Velosport

  GEBOORTEJAAR : 1988

  CATEGORIE 2007 : Beloften

  CATEGORIE 2008 : Beloften

  WOONPLAATS : Waasmunster

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     Ongeveer een kleine 35-tal

  2.Wat waren de resultaten ?

     Dit seizoen had ik vooral een aanpassingsjaar als eerstejaarsbelofte maar toch mocht ik niet klagen. Een aantal top-30 plaatsen kon ik verwezenlijken en in een aantal koersen had er zelfs heel wat meer ingezeten. Helaas ontbrak het mij nog wat aan ervaring en lef om mijn kansen af te dwingen. Dit is iets waar ik volgend jaar zeker aan moet werken.

  Een spijtige zaak is natuurlijk dat ik geen twee weken later geboren was dan had ik nog een seizoen bij de junioren kunnen rijden en met mijn conditie van afgelopen seizoen hogere ogen kunnen gooien. Maar het is nu eenmaal zo en de ervaring van afgelopen seizoen bij de Elites z/c en Beloften zullen mij alleen maar kunnen helpen in de toekomst.

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     De wedstrijd in Puurs-Kalfort was de wedstrijd waar ik het beste gevoel aan over hield. Spijtig dat ik het niet heb kunnen verzilveren met een dichte notering want in de spurt ging de deur nog vrij bruusk voor mij dicht waardoor ik vol in de remmen moest.

  Maar de benen waren daar zo goed dat ik bijna de volledige wedstrijd vooraan in het peloton terug te vinden was.

  Volgend jaar moet ik iets minder schrik hebben om "de man met de hamer tegen te komen" en gewoon aanvallen met zulke benen in plaats van vooraan in het peloton te blijven rijden en gaten te dichten die eigenlijk niet mijn verantwoordelijkheid zijn.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Zeker. De doelstelling was zo snel mogelijk aanpassen aan het niveau en zo snel mogelijk mijn eerste wedstrijden uitrijden bij de Beloften & Elite z/c met eventueel eens een top-dertig te rijden.

  Dit is zeker gelukt en veel vroeger dan verwacht aangezien ik mijn derde wedstrijd van het seizoen al mee was en mijn koers uitreed.

  Wat toch niet mis was aangezien ik nog nooit een koers van over de 100 Km had gereden en nog niet over een goede conditie beschikte bij aanvang van het seizoen.

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Mijn sterkste punt is vooral het hard rijden. Een groot verzet steken en dat dan ook nog vlot ronddraaien was één van mijn betere eigenschappen welke mij ook op momenten goed van pas zijn gekomen bij de Elites z/c en Beloften.

  Spijtig genoeg kon ik daar nog niet echt het verschil mee maken aangezien jongens van rond de 27 jaar nu eenmaal nog wat meer in hun benen hebben dan iemand van 18 zoals ik. Maar het is een eigenschap die nog kan verbeteren en misschien een troef kan worden in de toekomst.

  Verder was ik ook heel sterk in slecht weer. Regen , wind en koude konden mij vrij weinig deren. In zulke omstandigheden reed ik vaak soms mijn beste wedstrijden.

  Mijn slechtere kant is helaas mijn klimmen.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Mits nog wat extra training en enkele jaren ervaring denk ik wel dat ik daar vrij goed met uit de voeten moet kunnen. Maar aan het instinct van een spurter is bij mij nog veel werk.

  Op de één of de andere manier slaag ik er steeds in om in de laatste twee bochten mijn ideale uitgangspositie kwijt te spelen waardoor ik vast zit en niet kan aangaan.

  Of voel ik mij in de laatste 10 Km gewoon nog wat te zwak om mij te meten met andere Elites en Beloften.

  Dit zal hopelijk wel verbeteren met de jaren als ik meer en meer ervaring op doe en sterker kan worden.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Proberen zoveel mogelijk kalm te blijven en het je niet altijd zo hard aan te trekken. Wat deze week niet gaat zal misschien volgende week wel gaan.

  Met piekeren kom je geen stap voorruit enkel trainen is een oplossing. Als het je één keer is gelukt zal het je wel nog lukken maar soms zitten de omstandigheden gewoon wat tegen de ene dag is nu eenmaal de andere niet.

  Ook heb ik geleerd dat tijdig wat rust nemen zeker geen overbodige luxe is voor een wielrenner in plaats van je steeds te forceren.

  Efficiënter trainen + extra ervaring tijdens de wedstrijden.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Ik ga mij vooral bezig houden met spinning en trainen op de koersfiets.

  Misschien eens aangevuld door een aantal loopsessies.

  Maar ik wil in ieder geval vroeger beginnen als vorig jaar en meer gerichter trainen.

  De doelstelling naar volgend jaar toe is in de vlakke koersen steeds kunnen uitrijden en naar een top-20 en misschien een top tien plaats te pieken.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Ik blijf bij de Brugse Velosport.

     Er heerst daar een zeer goede sfeer en alhoewel ik van het Waasland ben krijg je daar echt het gevoel één van hun te zijn.

  Op interclubs en daar buiten gaan de renners soms door een vuur voor elkaar.

  Ben ik aan een sterke reeks bezig mag ik rekenen op een selectie voor de grote wedstrijden.

  Gaat het even wat minder dan is dit zonder kwaad en kan ik gewoon zonder stress blijven rijden tot de vorm verbeterd.

  11-11-2007 om 16:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN PATRICK MEERSSCHAERT VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Patrick Meerschaert 01 Patrick Meerschaert 03 Patrick Meerschaert 02

  NAAM : PATRICK MEERSSCHAERT

  CLUB 2007 : Univega Pro Cycling Team

  GEBOORTEJAAR : 12/11/1959

  CATEGORIE 2007 : Masters 2 (België : 40+) , Masters 4 (UCI : 44 - 49)

  CATEGORIE 2008 : Zelfde als in 2007

  WOONPLAATS : Sint-Gillis-Waas

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     24 waaronder 2 aflossingswedstrijden.

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     13 x 1ste, 4 x 2de, 2 x 3de,

  3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

     Uiteraard het WK in Pra Loup. Een kopstart en met 1.24 min voorsprong gewonnen op de Italiaanse kampioen Zamparini en 1.54 min op Belgisch Kampioen Benny Heylen.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Zeker en vast want op de 4 Kampioenschappen waaraan ik deelnam, was ik tweemaal winnaar en tweemaal tweede (WK cross-country : 1 , EK cross-country : 2 , BK cross-country : 2 , BK marathon : 1). Stilletjes had  ik wel gehoopt om het EK eens te kunnen winnen , maar ik eindigde 2de na de Italiaan Bettineschi die later op het WK pas 5de eindigde. Verder ben ik maar op 3 individuele wedstrijden buiten het podium gevallen : tweemaal 7de bij de Elites in een hillclimb en criterium in Oostenrijk (voorbereiding op het WK) en op de wereldbeker in Houffalize waar ik door een afgelopen en vastzittende ketting slechts 9de eindigde.

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Uiteraard op de technische omlopen met veel wortels en stenen. Hoe lager de gemiddelde snelheid van een omloop des te meer hij geschikt is voor een renner van mijn type.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Hebben we niet nodig.

  7.Wat heb je bijgeleerd ?

     Een les die ook geldt voor de jongeren : rustig blijven na blessure ! Niet overhaast te werk gaan ! Op het BK heb ik bv. pas om 8 uur ‘s morgens beslist om te rijden en dit na een laatste oefensessie op het circuit ! Natuurlijk is het voor mij nu gemakkelijker om te zeggen dat ik een bepaalde wedstrijd laat vallen dan dat dit voor een jonge renner het geval is, maar toch...

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Proberen mijn basisconditie op een iets hoger peil te houden dan de voorgaande jaren want ik ondervond dat het teveel spanning vergde en (gezien de leeftijd) steeds langer duurde om opnieuw op dat topniveau te geraken. M.a.w. mijn "winterdal" mag zo diep niet meer zijn.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom?

     Zoals de voorbije 2 jaar : het Univega Pro Cycling Team uit Nederland.

     Al jaren ben ik bevriend met manager Herman Schoens en hij was de eerste die mij ooit (2001) de kans gegeven heeft om budgettair naar het WK in Canada te gaan. Verder ben ik binnen de ploeg , op enkele verplichtingen na, vrij om een eigen programma op te stellen.

  10.Als laatste mag je altijd een vraag aan jezelf stellen.

      Verder hoop ik dat onze sport iets meer erkenning krijgt van de nationale pers : wereldbekerwedstrijden voor 20 000 toeschouwers krijgen amper een blokje in de kranten en een schamel minuutje op televisie. De meeste wielerliefhebbers weten zo nog altijd niet wat een "echte" mountainbikewedstrijd inhoudt. Journalisten zouden ook wat kritischer moeten zijn : Sven Nys heeft dit jaar op verschillende wereldbekerwedstrijden tussen plaats 30 en 40 liggen vechten, maar niets daarvan terug te vinden in de pers. Enkel als het Benelux-wedstrijd op een verlengde cyclocrossomloop was of een wedstrijd in de Vlaamse Ardennen , spoelde de positieve informatie over Sven door in de nationale pers. Sven won de laatste mountainbikewedstrijd in Nederland (Gieten) nota bene op een cyclocrossfiets i.p.v. op een mountainbikefiets omdat het gemiddelde hoger lag dan 30 Km/uur.

  11-11-2007 om 16:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN PATRICK DE BEULE VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Patrick De Beule 01

  NAAM : PATRICK DE BEULE

  CLUB 2007 : WTC Fusion

  GEBOORTEJAAR : 1966

  CATEGORIE 2007 : Toeristen TTC Ronde en een paar wedstrijden bij WAOD : Catogorie C

  CATEGORIE 2008 : Hetzelfde als 2007

  WOONPLAATS : Nieuwkerken-Waas

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     19

  2.Wat waren de resultaten ?

     1 x 2é , 1 x 5é , 1 x 7é , 1x8é , 10 keer top 20 en 5 keer in het peloton.

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     Ik wacht nog altijd op mijn eerste zege.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Eigenlijk wel

  5.Waar was je goed, sterk in ?

     Ik probeer telkens om weg te rijden met een groepje ,maar dat is niet zo simpel.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Dat is een grote ramp , ik laat mij steeds wegdrummen. Ik heb te veel schrik in zo een massaspurt.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Dat ge niet steeds op alles moet reageren en al eens de kat uit de boom moet kijken.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Een 2-tal maand rust en dan terug beginnen opbouwen. Ik hoop volgend jaar eens te kunnen winnen.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ?

     WTC Fusion

  11-11-2007 om 16:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN JENS VERSCHAFFELT VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Jens Verschaffelt 01

  NAAM : JENS VERSCHAFFELT

  CLUB 2007 :  WSC Hoop Op Zegen Beveren

  GEBOORTEJAAR : 1989

  CATEGORIE 2007 : 2de jaars Juniores

  CATEGORIE 2008 : Beloften

  WOONPLAATS : Sint-Niklaas

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ? 

     45

  2.Wat waren de resultaten ?

     2 keer top 10 , 2 keer top 15 en verschillende malen top 30.

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     Mijn beste prestatie was een 7de plaats in Sint-Lenaarts , dit was tevens ook een van de makkelijkste wedstrijden , we reden onmiddellijk weg met een groepje en hebben heel de wedstrijd voorop gebleven.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     2007 was nog maar mijn tweede jaar als wielrenner en ik ben tevreden over het afgelopen jaar.

  Ik heb altijd geprobeerd mee de wedstrijd te maken , ook al bekocht ik dit soms op het einde , doch ben ik tevreden en heb ik me vaak geamuseerd tijdens de koers !

  Want dat is toch het belangrijkste.

  5.Waar was je goed , sterk in ? 

     Ik durf niet zeggen dat ik ergens boven uitsteek maar ik hou er wel van als het parcours wat zwaarder is , vooral als het bergop gaat .

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Die is niet echt denderend moet ik eerlijk bekennen maar daar zal ik aan proberen werken.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Dat ik wat meer met verstand moet koersen en niet te vaak met het kopeke tegen de muur rijden !

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Deze winter zal ik vooral fitnessen en veel kilometers malen op de fiets . Ik ga het zo goed mogelijk proberen te combineren met mijn studies.

  Ik zal proberen zoveel mogelijk wedstrijden uit te rijden .

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Ik blijf bij Hoop Op Zegen Beveren , een gezellige club waar geen enkele druk op de renners rust en iedereen zijn eigen programma kan afwerken.

  11-11-2007 om 16:33 geschreven door kenny


  10-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 10/11/2007

  wbvlogo

  ZATERDAG 10/11/2007 – NIEL (A) –
  VELDRIJDEN – 60 min

  Klasse 2 UCI

  Aantal deelnemers :

  1. Bart Wellens
  2. Lars Boom (Ned)
  3. Sven Nijs
  4. Richard Groenendaal (Ned)
  5. Erwin Vervecken 
  11. Sven Vanthourenhout (Sunweb-Projob)
  15. Jan Verstraeten (Sunweb-Projob) 
  31. Maxim Debusschere (Sunweb-Projob) 
  37. Kenny Geluykens (Sunweb-Projob) 
  44. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco Cycling team)
   

  10/11/2007 – NIEL (A) – VELDRIJDEN

  Form. C

  Aantal deelnemers : 29 Juniores

  1. Stef  Boden
  4. Gerry Druyts uit Wilrijk (DCM-GB Vorselaar) op 2'17"
  15. Jan Van Meirvenne uit Hamme (ASFRA RT) op 2'43"

  Aantal deelnemers : 14 Nieuwelingen

  1. Joeri Hofman 
   

  10/11/2007 – MEESWIJK (LB) – VELDRIJDEN

  Aspiranten

  Aantal deelnemers :

   

  10/11/2007 – LICHTAART (A) – VELDRIJDEN

  Form. B

  Aantal deelnemers : 38

  1. Wim Jacobs 
  2. Davy Coenen 
  3. Geert Wellens 

  Form. C

  Aantal deelnemers : 52 Juniores

  1. Ruben Veestraeten 
   

  Aantal deelnemers : 29 Nieuwelingen

  1. Laurens Sweeck 
   

  Form. D

  Aantal deelnemers : 44 Am./A renners

  1. Bert Vervecken 
  2. Wim Jansen 
  3. Freek De Jong 
                                             

  Aantal deelnemers : 18 B renners

  1. Dirk Mertens 
  2. Marc Druyts 
  3. Erik Teck 
   

  Aantal deelnemers : 19 C renners
  1. Rudy Sels
  2. Daniël Van Oosterwijck
  3. Rudy Bloemmen

  10-11-2007 om 22:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  FIETSHAPPENING TE SINT-NIKLAAS

   

  Het stadsbestuur van Sint-Niklaas, de politie, Kiwanis Sint-Niklaas Waasland en DVV-verzekeringen organiseren samen op woensdag 14 november op de Grote Markt een groots opgevatte fietshappening voor de leerlingen van het basisonderwijs.

  Er vinden van 10 tot 12 uur doorlopend allerlei activiteiten plaats. Het geheel staat in het teken van de verkeersveiligheid.

   

   

  Bericht: fvdv

  10-11-2007 om 19:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN STEVEN SMET VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Steven Smet temse tielrode Steven Smet

  NAAM : STEVEN SMET

  CLUB 2007: Hudiko Wielerteam Waasland

  GEBOORTEJAAR : 1991

  CATEGORIE 2007 : 2e jaar Nieuweling

  CATEGORIE 2008 : 1ste jaar Junior

  WOONPLAATS : Sint-Pauwels

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     36 wedstrijden

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     Het is spijtig genoeg enkel bij een 6-tal top 20 plaatsen gebleven. Alhoewel er af en toe toch meer in zat.

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     De wedstrijd in Haasdonk waar ik in de 3e ronde in de aanval trok, maar na 6 rondes weer ingehaald werd. Het was echter een fout want het peloton kwam dicht en liet me uitzakken. De rest bleef echter wel voorop.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Grotendeels wel, alleen bleef de top 10 plaats weg.

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Ik heb ontdekt dat ik ook wel hard op de trappers kan duwen en ondertussen ook al meer karakter heb gekregen.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

  Redelijk goed , alleen de positie is soms nog een probleem.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Het positioneren in het peloton en goed trainen.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Mtb , lopen , zwemmen en de Wase Wielerschool.

  Ik hoop eerst en vooral de eerste wedstrijden bij de Junioren goed mee te kunnen, wat later op het seizoen zou ik graag meespelen in de kopgroep.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Hudiko Wielerteam Waasland

     Een goede ploeg met goede begeleiders die ook in je geloven en iedereen een kans willen geven.

   

  10-11-2007 om 19:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN STEFAN SUY VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Stefan Suy 01

  NAAM : STEFAN SUY

  CLUB 2007 : Xcluziv Team

  GEBOORTEJAAR : 1982

  CATEGORIE 2007 : Elite z/c

  CATEGORIE 2008 : Elite z/c

  WOONPLAATS : Waasmunster

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     Ik zou het eigenlijk niet weten. Ik denk een stuk of  60. 

  2.Wat waren de resultaten, winst ?

      Wel heb dit jaar 2 x top tien gereden (tot mijn grote verbazing).  De eerste maal was ik 9de in Sint- Truiden. Dat was daar een koers met 132 vertrekkers maar omdat het een nogal gemakkelijke omloop was geraakte er geen enkel groepje weg.  Dus een massaspurt en daar kon ik me goed plaatsen en dus als 9de over de meet komen.

      De tweede keer reed ik een 10de plaats in een criterium in Hove. 

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     Eigenlijk de koers in Melsele , ik had die week een auto-ongeluk gehad en dacht ik ga eens koersen je weet nooit wat het geeft.  En tot mijn eigen verbazing had ik daar nog redelijk goeie benen.  Ik zat daar in de tweede groep en heb daar op het einde nog de spurt gewonnen ook.  Voor de toeschouwer misschien niet zo speciaal maar ik was de dag ervoor maar uit de kliniek gekomen.  Voor de moraal was dat toch wel de beste koers van het seizoen.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

      Ik heb een niet zo denderend seizoen achter de rug.  Dit kwam eigenlijk door het feit dat ik maar 1 of 2 keer in de week kon trainen en dat dan maar voor maximaal 1,5 uur.  Ja dan mag ja al blij zijn dat je je koersen kan uitrijden. In Juli had ik dan ook nog een auto-ongeluk.  Het was op de E40 in Aalst , achteraan in de file was er een vrachtwagen die niet op tijd kon stoppen. Die reed dan recht op mijn auto met als gevolg 3 dagen kliniek en mijne zwakke rug was zo goed als K.O.  Maar dat is het leven hé , toen zat ik met het koppeke al meer in 2008 dan in 2007. 

  5.Waar was je goed , sterk in ?

      Vroeger was ik heel goed in het spurten.  Heb zelfs ooit eens voor een 6de plek in Geel “Tom Boonen” achter mij gehouden (dat zou nu zo goed niet meer lukken).  En soms kan ik nog wel eens een spurtje winnen maar meestal is het vat al af en heb ik dan ook niet veel zin meer om nog te spurten.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Ik denk dat ik van mijn spurt heel content mag zijn.  Als ik nog redelijk fris zit dan zullen ze het niet zo gemakkelijk hebben met mij.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Dit jaar heb ik eigenlijk bijna volledig gereden op karakter.  Ik heb heel veel last gehad met de rug en dan verbaast het me toch wel dat ik zoveel koersen heb kunnen uitrijden.  Dit gewoon omdat ik niet wou stoppen, daar waar ik vroeger al bij de minste pijnscheut aan de auto zou afgestapt zijn. 

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Deze winter ga ik terug gaan fitnessen om terug meer kracht te krijgen zodat ik niet constant op dat klein verzetje moet zitten trappen. Daar word ik soms onnozel van , ook ga ik mountainbiken. 

  Dit zal meer zijn dan de vorige winter omdat de ploeg eigenlijk meer gefocused is op het mountainbiken dan op de weg.  Als begin van mijn wintervoorbereiding heb ik de Grand Raid Godefroid gereden. Dat is een mtb-wedstrijd in Bouillon van 160 km. Dat kan je dus niet meer vergelijken met de klimmetjes die je vind in Waasmunster of Tielrode.  Ik heb dat daar uitgereden in een tijd van 8 uur en 35 minuten. 

      Mijn doelstelling voor 2008 is dat ik er terug eens volledig kan voor gaan. Je zou kunnen zeggen dat de speeltijd voorbij is. 

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

      Ik ga zoals dit jaar terug voor Xcluziv Team rijden.

      Omdat ik in 2009 de “Crocodile Trophy” ga rijden en deze ploeg kan mij op het vlak van mountainbiken nog heel veel leren.  Ik zou dan samen met 2 ploegmaten daar eens het beste van ons zelf willen gaan geven.  En anders alleen is maar alleen hé.

  10.Wat doe je nu het liefste wegwedstrijden of mountainbiken ?

       Ik doe heel graag wegwedstrijden gewoon omdat je nooit weet hoe het gaat aflopen.  Maar sinds ik meer ben beginnen mountainbiken is dit toch eigenlijk wel een serieuze drijfveer geworden om te blijven fietsen.  Ik ben iemand die graag soms eens iets extremer doet en bij het mountainbiken vind je heel gemakkelijk extreme tochten zoals de Crocodile Trophy of de Grand Raid Godefroid. 

  Gewoon proberen mijn grenzen verleggen of het nu op de weg is of in het veld.

  10-11-2007 om 18:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN ROBBY DE BOCK VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Robby De Bock01

  NAAM : ROBBY DE BOCK

  CLUB 2007 : Trek USA Racing Team

  GEBOORTEJAAR : 1988

  CATEGORIE 2007 : U23 , 1e jaars Belofte

  CATEGORIE 2008 : U23 , 2e jaars voor Waasland Mountainbiketeam !

  WOONPLAATS : Melsele

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ? 

      26

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     Nationale selecties : WK marathon Verviers

     Overwinningen : tjv Seraing beloften , tjv Boutonville beloften + scratch

     Podia : Dolomiti Superbike world cup marathon 3e belofte (geen beloftepodium), beachrace  Bredene (geen beloftepodium)

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     Villabassa waar ik mijn eerste marathon ooit reed (eerste keer in hooggebergte) en na een stevige  trainingsweek 3e belofte werd en vooral 4e Belg wist te worden!

  Mijn mooiste zege is in Boutonville, enerzijds omdat ik zelf een deel heb bijgedragen tot de aanleg van een permanente mtb-omloop daar, anderzijds omdat ik ook algemeen winnaar werd en zo o.a. Patrick Meersschaert achter me wist te laten. (week voordien WK geworden!)

  In de open klasse van de wereldbeker te houffalize reed ik in de slotronde in vierde positie toen mijn derailleurkabel brak.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?  

  Als eerstejaarsbelofte mag je neit veel verwachten dus was ik vooral blij dat ik veel kracht heb bijgeownnen en dat dit resulteerde in enkele  knappe uitschieters

  5.Waar was je goed , sterk in ?

  Explosiviteit, lange klimmen en technische stroken.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

  In mtb moeten we zelden spurten, maar qua  explosiviteit kan ik met de beteren mee.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

  Doseren, de laatste rondes bepalen de uitslag!

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

  Studeren en plezier maken ! Daarbuiten ga ik lopen, zwemmen, fitness, toertochten doen en groepstrainingen.

  Studie primeert dus wil ik mijn eerste jaar lucht-en ruimtevaarttechniek halen , verder laat ik de flanders cup links liggen en ga ik meer de technischere (minder bezette) omlopen in de Ardennen opzoeken. Misschien graai ik wel weer enkele overwinningen mee, maar of deze een reflectie zijn dat ik effectief super ben is maar de vraag, het niveau is er niet altijd even hoog.

  Verder ga ik meer focussen op marathons en proberen een selectie te halen voor vb de Ronde van Namen.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

  Waaslandmountainbiketeam.be

  Het is een groep vrienden uit het Waasland en we vormen een kleine kern competitierenners.

  De verzorging (materiaal, kledij, voeding, support,..) is uitstekend en bovendien hebben we geen verplichte wedstrijden die soms weinig mtb-waardig zijn (flanders cup). Verder is Mathias Smet de bezieler van het team, ook is hij mijn vaste trainingsmaat dus help ik graag het team naambekendheid te geven!

  Voor 2008 zal ook Filip Van Hecke bij wmbt aantreden.

  ROBBY DE BOCK BEW   robby de bock

  10-11-2007 om 18:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN STIJN STEELS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Steels Stijn 03     Steels Stijn 02

  NAAM : STIJN STEELS

  CLUB 2007 : Balen BC

  GEBOORTEJAAR : 1989

  CATEGORIE 2007 : Juniores

  CATEGORIE 2008 : Beloften

  WOONPLAATS : Westerlo

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     41 wedstrijddagen , 27 wedstrijden

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     22 top 10-plaatsen waarvan 7 overwinningen.

  3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

     Mooiste zege: Mandel-Leie-Schelde

     Rit in WB Kroatie

     4de plaats WK piste

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Ja, ik stond er het hele jaar. In het voorseizoen werd ik niet altijd beloond voor mijn prestaties in de topkoersen maar het najaar maakte alles in orde.

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Ik ben het sterkst in lastigere koersen waar er echt gekoerst wordt.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     In een klein groepje of na een zware wedstrijd ben ik moeilijk te kloppen in de sprint. In massasprints blijf ik problemen hebben om mij te plaatsen.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Ik ben al iets kalmer tijdens belangrijke koersen , maar ik moet toch nog altijd veel meer nadenken tijdens de wedstrijd.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Ik blijf in competitie tot eind november want ik neem nog deel aan de Wereldbekers op de piste in Syndey en Peking. Daarna neem ik een 2-tal weken rust en begin dan opnieuw met de trainingen. Met lopen, fitnessen , mountainbiken en zwemmen werk ik dan weer aan mijn basis. Mijn doelstellingen hangen af van de prestaties in de wereldbekers van binnenkort. Als we daar met de ploeg sterk rijden kunnen we ons plaatsen voor de Olympische Spelen en dat zou dan eventueel een hoofddoel worden. Verder wil ik laten zien dat ik ook in topkoersen bij de beloften ook al mijn mannetje kan staan.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Rock Werchter - Chocolade Jacques , ze rijden een mooi programma, hebben een collectief sterke ploeg (2de in eindstand topcompetitie) en ze hechten ook veel belang aan de ploegsfeer.

  Bovendien houden ze rekening met mijn studies en kan ik ook nog verder blijven doen op de piste.

  10-11-2007 om 13:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN KEVIN VAN DER PLAS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Kevin Van der Plas 01          Kevin Van der Plas 02

  NAAM : KEVIN VAN DER PLAS

  CLUB 2007 : Rock Werchter - Chocolade Jacques

  GEBOORTEJAAR : 1988

  CATEGORIE 2007 : 1e jaars Belofte
  CATEGORIE 2008 : 2e jaars Belofte

  WOONPLAATS : Puurs-Kalfort

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     45

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

      2x 3e ; 1x4e ; 2x5e ; 2x6e ; 3x7e ; 4x8e ; 3x9e ; 2x10e.

  3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

     4e plaats te Itterbeek , zwaar parcours , van de eerste meter in een ontsnapping en vooruit gebleven

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Ja, meer dan verwacht.

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Heuvelend en bergop.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     In een groepje kan ik mij goed plaatsen en kan ik goed sprinten , vanaf dat ik moet beginnen te wringen in het peloton en mij daar moet plaatsen gaat het niet meer.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Trainings -en koersinzicht.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Mijn eerste jaar met een trainer dus zal ik eindelijk eens goed gaan trainen !!!

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Wielerteam Van Eyck Sport Wambeek 

     Mooi programma en heel goeie teamsfeer.

  10-11-2007 om 13:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN KRIS HENDERIECKX VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Kris Henderieckx 01

  NAAM : KRIS HENDERIECKX

  CLUB 2007 : Chamizo-Sportfulteam

  GEBOORTEJAAR : 1977

  CATEGORIE 2007 : Elites

  CATEGORIE 2008 : Elites

  WOONPLAATS : Belsele

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     Ik heb zo'n 35 wedstrijddagen in de benen, de achtdaagse Trans-Germany meegerekend.

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     Vorig jaar was een absoluut topjaar qua aantal overwinningen.

  Ik behaalde er 12 , waaronder eindwinst in de East Belgian Bikers Trophy (EBBT), de open wedstrijd van de Wereldbeker in Spa-Franchorchamps en diverse etappezeges in de Transcarpatie in Polen.  Dit jaar bereidde ik me nog beter voor, maar deed vooral grote wedstrijden.

  Ik won er twee : de Open wedstrijd in Houffalize (3e opeenvolgende keer) en de Flanders Cup in Vilvoorde en stond acht keer op het podium. Ik werd vice-Vlaams Kampioen, behaalde top-10 in de zware achtdaagse Trans-Germany en werd geslecteerd voor EK en WK marathon na een prachtige 35e plaats in de wereldbeker in Villa Bassa (Dolomieten). Op het EK was ik 39e , op het WK 65e.

  3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

     Mijn mooiste zege was toch die hattrick in Houffalize. Voor duizenden toeschouwers winnen in het mekka van het Belgische mountainbiken is gewoon super!

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     De klemtoon lag op de grote wedstrijden en dan weet je dat je die vele overwinningen van 't voorbije jaar gaat missen. Toch heb ik weeral een sterk seizoen gereden met verschillende topprestaties. Op zo'n dag dat je vliegt voel je je echt super !

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Ik ben fysiek toch wel wat aan 't veranderen. Misschien ben ik wat minder explosief dan enkele jaren geleden, maar ik heb meer kracht en heb een groter vermogen bij omslagpols. Daarom dat ik niet alleen in XC , maar ook in marathon kan presteren.

  6.Wat vind je zelf van je start ?

     Mijn starts zijn steeds goed, aangezien ik over erg veel kracht beschik.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Als ik evenementen zoals de Trans-Germany, Houffalize en de Dolomiti Superbike rijdt, dan voel je die ongelooflijk goede sfeer die alleen maar onder bikers is die hetzelfde mee maken als jij. Vooral bij etappewedstrijden voel je die band. Super !

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Prioriteit is het succesvol lanceren van de Waasland MTB-school , samen met Kris Hertsens en Patrick Meersschaert. We hebben nu twee activiteiten achter de rug en onze motivatie om hier iets ongelooflijks van te maken is hiermee nog enorm gestegen. Als je die jonge gastjes vol enthousiasme ziet biken , dan kun je niet anders dan vrolijk worden!

  Naast de Waasland MTB-school doe ik nog de strandraces van het Mountainbike kustcriterium.

  Die bereid ik voor via woon-werkverkeer (70 km/dag) en 2x spinning en een toertochtje per week.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Ik ga nu mijn zevende seizoen voor het Mechelse Chamizo-Sportfulteam rijden.

     Het is een ploeg met een vriendschappelijke sfeer waarin ik me goed voel en waar ik als kopman goed verzorgd wordt.

  Kris Henderieckx 02

  10-11-2007 om 13:05 geschreven door kenny


  08-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN NATASJA NOBELS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Natasja Nobels 09

  NAAM : NATASJA NOBELS

  CLUB 2007 : SCF Liedekerke

  GEBOORTEJAAR : 24/09/1980

  CATEGORIE 2007 : Dames Elite

  CATEGORIE 2008 : Dames Elite

  WOONPLAATS : Dendermonde

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     35 tal

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     4x bij eerste 3 , 8x bij eerste 5 , 14x bij eerste 10 enz....

  3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

     In het weekend voor mijn val reed ik het best , 2x juist geen zegen dus het zat er toen in maar het noodlot sloeg toe.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Niet echt , het kan altijd beter en had toch graag een zege behaald.

  5.Waar was je goed , sterk in ?

     Spurt en karakter.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Die is goed maar ga er deze winter toch nog wel wat aan werken.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Het is tof te ondervinden dat er een zekere collegialiteit heerst onder de wielrensters, dit heb ik persoonlijk ondervonden op het einde van het seizoen tijdens mijn zware val.

  Ik bedank nogmaals iedereen die me achteraf steunden. Dit heeft een grote betekenis voor mij.

  Alleen is het jammer dat de persoon die aan de oorzaak lag van deze val , nog niet de minste moeite heeft getroost om nog maar simpel eens te horen hoe het met me ging........Jammer.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Fitness , mtb , spinning , squashen en jogging enz...

  Doelstelling , heelhuids blijven en toch minstens een wedstrijdje proberen te winnen. We zien wel...

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Ik blijf bij SCF Liedekerke omdat er een gezellige sfeer hangt en het allemaal toffe mensen zijn.

  Natasja Nobels 10

  08-11-2007 om 23:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN FRANKY VAN OYEN VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Franky Van Oyen 03

  NAAM : FRANKY VAN OYEN

  CLUB 2007 : CLUB PACT OLEN

  GEBOORTEJAAR : 24/04/1962

  CATEGORIE 2007 : CAT. C - VRIJE BONDEN & Elite z/c

  CATEGORIE  2008 : CAT. C - VRIJE BONDEN & Elite z/c

  WOONPLAATS : MACHELEN

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     70 wedstrijden

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     30 overwinningen : 28 WAOD en 2 Masters.

  3.Wat vond je de beste prestatie? mooiste zege ?

     Kampioen van België bij de Masters B te Rekkem.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Iets meer dan ik verwacht had.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

     Alleen beuken in de wind tot het op ieders heupen werkte.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Mijn spurt is goed maar ben zoals Boonen moet altijd naar de bordjes kijken of ben te laat weg of te vroeg.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

    Mij te amuseren en eens cadeaus te doen maar wel aan mensen die het goed menen met mij.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Zelfde seizoen zou top zijn maar minder is ook goed , maar genieten van de wielersport is het hoofddoel , wandelen in de winter en December weer fiets betreden.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

    Ploeg blijft Club Pact Olen omdat het daar allemaal eenvoudige mensen zijn en toffe gasten om lol te schoppen.
  10.Voornaamste uitslagen en ploegen als Profrenner ?
    

  Ploegen als Profrenner :

   

  1984: Europ Decor - Boule d'Or (België)

  1985: Lotto - Merckx (België)

  1986: Lotto - Merckx (België)

  1987: Sigma (België)

  1988: Sigma (België)


  Voornaamste uitslagen als Profrenner :


  1984: 2e in Omloop Leiedal (BEL)

  1984: 1e in 5e etappe deel a Vuelta Ciclista a Aragón (ESP)

  1984: 1e in Wingene (BEL)

  1984: 3e in Zwevegem (BEL)


  1985: 2e in Kortrijk (BEL)

  1985: 1e in Leeuwse Pijl (BEL)

  1985: 1e in Malderen (BEL)

  1985: 2e in Rummen (BEL)

  1985: 2e in Vrasene (BEL)

  1985: 1e in Zwevegem (BEL)

  1985: 3e in Temse  (BEL)

  1985: 3e in Merelbeke (BEL)


  1986: 2e in Deinze (BEL)

  1986: 2e in Melle (BEL)

  1986: 1e in Omloop van West-Brabant (BEL)

  1986: 1e in 3e etappe deel b Tour Midi-Pyrénées (FRA)

  1986: 2e in Aartrijke (BEL)


  1987: 1e in Mechelen (BEL)

  1987: 2e in Nokere Koerse (BEL)

  1987: 1e in Omloop der Vlaamse Ardennen Ichtegem (BEL)

  1987: 1e in Ruddervoorde (BEL)

  1987: 1e in Wanzele (BEL)


  1988: 1e in Destelbergen (BEL)


  Franky Van Oyen 1984-01 Franky Van Oyen 1985-01

                                         1984                                                                                               1985

  Franky Van Oyen 1987-01  Franky Van Oyen 1988-01
                                           1987                                                                                               1988

  08-11-2007 om 23:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN BRUNO VERWULGEN VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Bruno Verwulgen 04

  NAAM : BRUNO VERWULGEN

  CLUB 2007: BE-TEAM ONKERZELE

  GEBOORTEJAAR : ?

  CATEGORIE 2007 :  Categorie C / D , Nevenbonden

  WOONPLAATS : ST.NIKLAAS

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     45 wedstrijden bij de VWF en 10 bij de WAOD.

  2.Wat waren de resultaten, winst ?

     2 zeges Te Hamme en Elversele ; 1x2de  EK te Ophasselt ; 2x3de ; 3x4de ; 3x5de

  3.Wat vond je de beste prestatie ? mooiste zege?

     De zege in Elversele vond ik wel sterk . Temeer omdat ik hier had naar toegewerkt . En zelf aan de basis lag van de ontsnapping met 6 man die ik dan in de spurt  kon kloppen .

  Op het podium staan op het EK in Ophasselt , 2de plaats , was ook wel tof .

  Ook al was ik op die moment zeer ontgoocheld omdat mijn jump "net" te laat kwam voor de zege . Het was camerawerk ...

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Ik fiets in de eerste plaats voor het plezier en niet meer omdat het moet zoals in het verleden .  Mijn motto is "alles mag , niks moet " .

  Winnen doet iedereen graag en ik ben dik tevreden als ik 2 koersen kan winnen . Mijn seizoen is voor mij geslaagd , al had ik nog 2 overwinningen aan mijn neus laten voorbijgaan .

  5.Waar was je goed, sterk in ?

     Het hele jaar op een zelfde niveau blijven zonder dipje , vind ik wel sterk.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     De spurt is toch nog altijd mijn sterkste wapen , en als ik de meet zie herleef ik ... behalve in massaspurts , er zitten zoveel gekken die u zouden verongelukken voor een 5de of 10de plaats .

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Dat je ook zonder prestatiedrang veel plezier kunt hebben aan het fietsen.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Deze winter ga ik eens wat mountainbiken. Rijdt wat wedstrijden mee bij de VWF.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Ik rijd in 2008 het 2de seizoen voor het BE-Team uit Onkerzele . Deze ploeg had mij  gevraagd omdat ze mijn aanvalslust en  de snelle benen erg konden waarderen.

  Bruno Verwulgen 05

  Bruno Verwulgen 06

  08-11-2007 om 23:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN KOEN VAN DE VELDE VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Van De Velde Koen 15 (Zelzate 2de)

  NAAM : KOEN VAN DE VELDE

  CLUB 2007 : Wimi Games–Sint Martinus Kerksken C.T.

  GEBOORTEJAAR : 23/09/1977

  CATEGORIE 2007 : Elite zonder contract.

  CATEGORIE 2008 : Elite zonder contract.

  WOONPLAATS : Stekene.


  Van De Velde Koen 13 (Verrebroek 2de) 


  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     67 wedstrijden. ( 62 in België en 5 in Nederland )

  2.Resultaten ?

     2 overwinningen (Sinaai en De Klinge) ; 5 x tweede ; 5 x derde ; 4 x vierde ; 3 x vijfde ; 6 x zesde ;

  4 x zevende ;  6 x achtste (dus 23 maal tussen plaats 6 en 10) ; 3 x negende ; 4 x tiende.

  En 17 maal tussen plaats 11 en 20.

  3.Mooiste zege ?

     De Klinge , harde wedstrijd door de sterke wind in de polders en de manier waarop ik samen met een ploegmaat 30 km met ons twee voorop heb gereden.

  4.Tevreden over je seizoen ?

     Geen klagen over 2007, geen valpartijen gehad en in de periode dat ik er wou staan stond ik er ook. Mijn seizoen begint altijd pas echt vanaf mei en de conditie kan ik dan meestal vasthouden tot eind september.

  5.Sterke punten ?

     -Karakter.

     -Dit  jaar was het vooral “met de juiste ontsnapping mee zijn”  mijn sterkste punt.

  6.Hoe is je spurt ?

     Ben niet de allersnelste van het pak, maar kan toch mijn plan trekken in een sprint met een kleinere groep, aan massasprints doe ik liever niet mee.

  7.Wat heb je bijgeleerd ?

     Niet veel , gewoon doen wat ik altijd doe, op mijn manier trainen en op mijn manier koersen.

  8.Wintertraining 2008 ?

     Enkele malen gaan ‘sjotten’ met enkele coureurs en ex-coureurs.

  Enkele tochten meerijden van de ‘ronde van het waasland’ met de veldritfiets.

  Vanaf December startten en in het weekend de duurtraining .

  Tijdens de loop van de week pik ik dan nog enkele malen een spinning les mee als het buiten slecht weer is.

     Drinken en eten want dat mag tijdens het seizoen natuurlijk niet.

   Doelstelling ?

  Een gelijkaardig seizoen zoals afgelopen jaar is altijd welkom, een zege moet niet persé als ik maar geen valpartijen heb (die zijn er in het verleden al genoeg geweest)

  Een 45 top 10 plaatsen wil ik toch terug graag behalen.

   9.Ploeg 2008 ?

      Ik blijf bij mijn huidige club Wimi Games–Sint Martinus Kerksken C.T. rijden, er was wel enige intresse, maar voorlopig blijf ik waar ik zit.

     Waarom ?

     We zijn er vrij van doen en laten.

     Geen verplichte wedstrijden.

     Geen verplichte trainingen.

     Wat men je belooft wordt werkelijk volbracht.

     Volgend jaar hebben we wederom een sterke ploeg bij de elites zonder contract in het waasland rondrijden.

  10. Wat ga je voor volgend jaar nog proberen bijleren om sterker voor de dag te komen tijdens de wedstrijden ?

     Ik ga een snel cursus Litouws gaan volgen.

  Van De Velde Koen 14 (Sinaai 1ste)

  08-11-2007 om 11:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN FRANKY WEEMAES VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Franky Weemaes 01 (2)

  NAAM : FRANKY WEEMAES

  CLUB 2007 : Profile Rabout Goes

  GEBOORTEJAAR : 21/03/65

  CATEGORIE 2007 : WAOD A/B

  CATEGORIE 2008 : ??

  WOONPLAATS : Melsele

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     20

  2.Wat waren de resultaten, winst ?

     Hou het niet meer zo bij : dacht 2x1é ; 2x3é ; 1x4é , ??

  3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

     Sint-Gillis Waas , met 3 renners 3/4 van de wedstrijd vooruit.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Eerlijk gezegd is de tijd dat ik een goed seizoen verwacht of wil al een tijdje voorbij , we nemen alles zoals het komt.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

     Vroeger was ik redelijk snel , dat is nu al een tijdje voorbij dat maakt dat het moeilijker wordt om een wedstrijdje te winnen.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Zoals eerder gezegd , heel wat minder dan enkele jaren geleden. De kracht is een pak minder dan in het verleden.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Indien ik nog iets moest leren is dat het bij de WAOD anders koersen is dan bij de liefhebbers en dat ik mijn systeem wat zal aanpassen in het vervolg.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Gewoon bezig blijven en liefst op een ontspannen manier.

      Doelstellingen ? me nog eens meten in een open koers bij de liefhebbers , verder af en toe nog  eens bij de WAOD denk ik , zeker niet elke week !

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Profile Rabout Goes, het is er goed en geen enkele verplichting !

  10. Wat zou ik wensen in 2008 ?

     Dat we allemaal gezond en recht mogen blijven plus daarbij evenveel of nog meer plezier mogen beleven aan onze hobby !

  08-11-2007 om 09:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN SAM CHRISTIAENS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  sam en dernyman
  SAM CHRISTIAENS MET GANGMAKER WALTER HUYBRECHTS (voormalig renner)

  NAAM : SAM CHRISTIAENS

  CLUB 2007: KSC Denderstreek

  GEBOORTEJAAR : 04/05/1986

  CATEGORIE 2007 : Belofte

  CATEGORIE 2008 : Belofte

  WOONPLAATS : Sint-Gillis-Waas

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     50 wedstrijden

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

     1 x 11de en  dan nog 5 x top 20

  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     Mijn 11 plaats in Lede want dan voelde ik mij sterk

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Ja en nee , seizoen begin ging goed en dan beetje gesukkeld met mijn foliumzuur dat niet goed kwam als dat goed was was mijn ijzer gehalte te laag , op het einde van het seizoen was ik weer in orde en draaide ik terug goed naar mijn normen.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

     Heb het liefst golvende parcours.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     Spurt is maar gewoon

  7.Wat heb je bij geleerd ? 

     Niets dat ik direct kan zeggen.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

     Zorgen voor een goeie winter fitness en mountainbike en zwemmen , ik hoop dat ik volgend jaar een paar keer in de top 10 kan eindigen.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Ik heb een nieuwe ploeg voor 2008 met name Rijschool A.H - Koninklijke Gentse Velosport , iedereen is daar gelijk bij de Gentse en ze rijden ook één mooi programma.

   

  08-11-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  07-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN THIBAULT KOPPEN VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007
  Thibault Koppen PK_oost_foto3

  NAAM : THIBAULT KOPPEN

  CLUB 2007: KSV DEERLIJK

  GEBOORTEJAAR : 22/03/1988

  CATEGORIE 2007 : 1ste JAARS BELOFTE

  CATEGORIE 2008 : 2de JAARS BELOFTE

  WOONPLAATS : BEVEREN

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     Ik denk een stuk of veertig ik heb het niet echt bij gehouden.

  2.Wat waren de resultaten, winst ?

     Ik ben één keer 3e geëindigd ergens in de Limburg , voor de rest niet echte uitschieters , wel vaak top 10 gereden in de regionale koersen.

  3.Wat vond je de beste prestatie? mooiste zege ?

     Mijn beste prestatie is volgens mij mijn 16e plaats op het PK , waar ik mee was in de goeie vlucht en alleen op het einde wat te kort kwam toen de grote kanonnen de koers besliste, ook de wedstrijd in Temse-Velle waar ik van in het begin mee was en uiteindelijk 10e werd.

  In de interclub te Nieuwkerken heb ik ook heel goed gereden alleen het resultaat was er niet naar.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Ik had het me wel wat anders voorgesteld bij de beloften en elites zonder contract, maar het kon alleszins op sommige vlakken beter.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

    Op lastige parcours maar ook niet te lastig genre de Vlaamse Ardennen of wind koersen in West-Vlaanderen.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

    Dat daar nog veel aan gewerkt kan worden, in een klein groepje kan ik soms wel sterk uit de hoek komen en zeker in een sprint bergop , maar massasprinten daar waag ik mij niet aan, te weinig durf om tussen dat duw en trek werk te zitten.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

    Dat ik minder op kop moet rijden in een ontsnapping, en dat ik me minder moet laten opwinden door de oudere renners.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

    Deze winter zal ik mountainbiken en basketten bij Basics Melsele en als het schoon weer is ook eens met de koersfiets trainen. Volgend jaar verwacht ik sterker te zijn als dit jaar en zeker in de maanden Juli en Augustus top te zijn.

  Het belangrijkste is er door te zijn in mijn 1ste jaar industrieel ingenieur.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

    Ik rijdt terug bij KSV Deerlijk omdat ze mij geen druk opleggen en een voor mij interessant programma rijden, ze geloven ook in mijn kunnen.

  07-11-2007 om 18:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 07/11/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Sven Wielandt vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 te Beveren 6 POLDERRENNERS voor de wintertraining.
  Het was vandaag beuken tegen de wind en gelukkig geen regen onderweg.
  De afstand bedroeg juist 70 Km aan een gemiddelde van 31,1 Km/h.

  Wie reden mee vandaag : Adrien Maes , Sven Wielandt , Werner Van Der Weken , Luc Vermeulen , Dirk Heyrman en Kenny Janssens.

  07-11-2007 om 18:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN INES CLAES VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Ines Claes 06

  NAAM : INES CLAES

  CLUB 2007 : Beneluxteam 

  GEBOORTEJAAR : 1986
  CATEGORIE 2008 : Dames Elites - Belofte

  Woonplaats : Beveren
   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ? 

     47

  2.Wat waren de resultaten, winst ?

     1 top-10 plaats en nog verschillende top20 plaatsen.
  3.Wat vond je de beste prestatie ?

     9de plaats in De Pinte , tijdens de wedstrijd was ik echt slecht en tijdens de sprint dook ik in het gat en buiten alle verwachtingen in zat ik ineens van voor. Ik ben de 9de gedraaid en er is niemand meer over gekomen.

  En natuurlijk ook de koers in Belsele waar ik mij wou bewijzen en verschillende keren heb geprobeerd weg te komen, toen ik dan in een achtervolgend groepje zat reed ik 2 ronden van het einde plat. Van de wedstrijd zelf was ik uiterst tevreden! Maar qua resultaat had er natuurlijk weer meer ingezeten...

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Ja en nee, ik was tijdens de wedstrijden veel sterker dan vorig seizoen maar qua resultaten kon het beter. Soms doe ik nog te zot tijdens de koers en dit bekoop ik dan op de meet.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

    Echt uitblinken in iets doe ik niet, er zijn verschillende punten waar ik nog in moet verbeteren.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

    Mijn spurt is goed alleen het plaatsen kan veel beter!

  7.Wat heb je bij geleerd ?

    Ik heb geleerd geduldig te zijn tijdens de koers en heb een beetje meer koersinzicht opgedaan. De vrouwen koersen niet zoals bij de mannen en als het peloton in stukken breekt duurt het niet lang of het valt stil en iedereen kan weer aansluiten. Dit is soms in het voordeel en soms in het nadeel natuurlijk.

  Ook in het peloton rijden gaat stukken beter en laat me niet meer aan de kant zetten.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

    Ik ga vooral lopen, paar crossen proberen te rijden, op de rollen, op de weg wat rijden, zwemmen en ik ga ook deelnemen aan het programma van de Wase wielerschool. Dus van alles wat.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

  In 2008 kom ik uit voor De Sprinters Malderen
  In 2007 zijn er verschillende problemen geweest bij beneluxteam, zowel
  tijdens als na de koers. Daarom ben ik blij dat ik dat ik nu bij een andere ploeg de kans krijg om te koersen en mij verder te ontplooien.

  07-11-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  06-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN GINO VAN BROECK VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Gino Van Broeck 06

  NAAM : GINO VAN BROECK

  CLUB 2007: Hudiko Wielerteam Waasland

  GEBOORTEJAAR : 1982

  CATEGORIE 2008 : WAOD A en/of Amateur

  WOONPLAATS : Belsele

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

   Ik reed dit jaar maar liefst 65 wegwedstrijden

  2.Wat waren de resultaten, winst ?

   Ik heb ongelooflijk maar waar 2 keer kunnen winnen bij de WAOD bij de A-categorie.  Wat vorig jaar onmogelijk bleek , ging nu wel.  Heb ook diverse keren in de top drie gereden en een 10-tal keer in de top 5.  Voor de rest bijna 80% van mijn wedstrijden in de prijzen gereden, dus niet slecht.

  3.Wat vond je de beste prestatie? Mooiste zege ?

  Mijn mooiste zege was natuurlijk mijn eerste overwinning ooit in Wieze, een beetje onverwacht maar daarom niet minder plezant.  Had in de andere wedstrijden ook al bewezen dat ik er telkens dicht bij was maar net niet slaagde om te winnen omdat er telkens een of twee sterker waren. De overwinningen waren dus mijn beste prestaties maar in sommige wedstrijden was ik ook mee in de juiste ontsnapping.  Vooral in een criterium in Nederland en enkele wedstrijden was ik van begin tot het einde mee in de goede vlucht, maar op het einde was het beste eraf en kon ik niet meer meesprinten voor de overwinning.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

  Zeker en vast.  Ik ben zeker ten opzichte van vorig jaar 20% verbeterd.  Ik recupereerde beter en kon het wedstrijdritme makkelijker aan, ook het aantal wedstrijden dat ik reed zorgde voor weinig problemen.  Vorig jaar reed ik maar half zoveel wedstrijden en nu dit jaar kon ik het snel opvolgen van de wedstrijden zonder problemen aan.  Doordat ik meedeed voor het regelmatigheidscriterium van de WAOD reed ik ook wel aanzienlijk veel meer wedstrijden.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

  Op heuvelachtige omlopen kon ik toch steeds ietsje meer dan op biljartvlakke omlopen, als het op pure snelheid aankomt willen de benen soms wel wat tegensputteren.

  Als ik dan al eens mee was in de goede ontsnapping deed ik steeds mijn werk om de ontsnapping te laten standhouden, soms te veel wat ervoor zorgde dat ik op het einde niet goed genoeg meer was.  In sommige koersen bekeek ik het soms wel al eens, op het einde werd het dan een massaspurt en kon ik mij toch altijd in de top 10 nestelen, dat vond ik toch ook goed van mijzelf.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

  De spurt is ook met zowat 10% verbeterd ten opzichte van vorig jaar.  Waar ik het vorige seizoen nog tussen de 10de en de 20ste positie eindigde, kon ik mij nu toch dikwijls in de top 10 plaatsen.  Soms probeerde ik de spurt te ontlopen en daardoor eindigde ik ook steeds vooraan in het peloton, als het te risicovol was dan spurtte ik niet meer mee, maar mijn spurt is redelijk goed te noemen.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

  Dat je in het begin van de wedstrijd beter steeds vooraan zit, vooral als er veel wind is en als er weinig deelnemers zijn is het verstandig om vooraan te zitten.  In sommige wedstrijden had ik een goed gevoel maar doordat ik steeds teveel naar achteren zat liep ik de juiste ontsnapping steeds mis...  Maar in andere wedstrijden kwam alles terug samen en kregen we een massaspurt, het lezen van de koers blijft toch steeds nog een probleem.  Vroeger wou ik vanaf het begin van de wedstrijd alles op alles zetten om weg te geraken maar dit is vandaag de dag niet meer denkbaar.  Het blijft een kwestie van de juiste timing en een dosis geluk hebben.  Maar heb heel wat bijgeleerd, deze informatie gebruik ik voor het volgende seizoen.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

  De winteropbouw gebeurt ongeveer hetzelfde als andere jaren.  Een paar toertochten meerijden met mijn MTB.  Vele kilometers maken op mijn gewone koersfiets voor nieuwjaar, zodat er een brede basis gelegd wordt, in Januari en Februari op de snelheid werken en de wedstrijdkilometers.  Ik tracht dit jaar ook een aantal keren mee te rijden in crosswedstrijden weliswaar met mijn MTB bij de LRC, dit om meer kracht te ontwikkelen en stuurvaardiger te worden en ook om wedstrijdritme op te doen op een andere manier dan op de weg.  Voor de beginmaanden van het nieuwe koersseizoen zal ik vooral bij de WAOD blijven rijden en ook een aantal koersen misschien rijden voor Amateurs en Masters.  Zodat ik in de zomermaanden misschien met een Amateur-vergunning kan deelnemen aan een aantal Elite z/c wedstrijden in de buurt.  Maar het zal een mix zijn van de twee want de overstap naar Elite z/c direct zetten durf ik nog niet zo goed aan, een variatie van WAOD-wedstrijden en enkele wedstrijden bij WBV zie ik beter zitten.  De doelstelling is om ook deze grotere wedstrijden, en vooral langere wedstrijden tot een goed einde te brengen.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

  Zoals dit jaar reed ik niet echt voor een bepaalde ploeg, was begeleider van de Juniores bij HWTW (Hudiko Waasland) en daardoor kwam ik ook in de kledij aan de start.  Heb besloten om dit niet meer te doen en alles in functie van mijn eigen carrière te zetten.  Voor 2008 heb ik nog geen ploeg gevonden, ben ook niet echt op zoek naar een ploeg omdat dit bij de WAOD niet echt een voordeel is.  Bij WBV kan ik ook individueel starten, dus ook dat vormt geen probleem.  Maar als er een goed en aantrekkelijk voorstel uit de bus komt, wat mij bevalt kan ik nog altijd van mening veranderen. We zien wel, de toekomst wijst dat wel uit!!!

  Gino Van Broeck 07

  06-11-2007 om 11:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN DIDIER VERLEE VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Didier Verlee 02

  NAAM : DIDIER VERLEE

  CLUB 2007 : Josan-Mercedes Cycling Team

  GEBOORTEJAAR : 1989

  CATEGORIE 2007 : Juniores

  CATEGORIE 2008 : Beloften

  WOONPLAATS : Sinaai                                          

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

     46

  2.Wat waren de resultaten, winst ?

     12de, meestal in peloton, wel enkele prijzen nog in top30.

  3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

     Er waren wel enkele wedstrijden waar ik redelijk goed reed, maar het ‘beste’ was dan toch Melsele       met die 12de plaats. Er zat daar nog meer in, het was in de spurt en ik moet nog meer durven doorgaan. In die wedstrijd zelf had ik ook in het offensief gezeten voor 2ronden.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

     Ik had gehoopt op enkele top-10 plaatsen , dus wel een beetje teleurgesteld, maar toch blij dat het goed kwam na een moeilijk begin.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

     Dit blijft het doorzettingsvermogen in de kop denk ik, wat klimmen en spurt in kleine groep ligt me ook wel.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

     In peloton niet veel waard , maar in kleine groep kan ik mijn mannetje staan.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Waar nog aan gewerkt moet worden , bijvoorbeeld aan het vooraan rijden en alert blijven in het peloton.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ? 

     Ik ga in de fitness te vinden zijn, ik ga wat mountainbiken , een beetje lopen en wat meer al op de koersfiets zitten als de vorige jaren. Mijn doelstelling voor volgend jaar als eerstejaars belofte is alle koersen uit te rijden en proberen me positief te laten opmerken.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

    Gentse Velosport , Josan stopt ermee en ik zou er toch niet gebleven zijn. Bij de Gentse Velosport hangt er een goede sfeer en het is een ploeg met een mooi verleden!

  06-11-2007 om 11:48 geschreven door kenny


  05-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BEVERSE WIELERBAAN IN DE EINDFASE !!!

  VOORBEREIDENDE INFRASTRUCTUURRONDJES VOOR BEVERSE WIELERBAAN

   

  PISTE AANKOMSTZONEbew5.11

  De plaats waar de aankomstlijn kan worden aangelegd.


  De Wielerpiste van Beveren zal maar in december worden opgeleverd. Dat maakt dat de officiële inhuldiging zo goed als zeker dit jaar niet meer zal plaatsvinden. Trouwens, heeft het wel zin om dat in volle winter te doen? We hopen dat het gemeentebestuur er in het voorjaar  een wielerfeest van zal maken. Hoe dan ook, de piste zal zeker stilaan meer en meer gebruikers krijgen.

  De belijning moet ook nog op punt worden gesteld want het is niet zomaar wat witte, rode of blauwe lijnen trekken. Om de witte metingslijn (Distance line) juist te bepalen ( op 400 m) zal wel een landmeter moeten ingeschakeld worden. Het is een must om de juiste baanomtrek van de wielerpiste te kennen. Zo kan men in de toekomst komen tot de juiste afstanden voor proeven en kan men ook de juiste rondetijden bepalen. Ook al blijft het een “oefenpiste”. Of Wielerbond Vlaanderen de piste zal homologeren is dan ook twijfelachtig.

  Specialist Erik Van Herck zou het spijtig vinden moest het gemeentebestuur gaan besparen op de belijning. Het is een werk dat bij een piste hoort. Hij zegt ook waarom:

  -“Omdat de lijnen welke op een wielerpiste, internationaal en mondiaal, geschilderd staan het verkeer regelen op de wielerbaan, net zoals gewone ook lijnen en strepen het verkeer regelen op een klassieke rijweg. Men gaat met de jongeren naar het verkeerspark om de wegcode te leren, dus waarom zou men de jongeren welke op een wielerbaan leren rijden dan niet meteen alle regels, codes en gebruiken van het rijden op een wielerpiste aanleren, alvorens zij later naar het rijden op de echte wielerbanen overgaan?”

   

  BELIJNING ONMISBAAR

  Op de blauwe band onderaan bijvoorbeeld, mag men tijdens wedstrijden NOOIT voorbijsteken en of onderdoor om minder afstand afleggen. Tussen de witte en de rode lijn moet de renner welke aan kop sprint de laatste 200 meter blijven rijden, en mag niet zomaar plots naar boven zwiepen. Het is toch maar goed om dat allemaal aan te leren, om het te weten.

   En wat de blauwe stayerslijn betreft zal misschien opgemerkt worden waarom die er is want er zal wellicht nooit op deze baan worden gestayerd en zelfs ook een echte dernywedstrijd zal er niet gereden worden. Maar deze blauwe stayerslijn noemt nu éénmaal zo en staat wereldwijd op 1200 of meer wielerbanen. Nochtans wordt maar in een stuk of  acht landen en op een beperkt aantal wielerbanen nog echt gestayerd achter zware motoren.

  Die blauwe lijn heeft dan ook meer betekenissen dan men denkt. Zo moet een renner tijdens een ploegdiscipline (ploegkoers, ploegafvalling enz) welke neutraliseert omdat de ploegmaat in koers is, steeds boven die blauwe band bovenaan blijven rijden totdat hij naar beneden komt om de wedstrijd terug over te nemen.

  Bij een ploegenachtervolging moet de renner welke het tempo van zijn ploegmaats niet meer kan volgen en afhaakt, bovenaan de baan, dus boven de blauwe lijn, blijven rijden tot de wedstrijd ten einde is.

   Ondertussen is FC Bosdam al begonnen met de trainingen op het terrein met kunstgras. Met hun 11 ploegen hebben ze bijna dagelijks het speelveld nodig voor de trainingen, behalve vrijdag. Dat maakt dat de verlichting ook brandt en op de piste ’ s avonds kan gereden worden.

   

  NOG VEEL WERK.

  Er moeten zeker nog meerdere lengte gereden worden vooraleer de wielerpiste klaar is. Zo moet de aankomststrook worden bepaald en er wordt geopteerd om die langs de kant van de scholen te leggen.

  Daar komt juist voor die aankomst langs de buitenzijde baan een poort in de omheining om voertuigen voor bv. het onderhoud speelveld, te kunnen laten oversteken naar het voetbalplein. Via die poort kunnen de renners ook gemakkelijk op de piste geraken.

  Bovendien is het voetpad daar breder waardoor er niet alleen meer mensen kunnen staan, maar waardoor er ingeval van een wedstrijd ook een auto, een reportage (micro)wagen, en eventueel ambulance kunnen staan.

  Aan de overzijde langs de kant van het Freethiel zou er geen ruimte zijn voor een aankomstlijn.

  Werk moet ook gemaakt worden van de balustrade – Omheining aan de buitenkant van de wielerpiste. Het zou een dichte boarding moeten worden opgebouwd uit panelen zoals op andere wielerbanen.

  Erik Van Herck maakte er ons ook attent op bij een bezoek ter plekke: -“Wie nu op piste rijdt moet wel opletten want ze ligt nog vol met allerlei kleine en grote steentjes, asfalt en gruis welke na de werken op de wielerpiste gewoon zijn blijven liggen. Niet alleen kunnen er renners en fietsers door vallen als voor- of achterwiel er op onderuit gaan, maar ook veel meer kans om daarop lek te rijden.”

  Ook op de betonnen boord, als op de rode blokjes tegen de afrastering van het voetbalveld, als op en tussen het afwateringsgootje liggen nog zeer veel achtergebleven stenen, kiezel en gruis. Van Herck zag er een probleem bij:

  -“Als binnenkort die kiezelstenen worden vastgetrapt tussen de roosters van het afwateringsgootje krijgt men deze er nog zeer moeilijk of zelfs niet meer uit. Ik vind dat de aannemer minstens de baan eens had mogen laten borstelen, zodat al de achtergebleven stenen en steenslag van het rijvlak verwijderd waren.”

  Indien de aannemer dat zelf niet doet kan de gemeente misschien haar eigen borstelwagen eens langs sturen om deze taak te komen uitvoeren.

   

  VUILBAKKEN EN TOILETTEN?

  Vuilbakken  zouden ook geen luxe zijn want er ligt nu al achtergelaten verpakking.

  We hebben, net zoals tijdens ons vorig bezoek weer diverse blikjes en lege flesjes van sportdrank als andere verpakking zoals energierepen gevonden tegen de omheining en elders. Sporters laten die er blijkbaar achter. We bewonderden Erik Van herck toen hij al die rommel bijeen haalde en in de koffer van zijn wagen mee nam naar huis voor de vuilbak! Zeker nu er dagelijks voetballers na schooltijd of werktijd komen trainen, is nog meer afval te verwachten.

  Een vraag die zeker positief zal worden afgerond door de gemeentelijke overheid was: “Kan de gemeente aan de wielerpiste tegen de omheining van het voetbalveld geen 4 of 6 vuilbakken plaatsen waar de sporters hun lege drankverpakking en andere in kunnen achterlaten? En eventueel ook nog een paar vuilbakken op de parkings.

  Erik Van Herck besloot lachend:

  -“Dat is eenvoudiger leeg te maken dan nu overal de afval te moeten oprapen…”

  De spelers van FC Bosdam kunnen zich voorlopig blijkbaar wel omkleden in kleedkamers aan de Meerminnendam. Maar rond de nieuwe wielerpiste komt er, tot de kantine volgend jaar klaar is, helemaal niets van infrastructuur noch voor de spelers die er komen trainen of spelen noch voor de fietsers welke er komen rijden noch voor de toeschouwers.

  Als de sporters, pa en ma en andere familie die komt kijken of staan te wachten, plotseling naar het toilet moeten is daar helemaal niets. Er staat er wel één chemisch toilet, maar dit is blijkbaar van de aannemer.

  Kan de gemeente tot de nieuwe kantine volgend jaar klaar is tijdelijk niet een tweetal tijdelijke, verplaatsbare chemische toiletten plaatsen op de parking of ernaast.

  Het zou al zeker volgens ons veel mensen van nut zijn, zeker nu Bosdam er dagelijks gaat trainen.

   

  WC                  WS's

  In afwachting van de bouw van de accommodaties zouden dergelijke toiletten dienst kunnen doen.
  TEKST: Flor Van de Velde

   

  (Met dank aan Erik Van Herck voor de foto’s)

   

   

  05-11-2007 om 21:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  VDVthomaspodiumbew5.11                     VDVTHOMactiebew5.11 

  Thomas (links) op het podium bij de 12-jarigen.                   Thomas is op weg naar de 2de plaats.

  Winnaar was Jens Teirlinck en het meisje als
  3de heet Femke Van den Driessche.


  De gebroeders Matthias en Thomas Van de Velde (Hamme) reden zondag hun veldrit in Landskouter. Het werd er voor beiden een leuke dag want ze stonden als 2de op het podium. Thomas, de jongste, reed bij de 12-jarige aspiranten. Tweede worden op het zware parcours met enkele lichte hellingen in, was een bijzonder goed resultaat. Eigenlijk gaat het week na week beter : eerst 4de, vorige week 3de en nu 2de. Volgende keer winst?


  VDV Matthiaspodiumbew5.11                          VDV Matthias actiebew5.11

  Matthias op het podium als 2de (links)                                 Matthias Van de Velde in volle actie in
  Winnaar is Van Tichelt.                                                             Landskouter bij de 14-jarigen.


  Matthias Van de Velde
  daarentegen presteerde bij de 14-jarigen terug op niveau maar net als vorige week moest hij ook nu weer afrekenen met een sterker jongetje dat Yorben Van Tichelt heet. Uitslagen zijn hoopgevend want binnen veertien dagen staat te Zelzate het Belgisch kampioenschap op het programma en de week daarna volgt het PK.

  Vader Patrick Van de Velde: “Hopelijk kunnen ze op deze manier verder werken en gezond blijven zodat ze volluit kunnen gaan op die kampioenschappen.”

     Bericht en fotobewerking : fvdv
   

   

  (Met dank aan Patrick Van de Velde.) 

  05-11-2007 om 19:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  DE CALUWE STEVEN kopjebew5.11

  Steven De Caluwe
  (CT Eksaarde) reed zaterdag in Eernegem maar moest er na een val opgeven. Zondag zette hij aan in de Superprestige in de Bollekescross van Hamme –Zogge en eindigde er 31ste.

   

  Bericht en foto: fvdv  Gregory Franckaert 01


  Gregory Franckaert
  (Kallo-Asfra RT-Belofte) reed Zaterdag de veldrit te Zegelsem , waar hij zich zeer goed in zijn vel voelde vanwege het mooie parcours.

  Gregory : “Ik had een heel goede start en draaide 5de het veld in dit was te mooi om waar te zijn en al rap maakte ik een foutje wat mij in het begin van de wedstrijd al naar een 15de plaats bracht.

  Dan ben ik beginnen achtervolgen en sloot ik terug aan bij een mooi groepje , dit koste mij wel al heel wat krachten , op de moment dat ik aansluiting maakte zag ik Nicky David weg rijden uit het groepje.

  Ik wist al dat ik hem kon volgen dat ik goed zat, dus ik deed er alles aan om bij hem te geraken en weg te rijden uit het groepje waar in ik zat. Ik geraakte tot bij de Nick maar die reed toch te rap voor mij. Maar door dat ik eventjes in zijn spoor zat reed ik plots als 1ste belofte (waar ook bloemen voor waren) dit op 6 ronden voor het einde van de 10.

  Ik behield mijn voorsprong op  de groep achter mij die ook al in stukken was gereden, zo reed ik gans de wedstrijd als eerste belofte tot op 800 meter voor de meet, ik nam een van de laatste bochten maar bij het uitgaan van de bocht stond ik stil, mijn achterversnelling zat in mijn wiel en tevergeefs ben ik beginnen lopen maar daar kwamen de achtervolgers, daar ging nog maar eens mijn eerst bloemen tuil.

  P.S. Net zoals in Waregem waar ik van in de start met Jan Van Zeebroeck in de aanval ging en ik de voorlaatste ronde alleen weg was en op een toeschouwer reed, Jan ging over mij.  Ik sloot  aan bij Jan en verloor in de spurt”.

  05-11-2007 om 15:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG KOERS OP ROLLEN TE GREMBERGEN VAN ZATERDAG 03/11/2007

  GREG VAN AVERMAET IN WINNEND TEAM KOERS OP ROLLEN


  GREMBploeggregbew4.11 

  De winnende ploeg van de koers op rollen in Grembergen: vlnr. Greg Van Avermaet, Glenn Dhollander; Thomas Onghena en Sven Colman.


  In Grembergen werd voor de derde keer een wedstrijd ‘Koers op rollen’ georganiseerd door de wielertoeristenclub Club 71. Er namen 12 ploegen van vier renners deel. Bij de dames werd gestreden door 4 ploegen van vier. Organisator Danny Van De Vijver (Club 71) was in de wolken omdat hij een ploeg kon presenteren met Greg Van Avermaet als één van de renners.

  Het werd een bijzonder spannende strijd bij de heren omdat drie ploegen fel aan elkaar gewaagd waren. In de dubbele sprint (per twee renners van de ploeg) over 2 ronden van 400 m zette het eerste duo van de ploeg van “De Vier Musketiers” met Greg Van Avermaet en Thomas Ongena onmiddellijk de trend door een tijd neer te zette van 37,5”. Maar in de laatste spurt deden Mano De Clercq en Filip Van Kerckhove van “Vaco” het nog beter met 36,7”.

  In de andere spurtreeks met twee andere renners van de ploeg moesten beide ploegen het tegen elkaar opnemen en  “De Vier Musketiers”, nu vertegenwoordigd door Glenn Dhollander en Sven Colman, moesten de duimen leggen tegen “Vaco” met Marty Van Kerckhove en Olivier Van Hecke en dat met 37,3” tegen  36,9”

  In de afvalling wonnen Vaco en De Vier Musketiers hun reeksen. Een derde ploeg die bijzonder sterk uit de wedstrijden kwam was het jonge geweld van “Nief Bloed” met Bart Van Uytfanghe, Miguel Mathys, Joris De Ridder en Robin Haegeman. Na de sprint en afvalling volgden zij op 2 punten het viertal Van Avermaet-Ongena-Dhollander-Colman en 4 punten van Vaco.

  Kwam dan de ploegentijdrit, gereden door de volledige ploeg. Het waren Nief Bloed en De Vier Musketiers die allebei met 1.12.7 de 4 ronden van 400 m reden. Vaco haalde er 1.13.1 bij. Door deze zege kwam de ploeg van de profs Greg Van Avermaet en Glenn Dhollander aan de leiding en kwalificeerde zich voor de finale met 54 punten. Met 52 punten deden dat ook Bart Van Uytfanghe-Miguel Mathys-Joris De Ridder en Robin Haegeman (Nief Bloed) en Mano De Clercq-Filip en Marty Van Kerckhove en Olivier Van Hecke dedendat voor Vaco. De vierde ploeg die zich nog kon selecteren voor de finale was deze van “De Plekkers” met Davy Tonnelier-Laurens Verlent-Jan Boon en Steven Govaerts. Zij deden dat met 38 punten en dat via de betere tijd van hun tijdrit want ook de WTC Buslotfietsers hadden 38 punten. Maar Andy De Bolle-Rudi Cornelis-Alex Laureys –Mike Martin deden over de 1600 meter 1.17.0 en De Plekkers haalden 1.15.8

  Voor de finale mochten de ploeg twee renners afvaardigen voor een ploegkoers over 3 ronden van 400 m. Vaco met Mano De Clercq en Olivier Van Hecke begonnen sterk maar vielen dan terug. Nief Bloed met Bart Van Uytfanghe en Robin Haegeman kwam bijzonder stevig uit de hoek en nam de leiding. Maar De Vier Musketiers, strijdend met Greg Van Avermaet en Thomas Ongena, reageerde gepast en op het goede moment demarreerden zij, kamen op kop en hielden gemakkelijk stand. Nief Bloed werd 2de, Vaco 3de en De Plekkers uiteindelijk 4de.

  In de B-finale voor de 5de plaats ging de zege naar  de Buslotfietsers voor de Nick Brothers (Nick Mertens-Chris Van Haut-Stijn Fierens-Jorden Audenaert.

  Bij de dames ging de overwinning naar een viertal uit Liedekerke, dat geen enkel punt verloor.


  GREMBcolmandhollbew4.11                      GREMBthomasgregbew4.11

  Sven Colman en Glenn Dhollander tijdens hun                       Thomas Ongena en Greg Van Avermaet
  spurtnummer.                                                                           klaar voor een spurt.  Tekst en foto’s: Flor Van de Velde.   

   

   

   

  05-11-2007 om 15:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN FONS VAN RAEMDONCK VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Fons Van Raemdonck Kampioenschap Van Oost-Vl01

  NAAM : FONS VAN RAEMDONCK

  WOONPLAATS : Beveren 

  CLUB 2007 : Cibel Team

  GEBOORTEJAAR : 1950 

  CATEGORIE 2008 : E & E+ Nevenbonden

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ? 

     51 Wedstrijden

  2.Wat waren de resultaten, winst ?   

     12 x 1ste ; 14 x 2de ; 6 x 3de ; 6 x 4de ; 5 x 5de ; 3 x 6de ; 2 x 13de ;

      1 x Lek gereden en 2 x gevallen.

  3.Wat vond je de beste prestatie? Mooiste zege? 

     Kampioenschap van Oost Vlaanderen te Aspelare op een zwaar parkoers.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?  

     Ben te vreden.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

     Steeds in de goede ontsnapping te zitten.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ? 

     Wat te wisselvallig.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

     Af en toe wat rust inlassen.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ? 

     Blijven fietsen met de “Polderrenners” en een goed glas wijn drinken.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

     Voor Cibel voel mij er goed.

  05-11-2007 om 14:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 9 VRAGEN AAN BJÖRN COOMANS VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN 2007

  Bjorn Coomans 04

  NAAM : BJÖRN COOMANS

  WOONPLAATS : Ruisbroek

  CLUB 2007 : Rock Werchter - Chocolade Jacques 2007

  GEBOORTEJAAR : 02/08/1985

  CATEGORIE 2008 : Elite zc

   

  1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

      75 waarvan 54 Grote Wedstrijden en 20 Kermiskoersen.

  2.Wat waren de resultaten , winst ?

      7x 1pl ; 2x 2pl ; 5x 3pl ; 5x 4pl ; 2x 5pl ; 5x 6pl

      Totaal 36x Top tien plaats.

  3.Wat vond je de beste prestatie ? mooiste zege ?

      3pl Provinciaal Kampioenschap van Antwerpen , 3pl België Kampioenschap en Rit overwinning in de Ronde Van Vlaams Brabant “Liedekerke”

      4pl in de eindstand Van de Topcompetitie.

  4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

      Ja.

  5.Waar was je goed, sterk in ?

      Sprinten en Klassieke wedstrijden.

  6.Wat vindt je zelf van je spurt ?

      Goed maar kan nog wat aan gewerkt worden.

  7.Wat heb je bij geleerd ?

      Meer koersinzicht.

  8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2008 ?

      Proberen van het zelfde seizoen te rijden of nog beter te doen.

  9.Voor welke ploeg ga je in 2008 rijden ? Waarom ?

      Rock Werchter - Chocolade Jacques 2008

      Goede teamspirit en ploeg die op één lijn staan.


  Bjorn Coomans 05

  05-11-2007 om 14:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 04/11/2007

  wbvlogo

  ZONDAG 04/11/2007 – HAMME-ZOGGE (O) – VELDRIJDEN – 60 min

  Klasse 1 UCI

  Aantal deelnemers : 44

  1. Sven Nijs
  2. Zdenek Stybar op 21"
  3. Bart Wellens op 23"
  13. Jan Verstraeten (Sunweb-Projob) op 1'17"
  19. Jonathan Page (Sunweb-Projob) op 2'17"
  21. Sven Vanthourenhout (Sunweb-Projob) op 2'31"
  30. Thomas Ongena uit Berlare (Yawadoo-ABM) op 7'04"
  31. Steven De Caluwé uit Eksaarde (Eksaarde CT)
  36. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco CT)
  39. René Mertens uit Dendermonde (MD CT Team)
   

  04/11/2007 – HAMME-ZOGGE (O) – VELDRIJDEN – 50 min

  U23 – UCI

  Aantal deelnemers : 36

  1. Thijs Van Amerongen
  2. Kenny Geluykens (Sunweb-Projob) op 31"
  3. Dries Govaerts op 42"
  6. Jan Van Dael (Sunweb-Projob) op 1'37"

  16. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike) op 3'41"
  29. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra Rt) op 6'12"
  20. Kristof Scheirs uit Grembergen (Isorex CT)

  04/11/2007 – HAMME-ZOGGE (O) – VELDRIJDEN

  Juniores - UCI

  Aantal deelnemers : 37
  1. Lars Van Der Haar
  2. Kaj Slenter op 1"
  3. Zeb Willems op 4"
  4. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT) op 6"
  17. Kenneth Marien uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'49"
  32. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT) op 5'52"
  33. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT) op 7'51"
  34. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)


  04/11/2007 – HAMME-ZOGGE (O) – VELDRIJDEN

  Form. C - Nieuwelingen

  Aantal deelnemers : 40

  1. Radek Polnicky
  19. Jens Saey uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 4'53"
  19. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  34. Gianni Bordui uit Vrasene (Hoop Op Zegen Beveren) op 8'31"
   

  04/11/2007 – OOSTKAMP (W) – VELDRIJDEN

  Form. B

  Aantal deelnemers : 32

  1. Jorn Van Der Veken
  2. Pedro Baelen
  3. Bjorn Traen
   

  Form. C

  Aantal deelnemers :  23 Nieuwelingen

  1. Mike De Bie
   

  Aantal deelnemers : 30 Juniores

  1. Robby Cobbaert
   

  Form. D

  Aantal deelnemers :  19 Masters B

  1. Marc Druyts
  2. Mario Lammens op 10"
  3. Michel Willems op 13"
   

  Aantal deelnemers :  16 Masters C

  1. Ronald De Scheemaeker
  2. Walter Marynissen op 10"
  3. Daniel Van Oosterwijck op 22"
   

  Aantal deelnemers : 42 Am./Masters A
  1. Koen Diels
  2. Benny Van Staeyen
  3. Luc Van Looveren
  7. Ivan Smet uit Meerdonk op 15"

  05-11-2007 om 13:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BURKINA FASO - RIT 10 VAN ZONDAG 04/11/2007
  ZONDAG 04/11/2007 – TOUR DU FASO 2007 – RIT 10


  LAYE – OUAGADOUGOU – 85 Km – hmin

  BELG LIONEL SYNE WINT UITEINDELIJK ZIJN MASSASPURT IN DE LAATSTE RIT TE BURKINA FASO !!!


  Burkina 24              Burkina 25
                      Lionel Syne                                                                 Jelloul Adil Mar

  De laatste rit gisteren werd trouwens nog een succes. Van in de start werd er keihard gereden en op 25km van de finish vormde zich een groepje van 7 renners waaronder Jeremie Burton. Op 15km van de finish (nog 3 ronden) had deze kopgroep een voorsprong van een 30-tal seconden en maakte Christof Marien de sprong naar voren met nog een Fransman en een Burkinees. Iedereen dacht koers gereden en Christof Marien voelde zich zegezeker maar op 2 km van de meet viel het peloton plots terug in hun nek. Nog een laatste wanhoopspoging van Christof om alleen aan te komen maar de Fransman die was meegesprongen weigerde over te nemen dus werd de kaart van Lionel Syne getrokken in de spurt. Hij maakte het subliem af en de 2de ritzege was een feit.

  Al bij al toch een zeer geslaagde Tour du Faso voor de Belgen  KLASSEMENT TOUR DU FASO 2007:

  1. JELLOUL Adil MAR 31:01:50

  2. TEGUIMAHA Sadrack CMR 51"

  3. LAHSAINI Mouhssine MAR 3'30"

  6. SMET Guy 3'57"

  7. SYNE Lionel 4'21"

  30. NYS Mattias 15'16"

  33. MARIEN Christof 16'57"

  53. VERBRAEKEN Kristof 47'25"

  58. BURTON Jeremy 49'34"

   
  PLOEGENKLASSEMENT TOUR DU FASO 2007:

  1. Marokko 93:12:19

  2. België 5:58

  3. Cameroen 6:27

   

  PUNTENKLASSEMENT TOUR DU FASO 2007:

  1. SCHNELL Mickaël FRA 172p

  6. SYNE Lionel 111p

  7. SMET Guy 105p

  15. BURTON Jeremy 60p

  19. MARIEN Christof 55p

  29. VERBRAEKEN Kristof 29p

  42. NYS Mattias 14p

   


  Verslag : Christof Marien
  Uitslag : Ines
  Tekstbewerking : Kenny

  05-11-2007 om 13:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 04/11/2007

  Onder leiding van Koen Apers en Peter Neels vertrokken Zondagmorgend om 09h30 thv Buyl Sport te Beveren 41 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Weinig wind en dus een redelijk hoog tempo dat steeds tussen de 34 en 36 Km/h hing.

  Reden mee vandaag : Franky Weemaes , Modest Smet , Freddy Verhulst , Roberto Vercauteren , Sven Wielandt , Franky Wielandt , Jens Van Landeghem , Peter Van Landeghem , Jos Vermeulen , Dirk Trogh , Fons Van Raemdonck , Mister Y , Peter Neels , Koen Apers , Raoul Van Royen , Steven Van Houtte , Jos Van Raemdonck , Miguel Gonzales , Werner Van Der Weken , Frank Van Campenhout , Freddy Van Osselaer , Etienne Fleury , Eddy Coenen , Saskia Van Overmeire , Ronny Van De Velde en ????????????????????

  05-11-2007 om 12:36 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!