.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  15-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VRASENE VAN VRIJDAG 13/07/2007

  VRIJDAG 13/07/2007 – VRASENE – Elite z/c + Beloften

   

  GUY SMET MET NUMMER 13 OP VRIJDAG DE 13de !!!


  VRAShuldebew14.7              VRASaankomstsmetbew14.7  

  De vrolijke gezichten bij de hulde.  Guy Smet wint zijn 13de wedstrijd vóór de Litouwer Bernatonis.

   

  De Smishoekvrienden Vrasene sloten hun wielerweek af met een avondwedstrijd voor elite z.c. en U23, de GP Zakenkantoor BVBA Nijs. Er schreven 57 renners in en daarbij toch weer zes Litouwers met eveneens Ramunas Navardauskas die we in Sinaai leerden kennen als snelspurter. Maar ook de streekrenners, aangevoerd door Guy Smet, waren in Vrasene aanwezig. Natuurlijk was voor vele wielerliefhebbers de grote vraag: zal Guy Smet weer winnen? De voorbije weekdagen had hij drie op drie behaald en hij startte dus als favoriet.

  Er moesten 12 ronden van 9,4 km gereden worden.

  Al in de 1ste ronde begon de strijdlust zich te manifesteren. En meteen ook de Litouwers. In een aanval met vier waren er al twee van die sympathieke gasten mee: Marius Bernatoris en Mantas Mikuzis met Jeroen Das en Kristof Verbraeken uit Beveren. In de volgende ronde kwam ook Egidijus Juodvalkis er vooraan bij.

  De deuren van het strijdperk gingen nu wagenwijd open en uit de groep stoven nog sterke jongens naar voor. De vroege aanvallers kregen bezoek en uit de gevoerde strijd kwamen zestien leiders. Dat waren de Litouwers Marius Bernatoris, Mantas Mikuzis ( wat heeft deze beloften toch een muzikale naam), Algirdis Mockus, Ramunas Navardauskas en Egidijus Juodvalkis. De Waaslanders en strijders van Wimi Games St-Martinus Guy Smet, Koen van de Velde en Davy Peirsman, Gunter Sterck, Kurt Van Landeghem, Roberto Vercauteren en Kristof Verbraeken. Verder ook de Vlamingen Jeroen das, Kurt Eeckhout, Marc Baetens en Davy De Scheemaeker.

  Nauwelijks waren zij vertrokken of er kwam een achtervolging van de Rudyco’s Robby Weemaes, Francis Geldof en Peter Verhofstadt én Koen De Backer. Deze vier hebben het publiek eigenlijk koers laten zien want zij bleven knokken. Was het bijvoorbeeld niet mooi toen zij na half wedstrijd op 1min50 -1min55 bleven strijden gedurende meerdere ronden.

  Maar vooraan bleven ze sterk koersen met Litouwers die zich zeker niet lieten meetrekken. Trouwens, voor hen was premiegewin ook belangrijk. In de 8ste ronde wilde Guy Smet ook een snoepen van de premies maar in een hardnekkige spurt hield Navardauskas de Kruibekenaar achter hem. Mooi extraatje was die spurt voor het oog van de toeschouwer.

  Zestien leiders en vier achtervolgers. Dat was het scenario. Achter hen werd het hopeloos en met heel wat minuten aan hun broek moesten er velen de koers verlaten.Op minder dan 30 km van het einde brak de kopgroep in drie stukken. De eerste acht maakten er werk van om definitief voorop te gaan rijden: Guy Smet, Koen Van de Velde, Davy De Scheemaeker, Gunter Sterck en de Litouwse vrienden Ramunas Navardauskas, Mariu Bernatoris en Egidijus Juodvalkis.

  Het achttal werd nog achternagezeten door Kurt Eeckhout maar zijn twee gezellen Mantas Mikuzis en Algirdis Mockus waren niet geroepen om achter hun maats in de kopgroep te gaan fietsen. Dus de acht konden de koers afwerken.

  In de voorlaatste ronde wilde Guy Smet de zaak al gaan forceren en natuurlijk ging er een buitenlander mee: Navardauskas. Gunter Sterck reageerde gepast en hield de twee tegen. Het  

  Was nu wachten tot in de laatste ronde om Guy Smet weer ten aanval te zien trekken. Hij wist wel duidelijk dat hij altijd wel een Litouwer zou mee krijgen. Nu was het Marius Bernatoris. Ze waren weg. Recht naar de aankomst toe om te gaan spurten.

  Guy Smet toverde zijn grote versnelling op het kamwiel en op zuivere kracht plaatste hij Bernatoris op plaats twee. De nieuwe winst was binnen. Nummer 13 op vrijdag de 13de. Guy zit meteen op schema want ook vorig jaar behaalde hij in Vrasene zijn 13de zege.

  Op iets minder dan een halve minuut kwam het nog tot een leuke spurt voor de 3de plaats. Die ging naar Ramunas Navardauskas voor Marc Baeyens (4de) en de toch steeds meer verbluffend fietsende Gunter Sterck (5de) en Davy De Scheemaeker (6de).

  Voor Koen Van de Velde, die altijd mee vooraan is, zat er een 8ste plaats in en Davy Peirsman won een spurtje van een groepje waardoor hij 12de werd. Net achter hem kreeg Kristof Verbraeken de 13de plaats en dat is voor de Beverenaar echt super want hij is maar pas terug beginnen koersen bij WBV.

  Een andere Beverenaar, Roberto Vercauteren, zorgde opnieuw voor wat publiciteit voor Hoop op Zegen Beveren. Hij was mee in de kopgroep en eindigde 16de.

  Tenslotte ook “chapeau” voor Francis Geldof. Hij moest alles uit zijn benen halen bij die vier achtervolgers waarvan Robby Weemaes de commandant was. Geldof is pas vorige zondag terug gekeerd uit Zwitserland waar hij een paar weken verbleef.

  Maandag rijdt Guy Smet aan de Stenenmuur te Sinaai. Ook Francis Geldof, winnaar van vorig jaar, staat er aan de start.


  VRASstartbew14.7

  De 57 renners vertrekken in de Brugstraat.


  VRAS3deplaatsbew14.7 

  De spurt voor de 3de plaats gewonnen door Navardauskas voor Marc Baeyens (rechts) en Gunther Sterck (verstopt achter de winnaar). In het midden Davy De Scheemaeker (6de) en achteraan rechts Koen Van de Velde (8ste)


  VRASkristofverbrbew14.7

  Beverenaar Kristof Verbraeken die een opvallend goede start nam bij de elite z.c. nadat hij koerste bij de nevenbonden. Hij werd 13de in Vrasene!


  VRASlijntrekkenbew14.7

  Dit kan gebeuren: afgevaardigde van WBV trekt de aankomstlijn, of beter: hij spuit de lijn.
  TEKST : Flor Van de Velde


  FOTO’S :
  Alain Sennesael

   

   

   

   

   

  15-07-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  14-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEON GING NAAR DE AVONDKOERS TE VRASENE VAN VRIJDAG 13/07/2007

  VRIJDAG 13/07/2007 - VRASENE - Elite z/c + Beloften

   

  LEON GING NAAR DE AVONDKOERS IN VRASENE

   

  LEON GUIDO bew3.7


  De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken.

   

  Eerst en vooral wil ik Marc Laureys gelukwensen voor zijn dubbele overwinning in Wachtebeke. Het zijn de oudjes die het moeten doen bij Rudyco.

  Wat deze avondkoers in Vrasene betreft, dit was nu eens koers van mijn hart: mooi terrasjesweer, een gezellige avond en geen druk verkeer op de wegen maar wel  jammer genoeg weinig volk.

  De opkomst wat renners betreft, was niet onaardig. 57 afgehaalde rugnummers,waaronder weer zes Litouwers.En net zoals in de avondkoers in Sinaai, hadden ze het woord “priem” gehoord en ze waren er weer vanaf de eerste ronde mee aan de haal.

  Guy Smet die dacht: “Niet met mij, of ze gaan weer met al de centen lopen of beter gezegd de euro’s.”

  Guy ging er achter samen met nog veertien anderen zodat reeds in de tweede ronde een kopgroep van zestien man vooruit reed. En de koers was gereden. Amen en uit voor de rest.De zestien zijn de enige die gans de afstand hebben mogen uitrijden.

  De Rudyco’s moeten nu niet zeggen dat hun besten ergens anders aan het rijden waren want met Weemaes, Verhofstadt, De Deyn  en een allesgevende Geldof, waren ze weer in de hoek gedreven waar de klappen vallen ( als ik nu maar geen klappen krijg van Rudyco)

   

  Groetjes van de Leon

  en tot een volgende keer !!!

  14-07-2007 om 13:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUY SMET BEHAALD 13°SEIZOENSZEGE VAN 2007 !!!!

  Proficiat voor GUY SMET uit Kruibeke met zijn 13°Seizoenszege van 2007 !!!!

  koers guy 13 juni 2007 vrasene 007

  Guy Smet met de huldiging van zijn 13°Seizoenszege te Vrasene.

  Guy Smet uit Kruibeke heeft nu ook vier op vier behaald: vier koersen rijden en ze alle vier winnen. Je moet het maar doen. In Vrasene, waar 57 deelnemers aan de start stonden, kwam er vrij vlug een ontsnapping met zestien. Wie niet mee was reed verloren. Naar het einde toe kwam er een kopgroep van acht en daaruit reed Guy weg met de Litouwer Marius Bernatoris en die klopte hij in de spurt.

  Merkwaardig gegeven voor Guy: hij won zijn 13de koers op vrijdag de 13de en vorig jaar won hij hier in Vrasene ook al zijn 13de koers.

  Polderrenners brengt ook nog een uitgebreid verslag met foto's van deze avondkoers in Vrasene.


  koers guy 13 juli 2007 vrasene 003

  Guy in volle voorbereiding met het vastleggen van zijn 4° Zege in 6 dagen tijd !!!!!

  Tekst : fvdv

  Foto's : Saffia

  14-07-2007 om 13:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAND ZEGEKONING 2007 - ELITE Z/C + BELOFTEN
  ZEGESTAND 2007 ELITE ZONDER CONTRACT TOT EN MET 13/07/2007
   

  Kurt Van Goidsenhoven               Guy Smet 2007 31 (in actie)
  Kurt Van Goidsenhoven                         Guy Smet


  13 SEIZOENSZEGES  voor   Kurt Van Goidsenhoven - 1976 (Royal Cureghem Sportif)

  13 SEIZOENSZEGES  voor   Guy Smet  - 1972 (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  11 SEIZOENSZEGES  voor   Patrick Cocquyt - 1960 (Saey-Deschacht)
  11 SEIZOENSZEGES  voor   Mario Willems - 1973 (Saey-Deschacht)
    9 SEIZOENSZEGES  voor   Nico Kuypers - 1974 (C.T. Lispanne De Haan)
    7 SEIZOENSZEGES  voor   Guy Van Broeckhoven - 1973 (Van Der Vorst C.T.)
    4 SEIZOENSZEGES  voor   Danny Verelst  - 1969 (Josan Team)
    4 SEIZOENSZEGES  voor   Dave Bruylandts - 1976 (Klaipeda-Splendid C.T.)
    4 SEIZOENSZEGES  voor   Patrick Van Roosbroeck - 1969 (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
    4 SEIZOENSZEGES  voor   Kevin Degezelle - 1978 (Marke-Veranda's-Clochet)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Danny Dierckx - 1968 (Wielersportvereniging Artevelde)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Gregory De Munster - 1984 (Decock-Capino Moorsele)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Werner Vandromme - 1972 (Sport en Vermaak Eernegem)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Marc Baeyens - 1966  (Jonge Rakkers Vollezele)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Peter Aerts - 1970 (Sport en Steun-Leopoldsburg)
    2 SEIZOENSZEGES  voor   Thomas Ongena - 1980 (Yawadoo-ABM-TV Vlaanderen)
    1 SEIZOENSZEGES  voor   Pedro Rosselle - 1971 (Soenens-Germond Ingelmunster)

    1 SEIZOENSZEGES  voor   Luc De Moor - 1973 (Edegem B.C.)
    1 SEIZOENSZEGES  voor   Tom Stremersch - 1975 (PWC Jan Snel)

      
     
  ZEGESTAND 2007 BELOFTEN TOT EN MET 13/07/2007
   
  Michael Van Staeyen

   9 SEIZOENSZEGES  voor   Michaël Van Staeyen - 1988 (Davo)
   7 SEIZOENSZEGES  voor   Francis De Greef - 1985 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   4 SEIZOENSZEGES  voor   Kristof Goddaert - 1986 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   4 SEIZOENSZEGES  voor   Jérôme Giaux - 1986 (Profel Ziegler C.T.)
   4 SEIZOENSZEGES  voor   Bjorn Coomans - 1985 (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
   3 SEIZOENSZEGES  voor   Tim Wijnants - 1987 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   2 SEIZOENSZEGES  voor   Sven Vandousselaere - 1988 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   2 SEIZOENSZEGES  voor   Thomas De Gendt - 1986 (Davo)
   2 SEIZOENSZEGES  voor   Jarno Van Guyse - 1986 (New Heebra Lombarden)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Jurgen Roelandts - 1985 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Stijn Hoornaert - 1984 (New Heebra Moorsele)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Jérome Baugnies - 1987 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Sander Cordeel - 1987 (Balen B.C.)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Anthony Van Den Berghe - 1984 (Davo)

  14-07-2007 om 13:51 geschreven door kenny


  13-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIE PAKT BRONS OP EK-PLOEGENACHTERVOLGING !!!

  EK-brons voor België in ploegenachtervolging !!!


  Onze Belgische achtervolgingsploeg heeft op de Europese baankampioenschappen in Cottbus de bronzen medaille veroverd. In de kleine finale haalde het Belgische viertal het van Nederland.

  Dominique Cornu, Kenny De Ketele, Jonathan Dufrasne en Tim Mertens klokten af in 4:17.87. Nederland deed net iets langer over de 4 km: 4:18.26.

  Het goud was zoals verwacht voor topfavoriet Groot-Brittannië, het zilver voor Rusland.

  Voor de Belgische ploeg is dit na het goud van Dominique Cornu de tweede medaille op het EK in Cottbus.

  Uitslag finales:
  1. Groot-Brittannië - 4:12.196
  2. Rusland - 4:20.590
  3. België - 4:17.87

  (Dominique Cornu - Kenny De Ketele - Jonathan Dufrasne - Tim Mertens)
  4. Nederland - 4:18.26
  (Ismael Kip - Pim Ligthart - Wim Stroetinga - Sipke Zylstra)

  Bron : Wielerbond Vlaanderen

  13-07-2007 om 23:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 13/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 13°Seizoenszege van 2007 !!!!

  VRIJDAG 13/07/2007 – EVERGEM-BELZELE (O) – Elite z/c + Beloften – 70 Km – 01h46min

  Aantal deelnemers : 37

  1. Gediminas Bagdonas
  2. Aidis Kruopis op 26"
  3. Stijn Minne
  9. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   

  13/07/2007 – GEEL (A) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  13/07/2007 – INGELMUNSTER (W) – Elite z/c + Beloften – 106,7 Km – 02h35min

  Aantal deelnemers : 59

  1. Jacob Sutherland
  2. Kristof Vercouillie
  3. Tony Bracke
  7. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 39"
   

  13/07/2007 – ST.KATELIJNE-WAVER (A) – Elite z/c + Beloften – 120 Km – 02h50min

  Aantal deelnemers : 54

  1. David Willemsens
  2. Geert Van Crombruggen op 38"
  3. Dejan Aistrup
  9. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  14. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters) op 1'35"
   

  13/07/2007 – VRASENE (O) – Elite z/c + Beloften – 113 Km – 02h37min

  Aantal deelnemers : 57
  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Marius Bernatonis
  3. Ramunas Navardauskas op 30"
  5. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
  8. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  12. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'47"
  13. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde VZW)
  14. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)
  16. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  17. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 6'00"
  18. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
  20. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)
  22. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 8'00"
  24. Stefan Suy uit Waasmunster (Xcluziv C.T)
  25. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)
  27. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  28. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike)
  30. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)

   

  13-07-2007 om 23:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZONDAG 15/07 , MAANDAG 16/07 , DINSDAG 17/07 EN DONDERDAG 19/07/2007
  waod

  ZONDAG 15 JULI 2007 - VRASENE  - Café Sleutelhof - Brugstraat 39

   Locatie Brugstraat 39 - Vrasene

  INWONERS       14:00         52 Km       8 Ronden

   

  A / B                 16:00         78 Km      12 Ronden     ‘OPEN’ Kampioenschap van België

   

  ZONDAG 15 JULI 2007 - WILRIJK - Sportcomplex Ter Beke - Moerelei 117
   Locatie Moerelei - Wilrijk


  G / G+

  13:00

  48 Km

   12 Ronden

   F2

  13:02

  48 Km

   12 Ronden

  F1

  14:30

  52 Km

   13 Ronden

  E / E+

  14:32

  52 Km

   13 Ronden

  C / D

  15:58

  56 Km

   14 Ronden

   

   

   

   

  MAANDAG 16 JULI 2007 - ZANDVLIET - De Keyserhoeve

   Locatie De Keyserhoeve - Zandvliet

  INWONERS   19:00       ?? Km      ?? Ronden


  DINSDAG 17 JULI 2007 - OOSTAKKER -
  Café ‘t Reintje - Bredestraat
   Locatie Bredestraat - Oostakker


  G / G+

  13:30

  48 Km

   8 Ronden

  F2

  13:32

  48 Km

   8 Ronden

  F1

  15:00

  60 Km

  10 Ronden

  E / E+

  15:02

  60 Km

  10 Ronden

  C / D

  16:30

  66 Km

  11 Ronden

  A / B

  16:32

  66 Km

  11 Ronden

   

   

  DINSDAG 17 JULI 2007 - ZANDVLIET - De Keyserhoeve

   Locatie De Keyserhoeve - Zandvliet

  INWONERS   19:00       ?? Km      ?? Ronden


  DONDERDAG 19 JULI 2007 - LAARNE -
  Café ‘t Sas - Zandstraat

   Locatie Zandstraat - Laarne  


  G / G+

  13:30

  47 Km

  14 Ronden

  F2

  13:32

  47 Km

  14 Ronden

  F1

  15:00

  53 Km

  16 Ronden

  E / E+

  15:02

  53 Km

  16 Ronden

  C / D

  16:30

  60 Km

  18 Ronden

  A / B

  16:32

  60 Km

  18 Ronden

  13-07-2007 om 21:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR DONDERDAG 12/07 , ZATERDAG 14/07 , ZONDAG 15/07 EN WOENSDAG 18/07/2007

  vwf

  DONDERDAG 12 JULI - MALDEREN (1840) - Lippelostraat 106 - Garage Modern Verdonck Fiat

   

  E-cat 16h
  FG-cat 16h01
  C-cat 17h30
  D-cat 17h31
  A-cat 19h
  B-cat 19h01

  ZATERDAG 14 JULI - APPELS-DENDERMONDE (9200) - Hoofdstraat - Café Half Af

  Let op de starturen !!

  E-cat 12h30
  FG-cat 12h31
  C-cat 14h
  D-cat 14h01
  A-cat 15h30
  B-cat 15h31

  ZONDAG 15 JULI - WICHELEN (9260)- Paepestraat 165 - Café 't Fonteintje
  PK Oost-Vlaanderen

   

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  WOENSDAG 18 JULI - BRAKEL-ELST (9660) - Gentstraat 59 - Taverne

  E-cat 14h
  FG-cat 14h01
  C-cat 15h30
  D-cat 15h31
  A-cat 17h
  B-cat 17h01

  13-07-2007 om 21:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 13/07/2007

  RONDE VAN HET WAASLAND MTB ZONDAG IN SINAAI

   

  De zomereditie van de Ronde van het Waasland voor mountainbikers kent enorm succes. Tot hiertoe kon Dirk Cornu reeds meer dan 3500 bikers begroeten.Nu de vakantiemaanden gestart zijn, worden ook weer bijzonder veel deelnemers verwacht.

  De 6de rit wordt zondag 15 juli gereden te Sinaai aan de Stenenmuur waar de formaliteiten plaatsvinden in de feesttent.Het wordt er de 9de editie van de “Waaslandse Bossen”.

  Er kan gestart worden vanaf 8u en dat tot 10.30u. De afstanden bedragen 28 en 48 km. Info op tel.: 0498.11.36.19.

  Zeggen we ook reeds dat de 7de rit op zondag 22 juli wordt gereden te Waasmunster waar een feesttent zal staan ter hoogte van de brandweerkazerne in de Nijverheidslaan.Afstand 25 en 45 km, start van 8u tot 10.30u

  De 8ste rit is weer voor Sinaai in de Leebrugstraat op zondag 29 juli. Dan wordt daar de “Memoprial Eddy Moens” gereden.

   

  Algemene Ronde info : RONDE VAN HET WAASLAND editie 2007 voor mountainbikers    www.rondevanhetwaasland.be

  Dgereden. Eddy Moens"ai in de Leebrugstraat op zondag 29 juli. randweerkazerne in de Nijverheidslaan.legd.g eelnameprijs:  3,5 euro(verzekerden) en 4euro (onverzekerden) (-16 j. 2 euro) per rit met inbegrepen douches, bikewas, prijzenpot EINDHAPPENING, bevoorradingen.

  INFO: tel. 03/775.08.49

  Reservering huur MTB's: 03/7754345
  Op het PK tijdrijden in Oudenaarde op de 'trekweg' langs de Schelde reden ook de nieuwelingen hun 15,1 km. De uitslagen van de Bodysollers van CT Menen: 6de Tim Vanspeybroeck (Bellem), 7de Gijs Van Hoecke (Zaffelare), 8ste Andres Pieters (Grembergen), 9de Glenn De Ridder (Steken), 10de Moreno De Pauw (Sint-Pauwels) 16de Jeffrey Herrebaut (Zele)
  Nico Debaes 03

  Deze avond rijdt Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) zijn laatste wedstrijd bij de elite zonder contract te Ingelmunster.

  Nico :”Ik sukkel al heel het jaar met altijd iets zoals rugpijn en kan niet meer zo goed recupereren zodat ik die beslissing heb genomen.Het niveau stijgt elk jaar en als ik iedere koers moet wachten, totdat er een groepke wegrijdt zodat het hoge tempo een beetje mindert en dan kom ik erdoor.Zo heb ik er ook niet veel plezier meer aan en als je een hobby uitoefent moet je het graag doen.

  Ik zal wel nog blijven fietsen want ik fiets graag maar niet meer zo intens”.

   

  Bij deze wensen we Nico het allerbeste toe na zijn wielercarrière !!!!!


   

  TEKST: Flor Van de Velde & Kenny

  13-07-2007 om 20:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUDYCO TEAM KLAAR VOOR JEUGDWERKING !!!!!!

  RUDYCO CYCLING TEAM IS KLAAR VOOR JONGERENWERKING

   

  Het bestuur van het Hamse Rudyco Cycling Team heeft alle ingrediënten voor een jongerenwerking klaar. Eind juni was er een eerste vergadering met het bestuur en de nieuwe krachten. De bedoeling is nu om in juli en augustus uit te kijken naar kandidaat-leden en om ook de nodige sponsoring te vinden.

  Rudyco is nu op zoek naar jongens en meisjes tussen 11 en 14 jaar die willen beginnen met het wielrennen.Zo kan in 2008 meteen begonnen worden met het jeugdteam. De rekrutering van de jonge krachten richt zich naar het Waasland en de Denderstreek.

  Rudy Cornelis en zijn medewerkers waarbij ook de erg bekwame Luc Rooms, die samen met Reinout Van Schuylenbergh het boekje “Sneller Sprinten” schreef, wil de jongeren laten proeven van alle wielerdisciplines, weg, mountain-bike, piste, BMX.

  Ervaren trainers en begeleiders zullen alles aanleren over training, fietstechniek, tactiek. Nu al staat vast dat de leden op mini-stage zullen gaan en ook over ’s lands grenzen een kijkje zullen gaan nemen. Het is de bedoeling om de rennertjes veel wielerplezier te bezorgen in een toffe ploeg.


  ROOMS LUCbew13.7

  Luc Rooms de gedreven kracht achter de oprichting van het Jeugdteam bij Rudyco Hamme.

   

  Wie er zin in heeft kan zich melden bij Rudy Cornelis, Slangstraat 50 te Hamme ofwel een mail sturen naar rudycocyclingteam@hotmail.com

  Het is ook de bedoeling om binnenkort een infoavond te houden waarop alles in detail zal worden uitgelegd.

   

   

  TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde

   

  13-07-2007 om 20:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIE HAALT KLEINE FINALE OP EK-PLOEGENACHTERVOLGING

  België haalt kleine finale op EK-ploegenachtervolging


  Onze Belgische pisteploeg is goed op dreef op de Europese baankampioenschappen. Na het goud van Cornu zit er een tweede medaille in. Onze achtervolgingsploeg plaatste zich immers voor de strijd om het brons. Onze jongens nemen het daarin vanavond op tegen onze noorderburen.Er kwamen veertien landen aan de start van de ploegenachtervolging. België klokte met het kwartet Cornu-De Ketele-Dufrasne-Mertens een vierde tijd (4:21.940), goed voor een plaatsje in de strijd voor het brons tegen Nederland dat deze morgen een 4:19.250 neerzette.

  De finale zal gaan tussen het oppermachtige Groot-Brittannië (4:12.890) en Rusland (4:18.946).

  Uitslag kwalificaties ploegenachtervolging:
  1. Groot-Brittannië - 4:12.890
  2. Rusland - 4:18.946
  3. Nederland - 4:19.250
  (Ismael Kip - Pim Ligthart - Wim Stroetinga - Sipke Zylstra)
  4. België - 4:21.940
  (Dominique Cornu - Kenny De Ketele - Jonathan Dufrasne - Tim Mertens)

  5. Italië - 4:23.444
  6. Duitsland - 4:24.135
  7. Oekraïne - 4:24.514
  8. Polen - 4:24.705
  9. Spanje - 4:27.230
  10. Frankrijk - 4:29.987
  11. Zwitserland - 4:30.589
  12. Denemarken - 4:36.202
  13. Ierland - 4:37.066
  14. Griekenland - 4:41.253

  Bron : Wielerbond Vlaanderen

  13-07-2007 om 20:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE GISTEL VAN DONDERDAG 12/07/2007

  12/07/2007 – GISTEL – Elite z/c + Beloften

   

  BUITENLANDERS PAKKEN DE ZEGES


  GISTELaankomstbew13.7 

  Marius Kukta wint de spurt vóór Jelle Hanseeuw en Romain Zingle.


  GISTELkuktabew13.7

  Exclusief voor Polderrenners: portret van Kukta die zijn eerste zege boekte.


  Als we de uitslagen nagaan dan stellen we vast dat bij de elite z.c en de beloften de buitenlanders gretig koersen. De Litouwers komen vooral in beeld. Dat was ook donderdag weer zo in Gistel waar de Koninklijke Sportclub 60 renners mocht verwelkomen. Bij hen ook Hoop op Zegen – rijder Benjamin Paridaens uit Bornem en Zelenaar Stijn De Vriese.

  Nadat twee auto’s waren weggesleept, kon met zeven minuten “retard” begonnen worden aan de 17 ronden of 116,45 km. ’t Was regenachtig en daar waren dan ook weer de valpartijen.

  In de 2de ronde gingen Nico Kuypers, Geoffrey Demeyere en Frederik Toortelboom aan de haal. Al snel kwam ook Romain Zingle vooraan aansluiten. De achtervolgers heetten Jelle Hanseeuw, Franky Dereeper en Gedeminas Kaupas (Lithouwen).

  Na een 25 km kwamen de 3 aansluiten bij de 4 leiders. Een mooie kopgroep werd gevormd. Hun maximale voorsprong na 7 ronden bedroeg 1'08". Toen het peloton wakker werd begon de voorsprong gauw te minderen. Met nog 6 ronden te gaan hadden ze maar 20 seconden meer. Nog vijf renners overbrugden die kloof en zo kwamen we aan twaalf leiders.

  Lithouwer Marius Kukta viel aan en nam direct voorsprong. De achtervolging werd ingezet door Kristof Dereeper en Gedeminas Kaupas en op 3 ronden van het einde sloten zij aan: vier leiders.Maar hun voorsprong bedroeg maar een handvol seconden en op 2 ronden van het einde reden ze met tien in de spits: Dirk Clarysse, Geoffrey Demeyere, Kristof Dereeper, Jelle Hanseeuw, Gedeminas Kaupas, Marius Kukta, Nico Kuypers, Stijn Nauwynck, Frederik Toortelboom en Romain Zingle

  Dat de winnaar onder hen moest gezocht worden, was nu wel duidelijk. De andere renners werden ver achteruit geslagen. Bij het ingaan van de laatste ronde plaatsten Romain Zingle, Jelle Hanseeuw en Marius Kukta een snedige demarrage. Niemand was nog in staat om de aansluiting te vinden. In de spurt haalde Marius Kukta zijn eerste overwinning van het seizoen. Jelle Hanseeuw werd 2de en Romain Zingle 3de. Een 30 seconden later werd Kristof Dereeper 4de, Stijn Nauwynck 5de, Nico Kuypers 6de, Geoffrey Demeyere 7de, Frederik Toortelboom 8ste, Gedeminas Kaupas 9ste,

  Dirk Clarysse 10de en Stijn De Vriese werd 20ste.

   

  Tussen haakjes gezegd, de wedstrijd in Hoegaarden werd gewonnen door Sergei Kudenfov en dat was een Rus en dat nadat de dag voordien, de Litouwer Gediminas Bagdonas de Grote Prijs van de Stad Geel al won. Ei zo na was het ook in Sinaai al raak maar daar was natuurlijk een superieure Guy Smet van de partij om winst te pakken. Maar de Litouwer Ramunas Navardauskas won daar toch vlot de spurt voor de 2de plaats. Goe bezig de buitenlanders!

   

  GISTEL devriesebew13.7

  Zelenaar Stijn De Vriese die 20ste werd, op 60 deelnemers.


  GISTELparidaensbew13.7

  Benjamin Paridaens zette ook aan in Gistel


  TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

  13-07-2007 om 20:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU WINT GOUDEN MEDAILE OP EK !!!!!

  DOMINIQUE CORNU wint EK-goud individuele achtervolging !!!


  cornu-goud


  Op het Europees Kampioenschap op de piste voor beloften in het Duitse Cottbus heeft Dominique Cornu uit Beveren goud behaald in de individuele achtervolging. Onze landgenoot versloeg in de finale de Moldaviër Alexandr Pliuschin. De Predictor-Lotto-renner was over de 4 km ruim anderhalve seconde sneller dan zijn opponent. Proficiat Dominique!

  Finale:

  1. Dominique Cornu (BEL) 4:37.319
  2. Alexandr Pliuschin (MDA) 4:39.161

  13-07-2007 om 20:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 12/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan KRISTOF GODDAERT uit St.Gilis-Waas met zijn 4°Seizoenszege van 2007 !!!

  DONDERDAG 12/07/2007 – OUDENAARDE (O) -
  Prov. Kampioenschap Tijdrijden

  Elite z/c - Aantal deelnemers : 10
  1. Steven Thijs
  2. Tony Bracke
  3. Stieven Galle
  8. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond)
  9. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  Beloften - Aantal deelnemers : 21
  1. KRISTOF GODDAERT uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  2. Steven Van Vooren
  3. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo)
  4. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden)
  6. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  Juniores - Aantal deelnemers : 54
  1. Jens De Langhe
  16. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes)
  20. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra R.T)
  26. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
  27. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  Dames Elite - Aantal deelnemers : 14
  1. Lensey Debboudt
  2. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  9. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
  10. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  12. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)

  Dames Juniores -  Aantal deelnemers : 7
  1. Jolien D'Hoore
  6. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)

  Dames Nieuwelingen - Aantal deelnemers : 4
  1. Jurrina Duprez

  Nieuwelingen 2°Jaars - Aantal deelnemers : 46 - 15 Km
  1. Sean Van De Waeter

  6. Tim Vanspeybroeck (C.T.Menen)                       21.18.79

  7. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)        21.19.16

  8. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)   21.19.72

  9. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)         21.22.83

  10. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)  21.26.77

  16. Jeffrey Herebaut uit Zele (C.T.Menen)              22.06.10

  20. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  26. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
  27. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra R.T)
  33. Jeroen Van De Vijver uit Eksaarde (Hudiko Waasland)
  35. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)
  37. Bjorn Verhoeven uit Wetteren (Hudiko Waasland)

  Nieuwelingen 1°Jaars - Aantal deelnemers : 29
  1. Bart Baele
  19. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  23. Jens Saey uit Moerbeke (Hudiko Waasland)

  12/07/2007 - GISTEL (W) - Elite z/c + Beloften - 116 Km - 02h40min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Marius Kukta
  2. Jelle Hanseeuw
  3. Romain Zingle
  20. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
   

  12/07/2007 – VORSELAAR (A) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – 88 Km – 01h56min

  Aantal deelnemers : 79
  1. Hans Laureyn
  2. Klaas Stijnen
  3. Kurt Diels

  13-07-2007 om 20:18 geschreven door kenny


  12-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR VRIJDAG 13/07 , ZATERDAG 14/07 , ZONDAG 15/07 EN MAANDAG 16/07/2007

  WIELERKALENDER

   

  Vrijdag 13 juli wordt het weekend al ingezet met een leuke wedstrijd voor elite z.c. en U23 te Vrasene. Een avondwedstrijd die altijd goed is voor ruime publieke belangstelling én een Guy Smet die komt om er te winnen. Alle koersformaliteiten vinden plaats in café Sleutelhof in de Brugstraat. De start is om 18u voorzien en de renners moeten er 12 ronden of 113 km rijden. Vorig jaar waren er 51 deelnemers en Guy Smet won.

  Zaterdag 14 juli, half van de maand juli en dat betekent traditioneel ons naar de Stenenmuur in Sinaai verplaatsen. Deze keer mogen alleen de beloften of de U23 er starten. Geen elite z.c. zoals vorig jaar toen er 51 deelnemers waren en Mindaugas Goncaras er zijn 5de zege kwam meepikken. Ze schrijven in, in de feesttent en rijden vanaf 15u een wedstrijd van 110 km of 20 ronden. Het zou wel eens volle bak kunnen zijn in Sinaai want er is maar één koers voor beloften op die dag.

  Zondag 15 juli komen de nieuwelingen naar de Stenenmuur Sinaai.Vorig jaar was dat niet zo. Het schijnt dat die koers er is gekomen omdat ze daar verbod hebben gekregen een koers met grasmachines te geven. Hoe dan ook de nieuwelingencategorie trekt bijzonder veel volk aan en het Waasland heeft zelf een klein legertje van nieuwelingen. Al zijn er in Oost-Vlaanderen nog een viertal andere nieuwelingenkoersen en in Willebroek rijden ze in afwachting van de Omloop der Vlaamse Gewesten. In Sinaai wordt de start gegeven om 15.30u voor 66 km of 12 ronden.

  Maandag 16 juli staat aan de Stenenmuur te Sinaai wedstrijd nummer 3 gepland. En die is voorzien voor Elite z.c. én beloften. Start om 15u voor 110 km of 20 ronden. Vorig jaar waren er jammer genoeg maar 27 deelnemers en de wedstrijd werd gewonnen door een jongen uit de buurt, Francis Geldof.


  Guy Smet 13 (Vrasene)

  Guy Smet is er klaar voor om in Vrasene (vrijdagavond) en in Sinaai (maandag) een gooi te doen naar een nieuwe zege.


  Francis Geldof 01

  Vorig jaar aan de Stenenmuur: Francis Geldof won.

   


  SAMENSTELLING EN FOTO’S : fvdv

   

   

  12-07-2007 om 21:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE GEEL VAN WOENSDAG 11/07/2007

  WOENSDAG 11/07/2007 – GEEL – Dames Elite

   

  WINST VOOR ILSE GELDHOF, ILSE FIERS KNAP ZESDE !!!!

   

  GEELDAMaankomstbew11.7                       GEELDAM interviewbew11.7

  De aankomst van Ilse Geldhof in Geel.    Speaker Niko De Muyter stelde in Geel de vragen aan,
                                                                    Ilse Geldhof


  De Grote Prijs Colnago van Veloclub Sint Dimpna te Geel werd gereden door 68 elite -rensters die 23 ronden van 3,6 km of 82.8 km, moesten verwerken.

  Melissa Huyghe (Breendonk), Ilse Fiers (Waasmunster), Nancy Van Den Brande (Puurs), Natasja Nobels (Grembergen) en Benelux Team rensters Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Katrien Aerts (Merksplas), Patricia Thys (Hoboken), Ines Claes (Beveren) en Sofie De Nys (Gentbrugge) waren de streekrensters.

  De eerste 2 ronden reed Sjoukje Dufoer voorop maar met 5 sec kan je niet veel bereiken als het peloton aandachtig rijdt. In de 3 ronde was dus alles te herdoen. Ilse Geldhof, altijd goed voor een paar aanvallen, deed dat nu ook weer en ze kreeg de Ierse Kampioene Siobhan Dervan mee. Ze deden het uitstekend en toen er een tegenactie kwam van Lien Beyen en Judith Helmink (Nederland) liet het peloton hen niet gaan.

  Het leidersduo Geldhof - Dervan reed 'rustig' verder en pogingen om de kloof te dichten mislukten. Ook deze van Martine Bras en terug Sjoukje Dufoer  en daarna deze van Catherine Delfosse en Kim Vermeiren. Het volgende duo Helen Wyman en Sylvia Debboudt waagde nog eens een kans maar het

  was hopeloos. Het peloton liet niemand meer rijden en bovendien waren Ilse Geldhof en Siobhan Dervan ook wel iets te sterk.

  Het was bijzonder lovenswaardig dat Liesbet De Vocht bij het ingaan van de laatste ronde haar kans nog ging om alsnog op het podium te kunnen staan.

  In de spurt om de zege kende Ilse Geldhof totaal geen probleem met Siobhan Dervan. Zij behaalde haar 5de zege van het seizoen. Liesbet De Vocht kwam 26 seconden na de winnares als 3de over de meet. De pelotonspurt werd gewonnen door Moniek Rotmensen (Nederland) voor Martine Bras (Nederland), Ilse Fiers (6de), Helen Wyman (7de-GBR), Anja Nobus (8ste), Cherise Taylor (9de -Zuid-Afrika) en Lindsey Sticker 10de).

  Melissa Huyghe werd 16de, Ilse Van De Pontseele 20ste, Ines Claes 24ste, Sofie De Nys 28ste, Natasja Nobels 37ste, Katrien Aerts 63ste en Patricia Thys 64ste.

  Ilse Fiers, wist voor de start nog te vertellen dat ze sukkelde met de rug. Ze had zo al een tijdje minder kunnen trainen en wist niet hoever ze zou geraken. Haar 6de plaats is dan ook knap en onderstreept nog maar eens dat ze aan een goed seizoen bezig is.

   

  GEELDAMfiersbew11.7

  Ilse Fiers (Waasmunster) was als 6de de beste uit de Polderrennersregio

  GEELDAM pelotonspurtbew11.7

  Zo won Moniek Rotmensen de pelotonspurt voor landgenote Martine Bras en Ilse Fiers  TEKST : fvdv


  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

  12-07-2007 om 21:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG TOPCOMPETITIEWEDSTRIJD TE GEEL VAN WOENSDAG 11/07/2007

  WOENSDAG 11/07/2007 – GEEL - Elite z/c + Beloften

   

  BAGDONAS VAN SINAAI NAAR WINST IN TOPCOMPETITIE


  GEELU23 aankomstbew12.7                                    

  De Litouwer Gediminas Bagdonas bleef licht voorop.   

  GEELU23podiumbew12.7

  Het podium te Geel: vlnr: Aidis Kruopis (2de), winnaar Bagdonas, Maxime Vantomme (3de) en leider Kenny Van der Schueren.


  De Litouwse belofte, de 21-jarige Gediminas Bagdonas van het team Klaipeda, heeft in Geel de topcompetitiekoers gewonnen. Hij reed maandag nog in Sinaai de avondwedstrijd en werd er 4de.

  Met 185 renners werd de start genomen voor deze Grote Prijs Stad Geel. Ze dienden 1 grote ronde van 117,4 km en 4 plaatselijke ronden van 12,4 km ofwel 167,1 km af te leggen.

  Bjorn Coomans (Puurs), Steven De Decker (Zele), Thomas De Gendt (Beveren-Waas), Anthony Van Den Berghe (Sinaai), Sven Wielandt (Beveren-Waas), Lieven Dieleman (Zele), Willem De Greyt (Sinaai), Thibault Koppen (Beveren-Waas), Nicky De Wit (Lokeren), Gregory Franckaert (Kallo) en Eddy Van Acker (Zele) waren de streekrenners.

  Kenny Van Der Schueren startte met de leiderstrui.

  De eerste aanvalspoging kwam op naam van 6 renners : Jeremy Honorez, Pascal Van Renterghem,

  Giovanni Pommelaere, Sjoerd Timmermans (Nederland), Nick Rentmeester (Nederland) en Santiago Rosell (USA). Maar hun liedje was snel uitgezongen en dat gold ook voor een hele reeks andere aanvallen. Kortom, ’t was moeilijk om weg te geraken.

  Op het einde van de grote ronde kwamen 10 renners aan de leiding : Frederiek Nolf, Nicky Cocquyt, Kevin Van Den Eeckhout (winnaar in 2006), Kevin Maene, Sébastien Delfosse, Niels Van Gansen, Jeroen Van Schelven, Tom Vermeiren, Nick Rentmeester en Ramunas Navardauskas.

  Zij begonnen dan ook met een kleine voorsprong aan de plaatselijke ronden. De rest van het deelnemersveld lag verbrokkeld in verschillende pelotons.

  Mooi werk werd getoond door Maxime Vantomme en Jelle Hanseeuw in de tweede plaatselijke ronde want zij konden de kloof op de leiders dichten en aansluiten.

  Vooraan moest Jeroen Van Schelven lossen. Er volgden nog zeven achtervolgers met Bjorn Coomans, Jeroen Dingemans, Tim Vermeersch, Jochen Engelen, Gediminas Bagdonas, Simas Kondrotas en Aidis Kruopis  waarbij de Litouwers weer hun aanwezigheid toonden. De zeven sloten dan ook aan. Zo waren er 18 leiders. Op 38 seconden volgden Jef De Boeck, Kurt Dierickx, Pascal Van Renterghem, Lucas Persson, Dennis Kreder, Anthony Van Den Berghe, Ken Vanmarcke, David Reyniers en Stijn Bastens.

  Met nog ongeveer 25 km te gaan telden de 18 leiders 30 seconden voorsprong op de ondertussen 11 achtervolgers. Tony Goossens en Kevin Ista waren er ook nog in geslaagd om zich bij de 9 achtervolgers te voegen.

  De voorsprong van de leiders daalde voortdurend en de samensmelting van de twee groepen was nakend. Bij het ingaan van de laatste ronde was deze samensmelting een feit. Met 29 renners aan de leiding kon het nog alle kanten uit.

  De Klaipeda Litouwers waren dus mee met vier knapen. Het was dus niet verrassend dat in de laatste kilometers Gediminas Bagdonas wegsprong. Misschien had hij dat maandagavond geleerd van Guy Smet die dat in Sinaai ook deed. Bagdonas behield de kleine voorsprong.

  De spurt om de 2de plaats werd gewonnen door zijn landgenoot Aidis Kruopis, een 20-jarige Litouwer die maandagavond ook in Sinaai reed, voor Maxime Vantomme, Nicky Cocquyt 4de), Jochen Engelen (5de), Kevin Ista (6de), Kurt Dierickx (7de), Ken Vanmarcke (8ste), Tim Vermeersch (9de) en Kevin Van Den Eeckhout (10de).

  Bjorn Coomans werd 16de, Anthony Van Den Berghe 27ste en Willem De Greyt 65ste.

  Het ploegenklassement werd dan ook gewonnen door Klaipeda/Splendid Cycling Team voor Beveren 2000 en New Heebra/Lombarden.

  Kenny Van Der Schueren die vroegtijdig de wedstrijd verliet, bleef toch de leiding aanvoeren van het klassement in de topcompetitie.

   

  GEELU23pelotspbew12.7

  De groepsspurt gewonnen door Litouwer Kruopis voor Maxime Vantomme.


  GEELU23startbew12.7

  Zo stonden de 185 aan de start in Geel.
  TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

  12-07-2007 om 21:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET RUDYCO TEAM VAN DONDERDAG 12/07/2007

  RUDYCO WIELERTEAM EN MARC LAUREYS DENKEN AL AAN TOUR DE GUYANE

   

  Marc Laureys heeft met een straffe eindjump het Rudyco wielerteam uit Hamme een mooie zege bezorgd in Wachtebeke. Die zege kan ook bekeken worden in het kader van zijn deelname aan de Tour de Guyane die door Rudyco wordt gereden van 18 tot 26 augustus. Marc wil daarin ook nog eens wat tonen en zo te zien in Wachtebeke, is zijn topvorm stilaan aan het komen.

  Het is al voor de derde keer dat de Hamse club deelneemt aan deze Tour de Guyane, een negendaagse rittenkoers die gereden wordt in Frans-Guyana, gelegen vlak boven Brazilië. In de Rudyco-selectie zitten: Marc Laureys, Benny Van Buynder, Sven Blommaert, Francis Geldof, Robby Weemaes en Luc Rooms. Begeleiders zijn Achiel Laureys en Guido Haentjens.

  Secretaris Luc Rooms over deze Tour:

  -“Ook nu weer wordt het hele land doorkruist. Delegaties uit Martinique, Denemarken, Nederland, Guadeloupe, de US en ‘la Belgique’ vullen naast de andere Zuid-Amerikaanse ploegen het deelnemersveld. Op 9 dagen dienen 1.400 km worden afgelegd en een rustdag zit er niet in. Dus het zal puffen worden. Maar met een mix van ervaring en jong talent moeten we ons ginder toch kunnen laten opmerken.”

  De Tour komt uitgebreid aan bod in de media. Via www.rfo.fr kon men de vorige jaren telkens het ritverslag bekijken. Bij de digitale TV van Belgacom kan men de zender RFO (France Outre-mer) zelfs bekijken en kan alles op de voet gevolgd worden. Vorige jaren was er elke dag een tourjournaal van 20 à 30 minuten.  RUDYCO NAAR RONDE VAN NAMEN

   

  BLOMMAERT SVEN bew11.7

  Sven Blommaert die ploegkapitein is bij Rudyco in de Ronde van Namen, begin augustus.


  Van 4 tot 8 augustus neemt het Rudyco Wielerteam deel aan de Ronde van Namen. De geselecteerde renners zijn: Jurgen De Deyn, Stijn Mettepenningen, Sven Blommaert, Chris Aerts, Steven De Wilde en Robby Weemaes. Ploegleider is Wilfried Aerts.

  Die Ronde van Namen, met vijf lastige ritten, is zeker niet te onderschatten en voor de meeste aangeduide renners wordt het een ernstige ervaring.  Sven Blommaert kent het klappen van de zweep al in de Ardennen want hij reed die de ronde al als jonge belofte. Daarom heeft de ploegleiding hem ook aangeduid als ploegkapitein. Zijn tips zullen welkom zijn.

   

  TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde

   

   

   

  12-07-2007 om 21:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 11/07/2007

  In Gent – Menen voor juniores werd Nicolas Vereecken 6de. Nadat hij eerder al ten val was gekomen zette hij toch door en moeide zich nog in de massaspurt.

  Jeroen Goudket was ook vooraan aanwezig en werd 9de. Jeroen zat in de wedstrijd ook al in een ontsnapping. De renner van Sint-Anneke begint weer bijzonder sterk uit te pakken en kan dezer dagen zijn derde seizoenszege misschien presenteren. Hij won op 7 april in Nieuwkerken en op 28 april in Ottergem. Dus, tijd voor een volgende zege…

  Tekst : Flor Van de Velde

  12-07-2007 om 21:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VRASENE VAN WOENSDAG 11/07/2007

  WOENSDAG 11/07/2007 – VRASENE - Juniores

   

  VIJFDE ZEGE VOOR BRIAN LIGNEEL IN VRASENE

   

  De junioreswedstrijd in Vrasene kreeg maar liefst 100 deelnemers aan de start. Ze moesten 10 ronden rijden.

  Jeroen Serverius uit Kieldrecht was de eerste aanvaller  maar verder dan een handvol seconden kwam hij niet. Alles kwam terug samen. Als er renners even voorop geraakten dan was dat een gevolg van een premiespurt. In de 5de ronde  reden zo Gert Jan Van Ham en Dave Lens even vooruit.

  Pas in de 7de ronde werd het ernstiger toen de Litouwer Darius Dzervus, de Nederlander Ferdinand Boogaard en Michaël Savo een vlucht opzetten. Toen ook het drietal Brian Ligneel, Sander Stiegelis en Willem Wauters meededen, werd het meteen een definitieve zet in de wedstrijd. In de voorlaatste ronde overbrugde Kevin Eeckhout nog de 15 sec achterstand en sloot eveneens vooraan aan. Met zeven werd dus de finale ingereden.

  De sprint voor de zege was een aangelegenheid tussen Ligneel en Stiegelis. Bijzonder spannend en zelfs op de camerabeelden kon maar net gezien worden dat Ligneel (Kaster- Bodysol-CT Menen) met enkele centimeters won. Stiegelis dus 2de en daarna werd Michael Savo 3de, Willem Wauters 4de en Ferdinand Boogaard 5de.

  Voor Brian Ligneel, ploegmaat van Nicolas Vereecken bij Bodysol, was het de 5de zege. Het was van 3 juni in Ruiselede geleden dat hij nog won.

  In Vrasene reden nog 78 renners de koers uit.

   

  TEKST : fvdv

  12-07-2007 om 21:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 11/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 12°Seizoenszege van 2007 !!!

  WOENSDAG 11/07/2007 – GEEL (A) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  11/07/2007 – HOEGAARDEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h40min

  Aantal deelnemers : 120

  1. Sergei Kudentsov
  2. Kurt Van Goidsenhoven
  3. Guy Van Broekhoven
   

  11/07/2007 – MENEN (W) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – 84 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 64

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Tom Schotte op 06"
  3. Rino Vantomme op 10"
  4. Joeri Versteele
  5. Thierry Declercq op 20"
   

  11/07/2007 – GENT-MENEN (W) – Juniores – 119 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 154
  1. Thomas Chamon
  6. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  9. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)
  62. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)
  76. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T)


  11/07/2007 – VRASENE (O) – Juniores – 94 Km – 02h18min

  Aantal deelnemers : 100

  1. Brian Ligneel
  2. Sander Stiegelis (Isorex C.T)
  14. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren) op 20"
  16. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  17. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  19. Kenneth Marien uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
  24. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T)
  30. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  35. Nando Pieters uit Zwijndrecht (La Bicycletta)
  37. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  44. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  45. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  46. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  48. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
  49. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  52. Jonas Van Buynder uit Temse (WAC-Team)
  56. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  58. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  61. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS)
  65. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
  71. Wim Van De Wiele uit Zeele (Hoop Op Zegen Beveren)
  73. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
  76. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team)
   

  11/07/2007 – GEEL (A) – Dames Elite – 82,8 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 68

  1. Ilse Geldhof
  6. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 39"
  8. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  16. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
  20. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  24. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  37. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  63. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
  64. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team) 


  11/07/2007 – BALEN (A) – Nieuwelingen – 66 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 69

  1. Jeroen Giesberts
   

  11/07/2007 – VLIERZELE (O) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Joeri Stallaert
  8. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T)
  10. Joey de Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  12. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  15. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  16. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  18. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
  24. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  26. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
  30. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf) 

  12-07-2007 om 21:45 geschreven door kenny


  11-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU MORGEN IN FINALE EK INDIVIDUELE ACHTERVOLGING !!!!

  DOMINIQUE CORNU naar EK-finale individuele achtervolging !!!


  Op het Europees Kampioenschap op de piste voor beloften in het Duitse Cottbus heeft Dominique Cornu zich in de individuele achtervolging geplaatst voor de finale van morgen. In zijn halve finale versloeg hij de Brit Steven Burke.


  cornu-kl


  In de finale komt de Waaslander morgenavond uit tegen de Moldaviër Alexandr Pliuschin die eerder op de dag de beste tijd reed in de kwalificaties en ook in de halve finales de snelste tijd klokte.

  Steven Burke behaalde het brons.

  Halve finales van 11/07/2007
  1. Alexandr Pliuschin (MDA) 4:50.075
  2.
  Dominique Cornu (BEL) 4:50.582
  3. Steven Burke (GBR) 4:51.853
  4.
  Vitaliy Shchedov (UKR) 4:54.227

  Bron : Wielerbond Vlaanderen

  Auteur: Jos Smets

  11-07-2007 om 22:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE MENEN VAN WOENSDAG 11/07/2007

  WOENSDAG 11/07/2007 – MENEN (W) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften

   

  GUY SMET MET EEN DRIE OP DRIE EN METEEN ZIJN 12DE OVERWINNING VAN HET SEIZOEN !!!!


  koers guy 11 juni 2007 menen 011 

  Guy Smet op het podium met zijne kleine Kampioen Yaxano die nu al aan het oefenen is voor later en dat tussen zijn 2 zussen !!!!!

  Wegens weinig alternatieve wedstrijden trok Guy Smet naar het West-Vlaamse Menen om daar een wedstrijd over 84 Km te betwisten.

  Er kwamen 64 renners hun rugnummer afhalen waaronder toch veel bekende namen zoals Declercq , Mahieu , De Munster enz….

  Aangezien Guy zulke wedstrijden maar zeer sporadisch rijdt was hij alweer de man in het vizier en kreeg gans de koers iedereen op zijn wiel.

  Met nog 3 ronden te gaan ontstond een kopgroep van 4 renners met uiteraard Guy Smet , Rino Vantomme , Tom Schotte en Joeri Versteele.

  In de laatste ronde trok Guy Smet uit Kruibeke er alleen op uit en behaalde zo verdiend zijn 12de overwinning en meteen ook 3 zeges op 4 dagen tijd.

  koers guy 11 juni 2007 menen 006
  De goede ontsnapping met Vantomme , Guy Smet , Schotte en Versteele.

  11-07-2007 om 22:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 11/07/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Joris De Jonghe vertrokken Woensdag om 14h00 aan ’t Schuurke te Beveren 9 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit naar ’t HELLEGAT.

  Vandaag een zeer strakke tegenwind en dit tot aan het ’t Hellegat maar genoeg “sterke beren” aanwezig om het tempo hoog te houden.

  Maar een regenbui thv Absdale zorgde voor een zware valpartij onderweg waarbij 3 renners betrokken geraakten.
  In een bocht op een vettige plek sloeg het voorwiel van Koen Apers weg met als gevolg Koen tegen het asfalt gevolgd door Jan Vlegels die de zwaarste smak maakte en Alexander De Keersmaecker die ook kennis maakte met het asfalt.
  Joris De Jonghe kon nog net ontwijken en reed over het voorwiel van Koen Apers wiens voorband gewoon stuk sprong.
  Gelukkig was Dr.Frank De Winter van de partij om de eerste zorgen toe te dienen want Jan voelde zich draaierig en moest even gaan liggen.
  Al bij al liep het goed af en kon iedereen mits wat schaafwonden terug vertrekken en de rit uitrijden.

  Het gemiddelde van vandaag bedroeg toch nog 35,5 Km/h en dat over 95 Km.

  Wie reden vandaag mee : Joris De Jonghe , Koen Maris , Koen Apers , Dr.Frank De Winter , Jan Vlegels , Alexander De Keersmaecker , Gunther De Cock , Adrien Maes (tot Absdale wegens koers morgen) en Kenny Janssens.

  11-07-2007 om 20:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU IN DE HALVE FINALE EK INDIVIDUELE ACHTERVOLGING

  Dominique Cornu plaatst zich voor halve finale EK piste !!!


  Op het Europees Kampioenschap op de piste voor beloften in het Duitse Cottbus heeft Dominique Cornu zich in de individuele achtervolging geplaatst voor de halve finale. (11/07/2007)


  070223-cornu

  In die halve finale neemt de Waaslander uit Beveren het vanavond op tegen de Brit Steven Burke. De tweede halve finale gaat tussen Alexandr Pliuschin en Vitaliy Shchedov. De twee winaars van de halve finales rijden morgen de finale. De renner met de best verliezende tijd pakt het brons.  

  Uitslagen reeksen individuele achtervolging EK Piste Cottbus U23:
  1 Pliuschin Alexandr (MDA) 4.36.00
  2 Cornu Dominique (BEL) 4.36.25
  3.
  Burke Steven (GBR) 4.41.17
  4 Shchedov Vitaliy (UKR) 4.41.34
  5 Trusov (RUS) 4.41.52
  6. Gretsch Patrick (GER) 4.41.55
  11.
  Mertens Tim (BEL) 4.46.35


  Bron : Wielerbond Vlaanderen

  11-07-2007 om 19:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE WACHTEBEKE VAN DINSDAG 10/07/2007

  DINSDAG 10/07/2007- WACHTEBEKE – Elite z/c + Beloften

   

  MARC LAUREYS WINT WEDSTRIJD EN DE TWEEDAAGSE !!!!


   WACHTEB aankomst laureysbew10.7         WACHTEB bloemen bew 10.7

  De zegevierende Marc Laureys.          Naast Marc Laureys (rechts) vader Achiel, zelf ook een ex-renner.


  Te Wachtebeke Oudenburgse Sluis lag de organisatie in handen van Wielercentrum - Wachtebeke.

  43 renners kwamen opdagen voor 14 ronden van 8,5 km. of 119 km.

  De streekrenners waren massaal aanwezig met Bart Baeyens (Overmere), Gunther Van Driessche (Lokeren), Stefan Ott (Waasmunster), Stijn Gide (Waasmunster), Pieter Clement (Zele), Andre Van Geertsom (Sint-Niklaas), Sam Christiaens (Sint-Gillis-Waas), Marc Laureys (Sint-Niklaas), Geert Smet (Sint-Niklaas), Benjamin Paridaens (Bornem), Gunter Sterck (Stekene), James Fruytier (Moerbeke-Waas), Tom Van De Winckel (Grembergen), Sven Blommaert (Hamme) en Tony Heirbaut (Belsele).

  De wedstrijd bleef lang gesloten. Er waren enkele pogingen maar die droegen nooit ver.

  Aan het einde van de 3de ronde kwam Bart Baeyens zwaar ten val in 1 van de bochten voor de aankomst.Bart vreesde al direct voor een sleutelbeenbreuk. De hulpdiensten waren er snel bij maar er liep één en ander mis zodat Barts ouders hem zelf naar het ziekenhuis in Lokeren brachten. Na grondig onderzoek in het ziekenhuis van Lokeren werd er een 4-voudige breuk aan het sleutelbeen vastgesteld en Bart werd dezelfde avond nog geopereerd. We wensen hem dan ook veel sterkte toe bij zijn revalidatie.

  Er werd natuurlijk nog gekoerst ook. Alhoewel... Toen het in de 6de ronde begon te regenen zagen we vrij voorzichtige renners over het parcours rijden. Maar weinig tempo dus.

  In de 8ste ronde viel de beslissing. 11 renners reden weg van de rest en niemand kon nog een vuist maken.

  De 11 waren : Kim Wuytens, Dave Mertens, Peter De Corte, Stijn Gide, Pieter Clement, Kristof Van De Putte, Marc Laureys, Gunter Sterck, Gino Pauwels, Nigel Dunstone (Australië) en Alan Lagaisse.

  In de 10 ronde gingen nog 7 renners in de tegenaanval : Ayal Rahat (Israel), Stefan Ott, Angelo Vandaele, Geert Bouw, Andre Van Geertsom, Mathew Gorter (Nieuw-Zeeland) en Sven Blommaert. Ze kwamen niet dichter dan 30 seconden.

  In de laatste ronde viel Marc Laureys aan en hij behield z'n voorsprong en behaalde zo zijn eerste zege van het seizoen. Alan Lagaisse werd 2de op 5 seconden, Peter De Corte 3de, Kim Wuytens 4de, Stijn Gide 5de op 9 seconden, Dave Mertens 6de op 20 seconden, Gunter Sterck 7de, Pieter Clement 8ste, Gino Pauwels 9de en Kristof Van De Putte 10de.

  Voor Marc Laureys werd het ware triomf want deze wedstrijd behoorde bij deze van zondag zodat het een tweedaagse was. Door een 5de plaats zondag en de winst van dinsdag, werd Marc de primus.

   

  WACHTEB b bayensbew10.7 

  De onfortuinlijke Bart Baeyens die een ingewikkelde breuk aan het sleutelbeen opliep en voor heel wat weken buiten strijd zal zijn.

  WACHTEB sterckvadriesschebew10.7

  Gunter Sterck, zondag nog 3de, en zijn ploegmaat bij Jan Snel, Gunther Vandriessche voor de start.  TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

  11-07-2007 om 11:35 geschreven door kenny


  10-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan MARC LAUREYS uit St.Niklaas met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!

  DINSDAG 10/07/2007 – BEITUM-RUMBEKE (W) – Elite z/c + Beloften – 114 Km – 02h42min

  Aantal deelnemers : 43

  1. Mindaugas Goncaras
  2. Klaas Lodewyck
  3. Stijn Joseph
  19. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)
   

  10/07/2007 – KEERBERGEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 119 Km – 02h43min

  Aantal deelnemers : 51

  1. Kenny Terweduwe
  2. Patrick Gouwkens
  3. Glen Harris
  10. Kris De Block uit Mariekerke (De Rupelspurters)
  11. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
   

  10/07/2007 – OOSTKAMP-STUIVENBERG (W) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  10/07/2007 – WACHTEBEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 119 Km – 02h50min

  Aantal deelnemers : 43

  1. MARC LAUREYS uit St.Niklaas (Rudyco C.T)
  2. Alan Lagaisse op 05"
  3. Peter De Corte
  5. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 09"
  7. Gunther Sterck uitStekene (PWC Jan Snel) op 20"
  8. Pieter Clement uit Zele (De Rupelspurters)
  14. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T) op 2'25"
  16. André Van Geertsom uit St.Niklaas (Nieuwkerkse C.T)
  21. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'45"
  25. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel) op 4'50"
  26. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel) op 5'00"
  28. Benjamin Paridaens uit Bornem (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'10"
  29. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)
  30. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  33. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
  38. Tom Van Winckel uit Grembergen (DMC-D-Bike C.T)
   

  10/07/2007 – HOUTEM-VILVOORDE (VB) – Elite m/c /Elite z/c/Beloften – 161 Km – 03h40min

  Aantal deelnemers : 76
  1. Michaël Blanchy
  2. Niko Eeckhout
  3. Bobbie Traksel
  28. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 8'36"

  10-07-2007 om 23:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 10/07/2007
  Onder leiding van Rudi Franssens en Saskia Van Overmeire vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 36 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit doorheen de Polders Van Saeftinghe.
  Deze keer bleven we gespaard van de regen en konden we er een mooie trainingsrit van maken.
  Vanaf de terugweg van Paal was er één renner die zijn benen eens wilde testen met name Roger Schuurman maar het is toch zover hé Roger !!!!
  De ganse groep bleef goed samen en het tempo werd omhoog getrokken vanaf het Deurganckdok toch was het wachten voor de eerste demarrages voorbij het rondpunt.
  De éne na de andere renner probeerde weg te geraken maar de massaspurt zat er aan te komen.
  Met nog 500 meter te gaan werd de boel in gang gezet en de eerste man die serieus aanging was Franky Wielandt die enkele fietslengten voorsprong nam op Kenny Janssens en Etienne Fleury.
  Het was uiteindelijk Etienne Fleury die gepast uit het wiel kwam van Kenny en als eerste de streep bereikte gevolgd door kenny Janssens en Franky Wielandt. 
  De totale afstand bedroeg 70 Km en het gemiddelde was goed voor
  36,2 Km/h.
  Wie reden mee vandaag : Etienne Fleury
   , Saskia Van Overmeire , Sven Van Hoey , Herman Verstraeten , Dirk Vanhee , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Koen Heyrman , Filip Weemaes , Alexander Hogenwijs , Alain Verbeke , Gunther Persoon , Kris Van De Vijver , Paul Van Der Plas , Eddy Pieters , Davy Marin , Nico Audenaert , Eddy Coenen , Rudi Franssens , Roger Schuurman , Koen Apers , Luc Apers , Bert De Coster , Tim Caluwaert , Sofie Verdonck , Jef Caluwaert , Dirk Cleys , Franky Wielandt , Marc Borghgraef , ? ? ? ? ? ?en Kenny Janssens.

  10-07-2007 om 23:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/07/2007
  banner%20avia


  DE PERMENT bew 10.7

  Jonas De Permentier, zondag voor eigen volk!  Jonas De Permentier
  (Sinaai-Avia) keek maandagavond maar sip want hij was aangeduid om met de selectie van AVIA deel te nemen aan de Beker Van België in Bachte Maria Leerne. Op zichzelf toch altijd erg leerzaam zo’n interclub maar die zondag 15 juli is er in Sinaai aan de Stenenmuur eveneens een nieuwelingenkoers. Voor eigen volk rijden is altijd bijzonder prettig maar voor De Permentier was het aanvankelijk niet mogelijk. Maar dinsdag kreeg hij de melding toch in Sinaai te kunnen starten. Zondagnamiddag om 15.30u staat hij dus aan de Stenenmuur voor die wedstrijd over 66 km.

   

  De BVB-wedstrijd in Bachte Maria Leerne  gaat over 73,8 km of 9 ronden. De selectie van het AVIA Wielerteam Lokeren  wordt geleid door Cris Bryssinck (Rupelmonde) en in de ploeg zitten nu: Niels Wytinck (Lembeke), Tim Wellens (Sint-Truiden), Tim Vansieleghem (Bredene), Jorne Carolus (Hasselt), Dylan Teuns (Halen) en Jelle Goderis (Zarren).

   


  Andere deelnemers uit de Polderrennersregio zijn:
  Jens Meersmans (Bornem –Bianchi Duvel Cata Bikes), Kevin Van Puyenbroeck (Antwerpen – La Bicycletta), Gijs Van Hoecke (Zaffelare – Bodysol CT Menen), Jeffrey Herrebaut (Zele – Bodysol CT Menen)

  In de Oost-Vlaamse selectie zitten ook nog: Marnix Van der Sypt (Stekene –Hudiko Waasland), Jonas De Vylder (Desteldonk- Deschacht Doe het Zelf) en Jori Van Steenberghen (De Klinge – Hoop op Zegen).

  Deze Oost-Vlaamse selectie wordt geleid door ploegleider Cresten De Wael (Waasmunster) zoon van Willy De Wael, secretaris van het Hudiko Wielerteam Waasland.

   


  TEKST en FOTO : fvdv

   

  10-07-2007 om 22:43 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/07/2007
  Tom Van Dam 01

  Op het PK te Zwijnaarde voor aspiranten kende Tom Van Dam (Melsele-WAC Team) pech en vandaar dat hij in onze uitslagen als laatste werd vermeld bij de 13-jarigen. In de tijdrit werd Tom 17de op 46 deelnemers. Daarna werd hij 17de in de halve finale met 25 deelnemers en in de finale ging het dan mis omdat hij in de laatste ronde een lekke band kreeg. Vandaar die 28ste op 28 deelnemers!


  Nicolaï Gosselin
  (Kon. Brugse Velosport) de 18-jarige belofte uit Waasmunster stond maandagavond in Sinaai ook aan de start. Hij lag omwille van de studies lange tijd stil maar kan nu eindelijk tijdens de vakantie, eens voluit gaan voor zijn sport. In Sinaai was hij de jongste van alle deelnemers. Vooral opvallend was die mooie roze trui van de Koninklijke Brugse Velosport waarin Nicolai voor een eerste seizoen steekt. Vorig jaar koerste hij voor het AVIA Waasland Wielerteam maar daar kreeg hij, tussen al die toprenners, maar weinig kansen om zich te tonen. Gelukkig heeft big boss van die club, Willy De Wael tijdig ingegrepen en heeft hij met de oprichting van het Hudiko Waasland Wielerteam de streekrenners weer alle kansen gegeven. Maar Nicolai Gosselin stapte toch naar de Brugse Velosport. Hij is er de enige Waaslander. En van de Brugse komen niet zoveel renners koersen in de regio. Vandaar dat Gosselin in zijn opvallend roze koerstrui in Sinaai opviel. Hij eindigde als 28ste.

  Tekst : Flor Van de Velde

  10-07-2007 om 15:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 25 AUGUSTUS MTB-WEDSTRIJD TE BOUTONVILLE !!!!

  WAASLANDER ZET MTB-PARCOURS OP IN BOUTONVILLE !!!

   

  Patrick Meerschaert (Sint-Gillis-Waas) maakt momenteel werk om in Boutonville, gelegen op de weg Couvin – Chimay, een mountainbiokeparcours klaar te maken voor een wedstrijd op zaterdag 25 augustus. Meerdere Wase bikers hebben reeds een gedeelte van de omloop gereden tijdens een TREK-stage.

  Patrick over de omloop in wording: ”Nu begint de omloop in zijn definitieve plooi te vallen: enkele héél steile klimmen zijn nu verhard zodat er in alle weersomstandigheden kan geklommen worden. De rivierbedding staat in de zomer droog en is over een lengte van 100 meter vrijgemaakt en er is een mooie afdaling bijgemaakt die uitmondt in een 20 meter lange kombocht. De eigenaar heeft al uren kraanwerk verricht!”
  Het wordt dus een écht mountainbikecircuit dat in de toekomst nog belangrijke wedstrijden moet kunnen ontvangen.

  Patrick: “Maar voor de mensen ter plekke is het belangrijk om wat ervaring op te doen en vandaar een eerder eerste schuchtere organisatie. Daarom mijn oproep tot de mountainbikers om naar Boutonville af te zakken op zaterdag 25 augustus!  Wie zin heeft om nog wat mee te werken, kan mij gerust een seintje geven want vanaf de woensdag vóór de wedstrijd zal ik al ter plaatse zijn om nog wat paaltjes te plaatsen,lint te hangen. Er zijn slaapmogelijkheden voorzien voor helpers! Kan je niet komen geef dan toch de info over de wedstrijd door aan zo veel mogelijk mensen.”

  Tot daar de oproep van Wereldkampioen Patrick Meersschaert, de gedreven promotor van het mountainbiken.


  Voor de MTB-wedstrijd in Boutonville, met Wase inbreng, op zaterdag 25 augustus, kregen we nog meer informatie van Patrick Meersschaert de motor van deze wedstrijd. Hij wil vooral heel wat promotie voeren want er is heel wat concurrentie op die dag met de Flanders Cup (Langdorp) en Houffa marathon.
  Patrick: “De eigenaar van het terrein heeft echt zijn best gedaan om het de bikers naar hun zin te maken en heeft uren in zijn kraan gezeten én honderden meters verharding aangebracht om de omloop in alle omstandigheden berijdbaar te houden.”
  Het ziet er naar uit dat in de toekomst hier nog meer wedstrijden zullen worden georganiseerd. Het is alleszins een hele technische omloop, iets dat uiteraard in Vlaanderen niet kan gerealiseerd worden. 25 augustus moet een mooie testcase zijn.

  Op het terrein kan men ook terecht voor mtb-weekends, stages e.d. Momenteel is er een mooi gîte afgewerkt waar in totaal tot 24 personen terecht kunnen. Een sauna is in opbouw en een overdekte barbecue staat ter beschikking.

  Voor info: Patrick Meersschaert   pmeersschaert@hotmail.com  TEKST : fvdv

  10-07-2007 om 15:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FREDDY DE BLICK EN ETIENNE CLAUS EUROPEES KAMPIOEN BIJ DE B.V.W.B. VAN 01/07/2007
  bvwb

  ZONDAG 01/07/2007 WERD TE AFFLIGEM HET EUROPEES KAMPIOENSCHAP GEREDEN BIJ DE B.V.W.B.

   

  Proficiat aan FREDDY DE BLICK uit Beveren met zijn 2°Seizoenszege en Europese Titel !!!!
  Proficiat aan ETIENNE CLAUS uit Hamme met zijn zege en Europese Titel !!!!


  01-07-2007%20Affligem%20EK%20079

  CATG. G – FREDDY DE BLICK UIT BEVEREN MET ZIJN 2°SEIZOENSZEGE

   

  01-07-2007%20Affligem%20EK%20206

  CATG. D – ETIENNE CLAUS UIT HAMME

   

  10-07-2007 om 14:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 09/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 11°Seizoenszege van 2007 !!!

  MAANDAG 09/07/2007 – RAMSDONK (VB) – Elite z/c + Beloften – 116 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 38
  1. Kim Tesseur
  2. Steven Dierickx
  3. Kim Herreman
  8. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele)
   

  09/07/2007 – SINAAI (O) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 38

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  2. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  6. Koen De Bosscher uit Kalken (MD-CT Team)

  8. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  9.Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)

  11.Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)

  12.Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)

  13.Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)

  15.Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  19.Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  20.Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  22.Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)

  23.Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)

  24.Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)

  25.Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)

  28.Nicolai Gosselin uit Waasmunster (Brugse Velosport) 

  32.Mano Schouten uit De Klinge (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

   

  09/07/2007 – HOOGSTRATEN (A) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 79,8 Km – 01h43min

  Aantal deelnemers : 50
  1. Tom De Meyer
  2. Kris Cabanier
  3. Ronald Roos

  09/07/2007 – KONTICH (A) – JUNIORES – 117 Km – hmin

  44° ST.MARTINUSPRIJS

  Aantal deelnemers : 85
  1. Wim Denissen
  79. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  10-07-2007 om 14:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINAAI VAN MAANDAG 09/07/2007

  MAANDAG 09/07/2007 – SINAAI – Elite z/c + Beloften

   

  GUY SMET ZET VERLOF IN MET TWEE OP TWEE !!

   

  SINAAI aankomstguy bew9.7                              SINAAI spurt 2deplbew9.7

  Guy Smet wint met voorsprong zijn elfde koers     Een vinnig spurtje was het  voor de2deplaats,
                                                                                  gewonnen door Navardauskas voor Davy  Peirsman.

  Het Sportcomité Gemeentebelangen van Sinaai mocht in Café Het Park 38 renners laten inschrijven door het WBV–trio Killiaan De Neef, Johan De Wolf en Eric Van Goethem. Veel deelnemers waren er dat niet maar er was wel kwaliteit, waarbij we zeker de Lithouwse delegatie niet mogen vergeten met mannen als Bagdonas, Kondrotas en Navardauskas. En “ons” mannen werden aangevoerd door een Guy Smet, Koen Van de Velde en Guy Van Broekhoven.

  Er moesten 14 ronden gereden worden om de 112 km rond te maken. En tijdens die ronden hadden de mannen van het Sportcomité gezorgd voor vijf premies van 10 euro en twee van zelfs 20 euro met dank aan de bekende brandstoffenhandel Vercauteren van Zwaanaarde!

  Reeds in de eerste ronde konden we vaststellen dat er aanvalslust in de benen zat. Met een man of vier, vijf zaten ze al in de 1ste ronde voorop. Bij hen ook Temsenaar Davy Peirsman. Let op deze 28-jarige renner kan de regio nog wel wat plezier bezorgen. Hij is ook ploegmaat van Guy Smet en Koen Van de Velde, wat toch nooit slecht kan zijn om het koersverloop mee in de hand te hebben.

  In de 2de ronde trokken Ramunas Navardauskas en Nieuwkerkenaar Stein Vermeulen, ook al een ploegmaat van Guy Smet bij Wimi Games Sint-Martinus Kerksken, in de aanval. Die twee haalden toch een halve minuut uit hun benen op de achtervolgers Willem De Greyt en Aidis Krupis. Die Willem De Greyt is toch een tof renner. Hij wil in zijn streek altijd een tandje meer steken en voor eigen volk is de prestatiedrift nog altijd groter.

  Nadat alles weer samen kwam brak de groep in twee stukken. Een klein stuk van dertien en een groot stuk met de rest. We zagen Mano Schouten over de kasseitjes van het centrum vliegen om toch ook maar in dat eerste groepje te geraken maar ’t was verloren moeite. De dertien waren vertrokken: Guy Smet , Davy Peirsman en Koen Van de Velde voor Sint-Martinus Kerksken, de Lithouwers Simas Kondrotas, Gediminas Bagdonas en Ramunas Navardauskas; de streekrenners Willem De Greyt (er dus weer bij!), Matthias Nijs, Kurt Van Landeghem, Koen De Bosscher en Tony Heirbaut en verder ook de sterke Guy Van Broekhoven en de 19-jarige Bruggeling Jens Keukeleire.

  Deze groep speelde ‘teegeeveeke’ en liep elke ronde meer uit. In de 10de ronde zaten ze al boven de minuut.  En op twee ronden van het einde overschreden ze de 2 minuten. Toen bij het ingaan van de laatste ronde Guy Smet kwam mee doen aan een premiespurt voor 20 euro, dan zagen we hem op een grandioze manier de Lithouwer Navardauskas voorbij spurten. ‘Holala’, dachten we toen, ‘Die is verdomd sterk vandaag’.

  En we hadden gelijk. In die laatste ronde was er Guy bij toen de kopgroep van vijf werd gevormd met die opvallend goeie Navardauskas, Davy Peirsman wiens vader ex-prof André Peirsman aandachtig toekeek, Gedimas Bagdonas en Guy Van Broekhoven. Dat waren ze.

  Maar in de laatste kilometer versnelde Guy Smet nog eens en weg was hij, recht naar zijn 11de seizoenzege. Met een vijftig meter voorsprong werd hij op applaus verwelkomd.

  Voor de tweede plaats spurtte Navardauskas sneller dan Davy Peirsman, Bagdonas en Van Broekhoven.

  Guy Smet won dus nummer elf al. Misschien zit hij daarmee wel op schema want dit weekend begon zijn verlof.

  -“ Ik reed twee koersen en won ze allebei. Dus… Maar in Zele–Heikant had ik nochtans een rotslechte dag. De laatste kilometer kwam ik er wel bij en ik won nog de sprint. Ik weet dat ik in een spurt ook wel ‘mijn plan kan trekken’ en zeker als mijn benen nog fris zijn dan gaat het wel. Maar elke sprint is anders.”

  In Sinaai was hij er natuurlijk bij wanneer dertien man zich afzonderden van de rest.

  -“Het was dan nog gewoon ronddraaien en de voorlaatste ronde kwamen de demarrages  en dan weet ik dat ik moet wachten tot ik mij goed voel. En in de laatste ronde voelde ik mij vrij goed en dan heb ik meermaals gedemarreerd en in de laatste kilometer was ik weg.”

  En toen bleek toch dat Guy, net zoals hij al tijdens het verloop eigenlijk liet zien, sterk aan het koersen is.

  -“Ja ik ben eigenlijk al gans het seizoen redelijk goed. Maar door mijn werk was het wat wisselvallig maar nu ik in verlof ben, hoop ik dat ik nog een goed gevoel heb en dan komen er nog wel een paar overwinningen bij.”

   

  SINAAI interviewbew9.7

  Na afloop moest Guy Smet het eens uitleggen voor de aanwezigen én voor Polderrenners.

  En wie is onze reporter , ja hoor Flor Van de Velde.

  PEIRSMAN DAVY bew10.7

  Davy Peirsman één van de sterke renners te Sinaai !!!

  SINAAIstart bew9.7

  De start met Killiaan De Neef van WBV die streng toekijkt of de kust veilig is.  TEKST :
  Flor Van de Velde


  FOTO’S :
  Alain Sennesael

   

   

   

   

  10-07-2007 om 13:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/07/2007

  ZONDAG 08/07/2007 - Beyne-Heusay - Elite z/c + Beloften

  KNAPPE KOERS VAN JARNO VAN GUYSE !!!


  VAN GUYSE BEYNE podbew10.7

  Het podium te Beyne–Husay met vlnr: Jarno Van Guyse (2de), winnaar Olivier Maes en Stijn Van Looveren (3de)


  Stekenenaar Jarno Van Guyse (New Heebra) heeft terecht een pluim gekregen in de kranten. Het is nu nog meer duidelijk dat het Waasland met hem een degelijke belofte heeft. Hij werd in Beyne-Heusay knap 2de en wat nog meer knapper kan genoemd worden is, dat Jarno vooraf  had gepland dat hij daar in het Luikse een opvallende prestatie wilde neerzetten. Het was een koers met 116 deelnemers en liep over een afstand van 145 km.

  -“Het was een wedstrijd waar ik een heel seizoen naar heb uitgekeken en het was dus met veel motivatie dat ik aan de start stond. Ik wilde hier dolgraag winnen... Van in de eerste km reed ik weg en elke keer we werden teruggegrepen demarreerde ik opnieuw. Na een 20 tal km reed ik met ploegmaat Vic Duynslager en Olivier Maes weg. 25 km later sloten daar 15 renners mee aan. Tot in de finale bleven we samen maar dan deed mijn motivatie mij de nek om. Ik demarreerde op 40 km van de meet en reed 20 km alleen voor de kopgroep uit.”

  Wat een inzet!  Pas in de plaatselijke ronde werd hij door vijf renners terug gegrepen. Op een zevenhonderd meter van de streep demarreerde dan Olivier Maes van Beveren 2000.

  -“Ik zat op een verkeerde versnelling en op de verkeerde plaats. Ik won wel nog de spurt voor de tweede plaats!”

  Matthias Onghena
  uit Kieldrecht werd 24ste op 5'11".  TEKST EN FOTO : fvdv

   

  10-07-2007 om 13:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINAAI DOOR LEON EN GUIDO VAN MAANDAG 09/07/2007

  LEON GING NAAR DE AVONDKOERS IN SINAAI.


  LEON GUIDO bew3.7

   

  De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken.


  De eerste koers van de zes is achter de rug in Sinaai. Ze startten met een avondkoers voor EZC & U23 en amper 38 renners kwamen hun nummer afhalen.
  Persoonlijk zie ik een avondkoers wel zitten maar dan moet het wel mooi terrasjesweer zijn want met deze temperatuur is de gezelligheid ver te zoeken en dit kon men zien aan de lage opkomst van de supporters.De supportersclub van Mattias Nys uitgezonderd. Die vielen wel op in hun blauwe out-fit.
  Bij de 38 vertrekkers waren er toch vijf Litouwers. Vijf jonge snaken die hier in België hun stiel komen leren en wat centen (euro's) proberen te verdienen.
  Wat het parcours betreft is het eigenlijk een saaie boel om op twee weken tijd steeds op hetzelfde vierkant te moeten rijden. Ik kan de renners die wegbleven wel begrijpen om alle koersen hier niet te rijden en de voorkeur geven om andere oorden op te zoeken.
  Wat me weer eens opviel was de afwezigheid in de kopgroep van de Rudyco's ze reden wel, maar weer in achtervolging.
  Voor de speaker van dienst was het zeker een opluchting dat Guy Smet zijn elfde overwinning boekte want stel u voor dat het een Litouwer zou geweest zijn. Niet dat ik het die jongens niet gunde maar de speaker kent geen Litouws en het zou dus een saaie bedoening geworden zijn voor de cérémonie protocolaire.
  Die jongens kennen maar een woord en dit is “priem” en dat ze “priems” wonnen dat staat vast als een paal boven water. Maar voor de organisatoren is hun aanwezigheid welgekomen, wat men ook mag zeggen, want zonder die Litouwers waren er maar 33 renners…

  Namens de Leon en de Guido.

   

  Groetjes van de Leon.

  10-07-2007 om 12:57 geschreven door kenny


  09-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 08/07/2007

  Proficiat aan GINO VERBERCKMOES uit Sinaai met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!! 

  ZONDAG 08/07/2007 - SINAAI - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 67 deelnemers
  1. David Van Pelt winnaar A
  2. Dries Echelpoels winnaar B
  4. Robby De Roos uit Moerbeke (A2)
  5. Jamy Ivens uit Lokeren (A3)
  11. André Van Geertsom uit St.Niklaas (B6)
  13. Tim Vercauteren uit Belsele (A7)
  15. Dirk Bryssinckx uit Melsele (B8)
  17. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B10)
  19. Koen Heyrman uit Bazel (B11)
  21. Michaël Van De Casteele uit Stekene (A10)
  24. Ben Verburgt uit Hoboken (A11)
  25. Bart Cant uit Haasdonk (A12)
  28. Tom Van Osselaer uit Melsele (A13)

  P.S. Kenny Janssens reed reeds lek na 1/2 ronde en mocht van de inrichters vertrekken de wedstrijd nadien bij de toeristen.
         Wetende dat vorig jaar ik daar ook na 1 ronde moest stoppen wegens spaak achterwiel stuk.

  Open Catg.Toeristen

  1. GINO VERBERCKMOES uit Sinaai

  2. Philip Van Havenbergh uit Burcht

  3. Danny Smet uit Temse

  4. Youri De Bock

  5. Kenny Janssens uit Zwijndrecht

  6. Hans Vergauwen

  7. Patrick De Beule uit Nieuwkerken

  8. Freddy Van Camp uit Stekene 

  9. Kris Meerschaert uit Stekene 

  10. Marc Piessens

  11. Peter De Bisschop uit Nieuwkerken

  12. Jeroen Pieters

  13. Patrick Ten Hartog

  14. Gino Smet uit Nieuwkerken

  15. Franky De Fijn uit St.Niklaas

  16. Bart Provost uit Kieldrecht

  17. Willy Corthals

  18. Kurt Van Der Sickel

  19. Karel Heirbaut

  20. Erwin Van Poucke

  21. JP Veerman

  22. Nico Lauwaert uit Beveren

  23. Gunther Van De Putte

  24. Luc Smet

  25. Gerry Vermeulen

  26. Gunther Van Esbroeck uit Vrasene

  27. Jan Smet uit Zwijndrecht

  28. Stephan Stremersch

  ZONDAG 08/07/2007 - DESTELBERGEN - W.A.O.D.

  CATG. C / D
  1. Freddy Vlerick winnaar D
  2. Franky Van Oyen winaar C
  5. Walter De Veerman uit Lochristi (C2)
  15. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C7)
  25. Roger Schuurman van L.O. (C12)

  CATG. E / E+
  1. Bert Ter Harmsel winnaar E
  2. Marc Van Rijsel - Kampioen van België E
  6. Leon Daelemans winnaar E+
  10. Florent De Leersnijder - Kampioen van België E+
  13. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+5)

  CATG. F1
  1. Victor Van Den Eynde
  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  9. André Syvertsen uit Stekene 

  09-07-2007 om 16:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 09/07/2007
  Jeroen Van De Vijver 01

  Jeroen Van De Vijver

  Zondag 08/07/2007
  stond de Beneluxcup in Malmedy op een schitterend parcours op het programma en waren er 3 Waaslandse nieuwelingen aanwezig in een sterk internationaal gezelschap. Sterke waaslander was opnieuw Fabrice Mels uit Sinaai met een 12de plaats, Jeroen Van De Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) werd 37ste en Matty Van Hove uit Sint-Gillis-Waas 41 ste.

  Volgend weekend  is er geen MTB wedstrijd ,maar zullen onze Waaslandse vertegenwoordigers zich allen klaarstomen voor het Belgisch Kampioenschap dat doorgaat op zaterdag 21 juli in Ottignies. Deze week neemt Jeroen Van De Vijver zelf nog deel aan het provinciaal kampioenshap tijdrijden in Oudenaarde en zondag waarschijnlijk aan de nieuwelingenwedstrijd in Sinaai.


  Nicky David 06

  Nicky David (Melsele-W.O.O.Parike) reed gisteren de wedstrijd in Zele voor Elite z/c en Beloften die gewonnen werd door Guy Smet.

  Nick :”Het was een zeer snelle koers en na vele aanvallen maakte ik deel uit van de tien achtervolgers op de koplopers, maar op een dikke ronde van het einde moest ik van voor de rol lossen.  Niet abnormaal als je weet dat ik vrijdag nog ziek in bed stak met darmproblemen. Ik kreeg op het einde dus nog een ferm klopke en werd pas 29ste , moest zelfs de groep die me opraapte laten rijden de laatste kilometer.  Nu ga ik een volle week rusten om dan met de cross trainingen te beginnen.Ik zal pas terug koersen einde juli.  Andres Pieters 01

  Andres Pieters (Dendermonde-C.T.Menen) was zaterdag 07/07/2007 te Tielrode één van de smaakmakers van de wedstrijd voor Nieuwelingen.

  Al vanaf de 2de ronde ging Andres op kousevoeten weg om even te kijken wie er belangstelling had van de 69 deelnemers.

  Er kwam geen schot in de zaak dus ging hij alleen verder maar niet op volle kracht op dit zwaar parcours. De hergroepering kwam er in de 5 ronde en de volgende rondes kwam de ene aanvalspoging na de andere maar ze werden steeds terug gegrepen. Met het ingaan van de laatste ronde reed Van Coppernolle Fr. weg , Andres reed het gat dicht met de hoop dat het op een massasprint zou komen met als ploegmaat Moreno De Pauw.

  Andres:” Het mocht niet zijn want Kenny Goossens en Jimmy Segers reden met maar 10” voorsprong voor de 1ste en 2de plaats en ik won de massaspurt voor de 3de plaats”.

  Andres Pieters was zeker de sterkste renner te Tielrode en heeft er ook het bergklassement gewonnen.

  09-07-2007 om 15:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE DENDERWINDEKE VAN ZONDAG 08/07/2007

  ZONDAG 08/07/2007 – DENDERWINDEKE – Dames Jeugd

   

  FEEST BIJ BENELUXTEAM: KAAT HANNES VLAAMS KAMPIOENE !!!


  DENDERRW aankomstbew9.7

  De aankomst van Katia Verstraete die haar eerste koers wint.


  DENDERW spurt4depl bew9.7
  Zo won Jolien Dhoore de spurt voor de 4de plaats.


  De 7e Memorial Remi Van Vreckom te Denderwindeke werd aangegrepen voor de organisatie van de finale van de Beker Van Vlaanderen voor dames jeugd.

  Bij het ingaan van de finalewedstrijd waren de leidsters : Anne Arnouts (Algemene stand), Kelly Druyts (Knelpunten) en Kaat Hannes (Beste jongere). 85 rensters verdeeld onder 46 nieuwelingen en 39 juniors namen de start voor 8 ronden van 7 km. of 56 km.

  Gilke Croket (Bornem), Kaat Hannes (Wechelderzande), Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor), Amy De Ridder (Grembergen) en Liesl Van Daele (Sint-Niklaas) waren de streekregiorensters.

  De lange beklimming in de Krepelstraat kon niet door iedereen verteerd worden en zo geraakten er al snel rensters achterop. In de 3de ronde gingen Leva Siaudvytyte (Lithouwen) en Jessica Allen (GBR) in den aanval maar zij kregen geen vrijgeleide en werden snel weer ingerekend.

  Dan was het de beurt aan Sarah Reynolds (GBR). Zij kreeg het gezelschap van Sanne Van Reusel en Sarah Byrne (GBR) en met zijn drieën konden ze toch op een bepaald moment tot 18 sec voorsprong komen.  Lotte Van Hoek spande zich nog eens extra in om naar het drietal te rijden maar ook het peloton naderde en even verder was er een hergroepering.

  We zaten ondertussen in de 5de ronde en Marjolein Claessen greep haar kans. Ze bouwde een voorsprong van 28 seconden uit. Evelyn Arys ging in de tegenaanval en kwam aansluiten. En dan was ook dit liedje uitgezongen.

  Met het ingaan van de voorlaatste ronde waagde de Nederlandse Henriette Woering  haar kans. Een reactie van Jessie Daams en Annelies Van Doorslaer Werd door het peloton gecounterd en de voorsprong van de leidster bedroeg reeds 28 seconden. Lien Lanssens en Katia Verstraete gingen op hun beurt in de tegenaanval. Wat de twee vorige niet lukte, daar slaagden zij wel in en zo kregen we

  drie leidsters. Ze draaiden goed rond en bouwden hun voorsprong langzaam uit. Niemand in de groep was nog bij machte om iets te doen.

  Toen bij het ingaan van de laatste ronde de voorsprong op meer dan 50 sec stond was het wel zeker dat de winnares bij het drietal Woering -Verstraete – Lanssens zat. In een spurt haalde Katia Verstraete haar 1ste zege van het seizoen binnen. Zij was de laatste tijd goed op dreef.

  Tweede werd de Nederlandse Henriette Woering die daarmee 1ste nieuwelinge werd. Voor haar was het ook de 1ste zege van het seizoen. De moegestreden Lien Lanssens werd 3de.

  Nu was het afwachten op de pelotonspurt. Die speelde nog een heel belangrijke rol aangezien Anne Arnouts slechts 2 punten voorsprong had op Jolien D'Hoore.

  Met 1'05" achterstand spurtte het peloton om de 4de plaats en de nodige punten. Jolien D'Hoore won de spurt voor Kelly Druyts en Anne Arnouts.

  Door die spurt te winnen wipte Jolien D'Hoore over Anne Arnouts in het eindklassement.

  Kaat Hannes werd 8ste en 2de nieuwelinge, Gilke Croket 47ste en 24ste nieuwelinge, Veronique Staes 24ste en 17de junioreAmy De Ridder 44ste en 23ste juniore en Liesl Van Daele 60ste en 29ste juniore.

  Na afloop waren er nog een hele reeks protocolaire huldigingen op het podium. Kaat Hannes zorgde dat het Wase Beneluxteam uit Temse ook bijzonder goed in beeld kwam.


  DENDERW podiumniewbew9.7

  De eerste drie van de nieuwelingenwedstrijd met winnares de Nederlandse Henriette Woering, 2de Kaat Hannes (Links) en 3de de Britse Laure Trott.


  DENDERW eindlaur bekerbew9.7 

  De truien voor het eindklassement Beker van Vlaanderen gingen naar vlnr Kaat Hannes (beste jongere), Jolien D'Hoore (algemeen winnares) en Kelly Druyts (knelpunten).

  DENDERW twee kampioenenbew9.7

  De twee Vlaamse Kampioenen gehuldigd. Dit waren bij de nieuwelingen Kaat Hannes (l) en bij de juniors Jolien D'Hoore.


  TEKST :
  Flor Van de Velde


  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

   

  09-07-2007 om 15:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE DENDERWINDEKE VAN ZONDAG 08/07/2007

  ZONDAG 08/07/2007 – DENDERWINDEKE – Nieuwelingen

   

  JOCHEM DEWEER WON TE DENDERWINDEKE


  DENDERWNIEUW spurt bew9.7 

  Jochen Deweer won vrij vlot de spurt voor Orri Vandendriessche.


  Nadat de meisjes hun finalerit voor de Beker van Vlaanderen reden kwamen in Denderwindeke ook de nieuwelingen aan de beurt. Maar liefst 101 renners namen de start voor 1 grote ronde van 21,1 km. + 7 plaatselijke ronden van 7 km. ofwel 70,1 km.

  Moreno De Pauw (Sint-Gillis-Waas - Bodysol-Lotto C.T. Menen), Glenn De Ridder ( Stekene - Bodysol-Lotto C.T. Menen), Jeffrey Herrebaut (Zele - Bodysol-Lotto C.T. Menen), Andres Pieters (Dendermonde - Bodysol-Lotto C.T. Menen), Kenny Goossens (Sinaai - Hudiko), Jan Hullaert (Kalken - Hudiko), Jonas De Vylder (Desteldonk – Deschacht), Jelle Goderis (Zarren - Avia), Niels Wytinck (Lembeke - Avia), Jorne Carolus (Hasselt - Avia), Dylan Teuns (Halen - Avia) en Tim Wellens (Sint-Truiden - Avia) waren de streekregiorenners.  

  De 1ste aanvaller van de dag was Joaquim Durant en die zorgde voor 20 sec voorsprong toen Niels Wytinck in de achtervolging trok maar het peloton was alert en zo kwam er een algemene hergroepering.

  Verschillende renners waagden zich aan een poging om weg te geraken maar ze bleven gewoonlijk nog steeds in het vizier van de rest.

  Eerst was het Brian Van Goethem die een handvol seconden bijeen fietste,  daarna Niels Wytinck, Tim Vanspeybroeck en Cedric Callebaut. De poging van Zico Waeytens, Jochen Deweer en Jeroen Giesberts leek verder te dragen. Zij haalden een voorsprong van rond de 30 seconden. Bram De Waele, Joaquim Durant en Christophe Ysenbaardt gingen in de achtervolging maar slaagden er niet in om aansluiting te krijgen.

  Meer succes hadden Glenn De Ridder en Barry Markus (Nederland). Er kwam nog een tegenactie van Andres Pieters en Thijs Roelen (Nederland) maar zij werden teruggepakt door de groep. Met nog 21 km. te gaan had het vijftal Waeytens-Giesberts- Deweer-De Ridder –Markus, nog 14 seconden op het jagende peloton.

  Zico Waeytens ging dan maar alleen in de aanval. Meer dan 12 seconden haalde hij niet. Bij het ingaan van de voorlaatste ronde op 14 km. Van het einde kwam alles weer samen. Frederik Vandewiele en Orri Vandendriessche waagden hun kans maar werden teruggegrepen.

  De volgende poging leek serieuzer. Een groep van dertien nam afstand. Dat waren Christophe Philips, Frederik Vandewiele, Orri Vandendriessche, Jasper Baert, Kenny Goossens, Dylan Teuns, Jasper Stuyven, Gertjan Devos, Joaquim Durant, Jurren Bosters (Nederland), Thijs Roelen (Nederland),

  Jochen Deweer en Christophe Ysenbaardt.

  Het duo Tim Vanspeybroeck en Brian Van Goethem  ondernam nog een ultieme poging om vooraan te geraken maar dat lukte niet en ze bleven steken op 10 sec achter de leiders. Ook Steven Giesberts ging nog in de achtervolging.

  De dertien leiders boden zich samen aan voor de eindsprint. Jochen Deweer toonde daarin zijn snelle benen en behaalde een  7de zege van het seizoen.Tweede werd Orri Vandendriesche, 3de Jasper Stuyven, 4de Jasper Baert en 5de Christophe Philips.

  Kenny Goossens werd 10de, Dylan Teuns 11de, Jeffrey Herrebaut 19de, Niels Wytinck 25ste, Andres Pieters 31ste, Jonas De Vylder 40ste, Glenn De Ridder 43ste, Jorne Carolus 48ste, Jelle Goderis 55ste, Moreno De Pauw 63ste en Tim Wellens 68ste.

  Guillaume Van Keirsbulck ging met bijna alles lopen. Hij werd zowel de eindwinnaar van het eindklassemant alsook van de knelspurten. Niels Wytinck ( AVIA)won de bergprijs.

  De twee Vlaamse titels gingen naar 1ste jaars nieuweling Jasper Stuyven (Heverlee – Lotto Olympia Tienen) en 2de jaars nieuweling Guillaume Van Keirsbulck (Ledegem – Jonge Renners Roeselare).  
  Omdat het AVIA Wielerteam vanuit Lokeren werkt, schenkt Polderrenners ook aandacht aan zijn renners
  .


  DENDERWNIEUW start bew 9.7 

  Zo werd in Denderwindeke gestart met 101 nieuwelingen in de finale voor de Beker van Vlaanderen.


  DENDERWNIEUWpodiumBvVLbew9.7

  De laureaten van de Beker van Vlaanderen: vlnr Niels Wytinck (Bergprijs), Guillaume Van Keirsbulck eindwinnaar tweede jaars nieuwelingen en Jasper Stuyven kampioen van de eerste jaars.


  TEKST :
  fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

  09-07-2007 om 15:01 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN DE 4 PROVINCIES MET HET WAC-TEAM !!!!

  logo%20wac

  WAC TEAM RIJDT EIGEN “RONDE VAN DE 4 PROVINCIES”

  Maandag 09/07/2007 startte De Koninklijke Hoboken WAC met de 10de Ronde van de vier provincies voor aspiranten. Deze jonge renners van WAC rijden dan in vier dagen door vier provincies en telkens overnachten ze in een jeugdherberg. Deze ronde wordt al van in 1998 georganiseerd en voor de jonge leden van het WAC-Team is dat een onvergetelijke ervaring.

  Maandag vertrokken ze in Brecht om dan via Postel naar Bokrijk te fietsen aan een redelijk tempo zodat de uithouding positief wordt geoefend. Ze rijden ook door Nederland en Voeren om dan langs de Limburgse fruitstreek en het Hageland de Antwerpse Kempen terug in te fietsen naar Brecht.

  De rit van dinsdag 10 juli: Bokrijk-Voeren-Bokrijk.

  Woensdag 11 juli: Bokrijk –Brustem-Bokrijk en dan op donderdag 12 juli de slotrit van Bokrijk via Diest terug naar Brecht.

  In het WAC Team vindt men dat deze ronde een mooie gelegenheid is om elkaar ook wat beter te leren kennen. De begeleiding is in handen van ervaren fietsers die zorgen voor veiligheid, orde en tucht.

  Ook enkele moeders maken de tocht mee om te zorgen dat het ook een gezonde tocht wordt en dat de jonge renners van 12 tot 14 jaar een goede verzorging krijgen.

  De algemene leiding is in handen van trainer Frans Corten en die zegt: “ Ieder renner met enige ambitie om het als renner ver te brengen, moet deze Ronde meemaken”.

  Wat een rijkdom heeft het WAC Team toch!

   

  TEKST : fvdv

  09-07-2007 om 14:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD ST.GILLIS-WAAS VAN ZONDAG 08/07/2007

  ZONDAG 08/07/2007 – ST.GILLIS-WAAS - Juniores

   

  NICOLAS VEREECKEN TE STERK VOOR MEDEVLUCHTER BART BRYSSINCK

   

   ST GILLIS KALF nicolas verbew8.7


  Op de wijk ‘t Kalf in Sint-Gillis-Waas werd de traditionele junioreskoers gereden met 59 deelnemers. En daar konden de organisatoren van het plaatselijk wijkcomité én WSC Vooruit Sint-Gillis best tevreden mee zijn.

  Er moest tijdens de 16 ronden lang gewacht worden om de echte strijd te zien, uiteindelijk werd het toch nog boeiend om er bij te zijn. Toch waren er een aantal renners die een avontuur wilden opzetten. Zoals Michaël Calluy in de 2de ronde die daarna in de 3de ronde het gezelschap kreeg van Jeroen Goudket en Nick Van de Velde.

  In de 4de ronde was het de beurt aan Randy Costermans.  Jeroen Goudket was er in de 5de ronde weer als de kippen bij om een aanval te lanceren.  Andere aanvalspogingen van enkele Nederlanders hadden ook geen kans op slagen, want telkens kwam het peloton terug.

  Halfweg koers verscheen Nicolas Vereecken voor de eerste keer op het voorplan en ook al had hij het gezelschap van Jens Verschaffelt, Joris Haers en Michael Calluy, de vlucht ging niet door.  Nog wat later kwam een dozijn koplopers in de spits van de wedstrijd, een vlucht die in verschillende fases tot stand kwam, maar ook nu verscheen het bordje “Cancel”. 

  Pas bij het ingaan van de voorlaatste van de 16 ronden viel de definitieve beslissing toen Nicolas Vereecken samen met Bart Bryssinck in de aanval trok. Definitief was dat. Een oppermachtige Vereecken schudde Bryssinck nog af, want hij wou zeker niet wachten op twee achtervolgers met Sander Stiegelis die 3de werd en Joris Haers als 4de.  Kenny Van Cannegem werd 5de. 

   

   

  TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde

  09-07-2007 om 14:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 08/07/2007

  Kenny Goossens (Sinaai – Hudiko)heeft na zijn eerste zege in Tielrode zondag ook deelgenomen aan de wedsttrijd voor de Beker Van Vlaanderen in Denderwindeke. Hij reed er heel de wedstrijd achteraan maar sprong in de voorlaatste ronde weg en zo ontstond een kopgroep van dertien renners weer hij 10de van werd. De nacht van zondag op maandag vertrok Kenny op reis om een weekje rust te nemen.

   

   

  PRACHTPRESTATIE VAN GIJS VAN HOECKE BIJ ZESDE ZEGE

   

  GIJS VAN HOECKE bew 3.6.


  Het Waasland zendt blijkbaar zijn nieuwelingen uit om overwinningen te boeken. Na winst zaterdag in Tielrode van Kenny Goossens was het op zondag de beurt aan Gijs Van Hoecke en dat in de 6de wedstrijd voor de Beker der Vlaamse Ardennen te Parike.

  Tien beklimmingen van de Parike-berg stonden op het menu van de 66 ingeschreven nieuwelingen. Voor de plaatselijke club “Onder Ons Parike” was het wel een bijzondere wedstrijd en het was er dus ook niet vreemd aan dat In de 2de ronde Matthias Legley ten aanval trok. Hij deed dat uitstekend want de volgende ronde stond de chrono al bijna op een minuut.

  Op iedere beklimming van de Parike-berg werd er nochthans duchtig doorgefietst door het peloton, maar door de lange afdaling die erop volgde kwam alles steeds opnieuw samen. Tijdens de 5de toonde Gijs Van Hoecke zijn tanden op de beklimming van  de Parike-berg en hij ging er alleen van door. Hij zocht en vond de eenzame vluchter Legley al gauw terug. Die kon het nog enkele kilometertjes volhouden in Gijs zijn wiel, maar moest hem dan onverbiddelijk laten gaan.

  Het zweet brak uit bij de supporters van Gijs want hun idool moest toch nog steeds 30 km en 5 beklimmingen alleen verwerken. Wat een opdracht! Maar de Waaslander toonde zich beresterk. Met nog 2 rondjes voor de boeg begon de vermoeidheid op te steken, maar de voorsprong die hij bijeengespaard had bedroeg dan al 1min25.

  In de laatste ronde ontsnapten uit het peloton eerst nog plaatselijke vedette Alexander De Roose, even later gevolgd door Angelo De Clercq, de zoon van van ex-wereldkampioen Mario. Maar Gijs Van Hoecke nog bedreigen, neen dat konden ze niet meer. Hij pakte op grandioze manier de zege.

  Meer dan 1 min nadat hij de handjes in de lucht mocht steken, kwam De Roose als 2de over de streep. Het peloton heeft Gijs uiteindelijk op een kleine 3 minuten gefietst. Van een knalprestatie gesproken! Na enkele weken van enkel top-5 plaatsen is het  nu een feit: Gijs heeft zijn 6de overwinning van het seizoen beet! 

  De leider in de tussenstand voor de Beker der Vlaamse Ardennen was niet aanwezig en sprokkelde uiteraard dus ook geen punten. De Nederlander Nick Vanderlijcke, 2de in de tussenstand, had pech en reed lek. Hierdoor nadert Gijs tot op 13 punten van de nieuwe leider Vanderlijcke en lijkt de eindzege met nog 3 manches te gaan totaal onverhoopt nog binnen bereik. De eerste 2 wedstrijden om deze Beker heeft Gijs immers wegens interclubverplichtingen niet kunnen betwisten. De volgende wedstrijd heeft plaats op 21 juli in Maarkedal, plaats waar hij zich vorig jaar tot Provinciaal Kampioen wist te kronen. Het verdict valt in september, dan staan de laatste 2 wedstrijden op het programma.

   

   

  TEKST : Flor Van de Velde

  09-07-2007 om 14:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ZELE-HEIKANT VAN ZONDAG 08/07/2007

  ZONDAG 08/07/2007 – ZELE – Elite z/c + Beloften

   

  GUY SMET BEHAALT 10de ZEGE IN BANGELIJKE SPURT !!!!!

   

  koers guy 8 juli 2007 zele 004

  Guy met zijn 10de bloementuil en natuurlijk met de kinderen : Yaxano , Yariska en Yilska.

  In Zele mochten de elite z.c. en de beloften met de 8ste Grote Prijs Pieter Clement, een wedstrijd komen rijden van 112 km of 16 ronden van 6,6 km. Voor WBV verliep er alles nog eens zoals in de goeie ouwe tijd want de drie afgevaardigden moesten het stellen zonder een PC als gevolg van een communicatiefout bij WBV zelf. Dus alles maar op de “feuille” schrijven…

  In de tweede ronde ging Rene Mertens en Lieven Dieleman in de aanval maar met een maximum van 100 meter kan je een ontsnapping niet als geslaagd noemen.

  Een ronde later was het de beurt aan Jurgen De Deyn, Anthony Tricarico, Steven De Wilde en Luc Rooms. Maar voor Tricarico lag het tempo iets te hoog en verdween zowaar uit koers. Half wedstrijd was er een hergroepering.

  Toen aan de laatste drie km werd begonnen kwamen plots elf renners een kopgroep vormen.Zij deden dat gepast en met de nodige snee op de pedalen zodat ze er een lange sprint van konden maken.De eerste drie kwamen eigenlijk zij aan zij over de meet met als winnaar Guy Smet.

  Pieter Clement kreeg de beker overhandigd als eerste plaatselijke renner. Er waren negen renners van Zele ingeschreven. De renners van Rudyco waren met vijf aanwezig en reden zich allen in de prijzen zodat de peetvader van de ploeg, Andre Cornelis, zeer tevreden was.

  Guy Smet won dus voor Peter Aerts, Tony Bracke (3de), Marc Baeyens (4de) en Glenn De Wolf (5de). Andere streekrenners in de top-10 waren Koen Van de Velde (6de), Peter Verhofstadt (7de), Timmy Van Cleemput (9de) en Robby Weemaes 10de)

   

  Guy Smet :” Toen 6 renners aan de haal gingen in de laatste 4 ronden zat ik stikkapot maar ging toch in de achtervolging met Steven De Wilde , Luc Rooms , Glenn De Wolf , Jurgen De Deyn , Stijn Penne , Marc Baeyens en Kurt Eeckhout.Bij het ingaan van de laatste ronde nog steeds 6 leiders en zowaar in de laatste kilometers kregen we de aansluiting.De spurt was echt bangelijk met 3 renners die zij aan zij naar de meet gingen , voor mij was het duidelijk maar voor de 2de plaats moest de camera verduidelijking geven en het was Peter Aerts die 2de werd voor Tony Bracke.

   

  ZELE bellemanbew8.7 

  Dan kom je als goeie burger eens naar de wedstrijd kijken en dan duwen ze daar een bel in je handen om de laatste ronde aan te kondigen. En wat een schitterende, zware bel!


  ZELE pclementbew8.7

  Pieter Clement om wie het in Zele allemaal te doen was en gehuldigd werd al eerste Zelenaar.


  ZELEGUYSMETBEW8.7

  Guy Smet of wie anders dacht je?


  koers guy 8 juli 2007 zele 001
  Guy Smet in volle aktie en in de achtervolging !!!!!

  TEKST EN FOTO’S : fvdv
   & Kenny

   

   Extra Foto's : Saffia

   

   

  09-07-2007 om 14:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN OP HET PK VAN ZWIJNAARDE VAN ZONDAG 08/07/2007

  ZONDAG 08/07/2007 – ZWIJNAARDE - Aspiranten

   

  UITSLAGEN PK ASPIRANTEN TE ZWIJNAARDE.

   

  Er werd eerst een tijdrit gereden en daarna een rit in lijn.

  MEISJES 14 jaar: Tijdrit: 1. Sofie Stallaert (Genste VS)

  3de Julia Verwulgen (Wachtebeke-WAC Team)

  4de Maaike Meersman (Bazel –Hudiko)

  Rit in lijn: 1. Julia Verwulgen . 4: Maaike Meersman.

   

  JONGENS 12 JAAR:

  Tijdrit 1,8 km 48 deelnemers

  1.Lindsay De Vylder (Genste VS)

  12. Stef Vercauteren (Sinaai-WAC Team)

  14. Stef Bryssinck (Rupelmonde – Hudiko)

  16. Thomas bonnaerens (Lokeren-Hudiko)

  21. Yornie D’Heer (Zele –Hudiko)

  25. Pieter Persoon (Stekene-WAC Team)

   

  Rit in lijn 18 km 34 deelnemers

  1. Lindsay De Vylder (Gentse VS)

  9. Stef Vercauteren

  15. Stef Bryssinck

  20. Pieter Persoon

  23. Thomas Bonnaerens

  24. Yornie D’Heer

   

  JONGENS 13 JAAR.

  Tijdrit 59 deelnemers

  1.Saimen De Laeter (Bianchi)

  14. Matthias Van de Velde (Hamme –Josan)

  15. Michiel Van Steerteghem (Nieuwkerken –WAC Team)

  17. Tom Van Dam (Melsele- WAC Team)

  19. Glenn Rotty (St-Pauwels – WAC Team)

  32. Kenzo Schelfhout (Beveren-WAC Team)

  40. Arno Cornelis (Hamme-Hudiko)


  Rit in lijn  A-reeks 28 deelnemers

  1. Otto Vergaerde (Gentse VS)

  7. Matthias Van de Velde

  9. Michiel Van Steerteghem

  13. Glenn Rotty

  28. Tom Van Dam


  B-reeks  20 deelnemers

  1. Angelo Floryn (Isorex)

  6. Kenzo Schelfhout

  20. Arno Cornelis


  JONGENS 14 JAAR

  Tijdrit 90 deelnemers

  1. Jonathan Vlaeminck (Wimi Games St.-Martinus Kerksken) 

  7. Stephen Cuyken (Nieuwkerken )WAC Team)

  10. Matthias Van Walle (Sint-Niklaas – WAC Team)

  14. Robin Persoon (Stekene –WAC Team)

  24. Sebastiaan Van Nieuwenhuyse (Stekene –Hudiko)

  26. Yourick Vanwijnsberghe (Nieuwkerken –WAC Team)

  37. Servaas Petrov (Lokeren – Hudiko)

  51. Aaron De Wael (Uitbergen – Hudiko)

  52. Stijn De Bock (Zele –Hudiko)

  54. Gianni Bordui (Vrasene –Hoop op Zegen)

  66. Bjorn Dhaese (Zele –Hudiko)

   

  Rit in lijn 27 km A-Reeks 42 deelnemers

  1. Jens De Winne (Asfra Racing Team)

  13. Sebastiaan Van Nieuwenhuyse

  14. Robin Persoon.

  20. Matthias Van Walle

  24. Gianni Bordui

  26. Sander Michils (Moerbeke –Hudiko)

  31. Stephen Cuyken


  B-Reeks troosting. 27 deelnemers

  1. Brecht De Groote (KVC Deinze)

  3. Stijn De Bock

  5. Yourick Vanwijnsberghe

  11. Servaas Petrov

  14. Bjorn Dhaese

  27. Aaron De Wael

   

  SAMENSTELLING : fvdv

  09-07-2007 om 14:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 08/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 10°Seizoenszege van 2007 !!!!
  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 5°Seizoenszege van 2007 !!!!
  Proficiat aan GIJS VAN HOECKE uit Zaffelare met zijn 6°Seizoenszege van 2007 !!!!


  ZONDAG 08/07/2007 – HARELBEKE (W) – Elite z/c + Beloften – 117,6 Km – 02h49min

  Aantal deelnemers : 33

  1. Thierry Declercq
  2. Kevin Degezelle op 06"

  3. Christ Lefever op 22"

  08/07/2007 –
  KLEINVORSEN - MONTENAKEN (LB) – Elite z/c + Beloften – 115 Km – 02h43min

  Aantal deelnemers : 64

  1. Guy Van Broekhoven
  2. Tony Driesen op 55"
  3. Rudi Van Houts
  6. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  7. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  10. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
  12. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
  13. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T) op 26"
  14. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T) op 1'50"
   

  08/07/2007 OOSTROZEBEKE (W) – Elite z/c + Beloften – 118,8 Km – 02h52min

  Aantal deelnemers : 35

  1. Philippe Pratte
  2. Sébastien Six
  3. Kristof Vercouillie
  8. Thibault Koppen uit Beveren (KSV-Deerlijk) op 06"
  25. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 5'35"
   

  08/07/2007 RAMSDONK (VB) – Elite z/c + Beloften – 116 Km – 02h32min

  Aantal deelnemers : 67

  1. Jonas Van Genechten
  2. Rudi Vingerhoets
  3. Geert Joos
   

  08/07/2007 WACHTEBEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 119 Km – 02h45min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Kristof Van De Putte
  2. Steven Thijs
  3. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel) op 32"
  5. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T)
  7. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  16. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel) op 2'00"
  17. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
  28. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)
  30. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  36. Ralph Schaalje uit Axel (CT Keukens Buyse Knesselare)
  41. Giovanni Baert uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
  43. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond)
   

  08/07/2007 ZELE-HEIKANT (O) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers : 42

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Peter Aerts
  3. Tony Bracke
   

  08/07/2007 – WETTEREN (O) – Beloften – 117 Km – 02h46min

  Aantal deelnemers : 43

  1. Pieter Muys
  2. Maarten De Jonge op 06"
  3. Timothy Dupont
  8. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde VZW)
  15. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugteam)

   

  08/07/2007 – DE DRIE ZUSTERSTEDEN WILLEBROEK (A) – Men Elite – 177,8 Km

  Aantal deelnemers : 107

  1. Bert De Waele
  2. Kevin Ista
  3. Nicky Cocquyt
  8. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  16. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  87. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters)
  95. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
    

  08/07/2007 – 44° SINT-MARTINUSPRIJS KONTICH (A) – Juniores – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  08/07/2007 BULSKAMP (W) – Dames Elite – 88 Km – 02h14min

  Aantal deelnemers : 50

  1. Latoya Brulee
  4. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
  7. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  8. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  11. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  11. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  11. Melissa Huyghe uit Breendonk (Biachi-Duvel-CataBikes)
  11. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  11. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
   

  08/07/2007 DENDERWINDEKE (O) – Dames Jeugd – 56 Km – 01h36min

  Aantal deelnemers : 85

  1. Katia Verstraete
  8. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team) op 1'05"
  24. Veronique Staes uit St.Job in 't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  44. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  47. Gilke Croket uit Bornem (Steeds Vooraan Kontich)
  60. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi) op 1'53"
   

  08/07/2007   HALEN (LB) – Juniores – 89 Km – 02h10min

  Aantal deelnemers : 90

  1. Yannick Eijsen
   

  08/07/2007 – OOSTKERKE-DAMME (W) – Juniores – 82 Km – 01h55min

  Aantal deelnemers : 59

  1. Dries Meerschaert
   

  08/07/2007 – ROZEBEKE (O) – Juniores – 77 Km – 02h04min

  Aantal deelnemers : 44

  1. Kevin Eeckhout
   

  08/07/2007 ST.GILLIS-WAAS (O) – Juniores – 94 Km – 02h17min

  Aantal deelnemers : 59

  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  2. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam) op 05"
  3. Sander Stiegelis (Isorex C.T) op 10"
  6. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T) op 14"
  8. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 50"
  9. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
  11. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
  13. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)
  16. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  18. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  19. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  20. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  22. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra R.T)
  25. Alexander De Keersmaecker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  29. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
  30. Nando Pieters uit Zwijndrecht (La Bicycletta)
  37. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T)
  38. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  40. Wim Van De Wiele uit Zele (Hoop Op Zegen Beveren)
  41. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  42. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  43. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex C.T)
  44. Jochem Smet uit Kemzeke  (Hoop Op Zegen Beveren)   
   
  08/07/2007 –
  WILLEBROEK (A) – Juniores – 70,4 Km – 01h37min

  Aantal deelnemers : 50

  1. Maurice De Bekker
  13. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  24. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
  25. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  32. Evert  Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
   

  08/07/2007 – DENDERWINDEKE (O) – Nieuwelingen – 70 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 101

  1. Jochem Deweer
  10. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  19. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen) op 24"

  31. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)
  40. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf)
  43. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
  63. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)

  08/07/2007 –
  MOL (RAUW) (A) – Nieuwelingen – 70 Km – 01h42min

  Aantal deelnemers : 89

  1. Koen Van Roosmalen
  10. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team) op 1'04"
   

  08/07/2007 – OOSTKERKE-DAMME (W) – Nieuwelingen – 63 Km – 01h47min

  Aantal deelnemers : 43

  1. Jonas De Buyser
   

  08/07/2007 – PARIKE (B.VLAAMSE ARDENNEN) (O) – Nieuwelingen – 62 Km – 01h40min

  Aantal deelnemers : 66

  1. GIJS VAN HOECKE uit Zaffelare (C.T.Menen)
  8. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen) op 2'50"
  29. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra R.T)
   

  08/07/2007 – SINT-ELOOIS-WINKEL (W) – Nieuwelingen – 68 Km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Jonathan Breyne
   

  08/07/2007 – ULBEEK (WELLEN) (LB) – Nieuwelingen – 62,7 Km – 01h34min

  Aantal deelnemers : 52

  1. Pieter Schepmans
   

  08/07/2007 – VOSSEM  (VB) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h56min

  Aantal deelnemers : 30

  1. Jonas Depre
   

  08/07/2007 VRASENE (O) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 57
  1. Ken Defauw
  10. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T) op 1'06"
  14. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  15. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  17. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
  18. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
  24. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
  27. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
  29. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  41. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  42. Jonas Heirman uit Zele (Hudiko Waasland)

  09-07-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 07/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan KENNY GOOSSENS uit Sinaai met zijn 1°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!!!

  ZATERDAG 07/07/2007 – BERLAAR (A) – Elite z/c + Beloften – 119,7 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 68

  1. Ruud Aerts
  2. Peter Aerts
  3. Nicolaas Lembrechts
  8. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  12. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW)
   

  07/07/2007 – NIEUWRODE (VB) – Elite z/c + Beloften – 117 Km - 02h30min

  Aantal deelnemers : 59
  1. Willem Van Uffel
  2. Tony Driesen
  3. Koen Iwens
   

  07/07/2007 – POELKAPELLE (W) – Elite z/c + Beloften – 115,7 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 71
  1. Kristof Dereeper
  2. Sébastien Six
  3. Kristof Vercouillie
   

  07/07/2007 – WESTMALLE (A) – Elite z/c + Beloften - 46'

  DERNY’S PER UITNODIGING

  Aantal deelnemers : 20
  1. Tim Van Nuffel
  2. Dieter Vanthourenhout
  3. Klaas Stynen
   

  07/07/2007 – KRUISHOUTEM (O) – Beloften – 113 Km - 02h58min

  Aantal deelnemers : 60
  1. Jérémy Devaux
  2. Bram Deprez
  3. Lode Van Impe
  9. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
  23. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 5'07"
  33. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)

  07/07/2007 – STROMBEEK (VB) – Elites m/c / Elite z/c / Beloften – 166 Km - 03h40min

  Aantal deelnemers : 95
  1. Hamish Haynes
  2. Koen Barbe
  3. Bert De Waele
  10. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen) op 57"
  18. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews) op 3'17"
  26. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Davo)

  07/07/2007 – PITTEM (W) – Elite z/c + Beloften – Km - hmin

  Aantal deelnemers :

   

  07/07/2007 – KONTICH (A) – Dames Elite – 75,6 Km - 01h52min

  Aantal deelnemers : 66
  1. Liesbet De Vocht
  5. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk) op 20"
  12. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes) op 1'28"
  14. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiecycling)
  15. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  17. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
  26. Ilse Van Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  31. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant C.T)
  38. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  41. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  48. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  54. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team) 

  07/07/2007 – REKKEM (W) – Dames Jeugd – 66,5 Km - 01h53min

  Aantal deelnemers : 77
  1. Jolien D'Hoore
  7. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
  13. Veronique Staes uit St.Job in 't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  28. Gilke Croket uit Bornem (Steeds Vooraan Kontich) op 06"
  38. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  59. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi) op 5'10"

  07/07/2007 – KONTICH (A) – Juniores – 129,4 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 149
  1. Frederique Robert
  4. Stijn Steels (Balen B.C)
  27. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  07/07/2007 – DESTELBERGEN (O) – Juniores – 89 Km – 02h10min

  Aantal deelnemers : 74
  1. SANDER STIEGELIS (Isorex C.T)
  3. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  6. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T) op 32"
  22. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T) op 1'25"
  25. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T) op 2'00"
  26. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zege Beveren) op 2'30"

  07/07/2007 – DESSELGEM (W) – Juniores – 83 Km – 02h03min

  Aantal deelnemers : 66
  1. Jens Debusschere
   

  07/07/2007 – DENDERHOUTEM (O) – Juniores – 86 Km – 02h12min

  Aantal deelnemers : 81
  1. Kirill Pozdnyakov
  47. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS) op 1'35"

   

  07/07/2007 – AALTER (O) – Nieuwelingen – 41 Km - 01h05min

  Aantal deelnemers : 36

  1. Nick De Landtsheer
   

  07/07/2007 – HEKS (LB) – Nieuwelingen – 58,4 Km - 01h30min

  Aantal deelnemers : 29
  1. Sjoerd Vanderluyden


  07/07/2007 – LANGEMARK (W) – Nieuwelingen – 63 Km - 01h40min

  Aantal deelnemers : 56
  1. Jeroen Giesberts
   

  07/07/2007 – TIELRODE (O) – Nieuwelingen – 65 Km - 01h52min

  Aantal deelnemers : 69
  1. KENNY GOOSSENS uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  2. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  3. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 10"
  8. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)
  11. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  13. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra R.T)
  14. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  21. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  28. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)

  TIELRODE kengoossensbew8.7
  Kenny Goossens won zijn eerste koers in Tielrode
   
  TIELRODE andrespietbew8.7
  Andres Pieters kroonde zich in de Ruisstraat Tielrode tot bergkoning.

   

   

   

  09-07-2007 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!