.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  17-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BELSELE VAN ZATERDAG 16/06/2007

  ZATERDAG 16/06/2007 – BELSELE – Elite z/c + Beloften

   

  KOEN VAN DE VELDE DICHT BIJ ZEGE DIE NAAR MARC RYAN GAAT !!!!


  BELS VALK podium visersryanvdvelde bew16.6 

  Het erepodium met vlnr Job Visser (2de), winnaar Marc Ryan en Koen Van de Velde (3de).


  Met maar liefst 111 deelnemers werd op De Valk te Belsele de wielerweek van Belsele Sportief afgesloten. Er moesten 13 ronden of 111,8 km worden verwerkt en voor de meesten was dat niet het geval want nadat een kopgroep van negentien zo stevig uitpakte en het peloton inspiratieloos bleef, werd op 4 ronden van het einde of op 34 km van het einde de koers al afgevlagd voor de ganse groep. Met negentien werd dus uitgereden.

  We mochten daar aan de Witte Hoeve ook tal van buitenlanders begroeten maar meest opvallend was toch een renner uit Argentinië, Rodrigo Mendieta met zijn gitzwarte haren. Hij verblijft elk jaar een paar maanden in het Nederlandse Roosendaal en is eigenlijk een baanrenner. In juli vliegt hij over huis om het Argentijns Kampioenschap mee te rijden.

  Een ander leukerdje was het feit dat de Nederlander Gerhard Joling mee reed en dat deed sommigen dan weer zeggen dat er na de koers een optreden was van de Nederlandse zanger, je weet wel deze van “No more Boleros”. Maar uiteindelijk bleek die wel ‘Gerard’ Joling te heten!

  De wedstrijd op de Valk kreeg vrij snel een definitieve wending. Een man of dertien zonderde zich in de 3de ronde af. Guy Smet, Tom Stremersch en Tony Heirbaut zagen dat het menens was en ze reden er met een groep van zes snel heen. Zo ontstond er een uitzonderlijk goed gestroomlijnde kopgroep.

  De leiders waren de streekrenners Tom Stremersch , Koen Van de Velde , Guy Smet , Davy Peirsman , Tony Heirbaut , Gunther Van Driessche , Michiel De Coninck , Gunter Sterck , de buitenlanders uit Nederland: Dennis Kreder , Job Vissers , Jimmy De Bruijn , de Bulgaren: Bogdan Stoytchev en Georgi Georgiev , de Nieuw-Zeelanders: Christopher Macic en Marc Ryan , de Belgen: Joris Van Peer , Peter Aerts , Ken Van Reeth en Reno De Keulenaer.

  Toen in de 5de ronde de voorsprong van de negentien al over de minuut ging, wisten we het al dat het bingo was. Robby Weemaes zagen we nog eens een achtervolging opzetten en ook Mindaugas Goncaras, die de trein ook had gemist en veldrijder Peter Van Santvliet kwamen nog eens in de spits van het peloton plaatsnemen. Maar het was te laat.

  Van een echt georganiseerde achtervolging was geen sprake. Joachim De Maesschalck uit Laarne kwam ten val omdat zijn ketting doorbrak. Hij werd verzorgd voor wat schaafwonden.

  Na 9 ronden mochten de negentien leiders nog alleen verder rijden want de rest zat zó ver achterop dat ze uit koers moesten. Ze spurtten voor de 20ste plaats en we zagen een prachtige krachtsexplosie van Stekenaar Kristof Dhollander die zo Robby Weemaes en Luc De Moor achter hem een plaats in de uitslag toeliet.

  Wie steeds vooraan werk verrichtte was Koen Van de Velde. Guy Smet versnelde samen met Macic voor een premie, namen wat afstand maar gingen in geen geval door. Tot dan in de laatste ronde Koen Van de Velde met Peter Aerts uit Geel en de Nederlander Job Vissers een kloof van 15 seconden konden slaan. In de kopgroep verdween Sint-Pauwelsnaar Michiel De Coninck en dat was maar meer dan normaal vermits hij dit jaar pas in de wielersport stapte. Toch doet hij reeds knappe dingen en misschien wordt hij nog de revelatie binnen het Jan Snel Team. Hij werd 19de!

  Wat een strijd moesten de drie leiders voeren tegen de achtervolgers die voortdurend dichter kwamen. De laatste kilometer lag voor en dan waren ze daar : Marc Ryan en co. Hij vloog recht op recht de drie voorbij al bood Koen Van de Velde lang tegenstand maar zijn ontsnappingsbenen waren te kort tegen de Nieuw-Zeelandse pistier en ook Job Visser ging nog voor.

  Koen Van de Velde had alles ingezet op die ultieme vlucht met drie.

  -“We hadden gewoon alles gegeven maar ik ben toch ontgoocheld want een kilometer voor de meet namen ze niet meer over. Ik zat op kop en zei:’ze komen terug’. Ik keek om en zag Marc Ryan komen met zijn landgenoot Macic. Ze kwamen er bij op 200 m van de streep en dan is de sprint gekomen en was het over voor mij.”

  Maar Koen Van de Velde heeft op De Valk, waar hij twee jaar geleden won, een zeer sterke wedstrijd gereden. Eentje waaruit wij durven besluiten dat ene eerste zege er wel in zit.

  -“Ik heb me de laatste weken al goed gevoeld en vandaag was ik, ik ga niet zeggen super, maar toch zeer sterk. Ik voelde het ook in de premiespurten, ik had nergens problemen. Ik wist dat ik zeker op het podium zou staan.”

  Net als vorig jaar stond hij daar als 3de. Niet als winnaar.

  -“Ik hoop één dezer dagen wel eens te winnen. Natuurlijk is dat niet zo gemakkelijk. Vandaag had ik hier een hele schone kans. Ik denk dat ik zou kunnen winnen hebben moesten we met die drie vooruit gebleven zijn. Maar toen ik Marc Ryan over ons zag gaan, wist ik dat er niet veel meer in zat. Maar ik hoop op succes, misschien volgende week in Hamme. Voorlopig kan ik mijn werk met koersen goed combineren, ik zit in goede conditie, dus moet ik het wel kunnen af maken. Koen Van de Velde koerst woensdag ook in Zwijndrecht.

  Tony Heirbaut kreeg de Beker van burgemeester Freddy Willockx als eerste Groot-Sint-Niklazenaar.

   

  BELS VALK T heirbaut bew 16.6

  Tony Heirbaut die de beker van de eerste Sint-Niklazenaar kreeg. Hij werd 13de. Rechts schepen Gaspard Van Peteghem.

  BELS VALK troostloze bew16.6

  Het was een troosteloze namiddag als gevolg van de regenbuien.

  guy koers belsele 16 juni 2007 008

  Guy Smet probeerde nog met een demarrage weg te geraken met Gunther Van Driessche in zijn wiel

  TEKST en FOTO’S :
  Flor Van de Velde

  Foto : Saffia

  17-06-2007 om 16:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE PASSENDALE VAN ZATERDAG 16/06/2007

  ZATERDAG 16/06/2007 – PASSENDALE – Dames Elite

   

  LOES SELS WINT IN PASSENDALE, ILSE FIERS KNAP 6de !!!


  PASSEND loes sels wint bew16.6

  Zo won Loes Sels uit Gierle te Passendale

   

  De Dames Elite koersten zaterdag in Passendale de 4de Memorial Daniel Debrabandere in een organisatie van Wielerclub De Gildevrienden. Met 61 namen ze de start voor 12 ronden van 6 km.

  Streekrensters waren Annick Van Leuven (Schoten), Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Ilse Fiers (Waasmunster), Natasja Nobels (Dendermonde) en Cindy Vandermeulen (Stekene).

  Een uur voor de start was er een fel onweer. Veel regen, donder en bliksem. Gelukkig was het bij de start droog en dat bleef zo gedurende gans de wedstrijd.

  In de 3de ronde kregen we een aanval van Laure Werner, Loes Sels (allebei van Vlaanderen) en Alexandra Nöhles (Duitsland). Ze deden het voortreffelijk en verzamelden een voorsprong van maximum 33 sec.

  Er werden wel achtervolgingen opgezet maar ze waren van te korte duur. Met nog 4 ronden te gaan, ging het zevental : Nikki Harris (GBR) , Emma Johansson (Zweden), Annick Van Leuven, Cindy Pieters , Karen Steurs, Lieselot Decroix en Ilse Geldhof in de tegenaanval. Na een ronde werken werden ze weer tot de orde geroepen en de drie leidsters Werner-Sels-Nöhles konden hun gang gaan.

  Uiteindelijk werd het een spurt met 2 die gewonnen werd door Loes Sels (Gierle) voor de Duitse Alexandra Nöhles. Laure Werner (Brussel), volledig leeggereden, werd 3de. De spurt voor de 4de plaats werd gewonnen door Emma Johansson voor Corinne Hierckens. Voor de Vlaanderen ploeg een succesvolle dag met 1, 3 en 4.

  Ilse Fiers werd knap 6de. Annick Van Leuven, Cindy Pieters en Cindy Vandermeulen werden gelijkgesteld op de 9de plaats. Natasja Nobels verliet vroegtijdig de wedstrijd.


  PASSEND loes sels mand bew16.6 

  De winnares niet met bloemen maar met een plantenmand


  TEKST : fvdv


  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

  17-06-2007 om 15:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTB TE MOERBEKE VAN ZATERDAG 16/06/2007

  ZATERDAG 16/06/2007 – MOERBEKE - M.T.B.

   

  DE VAN DE VELDEKES IN MOERBEKE !!!


  vd VELDE podium Matth debiebenoot bew 16.6 

  Podium met Matthias als tweede winnaar Mike De Bie en derde Tiesj Benoot

  In Moerbeke waren de gebroeders Thomas en Matthias Van de Velde uit Hamme natuurlijk van de partij op de “Dikke Banden races”  Enkele pittige buien maakten de omloop nat en modderig.

  Thomas werd in de reeks 11- en12 jarigen 4de en was daarmee de eerste 11-jarige.

  Matthias werd in de reeks van de 13-en14 jarigen 2de na een super Mike De Bie, die ook al een jaartje ouder is. Matthias Van de Velde, was de enige die Mike een rondje kon volgen en daardoor namen zij een voorsprong op de andere deelnemers die onoverbrugbaar werd. Het gevolg was een 2de plaats voor Matthias , Tiesj Benoot werd op ruime achterstand 3de

   

  vd VELDE MATTH interview bew16.6

  Matthias met het interview na de wedstrijd. Mike De Bie doet er zijn petje voor af en Tiesjk Benoot wil zijn koerstrui al uittrekken.

  vd VELDE THOMAS moerb bew 16.6

  Thomas in actie  TEKST en FOTO’S : fvdv  (Met dank aan Patrick Van de Velde!)

   

   

   

   

   

  17-06-2007 om 15:50 geschreven door kenny


  16-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE MERCHTEM VAN VRIJDAG 15/06/2007

  VRIJDAG 15/06/2007 – MERCHTEM – Elite z/c + Beloften

   

  NICK DAVID REED CRITERIUM MERCHTEM WAAR SAMUEL VAN NUFFELEN WON.  MERCHT aankomst v.nuffelen bew 16.6 

  De aankomst van Samuel Van Nuffelen.


  In de buurt van het station te Merchtem stonden W.C. De Sprinters Merchtem in voor de organisatie van hun randcriterium. Het was een open wedstrijd waaraan 30 renners deelnamen voor 60 ronden van 1 km. Nicky David (Kruibeke) was als enige streekrenner aanwezig.

  In het begin probeerden sommige renners, waaronder Nicky David, om een goeie ontsnapping op het getouw te zetten maar ze slaagden er niet in.

  In de 9de ronde kregen we met Lau Kierulff (Denemarken), Samuel Van Nuffelen en Bart Verschueren 3 leiders. Zij hielden het 3 ronden vol. In de 15de ronde was het de beurt aan  Wim Detobel en die ging echt fors door maar hij kreeg toch 5 ronden later het gezelschap van Kim Tesseur. Zij bouwden een voorsprong uit van 20 seconden.

  We waren ondertussen in de 23ste ronde toen Tjarco Cuppens (Nederland) en Barry Diependaele in de achtervolging gingen. Zij kwamen langzaam dichterbij maar Barry Diependaele moest Tjarco Cuppens laten gaan.

  In de 28ste ronde lukte Tjarco Cuppens de aansluiting zodat er drie leiders waren. Zij namen een mooie voorsprong die maximaal 27 seconden bedroeg. Met 11 kwamen ze in de achtervolging fietsen. In de 37ste ronde gingen Samuel Van Huffelen en Bart Verschueren echt in de tegenaanval. Ronde na ronde kwamen ze dichterbij. Hun achterstand bedroeg 7 seconden met nog 15 ronden te gaan. Wat te verwachten was, gebeurde dan ook. We kregen 5 leiders en al gauw bleek dat de overwinnaar bij hen zat.

  Toch werd het nog spannend want de leiders dachten dat de zaak binnen was maar hadden zich een beetje misrekend. Met nog 7 ronden te gaan kwamen de achtervolgers terug tot op 30 seconden. Dit was het moment van Matti Stiens om solo te proberen vooraan aan te sluiten. Hij bleef hangen. De 5 bleven vooraan goed ronddraaien en er kwamen nog pogingen om alleen aan te komen.

  Niemand slaagde erin en het pleit werd beslecht in een spurt.

  Die werd makkelijk gewonnen door Samuel Van Nuffelen voor Tjarco Cuppens. Bart Verschuren werd 3de en de 2 mannen van de wedstrijd Wim Detobel en Kim Tesseur werden 4de en 5de. Nicky David werd verdienstelijk 18de.

  Voor de Kruibekenaar was het weer een nuttige oefenwedstrijd in het kader van de voorbereiding van het cyclocrosseizoen. “Ik vond dat er in Merchtem wel meer in zat maar na een zware werkweek ‘op het dak’ ben ik al tevreden.”

  Zijn volgende wedstrijd rijdt Nick woensdag in Zwijndrecht.

  -“Komt er op aan om gewoon bezig te blijven tot het crossseizoen er aan komt. Tegen dan is het werk ook wat rustiger en zullen de prijzen wel volgen!”


  MERCHT david in actie bew16.6 

  Nick David in volle actie in het criterium
  MERCHT david start bew 16.6
  Nick David (midden) vóór de start

  MERCHT v nuffelen bloemen bew 16.6

  De winnaar Samuel Van Nuffelen uit Tremelo bij de hulde.  TEKST : Flor Van de Velde


  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

   

  16-06-2007 om 15:38 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 15/06/2007

  VRIJDAG 15/06/2007 – GELUWE (W) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h38min

  Aantal deelnemers : 58

  1. Dylan Newell
  2. Thomas Kvist
  3. Maxim Debusschere
  28. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
   

  15/06/2007 – MERCHTEM (VB) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 60 Km – 01h47min

  Aantal deelnemers : 30
  1. Samuel Van Nuffelen
  2. Tjarco Cuppens
  3. Bart Verschueren
  18. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike) op 3'00"

  16-06-2007 om 15:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE OUDENBURG VAN DONDERDAG 14/06/2007

  DONDERDAG 14/06/2007 – OUDENBURG – Elite z/c + Beloften

   

  BENONI BEHEYT GAF START


  OUDENB benoni beheyt bew 15.6 

  Ex-Wereldkampioen Benoni Beheyt gaf de start.


  JEROME BAUGNIES WINT IN OUDENBURG !!!!


  OUDENB spurt baugnies bew 15.6

  Jerome Baugnies wiint overtuigend de spurt voor Wim Weyns.

   

  In Oudenburg werd de “78e Omloop van Oudenburg” gereden met 64 renners met 18 ronden van 6,4 km. De start werd gegeven door wielerlegende Benoni Beheyt.

  In de 2de ronde zette Jelle Hanseeuw een solotocht op die hij 3 ronden volhield. Daarna kregen we een hergroepering. De regen hield de aanvalslustigen wat in bedwang. Het was halfweg dat Christopher Macic (Nieuw-Zeeland) en Wim Weyns hun kans gingen.Langer dan 2 ronden hielden ook zij het niet vol op een jagend peloton.

  Dan was het de beurt aan het 5-tal : Christopher Macic (Nieuw-Zeeland), Kevin Maene,

  Pieter-Jan Van De Walle, Stijn Hoornaert en Stijn Nauwynck. Een ronde verder waren ze maar met 4. Stijn Nauwynck was door pech achterop geslagen.

  De 4 bleven goed ronddraaien maar een echte ontsnapping werd het niet zodat op 3 ronden van het einde er weer een algemene hergroepering te noteren viel. Maar niet voor lang want

  Jérôme Baugnies en Aaike Derpree muisden er vanonder. Met het ingaan van de laatste ronde

  bedroeg hun voorsprong niet meer dan 100 meter. In de laatste ronde voegden 9 renners zich bij de 2. Zo kregen we 11 leiders die voor de zege mochten spurten. Daarin toonde Jérôme Baugnies (Iddergem)zich duidelijk de snelste. Het was zijn eerste zege van het seizoen.

  Een zege die hem enorm deugd doet daar hij al veel pech gekend heeft dit seizoen.

  Lierenaar Wim Weyns, veelal in het Waasland koersend, legde beslag op de 2de plaats, Kevin Maene werd 3de, Stijn Nauwynck 4de en Frederik Toortelboom 5de.


  OUDENB baugnies portr bew 15.6

  Oost-Vlaming Jerome Baugnies.

   


  TEKST: fvdv


  FOTO’S : Alain Sennesael
  .

   

   

   

  16-06-2007 om 15:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE BEVEREN VAN VRIJDAG 15/06/2007
  VRIJDAG 15/06/2007  - BEVEREN - W.A.O.D.

  CATG. A / B
  - 66 deelnemers
  1. Dries Echelpoels winnaar B
  2. Bart Verhasselt winnaar A
  3. Koen Heyrman uit Bazel (B2)
  4. Franky Weemaes uit Melsele (B3)
  17. Tim Vercauteren uit Belsele (A8)
  22. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B13)
  23. Gino Van Broeck uit Belsele (A10)
  24. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A11)
  29. Mario Bolssens uit Meerdonk (B17)

  CATG. C / D - 58 deelnemers - Belgisch Kampioenschap
  1. Franky Van Oyen winnaar C en Belgisch Kampioen
  2. Patrick Van Renterghem winnaar D en Belgisch Kampioen
  3. Gunther Van Den Bosch uit Klinge (C2)
  10. Walter De Veerman uit Lochristi (C4)
  12. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D8)
  16. Dirk De Pauw uit Beveren (D10)
  21. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C10)
  27. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C14)

  CATG. E / E+
  1. Helmuth Tas winnaar E
  3. Florent De Leersnijder winnaar E+
  5. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+2)
  21. Leo Mares uit Beveren (E16)
  23. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+7)
  27. Paul Van Der Plas uit Melsele (E18)

  CATG. F1
  1. François Hufkens
  5. Dirk De Cauwer uit Hamme
  7. Roger Hoof uit St.Niklaas
  13. André Syvertsen uit Stekene
  14. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  15. Adrien Maes uit Melsele
  18. Freddy De Blick uit Beveren
  20. Werner Franssens uit Melsele

  16-06-2007 om 14:41 geschreven door kenny


  15-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR ZATERDAG 16/06 EN ZONDAG 17/06/2007

  WIELERKALENDER

   

  Komend weekend is het bij Wielerbond Vlaanderen erg stil in de regio. Enkel Belsele en Bornem genieten de aandacht van de wielerfan. In Belsele wordt op Zaterdag 16 Juni gekoerst op de wijk De Valk, aan de grens met de stad Sint-Niklaas. Elite z/c en U23 zijn er welkom. De wedstrijd start om 15u voor 112 km of 13 ronden. Inschrijving in Feestzaal “De Witte Hoeve”, Valk 39. Vorig jaar stonden ze daar met 90 aan de start en de zege was voor Tom Stremersch.

   

  In Bornem rijden op Zondag 17 Juni eveneens de elite z/c en U23. De inschrijving is daar in “Den Belly’s” op de Sint-Amandsesteenweg 174. De afstand bedraagt 117 km of 17 ronden. Start om 15u.

   

  We willen er ook op wijzen dat in Edegem op Zondag 17 Juni de 25ste editie van de trofee ‘Junior van het Jaar “ wordt gereden. Inschrijving in Zaal ’t Centrum in de Strijdersstraat. Vertrek om 14u voor een wedstrijd van 103 km of 12 ronden.

  Ivan en Flor 2_576x814

  Onze wielerjournalisten van het Waasland en Omstreken Ivan Elegeert en Flor Van de Velde

  Tekst : fvdv

  15-06-2007 om 11:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 14/06/2007

  DONDERDAG 14/06/2007 – OUDENBURG (W) – Elite z/c + Beloften – 118 Km – 02h39min

  Aantal deelnemers : 64

  1. Jérôme Baugnies
  2. Wim Weyns
  3. Kevin Maene

   

  14/06/2007 – STOK KORTENAKEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 120 Km – 02h50min

  Aantal deelnemers : 86
  1. Wesley Bellen
  2. Kevin Dawson
  3. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)

  15-06-2007 om 11:16 geschreven door kenny


  14-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 13/06/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Joris De Jonghe vertrokken Woensdag om 14h00 aan 't Schuurke te Beveren 22 POLDERRENNERS voor de wekelijkse training naar 't HELLEGAT.
  Iedereen deed vandaag goed zijn kopwerk zodat er een mooi en aangenaam tempo werd gereden.
  De totale afstand bedroeg 95 Km en het gemiddelde was goed voor
  35,2 Km/h.
  Wie reden mee vandaag : Joris De Jonghe , Freddy Buys , Dr.Frank De Winter , Dirk Bryssinckx , Jos Van Raemdonck , Jan Vlegels , Kurt Carpentier , Wim De Cleen , Ines Claes , Mister Y , Nicky David , Eddy Coenen , Jos Vermeulen , Luc Apers , Geert Van Simaeys , Robby Van Raemdonck , Natasja Nobels , Olaf Van Osselaer , Adrien Maes , Cornelis Van Der Haven , Paul Van Der Plas en Kenny Janssens.

  Woensdag Rit 01

  De Woensdagrit van de Groepstraining Beveren in detail gebracht door de fiets GPS van Dr.Frank De Winter.


  Woensdag Rit 02

  14-06-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VRIJDAG 15/06 , ZATERDAG 16/06 , ZONDAG 17/06 EN MAANDAG 18/06/2007

  VRIJDAG 15 JUNI 2007 - BEVEREN  - Café Lindenhof - Lindenlaan 147

    Locatie Lindenlaan - Beveren


  G / G+

  16:30

  41 Km

   5 Ronden

  F2

  16:30

  41 Km

   5 Ronden

  F1

  18:00

  49 Km

   6 Ronden

  E / E+

  18:00

  49 Km

   6 Ronden

  C / D

  19:30

  65 Km

   8 Ronden

  A / B

  19:30

  65 Km

   8 Ronden


  KAMPIOENSCHAP VAN BELGIE CATG. C / D 

   

  ZATERDAG 16 JUNI 2007 - EVERGEM Kerkbrugge – Voetbalterrein - Jaques Paryslaan , Elslo 1
   Locatie Elslo - Evergem


  G / G+

  13:00

  50 Km

   10 Ronden

  F2

  13:03

  50 Km

   10 Ronden

  F1

  14:30

  55 Km

   11 Ronden

  E / E+

  14:33

  55 Km

   11 Ronden

  C / D

  16:15

  70 Km

  14 Ronden

  A / B

  16:18

  70 Km

  14 Ronden

  ZONDAG 17 JUNI 2007 - NAZARETH Edemolen- Café Platform - Steenweg Deinze 137
   Locatie Edemolen - Nazareth

        A / B          15:00       74 Km    15 Ronden

  MAANDAG 18 JUNI 2007 - GRAMMENE 
  – Café De Mandel – Oude Heirbaan 72
   Locatie Oude Heirbaan - Grammene

   

  G / G+

  15:00

  48 Km

  8 Ronden

  F2

  15:00

  48 Km

  8 Ronden

  F1

  16:30

  54 Km

  9 Ronden

  E / E+

  16:30

  54 Km

   9 Ronden

  C / D

  18:00

  60 Km

  10 Ronden

  A / B

  18:00

  60 Km

  10 Ronden

  14-06-2007 om 22:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR VRIJDAG 15/06 , ZATERDAG 16/06 , ZONDAG 17/06 EN MAANDAG 18/06/2007

  VRIJDAG 15 JUNI - Erembodegem (9320) - Dorp 33 - Café @Fundum

  Avondcriterium + Geldpremies
  parking : Sporthal, aanrijden via Hogeweg

  E-cat 17h30
  F-cat 17h31
  C-cat 19h00
  D-cat 19h01
  A-cat 20h20
  B-cat 20h21

  ZATERDAG 16 JUNI -  Zellik (1731) -Molenbos 1 - Sportcomplex Zellik

  F-cat  14h00
  G-cat 14h01
  D-cat 15h30
  E-cat 15h31

  ZONDAG 17 JUNI -  Halle + klassieker(1500) - Lenniksesteenweg - Don Bosco school

  E-cat 13h00
  G-cat 13h01
  F-cat 1/2 minuut na de G-reeks
  D-cat 14h30
  ABC-cat 14h20
  klassieker met vertrek op de Grote Markt
  ploegen met voorinschrijving
  individuele renners schrijven de dag zelf in

  MAANDAG 18 JUNI - Huizingen (1654) - Oudstrijdersstraat 2 - Café Brouwershuis

  E-cat 18h00
  F-cat 18h01
  C-cat 19h30
  D-cat 19h30

  14-06-2007 om 22:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 14/06/2007

  ANTHONY VAN DEN BERGHE REKENT OP WAT MEER GELUK !!!!


  VD BERGHE ANTHONY bew 14.6

   

  Anthony Van den Berghe (Sinaai-Davo) heeft dit seizoen eigenlijk nog niet veel geluk gekend. Hij geraakte na zijn ziekte, eerder in het seizoen, weer op de sukkel. Het nemen van antibiotica remt een wielrenner zeker af. De eerste week na zijn terugkeer verliep nochtans heel goed met een 6de plaats en een overwinning. Op het PK in Oosterzele voelde hij zich ook heel sterk maar miste toch de goede vlucht.

  Na dat PK begon het minder goed te gaan, en de Sinaainaar denkt dat het waarschijnlijk door de antibiotica was dat zijn lichaam ontregeld was.

  Anthony:

  -“Het gevolg was: “mindere benen” en tot de wedstrijd in Belsele vorig dinsdag, had ik echt niet veel meer gedaan. Ik reed de Triptyque Ardennais, de Ronde van Navara en vorig weekend nog in Rijmenam, telkens met die “mindere benen” . Ik reed wel uit, maar ’t waren geen goede prestaties. Ik hoop dat het nu blijft beteren.”

  Geen seizoen voor Anthony om tevreden over te zijn. Pech en ziekte.

  -“ Heel in ’t begin van het seizoen zat ik met een virus en daar sukkelde ik lang mee. Dan werd ik ook ziek: een bronchitis, griep en zo.”

  In het Kampioenschap van het Waasland in Belsele zat het dus wel al goed. Hij reed er opvallend goed vooraan en werkte af met een 4de plaats, net zoals vorig jaar in deze koers. Komend weekend rijdt Anthony nog een kermiskoers en daarna volgen de Ardense Pijl (24 juni) en Omloop het Volk.

  -“Een lastig parcours speelt in mijn voordeel. Hoe zwaarder hoe beter! Dat bewees ik al met verschillende resultaten in vorige jaren. Vorig jaar werd ik 8ste in de Ardense Pijl én in Romsée- Stavelot-Romsée en 6de in de” zwaarste rit van de Triptyque des Barrages. Hoe lastiger, hoe beter. Maar, als ik de goede conditie heb, kan ik op het vlakke ook uit de voeten”, aldus de 22-jarige renner.  LAATSTE SEIZOEN VAN MARC LAUREYS ?


  LAUREYS MARC berw 14.6

   

  Marc Laureys (Sint-Niklaas – Rudyco) is weer opvallend goed aanwezig in het peloton, nadat hij toch zes jaar inactief was. “Ik ben terug begonnen om wat te vermageren”, lachte hij.

  -“Een primus zal ik wel niet worden, maar ik vind dat de terugkeer gemakkelijker is dan ik dacht. Ik ben wel altijd blijven fietsen. Trainen in het weekend en met de fiets naar het werk. Toen ik vorig jaar reeds begon, was het de bedoeling 2006 uit te rijden en dan te stoppen maar het viel zo mee, dat ik er nog een jaar bij deed. Maar volgend jaar is het zeker gedaan.”

  Marc is er nu 41 en zou als master zeker nog wat jaren verder kunnen koersen.

  -“ Ik denk niet dat te doen. Ik heb een vrouw en twee “kleine mannen”. Dan is koersen niet zo gemakkelijk.”

  Hoe dan ook, Rudyco heeft aan Marc Laureys een ervaren renner. Hij kwam in de Hamse formatie terecht nadat hij Luc Rooms had ontmoet, de secretaris- renner van Rudyco. Het lidmaatschap was gauw beklonken. “Had Luc ‘neen’ gezegd, dan was ik misschien niet beginnen koersen. Na een paar weken zat ik al in de wedstrijden. Het is een goede ploeg waarin ik mij op ‘mijn gemak’ voel. Ik ga nu ook mee naar de Tour de Guyane. Misschien is het kunnen rijden van die koers in Zuid–Amerika , wel de reden dat ik er het jaar 2007 nog bij heb gedaan.”


  TEKST en FOTO : fvdv


  STEFAN SUY KOMT TERUG !!!!


  SUY STEFAN bew 14.6

   

  Stefan Suy (Waasmunster- nieuwe ploeg) wacht op zijn uitrusting van een nieuwe ploeg uit Zottegem. Dit seizoen begon Stefan wat in mineur omdat hij wegens werkzaamheden, minder kon trainen.

  -“ De conditie is nu redelijk goed al heb ik toch al beter gefietst. Ik hoop dat het deze zomer nog wat beter wordt. Ik kan weliswaar maar één of twee keer in de week een uurtje trainen. ’t Is dus niet zo evident dat de conditie optimaal is. In het verlof zal ik wel meer kunnen koersen en per dag wel een uur of twee of meer kunnen trainen.”

  Stefan Suy is realistisch en beseft dat er enorm veel voor te doen is om met de besten mee te rijden. Voor hem is het nu belangrijk dat hij gewoon de rest kan volgen. “En als ik een goede dag heb, zal ik wel eens op kop gaan rijden en proberen aan te vallen. Dan wel in een tweede groep want in een eerste groep zal dat nog iets te zwaar zijn. Ik moet nog wat geduld hebben en… ik ben geen Guy Smet hé!”, aldus Stefan uit Waasmunster.

   

  TEKST : fvdv

   

  FOTO : Alain Sennesael


   

  JUNIOR MATTHIAS ONGENA: NOG MEER AMBITIE OM TE WINNEN !!!!

   

  Wie nu nog meer ambitie krijgt om te winnen is Zelenaar Matthias Ongena. Een nieuwe overwinning in het criterium van Schellebelle, waar 41 deelnemers waren, is een nieuwe stimulans. Er moesten daar 33 ronden worden gereden.

  -“De koers liep in het begin niet zo vlot maar na halfkoers brak het toch en vertrokken we met zes man. Er kwamen nog een paar renners aansluiten maar op 12 ronden van het einde ben, ik uit de kopgroep weggereden. Dat ik ging winnen had ik niet gedacht maar dacht wel aan een top-3 plaats. Ja, nu heb ik echt nog meer ambitie om nóg te winnen.”

   

  TEKST : fvdv

   

  14-06-2007 om 22:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSEN AAN DE WINDTURBINES TE KRUIBEKE

  Voor wie wil fietsen :

   

  FIETSEN AAN DE WINDTURBINES

   

  Iedereen kent ondertussen reeds de grote windturbines die in Kruibeke langs de E17 staan. Daar rond wordt Zaterdag 16 Juni in het kader van de “Dag van de Wind” door de coöperatieve Wase Wind en Fortech Vrasene een fietstocht georganiseerd. Er is rond de turbine Atlas vanaf 14 u ook een opendeur met o.a. een kijkje onderin de turbine.

  De fietstocht bestaat uit een rit van 15 km op een aangenaam parcours langsheen de windturbines van nu en de windmolens van toen. De start ligt aan de middelste turbine Mercator en eindigt aan de turbine Atlas. Onderweg leert men nog één en ander over windenergie.

  Deze fietstocht is gratis en staat open voor iedereen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

  Om de turbines te bereiken vanuit Beveren, moet men richting Kruibeke rijden en voorbij Taverne De Hen over de viaduct. Beneden onmiddellijk naar rechts om dan onder de viaduct naar de turbines te rijden. Vanuit Kruibeke is het dus vóór de viaduct richting Beveren, links af.

   

  TEKST: fvdv

  14-06-2007 om 21:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSZOEKTOCHT VLAAMS HUIS TE ZWIJNDRECHT

  Voor wie wil fietsen:

   

  FIETSZOEKTOCHT VLAAMS HUIS ZWIJNDRECHT

   

  Op Zondag 24 Juni organiseert het Vlaams Huis Were Di uit de Polderstraat te Zwijndrecht een fietszoektocht met start vanaf 11u aan het lokaal Vlaams Huis. Daar ligt ook de aankomstplaats.

  De afstand bedraagt 30 km en tijdens de tocht krijgt iedere deelnemer soep met brood. Deelnemen kost 4 euro per persoon. Voor de start krijgt iedereen een wegbeschrijving met het systeem ‘bolleke-pijl’.

  Onderweg moeten dan de vragen worden opgelost maar ook moeten praktische proeven worden afgelegd. Toch is het geen competitie maar de bedoeling is gewoon dat de deelnemers zich ontspannen.

  Wie info wil kan die bekomen bij Paul Hemelaer: 03.254.18.49 of in het Vlaams Huis zelf: 03.252.75.32

   

  TEKST: fvdv

  14-06-2007 om 21:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD ZERKEGEM VAN WOENSDAG 13/06/2007

  WOENSDAG 13/06/2007 – ZERKEGEM – Elite z/c + Beloften

   

  NICO STRYNCKX WINT TE ZERKEGEM 


  ZERKE aankomst strynckx bew 14.6

  ZERKE winnaar bloemen bew14.6


  In een zonovergoten Zerkegem werd de 58ste Grote Prijs 'Jong maar Moedig' Zerkegem gereden door 76 renners en over 18 ronden van 6,3 km.

  Streekrenners waren er niet want die reden wel in Kruibeke.

  Reeds van bij de start probeerden renners om weg te geraken.Verschillende pogingen draaiden op niks uit maar in de 4de ronde trok een groep van 18 renners op avontuur. De 18 waren : Jonas Reybrouck, Kim Borry, Kenny Vanlaere, Peter Ronsse, Jelle Hanseeuw, Bart Van Speybroek, Sebastiaan Crowin, Andy Lannoo,  Nico Strynckx, Bjorn Traen, Gregory De Munster, Nico Couckuyt, Thierry Declercq, Almanzo Huyghe, Bert Duyck, Dirk Clarysse, Jef Michels en Jean-Denis Vandenbroucke.Ze begrepen elkaar goed en namen een voorsprong van rond de minuut.

  Vooraan viel Kenny Vanlaere weg en zo kwamen we met nog 17 leiders te zitten.Het peloton viel wat uiteen en renners probeerden om de aansluiting met de leiders te vinden.

  In de 13de ronde was er weer iemand minder vooraan in de kopgroep : Sebastiaan Crowin.Toen waren we nog met 16 maar niet voor lang want Jo Maes en Geoffrey Demeyere slaagden erin om aansluiting te krijgen bij de 16 zodat we terug met 18 waren.

  Met nog 5 ronden te gaan probeerden Kristof Taillieu, Koen De Backer, Rudi Van De Sompel, Karl Pottier, Aaike Depree, Frederik Toortelboom en Nico Debaes om nog vooraan te geraken.Dichter dan een halve minuut kwamen ze niet.

  Met nog 2 ronden te gaan, hadden we nog 25 renners in koers met de 18 leiders en de 7 achtervolgers. Al de rest was uit koers genomen wegens te grote achterstand. Vooraan probeerde Almanzo Huyghe nog om z'n metgezellen in de steek te laten maar de renners

  van KSC Sport en Vermaak Eernegem, die met 4 in de kopgroep zaten, zorgden ervoor dat alles terug bijeen kwam.

  Nico Strynckx was de uiteindelijke winnaar met een kleine voorsprong op Gregory De Munster. Dirk Clarysse werd 3de, Bart Van Speybroek 4de, Bjorn Traen 5de, Bert Duyck 6de, Jonas Reybrouck 7de, Peter Ronsse 8ste, Jelle Hanseeuw 9de en Thierry Declercq 10de.

   

  TEKST : Flor Van de Velde


  FOTO’S : Alain Sennesael

   

  14-06-2007 om 21:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KRUIBEKE VAN WOENSDAG 13/06/2007

  WOENSDAG 13/06/2007 – KRUIBEKE – Elite z/c + Beloften

   

  BULGAREN ONGENAAKBAAR, GUY SMET TOCH NOG 4de !!!!


  KRUIB podium bew 13.6

  De Bulgaar Gyurov kreeg bloemen én een knuffel van burgemeester Antoine Denert (links). Uiterst rechts, schepen van sport Dirk De Ketelaere. Links van de renner, zijn Vlaamse begeleider uit Evergem.

   

  De 29ste Jaarmarktprijs van Jeugdhuis Ter Walle kreeg 72 deelnemers aan de start en dat was precies evenveel als het vorig jaar. De deelnemers moesten 12 ronden van 9,4 km afleggen of een totaal van 113 km.

  Meest opvallend bij de inschrijving in het Ter Walle - café was wel deze van een ploeg  van vijf Bulgaren die  in het Gentse Evergem verbleven. Uiteraard hadden wij al kennis kunnen maken met een paar van die mannen zoals Georgi Georgiev, die zelfs vorig jaar zich al regelmatig in de kijker fietste. Volgende week woensdag vertrekken ze terug naar Nesebar, hun streek daar in Bulgarije. Ze moeten dan het Kampioenschap van hun land rijden.

  De plaatselijke Guy Smet wist dus al tegen wie hij zou moeten knokken. Bovendien waren er ook een paar kleppers uit Vlaanderen die tegenwoordig ook sterke prestaties leveren zoals bijvoorbeeld Francis De Greef (Puurs), Evgeny Popov een Rus die voor Rabobank koerst, Danny Verelst die er ook al een stuk of vijf won, Mindaugas Goncaras die daagse voordien voor de derde keer Kampioen van het Waasland werd en de streekrenners Sven Wielandt en Jarno Van Guyse.

  Een paar veldrijders die een belleke deden rinkelen waren er ook al met Wim Jacobs en de Pool Mariusz Gil.

  Laat ons toch maar naar de wedstrijd gaan die op gang werd gebracht met een ontsnapping in de eerste kilometers: drie Bulgaren en één Belg: Georgi Georgiev, Bogdan Stoytchjev, Spas Gyurov en Kim Herremans. Omdat ze zo vroeg in koers wegreden maakten de kopstukken zich geen zorgen. Jarno Van Guyse, Kris Smet en de Nederlander Rob Meiland zagen we een reactie uit de benen halen maar er kwam verder niets van.

  De vlucht nam ernstige afmetingen aan en tot halfkoers reden ze meestal 1.05 min voor de anderen uit. Op het ogenblik dat de voorsprong nog iets groter werd vonden drie jonge gasten, Sven Wielandt, Jarno Van Guyse en Evgeny Popov het genoeg en organiseerden een zeer felle jacht op de leiders. In de 9de ronde, op 3 ronden van het einde of een kleine 30 km, kwam er nog meer hulp tot bij het drietal: Guy Smet, Koen De Bosscher, Kim De Rekenaire, Kurt Van Landeghem en Francis De Greef . Met acht achtervolgers dus.

  Was het eigenlijk nog geen groot feest geweest in deze koers, nu begon het toch. De vier leiders kwamen steeds meer in het vizier van de acht jagers achter hen. Op 20 km van het einde hadden ze nog 44 sec. Stevig aangevuurd door Guy Smet die voor eigen deur reed, werd de kloof steeds kleiner, nog 18 sec bij het ingaan van de laatste ronde.

  Wat werd het nu spannend. Bij de Bulgaren zat Stoytchef er volkomen door en moest lossen. Zo bleef Belg Herremans nog alleen over met Gyurov en Georgiev. Ze bleven de strijd aangaan en het sterkt het drietal zeker tot eer dat zij hebben stand gehouden tegen een ontketende Guy Smet. Die naderde, alleen, zeer snel maar sneuvelde toch op een dozijn aantal seconden.

  In de eindspurt bleef Spas Gyurov, 21 jaar,  de sterkste voor zijn landgenoot Georgi Georgiev,21 jaar,  en een bijzonder verdienstelijke Rupelspurter uit Schelle, Kim Herremans. Toch wel knap dat Guy Smet nog alleen binnen kwam als 4de  terwijl voor de 5de plaats Jarno Van Guyse toch Evgeny Popov in de spurt klopte. Nog in de top -10 stonden Kurt Van Landeghem als 7de, Sven Wielandt als 8ste en Francis De Greef als 9de.

  Voor Spas Gyurov was het zijn eerste zege.

  Op vallend was ook dat Koen Maris, duatleet, de koers heel vlot uitreed in het peloton. “ Ik ben  blij dat ik heb uitgereden”, zei hij, “Ik heb van mijn trainer gewoon moeten verder trainen nadat ik na het BK een weekje heb gerust.”

  Voor hem was de lastigste karwei in de koers van Kruibeke, dat hij telkens moest “optrekken” en natuurlijk die snelheden van 60 km daar waar het in duathlon toch maar gaat over 45 km.

  Guy Smet moest toegeven dat de Bulgaren zeer sterk hebben gereden al was het in de groep wel dat spel van naar elkaar kijken” zodat er eigenlijk niets gebeurde. Ze schoten te laat op gang om de verbluffende Bulgaren en Kim Herremans bij te benen.

   

  KRUIB opmaken uitslag bew 13.6

  Uniek gebeuren: opmaken van de uitslag in het heilige der heilige van één van de oudste jeugdhuizen van Vlaanderen. Vlnr Johan De Wolf, William Vettenburg en Killiaan De Neef en de afgevaardigde van Ter Walle.


  koers guy kruibeke 13 juni 2007 001
  Het peloton te Kruibeke met in het midden Guy Smet.
  koers guy kruibeke 13 juni 2007 004
  Guy Smet in zijn gekende stijl met een serieuze demarrage.


  TEKST en FOTO’S : Flor Van de Velde

   

  EXTRA FOTO’S : Safia

   

   

  14-06-2007 om 04:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 13/06/2007

  WOENSDAG 13/06/2007 – BRUSTEM (LB) – Elite z/c + Beloften – 105 Km – 02h37min

  Aantal deelnemers : 84

  1. Bert Tijsen
  2. Jonathan Bertrand
  3. Joris Claes

   

  13/06/2007 – KRUIBEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 113 Km – 02h34min

  Aantal deelnemers : 72

  1. Spas Gyurov (Bul)
  2. Georgi Georgiev (Bul)
  4. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 18"
  5. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 23"
  7. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Voor Uit-St.Gillis-Waas)
  8. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
  9. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  26. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 2'35"
  33. Chris Van Cleemput uit Temse (Avia C.T)
  34. Tim Caluwaert uit Beveren (Wielerteam Atom)
  35. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  39. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  43. Koen Maris uit Kruibeke (Cycling Center)

  13/06/2007 – NIEUWRODE HOLBEEK (VB) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h39min

  Aantal deelnemers : 76

  1. Kurt Van Goidsenhoven
  2. Niels Albert
  3. Leopold Huybrechts
   

  13/06/2007 – ZERKEGEM (W) – Elite z/c + Beloften – 113,4 Km – 02h34min

  Aantal deelnemers : 76
  1. Nico Strynckx
  2. Gregory De Munster
  3. Dirk Clarysse
  23. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 1'14"

  14-06-2007 om 04:59 geschreven door kenny


  13-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK MOUNTAINBIKEN OP ZATERDAG 16/06 EN ZONDAG 17/06/2007 !!!!

  DE BOSBIKERS MOERBEKE ORGANISEREN PK MOUNTAINBIKEN

   

  Op zaterdag 16 en zondag 17 juni gaan in Moerbeke-Waas belangrijke MTB-wedstrijden door op en rond het paardenterrein en de omringende bossen aan de Pereboomsteenweg te Moerbeke-Waas.

  Op zaterdag 16 juni zijn er wedstrijdjes voorzien voor de jeugd in het kader van de “Dikke Banden Races”, een project van WBV. Iedereen geboren tussen 1991 en 1998 mag hier aan deelnemen. Deelname is gratis. De eerste reeks gaat van start om 14 u.

  Hier worden in 4 reeksen fietsproeven verreden voor jongens en meisjes met of zonder vergunning.  Dit vooral om de jeugd kennis te leren maken met het mountainbiken.

  De reeksen zijn : om     14 u :             jongens en meisjes geboren in 1997 - 1998

                                       14u30 :             jongens en meisjes geboren in 1995 - 1996

                                       15 u :             jongens en meisjes geboren in 1993 - 1994

                                       15u45 :             jongens en meisjes geboren in 1991 - 1992
  Op zondag 17 juni pakken de Bosbikers uit met hun 6de Editie MTB. Dit jaar wordt het een extra-uitgave want het Oost-Vlaams Kampioenschap staat op het programma. Maar  ook alle rijders uit de andere provincies mogen deelnemen. Reeds om 9.30u worden de eerste reeksen gereden. Alle reeksen, van nieuweling tot elite - rijder komen aan bod, zowel dames als heren.  

  De reeksen :              9u30     nieuwelingen, juniores, dames-jeugd en funklasse niet vergunninghouders.

                          11u                   dames elite en funklasse vergunninghouders

                          13u30            bewoners, Waaslander en dames

                          15 u      master 1 + 2, beloften en elite

  De reeks van bewoners/Waaslanders is een extra reeks die werd ingevoegd om de plaatselijke bevolking en omringende gemeenten eens tegen elkaar de laten rijden.  Om de mensen die normaal een toertocht rijden ook eens de kans geven om deelnemen aan een wedstrijd.

  De Bosbikers is een mountainbike /wielerclub uit Moerbeke-Waas  in de regio Waasland en aangesloten bij de WBV. Bij de leden zijn zowel wedstrijdrijders mountainbike en wegwedstrijden (WAOD , TTC ,...) als wielertoeristen. Zij organiseren ook een rit in de TTC Ronde van Beverenaar Nico Lauwaert.

   

  TEKST : Flor Van de Velde

  13-06-2007 om 22:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 13/06/2007

  In Belsele was dinsdagnamiddag ere-BWB-afgevaardigde en organisator van WSC Vooruit Sint-Gillis Marcel Mels aanwezig met rennerscontractjes voor zijn dernycriterium dat op vrijdagavond 31 augustus wordt georganiseerd in het centrum van Sint-Gillis-Waas. Net als in Stekene, wordt het een dernyfestival voor elite z/c en beloften. Tussen de twee schiftingreeksen in, is er een wedstrijd voor ex-renners en ex-profs. De eerste vijf uit de reeksen gaan naar de grote finale en de anderen zitten in een kleine finale. Een datum om zeker te onthouden. Het is 56 jaar geleden dat in deze Wase gemeente nog eens een dernykoers werd georganiseerd. (1951)

   

  Zoals we reeds melden wil Belsele Sportief een rit in een nieuw op te richten Ronde van Oost-Vlaanderen organiseren. Als die Ronde er komt tenminste. Maar hoe dan ook, Belsele Sportief heeft wel reeds de beslissing genomen om vanaf volgend jaar in ieder geval hun “Kampioenschap van het Waasland” om te vormen tot een interclub. Er zal dan natuurlijk een grotere omloop worden uitgetekend en waarschijnlijk zal het parcours dan over Waasmunster–Heide gaan. 

   

  Frederiek Nolf (Kuurne-Wielergroep Beveren 2000) die de 15de Memorial Van Coningsloo won heeft ook een Waas verhaal achter zijn naam. Toen hij vorig jaar als eerstejaars belofte zijn heup brak op 2 januari werd hij in Beveren behandeld door het team van kiné David Bombeke.Na een voorspoedige revalidatie kon hij reeds in mei heroptreden. Wat meer is, reeds van in 2004 is de Kieldrechtenaar Dirk Onghena zijn trainer. Toen reeds maakte provinciaal coach Dirk er ons attent op dat Frederiek Nolf een beloftevolle renner was. En Dirk had dik gelijk.

  Zeggen we nog in de marge, dat David Bombeke vorig jaar al de Wase Wielerschool, het initiatief van CHW Beveren uit de jaren zeventig, een nieuwe look gaf en weldra de renners weer zal uitnodigen om komende wintermaanden deel te nemen aan gefundeerde trainingen.

  TEKST : Flor Van de Velde

  13-06-2007 om 11:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 12/06/2007

  LETTERLIJK: GEEN LOON NAAR WERKEN VOOR FRANCIS GELDOF IN BELSELE


  GELDOF FR bew 13.6

  Na het winnen van de kleine finale van het dernycriterium trok Francis Geldof dinsdag ook naar Belsele om er het “Kampioenschap van het Waasland” te rijden. Hij reed er in de aanvangsfase zeer attent vooraan ook al waren “de benen” niet zo goed.
  Francis: “Toen de beslissende vluchten tot stand kwamen had ik echter een zeer moeilijk moment.  De wedstrijd van maandagavond en mijn te beperkte basis zijn waarschijnlijk de oorzaak hiervan. Ik geraakte dus ver in de achtergrond in een eigenlijk verloren positie.  Ik twijfelde om af te stappen, maar vond dat ik dat niet kon doen naar de supporters toe.”
  De Puiveldenaar deed moedig verder en reed nog “de ziel uit zijn lijf”, zoals hij dat zelf zegde. Maar toch kwam hij niet meer naar voor en finishte als 35ste in gezelschap van een Tsjech.

  “ Er waren veertig prijzen zodat de inspanningen dus toch niet helemaal voor niks geweest waren.  Maar dat was buiten de 'mannen van de bond gerekend'.  Ik kwam dus alleen binnen, als 35e, een tiental meter voor die Tsjech.  Toch zijn ze erin geslaagd me in de uitslag als 41e te noteren, nog achter het groepje waaruit ik in de slotronde wegreed.  Dat er nu net 40 prijzen waren en ik 41e genoteerd werd is erg spijtig, het gaat hier tenslotte toch om 10€.  Maar ik vind deze onaandachtigheid vooral een gebrek aan respect voor de mindere renners die ook het onderste uit de kan halen.”

  Voor een sportman voor wie eerlijkheid troef is, kwam dat bijzonder hard aan.
  Zondag vertrekt kinesist Francis terug naar Zwitserland waar hij de eerste week les volgt en daarna er een week werkt. Vervolgens maakt hij er nog een trektocht met de fiets.
  Hij besloot: “En daarna... zijn het Genste Feesten en meestal is dat een periode dat ik goed rijd. Of ik zaterdag nog aan de start kom op de Valk Belsele, is nog lang niet zeker.”

   

  TEKST : Flor Van de Velde


  FOTO :
  Alain Sennesael

  13-06-2007 om 11:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BELSELE VAN DINSDAG 12/06/2007

  DINSDAG 12/06/2007 - BELSELE - Elite z/c + Beloften

  MINDAUGAS GONCARAS WORDT VOOR DERDE KEER KAMPIOEN VAN HET WAASLAND !!!


  BELS KVWL aankomst goncaras bew 12.6 

  De aankomst van Mindaugas Goncaras voor Kurt Van Landeghem.


  Het is de Vlaamse Litouwer van het Jan Snel team dinsdagnamiddag gelukt om in Belsele voor de derde keer “Kampioen van het Waasland” te worden. En verdiend, want de ganse wedstrijd koerste hij bijzonder attent en nam zelf initiatieven. Ook al was dit een wedstrijd met maar liefst 1050 € aan prijzen waardoor de winnaar 100 €, de 2de 90 € en de 3de 80 € kon verdienen, toch kwamen er maar 56 renners aan de start. Bovendien waren er ook 40 prijzen.

  Nochtans waren bij de deelnemers enkele zeer gemotiveerde gasten zoals de Sinaainaar Anthony Van Den Berghe, Bart Veyt (Londerzeel), Guy Van Broeckhoven die al vier koersen won, Tom Stremersch die de jongste weken bijzonder goed op dreef is, Kristof Vercouillie die vorige week won in Bredene, Willem De Greyt die op zoek is naar een knalprestatie en natuurlijk Mindaugas Goncaras die zijn motivatie vond in het feit dat hij voor de derde keer de titel kon pakken.

  Er moesten 16 ronden worden afgelegd of 123 km. De start werd even uitgesteld omdat de plaatselijke  renner Tim Vercauteren , die dit seizoen voor de eerste keer in WBV reed, in een neutrale trui moest rijden. Hij had zich volledig in het wit gezet maar zag wel over het hoofd dat het verboden is te koersen in een trui zonder mouwen. Hij kreeg de kans zich iets anders te gaan aantrekken en omdat hij vorig jaar bij Hoop op Zegen Beveren reed, haalde hij die clubtrui boven en zo kon van start gegaan worden.

  Bart Veyt was de eerste aanvaller maar onder leiding van Kurt Van Landeghem werd achtervolgd zodat Veyt nooit meer dan 10 seconden boekte. Dus alles weer samen en tijd voor Willem De Greyt om het publiek te tonen dat hij er was. Ook Gunter Sterck en Francis Geldof deden dat. Op het einde van de 4de ronde sloot Sterck een aanval af met het meenemen van een premie.

  In de 5de ronde liet Goncaras zich al eens opmerken door alleen ten aanval te trekken. Een rush in grote stijl was dat. Willem De Greyt volgde op 12 sec met het ganse peloton aan zijn achterwiel. Toen de Litouwer zo keihard aan het uithalen was stond hij daar plots met een lekke band. Gelukkig kon hij snel een ander wiel nemen en ritste hij weer in toen het eerste deel van de groep langs kwam. Niets verloren dus.

  Het viel eigenlijk nooit stil. Met Goncaras en Kurt Van Landeghem als snelrijders ontstond een kopgroep van veertien terwijl het deelnemersveld in een paar stukken werd verdeeld. De veertien waren naast Goncaras en Van Landeghem ook nog de Waaslanders: Koen Van de Velde, Eddy Van Bogaert, Anthony Van den Berghe, Gunther Van Driessche en Willem De Greyt en ook de Amerikaan Sheldon Deeny, Guy Van Broeckhoven, Christophe Verhaegen, de Spanjaard José Aguilar-Vega, Bart Veyt en Stijn Bruyndonckx.

  Halfkoers vonden drie renners dat zij eigenlijk ook wel tot de kopgroep moesten behoren en ze reden er gezwind heen: Thijs Van Den Bossche, Wesley Van Speybroeck en de 45-jarige Franky Van Oyen die als master nog verdorie zeer snel kan fietsen. Zeventien leiders.

  En toch zaten in het peloton nog mannen die zin hadden in een degelijke positie met het oog op de uitslag. Zo kwam er echt weer vuur in en met achttien kwamen ze naar voor gevlogen om aan te sluiten bij de zeventien leiders. Met 35 man was dus alles te herbeginnen.

  Het duurde niet lang of twaalf renners zonderden zich af. En op slag reden ze 15 sec voor de anderen uit: de Waaslanders Stijn Gidé , Willem De Greyt , Tony Heirbaut , Anthony Van den Berghe , Koen van de Velde , Mindaugas Goncaras , Thijs Van den Bossche en weer de Amerikaan Deeny , de Spanjaard Aguilar-Vega , Guy Van Broeckhoven en Stijn Bruyndonkcx.

  “Helaba” riepen Luc De Moor , Franky Van Oyen , Tom Stremersch en Kurt Van Landeghem , “wij willen ook een stuk van de koek”. Ze sloten aan zodat met zestien de 10de ronde werd uitgereden.

  De leiders liepen verder uit en uit de achtergrond kwam geen gevaar meer. In de 12de ronde organiseerde Kurt Van Landeghem nog maar eens een aanval. Alleen. Bijna twee ronden hield hij dat vol maar dan zette Mindaugas Goncaras , Koen Van de Velde en Tom Stremersch zich aan het achtervolgingskanon en Van Landeghem was er aan voor de moeite. Maar het gevolg was wel dat die kopgroep van zestien, serieuze barsten vertoonde en voor de Spanjaard Aguilar-Vega liep het fataal af: hij verdween in de achtergrond en het verbrokkelde.

  Bij het ingaan van de laatste ronde kwamen zes renners in de meest gunstige positie van een koers te zitten: voorop en zeker dat de winnaar bij hen zat. Het waren: natuurlijk Goncaras, Anthony Van den Berghe, Kurt Van Landeghem, Bart Veyt en Stijn Bruyndonckx. Ze hadden in die laatste ronde maar één opdracht en dat was, ‘alles geven’. Dat deden ze ook.

  In de spurt stond er geen maat op Mindaugas Goncaras. Al van ver regelde hij zijn aankomst en schoot als eerste op de suggestiestrook naast de kasseien en zijn broodje was meteen gebakken. Kurt Van Landeghem, greep de 2de plaats en Bart Veyt mocht naar het podium komen als 3de. Anthony Van den Berghe werd knap 4de en kan uit de ganse wedstrijd veel energie halen om de komende wedstrijden te trachten een tweede zege te halen.

  Litouwer Goncaras zei na afloop dat hij met opzet ontsnappingen uitlokte. En dat was zo, hij kwam goed in beeld.

  ”Toen we met die zes voorop reden had ik al gezien dat ik de snelste was. Daarom heb ik op het laatste ook niets meer geprobeerd.”

  De spurt leek voor het publiek wel perfect te verlopen, maar Mindaugas vond toch dat hij van te ver was begonnen. “ Maar dat gaf niets, niemand was rapper dan ik en niemand kon dus nog over mij komen.”

  Kurt Van Landeghem behaalde in Belsele zijn beste resultaat van 2007. “Ik heb nu toch wat meer kunnen trainen en zoveel mogelijk koersen gereden. De ene wedstrijd ging het al wat beter dan de andere.” Vertelde hij.

  Bart Veyt kwam iets te laat naar het erepodium als 3de. Maar ter ere van hem werd het protocol nog eens over gedaan voor de persfotografen . Bart straalde. En terecht. Het seizoen  verliep voor hem al rot slecht. “Het mag wel eens goed gaan ook. Ik kende veel tegenslagen, veel pech. Niets anders. Ik hoop dat ik nu vertrokken ben voor hetgeen nog rest van dit seizoen. Hopelijk kan ik nog wat prijzen rijden. Dit is hier pas mijn derde koers na een lange inactiviteit en de kilometers was ik nog niet echt gewoon. Ik stond na de aankomst, stijf van de krampen”, zo besloot hij.

   

  BELS rvwl start bew 12.6
  De 56 renners aan de start
  BELS KVWL podium bew 12.6

  Het podium vlnr Kurt Van Landeghem (2de), Mindaugas Goncaras en Bart Veyt (3de)

  BELS rvwl goncaras bew 12.6

  Mindaugas Goncaras die voor de derde keer Kampioen van het Waasland werd.  TEKST : Flor Van de Velde


  FOTO’S : Flor Van de Velde en Alain Sennesael

   

   

   

   

   

  13-06-2007 om 10:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 12/06/2007

  Proficiat aan JURGEN DE DEYN uit Wichelen (Rudyco C.T.) met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!!

  DINSDAG 12/06/2007 – BELSELE (O) – Elite z/c + Beloften – 123 Km – 03h15min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Mindaugas Goncaras (PWC Jan Snel)
  2. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Voor uit - St.Gillis-Waas)

  4. Anthony Van den Berghe uit Sinaai (Davo)
  7. Franky Van Oyen (Dagvergunning) op 12"
  8. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond)
  9. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  10. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  11. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  13. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  14. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel)
  15. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  16. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 10'00"
  18. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
  21. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
  29. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
  30. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)
  33. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  34. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
  37. Tim Vercauteren uit Belsele (Dagvergunning)
  38. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)
  39. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  40. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)
  41. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)
  44. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)

  12/06/2007 – SCHELLEBELLE (O) – Elite z/c + Beloften – 114 Km – 02h37min

  Aantal deelnemers : 68
  1. JURGEN DE DEYN uit Wichelen (Rudyco C.T)
  2. Kevin Van Den Eeckhout
  3. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  5. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 47"
  10. Walter De Veerman uit Lochristi (Pact Cycling Olen) op 53"
  28. Steven De Wilde (Rudyco C.T) op 4'04"

  13-06-2007 om 10:44 geschreven door kenny


  12-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 12/06/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Bart Cant vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 45 POLDERRENNERS voor de wekelijkse groepstraining doorheen de Polders van Saeftinghe en Prospeer.
  Aan sterke kopmannen vandaag geen gebrek om het tempo hoog te houden na de eerste afwisseling was het Leo Mares en Joris De Jonghe die een lange kopbeurt voor hun rekening namen en ze vroegen blijkbaar om geen aflossing.
  Vanaf de Oostlangeweg werd het peloton op een lint getrokken en ging de snelheid meteen de hoogte in , de demarrages konden beginnen.
  Na wat schermutselingen vooraan met ondere andere uitvallen van Leo Mares , Kenny Janssens , Bart cant , Joris De Jonghe enz... was het voorbij de Deurganckdok dat temporijder Bart Cant er alleen van onder muisde.
  Nog net voor het rondpunt konden 4 renners de kloof dichten met name Roberto Vercauteren , Dirk Aernouts , Sven Van Hoey en Joris De Jonghe en dus 5 leiders.
  Voorbij het rondpunt waren het de mannen van Ineos (Bart Janssens en Thomas Neyt) die probeerden de kloof zo miniem mogelijk te houden , Kurt Van Raemdonck dacht er het zijne van en probeerde meteen naar de leiders te springen met in zijn wiel Kenny Janssens.
  Het lukte de twee om de aansluiting te maken maar voor Kurt die nochthans een sterk nummertje opvoerde ging het vooraan iets te snel en moest de rol lossen en we kregen dus 6 leiders die meteen fors begonnen rond te draaien.
  Het peloton zag ze rijden maar de kloof was gemaakt en zodoende mochten de 6 het onder elkaar uitmaken , Roberto Vercauteren zette aan met in zijn wiel Bart Cant die meteen een kloofje sloeg maar toch was het Kenny Janssens die alles en iedereen voorbij spurtte en als eerste de meet overschreed gevolgd door Bart Cant , Roberto Vercauteren , Sven Van Hoey , Joris De Jonghe en Dirk Aernouts.
  De totale afstand bedroeg 70 Km en het gemiddelde was goed voor
  36,8 Km/h.
  Wie reden mee vandaag :
  Bart Cant , Roberto Vercauteren , Sven Van Hoey , Joris De Jonghe , Dirk Aernouts , Nana Steenssens , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Kurt Carpentier , Kurt Van Raemdonck , Freddy De Blick , Fons Van Raemdonck , Bart Janssens , Thomas Neyt , Kris Meerschaert , Franky Boel , Franky Wielandt , Frank Van Geystelen , Dirk Vanhee , Jan Ryckbosch , Jens Van Landeghem , Alexander De Keersmaecker , Dirk Onghena , Geert Van Simaeys , Leo Mares , Bert De Coster , Romain Vercauteren , Filip Weemaes , Alexander Hogenwijs , Joeri Verbruggen , Tom Van Osselaer , Koen Heyrman , Roger Schuurman , Alain Verbeke , Wim De Gruyter , Luc Apers , Wim De Cleen , Herman Verstraeten , Modest Smet , Gunther Persoon , vriend Gunther , ? ? ? en Kenny Janssens.

  12-06-2007 om 23:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 11/06/2007

  Proficiat aan KRISTOF GODDAERT uit St.Gillis-Waas met zijn 3° Seizoenszege van 2007 !!!!

  MAANDAG 11/06/2007 – KEMZEKE (O) – Elite z/c + Beloften

  Achter Derny’s - Eindklassement

  Aantal deelnemers : 21
  1. KRISTOF GODDAERT uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  3. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel)
  7. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond)
  10. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  11. Francis Geldof  uit Puivelde (Rudyco C.T)
  14. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  15. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  18. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  20. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)

   

  11/06/2007 – URSEL (O) – Elite z/c + Beloften – 108 Km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 61
  1. Joeri Clauwaert
  7. Ralph Schaalje uit Axel (CT Keukens Buyse Knesselare)
  15. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 2'14"
  22. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'45"

  12-06-2007 om 23:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD ACHTER DERNY'S TE KEMZEKE VAN MAANDAG 11/06/2007

  Proficiat aan KRISTOF GODDAERT uit St.Gillis-Waas met zijn 3° Seizoenszege van 2007 !!!!

  MAANDAG 11/06/2007 – STEKENE – ACHTER DERNY’S

   

  KRISTOF GODDAERT WINT DERNYCRITERIUM “RECHT DOOR STEKENE”


  STEK DERNU aankomst goddaert bew12.6

  De aankomst van Kristof Goddaert als winnaar van het dernycriterium.


  STEKEN derny burgeegoddaertmisshuybrechts bew12.6 
  Het erepodium met burgemeester Stanny De Rechter, Kristof Goddaert, Miss Dernycriterium en Walter Huybrechts

  Er was maandagavond ruime belangstelling op Stekene–kermis voor de tweede uitgave van het dernycriterium voor elite z/c en U23. Het was ook de 5de Memorial Edgard De Maere en organisator Danny De Maere van Nering door Sport Kemzeke gaf een passende naam aan het criterium met “Recht door Stekene”. Rechtdoor in de Polenlaan en netjes omkeren aan het rondpunt dat bij het binnenkomen van de gemeente ligt. Mooi parcours waar het publiek middenin het gebeuren staat.

  De organisatoren hadden ook zin voor stijl en klasse, want voor het protocollaire gedeelte hadden ze zelfs hun eigen Miss Dernycriterium tussen het geel-blauwe lint zitten. Miss Lies was het.

  Er waren 21 deelnemers die werden verdeeld in twee reeksen voor de schiftingen. De eerste vijf mochten naar de grote finale en de anderen moesten de kleine finale rijden. De schiftingreeksen kregen 6 ronden of 15 km.

   

  EERTSTE REEKS

  De eerste reeks kende een afwisselend verloop maar naar het einde toe drukte vooral Koen Beeckman zijn stempel op het gebeuren. Maar Tom Stremersch had een gepast antwoord klaar en liet Beeckman zeker niet begaan. Meer zelfs in een spurt klopte hij de Oost-Vlaamse kampioen. Veldrijder Dieter Vanthourenhout werd 3de. Verder: 4. Ken Ilegems 5. Thijs Van den Bossche. Voor de kleine finale: 6. Francis Geldof 7. Stijn De Vriese 8. Steve Laampier (GBR) 9. Douglas Repacholi (AUS) 10. Domien Geerts 11. Luc Vloemans

   

  TWEEDE REEKS

  De tweede reeks moest Sander Cordeel ook van start gaan maar zijn examen was moeilijker dan verwacht en hij had er meer werk aan zodat hij te laat kwam aan de start. De eerste ronde was pas begonnen. Daardoor kreeg hij toch een plaatsje in de kleine finale.

  In die tweede reeks toonde Koen Van de Velde zich regelmatig en ook James Fruytier begon er forsig aan en moest dat later wel bekopen. Pas na halfkoers draaiden de motoren voor renners die naar een goed resultaat uitkeken. De Nederlander Jeff Vermeulen begon er eerst mee en een goed uitkijkende Kristof Goddaert schoof stilaan naar voor.

  Verbluffend sterk zette dan ook de plaatselijke Kristof D’Hollander op. Hij was in de eerste ronde aan het rondpunt ronduit stom gevallen en verloor daarbij wat huid en haartjes van zijn linkerbeen. Geen beletsel echter om te tonen en dat hij wel een stukje achter derny kan rijden.

  Kristof nam de voorste posities en maakte zich klaar voor de eindspurt. Hij won voor Sjeff Vermeulen en Kristof Goddaert. 4. Jayden Veljacich (AUS) 5. Nico Verbruggen. Voor de kleine finale: 6. Tim Van Nuffel 7. Koen Van de Velde 8. Thomas White (GBR) 9. James Fruytier 10.voorbehouden aan Sander Cordeel.

   

  KLEINE FINALE

  Voor de kleine finale dacht Francis Geldof aan deze van vorig jaar. Die won hij toen. “Ik probeer dat nu ook”, zei de Puiveldenaar. Er moesten nu 8 ronden of 20 km worden gereden. Het was Koen Van de Velde die zich als eerste aanvaller toonde en ook James Fruytier waagde zich weer vooraan. In de 3de ronde reed Sander Cordeel aan de leiding en ook de Zelenaar Stijn De Vriese ging hard mee. Stijn bewees dat hij achter dernys’ tot de betere behoort maar hij kreeg zijn gangmaker niet altijd op snelheid. Halfkoers reed De Vriese toch op kop voor Sander Cordeel en Koen Van de Velde. Ze namen afstand maar voldoende was dat niet en ze werden aan de leiding afgeloste door Tim Van Nuffel, Thomas White en Francis Geldof. Daar was Geldof dus al.

  Het drietal nam steeds meer voorsprong en met 12 sec gingen ze de laatste ronde in. Dat was voldoende en in de spurt klopte Francis Geldof (achter Eddy Mertens) de Brit Thomas White en Tim Van Nuffel. Daarna spurtte Sander Cordeel zich naar plaats 4 voor Koen Van de Velde. 6. Steve Lampier 7. Douglas Repacholi 8. Stijn De Vriese 9. Domien Geerts 10. James Fruytier 11. Luc Vloemans. 

   

  GROTE FINALE

  De grote finale werd gereden over 10 ronden of 25 km. De eerste aanval waarin kracht zat kwam van Dieter Vanthourenhout maar ook Kristof D’Hollander was ook bij de pinken; Hij bleef in de voorste gelederen rijden tot hij in de 4de ronde weer ten val kwam aan het rondpunt en dat op het ogenblik dat hij in een ontsnapping zat  met Jeff Vermeulen, Vanthourenhout en Ken Illegems. Hij bleef wel rond rijden maar de puf was er duidelijk uit.

  Het was Dieter Vanthourenhout die het orkest zowat leidde. Toen met nog 3 ronden te rijden Koen Beeckman naar voor kwam en de snelheid nog wat opdreef schudde het deelnemersveld wat door elkaar. Tom Stremersch bekeek het goed en ging met Beeckman mee. Achter hem kromde Kristof Goddaert de rug en haalde alles uit zijn stevige benen. Mooi was het hoe deze belofte van het Belgisch wielrennen de kloof dichtte en aansloot bij het duo Beeckman-Stremersch.

  Jeff Vermeulen, de 18 jarige-Nederlander, zette nog de achtervolging in maar de drie leiders waren té sterk. Zij spurtten voor de zege en gangmaker Walter Huybrechts leidde Kristof Goddaert naar de overwinning. Koen Beeckman achter Luc Van Uytfange werd 2de en Tom Stremersch gegangmaakt door Marcel Omloop eindigde 3de en kon , net als vorig jaar, mee op het podium. 4. Jeff Vermeulen 5. Nico Verbruggen 6. Dieter Vanthourenhout 7. Thijs Van den Bossche 8. Ken Ilegems 9. Jayden Veljacich (AUS) 10. Kristof Dhollander

   

  GENTLEMAN

  Er was ook nog een reeks voor gentleman waarin met Dominique Mampaey en Els Vereecken ook twee vrouwen meereden. Het waren de leden van WTC Blijf Jong die de kans kregen om ook eens de smaak (en de geur en het geluid) van het dernyrijden te ervaren. Er waren 11 deelnemers die maar 3 ronden mochten rijden. Veel te weinig natuurlijk en bovendien leek het of de gangmakers onvoldoende gas konden geven want ze reden aan een tempo dat gebruikt wordt in een reclamestoet of zo.

  Na afloop kregen we dan ook van de deelnemers hetzelfde antwoord op de vraag hoe het was: leuk maar veel te traag. Zelfs Els Vereecken, de schoonzus van atletieker Tom Van Hooste, had toch liever wat rapper gereden.

  En dan was er nog het in scenario gezet onderdeel om de twee dames op kop te laten rijden. Het lag er vingerdik op dat hun mannelijke clubgenoten de ren der traagheid reden. Neen, toch liever wat “werkelijkheid” want die wielertoeristen van vandaag kunnen ook wel serieus een stukje fietsen. Dat moeten die gangmakers toch ook wel weten?

  Het was de 42-jarige Marc Bogaert die na 7,5 km 12 min36 kon (of mocht?) winnen voor Els Vereecken. Dominique Mampaey, echtgenote van Danny De Maere en grote kracht in de organisatie van het dernycriterium, mocht mee op het podium als 3de.

  Verdere uitslag: 4. Lieven Goossens 5. Roger Hofman  6. Ronny Dragon 7. Gino Schaut 8. Jacky Aerens 9. Pascal Dobbelaer 10. Guy Vandenbossche 11. Hugo Vanderhallen.

   

  STEKE derny ereronde godd bew12.6 

  Ereronde van Kristof Goddaert en zijn gangmaker Huybrechts

  STEKEN stremersch wint bew 12.6

  Tom Stremersch die de eerste reeks wint.


  STEKEN dhollander wint bew12.6

  Kristof D’Hollander wint de tweede reeks.


  STEKEN derny kl finale pod bew12.6
  Het podium van de kleine finale met in het midden Francis Geldof en gangmaker Eddy Mertens, links Thomas White met Christophe Lievens en rechts Tim Van Nuffel met Bruno Walrave. Ze werden gelukgewenst door schepen van sport André De Blick.


  STEKEN derny mampaeybaertvereecken bew 12.6
  De laureaten van de gentlemanwedstrijd: vlnr Dominique Mampaey (3de), winnaar Marc Bogaert en Els Vereecken (2de) 


  TEKST : Flor Van de Velde


  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  12-06-2007 om 12:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE SCHELDERODE VAN ZONDAG 10/06/2007

  Proficiat aan KAAT HANNES met haar 8° Seizoenszege bij de Dames Nieuwelingen van 2007 !!!!! 

  ZONDAG 10/06/2007 - SCHELDERODE - DAMES JEUGD


  AMY DE RIDDER OP PODIUM OP PK MEISJES JEUGD


  SCHRODE jeugd aankomst bew 11.6

  De eindspurt werd gewonnen door Jolien D’Hoore voor Anne Arnouts (Wac Team)

   

  Schelderode Sportief stond in voor de organisatie van het Provinciaal Kampioenschap Dames-Jeugd.

  Er kwamen 27 nieuwelingen en 34 juniors aan de start voor 10 ronden van 5,7 km.

  Streekrensters waren Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Amy De Ridder (Grembergen), Gilke Croket (Bornem) en Hanneke Van Gucht (Puurs). Kaat Hannes (Wechelderzande) van het Benelux Team alsook Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor) van Steeds Vooraan Kontich waren erbij. Ook maakte Karen Verhestraeten haar comeback na de sleutelbeenbreuk die ze opgelopen had in Sinaai.

  Bij de nieuwelingen waren er 4 deelnemers voor het PK : Dorien Van Impe, Jurrina Duprez, Caroline De Troyer en Laura Van Geyt. Bij de juniors waren er 9 die kans maakten op de provinciale titel : Jolien D'Hoore, Liesl Van Daele, Aïsha Van Den Heede, Jenifer De Merlier, Amy De Ridder, Fanny Van Den Haute, Maaike Debboudt, Kim Van Renterghem en Dunja Ceulemans.

  Voor de start was er nog een controle van de versnellingen maar iedereen mocht de start nemen “verzetscontrole”. Iedereen mocht de start nemen.

  In de 2de ronde van deze toch wel nerveuze wedstrijd kwam het tot een valpartij waarbij Aurelie Teichmann afgevoerd werd naar het ziekenhuis.

  Er kwamen ontsnappingpogingen maar daar bleef het bij. In de 5de ronde was er weer een valpartij maar nu viel het mee. Alhoewel een valpartij is er steeds 1 teveel.

  De wedstrijd bleef heel nerveus en weggeraken was niet te doen. Ook Caroline De Troyer moest de

  wedstrijd staken door een valpartij. Nieuwelinge Jurrina Duprez was dan al zeker van de provinciale titel. Ze was nog de enige nieuwelinge in koers. Bij de juniors waren er nog zes.

  Katrien Van Looy trok ook nog eens in de aanval maar ze kon nauwelijks een halve ronde aan de leiding fietsen. De wedstrijd eindigde op een massaspurt.

  Die werd makkelijk gewonnen door Jolien D'Hoore voor Anne Arnouts, Kaat Hannes, Lotte Van Hoek en Veronique Staes.

  Voor Jolien D'Hoore was het de 2de overwinning van het seizoen. Kaat Hannes 1ste nieuwelinge behaalde al haar 8ste overwinning.

  De provinciale titels gingen naar Jolien D'Hoore (dubbelslag met dagzege en PK) en Jurrina Duprez.

  De podia waren als volgt :

  Nieuwelingen : 1. Jurrina Duprez (Zulte)  2. Caroline De Troyer (Haaltert)  3. Dorien Van Impe (Denderhoutem)

  Juniors : 1. Jolien D'Hoore (Merelbeke)  2. Jenifer De Merlier Gentbrugge)  3. Amy De Ridder (Grembergen)

  SCHRODE kaat hannes bloemen bew 11.6
  Kaat Hannes van het Beneluxteam Temse,die eerste nieuwelinge werd en haar 8ste zege boekte.

  SCHRODE amy de ridder bew 11.6
  Amy De Ridder werd knap 3de op dit PK

  SCHRODE kampioenen bew 11.6
  De twee provinciale kampioenen: Jolien D’Hoore en Jurrina Duprez

  SCHRODE verzetsmannen bew 11.6

  De twee bondsafgevaardigden met de rolmeter klaar, om te gaan controleren of de meisjes met de juiste versnelling reden.


  TEKST: Flor Van de Velde


  FOTO’S: Alain Sennesael

   

   

   

   

   

   

   

   

  12-06-2007 om 10:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE SCHELDERODE VAN ZONDAG 10/06/2007

  ZONDAG 10/06/2007 - SCHELDERODE - JUNIORES

  SANDER STIEGELIS NU OOK IN SCHELDERODE !!!!


  SCHRODE JUN spurt bew 11.6

  Sander Stiegelis (uiterst rechts) wint de massaspurt.

   

  Onze Nederlandse buur uit Hontenisse, Sander Stiegelis (Isorex) haalde twee op twee bij de juniores. De afwachtingswedstrijd voor juniores, die hoorde bij het PK Meisjes Jeugd te Schelderode bracht 88 renners aan de start. Streekrenners waren Jeroen Serverius (Kieldrecht), Matthias Ongena (Zele), Gert Baeyens (Overmere) en Davy Van De Walle (Lokeren).

  Zij dienden 13 ronden van 5,7 km. af te leggen.Zoals het meer gebeurt waren er tal van aanvallers maar het bleef enkel bij goede wil want ze geraakten nooit ver weg.

  In de 8ste ronde kregen we een aanval van 13 renners met Bert Minnaert, Kirill Pozdnyakov (Israel), Jonathan McEvoy (GBR), Christophe Van Cauwenberghe, Glen Foubert, Jos Stalmans, Kevin De Smet, Matthias Peys, Glenn Van De Maele, Matthias Ongena, Bart Van Den Berghe, Jasper Asselman (Nederland) en Len Roelandt. Heel goed zag het er niet uit want het peloton bleef van kortbij volgen. Met nog 2 ronden te rijden werden ze dan ook terug gepakt.

  Toch bleef  Glenn Van De Maele vol geestdrift fietsen en hij ging zijn kans. Maar ’t was zinloos en ook hij sneuvelde.

  Zo was een massaspurt niet meer te vermijden waarin de Nederlanders zich langs hun beste kant toonden. En dat resulteerde in het innemen van de eerste drie plaatsen: Sander Stiegelis won voor Jasper Asselman, Nick Nieuwdorp, Nick Hannes en Willem Wauters.

  Daar was dus de Sander weer nadat hij in Belsele daags voordien had gewonnen. Dus zijn 6de zege van het seizoen.. Davy Van De Walle werd 36ste, Jeroen Serverius 41ste, Matthias Ongena 46ste en Gert Baeyens 53ste.


  SCH R Bart Bayens bew.11.6

  Gert Baeyens (Overmere) ook aan de start in Schelderode.

   


  TEKST: Flor Van de Velde


  FOTO’S: Alain Sennesael

   

   

  12-06-2007 om 10:27 geschreven door kenny


  11-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 11/06/2007
  guy koers 10 juni 2007 wolvertem 004

  Guy Smet (Kruibeke-Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) behaalde Zondag 10/06/2007 een 2de plaats in de wedstrijd Elite z/c en Beloften te Meise waar 78 renners aan deelnamen.

  Guy was na afloop van de wedstrijd “ontgoocheld” daar hij nipt werd geklopt door Jonas Van Genechten die ook nog eens met vele premies aan de haal ging.

  En zoals we weten is de 2de plaats de meest ondankbare in het wielrennen !!!!!!

  Daags voordien was Guy ook al op de 13de plaats geëindigd te Wervik waar 60 renners hun rugnummer kwamen afhalen.

  En toch verwachten we Guy binnenkort weer als primus want zijn sterke periode moet nog aanbreken alhoewel heeft hij nu reeds bewezen dat hij er staat toen hij in Mei op 7 dagen tijd 4 wedstrijden kon winnen.

  We kunnen Guy nu Woensdag 13/06/2007 gaan bewonderen in zijn eigen Kruibeke waar hij vorig jaar als eerste de meet bereikte in een select groepje en dito spurt met onder andere Greg Van Avermaet.
  guy koers 10 juni 2007 wolvertem 002
  GUY SMET als hardrijder op kop van de groep !!!!!

  11-06-2007 om 21:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 11/06/2007

  CINDY VANDERMEULEN BEHAALD EERSTE TOP 10 PLAATS EN METEEN HAAR BESTE RESULTAAT TOT HIER TOE !!!!!

   

  BELSELE damescindyvandermeulen bew 9.6

  Cindy Vandermeulen (Stekene-Benelux Team) behaalde het afgelopen weekend haar eerste top-10 plaats bij de Dames Elite.

  Cindy : “Ik heb dus in Belsele gereden en daar ben ik 7de geëindigd. Vanaf ronde 3 eerst 4 man weg daarna ben ik samen met Ilse Fiers en Veerle Ingels naar de leiders gereden toen waren we met 7 en moesten we nog 8 rondes afleggen. Twee rondes later is er dan nog 2 man komen aansluiten Cindy Pieters en Greetje De Vos.  We draaiden goed rond samen en het peloton bleef hangen op 30sec , 35sec en uiteindelijk 45 sec dan wisten we dat wij mochten sprinten voor de overwinning.  De laatste ronde is Veerle Ingels nog gaan lopen en heeft uiteindelijk nipt gewonnen voor Cindy Pieters. Ik heb ook nog meegesprint maar als je weet dat Annick Van Leuven en Ilse Fiers goeie sprinters zijn dan wist ik het al.  Uiteindelijk ben ik 7de geeindigd”. 

   

  De volgende dag was het alweer in Prosperpolder. 

  Cindy :”Moeilijk om weg te raken toch zijn er veel aanvallen geweest waarbij ik een aantal keren betrokken was. Maar de voorsprong was steeds miniem 100m en het peloton kwam steeds terug.  Uiteindelijk is het toch één iemand gelukt om weg de rijden en daarbij is nog Karen Steur en Cindy Pieters bijgekomen.  Het peloton mocht sprinten voor de 4 de plaats.  De laatste ronde was duwen en trekken om toch maar vooraan te blijven. We mogen al blij zijn dat er geen valpartijen waren de laatste ronde want iedereen wou precies eerst de bocht uitkomen.

  Uiteindelijk ben ik 30ste geëindigd en toch weer net binnen de prijzen.

   Dus mijn weekend is meer dan geslaagd” !!!!!!


  Jori  Van Steenberghen (De Klinge-Hoop Op Zegen Beveren) reed het afgelopen wekend te Machelen en te Borgerhout bij de Nieuwelingen.

  Hij reed Zaterdag in Machelen waar 52 Nieuwelingen aan de start kwamen.

  Jori :”Het was een vrij snelle koers,vanaf het begin van de koers konden 2 renners wegglippen uit het peloton.Zij konden blijven rijden tot de laatste ronde , tot zij terug ingelopen werden.

  Daarnaast waren er nog enkele ontsnappingspogingen maar werden telkens terug ingelopen.

  Hier kregen we dus een massaspurt  waarbij ik mij goed kon plaatsen en eindigde zo op een 6e plaats”.

   

  Hij reed Zondag te Borgerhout waar 48 Nieuwelingen aan de start kwamen.

  Maar in deze wedstrijd verliep het aantal km niet zoals verwacht , normaal werden hier 55 km afgelegd maar toch kwamen ze hier maar op 35 km wedstrijd uit dit mede een misverstand van de organisatie.

  Jori : “Na 57minuten wedstrijd kregen wij dus onverwacht de aankomst met als gevolg dat er moest gespurt worden voor de plaatsen in het klassement.

  Zo eindigde ik hier op een 14de plaats”.


  Steven Smet (St.Pauwels-Hudiko) koerste zondag in Bonheiden waar 51 deelnemers waren. Het was zijn laatste koers vóór de examenstop.Over Bonheiden vertelde hij na afloop:

  -“ Er waren heel wat goede renners, maar dat liet me niet afschrikken. Ik had zeer zware benen als gevolg van de lessen lichamelijke opvoeding op school. Toen de start werd gegeven vlogen we er direct in en de eerste 5 ronden viel het niet stil. Ik ontsnapte ook eens en er kwamen twee renners aansluiten, maar die zware benen speelde mij parten en ik moest de rol in de kop lossen. Uiteindelijk werd die ontsnapping dan ook nog opgedoekt naar het einde van de wedstrijd. Ik hield me rustig in het peloton en in de laatste ronde schoof ik wat op maar zat weer te ver. Ik trachtte nog een paar man in te halen waar ik in slaagde zodat ik de koers eindigde op de 22ste plaats.”
  Zijn ploegmaat Kenny Goossens uit Sinaai werd er 11e.
  Wanneer Steven de eerste helft van het seizoen 2007 overschouwt stelt hij vast dat die geslaagd is. “ Ik maakte op die korte tijd al heel wat progressie en ik hoop dat het nog betert.”

   

  TEKST : Flor Van de Velde & Kenny

  11-06-2007 om 21:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE PROSPERPOLDER VAN ZONDAG 10/06/2007

  ZONDAG 10/06/2007 – PROSPERPOLDER – Dames Elite

   

  KAREN STEURS VEROVERT PROSPERPOLDER

   

  STEENSSENS NANA bew 11.6

  Nana Steenssens won de pelotonspurt voor de 4de plaats.

  WSC De Poldervrienden mochten 56 dames verwelkomen voor hun eerste Grote Polderprijs. Zoals dat wel meer gebeurt in bepaalde koersen, werd het een deelnemersveld van verscheidene nationaliteiten. Er waren er uit Nederland, Duitsland, Engeland, Luxemburg en Frankrijk. Merkwaardig op zich was al het feit dat zij zowaar de weg hadden gevonden naar dit Bevers gehucht dat weggestopt ligt aan de Nederlandse grens.

  Het werd daar bovendien nog een mooie wedstrijd ook.

  Het duurde een drietal ronden vooraleer in de 4de van 15 ronden de eerste aanval werd opgezet.  Melissa Huyghe en de Britse favoriete Elisabeth Armitstead trokken in de aanval. 

  In de volgende ronde was die vlucht al teniet gedaan en kwamen de Nederlandse Debby Van den Berg en de Duitse Alexandra Nohles in de spits van de wedstrijd.  Zij boekten meteen een voorsprong van 20 seconden en werden dan in de 6de ronde bijgebeend door Carine Potums, Latoya Brulee, Peggy Hoste en Caroline Van Peteghem.  Meteen voor hen 20 seconden voorsprong en later een halve minuut. 

  In de 9de ronde tekende zich een hergroepering af.  Maar in de daaropvolgende ronde was het de Duitse Alexandra Nohles die in de aanval ging en gauw bijna een minuut voorsprong liet optekenen.

  Karen Steurs vond dat het genoeg was en in de 12de ronde zette ze een tegenaanval op die al kon tellen. Ze deed de voorsprong dalen naar 25 sec.  Dan werkte ook Cindy Pieters zich naar voor en net als Steurs geraakte ook zij nog bij Nohles. Net als daags voordien in Belsele kon de Sint-Niklase ook nu weer voor de zege gaan maar ze moest die toch aan Steurs laten. Weer 2de!.

  Voor Karen Steurs was het de eerste zege van 2007 al heeft ze zich al bijzonder opvallend in beeld gefietst en schitterende ereplaatsen behaalde. De bloemen van Waem-Van der Heyden uit Nieuw-Namen stonden haar in Prosper beeldig.  Ze was dan ook overgelukkig met die zege en de talrijk meegekomen supporters uit Schoten vierden mee. 

  De Duitse Nohles eindigde moegestreden als derde.  De pelotonspurt voor de 4de plaats werd gewonnen door de Zwijndrechtse Nana Steenssens die zo bewees dat ze het nog altijd kan. Trouwens ook in Belsele was ze de snelste van het groepje waarin ze zat.

  Sofie Verdonck, de vertegenwoordigster uit het nabijgelegen De Klinge, reed naar een negentiende plaats en eindigde in het peloton.
  Annick Van Leuven eindigde 11° , Caroline Van Peteghem 15° , Ilse Fiers 18° , Ines Claes 29° , Cindy Vandermeulen 30° , Cindy De Schepper 47° en Patricia Thijs 48°.  

  Dat ze bij WSC De Poldervrienden met hun grote prijs van Taverne De Schoof willen blijven doorgaan, staat als een paal boven water. 

   

  TEKST: Flor Van de Velde

  (met dank aan Gerry Van Gasse)

  11-06-2007 om 21:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 10/06/2007

  ZONDAG 10/06/2007 – AARTSELAAR (A) – Elite z/c + Beloften – 118 Km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 70

  1. Patrick Van Roosbroeck
  16. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW)
  33. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  36. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  39. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  41. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team)
  51. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)


  10/06/2007 – DEURNE DIEST (VB) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :


  10/06/2007 – WAVER-RIJMENAM (O) – Men Elite/Topcom-27 – Km – hmin

  Memorial Ph.Vanconingsloo

  Aantal deelnemers :

   

  10/06/2007 – LEMBEEK (VB) – Elite z/c + Beloften – 106 Km – 02h34min

  Aantal deelnemers : 55

  1. Kurt Van Goidsenhoven
   

  10/06/2007 – MEISE WOLVERTEM (VB) – Elite z/c + Beloften – 118 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 78

  1. Jonas Van Genechten
  2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  5. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
  21. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco C.T) op 2'18"
   

  10/06/2007 – WAARSCHOOT (O) – Elite z/c + Beloften – 109 Km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 68

  1. Patrick Cocquyt
  34. Steven De Wilde (Rudyco C.T) op 1'29"
   

  10/06/2007 – WERVIK (W) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h32min

  Aantal deelnemers : 91

  1. Maxim Debusschere
   

  10/06/2007 – BEVEREN-PROSPERPOLDER (O) – Dames Elite – 90 Km – 02h12min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Karen Stuers
  2. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  4. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling) op 33"
  5. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  11. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  15. Caroline Van Peteghem uit Puurs (Team Coogee Saar)
  18. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
  19. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
  29. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  30. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  47. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas 
  48. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
   

  10/06/2007 – SCHELDERODE (O) – Dames Jeugd - Nieuwelingen – 57 Km – 01h33min

  Aantal deelnemers :27

  1. Kaat Hannes uit Wechelderzande (benelux team)

  10/06/2007 – SCHELDERODE (O) – Dames Jeugd - Juniores – 57 Km – 01h33min

  Aantal deelnemers :34
  1. Jolien D'Hoore
  3. Veronique Staes uit St.Job in het Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  13. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  22. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)

  10/06/2007 – HARINGE-POPERINGE (W) – Juniores – 87 Km – 02h07min

  Aantal deelnemers : 76

  1. Julien Vermote
   

  10/06/2007 – HERDEREN (LB) – Juniores – 79,2 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Ruben Engelen
   

  10/06/2007 – HEULE (W) – Juniores – 60 Km – 01h32min

  Aantal deelnemers : 26

  1. Kevin Vancraeynest
   

  10/06/2007 – SCHELDERODE (O) – Juniores – 74 Km – 01h46min

  Aantal deelnemers : 88

  1. Sander Stiegelis
  41. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
  46. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  53. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS)
   

  10/06/2007 – ALKEN (LB) – Nieuwelingen – 69 Km – 01h23min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Adrien Guerrero

  10/06/2007 - BORGERHOUT (A) - Nieuwelingen - 55 Km - 0h57min
  Aantal deelnemers : 48
  1. Milan Van Den Ende
  13. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
  14. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  10/06/2007 - BIERBEEK (VB) - Nieuwelingen - 66 Km - 01h40min
  Aantal deelnemers : 102
  1. Sean De Bie

  10/06/2007 - BONHEIDEN (A) - Nieuwelingen - 64 Km - 01h32min
  Aantal deelnemers : 51
  1. Sam De Ravet
  11. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland) op 26"
  22. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
  39. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
  42. Joshua De Smit uit Lokeren (Hudiko Waasland)
   

  11-06-2007 om 21:26 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!