.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  07-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  Tom Steels opnieuw bij Landbouwkrediet

  Tom Steels 16

  04-10-2007 : 14h49

   

  ANDERLECHT - Tom Steels zal vanaf volgend seizoen opnieuw de kleuren van Landbouwkrediet-Tönissteiner verdedigen, dat werd bekendgemaakt op een druk bijgewoonde persconferentie te Brussel. De 4-voudige Belgisch Kampioen op de weg keert dus terug naar de ploeg van Gérald Bulens waarvoor hij in 2003 en 2004 aan de bak kwam. "Normaal gezien wordt 2008 mijn laatste seizoen als wielrenner. Maar een afscheidstournee wil ik er zeker niet van maken. Ik heb bij Gérard de vrijheid in mijn programma en ik wil me in die koersen ook met de besten meten," vertelde Steels die ook al uitzicht heeft op een leven na zijn loopbaan. "Ik heb een aanbod van Wielerbond Vlaanderen om baancoach te worden bij de jeugd. Het is een parttime betrekking, maar eentje die me zeker en vast ligt. Ik denk dat er bij de jeugd nog een pak werk te doen is. Met mijn ervaring wil ik daar mijn steentje toe bij dragen."
  Maar Steels wil eerst ook zelf nog in actie komen. "Als ik blessurevrij raak, ben ik kandidaat om met de nationale ploeg deel te nemen aan de wereldbekers op de baan eind november in Sydney en begin december in Peking. Het doel is om eventueel ook zelf mee te gaan naar de Olympische Spelen in Peking."
  Mocht ook dat plan lukken, dan zal Landbouwkrediet volgend jaar liefst 4 renners in Peking hebben: eerder plaatsten mountainbiker Filip Meirhaeghe en de Britse pistiers Paul Manning en Ed Clancy zich al voor de Spelen.
  Luc Versele: "We hebben Tom Steels terug opgenomen in de ploeg omdat hij bij ons reeds bewezen heeft dat hij de ploeg op een nog hoger niveau kan tillen en ook de koers kan afmaken. Hij krijgt bij ons het programma dat hem moet toelaten nog een jaar te schitteren en aldus te bewijzen dat hij nog steeds een rasspurter is."


   

  Bron : Cyclingnews.be

  07-10-2007 om 21:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN-DEN DIJK VAN ZONDAG 07/10/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens vertrokken Zondagmorgend om 09h00 te Beveren 12 POLDERRENNERS voor de rit op DEN DIJK.

  De 2 sterke mannen die gans de mistige rit het kopwerk deden waren Wim Ryckaert en Koen Apers.

  Tot den Ouden Doel bleef de groep samen en dan kregen Wim Ryckaert en Freddy Buys een vrijgeleide die ze tot in Kallo vasthielden.

  Wim Ryckaert was de eerste renner die de meet overschreed voor Freddy Buys , in de groep die op een einde sterk was genaderd was het Kenny Janssens die het haalde voor Koen Apers.

  De totale afstand tot de meet bedroeg 90 Km en het gemiddelde was goed voor 38 Km/h.

  Wie reden zoal mee vandaag : Wim Ryckaert , Freddy Buys , Koen Apers , Modest Smet , Bart Janssens , Peter Neels , Stefan Adriaenssens , Joeri Verbruggen , Tom Van Osselaer , ? ? en Kenny Janssens.

  07-10-2007 om 20:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  LAATSTE WEDSTRIJD VOOR ANDRES PIETERS!


  PIETERS ANDRbew2.10 


  Andres Pieters
  (Grembergen) reed zaterdag een wedstrijd in het Henegouwse Orroir. Hij had daarvoor weer zijn goede benen meegebracht. In de 2de ronde vertrok hij met een kompaan en ze reden een voorsprong van zeker een minuut bijeen.

  Tot De Rooze, De Vos, Van Laere en nog enkele favorieten zich op kop zetten achter de twee vluchters met het gevolg dat de voorsprong snel verkleinde op het vrij lastig parcours waarin ook de Kluisberg zat. Op drie ronden van het einde werden Andres en zijn gezel ingelopen, net toen de beklimming voor hun wielen lag.

  Zo kwam er een groep van 25 renners die overbleven van de 53 vertrekkers. De ene aanval na de andere kwam er dan tot stand. Zo kon een drietal zich toch losmaken uit de groep. In de laatste ronde begonnen ze achter dat drietal naar elkaar te kijken van: wie gaat hier het gat toe rijden? De vogels waren gaan vliegen.

  Andres werd 9de in de uitslag maar keerde wel terug met een 3de plaats in het bergklassement waarin, nogmaals gezegd, ook de Kluisberg zat verborgen. Andres’ ploegmaat Jeffrey Herrebaut, die met een verkoudheid zat en last had met de luchtwegen, eindigde rond de  15de plaats.

  Andres Pieters houdt het voor dit seizoen bekeken en over het ganse seizoen bekeken, mag hij best tevreden zijn. Hij was een aanvaller en liet zich aldus in de meeste koersen zien. Wat ons ook bij blijft uit 2007- hij bewees dat weer in Orroir – is, dat hij vlot bergop rijdt.

   

  Verslagje van fvdv

  07-10-2007 om 14:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 06/10/2007

  ZATERDAG 06/10/2007 – ERTVELDE – W.A.O.D.


  Proficiat aan FRANKY VAN OYEN uit Machelen met zijn 28°Seizoenszege in de Catg.C


  Franky Van Oyen 02

   

  Categorie AB: (38 dln)

  1.Peter Mol (Kapelle, Ned, winnaar cat. B)

  2.Raf Martens (Minderhout, winnaar cat. A)

  3.Filip Timbreur (A2)

  7.Peter Neels uit Kruibeke (B4)

  12.Koen Heyrman uit Bazel (B8)

  17.Franky Weemaes uit Melsele (B12)

  22.Gino Van Broeck uit Belsele (A8)


  Categorie CD:

  1.Franky Van Oyen (Machelen, winnaar cat. C)

  2.Walter De Veerman uit Lochristi (C2)

  3.Patrick Watteny (Ruiselede, winnaar cat. D)

  5.Danny Van Oyen (D2)

  7.Wim Heyndrickx uit Vrasene (C5)

  9.Marc Borghgraef uit Burcht (C6)


  Categorie E/E+:

  1.Patrick Van Hulle (Aalter - Bellem, winnaar cat. E)

  2.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

  3.Alfons Van Raemdonck uit Beveren (+2)


  Categorie F1:

  1.Eric De Wilde (Eeklo)

  2.Freddy De Blick uit Beveren

  3.Marc Dhanijns

  19.Dirk De Cauwer uit Hamme

  07-10-2007 om 13:59 geschreven door kenny


  06-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE HEESTERT VAN ZATERDAG 06/10/2007

  VEREECKEN%20NICOLAS%20bew24_9

  Nicolas Vereecken
  (Kieldrecht) is zaterdag in Heestert knap 2de geworden. Er waren daar 73 deelnemers en het deelnemersveld bestond uit heel “schone” namen!

  Nicolas vond het wel een rare wedstrijd want twee renners reden lang vooruit met nooit meer dan 40 sec. Op twee ronden van het einde was Nicolas mee met een groepje van acht dat op achtervolging trok. Met nog 2 ronden te gaan smolt alles samen.

  De Isorex-bou Kirill Pozdnyakov sprong bij het ingaan van de laatste ronde weg en sloeg onmiddellijk een mooie kloof. Op weg naar de zege dus. Achter hem nam Nicolas Vereecken op een lichte helling nog het initiatief om weg te rijden. Kevin Van den Noortgate reed mee en zo konden die twee spurten voor de 2de plaats. Nicolas haalde het en ’t was meteen een derde 2de plaats van het seizoen.
   -“Ik ben tevreden over de wedstrijd want ik had weer last van mijn rug. Op het einde keken de ‘goede renners’ naar elkaar en daar heb ik van kunnen profiteren.”

  Niels Van Dijck werd 4de, Brian Ligneel 5de en verder volgden ook nog Jelle wallays, Jens Debusschere, Jarl Salomein van AVia en… dat waren inderdaad sterke juniores!

   


  Bericht van fvdv

  06-10-2007 om 22:42 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 06/10/2007

  UITSLAGEN ASPIRANTEN IN SMETLEDE.

   

  12-jarigen – 9 dln

  5de Pieter Persoon (Stekene –WAC)

   

  14-jarigen – 29 dln

  11de Matthias Van Walle (Sint-Niklaas –WAC)

  24ste Yourick Vanwynsberghe (Nieuwkerken – WAC)

  27ste Stijn De Bock (Zele – Hudiko)

  29ste Stef De Bock (Zele –Hudiko)

   


  Verzameld door fvdv

  06-10-2007 om 20:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  3DE EETFESTIJN VAN JORI VAN STEENBERGHEN


  Jori Van Steenberghen 01 


  De supportersclub Jori Van Steenberghen uit De Klinge  richt al voor de 3de keer een eetfestijn in ten gunste van haar renner. Dit jaar gaat het door op zaterdag 10 november in zaal “De Klingenaar” in de Kieldrechtstraat te De Klinge.

  Eten kan er vanaf 18.30u en na afloop speelt de disco-bar.

  Op het menu staat voor de volwassenen Kipfilet met groentenroomsaus en frietjes. En dat voor de prijs van 11 euro.

  Voor de kinderen is er curryworst met frietjes aan de prijs van 5 euro.

  Inschrijven kan bij volgende personen:

  Van Steenberghen Jori - Oude Molenstraat 53 De Klinge

  Cafe De Oude Statie - Buitenstraat 7 De Klinge

  Boegy's Cafe - Sint-Gillisstraat 18  De Klinge

  En dit vóór zondag 4 november.

   

   

  Bericht van fvdv

  06-10-2007 om 20:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  WACHTEN OP HET PISTEWERK!


  BeeldRenners 


  Wanneer eind november de Gentse Zesdaagse wordt gereden zou er een voorprogramma zijn voor juniores. Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke, die momenteel een rustperiode hebben ingelast, hebben hun zinnen gezet op het komend pisteseizoen. Het kan dan ook niet snel genoeg beginnen.

  Wat dit Wase tweetal reeds heeft bewezen op de wielerbaan laat ons toe toch even vooruit te denken. Het zou best kunnen dat beide kameraden wel eens een selectie zouden verdienen voor het Europees Kampioenschap.

  Ondertussen hebben ze hun testen voor de topsportschool al afgewerkt. De resultaten waren wel verbluffend goed. Op een gegeven moment was er een "progressieve recuperatietest" gepland. Daarbij moest gestart worden met rondetijden van 26 sec en iedere ronde ging het belsignaal 1/10 sec vlugger af. Er werd gereden tot ze het belsignaal niet meer konden volgen. Het record bij de nieuwelingen stond op 66 ronden maar Moreno De Pauw moest opgeven op 78 ronden en Gijs Van Hoecke zelfs op 79 ronden!

  Dat kon dus wel tellen. De komende maanden zal het uitkijken zijn wat de twee er op de piste bij de juniores van gaan maken. Van Moreno weten we al jaren dat hij een klasbak is en Gijs maakte enorme vorderingen. 

  Gijs Van Hoecke is blij dat hij de overstap mag maken naar de juniores. Hij vond dat het plezier in koersen wat was verdwenen omdat de concurrentie de jongste tijd massaal in zijn wiel begon te kruipen.

   


  Bericht van FVDV

  06-10-2007 om 12:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  DOE EENS DE HALLOWEEN NACHTTOCHT VAN DE X–TREME BIKERS


  pompoen_man6_Halloween_xx 


  Het is nog wel wat weken wachten, maar toch willen we er al eens op wijzen dat de X-treme Bikers uit Zele een vrij  originele mountainbike tocht organiseren op woensdag 31 oktober: de 5de X-treme Bikers Halloween Nachttocht.

  Het is een fietsevenement dat wel degelijk in de smaak valt want vorig jaar waren er toch 850 deelnemers. Dit jaar kan er ingeschreven worden van 19 tot 22u in de sporthal VHVD aan de Lange Akker te Zele. De afstanden zijn 20 en 40 km maar er wordt zeker gefietst in een speciale sfeer want onderweg zijn er halloweenattracties. Het 20 km –parcours is daarbij gemakkelijk berijdbaar zodat ook echtgenotes en kinderen kunnen deelnemen.

  Bovendien is ook gezorgd voor knappe accommodaties, bikewash, douches, parking en achteraf ook discobar.

  Die origineel sportgebeuren kost 4 euro en kinderen tot 12 jaar betalen 2,5 euro

   

  Tekst : Flor Van de Velde

  06-10-2007 om 11:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK MOUNTAINBIKEN POLITIEDIENSTEN

  FILIP VAN HECKE WINT BK MOUNTAINBIKEN POLITIEDIENSTEN


  VAN HECKE F truibew6.10                        VAN HECKE F eerste drie bew6.10

  Filip trekt voor de vijfde keer al, de Belgische trui aan.            De eerste drie met links naast de kampioen , 
                                                                                                    Marc Van Acker uit Sint-Niklaas, die tweede werd.


  Zoals we al melden is de Stekenenaar Filip Van Hecke in Mechelen Belgisch Kampioen MTB der politiediensten geworden. Nu kregen we ook enkele foto’s binnen van dit BK.

   

  VAN HECKE filip in actiebew6.10 

  Filip Van Hecke in actie in de Mechelse modder.

     Bericht en fotobewerking: fvdv

     

  06-10-2007 om 11:04 geschreven door kenny


  05-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  STAF PIETERS BLIJFT HOOP OP ZEGEN LEIDEN !!!


  PIETERS STAFbew5.10                              COENEN ANDRE bew5.10

  Staf Pieters, de voorzitter                            André Coenen die volgend seizoen
  van Hoop op Zegen Beveren                       de interclubleiding niet meer op zich neemt.
   


  Er deden geruchten de ronde dat Staf Pieters de sterkhouder van Hoop op Zegen Beveren zijn activiteiten zou stopzetten. Staf ontkent dat en vraagt zich af wie dit bericht eigenlijk rondstrooit.

  Wat wel klopt is dat André Coenen aan zijn laatste seizoen bezig is bij Hoop op Zegen als de begeleider op de interclubs. Hij blijft evenwel bestuurslid. Bij Hoop op Zegen zal uiteraard wel moeten uitgekeken worden naar verjonging.

   

   

  Bericht en foto’s van fvdv  

   

   

   

  05-10-2007 om 22:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  NIEUWELING ROY MEERSMAN (BAZEL–HUDIKO) NODIGT UIT.


  Meersman Roy 


  De nieuweling Roy Meersman uit Bazel gaat op zaterdag 17 november een “1ste Grote Spaghetti-avond” geven. Hij doet dat in de refter van het Sint-Jorisinstituut, in de Kruibekestraat  55 A te Bazel. Er kan gegeten worden vanaf 18.30u

  Inschrijven kan bij Roy zelf op telefoonnummer 03.774.05.80 of e-mail: dirk.meersman@skynet.be

  Voor spaghetti wordt 8 euro gevraagd, Croque Monsieur is ook mogelijk aan de prijs van 6 euro en koffie met gebak kan er ook nog bij genomen worden voor 3 euro.

   

   

  Bericht van fvdv

  05-10-2007 om 21:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  WINTEREETFESTIJN KON. GENTSE VELOSPORT-RIJSCHOOL-AH


  shirt 

  Voorzitter Patrick Van Hoecke en zijn bestuur van de Rijschool AH -  Gentse Velosport nodigen de supporters en sympathisanten uit op een wintereetfestijn op zondag 21 oktober in de Parochiale Kring, Dorp 3 te Oosterzele. De tafels staan gedekt vanaf 12 u tot 14.30u .

  Op het menu staat  beenhesp en/of Kalkoen en dit à volonté. De prijs staat op 13 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen tot 12 jaar.

  Gelieve te willen reserveren vóór 14 oktober en dit op volgend adres : ANDRE VAN WASSENHOVE

  YZERWEGLAAN 18   9050  LEDEBERG. Tel. & fax : 09/231.50.06  GSM : 0472/27.69.91

  e-mail : yvanjo@skynet.be

  Gevraagd wordt het aantal volwassenen en kinderen te vermelden. De kaarten

  zullen aan de ingang ter beschikking liggen waar ze dan ook kunnen afgerekend worden.

   

   

  Bericht van fvdv

  05-10-2007 om 21:46 geschreven door kenny


  04-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  EETFESTIJN TEN VOORDELE VAN MORENO DE PAUW.


  DE PAUW MORbew2.10 


  Op zaterdag 10 november wordt in Sint-Pauwels een eetfestijn gehouden door de supporters van Moreno De Pauw en de opbrengst gaat naar de renner. “ We doen dit als dank voor zijn prestaties in 2007 en willen hem meteen via dit eetfestijn een financiële steun aanbieden”, aldus de fans.

  Het eetmaal gaat door in de Parochiezaal, Klapdorp 9A te Sint-Pauwels. Vanaf 19u is iedereen er welkom om er na een aperitef te genieten van het stoofvlees met frietjes à volonté en een dessert. Na het eten start nog een dansavond. De prijs staat op 15 euro ( -12j: 10 euro)

  Inschrijven moet gebeuren vóór 31 oktober. De plaatsen zijn beperkt. Het bedrag kan gestort worden op 737-0119417-53

  Inschrijven kan via e-mail: marleen.beda@telenet.be of christel.van.vlierberghe@telenet.be of nog: van.mossevelde.daneel@skynet.be

     Bericht van fvdv

   
  GOED OM WETEN
  : Renners of clubs die komende maanden iets organiseren kunnen het steeds melden op e-mail:
  flor.van.de.velde@telenet.be

  Op dat adres kan ook alle nieuws worden gemeld over het komend seizoen en dat eventueel op het vlak van een transfer naar een andere club. We brengen het via Polderrenners naar buiten!

  04-10-2007 om 22:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN OP WEG NAAR 20STE UITGAVE


  KRUIBdenertdejonghbew4.10 

  Burgemeester Denert, hier naast winnaar Steven De Jongh, geniet van de positieve uitstraling die zijn gemeente krijgt door de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden. 


  De Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden is een succes geworden omdat de aanwezigen de smaak kregen van een “grote” koers. Vooraanstaande renners, de televisiecamera’s, de kleurige volgwagens die vaak aan hoge snelheden door de Bazelstraat vlogen, de stayerende renners die terugkeerden achter de materiaalwagens, de vele leeuwenvlaggen, de geur van hamburgers en hotdogs, de VIP-tent, de brug over de aankomstlijn, de grote tribune, het ere-podium waar de eerste drie op moesten komen om de “kussen” in ontvangst te nemen van de burgemeester. Dát alles brengt een sfeer die alleen maar in de regio te smaken is op deze Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden.

  En als je dan als organisator hulde mag brengen aan een Steven De Jongh van Quick Step die staat tussen Jean Patrick Nazon en Stefan Van Dijk, dan heeft die natuurlijk ook de smaak te pakken om in 2008 te zorgen voor een 20ste uitgave.

  En toch werden niet alle blinkende dingen die vooraf werden voor waar aangekondigd in goud omgezet. We bedoelen dat we aanvankelijk mochten melden dat Tom Steels, Dominique Cornu, Greg Van Avermaet, Leif Hoste en zelfs McEwen  aan de start zouden staan. Niets daarvan. Al stond Cornu wel afgedrukt op de deelnemerslijst, hij wás er niet. Het zou de mensen uit het Waasland wel gelukkiger hebben gemaakt moesten ze Steels-Cornu-Van Avermaet eens dicht bij hen hebben zien koersen, daar zijn we zeker van.  

  Op de receptie achteraf, sprak Ronny Van de Vijver, de sterke hand achter deze organisatie, dankwoorden uit naar de vele sponsors. In het bijzonder werd hulde gebracht aan de drie grote tenoren in de afdeling der sponsors met Cibel, Argex en Cochet. De inbreng van al die mensen plus de grote inzet van de talrijke vrijwilligers maken de 1.1-wedstrijd mogelijk!

  Ook burgemeester Denert drukte zijn tevredenheid uit over de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden omdat zijn gemeente er toch wel een grote uitstraling heeft door gekregen. Hij beloofde ook de financiële inbreng verder te zetten.

   

   

   

  Tekst/foto : Flor Van de Velde

   

  04-10-2007 om 22:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 04/10/2007
  wbvlogo

  DONDERDAG 04/10/2007 – TIELT (W) – Elite z/c & Beloften - 117 Km - 02h39min

  Aantal deelnemers : 81

  1. Jérôme Baugnies
  2. Baptiste Planckaert op 15"
  3. Arturs Ansons
  30. Koen De Bosscher uit Kalken (MD CT Team)
  35. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'20"
  59. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Davo) op 2'05"
   

  04/10/2007 – ZWEVEZELE (W) – Elite z/c & Beloften – 144,2 Km - 03h17min

  Aantal deelnemers : 73
  1. Stefan Cohnen
  2. Philip Schulz
  3. Vytautas Kaupas op 29"
  8. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen) op 54"
  18. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi-Promofashion)
  30. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'08"
  39. Pieter Clement uit Zele (Rupelspurters Boom) op 9'55"

  04-10-2007 om 21:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BUGGENHOUT-OPSTAL VAN WOENSDAG 03/10/2007

  WOENSDAG 03/10/2007 – BUGGENHOUT-OPSTAL - EZC/U23

   

  JARNO VAN GUYSE VEROVERT ZIJN 4DE ZEGE ! 


  OPSTAL aankomstbew3.10                             OPSTAL jarnohuldebew3.10

  Jarno Van Guyse houdt in de eindspurt Guy Smet                        Een stralende Jarno Van Guyse
  achter zich en wint meteen zijn 4de wedstrijd                               na de aankomst.

  van het seizoen.


  Willen Is Kunnen organiseerde de44ste Grote Prijs te Opstal en kreeg daarvoor 70 renners aan de start voor 15 ronden van 7,7 km. of 115,5 km.  Er stond schoon volk bij uit de regio met Thomas De Gendt (Beveren-Waas), Frank Van Hoeymissen (Waasmunster), Lars Croket (Bornem), Bjorn Coomans (Puurs), Anthony Van Den Berghe (Sinaai), Guy Smet (Kruibeke), Wim Maes (Sinaai), Andy Roskam (Ruisbroek), Bjorn Meersman (Bornem), Bart Baeyens (Overmere), Kris De Block (Mariekerke), Geert Joos (Oppuurs), Jarno Van Guyse (Stekene), Kristof Dhollander (Stekene) en Francis De Greef (Puurs).

  Er werd onmiddellijk aan de bel van de aanval getrokken want Thomas De Gendt en Jarno Van Guyse vielen vanaf de 1ste ronde reeds aan. Greg De Winde, Jaryd De Mooij, Jos Kools (Nederland), Guy Smet, Kim Tesseur, Jochen Engelen, Geert Joos en Christof Marien kwamen even later aansluiten. Een kopgroep van tien vroege vogels reed het peloton op 20 sec. Voor Christof Marien ging het iets te snel en hij moest lossen.

  Halfweg koers hadden de 9 leiders een voorsprong van 1'30". De leiders hielden het niet sober als het om inspanning ging en het gevolg was dat eerst Jaryd De Mooij moest lossen en daarna ook Jochen Engelen die mechanisch defect kreeg. Nog zeven leiders.

  De groep reed toen op 1.20 min achterstand maar begon nu toch wat harder op de pedalen te trappen en het tempo ging fel te hoogte in. Negen renners reden er uit weg en koersten voor wat ze waard waren. Toen de laatste ronde begon moesten die negen maar 15 sec meer goed maken op de zeven leiders.

  Die slotronde werd dan ook een spannend gebeuren. Toch wisten de leiders hun voorsprong nog te behouden en ze mochten spurten voor de zege. Het was een spannende spurt waarin belofte Jarno Van Guyse het haalde voor Guy Smet en Kim Tesseur. Zo kreeg Jarno toch nog een 4de zege achter zijn naam in dit seizoen.

   

  OPSTAL dhollan&vguysebew3.10 

  De twee mannen uit Stekene voor de start: Kristof Dhollander en Jarno Van Guyse.


  OPSTALkopgroepbew3.10 

  De kopgroep nog met negen met Geert Joos aan de leiding en links Thomas De Gendt.

     Tekst : fvdv

   

  Foto’s : Alain

   

   

   

   

   

   

  04-10-2007 om 21:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 03/10/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan JARNO VAN GUYSE uit Stekene met zijn 4°Seizoenszege te Buggenhout van 2007 !!!

  WOENSDAG 03/10/2007 – BUGGENHOUT-OPSTAL (O) – Elite z/c & Beloften - 116 Km - 02h40min

  Aantal deelnemers : 70
  1. JARNO VAN GUYSE uit Stekene (New Heebra Lombarden)
  2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  3. Kim Tesseur
  4 Geert Joos uit Oppuurs (Van Der Vorst CT)
  5. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo)
  7. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques) op 20"
  10. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  11. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Davo)
  13. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  26. Andy Roskam uit Ruisbroek (Rupelspurters Boom) op 1'45"
  35. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 6'05"
  47. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)


  koers guy 3 oktober 2007 buggenhout opstal 004
  De 6 leiders met links Guy Smet met in zijn wiel Jarno Van Guyse.

  koers guy 3 oktober 2007 buggenhout opstal 002
  Guy Smet in volle finale op zoek naar zijn 35ste seizoenszege .....maar geklopt door Jarno Van Guyse.

   

   


  Foto's : Saffia

  04-10-2007 om 21:31 geschreven door kenny


  03-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN VAN DINSDAG 02/10/2007

  DINSDAG 02/10/2007 - Omloop Vlaamse Scheldeboorden

   

  STEVEN DE JONGH VAN QUICK STEP VERDIENDE WINNAAR


  KRUIBEKEPROFSaankomstbew2.10           KRUIBEKEPROFSpodiumbew2.10

  Zo won Steven de Jongh de massaspurt.                                  Het podium was bevolkt met drie sterke spurters:
                                                                                                    vlnr Jean Patrick Nazon (2de), winnaar Steven de Jongh
                                                                                                    en Stefan Van Dijk (3de)


  In Temse aan de Wilfordkaai werd de start gegeven  aan 138 renners om de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden te verwerken. Een grote ronde van 106 km plus 7 kleine van 13,2 km of 199 km in totaal was de opdracht. Voor de Wase regio was het al jammer dat Greg Van Avermaet er niet bij was en nu bleef ook Dominique Cornu aan de kant. Zo was er wel kans om eens uit te kijken naar Preben Van Hecke (Zele) bij Predictor –Lotto, Robby Meul (Eksaarde), Steven Dierickx (Buggenhout) , Thomas Ongena (Zele), Lars Croket (Bornem), Sven Wielandt (Beveren) , Jarno Van Mingeroet (Berlare), Sven Renders (Wilrijk) , Jens Renders (Wilrijk) , Geert Steurs (Schoten) en de ploeg van het Hamse Sunweb-Pro Job met Sven Vanthourenhout, Jan Van Dael, Kenny Geluykens , Tom Vannoppen, Jehudi Schoonacker en David Willemssens.

  Al vrij snel na de start kon vastgesteld worden dat het een snelle koers zou worden. De Fransman David Boucher van Landbouwkrediet, zorgde gauw voor een paar versnellingen en het eerste koers uur werd al 49,5 km afgelegd.

  Daarna kwam er toch een lichte afscheiding met Olivier Kaisen, Geert Verheyen, Jin Long, Andy Capelle, Jurgen Francoys, Bjorn Hoeben, Tom Van de Velde en Dennis Smit. Zo reden ze ook Eksaarde binnen maar ook terug in de groep. Alles samen. Ze reden nu met 7 min voorsprong op het tijdschema.

  Aan km 75 kwam er weer een uitval. Deze keer met zeven: Geert Verheyen, Fabien Baquet, David Deroo, Sven De Weerdt, Sven Nevens, Sven Vanthourenhout en Serge Fuchs. We moeten toegeven dat we toch al meer bekende namen hadden gehoord. De vlucht werd dan ook gauw opgedoekt. De gemeente Kruibeke kwam dichterbij om dan aan de plaatselijke ronden te beginnen.

  In Vrasene maakten Cédric Vasseur van Quick Step, David Boucher van Landbouwkrediet en haast niet te geloven, een Chinees met name Cheng Ji. De mondialisering van de wielersport gaat dus ook langs in China.  Bij Skil –Shimano hadden ze ook nog andere Chinese keuze met o.a.Fang Xu, Jin Long.

  De drie leiders kregen vrij snel bezoek van Kurt Hovelynck van Chocolade Jacques en de Duitser Erik Hoffmann van TLM Team 6C. Zo hadden we vijf leiders die met veel zwier en met 4.30 min voorsprong aan de kleine plaatselijke ronden begonnen. Hun opdracht was: proberen stand te houden.

  Met nog 66 km te rijden bedroeg de voorsprong nog altijd bijna 4 min. Eerst Boucher en daarna Vasseur wilden alleen weg uit de kopgroep maar dat was niet doenbaar. Een gevolg was wel dat de Chinees Cheng Ji niet meer kon volgen. Zijn oogjes gingen toe en in de 4de plaatselijke ronde reed hij nog net voor de groep uit. Het viertal Vasseur –Hovelynck – Boucher – Hoffmann moest het nu opnemen tegen het peloton dat stilaan maar zeker begon te naderen. Daaruit maakte zich een achtervolgersgroepje van acht los: Geert Steurs, Kevin Hulsmans, Maarten Wijnants, Maarten Tjallingii, Nico Sijmens, Sven Nevens, Jens Renders en Steven Dierickx. Ze moesten nu nog 1.50 min goedmaken.

  De vier leiders kregen het steeds maar meer warm  en op 30 km van het einde bedroeg hun voorsprong amper 55 sec. Ook de groep kwam steeds maar dichter. De acht achtervolgers sloten in de 6de ronde aan en we kregen twaalf leiders. Maar ook de groep wachtte niet om naar voor te komen. Op 18 km van de finish moesten ze maar 11 sec meer overbruggen en dat was iets van niets. Hergroepering!

  De aanvallers bleven zich tonen en plots doken daar Maarten Wijnants, Laurent Mangel en Dries Devenijns op. Heel snel kwamen ook Preben Van Hecke en Evert Verbist mee spelen. Olivier Kaisen overbrugde in zijn eentje ook de kloof en even waren we met zes.

  Het scenario wijzigde nogmaals toen Steven de Jongh van Quick Step met een machtige jump naar voor vloog en uiteindelijk een zestal richting aankomstlijn deed vliegen: De Jongh,Van Hecke, Kaisen, Mangel, Verbist en Wijnants. Maar ook in de groep vlogen ze vooruit.

  Op 3 km van het einde bedroeg de voorsprong nog slechts 5 sec. Over en uit dus, algemene hergroepering. Laurent Mangel van AH2R trachtte iedereen te verschalken maar dat lukte niet. De spurters waren klaar.

  Maar wat een machtsvertoon van Steven De Jongh. Van ver dook zijn figuur op en ze probeerden hem te volgen. Spurter Jean Patrick Nazon van AG2R benaderde hem het dichtst als 2de en ex-winnaar van de Omloop, Stefan Van Dijck van Team Wiesenhof, werd 3de. Drie prachtige namen voor het podium én de erelijst. Alle drie kregen ze niet alleen bloemen van burgemeester Antoine Denert maar ook zijn overbekende knuffel die telkens uitmondt in een baardkus.  

  Thomas Ongena werd 11de, Sven Vanthourenhout 17de, Jens Renders 20ste, Robby Meul 23ste, Sven Renders 24ste , Preben Van Hecke 45ste, Lars Croket 92ste, David Willemssens 94ste, Tom Vannoppen 95ste, Jarno Van Mingeroet 101ste.

   

   

  KRUIBEKEOROFvierleidersbew2.10
  De vier leiders: Cedric Vasseur, Erik Hoffmann, David Boucher en Kurt Hovelynck.

  KRUIBEKEPROFS8achtervolgbew2.10
  De acht achtervolgers geleid door Geert Steurs.

  KRUIBEKEprofsjagendpelbew2.10
   

  Het jagende peloton.

   
  Tekst : Flor Van de Velde

   

  Foto’s : Alain Sennesael.

   

   

   

  03-10-2007 om 20:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KRUIBEKE VAN DINSDAG 02/10/2007

  DINSDAG 02/10/2007 – KRUIBEKE - EZC/U23

   

  WAT KAN DIE KEVIN PEETERS SPURTEN!


  KRUIBEKEEZCspurtbew2.10   KRUIBEKEEZCpeetersbew2.10 

  De meesterlijke spurt van Kevin Peeters.


  KRUIBEKEEZChuldemissbew2.10

  Kevin Peeters kreeg de bloemen uit handen van een miss die ook bij Roger De Vlaeminck in de gratie stond en voor Allez Allez Zimbabwe op televisie zeker mooi in beeld zal komen. En Kevin Peeters heeft nog geen lief…


  De afwachtingwedstrijd voor EZC/U23 van de Omloop der Vlaamse Scheldeboorden kreeg 44 deelnemers die normaal 11 ronden moesten rijden. Het werden er maar 10 omdat er wat scheef zat met de seingevers. Toen de politie het parcours ging verkennen bleek namelijk dat er vijf personen te weinig waren die als seingever ergens moesten staan. Het was een roepen en zoeken naar capabele toeschouwers om in te springen. Er ging zo ruim een half uur verloren en de mensen van WBV besloten de koers dan ook in te korten vermits anders de profs zich wel eens zouden kunnen mengen met de EZC. Misschien had de politie de verkenning toch wat vroeger moeten starten.

  Voor de cameraman van “Allez Allez Zimbabwe” was het een uitstekende gelegenheid om eens iets anders te filmen. Roger De Vlaeminck en zijn zes zwarte jongens stonden in de belangstelling.

  Nog geen halve kilometer had xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Guy Smet gereden toen hij al met technisch defect in het voorwiel de strijd moest staken. Er was een spaak uit het wiel los gekomen en waar zovele dorpsgenoten op hoopten ging niet door: geen 35ste overwinning in Kruibeke. Guy probeerde achteraf nog bij WBV los te peuteren dat hij ‘s namiddags misschien nog in Sint-Lievens Houtem zou kunnen starten. Maar dat kon niet en dus geen koers op dinsdag voor Guy Smet.

  Er waren wel initiatieven om een ontsnapping op te zetten maar het ging te snel en elke poging mislukte. In de 2de ronde zagen we zo Reno De Keulenaer en Matthias Nys een actie opzetten en daarna ook eens Gunther Cuylits en Timothy Vangheel. Ook Kevin Peeters probeerde enkele keren door een intense versnelling, een vlucht los te weken in de 4de ronde. Halfweg was het weer Timothy Vangheel die zich trachtte los te werken. Ook toen Ben Van Baelen zijn positie aan het staartje van het peloton verliet en als een pijl uit een boog naar voor schoot, bleef alles zoals het was.

  Met heel dat peloton dus naar de streep op een brede, prachtige baan. Schitterend schouwspel die spurt met al die renners breed gespreid over de ganse breedte. En dan kwam die Davo-trui van Kevin Peeters naar voor. Een illustratie van wat men soms een “vlijmscherpe spurt” noemt. Ja, dat was er een. Hij vloerde de amateur Tom Linten en de 42-jarige Bruno Smeyers (3de) en Michaël Naessens (4de). Wat we eigenlijk nog heel tof vonden was dat de 45-jarige Walter De Veerman als master nog een 7de plaats behaalde.

  Kevin Peeters uit Hulshout, tweede jaars belofte ,won in Kruibeke zijn derde wedstrijd van het seizoen. Hij deed dat op een manier waarop hij het sterkst is: in de sprint.

  -“Ik dacht niet het een massaspurt ging worden. Vanaf de 2de ronde  heb ik eigenlijk constant zitten demarreren want ik dacht dat op het einde van het seizoen de koers al gereden zou zijn op 30 km van het einde. De laatste twee ronden heb ik gegokt en alles kwam bijeen. De spurt won ik dan.”

  Overtuigend gesproken! Kevin wil prof worden maar hij blijft anno 2007 nog met beide voeten op de grond.

  -“Ik denk dat het nu nog wat te vroeg is omdat mijn kracht echt nog niet voldoende is om al mee te strijden met de profs. Ik reed dit jaar een aantal profkoersen mee maar ik voel dat ik toch nog veel te kort kom. Ik denk, als je over gaat om de hoop te vergroten, dat dit weinig uit haalt. Je kan beter wachten tot je direct goed bent.”

  Zo besloot Kevin Peeters tot twee jaar geleden nog lid van het AVIA team uit Haasdonk.

   

  KRUIBEKEEZCstartbew2.10 

  Na een half uur vertraging door het zoeken naar seingevers mochten de renners aan de start staan. In het midden Guy Smet met ploegmaat Stein Vermeulen (l) verderop naar links, Peter Moortgat. Uiterst Rechts André Van Geertsom.

   

  KRUIBEKEEZCzimbabwebew2.10

  De renners van Allez Allez Zimbabwe reden mee in Kruibeke met een camerateam achter hen aan. De beste werd 16de: Tshabalala

   


  TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

  03-10-2007 om 20:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 02/10/2007
  wbvlogo

  DINSDAG 02/10/2007 – KRUIBEKE (O) – Elite z/c & Beloften - 103 Km - 02h09min

  Aantal deelnemers : 44

  1. Kevin Peeters
  2. Tom Linten
  3. Bruno Smeyers
  7. Walter De Veerman uit Lochristi (Pact Cycling Olen)
  13. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  14. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  17. Andy Roskam uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)
  22. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  24. André Van Geertsom uit St.Niklaas (Dag)
  36. Franky Van Oyen uit Machelen (Pact Cycling Olen) op 20" 
   

  02/10/2007 – SINT LIEVENS HOUTEM (O) – Elite z/c & Beloften – 113 Km - 02h42min

  Aantal deelnemers : 75

  1. Joeri Clauwaert
  2. Koen Beeckman
  3. Kurt Van Goidsenhoven
  22. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT) op 40"
   

  02/10/2007 – BAZEL – KRUIBEKE (O) – Men Elite – 199 Km – 04h22min (gem.:45,34 Km/h)

  OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN

  Aantal deelnemers : 138
  1. Steven de Jongh
  2. Jean-Patrick Nazon
  3. Stefan Van Dijk
  11. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  17. Sven Vanthourenhout (Sunweb Pro Job)
  20. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop)
  23. Robby Meul uit Eksaarde (DFL-Cyclingnews)
  24. Sven Renders uit Wilrijk (Chocolade Jacques)
  25. Geert Steurs uit Schoten (Predictor-Lotto)
  45. Preben Van Hecke uit Overmere (Predictor-Lotto)
  92. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  94. David Willemssens (Sunweb Pro Job)
  95. Tom Vannoppen (Sunweb Pro Job)
  101. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)

  De Jongh Steven - Scheldeboorden


  Foto : VRT

  03-10-2007 om 20:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  INFOSESSIE VOOR JONGE RENNERS BIJ RUDYCO CYCLING TEAM

   

  Zoals we reeds eerder hebben gemeld wil het Rudyco Cycling Team ook met een jeugdafdeling beginnen. In het kader daarvan organiseert de club een infosessie voor jonge renners van 11 tot 14 jaar en hun ouders, en dat op donderdag 11 oktober om 19u. Deze infosessie zal plaatsvinden in de zaal van café 't Smisken, Doorslaardorp 42 te Doorslaar (Lokeren). De voorstelling zal ongeveer 1uur duren. Op het programma staat uitleg rond de werkwijze van het team, de doelstellingen en de begeleiding. De medewerkers zullen worden voorgesteld. Er zullen natuurlijk ook vragen worden gesteld.

  Iedereen is welkom. Er wordt wel gevraagd aan wie komt, om een seintje te geven op het mailadres rudycocyclingteam@hotmail.com. Indien men belet is, dan kan via ditzelfde e-mailadres een aanvraag gedaan worden om meer info te bekomen.

   

   

   

  Bericht: Flor Van de Velde

  03-10-2007 om 20:43 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  VOOR BIJZONDERE FIETSERS: PROVINCIALE FIETSROUTES OP GPS. 

   

  In Oost-Vlaanderen zijn sinds half september zowat alle lusvormige provinciale fietsroutes gratis te downloaden als gpx-bestand. Dit bestandje kan vervolgens ingevoerd worden in een GPS-toestel dat gpx-bestanden ondersteunt. Iedereen die over een gpx-compatibel toestel beschikt, kan zich voortaan dus elektronisch laten gidsen langs de fietsroutes.

  FIETSEN met GPSbew3.10 

  Hoe ga je te werk? Surf naar onze website www.tov.be en klik door naar de bladzijde over fietsroutes. Bij de routes waar je het gpx-icoontje ziet staan, kan je het gpx-bestand downloaden. Je moet je hiervoor wel eerst registreren.

  Vervolgens kan je het bestand binnenhalen en opslaan in je eigen routeprogramma, bijvoorbeeld Mapsource. Daarna kan je het bestand inladen in je gps-toestel.

   

  Van fietsroutes met het pdf- symbool, kan je (al sinds twee jaar) de kaart gratis downloaden in pdf-formaat. Dat kan trouwens met dezelfde gebruikersnaam als voor de gpx-bestanden, en omgekeerd. Wie zich eerder al registreerde om deze kaarten te downloaden, kan dus dezelfde inlog-gegevens gebruiken voor de gpx-bestanden.

   


  Bericht van FVDV

  03-10-2007 om 20:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG DIKKE BANDENRACE TE KASTEL VAN ZONDAG 30/09/2007

  DE JEUGD LEERT FIETSEN IN DE DIKKE BANDENRACE VAN KASTEL


  KASTEL parcoursbew10.3 

  Een beeld van het prachtige parcours met Thomas Van de Velde voorop.


  De Dikke Bandenrace in Moerzeke–Kastel was weer een evenement om niet te vergeten. Niet minder dan 54 jongens en meisjes kwamen in vier verschillende leeftijdcategorieën op de fiets, meestal een mountainbike. De organisatoren hadden, net als vorig jaar, weer gezorgd voor een aantrekkelijk parcours waarbij rond het voetbalterrein en de naastgelegen dijk in snelle lijn plus in leuke klimmetjes kon gefietst worden. Voor tal van kinderen was het de eerste keer dat ze deelnamen aan een Dikke Bandenrace. Op het middenplein van de kaatsclub “Rap en Vlug” konden de deelnemers een behendigheidsparcours rijden met heel wat afwisselende elementen maar waarbij de stuurvaardigheid bijzonder goed werd ingeoefend.

  Schitterende beelden waren het toen de kinderen van - 8 jaar een paar rondjes mochten koersen op die piep-kleine fietsjes. De 6-jarige Marco Smet had blijkbaar al veel geoefend want aan hem was niets te doen en hij won voor Daan Moreels, eveneens uit Kastel. Lisa Smet (Hamme) werd het eerste meisje op de 3de plaats. Ze was er zeven!

  Verder:

  4. Jens Bogaert (Moerzeke)

  5. Joren Bogaert (Moerzeke)

  6. Yesten Baert (Kastel)

   

  De 8 en 9-jarigen waren met 21. Lauri Van den Eede gaf van bij de start van 11 minuten durende wedstrijd, de toon aan. Gedurende de eerste drie ronden nam hij resoluut de leiding terwijl achter hem Alex Colman uit Moerzeke er alles aan deed om zijn wiel te volgen. Jammer voor Lauri dat hij ten val kwam en moest opgeven. Alex Colman nam over en werd niet meer bedreigd. Ook al probeerde Thibeau Verhofstad uit Uitbergen er alles aan te doen. Hij bleef 2de terwijl op het einde  Stan Dieleman uit Moerzeke nog over Lennert Van de Voorde uit Lokeren ging en 3de eindigde.

  Verder: (Deelnemers uit Kastel zelf staan er alleen met hun naam!)

   5. Seppe Bogaert (Zele)

   6. Laurens Huys (Buggenhout)

   7. Brecht Moreels

   8. Bert van Assche (Zele)

   9. Jonas Smet (Hamme)

  10. Jente Jacobs (Merchtem)

  11. Drie Geerinck (Grembergen)

  12. Thibeau Dierickx (Zele)

  13. Owen Valcke (Sinaai)

  14. Eloy De Rudder (Belsele en zoontje van EZC Wim De Rudder)

  15. Jonathan Van Saen (Letterhoutem)

  16. Joeri Haentjens (Moerzeke)

  17. Audy Pirard (St.-Martens-Latem)

  18. Wies Heytens (Lebbeke)

  19. Tosh Van Bunder (Dendermonde)

  20. Sade Van Impe

  21. pechvogel Lauri Van den Eede   

   

  Bij de 10-en 11-jarigen, met 9 deelnemers, was het pleit snel beslecht. Van bij de start nam Jens Teirlinck uit Affligem de leiding en hoe aanvankelijk Thomas Van de Velde (Hamme) zich ook inzette, er was aan Jens niets te doen. Thomas kreeg dan ook nog last van zijn verkoudheid en Elias Van Hecke (Hamme-Sint-Anna) ging hem naar het einde toe nog voorbij. Jens Teirlinck won met grote voorsprong, Van Hecke was 2de en Van de Velde 3de.

  Verder:

  4. Wout Bogaert (Zele)

  5. Keanu Heirewegh (Hamme en zoontje van ex-prof Bart Heirewegh)

  6. Robbe Vael

  7. Maxime Pirard (St.-Martens–Latem).

  Beau De Kerpel en Victor Verriest hadden pech.


  KASTEL thomasvdvbew3.10 

  Thomas Van de Velde die 3de werd bij de 10-11 –jarigen met als beker de trappist van pa Patrick in de hand!


  De 12-13-jarigen
  reden hun wedstrijd van 21 minuten met tien deelnemers. De ervaren Mattias Van de Velde uit Hamme bouwde reeds in de eerste van de 11 ronden een voorsprong op en het was al duidelijk dat hij niet bij te houden was. Achter hem volgde gedurende gans de wedstrijd Jelle Van de Mergel uit Moerzeke en daarachter vochten de Hammenaars Din Baert en Hannes Maes zowat gans de koers een duel uit voor de 3de plaats. Baert haalde het en Maes was 4de.

  Verder:

  5. Kylian De Kinder (St.-Gillis-Dendermonde)

  6. Wouter Vael

  7. Nicolas Van Duysen

  8. Cédric Boodts

  9. Elias De Lamper

  10. Laura Smet.


  KASTELmatthiasvdvbew3.10 

  Matthias Van de Velde die bij de 12-13-jarigen bijna iedereen dubbelde en knap winnaar werd.


  De 14-15-jarigen
  moesten 26 minuten rijden. Ze startten met 8 deelnemers. Nadat Thomas Van Damme in de eerste ronden wat toonaangevend was kwam in de 4de van de 12 ronden, Jens Geerinck uit Grembergen naar voor en nam de leiding. Gedurende de ganse wedstrijd gaf hij die eerste plaats niet meer af en bij het ingaan van de laatste ronde had hij meer dan 35 sec voorsprong op Jonathan Vijt (Moerzeke) die al na 5 ronden Thomas Van Damme was voorbij gereden. De 4de plaats was voor Grembergenaar Massimo D’Hooge die op enkele ronden van het einde nog een knappe remonte had gereden en Stijn Klauwaert (Moerzeke ) naar de 5de plaats verwees.

  Verder:

  6. Evert Vermeire (Moerzeke)

  7. Stijn Rogge (Grembergen)

  8. Yannick De Ruysscher.

   

  Nu al staat vast dat er volgend jaar in Kastel weer een Dikke Bandenrace komt. Jan Van den Eede en zijn team leverden trouwens een prachtige organisatie af. En de kinderen gingen niet met lege handen naar huis!

   

   

   

  Tekst en foto’s : Flor Van de Velde.

   

   

   

  03-10-2007 om 16:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  hudiko_banner2

  HUDIKO WIELERTEAM MET RESTAURANTDAG OP 21 OKTOBER

   

  Het is ook al een traditie dat in het najaar Hudiko Wielerteam met een restaurantdag uitpakt om zo de financiële gaatjes te vullen. Dit jaar vindt dat eetmaal plaats op zondag 21 oktober in de feestzaal Olympia , Kruibekesteenweg 8 te Beveren.

  Op het menu staan een voorgerecht, steak met frieten en een nagerecht ofwel een voorgerecht, vispannetje en nagerecht. En dat alles aan de prijs van 18 euro. Voor kinderen tot 12 jaar staat de prijs op 9 euro.

  Er kan gegeten worden van 12 tot 14u ’s middags of van 17 tot 20 u ’s avonds.

  Inschrijven kan telefonisch bij de secretaris Willy De Wael op 03.775.52.85 of per e-mail: willy.de.wael@telenet.be

     Bericht van FVDV

  03-10-2007 om 16:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 06/10/2007
  vwf


  ZATERDAG 06 Oktober - St-Pieters-Leeuw - Galgstraat 33 - Café De Lantaarn


  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  03-10-2007 om 13:42 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 06/10 EN ZONDAG 07/10/2007
  waod_3

  ZATERDAG 06 OKTOBER 2007 - BASSEVELDE – Feesttent – Hogevorst 60

     Ploegentijdrit   

   (Recreanten-Toeristen)        12:00

        11 Km

        3 Ronden
  ZATERDAG 06 OKTOBER 2007 - ERTVELDE  - Feesttent – Tervenen

       G / G+

  13:00

  43,8 Km

    6 Ronden

  F2

  13:02

  43,8 Km

    6 Ronden

  F1

  14:30

  51,1 Km

    7 Ronden

    E / E+

  14:32

  51,1 Km

    7 Ronden

  C / D

  16:30

  58,4 Km

    8 Ronden

     A / B           16:32       58,4 Km     8 Ronden

   

   

     Kampioenschap van België catg. G+  ZONDAG 07 OKTOBER 2007 – OOSTEEKLO – Café De Braeme – Rijkestraat 54


     

       G / G+

  13:00

  50 Km

     10 Ronden

  F2

  13:02

  50 Km

    10 Ronden

  F1

  14:30

  55 Km

    11 Ronden

    E / E+

  14:32

  55 Km

    11 Ronden

  C / D

  16:15

  60 Km

    12 Ronden

  A / B

  16:17

  60 Km

    12 Ronden


  03-10-2007 om 13:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  DONDERDAG START DE FRANCO-BELGE

   

  Donderdag start de Franco–Belge in Henegouwen en gaat over 4 ritten. Donderdag 4 oktober: Moeskroen–Moeskroen (177 km), vrijdag 5 oktober: Maubeuge–Templeuve (215 km), zaterdag 6 oktober: Bray-Dunes–Poperinge (195 km) en zondag 7 oktober Cuesmes–Doornik (162 km);

  De uitgave 2006 bracht een eindzege mee voor Kevin Van Impe die toen de eerste rit had gewonnen. De andere ritwinnaars waren Heinrich Haussler, Nico Eeckhout en nog eens Haussler.

  Op de erelijst staan verder ook: 2000: Daniele Nardello, 2001: Chris Peers, 2002: Robbie McEwen, 2003:  Gerben Löwik, 2004: Jimmy Casper, 2005: Marco Zanotti. Verder terug in de tijd vinden we Temsenaar Jan Bogaert als winnaar in 1979.

  Voor de uitgave 2007 van de Franco-Belge staan veertien teams die ook actief waren in de Tour 2007 of anders gezegd 13 ProTourploegen plus de formatie Agritubel.

  Zo zullen de toeschouwers niet minder dan vier etappewinnaars van de Tour van dit jaar aan het werk kunnen zien: Cédric Vasseur, Robbie McEwen, Gert Steegmans en Fabain Cancellara de wereldkampioen tijdrijden. Ook zullen er andere grote namen deelnemen aan de Franco-Belge waaronder o.a. Philippe Gilbert, Thomas Dekker en Mark Cavendish.

  Ook het afscheid van Nico Mattan zit verwerkt in de Franco-Belge. Na de aankomst van de zaterdagrit in Poperinge is het zo ver. In de perszaal van het stadhuis zal Nico om 18u een persconferentie geven.

  Maar in het peloton van de Franco-Belge 2007 zullen er nog andere 'afscheidnemers' meerijden. Cédric Vasseur (37 jaar), Michael Boogerd (35 jaar) en Carlos Da Cruz (33 jaar).

  In de wedstrijdkaravaan fungeert prof Thierry Marichal als bestuurder van één van de wagens met genodigden.

   


  Tekst : fvdv

   

  03-10-2007 om 13:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  JEUGDINITIATIE CYCLOCROSS BIJ DE SUPERPRESTIGE WEDSTRIJDEN

   

  Er is een nieuw initiatief om het veldrijden dichter bij de jeugd te brengen.Tijdens de cyclocrossen voor de Superprestige kunnen jongeren van 8 tot 14 jaar kennis maken met het cyclocrossen. Uiteraard wordt de initiatie gegeven op een woensdagnamiddag. Het begint al op woensdag 10 oktober te Ruddervoorde.

  Voor de Polderrennersregio leiden alle veldritwegen naar Hamme – Zogge op woensdag 31 oktober en dat in het kader van de Superprestige - Bollekescross van zondag 4 november. Vanaf 13 u worden woensdag 31 oktober de jongeren verwacht aan het parcours. Dan starten de 8 tot 10 –jarigen van de plaatselijke scholen in groep maar met begeleiding van oud-crossers zoals Rudy De Bie, en de ex-wereldkampioenen Roland Liboton, Paul Herygers, Danny De Bie, Peter Van den Abeele. En in Hamme zal wel kunnen gereden worden in het gezelschap van de Sunweb-crossers Sven Vanthourenhout en Tom Vannoppen.

   

  Om 13.30u is het de beurt aan alle jongeren van 11 tot 14 jaar om in hun eigen leeftijdscategorie op het parcours te rijden.

  Alle deelnemers ontvangen een verrassingspakket klaar maar het aantal deelnemers is wel beperkt. Inschrijven moet online gebeuren via Wielerbond Vlaanderen.

   

   

   

  Bericht : fvdv

  03-10-2007 om 13:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS MTB UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 03/10/2007

  FILIP VAN HECKE WINT BK POLITIEDIENSTEN TE MECHELEN

   

  Zaterdag reed Filip Van Hecke (Stekene) zijn laatste wedstrijd van het seizoen en dat was meteen het BK mountainbiken voor de politiediensten te Mechelen in de Nekker.

  -“Ik had er zin in om er nog eens een lapje op te geven, kwestie van de titel te verdedigen”, zo vertelde de Stekense politieman.

  Het parcours bestond uit technische stroken met korte klimmetjes, enkele gladde modderstroken wat altijd in de smaak valt van Filip, een trap naar beneden en een strook grasland. Rijden maar!

  Er namen een zestigtal politierijders deel. Het was Sint-Niklazenaar Marc Van Acker van het biketeam van Mechelen die de leiding nam. Hij was als een raket vertrokken en nam snel 25 seconden. En Filip?

  -“Ik zelf was als zesde het veld ingereden en besloot nog wat af te wachten. Ik schoof wat verder op en merkte dat ik in het wiel zat te freewheelen. ‘t Was dus tijd om het tempo op te voeren en Marc niet te ver te laten rijden. Hij reed immers een thuiswedstrijd. Samen met eliterenner Yoeri Coopman uit Gullegem begon ik het gaatje op de vluchter dicht te rijden. Coopman diende echter af te haken zodat ik in tweede stelling kwam te zitten op 10 seconden van Marc Van Acker. Halfweg koers kwam ik vooraan aansluiten.”

  De twee Waaslanders reden een ronde samen maar toen maakte Marc een slipper en Filip Van Hecke rook zijn kans.

  -“Ik versnelde even en Marc bleef hangen en moest zich iets later gewonnen geven. Ik reed de koers op tempo uit.”

  En zo behaalde de Stekenenaar zijn 5de mtb-titel bij de flikken in de reeks – 40 jaar. Het was ook zijn 3de zege van het seizoen 2007. Nu volgt een deugddoende rustperiode.

  Marc Van Acker (Sint-Niklaas) werd nog tweede voor een collega van de Politiezone Brussel.

   

   

  TEKST : fvdv

  03-10-2007 om 12:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  BUGGENHOUT–OPSTAL IS KLAAR VOOR 44ste GROTE PRIJS EZC/U23.


  DE WOLF JOHANbew28.9 

                  Johan De Wolf

  Zoals we reeds in de wielerkalender plaatsten, wordt woensdag 3 oktober in Buggenhout-Opstal een wedstrijd voor EZC/U23 georganiseerd. Dat is niet zomaar een wedstrijd want het is nu al de 44ste Grote Prijs “Willen Is Kunnen” of de Grote Herdenkingsprijs Burgemeester Adolf De Landtsheer, destijds ook medestichter van de club. Willen Is Kunnen is eveneens de club waarvan de eminente WBV-afgevaardigde Johan De Wolf secretaris is.

  De wedstrijd start dus om 15u. De organisatoren hebben ook nog besloten om extra prijzen van 5 euro toe te kennen aan de renners die in de uitslag vanaf de 31ste tot de 50ste plaats staan. Dat stond dus niet vermeld in de officiële aankondigingen van WBV–Cycling.

  Goed om weten is ook dat de renners van Allez Allez Zimbabwe ook in Buggenhout zullen starten. Die gasten van Roger De Vlaeminck brengen toch altijd iets extra in een koers.

  Deze wedstrijd was vroeger ook een profwedstrijd. Er komen steeds een honderdtal renners aan de start. Met de Grote Herdenkingsprijs Adolf De Landtsheer komen we in de wereld van de brouwerijen terecht. Brouwerij De Landtsheer uit de Mandekensstraat is deze die de heerlijke “Malheur” op de markt brengt. En dat in al zijn verschillende alcoholgraden. Ook het Champagnebier hoort hier thuis.

  Burgemeester De Landtsheer is reeds een 16 - 17 jaar geleden overleden, maar zijn zoon en brouwer Manu is steeds present op deze wedstrijd.

  Een reden te meer om woensdag af te zakken naar Opstal.

     Tekst en foto : fvdv

   

  03-10-2007 om 11:06 geschreven door kenny


  02-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE BERLARE VAN ZATERDAG 29/09/2007

  ZATERDAG 29/09/2007 – BERLARE - Nieuwelingen

   

  WASE BODYSOLLERS TOONDEN ZICH VOOR HET LAATST IN BERLARE.


  VAN HOECKE GIJSbew2.10 DE PAUW MORbew2.10 PIETERS ANDRbew2.10 DE RIDDER GLENNbew2.10 HERREBAUT JEFFREYbew2.10

      Gijs Van Hoecke            Moreno De Pauw           Andres Pieters            Glenn De Ridder           Jeffrey Herrebaut

  In Berlare hebben de Wase Bodysollers zich tijdens de nieuwelingenkoers bijzonder laten opmerken. Het was eigenlijk een “salut” zeggen aan hun ploeg want volgend seizoen trekken ze naar een andere. We bedoelen de jongeren die ons het voorbije seizoen regelmatig aangenaam hebben verrast en die we zeker durven rangschikken onder de noemer “beloftevolle jongeren”: Gijs Van Hoecke, Moreno De Pauw, Jeffrey Herrebaut en Andres Pieters die in Berlare aan de start stonden.

  Een massale valpartij in de eerste ronde zette heel wat renners op achtervolgen, maar er werd vooraan niet echt doorgekoerst, dus de meesten konden nog terugkomen. Iets voor half koers konden 9 renners zich loswerken, hierbij Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke. Een ronde later ging het helemaal niet goed bij die negen want zeven van hen begon ruzie te maken. Van Hoecke en De Pauw verstonden uiteraard elkaar zonder woorden en begonnen keihard te koersen en liepen meter voor meter weg.

  Voor de 7 anderen er erg in hadden, waren de 2 ploegmaats gaan vliegen. Een sterke Brian Van Goethem kon nog net de sprong maken, en toen was de rest hun lot bezegeld. Vooraan drie mannen met een gezonde koersmentaliteit die elkaar verstonden. Ze bepaalden het gebeuren en de andere zes werden door het peloton weer gegrepen.

  In het peloton had Bodysoller Andres Pieters duidelijk de goede benen niet, Jeffrey Herrebaut probeerde wel maar kreeg geen vrijgeleide en wilde trouwens niet het gehele peloton tot bij zijn ploegmaats vooraan brengen.

  Geen enkel van de 3 koplopers waagde nog een ontsnappingspoging, zodat de supporters zich opmaakten voor een sprintje. Gijs Van Hoecke werd in de laatst bocht, 150 m voor de aankomst, serieus gehinderd zodat hij pas als laatste kon aanzetten. Brian Van Goethem voorbijgaan kon hij nog, maar een ontketende Moreno liet zich niet meer verrassen. Maar dat was geen probleem voor gezworen kameraad Gijs Van Hoecke die trouwens zelf zo spontaan juichte als winnaar Moreno.

  Voor Moreno De Pauw was het de 6de zege van 2007. Daarmee sluit hij het seizoen af en volgt een rustperiode om dan weer naar de piste te trekken.

     Gijs Van Hoecke
  koerste zondag ook nog in Maarkedal de laatste wedstrijd voor de Beker der Vlaamse Ardennen. Wilde hij dit regelmatigheidcriterium nog winnen, dan moest hij de leider in de tussenstand Joaquim Durant op een aanzienlijke achterstand weten te fietsen. Er stonden zowaar 107 nieuwelingen aan de start. Halfweg zag het er eventjes heel goed uit voor Gijs. Hij wist in een groepje van een man of 7 weg te lopen van Durant, maar het peloton liet niet begaan.

  Het was wel duidelijk dat Durant de controle over het koersgebeuren verloren had, maar hij werd enigszins geholpen door het groot aantal goede renners. Zo slaagde Van Hoecke er niet in om weg te lopen.In de laatste ronde konden wel nog 2 renners ontsnappen en zo won Westvlaming Hannes Depraetere voor Bellemnaar Tim Van Speybroeck.

  Mooi om zien was de spurtles die Gijs Van Hoecke daarna gaf in het peloton voor de 3de plaats. Zelfs Belgisch Kampioen Niels Reynvoet, kwam er niet aan te pas. En hoe liep het af met de Beker der Vlaamse Ardennen?

  Die 3de plaats was net niet goed genoeg om die beker te pakken want Durant haalde alles uit de kast en werd toch nog 5de. Gijs Van Hoecke ligt daar zeker niet van wakker want uiteindelijk leverde hij een pracht van een seizoen af: 8 overwinningen en een 20-tal top-3 plaatsen.

  Gijs Van Hoecke sloot zondag ook 2007 af en zal zich net als zijn boezemvriend Moreno De Pauw gaan voorbereiden voor het pisteseizoen. En daarin willen ze zich nu ook inzetten om sterke gasten zoals Antwerpenaar Tosh Van de Sande, het vuur aan de schenen te leggen.

     Wegens de problemen bij Bodysol Lotto CT Menen trekken Gijs Van Hoecke, Moreno De Pauw, Jeffrey Herrebaut, Glenn De Ridder, Andres Pieters volgend jaar naar de Labiekes waar ze Hans De Meester als ploegleider krijgen. Het moet voor de jongens wel erg tof zijn dat ze nu in deze Oost-Vlaamse ploeg weer voor een ruggengraat kunnen en mogen zorgen. Hopelijk beleven ze daar veel koersplezier en krijgen ze alle kansen om verder te werken aan hun wielercarrière.

     Tekst :
  FVDV

  02-10-2007 om 15:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  GEEN GREG VAN AVERMAET, WEL ALLEZ ALLEZ ZIMBABWE AAN START OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN


  ALEZ%20ALLEZ%20bew28_9 


  De Omloop der Vlaamse Scheldeboorden zal dinsdag 2 oktober geen Greg Van Avermaet aan de start krijgen. Zijn deelname aan het WK laat het niet toe. Eerder zegde ook Tom Streels al af. Maar wat nu wel zeker is: Roger De Vlaeminck is er met zijn vrolijke vrienden uit Zimbabwe. Een trekpleister op zichzelf al mag niet vergeten worden dat Ronny Van de Vijver voor zijn 1.1. UCI gebeuren, zeker een viertal Pro-Tourploegen op de lijst krijgt. Predictor-Lotto, Quick-Step, Unibet en AG2R. In totaal
  wel een twintigtal ploegen nemen aan de Wilfordkaai in Temse de start.

  Predictor-Lotto met Preben van Hecke, Leif Hoste en Dominique Cornu spreekt aan en Quick-Step zet met Gert Steegmans een groot favoriet in. In de ploeg ook Steven De Jongh, Wouter Weylandt, Sebastien Rosseler en Wilfried Cretskens.
  Van eigen bodem is er ook Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen met uiteraard Nico Eeckhout, Glen D’Hollander en Frederick Veuchelen

  Als de mannen van Zimbabwe rijden dan is ook VTM er bij om filmbeelden te maken“Allez Allez Zimbabwe” vertelt het verhaal van een generatie jonge, zwarte wielrenners die droomt om in Europa door te breken. Drie winterseizoenen op rij kleurden de Zimbabwaanse renners van coach Roger De Vlaeminck de cyclocross-wereld. Dit seizoen richtten zij zich op de wegwedstrijden. Vandaar dat ze ook in Temse starten. Woensdag staat Buggenhout op hun kalender en volgende week 6 oktober staat Kieldrecht genoteerd.

   

   

   

  Tekst : fvdv

   

  Foto : VTM

  02-10-2007 om 09:13 geschreven door kenny


  01-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD 4° GOOIKSE PIJL VAN ZONDAG 29/09/2007

  ZONDAG 30/09/2007 – 4° GOOIKSE PIJL – Elite z/c & Beloften 

   

  STREEKRENNERS STERK IN GOOIK.


  GOOIKaankomstbew1.10            GOOIKpodiumbew1.10

  Polazzi klopt Striska in de spurt.                                    Het podium vlnr: Mindaugas Striska (Lit) ,
  Links komt ook Bert De Backer binnen.                         Fabio Polazzi (Haren) en Bert De Backer (Eeklo)


  Zondag werd de 4de Gooikse Pijl gereden in een organisatie van Wielerclub Gooik Sportief.Het was een interclub voor EZC/U23/BCP waaraan 180 renners deelnamen. Er stond op het programma 150,6 km of  2 ronden van 28,5 km. + 8 ronden van 11,7 km.

  Jarno Van Mingeroet (Overmere), Jens Renders (Wilrijk), Kristof Goddaert (Sint-Gillis-Waas), xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Thomas De Gendt (Beveren-Waas), Thomas Ongena (Berlare), Bjorn Coomans (Puurs), Bjorn Meersman (Bornem), Nicolai Gosselin (Waasmunster) en Sven Wielandt (Beveren-Waas) vertegenwoordigden de Polderrennersregio.

  In de eerste ronde vormde zich al een kopgroep van 27 renners maar hun voorsprong werd nooit groter dan 20 seconden. Nicolai Gosselin kreeg af te rekenen met een lekke band en terug komen was niet meer mogelijk. Weer pech dus voor de renner de Brugse velosport.

  In de tweede grote ronde gingen 6 renners in de achtervolging en zij kwamen aansluiten zodat er 33 leiders waren met o.a.: Jarno Van Mingeroet, Jens Renders, , Jan Bluekens, Steven Dierickx, Thomas De Gendt, Thomas Ongena, Ward Bogaert. Het peloton volgde op 33 seconden.

  Tom Cleeren en Peter Brouzes verdwenen vooraan. In het peloton kwam er een lichte aarzeling en daardoor liepen de 31 leiders verder uit tot 55 seconden. Wie in de tegenaanval ging werd teruggegrepen en zo werd reeds de eerste kleine ronde bereikt.Het zware parcours eiste nu zijn tol en zo verdwenen uit de kopgroep een zestal renners: Sven Francois, Thierry De Groote, Sven Nooytens, Nick Van Gestel, Bart De Roeck en Goswin Laplasse.

  Met nog 82 km. te gaan, hadden de leiders een voorsprong van 52 seconden op het peloton. In de derde plaatselijke waren ze nog met 24 leiders. Jan Bakelants kreeg te maken met een lekke band. Hij werd dan ook ingelopen door het jagende peloton. Yves Van Gorp ging daarna alleen op het achtervolgerspad. Lang hield hij het niet vol.

  Op 47 km van het einde hadden de 24 leiders een voorsprong van 1'30". Het tempo lag enorm hoog. In de eerste twee uren werd er 93 km. afgelegd. In het peloton was het onrustig en met 22 trokken ze nu op zoek naar de leiders. Al snel was hun achterstand gedaald tot 32 seconden. Het werd bij de leiders ook onrustig. Sebastian Delfosse en Thomas Ongena trokken ten aanval. Hun voorsprong liep al snel op tot 30 seconden.

  Toch slaagden Mario Ickx, Jens Renders, Jurgen Roelandts, Kenny Van Der Schueren, Thomas De Gendt en Ward Bogaert om zich bij het duo Delfosse-Ongena te voegen. Even verderop slaagde ook Jan Bluekens om bij de 8 leiders aan te sluiten. Maar het tempo lag uiteindelijk zo hoog dat alles terug samen kwam. Vooraan was het ook stil gevallen en de achtervolgers sloten aan. Met 43 waren ze nu. Nieuwe koers dus op 24 km van het einde.

  Mario Ickx waagde dan z'n kans. Maar nadat Jurgen Roelandts hem gezelschap kwam houden kwamen nog meerdere renners naar voor en een volledige hergroepering volgde. Twee geloste renners waren teruggekomen zodat er 45 leiders waren.

  Frank Van Kuik trok dan ten aanval. Meer dan 11 seconden kreeg ook hij niet bij elkaar gefietst. In de laatste ronde stonden we nog altijd even ver en alles was nog mogelijk. Het peloton volgde op 1 minuut. Toch zat de winnaar bij de eerste 45!

  De aanvalspogingen volgden elkaar in hels tempo op maar telkens draaide het op niks uit. De kopgroep brak even in twee stukken. Jarno Van Mingeroet en Bert De Backer vonden dat het tijd was om te gaan aanvallen. Mindaugas Striska en Fabio Polazzi kwamen aansluiten. Het viertal haalde een voorsprong van 10 seconden.

  We waren in de slotkilometers gekomen. Jarno Van Mingeroet moest er even af maar kwam op karakter en ervaring toch terug aansluiten. In een spurt met 4 haalde Fabio Polazzi het makkelijk voor Mindaugas Striska en Bert De Backer. De moegestreden Jarno Van Mingeroet werd 4de. Kevin Ista won de spurt om de 5de plaats, Jens Renders werd 6de, Kristof Goddaert 8ste, Thomas Ongena 10de, Bjorn Coomans 12de, Thomas De Gendt 36ste en Sven Wielandt 113de. Sven Wielandt reed de wedstrijd uit en dat was al een prestatie op zich. Hij was woensdag nog zwaar gevallen en hij had er nog wat last van.

   

  GOOIK startbew1.10 

  De start van de Gooikse Pijl werd gegeven door Steve Schets. Hij hanteerde daarbij een ‘pistooltje’ en kreeg duidelijk alle aandacht van de renners.


  GOOIK jensrendersbew1.10                 GOOIKjarnomingeroetbew1.10

  Jens Renders eindigde als 6de.         Jarno Van Mingeroet die een 
                                                            knappe wedstrijd reed. Hij werd 4de.


  GOOIKwielandtbew1.10                 GOOIKgosselinbew1.10
  Sven Wielandt die na een val            Nicolai Gosselin die al vrij
  vorige week, toch in Gooik                 vroeg met een lekke band
  zijn mannetje stond.                           huiswaarts moest.
  Tekst : fvdv

   

  Foto’s : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

   

   

   

  01-10-2007 om 22:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  Zondag 30/09/2007 werd te Chevetogne de MTB wedstrijd gereden en daar waren er 3 Waaslandse Nieuwelingen aanwezig.

  Gian Marco de Kindt (Sint Gillis Waas) behaalde de 5de plaats , Fabrice Mels (Sinaai) de 8ste plaats en Jeroen Van de Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) de 12de plaats.

  Volgende week zaterdag is het de laatste wedstrijd met de finale voor het TJV kampioenschap en de finale van de Wallonia cup in Habay la Neuve.

  Daarna lassen ze enkele weken rust in om op te bouwen naar de strandraces van december !!!

  01-10-2007 om 22:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 29/09 EN ZONDAG 30/09/2007

  UITSLAGEN ASPIRANTEN

  Proficiat aan JESSY DRUYTS uit Wilrijk met haar zege bij de 13-jarige Aspiranten te Geel-Winkelomheide !!!

  Zaterdag 29 september reden de aspiranten in Oordegem.

  Bij de 12 jarigen met 14 dln werd Django Waterschoot (Temse –WAC) 14de.

   

  Zondag 30 september;

  Geel –Winkelomheide.

   

  14 –jarigen 23 dln.

  22ste Yourick Vanwijnsberghe (Nieuwkerken –WAC)


  13-jarigen 49 dln.
  1ste JESSY DRUYTS
  (Wilrijk-DCM-GB Vorselaar CT)
   

  12-jarigen 4 dln.
  2. Demmy Druyts
  (DCM-GB Vorselaar CT)

  Wichelen.

  12 –jarigen – 18 dln.

  12de Pieter Persoon (Stekene –WAC)

   

  13 –jarigen – 23 dln.

  6de Glenn Rotty (Sint-Pauwels –WAC)

  7de Tom Van Dam (Melsele –WAC)

  23ste Lorenzo Dubois (Zele –La Bicycletta)

   

  14 –jarigen – 23 dln

  4de Stephen Cuyken (Nieuwkerken – WAC)

  9de Servaas Petrov (Lokeren – Hudiko)

  10de Aaron De Wael (Zele –Hudiko)

  16de Dieter Duprez (De Klinge – Hudiko)

  20ste Stijn De Bock (Zele –Hudiko)

  22ste Stef De Bock (Zele –Hudiko)


  CUYKEN STEPHwichelenbew30.9 

  Stephen Cuyken (14) was in actie in Wichelen waar hij de 4de plaats veroverde.  Samenstelling en foto : fvdv

   

  01-10-2007 om 21:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE MASSEMEN VAN ZATERDAG 29/09/2007

  ZATERDAG 29/09/2007 – MASSEMEN - Dames jeugd

   

  NUMMER VIJF VOOR KELLY DRUYTS IN LAATSTE KOERS VAN SEIZOEN

   

  MASSEMENmeisjaankomstbew30.9                          MASSEMENmeisjhuldebew30.9

  Kelly Druyts won vlotjes de                         De twee winnaars: Kelly Druyts (l) bij de
  massaspurt. Het was haar 5de zege.            juniores en Eline De Roover bij de nieuwelingen.


  In Massemen organiseerde de WTC Lambroek de laatste koers voor meisjes. 23 Nieuwelingen en 23 Juniores namen de start voor 9 ronden van 6,1 km. of 54,9 km.

  Kaat Hannes (Wechelderzande), Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Kelly Druyts (Wilrijk), Amy De Ridder (Grembergen) en Veronique Staes (Sint-Job-In-'t-Goor) waren de streekregiorensters voor Poldervrienden. Vooral voor Kaat Hannes en Veronique Staes was deze wedstrijd nog van groot belang. Ze stonden beiden aan de leiding van het klassement Trofee De Beiaard.

   In de tweede ronde trokken Lien Lanssens, Tine Ghyselinck en Aurore Verhoeven (Frankrijk) in den aanval. Aurore Verhoeven viel letterlijk weg terwijl de andere twee toch 25 sec voorsprong bijeen fietsten maar nadien werden ze toch weer ingelopen.

  Het was niet eenvoudig om dat rot-slechte weer een goede vlucht op te zetten. Bovendien moesten de meisjes ook wel goed uitkijken om op dat natte wegdek veilig op de fiets te blijven zitten.

  In de zesde ronde lukte Evi Verstraete een kleine voorsprong maar dan werd ze gegrepen. Ook Kelly Druyts en Dunja Ceulemans mislukten op 3 ronden van het einde. Niemand raakte echt nog weg en de wedstrijd eindigde dan ook op een massaspurt. Eline De Roover en Kelly Druyts kwamen de laatste bocht in met een vijftal meter voorsprong. Ze behielden die en Kelly Druyts liet haar 5de overwinning van het seizoen noteren. Voor Belgisch Kampioene bij de Dames Nieuwelingen De Roover, was het zelfs al haar 11de zege.

  Bij Juniores werd Jolien D'Hoore 2de, Kim Vermeiren 3de, Evelyn Arys 4de, Noortje De Kort (Nederland) 5de, Veronique Staes 7de, Amy De Ridder 15de en Liesl Van Daele 23ste.

  Vermelden we nog dat Van Daele de wedstrijd vroegtijdig moest verlaten wegens een lekke band.

  Bij de Nieuwelingen werd Eleonore Maeck 2de, Kaat Hannes 3de, Delphine Decock 4de en Evi Verstraete 5de.

   

  De eindklassementen van de Trofee De Beiaard werden gewonnnen door Veronique Staes (Dames Juniores) en Kaat Hannes (Dames Nieuwelingen). Kaat Hannes haalde het nipt met 1 puntje voorsprong op Eline De Roover.

   

  MASSEMEN startbew30.9 

  Start in de pletsende regen.


  MASSEMENmeisjhannesbew30.9                      MASSEMENmesjde ridderbew30.9 

  Kaat Hannes die met één                    Amy De Ridder in haar laatste
  puntje voorsprong de                          koers van het seizoen. Ze werd 15de.
  Trofee Beiaard won.                                                            
  Tekst : fvdv


  Foto’s : Alain

   

   

   

   

   

  01-10-2007 om 20:47 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!