.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  06-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/05/2007

  In Sinaai zette ook Dieter Van der Stock (Hamme) van Hudiko aan bij de juniores. Zijn commentaar op het gebeuren: “Ik voelde me goed en mengde me vrij vaak in de debatten maar wanneer de kopgroep weg reed was ik toch weer niet aanwezig. Daarachter reed een groepje van 6 man en dat mocht ik niet meer laten rijden vond ik. Ik reed het gaatje dicht en met ons zevenen zagen we nog even de kopgroep voor ons uitrijden. Maar doordat de samenwerking soms niet optimaal verliep reden zij verder weg. Wij handhaafden ons toch nog vóór het peloton.”

  Dieter werd 4de van zijn groep en 22ste in totaal. Volgende zet hij aan in het PK in Bavegem.

   

  Valentijn Martens van Hudiko zat in Sinaai eveneens onder de 69 vertrekkers. Hij en de ploegmakkers van Hudiko hebben zich laten opmerken door in vele ontsnappingen mee te zijn. Na winnaar Vereecken kwam er een verbrokkelde groep over de aankomst en Valentijn won de spurt voor de 19e plaats van een volgend groepje van 6.

  “Volgende week op het Prov. Kampioenschap wil ik mij toch eens tonen en ik hoop er op een behoorlijk resultaat.”, aldus de Stekenenaar.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  06-05-2007 om 22:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.T.B. TE ARCHENE - NAMEN VAN ZONDAG 06/05/2007

  De gebroeders Van de Velde uit Hamme (Josan Mercedes) reden in de provincie Namen in Archene. Bij de miniemen 11 jaar werd Thomas 2de in een spurt met twee. Hij kwam een half wieltje te kort.

  VDV VELDE THOMAS pod 2de
  Foto : Thomas links naast de winnaar. 


  Matthias daarentegen kwam als primus te voorschijn bij de 13-jarige aspiranten, na een zware wedstrijd met beklimmingen en veel wind. Zo werd deze wedstrijd een echte afvallingswedstrijd. Op het eind bleven ze nog met vijf over waar hij in een sprint bergop nog makkelijk kon winnen.
  VD VELDE MATH hoogste schavot
  Foto : Matthias Van De Velde op het hoogste schavot.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  06-05-2007 om 22:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/05/2007

  Jori Van Steenberghen (Hoop Op Zegen Beveren) uit de Klinge reed zijn wedstrijd te Buggenhout - Opstal waar 81 Nieuwelingen aan de start kwamen voor 70km wedstrijd.

  Iets over halfweg koers reed nog een voltallig peloton samen en toen plaatste Jori een demarage en kreeg 2 metgezellen met zich mee.

  Dit trio kreeg tot max. 25 sec. voorsprong op het peloton en kon dit 4 ronden volhouden.

  Maar op 2 ronden van het einde kwam alles terug samen.

  Jori probeerde hier als nog de koers tot een goed einde te brengen maar strandde uiteindelijk op een 25ste plaats in het klassement.

  Toch kon hij hier terugblikken op een goed koersverloop en kon zelf nog 2 tussensprinten met een premie van 5€ mee naar huis brengen.

  JASPER VAN DEN BRANDEN VERRASSEND GOED OP DREEF

   

  BUGGENHOUT jasper vor groep
  Foto : Jasper Van den Branden bleef net voor de groep om 7de te worden.

  Jasper Van Den Branden
  (Sint-Gillis) van Hoboken WAC, is stilaan de revelatie aan het worden bij de groep van nieuwe namen die de Wase regio in de wielersport kreeg.

  Zaterdag reed hij in Buggenhout en eindigde er 7de. Het zijn voor hem toch maar de eerste maanden die hij koerst. Over Buggenhout vertelde Jasper:

  “Ik reed er één van mijn beste wedstrijden vond ik, het was een mooi, breed parcours en dat was al enkele weken geleden. Ik wou eigenlijk gaan voor een lange ontsnapping want tot nu toe reed ik al veel goede plaatsen maar heb nog nooit kunnen meedingen voor een overwinning. Ik heb me dan ook vooraan in het peloton gezet en ben enkele keren meegegaan maar kon maar één keer een halve ronde voorop blijven met een groepje van vier.”

  In de 8ste ronde geraakte Jasper dan toch weg met Klingenaar Jori Van Steenbergen en nog een andere renner. “Jammer genoeg waren we net niet goed genoeg en bleven we op de lange stukken net in het zicht van de groep zodat we na 4 ronden, op 2 ronden van het einde, werden ingelopen.”

  Hij moest dan ook nog een belangrijke keuze maken. Daar staat een toeschouwer eigenlijk niet zo dikwijls bij stil, maar hoe belangrijk zijn spurtjes voor premies? Jasper daarover: “Ik wou eigenlijk niet spurten voor de premies omdat ik vooruit blijven belangrijker vond maar ik begon toch al in de mot te hebben dat het moeilijk zou worden. Dus heb ik toch een premie gepakt.”

  Van den Branden kon zich naar het einde toe wel vooraan in het peloton nestelen maar jammer genoeg was hij niet mee toen de goede ontsnapping met zes werd opgezet. “Ik moest nog wat recupereren maar in de laatste kilometer deed ik toch nog een alles of niets poging om weg te springen uit het peloton en dat lukte. Zo kon ik toch nog 7de eindigen op enkele meters voor de groep.”

  Jasper deed eerder nooit aan sport maar was wel lid van de Chiro in Kemzeke. Hij stapte uit die jeugdvereniging en op aanraden van Sander Cordeel werd hij lid van Hoboken WAC.

  “Daar ben ik erg tevreden over. Ik heb dit jaar al bijna altijd een prijs gereden en ook al drie top -10 plaatsen. Ik wil nu alleen proberen om ook eens mee te zijn in de juiste ontsnapping om voor de overwinning te kunnen gaan want tot nu toe hing mijn plaats meestal af van hoeveel er ontsnapt waren. Zo reed ik in Bacht Maria Leerne 4de omdat er al drie weg waren.
  Ik heb al gemerkt dat ik nu in Buggenhout én in Bachte  twee keer van het peloton kon wegrijden.Dat was telkens op karakter, dus dat zit wel goed. Mijn spurt valt ook wel mee al ben ik niet direct een winnaar maar de keren dat ik  met het peloton heb gespurt zat ik steeds tussen de 5de en 10de plaats zoals ook in Beveren.”

  De junior uit Sint-Gillis weet dat hij dit jaar nog heel wat te leren heeft en volgend jaar wil hij er zich nog ernstiger op toeleggen. “Vooral op mijn trainingen want nu train ik nog niet op hartslag of interval. Ik denk wel dat daar nog wat progressie mogelijk is”, zo besloot hij de kennismaking.

  BUGGENHOUT JORI JASPER 5.5bew

  FOTO : Jori Van Steenbergen en Jasper Van den Branden in een ontsnapping in Buggenhout

   

                   

   

  Steven Smet ( Sint-Pauwels) van Hudiko, stond eveneens aan de start in Buggenhout-Opstal. “Met zeer veel zin om te koersen na de twee mindere wedstrijden.”, aldus Steven.  “We stonden met een 80-tal renners aan de start en ik stond op de tweede rij. Ik voelde mij al goed van in het begin en dus probeerde ik een aantal keer weg te rijden uit het peloton. Spijtig genoeg lieten ze mij niet gaan en besloot ik dus mij goed vooraan te plaatsen en te wachten op de sprint. In de laatste ronde kwam ik tot de 20ste positie en dat vond ik goed genoeg, maar door in een binnenkant bocht te zitten moest ik teveel in de remmen en verloor ik veel posities.”
  Zo sprintte Steven, niet meer mee. Hij had 70 km op de teller staan en een gemiddelde snelheid van 38km/per uur. Hij eindigde op een 51ste plaats. “Ik ben toch tevreden met het resultaat mede omdat ik mij ook al eens durf tonen in de koers.”

  Waar Steven volgende week zal koersen is nog niet bekend.


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  06-05-2007 om 21:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVENCIAAL KAMPIOENSCHAP VAN OOST-VLAANDEREN VOOR BELOFTEN VAN ZONDAG 06/05/2007

  THOMAS DE GENDT OOST-VLAAMS KAMPIOEN BIJ DE BELOFTEN !!!!!

   

  Het waasland boven te Oosterzele : Thomas De Gendt uit Beveren kampioen voor Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas

   

  Thomas De Gendt 06

  Thomas De Gendt

  Er waren 156 km af te leggen verdeeld over 12 ronden van elk 13 km.

  Reeds in de eerste ronde werd de basis van de eindontknoping gelegd. twaalf renners kozen het hazenpad. Daarbij ondermeer Sander Cordeel uit Stekene , Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas , Thomas De Gendt uit Beveren , Sven Wielandt uit Beveren , Willem De Greyt uit Sinaai en Jarno Van Guyse uit Stekene. In de tweede ronde werd het verweer evenwel op gang gebracht. In schuifjes kwamen 35 renners in de achtervolging. In die groep ondermeer Thibault Koppen uit Beveren en Nicky De Wit uit Lokeren.

  Onder impuls van vooral Sven Wielandt en Kristof Goddaert liep de kopgroep evenwel steeds verder uit , dit tot net geen minuut. De achtervolgende groep was te groot om een georganiseerde samenwerking te krijgen. Dit begreep vooral Sep Van Marcke. Hij trok de achtervolgende groep in stukken en met zijn zestienen reden ze in één ruk tot bij de leiders. Aldus kregen we halfweg wedstrijd een kopgroep van 25 renners.

  In het peloton werd wel stevig doorgefietst doch elke ronde zagen zij hun achterstand toenemen. Halfweg wedstrijd ruim 3 minuten. De winnaar zat dus vooraan en het peloton werd voortijdig uit wedstrijd genomen.

  Op vier ronden van het einde brak vooraan de boel terug open. Thomas De Gendt , Jarno Van Guyse en een nog steeds heel bedrijvige Sven Wielandt reden met een vijftal weg uit de kopgroep. Kristof Goddaert zag het gebeuren en ontbondt zijn duivels. In zijn spoor sloten nog twee renners mee aan bij de kopgroep. Even later gevolgd door een zevental met Tom van den Haute, Sep Vanmarcke en Sander Cordeel. Thibault Koppen maakte op dat moment een belangrijke inschattingsfout. Hij keek even te lang de kat uit de boom en de vijftien vogels waren gaan vlliegen. Thibault zou zijn kompanen de laatste ronde uit het wiel rijden en afgescheiden zestiende worden.

  Vooraan wachtte Thomas De Gendt tot de laatste ronde om zijn troefkaart uit te spelen. Seconde per seconde reed hij weg van de kopgroep (op dat moment nog een achttal renners). Op het moment dat de kloof twintig seconden bedroeg dacht Kristof Goddaert deze met een forse jump toe te rijden maar Thomas De Gendt was toen reeds onder stoom en op weg naar een verdiende overwinning. Kristof Goddaert eindigde op twintig seconden tweede en Sim Steyvers won , op een kleine minuut, de sprint voor de derde plaats voor Sep Vanmarcke. Verder in de kopgroep hadden we dan nog Jarno Van Guyse , Sven Wielandt en Sander Cordeel. (vijf waaslanders in de toptien)


  Proficiat aan THOMAS DE GENDT uit Beveren met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!!!
   

  Met dank aan Alain Koppen.

  06-05-2007 om 21:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE OLSENE VAN ZONDAG 06/05/2007
  ZONDAG 06/05/2007 - OLSENE - W.A.O.D.
  CATG. C / D
  1. Franky Van Oyen winnaar C
  2. Kenny De Maerteleire winnaar D

  CATG. E / E+
  1. Patrick Van Hulle winnaar E
  3. Florent De Leersnijder winnaar E+

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  4. Karel Andries uit Schoten
  5. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  06-05-2007 om 21:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/05/2007
  Proficiat aan THOMAS DE GENDT uit Beveren met zijn 1° Seizoenszege en Provenciale Titel van 2007 !!!!
  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 1° Seizoenszege bij de Juniores van 2007 !!!!

  06/05/2007 - OOSTERZELE (O) - Beloften - 130 Km
  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP OOST-VLAANDEREN
  Aantal deelnemers :

  1. THOMAS DE GENDT uit Beveren (DAVO)
  2. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Bodysol-Jong Vlaanderen)

  06/05/2007 - WEZEMBEEK-OPPEM (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 141 Km - 03h17min
  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT
  Aantal deelnemers : 133
  1. Sander Armee

  06/05/2007 - OOSTNIEUWKERKE (W) - Beloften - 144 Km - 03h16min
  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP WEST-VLAANDEREN
  Aantal deelnemers : 153
  1. Detlef Moerman

  06/05/2007 - PULLE (A) - Beloften - 136 Km - 03h13min
  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP ANTWERPEN
  Aantal deelnemers : 119
  1. Yves Van Gorp

  06/05/2007 - KORTESSEM (LB) - Elite zonder Contract + Beloften - 148 Km - 03h23min
  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP LIMBURG
  Aantal deelnemers : 71
  1. Kurt Van Goidsenhoven

  06/05/2007 - VREMDE (A) - Am./Mast./Elite zonder Contract/Beloften - 84 Km - 01h55min
  Aantal deelnemers : 86
  1. Stijn Bastens

  06/05/2007 - SINAAI (O) - Juniores - 96 Km - 02h21min
  Aantal deelnemers : 69
  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  2. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam) op 30"
  9. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 52"
  12. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)
  13. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
  14. Lesley Heyndrickx uit Nieuwkerken (WAC-Team) op 1'10"
  15. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  17. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)
  18. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
  19. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  21. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  22. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland) op 1'53"
  25. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  27. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T)
  29. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)

  06/05/2007 - GERAARDSBERGEN (O) - Juniores - 91 Km - 02h15min
  Aantal deelnemers : 83
  1. Sven Neckebroeck

  06/05/2007 - WINGENE (W) - Juniores - 87 Km - 02h20min
  Aantal deelnemers : 47
  1. Kenny Vandenheede

  06/05/2007 - TORHOUT-ROZEVELD (W) - Juniores - 81 Km - 02h02min
  Aantal deelnemers : 57
  1. Jens Debusschere

  06/05/2007 - MOL EZAART (A) - Juniores - 81,9 Km - 01h57min
  Aantal deelnemers : 57
  1. Frederique Robert

  06/05/2007 - ROSMEER (LB) - Juniores - 78 Km - 02h02min
  Aantal deelnemers : 31
  1. Thomas Op De Beeck

  06/05/2007 - WIJER (LB) - Juniores - 88,2 Km - 02h11min
  Aantal deelnemers : 41
  1. Timothy Stevens

  06/05/2007 - EPPEGEM (VB) - Juniores - 85 Km - 02h04min
  Aantal deelnemers :
  1. Gerben Peersman

  06/05/2007 - ZWEVEGEM (W) - Juniores - 83 Km - 02h03min
  Aantal deelnemers : 31
  1. Brian Ligneel

  06/05/2007 - ZERKEGEM (W) - Nieuwelingen - 60,5 Km - 01h43min
  Aantal deelnemers : 38
  1. Jasper Baert
  31. Mathias D'Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)

  06/05/2007 - ELSEGEM (O) - Nieuwelingen - 62 Km - 01h40min
  Aantal deelnemers : 91
  1. Mathias van Holderbeke
  16. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'25"
  35. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland) op 1'48

  06/05/2007 - ROESELARE (W) - Nieuwelingen - 66 Km - 01h43min
  Aantal deelnemers : 39
  1. Niels Godderis
  31. Nick Bonnaeres (Hudiko Waasland) op 1'50"

  06/05/2007 - JESSEREN (LB) - Nieuwelingen - 64 Km - 01h43min
  Aantal deelnemers : 52
  1. Florent Serry

  06-05-2007 om 20:42 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE TE SINAAI VAN ZATERDAG 05/05/2007

  ANN VAN RIE WINT MASSASPURT IN SINAAI


  SINAAI ELITE spurt 5.5.
  Foto : Ann Van Rie klopt Annick Van Leuven in de massaspurt.

  Na de Dames Jeugd was het aan het Wijnveld de beurt aan de Dames Elite die met 103 rensters het Waasland kleur gaven. De streekrensters waren eveneens goed vertegenwoordigd met  Ann De Clerck (Lokeren), Ilse Fiers (Waasmunster), Annelore Ost (Dendermonde), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Natasja Nobels (Grembergen), Sofie Verdonck (De Klinge), Cindy Vandermeulen (Stekene), Treesje Geldof (Belsele), Ines Claes (Beveren) , Caroline Van Peteghem (Puurs) en Annick Van Leuven (Schoten).

  Zij moesten 88 km, verdeeld over 11 ronden van 8 km, afhaspelen.

  Hier viel vooral Ann Van Rie op die 7 premies naar huis mocht meenemen.

  Ook in dit gebeuren geraakte niemand echt weg. Op het einde was er nog een poging van Grace Verbeke maar ook zij kende geen succes. Sjoukje Dufoer waagde bij het ingaan van de laatste ronde haar kans maar ook zij werd teruggegrepen zodat ook hier een massasprint ging beslissen wie er met de bloemen naar huis mocht.

  Helaas gebeurde hier ook een valpartij op dezelfde plaats als bij de Dames Jeugd. Vooral Limke Peeters (zware schaafwonden) en Sofie Verdonck (schaafwonden) waren de ergste

  slachtoffers. De sprint werd gewonnen door Ann Van Rie (Kessel-Lo) voor Annick Van Leuven (Schoten).

  Natasja Nobels uit Dendermonde eindigde knap 9ste in de massaspurt.
  Al bij al, heel wat deelneemsters maar echt veel was er aan Duizend Appels niet te beleven.

  SINAAI ELITE start natasja 5.5

  Foto : Voor de start met een breedlachende Natasja Nobels met links naast haar Cindy Vandermeulen en rechts naast haar Ilse Fiers.

  SINAAI ELITE an v rie bloemen
  Foto : Ann Van Rie met de bloemen

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   

                        

  06-05-2007 om 20:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMESJEUGD TE SINAAI VAN ZATERDAG 05/05/2007

  FIONA DUTRIAUX EN VERONIQUE STAES WINNEN BIJ DAMES JEUGD


  SINAAI JEUGD aankomst 5.5SINAAI JEUGD dutriaux de roover

  Foto : Fiona Dutriaux wint vlot de spurt             Foto : De twee laureaten: Dutriaux bij de juniores en
                                                                                       Eline De Roover bij de nieuwelingen.


  Het Sport & Feestcomite Duizend Appels van Sinaai was weer paraat voor hun vrouwenwedstrijden na een onderbreking van 1 jaar. Bij de Dames Jeugd verschenen er 50 rensters aan de start. Daarvan waren er 20 nieuwelingen en 30 juniores. Bij hen ook drie Wase gezichten met Maaike Lanssens (Sint-Pauwels en Molenspurters Meulebeke), die na Roeselare haar tweede wedstrijd reed , Satrina Abdullah (Melsele en Hoboken WAC) en Liesl Van Daele (Sint-Niklaas en Squadra Ciclistica).

  Er dienden 7 ronden van 8 km afgelegd te worden. Niemand geraakte echt weg en het pleit werd dan ook beslecht in een massasprint.

  Op zo'n 400m voor de aankomst was er een valpartij. Verschillende rensters maakten kennis met het asfalt.Twee nieuwelingen moesten afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Waren er het ergst aan toe: Sara Vandeput  liep een sleutelbeenbreuk op en Karen Verhestraeten verloor even het bewustzijn maar of ze ernstige kwetsuren opliep konden we nog niet vernemen. Katrien Van Looy (schaafwonden) en Jenifer De Merlier (schaafwonden en problemen met de linkerduim) deelden ook in de klappen.

  De wedstrijd werd bij de Dames juniores gewonnen door de Franse Fiona Dutriaux voor Veronique Staes.Bij de Dames nieuwelingen won Eline De Roover uit Pulderbos

  SINAAI JEUGD start 5.5

  FOTO : De start van de 50 jeugdrensters.

             

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  06-05-2007 om 10:37 geschreven door kenny


  05-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/05/2007
  ZATERDAG 05/05/2007 - NIEUWRODE HOLSBEEK (VB) - Juniores - 90 Km - 02h13min
  Aantal deelnemers : 90
  1. Stijn Van Roy
  61. Karl Vos uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)

  05/05/2007 - ZWEVEGEM-KAPPAERT (W) - Juniores - 81 Km - 01h59min
  Aantal deelnemers : 80
  1. Maxime Bernard

  05/05/2007 - BREDENE (W) - Nieuwelingen - 62,4 Km - 01h45min
  Aantal deelnemers : 35
  1. Dominic Schils

  05/05/2007 - BUGGENHOUT-OPSTAL (O) - Nieuwelingen - 70 Km - 01h47min
  Aantal deelnemers : 81
  1. Adrien Guerrero
  7. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team) op 17"
  25. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 26"
  36. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  51. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
  52. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
  57. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland) op 55"

  05/05/2007 - OPBRAKEL (O) - Nieuwelingen - 66 Km - 01h54min
  Aantal deelnemers : 54
  1. Sean De Bie
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  7. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 15"
  17. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 4'20"

  05/05/2007 - ZUTENDAAL (LB) - Nieuwelingen - 64 Km - 01h32min
  Aantal deelnemers : 59
  1. Francois Meurisse 

  05-05-2007 om 19:59 geschreven door kenny


  04-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DONDERDAG 03/05/2007

  NIEUWS VAN HET WAC-TEAM

   

  logo%20wac


  Op het PK
  voor nieuwelingen bij de eerstejaars leek Joeri Persoon (Stekene) een paar ronden voor het eind nog een 4de plaats uit de brand te kunnen slepen, maar de benen waren niet echt super en hij eindigde zo 29ste. Bij de tweedejaars reed Jasper Van Den Branden (Sint-Gillis)zich naar een fraaie 13de plaats.

   

  Bij de junioren reden Jonas Van Buynder (Temse) en  Karl Van Osselaer (Zwijndrecht) hun wedstrijd uit in het peloton. Jonas na een paar ongelukjes steeds op hervatten aangewezen komt er nu toch stilaan bovenop. Lesley Heyndrickx (Nieuwkerken) kwam ten val zonder veel erg, maar de wedstrijd zat er wel op.

   

  Bij de aspiranten kwam ook Matthias Van Walle ten val in Zingem. Ergst waren nog de grote schaafwonden. Hij verscheen woensdag reeds opnieuw op de training.

   

  Uitslagen in Temse:

  Bij de 12 jarigen: Achter clubmakker Dieter Jacobs welke 3de werd, reden Stef Vercauteren naar een 13de en Django Waterschoot naar een 24ste plaats

  Bij de 13 jarigen reden in de eerste reeks Glen Rotty naar een 5de en Kenzo Schelfhout naar een 10de plaats. In de 2de reeks  werd Tom Van Dam 10de, 2 plaatsen achter clubgenoot Jeffrey Jansegers.

  Bij de 14 jarigen,  weer 2 reeksen met in de eerste Yoe Engelen op een 13de en Yourick Vanwijnsberghe op een 26ste plaats.

  In de 2° reeks werden Stephen Cuyken 2de en Robin Persoon 4de. Jan Van Mechelen, nog steeds met pijn in zijn schouder, werd 26ste.

  Bij de meisjes werd Julia Verwulgen 3de

   

  In Zingem werd Julia 2de bij de meisjes en werden bij de 12 -jarigen Stef Vercauteren 6de en bij de 13 jarigen werd Michiel Van Steerteghem 7de.

   

  Volgende woensdag verkennen de aspiranten de omloop te Beveren waar op zondag 13 mei de aspirantenkoers plaatsvindt. Eerst gaan de renners wel even langs op de avondwedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften in de Lindenlaan te Beveren.

  Met de miniemen rijden ze daarna verder naar de Beverse polder.

  De junioren rijden zondag 13 mei hun provinciaal kampioenschap in Bavegem.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  04-05-2007 om 21:08 geschreven door kenny


  03-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJD TE KORTENAKEN VAN DONDERDAG 03/05/2007
  DONDERDAG 03/05/2007 - KORTENAKEN (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h41min
  Aantal deelnemers : 115
  1. Jerôme Giaux
  3. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  21. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)

  03-05-2007 om 23:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23° JAARMARKTRALLY OP ZONDAG 6 MEI VOOR FIETSLIEFHEBBERS

  JAARMARKTRALLY VOOR FIETSLIEFHEBBERS.

   

  ZONDAG 6 MEI organiseren de Wielervrienden van De Klinge (WDK) hun 23ste Jaarmarktrally. WDK heeft een parcours uitgestippeld dat voor 80 procent door de Nederlandse Polder loopt. En wie deze streek kent weet dat het hier rustig en vooral veilig fietsen is.

  De afstanden zijn 35 of 70 km  en er kan vrij vertrokken worden tussen 8.30u en 10.30u na de inschrijving in feestzaal “De Rotonde” in de Bergstraat.

  Deelnemen kost 1,50 € of 2 €.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  03-05-2007 om 21:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4° RIT RONDE VAN HET WAASLAND MTB OP ZONDAG 13 MEI TE PUIVELDE-BELSELE

  RONDE VAN HET WAASLAND MOUNTAINBIKE

   

  De Ronde van het Waasland mountainbike gaat naar de 4de rit toe. Die wordt op Zondag 13 MEI gereden in Puivelde-Belsele. Inschrijving in de feesttent Kruisstraat tegenover de kerk tussen 8u en 10u30 voor 28, 37 of 52 km. Het kan een een fantastische tocht worden door de Goudenleeuwse - , Puiveldse - en Waasmunsterse bossen.  Ook de heide en de golvende Scheldevallei zitten in de omloop.

  Deelnameprijs:  3,5 € (verzekerden) en 4 € (onverzekerden) (-16 j. 2 euro) per rit waarin zijn begrepen: douches, bikewas, prijzenpot eindhappening en bevoorradingen.

  Algemene Ronde info : tel. 03/775.08.49 Reservering huur MTB's: 03/7754345

  De 3de rit van  deze zomereditie werd te Sint – Niklaas gereden en telde 681  deelnemers voor een tocht die bijna alle gemeenten van het Waasland  bereikte. Toch een goede opkomst gezien de meeste wielertoeristen op koersfiets rijden.

  Ook te bekijken op: www.rondevanhetwaasland.be

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  03-05-2007 om 21:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 05/05 EN ZONDAG 06/05

  ZATERDAG 05 MEI - BAASRODE - St-Ursmarusstraat 10 - Café Marquise
  3de rit VWF-GEDITROFEE

  E-cat     13h00
  GF-cat   13h01
  C-cat     14h30
  D-cat     14h31
  A-cat     16h00
  B-cat     16h01

  ZONDAG 06 MEI - MOERZEKE (9220) - Hammestraat - Feesttent


  E-cat     13h00
  GF-cat   13h01
  C-cat     14h30
  D-cat     14h31
  A-cat     16h00
  B-cat     16h01

  03-05-2007 om 16:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZONDAG 06/05/2007

  ZONDAG 06 MEI 2007 - OLSENE (9870) – Café De drie schaapherders – Herderstraat 35

   Locatie Herderstraat - Olsene  


  G+            13:00         51,3 km         9 Ronden

  G              13:02         51,3 km         9 Ronden

  F2             14:35         57,0 km       10 Ronden

  F1             14:37         57,0 km       10 Ronden 

  E en E+     16:10         62,7 km       11 Ronden

  C D           16:12          62,7 km       11 Ronden

  03-05-2007 om 10:03 geschreven door kenny


  02-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 02/05/2007

  KRISTOF GODDAERT MET TE VEEL PECH IN RONDE VAN VLAANDEREN

   

  kristof Goddaert 07


  Kristof Goddaert
  (Bodysol Jong Vlaanderen) uit Sint-Gillis werd 20ste in de Ronde Van Vlaanderen en hij vond dat hij met die uitslag niet kan en mag tevreden zijn!  “Nochtans die 20ste plaats kwam er niet doordat ik fouten heb gemaakt maar is wel  grotendeels het gevolg van veel pech! Tussen de eerste en tweede beklimming moest ik al van wiel veranderen na wielbreuk. Dan ben ik verder in de wedstrijd op een cruciaal punt nog eens lek gereden!”

  En dat was nog niet alles want toen Kristof in volle finale  in de laatste ronde aan een remonte was begonnen, had hij af te rekenen met een tweede lekke band.

  “Op dat moment reed ik 16de met uitzicht op een groepje voor mij! Op die lekke band ben ik tenslotte naar finish gereden en werd ik nog door een groepje bijgehaald.”

  De Ronde van Vlaanderen is en blijft toch wel een bijzondere koers. Dat is ook de mening van de Waaslander. ”De wedstrijd op zich is heel mooi en zwaar. De sterkste renners komen naar boven maar naar mijn mening waren er té veel deelnemers. De buitenlanders waren sterk en het is goed dat die er bij zijn dat brengt de race op een hoger niveau.”

   

  Kristof Goddaert rijdt zondag 6 mei het Provinciaal Kampioenschap in Oosterzele met start om 10u voor 156 km of 12 ronden van 123 km. 

  Verder rijdt hij op donderdag 17mei Hasselt – Spa – Hasselt en dan komt eind mei de Ronde van België met de profs er aan.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  02-05-2007 om 22:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRIE DAGEN KOERSEN TE SINAAI-DUIZEND APPELS HET KOMENDE WEEKEND

  KOMEND WEEKEND VIJF KOERSEN OP DRIE DAGEN TE SINAAI-DUIZEND  APPELS

   

  Het is weer mei, dus zijn er ook de wielerwedstrijden te Sinaai aan het Wijnveld of Duizend Appels. Het “Koninklijk Sport-en Feestcomité Duizend Appels”, is zowat de link tussen de gemeenten Sinaai, Belsele en Waasmunster. Reeds op vrijdagavond wordt de kermis geopend maar voor de wielersport is het tijd op Zaterdag 5 Mei met de “Lady’s Day” of wedstrijden voor  dames Jeugd nieuwelingen en juniores en elite. Vorig jaar waren er uitzonderlijk geen dameskoersen aan het Wijnveld en zo kregen de nieuwelingen hun kans, wedstrijd toen gewonnen door Laurens Coucke.

  De jeugd begint al om 14u met de 12de Ereprijs Assurance Poppe bvba en 8ste Grote Prijs Drankencentrale Kris Boelens. De afstand is 56 km of 7 ronden.

  De Dames Elite starten om 16.15 u en dat is dan de 6de Ereprijs Sanitair Willy Roels en 4de Grote Prijs Ceremonieën Huis Jozef.De dames rijden 88 km verdeeld over 11 ronden van 8 km.

  Zaterdag 5 mei rijden de nieuwelingen hun wedstrijd in Buggenhout waar de inschrijving plaats vindt in Café Den Belg in de Varentstraat 2. De start wordt gegeven om 15u voor 70 km of 14 ronden van 5 km.

   

  Zondag 6 Mei is het de beurt aan de Juniores om zich te tonen. Zij starten om 15u  voor 12 ronden of 86 km. Het is de 7de Ereprijs Kleding Meirte of Grote Prijs i.m. Jozef Vandermeulen en 2de Grote Prijs Immo Apex.

  Vorig jaar werd de junioreskoers gewonnen door Nicky De Wit uit Lokeren.

   

  Deze zondag 6 mei staat ook in het teken van “Het Kampioenschap van Duizend Appels voor inwoners”. Let op, deze wedstrijd staat ook open voor clubleden van de wielertoeristenclubs van Belsele, Sinaai, Waasmunster en Sint-Niklaas. In de categorie A zijn er deelnemers van 18 tot 40 jaar en in de categorie B starten zijn vanaf 41 jaar. Bij de inschrijving dient wel de identiteitskaart én de clublidkaart voorgelegd.

  De eerste start wordt gegeven om 18u

   

  Op Maandag 7 Mei om 15u start dan weer de traditionele wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften. Het is de 4de Ereprijs Elektriciteitswerken Van Hese-i.m. Patrick Ongena of de 5de Grote Prijs Boekhoudkantoor Secrefisc. De afstand is 112 km of 14 ronden van 8 km. Vorig jaar waren er 52 deelnemers en de zege was voor de Lithouwer van het Jan Snel Team, Darius Strole.  


  SINAAI mei 06 strole bew

  FOTO: Wie volgt maandag Darius Strole op aan Duizend Appels?

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  02-05-2007 om 22:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/05/2007
  Proficiat aan GIJS VAN HOECKE uit Zaffelare met zijn 3° Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!!

  DINSDAG 01/05/2007 - BORNEM (A) - Dames Elite - 63 Km - 01h41min
  Aantal deelneemsters : 43
  1. Marlijn Binnendijk
  7. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 45"
  14. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
  29. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)

  01/05/2007 - HARCHIES - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h31min
  Aantal deelnemers : 121
  1. Adam Gawlik (Pol)
  2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 11"
  19. Nico Debaes uit Desselgen (CLC-Team Ingelmunster) op 2'00"

  01/05/2007 - GLABBEEK (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 116,8 Km - 02h45min
  Aantal deelnemers : 120
  1. Kurt Van Goidsenhoven
  23. Thibault Koppen uit Beveren (KSV-Deerlijk)

  01/05/2007 - HALLE (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 116 Km -
  Aantal deelnemers : 161
  1. Davy Van Damme
  14. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  32. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  46. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden)
  64. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  75. Tim Caluwaert uit Beveren (Wielerteam Atom)
  88. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco C.T)
  112. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
  116. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
  129. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)

  01/05/2007 - VELDEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 118,8 Km - 02h43min
  Aantal deelnemers :
  1. Mario Willems
  50. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)

  01/05/2007 - 1 MEIPRIJS - EREPRIJS VICTOR DE BRUYNE (A) - Men Elite 1.2 UCI - 183,7 Km
  Aantal deelnemers :
  1. Wouter Mol
  5. Jarno Van Mingeroet uit Dendermonde (Jartazi)
  39. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo)
  80. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  87. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)

  01/05/2007 - KORTESSEM (LB) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h41min
  Aantal deelnemers : 149
  1. Bjorn Hoeben

  01/05/207 - MERCHTEM PEIZEGEM (VB) - Juniores - 80 Km - 02h03min
  Aantal deelnemers : 53
  1. Pieter Van Echelpoel
  18. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  24. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)

  01/05/2007 - NINOVE (O) - Juniores - 57 Km - 01h32min
  Aantal deelnemers :
  1. Nick Nieuwdorp
  14. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)

  01/05/2007 - HOBOKEN (A) - Juniores - 117,7 Km
  Aantal deelnemers :
  1. Wouter Wippert
  13. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  28. Simon Laureys uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  36. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  48. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  49. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  62. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  70. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)

  01/05/2007 - ZONNEBEKE (W) - Juniores - 93,8 Km - 02h30min
  Aantal deelnemers :
  1. Jochen Debever

  01/05/2007 - GULLEGEM (W) - Juniores - 93,5 Km - 02h25min
  Aantal deelnemers :
  1. Brian Ligneel

  01/05/2007 - BORNEM (A) - Nieuwelingen - 45 Km - 01h12min
  Aantal deelnemers : 39
  1. GIJS VAN HOECKE uit Zaffelare (C.T.Menen)
  6. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen) op 1'28"
  11. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen)
  16. Kenny Goossensuit Sinaai (Hudiko Waasland)
   

  01/05/2007 - LEMBEKE (O) - Nieuwelingen - 68 Km - 01h42min
  Aantal deelnemers : 70
  1. Sean Van De Waeter
  11. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen) op 35"
  18. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 1'25"
  23. Jonas De Vijlder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf) op 3'05"
  24. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  27. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  28. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  32. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  33. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T)
  38. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)

  01/05/2007 - GISTEL (W) - Nieuwelingen - 64 Km - 01h36min
  Aantal deelnemers : 53
  1. Yannick Qualy

  01/05/2007 - RAMSEL-HERSELT (A) - Nieuwelingen - 69,7 Km - 01h50min
  Aantal deelnemers :
  1. Brennen Van Velthoven

  02-05-2007 om 21:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/05/2007

  BODYSOL-LOTTO CT MENEN BEHEERST NIEUWELINGENCRITERIUM TE BORNEM.

   

  BORNEM 1.5.7 kus gijs

  Foto : De kus voor Gijs Van Hoecke nadat hij op 1 mei won in Bornem

  Bij de nieuwelingen in Bornem onderstreepte Bodysol-Lotto CT Menen nog maar eens dat het een sterk team heeft. Met de armen in elkaar geslagen reden Gijs Van Hoecke (Zaffelare) en zijn clubmakker Jens Demonie uit Oostnieuwkerke over de streep. Maar vermits het voorwiel van de Waaslander eerst was, mocht Gijs zijn 3de zege van het seizoen noteren.

  Nog twee Bodysollers klasseerden zich vooraan: Elie Vandenbulcke als 4de en Moreno De Pauw als 6de, Jeffrey Herrebaut was 11de. Dat is niet moeilijk om te begrijpen want het is daar de thuishaven van Lotto. De ganse ploeg nieuwelingen was er om het criterium te rijden. Met 7 Bodysollers bij de eerste 11 was het een geslaagd optreden van de ploeg.

   

  Van in de start werd er duchtig aangevallen op het extreem bochtig parcours in de kleine straatjes in het centrum. Het was in de vierde ronde dat voor het eerst een voorsprong kon genoteerd worden en die kwam van Gijs Van Hoecke. Een halve ronde later kreeg hij steun van ploegmaat Jeffrey Herrebaut en Joeri Stallaert. Niet voor lang echter, want het draaide niet echt lekker rond. Daarom dat Gijs enkele rondjes later alleen weg wipte.

  De twee gelosten werden bijgehaald door een drietal waarvan opnieuw 2 Bodysollers met Moreno De Pauw en kersvers West-Vlaams Kampioen Jens Demonie. Ondertussen bleef Van Hoecke maar rondjes draaien met een voorsprong van 12 seconden. Dan waagde Jens Demonie toch de sprong en na hard werken sloot hij aan bij vluchter Gijs Van Hoecke. Twee leiders. Twee sterke jongens.

  Mede door het afstoppingswerk achter hen, kunnen de twee tot meer dan één minuut uitlopen.

  Tot een echte sprint komt het dus niet tussen de twee ploegmaten. Moreno eindigt 6de, Jeffrey 11de. trouwens 3 andere toptienplaatsen worden ingenomen door zusterploeg Predictor-lotto.

  In bijlage nog een foto van de finish, Gijs en Jens Demonie hand in hand over de streep.

  BORNEM aankomst Gijs en jens bew

  FOTO: Gijs Van Hoecke en Jens Demonie in West-Vlaamse kampioenentrui, hand in hand over de meet.

   

  Bij de DAMES was het de Nederlandse Marlijn Binnendijk uit Alkmaar die won.

  Natasja Nobels moest de strijd staken wegens klachten in de rug. Ze had wel een nieuwe fiets gekregen een week geleden, maar ze is toch met haar oude fiets gestart in dit criterium met draaien en keren.

  Ilse Fiers was ook van de partij maar is uit koers genomen samen met Caroline Van Peteghem wegens gedubbeld.

  Toevoeging wedstrijdverslag door Cindy Vandermeulen uit Stekene (benelux team)

  In totaal zijn de Dames Elite gestart met 43 rensters te Bornem.

  Vanaf het begin ging het razendsnel. Het was een parcours van 1,8 Km en de dames moesten 35 ronden afleggen. Het was veel draaien en keren en steeds optrekken.  De eerste 5 ronden waren er toch al een 15 tal rensters die de groep moesten lossen.  "Ikzelf heb nog een paar rondjes langer kunnen volhouden maar dan was het ook wel genoeg voor mij.  Door het vele optrek werk kon ik nog weinig recupereren.  Ik heb dan nog met 2 ploegmaats aan het ronddraaien geweest en daardoor hebben we nog een aantal rensters kunnen oprapen.  Na een uur koers werden we gedubbeld door het peloton en moest ik de koers verlaten", aldus Cindy 

  Uiteindelijk werd Cindy nog 29 ste in de uitslag.

  De wedstrijd werd gewonnen door een Nederlandse van het AA cycling team door Marlijn Binnendijk.

  De volgende wedstrijd van Cindy Vandermeulen is nu zaterdag in Sinaai.

  Bornem 017

  Foto : Cindy Vandermeulen in rood-witte tenue van het Benelux-Team

  Valentijn Martens (Stekene) reed op 1 mei met het Hudiko Wielerteam Waasland de interclub voor juniores in Hoboken. Samen met de andere ploeggenoten heeft hij zich getoond. Hudiko ploeggenoot Simon Laureys (Lokeren) zat mee in de achtervolgende groep na twee leiders en vier achtervolgers.

  De pelotonsprint voor rond de  30ste plaats, werd gewonnen door Valentijn Martens nadat hij perfect gelanceerd werd door Hudiko ploeggenoot Timothy Vergeylen (Zele). Ook alle andere Hudiko ploegmakkers Sean Durinck  (Hamme) , Tom Michils (Moerbeke)  en Dieter Van Der Stock (Hamme)  zaten mee in dat peloton.

  Eerstejaars nieuweling Jonas De Permentier (Sinaai) van AVIA CT reed een goed Provinciaal Kampioenschap in Iddergem. Hij werd 7de.

  “Van in de eerste ronde mochten twee renners zomaar wegrijden en meer dan 3 minuten nemen. Maar daarna lieten de favorieten niks meer begaan.Tot de laatste ronde er toch nog twee van onder muisden. Ik kon mij toch nog heel goed plaatsen voor de spurt waarin ik derde en zo toch tevreden naar huis mocht.”

  Op 1 mei koerste Jonas in Lembeke waar het met die strakke wind heel lastig rijden was. Er werden dan ook heel veel opgaven genoteerd.”Ik zelf  kon me daar heel goed van voor houden tot de koers echt open brak en ik de sterkere mannen ook moest laten rijden. Ik eindigde zo in de groep maar niet meer in de prijzen.”

  Zondag 6 mei rijdt Jonas De Permentier met het Avia Team de 20ste Herman Vanspringels Diamond in Nieuwmoer-Kalmthout.  Dat is een wedstrijd van 73,4 km.  Bron : FLOR VAN DE VELDE EN KENNY JANSSENS

  02-05-2007 om 19:28 geschreven door kenny


  01-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE ZEVENEKEN VAN DINSDAG 01/05/2007
  DINSDAG 01/05/2007 - ZEVENEKEN - W.A.O.D.
  CATG. A / B (78 deelnemers)
  1. Mario Auwers winnaar A
  2. Frederik Ghyselen winnaar B
  6. Koen Heyrman uit Bazel (B4)
  10. Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A5)
  11. Nikola Lion uit St.Niklaas (A6)
  26. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B16)

  CATG. C / D
  1. Walter De Veerman winnaar C
  2. Frank Suys winnaar D
  9. Danny Smet uit Temse (C6)
  13. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C9)

  CATG. E / E+
  1. Andrew Donaldson (GB) winnaar E
  4. Martin Vennincx winnaar E+
  11. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+5)
  20. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E14)

  CATG. F1
  1. Theo Coudyzer
  3. Adrien Maes uit Melsele
  4. Karel Andries uit Schoten
  10. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  11. Freddy De Blick uit Beveren

  01-05-2007 om 22:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/05/2007

  Dinsdag 1 mei koers te Kapellen-Glabbeek , 16 ronden over een vrij golvend tot klimmend parcours met een strakke wind die steeds in het nadeel leek te staan.

  120 renners (Elite zonder Contract en Beloften)namen om 15u00 de start voor en lastige wedstrijd met een eenvoudig verhaal.

  Cedric van Lommel trok reeds in de tweede ronde door en kreeg in twee schuifjes 11 renners mee in de aanval (Van Goidsenhoven Kurt, Brammeier Matthew, Armee Sander, Driesen Tony, Dierickx Danny, Dierickx Kurt, Van Nuffelen Samuel, Daelmans Arne, Heraly Pierre, Van den Brande Kay en Goossens Bert).

  In de vijfde ronde kwam er een tegenreactie met een twintigtal renners met ondermeer Thibault Koppen uit Beveren, Gert Dockx en Verschueren Bart.

  De koplopers verstonden elkaar evenwel zeer goed en liepen tot 2'00" uit. In de achtervolgende groep zaten te veel zweetdieven zodat zij op geen enkel moment de leiders konden  bedreigen.

  Uit de achtergrond dienden zij evenwel niks meer te vrezen omdat het peloton vrij snel uit koers genomen werd. Cedric Koppen uit Beveren werd als 35ste afgevlagd.

  De wedstrijd vooraan verliep verder in alle eenvoud , één versnelling volstond om de kopgroep van twaalf op te splitsen in drie groepjes van vier. Van het eerste groepje wist Kurt Van Goidsenhoven zich de laatste ronde af te scheiden om verdiend de overwinning op te eisen.

  De groep van Thibault Koppen diende te sprinten voor de dertiende plaats. Omdat Thibault niet echt zuinig gereden had (veel kopwerk verricht en een paar keer onverstandig gedemarreerd) drong hij in de sprint niet echt aan en werd aldus 23ste.

  Voor Thibault toch een bewijs van een stijgende conditie want het waren vooral rijpere renners die vandaag de dienst uitmaakten en anderzijds dienden verschillende gerenommeerde namen vroegtijdig de strijd te staken.

  Met dank aan Alain Koppen

  01-05-2007 om 21:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/05/2007

  Davy Staes (Sint-Niklaas) van Josan Mercedes, blijft het goed doen en klasseert zich meestal vooraan. In Zulzeke werd hij in de junioreskoers 6de en eigenlijk kon het nog beter! 

  “Van de eerste ronde probeerde ik het verschil te maken maar ze lieten niet begaan want elke keer reageerden ze meteen. Ik voelde wel dat de benen precies niet zo goed waren.Ik besloot me dan maar kalm te houden in het peloton en keek de kat gewoon uit de boom.Iets over halverwege koers ben ik beginnen meekoersen en reed dan ook zo goed als alleen naar de koplopers die met een man of 8 waren, denk ik. Net voor de aansluiting wachtte ik op een groepje dat achter mij ook naar de koplopers probeerde te rijden.”

  Zo kwamen ze voorop met een 15 man. Een Lithouwer reed voorop. Vanaf dat we aansluiting kregen reed Davy op het klimmetje meteen van op kop weg en probeerde alleen naar die Blekevicius te rijden. Hij bleef hier een ronde rijden en kreeg dan het gezelschap van de sterke Nederlander Sander Stiegelis,die al van het begin in de kopgroep zat. 

  Davy: “Samen probeerden we naar de Lithouwer te rijden maar ik voelde dat ik diep aan het gaan was, wat normaal was want ik was toch al een paar ronden uit het peloton zo goed als alleen naar de kopgroep gereden en dan meteen terug naar de Lithouwer proberen rijden. Zonder enige recuperatie op een toch redelijk lastig parcours. Ik liet Stiegelis rijden en besloot om er op men eigen tempo naartoe te rijden.”

  Stiegelis reed tot bij Blekevicius en Davy volgde daar achter. Hij kreeg het gezelschap van 2 bodysol renners  Paquet en Heyse en Stijn Breye.

  “We draaiden rond maar Heyse sloeg wel af en toe zijn beurt over.De laatste ronde nam hij bijna niet meer over.In de sprint voor de derde plaats zette Paquet al heel vroeg aan. Ik zat in zijn wiel maar maakte de fout door er tot driekeer over te willen gaan maar telkens moest ik terug in het wiel doordat het nog te ver was tot de aankomst. Toen ik er voor de derde keer over wou viel ik op 100m stil en toen kwam Heyse, die blijkbaar lang genoeg wachtte en de sprint goed inschatte, over mij met Paquet Breye in zijn wiel.”

  Zo werd Staes spijtig genoeg laatste in de sprint van het viertal. Stiegelis won voor zijn gezel Blekevicius.

  Staes:”Moest ik het wat slimmer aangepakt hebben kon ik wel deze sprint winnen denk ik. Ik ben toch tevreden van de wedstrijd want het was er wel lastig.”

  Bij de volgende wedstrijden die voor Davy Staes belangrijk zijn staat het PK op 13 mei in Bavegem aangestipt. Hij denkt ook aan het BK waarin hij goed wil presteren .

  ”Hoewel het laatste toch altijd een rare koers is en het parcours zeker niet in mijn voordeel is. Maar ik zal er zeker het beste van proberen maken.”

   

  Steven Smet (Sint-Pauwels) van Hudiko reed dinsdag in Bornem in het criterium.

  “ Na het niet al te beste PK in Iddergem had ik mijn zinnen gezet op deze koers. Bij de start stond ik achteraan en raakte niet direct in de klikpedaal waardoor ik achterop belandde. Door de smalle baantjes was het niet evident op te schuiven. Toen we de meet weer passeerden, mochten we voluit gaan, de koers werd opengetrokken en het peloton hing op een lint. Ik trachtte nog op te schuiven maar dit lukte niet.”

  In de 2e ronde nam een renner voor hem dan een bocht verkeerd waardoor Steven zijn bocht ook verkeerd nam en uit het klikpedaal moest. Hij probeerde nog terug te keren naar het peloton maar tevergeefs. Het lukte niet.

  “ Ik heb dus maar helft van de koers kunnen rijden en ben niet tevreden over het resultaat. Maar ik laat me niet ontmoedigen en zaterdag zal ik er weer staan in Buggenhout”, aldus Steven Smet.

   

  Laurens Coucke (Sint-Gillis) van Hoop op Zegen heeft andermaal dikke pech. In de junioreskoers te Berlare op 1 mei, kwam hij in de 6de ronde ten val. Dat bracht een ritje mee naar het ziekenhuis waar werd vastgesteld dat hij een gebroken vinger had en heel wat vierkante centimeters schaafwonden. Hoe lang de snelle spurter buiten strijd is, was nog niet gekend.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  01-05-2007 om 20:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/05/2007

  NA VEEL PECH, EERSTE ZEGE VOOR ANTHONY VAN DEN BERGHE

   

  Anthony Vandenberghe


  Tot zijn eerste zege in Hoeilaart was het seizoen voor Anthony Van den Berghe (Sinaai) van Davo nog niet zo goed geweest. Vooral door ziekte en pech ging het verkeerd. In zijn eerste koers, Brussel-Opwijk, kwam hij ten val, daarna reed hij sterk in Wanzele bij de profs maar kort daarop moest hij afzeggen voor de Kattekoers door ziekte, waarschijnlijk een virus want het bleef zes weken in zijn lichaam hangen. Daar tussen kon hij drie weken niet koersen door griep en bronchitis.

  “Pas van vorig weekend ben ik terug begonnen in Herfelingen met een 6de plaats en nu dan een 1ste te Hoeilaart. Ik had dit totaal niet verwacht ook omdat ik pas een week gestopt ben met antibiotica te nemen. “

  Over zijn winst in Hoeilaart:” Van in de tweede ronde was ik met 4 voorop tot halfkoers want dan zijn er nog 5 bijgekomen. Ik had totaal niet het gevoel van te kunnen winnen maar ben op twee ronden van het einde beginnen aanvallen op de twee hellingen die in elk van de zestien ronden lagen. Zo ben ik dan op 7 km van het einde weggeraakt en met ongeveer 30" voorsprong toegekomen.”

  Na de 1 Mei-Prijs van Hoboken volgt dan zondag 6 mei het PK in Oosterzele. Daarna rijdt hij waarschijnlijk het “Circuit de Wallonie”. Hij denkt ook niet te zullen starten in Sinaai maandag a.s.

  Anthony besloot: “Het is duidelijk dat ik terug veel versterkt ben en hopelijk kan ik dat dit seizoen zo verderzetten.”

  Bron : FLOR VAN DE VELDE 

  01-05-2007 om 19:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 01/05/2007

  Marnix Van der Sijpt (Stekene) van Hudiko, vond dat het PK (nieuwelingen jaar 1992) maar op een smal parcours werd gereden. Maar met zijn 6de plaats was hij wel tevreden. Hij was daarmee ook de beste Waaslander.

  “In de derde rond reden er twee weg maar omdat het geen bekende waren, ging ik er niet achter. Ik had gerekend op een massasprint maar het liep helemaal anders. In de loop van de wedstrijd was ik wel eens even in de tegenaanval gereden met twee andere maar die losten en zo stond ik er alleen voor.Ik werd terug bijgehaald.”

  Marnix kon zo nog alleen rekenen op de sprint in het peloton en daarin werd hij tweede of 6de in de uitslag.

   

   

  ROBBY DE BOCK OP ZEGETOCHT IN SERAING

   

  Mountainbiker Robby De Bock (Melsele) had voor vorig weekend een Bundesligarit in Sundern-Hagen gepland om te gaan rijden. Omdat het gevoel op training vorige week allesbehalve goed was, twijfelde hij en besloot die topkoers niet te gaan rijden. Zijn filosofie: “ Ofwel rijd ik op hoog niveau als ik er mentaal naar uitkijk, ofwel doe ik beter niks!”
  Hij was dan maar zinnens naar Langdorp een toertocht te gaan rijden maar op het laatste moment besloot hij toch maar naar Seraing te reizen. Trouwens, in Langdorp zou het toch alleen maar “vlammen” worden.

  Eens Seraing verkend, vond hij daar een pracht van een circuit: technisch klimmen én afdalen.
  Robby:
  “Zoals verwacht geen klinkende namen bij de beloften aan de start. Een minuut na de elites dook ik als derde de afdaling in. De eerste twee gingen echt hard maar na een halve ronde kwam ik toch op kop te liggen. Op de technische zones werd vaak verschil gemaakt tussen nét niet, of nét wel op de fiets te kunnen blijven. Na een ronde had ik dan ook 30" voorsprong.
  De volgende drie ronden gingen goed, ik haalde veel elites in en kwam zo op een derde plaats scratch te liggen. Vanaf half koers was het verschil duidelijk gemaakt en reed ik op eigen tempo verder.”
  Na twee uur koers was de eerste overwinning van het jaar voor Robby binnen!

  “Het parcours was overweldigend, alweer écht biken en ik vraag me dan ook af of ik volgende week zal starten in een vlakke Flanders cup.”

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  01-05-2007 om 19:30 geschreven door kenny


  30-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 30/04/2007

  WAT EEN PECH VOOR JIMMY SEGERS !!!!!

   

  segers jimmy geen PK bew


  Op het PK beleefde nieuweling Jimmy Segers uit Sint-Gillis van Hoop op Zegen Beveren, een avontuur dat bijna als ongeloofwaardig voorkomt. Ex-renner en begeleider van Jimmy, Dimitri Van Puyvelde beleefde het avontuur ter plaatse in Iddergem mee en vertelt:

  “Bij de opstelling vóór de start was er controle van de versnellingsapparatuur.  Na die controle zette Jimmy zijn versnelling weer op het gewenste verzet om deftig de start te kunnen nemen maar net op dat ogenblik sprong de kabel van de versnelling aan het stuur los. Onbegrijpelijk want zolang ik naar de koers ga heb ik dat nog nooit gezien. Hij was zelfs maar pas vervangen. Fabrieksfout zeker?”

  Er moest dus dringend iets gebeuren en Dimitri wipte over de afsluiting om de renner te troosten en om naar een oplossing te zoeken. Nog vijf minuten bleven over voor de start.

  Dimitri:” Ik ben naar alle neutrale wagens gelopen, er waren er drie in koers, maar die hadden dit materiaal niet bij , wel fietsen maar omdat dit clubfietsen waren kon Jimmy hier geen gebruik van maken.”

  Dat begreep Van Puyvelde niet want een neutrale wagen werkt voor iedereen.

  Volgens supporteres nummer 1, Silke Verleyen, zei de mecanicien uit de neutrale wagen, dat de koersschoenen niet pasten op de plaatjes.

  Daarna kregen hij en de renner én de supporters die waren meegekomen,nog een slag in het gelaat toen de koersleiding meldde dat er niet zou gewacht worden met de start.

  Dimitri Van Puyvelde besloot: “ Dat was dan het einde van de 0 km durende koers van Jimmy. Ik ben fel ontgoocheld over de functie van neutrale wagen.”  

  En de sympathieke Jimmy Segers was vooral ontgoocheld over de eventuele gemiste kans om een mooi resultaat te kunnen neerzetten in deze toch wel heel belangrijke wedstrijd. Vooral omdat zij met Hoop op Zegen geen interclubs kunnen rijden.

  Het wordt tijd dat Jimmy Segers wat meer geluk krijgt. Silke Verleyen zei: “Tegenwoordig is hij bijna altijd de pechvogel.In Kemzeke dacht hij dat hij aankwam en was het nog een ronde. Op de koers in Beveren viel hij en had hij een zware kwetsuur aan de elleboog en dan nu op het PK niet kunnen starten.”

  Kristof Dhollander (Stekene), de belofte van Hoop op Zegen, reed zondag in Ekeren een voortreffelijke wedstrijd. Het ziet er naar uit dat zijn overgang naar van junior naar belofte zo goed als verteerd is.

  Hij reed zoals gewoonlijk drievierden van de koers achteraan. Op vijf ronden van het einde kwam hij plots alleen achter de kopgroep van vier, met o.a Guy Smet bij gereden. Een eindje verder kwamen er eerst drie en  daarna nog eens zes man bij.

  D'Hollander bleef zeer goed mee rijden tot er in de laatste ronde nog zeven renners naar de kopgroep reden. Kristof kon nog net voor de eerste achtervolgers uitblijven en werd zo 14de.

  Een goed resultaat voor deze eerstejaars belofte van Hoop op Zegen.

  DHOLLANDER KR bew 30.4

  Foto : Kristof D'Hollander
   

  Jonas Van Buynder (Temse) van Hoboken WAC reed in Everbeek-Boven een junioreswedstrijd. Hij eindigde er 22ste. Voor Jonas beginnen nu toch wat betere tijden na een slechte seizoensstart, want in zijn conditie is een progressie waar te nemen. Het was knokken om er te komen nadat hij eigenlijk ook geen al te beste seizoensvoorbereiding kende.

  “Spijtig genoeg was dit parcours in Everbeek-Boven nog iets te zwaar voor mij op dit moment. Er zat een zeer steill klimmetje en dát was iets te zwaar. Op 1 mei ga ik wijselijk niet koersen en een week zeer zwaar en op souplesse en snelheid trainen wat ik mis duidelijk nog. Hopelijk is alles in zijn plooi binnen een week of twee, drie”, zo besloot de WAC-renner.

  VAN BUYNDER JONAS bew.

  Foto : JONAS VAN BUYNDER

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  30-04-2007 om 21:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAASLANDSE MOUNTAINBIKERS WINNEN TE SERAING VAN ZONDAG 29/04/2007

  Waasland boven in Seraing bij de mountainbikers
   
  Op enkele kilometers van de aankomst van L-B-L toonden enkele Wase mountainbikers hun kunnen. in de vierde wedstrijd van de Waalse TJV-cup. Op een ronduit schitterende omloop wisten zij met 3 overwinningen en 4 podiumplaatsen huiswaarts te keren. De mooiste overwinning kwam van Robby De Bock die eerst zinnens was om een weekend over te slaan omdat hij een moeilijke week achter de rug had.

  De ervaringrijke Patrick Meersschaert daarover :

  “Omdat ik wist welke rondetijden Robby in Houffalize had neergezet en omdat de omloop veel gelijkenissen vertoonde heb ik hem toch kunnen overhalen om naar Seraing af te zakken. En met succes: reeds van in de eerst ronde reed hij weg van de andere beloften om met 2 minuten voorsprong te eindigen. Scratch haalde hij de 2de tijd.” 

  In dezelfde wedstrijd werd Julien De Braeckeleer uit Temse 3de. Een plaatsje dichter zat er wellicht in want in de voorlaatste ronde moest hij de Waal Thomas Achouri laten gaan toen hij lek reed.
  Bij de nieuwelingen had Gian-Marco De Kindt uit Stekene een lastige klant aan Bart De Vacht die slechts plooide in de allerlaatste ronde. Gian-Marco, die eveneens over een ruime technische bagage beschikt, moet nu gemotiveerd zijn om het eindklassement in de mooie cup te behalen.

  Fabrice Mels uit Sinaai kwam in de eerste ronde ten val waarbij hij zich lichtjes verzeerde, maar zette toch door en eindigde fraai 6de. De uithouding is er, nu moet nog wat gewerkt worden aan de explosiviteit.

  Mathy Van Hove uit Sint-Gillis moest in de derde ronde met kettingproblemen opgeven.
  Bij de masters verliep voor Patrick Meersschaert de wedstrijd vlot, alhoewel hij bij de zware inspanningen toch nog de gevolgen van zijn val in Houffalize voelde. Scratch behaalde Patrick de vierde tijd tussen elites en beloften en dat was goed voor een derde overwinning bij de masters dit seizoen en dat op vijf wedstrijden die hij reed.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  30-04-2007 om 21:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJDRIT NIET RENNERS TTC RONDE 2007 VAN ZONDAG 29/04/2007
  Proficiat aan FREDDY VAN CAMP uit Stekene met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!!

  ZONDAG 29/04/2007 - PROSPERPOLDER (DOEL) - TTC RONDE 2007
  RIT 1 - TIJDRIT 5,7 Km - NIET RENNERS


  1. Freddy Van Camp 8’00”     42,75 Km/h
  2. Guido Spanoghe            8’02”     42,57 Km/h
  3. Peter Dierks                   8’04”     42,40 Km/h
  4. Kenny Janssens              8’07”     42,14 Km/h
  5. Luc Staes                        8’18”     41,20 Km/h
  6. Ringo Van Den Hende   8’19”     41,12 Km/h
  7. Joachim Chielens            8’21”     40,96 Km/h
  8. Patrick De Beule             8’23”     40,80 Km/h
  8. Rudi Noppe                     8’23”     40,80 Km/h
  10. Bart Provost                   8’24”     40,71 Km/h
  10. Eric Michiels                 8’24”      40,71 Km/h
  10. Alain Adriaenssens        8’24”      40,71 Km/h
  13. Stefaan Van Gaever       8’26”      40,55 Km/h
  14. Jan Smet                         8’27”      40,47 Km/h
  15. Johan Van Hiel               8’29”      40,31 Km/h
  16. Urbain Bressinck            8’30”      40,24 Km/h
  17. Lieven Soens                  8’31”      40,16 Km/h
  18. Dirk Bressinckx              8’32”      40,08 Km/h
  18. Wim Lagae                      8’32”     40,08 Km/h
  20. Gino Verberckmoes        8’33”      40,00 Km/h
  20. Dieter De Craene            8’33”      40,00 Km/h
  22. Hans Vergauwen             8’34”      39,92 Km/h

  30-04-2007 om 20:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG NIET-RENNERS TTC-RONDE 2007 VAN ZONDAG 29/04/2007

  Eerste zege van KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht in de Catg. Niet Renners.

  ZONDAG 29/04/2007 - UITSLAG NIET-RENNERS – PROSPERPOLDER (DOEL)

  2° RIT – TTC-RONDE - 57 Km

  Aantal deelnemers : 41

  1. KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht

  2. Patrick De Beule uit Nieuwkerken

  3. Joachim Chielens

  4. Dirk Bryssinckx uit Melsele

  5. Dirk Mathijs uit Gentbrugge

  6. Dirk Mertens

  7. Dieter De Craene

  8. Guido Spanoghe uit Lokeren

  9. Jan Smet uit  Zwijndrecht

  10. Gino Verberckmoes uit Sinaai

  10b. Johan Van Hiel

  11. Peter Van Goethem uit Nieuwkerken

  12. Pieter Van Hulle

  13. Lieven Soens

  14. Philip Smet uit Nieuwkerken

  15. Ringo Van Den Hende uit De Klinge

  16. Franky De Fijn uit St.Niklaas

  17. Geert Baeckelandt

  18. Alain Adriaenssens uit Tielrode

  19. Wim Lagae uit Temse

  20. Luc Staes uit Haasdonk

  Kenny Janssens (Prosper)01
  Foto : Winnaar Kenny Janssens in het blauw met in zijn wiel Dirk Bryssinckx.
  Patrick De Beule (Prosper)_900x500
  Foto : Vooraan Patrick De Beule die tweede werd.

  P.S. Valpartij bij de Niet-Renners met Freddy Van Camp die eerder op de dag de tijdrit had gewonnen , Luc Staes , Philip Van Goethem en ....
  Freddy vreesde voor een sleutelbeenbreuk maar Dr.Spanoghe Guido stelde Freddy gerust , morgen zal het ziekenhuis uitsluitsel geven.

  30-04-2007 om 20:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJDRIT TTC RONDE 2007 VAN ZONDAG 29/04/2007
  Proficiat aan KRIS VAN SEVEREN uit St.Niklaas met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!!

  ZONDAG 29/04/2007 - PROSPERPOLDER (DOEL) - TTC RONDE 2007
  RIT 1 - TIJDRIT 5,7 Km - RENNERS


  1. Kris Van Severen 7'38" 44,80 Km/h
  2. Sven Van Hoyweghen 7'46" 44,03 Km/h
  3. Koen Heyrman 7'47" 43,94 Km/h
  4. Robby De Roos 7'49" 43,75 Km/h
  5. Dirk De Pauw 7'51" 43,57 Km/h
  6. Chris Van Cleemput 7'55" 43,20 Km/h
  7. Franky Weemaes 8'00" 42,75 Km/h
  8. Kristof Verbraeken 8'01" 42,66 Km/h
  9. Sven Sterck 8'02" 42,57 Km/h
  10. Tim Vercauteren 8'06" 42,22 Km/h
  11. Wim Heyndrickx 8'07" 42,14 Km/h
  12. Peter Van Havere 8'09" 41,96 Km/h
  12. Alex Goossens 8'09" 41,96 Km/h
  14. Marc Borghgraef 8'15" 41,45 Km/h
  15. Ben Suyerbuyk 8'18" 41,20 Km/h
  15. Gino Van Broeck 8'18" 41,20 Km/h
  17. Mario Bolssens 8'20" 41,04 Km/h
  18. Danny Smet 8'26" 40,55 Km/h
  19. David De Kever 8'28" 40,39 Km/h
  20. Michaël Van De Casteele 8'32" 40,08 Km/h
  21. Johan De Rop 8'36" 39,77 Km/h
  22. Dirk Cleys 8'48" 38,86 Km/h
  23. Pascal Dobbelaer 8'50" 38,72 Km/h
  24. Rudi Rabout 8'52" 38,57 Km/h


  30-04-2007 om 20:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS TTC-RONDE 2007 VAN ZONDAG 29/04/2007

  Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn 2° Seizoenszege !!!

  ZONDAG 29/04/2007 - UITSLAG RENNERS – PROSPERPOLDER (DOEL)

  2° RIT – TTC-RONDE - 63 Km

  Aantal deelnemers : 24
  1. ROBBY DE ROOS uit Moerbeke

  2. Kristof Verbraeken uit Beveren

  3. Alex Goossens uit Vrasene

  4. Sven Van Hoyweghen

  5. Dirk Cleys uit Vrasene

  6. Franky Weemaes uit Beveren

  7. Dirk De Pauw uit Beveren

  8. Chris Van Cleemput uit Temse

  9. Tim Vercauteren uit Belsele

  10. Koen Heyrman uit Bazel

  11. Sven Sterck uit Moereke

  12. Kris Van Severen uit St.Niklaas

  13. Danny Smet uit Temse

  14. Wim Heyndrickx uit Vrasene

  15. Mario Bolssens uit Meerdonk

  16. Ben Suyerbuyk

  17. Peter Van Havere uit Burcht

  18. Michaël Van De Casteele uit Stekene

  19. Johan De Rop

  30-04-2007 om 20:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVENCIAAL KAMPIOENSCHAP NIEUWELINGEN ZONDAG 29/04/2007

  MORENO DE PAUW  VERTELT DE FILM VAN ZIJN PK

   

  En dag nadat hij werd gekroond tot Kampioen van Oost-Vlaanderen, beleefde Moreno De Pauw uit Sint-Pauwels het gebeuren nog eens en vertelde daarbij:

  “In het begin waren er 5 renners weg waaronder 2 ploegmaten.Half koers demarreerden Niels Reynvoet, Niels Wytinck en Laurens Poelman en ging ik direct mee. Gauw hadden we een mooi gaatje op het peloton en we kwamen bij de leiders, waar spijtig genoeg mijn ploegmaat, Andres Pieters plat viel.

  Een ronde later kwamen ook nog Francesco Van Compernolle en mijn ploegmaat Tim Van Speybroeck aansluiten.

  In de voorlaatste ronde hebben Glenn De Ridder en Tim Van Speybroek nog geprobeerd, maar het was altijd Niels Reynvoet die het gaatje dichtte. Dat was in mijn voordeel, want Niels is een rappe aan de meet, en was de topfavoriet.

  De laatste kilometer heb ik nog eens geprobeerd omdat ik me niet zegezeker voelde in de spurt. Maar het was weeral Reynvoet die het gat dicht reed.

  Ik zat in derde positie op 500 m van de meet en op 250 meter van de meet ben ik aangegaan en niet meer bedreigd.”

   

  Moreno was vorige woensdag al enthousiast over het parcours toen hij dat met de club ging verkennen. “Maar speciaal getraind voor het PK heb ik niet gedaan.”

  Eigenlijk voelde hij zijn kansen stijgen toen zijn grote concurrent Reynvoet alle gaten moest dichten op Moreno’s ploegmakkers.  “ Daardoor wist ik dat ik in de spurt kans zou maken” aldus De Pauw die het ook wel erg leuk vindt dat de titel bij Bodysol blijft, als opvolger van Gijs Van Hoecke. Zijn club heeft trouwens 4 provinciale titels behaald in andere provincies.

   

  Wat een prestatie van de Waaslander die nu al de hoop uitspreekt dat hij die trui de komende weken zal laten zien. En we weten wat dat betekent! Moreno rijdt volgende week de Beker van Vlaanderen in Kalmthout en daarna volgt een klassieker in het Nederlandse Borsele. De week daarop trekt hij met Bodysol-Lotto CT Menen voor vier dagen naar Denemarken.

   

  Het ziet er naar uit dat Moreno De Pauw zich heeft toegelegd op het verzamelen van titels. We vergeten immers niet dat hij de voorbije winter ook al vier Belgische titel op zijn naam liet zetten: omnium, 500m, achtervolging en ploegkoers(samen met Gijs Van Hoecke). En ook in 2005 mocht de burgemeester van Sin-Gillis-Waas hem al ontvangen na een Nationale titel op de piste.

  Moreno studeert handel in de Broedersschool te Sint-Niklaas en dat betekent dat ook hij weldra de schoolboeken extra zal moeten inkijken.


  PK PODIUM bew

  FOTO: Moreno De Pauw op het erepodium tussen Kenneth Van Compernolle en Niels Reynvoet

  GLENN DE RIDDER REED STERK PK


   

  DE RIDDER bew

  Met een 4de plaats kon Glenn De Ridder uit Stekene best tevreden zijn in het PK te Iddergem. Natuurlijk op het podium staan geeft toch nog steeds een kick. De Stekenenaar van Bodysol daarover:

  “Ik heb er niet naar toe geleefd en verwachtte niet echt veel, maar als het dan goed gaat in de koers begin je toch wel wat te verwachten en ik hoopte dan wel om op het podium te staan, wat dus juist niet lukte.”

  Voor Glenn ging het vrij snel in hert koersgebeuren en hij lag aan de basis: “Ik verwachtte dat de koers vroeg uit elkaar zou gaan, maar dacht niet dat ik zo vlug weg zou zijn. In de eerste ronde viel het peloton even stil en ik demarreerde. Er ging dan een viertal mee en zo bleven we dus voorop. Later kwamen er nog wel enkele terug uit de achtergrond en verloren we een tweetal door val en lekke band. Zodat we met zijn tienen overbleven.”

  Glenn De Ridder is een werker, een jongen waar het publiek altijd iets van ziet. Ook al was het PK vrij lastig hij was weer paraat. “Ik vond het heel lastig maar ik heb veel kop gedaan in het begin om de kloof te maken en dan meer naar het einde toe heb ik nog een aantal keer proberen aanvallen. Ik had echt een heel goede dag maar in de sprint kan ik het natuurlijk niet afwerken. En door mijn laatste aanvallen zat Moreno De Pauw in de ideale positie om zich te kunnen voorbereiden op de sprint tegen een toch snelle Reynvoet die het gat steeds moest dichten op mijn aanvallen.”

  Zo bekeken heeft Glenn toch ook een aandeel in de zege van De Pauw.

  Op 1 mei koerst Glenn in Lembeke, zondag in Nieuwmoer (Beker van Vlaanderen), zaterdag 12 mei in Vosseslag (tijdrit + rit /Beker van Vlaanderen) en de week nadien start de Ridley Tour (4-daagse).

  “Het is dus een zeer drukke mei-maand. Examens heb ik niet maar spijtig genoeg wel gewone toetsen maar daarvoor krijg ik geen halve dagen blokverlof!”  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  30-04-2007 om 20:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 30/04/2007

  Junior Dieter Van der Stock uit Hamme van Hudiko reed te Tollembeek op een van zijn meer favoriete omlopen, namelijk de selectieve. “Ik voelde me goed en woekerde iets te veel met de krachten. Reeds in de eerste ronde was ik er vandoor gegaan met een Waalse renner. Ik graaide wel de bergprijs mee in de tweede ronde, wat mij een bonus van 10 euro opleverde.”

  Er kwam versterking bij de twee leiders.  “Het was echter maar vaan één renner daar waar ik hoopte een man of 5 à 10 mee te krijgen. Even verderop waren we er dan ook aan voor de moeite en zette ik me wat in de buik van het peloton.”

  Dieter deed dan toch weer enkele pogingen. “Maar", aldus de Hammenaar, “ Die waren  soms niet echt verstandig zoals op mijn eentje een gat op een man of 5 proberen dichtrijden.”

  In de laatste ronde viel de beslissing en zijn ploegmaat Valentijn Martens was erbij. Verder reden er nog een paar mannen voor het peloton uit. Dieter zelf sprintte zich naar de 9de plaats in het peloton en de 22ste in de uitslag. Volgende week koerst hij te Sinaai.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  30-04-2007 om 20:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVENCIAAL KAMPIOENSCHAP NIEUWELINGEN VAN ZONDAG 29/04/2007

  STREEKRENNERS LATEN ZICH ZIEN OP HET PK DER TWEEDEJAARS

   

  In het PK voor tweedejaars nieuwelingen vormde zich in drie schuifjes van in de eerste ronden een kopgroep van 11, met daarbij de Wase Bodysollers Glenn De Ridder, Moreno De Pauw en Andres Pieters, samen met Meetjeslandse ploegmakker Tim Van Speybroeck.

  Titelverdediger Gijs Van Hoecke werd duidelijk geviseerd in het peloton en raakt niet weg. Andres Pieters, die echt in een pechperiode zit raakt er ook nu niet uit: hij valt weg uit de kopgroep door een lekke band.

  Jeffrey Herrebaut dan, zat misselijk op de fiets en daardoor moest Gijs Van Hoecke op zijn eentje het peloton controleren om zo zijn ploegmakkers voorin te beschermen. Hij deed dat trouwens met succes.

  Net voor de laatste ronde begon waagde Glenn De Ridder een uitval. Hij is een oerdegelijk tijdrijder en zelfs topfavoriet Niels Reynvoet moest alle zeilen bijzetten om hem na een lange inspanning tot de orde te roepen. Waarschijnlijk was dit een sleutelmoment, want even later komt de nochtans aalvlugge Reynvoet duidelijk te kort in de sprint.

  Het perfecte ploegenspel van Bodysol werd afgerond door Moreno De Pauw, die zijn pistetalenten nu maar eens op de weg demonstreert en uiteindelijk nog vrij makkelijk de sprint kon te winnen. Glenn De Ridder valt net naast het podium en wordt 4de, Tim Van Speybroeck 7de. Gijs Van Hoecke, die op het einde nog weggeraakt uit het peloton, eindigt 12de raakt op het einde nog weg uit het peloton en wordt twaalfde.

  MORENO GIJS bew

  FOTO: De twee vrienden die van trui hebben gewisseld. Tot dit weekend droeg Gijs Van Hoecke (rechts) de provinciale trui. In Iddergem nam Moreno De Pauw de trui over. Een Waas onderonsje dus.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  30-04-2007 om 19:56 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!