.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  30-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE STEKENE VAN ZATERDAG 29/09/2007

  ZATERDAG 29/09/2007 - STEKENE - EZC/U23

   

  GUY SMET VOLGENS EIGEN SCENARIO


  STEKENEkiekhuldebew30.9
  Guy Smet wordt voor de 34ste keer gehuldigd.


  Guy Smet
   behaalde zaterdagnamiddag aan de Kiekenhaag te Stekene zijn 34ste zege van het seizoen. Hij heeft er hard voor moeten knokken om in de finale zijn scenario te kunnen verwezenlijken: iedereen in de steek laten en alleen binnen rijden. Hij probeerde het meermaals maar hij werd telkens weer gegrepen omdat de plaatselijke Jarno Van Guyse zeer attent en sterk was. Maar in de laatste kilometers  moest ook hij plooien zodat Smet met 4 sec voorsprong won.

  Er schreven 52 renners in en op dat aantal deelnemers kon vooraf gepronostikeerd worden. Wie deelnam legde een euro neer en kon zo de pot winnen. Een leuk spel dat natuurlijk vóór de inschrijving werd gedaan.

  Nu het seizoen op het einde loopt waren er toch nog twee Nederlanders die een badge van 5 euro moesten kopen. Zo is dat, een buitenlands renner moet voor de wielerbond nog eens apart een kaartje hebben dat voor het ganse seizoen telt. Leo Godde en Jos Harms reden voor het eerst in België en moesten dus veertien dagen voor het seizoenseinde nog 5 euro neerleggen wilden ze in Stekene starten. Wanneer gaan de wielerbonden eens wat ruimer denken en een systeem volgen dat thuishoort in de 21ste eeuw? We bedoelen, dat het toch moet mogelijk zijn om de licenties van de ons omliggende landen in de computer te stoppen zodat voor de afgevaardigden van WBV dat extra inschrijvingswerk van “badges schrijven” onnodig is. Maar ja, 5 euro is 5 euro!

  Wie we ook mochten begroeten was Jos Verheyen uit Wuustwezel. Deze Dijlespurter was de oudste aller deelnemers want hij wordt in oktober nog 47 jaar. Jos beleeft nog veel genoegen aan het wielrennen. “Als ik gewoon kan volgen, dan is dat al voldoende”, zei hij. Maar daar heeft hij in de verste verte nog geen probleem mee.

  Het aantal ronden werd ook gewijzigd. Aanvankelijk ging het over 15 ronden, zoals overal was aangekondigd, maar zoals overal in Vlaanderen werd ook hier aan wegenis gewerkt en zo moest het bekende omloopje van 6 km worden genomen. En dat 20 maal. Voor het publiek was dat wel prettig want om de acht minuten kwamen de renners langs.

  Omdat het daar aan de Kiekenhaag wijkkermis was werd de start al om half drie gegeven. Niemand had zich laten vangen en was tijdig op de inschrijving. Vorig jaar kwam Mindaugas Goncaras wél te laat en moest als toerist ter plekke wat rondjes rijden.

  Iedereen dus aan de start maar een alerte William Vettenburg van WBV had het al in de gaten dat het personeel van de hulpdiensten maar uit twee personen in de ambulance bestond en dat er dus geen vaste hulppost aan de aankomstlijn was. En dát, kon niet. De gele wagen uit de Vlaamse Ardennen stond klaar en er gebeurde niets. De meneer en de madam wisten ook niet beter en waren, naar we vernamen, ook al als reserve naar Stekene gestuurd. En de renners die stonden daar te wachten. Wat nu?

  William Vettenburg sprak xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Guy Smet al aan, want diens echtgenote Saffia, is verpleegster en kon dus worden ingezet. Maar de speaker verzond ook nog een oproep naar gebrevetteerde EHBO-personen. Na twintig minuten heen en weer geloop kon dan toch eindelijk de start gegeven worden want een paar Stekenaars hadden zich al gemeld. Commentaar van William Vettenburg: “ Gelukkig dat het geen seingevers waren die er nodig waren want die hadden we zeker nooit gevonden!”

  NEGENTIEN RENNERS.

  De wedstrijd zelf werd in de eerste koershelft meer gericht naar het zich klaar maken voor de premies. Elke even ronde werd 10 euro uitgeloofd. Kris Boeckmans uit Schilde nam de eerste drie voor zijn rekening. Daardoor kreeg het publiek de indruk dat er een aanval werd opgezet. Temeer omdat Jarno Van Guyse en ook Jeroen Das altijd op vinkenslag lagen om mee te zijn als er een vlucht werd opgezet.

  Vanaf de 5de ronde verscheen ook Guy Smet al eens vooraan maar een aanval had hij nog niet gepland. Die kwam er in de 8ste ronde van Jeroen Das. Die rijdt zich toch elke koers in de kijker. Een plezier is het om Jeroen als deelnemer in je koers te hebben. Deze keer werd hij achternagezet door Nico Indekeu en Hugo Agneesens. En even later volgden nog wat renners zodat er een negental half koers, licht afgescheiden door kwam.

  Het was de aanloop naar de definitieve schifting. Nog een tiental renners konden aansluiten en een trein van negentien vertrok. Dat waren: de drie plaatselijke renners: Jarno Van Guyse, Koen Van de Velde en Kristof Dhollander en Guy Smet, Sam Christiaens, Jeroen Das, Nico Indekeu, Kris Boeckmans, Stijn Mettepenningen, Tom Vekemans, Hugo Atgneesens, Marc Laureys, Roberto Vercauteren, David Van Hove, Guy Van Broeckhoven, Pieter Diels, Koen Martens en de Nederlander Robin Van der Lijn en de Zweed Henrik Abom.

  VERDERE SCHIFTING.

  In de 13de ronde legde Nico Indekeu de basis voor een nieuwe uitval die meteen voor een verdere schifting zorgde. Eerst alleen en daarna met nog vijf andere kandidaten: Guy Van Broeckhoven, Jeroen Das, Guy Smet en de twee Stekennaars: Jarno Van Guyse en Kristof Dhollander die vlakbij zijn thuis koerste. Deze kopgroep van zes mocht de finale schrijven want in de 16de ronde reden ze al 42 sec vóór de rest van de kopgroep waarbij Roberto Vercauteren was weggevallen zodat ze nog met twaalf waren. Stijn Mettepenningen had nog maar eens pech en zat uiteindelijk op de racefiets van vader Mettepenningen om toch te kunnen uitrijden.

  Op 2 ronden van het einde versnelde Guy Smet maar Guy Van Broeckhoven reageerde gepast en iets verder nam Van Guyse dan Das en Dhollander mee om de aansluiting te verwezenlijken. Smet bleef maar proberen en toen de laatste ronde in ging had hij Van Broeckhoven en Van Guyse nog steeds in zijn spoor. Ze trapten even wat minder en we hadden terug een kopgroep van zes.

  Guy Smet bleef het maar proberen tot hij dan toch eindelijk succes kende en Jarno Van Guyse naar de 2de plaats verwees en Guy Van Broeckhoven volgde in het wiel als 3de.  Jeroen Das reed als 4de binnen en op 32 sec hield Nico Indekeu de moegestreden Kristof Dhollander achter zich. In een prachtige spurt versloeg Koen Van de Velde dan de Nederlander Van der Lijn voor de 7de plaats.

  HUN COMMENTAAR.

  Guy Smet kon na afloop niet zeggen dat het een lastige koers was. Niet veel wind maar omdat er nog een nat wegdek lag, was het in de bochten wel gevaarlijk.

  -“Op het laatste vond ik mij nog heel sterk. Ik heb misschien een keer of twintig gedemarreerd om weg te geraken. Op de duur lukte het. Net vóór het rond punt ging ik en achter mij viel het stil. Ik had direct 50 meter en heb het kunnen volhouden. Misschien had ik ook wel in de sprint kunnen winnen maar ik wilde zeker zijn en voelde me nog sterk genoeg om weg te rijden.”

  Guy vond Jarno Van Guyse zeer goed naast Guy Van Broeckhoven en Jeroen Das. “Jeroen is nog alleen doorgegaan op het laatste maar hij werd weer ingelopen. Op dat moment ging ik, alles of niets en ’t is me gelukt.”

  Guy zal waarschijnlijk nog een zevental koersen rijden maar in Burkina Faso komen er nog een tiental bij. “Ik pak het nu zoals het komt en hoop gezond te blijven en we zien wel. Maar nu ben ik al zeer tevreden.”

  Dinsdag rijdt hij uiteraard voor eigen volk in Kruibeke, een koers die pal op het middaguur van start gaat.

  Jarno Van Guyse was de man die met Guy Smet moest afrekenen. Net als vorig jaar eindigde hij 2de.

  “Ik ben een paar keer mee voorop geraakt maar dan hield hij altijd in, ja met mij naar de meet…. Maar ik kon niets anders dan mij verdedigen. Guy was echt sterk.”

  Voor Jarno staat er echt niet veel meer op het programma. Hij traint niet meer zoveel.

  “Voor de profkoers in Zele wil ik nog eens fit zijn en daarna ben ik wel aan rusten toe. Ik ben echt tevreden over 2007. Vooral die grote koersen waren belangrijk. Ik heb niet veel kermiskoersen gereden en in de grote koersen zat een grote progressie, dus …”

   

  STEKENE kiekuitslagbew30.9

  Opmaken van de uitslag met WBV (rechts) William Vettenburg en Eric Van Goethem.


  koers guy 29 septemebr 2007 stekene 002
  Guy Smet die er effe tegenaan beukt.

   
  Tekst en foto :
  Flor Van de Velde

   

  Extra Foto : Saffia 

  30-09-2007 om 21:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE MASSEMEN VAN ZONDAG 29/09/2007

  ZATERDAG 29/9/2007 – MASSEMEN - Juniores

   

  SUCCES VOOR AVIA WIELERTEAM MET JORG PANNEKOEK


  MASSEMENjunspurtbew30.9                     MASSEMEN junhuldebew30.9

  Jorg Pannekoek (Gentbrugge) van het                          Bloemen voor winnaar Jorg Pannekoek.


  AVIA Wielerteam Lokeren klopt
  Kevin Furnière (Ingooigem)


  WTC Lambroek Massemen organiseerde hun Ereprijs Cafe De Linde voor 106 juniores. Voor een wedstrijd met het einde van het seizoen in zicht, kon dat aantal al tellen! Ze moesten 13 ronden van 6,1 km of 79,3 km rijden. Uit de ruime regio en van de ploegen uit de regio, deden mee: Christophe Willems (Kalken), Guy Ten Hartog (Sinaai), Wim Van De Wiele (Zele), Stijn Van Geyte (Grembergen), Jonas De Boey (Sint-Gillis-Waas), xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Nicolas Vereecken (Kieldrecht), Matthias Ongena (Zele), Jochem Smet (Kemzeke), Valentijn Martens (Stekene), Sean Durinck (Hamme),Wouter D'Hollander (Zele), Sam Van Uytvange (Grembergen), Jorg Pannekoek (Gentbrugge – Avia Lokeren), Jarl Salomein (Adinkerke - Avia), Kenneth Bultynck (Sint-Eloois-Vijve - Avia), Laurent Van den Bak (Heule - Avia) en Jasper Vansieleghem (Bredene - Avia).

   Jens De Langhe, Matthias Ongena en Wouter D'Hollander lieten er geen gras over groeien en in de eerste ronde vielen ze al aan. Vijf renners sloten aan zodat een kopgroep van acht het levenslicht zag. Maar de andere reageerden en alles was weer samen.

  In de 4de en 5de ronde waren er verschillende aanvalspogingen maar meer dan een handvol seconden kreeg men niet bij elkaar. Zoals bijvoorbeeld deze van Christophe Willems en weer Jens De Langhe.

  Met nog vijf ronden te gaan zagen Christophe Willems, Alphonse Vermote en de Noor Bugge Robinson der kans schoon om aan de haal te gaan en zelfs 35 sec winst te boeken. Uit het peloton waren elf renners in de achtervolging gegaan en die kwamen ook aansluiten maar in de voorlaatste ronde werden de 14 leiders terug ingerekend.

  En toch kwam er nog een waardevolle ontsnapping in de laatste ronde. Ze werd getekend door Kevin Furniere, Michael Derille, Jorg Pannekoek, Joshua Soberon en Louis Verhelst. In de spurt toonde Avia-renner Jorg Pannekoek zijn snelle benen en behaalde zo een eerste zege van het seizoen. Kevin Furniere werd 2de, Louis Verhelst 3de, Joshua Soberon 4de en Michael Derille 5de.

  Alphonse Vermote kwam als 6de over de meet, Wouter D'Hollander werd 7de, Len Roelandt 8ste, Valentijn Martens 9de en Nicolas Vereecken 10de. Jarl Salomein 11de, Kenneth Bultynck 18de, Christophe Willems 23ste, Stijn Van Geyte 28ste, Jonas De Boey 33ste, Guy Ten Hartog 35ste, Laurent Vanden Bak 36ste en Jasper Vansieleghem 38ste.

   

  MASSEMENjungroepbew30.9 

  Nicolas Vereecken (uiterst links) wint de groepsspurt voor de 10de plaats.


  MASSEMENjun val.martensbew30.9 

  Valentijn Martens die voor Hudiko Waasland een knappe 9de plaats veroverde.

  TEKST: fvdv

   

  FOTO’S: Alain

   

   

   

   

  30-09-2007 om 21:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 30/09/2007
  wbvlogo

  ZONDAG 30/09/2007 – 4° GOOIKSE PIJL (VB) – Elite z/c & Beloften - Km - hmin

  Aantal deelnemers :

  1. Fabio Polazzi
  2. Mindaugas Striska
  3. Bert De Backer
  4. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi-Promo Fashion)
   

  30/09/2007 – DE PINTE (O) – VELDRIJDEN - 01h05min

  Form.B

  Aantal deelnemers : 64

  1. Nicolas Bazin
  2. Maxim Debusschere op 26"
  3. Stijn Penne op 28"
  22. Steven De Caluwé uit Eksaarde (CT Eksaarde) op 5'02"
  46. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT) op 8'21" 
   

  Form.C

  Aantal deelnemers : 59 Nieuwelingen - 30'

  1. Xandro Meurisse
  31. Jens Saey uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 2'00"

  Aantal deelnemers : 62 Juniores - 40'
  1. Matthias Bossuyt
  2. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT)

  Form.D

  Aantal deelnemers : 59 Masters A

  1. Koen Diels
  3. Ivan Smet van Meerdonk op 12"
  7. Benny De Bock (Rudyco CT) op 29"

  Aantal deelnemers : 23 Masters B
  1. Marc Druyts
  8. Theo David uit Kruibeke (CT Eksaarde) op 3'08"

  Aantal deelnemers : 21 Masters C
  1. Alex Weytens
   

  30/09/2007 – EVERBEEK (O) – Juniores – 83 Km - 02h04min

  Aantal deelnemers : 109

  1. Jarl Salomein
  8. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike CT) op 35"
  10. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen BC)
  28. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex CT)
   

  30/09/2007 – HOOGSTRATEN (A) – Juniores - 82 Km - 02h03min

  Aantal deelnemers : 98

  1. Kevin Suarez
  4. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol CT Menen)
  21. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
  24. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT)
  25. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol CT Menen)
  28. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  29. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  32. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  33. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra RT)
  42. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
  43. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  50. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike CT)
  52. Karl Vos uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  53. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  89. Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team)
   

  30/09/2007 – KRAAINEM (VB) – Nieuwelingen - 60 Km – 01h28min

  Aantal deelnemers : 110
  1. Jorne Carolus
  18. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol CT Menen) op 48"
  25. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  30/09/2007 – MAARKEDAL (O) – Nieuwelingen – 66 Km - 01h44min

  Aantal deelnemers : 107

  1. Hannes Depraetere
  3. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (Bodysol CT Menen)
  15. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  21. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)

  30-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 29/09/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 34°Seizoenszege te Stekene van 2007 !!!
  Proficiat aan MORENO DE PAUW uit St.Pauwels met zijn 6°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!
  Proficiat aan KELLY DRUYTS uit Wilrijk met haar 6°Seizoenszege bij de Dames Juniores !!!

  ZATERAG 29/09/2007 – BISSEGEM (W) – Elite z/c & Beloften – 113,4 Km - 02h43min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Kristof Dereeper
  2. Geoffrey Demeyere op 4"
  3. Frederik Toortelboom
   

  29/09/2007 – STEKENE (O) – Elite z/c & Beloften – 120 Km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 52

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden) op 4"
  3. Guy Van Broekhoven
  6. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 30"
  7. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'05"
  10. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco CT)
  13. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
  15. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco CT)
  18. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  21. Matthias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 3'10"
  23. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  28. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Andy Bonnaerens uit Lokeren (Immo NLVK CT)
  31. Herve Van Rompay uit Kessel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  33. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)

  29/09/2007 – ZWIJNAARDE (O) – Elite z/c & Beloften -  115 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Stijn Minne
  2. Kurt Eeckhout
  3. Rieno Stofferis op 38"
   

  29/09/2007 – TIENEN (VB) – Elite – 147 Km – 03h29min

  Aantal deelnemers : 63

  1. Nico Sijmens
  2. Marius Bernatonis
  3. Steven De Neef
  7. Sven Renders uit Wilrijk (Chocolade Jacques) op 20"
  29. Lars Croket uit Bornem (Davitamon Jong Vlaanderen)
   

  29/09/2007 – BEERST (W) – Beloften – 114 Km – 02h52min

  Aantal deelnemers : 30

  1. Benjamin Verraes
  2. Klaas Lodewyck
  3. Bram D'Hondt
   

  29/09/2007 – WETTEREN (O) – Am./Mast./Elite z/c & Beloften - 84 Km - 02h24min

  Aantal deelnemers : 37

  1. Gregory De Munster

  2. Pieter Clement uit Zele (Rupelspurters Boom)
  3. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  14. Koen De Bosscher uit Kalken (MD CT Team)
  17. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  25. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde WSV)
  27. René Mertens uit Dendermonde (MD CT Team

  29/09/2007 – MASSEMEN (O) – Dames  Jeugd – 55 Km – 01h30min

  Aantal deelnemers : 23 Juniores

  1. KELLY DRUYTS uit Wilrijk (VZW Lotto Ladiescycling)
  7. Veronique Staes uit St.Job in 't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  15. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  23. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)

  Aantal deelnemers : 23 Nieuwelingen
  1. Eline De Roover
  3. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
   

  29/09/2007 – STABROEK (A) – VELDRIJDEN - 01h01min

  Form.B

  Aantal deelnemers : 49

  1. Niels Albert
  2. Arne Daelmans op 1'03"
  3. Tom Meeusen op 1'13"
  26. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike) op 2'58"
  27. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike)

  Form.C

  Aantal deelnemers : 21 Nieuwelingen - 30'

  1. Frederik Geerts
  15. Gianni Bordui uit Vrasene (Hoop Op Zegen Beveren)

  Aantal deelnemers : 48 Juniores - 29'23"
  1. Ruben Veestraeten
  2. Gerry Druyts (DCM-GB Vorselaar CT)
  31. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
  47. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
   
  Form.D

  Aantal deelnemers : 
  1. Koen Diels (B)

  1.Dirk Mertens (C)

  1. François Mertens (D)
   

  29/09/2007 – LONDERZEEL (VB) – Juniores – 88 Km - 02h07min

  Aantal deelnemers : 109

  1. Thomas Op De Beeck
  16. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT)
  17. Kevin Van Den Noortgate uit Geraardsbergen (Keukens Redant CT)
  18. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol CT Menen)
  39. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  70. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
  81. Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  29/09/2007 – MASSEMEN (O) – Juniores - 79 Km - 01h50min

  Aantal deelnemers : 106

  1. Jorg Pannekoek
  7. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex CT)
  9. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  10. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol CT Menen)
  28. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT)
  33. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  35. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  40. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)
   

  29/09/2007 – BERLARE (O) – Nieuwelingen - 66 Km - 01h37min

  Aantal deelnemers : 84

  1. MORENO DE PAUW uit St.Pauwels (Bodysol CT Menen)
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (Bodysol CT Menen)
  9. Jeffrey Herrebaut uit Zele (Bodysol CT Menen) op 39"
  14. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  18. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Deschacht Doe Het Zelf)
  26. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
  37. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia CT)
  39. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  44. Andres Pieters uit Grembergen (Bodysol CT Menen)
  45. Ignace De Lamper uit Hamme

  29/09/2007 – LONDERZEEL (VB) – Nieuwelingen - 63 Km – 01h33min

  Aantal deelnemers : 109

  1. Toshoni Van Craen
  5. Kevin Van Staeyen uit Schoten (DCM-GB Vorselaar CT)
  10. Dominic Schils
  34. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  29/09/2007 – OTEGEM (W) – Nieuwelingen - 67 Km - 01h44min

  Aantal deelnemers : 75
  1. Jens Demonie

  30-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  29-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 29/09/2007

  Proficiat aan ANDRE VAN GEERTSOM uit St.Niklaas met zijn 4°Seizoenszege in de Catg.D

  Proficiat aan FRANKY VAN OYEN uit Machelen met zijn 27°Seizoenszege in de Catg.C

   

  Franky Van Oyen 01      Van Geertsom André 04
    Franky Van Oyen                 André Van Geertsom

  ZATERDAG 29/09/2007 – MERELBEKE – W.A.O.D.

   

  Categorie AB: (41 dln)

  1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

  2.Raf Martens (Minderhout, winnaar cat. A)

  3.Davy Rauch (A2)

  7.Gino Van Broeck uit Belsele (A3)

  21.Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A8)

  Categorie CD:

  1.FRANKY VAN OYEN (Machelen, winnaar cat. C)

  2.Arie De Moor (C2)

  3.ANDRE VAN GEERTSOM (Sint-Niklaas, winnaar cat. D)

  6.Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D3)

  9.Walter De Veerman uit Lochristi (C5)

  26.Danny Van Oyen (D14)


  Categorie E/E+:

  1.Bert Ter Harmsel (Meer, winnaar cat. E)

  2.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

  3.Jozef Vermeylen (+2)


  Categorie F1:

  1.Robin Van Kerschaver (Maldegem)

  2.Marc Dhanijns

  3.Julien Vyvey

  29-09-2007 om 22:18 geschreven door kenny


  28-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND GAAT VERJONGEN.

   

  In het Waasland is het Hudiko Wielerteam met succes doorheen een eerste seizoen onder de nieuwe benaming gereden. De bestuurslui hebben natuurlijk één en ander afgewogen en daaruit conclusies getrokken. Zo is er in bestuurskringen beslist dat jongens en meisjes - miniemen- ook kunnen aansluiten bij Hudiko Wielerteam Waasland.Het is echter nog wel beperkt tot de 10 en 11 jarigen.

  Zo komt er nu verandering in de gevolgde regelgeving dat jongeren bij de club maar welkom waren vanaf de leeftijd van 12 jaar.

  Het is bijna 20 jaar geleden dat Willy De Wael , in samenwerking met  opleider Eddy Gorris, begon met een opleidingscentrum in het Waasland. Dus ervaring is er genoeg om de jeugd tot volwaardige renners op te leiden.

  Geïnteresseerden kunnen altijd terecht bij Willy De Wael op het nummer 0476 200 831 of via E-mail op het adres: willy.de.wael@telenet.be  

  Verder naar de toekomst kijkend meldde het bestuur ook reeds dat in 2009 een beloftenteam zal opgestart worden. Zo kunnen de juniores die de beloften -leeftijd hebben bij Hudioko blijven en moeten ze niet meer noodzakelijk naar een andere club gaan.

  Voor het seizoen 2008 is de club versterkt wat betreft sponsoring zodat ook het financiële geen probleem mag geven.
  -”We zullen dan ook aan elke categorie  een mooi en interessant programma kunnen voorleggen, ondanks de "boycot" die we ondervinden vanwege WBV betreffende deelname aan de Beker van België -wedstrijden.  Tot spijt wie het benijd. Er is trouwens keuze genoeg voor de renners om andere "grotere" wedstrijden te rijden”, zo besloot het Hudiko-bestuur.

   

   

   

  Tekst : fvdv

  28-09-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CINDY PIETERS ZET PUNT ACHTER CARRIERE !!!

  CINDY PIETERS (SINT-NIKLAAS) ZET PUNT ACHTER CARRIERE.


  PIETERS%20C%201%20bew28_9             PIETERS%20C3bew28_9              PIETERSCbew28_9


  Cindy Pieters
  (Sint-Niklaas) heeft te Muizen haar laatste wedstrijd uit haar carrière gereden. Ze is 31 jaar een heeft als wielrenster een bijzonder fraai palmares opgebouwd. Vooral in de Vlaanderenploeg was ze trouw lid sedert 1996

  Samen met fotograaf Alain Sennesael en de medewerking van de Vlaanderenploeg, kunnen we haar rijk wielerleven even overlopen.

  Cindy pakte verschillende nationale titels op de weg en presteerde ook sterk in moeilijke wedstrijden waarmee we zeker onderstrepen dat ze sterk was in lange rittenwedstrijden. Hoe langer het duurde, hoe sterker ze werd.

  In 1997 behaalde ze de 5de plaats in het WK te San Sebastian.

  In 1999 werd ze Belgisch Kampioene en behaalde een knappe 3de plaats in de Waalse Pijl.

  In 2000 behaalde ze opnieuw een ereplaats in de Waalse Pijl. Nu werd ze vijfde. Het was een wedstrijd die haar goed lag. Nog in 2000 werd ze 4de in de Holland Ladies Tour, 5de in de Giro Dei Sei Comuni, 8ste in de Trophée International, 9de in de GP Embrach en 16de in La Grande Boucle Féminine International.Ze werd ook nog geselecteerd voor de Olympische Spelen te Sidney waar ze 20ste eindigde. Op het  WK te Plouay kwam ze ten val in de bevoorradingszone. Ze behaalde twee zeges in dat jaar.

  In 2001 werd ze achtereenvolgens 5de in de eindstand van de Ster van Walcheren, 8e in de wereldbekerwedstrijd te Montreal, 9e in de eindstand van Ronde van Italië (onder moeilijke omstandigheden), Te Lombardsijde won ze een regionale wedstrijd.

  In 2002 presteerde Cindy knap in een bergrit in de Tour de l'Aude met een 2de plaats. Ook in de rittenwedstrijden Emakumeen Bira (Spanje), Holland Ladies Tour en La Grande Boucle Féminine presteerde ze heel goed. In Tour de France werd ze 14de in de eindstand nadat ze nog veel werk leverde voor ploeggenote Ljunskog. Ze kwam sterk terug uit de Tour en behaalde de Nationale Titel in het tijdrijden. Door haar knappe prestaties werd ze geselecteerd voor het WK tijdrijden en de weg te Zolder.

  In 2003 begon ze heel goed met onmiddellijk een zege in de eerste wedstrijd op Belgische bodem. Daarna kreeg ze af te rekenen met een zware verkoudheid die ze opgelopen had in de Vuelta de Castilla Y Leon. Ze zag een groot deel van haar voorseizoen verloren gaan. Cindy slaagde erin om al snel terug in conditie te zijn. Begin mei pakte ze haar tweede zege. Ze reed ook nog een goeie Tour de l'Aude en was uitblinkster in het Belgisch Kampioenschap. Helaas begon ze terug te sukkelen met haar gezondheid en moest ze al haar trainingsschema's aanpassen.

  In 2004 en 2005 had ze terug te kampen met veel pech en ziekte. Telkens ze terug kwam, gebeurde er wel iets.

  In 2006 stond de naam Cindy Pieters weer goed genoteerd want met 3 overwinningen keerde ze terug. Ze reed een knappe Ronde van Toscanië en werd geselecteerd voor het WK van Madrid.

  2007 werd dus haar laatste seizoen. Ze won nog te Zottegem-Strijpen en behaalde een mooie 2de plaats op het BK tijdrijden. Cindy presteerde nog heel sterk in haar laatste seizoen en het is zeker een verlies voor het Belgisch dameswielrennen. In Kieldrecht vorige week, behoorde ze er nog bij de smaakmakers. Van bij de Polderrenners wensen we Cindy  nog veel geluk in het leven naast het wielrennen.

   

  PIETERS%20C%202bew28_9    PIETERS%20C4bew28_9    PIETERSC5bew28_9

     Tekstverwerking :
  Flor Van de Velde.

   

  Foto’s : Alain Sennesael. 

  28-09-2007 om 22:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER W.B.V. VOOR ZATERDAG 29/09 , DINSDAG 02/10/2007 EN WOENSDAG 03/10/2007

  WIELERKALENDER


  KIEKENHAAG ofbew28.9               KIEKENHAAGcomitébew28.9 

  Vorig jaar won Nico Verhoeven (rechts) aan de                Het comité van de Kiekenhaag dat er een heuse kermis
  Kiekenhaag terwijl Jarno Van Guyse  ,                             organiseert op het laatste weekend van september.

  die 2de werd, werd gelauwerd als beste Stekenenaar.


  Zaterdag 29 september
  wordt te Stekene aan de Kiekenhaag de jaarlijkse wedstrijd voor EZC/U23 gereden. De start wordt reeds om 14.30u gegeven aan de grote feesttent die in de Nachtegaalstraat staat opgesteld. De afstand bedraagt 120 km of 15 ronden. Vorig jaar waren er 72 deelnemers en de zege ging naar Nico Verhoeven.

  In Berlare rijden de nieuwelingen een wedstrijd van 66 km of 11 ronden. Start om 15u en alle formaliteiten vinden plaats in het Gemeentehuis.

   

  Dinsdag 2 oktober is er in afwachting van de 19de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden voor profs, een wedstrijd voor EZC/U23 in Kruibeke. Deze wedstrijd start reeds op een ongewoon uur: 11.45 u. De inschrijving vindt plaats in de tent aan de wissel, Bazelstraat. De afstand staat op 103 km en is verdeeld over 11 ronden. Deze afwachtingkoers is een nieuw initiatief want vorig jaar werd hij niet gereden. Er zijn voor 670 € aan prijzen.

  De Omloop der Vlaamse Scheldeboorden gaat om 12.30u van start in Temse waar alle koersformaliteiten plaatsvinden in de Watermolen. Start wordt gegeven aan de Wilfordkaai. De renners rijden dan een grote ronde van 106,9 km en daarna nog 7 plaatselijke ronden van 13,2 km op een parcours dat Kruibeke en Bazel aandoet. Of in totaal dus 199 km. De aankomstlijn ligt, zoals vorig jaar, in de Bazelstraat te Kruibeke. Prijzengeld: 13.776 €. Vorig jaar waren er 135 deelnemers en Danilo Hondo won.

   

  Voor woensdag 3 oktober kunnen we ook de EZC/U23 wedstrijd al aankondigen in Buggenhout. Inschrijven in café “Den Boeman” in de Varentstraat 2. De start wordt gegeven om 15u. Afstand 116 km of 15 ronden van 7,7 km. Er zijn voor 670 euro aan prijzen.

     Samenstelling en foto’s :
  fvdv

   

   

  28-09-2007 om 16:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXTRA VERSLAG WEDSTRIJD TE BERLARE VAN DONDERDAG 27/09/2007

  DONDERDAG 27/09/2007 – BERLARE – Elite z/c / Elite m/c & Beloften

   

  HABEAUX WINT BIJ PROFS IN BERLARE


  BERLAREprofs_bew28_9                 BERLAREprofshabeauxbew29_9

  Gregory Habeauw spurtwinnaar voor Hamish Haynes       Winnaar Habeaux mag blij naar de
  en Piet Rooijakkers                                                            toekomst kijken want hij zag na de zege
                                                                                             in Berlare zijn contract verlengd bij Jartazi.
                                                                                             Bovendien trouwt hij begin november.


  Voor de 57ste Klassieke Kermisprijs van Berlare kwamen 134 renners aan de start. Ze moestenr 14 ronden van 11,6 km. of 162,4 km rijden.

  De streek was goed vertegenwoordigd: Glenn De Wolf (Hamme), Kristof Goddaert (Sint-Gillis-Waas), Wim Maes (Sinaai), Thomas Ongena (Berlare), Jarno Van Mingeroet (Overmere), Pieter Clement (Zele), Lars Croket (Bornem), Guy Smet (Kruibeke), Preben Van Hecke (Overmere), Peter Verhofstadt (Uitbergen), Laurent Van Den Steen (Overmere), Sam Christiaens (Sint-Gillis-Waas), Gino Pauwels (Kalken), Steven De Schoesitter (Waasmunster), Kenny Van Garsse (Zele), Mindaugas Goncaras (Litouwen) en Tom Vannoppen (Ham). Voor Peter Verhofstadt was de wedstrijd nog iets speciaal. Hij kon zijn verjaardag al fietsend vieren tijdens de profkoers. Peter werd 35.

  Nadat er een kopgroep van 17 gevormd was, kreeg de koers een vaste baan. Bij hen ook Jarno Van Mingeroet, Guy Smet en Mindaugas Goncaras.Ze bleven goed doorgaan. Toen Pim Ligthart te aanval trok kreeg hij  Piet Rooijakkers en Hamish Haynes mee. Even verderop slaagden Jarno Van Mingeroet en Roy Sentjens er ook in om zich bij het leiderstrio te komen voegen. Maar ze werden teruggepakt.

  Het vijftal werd toch nog teruggegrepen. Jarno Van Mingeroet probeerde nog eens om voor eigen volk te scoren maar dat lukte niet. Hat waren Roy Sentjens , Gregory Habeaux, Piet Rooijakkers, Philip Schulz en Hamish Haynes die uit het peloton weg geraakten en richting succes reden. Ze hadden gauw meer dan 10 sec en de streep was nabij. Het grootste succes was dan voor Gregory Habeaux die zich ven ver op kop zette en zo zijn eerste zege van 2007 binnen fietste. Hamish Haynes werd 2de, Piet Rooijakkers 3de, Roy Sentjens 4de en Philip Schulz 5de.

  Op 12 seconden kwam Mindaugas Goncaras als 6de binnen, Guy Smet werd 7de, Olivier Kaisen 8ste, Jens Renders 9de en Geert Omloop 10de.

  Jarno Van Mingeroet werd 16de, Lars Croket 18de, Thomas Ongena 20ste, Gino Pauwels 38ste, Peter Verhofstadt 45ste en Glenn De Wolf 50ste.

   

   

  BERLAREprofsstartbew28_9

  Rudy Steels met de renners aan de start.


  BERLAREprofs_smetbew28_9             BERLAREdewolfbew28_9                 BERLAREprofsmingeroetbew28_9
  Guy Smet legde beslag op          Hammenaar Glenn De Wolf             Jarno Van Mingeroet kon voor
  de 7de plaats.                               in een Sunweb-Pro Job trui,          eigen volk de zaak niet forceren.

                                                      werd 50ste.   

  Tekst: fvdv

   

  Foto’s : Alain

   

   

   

   

  28-09-2007 om 16:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BERLARE VAN DONDERDAG 27/09/2007

  DONDERDAG 27/09/2007 – BERLARE – Elite m/c / Elite z/c & Beloften

   

  GREGORY HABEAUX WINT EERSTE PROFKOERS VOOR JARTAZI


  Habeaux       BERLAREprofshabeauxbew29_9


  Maar liefst 134 Elite renners schreven zich te Berlare in om een wedstrijd over 162 Km te betwisten , ze moesten 14 ronden van 11,6 Km afwerken.

  Na 3 ronden wedstrijd lag de wedstrijd al in een definitieve plooi en ontstond een kopgroep van 19 renners die luisterden naar : Gregory Habeaux , Hamish Haynes , Piet Rooijakkers , Roy Sentjens , Philip Schulz , Mindaugas Goncaras , Olivier Kaisen , Jens Renders (Wilrijk) , Guy Smet (Kruibeke) , Jarno Van Mingeroet (Berlare) , Geert Omloop , Pim Ligthart , Ward Bogaert , Frank Dresler Leinhof , Kevin Neirynck , Steven Thys , Tom Van de Velde en Ismael Kip.

  Vrij snel reden ze naar een bonus van 2 minuten in een verschrikkelijk hoog tempo dat voor twee renners iets teveel van het goede was en zowel Tom Van de Velde als Ismael Kip moesten vooraan de rol lossen zodat 17 renners overbleven.

  In volle finale volgde de ene uitvalspoging de andere op, zonder succes evenwel en in de laatste ronde kreeg het ploegenspel van Jartazi vorm en 5 renners kozen het hazenpad waaronder Gregory Habeaux , Hamish Haynes , Piet Rooijakkers , Roy Sentjens en de Duitser Philip Schulz.

  Veel voorsprong kregen ze niet maar het was voldoende om te gaan spurten voor de overwinning. Gregory Habeaux zette zich in de laatste rechte lijn van ver op kop, werd niet meer geremonteerd, en boekte zo zijn eerste profzege voor Jartazi.

  Een luttele 12” of 100 meter later was het Goncaras die als 6de over de meet bolde en dit net voor Guy Smet die op 500 meter van de meet nog had gedemarreerd en voor hij het zelf besefte voor plaats 6 aan het rijden was maar nog gecounterd werd. Toch knap van Guy Smet die op een 7de plaats eindigde en als eerste regiorenner eindigde.

  De eerst volgende groep van 16 renners kwam 2’40” later aan en de spurt werd gewonnen door Litouwer Mindaugas Stiska voor Lars Croket.

  Jens Renders eindigde op plaats 9 , Jarno Van Mingeroet op  16 , Lars Croket op 18 , Thomas Ongena op 20 , Gino Pauwels op 38 , Peter Verhofstadt op 45 en Glenn De Wolf op 50.

   
  Gregory Habeaux (Jartazi): Eindelijk eens een overwinning
  BERLARE 27/09 = Zijn laatste zege dateerde al van vier jaar geleden toen hij een rit won in de Ronde van Luik. Gregory Habeaux was dan ook uiterst tevreden met zijn eerste profzege. ”Het mag dan wel 'maar' een kermiskoers zijn. Iedereen is hier echter gestart om te winnen en ik ben dan ook ongelooflijk blij met deze zege. Vier jaar stond ik droog. Ik wist niet meer hoe heerlijk het voelde om te winnen. Toen onze kopgroep met vijf zich vormde wist ik dat er tegen Haynes en Sentjens niet veel uit te richten was. Ik bleef me gedeinsd houden want ploegmakker Geert Omloop zou nog kunnen terugkomen maar dat gebeurde niet. In de sprint zette ik me van ver op kop en niemand kwam nog over mij. Prachtig'', stelde Gregory Habeaux.

  Patrick Stallaert (Jartazi): Zege levert Habeaux een contractverlenging op
  BERLARE 27/09 = De profkoers reed voorbij de woonst van sportief directeur Patrick Stallaert van de Jartaziformatie. Hij was er als de kippen bij om Gregory Habeaux te feliciteren met zijn overwinning. “Gregory met deze overwinning krijg je een contract bij ons voor volgend seizoen. Je hebt mijn woord'', meldde Patrick Stallaert. ”Hij stond al op mijn verlanglijstje, maar nu is het zeker. Hij mag binnenkort zijn contract komen ondertekenen. Voor de rest zijn er nog wat plaatsen vacant. Dat een renner van mijn team wint in mijn gemeente is altijd leuk'', gaf Patrick Stallaert mee.

  koers_guy_27_september_2007_berlare_profs_002
  De kopgroep van 19 renners waarin 3 regiorenners zaten : Guy Smet , Jens Renders en Jarno Van Mingeroet.

  koers_guy_27_september_2007_berlare_profs_004
  Even blazen en recupereren want het ging verschrikkelijk hard te Berlare.


  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  Foto's : Saffia

  Bron : Saffia en Sport Info Sports

  28-09-2007 om 12:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-TIJDRIJDEN TE STUTTGART 2007

  Donderdag 27/09/07 - De Zwitser Fabian Cancellara heeft zijn wereldtitel in het tijdrijden verlengd. Hij reed de tegenstand naar huis. Dominique Cornu eindigde net buiten de toptien. 

  Cancellara rijdt tegenstand naar huis

  Cancellara Fabian

  Fabian Cancellara van het Deense CSC-team was de grote favoriet voor de tijdrit bij de elite. De Zwitserse specialist was ook vorig jaar in Salzburg al de beste.

  Jurgen Van den Broeck moest als vierde rijden en had de pech dat het toen nog regende. Hij deed het toch heel behoorlijk en was even de snelste.
  Maar eerst Koenitski en dan Nibali doken al snel onder zijn tijd. Duits kampioen Bert Grabsch deed als eerste minder dan 57 minuten over de 44,9 kilometer. Hij zette de toon.
  De jonge Nederlander Stef Clement verraste en dook nog onder de tijd van Grabsch.
  Dominique Cornu, de tweede Belg in het deelnemersveld, reed een knappe tijdrit en werd uiteindelijk elfde.
  Tegen de sneltrein van Cancellara (foto) was niets te beginnen. Hij haalde David Zabriskie en Vladimir Goesev bij , die respectievelijk twee en één minuut voor hem waren gestart.
  Laszlo Bodrogi pakte zilver. De tijd van Clement hield ook stand, en hij werd derde, net als in de tijdrit in de Vuelta.


  Cornu Dominique 31 

  Cornu: "Ik heb heel goed kunnen doseren"

  Dominique Cornu uit Beveren werd vorig jaar wereldkampioen tijdrijden bij de beloften, bij de profs strandde de 21-jarige op minder dan een seconde van de toptien.

  "Ik voelde me sterk vandaag, niet zo super zoals vorig jaar, maar toch goed genoeg."
  "Ik lette op dat ik niet te groot ging rijden, want souplesse is mijn specialiteit. Ik schakelde goed en doseerde goed, dus ben erg tevreden."
  "De top 15 halen was nodig om een tweede renner voor België op de Spelen af te dwingen. De toptien was nog mooier geweest. Maar dit was sowieso een mooie prestatie om dit seizoen ongeveer af te sluiten."


  Cornu Dominique 30 


  Uitslag


  1.

  Fabian Cancellara (Zwi)

  44,9 km in 55'41"

  2.

  Laszlo Bodrogi (Hon)

  op 52"

  3.

  Stef Clement (Ned)

  57"

  4.

  Bert Grabsch (Dui)

  1'12"

  5.

  Sebastian Lang (Dui)

  1'17"

  6.

  Vladimir Goesev (Rus)

  1'47"

  7.

  José Ivan Gutierrez (Spa)

  1'56"

  8.

  Andrej Mizoerov (Kaz)

  2'03"

  9.

  Vasil Kirijenka (WRu)

  2'03"

  10.

   Bradley Wiggins (GBr)

  2'09"

  11.

   Dominique Cornu

  2'10"

  12.

   David Zabriskie (VS)

  2'14"

  18.

   David Millar (GBr)

  2'40"

  21.

   Vladimir Karpets (Rus)

  2'48"

  23.

   Jurgen Van den Broeck

  3'03"

   

   

  Bron en Foto’s : Sporza

  28-09-2007 om 12:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  OPVALLEND DEBUUT VAN MATTHIAS NYS IN WIELERBOND VLAANDEREN


  NYS MATTHIAS bew25.9 


  Matthias Nys
  (Nieuwkerken – Jan Snel), blikt tevreden terug op het bijna voorbije seizoen. Uiteindelijk komt hij uit de WAOD-rangen en hij moet toegeven dat het in het begin van het seizoen zeer zwaar was om de kilometers te verwerken.

  -“Ja, van 70 naar 120 km. Al bij al heb ik nu toch een vijftal keer de top-10 gehaald en zelfs een 2de plaats in Haasdonk waar ik eigenlijk met wat geluk kon winnen.”

  Matthias weet nu ook dat wielrennen wel een harde sport is. “Het moeilijkste voor mij was die aanpassing van de training. Je moet zoveel uren trainen! Ik had nog het geluk dat ik het samen met Guy en Kris Smet kon doen. Ik had nooit gekoerst en die mannen hebben me toch wat geleerd. En… zo’n mannen kúnnen het je leren.”

  In de wedstrijden zelf bleek dat het verduiveld moeilijk was om inzicht te krijgen in het koersgebeuren.

  -“Ik kan een wedstrijd niet ‘lezen’ zoals die renners die al lang koersen. Die zien dat allemaal in.”

  Niettegenstaande dat, hebben we Matthias Nys bewonderd en vastgesteld dat hij een aardig stukje kan fietsen. Maar sport zat hem wel in de benen. Als voetballer had hij een bagage fysieke conditie meegekregen. Een weddenschap lag aan de basis van de greep naar de racefiets. Spijt zal hij er zeker niet van hebben. Het eerste seizoen kan hij bovendien ook nog afsluiten met een deelname aan de Ronde van Burkina Faso in oktober.

  -“ Daar kijk ik al naar uit en dan volgend seizoen proberen eens te winnen. Als het wat meezit moet dat lukken.”

  Omdat hij bijna honderd supporters in de club telt, probeert Matthias ook zijn wedstrijden wat uit te kiezen in de regio. Dat is leuk voor al die mensen die hem steunen. Maar langs de andere kant stelden zich wel eens vraagtekens rond sommige koersen waar hij aanzette, omdat hij gewoon geen parcourskennis had, de koersen niet kende. En dát heeft hij in 2007 nu toch geleerd. Hij weet welke parcours hem liggen. “Ik heb dat ook allemaal opgeschreven en dat weet ik dus al voor volgend jaar.”
   Tekst en foto : Flor Van de Velde.

   

  28-09-2007 om 11:43 geschreven door kenny


  27-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 27/09/2007
  wbvlogo

  DONDERDAG 27/09/2007 – BERLARE (O) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften – 162 Km – 03h38min

  Aantal deelnemers : 134  (gem.44,58 Km/h)
  1. Gregory Habeaux
  2. Hamish Haynes (GBr)
  3. Piet Rooijakkers (Ned)
  7. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 12"
  9. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop)
  16. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)
  18. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen) op 2'40"
  20. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  38. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV) op 5'25"
  45. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)
  50. Glenn De Wolf uit Hamme (Wielerclub Hamme Zogge) op 7'50"

  27-09-2007 om 23:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 29/09/2007
  waod_3


  ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2007 - MERELBEKE  - Café Vriendenkring – Hundelgemsesteenweg 764

      G / G+

  13:00

  50,4 Km

    7 Ronden

  F2

  13:02

  50,4 Km

    7 Ronden

  F1

  14:30

  57,6 Km

    8 Ronden

  E / E+

  14:32

  57,6 Km

    8 Ronden

  C / D

  16:15

  64,8 Km

    9 Ronden

      A / B          16:17       64,8 Km     9 Ronden

   

   

   

  27-09-2007 om 19:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 29/09 EN ZONDAG 30/09/2007
  vwf


  ZATERDAG 29 September – ONKERZELE (9500) - Botermelkstraat 8 - Café Sport Echo

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01


   

  ZONDAG 30 September – OUTER (9406) - Lebekestraat 48 - Garage Schokkaert
  15de rit VWF-GEDITROFEE

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  27-09-2007 om 19:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE BERLARE VAN WOENSDAG 26/09/2007

  WOENSDAG 26/09/2007 – BERLARE – Dames Elite

   

  LENSY DEBBOUDT WINT LAATSTE DAMESKOERS IN BERLARE.


  BERLAREda%20aankomstbew27_9                    BERLAREda%20huldebew27_9

  Lensy Debboudt wint overtuigend de massaspurt                        Huldiging van Lensy Debboudt te Berlare

  Berlare Sportief genoot de eer om de laatste dameskoers van het seizoen 2007 te mogen organiseren. 23 rensters namen de start voor 16 ronden van 6 km. Meerdere juniores waren ook naar Berlare gekomen maar voor hen zat er een vlieg op de lamp omdat het weekdag was én schooldag en dan mogen zij niet koersen!. Alleen tijdens de vakantieperiodes mogen zij deelnemen aan wedstrijden in de week. De sportafgevaardigden konden niks anders doen dan de dames juniores de start te weigeren.

  Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Annick Van Leuven (Schoten), Githa Michiels (Hoboken) en de Benelux Team rensters Carine Potums (Londerzeel), Ines Claes (Turnhout), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Sofie De Nys (Gentbrugge) en Cindy Vandermeulen (Stekene) waren de streekregiorensters.

  Aanvallen stond wel in het dameswoordenboekje maar er resultaat mee boeken lukte niet. Liliane Leenknegt en later Lieve Koninckx en Lensy Debboudt ondervonden dat. Carine Potums ging ook nog eens in de aanval maar men liet haar niet begaan.

  Iets voor halfweg koers was het de beurt aan Cindy Vandermeulen. Zij kreeg al gauw Evelien Debboudt en An De Keyser bij haar. Het leiderstrio werkte aan een voorsprong van 30 seconden. Lieve Koninkx ging in de tegenaanval en ze slaagde erin om te komen aansluiten. Vier leidsters met een voorsprong die stilaan begon te slinken.

  Ondertussen kreeg Lensy Debboudt af te rekenen met een lekke band. Gelukkig kon ze geholpen worden en mocht ze in de achtervolging gaan op het jagende peloton. Het viertal vooraan, werd ingerekend en het viel even stil. Lensy Debboudt was ondertussen terug komen aansluiten.

  Op 4 ronden van het einde trok Ilse Van De Pontseele in het offensief. Ze haalde een maximale voorsprong van 14 seconden en pas in de voorlaatste ronde werd ze terug ingelopen. Toen de laatste ronde begon waren ze nog met twintig om zich in te zetten voor de zege in Berlare. Enkele ultieme uitbraakpogingen faalden en zo boden ze zich met twintig aan voor de eindspurt.

  Lensy Debboudt kon nog eens illustreren wat snelle benen zijn en won zo haar 5de zege van 2007. Net als vorig jaar won ze de laatste wedstrijd van het seizoen. Mieke De Clercq werd 2de, Annick Van Leuven 3de, Laure Werner 4de, Sofie De Vuyst 5de, Lien Beyen 6de, Sylvia Debboudt 7de, Adeline Devestele 8ste, Liliane Leenknegt 9de en Sofie De Nys 10de. Ines Claes werd 11de, Githa Michiels 12de, Carine Potums 13de, Cindy De Schepper 17de, Ilse Van De Pontseele 19de en Cindy Vandermeulen 21ste.

   

  BERLAREdastartbew27_9
  De start van de Dames Elite te Berlare , vooraan herkennen we Ines Claes en Annick Van Leuven.

  BERLAREda%20cindygroepbew27_9
  Cindy Vandermeulen probeerde om te ontsnappen maar werd terug gegrepen.

  BERLAREda%20potumsvleuvenbew27_9                     BERLAREda%20inesbew27_9
  Annick Van Leuven en                              Ines Claes werd 11de
  Carine Potums
  Tekst : fvdv

   

  Foto’s : Alain

  27-09-2007 om 14:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VICHTE VAN DINSDAG 25/09/2007

  DINSDAG 25/09/2007 – VICHTE – Elite m/c / Elite z/c & Beloften

   

  ILJO KEISSE SNELSTE VAN ZEVEN IN VICHTE.


  VICHTEaankomstbew26_9          VICHTEhuldebew26_9   

  Iljo Keisse won vrij vlot de spurt voor Jan Kuyckx en                         Iljo Keisse in de bloemen.

  Stijn Ennekens.


  In Vichte kon de Koninklijke Sportvereniging Wiel in Wiel VZW een jubileum vieren want het was daar reeds de 75ste Vlaamse Textielprijs.

  Er namen 129 renners de start voor 12 ronden van 13 km. of 156 km.
  Thomas De Gendt
  (Beveren-Waas), Lars Croket (Bornem), Jens Renders (Wilrijk) , Anthony Van Den Berghe (Sinaai), Sven Renders (Wilrijk), Robby Meul (Eksaarde), Glenn D'Hollander (Berlare) en Jarno Van Mingeroet (Overmere) waren de mannen uit de Polderrennersregio

  De eerste twee ronden werden gekenmerkt door een paar schuchtere pogingen om weg te geraken maar het bleef vooral een gesloten peloton. Op het einde van de derde ronde ging Philip Schulz (Duitsland - Yawadoo) in de aanval en de Beverenaar Thomas De Gendt vond dat blijkbaar geen slecht idee en hij reed er heen. Maar toch ging het feest niet door.

  Heel even konden ook Tomas Vaitkus (Litouwen - Discovery) en Jens Renders (Palmans) zich losmaken en in de 5de ronde ook nog eens Bert De Backer (Navigators stagiair), maar er ging verder niets van uit en het peloton bleef samen. Het tempo lag vrij hoog en dus was het bijna onmogelijk om te ontsnappen.

  In de zesde ontstond er een kopgroep van 30 renners. Vier renners gingen in de achtervolging en al snel slaagden ze in hun opzet om vooraan te komen aansluiten. Zo waren er 34 leiders. Johan Coenen, Dimitri De Fauw, Niko Eeckhout, Iljo Keisse, Serge Pauwels en Frederik Veuchelen (Chocolade Jacques), Jan Kuyckx en Steven Kleynen (Landbouwkrediet), Stijn Ennekens (Unibet Continental Team), Gediminas Bagdonas, Simas Kondrotas, Algirdas Mockus en Ramunas Navardauskas (Klaipeda-Splendid), Bjorn Leukemans (Predictor-Lotto), Cameron Jennings, Jens Mouris, Rhys Pollock en Bernie Sulzberger (DFL), Maxime Vantomme, Stijn Joseph en Frederiek Nolf (Beveren 2000), Mindaugas Goncaras (Jan Snel), Gregory Habeaux en Jarno Van Mingeroet (Jartazi), Ramuntxo Garmendia (Babes Only Villapark), Sébastien Six (Multisport), Tomas Vaitkus (Discovery), Jens Renders (Palmans), Devi Vervaeke (Yawadoo), Stefan Cohnen (Aurum Hotels), Frederik Willems (Liquigas), Christoph Schweizer (Team Sparkasse), Ji Cheng (Skil Shimano) en Stieven Galle (Cycling Center) waren de renners waaruit de winnaar moest gezocht worden. Het peloton had al een achterstand van 1'15".

  In de 8ste ronde brak de leidersgroep in drie stukken. Er ontstond een kopgroep van 8 renners met Frederik Veuchelen en Iljo Keisse (Chocolade Jacques), Jens Mouris (DFL), Algirdas Mockus (Klaipeda-Splendid), Jan Kuyckx (Landbouwkrediet), Maxime Vantomme (Beveren 2000), Bjorn Leukemans (Predictor-Lotto) en Stijn Ennekens (Unibet Continental Team). Het trio Johan Coenen (Chocolade Jacques), Tomas Vaitkus (Discovery) en Gediminas Bagdonas (Klaipeda-Splendid) gingen in de achtervolging. Hun achterstand bedroeg 25 seconden. De rest van de oorspronkelijke leidersgroep volgde op 1'20". Het peloton had al een achterstand van 3'40" en die werd zó groot dat het niet eens de laatste ronde moest rijden! In die laatste ronde moest Maxime Vantomme vooraan lossen terwijl Frederik Veuchelen in de aanval ging en  50 meter nam. Bjorn Leukemans zette zich aan kop en reed het gaatje dicht zodat er uiteindelijk om de zege gespurt met zeven. Daarin toonde Iljo Keisse zich de snelste.

  Jan Kuyckx werd 2de, Stijn Ennekens 3de, Algirdas Mockus 4de, Bjorn Leukemans 5de, Frederik Veuchelen 6de en Jens Mouris 7de. Op 26 seconden werd Maxime Vantomme knap 8ste. Simas Kondrotas volgde als 9de op 3'54" en even verderop won Mindaugas Goncaras de spurt om de 10de plaats. Jarno Van Mingeroet werd 19de en bewijst daarmee klaar te zijn voor donderdag te Berlare voor eigen volk.Jens Renders uit Wilrijk 23ste.

   

  VICHTEstartbew26_9

  Zo stonden de profs aan de start in Vichte.


  VICHTEmingeroetbew26_9                  

  Jarno Van Mingeroet die liet zien dat hij klaar was voor de profkoers aan eigen deur in Berlare.


  VICHTEdegendtbew26_9 
  Thomas De Gendt
  (Beveren) die zich in het begin van de wedstrijd liet opmerken.
  Tekst :
  fvdv


  Foto’s : Alain Sennesael

   

   

   

   

  27-09-2007 om 13:30 geschreven door kenny


  26-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 26/09/2007
  wbvlogo

  WOENSDAG 26/09/2007 – LANGEMARK (W) – Elite z/c & Beloften - 70 Km - 01h52min

  Aantal deelnemers : 38

  1. Stijn Minne
  2. Bram D'Hondt
  3. Jerôme Baugnies
   

  26/09/2007 – BERLARE (O) – Dames Elite – 96 Km – 02h41min

  Aantal deelnemers : 23

  1. Lensy Debboudt
  2. Mieke De Clercq
  3. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  10. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
  11. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  12. Githa  Michiels uit Hoboken (Gemeentelijk Feestcomite Hemiksem)
  13. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  17. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
  19. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  21. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)

  26/09/2007 – LICHTERVELDE (W) – Men Elite – 183 Km – 04h05min

  Aantal deelnemers : 178
  1. Steven De Jongh
  2. Baden Cooke op 3"
  3. Niko Eeckhout

  26-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  25-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE LONDERZEEL VAN DINSDAG 25/09/2007

  DINSDAG 25/09/2007 – LONDERZEEL – Elite z/c & Beloften

   

  GEEN MAAT OP GUY SMET DIE ZIJN 33STE ZEGE BEHAALD TE LONDERZEEL !!!


  koers_guy_25_september_2007_londerzeel_005 

  Guy Smet duidelijk de sterkste in de spurt met 5 renners.

  koers_guy_25_september_2007_londerzeel_008
  Guy Smet met zijn 33ste bloementuil van het seizoen en zoon Yaxano mocht niet ontbreken.

  Maar liefst 81 renners Elite z/c en Beloften schreven zich in te Londerzeel voor de wedstrijd.

  De renners moesten 12 ronden afwerken van 10 Km of juist 120 Km.

  Heel wat regiorenners waren van de partij : Guy Smet , Kris De Block , Björn Coomans , Bjorn Meersman , Luc Rooms , Benny Van Buynder , Michaël Van Staeyen , Andy Roskam , Frank Van Hoeymissen en Jarno Van Guyse.

  Vanaf de eerste ronde meteen koers met een ontsnapping van 5 renners waaronder Dave Bruylandts en Guy Smet , zij mochten tot ronde 5 voorop rijden om dan terug tot de orde geroepen te worden door het omvangrijke peloton.

  Het was wachten op een krachtexplosie van Guy Smet en die kwam er in ronde 9 en meteen sprongen 4 renners op het wiel waaronder Dave Bruylandts , Karel Baten , Bart De Roeck en Kris De Block.

  Met nog 3 ronden voor de boeg was het werken geblazen voor de heren renners maar ze konden voorop blijven en gaan uitvechten in een sprint met 5.

  Hierin toonde Guy Smet nog maar eens dat hij de man is van het seizoen en won verdiend de langgerekte sprint voor Dave Bruylandts en Karel Baten.

  Kris De Block werd 5de , Björn Coomans 9de , Bjorn Meersman 13de , Luc Rooms 19de , Michaël Van Staeyen 20ste , Benny Van Buynder 22ste , Andy Roskam 24ste , Frank Van Hoeymissen 25ste en Jarno Van Guyse 26ste.

  Voor Guy Smet meteen de 33ste zege van het seizoen.

  koers_guy_25_september_2007_londerzeel_006
  Hier duidelijk de afgetekende spurtzege van Guy Smet !!!


  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  Foto's : Saffia

  25-09-2007 om 23:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BENELUXCUP MTB TE GENK

  FILIP VAN HECKE EINDIGT 9DE IN BENELUX CUP MTB


  VAN_HECKE_FILgenkbew25_9 


  In het kader van de Beneluxcup MTB vond xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Filip Van Hecke (Stekene) in Genk op de mijnterril, één van zijn favoriete omlopen terug met steile klimmen, knappe afdalingen, kortom het echte biken en dat dan nog in het gezellige Limburg.

  -“Stiekem hoopte ik om mijn vierde plaats van 2006 nog eens te kunnen overdoen. De realiteit echter leerde me dat het door de oververmoeidheid van de laatste weken moeilijk zou zijn.”

  Filip nam vanop de tweede rij een matige start.

  -“Ik reed ongeveer als vijftiende, op korte afstand van ploegmaat Marc. Ik besloot van de sprong niet te doen maar te proberen op tempo naar voor te rijden. Mijn ademhaling wou echter enkele ronden niet goed mee, de inspanningsastma stak weer de kop op.”

  Hij kon er enkelen inhalen en reed in een groepje met Peter Verstraeten, Erik Gevers, de Nederlander Stijn Boeck. Zijn ploegmaat Marc reed nog steeds een beetje voor hen uit. Uiteindelijk bleef Filip alleen met Boeck over en ze speelden de laatste drie ronden haasje over.

  Filip: “Bergop moest ik hem laten gaan maar na de afdalingen zat ik weer voor hem. Zo ook de laatste ronde zodat ik als 11de over de meet kwam. Gelet op de relatief kleine tijdsverschillen met de renners voor me, was ik best tevreden.”

  En terecht want in de eindstand sprong Filip Van Hecke nog van de 11de naar de 9de plaats!

   

  Tekst en foto : fvdv

  25-09-2007 om 23:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 25/09/2007

  logo%20wac

  NIEUWS VAN HET WAC TEAM WAASLAND

   

  Woensdag 26 september wordt de laatste woensdagavondtraining voor miniemen en aspiranten afgewerkt wegens het veranderen naar het winteruur.

  Na het wegseizoen echter, gaat het wielervolkje bij mooi weer, opnieuw naar zondagmorgentraining en wedstrijdjes veldrijden te Mol en in Zolder op de omloop van Terlaemen, voor zowel vergunning als niet -vergunninghouders.

  De nieuwelingen, junioren en beloften trainen nog even door tot het eind van het wegseizoen. Ze willen er graag nog eens een wedstrijdje maken in de Nederlandse polder op de gekende omloop.

  Vanaf november start WAC met de wintertraining op het domein De Ster op zondagmorgen en wel zonder de fiets. Zodra de wielerbaan te Beveren open wordt gesteld gaan ze daar op woensdag - en vrijdagavond de fietsbeweging op peil houden.

  Vanaf  december komen de mountainbiketochten terug op de agenda op zondagmorgen maar bij slecht weer en een zware omloop trekken de WAC-ers naar de bossen van De Klinge. Meer info zal gegeven worden op een infovergadering die later wordt georganiseerd.

  Er is naar volgend jaar toe, volledig nieuwe kledij op komst. Iedereen zal dan worden uitgenodigd om de kledij te komen passen want het zijn andere maten. Er komen nu ook nieuwe fietsen en andere fietsbenodigdheden welke aan gunstprijzen kunnen worden aangeschaft. Meer info hierover op de vergadering.

  Volgend jaar gaat de jeugdopleiding door te Raversijde in de kazerne met een binnenzwembad. En dat vanaf 25 maart 2008. Ook de nieuwelingen, junioren en beloften gaan daar op stage.

  Voor de junioren 2008 is er nog goed nieuws. WAC is opgenomen in het circuit van een Europese reeks van wedstrijden en de junioren welke het verdienen, kunnen met een collega -ploeg mee naar wedstrijden in o.a. Polen en Canada.

  Leider Paul Van Vlierberghe kijkt ook weer uit naar de transferperiode voor zijn toch wel heel grote rennersfamilie.

  -“Waarschijnlijk zullen verschillende renners aanbiedingen krijgen of reeds gekregen hebben. Wij doen daar niet aan mee en, ondanks heel wat aanvragen, van zowel renners van andere clubs als van renners welke de voorbije jaren bij onze club hebben gereden en nu wensen terug te keren, laten we dit echter niet toe. We geven liever onze eigen renners de kansen welke ze verdienen dan de overlopers”, aldus een kordate Van Vlierberghe.

  Paul wijst er op dat dit euvel niet alleen in zijn club waar te nemen is en haalt daarbij aan dat er vorig jaar bijna 2000 renners van club veranderden.

  -“Dan blijkt achteraf dat het gras niet beter, maar meestal nog minder groen is, want ze kunnen plots geen interclubs meer rijden wegens de concurrentie of niet selectie. En volgens de nieuwe reglementen zullen zowel Avia als Menen, Hudiko, ABBS , Hoop op Zegen, niet meer kunnen deelnemen in 2008 aan de wedstrijden voor de Beker van België.”

  Van Vlierberghe weet wel dat renners beter worden door interclubs te rijden al mag je daar volgens hem, niet in overdrijven. “Je ziet wel dat renners, die regelmatig interclubs rijden, veelal de winnaars zijn in de gewone wedstrijden. En op de dagen dat ze deelnemen aan de interclubs, , dan kunnen mindere goden ook het plezier van het winnen van wedstrijden proeven.”. Zo besloot Paul Van Vlierberghe.

     Samenstelling :
  fvdv

  25-09-2007 om 23:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 25/09/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Gregory Franckaert vertrokken Dinsdagavond om 18h30 thv Buyl Sport te Beveren  10 POLDERRENNERS voor de laatste verkorte trainingsrit van 2007 doorheen de Polders van Saeftinghe.
  Er werd vandaag afgesloten aan een rustig tempo.
  Wegens teveel vuil op de baan naar Kallo werd besloten om langs Verrebroek terug huiswaarts te rijden.
  En natuurlijk ligt daar ook een meet en Bert kon het weer niet laten om te demarreren , helaas werd hij zeer vroeg terug gehaald en gingen we spurten. Maar waar lag die meet nu weeral ???
  Net voorbij de spoorwegovergang zette Dirk Aernouts de spurt in en hij werd meteen gecounterd door Kenny Janssens en Gregory Franckaert , Kenny ging vol door maar de meet kwam maar niet in zicht en wat bleek de heren waren de spurt aangegaan op 700 meter en dat was natuurlijk veel te vroeg.
  Gelukkig was er een gat geslagen en was het uiteindelijk Dirk Aernouts die nog iets over had en als eerste de meet overschreed voor Kenny Janssens en Gregory Franckaert.
  Dit moet de langste spurt geweest zijn die we ooit hebben gereden !!!!
  Het gemiddelde vandaag was goed voor 32 Km/h en dat voor 60 Km.(tot Buyl Sport)
  Wie reden mee vandaag : Frans Sulmon , Bert , Dirk Aernouts , Dirk Bryssinckx , Lawrence Van De Meersche , Vincent Van Hooste , Gregory Franckaert , Karl Vos , Alexander Hoogewijs en Kenny Janssens
  .

  25-09-2007 om 23:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 25/09/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 33°Seizoenszege te Londerzeel van 2007 !!!

  DINSDAG 25/09/2007 – LONDERZEEL (VB) – Elite z/c & Beloften - 120 Km - 02h30min

  Aantal deelnemers : 81

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Dave Bruylandts
  3. Karel Baten
  5. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)
  8. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  13. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  18. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco CT)
  20. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
  22. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco CT)
  24. Andy Roskam uit Ruisbroek (Rupelspurters Boom)
  25. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele)
  26. Jarno Van Guyse uit Steken (New Heebra-Lombarden)

  25/09/2007 – SINT-LAUREINS (O) – Am./Mast./Elite z/c & Beloften – 92 Km – 02h09min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Bjorn De Decker
  2. Franky Van Oyen uit Machelen (Pact)
  3. Tom Marcelis
  9. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)


  25/09/2007 – VICHTE (W) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften – 158,2 Km – 03h20min

  Aantal deelnemers : 129
  1. Iljo Keisse
  2. Jan Kuyckx
  3. Stijn Ennekens
  19. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi) op 3'56"
  23. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop)

  25-09-2007 om 22:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 25/09/2007
  VANDAAG LAATSTE DINSDAGAVOND GROEPSTRAINING TE BEVEREN OM 18H30 !!!!

  25-09-2007 om 16:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 30/09/2007 - DIKKEBANDENRACE TE MOERZEKE-KASTEL

  ZELDZAAM IN DE REGIO: ZONDAG DIKKEBANDENRACE IN MOERZEKE-KASTEL

   

  DIKKEBANDEN 

  Jong geleerd is oud gedaan!


  Zondag 30 september
  wordt in Moerzeke–Kastel voor de tweede keer een Dikkebandenrace georganiseerd. Het is een wieleractiviteit waar alle jongens en meisjes fietsproeven kunnen meemaken met als initiatie, behendigheid en competitief een heuse wedstrijd. Alles gebeurt onder toezicht van Wielerbond Vlaanderen.

  De deelnemers rijden op eigen fietsen: gewone fietsen, mountainbikes of citybikes. Fietsen met versnellingen zijn toegestaan, racefietsen en raceframes niet. Een fietshelm is natuurlijk verplicht. De deelname is ook gratis.

  De proeven zijn bedoeld voor jongens en meisjes in de categorieën vanaf het geboortejaar 1992 tot en met 1998. De jongens en meisjes die een wedstrijdvergunning hebben mogen dus niet meedoen. Het hoofddoel is namelijk om kinderen zonder vergunning enthousiast te maken voor het wielrennen, zodat zij uiteindelijk lid worden van Wielerbond Vlaanderen.

  De Dikkebandenrace wordt gereden in vier leeftijdscategorieën : 8 – 9 jaar, 10 - 11 jaar, 12 – 13 jaar en 14 – 15 jaar.

  De inschrijving vindt plaats van 12.30u tot 13.30u en de aanvang der proeven en koersen starten om 14u voor de 8-9 –jarigen en 10–11-jarigen en om 14.50 u voor de oudere categorieën. Voorinschrijvingen zijn mogelijk tot 29 september op e-mail: jans.bikeshop@telenet.be

  Alle formaliteiten gaan door in de kantine van het G.O.C. Ter Munken en de race zelf wordt gereden op en aan het Voetbalterrein Stille Vrienden, het kaatsterrein en Ter Munken.

  De behendigheidsproefjes duren een kwartier en de wedstrijden gaan over 11 min (8-9-jarigen) 16 min (10-11 –jarigen), 21 min (12-13 –jarigen) en 26 min voor de (14-15 –jarigen).

     Samenstelling :
  fvdv

  25-09-2007 om 11:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 24/09/2007

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zege in de Catg.C

   

  MAANDAG 24/09/2007 - LEMBEKE – W.A.O.D.

   

  Categorie AB: (23 dln)

  1.Tom Willems (Laarne, winnaar cat. A)

  2.Jurgen Foré (Eeklo, winnaar cat. B)

  3.Vincent Brunel (B2)

  9.Kris Meerschaert uit Stekene (A4)

  21.Koen Heyrman uit Bazel (B9)


  Categorie CD:

  1.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)

  2.WALTER DE VEERMAN (Lochristi, winnaar cat. C)

  3.Arie De Moor (C2)

  4.Danny Van Oyen (D2)

  11.Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C7)

  21.Marc Borghgraef uit Burcht (C13)

  23.Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D10)


  Categorie E/E+:

  1.Wim De Waal (Axel (Ned), winnaar cat. E)

  2.Jozef Deneef (Denderleeuw, winnaar cat. E+)

  3.Jackie De Clerck (+2)


  Categorie F1:

  1.Luc Snels (Minderhout)

  2.Nico Wynen

  3.Theo Coudyzer

  17.Freddy De Blick uit Beveren

  25-09-2007 om 10:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 23/09/2007

  Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn 9°Seizoenszege in de Catg.A
  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zege in de Catg.C

   

  ZONDAG 23/09/2007 - BELZELE - W.A.O.D.

   

  Categorie CD:

  1.WALTER DE VEERMAN (Lochristi, winnaar cat. C)

  2.Franky Van Oyen (C2)

  3.Danny Van Oyen (Deinze, winnaar cat. D)

  7.Wim Heyndrickx (C4)

  11.Marc Borghgraef (C6)


  Categorie E/E+:

  1.Frans Aerts (Meer, winnaar cat. E)

  2.Wim De Waal (E2)

  3.Frank Casteels (E3)

  7.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

  11.Alfons Van Raemdonck (+5)

  Categorie F1:

  1.Robin Van Kerschaver (MALDEGEM)

  2.Luc Snels

  3.Luc Cocquyt   

  ZONDAG 23/09/2007 - LOZER - W.A.O.D.

   

  Categorie AB: (40 dln)

  1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

  2.ROBBY DE ROOS (Moerbeke-Waas, winnaar cat. A)

  3.Filip Timbreur (A2)

  6.Koen Heyrman uit Bazel (B4)

  18.Tim Vercauteren uit Belsele (A9)

  26.Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A12)

  27.Patrick De Roos uit Moerbeke (B15)

  35.Gino Hoskens uit Beveren

  36.Gino Van Broeck uit Belsele

  38.Nikola Lion uit St.Niklaas

  25-09-2007 om 10:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  SVEN VANTHOURENHOUT RIJDT OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN


  VANTHOURENHOUT%20SVENbew24_9 

  “Let op, ik ben op komst”, zegt Sven Vanthourenhout, die als voorbereiding op het veld ook nog in Kruibeke de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden rijdt.

   

  Sven Vanthourenhout (Sunweb –Pro Job) is op weg om klaar te zijn tegen 14 oktober want dan wil hij in de Superprestige te Ruddervoorde aan het veldritseizoen beginnen. Hij begint woensdag terug te koersen in de Omloop van het Houtland te Lichtervelde.

  Daarmee is de vrij pijnlijke revalidatie achter de rug. Sven werd op 3 juli geopereerd en kon in geen vijf weken aan sport doen. Het gevoel in zijn buikspieren was volledig verdwenen, de voorbereiding op de weg werd tot nul herleid. Maar de veldrijder droeg er wel zorg voor dat zijn lichaamsgewicht ongewijzigd bleef. Er moesten zo geen extra kilootjes worden ‘afgetraind’.

  Sven: “De pijn in de buik is nu ook volledig verdwenen zodat ik met een gerust hart aan het tweede deel van mijn voorbereiding kan beginnen. Al is het ook voor mij nog een beetje koffiedik kijken over mijn huidige conditie. Lichtervelde nu woensdag en volgende week in Kruibeke, zullen me al heel wat wijzer maken.”

  Het moet voor Vanthourenhout zeker niet zo aangenaam geweest zijn, te weten dat zijn concurrenten het voorbije weekend reeds aan de slag waren in Knokke en Neerpelt. Hij was er niet bij als toeschouwer maar trok voor vier dagen naar de Ardennen om daar te gaan trainen.

  Voor hem telt vooral de voorbereiding voor Ruddervoorde al voelt hij zeker geen druk om te moeten presteren. Men zal steeds rekening moeten houden met de toch wel ernstige heelkundige ingreep die hij onderging. Het is dus afwachten hoe Sven de eerste confrontaties zal kunnen aangaan.

  –“Mijn taak bestaat er nu uit om zo snel mogelijk opnieuw het ritme op te doen in de komende drie weken, zodat ik op 14 oktober in Ruddervoorde kan starten. Ik zal in de eerste manche van de Superprestige dan wel niet 100% zijn, dat komt wel na drie à vier crossen.”

   

   

   

  Tekst : fvdv


  Foto :
  Sunweb –Pro Job

   

  25-09-2007 om 09:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE HOOGSTRATEN VAN ZONDAG 23/09/2007

  ZONDAG 23/09/2007 – HOOGSTRATEN - Juniores

   

  NICOLAS VEREECKEN NOG STEEDS IN GOEDE DOEN


  VEREECKEN%20NICOLAS%20bew24_9 


  Nicolas Vereecken
  (Kieldrecht) heeft in Hoogstraten weer aangeknoopt met de reeks overwinningen. Het was nu al zijn 6de en daarbij toch even wijzen op het feit dat Nicolas maar eerste jaars junior is! Er waren 65 deelnemers. Het was er een lastige wedstrijd mede door de wind. Na half koers ontstond een kopgroep van 23 man in twee delen. Er waren nog enkele ontsnappingspogingen maar alles kwam terug te samen voor de laatste ronde.

  Nicolas: “Op 5 km van de aankomst waagde ik mijn kans met succes. Ik kwam alleen binnen en Jeroen Goudket werd 2e en  Valentijn Martens 3de.”

  Het criterium zaterdag in Berlare, verliep nog vrij goed.

  -“ Ik voelde me wel niet zo lekker en heb in de wedstrijd moeten overgeven maar met mijn 5e plaats was ik zeker tevreden. Een criterium rijd ik niet zo graag, het is altijd nerveus koersen en je kan geen enkele keer recupereren.”

  Ondertussen blijft de conditie nog steeds uitstekend bij Nicolas. Moet wel, want als dat zo niet moest zijn, hij zou in Hoogstraten niet hebben gewonnen.

  -“De laatste weken heb ik wel wat pech gehad. Ik hoop het seizoeneinde nog wat geluk te hebben. Ik rijd enkel nog kermiskoersen en dat tot het laatste weekend van het seizoen. Zaterdag koers ik in Massemen en zondag waarschijnlijk weer in Hoogstraten.”

  Eens was Nicolas Vereecken op de piste ook een jongen met inhoud. Wat doet hij komende winter?

  -“Nee ik rijd niet op de piste. Ik doe dat niet graag. Ik ben wegrenner en zet alles op de weg. Het is wel goed om in de winter op te trainen maar dit jaar geen wedstrijden.”

  Omdat het bij Bodysol Menen een leegloop aan het worden is, trekt Vereecken voor volgend seizoen naar de Kon.Balen BC. Een club die eigenlijk bijzonder hoog staat aangeschreven en zonder twijfel volgend seizoen aan Nicolas een mooi programma zal kunnen aanbieden. En Balen BC kennen we in onze Polderrennersregio wel want Pieter en Sander Cordeel brachten er hun seizoen 2007 door net als Grembergenaar Hendrik Van den Bossche en Stijn Steels.

   

   

  Tekst : fvdv  

  25-09-2007 om 09:54 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 24/09/2007
  wbvlogo

  MAANDAG 24/09/2007 – KEMZEKE-STEKENE (O) – Elite z/c & Beloften - 119 Km - 02h42min

  Aantal deelnemers : 32

  1. Gunther Cuylits
  2. Kurt Van Goidsenhoven
  3. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco CT) op 18"
  7. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  9. Gunter Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
  11. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 35"
  14. James Fruytier uit  Moerbeke (PWC Jan Snel) op 50"

  15. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem BC) op 1'10"
  16. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'00"
  17. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  21. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  22. Andy Roskam uit Ruisbroek (Rupelspurters Boom)
  23. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  25. Sander Vertenten uit St.Gillis-Waas
  27. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV)

  24/09/2007 – LICHTERVELDE (W) – Elite z/c & Beloften – 114 Km – 02h45min

  Aantal deelnemers : 37

  1. Kristof Dereeper
  2. Pieter-Jan Van De Walle op 55"
  3. Henk Mahieu
   

  24/09/2007 – BERLARE (O) – Am./Mast./Elite z/c & Beloften – 96 Km – 02h06min

  Aantal deelnemers : 33
  1. Bart Van Speybroek
  2. Lode Van Impe
  3. Glenn De Wolf uit Hamme (Wielerclub Hamme-Zogge)
  4. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  9. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 10"
  12. Kenny Van Garsse uit Zele (Wielerclub Hamme-Zogge)
  13. Koen De Bosscher uit Kalken (MD CT Team)
  15. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)
  16. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde WSV) op 6'12"
  19. René Mertens uit Dendermonde (MD CT Team)
  20. André Van Geertsom uit St.Niklaas (Dag)
  28. Andy Bonnaerens uit Lokeren (Immo NLVK CT)
  31. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco CT)

  25-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  24-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KEMZEKE VAN MAANDAG 24/09/2007

  MAANDAG 24/09/2007 - KEMZEKE - EZC/U23

   

  GUNTHER CUYLITS TERUG VAN WEGGEWEEST


  KEMZEKE%20aankomstbew24_9                                KEMZEKE%20huldebew24_9

  De aankomst van Gunther Cuylits.                            De bloemen waren voor Gunther Cuylits en links
                                                                                    Marc Laureys die 3de werd en zo als eerste
                                                                                    Waaslander werd gehuldigd.


  Kemziek Koerse,
  een sieraad van  de Koninklijke Sportclub “Recht Op Doel Af of kort gezegd, R.O.D.A. vzw,  moest tevreden zijn met 32 deelnemers maar bij hen toch meerdere renners die bekwaam moesten zijn sterk koerswerk af te leveren. Denken we maar aan Kurt Van Goidsenhoven hoog gerangschikt in de zegelijsten, Björn Coomans ook al zeven keer op nummer 1, Koen Van de Velde, Gunter Sterck, Kurt Van Landeghem, Andy Roskam, Kevin Peeters… Toch mannen in vorm?

  Er moesten 12 ronden van 9,9 km worden afgelegd. Na 1 ronde leidde Bjorn Coomans een groepje van elf dat licht voorop was geraakt. Maar meer dan een probeersel was het niet. Voor een premietje werd al eens gespurt en Marc Laureys was in de 2de ronde daarvoor bij de pinken en ook zagen we Koen Van de Velde, Gunther Cuylits  en vooral ook James Fruytier van Jan Snel, veel in de voorste gelederen bewegen.

  In de 4de ronde brak het deelnemersveld in twee stukken. Kwestie was om mee te zijn en vooral geloof te hechten aan wat gebeurde. Zestien renners waren plots een kopgroep geworden. Kristof Dhollander was er niet bij. Hij had Kurt Van Landeghem in de gaten als voorbeeld, als die gaat ga ik mee. Maar Kurt bleef zitten en zo was ook Dhollander gezien. Net als Bjorn Coomans  en Andy Roskam trouwens.

  De zestien waren: de streekrenners Marc Laureys, James Fruytier, Stijn Gidé, Luc De Moor, Gunter Sterck, Roberto Vercauteren en Koen Van de Velde , Kevin Peeters, Kurt Van Goidsenhoven, Wesley Bellen, Justin Kerr (NZL), Stijn Bruyndonckx, Gunther Cuylits, Simon Price (AUS), Karel Pattyn en Chris Willems.

  Half koers trok Kristof Dhollander nog alleen op zoek naar de zestien maar met een achterstand van 1.10 min vond hij ze niet meer. Coomans, Roskam en Sam Christiaens, gaven er toen al de brui aan. Een ronde later moest ook Dhollander er op 2.20 min uit en op 3 min ook nog de Nederlander Pieter Israël, de Brit Lampier en Reno De Keulenaer. Kurt Van Landeghem was toen ook al afgestapt. Alles concentreerde zich nu rond de zestien leiders.

  Nadat hij reeds enkele keren fel op kop was gaan fietsen, kon Van Goidsenhoven  op ruim 20 km van het einde, toch een ontsnapping opzetten. Gunther Cuylits ging mee. En ze waren vertrokken want eer er een reactie kwam, reden ze al op veilig. De laatste ronde reden ze in met een voorsprong van 25 sec. Koen Van de Velde en Marc Laureys gaven het tempo aan en dat moet toch wat te hoog gelegen hebben voor Roberto Vercauteren want die kon niet volgen. Hij moest zelfs die laatste ronde niet rijden en kreeg zo al de 16de plaats.

  In de laatste kilometer maakte Gunther Cuylits zich klaar voor de definitieve afwerking en zo zette hij Van Goidsenhoven in zijn schaduw en dolgelukkig reed hij over de streep met 5 sec voorsprong op Kurt Van Goidsenhoven. Nadien spurtte Marc Laureys zich op een 15 sec naar de 3de plaats voor Wesley Bellen en Kevin Peeters en dat was meteen goed voor een pracht van een fruitmand voor de eerste Waaslander.  

  Gunther Cuylits  was maandagnamiddag zeker de gelukkigste man ter wereld! Nog eens winnen in Wielerbond Vlaanderen! Dat was een hele tijd geleden.

  -“Ik won dit jaar wel al eens in de Vlaamse bond, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde. Ik denk dat het hier vandaag toch maar mijn 14de of 15de koers bij de EZC is. Ik mag dus zeker niet klagen.”

  Vorig jaar kwam Gunther Cuylits enkel eens in de actualiteit door zijn deelname aan de Ronde van Senegal. Maar op de wielerwegen in eigen land, was hij nauwelijks te zien.

  -“Ik heb eigenlijk vier seizoenen niet echt gekoerst. Wel eens begonnen in augustus of zo, maar meer niet”, bevestigde hij.

  Gunther won in Kemzeke een lastige koers omdat er bijzonder veel wind stond. Hij keek naar zijn kilometerteller en zag dat er toch 42,7 km gemiddelde werd aangegeven. Goed gereden dus!

  Met Van Goidsenhoven  voorop rijden is mee zijn met een winnaar want die stond in onze zegestand toch vermeld met 18 overwinningen op de 3de plaats, achter Guy Smet en Mario Willems.

  -“We hebben met twee gewoon door gereden en op het laatste heb ik nog eens gedemarreerd en dat was voldoende. En ’t is net Beerse–kermis en dan is winnen plezant. Voor twee weken werd ik al 2de. De zege zat er dus aan te komen.”

  Nu Gunther Cuylits heeft ondervonden dat hij over een fatsoenlijke conditie beschikt én een koers heeft gewonnen, wil hij het volledige seizoen uitrijden.

  -“ Ik zal zeker nog koersen in Rumst en Boom, twee koersen die belangrijk zijn voor onze sponsor van het Vander Vorst CT Duffel.Voor hem probeer ik nog wel iets te doen!”

  Marc Laureys lachte er bij toen hij zei:  “Een vervelende koers. Als je weet dat je met zestien man vooruit rijdt en je weet dat het nog heel wat ronden moet duren… Het was maar in de laatste twee ronden dat er wat aangevallen werd. Zo geraakten ze eens met een man of vijf weg, maar die werden teruggepakt en een kilometer verder gingen die twee. We keken wat naar mekaar en het was gebeurd.”

  Marc Laureys wou voor de 3de plaats al in de laatste kilometer wegspringen maar dat ging niet meer.

  -“Ik zat op kop en dacht dan maar aan de spurt te beginnen.”

  En zo werd hij eerste Waaslander.

   

  KEMZEKEdef%20vlucht%20tweebew24_9

  De definitieve vlucht van Gunther Cuylits en Kurt Van Goidsenhove bij het ingaan van de laatste ronde.


  KEMZEKE%20start%20bew24_9 

  Een vrolijke start was het met Kristof Dhollander aan de afsluiting en Luc De Moor die achterom kijkt. Tussen die twee, klein maar dappere Sam Christiaens. Midden hebben Geert Smet en James Fruytier (Jan Snel) bijzonder veel plezier.


  KEMZEKEvertentenbew24_9 

  Sander Vertenten uit Sint-Gillis-Waas, pas in de loop van het seizoen gestart, betaalde ook in Kemzeke nog leergeld. 


  KEMZEKElaureys-vdveldebew24_9

  Marc Laureys en Koen Van de Velde, mee vooraan.


  KEMZEKE%20gide%20bew24_9

  Stijn Gide uit Waasmunster, mee in de kopgroep, werd 11de.
  Tekst :
  Flor Van de Velde

   

  Foto’s : Alain Sennesael

      

   

   

   

   

   

   

   

  24-09-2007 om 22:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BOVEKERKE VAN ZONDAG 23/09/2007

  ZONDAG 23/09/2007 – BOVEKERKE – Elite z/c & Beloften

   

  GUY SMET TERUG VAN WEGGEWEEST MET ZIJN 32STE VAN HET SEIZOEN !!!


  koers%20guy%2023%20september%202007%20bovekerke%20007 

  Guy Smet met de kinderen Yilska , Yaxano en Yariska die fier zijn op papa zijn 32ste overwinning.

  In het West-Vlaamse Bovekerke  kwamen 49 renners Elite z/c en Beloften  zich inschrijven om 16 ronden van 6,4 Km of 102,4 Km af te haspelen.

  Van in het begin werd er gekoerst met een ontsnapping van 5 renners die al snel werden aangevuld tot 22 renners.Deze luisterden naar de volgende namen : Guy Smet , Andriy Suralyov , Jérémy Devaux , Arturs Ansons , Kristof Taillieu , Sys Klaas , Guy Van Broekhoven , Nico Couckuyt , Joeri Clauwaert , Vincent Jonckheere , Dmytro Krivtsov , Tim Vermeersch , Dietrich Ghequiere , Tom Vanbecelaere , Patrick Jonckheere , Stijn Nauwynck , Lino Barmio , Cedric Callewaert , Bert Liefooghe , David Wulf , Davy Vantomme en Sébastien Crowin.

  Deze groep bleef samen tot ronde 12 , dat was het moment om de groep eens door elkaar te schudden wat dan ook gebeurde zodat 8 renners de finale ingingen.De 8 heten Guy Smet , Andriy Suralyov , Jérémy Devaux , Arturs Ansons , Kristof Taillieu , Sys Klaas , Guy Van Broekhoven en Nico Couckuyt.

  Guy Smet probeerde de eerste maal in de 15de ronde maar het feestje ging niet door , niet afgeven dacht Guy en bij een tussenspurt “al de vorige werden gewonnen door Andriy Suralyov” in de laatste ronde keken de anderen teveel naar elkaar en weg was de Guy op zijn gekende hardrijders stijl.

  Guy Smet uit Kruibeke kon zijn 32ste zege boeken en had 30” voorsprong op Andriy Suralyov en Jérémy Devaux.

  "Na een tijdje met iets mindere resultaten knoopt Guy terug aan met een knappe overwinning zoals we hem het best kennen".

  koers%20guy%2023%20september%202007%20bovekerke%20005
  Weer eens een splijtende demarrage van Guy Smet.  Bewerking : Kenny Janssens

  Foto's : Saffia

  24-09-2007 om 22:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE MUIZEN VAN ZONDAG 23/09/2007

  ZONDAG 23/09/2007 – MUIZEN – Dames Elite

   

  WERELDKAMPIOENE MARIANNE VOS STERKSTE DAME IN GP STAD MECHELEN


  MUIZENdamelaankomstbew24_9                                 MUIZENdaelhuldebew24_9

  Marianne Vos wint de                                         Corinne Hierckens en Marianne Vos,
  GP Stad Mechelen.                                              de twee uitblinksters.


  Na de wedstrijd in Kieldrecht konden de Dames–Elite de Grote Prijs Stad Mechelen gaan rijden in Muizen. Een organisatie van W.C. De Dijlespurters V.V. 48 rensters namen de start voor 26 ronden van 3,1 km. of 80,6 km.

  Annick Van Leuven (Schoten), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Nana Steenssens (Zwijndrecht), Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Annelore Ost (Dendermonde),Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Sofie Verdonck (De Klinge) en de rensters van het Benelux Team Carine Potums (Londerzeel), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Patricia Thys (Hoboken), Ines Claes (Turnhout), Sofie De Nys (Gentbrugge) en Cindy Vandermeulen (Stekene) waren de streekregiorensters. 

  Wereldkampioene Marianne Vos (Nederland), ook in Kieldrecht van de partij, werd nog voor de start gehuldigd. Ze kan nu nog één week genieten van de trui. Volgende week zaterdag 29 september vindt het WK plaats te Stuttgart. Met Helen Wyman (GBR), Marianne Vos en Suzanne De Goede (Nederland) kwamen er 3 rensters aan de start die zaterdag startten op het WK.

  Voor Cindy Pieters was het de laatste wedstrijd die ze nog ging betwisten. Ze nam in Muizen afscheid van het wedstrijdleven.

  De wedstrijd brak moeilijk open en het bleef bij enkele pogingen. Na ongeveer 30 km. wedstrijd, gingen Marianne Vos en Corine Hierckens in de aanval. Suzanne De Goede (Nederland) probeerde om nog aansluiting te krijgen maar slaagde er niet in.

  In de 13de ronde werd een achtervolging van Evelien Debboudt en Cindy Pieters door het peloton teniet gedaan. Het leidersduo had toen al een voorsprong van 1'00".

  Reacties bleven niet uit maar niemand kende succes. Het tempo ging met ups and downs. Het leidersduo bleef het tempo hoog houden en ze kregen zowaar de groep in het vizier. Op 4 ronden van het einde werd het ganse peloton uit koers genomen.

  Suzanne De Goede werd 3de, Liesbet De Vocht 4de, Helen Wyman (GBR) 5de, Latoya Brulee 6de, Emma Jones-Davies (GBR) 7de, Cindy Pieters 8ste, Kate Rudd (Ierland) 9de en Sarah Borremans 10de. Sofie Verdonck werd 14de, Carine Potums 17de, Nana Steenssens 18de, Annick Van Leuven 20ste, Cindy De Schepper 29ste, Charlotte Van Damme 30ste, Ilse Van De Pontseele 31ste, Annelore Ost 33ste en Ines Claes 35ste.

  Marianne Vos liet in de slotronde Corine Hierckens in de steek. Het was voor haar alvast nog een goede test voor het WK van volgend weekend.

   

  MUIZENdaelcadeaubew24_9                           MUIZENdaelpotumsbew24_9

  Marianne Vos met een “cadeau”.                Carine Potums die voor het
                                                                       Benelux Team 17de werd.


  MUIZENdaelannelorebew24_9                           MUIZENdaelcharlottevdammebew24_9

  Annelore Ost.                                                 Charlotte Van Damme ,
                                                                         zus van Evi, werd 30ste

   

  MUIZEN%20daelverdonckbew24_9                           MUIZENdaelde%20schepperbew24_9

  Sofie Verdonck werd in de                          Cindy De Schepper in actie
  GP Stad Mechelen 14de.                               in Muizen.
  Tekst :
  fvdv

   

  Foto’s : Alain

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  24-09-2007 om 22:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE BAVEGEM VAN ZONDAG 23/09/2007

  ZONDAG 23/09/2007 – BAVEGEM - Nieuwelingen

   

  ACHTSTE ZEGE VOOR GIJS VAN HOECKE IN BAVEGEM


  Gijs Van Hoecke 01 


  Zondag namen 76 nieuwelingen deel aan de wedstrijd in Bavegem. Een licht oplopende kasseistrook van ongeveer één km, maakte het een vrij zware opgave. Moreno De Pauw had daags voordien al bewezen over superbenen te beschikken door in Aspelare te gaan winnen in Bavegem tekende hij voor de eerste aanval van de dag, samen met ploegmaat Glenn De Ridder.

  Een ronde later kwam Sean Van De Waeter aansluiten en al meteen kreeg De Ridder het moeilijk en moest lossen. Met De Pauw-Van de Waeter reden twee sterke mannen vooraan, maar groot werd hun voorsprong nooit omdat iedere ronde opnieuw op de kasseistrook stevig werd aangevallen. Stelselmatig kwamen renners in kleine groepjes vooraan aansluiten zodat op 3 ronden van het einde de kopgroep reeds 9 man telde. Teveel blijkbaar, want toen werden ze ingelopen.

  Een ronde verder kregen we 5 aanvallers: Moreno De Pauw (nog maar eens), Gijs Van Hoecke, Tim Van Speybroeck voor Bodysol en Jonas De Vylder en Sean Van De Waeter. Maar er kwamen nog Bodysollers naar voor met Glenn De Ridder en Jeffrey Herrebaut die alles uit de kast haalden en aansloten bij de kop. In hun zog kon ook Cedric Callebaut meeglippen.

  In de laatste ronde regende het aanvallen, maar Van De Waeter loste ze één voor één op. Met 8 naar de meet dus. in een vinnige sprint op de kasseien haalde Gijs Van Hoecke het nipt vóór respectievelijk Van De Waeter en Jonas De Vylder. Moreno De Pauw werd uiteindelijk 4de, 5de werd Glenn De Ridder en 6de Jeffrey Herrebaut. Jori Van Steenbergen wist de sprint van de eerste achtervolgers te winnen en werd dus 9de.

  Het was reeds de 8ste overwinning voor Gijs Van Hoecke dit seizoen.

  24-09-2007 om 22:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  Andres Pieters 01
  Andres Pieters
  die Bodysol verlaat, heeft daarvoor als reden, zoals we ook al schreven, dat hij geen selecties kreeg voor de grote koersen en dus ook geen Beker van België of internationaal werk mocht rijden.

  -“ Het klikte gewoon niet tussen Rik Deleye en Andres daardoor kwamen er geen selecties meer uit de bus en we moesten enkele maanden terug het contract verlengen voor het nieuw wielerseizoen 2008 en dat hebben we ook niet gedaan. Zij gingen er bij Bodysol  van uit dat, als iemand de ploeg verlaat er dan ook niet meer bijhoort. Alhoewel Andres iedere week van zich liet horen en zich liet zien”, zo klonk het bij de Pietersen in Grembergen.

  CORDEEL_P_bew22_9
  Pieter Cordeel
  (Stekene) heeft zondag verder onderstreept dat er grote conditie aanwezig is. Hij won nu ook in Maldegem een junioreswedstrijd. Aanvankelijk was er een vlucht van vijf en Pieter reed er met Nick Depecker heen. Met nog twee ronden te rijden demarreerde Cordeel omdat de achtervolgers erg dicht kwamen. Niemand volgde en de Waaslander dreef zijn voorsprong op tot meer dan een halve minuut bij de aankomst. Nick Van Walle (Temse) eindigde knap 5de. Voor Pieter Cordeel was het de vijfde zege van het seizoen.
  Berichten : fvdv  TWEEMAAL TWEEDE VOOR VAN DEN NOORTGATE


  VD%20NOORTGATE%20ouders%20bew24_9              VDNOORTGATE%20portrbew24_9

  Kevin Van den Noortgate tussen             Kevin Van den Noortgate mocht
  zijn beste supporters: zijn ouders.           het voorbije weekend lachen:
                                                                  hij werd tweemaal 2de, zowel in
                                                                  Herne als in Vichte


  Kevin Van den Noortgate
  (Geraardsbergen–Keukens Redant) heeft nu ook in Vichte een 2de plaats behaald. Misschien zat er wel een zege in?

  -“Op beide wedstrijden van zaterdag en zondag reageerde ik in de finale iets te laat om het tot een goed einde te brengen. Zowel in Herne als in Vichte, liep het al snel naar de definitieve ontsnapping met een man of vijftien. Zaterdag hadden we nooit meer dan 30 seconden maar zondag liepen we vlug 1 min 30 uit zodat we zeker waren van de definitieve ontsnapping. Er waren tal van demarrages maar alles liep terug samen. Op drie ronden van het einde demarreerde de latere winnaar Kevin Callens, in onze groep vlotte het niet meer en in de voorlaatste ronde ging ik er alleen achter.”

  Kevin werd zo dus 2de op 55 sec. en het groepje waaruit hij kwam liep nog meer dan 2 min achter.

  Dat de vorm bij Kevin Van den Noortgate goed is bewijzen de twee 2de plaatsen in koersen met veel deelnemers (96 en 86)

  -“Hopelijk trek ik nu nog de vorm door tot het laatste van het seizoen. Zaterdag rijd ik dus de laatste wedstrijd (Londerzeel) voor het criterium Vlaams Brabant waar een renner met slechts 2 puntjes boven mij staat. Ik moet er dus vol voor gaan om dat klassement goed af te sluiten.”

     Tekst en foto’s :
  fvdv

   

   


   

  24-09-2007 om 22:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 23/09/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 32°Seizoenszege te Bovekerke van 2007 !!!
  Proficiat aan GIJS VAN HOECKE uit Zaffelare met zijn 8°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!
  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 6°Seizoenszege bij de Juniores !!!
  Proficiat aan PIETER CORDEEL uit Stekene met zijn 5°Seizoenszege bij de Juniores !!!

  ZONDAG 23/09/2007 – BOVEKERKE (W) – Elite z/c & Beloften - 102,4 Km - 02h28min

  Aantal deelnemers : 48

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Andriy Suralyov op 29"
  3. Jérémy Devaux
   

  23/09/2007 – SCHELDERODE (O) – Elite z/c & Beloften – 117 Km – 02h38min

  Aantal deelnemers : 149

  1. Michaël Polazzi
  2. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  3. Jonathan Bertrand
  13. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Davo)
  31. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  34. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
  46. Herve Van Rompay uit Kessel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  52. Thomas Gendt uit Beveren (Davo)
  55. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques) 


  23/09/2007 – HARELBEKE (W) – Beloften - 105 Km - 02h30min

  Aantal deelnemers : 76

  1. Kim Borry
  2. Alexander Chamon op 3"
  3. Philippe Pratte op 5"
  13. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden) op 1'03"
  16. Sven Wielandt uit Beveren (Profel Ziegler)
   

  23/09/2007 – EKEREN (A) – Am./Mast./Elite z/c & Beloften – 96 Km – 02h12min

  Aantal deelnemers : 126

  1. Mick DHaeyere
  2. Samuel Van Nuffelen
  3. Joris Claes op 6"
  16. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  20. Franky Weemaes uit Melsele (Dag)
  31. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
   

  23/09/2007 – NEERPELT (LB) – VELDRIJDEN - 59min

  Klasse 2 UCI

  Aantal deelnemers : 31
  1. Sven Nys
  2. Niels Albert
  3. Bart Wellens

   

  Beloften

  Aantal deelnemers : 31

  1. Tom Meeusen
  2. Vincent Baestaens op 22"
  3. Jempy Drucker op 31"
   

  Form.C

  Aantal deelnemers : 35

  1. Stef Boden 


  23/09/2007 – FORT KONINGSHOOIKT (A) – VELDRIJDEN

  Form.B

  Aantal deelnemers : 54

  1. Wim Jacobs
  2. Arne Daelmans
  3. Tom Van Den Bosch
  13. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra RT)
  18. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike)
  39. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT)
   

  Form.C

  Aantal deelnemers : 23

  1. Jens Adams

  Aantal deelnemers : 34
  1. Corne Van Kessel
   

  Form.D

  Aantal deelnemers : 59

  1. Edwin Raats
  2. Koen Diels
  3. Ronny Colombo
   

  23/09/2007 – MUIZEN-MECHELEN (A) – Dames  Elite - 80,6 Km - 02h04min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Marianne Vos
  2. Corine Hierckens op 21"
  3. Suzanne Goede op 4'55"
  8. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen Capri Sonne)
  14. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
  17. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  18. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto Ladiescycling)
  20. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  29. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas 
  30. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
  31. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  33. Annelore Ost uit Dendermonde (Bianchi-Duvel-Cata Bikes)
  35. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
   

  23/09/2007 – KONTICH (A) – Dames  Jeugd – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  23/09/2007 – HOESELT (LB) – Juniores – 85 Km - 02h07min

  Aantal deelnemers : 37

  1. Mathias Van Der Sanden
   

  23/09/2007 – HOOGSTRATEN (A) – Juniores - 80 Km - 01h55min

  Aantal deelnemers : 64

  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (Bodysol CT Menen)
  2. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol CT Menen)
  3. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  14. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  15. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  20. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  39. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  48. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  55. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)

  23/09/2007 – MALDEGEM (O) – Juniores - 87 Km - 02h05min

  Aantal deelnemers : 61

  1. PIETER CORDEEL uit Stekene (Balen BC)
  5. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT) op 52"
  16. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike CT) op 1'23"
  19. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT)
  21. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  22. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike CT)
  29. Karl Vos uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 2'10"
  35. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 2'40"
  43. Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  23/09/2007 – MOL SLUIS (A) – Juniores - 84 Km - 02h07min

  Aantal deelnemers : 29

  1. Stef Wijnants
   

  23/09/2007 – VICHTE (W) – Juniores  - 94,5 Km - 02h19min

  Aantal deelnemers : 87

  1. Kevin Callens
  2. Kevin Van Den Noortgate uit Geraardsbergen (Keukens Redant) op 55"
  24. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland) op 2'30"


  23/09/2007 – KOKSIJDE (W) – Juniores – Km – hmin

  Keizer Der Juniores

  Aantal deelnemers :

   

  23/09/2007 – BAVEGEM (O) – Nieuwelingen - 69 Km – 01h46min

  Aantal deelnemers : 76

  1. GIJS VAN HOECKE uit Zaffelare (Bodysol CT Menen)
  3. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Deschacht Doe Het Zelf)
  4. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (Bodysol CT Menen)
  5. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol CT Menen)
  6. Jeffrey Herrebaut uit Zele (Bodysol CT Menen)
  9. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'00"
  16. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  33. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)
  43. Ignace De Lamper uit Rupelmonde
   

  23/09/2007 – BUDINGEN (VB) – Nieuwelingen – 61,2 Km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 90

  1. Jasper Stuyven
   

  23/09/2007 – HOOGSTRATEN (A) – Nieuwelingen - 64 Km - 01h34min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Steven Smet
   

  23/09/2007 – KONTICH (A) – Nieuwelingen – Km –hmin

  Aantal deelnemers :

   

  23/09/2007 – LICHTERVELDE (W) – Nieuwelingen – 65,7 Km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 71

  1. Jens Vandenbussche
  13. Dominic Schils op 1'14"
   

  24-09-2007 om 22:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE ASPELARE VAN ZATERDAG 22/09/2007

  ZATERDAG 22/09/2007 – ASPELARE – Nieuwelingen

   

  Moreno De Pauw won in Aspelare:

  “EEN VAN MIJN MOOISTE ZEGES DIT JAAR!”


  DE%20PAUW%20MORaankomstbew24_9               DE%20PAUW%20MOR%20huldebew24_9

  Aankomst van Moreno De Pauw in Aspelare.                                Moreno met bloemen, medaille en kruik na één
                                                                                                         van zijn mooiste overwinningen dit seizoen.


  Moreno De Pauw
  (Sint-Pauwels ) trok naar Aspelare om er een vijfde zege van het seizoen mee te nemen. De 79 deelnemers moesten in elk van de 8 af te leggen ronden een klimmetje op van een vijfhonderd meter lang. Traditioneel was het Andres Pieters die al van kort na de start ten aanval trok. Hij kreeg acht man mee en een kopgroep van negen nieuwelingen ging op uitstap.

  Moreno: “Ik was niet mee omdat ik iets te ver zat. Een ronde later ben ik alleen naar het groepje toegereden. Toen ik er bij was heb ik even de benen stilgehouden. De verstandhouding was niet optimaal, en het peloton naderde tot op 20 sec. Op de klim ben ik weggeraakt uit het groepje. Maar er waren toen nog 4 ronden af te leggen.”

  De maximale voorsprong van De Pauw op het peloton bedroeg ongeveer 45 sec.

  In de laatste ronde waren Niels Reynvoet, Cedric Callebaut en Arne Van Snick nog weggeraakt uit het peloton. Ze naderden tot op 10 sec. maar kregen de laatste meters niet dicht.

  -“De laatste kilometer ben ik nog uitgelopen op die drie en zo ben ik solo naar mijn 5e seizoenszege kunnen rijden. Ik heb er voor moeten knokken, maar het was zeker één van de mooiste zeges dit jaar!”

   Wie op zo’n manier wint moet wel over een goede fysieke conditie beschikken. Trouwens zondag werd Moreno ook nog 4de in Bavegem  waar 76 renners stonden daar aan de start.

  -“Ik heb er bijna heel de koers voorop gereden. De laatste ronde zijn we nog weggeraakt met 8 man, waaronder 5 van Bodysol!! Gijs Van Hoecke kon het afmaken in de sprint tegen Sean Van De Water en Jonas De Vylder. De ploeg reed daar een zeer mooie wedstrijd”, zo vertelde Moreno.

  Wanneer hij er een punt achter zet dit seizoen, is nog niet zeker maar normaal gesproken zou hij volgende week wel eens zijn laatste wedstrijd kunnen rijden.

  Hoe dan ook Moreno De Pauw reed een schitterend seizoen 2007.

  -“Ik voel dat ik sterker geworden ben. Ik voel dat ik rondes, zoals Luxemburg vorig weekend, beter kan verteren dan vorig jaar. En dat ik in deze rittenkoersen, beter word naar het einde toe.”

  Maar voor Moreno is er ook nog wat anders:

  -“Ik kijk nu al enorm uit naar het pisteseizoen, en hopelijk kan ik daar mijn mannetje staan tegen kleppers als Tosh Van De Sande”, zo besloot hij

  Volgend seizoen verlaat hij Bodysol –Lotto CT Menen om ook toe te treden tot het nieuwe team bij KSC Denderstreek van Hans De Meester. 

     Tekst :
  fvdv

   

  Foto’s : Laura De Pauw, 13-jarige zus van Moreno.

   

   

   

  24-09-2007 om 19:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 22/09/2007

  ZATERDAG 22/09/2007 – BEITEM – W.A.O.D.


  Proficiat aan GINO VAN BROECK uit Belsele met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.A !!! 


  Categorie AB:
  (33 dln)

  1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

  2.Geoffrey Luyssen (B2)

  3.Vincent Brunel (B3)

  4.Gilbert Walraedt (B4)

  5.Arie De Moor (B5)

  6.Jurgen Foré (B6)

  7.GINO VAN BROECK (Belsele, winnaar cat. A)

  8.Patrick Watteny (B7)

  9.Wim Feys (B8)

  10.Danny Dehaene (B9)
   
  Van Broeck Gino 04_640x480
  Gino Van Broeck

  24-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!