.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  08-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE TIELRODE VAN ZATERDAG 07/07/2007

  ZATERDAG 07/07/2007 – TIELRODE - Nieuwelingen

   

  EERSTE ZEGE VOOR KENNY GOOSSENS !!!


             TIELRODE kengoossensbew8.7                                      TIELRODE andrespietbew8.7

  Kenny Goossens won zijn eerste koers in Tielrode     Andres Pieters kroonde zich in de Ruisstraat Tielrode tot bergkoning.

   

  Kenny Goossens (Sinaai-Hudiko) startte na lang twijfelen toch in Tielrode waar elke ronde de klim van de Ruisstraat moest verwerkt worden.Een klim die bovendien recht naar de aankomstlijn leidde en waaraan zowaar nog een bergprijs was verbonden.

  Er stonden 69 renners aan de start waarvan Kenny het nummer 69 had.

  -“De eerste ronden reed ik constant van voor en werd eens 2de voor de bergprijs. Maar nadat ik mijn drinkbussen verloor begon ik steeds slechter en slechter te rijden en kon ik op een moment maar net mee. In de laatste ronde werd Van Compernolle ingelopen en op dat moment demarreerde ik. Na een honderdtal meter deed ook Jimmy Segers dat.Hij kwam bij mij aansluiten en zo konden we onze voorsprong vergroten. We moesten alleen nog de laatste klim overleven en daar besloot ik in Jimmy zijn wiel te blijven om de laatste 200m er over te jumpen en zo men eerste zege op zak te steken.”

  Zo gebeurde het ook. Voor Kenny Goossens was het zeker een opsteker:

  -“Ik verwachte dat ik een vlakke koers zou kunnen winnen, maar zeker niet een klimkoers als deze. De laatste weken presteerde ik immers minder op een klimparcours. Ik vond de klim in Tielrode nog meevallen, maar de laatste ronden kroop hij toch in de benen. Ik ben niet zo goed in klimmen en zeker niet in klimmetjes op de grote plaat omdat ik de kracht daarvoor niet heb. Misschien dat ik sterk reed omdat ik de laatste twee weken alleen maar zware klimparcoursen heb gereden zoals Goetsenhoven en Zottegem-Bevegem.”

  Kenny Goossens reed destijds een half seizoen bij de aspiranten 14-jaar en reed daar maar drie koersen uit.

  -“Ook de eerste koersen bij de nieuwelingen kon ik niet volgen, maar ik werd altijd beter en haalde op het einde van vorig seizoen toch eens een top 15 plaats. Deze winter heb ik aan pistewedstrijden en cyclocrosswedstrijden meegedaan waardoor mijn conditie veel verbeterde en ik meer kracht kreeg. En mede hierdoor koers ik al het hele seizoen zeer goed.”

  Kenny behaalde reeds 3 top-5 plaatsen en werd ook eens 9de in een interclub.

  Na de Beker van Vlaanderen wedstrijd te Denderwindeke, weer bergop, vertrekt de Sinaainaar voor een week op vakantie om er wat te rusten.

  -“Als ik terugkom begin ik onmiddellijk terug te trainen en ga ik zo goed mogelijk proberen presteren in de 2-daagse van Zele, waar de hoofdsponser van de club gevestigd is. En dit als voorbereiding om een week later, op 29 juli, het Belgisch Kampioenschap aan te vatten.”

   

  TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde.

  08-07-2007 om 20:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE REKKEM VAN ZATERDAG 07/07/2007

  ZATERDAG 07/07/2007 – REKKEM – Dames Jeugd

   

  JOLIEN D’HOORE HAALT HET VAN EVELYN ARYS !!!

   

  REKKEM spurtbew8.7

  Overtuigende spurtwinst van Jolien D’hoore voor Evelyn Arijs.


  REKKEM podiumniewbew8.7

  Het podfium bij de nieuwelingen: Kaat Hannes (2de), de Française Marion Rousse en Sarah Reynolds (GBR)


  REKKEMpodium bew8.7

  Op het podium vlnr: Arys, D’Hoore en Druyts.


  Kon. Veloclub Sportieve Hoop Rekkem organiseerde de voorlaatste wedstrijd Beker van Vlaanderen Dames Jeugd en kreeg daarvoor  77 rensters, waarvan 35 juniors en 42 nieuwelingen, aan de start voor 10 ronden van 6,65 km. of 66,5 km.

  Uit de Polderreners-regio zagen we er Gilke Croket (Bornem), Kaat Hannes (Wechelderzande), Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Amy De Ridder (Grembergen) en Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor).

  Warmte en een licht golvend parcours waren de ingrediënten van het parcours. De eerste aanval waar wat in zat kwam in de 4de ronde van Jessica Allen (GBR). Zij haalde een maximale voorsprong

  van 15 seconden. Het werd nog meer Brits toen een ronde later haar landgenote Alice Monger-Godfrey (GBR) haar gezelschap kwam houden.

  Zij bouwden een maximale voorsprong van 35 seconden uit. En dan eindigde het Brits verhaal want in de 7de ronde werd de hergroepering voltrokken.

  In de voorlaatste ronde probeerde Katrien Van Looy om alleen weg te geraken maar ze kreeg daarvoor geen toelating. Dan waagde Lien Lanssens haar kans. Met de finish in zicht werd ook zij teruggegrepen zodat we een massaspurt kregen. En dat was een aangelegenheid voor Jolien D’Hoore die gemakkelijk won voor Evelyn Arys, Kelly Druyts (3de), Annelies Van Doorslaer (4de), Anne Arnouts (5de), Marion Rousse (6de uit Frankrijk en winnares bij de nieuwelingen), Kaat Hannes (7de),

  Jessie Daams (8ste), Sarah Reynolds (9de GBR) en Kim Vermeiren (10de).

  Kaat Hannes was 7de in de uitslag maar 2de nieuwelinge. Veronique Staes 13de en 9de juniore, Gilke Croket 28ste en 11de nieuwelinge, Amy De Ridder 38ste en 23ste juniore en Liesl Van Daele 59ste en 29ste juniore.

  De leiderstrui bleef in handen van Anne Arnouts, de groene trui Kelly Druyts en de witte trui nam Kaat Hannes over van Anne-Laure Gheerardyn.

   


  TEKST :
  fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

  08-07-2007 om 10:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZATERDAG 07/07/2007
  waod

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn 16°Seizoenszege in de Catg.C !!!

  ZATERDAG 07/07/2007 - HOOFDPLAAT (Ned) - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 39 dln.
  1. Kristof Muys winnaar B
  6. Bart Verhasselt winnaar A
  7. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B6)
  9. Koen Heyrman uit Bazel (B8)
  15. Tim Vercauteren uit Belsele (A5)
  16. Alex Goossens uit Vrasene (B11)
  17. Gino Van Broeck uit Belsele (A6)

  CATG. C / D
  1. Kenny De Maerteleire winnaar D
  2. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C
  15. Marc Borghgraef uit Burcht (C8)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  8. Florent De Leersnijder winnaar E+
  14. Lucien Van Goethem uit Stekene

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  7. Freddy De Blick uit Beveren  08-07-2007 om 10:13 geschreven door kenny


  07-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR PROVINCE DE LUXEMBOURG !!!!
  Dron_Persson
  In de gele trui Lucas Persson uit Zweden die deze Ronde won.

  TOUR PROVINCE DE LUXEMBOURG

   

  1° RIT - 130,3 Km – 03h17min – 132 deelnemers

  1. Lucas Persson (Zwe)

  2. Maciej Ulanowski (Pol) op 48”

  3. Manuel Reuter (Dui)

   

  2° RIT – 03h24min

  1. Sander Armée

  2. Lucas Persson (Zwe) op 27”

  3. Jerome Giaux

  27. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra R.T) op 7’02”

   

  3° RIT – 134 Km – 03h16min

  1. Jean-Marc Bideau (Fra)

  2. Florian Guillou (Fra) op 10”

  3. Erik-Jan Kooiman (Ned) op 18”

  33. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra R.T) op 1’05”

   

  4° RIT – 138 Km – 03h25min – 84 deelnemers

  1. Maikel Paas (Ned)

  2. Jan Bos (Ned)

  3. Maciej Ulanowski (Pol)

  40. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra R.T) op 3’02”

   

   

  EINDKLASSEMENT

  1. Lucas Persson (Zwe)

  2. Danny Verelst op 1’31”

  3. Manuel Reuter (Dui) op 1’31”

  33. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra R.T) op 22’09”

  07-07-2007 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BK TE RONSE DOOR ALAIN SENNESAEL VAN ZONDAG 01/07/2007!!!!

  ZONDAG 01/07/2007 – RONSE – BK VOOR PROFS

   

  NAAR EEN BK IN RONSE !!!


  SENNESAEL alain bew 21.6


  Onze fotograaf Alain was in Ronse om er het BK der profs bij te wonen. Als bijzonder groot wielerfanaat mocht hij daar niet ontbreken. Hij gaf ons nu het relaas hoe voor hem zo’n dag eigenlijk verloopt…

   

  Zondagmorgen om 5u45 opgestaan en me langzaam klaargemaakt voor naar het BK te Ronse te vertrekken. Om 7u14 was de trein er. Het is ongeveer 12 min. stappen van thuis tot aan het station. Ik liep nog half te slapen maar geraakte er wel. Ik ben veel gewend. Normaal gezien zou ik een trein later ook kunnen nemen. Maar dan is de overstaptijd van 5 minuten te riskant. Daardoor was het beter een trein vroeger te nemen. Den trein was op tijd (wat niet al te veel gebeurd).

  Ik stap op en gelukkig zit er niet te veel volk op. Opeens hoor ik mijn naam roepen. Nog half slapend huppel ik op het geluid af.

  Jawel zunne, 2 BW’s (Bekende Waaslanders). Sportafgevaardigde WBV en buschauffeur Erik Van Goethem en zijn vrouw waren ook al van de partij. Er zat ook iemand in de wagon van het Antwerpse met een ganse Quick-Step wielertenue aan.

  Te Gent-Sint-Pieters moesten we overstappen. Daar was de Quick-Step man met zijn 'koersfiets'. We hadden ons aan een schoon fietske verwacht maar het was nog eentje uit vervlogen tijden maar ja het reed hé.

  Het was ongeveer een 20 minuten wachten op den trein naar Ronse die vertrok om 8u01. Het was bijna 50 min. rijden tot we in Ronse aankwamen. Veel volk zat er nog niet op. Het was nog vroeg ook maar aan de andere kant reed de trein maar om de twee uur. Het weer zag er niet al te best uit. Het regende nog niet maar het was wel zwaar bewolkt.

  Te Ronse aangekomen zat je al direct op het parcours. Op de Grote Markt was er de start en het tekenen van het controleblad. Het was nu iets na 9 en we gingen eerst nog wat gaan terrassen. Gaby Termont van WBV was er ook aanwezig. Hij was van dienst waarschijnlijk. Hij stond op een balkon en was aan het kijken hoe populair hij was.

  Opeens kwam er iemand die stage liep om de volgende paus te worden. Het was Freddy Van Steen. Hij oefende al volop met zijn handgegroet. Ondertussen was de zon al fel beginnen schijnen. Langzaam aan werd het drukker.

  Tijd voor Erik zijn vrouw om positie in te nemen aan de dranghekken. Wij bleven nog even op het terras vertoeven. Erik had wel al een douche gekregen in het toilet van het cafe waar één van de urinoirs stuk was.

  Het was nu tijd voor mij om ook ergens een plaats te gaan innemen want anders was het niks. Erik ging braaf naar z'n vrouwtje en ik dan maar op zoek waar het beste was om foto's te kunnen maken van de streekrenners. Aangezien ik geen badge had, was het gokken. Iedereen moest achter de dranghekkens. Ik waagde me maar om op straat rond te hangen. Gelukkig lieten ze me staan. Het was nog even wachten op de eerste renner. Uiteindelijk was die daar : Geert Omloop.

  De anderen kwamen maar niet af. Met nog een goed halfuur voor de start kwamen de andere renners van Jartazi ook naar het podium en nu volgden de andere renners langzaam hun voorbeeld. Nu was het tijd om me goed te concentreren.

  Yoni Peeters was daar ook. Zij is ook fotografe en de vriendin van Tom Stubbe. Ze had geprobeerd om aan een badge te geraken maar ze kreeg er geen omdat het alleen voor 'professionele' fotografen was. De eerste streekrenner die ik te pakken had was Glenn D'Hollander. Daarna was het Preben Van Hecke. Nu kwamen ze snel en was het wat loopwerk. Nog even staan praten met Nikolas Maes, Dominque Cornu en Tom Steels. De laatste die ik te pakken kreeg was Robby Meul.

  De start werd gegeven en ben dan vertrokken naar de Hotondberg. Er was een massa volk. Velen gingen immers naar deze Hotondberg en Nieuwe Kwaremont. Het was wel nog even stappen tot de Hotondberg. Overal stonden er drank- en eettentjes. Ook waren er genoeg grote schermen zodat je de wedstrijd makkelijk kon volgen. Ik heb me dan een positie gezocht om goed foto's te

  kunnen nemen en wie kwam ik daar tegen? Jaja, Erik en z'n vrouw. Die waren ook al naar boven gesukkeld.

  Hoe later het werd en de finale eraan kwam, hoe meer volk er kwam. Onze streekregiorenners lieten zich goed zien. Greg Van Avermaet, Sven Renders en Kevin Seeldrayers waren mee met een ontsnapping die lang standhield. In de finale kwam ook Preben Van Hecke geregeld in beeld. Het was een mooie koers en ben dan ook op de Hotondberg blijven staan kijken op een groot scherm want aan de aankomst was het veel te druk en zag je toch niks.

  Veel mensen bleven trouwens op de Hotondberg staan. Stijn Devolder werd een knap winnaar en verdient het om Belgisch Kampioen te worden.

  Preben Van Hecke werd knap 11de, Dominique Cornu 18de, Greg Van Avermaet 30ste en Glenn D'Hollander 41ste.

  De wedstrijd gedaan en terug naar het station te Ronse. Er was heel wat volk met den trein en supportersbussen gekomen. Erik en z'n vrouw waren niet meer te bespeuren in Ronse. Te Oudenaarde kwamen ze opeens op den trein gesprongen. Ze hadden den bus genomen in Oudenaarde en zo de streek wat verkend. Zou Eric misschien plannen hebben om te verhuizen en dan ook van werkplaats te veranderen ????

  Moe maar voldaan ben ik eindelijk thuisgeraakt. Veel rust was er niet want de volgende dag stond

  Beveren te wachten met de 4de Grote Prijs Gemeente Beveren of in volksmond beter bekend als de Schaal Schoeters.


  RONSE Prebenvhecke bew7.7 

  Preben Van Hecke door Alain voor de start op de foto gezet. Hij werd één van de uitblinkers. 


  RONSE bew7.7

  De grappige Erik en zijn vrouw, zo als Polderrennersfotograaf Alain ze zag langs de kant van de kampioenschapsweg.  TEKST EN FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

  07-07-2007 om 12:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ST.NIKLAAS VAN VRIJDAG 06/07/2007

  VRIJDAG 06/07/2007 – ST.NIKLAAS – Elite m/c / Elite z/c / Beloften

   

  STIJN DEVOLDER WINT EERSTE KOERS IN KNAPPE TRUI


  STNIKCRIT aankomst bew7.7     STNIKCRIT podiumbew7.7

  De aankomst van Stijn Devolder     Op het podium: Greg Van Avermaet (2de) en Stijn Devolder

  Wielerclub Stadsbelangen organiseerde de 76ste Grote Prijs Stad Sint-Niklaas en de 4de Ereprijs Theo Verschueren.De laatste jaren was het een dernywedstrijd maar nu had men de keuze genomen voor een criterium.

  Van de 34 vooraf ingeschrevenen kwamen er uiteindelijk 31 opdagen. Niels Albert, daags voordien zwaar gevallen te Melle en nog verblijvend in het ziekenhuis, Kevin Van Der Slagmolen en Erwin Thijs waren de afwezigen. Heel wat (ex)wereld of (ex)Belgisch kampioenen stonden aan de start.

  Met op kop Belgisch Kampioen Stijn Devolder, Wereld Kampioen Veldrijden Erwin Vervecken en Wereld Kampioen tijdrijden bij de beloften Dominique Cornu. Ook ex- Belgisch Kampioenen bij de profs zoals een Tom Steels, Geert Omloop, Sven Nijs en Niko Eeckhout.

  Verder kwamen uit de regio ook nog aan de start Greg Van Avermaet, Preben Van Hecke, Kevin Seeldrayers, Jarno Van Mingeroet, Glenn D'Hollander, Robby Meul, Gunther Sterck, Mindaugas Goncaras (Lithouwen), Tom Stremersch, Guy Smet, Thibault Koppen en Anthony Van Den Berghe.

  Er dienden 45 ronden van 2,18 km. of 98 km. afgelegd te worden.

  De 1ste aanvaller was Geert Omloop. Hij hield het 2 ronden vol. Zoals altijd in een criterium wisselde de posities steeds.Er kwamen vele ontsnappingspogingen. In de 14de ronde probeerden Tom Steels en Glenn D'Hollander het maar ook zij mochten maar 3 rondjes genieten van de aandacht van het massaal opgekomen publiek.

  Dan was het de beurt aan Gianni Meersman met Kevin Seeldrayers. Zij werden vooraan afgelost door Niko Eeckhout, Jurgen Van De Walle en Erwin Vervecken. De volgende in de galerij der aanvallers was Steven Caethoven die een 3-tal ronden solo door Sint-Niklaas ging of mocht rijden. Hij werd dan afgelost door Dominique Cornu en Stijn Devolder. Ondertussen had Tom Stremersch de wedstrijd verlaten door een lekke band.

  Dan was het weer de beurt aan Glenn D'Hollander. Hij kreeg het gezelschap van  Wouter Van Mechelen, Guy Smet, Erwin Vervecken en Jurgen Van Goolen. Zij hielden het een 4-tal ronden uit.

  Daarna probeerde Tom Steels nog eens om weg te geraken. Met het ingaan van de laatste ronde werd Thibault Koppen, de jonge belofte die pas uit de examens kwam, gedubbeld en moest ook de wedstrijd verlaten.

  Stijn Devolder vond nu dat het tijd werd dat hij ook eens de aanvalsklok luidde. Hij behield een kleine voorsprong en won zo zijn eerste wedstrijd als Belgisch Kampioen.

  De spurt voor de 2de plaats werd gewonnen door Greg Van Avermaet voor Gorik Gardeyn.

   

  STNIKCRIThuldevolderbew7.7
  Voor de start werd Belgisch Kampioen Devolder gehuldigd. Links ex-Wereldkampioen Theo Verschueren, rechts schepen Gaspard Van Peteghem.

   

  STNIKCRITkampioenenbew7.7

  De deelnemende kampioenen op een rij vlnr: Erwin Vervecken, Sven Nijs, Geert Omloop, Tom Steels, Niko Eeckhout en Stijn Devolder

  STNIKCRITbelangstbew7.7

  Er was grote publieke belangstelling voor dit criterium.  TEKST : fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

   

   

  07-07-2007 om 11:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRITERIUM TE ST.NIKLAAS VAN VRIJDAG 06/07/2007
  VRIJDAG 06/07/2007 - ST.NIKLAAS - Elite m/c / Elite z/c / Beloften

  Criterium St.niklaas03     Criterium St.niklaas01

  Belgisch kampioen Stijn Devolder wint criterium van Sint-Niklaas !!!

   

  Gisteren werd in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas de jaarlijkse kermiskoers voor profs verreden. Het was kersvers Belgisch kampioen Stijn Devolder (Discovery Channel) die na 98 kilometer met de zegebloemen naar huis mocht. Volderke nam in de slotkilometers afstand van zijn vluchtgezel Dominique Cornu (Predictor-Lotto). Cornu werd nog bijgehaald door het peloton zodat we een spurt kregen voor de tweede plaats die werd gewonnen door Greg Van Avermaet (Predictor-Lotto) voor Gorik Gardeyn (Unibet.com) en Niko Eeckhout (Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen).

   

  Kersvers Belgisch kampioen Stijn Devolder heeft zijn gouden vormpeil van de afgelopen weken verzilverd in de kermiskoers van Sint-Niklaas. In de slotkilometers reed de renner van Discovery Channel samen met Dominique Cornu (Predictor-Lotto) weg uit het peloton. Cornu moest wat later echter passen, waardoor 'Volderke' zijn eerste overwinning in zijn nieuwe trui kon binnenrijven.
  Greg Van Avermaet (Predictor-Lotto) won de sprint van het peloton, voor Gorik Gardeyn (Unibet.com)

  07-07-2007 om 11:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN VRIJDAG 06/07/2007

  wbvlogo

  VRIJDAG 06/07/2007 – ST.NIKLAAS (O) – Elites m/c / Elites z/c / Beloften – 98 Km - 02h12min

  Aantal deelnemers :

  1. Stijn De Volder
  2. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto)
  3. Gorik Gardeyn
  4. Niko Eeckhout
  5. Mindaugas Goncaras
   

  06/07/2007 – KONTICH (A) – Juniores – 8,3 Km

  Individuele tijdrit

  Aantal deelnemers : 151
  1. Ole Haavardsholm
  25. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  07-07-2007 om 11:13 geschreven door kenny


  06-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 06/07/2004
  Cedric Koppen 01


  Wie ons nu nog vraagt of fietspaden veilig zijn en of wielrenners op het fietspad thuishoren stellen we vanaf heden onomwonden NEEN !!!

   

  Deze namiddag is Cedric Koppen (Beveren-KSV Deerlijk) opnieuw het slachtoffer geworden van een verkeersongeval.(1 jaar geleden te Wetteren onderuit gereden) Terwijl hij fietste op het fietspad in de omgeving van Knokke is Cedric door een auto onderuit gereden.

  Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis van Knokke. Naast diverse diepe snijwonden werd tevens een complexe breuk van de duim vastgesteld. Maandag zal hij hiervoor geopereerd worden. Mogelijks zit het wielerseizoen voor Cedric er op !!!!!

  Met dank aan Alain Koppen

  06-07-2007 om 21:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 05/07/2007

  wbvlogo

  DONDERDAG 05/07/2007 – POPERINGE (W) – Elite z/c + Beloften – 68 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 49

  1. Benjamin Verraes
  2. Sébastien Six
  3. Jo Maes 
  28. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)
   

  05/07/2007 – ASSENEDE (O) – Elite z/c + Beloften – 108 Km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Patrick Cocquyt
  2. Peter Williams
  3. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 1'10"
  6. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'10"
  9. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 2'40"
  20. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T) op 3'00"
  30. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  05/07/2007 – NIEUWRODE (VB) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Dejan Aistrup
  2. Stijn Ennekens
  3. Koen Iwens
   

  05/07/2007 – MELLE (O) – Elite m/c /Elite z/c /Beloften – 170 Km – 03h53min

  Aantal deelnemers : 115
  1. Darren Lapthorne
  7. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 16"
  11. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews)
  20. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo)

  06-07-2007 om 21:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 6 JULI - CRITERIUM TE SINT-NIKLAAS !!!!!

  VRIJDAGAVOND 6 JULI CRITERIUM IN SINT-NIKLAAS

   

  In samenwerking met het stadsbestuur en alle wielerclubs van groot Sint-Niklaas organiseert wielerclub Stadsbelangen op vrijdag 6 juli de 76ste Grote Prijs van de Stad Sint-Niklaas, de 4de ereprijs Theo Verschueren. Na drie jaar werd de formule achter derny’s afgeschaft. Omdat er een wildgroei aan dergelijke organisaties gekomen is en omdat men met een criterium meer renners kan laten starten.

  De bedoeling was om de nationale kampioenen van de voorbije vijf jaar als kapstok voor dit criterium te gebruiken. Maar Serge Baguet is aan vakantie toe en komt niet. Niko Eeckhout, Geert Omloop en toekomstig schepen van sport Tom Steels zijn er uiteraard wel. Samen met de streekrenners Dominique Cornu, Greg Van Avermaet, Preben Van Hecke en de hele veldrittop Erwin Vervecken, Sven Nys, Bart Wellens en Niels Albert zijn zij de trekpleisters voor dit criterium.

  Met de kersverse kampioen Stijn Devolder wordt onderhandeld.

  Deelnemers :

  Tom Steels, Geert Omloop, Sven Nys, Niko Eeckhout, Steven Thijs, Gunther Sterck, Greg Van Avermaet, Nico Mattan, Nic Ingels, Dominique Cornu, Bart Wellens, Erwin Vervecken, Steven De Neef, Robby Meul, Steven Caethoven, Jarno Van Mingeroet, Jan Kuyckx, Jurgen Van Goolen, Mindaugas Goncaras, Bert Scheirlinckx, Preben Van Hecke, Guy Smet, Kevin Van der Slagmolen, Tom Stremersch, Erwin Thijs, Peter Wuyts, Niels Albert, Thibault Koppen, Anthony Van den Berghe.

  Parcours: Grote Markt, Parklaan (tot Moerlandstraat) en O.-L.-Vrouwstraat

  Afstand: 45 ronden van 2,180 km

  Start: 19u30

   

  TEKST : fvdv

  06-07-2007 om 16:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  VILVOORDE  01/07/07 FLANDERS CUP 2007 

   

   

  FILIP VAN HECKE 5de TE VILVOORDE

  Vorige zondag  werd de vierde manche van de Flanders Cup 2007 verreden te Vilvoorde, domein De Drie Fonteinen, gelegen aan de trainingspiste van Kim Gevaert.Het was er een snelle omloop doch door de korte, opeenvolgende klimmetjes wel een selectieve omloop. Het parcours lag er gelukkig nog eens droog bij! Aan de start daar in Vilvoorde ook Filip Van Hecke:

  -“In de start zelf liet ik me wat weg drummen en kreeg enkele “kwakjes” waardoor ik na een halve ronde als tiende doorkwam. Achter mij was ploegmaat Luc Baert ten val gekomen zodat hij meteen was uitgeschakeld voor een ereplaats.”

  Gerrit Delfosse en Ronny De Metter  die later  1 en 2 zouden worden, reden van de rest weg en maakten onder zichzelf uit wie de snelste was.

  -“Ikzelf reed in een groepje met Mario Wauters, Bart Feyaerts, Peter Verstraete en Tom Segers en streden voor de vierde plaats.Feyaerts en Segers dienden de rol te lossen zodat ik samen met Verstraete de laatste ronde in ging. Op één van de steile klimmen moest ik lossen. Ik kreeg het gaatje niet meer dicht en diende genoegen te nemen met de 5de plaats bij de masters 1.”

  In die categorie werden Luc Baert (Zele) 20ste en Johan De Bruyn (Zele) 14de.


  V HECKEFILvilvoorde bew5.7
  Filip Van Hecke in actie: te Vilvoorde

  V.HECKEFILkessel bew5.7

  Filip Van Hecke in actie: te Kessel 

   

  TEKST : Flor Van de Velde

  06-07-2007 om 16:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAGAVOND 6 JULI 2007 CRITERIUM TE ST.NIKLAAS !!!!!

  GEEN DERNY’S, WEL CRITERIUM OP SINT-NIKLASE MARKT

   

  ST NIKL crit pod 06 bew25.6
  Vorig jaar stond Niko Eeckhout als winnaar van de dernykoers naast zijn gangmaker Walter Huybrechts

  Sint-Niklaas
  heeft achter het criterium achter derny’s een punt gezet en start op Vrijdagavond 6 juli met een gewoon criterium. Wat de derny’s betreft hebben de organisatoren de zaak degelijk bekeken en vonden dat, daar waar er vroeger maar enkele wedstrijden in die discipline waren, er nu eigenlijk al wat té veel zijn. Daarom dat de Koninklijke Stadsbelangen voor hun  76ste Grote Prijs iets nieuws wilde aanbieden. Een criterium waarin ook de elite z.c. en de beloften hun kans krijgen.

   

  Het wordt ook een grootse organisatie want de Koninklijke Stadsbelangen zit nu onder één dak met het stadsbestuur van Sint-Niklaas en werkt ook samen met een hele reeks ervaren organisatoren uit Groot-Sint-Niklaas. Dat zijn Belsele Sportief, Sportherleving en Gemeentebelangen Nieuwkerken, de Albertvrienden Puivelde, het Feest-& Sportcomité Molenhoek Sinaai, WTC Kontakt, de Vriendenkring Grote Prijs De Ster en het Cycling Team Verschueren Sport.

   

  Die verenigingen hebben iets moois in elkaar gestoken zodat de sportliefhebbers er al vanaf 18.30u welkom zijn. Dan begint er namelijk een publiciteitskaravaan op het parcours rond te rijden, worden de renners en sponsors voorgesteld, zullen de deelnemende Belgische kampioenen een ereronde rijden (als ze er zijn tenminste, want naar het schijnt zijn Serge Baguet en Peter Van Peteghem dan met verlof????) en tenslotte kan eveneens de opwarming der renners meegemaakt worden. Om 19.30u volgt dan de start van het criterium.

   

  De renners rijden een koers van 45 ronden van 2,180 km en wat bijzonder interessant is om weten, is langs waar de deelnemers moeten rijden. Ze vertrekken op de Grote Markt –West aan de krantenwinkel van Wim Maes, voor degenen die dat daar kennen. Dan rijden ze -en dat is spiksplinternieuw – de Parklaan op tot aan de verkeerslichten van de Moerlandstraat. Daar is het keerpunt want er wordt het andere rijvak opgereden, richting Grote Markt. Ze rijden er tot achter de Onze-Lieve-Vrouwkerk en zo naar de aankomstlijn te bollen ter hoogte van de krantenwinkel Wim Maes.

  Dit parcours wordt al afgesloten vanaf 18u en dat tot rond 22u

  De koersformaliteiten vinden uiteraard plaats op het Stadhuis en de kleedkamers hebben ze voorzien in het Sinbad op de Parklaan.

   

  En dan de renners. Er zijn nog wel onderhandelingen bezig maar zeker is dat de top uit het veldrijden naar Sint-Niklaas komt: Sven Nijs, Erwin Vervecken, Bart Wellens en Niels Albert.

  Verder zijn voorzien: Tom Steels, Peter Wuyts, Geert Omloop, Niko Eeckhout, Greg Van Avermaet, Dominique Cornu, Nico Mattan, Glenn Dhollander, Robby Meul, Steven Caethoven, Jarno Van Mingeroet, Filip Meirhaege, Kevin Van der Slagmolen, Bert Scheirlinckx, Preben Van Hecke, Pieter Mertens, Erwin Thijs, Christoph Roodhooft, Jan Kuyckx, Jelle Vanendert, Tom Stremersch, Guy Smet, Gunter Sterck, Nic Ingels, Thibault Koppen, Anthony Van den Berghe.

   

  De bestuursploeg van Stadsbelangen bestaat momenteel uit voorzitter Eddy Moorthamer, ondervoorzitter Alfons De Martelaere, secretaris Jean-Pierre Van Campfort en penningmeester Roger De Cock.

  Het criterium krijgt als titel ook “4de Ereprijs Theo Verschueren” mee.

   

  ST NIKL critnikotheoeddy bew25.6

  Niko Eeckhout kan dit jaar proberen om het criterium te winnen zonder derny. Hij staat hier bij ex-Wereldkampioen Theo Verschueren wiens 4de Ereprijs wordt gereden en de voorzitter-engelbewaarder, Eddy Moorthamer van Stadsbelangen.  TEKST EN FOTO’S :
  Flor Van de Velde

   

   

   

  06-07-2007 om 15:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 05/07/2007

  BELGISCH KAMPIOEN STIJN DE VOLDER TE ST.NIKLAAS

   

  De inrichters van het criterium te Sint-Niklaas hebben een akkoord kunnen afsluiten met de kersverse Belgische kampioen Stijn Devolder.

  Hij zal vrijdagavond op de Grote Markt van de Wase hoofdstad voor de eerste maal in een officiële wedstrijd starten in zijn driekleurtrui. Zijn twee ploegmakkers, Jurgen Van Goolen en Gianni Meersman, rijden eveneens dit criterium.

   

  TEKST: fvdv

  06-07-2007 om 15:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 06/07/2007

  NIELS ALBERT bew 5.7

  Niels Albert is in de profkoers van Melle ten val gekomen en liep een sleutelbeenbreuk op naast verwondingen aan zijn hoofd. Hij zal dus vrijdagavond in Sint-Niklaas niet aan de start komen. De verwondingen aan zijn hoofd bleken vrij ernstig te zijn en Albert werd overgebracht naar het ziekenhuis in Herentals.

   

  TEKST: fvdv

  06-07-2007 om 15:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE HERBEUMONT - JUNIORES VAN WOENSDAG 04/07/2007

  WOENSDAG 04/07/2007 – HERBEUMONT - Juniores

   

  DAVY STAES BIJZONDER STERK IN KLIMKOERS !!!


  STAESDherbeumontpodbew6.7
  Het podium van de klimkoers te Herbeumont: vlnr Jorg Pannekoek (2de), winnaar Laurens Lambrechts (Merksplas) en Davy Staes (3de)


  Reeds gans het seizoen koerst Davy Staes (Sint-Niklaas – Josan) opvallend goed. Toen hij vorige week geen antwoord wenste te geven op de vraag welke wedstrijden er voor hem belangrijk waren, heeft het nu met de pedalen gezegd te Herbeumont waar het klimwerk belangrijk was.

  Davy blikte nu terug op die koers waarin hij schitterend 3de werd.

  -“ In de grote ronde was ik al een drie, vier keer weggeweest maar dit was enkel maar een test. Op de eerste doortocht naar de aankomst kwam ik als eerste door en schudde al eens aan de boom.We waren weg met een  vijftal renners, ook de latere winnaar Lorenz Lambrechts was mee. Er kwamen nog enkele aansluiten maar het draaide niet rond waardoor terug alles samen kwam.”

  Maar Davy bleef actief en op de baan die naar de aankomstlijn leidde geraakte hij weg. “Maar daar moest ik nog drie keer over de steile klim. Thomas Op de Beeck en Raf Vanlommel kwamen ook bij me aansluiten.”

  Toch was het Laurens Lambrechts die aan de haal ging en 25sec voorsprong nam.

  -“Ik maakte tempo op die beklimming maar kon op weinig hulp rekenen. Ik moet wel zeggen dat Thomas Op de Beeck op de andere stukken vol meewerkte en zich zeker niet spaarde! “

  Het werd nu echt spannend want bij het ingaan van de laatste ronde volgde Staes al op 7 sec van leider Lambrechts. Hij liet zijn gezellen Op de Beeck en Vanlommel in de steek en reed alleen op weg naar Lambrechts. Tot op 15 – 20 meter naderde hij.

  -“Maar toen we boven waren was Lambrechts terug in het voordeel doordat hij zijn eigen tempo kon rijden en nog even kon versnellen op het vals plat. Ik had toch een serieuze inspanning geleverd en op dat stuk liep hij terug wat uit.Ik wist dat ik er alleen niet meer bijraakte. Ik hoorde Op de Beeck roepen om te wachten,wat ik deed. Achteraf kreeg ik er wel veel spijt af maar ik dacht er met hem nog naartoe te kunnen rijden. In de afdaling namen we geen risico meer en zag dat er nog vier renners terug kwamen en dat doordat ik in gehouden had met op Thomas te wachten en geen risico's te nemen in de afdaling.”

  Davy probeerde in volle eindstrijd nog enkele keren weg te geraken maar de Nederlander Van Demen haalde hem telkens terug. Diezelfde Nederlander demarreerde nog en Davy sprong mee en hij zette toen al van heel ver zijn sprint in.

  -“Enkel Jorg Pannekoek kon er nog voorbij komen.Ik was teleurgesteld dat hij er nog over kwam want hij had heel de koers niks gedaan dan alleen gevolgd en een ander het verloop in handen laten nemen. Het was doordat ik wachtte op Op de Beeck dat zijn groepje kon terug komen. Ik had eigenlijk geen rekening meer gehouden met dat groepje en ook niet meer omgekeken. Wat dus een grote fout was.”

  Achteraf bekeken had Davy Staes wel gelijk, dat er méér zat in deze klimkoers. Hij had zelfs kunnen winnen want op een klim 20 sec goedmaken getuigt wel van grote sterkte.

  -“Maar Laurens heeft de zege zeker niet gestolen! Moest ik vroeger kunnen wegrijden hebben in de achtervolging op Lambrechts, zijn ploegmaten sprongen meestal telkens op het wiel, denk ik dat ik wel veel kans maakte om te winnen. Maar ik heb al genoeg ondervonden dat je om te winnen ook wel geluk nodig hebt.”

  STAES DHERBEUMONT bew6.7
  Davy Staes leidt hier de beklimming.  TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde
  .

  06-07-2007 om 15:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR VRIJDAG 06/07 , ZATERDAG 07/07 , ZONDAG 08/07 , MAANDAG 09/07 , DINSDAG 10/07 , WOENSDAG 11/07/2007 EN VRIJDAG 13/07/2007

  WIELERKALENDER

   

  NATASJA VRASEbew5.7

  Voor Vrasene is het weer zo ver. Secretaresse Natasja Verbuyst van de Smishoekvrienden heeft weer alles tot in de puntjes voorbereid voor drie wielerwedstrijden. Een dame die deze functie vervult, is wel uiterst zeldzaam.


  In juli zullen de wielerliefhebbers zeker hun hartje kunnen ophalen want er is heel wat op komst. Na het criterium op de Grote Markt te Sint-Niklaas op vrijdagavond 6 juli komt zaterdag 7 juli Tielrode aan de beurt daar waar we in alle boekjes en kalenders wel eens ‘Temse’ lezen. Neen het is een nieuwelingenkoers aan “de bergop” van de Ruisstraat. Vorig jaar reden de 35 juniores daar omhoog en de zege was voor David Reyniers. Deze keer mag schepen Hugo Maes de nieuwelingen verwelkomen en dat wordt voor deze jongens en serieuze test op de beklimming. De start wordt gegeven om 15u voor 65 km of 9 ronden van 7,2 km.

   

  Zondag 8 juli wordt het echt kiezen want niet minder dan 4 koersen staan op de agenda.

  Ook het 49ste Grote Wielerfestival Paul Goossens begint dan in Vrasene. We stellen het hele programma reeds voor. Zondag 8 juli rijden de nieuwelingen de Grote Prijs Paul Goossens. Start om 15u voor 7 ronden van 9,4 km of 66 km. Inschrijving in Café Sleutelhof en dat is ook voor alle wedstrijden die de Smishoekvrienden organiseren. Daar ligt in de Brugstraat ook de aankomstlijn. Vorig jaar waren er 60 deelnemers en de zege was voor de Nederlander Ralph Gelens die toen al voor de 5de keer won.

  Woensdag 11 juli pakken de Smishoekvrienden na een jaar onderbreking, weer uit met hun junioreskoers, opnieuw in de Brugstraat aan ’t Sleutelhof. Vertrek om 15.30u (want ’t is jaarmarkt geweest!) De afstand bedraagt 94 km of 10 ronden van 9,4 km.

  Om de wielerweek Vrasene af te sluiten rijden op vrijdag 13 juli de elite z.c. & U23 nog een wedstrijd van 113 km of 12 ronden. De start wordt gegeven om 18u. Het is de Grote Prijs Zakenkantoor Roger Nijs. Ook nu zijn alle koersformaliteiten in café Sleutelhof in de Brugstraat. Vorig jaar waren er 51 deelnmemers en de zege was voor Guy Smet.

  Tot daar het hoofdstuk Vrasene.

   

  Zondag 8 juli wordt in Wachtebeke aan de Overslagdijk om 15u ook de start gegeven voor een koers voor elite z.c. & U23. Afstand is 119 km of 14 ronden.

  Diezelfde categorie koerst op die namiddag ook in Zele Heikant waar de inschrijving plaatsvindt inTaverne ’t Gelag. Start om 15u en de afstand staat er op 112 km of 17 ronden van 6,6 km.

  Voor de juniores is er zondag 8 juli een wedstrijd te Sint-Gillis Kalf. Ze vertrekken er om 15u en moeten 94 km fietsen verdeeld over 16 ronden van 5,9 km. Inschrijving in de wijkschool in de Eekbergstraat 10. Vorig jaar waren er 42 deelnemers en de winnaar was de buitenlander met de verschrikkelijk moeilijke naam Povilas Chorlampenkovas.

   

  Komen we dan bij maandag 9 juli om opnieuw naar de elite z.c. te gaan kijken. Ditmaal in Sinaai in het centrum van de gemeente. Inschrijving in Café Het park, Sinaaidorp 2 en start om 18.30u. Een leuke avondwedstrijd dus. De afstand bedraagt 112 km of 14 ronden van 8 km.Vorig jaar stonden 42 renners aan de start en Guy Smet won toen zijn 12de koers van het seizoen.

   

  Dinsdag 10 juli komt Wachtebeke Overslag weer aan de beurt met Elite z.c. Start 15u voor 119 km of 14 ronden van 8,5 km. Inschrijving is er in de feesttent Oudeburgsesluis Overslagdijk.

   

  SAMENSTELLING EN FOTO : fvdv

   

  06-07-2007 om 15:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 07/07 EN ZONDAG 08/07/2007

  ZATERDAG 07 JULI 2007 – HOOFDPLAAT (Ned)  - Café ‘t Krikje – Dorpstraat 20

   


  G / G+

  14:00

  49 Km

   9 Ronden

  F2

  14:01

  49 Km

   9 Ronden

  F1

  14:02

  49 Km

   9 Ronden

  E / E+

  14:03

  49 Km

   9 Ronden

  C / D

  15:30

  60 Km

  11 Ronden

  A / B

  15:33

  60 Km

  11 Ronden

   

  ZONDAG 08 JULI 2007 - DESTELBERGEN – Café Den Hul - Eenbeekstraat
   Locatie Eenbeekstraat - Destelbergen


  G / G+

  14:00

  56 Km

   8 Ronden

  F2

  14:01

  56 Km

   8 Ronden

  F1

  14:03

  56 Km

   8 Ronden

  E / E+

  16:00

  63 Km

   9 Ronden

  C / D

  16:01

  63 Km

   9 Ronden

   

   

   

   

  Kampioenschap van België Catg. E / E+


  Z0NDAG 08 JULI 2007 - SINAAI 
  - De Boogscheut - Vleeshouwerstraat
   Locatie Vleeshouwerstraat - Sinaai  A / B

  13:30

  70 Km

  14 Ronden

   

  ALLE TOERISTEN    16:00       45 Km      9 Ronden

  INWONERS              18:00       25 Km      5 Ronden  waod

  06-07-2007 om 14:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR VRIJDAG 06/07 , ZATERDAG 07/07 , ZONDAG 08/07 , DINSDAG 10/07 EN DONDERDAG 12/07/2007

  VRIJDAG 06/07/2007 - TIELRODE (9140) - Antwerpsesteenweg - Café Schuttershof

   

  INWONERS

   

  18h30 en 19h30

  ZATERDAG 07/07/2007 - MOERZEKE (9220) - Dorp - Café de Klok

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  ZONDAG 08/07/2007 - LIERDE (9570) - Kleinendries - Feesttent

  10de rit VWF-GEDITROFEE

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  DINSDAG 10/07/2007 – ROOSDAAL (1760) - Brusselstraat 24 - Café Fifty-Fifty

  E-cat 15h
  FG-cat 15h01
  C-cat 16h30
  D-cat 16h31
  A-cat 18h
  B-cat 18h01

  DONDERDAG 12/07/2007 - MALDEREN (1840)- Lippelostraat 106 - Garage Modern Verdonck Fiat

  E-cat 16h
  FG-cat 16h01
  C-cat 17h30
  D-cat 17h31
  A-cat 19h
  B-cat 19h01


  vwf

  06-07-2007 om 14:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BUGGENHOUT VAN WOENSDAG 04/07/2007

  Woensdag 04/07/2007 – BUGGENHOUT – Elite z/c + Beloften

   

  NUMMER 4 VOOR BJORN COOMANS !!!!

   
  OPDORP bloemencoomansbew5.7 

  De bloemen voor Björn Coomans

  Te Buggenhout-Opdorp stonden De Opdorpse Vrienden in voor de organisatie van hun EZC / U23 wedstrijd. Met 35 renners stond er maar weinig op de deelnemerslijst alhoewel, er was geen enkele buitenlander en dat is in het huidig tijdsgebeuren wel héél uitzonderlijk. Het slechte weer zal er veel te maken gehad hebben dat het deelnemersveld beperkt bleef.

  Er moesten 16 ronden van 7,2 km gereden worden. Voor de regio reden mee: Bjorn Meersman (Bornem), André Van Geertsom (Sint-Niklaas), Björn Coomans (Puurs), Lieven Dieleman (Zele), Kris De Block (Mariekerke), Stein Vermeulen (Nieuwkerken-Waas) en Joachim De Wolf (Breendonk).

  Het was Bjorn Meersman die op het einde van de 1ste ronde wilde weggeraken. Hij kreeg het gezelschap van Bjorn Coomans en Michaël Van Staeyen. Op het einde van de 2de ronde liep alles terug samen.

  Jérémy Burton waagde in de 4de ronde z'n kans maar hij werd eveneens snel ingelopen. Een ronde verder was het de beurt aan André Van Geertsom, Kim Tesseur en Stein Vermeulen.

  Veel voorsprong kregen ze niet en Björn Coomans sloot ook nog aan.

  De 6de en 7de ronde werden vrij gevaarlijk door een hevig onweer. Door de hevige regenval was het zicht vrij beperkt. De renners wisten ook wel dat risico’s nemen niet kon en ze hielden zich stil. Het parcours had meer weg van een klein meer. Gelukkig werden de hemelsluizen terug dicht gedraaid in de 8ste ronde. Dat was het sein voor 15 renners om een aanval op te zetten. ’t Was zelfs de beslissende. Reden mee: Greg De Winde, Bart Baeyens (Willebroek), Kenneth Verdickt, Dimitri Fauville, Bjorn Meersman, André Van Geertsom, Kim Tesseur, Michael Van Staeyen, Björn Coomans, Jonathan Godfroid, Christophe Vandoren, Stein Vermeulen, Matti Stiens, Vincent Franchimont en Jérémy Burton. 

  De rest van het deelnemersveld raakte ver achterop en werd in de 13de ronde uit wedstrijd genomen. Op het einde van de 14de ronde probeerden Björn Coomans en Michael Van Staeyen hun maats te verrassen maar dat feest ging niet door.Er volgden nog meerdere pogingen maar niemand geraakte weg. In de regen werd dan ook gespurt met vijftien voor de zege. Greg De Winde was al gauw uitgeteld toen hij een bocht miste. Gelukkig was het niet te erg en hij kwam nog als 15de over de meet.

  De spurt werd gewonnen door Björn Coomans die daarmee zijn 4de zege van het seizoen behaalde. Tevens won hij het klassement voor de premiespurten. Hij had er vier van de vijf gewonnen en één keer was hij 2de.

  Michaël Van Staeyen werd 2de in de uitslag. Voor hem was het de eerste wedstrijd na twee weken verplichte rust na zijn zware valpartij in Duitsland. Kenneth Verdickt werd 3de, Christophe Vandooren 4de en Dimitri Fauville 5de.

  Bjorn Meersman werd 8ste, André Van Geertsom 12de , Stein Vermeulen 13de, Lieven Dieleman 19de en Joachim De Wolf 20ste.

  Leuk detail: een kwartier na de wedstrijd begon het opeens heel hevig te hagelen zodat het wegdek er wit bij lag. Een groot geluk dat de renners toen al binnen waren.

   

  OPDORP bjornmeersman bew5.7
  Björn in volle aktie.


  OPDORP startbew5.7

  Voor de start , iedereen een beetje gespannen.

  OPDORP hagelbew5.7 

  Een kwartier na  de aankomst , hevige hagelbuien.

  TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

  06-07-2007 om 13:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE ARDOOIE VAN WOENSDAG 04/07/2007

  WOENSDAG 04/07/2007 – ARDOOIE – Dames Elite

   

  CATHERINE DELFOSSE WINT IN ARDOOIE , STREEKRENSTERS NIET IN BEELD.


  ARDOOIaankomst bew5.7
  Het was een knap duel, gewonnen door Cathérine Delfosse voor Lensy Debboudt


  ARDOOIdelfossebloembew5.7

  Cathérine Delfosse uit Battice met de bloemen.

   

  Te Ardooie was er de Grote Prijs Theo Eeckhout voor Dames Elite georganiseerd door Jong en Moedig. Met 49 rensters kregen ze een flink deelnemersveld. Er moest 20 ronden van 4 km of 80 km gefietst worden.

  De streekregiorensters waren Melisse Huyghe (Breendonk), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Nana Steenssens (Zwijndrecht), juniore Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor) en Natasja Nobels (Dendermonde). Het Benelux Team was met 9 rensters aanwezig : Carine Potums (Londerzeel), juniore Amy De Ridder (Grembergen), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Patricia Thys (Hoboken), Greetje De Vos (Oudenaarde), Elke Vanderhauwaert (Beveren-Leie), Sofie De Nys (Gentbrugge), Natacha Hoedt (Herseaux) en Cindy Vandermeulen (Stekene).

  Gelukkig was het droog maar er stond wel een stevige wind.

  Reeds van bij de start werd er goed gekoerst. Lindsey Sticker, Elise Depoorter en Hannah Verhaeghe hadden al een mooie voorsprong opgebouwd na 4 km. Juniore Maaike Debboudt ging in de achtervolging. Lindsey Sticker met een letsel aan de knieën moest vooraan afhaken maar het duo Depoorter-Verhaeghe haalde toch een maximale voorsprong van 2 minuten.

  In het peloton waren er verschillende pogingen, van onder andere Amy De Ridder en Natasja Nobels , om naar het leidersduo toe te rijden wiens voorsprong zo toch begon te dalen.

  Na 40 km. hadden we nog steeds Hannah Verhaeghe en Elise Depoorter aan de leiding. Zij werden op korte afstand gevolgd door An De Keyser, Patricia Thys en Catherine Delfosse en deze drie kwamen in de 11de ronde aansluiten zodat we 5 rensters aan de leiding kregen.

  Dit was het teken voor Lensy Debboudt om solo op zoek te gaan naar de vijf. Twee ronden later kwam ook zij aansluiten. We zaten nu met zes rensters op kop.

  Op 20 km van het einde  gingen er weer vier in de achtervolging : Veerle Ingels, Mieke De Clercq, Grace Verbeke en Corine Hierckens.Een ronde later kwam ook Sylvia Debboudt aansluiten bij de achtervolgsters. Zo kregen we zes leidsters en vijf achtervolgsters.Dan volgde een trio : Melissa Flagothier, Anja Nobus en Ilse Geldhof.

  Met nog 2 ronden te gaan bleven de zes veilig aan de leiding. Ze konden in de spurt uitmaken voor wie de bloemen waren. Het was een nek-aan-nek spurt tussen Catherine Delfosse en Lensy Debboudt. Het verschil was heel miniem maar de zege ging naar Catherine Delfosse voor Lensy Debboudt, An De Keyser, Patricia Thys (4de), Hannah Verhaeghe en Elise Depoorter. West-Vlaams kampioene Grace Verbeke kwam nog afgescheiden als 7de binnen op 1'10".

  Voor Catherine Delfosse (Lotto-Belisol Ladiesteam) uit het Luikse Battice was het de 1ste zege van het seizoen.

  Melissa Huyghe werd 16de, Greetje De Vos 17de, Natasja Nobels 22ste, Sofie De Nys 25ste, Amy De Ridder 26ste, Veronique Staes 31ste, Carine Potums 33ste, Cindy Vandermeulen 36ste, Nana Steenssens 37ste, Natacha Hoedt 39ste en Ilse Van De Pontseele 43ste.

   

  ARDOOI greetjedevosbew5.7 

  Greetje De Vos van het Benelux Team, moest tevreden zijn met een 17de plaats.  TEKST : fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

  06-07-2007 om 13:44 geschreven door kenny


  05-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 04/07/2007

  wbvlogo

  WOENSDAG 04/07/2007- HERENTHOUT (A) – Elite z/c + Beloften – 113,4 Km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Patrick Van Roosbroek
  2. Michaël Van Staeyen
  3. Kevin Peeters
   

  04/07/2007- DIKKEBUS (W) – Juniores – 93 Km – 02h20min

  Aantal deelnemers : 71

  1. Kirill Pozdnyakov
  40. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team) op 6'20"
   

  04/07/2007- KAMPENHOUT (VB) – Juniores – 108 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 64

  1. Ruben Engelen
  4. Sander Stiegelis
  5. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen) 
  32. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'00"
   

  04/07/2007- ARDOOIE (W) – Dames Elite – 80 Km – 02h11min

  Aantal deelnemers : 49

  1. Catherine Delfosse
  4. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
  9. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee) op 1'30"
  16. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes) op 1'55"
  22. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Biachi) op 2'15"
  26. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  31. Veronique Staes uit St.Job in het Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  33. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  36. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  37. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
  43. Ilse Van Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
   

  04/07/2007- DIKKEBUS (W) – Nieuwelingen – 68,2 Km – 01h44min

  Aantal deelnemers : 62

  1. Jonathan Breyne
   

  04/07/2007- KAMPENHOUT (VB) – Nieuwelingen – 67,5 Km – 01h39min

  Aantal deelnemers : 36

  1. Joaquim Durant
   

  04/07/2007- SCHELDEWINDEKE (O) – Nieuwelingen – 68 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Niels Reynvoet
  3. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf) op 1'07"
  4. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen) op 2'35"
  6. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 2'45"
  9. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  10. Jeffrey Heirbaut uit Zele (C.T.Menen)
   

  04/07/2007- SINT KATELIJNE WAVER (A) – Nieuwelingen – 68,4 Km – 01h37min

  Aantal deelnemers : 41

  1. Mario Sarens
  39. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
   

  04/07/2007- ST.LAMBRECHTS-HERK (HASSELT) (LB) – Nieuwelingen – 62,4 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 34
  1. Jorne Carolus

  05-07-2007 om 17:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN 04/07/2007
  Proficiat aan FRANKY WEEMAES uit Melsele met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.B !!!
  Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn 5°Seizoenszege in de Catg.A !!!
  Proficiat aan FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E+ !!!
  Proficiat aan JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken met zijn Zege in de Catg.F1 !!!

  WOENSDAG 04/07/2007 - ST.GILLIS-WAAS - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 61dln.
  1. FRANKY WEEMAES uit Melsele winnaar B
  2. ROBBY DE ROOS uit Moerbeke winnaar A
  6. Koen Heyrman uit Bazel (B3)
  7. Tim Vercauteren uit Belsele (A4)
  11. Sven Van Hoey (Ineos) (A5)
  14. Bart Cant uit Haasdonk (A7)
  15. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B8)
  16. Alex Goossens uit Vrasene (B9)
  21. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A11)
  24. Ben Verburgt uit Hoboken (A14)
  28. Mario Bolssens uit Meerdonk (B14)
  29. Jef De Batist van L.O. (A15)

  CATG. C / D - 32 dln.
  1. Jean-Paul Maveau winnaar C
  2. Patrick Van Renterghem winnaar D
  6. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D3)
  7. Walter De Veerman uit Lochristi (C4)
  11. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C7)
  16. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C11)
  21. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C15)
  22. Roger Schuurman van L.O. (C16)
  24. Marc Borghgraef uit Burcht (C18)
  26. Freddy Van Camp uit Stekene (D8)
  29. Filip Weemaes uit Kieldrecht (D10)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  3. Leo Mares uit Beveren (E3)
  4. FONS VAN RAEMDONCK winnaar E+
  7. Karel Andries uit Schoten (E+3)
  20. Bert De Coster uit Zwijndrecht (E17)

  CATG. F1
  1. JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken
  10. Dirk De Cauwer uit Hamme
  11. André Syvertsen uit Stekene
  14. Freddy De Blick uit Beveren

  05-07-2007 om 16:23 geschreven door kenny


  04-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD W.A.O.D. TE ST.GILLIS-WAAS - WOENSDAG 04/07/2007

  WOENSDAG 04 JULI 2007 - ST.GILLIS-WAAS  - Wijk Het Kalf – Wijkschool - Eeckbergstraat 10
   Locatie Eeckbergstraat - St Gillis Waas


  G / G+

  16:00

  48 Km

   8 Ronden

  F2

  16:02

  48 Km

   8 Ronden

  F1

  17:30

  54 Km

   9 Ronden

  E / E+

  17:32

  54 Km

   9 Ronden

  C / D

  19:00

  65 Km

  11 Ronden

  A / B

  19:01

  65 Km

  11 Ronden


  waod

  04-07-2007 om 13:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD V.W.F. - WOENSDAG 04/07/2007 TE TIELRODE

  WOENSDAG 04 JULI  - TIELRODE (9140) - Antwerpsesteenweg - Café Schuttershof

  E-cat 16h
  FG-cat 16h01
  C-cat 17h30
  D-cat 17h31
  A-cat 19h
  B-cat 19h01


  vwf

  04-07-2007 om 13:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
  wbvlogo


  Proficiat aan BJÖRN COOMANS uit Ruisbroek met zijn 4°Seizoenszege van 2007 !!!

  DINSDAG 03/07/2007- BUGGENHOUT (O) – Elite z/c + Beloften – 115 Km – 02h47min

  Aantal deelnemers : 35

  1. BJÖRN COOMANS uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  2. Michaël Van Staeyen
  3. Kenneth Verdickt
  8. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  12. André Van Geertsom uit St.Niklaas (Nieuwkerkse C.T)
  13. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  19. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'36"
   

  03/07/2007- KNESSELARE (O) Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h27min

  Aantal deelnemers : 49

  1.  Mario Willems
  2. Stijn Minne
  3. Bart Van Speybroek
   

  03/07/2007- KRUISHOUTEM (O) Elite z/c + Beloften – 101 Km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 52

  1. Kristof Dereeper
  2. Vic Duynslaeger op 24"
  3. Frederik Broche op 42"

  7. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 1'30"
  29. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike) op 2'38"

  03/07/2007- ELEWIJT-ZEMST NIEUWELINGEN (VB) - Piste - Jeugd - Zonder motoren

  Aantal deelnemers : 7
  1. Rutger Roelandts
  2. Jens Meersmans
  3. Mario Sarens

  04-07-2007 om 12:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  Junior Jonas Van Buynder (Temse-WAC-Team) reed ook in Bornem waar de zege voor Nicolas Vereecken was. Jonas werd er 33ste nadat hij wel mee was in een paar ontsnappingen maar telkens terug werd gegrepen.

  Ik Heb gewoon in het pelotonnetje dan maar uitgereden om terug koersritme op te doen na de examens”, aldus Jonas.


  PERSOON JOERI bew 3.7

  Joeri Persoon (Stekene-WAC-Team) reed in Huise geen onaardige wedstrijd en rondde af met een 10de plaats. Joeri bekeek het verloop nog eens:

  -“ Het klimmen maakte de omloop vrij lastig en ik had dit jaar maar weinig van dit soort wedstrijden gereden. Ook het bochtenwerk maakte het moeilijk. We kwamen aan met nog 16 man omdat er op veel momenten goed doorgereden werd door onder andere Gijs Van Hoecke. Ook de sprint lag op een moeilijke plaats: je draaide door op kasseien en dan een korte knik van 100 meter naar de meet. Ik was tevreden over mijn prestatie omdat het wel een belangrijke koers was en er ook maar een klein deel van de renners is aangekomen.”

  De vakantiemaanden zijn voor een jong renner altijd welkom om eens flink door te kunnen gaan. Hoe ziet Joeri Persoon het?

  -“ Ik bekijk de vankantiemaanden als een hoop tijd om te trainen. Veel speciale koersen zal ik waarschijnlijk niet rijden maar op 21 juli sta ik aan de start in Leopoldsburg voor de Beker van België. Ik denk dat momenteel mijn beste troef, het wegrijden is en het liefst op een zwaar parcours met veel wind.”  TEKSTEN EN FOTO : fvdv

  04-07-2007 om 00:08 geschreven door kenny


  03-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 03/07/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Dirk Aernouts vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 17 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe.
  Na een ganse dag regen dachten deze heren dat het wel zou over blijven maar vanaf Kieldrecht begon het pas te regenen en dat tot in Kallo !!!!
  Toch hebben we gans de trainingsrit afgewerkt aan een tempo dat voor iedereen te doen was , zelfs de weg via de tabaknatie te Verrebroek is terug open !!!!!
  De totale afstand bedroeg 75 Km en het gemiddelde was goed voor
  34,8 Km/h.
  Vandaag werd door de slechte weersomstandigheden een kleine finale gereden waarbij op 500 meter van de meet Alexander De Keersmaecker er alleen van doorging en daar er niemand wilde reageren reed Kenny Janssens het gat dan maar dicht.Maar dat was voor velen blijkbaar veel te snel en enkel Dirk Aernouts en Philip Van Havenbergh konden nog volgen.Het was dan ook een makkie voor Dirk Aernouts om uit het wiel te komen en als eerste de meet te bereiken voor Kenny Janssens en Philip Van Havenbergh.
  Maar wat is er eigenlijk aan de hand met onze "hardrijder" Gunther Persoon , weer moest hij passen in de finale en dat zijn we niet gewoon van Gunther !!!!!
  Wie reden mee vandaag : Peter Van Havere , Dirk Aernouts , Alexander De Keersmaecker , Paul Van Der Plas , Jens Van Landeghem , Saskia Van Overmeire , Sofie Verdonck , Gunther Persoon , Chris Van De Vijver , Alian Verbeke , Sven Van Hoey , Philip Van Havenbergh ,???? en Kenny Janssens
  .

  P.S. 2 lekke banden onderweg ; ééntje voor Paul Van Der Plas en ééntje voor Jens Van Landeghem thv Kallo.

  Dirk Aernouts 01

  03-07-2007 om 23:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BEVEREN - SCHAAL SCHOETERS VAN MAANDAG 02/07/2007

  MAANDAG 02/07/2007 – BEVEREN – Elite z/c + Beloften

   

  WARD BOGAERT TE STERK VOOR KOEN VAN DE VELDE IN DE SCHAAL SCHOETERS !!!!!


  SCHSCH wartd wintbew3.7

  De aankomst van Ward Bogaert. Het was zijn eerste zege van het seizoen.


  SCHSCHpodium bew3.7 

  Op het podium: vlnr: Koen Van de Velde (2de) winnaar Ward Bogaert en Jan Bluekens (3de)

  In de cafétaria van het Atletiekstadion van Beveren boden zich 30 ploegen aan om voor de dertigste keer een Schaal Egide Schoeters te rijden in een organisatie van het Comité ter Heropleving van de Wielersport Beveren. Maar het was ook precies vijftig jaar geleden dat deze interclub voor de eerste keer werd georganiseerd, in 1957 in Hoboken.

  Gelukkig dat de mannen van WBV de briefing een tijdje uitstelden want het Wimi Games St.-Martinus Kerksken met de Waaslanders Guy Smet, Koen Van de Velde, Davy Peirsman en Filip Thoen was nog niet aanwezig. En het Cyclingteam Wervik had al een gsm-bericht gestuurd om te verwittigen dat ze in de file zaten. Dát is nu precies een nieuw gegeven in de organisatie van een permanentie: wachten op wie in de file zit.

  Marcel Hertecant moest de handen uit de mouwen steken om het secretariaatswerk in zijn computer te stoppen. Dertig ploegen die voor 195 renners zorgden. Het CHW-bestuur beleefde een record want nooit eerder waren er zoveel ploegen noch zoveel coureurs. Maar ja, de reputatie van deze wedstrijd is de jongste jaren ook gestegen en dat is ook wel een gevolg van de titel die het gemeentebestuur er sedert 2004 een toevoegde: “Grote Prijs van de Gemeente Beveren”

  Bij het tekenen van het controleblad bleek dat Eric Torfs van Lotto Olympia Tienen zijn kat had gestuurd en langs de andere kant was renner Pieter Muys van Artevelde Gent uit de computer gevallen en stond niet eens op het controleblad. Dus met 195 werd aan het Kasteel Hof ter Saksen op de grens met Haasdonk, de officiële start gegeven. En grote ronde van 82 km begon. Ruim 25 km bleef het peloton gesloten. Er volgden een paar losse aanvallen mat het was toch wachten tot ze na 45 km doorheen Eksaarde fietste.

  Elf renners zonderden zich af: de Hollanders Pascal Aandewiel, Arjen Dekker en Jos Kools, de Yawadoogasten Ward Bogaert, Thomas Ongena en Devi Vervaeke, de streekrenners Koen Van de Velde en Jurgen De Deyn en verder Jerome Giaux die vorig jaar als 3de op het podium stond en Ward Latiere en Jan Bluekens.

  Deze mannen hielden er de snelheid in en na en in Sinaai, na 56 km koers, hadden ze een voorsprong van 1.38 min en stond de gemiddelde snelheid op 45 km per uur. Tussen Sint-Gillis en Vrasene werd het voor Giaux te zwaar en hij moest lossen. Met tien reden ze dus richting Beveren . Hun voorsprong steeg zelfs tot 2.15 min op twee achtervolgers Cédric Van Lommel en de Nederlander Al Thijs.

  In die posities reden ze voor de eerste keer over de aankomstlijn waar Koen Van de Velde meteen 50 € premie pakte als eerste renner die aan de 6 plaatselijke ronden van 11 km begon.

  In de 2de ronde kwamen nog zeven renners uit de groep gereden en richtten hun pijlen op het duo Van Lommel-Thijs. Ze sloten er bij aan: Patrick Kos, Guy Smet, Jeroen Das, Frank Van Kuik, Dirk Clarysse, Almanzo Huyghe en Hammenaar Stijn Mettepenningen.

  Zo was de strijd open tussen de tien leiders en de negen achtervolgers.

  Het knapste stukje wielersport van de dag kon beginnen. Dat werd ingezet door een verbluffend sterke Rudyco-renner Jurgen De Deyn. Na een klassementspurt ging hij vinnig door en op slag had hij 20 sec voorsprong. Ondertussen naderden de negen achtervolgers  met Guy Smet snel op de negen mannen uit de kopgroep. En in de 4de plaatselijke ronde, op 25 km van het einde, sloten ze aan.

  Dus, De Deyn op kop en achter hem achttien stevige achtervolgers. De Deyn plooide wel maar ging toch lekker mee met Thomas Ongena, Ward Bogaert, Koen Van de Velde, Al Thijs, Pascal Aandewiel, Arjen Dekker en Devi Vervaeke die een ontsnapping mat acht vorm gaven. Het was echter zonder de toelating van Guy Smet die samen met zijn ploegmaat Van Lommel nog de kastanjes uit het vuur wilde halen.

  Met nog 15 km te fietsen liet Yawadoo-er Frank Van Kuik, de Limburger uit Neerpelt, er geen gras over groeien en reed weg van de anderen. Iedereen dacht dat hij het zou klaren want hij zat al een net stuk in de laatste ronde.

  Maar neen, Ward Bogaert, Koen Van de Velde en Al Thijs kwamen nog terug bij hem. Enkele kilometers verder ging Ward Bogaert dan op de weg koersen die door zijn ploegmaat Van Kuik was aangelegd: hij ging aan de haal met Koen van de Velde. En voor die twee was de aankomstlijn niet zo ver meer. Ze hielden stand en wat te verwachten was gebeurde, Ward Bogaert had helemaal geen moeite om Koen Van de Velde naar de tweede plaats te verwijzen op 6 sec achter hem. Op 25 sec klopte Jan Bluekens dan Guy Smet voor de 3de plaats.   

   

  Voor Koen Van de Velde was het een illustratie tot wat hij momenteel allemaal in staat is. “Ik vond het eigenlijk een gemakkelijke wedstrijd. We reden weg met een mooi groepje en draaiden meteen behoorlijk goed rond. De voorsprong liep voortdurend op. In de plaatselijke ronden ging het aanvankelijk nog wel maar dan begonnen we naar elkaar te kijken. Toen hoorde ik dat Guy Smet en Cédric Van Lommel met een groepje op komst waren. Dan heb ik de benen wat stil gehouden en gewoon mee geschoven.”

  Koen koerste uiteindelijk toch weer zeer aandachtig en vooral sterk want na bijna 150 km, wat toch voor hem niet zo gewoon is, vond hij nog de kracht om met Bogaert mee te zijn. “ Dan hebben we gewoon volle bak gereden”, zo besloot Koen

  Ward Bogaert van zijn kant won zijn eerste koers. “Ik ben geen winnaar”, zei hij. “Hoogstens één of twee wedstrijden per jaar. Als het regent ben ik altijd wel iets beter. Ik was vrij sterk vandaag. Ik rijd ook veel met de profs mee en probeer daar ook mijn mannetje te staan. De ene keer lukt dat al wat betere dan de andere keer. We doen gewoon ons best en proberen gans het het seizoen door goede prijzen te behalen.”

  Ward Bogaert is de neef van Jan Bogaert, de spurterskoning uit Temse, en is de zoon van Wardje Bogaert die vele jaren terug ook nog koerste. Hij verhuisde van Temse naar het Antwerpse. Vandaar dat de winnaar van de Grote Prijs van Beveren zich eigenlijk geen Waaslander meer voelt “Ik heb trouwens nooit in het Waasland gewoond”, zo stelde hij.

  Voor Guy Smet lukte het andermaal niet om de Schaal Schoeters eens te winnen.

  -“Ik denk dat ik hier zeker een goede wedstrijd heb gereden. Ik heb me getoond. Toen elf renners demarreerden zaten we op een bepaald moment bijna drie minuten achter en ik ben nog tot bij de eersten geraakt. Ik ben toch nog 4de. Op het laatste speelde wel het ploegenspel. Yawadoo had mannetjes mee en ook ik met Koen Van de Velde en ook Van Lommel sloot nog aan. Toen Koen met Ward Bogaert mee weg reed, was het niet aan mij om dat gat dicht te rijden. Ik wachtte af en ben toch nog 4de. Ik ben tevreden!”

   

  SCHSCHaankomstkoenvdv bew3.7

  Zo reed Koen Van de Velde over de streep als 2de op 6 sec van de winnaar.


  SCH SCH START bew3.7

  Wachten aan de start in de Kasteeldreef, onder de boog die daags voordien ook op het BK in Ronse stond.


  SCHSCHpodiumcontrolebladbew3.7

  Aan de kerk van Beveren stond een mega-podium waar de renners het controleblad moesten tekenen. Vlnr; voor WBV voorzitter Sven Calus, aankomstrechter Filip Apers, commissaris Rudy Steels en verantwoordelijke fotofinish Freddy Donie.


  SCHSCHbekeroverhbew3.7
  De Interclub Schaal Schoeters werd gewonnen door Yawadoo AMB TV Vlaanderen dankzij winnaar Ward Bogaert, Frank Van Kuik (7de) en Thomas Ongena (9de) Ploegleider Peter Bauwens nam de beker in ontvangst uit handen van CHW-voorzitter William Vettenburg. De 2de plaats was voor Wimi Games St-Martinus dankzij Koen Van de Velde (2de), Guy Smet (4de) en Cédric Van Lommel (5de).

  Midden op de foto onze verslaggever Flor Van de Velde.

  TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

   

   

  03-07-2007 om 15:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  MAANDAG 02/07/2007 – DENDERWINDEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 119 Km - 02h56min

  Aantal deelnemers : 35

  1. Guy Van Broekhoven
  2. Philippe Pratte op 12"
  3. Thomas Degand op 14"
   

  02/07/2007 – BEVEREN (O) - Elite z/c + Beloften – 150 Km - hmin

  Aantal deelnemers :
  1. Ward Bogaert
  2. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  3. Jan Bleukens
  4. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  8. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
  9. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  12. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
  30. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
  35. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  48. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
  65. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde VZW)
  70. Matthias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  73. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
  79. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  80. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  86. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  87. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
  89. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
  98. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
  105. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  107. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)


  koers guy 2 juli 2007 beveren 001
  Guy Smet in volle aktie in de Schaal Schoeters te Beveren. 

  03-07-2007 om 15:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  STIJN METTEPENNINGEN TEVREDEN UIT SCHAAL SCHOETERS GEKOMEN !!!


  METTEPEN bew3.7

  Stijn Mettepenningen stond in Beveren voor de eerste keer aan de start in een interclub.

  -“ Alles was voor mij één groot vraagteken, ik wist totaal niet wat er van te verwachten. In de grote ronde van 82 km hield ik mij heel rustig. In het begin probeerde ik vooraan te rijden maar er werd zo zenuwachtig gereden dat het mede ook door de regen, zeer gevaarlijk werd. Ik zag er enkele vallen en de schrik om er ook terug bij te liggen was toch wel groot. Daarom bleef ik helemaal

  van achter in de groep. Ondertussen waren ze met een man of 10 weg waaronder mijn ploegmaat Jurgen De Deyn. We zaten op ons gemak.”

  Maar het jonge talent van Stijn Mettepenningen begon bij het ingaan van de 6 plaatselijke ronden toch te kriebelen.

  -“In de 2de ronde schoof ik mee met Guy Smet en tot mijn verbazing zag ik dat we weg waren met een man of acht. Onze achterstand bedroeg een kleine 3 minuten en het draaide goed rond en het ging vooral zeer snel! Guy Smet was de grote motor en op drie ronden tijd waren we bijna bij de eersten aangesloten. We zagen ze rijden, maar toen stokte het. Smet reed er alleen naartoe. Ik volgde zijn voorbeeld maar gelukkig kreeg ik twee man mee. Zonder hen was het mij niet gelukt.”

  Zo was Mettepenningen mee met de besten uit koers. Maar in het begin van de laatste ronde had de Hammenaar pech. Er brak een spaak in zijn voorwiel.Er zat nu een enorme slag in en goed bollen deed dat wiel ook al niet meer.”Ik was al zeer tevreden dat ik daar nog in die positie zat en uiteindelijk werd ik nog 12de en dat in mijn eerste ‘grote’ koers. Ik vond het niet slecht!”

   

  TEKST : Flor Van de Velde.

  03-07-2007 om 15:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG LEON & GUIDO WEDSTRIJD TE BEVEREN VAN MAANDAG 02/07/2007

  DE LEON EN DE GUIDO WAREN OP DE KOERS IN BEVEREN

   

  LEON GUIDO bew3.7

  Links op de foto Leon en rechts Guido


  De grote prijs Schoeters is zeer snel verreden in dit weer en met een hoop renners is dit niet mis.
  We waren nog niet goed vertrokken of we moesten reeds schuilen door een fikse regenbui in St-Niklaas.
  Na ongeveer 10 min konden we dan verder rijden en zijn dan droog in Beveren aangekomen met de fiets natuurlijk.
  Het eerste dat we gedaan hebben is, een lekkere koffie gaan drinken op de markt recht over de inschrijvingswagen. Daar hadden we dan een goed overzicht van de komende en gaande renners.
  Spijtig voor de mensen die naar de start kwamen kijken , ze kregen achteraf niets meer te zien met zo een toer van 80 km. Als ze nu eens in afwachting een koers voor nieuwelingen gaven, zou er meer sfeer zijn en ook goed voor de horeca.
  We zijn dan naar Onze-Lieve -Vrouw van Gaverland gereden om een kaars te branden om het droog te houden. Niet voor de renners maar voor ons zelf om droog thuis te kunnen komen en het is gelukt.
  Ik heb het al geprobeerd met die kaars voor mijne lotto maar daar wil Onze-Lieve-Vrouw blijkbaar niets van weten jammer.
  Ik vraag het mij af wanneer het nu eens zou lukken voor Koen Van De Velde om de bloemen aan zijn dochtertje te kunnen geven. Het meisje zat verdrietig op het podium want pa won weer net niet.
  Dit is alles wat ik te zeggen heb en tot de volgende keer.

   

  De Leon & De Guido

  03-07-2007 om 15:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  NICOLAS VEREECKEN KOERST ZONDAG IN SINT-GILLIS-WAAS


  VEREECKEN NICO bew 3.7

   

  In Bornem heeft Nicolas Vereecken vrij vlot een nieuwe zege behaald. De vierde in de rij was het. “ Het was niet zo een lastige wedstrijd, gewoon een vlakke koers en alleen de wind maakte ons het een beetje lastig. Ik heb de koers proberen controleren en iedere keer mee te zijn met een ontsnapping. Dit lukte vrij goed tot we op 2 ronden van het einde met  vijf renners voorop geraakten”

  Het werd dus een spurt met vijf waarin Nicolas de Nederlander Ruben Van Wieferingen, die op kop begon, moest remonteren.

  “Volgende week beginnen weer de grote koersen en daar zal ik weer aan de start staan maar de Ronde van Vlaanderen staat toch met rood aangestipt in de agenda.” Die Ronde van Vlaanderen voor juniores wordt gereden op zondag 22 juli in Herzele en gaat over 123 km met een grote ronde van 99 km én 2 plaatselijke ronden van 12 km.

  Zondag koerst Nicolas in eigen streek in Sint-Gillis. “Voor het verdere programma in de regio weet ik het nog niet. Het hangt van de conditie af. Voor het internationaal werk hoop ik nog eens in een Belgische selectie te zitten om een ronde te gaan rijden”, aldus nog de junior uit Kieldrecht.

   

  TEKST : fvdv

  03-07-2007 om 14:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  WEER KNAPPE PRESTATIE VOOR MATTHIAS EN THOMAS VAN DE VELDE

   

  De gebroeders Thomas en Matthias Van de Velde (Hamme) reden zondag 01 Juli te Sankt Vith de laatste mtb wedstrijd voor het BK. Beide jongeren zaten daar in een internationaal deelnemersveld met Nederlanders, Luxemburgers en Duitsers.

  Bij Thomas stonden ze met 31deelnemers aan de start en hij werd mooi 10de in zijn leeftheidscategorie en was hij hiermee 5de bij de miniemen 11 jaar.

  Matthias werd 2de bij de aspiranten 13 jaar waar ze ook met 30 aan de start stonden. Na een slechte start kwam hij de eerste ronde door in 18de positie. Daarna leverde hij nog een sterke wedstrijd af. Ronde na ronde kwam hij steeds dichter naar voor en werkte nog af met een prachtige 2de plaats.

  Matthias is er dus klaar voor om te proberen terug te strijden voor een podium op het BK te Ottignies dat in het weekend van 21 en 22 juli gereden wordt. Vorig jaar haalde hij ook al zilver op het BK.

  Vader Patrick: “Hopelijk blijft de gezondheid optimaal en kan hij voluit gaan te Ottignies.”

  Dit weekend staat het Provinciaal Kampioenschap op de weg én tijdrit op het programma en dat als laatste voorbereiding op het BK Mountainbiken.

   

  VDV MATTHIAS sanktvithbew3.7

  Matthias Van de Velde werd knap 2de bij de aspiranten.

  VDV THOMAS sanktvithbew3.7

  Bij de miniemen eindigde Thomas Van de Velde 5de


  TEKST : fvdv

   

   

   

  03-07-2007 om 14:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
  ROBBY DE BOCK BEW
  Robby De Bock
  (Melsele-Trek Team) reed Zondag 01 Juli de Flanders Cup te Vilvoorde voor Moutainbikers.Net als vorige week besliste Robby om in extremis te starten in de Flanders Cup ipv een Ardense klimkoers.Zoals altijd verkende Robby het parcours goed en stelde vast dat er enkele stukken vals plat , wat korte afdalingen en een steile klim in zaten en die laatste zou zeker als scherprechter spelen.Vanaf de start streed Robby voor de 7de plaats en zat in een groep van 15 renners , Waaslander Kris Janssens zorgde daar voor het tempo.Na enkele demarrages waar Robby geen gepast antwoord op had zag hij zijn trainer Heyndrieckx voorbij flitsen die een knappe 2de plaats behaalde na winnaar Becking. Robby : “Met nog twee ronden te gaan werd het echt bijten om Kris Janssens z'n wiel te houden en niet m'n benen maar m'n maag begon erg pijn te doen. Kris sleurde me nog mee en wachtte zelfs nog even toen m'n ketting er afliep. De laatste ronde spoorde hij me nog enthousiast aan om hem te volgen maar de laatste km moest ik hem laten rijden. Ik kwam als 11e scratch over de meet wat resulteerde in een vijfde stek bij de Beloften. Een onverhoopt resultaat, temeer omdat ik tweede Belgische belofte werd na eerstejaars Billast”. Komende week wordt een harde trainingsweek in de Italiaanse Dolomieten en dit als voorbereiding op het Belgisch Kampioenschap.

  03-07-2007 om 13:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
  Natasja Nobels 06

  Natasja Nobels (Dendermonde-S.C.F.Biachi) reed Zaterdag de wedstrijd voor Dames Elite te Steenokkerzeel.

  Natasja : “Op wat stijfheid van de val van vorige zondag ging het redelijk goed , er werd een strak tempo gereden.  Veel heb ik nog niet kunnen doen maar ik voelde dat het alleszins aan het beteren is en ben in de groep aangekomen”.

   

  Zondag reed Natasja Nobels te Zwevegem en daar ging het voor haar uitstekend.

  Na 5 ronden van in totaal 23 ging ze ervandoor met Silvia Deboudt waana ernog eens 3 rensters aansloten. Ze werden terug ingelopen nadat ze 3 ronden op kop reden.

  Na nog eens een ontsnapping van 11 rensters die terug gegrepen werden kwam de goede ontsnapping op gang.

  Natasja :”Ik ben terug kunnen ontsnappen na een premiespurt die ik won.  We waren toen met 9.  Dit was het beslissende groepje.  In de spurt voor de overwinning moest ik enkel Ilse Geldhof voor laten gaan.

  Ik ben heel blij met deze 2de plaats.  Het geeft me moraal en terug hoop en ik hoop dat ik toch nog dit seizoen nog enkele mooie plaatsen mag behalen".

  De volgende wedstrijd voor Natasja is Woensdag te Aardooie

  03-07-2007 om 13:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 29/06/2007
  Proficiat aan MICHEL THIERENS uit Elversele met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!!

  VRIJDAG 29/06/2007 - ELVERSELE - W.A.O.D. op uitnodiging

  INWONERS -40 JAAR
  1. MICHEL THIERENS uit Elversele
  2. Filip Van Goethem uit Nieuwkerken
  3. Jurgen Dereere
  4. Stefaan Van Broeck uit Elversele
  5. Mathieu Peelman
  6. Peter Van Goethem uit Nieuwkerken
  7. Gino Smet uit Nieuwkerken
  8. Steven Heirman
  9. Dave Luyckx
  10. Franky Huyghe uit Temse
  11. Filip Bauwens
  12. Lauren Vlaminck
  13. Wolf De Muynck
  14. Marnix Kimpe
  15. Peter De Maere uit Waasmunster
  16. Urbain Bressinck
  17. Tom Verhaeghe
  18. Christoph Verberckmoes
  19. Bart Verberckmoes
  20. Nick Blomme
  21. Paul Van Puyenbroeck uit Hamme

  INWONERS +40 JAAR
  1. Eric Van Pottelbergh
  2. Fons Van Raemdonck uit Beveren
  3. Luc Van Britsom uit Elversele
  4. Lucien Van Goethem uit Stekene
  5. Johan De Rop uit Nieuwkerken
  6. Werner Dullaert uit St.Gilis-Waas
  7. Kurt Caluwé
  8. Peter Dierckx
  9. Dirk Elewaut
  10. Freddy De Blick uit Beveren
  11. Alain Adrianssens uit Tielrode
  12. Maurits Van Peteghem
  13. Freddy Van Osselaer uit Waasmunster

  03-07-2007 om 11:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
  Zwevegem 002_640x480

  Cindy Vandermeulen (Stekene-Benelux Team) reed zaterdag de wedstrijd voor Dames Elite te Steenokkerzeel , het was daar een vrij mooi parcours met weinig bochten en een kleine kasseistrook.

  Er namen 66 rensters deel aan de wedstrijd van 78,8 km.

  Cindy : “Er waren veel aanvalspogingen maar niemand geraakte weg tot Ludivine Henrion de Belgische kampioene wegging samen met Grace Verbeke.  Dit was dan ook meteen de goeie vlucht waarvan Ludivine de winnares werd.  Ikzelf had een heel moeilijk wedstrijd omdat ik last had van mijn maag.  En ik kon niks meer doen dan gewoon in het peloton te blijven zitten.  Alhoewel dat het niet mijn ding is maar ja ik had nog een kans Zondag”.

   

  Zondag reed Cindy Vandermeulen de wedstrijd te Zwevegem over een afstand van 83 Km en 42 deelneemsters schreven in voor deelname.

  Haar maagproblemen waren verdwenen en ze had er echt zin in.

  Na de start meteen 3 vluchters en Cindy was al meteen mee en dat voor een halve ronde wedstrijd.

  Cindy : “Daarna heb ik nog wat geprobeerd maar ja mijn ervaring ontbrak me weer want ik had de goeie vlucht van 9 gemist.  Wij hadden ervoor al een gaatje van een 1 minuut dichtgereden door goed rond te draaien van voor in het peloton met een paar van Lotto en met mijn ploegmaat Ines Claes.  Misschien moet ik mij in het vervolg een beetje rustig houden zodat ik toch eens mee ben in de goeie vlucht.  Want ik had wel heel goeie benen.  Dit bleek nog uit de laatste ronde toen Ines Claes voor mij de spurt nog heeft aangetrokken en ik toch nog 3de eindigde van het peloton en me dit een 18de plaats opleverde.Bij deze dank je wel Ines”.


  Zwevegem 009_640x480
  Onze fotograaf van dienst had zich goed opgesteld !!!!!

  03-07-2007 om 10:51 geschreven door kenny


  02-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  Kristof Verbraeken (Beveren-Artevelde VZW) is sedert Zondag opnieuw Elite z/c want hij heeft zich een zomervergunning aangeschaft en is meteen aangesloten bij wielerclub Artevelde VZW waar onder andere Bart Baeyens uit Overmere en Nicky De Wit uit Lokeren rijden.

  Kristof behaalde dit seizoen al mooie resultaten bij de B.V.W.B. en in de TTC-Ronde van het Waasland.

  Zijn eerste wedstrijd reed Kristof Zondag 01/07/2007 te Vichte waar Kevin Degezelle won , hij behaalde daar een 19de plaats.

  Dus een renner die we de komende weken met "argusogen" zullen volgen !!!!!


  Tekst : Kenny 

   


  Frank Van Hoeymissen
  (Waasmunster-Jonge Rakkers Vollezele) deed vorige week Zondag 24 juni zijn weder optreden in de wielerwereld bij de Elite z/c in Wolvertem en dat na een zware rugoperatie op 26 Maart. Wat hij nooit had durven dromen gebeurde toch en zowaar reed hij zijn eerste wedstrijd uit.

  Zondag 01/07/2007 nam Frank deel aan de wedstrijd te Merelbeke en eindigde er op een mooie 17de plaats , meteen weer een renner die we de komende weken in de gaten zullen houden.

   

  Bewerking tekst : Kenny

  Met dank aan Nancy Heirbaut
  mama van Bart (junior bij ABBS) en Stef (aspirant bij Hudiko) Bryssinck !!!

  02-07-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE HUISE-ZINGEM VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 - HUISE-ZINGEM - Nieuwelingen

  GIJS VAN HOECKE WEER STERK IN VLAAMSE ARDENNEN !!!

   

  GIJS VAN HOECKE bew 3.6.


  Slechts 42 renners aan de start voor de 5de manche voor Beker der Vlaamse Ardennen in Huise-Zingem. Vlaamse Ardennen is zowat synoniem voor de mogelijkheid van een zwaar parcours en als daar dan nog wat wind in het nadeel bij staat, kunnen de hellingen wel voor dooddoeners spelen.

  Na twee studierondes waarin een renner van KSV Deerlijk tot een kleine minuut mocht uitlopen, sloeg de vlam in de pan en volgden de ontsnappingspogingen elkaar in snel tempo op. Het peloton verbrokkelde er van en de eenzame West-Vlaamse leider was er al gauw aan voor de moeite.

  Een ander slachtoffer van de zware koers was een snipverkouden Stekenenaar Glenn De Ridder. Hij kreeg er zowaar ademhalingsproblemen door en nog voor de koers halfweg was, moest hij de strijd staken.

  Gijs Van Hoecke ondernam verschillende pogingen om toch maar weg te geraken uit het peloton dat al flink was uitgedund. Uiteindelijk geraakte hij weg met Laurens Poelman van Hudiko en Martijn De Baene. Ze gaven het volle pond.

  Tweede in de tussenstand en winnaar van vorige week in Ruien Nick Vanderlycke zag gevaar in de vlucht van de drie. Hij ondernam een sprong maar slaagde niet in zijn opzet en nam dan maar gewoon zijn plaats in bij de achtervolgers.

  Die achtervolgers bleven wel vlot ronddraaien en wisten hun numerieke overwicht op de kop van de wedstrijd uit te buiten, zodat de drie vooraan op twee ronden van het einde werden ingelopen. Er was echter al zo hard gekoerst, dat er op dat moment nog slechts 16 renners in koers zaten.  De laatste twee ronden werden na de zware wedstrijd afgewerkt in wandeltempo.

  Het voltallige peloton van zestien mocht sprinten voor de zege. Gijs Van Hoecke zat van ver op kop en werd in de laatste meters nog net geremonteerd door een lepe Nederlander, Nick Vanderlycke. Dus weerom net niet voor Gijs. Nog maar eens een tweede plaats op de reeds aanzienlijke stapel verzamelde ereplaatsen van de jongste weken. Maar het was, net als vorige week, voor vriend en vijand duidelijk: Gijs is sterk bezig en in de komende weken zal er vast nog wel eens een appel uit de kast rollen !!!

   

  TEKST : Flor Van de Velde

  02-07-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  Jeroen Van De Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) reed Zondag 01/07/2007 de moutainbike wedstrijd te Vilvoorde bij de Nieuwelingen , hij behaalde daar de 19de plaats.

  Andere sterke Waaslanders waren Fabrice Mels uit Sinaai met een 14de plaats , Gian Marco de Kindt uit Stekene die een 18de plaats behaalde en Matty Van Hove uit St.Gillis-Waas behaalde een 27ste plaats.

  Volgende week zijn onze Wase Nieuwelingen in het Mountainbiken te zien in de wedstrijd te Malmedy en dit voor de Beneluxcup.

  Ines Claes (Beveren-Benelux Team) reed Zondag de wedstrijd bij de Dames Elite te Zwevegem.

  Er kwamen 42 rensters hun rugnummer afhalen en zij moesten 83 km afleggen.

  Half koers reden 11 dames op kop en dat was het moment om volle gas te gaan geven in het peloton en de achtervolging in te zetten , Ines Claes , Nana Steenssens en Katrien van Looy draaiden perfect rond alhoewel er nog versterking bijkwam van enkele rensters van Lotto en van Cindy Vandermeulen.

  Op ander halve ronde hadden ze de achterstand op de 11 leidsters van 1 minuut ongedaan gemaakt , natuurlijk was dit het startschot van nieuwe aanvallen.

  9 Dames gingen in de aanval met onder andere Greetje De Vos van het Benelux Team , 6 andere dames konden de aansluiting maken maar voor Ines Claes die veel krachten had verspeeld tijdens het ronddraaien had de kracht niet meer om mee te springen.

  Ines :”De laatste ronden heb ik de sprint aangetrokken voor mijn ploegmaatje Cindy Vandermeulen die 3de eindigde in de pelotonspurt , ikzelf eindigde op de 35ste plaats”.

  Toch hield Ines er na een relatieve rustweek een goed gevoel aan over !!!!  Bewerking tekst : Kenny

  02-07-2007 om 23:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  In de Topcompetitie staat de Oost-Vlaming Kenny Van der Schueren (Haaltert-Nederhasselt) aan de leiding van de individuele rangschikking. 2de is Kevin Ista (Pôle Continental Wallon) en 3de nog een Oost-Vlaming, Kevin Van der Eeckhout (Haaltert –Profel Ziegler). Verder bekleedt Björn Coomans (Puurs-Rock Werchter) de 7de plaats en Francis De Greef (Puurs-Davitamon) de 8ste. Anthony Van den Berghe (Sinaai-Davo) staat 65 ste.

  De Omloop Het Volk in Zottegem van vorige zaterdag is nog niet mee verwekt.

  De volgende wedstrijd voor de Topcompetitie is op woensdag 11 juli, de Grote Prijs van de stad Geel en op zondag 15 juli de Omloop der Vlaamse Gewesten te Willebroek.

   

  Dieter Van der Stock (Hamme-Hudiko) heeft na een wekenlange aanhoudende pechreeks, toch nu tijdens het weekend twee mooie resultaten behaald.

  -“In Bornem zat ik in het eerste deel van een gescheurd peloton maar viel het resultaat wat tegen omdat ik niet echt over sprintersbenen beschik”. Dieter werd 20ste.

  Zondag te Aaigem zat hij in een grote groep achtervolgers op een kopgroep van drie.

  -“Ook hier speelden mij niet echt snelle benen parten en eindigde ik ook 20ste. Dit keer wel op 74 deelnemers.”

  Woensdag vertrekt de Hamse junior met vakantie naar Turkije en het wederoptreden is voorzien op 18 juli te Opwijk

   

  Ook Valentijn Martens (Stekene –Hudiko) reed in Aaigem de junioreskoers. Het was een lastige wedstrijd door de strakke wind en de golvende omloop. De definitieve aanval gebeurde er in de voorlaatste ronde met vijf vluchters waaronder de latere winnaar Boogaard. Daarachter had zich nog een omvangrijke groep gevormd van 30 renners die mochten sprinten voor de 4e plaats. Valentijn werd uiteindelijk 19e. Na wat tegenslagen is dit hopelijk terug een begin van een paar puike resultaten.

   


  Belofte Matthias Onghena  (Kieldrecht –WC Onder Ons Parike) is zaterdag weer gestart in de wedstrijden na een paar weken echte examentijd.Hij eindigde te Melle als 41ste.Er waren wel 105 deelnemers.  Jasper Van den Branden (Sint-Gillis –WAC Team) startte zondag in de junioreswedstrijd in Zottegem-Bevegem.Er waren 53 vertrekkers. Het was een zeer zwaar parcours met een serieuze klim erin, gelukkig was het maar 57 km in totaal.

  In de eerste ronde brak het peloton al in twee maar gelukkig smolt alles terug samen. Dan reden er geregeld kleine groepjes en die vormden samen een grote kopgroep.

  Jasper vertelde verder: “In het overgebleven peloton werd niet overtuigd achtervolgd dus probeerde ik met twee andere renners naar voor te rijden. Dat lukte na één ronde. Dan waren we met een groep van 17 vooraan en wegens het grote aantal lukte het niet om goed rond te draaien. Ik vond het erg onoverzichtelijk koersen met een regen van demarrages. Ik ben enkele keren meegegaan maar zonder succes. Toen de juiste ontsnapping er aankwam had ik een minder moment.”

  Daardoor moest Jasper zich inzette voor de 6de plaats. Hij deed dat met brio want hij plaatste een demarrage voor een klim in de laatste ronde, op 2 km van het einde. En de 6de plaats was binnen.

  -” Met dit resultaat ben ik erg tevreden omdat ik vorige week mijn wedstrijd niet heb kunnen uitrijden wegens enkele weken zo goed als stil gelegen te hebben met de examens”, zo besloot de WAC-er waarvan we in de vakantiemaanden nog wel één en ander mogen verwachten.

   

  TEKSTEN : Flor Van de Velde.

  02-07-2007 om 23:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 01/07/2007
  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn 15°seizoenszege in de Catg.C
  Proficiat aan KAREL ANDRIES uit schoten met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E+

  ZONDAG 01/07/2007 - MASSEMEN - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 27 dln.
  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Bart Verhasselt winnaar A
  4. Tim Vercauteren uit Belsele (A2)
  15. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B9)
  16. Nikola Lion uit St.Niklaas (A7)
  21. Mario Bolssens uit Meerdonk (B13)

  CATG. C / D
  1. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C
  3. Patrick Watteny winnaar D
  5. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D2)
  6. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C4)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  3. KAREL ANDRIES uit Schoten winnaar E+

  CATG. F1
  1. Theo Coudyzer
  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  02-07-2007 om 23:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLIMKOERSEN TE HERBEUMONT VANAF DINSDAG 3 JULI !!!!

  KLIMKOERSEN

   

  Op dinsdag 3 juli beginnen in Herbeumont weer de klimkoersen voor nieuwelingen en juniores. Bij de nieuwelingen vinden we geen renner uit de regio die van start zal gaan.

  Bij de juniores kijken we toch uit naar een Davy Staes (Sint-Niklaas –Josan) die al meermaals heeft bewezen klimtalenten te bezitten. Ook Davy Van de Walle (Lokeren – Keukens Redant) is van de partij en tenslotte heeft ook Hendrik Van den Bossche (Grembergen – Kon.Balen BC) zich ingeschreven.

  Op 26 juli is er een klimkoers in Harzé en op 29 augustus in Wasmes.

   

  TEKST : fvdv

  02-07-2007 om 20:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP MAANDAG 02/07/2007 - SCHAAL SCHOETERS TE BEVEREN !!!!!

  SCHAAL SCHOETERS VOOR 30STE KEER IN BEVEREN !!!!!


  voorblad 2kopie


   

  Op Maandag 2 JULI zal het voor de 30ste keer zijn dat het Comité ter Heropleving van de Wielersport in Beveren de interclub Schaal Schoeters organiseert. Sedert 2004 heeft het gemeentebestuur er de titel “Grote Prijs van de Gemeente Beveren aan toegevoegd. En terecht, want in al die jaren zorgde deze wedstrijd voor een visitekaartje, niet alleen van het CHW, maar ook van de gemeente.

  Aanvankelijk telde deze interclub mee voor de Beker van België voor clubs , wat toen heette , “Internationale liefhebbers”.

  Alle koersformaliteiten vinden plaats in de cafétaria van het Atletiekterrein in de Klapperstraat. De officieuze start wordt gegeven in de Kasteeldreef om 13.30u. De renners rijden achter de wagen tot ter hoogte van Hof ter Saksen waar de officiële start zal gegeven worden. Daar de Haasdonksebaan afgesloten is wegens werken, zal de rennersstoet langs de Piet Stautstraat rijden en moet dus ook niet over de overweg.

  De omloop gaat weer via Grembergen-Zele-Overmere en Eksaarde terug naar Sinaai-Stekene en via St.Gillis terug naar Beveren. De grote ronde is 84 km en dan moeten nog 6 plaatselijke ronden van 11 km worden gereden, in een nieuw parcours via Gaverland – Leurshoek en zo naar Zillebeek – Moerstraat – Lindenlaan. Wegenwerken beletten de gewone ronde langs Melsele te rijden.

  Nooit eerder waren er voor de Grote Prijs Gemeente Beveren- Schaal Schoeters, zoveel inschrijvingen. Ongeveer 35 ploegen staan op de lijst en de kans is groot dat er toch wel 200 deelnemers zullen zijn.

  We komen zeker nog terug op deze jubileumuitgave van de Schaal Schoeters, sedert 1978 in Beveren.

   

  TEKST EN FOTOMONTAGE : Flor Van de Velde.

  02-07-2007 om 20:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 – RONSE (O) – Men Elite m/c – Km – 05h46min

  Belgisch Kampioenschap

  Aantal deelnemers :
  1. STIJN DEVOLDER
  2. Tom Boonen op 16"
  3. Philippe Gilbert
  11. Preben Van Hecke uit Overmere (Predictor-Lotto)
  18. Dominique Cornu uit Beveren (Predictor-Lotto)
  30. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto) op 5'30" 


  01/07/2007 – MERELBEKE (O) - Elite z/c + Beloften – 117 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Mario Willems
  2. Peter Aerts
  3. Patrick Cocquyt
  17. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele) op 2'07"
  22. Benny Van Buynder uit Bornem (rudyco C.T)
  30. Stefan Suy uit Waasmunster (Xcluziv C.T)
  36. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco C.T
  )
   

  01/07/2007 – MOORSLEDE-SLYPSKAPELLE (W) - Elite z/c + Beloften – 113,4 Km - 02h38min

  Aantal deelnemers : 48

  1. David Willemsens
  2. Alexander Chamon
  3. Sébastien Six op 1'25"
   

  01/07/2007 – VICHTE (W) - Elite z/c + Beloften – 105,6 Km - 02h32min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Kevin Degezelle
  2. Dylan Newell op 32"
  3. Sylvain Rolet op 1'55"
  15. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 6'47"
  18. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  19. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde VZW)
   

  01/07/2007 – BRUGGE-SINT-PIETERS (W) - Beloften – 119 Km - 02h52min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Olivier Verhiest
  2. Nielsen Raedt
  3. Olivier Maes
   

  01/07/2007 – DIKKELVENNE (O) - Beloften – 112 Km - 02h46min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Tom Van Den Bosch
  2. Christopher Macic op 35"
  3. Philippe Prutte op 2'03"
  23. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 5'03"
  26. Sam Christiaens uit St.Gilis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    

  01/07/2007 – AAIGEM (O) - Juniores – 95 Km - 02h25min

  Aantal deelnemers : 74

  1. Ferdinand Boogaard
  11. Sander Stiegelis op 35"
  14. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
  15. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T)
  16. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  20. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  22. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  33. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
    

  01/07/2007 – DOOMKERKE-RUISELEDE (W) - Juniores – 93 Km - 02h19min

  Aantal deelnemers : 62

  1. Erick Rowsell
  16. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'25"
   

  01/07/2007 – JESSEREN (LB) - Juniores – 88 Km - 02h19min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Hophra Gerard
   

  01/07/2007 – ZANDVOORDE (W) - Juniores – 81 Km - 01h55min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Mathias Vanbelle
   

  01/07/2007 – ZWEVEGEM (W) – Dames Elite – 83 Km - 02h14min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Ilse Geldhof
  2. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  10. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling) op 1'30"
  11. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  14. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  17. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
  18. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  21. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
  24. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  35. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  36. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas 

   

  01/07/2007 – GEETBETS (VB) - Nieuwelingen – 59,5 Km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 64

  1. Jonas Depre
   

  01/07/2007 – HASSELT-RAPERTINGEN (LB) - Nieuwelingen – 65 Km - 01h43min

  Aantal deelnemers : 31

  1. Bob Schoonbroodt
   

  01/07/2007 – HUISE-ZINGEM (O) - Nieuwelingen – 60 Km - 01h37min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Nick Vanderlijke
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  3. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  7. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  9. Jan Van Meirvenne uit Hamme (ASFRA R.T)
  10. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  15. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
   

  01/07/2007 – TORHOUT (W) - Nieuwelingen – 57,6 Km - 01h30min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Xandro Meurisse
   

  01/07/2007 – ZOTTEGEM-BEVEGEM (O) - Nieuwelingen – 57 Km - 01h32min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Jurgen Van Trijp
  6. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team) op 40"
  13. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 55"
  20. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland) op 3'10"
  21. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  30. Joey de Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  37. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
   

  02-07-2007 om 20:48 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!