.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  24-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVENCIALE KAMPIOENSCHAPPEN B.V.W.B TE ASPELARE VAN ZONDAG 24/06/2007
  Proficiat aan FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren met het behalen van de Provinciale Titel in de Catg.E !!!
  Proficiat aan ROGER HOOF uit St.Niklaas met het behalen van de Provinciale Titel in de Catg.F !!!

  ZONDAG 24/06/2007 - ASPELARE - B.V.W.B.
  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP

  CATG. A
  1. Tom Van Uffel
  3. Kristof Verbraeken uit Beveren

  Fons Van Raemdonck - Aspelare PK_640x480
  CATG. E
  1. Wim De Wael
  4. FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren

  Roger Hoof_640x480
  CATG. F
  1. ROGER HOOF uit St.Niklaas

  24-06-2007 om 22:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE RUIEN VAN ZONDAG 24/06/2007

  GIJS VAN HOECKE 3de IN BEKER DER VLAAMSE ARDENNEN TE RUIEN.

   

  In Ruien werd de 4de manche voor de Beker der Vlaamse Ardennen gereden. Slechts 41 renners stonden aan de start. Verbazend is dat eigenlijk niet want wie de wielerkalender bekeek weet dat er zondag maar liefst 11 koersen voor nieuwelingen op stonden. Van het goede te veel?

  Bovendien was het weer ook niet opperbest en het gevolg was dan ook dat het parcours, met enkele bochten op spekgladde kasseien, aartsgevaarlijk was.

  In de 2de van 14 af te leggen ronden ontsnapten de Nederlander Nick Van Der Lycke en Axel De Corte en stelselmatig liep hun voorsprong op. Half koers bedroeg de voorsprong al 2 minuten. In het peloton werd wel geprobeerd om aan de situatie wat te doen maar succes zat er niet in.

  En dan wordt het na halfweg toch menens. Het gaat er zo hard aan toe dat de groep verbrokkeld. Alles komt echter terug samen, maar het is duidelijk dat er nogal wat renners op hun adem getrapt hebben. Brian Van Goethem vertrok alleen uit de grote groep en fietst snel een halve minuut bij elkaar. Voor Gijs Van Hoecke is dat toch het sein om er eens keihard in te vliegen. En dat kan hij. Gijs krijgt 4 mannetjes mee, en de samenwerking is behoorlijk.

  Al gauw wordt Van Goethem opgeraapt maar de voorsprong van het duo Van der Lycke - De Corte blijft toch op 1.45 min staan. Ze zijn sterk. Maar Gijs Van Hoecke ook, want hij vond dat het in de achtervolging niet snel genoeg ging en op vier ronden van het einde zei hij zijn gezellen goeiedag en vertrok alleen.

  Zijn voorsprong werd echter nooit groter dan 15 sec. Het bleeft dus ploeteren en werken tot op het eind om de 3de plaats te bewaren. Daarin lukte hij maar ’t was wel op 1.38 min na de winnaar Van Der Lijcke, die een ongelooflijk sterke eerstejaarsnieuweling Axel De Corte in de sprint vrij makkelijk klopte.

  De Corte blijft uiteraard soeverein leider in de tussenstand voor de Beker der Vlaamse Ardennen bij de eerstejaars. Gijs heeft nog maar twee van de vier manches meegereden maar komt na zijn overwinning twee weken geleden in Kruishoutem, wel al de top 5 bij de 2dejaars binnen.

  Vanaf nu maakt Gijs van deze beker een doel op zich: nog vijf manches te gaan, te beginnen op 1 juli in Huise.

   

  TEKST : fvdv

  24-06-2007 om 22:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASPIRANTEN EN MINIEMEN TE EKE VAN ZONDAG 24/06/2007

  ZONDAG 24/06/2007 - EKE - Aspiranten en Miniemen

  DE ASPIRANTEN REDEN IN EKE

   

  De aspiranten en ook de miniemen trouwens zijn weer aan het koersen na de examenperiode. In Eke was het al onmiddellijk een succesdag want in de voormiddag reden daar 110 miniemen mee en in de namiddag waren er in totaal 144 aspiranten.

  De jongensreeksen werden alle drie gesplitst.


  VERCAUTEREN STEF bew 24.6

  Stef Vercauteren die in Eke bij de 12-jarigen 5de eindigde.

  Bij de 12-jarigen A
  waren 21 deelnemers:

  Door de hevige regen werd het peloton samengehouden en eindigde de koers op een massaspurt

  1.Lode De Smet Van Damme 2.Quinten Buysse 3. Stef Bryssinck (Rupelmonde –Hudiko Waasland)

  Verder: 5de Stef Vercauteren (Sinaai-WAC Team) 7de Thomas Bonnaerens (Lokeren- Hudiko) 10de Pieter Persoon (Stekene-WAC Tam)

  12-Jarigen B: 21 dln

  1. Lyndsay De Vylder 2. Justin Van Empel 3. Jochem Roegiers.

  Verder: 8ste Dominick Wittouck (Zele-Durmen –Hudiko), 17de: Yornie D’Heer (Zele – Hudiko)

   

  13-Jarigen A: 24 dln

  1.Saimen De Laeter 2.Otto Vergaerde 3. Kevin Rasschaert

  Verder: 16de Arno Cornelis (Hamme-Hudiko), 19de Kenzo Schelfhout (Beveren –WAC Team)

  13-Jarigen B: 22 dln

  1. Jasper Dult 2. Matthias Van de Velde (Hamme –Josan) 3. Tiesj Benoot

   

  14-Jarigen A: 29 dln

  1. Robin Venneman 2. Joshua Papworth 3. Robin Persoon (Stekene –WAC Team)

  Verder: 16de Julia Verwulgen (Wachtebeke –WAC Team), 19de Gianni Bordui (Vrasene – Hoop op Zegen), 26ste Stijn De Bock (Zele-Durmen –Hudiko)

  14-Jarigen B: 28 dln

  1.Matthias Van Walle (Sint-Niklaas – WAC Team) 2. Christopher Naessens 3. Aaron De Wael ( Uitbergen-Hudiko)

   

  Meisjes 14 jaar: 1. Elke Maes 2. Sofie Stallaert 3. Lisa Vermeiren

  Maaike Meersman (Bazel –Hudiko) eindigde 6de.

   

  TEKST EN FOTO : fvdv

   

  24-06-2007 om 22:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATRICK MEERSSCHAERT BEHAALDE VORIG WEEKEND ZILVER OP EK MTB

  PATRICK MEERSSCHAERT ZILVER OP EK !!!


  MEERSSCHAERT EK podium bew 24.6 

  Patrick Meersschaert (links) mee op het podium met Europees Kampioen Bettinischi en rechts Walter Permann nog een Italiaan.


  We komen toch nog eens terug op het EK mountainbike voor de masters 45 tot 49 jaar in het Italiaanse Commezzadura waarin streekgenoot
  Patrick Meersschaert (Sint-Gillis-Waas –Univega Pro Cycling Team)) 2de werd.  Er moesten vier ronden van 6 kilometer worden afgelegd en al van in de eerste ronde toonde Meersschaert zich toen hij met een Italiaan de ontsnapte Matthias Ball bijhaalde.

  Het zag er eigenlijk goed uit voor Patrick want bij het ingaan van de laatste ronde volgde hij op 15 sec van leider Bettineschi (Italië) Maar de kwestie was, dat hij toch nog die achterstand moest goedmaken en daarom moest Patrick alles of niets spelen. In het mountainbiken betekent dat eigenlijk risico’s nemen. In de laatste afdaling vloog Meersschaert dan ook echt naar beneden.

  En dan gebeurde het. Als gevolg van de ontwikkelde snelheid kwam hij op een technisch gedeelte ten val.De Italiaan Bettineschi kreeg dan ook vrij spel en werd Europees Kampioen.  Het zilver was voor de wereldkampioen uit het Waasland.


   

  MEERSSCHAERT voorstart bew24.6


  TEKST EN FOTO’S :
  fvdv

  24-06-2007 om 22:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.T.B. TE EKE VAN ZONDAG 24/06/2007

  Thomas en Matthias Van de Velde (Hamme –Josan) hebben zondag in Eke deelgenomen aan de koersen voor miniemen en aspiranten. Allebei werden ze 2de wat dus opnieuw een podiumplaats is.

  De wedstrijden werden door de buien extra gekruid en dat zorgde voor gevaarlijke situaties en verschillende valpartijen in alle reeksen .Thomas werd 2de  bij miniemen 11 jaar en Matthias bij de 13- jarige aspiranten. In Eke werd gekoerst als afscheid van het schooljaar!

   

  VANdVELDE MATTHIAS 2de eke bew24.6

  Matthias Van de Velde (rechts) die bij de aspiranten 2de werd.


  VAN d VELDE Thomas beker 2de bew24.6

  Thomas Van de Velde, met de beker van de 2de plaats bij de miniemen  in Eke


  TEKST :
  fvdv

   

   

  24-06-2007 om 22:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE NIL SAINT VINCENT VAN ZONDAG 24/06/2007

  ZONDAG 24/06/2007 – NIL SAINT VINCENT – Elite z/c + Beloften – 114 Km


  GUY SMET 8 ste TE NIL SAINT VINCENT , MOMBAERTS WINT !!!!

  guy koers 24 juni 2007 nil st vincent 002

   

  Guy Smet (Kruibeke-Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) reed vandaag te Nil Saint Vincent een wedstrijd over 114 kilometer voor Elite z/c en Beloften.

  Vanaf de eerste ronde gingen 8 renners aan de haal en onze Guy was nog niet mee, ze reden een voorsprong van 1’45” bij elkaar. Half koers begon Guy erachter te rijden maar het peloton wou niet breken, uiteindelijk zijn ze toch met 12 renners in de achtervolging gegaan.

  Voor 6 gasten ging het te snel wanneer Guy Smet zich op kop zette en eens fel van leer trok en zodus schoten nog 6 achtervolgers over. De voorsrong van de 8 leiders bedroeg nog 15 sec met nog twee ronden te rijden , vooraan bleven ze nog met 7 koplopers over.

  Door toedoen van Guy Smet sloten de 6 achtervolgers bij de 7 leiders aan in de laatste ronde en konden ze het gaan uitmaken wie met de overwinning naar huis mocht.

  Het was Mombaerts die het uiteindelijk haalde met een lichte voorsprong , Guy Smet eindigde als 8ste.

  Met dank aan Guy en Saffia

  24-06-2007 om 21:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT GEBEURT ER ACHTER DE SCHERMEN VAN EEN WIELERWEDSTRIJD !!!!

  DE GROTE PRIJS RUDYCO GEZIEN VANUIT HET DECOR

   

  Ik ben zaterdag eerst een kwartier aan het redeneren geweest met mezelf of ik al dan niet naar Hamme zou gaan naar de koers. Zowat alle weervoorspellers waren het voor honderd procent eens dat er honderd procent kans was dat het zou regenen. Toch ging ik koers kijken in Hamme. Dat het een organisatie was van de mannen van Rudyco gaf eigenlijk wel de doorslag.

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik op zowat elke koers in de streek een elite zonder contract of een belofte van Rudyco zie rijden. Die naam is al een begrip geworden en goe bekeken van fietsenverkoper Rudy Cornelis om die naam uit zijn naam te halen. Ik zag in Hamme dat hij knap werk leverde de Rudy, want ik heb meer dan één zilverkleurige velo gezien waarop met zwarte sierletters de naam ‘Rudyco’ stond.

  De inschrijving vond plaats in de cafétaria van Sporthal De Veerman. Schoon complex is dat en uitstekende accommodaties om een wielerfeest zoals dat van Rudyco te organiseren. De inschrijving gebeurde door Rudy Steels en Gaby Termont van de wielerbond. Ze waren maar met twee en gewoonlijk zijn er drie. Achteraf heb ik horen vertellen dat ook Killiaan De Neef er was maar dat die terug naar huis is gereden omdat er ergens dikke zever over was. Vraag me niet waarover, ik zou het niet weten en daarbij, da zijn mijn zaken nie.

  Ha ja, wie hier van mij een verslag van de koers verwacht zit verkeerd. Ge moet daarvoor op een andere plaats kijken op ‘Polderrenners’

  Met 69 coureurs was iedereen tevreden. Maar van die zware regenbuien niet. Er waren meer paraplu’s dan renners te zien wanneer de Hamse sluis open ging. Met speaker Willy De Maere hadden veel toeschouwers compassie want die had geen dak boven zijn hoofd. Gelukkig duwden ze een paar paraplu’s tussen de achterdeur van de geluidswagen en zo kon het water nog maar alleen op de geluidsinstallatie lopen. “Pas op Willy jong”, zei ik “Straks valt het geluid uit”.

  Hij keek eens schuin naar beneden waar de versterker en de muziekspeler stonden en zei niets. Ik zag er water aflopen maar bleef wel de muziek en de stem van de Willy doorgeven. Die installatie moet echt van uitstekende kwaliteit geweest zijn.

  Er was toch nog heel wat volk in de Loystraat. Ik zag daar nog Gerry Van Gasse lopen. Dat is de organisator van de bekende Puitenslagersfeesten in Beveren waarin ook een koers zit voor elite z.c. De Gerry is speaker op koersen in Kieldrecht, Verrebroek en omstreken en ook doet hij microwerk op atletiekmeetingen. Maar wielrennen blijft bij hem op nummer 1 staan, denk ik. Ik heb hem horen vertellen dat hij begin juli op ’t Kalf in Sint-Gillis de micro moet gaan doen.

  Ook Juleke en zijn vrouw waren in Hamme. Die moesten er wel zijn, want ze hadden ingeschreven voor de barbecue die ze na de koers in brand gingen steken. In hun gezelschap aan de nadar stond ook nog Gendolina, de vrouw van WBV-afgevaardigde Eric Van Goethem die volgens mij ondertussen ergens in het Waasland met een bus van De Lijn aan het tuffen was.

  De ene bui volgde de andere op en zorgde echt voor regen die goedgevormde blaasjes op het wegdek vormde. De slimsten renden naar een oude wilg om daar, bij hun paraplu, nog iets anders boven het hoofd te hebben. De benen werden onder die boom minder nat van het spatten.

  Toen het daarna over was en ik mijn regenjas had uitgetrokken en mijn paraplu aan de nadar had gehangen, hoorde ik twee dames roepen “Amai, het begint opnieuw”. Ze staken hun parapluutje open en hielden hem over hun hoofd.

  -“Wa krijgen die?”, vroeg ik me af want er viel helemaal geen druppeltje nat. En toen zag ik het. Die twee madammen stonden net naast die oude wilg en het windje van 3 Beaufort joeg het nat van de smalle blaadjes naar beneden.

  Rudy Cornelis himself, was aan de aankomstlijn de leider en als er een premie was, zwaaide hij zelf met de vlag in grote ovalen lussen door de Hamse lucht. Hij noteerde ook bijna elke ronde een paar rugnummers. Ik vroeg me af wat hij toch telkens opschreef. Op een passend moment ging ik naast hem staan en spiekte naar het blad van de Bloc-note waarop hij met vettige stylo schreef. Toen zag ik het! Hij noteerde wie van zijn renners vooraan mee was. En ik moet zeggen het blaadje stond vol nummers! Ze koersten goed mee de Rudycojongens.

  Vader André Cornelis, de voorzitter van het Rudyco Cycling Team, zag ik in de wagen met de rode vlag zitten en secretris Luc Rooms in het peloton.

  Vanuit zijn rodevlagauto bediende André ook de micro. Naar het einde toe hoorde ik hem zeggen dat de wedstrijd ontplofte en dat de winnaar in de kopgroep zat.  Hij had gelijk.

  Aan de aankomstlijn waren ook de wielerjournalisten aangekomen: Marc Smet voor Het Nieuwsblad-Het Volk en Ivan Elegeert voor Gazet Van Antwerpen. ‘Polderrenners’ was ook vertegenwoordigd. Speaker Willy maakte nog wat reclame voor die mannen hun gazet en zei dat het verslag kon gelezen worden “morgenvroeg bij het ontbijt” . Ik vond dat hij beter zou zeggen overmorgenvroeg bij het ontbijt” want de gewone gazetten zijn er op zondagmorgen niet.

  Op de deelnemerslijst las ik ook weer vreemde namen als Gaasbeek, Ryde, Guymer, Kik, Jeremiasse, Jacco, Hearing… Dat je als speaker dan al eens wat letters door elkaar begint te zeggen is maar normaal. Zo deelde de speaker ook mee dat James Frituur er bij was. En hij bedoelde natuurlijk James Fruytier.

  De Vlaamse zanger Gerry Hagger was er ook. Niet alleen omdat hij in Hamme woont maar ook omdat de vriend van zijn dochter in de wedstrijd zat. Benjamin Paridaens uit Bornem is dat. Renner bij Hoop op Zegen Beveren. Hij droeg bij de 69 deelnemers, het nummer 69. ‘Soixante-neuf”, weet je wel.

  De zanger, die ik nog altijd Gerd noem, zette zich naast mij aan de nadarafsluiting en we klapten wat over hoe zwaar wielrennen wel is.

  -“ Ik ga ook een koers rijden”, zei Gerry plots,” In Vossem.”

  Ik bekeek de zanger en merkte meteen op dat hij scherp stond. “Het is Rob Van Oudenhove die dat organiseert”, ging hij verder.

  -“Heb je dan al wat getraind?”, vroeg ik. Hij knikte bevestigend.

  -“Zenden ze dat niet uit op tv?”

  -“Ik denk het niet, misschien in ‘De Rode loper’ of zo zeker. Ik weet het niet”, klonk het antwoord.

  Ondertussen waren de laatste regenwolken verdwenen en brandde de zon op mijn vel. Niet vergeten dat het volle zomer was. Maar goed ook, want de tape waarmee de aankomstlijn was verwezenlijkt was los gekomen en vormde een kromme lijn zoals een dronken man over een voetpad loopt. Er werd een nieuwe gelegd, nuchter en dus kaarsrecht.

  Ghislain De Clercq was met de koersfiets naar Hamme gekomen. Dat is nu nog eens een vedette uit het wielerlegioen van de jaren zeventig van het Waasland. Ik zie hem op zeer veel koersen rijden en af en toe komt hij wat “zwanzen” over het één of ander. Ghislain of ’t Clercqske. Altijd ne kleine geweest maar een grote coureur. Da vind ik toch. In zijn tijd was er altijd wel wa te beleven. Hij heeft er heel wa gewonnen en geflikt.

  De Ghislain sukkelt met zijn oog en moet een operatie ondergaan. Zo vertelde hij. Als hij met één oog naar een boom of een elektriciteitspaal kijkt, dan ziet hij die in gebogen positie. Da kan natuurlijk nie. Maar omdat ik nogal eens in Sint-Rafaël in Leuven kom, weet ik dat ze tegenwoordig halve mirakels kunnen doen om de ogen zo goed als nieuw te houden. Clercqske moet dus geen schrik hebben.

  Zijn broer Willy is ook terug beginnen koersen. Die weet van geen ophouden. Maar ja, hij is nog jong. Geboren in 1939, geloof ik. Willy De Clercq komt ook van ver terug want in Oudegem raakte hij met zijn pedaal de borduur en werd weggekatapulteerd met een onzachte landing. Maar breuken kunnen ook genezen en hij is al terug begonnen.

  Ook in Hamme in de koers, werd gevallen. Niet bij de renners maar in het publiek. Een madame achter de nadar ging plots neer. Er werd geroepen en gelopen. Vooral door de mensen van het Rode Kruis en een onderlegde verpleger. Ik zag dat de madame in mooie witte bloes, weer bij kwam en werd rechtgezet maar dan toch weer op de Hamse grond ging zitten. Na een tijd stapte ze, stevig ondersteund, langs mij, richting De Veerman. Het zweet stond in parels op haar voorhoofd. Ik bekeek haar. “Zeker een appelflauwte gekregen.”, zo dacht ik.

  Een vrouw in witte bloes maar er was ook een man in wit hemd: Jurgen Mettepenningen de bigchief van het Sunweb-ProJob wielerteam. Een echte Hammenaar natuurlijk en dus kwam hij een kijkje nemen. Eigenlijk een opvallend figuur hoor die Jurgen, een donker hoofd op dat wit hemd.

  Ondertussen was WBV-man Gaby Termont al proeven aan het doen met zijn camera die later de juiste uitslag zou moeten geven. Dat was nodig want de zon scheen nu en ze scheen zelfs recht in de lens. Zo’n tegenlicht kan soms fataal zijn om goei beelden te maken. Gaby probeerde het en geen probleem.

  In de koers zelf was het aan het gebeuren. Guy Smet zat al in de uitstekende positie om kans te maken op de winst. Met drie vooruit in de laatste ronde. Ik vormde ook een gedacht van die andere twee en de lange Gunter Sterck bekoorde mij weer omdat hij na een moeilijke seizoenstart nu toch weer presteert zoals zijn naam het zegt: sterk. En Koen Van de Velde, die zit ook in de allerbeste conditie. Guy Smet en de Koen rijden in dezelfde trui. Dan weet ge het wel zeker: de Guy kon op een rode loper naar de aankomstlijn rijden.

  Rudy Cornelis kwam ook nog met een mooie, grote beker aangelopen.

  -“Voor de eerste Hammenaar”, riep hij. “Geschonken door de gemeente”.

  De eer ging naar Sven Blommaert van het Rudyco Team zelf. Hij moest mee op dezelfde foto als deze waarop Guy Smet stond. Eigenlijk vond ik het spijtig dat Sven daar helemaal op de hoek van het beeld moest gaan staan. Ik persoonlijk had hem graag precies naast winnaar Guy gezien.

  Speaker Willy kwam met zijn draadloze micro tot bij de winnaar. Hij stelde wel een vraag maar de micro zond niets uit. Die zender werkte niet goed. Af en toe klonken wel eens een paar woorden door de luidsprekers. Willy bleef vragen stellen en Guy bleef antwoorden maar enkel degenen die rond hen stonden hoorden wat. Die zender werkte echt niet goed. Maar dat was het minste van de zorgen van de journalisten want die stonden vlak voor Guy’s mond en noteerden alles. Het publiek hoorde dus niets maar heeft nu wel het geluk dat ze overmorgenvroeg bij het ontbijt de krant kunnen lezen. Maar dan wel nadat ze het een paar uren na de koers al hebben kunnen lezen op ‘Polderrenners’

   

  TEKST: R. Duchamps

  24-06-2007 om 18:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN - DEN DIJK VAN ZONDAG 24/06/2007
  Onder leiding van Eric Vermeulen en Benny Vercauteren vertrokken Zondagmorgend om 09h00 thv Buyl Sport te Beveren +/- 40 POLDERRENNERS voor hun wekelijkse trainingstocht op DEN DIJK.
  Vanaf Kieldrecht gingen 8 renners aan de haal met name Peter Van Havere
   , Wim Ryckaert , Michel , Dirk Cleys , Chris Heirwegh , ? ? en Kenny Janssens.
  Gauw was er een kloof geslagen vooral dankzij onze sterke man "Wim Ryckaert" , het ronddraaien verliep goed maar de kloof met het peloton was niet groot en daar draaiden ze blijkbaar ook heel goed.Tot Paal konden de tot 5 man gereduceerde kopgroep het uitzingen om dan terug opgeslorpt te worden door de groep.Van ronddraaien was geen sprake meer en dus volgde de éne na de andere demarrage en dat tot de meet te Kallo.

  Niemand geraakte nog weg en dus konden we ons gaan opmaken voor een massaspurt , Adrien Maes was de laatste man die nog iets probeerde maar de meet kwam inzicht.
  Het was Dany De Smet die als eerste aanzette en een kloof sloeg , Kenny Janssens ging er achter en ging erover doch Gerrit Van Der AA kwam van rechts en klopte de twee nog op de meet.

  De totale afstand tot de meet bedroeg 90 Km en het gemiddelde was goed voor
  38,4 Km/h.
  Wie reden zoal mee :
  Kurt Heyrman , Koen Heyrman , Werner Van Der Weken , Bart Janssens , Chris Heirwegh , Dirk Bryssinckx , Maurits Van Paemel , Rudy Franssens , Kevin Van Raemdonck , Dirk Cleys , Danny De Smet , Adrien Maes , Gerrit Van Der AA , Wim Ryckaert , Tom Van Osselaer , Frank Van Geystelen , Theo De Prekel , Kurt Caluwaert , Peter Van Havere , Alain Verbeke , Philip Van Havenbergh , Etienne Fleury , Stefan Adriaanssens , Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Romain Vercauteren , Joeri Verbruggen ,???????????? en Kenny Janssens.

  24-06-2007 om 15:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 24/06/2007

  HET ZIT IN DE FAMILIE BIJ MICHIEL DE CONINCK

   

  DE CONINCK michbew24.6


  Michiel De Coninck
  (Sint-Gillis-Jan Snelteam) is dit seizoen beginnen koersen. “Wie is die De Coninck uit Sint-Gillis?”. Dát was een veel gestelde vraag want  deze Jan Snel-renner kwam net als James Fruytier, uit het niets in het peloton voor de ploeg van Gaspard Van Peteghem.

  Michiel De Coninck behoort nochtans tot de renners van “de appel valt niet ver van de boom”. Zijn vader, Johan De Coninck uit Nieuwkerken, koerste nogal wat jaren geleden ook nog, net als zijn broers. Daar was ook Pieter De Coninck bij die ons altijd deed denken aan de personen uit onze vaderlandse geschiedenis, ‘Jan Breydel en Pieter De Coninck…’

  En wat meer is, Michiel is ook een kleinzoon van Albert De Coninck, de Nieuwkerkse renner die bij de liefhebbers reed van 1947 tot 1950 en daarna nog wat jaren onafhankelijke was en zelfs Kampioen van Oost-Vlaanderen werd. ‘Birken De Ceuninck’, waar is de tijd, zullen ze zich in Nieuwkerken afvragen.

  De “Ceuninckskes”, zoals de broers werden genoemd, waren aangesloten bij WSC Vooruit Sint-Gillis en die ploeg werd nog gesponsord door Brouwerij De Koninck en daarom werden haar renners ook wel eens “Keunninckskes” genoemd.

  De grootmoeder van Michiel is Jeanine De Boever, de ere-schepen van de stad Sint-Niklaas, en zo is de jonge renner ook nog familie van ex-prof Jacques De Boever die tot in 1974 koerste. Het zal dus bij Michiel De Coninck in het bloed zitten zeker dat hij coureur zou worden.

  Hij heeft er nu een dozijn aantal wedstrijden op zitten. Hij fietste al langer heel graag. Voor het plezier, zoals dat heet. Hij reed mee met de mannen van WTC Rustig Aan uit Vrasene.

  -“Ik voelde me nu klaar om het ook eens in de competitie te proberen. En dat lukt toch. Ik trainde veel alleen of met wat vrienden en van het één kwam het ander en zo rijd ik nu voor Jan Snel. Het zwaarste momenteel is wel het optrekken na de bochten. Een echte spurter ben ik ook niet maar ik ben nog jong en moet nog veel kracht bij krijgen. Misschien komt het nog wel.”

  Michiel wil proberen de komende maanden een paar top-5 plaatsen te behalen. “Ik zie wel wat het wordt want er staat geen druk op mij.”

  In juli wordt Michiel De Coninck 20 jaar.

   

  TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde

  24-06-2007 om 14:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 22/06/2007

  wbvklein


  VRIJDAG 22/06/2007 – BORNEM (A) - Elite z/c + Beloften - 46min50sec
  Derny’s per uitnodiging
  Aantal deelnemers : 20
  1. Edwin Smeulders
  2. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
  3. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  12. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
  17. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)

  28. Giovanni Baert uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
   

  22/06/2007 – ZOMERGEM (O) - Am./Mast./Elite z/c /Beloften - 92 Km - 02h13min

  Aantal deelnemers : 78
  1. Bart Van Speybroek
  2. Franky Van Oyen op 5"
  3. Peter De Corte op 7"
  42. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda) op 15"
  57. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'25"

  24-06-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  23-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE HAMME VAN ZATERDAG 23/06/2007

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 9° Seizoenszege van 2007 !!!!

   

  ZATERDAG – HAMME – Elite z/c + Beloften

   

  GUY SMET WINT 250STE KOERS BIJ DE ELITE ZONDER CONTRACT !!!!!

   

  HAMM guy 250ste bew23.6

  Guy Smet met de 250ste palm als Elite zonder Contract (zijn derde zege op 6 dagen tijd !!!!)


  In Hamme
  heeft Guy Smet echt op een meesterlijke wijze zijn 9de seizoenszege behaald. Daarmee staat nu in zijn archiefboeken op het palmares de 250ste zege bij de liefhebbers. Dat is eigenlijk een formidabel gegeven en maar weggelegd voor bitter weinig coureurs. Maar kom, Guy uit Kruibeke doet er ook zo enorm veel voor. Hij leeft voor zijn sport en zijn beloningen zijn … de overwinningen.

  Het Wielerweekend van Rudyco startte in de pletsende regen met 69 deelnemers. Uitmuntend was de aanwezigheid van 15 renners van het Rudyco Cycling Team zelf. Het was ook de eerste keer dat een wielerkoers de aankomstlijn mocht leggen in de Loystraat ter hoogte van de sporthal De Veerman.

  Rudy Cornelis, die de supervisie had op deze “5de Grote Prijs Rudyco”, week voor het eerst uit van zijn zaak in de Slangstraat naar Sporthal De Veerman en dat nadat hij al vier keer het wielerfeest voor eigen deur had georganiseerd.

  Er moesten 16 ronden van 7,2 km gereden worden over brede wegen. Er werd onmiddellijk aangevallen en de Rudyco-jongens kwamen telkens met een paar manschappen in beeld. In de 3de reden drie Ryduco’s , Stijn Mettepenningen , Eddy Van Bogaert en Jurgen De Deyn weg met Luc De Moor en de Nederlander Jacco Ringelberg.Ze kregen echter geen toestemming van Guy Smet want die reed er snel zelf naartoe en ook Robby Weemaes , die als ploegmaat van de Rudyco’s misschien wilde counteren, kwam ook naar voor  en zo werd de zaak weer gesloten.

  Het bleef een paar ronden vrij rustig tot in de 7de ronde de Rudyco-mannen Peter Verhofstadt , Sven Blommaert en Wim De Rudder met Jeroen Das en de Nederlander Jos Castelijns met een nieuwe vlucht begonnen. Weer was het Guy Smet die er gevaar in zag en reed er rond half koers snel heen. Zes leiders.

  Maar het hoofdstuk was nog niet volledig geschreven. Gunter Sterck , Koen Van de Velde , Luc De Moor en nog een Rudyco-er, Robby Weemaes, werkten zo voorbeeldig samen in de achtervolging dat ze in de 9de ronde vooraan aansloten: tien leiders. Een ronde later reden ze al 36 sec voor een eerste reagerend groepje.

  Met nog 30 km te fietsen bedroeg de voorsprong van de tien meer dan een minuut op veertien achtervolgers. De koers was gereden.

  In deze fase, waarin stevig werd gekoerst, geraakten sommigen in de problemen. We zagen Benjamin Paridaens op zijn adem trappen nadat hij een kloof had gedicht, Hammenaar Chris Aerts verliet voor Rudyco het strijdperk, Cédric Koppen zat er ook door nadat hij drie weken inactief was en in de kopgroep kreeg ook Wim De Rudder het zo moeilijk dat hij de anderen moest laten rijden.

  Met negen werd dus de finale binnen gereden. Koen Van de Velde en Gunter Sterck wipten weg. Guy Smet reed er heen en het definitieve scenario was geschreven. Wat nu? Met drie gaan afwerken of de ultieme krachtsexplosie van Guy Smet? Het werd het laatste. Hij nam afstand en won met 10 sec voorsprong op een steeds maar beter wordende Klein Sinaainaar Gunter Sterck en mister aanval, Koen Van de Velde, werd 3de op 14 sec.

  Het was een bijzonder ontspannen en zelfzekere Guy Smet die er na afloop bij stond.

  -“Ik was vrij goed vandaag”, zei hij,”Toen die vijf wegreden ben ik er alleen heen gereden en moest direct op kop gaan rijden maar ik zei tegen die mannen dat ge tegen 40 per uur niet kunt weg rijden. Toen de vier met Van de Velde, De Moor, Weemaes en Sterck en nog bij kwamen, waren we met tien en dat was ideaal. Toen ik eens op kop kwam, voelde ik dat ik echt sterk reed, rapper dan die anderen. Op het laatste reden Koen en Gunter nog weg en ik reed er alleen heen. Ik voelde dat ik zelfs nog over had en daarom heb ik alles op de laatste kilometer gezet. Ik had natuurlijk het voordeel dat mijn ploegmaat Koen Van de Velde ook mee was.”

  Guy pakt de koersen aan zoals ze komen. Nog twee weken moet hij werken en dan gaat hij in verlof. “Ik hoop dan een goede periode te hebben en geen tegenslag. Ik rijd van koers tot koers en start elke koers met het gedacht ze te winnen. Ik ben nu wel al zeer tevreden met die negen overwinningen. Daar zullen er veel voor willen tekenen, denk ik.”


  HAMM blommaertsmetbew23.6 

  Guy Smet samen met Sven Blommaert (links) die als eerste Hammenaar de beker van het gemeentebestuur ontving.



  TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde

   

   

  23-06-2007 om 23:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SERSKAMP VAN ZATERDAG 23/06/2007

  ZATERDAG 23/06/2007 - SERSKAMP - Elite z/c + Beloften

  MARC BAYENS WINT IN SERSKAMP !!!

   

  De wedstrijd voor elite z.c. en U23  in Serskamp kreeg 60 deelnemers om 17 ronden van 7 km te komen rijden.

  Tot en met de 8ste ronde regende het aanvallen van enkelingen maar het peloton haalde ze telkens terug. In de reeks van aanvallen kunnen we wel citeren:

  In de 3de ronde Koen De Bosscher, Jurgen De Smet en Tom Van Den Haute, de zoon van Ferdi.

  In de 4de ronde probeerde Thomas Smetrijns het.

  Andy Annendijck trok er in de 5de ronde op uit en in de 6de was het de beurt aan Pierre Tahon.

  In de 7de ronde zagen we weer Andy Annendijck maar ook Koen Beeckman die deze week vader is geworden van een flinke zoon. Maar dat was geen reden om de ontsnapping toe te staan.

  In de 8ste ronde dook Timothy Dupont nog eens het onbekende in maar het liep ook mis.

  Zo werd de 10de ronde gereden.De definitieve ontsnapping kwam er eindelijk aan met het viertal Guy Van Broeckhoven, weer Andy Annendijck, de 50 jarige Ronny Paridaens en groot favoriet Marc Baeyens.

  In de 11de ronde volgde Stefaan Paridaens op 15 sec. en het peloton, onder aanvoering van Koen De Bosscher, op 25 sec.

  De jacht was nu open en de grote groep viel in twee stukken en zo kregen we in de 14de ronde twaalf achtervolgers waaronder de voornaamste: Koen Beeckman, Tom Van Den Haute, Koen De Bosscher, Stefaan Paridaens, Jeroen De Meester, Michaël Van Poucke en Didier De Lannoy..

  Tijdens de 15de ronde moest Annendijck toch vooraan lossen. Hij zat echt stik kapot en werd opgeslorpt door de achtervolgers waar de groep van 12 ook in twee stukken brak.

  De drie kopmannen, Van Broeckhoven-Bayens-Paridaens reden naarstig verder en het was dan ook uitkijken wie van de drie met de overwinning zou gaan lopen.

  Marc Baeyens haalde het uiteindelijk met 3 sec.voorsprong op Guy Van Broeckhoven en 5 sec. op Ronny Paridaens

  Op 12 sec. werd het Waaltje Michael Van Poucke 4de ,gevolgd door André Vermeiren op 15 sec. als 5de.

  De wedstrijd werd door 29 renners uitgereden. Danny Schout van over de grens in Sas Van Gent werd 18de. Bart Baeyens uit Overmere gaf op.

   

  DE BOSSCHERKOEN bew 23.6

  Koen De Bosscher die in Serskamp tevreden moest zijn met een 11de plaats.



  TEKST EN FOTO : fvdv

   

  23-06-2007 om 23:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZATERDAG 23/06/2007
  Proficiat aan ERIC VAN POTTELBERG uit St.Niklaas met zijn zege in de Catg.F1 !!!

  ZATERDAG 23/06/2007 - HERSELT - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 62 deelnemers
  1. David Van Pelt winnaar A
  2. Kristof Muys winnaar B
  15. Tim Vercauteren uit Belsele (A8)
  19. Alex Goossens uit Vrasene (B9)
  20. Koen Heyrman uit Bazel (B10)

  CATG. C / D
  1. Luc Van Roy winnaar D
  2. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D2)
  3. Karel De Ravet winnaar C
  4. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C2)
  6. Dirk De Pauw uit Beveren (D4)

  CATG. E / E+
  1. Jozef Vermeylen winnaar E+
  3. ERIC VAN POTTELBERG uit St.Niklaas winnaar E

  CATG. F1
  1. Robin Van Kerschaver
  3. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  23-06-2007 om 23:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 23/06/2007

  Moreno De Pauw (St.-Pauwels-Bodysol CT Menen) is in Haaltert-Kerksken op een lastig parcours knap 2de geworden achter Mathias Jacobs, een jongen uit Lennik. Er waren daar verschillende aanvallen, maar het was pas de laatste ronde dat er een groepje wegreed.

  Moreno doet zijn relaas: “Met vier gingen we naar de meet, het was Mathias Jacobs die op een kilometer van de meet een kleine voorsprong had. De andere twee keken naar mij,  maar omdat de aankomst zeer zwaar bergop was, hoopte ik dat Jacobs zou stilvallen, maar dat was niet zo. Ik werd 2de met een fietslengte achter op de winnaar.”

  Woensdag rijdt Moreno voor de Beker Van Vlaanderen in Goetsenhoven.


  Davy Peirsman (28) uit Temse , vorig jaar bij de WAOD actief, keerde terug naar de elite z.c. en is meteen ploegmaat geworden van Guy Smet bij Wimi-Games Sint-Martinus CT. Voor Peirsman wordt het week na week beter presteren.  Ik beleef nu meer plezier aan het koersen dan vroeger”, vertelde hij. Als jeugdrenner won hij toch 22 wedstrijden en het is nú vooral de opdracht om dit seizoen weer eens te winnen.

  “Het begint alle weken beter te gaan maar om echt goed te zijn kan ik te weinig koersen. Ik ben van werk veranderd en weet maar daags voordien of ik moet werken of niet. Zo heb ik al meerdere koersen mislopen. Zo wilde ik vorige week in Zwijndrecht starten maar in laatste instantie moest ik toch werken. Maar wat er altijd nog is gebleven, is de ambitie.” aldus de Temsenaar en zoon van ex-prof André Peirsman.


   

  TEKST : fvdv

  23-06-2007 om 22:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JOS VERMEULEN IN DE SIERRA NEVADA TE SPANJE !!!!!!!
  Georges Vermeulen 01_798x564
  Beste Polderrenners,

   

  Heb telefoontje gekregen van onze Polderrenner “Jos Vermeulen”. Hij heeft op zijn ééntje de tocht door de Sierra Nevada aangevat,nadat zijn compagnon Freddy Wouters(Telefon) door een heelkundig ingrijpen verstek moest laten.

  Jos :”Vanuit Malaga na een beklimming van 38 Km goed aangekomen in Alhama de Granada. De dag nadien doorgereden tot in Granada, daar mijn zakken afgegooid en de beklimming van de Mulhuacen aangevat (32Km Klimmen naar 3400m).De top was niet bereikbaar door de pas gevallen sneeuw en ik ben moeten stoppen op ongeveer 3200m”.

  De dag nadien telefoneerde Jos naar Gilbert De Paepe , Jos was toen reeds in de omgeving van Sevilla. Wie Spanje een beetje kent weet wel dat dit een knalprestatie is. Jammer dat hij niet kan (wil) genieten van al het moois dat de steden van Andalucia te bieden hebben. Hij fietst nu verder naar Ronda en gaat een dagje uitrusten in Torromolinos.

  Even terzijde.... Jos kwam aan in Spanje..... De gieren vertrokken!!!!!

   

  Groetjes Gilbert De Paepe

  23-06-2007 om 17:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 23/06/2007

  Onder leiding van Leo Mares en Joris De Jonghe vertrokken Zaterdagmorgend om 09h00 thv Café Machuit te Zwijndrecht +/- 25 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit over de Koewacht en door de Wase Polders.

  Leo en Joris waren de "kopmannen van de dag" want zij namen maar liefst ¾ van het kopwerk voor hun rekening.

  De totale afstand bedroeg 85 Km en het gemiddelde was goed voor 33,6 Km/h.

  Wie reden zoal mee : Leo Mares , Joris De Jonghe , Paul Van Roeyen , Modest Smet , Eddy Coenen , Saskia Van Overmeire , Marc Borghgraef , Adrien Maes , Philip Van Havenbergh , Jos Van Raemdonck , Filip Thoen , Dirk Cleys , Luc Apers , Fons Van Raemdonck , ???????????? en Kenny Janssens.

  Machuit_640x480




   

  23-06-2007 om 16:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN VRIJDAG 22/06/2007
  Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn ?° Seizoenszege in de Catg.A !!!
  Proficiat aan JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken met zijn 2° Seizoenszege in de Catg.F1 !!!

  VRIJDAG 22/06/2007 - WACHTEBEKE - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 68 deelnemers
  1. Dries Echelpoels winnaar B
  2. ROBBY DE ROOS uit Moerbeke winnaar B
  9. Jamy Ivens uit Lokeren (A6)
  12. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B6)
  13. Franky Weemaes uit Melsele (B7)
  21. Tim Vercauteren uit Belsele (A9)
  24. Ben Verburgt uit Hoboken (A10)
  25. Filip Thoen uit Stekene (A11)
  28. Gino Verberckmoes uit Sinaai (B17)

  CATG. C / D
  1. Freddy Vlerick winnaar D
  2. Patrick Van Renterghem (D2)
  3. Luc Callant winnaar C
  4. Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C2)
  5. Bruno Verwulgen uit St.Niklaas (C3)
  6. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C4)
  7. Johan De Rop uit Nieuwkerken (C5)
  19. Walter De Veerman uit Lochristi (C12)
  23. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C15)
  28. Dirk Onghena uit Kieldrecht (D10)
  29. Dirk Mathijs uit Gentbrugge (C19)

  P.S. Vanaf ronde 3 een ontsnapping van 6 renners waarbij Patrick Van Renterghem en Kenny Janssens de aansluiting konden maken in de 4 ronde en zodus onstond een groep van 8 koplopers met : Kenny Janssens , Wim Heyndrickx , Luc Callant , Johan De Rop , Bruno Verwulgen , Freddy Vlerick , Gunther Van Den Bosch en Patrick Van Renterghem.
  Johan De Rop die een bocht slecht inschatte en 5 meter verloor moest de rol vooraan lossen en dus nog 7 leiders die een voorsrong bijeen reden of draaiden van maar liefst 2 minuten.Dan een zeer spijtig voorval waardoor Kenny Janssens met pech de wedstrijd moest verlaten , spelende kinderen hadden een baksteen op de weg gegooid die niet meer te ontwijken viel en dus voorwiel stuk !!!!!
  Ze mochten met nog 2 ronden te rijden het met 6 renners gaan uitmaken voor de overwinning , maar zoals een gans jaar rijden de jongens van Maveau alles aan diggelen en je ziet de uitslag : de eerste 3 plaatsen voor de Boys van Maveau !!!!

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  2. Willy Wouters winnaar E+

  P.S. Fons Van Raemdonck uit Beveren lek gereden.

  CATG. F1
  1. JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken
  8. Dirk De Cauwer uit Hamme
  11. André Syvertsen uit Stekene

  23-06-2007 om 13:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 20/06/2007

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 8°Seizoenszege van 2007 !!!!
  Proficait aan BJÖRN COOMANS uit Ruisbroek met zijn 3°Seizoenszege van 2007 !!!!

  guy koers 20 juni 2007 zwijndrecht 004
  Guy met zijn 8ste Zegegebaar , net achter hem weggedoken Guy Van Broekhoven.

   

  WOENSDAG 20/06/2007 – ZWIJNDRECHT (A) - Elite z/c + Beloften - 109 Km - 02h34min

  Aantal deelnemers : 52
  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Guy Van Broekhoven
  3. Georgi Georgiev op 25"
  4. Koen Van de Velde uit Belsele (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  5. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 34"
  10. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel) op 59"
  15. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
  19. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
  23. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike)
  26. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  31. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
  34. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  39. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team)
  41. Bejamin Paridaens uit Bornem (Hoop Op Zegen Beveren)

  20/06/2007 – DE PANNE (W) - Elite z/c + Beloften - 112 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Frederik Decaesteker
  2. Mindaugas Goncaras
  3. Gregory Joseph
  19. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T) op 5'50"
   

  20/06/2007 – KEERBERGEN (VB) - Elite z/c + Beloften - 116 Km - 02h39min

  Aantal deelnemers : 99
  Bjorn Coomans 01

  1. BJÖRN COOMANS uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocoalde Jacques)
  2. Samuel Van Nuffelen
  3. Kris Kuypers

   

  20/06/2007 – TIENEN (VB) - Elite z/c + Beloften - 115 Km - 02h36min

  Aantal deelnemers : 89
  1. Kurt Van Goidsenhoven (13° Seizoenzege)
  2. Michael Van Poucke
  3. David Willemsens

  23-06-2007 om 13:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEGESTAND 2007 ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN

  ZEGESTAND 2007 ELITES ZONDER CONTRACT TOT EN MET 21/06/2007


  Kurt Van Goidsenhoven

  13 SEIZOENSZEGES  voor   Kurt Van Goidsenhoven - 1976 (Royal Cureghem Sportif)
  10 SEIZOENSZEGES  voor   Patrick Cocquyt - 1960 (Saey-Deschacht)
    9 SEIZOENSZEGES  voor   Mario Willems - 1973 (Saey-Deschacht)
    9 SEIZOENSZEGES  voor   Nico Kuypers - 1974 (C.T. Lispanne De Haan)
    8 SEIZOENSZEGES  voor   Guy Smet  - 1972 (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    5 SEIZOENSZEGES  voor   Guy Van Broeckhoven - 1973 (Van Der Vorst C.T.)
    4 SEIZOENSZEGES  voor   Danny Verelst  - 1969 (Josan Team)
    4 SEIZOENSZEGES  voor   Dave Bruylandts - 1976 (Klaipeda-Splendid C.T.)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Patrick Van Roosbroeck - 1969 (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Danny Dierckx - 1968 (Wielersportvereniging Artevelde)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Gregory De Munster - 1984 (Decock-Capino Moorsele)
    3 SEIZOENSZEGES  voor   Werner Vandromme - 1972 (Sport en Vermaak Eernegem)
    2 SEIZOENSZEGES  voor   Thomas Ongena - 1980 (Yawadoo-ABM-TV Vlaanderen)
    2 SEIZOENSZEGES  voor   Marc Baeyens - 1966  (Jonge Rakkers Vollezele)
    2 SEIZOENSZEGES  voor   Kevin Degezelle - 1978 (Marke-Veranda's-Clochet)
    1 SEIZOENSZEGES  voor   Pedro Rosselle - 1971 (Soenens-Germond Ingelmunster)
    1 SEIZOENSZEGES  voor   Luc De Moor - 1973 (Edegem B.C.)
    1 SEIZOENSZEGES  voor   Tom Stremersch - 1975 (PWC Jan Snel)

      
     
  ZEGESTAND 2007 BELOFTEN TOT EN MET 21/06/2007
   
  Michael Van Staeyen

   9 SEIZOENSZEGES  voor   Michaël Van Staeyen - 1988 (Davo)
   6 SEIZOENSZEGES  voor   Francis De Greef - 1985 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   3 SEIZOENSZEGES  voor   Kristof Goddaert - 1986 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   3 SEIZOENSZEGES  voor   Jurgen Roelandts - 1985 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   3 SEIZOENSZEGES  voor   Sven Vandousselaere - 1988 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   3 SEIZOENSZEGES  voor   Jérôme Giaux - 1986 (Profel Ziegler C.T.)
   3 SEIZOENSZEGES  voor   Bjorn Coomans - 1985 (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
   2 SEIZOENSZEGES  voor   Thomas De Gendt - 1986 (Davo)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Jurgen Roelandts - 1985 (Bodysol-Jong Vlaanderen)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Stijn Hoornaert - 1984 (New Heebra Moorsele)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Jérome Baugnies - 1987 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Jarno Van Guyse - 1986 (New Heebra Lombarden)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Sander Cordeel - 1987 (Balen B.C.)
   1 SEIZOENSZEGES  voor   Anthony Van Den Berghe - 1984 (Davo)

  23-06-2007 om 13:13 geschreven door kenny


  22-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VRIJDAG 22/06 , ZATERDAG 23/06 EN MAANDAG 25/06/2007

  VRIJDAG 22 JUNI 2007 - OPWIJK  - Sporthal - Heiveld

   Locatie Heiveld - Opwijk

  Inwoners      19:00      70 Km      20 Ronden


  VRIJDAG 22 JUNI 2007 - WACHTEBEKE 
   - Café Rembrandt - Dorp 102

   Locatie Dorp - Wachtebeke  

  G / G+

  17:30

  48 Km

   8 Ronden

  F2

  17:31

  48 Km

   8 Ronden

  F1

  17:33

  54 Km

   9 Ronden

  E / E+

  17:33

  54 Km

   9 Ronden

  C / D

  19:30

  60 Km

   10 Ronden

  A / B

  19:32

  60 Km

   10 Ronden

    

  ZATERDAG 23 JUNI 2007 - HERSELT – Camping “Dry Eycken” – Drie Eikenstraat 20
   Locatie Drie Eyckenstraat - Herselt

  G / G+

  13:30

  54 Km

   9 Ronden

  F2

  13:32

  54 Km

   9 Ronden

  F1

  15:00

  60 Km

   10 Ronden

  E / E+

  15:02

  60 Km

   10 Ronden

  C / D

  16:30

  66 Km

   11 Ronden

  A / B

  16:32

  66 Km

   11 Ronden

   


  MAANDAG 25 JUNI 2007 - GAVERE – Café De Rooigem – Baaigemstraat 183
   Locatie Baaigemstraat - Gavere  

  G / G+

  16:30

  49 Km

   7 Ronden

  F2

  16:32

  49 Km

   7 Ronden

  F1

  17:45

  56 Km

   8 Ronden

  E / E+

  17:47

  56 Km

   8 Ronden

  C / D

  19:00

  70 Km

   9 Ronden

  A / B

  19:02

  70 Km

   9 Ronden

  22-06-2007 om 10:28 geschreven door kenny


  21-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUDYCO WIELERWEEKEND - ZATERDAG 23/06 EN ZONDAG 24/06

  WIELERKALENDER 

   

  WEEMAES ROBBY bew 21.6

  Misschien wordt het eindelijk een bingo voor Robby Weemaes in de organisatie van zijn eigen club!

  In de wielerkalender staat het “Rudyco Wielerweekend” stevig genoteerd. Op Zaterdag 23 juni om 15u wordt de start gegeven aan de elite z.c. en beloften en op Zondag 24 juni wordt reeds vanaf 13u in de VWF gereden.Maar er is nog meer! Zondagmorgen (vanaf 8.30u tot 14u) is er ook nog de Rudyco Classic die bestaat uit een toertocht van 80 km en de familiefietstocht van 25 km doorheen Hamme. Inschrijven en vertrek en aankomst in Sporthal De Veerman in de Loystraat.

  De koers van Zaterdag 23 juni start om 15u  en alle koersformaliteiten vinden plaats in Sporthal De Veerman, Loystraat. De afstand bedraagt 115 km of 16 ronden van 7,2 km. Er zijn voor 670 euro aan prijzen. Wat zou het mooi zijn moest een renner van Rudyco kunnen winnen in het eigen wielerfeestweekend! En het kán want meerdere renners hebben al getoond de laatste weken dat ze de betere conditie hebben.We citeren hierbij een Jurgen De Deyn, Robby Weemaes, Sven Blommaert en natuurlijk ook Marc Laureys die woensdag in Zwijndrecht een pracht van een koers reed.

  Ook na de wedstrijd gaat het feest verder want aan de sporthal vindt dan nog de jaarlijkse barbecue plaats vanaf 18u. Daarvoor moest ingeschreven worden tot 17 juni.  De kinderen kunnen zich laten grimeren en zich ook uitleven op een springkasteel!

  Wielersport: een feest!

  Maar in Hamme hebben ze ook wel wat concurrentie voor hun wedstrijd want Serskamp én Londerzeel zijn niet zo ver weg en daar vertrekken de elite z.c. en U23 ook om 15u. Verder zijn er ook nog twee koersen in West-Vlaanderen (Anzegem en Elverdinge)

   

  Wat we zeker niet mogen vergeten is de Maandagavondkoers 25 juni voor elite z.c en U23 in Wachtebeke-Dorp. Start om 18u voor 120 km of 20 ronden van 6 km.

   

  Samenstelling en Foto : FVDV

  21-06-2007 om 21:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE GELUWE VAN DINSDAG 19/06/2007

  DINSDAG 19/06/2007 – GELUWE – Elite z/c + Beloften

   

  EEN WINNAAR IN GELUWE: BERT DE BACKER UIT EEKLO !!!


  GELUWE bert debackerwint bew 21.6

  De aankomst van Bert De Backer uit Eeklo en rijdend voor Wielergroep Beveren 2000


  Voor de 78ste Grote Prijs van Geluwe kwamen 164 renners opdagen.Deze interclub ging over 13 ronden van 12,5 km.

  In de 1ste ronde brak het peloton in 3 stukken.De achterstand van de 2de groep groeide van 1 tot 2 minuten.

  Ondertussen was er in de laatste kilometer een valpartij gebeurd met 2 onvoorzichtige toeschouwers en renner Bart Debacker (Wervik) werd uit voorzorg afgevoerd naar het ziekenhuis. Uiteindelijk viel het nog goed mee.

  De 1ste groep telde in de 5de ronde 25 renners en daarna nog 23. We waren ondertussen in de 7de ronde en voorsprong van de leiders bedroeg 50 seconden op Stijn Neirynck en 1 minuut 10 op de 2de groep.

  Vooraan waagden Nico Kuypers, Nicky Cocquyt en Detlef Moerman hun kans. De 20 achtervolgers hadden 20 seconden achterstand.

  De drie leiders kregen het gezelschap van Bert De Backer , Joeri Clauwaert , Stijn Hoornaert , Geoffrey Demeyere , Kobe Vanoverschelde , Patrick Jonckheere en Nico Couckuyt. Een paar kilometer verder kwamen ook Thierry Declercq , Kevin Degezelle en Sven Francois aansluiten zodat we een kopgroep van 13 renners kregen.

  In de 9de ronde probeerde Bert De Backer om weg te geraken maar meer dan 10 seconden haalde hij niet.Hij werd dan ook terug gegrepen en onze 13 leiders telden een voorsprong van 2 minuten 30 op 8 achtervolgers.

  Met nog 3 ronden te rijden gingen Bert De Backer , Stijn Hoornaert en Kobe Vanoverschelde weg. Bij de achtervolgers ging het licht uit bij Thierry Declercq en Patrick Jonckheere. De 3 werden teruggegrepen en zo kregen we terug 11 leiders met het ingaan van de voorlaatste ronde.

  De 11 leiders werden er 10 want Sven Francois reed lek en terugkomen was dan ook onbegonnen werk. De laatste ronde gingen we in met 10 leiders gevolgd door Sven Francois en het duo Thierry Declercq en Patrick Jonckheere. Al de andere renners die nog in koers waren, moesten de wedstrijd verlaten zodat er slechts 13 renners de koers uitreden.

  In de laatste ronde plaatste de man van de wedstrijd Bert De Backer weer een demarrage en deze keer slaagde hij in zijn missie. Hij behaalde een mooie zege. Tweede werd ploegmaat Detlef Moerman die ook solo de finish bereikte.

  De spurt om de 3de plaats werd gewonnen door Nicky Cocquyt voor Geoffrey Demeyere en Nico Couckuyt.

  Kobe Vanoverschelde won de bergprijs.

   

  GELUWE bert debacker portrbew21.6 

  Eeklonaar Bert De Backer



  TEKST :
  fvdv


  FOTO’S :
  Alain Sennesael

   

   

  21-06-2007 om 21:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 23/06 EN ZONDAG 24/06/2007

  ZATERDAG 23 JUNI WINTAM (2880) - Eikendreef - Chalet Rap en Vrolijk

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  ZONDAG 24 JUNI HAMME (9220) - Loystraat 70 - Sporthal De Veerman
  Kleedkamers en douches
  8ste rit VWF-Geditrofee

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

   

  21-06-2007 om 15:05 geschreven door kenny


  20-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ZWIJNDRECHT VAN WOENSDAG 20/06/2007

  WOENSDAG 20/06/2007 - ZWIJNDRECHT - Elite z/c + Beloften

  GUY SMET OPENT ZEGELIJST VAN MACHUITVRIENDEN ZWIJNDRECHT !!!


   guy koers 20 juni 2007 zwijndrecht 008

  Guy Smet met rechts zoontje Yaxano en  rechts dochter Yilska.
  ZW koers gsmet minnebo bloeenbew20.6

  Guy Smet en de bloemen met burgemeester Minnebo en de schepenen Van de Vijver (achter Guy), Kris Herremans en Chris Vermeulen.


  Het initiatief van de Machuitvrienden om Zwijndrecht terug een wielerwedstrijd WBV te geven, is een bijna onvergetelijk gebeuren geworden. De 1ste Grote Prijs Café Machuit kreeg 52 deelnemers aan de start en dat was zeker niet overdreven. Maar het werd nog maar eens bewezen dat er geen honderd renners nodig zijn om er een knappe namiddag van te maken. De belangstelling was bijzonder groot en dat het gemeentebestuur zich achter de organisatie zette werd verduidelijkt door de aanwezigheid van burgemeester Willy Minnebo en de schepenen Kris Herremans , André Van de Vijver en Chris Vermeulen.

  De wedstrijd werd keurig voorbereid door WSC Willen Is Kunnen Burcht, geleid door Freddy Moras en zijn team. De politie had ook acht mensen ingezet terwijl 27 seingevers eveneens voor de goede orde zorgden. Het is toch wel raar, maar een nieuwe organisatie wordt door zowel publiek als renners nader bekeken.

  Na afloop bleek iedereen enorm enthousiast, in zoverre zelfs dat we al vernamen dat er wordt gedacht om ooit het BK voor dames eens naar Zwijndrecht te halen. Zelfs burgemeester Minnebo wil daarover eens aan tafel gaan zitten met de Machuitvrienden én WSC Willen is Kunnen. Dat is toekomst. Het heden was de koers die over 13 ronden of 110 km ging.

  Net als in Kruibeke was ook het team van de Bulgaren aanwezig, incluis de winnaar van vorige week in Kruibeke, Spas Gyurov.

  Er kwamen van in de beginne aanvallen en dat was al een goed teken dat er strijdlust was. Een pot geld van 200 euro voor de klassementspurten was er niet vreemd aan dat er fel werd gereden. Daaruit kwam een vlucht met twee tot stand met Koen van de Velde en de Bulgaar Georgi Georgiev. Veel voorsprong konden ze niet nemen maar pakten wel punten voor het klassement waarvoor de winnaar 100 euro kreeg. Koen en de Bulgaar bleven knokken om voorop te blijven. Soms was dat maar met 10 sec of 20 sec of zelfs maximum met een halve minuut in de 4de ronde. Zowel Nick David (Kruibeke) voor zijn veldritconditie, als Benjamin Paridaens (Bornem –Hoop op Zegen Beveren) voor zijn ploegmaat Roberto Vercauteren zagen we op kop sleuren om iets los te weken dat hen naar voor kon brengen.

  De achtervolgers stelden zich dan voor met Jos Kools de Nederlander, Spas Gyurov de Bulgaar en Marc Laureys de Sint-Niklazenaar. Raar maar waar, de twee leiders bleven met geringe voorsprong vooruit tot voorbij half koers.

  Maar wat een dikke pech toch voor Sven Wielandt, die de jongste weken in een allerbeste conditie zit. Zijn wiel kwam los, verloor bijna een minuut en wilde toch de zaak herstellen. Of er een andere renner met zo’n snelheid door de Adhémar Borinstraat had gereden, valt te betwijfelen. “Die komt er wel terug bij”, hoorden we een man zeggen.Maar neen, de volgende ronde reed Sven uit Beveren in de verkeerde richting door de Borinstraat. Uit koers!

  Met nog een 35 km te rijden vonden een paar renners dat het tijd werd om een positie te gaan kiezen die uitzicht gaf op de overwinning. Zo gebeurde het dat Guy Smet , Guy Van Broekhoven en de verbluffend sterke Marc Laureys met plezier de kloof dichtten. Een kopgroep van vijf. Zeker niet de minsten. En dat was te zien in de voorsprong die ze op een mum van tijd bijeen fietsten: 50 sec.

  Toen in de 10de ronde de voorsprong boven de minuut ging was het vrijwel zeker dat de winnaar bij de vijf zat. In de laatste ronde namen de twee Guy’s afstand van de anderen en gingen voor de overwinning spurten. Guy Smet zette zich op kop en op zijn bekende “grote steek” bolde hij voor de 8ste keer als winnaar over de aankomstlijn. Op 23 sec was Georgi Georgiev sneller dan Koen Van de Velde voor de 3de en 4de plaats en 10 sec later werd Marc Laureys schitterend  5de. Schitterend omdat hij er 41 is en louter als ontspanning koerst. Voor de 6de plaats ontliep Ken Van Reeth nog de groepsspurt die werd gewonnen door Peter Aerts. Beverenaar Roberto Vercauteren (Hoop op Zegen) was in de laatste ronde nog weggegaan uit de groep maar hij werd terug ingelopen en moest tevreden zijn met de 26ste plaats.

  De klassementspurten werden gewonnen door Georgi Georgiev met 21p ter waarde van 100 euro. Koen Van de Velde werd 2de met 19p en ontving 60 euro van de kassier en tenslotte pakte Guy Van Broekhoven op zijn sokken nog 2p mee en die waren nog 40 euro waard.

   

  ZW koers machuitvr bew 20.6

  De sterke groep van de Machuitvrienden die het wielerleven in Zwijndrecht weer op gang brachten. Hier in het gezelschap van burgemeester en schepenen

  ZW koers patverbiest guy

  Achter de schermen: de commissarissen Patrick Verbiest en Guy Vanhelmont maken de uitslag op.
  ZW koers reinhold vdbossche bew20.6

  Achter de schermen: WBV-man Reinold Van den Bossche bekijkt de video-fotofinish

  guy koers 20 juni 2007 zwijndrecht 003
  Guy in volle aktie op weg naar zijn 8ste Seizoenszege

  ZWIJNDE aankomst guy bew20.6

  Aankomst Guy Smet

  guy koers 20 juni 2007 zwijndrecht 005
  Guy net voorbij de meet en uitbollend met de geklopte Guy Van Broekhoven rechts.

  ZWIJNDRE Goergiev vdvelde bew20.6
  Georgiev en Koen van de Velde

  ZWIJNDRE de sfeerbew20.6 

  De sfeer was er. Er werd zelfs gedanst!

   


  TEKST en FOTO’S :
  Flor Van de Velde.

   

  Extra foto's : Saffia 

   

   

  20-06-2007 om 23:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE DE PANNE VAN WOENSDAG 20/06/2007

  WOENSDAG 20/06/2007 - DE PANNE - Elite z/c + Beloften

  MINDAUGAS GONCARAS VAN HET WASE JAN SNEL , 2de IN DE PANNE

   

  GONCARAS bew 20.6


  In De Panne werd als concurrentie voor Zwijndrecht, ook een wedstrijd voor elite z.c. en beloften gereden met 45 deelnemers. Er waren 16 ronden en in de 2de ronde trok Mindaugas Goncaras weg met Gregory Joseph van het Davitamon-Jong Vlaanderen Team. Ze hielden dat maar liefst 13 ronden vol wat hen toeliet een rijke buit aan premies mee te nemen.

  Ze werden bijgehaald door vijf renners met Rieno Stofferis, Frederik Decaesteker, Stijn Minne, Peter Ronsse en Davy Vervaeke..

  De rest geraakte zo ver achter dat het enkel de zeven waren die de wedstrtijd uitreden.

  In de laatste ronde plaatste Frederik Decaesteker een demarrage en weg was hij. Het gat kon niet meer worden gedicht en de renner uit Diksmuide won in De Panne.

  Voor de 2de plaats bleef Goncaras meester van de situatie en klopte Gregory Joseph (3de) en Rieno Stofferis (4de)

   

  TEKST EN FOTO : fvdv

  20-06-2007 om 22:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 20/06/2007

  Onder leiding van Natasja Nobels en Benny Vercauteren vertrokken Woensdag om 14h00 aan ’t Schuurke te Beveren 18 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit naar ’t HELLEGAT.

  Vandaag een zeer strakke tegenwind en dit tot aan het ’t Hellegat maar genoeg “sterke beren” aanwezig om het tempo hoog te houden.

  Met mannen als Benny Van Buynder (Rudyco en oude schoolvriend van Kenny) , Koen Maris , Joris De Jonghe , Benny Vercauteren en Koen Apers was dit geen enkel probleem zodat bij het keerpunt de teller al op 34 km/h stond.

  Vanaf dan was het meewind en kon het tempo nog hoger en werd er een constante gereden van 40 Km/h en bij momenten onder toedoen van Freddy Buys en Joris De Jonghe ging het zelfs naar 48 Km/h en dit voor zo’n 8 Km.

  Hiermee klokten de Polderrenners vandaag af met een gemiddelde van 36 Km/h en dat over 95 Km.

  Wie reden vandaag mee : Eddy Coenen , Joris De Jonghe , Dirk Bryssinckx , Benny Van Buynder , Natasja Nobels , Koen Maris , Koen Apers , Jef Caluwaert , Gregory Franckaert , Cornelis Van Der Haven , Paul Van Der Plas , Franky De Witte , Freddy Buys , Jos Van Raemdonck , Adrien Maes , Saskia Van Overmeire , Benny Vercauteren en ?

   

  Met dank aan verslaggever “Eddy Coenen”

  20-06-2007 om 20:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 19/06/2007

  DINSDAG 19/06/2007 – BASSEVELDE (O) - Elite z/c + Beloften - 120 Km - 02h47min

  Aantal deelnemers : 39

  1. Patrick Cocquyt (10° Zege van het Seizoen)
  9. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'41"
  17. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'43"
  18. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Voor Uit-St.Gillis-Waas) op 3'56"
  20. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond) op 5'07"
  21. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)
  22. André Van Geertsom uit St.Niklaas (N.C.T.)
  28. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
   

  19/06/2007 – 78° G.P. VAN GELUWE (W) - Elite z/c + Beloften - 162,5 Km

  Aantal deelnemers : 164
  1. Bert De Backer
  2. Detlef Moerman
  3. Nicky Cocquyt
  59. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)

  20-06-2007 om 20:32 geschreven door kenny


  19-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG 20 JUNI 2007 - ELITE ZONDER CONTRACT + BELOFTEN TE ZWIJNDRECHT

  WOENSDAG  OPNIEUW WIELERFEEST IN ZWIJNDRECHT


  ZW C bew 18.6 

  De toegang naar het Administratief Centrum in de A. Borinstraat.


  Woensdag 20 juni
  richten “De Machuitvrienden hun 1ste Grote Prijs voor elite z.c. en U23 in. Eindelijk is alles weer op zijn poten terecht gekomen om na jaren onderbreking, weer wielersport in het centrum van de gemeente te brengen. Eigenlijk is het al die jaren nog een geluk geweest dat in deelgemeente Burcht, WSC Willen Is Kunnen het wielerleven in stand gehouden heeft. De Machuitvrienden kunnen nu rekenen op de gewaardeerde medewerking van deze club voor de technische ondersteuning.

  De 1ste Grote Prijs Machuit gaat om 14.30u van start aan Brasserie Brasseur in de Sint-Annaboomstraat 37. Na 109 km of 13 ronden ligt de aankomstlijn in de Adhémar Borinstraat ter hoogte van het Administratief Centrum waar ruime parkeerplaatsen te vinden zijn.

  Alle koersformaliteiten vinden plaats in Café Machuit, Dorp West 9 aan de tramhalte.

  De palm wordt geschonken door Rouwcentrum Van Bogaert uit de Statiestraat.

  Wat veel wielerliefhebbers heeft bezig gehouden was de uittekening van het parcours. Langswaar rijden ze? Van Adhémar Borinstraat gaat het toch nog eens door de Statiestraat waar eertijds de aankomstlijn lag en waar op deze kermiswoensdag de profs nog te gast waren. Net voor de overweg gaat het linksaf in de Laarstraat en zo naar de spoorweg-viaduct om de Antwerpsesteenweg te bereiken, die wordt gauw verlaten want er wordt gebruik gemaakt van de Hoefijzersingel en dat is de nieuwe weg die langsheen de Carrefour loopt. Er wordt dan een stuk Pastoor Coplaan genomen om de Heidestraat te bereiken en dan zitten de renners op een bekend stuk van de koersen van Burcht: via de Lindenstraat naar de Krijgsbaan over de viaduct en dan rechts de Melselestraat in, Annaboomstraat uit en linksaf naar de streep in de Adhémar Borinstraat.

  We verwachten bijzonder veel streekrenners want voor velen van hen is het toch de eerste keer dat ze kennismaken met “Koersen in Zwijndrecht “. Met dank aan de mannen van de Machuit die het initiatief hebben genomen.

   

  ZW machuit bew 18.6

  In café Machuit werd de eerste Grote Prijs tot leven gebracht. Hier vinden alle koersformaliteiten plaats  

   

  TEKST en FOTO’S : Flor Van de Velde

   

   

  19-06-2007 om 23:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 19/08/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Kevin Van Raemdonck vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 40 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit doorheen de Polders Van Saeftinghe.
  Bij echte zomerse temperaturen hadden de heren er zin in vandaag want er werd gekoerst vanaf de terugweg thv Paal.
  Daar was de eerste ontsnapping een feit waarbij 4 renners zich geruime tijd afzonderde , deze waren Gunther Persoon , Paul Van Der Plas , Herman Verstraeten en Dirk Aernouts. Kurt Van Raemdonck had net de ontsnapping gemist en kon niet meer aansluiten.
  Het peloton liet even begaan om daarna het tempo serieus op te trekken onder toedoen van
  Robby Van Raemdonck , Kevin Van Raemdonck , Kenny Janssens , Jens Van Landeghem enz...
  Eens de 4 vroege vluchters gegrepen waren viel het niet meer stil en de ene na de andere demarrage volgde , zo waren er enkele bij van Benny Vercauteren die zijn goede benen van zijn Alpenkuur demonstreerde , Jens Van Landeghem die ook niet afgaf en persé alleen wilde aankomen.
  Eens op de Ketenislaan gekomen was het weer Jens Van Landeghem gevolgd door Benny Vercauteren die ervan onder muisden , zij kregen er 6 renners bij waaronder 4 van Ineos :
  Tim Van Daele , Sven Van Hoey , Thomas Neyt en Kenny Janssens + Robby Van Raemdonck en Alexander De Keersmaecker.
  Dus met 8 renners licht voorop en een peloton dat aan het naderen was maar op 300 meter van de meet kwam er een scherpe demarrage van Robby Van Raemdonck en dan weet je dat je heel snel moet reageren op deze hardrijder pursang (Robby reed daar tegen 60 Km/h) en dat deed
  Kenny Janssens.
  Hij kwam tot op het wiel van Robby (deze trok nog eens goed door waarvoor mijn dank) en Kenny Janssens ging er dan alleen vandoor om zo als eerste de meet te bereiken , als eindigde Alexander De Keersmaecker en dan kwam het peloton eraan met Dirk Aernouts als
  derde.
  De totale afstand bedroeg 70 Km en het gemiddelde was goed voor
  35,8 Km/h.
  Wie reden mee vandaag : Alexander De Keersmaecker
   , Jens Van Landeghem , Sven Van Hoey , Lawrence Van De Meersche , Dirk Aernouts , Nana Steenssens , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Kurt Carpentier , Kurt Van Raemdonck , Freddy De Blick , Fons Van Raemdonck , Tim Van Daele , Thomas Neyt , Benny Vercauteren , Kenny Franssens , Frank Van Geystelen , Dirk Vanhee , Kevin Van Raemdonck , Koen Heyrman , Dirk Onghena , Geert Van Simaeys , Robby Van Raemdonck , Jan Smet , Filip Weemaes , Alexander Hogenwijs , Tom Van Osselaer , Alain Verbeke , Wim De Gruyter , Erik Van Tiggel , Herman Verstraeten , Gunther Persoon , Kris Van De Vijver , Paul Van Der Plas , Etienne Fleury , Tom Verhulst , ? ? ? en Kenny Janssens.

  19-06-2007 om 23:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD BELOFTEN TE ARDOOIE VAN MAANDAG 18/06/2007

  MAANDAG 18/06/2007 – ARDOOIE – Beloften

   

  MATTHIAS VANHIE WINT IN ARDOOIE , .

  MET ACHT IN KOERS OP 35 km VAN EINDE.


  Ardooie vanhie bew 19.6 

  Aankomst van Matthias Vanhie die zijn eerste zege boekte

  Jong en Moedig Ardooie organiseerde de 2e Grote Prijs Burgemeester Callens te Ardooie.

  Er kwamen helaas maar 23 beloften opdagen, waaronder geen streekrenners, voor 20 ronden van 5 km.

  Reeds in de 3de ronde viel de beslissing toen 8 renners in het offensief trokken.Ze zouden niet meer bijgehaald worden en de rest van het 'peloton' kwam ronde na ronde op grotere achterstand aan de finish voorbij. Op het einde van de 13de ronde werden ze dan ook uit de wedstrijd genomen zodat we met nog 35 km. te gaan, nog 8 renners in koers hadden.

  Die 8 waren : Nielsen Raedt, Jan Dufraing, Matthias Vanhie, Kim Borry, Vic Duynslaeger, Frederik Verkinderen, Gregory Joseph en Kevin Peeters.

  Met nog 4 ronden voor de boeg gingen Nielsen Raedt, Matthias Vanhie en Kevin Peeters in den aanval.Gregory Joseph probeerde het gaatje nog te dichten maar slaagde er niet in.

  Op het einde van de laatste ronde plaatste Matthias Vanhie de beslissende aanvalspoging.

  Hij kon een kleine voorsprong behouden en behaalde zo z'n eerste overwinning van het seizoen.

  Kevin Peeters kwam als 2de over de meet en Nielsen Raedt werd 3de, Gregory Joseph 4de, Kim Borry 5de, Vic Duynslaeger 6de, Jan Dufraing 7de en Frederik Verkinderen 8ste.

   

  ARDOOIE vanhie bloemen bew 19.6

  Vanhie in de bloemen.


  TEKST : Fvdv


  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

  19-06-2007 om 22:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE OOIGEM VAN MAANDAG 18/06/2007

  MAANDAG 18/06/2007 – OOIGEM – Elite z/c + Beloften

   

  GUY SMET BEHAALT 7° SEIZOENSZEGE MET SPLIJTENDE DEMARRAGE EN HOUDT MINDAUGAS GONCARAS ACHTER ZICH !!!!


  guy koers 18 juni 2007 ooigem 010

  Guy neemt zijn 7de bloemtuil in ontvangst en dat kan natuurlijk niet zonder Guy Junior !!!!!!

  In Ooigem (W) kwamen 40 renners hun rugnummer afhalen voor de wedstrijd Elite z/c en Beloften over een afstand van 110 kilometer of 25 ronden.

  Vanaf de eerste ronde gingen 6 renners aan de haal maar helaas kregen zij geen vrijgeleide.

  In de 5de ronde ontstond een kopgroep van 12 renners met Guy Smet , Mindaugas Goncaras , David Geldhof , Kristof Dereeper , Nico Strynckx , Peter Ronsse , Tom Schotte , Franky Dereeper , Giovanni De Bruyne , Luigi Meersman , Manuel De Naeghel en Daniel Vejmelka.

  Drie ronden voor het einde muisden er 3 renners van onder waaronder Mindaugas Goncaras , David Geldhof en Guy Smet en zij konden een kloof slaan van 1 minuut op de 9 achtervolgers.

  De winnaar zat dus bij de 3 vooraan maar zoals we weten moet je niet gaan spurten tegen Goncaras en dus moest Guy Smet het alleen proberen.

  Op 2 Km van de meet deed Guy een splijtende demarrage en kon zo alleen binnenkomen om zijn 7de overwinning van het seizoen te vieren.

  Op de 2de plaats eindigde David Geldhof op 13sec en de 3de plaats was voor Mindaugas Congaras op 20sec.

  guy koers 18 juni 2007 ooigem 005
  Guy met de beslissende demarrage op 2 km van de meet.

  Tekst en Foto's : Saffia & Kenny

  19-06-2007 om 15:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 18/06/2007

  Jarno Van Guyse, die in Bertem zijn eerste koers won en meteen een “grote” .

  -“ Meteen ook een opsteker na toch wel enkele tegenvallers. Ik wist dat de conditie goed was en dat heb ik nu bewezen in de Omloop tussen Voer en Dijle.”

  De belofte uit Stekene zet Zondag aan in de Ardense Pijl en zal dinsdag en woensdag op verkenning gaan.



  Waaslanders in het 'buitenland'

                                                             

  Maandagavond 18/06/2007 zijn er 3 Waaslanders gestart in het criterium van Zuiddorpe te Nederland. De wedstrijd werd in een sprint met dik 25 man gewonnen door een Nieuw Zeelander voor Bart Van Speybroeck. Koen Van de Velde eindigde als 5de en Luc De Moor zat ook in deze groep. Tom Stremersch die ook was gestart reed spijtig genoeg al lek in de tweede van de 23 ronden.



  Jeroen Van De Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) reed Zondag 17/06/2007 te Moerbeke het Provinciaal Kampioenschap M.T.B. voor Nieuwelingen en werd 6de.

  Andere Waaslanders die weeral goed uit de verf kwamen waren Gian Marco de Kindt uit Stekene met een 4de plaats , Fabrice Mels 7de , Kenny Goossens (Sinaai-Hudiko) 11de , Jens Saey (Moerbeke-Hudiko) 13de en Mattie Vanhove (2meaga Saeco) 15de.

  Bij de Reeks Waaslanders werd Gerwin Van Peteghem (Gezôarse feesten) 10de , Peter de Vos (Gezôarse feesten) 13de en Benny Mels 23ste.


  Robby De Bock uit Melsele reed Zondag 17/06/2007 het Provinciaal Kampioenschap M.T.B. bij de Beloften te Moerbeke. Na een goede start in een vooral zeer tactische wedstrijd kon Robby zich vooraan manifesteren. Met nog 3 ronden te gaan lag hij op kop en was virtueel Provinciaal Kampioen bij de Beloften tot het noodlot hem trof. Zijn versnelling brak middendoor met opgave tot gevolg en dus zal de titel weeral voor een andere keer zijn.

  In de scratch behaalde Robby De Bock een 7de plaats.


   


  TEKST: fvdv & Kenny

  19-06-2007 om 15:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN MAANDAG 18/06/2007
  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zege in de Catg.C
  Proficiat aan KAREL HEIRBAUT uit Belsele met zijn zege in de Catg.F1

  MAANDAG 18/06/2007- GRAMMENE - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 52 deelnemers
  1. Kristof Muys winnaar B
  3. Tiffen Darren winnaar A
  4. Tim Vercauteren uit Belsele (A2)
  18. Mario Bolssens uit Meerdonk (B11)
  19. Nikola Lion uit St.Niklaas (A8)
  30. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B17)

  CATG. C / D
  1. Danny Van Oyen winnaar D
  2. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C
  4. Dirk De Pauw uit Beveren (D2)

  CATG. E / E+
  1. Patrick Van Hulle winnaar E
  5. Florent De Leersnijder winnaar E+
  6. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+2)

  CATG. F1
  1. KAREL HEIRBAUT uit Belsele
  3. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  5. Dirk De Cauwer uit Hamme
  8. Freddy De Blick uit Beveren
  14. André Syvertsen uit Stekene

  19-06-2007 om 00:11 geschreven door kenny


  18-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN MAANDAG 18/06/2007

  logo%20wac

  NIEUWS VAN HET WAC TEAM WAASLAND

   

  Zaterdag was het dikkebandenrace in Moerbeke-Waas.

  In de eerste categorie (1997-1998-1999) 27 deelnemers. In de gietende regen eindigde Gerben De Kever (miniem uit Kemzeke) op de 7de plaats, Eline De Bodt ( miniem uit De Klinge) op de 12de plaats en Stephen Declercq (Melsele) op de 15de plaats.

  Eline mocht wel nog op het podium als eerste meisje en dat terwijl het water met bakken uit de lucht viel.

  Verder zijn er gezien de aspiranten en miniemen niet kunnen koersen en de nieuwelingen en juniores in volle blok zitten, weinig te melden. Studies moeten nu voorrang krijgen op koersen. 

  Bij de beloften werd Timothy Van Heurck 37ste te Bornem. Woensdag rijdt hij voor eigen deur te Zwijndrecht.

  Woensdagavond zoals gewoonlijk training voor miniemen en aspiranten aan de kerk te Vrasene.

  Foto in bijlage van Eline op het podium. Vorige week waren er maar liefst 19 miniemen en 15 aspiranten op die woensdagtraining plus ook nog 18 volwassenen. Dat is het WAC-Team in groot ornaat.


  DE BODT ELINE podium

  Eline De Bodt op het hoogste schavotje in Moerbeke.

   

   

  TEKST : fvdv

   

  18-06-2007 om 23:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 18/06/2007

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 7°Seizoenszege van 2007 !!!!

  MAANDAG 18/06/2007 – OOIGEM (W) – Elite z/c + Beloften - 110
  Km - 02h29min

  Aantal deelnemers : 40

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. David Geldhof op 13"
  3. Mindaugas Goncaras op 20"

  15. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 6'00"

  18/06/2007 – ARDOOIE (W) – Beloften - 100 Km - 02h25min

  Aantal deelnemers : 23

  1. Matthias Vanhie
  2. Kevin Peeters op 2"
  3. Nielsen Raedt op 4"
   

  18/06/2007 – DEFTINGE (O) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften - 90 Km - 02h25min

  Aantal deelnemers : 53
  1. Willem Van Der Heyden
  2. Tom Van Uffel
  3. Mario Arriagado Quinchel
  18. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'20"

  18-06-2007 om 23:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BERTEM VAN ZONDAG 17/06/2007

  Proficiat aan JARNO VAN GUYSE uit Stekene met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!!!

  ZONDAG 17/06/2007 – BERTEM – Elite z/c + Beloften

   

  HET SUCCESNUMMER VAN JARNO VAN GUYSE !!!!!


  BERT aankomstjarno bew18.6 

  Aankomst van Jarno Van Guyse
  BERT podiumgoidsjarnobruyl18.6
  Jarno op het podium. Links Van Goidsenhoven, rechts Bruylandts

  Wie Jarno Van Guyse de laatste weken zag koersen zal moeten toegeven dat de Stekenenaar bijzonder sterk reed. Zonder moeite nam hij een plaats in in de voorste gelederen en als het moest nam hij het initiatief tot de aanval. Zijn overwinning in Bertem, waar 189 deelnemers waren, is dan ook niet onverwacht.

  Voor de Grote Prijs De Immotheker of Omloop tussen Voer en Dijle was dus heel grote belangstelling al stonden er ook 150 kilometers op het programma.Streekrenners waren Jarno Van Guyse (Stekene - New Heebra-Lombarden), Sven Wielandt (Beveren-Waas - Wielerpromotieclub Jeugdteam),

  Thomas Ongena (Zele - Yawadoo) en Philippe De Croock (Zele - Meubelcentrale Heylen).

  Er was een vrij selectief parcours uitgetekend in twee grote ronden van 57 km + 5 plaatselijke ronden van 7,2 km.

  Kevin Van Den Eeckhout, Tom Willems en Thomas Ongena aarzelden niet om er onmiddellijk keihard tegenaan te gaan. Negen anderen zagen er wel iets in en spanden zich in om ook vooraan te geraken. Dat lukte voor: Jarno Van Guyse, Thomas Nijman (Nederland), Wim Jacobs, Samuel Van Nuffelen,  Jaryd De Mooij, Pieter Braeckeveldt, Ymen Casier, Kevin Putseys en Tony Bracke.

  Het peloton liet hen niet begaan en zorgde er voor dat er een hergroepering kwam. De ene aanval na de andere volgde.

  Eerst kregen we een kopgroep van 10, daarna van 20, even later van 25 en daarna van 29.

  Er zat veel leven in de wedstrijd. In de tweede grote ronde kregen we een kopgroep van achttien en zij namen een voorsprong van  1'10". Het waren : Mathieu Van Biervliet, Jarno Van Guyse, Kurt Van Goidsenhoven, Wesley Bellen, Tom Colson, Gerry Van Den Eynde, Stijn Bastens, Tom Van De Velde, Yves Van Gorp, Nicolas D'Hondt, Jaryd De Mooij, Bart Kuypers, Stijn Bruyndonckx, Benjamin Verraes, Daniel Shand (GBR), Dave Bruylandts en Roel Vanmuysen.

  Vooraan vielen Wesley Bellen (lekke band) en Nicolas D'Hondt weg zodat we met nog 16 overbleven.

  Hun voorsprong bleef rond de minuut hangen. In de 2de plaatselijke ronde probeerden eerst Roel Vanmuysen en daarna Daniel Shand om een solovlucht op gang te zetten maar ze werden telkens teruggegrepen.

  Dan was het de beurt aan Jarno Van Guyse, Kurt Van Goidsenhoven en Dave Bruylandts. Ze werkten goed samen en zo groeide de voorsprong. Daniel Shand had het zo niet begrepen en trok op zoek naar het drietal maar op 40 sec bleef hij toch hangen.

  Met het ingaan van de laatste plaatselijke ronde hadden de drie leiders een geruststellende voorsprong op Daniel Shand. De rest van de oorspronkelijke leidersgroep verbrokkelde volledig en ook renners uit het peloton kwamen nog terug, zodat achter de leiders en de eenzame achtervolger een ware veldslag plaatsvond.

  Het werd uiteindelijk een spurt met drie waarin Jarno Van Guyse zich duidelijk de snelste toonde voor Dave Bruylandts en Kurt Van Goidsenhoven. Daniel Shand hield solo stand en werd zo 4de. Kevin Van Den Eeckhout werd 5de, Thomas Ongena 6de, Yves Van Gorp 7de, Mathieu Van Biervliet 8ste, Gerry Van Den Eynde 9de en Pieter Uytterhoeven 10de. Sven Wielandt werd knap 16de.

  Voor Jarno Van Guyse de 1ste zege van het seizoen.

  "Het liefst van al rijd ik op een selectief parcours en dat was vandaag zeker het geval. Toen ze met 18 leiders waren werd er wel gereden maar niet overdreven snel. Dat veranderde toen ze met hun 3 weg waren. De snelheid ging toen de hoogte in. Op het einde van de wedstrijd heb ik gespeculeerd op mijn spurt. Ik ben snel en het is een succes geworden." vertelde Jarno Van Guyse na afloop.Het is nog maar het 2de jaar dat Jarno aan wielrennen doet. Daarvoor was hij actief in de atletieksport.

  New Heebra-Lombarden, de ploeg van Van Guyse, kenden wel een succesdag want Mathieu Van Biervliet zorgde ook nog voor het winnen van de bergprijs. Kwam daar dan ook nog de eerste plaats in het ploegenklassement bij. Van een succes gesproken.


   BERT vlucht drie bew18.6

  De goede vlucht met drie: Van Guyse, Van Goidsenhoven en Bruylandts

  BERT wielandjarno bew18.6

  Jarno Van Guyse en Sven Wielandt voor de start.


  TEKST: Flor Van de Velde

   

  FOTO’S: Alain Sennesael

   

   

   

   

   

   

  18-06-2007 om 22:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THOMAS DE GENDT WINT IN THURINGEN-RUNDFAHRT !!!!!

  Proficiat aan THOMAS DE GENDT uit Beveren met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!!

   

  THOMAS DE GENDT WINT IN DUITSLAND !!!!


  DE GENDT TH thuringen bew 18.6

  Aankomst van Thomas De Gendt, na een bocht op 50 meter voor de meet. Hij was vóór die bocht de Duitser Nico Graf, rechts op de foto, al voorbijgereden. Tussen die twee rijdt de Italiaan Salvatore Mancuso die 3de werd.

   

  Beverenaar Thomas De Gendt heeft in Duitsland een rit gewonnen in de Thüringen-Rundfahrt. Er waren daar vijf ritten van 12 tot 17 juni. Voor het Davo Cycling Team ging het daar wel heel goed want ook Michel Kreder won er nog een rit. Davo was de enige Belgische ploeg die daar aan de start stond. Maar het was er voor Thomas De Gendt wel een heus groots internationaal contact. Bij de 22 deelnemende ploegen waren er naast Duitsland zelf ook uit Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk, Iralië, Zweden, Zuid-Afrika, Kazakhstan, Oostenrijk, Denemarken en Zwitserland.

  Thomas De Gendt is dus weer een paar ervaringen én een overwinning rijker.Hij keek terug naar Thüringen:

  -“ De hoogste bergtop was op 935m en je kan het daar vergelijken met de Ardennen alleen dat de bergen iets langer zijn en hoger. We hadden daar bijna elke dag een berg van 5 km of langer. Ik kon goed mee bergop en dat zal wel dankzij de Ronde van Navarra geweest zijn waar ik elke dag heb afgezien.”

  Maar wat Thomas ook uit Duitsland heeft meegebracht mits wat geluk, in zo’n rittenkoersen wel degelijk een top-10 plaats in het klassement in zijn bereik heeft.

  -“Ik heb ook geleerd dat ik veel koersen nodig heb om goed te zijn. Normaal rijd ik nu de Ardense Pijl en Omloop Het Volk en daarna volgt de Ronde van Luik, een stage in Italië met een paar vrienden en dan nog de Ronde van Namen.”

  In ieder geval nog mooie vooruitzichten om iets te tonen in het zwaardere werk.

  Thomas De Gendt won Vrijdag 16/05/2007 de rit Behringen-Bad Salzungen over 167 Km.

   

  TEKST : fvdv

   

   

   

  18-06-2007 om 22:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 17/06/2007

  Proficiat aan JARNO VAN GUYSE uit Stekene met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!!

  ZONDAG 17/06/2007 – BAVEGEM (O) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  17/06/2007 – BORNEM (A) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h34min

  Aantal deelnemers : 72

  1. Rudi Vingerhoets
  10. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jaques) op 13"
  13. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jaques) op 25"
  19. Chris Van Cleemput uit Temse (Avia C.T)
  21. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  27. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco C.T)
  30. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
  31. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  37. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team)
   

  17/06/2007 – HALEN (LB) – Elite z/c + Beloften – 120 Km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 104

  1. Guy Van Broekhoven
   

  17/06/2007 – ZEDELGEM (W) – Elite z/c + Beloften – 115,2 Km – 02h44min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Rudi Van De Sompel
  16. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'17"
  25. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'10"


  17/06/2007 – BERTEM (VB) – Elite z/c + Beloften – 150 Km – 03h39min

  Aantal deelnemers : 191

  1. JARNO VAN GUYSE uit Stekene (New Heebra Lombarden)
  2. Dave Bruylandts
  3. Kurt Van Goidsenhoven
  6. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 35"
  16. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam) op 1'00"
  123. Ralph Schaalje uit Axel (C.T.Keukens Buyse Knesselare) op 1'42"
   

  17/06/2007 – PITTEM (W) – Beloften – 113,6 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Alexander Chamon
  19. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 5'04"
   

  17/06/2007 – TIELT-WINGE (VB) – Dames Elite – 86,8 Km – 02h19min

  Aantal deelnemers : 79

  1. Louise Moriarty
  7. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 10"
  8. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  17. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  20. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
  22. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  45. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
   

  17/06/2007 – DRIESLINTER (VB) – Juniores – 83,2 Km – 02h01min

  Aantal deelnemers : 30

  1. Yannick Eijssen
   

  17/06/2007 – EDEGEM (A) – Juniores – 103,2 Km – 02h26min

  Aantal deelnemers : 72

  1. Kirill Pozdnyakov
  7. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht  (C.T.Menen) op 2'58"
  13. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T) op 4'28"
  18. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'40"
  20. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)
   

  17/06/2007 – GRAMMENE (O) – Juniores – 91 Km – 02h13min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Laurent Carton
  7. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T) op 13"
  11. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T)
  21. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland) op 1'11"
  23. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS)
  29. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex C.T)


  17/06/2007 – PASSENDALE (W) – Juniores – 85,5 Km – 02h07min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Thomas Chamon
   

  17/06/2007 –BERTEM (VB) – Nieuwelingen – 57,2 Km – 01h34min

  Aantal deelnemers : 55

  1. Robin De Cnodder
  25. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
   

  17/06/2007 – BINDERVELD (LB) – Nieuwelingen – 66,4 Km – 01h40min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Piet Sullyvan
   

  17/06/2007 – DEFTINGE (O) – Nieuwelingen – 67 Km – 01h52min

  Aantal deelnemers : 66

  1. Joeri Stallaert
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  43. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
  44. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
   

  17/06/2007 – POEKE (O) – Nieuwelingen – 78 Km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 78

  1. Francesco Van Coppernolle
  10. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe het Zelf) op 2'13"
  11. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
  18. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  24. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  17/06/2007 – GERAARDSBERGEN (O) – Mountainbike – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  17/06/2007 – MOERBEKE (O) – Mountainbike – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

  18-06-2007 om 19:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE SEIZOENSZEGE VOOR FREDDY DE BLICK UIT BEVEREN VAN ZATERDAG 16/06/2007
  Proficiat aan FREDDY DE BLICK uit Beveren met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!!! 

  ZATERDAG 16/06/2007 - ERWETEGEM - B.V.W.B


  Freddy De Blick - Erwetegem 18-06_640x480
  Freddy De Blick in CIBEL trui helemaal rechts.

  18-06-2007 om 16:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BERTEM VAN ZONDAG 17/06/2007

  ZONDAG 17/06/2007 – BERTEM - Nieuwelingen


  ROBIN DE CNODDER IN BERTEM, GLENN DE RIDDER IN PELOTON.

   

   BERTEM de cnodder spurt bew18.6

  Zo won Robin De Cnodder in Bertem zijn eerste koers.


  De Bertemse Wielervrienden stonden in voor de organisatie van 2 wedstrijden te Bertem.

  De nieuwelingen reden een afwachtingswedstrijd en de EZC / U23 de Grote Prijs De Immotheker / Omloop tussen Voer en Dijle.

  Bij de nieuwelingen namen 55 renners de start voor 8 ronden van 7.2 km.Glenn De Ridder (Stekene - Bodysol-Lotto Cycling Team Menen) was de enige streekrenner.

  Op een heuvelachtig parcours gingen Willem Vertonghen en Robin De Cnodder in de 1ste ronde in den aanval.Het duo Niels Van Laer en Jonas Cortoos gingen in de achtervolging. Een ronde verder kwamen ze aansluiten zodat we 4 leiders kregen.

  Voor Willem Vertonghen ging het iets te snel vooraan en hij moest de rol lossen. De 3 leiders draaiden goed rond en hadden een voorsprong van rond de 20 seconden. Nils Heyns probeerde naar hen toe te rijden maar slaagde er niet in.

  De leiders bouwden hun voorsprong uit tot 43 seconden maar in de 5de ronde moest ook Jonas Cortoos eraf na een echte ‘klop van de hamer’.

  We hadden nu nog twee leiders met Niels Van Laer en Robin De Cnodder. In de voorlaatste ronde gingen vier renners in de tegenaanval. Gertjan De Vos, Ken Leysen, Joeri Hofman en Robin Wauters kwamen vooraan aansluiten in de laatste ronde. In de Paardenstraat spurtte het zestal om de zege. Robin De Cnodder haalde het voor Niels Van Laer, Robin Wauters, Ken Leysen, Gertjan De Vos en Joeri Hofman. De spurt van het verbrokkelde peloton werd gewonnen door Sean De Bie voor Jo Kogstad Ringheim (Noorwegen), Adrien Guerrero en Jonas Depre.

  Glenn De Ridder eindigde als 25ste. Hij probeerde verschillende keren om het peloton in gang te laten schieten maar dat was geen makkelijke zaak.

  Voor Robin De Cnodder van Balen BC team was het de 1ste zege van het seizoen.

   

  BERTEM glennderidderbew 18.6 

  Waaslander Glenn De Ridder geraakte niet weg uit het peloton.

  BERTEM podium decnoddervan laer bew18.6

  Op het podium: Robin De Cnodder en Niels Van Laer



  TEKST : fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

  18-06-2007 om 16:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 17/06/2007
  ZONDAG 17/06/2007 - NAZARETH - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 72 deelnemers

  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Tom Jooris winnaar A
  9. Koen Heyrman uit Bazel (B5)
  11. Alex Goossens uit Vrasene (B6)
  20. Tim Vercauteren uit Belsele (A9)
  22. Nikola Lion uit St.Niklaas (A10)
  23. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B13)

  18-06-2007 om 16:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 16/06/2007

  ZATERDAG 16/06/2007 – BELSELE (O) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h32min

  Aantal deelnemers : 111

  1.Marc Ryan
  3. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  8. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 18"
  9. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  10. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
  13. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  15. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  16. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
  20. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 11'00"
  21. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
  22. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  27. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)

  16/06/2007 – BINDERVELD (LB) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  16/06/2007 – KORTEMARK-ELLE (W) – Elite z/c + Beloften – 112,5 Km – 02h45min

  Aantal deelnemers : 41

  1. Jonas Decouttere
  18. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
   

  16/06/2007 – MOORSLEDE (W) – Elite z/c + Beloften – 109 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 38
  1. Robin Verhelle
  13. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)

   

  16/06/2007 – ST.DENIJS ZWEVEGEM (W) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h49min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Gregory De Munster
   

  16/06/2007 – PASSENDALE (W) – Dames Elite – 72 Km – 01h55min

  Aantal deelnemers : 61

  1. Loes Sels
  6. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 12"
  9. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 43"
  9. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Oostende Noordzee)
  9. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
  9. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
   

  16/06/2007 – GEEL (A) – Juniores – Km – hmin

  14° G.P.Heyndrickx N.V.

  Aantal deelnemers :

   

  16/06/2007 – BEIGEM GRIMBERGEN (VB) – Juniores – 77 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Simon Verhamme
  9. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  24. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex C.T)
   

  16/06/2007 – WIELSBEKE (W) – Juniores – 87,5 Km – 02h14min

  Aantal deelnemers : 66

  1. Kenny Vandenheede
   

  16/06/2007 – ZEDELGEM (W) – Juniores – 96 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 41

  1. Jonathan Mcevoy
   

  16/06/2007 – BELLEGEM-ROLLEGEM (W) – Nieuwelingen – 58,8 Km – 01h31min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Jochen Deweer
   

  16/06/2007 – BRECHT (A) – Nieuwelingen – 62 Km – 01h29min

  Aantal deelnemers : 55

  1. Gerry Druyts
  3. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  16/06/2007 – GEEL-KIEVERMONT (A) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h39min

  Aantal deelnemers : 52

  1. Brian Van Goethem 
   

  16/06/2007 – HALEN (LB) – Nieuwelingen – 60 Km – 01h25min

  Aantal deelnemers : 32

  1. Yannick Vanbrabant
  28. Mathias D'Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)
   

  16/06/2007 – OOIGEM (W) – Nieuwelingen – 61,6 Km – 01h36min

  Aantal deelnemers : 58
  1. Bryan Vandoolaeghe
  2. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)

  16/06/2007 – REKKEM-MENEN (W) – Amateurs + Masters

  Belgisch Kampioenschap

   

  Masters A – 79,8 Km – 57 deelnemers

  1. Andy Cools

   

  Masters B – 79,8 Km – 59 deelnemers

  1. Franky Van Oyen

   

  Masters C – 66,5 Km – 25 deelnemers

  1. Marc Heulens

   

  Amateurs – 79,8 Km – 49 deelnemers

  1. Bert Nietvelt

  18-06-2007 om 16:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE NEUFVILLES VAN ZATERDAG 16/06/2007

  Proficiat aan MORENO DE PAUW uit St.Pauwels met zijn 3° Seizoenszege van 2007 !!!

   

  ZATERDAG 16/06/2007 – NEUFVILLES - Nieuwelingen

   

  3de ZEGE VOOR MORENO DE PAUW IN NEUFVILLES !!!


  NEUFVIL moreno beker bew17.6 

  Moreno met Miss Neufvilles bij de hulde.


  Moreno De Pauw
  ging zaterdag koersen in het Henegouwse Neufvilles en keerde naar het Waasland terug met een derde zege van het seizoen. Merkwaardig is wel dat Moreno vorig jaar daar ook zijn eerste overwinning als nieuweling veroverde.

  Ze stonden met 56 vertrekkers aan de start, met daarbij ook Moreno’s Wase ploegmakkers, Jeffrey Herrebaut en Andres Pieters.

  Bij de start van de wedstrijd was het nog droog, maar na een 3-tal ronden brak er een hels onweer los, met hevige regen, donder en bliksem. Het regende bijna gans de koers, behalve de  laatste twee ronden. Dus beslist speciale omstandigheden.

  Andres Pieters brak de koers open, en reed een tweetal ronden alleen aan de leiding. Daarna vormde zich een kopgroep van 13 renners, waaronder ook de 3 Waaslanders Moreno , Andres en Jeffrey.

  Later sloot er nog een groepje van 5 man aan en zo kregen we een kopgroep van 18.

  Na nog enkele aanvalspogingen gingen ze met 18 naar de meet. Andres begon de sprint op 500 m. van de meet en de snelle Waal Piet Sullyvan reed het gat toe.

  Moreno: “Ik zat ideaal geplaatst in zijn wiel. Toen Andres gegrepen werd ben ik direct aangegaan en werd niet meer bedreigd.”

  Jeffrey Herrebaut werd 3e en Andres Pieters 9e.


  NEUFVIL moreno in prov trui bew17.6

  Moreno De Pauw reed in zijn provinciale kampioenentrui in Neufvilles 

  NEUFVIL jeffrey herrebaut bew17.6 

  Jeffrey Herrebaut die 3de werd.

  NEUFVIL andres peietersbew17.6 

  Andres Pieters reed een puike wedstrijd in Neufvilles en reed een paar ronden alleen vooruit !!!!

  TEKST EN FOTO’S
  : fvdv

   

   

   

   

   

   

  18-06-2007 om 13:38 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZATERDAG 16/06/2007

  Proficiat aan TIM VERCAUTEREN uit Belsele met zijn 3° Seizoenszege in de Catg.A

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zoveelste Seizoenszege in de Catg.C

   

  ZATERDAG 16/06/2007 – EVERGEM – W.A.O.D.

   

  CATG. A / B – 42 deelnemers

  1. Geert Dewit winnaar B

  2. TIM VERCAUTEREN uit Belsele winnaar A

  3. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (A2)

  5. Koen Heyrman uit Bazel (B3)

  6. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B4)

  22. Michaël Van de Casteele uit Stekene (A9)

   

  CATG. C / D

  1. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C

  3. Danny Van Oyen winnaar D

  18. Marc Borghgraef uit Burcht (C12)

  21. Dirk Onghena uit Kieldrecht (D7)

   

  CATG. E / E+

  1. Wim De Waal winnaar E

  6. Tony Baudonck winnaar E+

   

  CATG. F1

  1. Luc Snels

  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  10. André Syvertsen uit Stekene

  12. Alfred Staljanssens uit Bornem

  18-06-2007 om 13:21 geschreven door kenny



  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT




  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!