.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  15-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/04/2007

  Wedstrijd verslag van Thibault en Cedric Koppen.

   

  Te  Boutersem-Kerkom waren 9 ronden van 12,2km of 109 km af te leggen.

  Aan de start net geen 200 vertrekkers.

  Brede banen , steeds lichtgolvend met één helling die wat meer in de kuiten beet.

  Van bij de aanvang werd er gekoerst aan een hoog tempo (gemiddelde rond de 45km/u).

  Elke ronde waren er wel een aantal die een aanvalspoging waagden. Thibault Koppen was bij de meeste ontsnappingen betrokken maar toen in de zevende ronde 11 man het hazepad kozen was hij even niet bij de pinken.

  De elf legden er duchtig de pees op en hadden bij het ingaan van de laatste ronde een voorsprong van 45 sec. In die laatste ronde trachtten nog een aantal renners het peloton te ontvluchten (o.a. met Thibault Koppen) Net toen ze tot 15 sec genaderd waren sloot de kop van het peloton terug aan en de reactie viel stil.

  Vooraan vielen nog een aantal ontsnappingspogingen te noteren doch met elf gingen ze op de finish af. Hier toonde Michael Van Staeyen zijn snelle benen en hij won voor Kevin Van Lierde en Boy Van Poppel.

  Thibault en Cedric Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren eindigden seconden later in de buik van het peloton hun wedstrijd.

  Met dank aan Alain Koppen voor het verslag.  Junior Davy Present uit Zwijndrecht en lid van Hoop Op Zegen Beveren stopt met wielrennen. Hij blijft te bang bij het nemen van bochten en vreest valpartijen. Maar geen nood, de stevige Davy gaat zich nu specialiseren op duathlon. En daarvoor heeft hij met Kruibekenaar Koen Maris zeker een goed voorbeeld en een onderlegd leermeester.

   

   

  NEDERLANDER MESKER WINT IN HINGENE, JOERI GODDAERT BESTE WAASLANDER

   

  HINGENE Mesker wint sprint 15.4_350x344

  Foto : De eindspurt gewonnen door Wouter Mesker voor Steven Van der Aerschot uit Itegem.


  Te Bornem-Hingene waren er 112 juniores die de start namen. Zoals was te verwachten waren er heel wat Waaslanders want Hingene is ook ‘eigen regio’. We noteerden: Pieter Landtsheer (Grembergen), Yannick Van Wiele (Nieuwkerken-Waas), Stijn Van Geyte (Grembergen), Jonas Van Buynder (Temse), Jeroen Serverius (Kieldrecht), Jochem Smet (Kemzeke), Nando Pieters (Zwijndrecht), Guy Ten Hartog (Sinaai), Jens Verschaffelt (Sint-Niklaas), Dieter Van Der Stock (Hamme), Tom Verhulst (Beveren), Wouter D'Hollander (Zele), Sean Durinck (Hamme), Joeri De Ryck (Kruibeke), Joeri Goddaert (Stekene), Bart Bryssinck (Rupelmonde), Nick Van Walle (Temse), Valentijn Martens (Stekene), Alexander De Keersmaeker (Kruibeke) en Karl Vos (Beveren).

  In de 2de ronde kregen we 2 Nederlanders op kop : Wouter Mesker en Alex Gresnigt. Zij bouwden een mooie voorsprong op van rond de 40".

  In de 6de ronde vond een zestal dat het tijd werd om te reageren. Op korte tijd vonden Jason D'Haemers, Niels Vandyck, Nick De Block, Nico Thys, Tim De Pelsmaker en Bart Bryssinck de aansluiting. Voor Bart Bryssinck ging het iets te snel en die moest dan ook lossen.

  Zo kregen we 7 leiders. Het 3-tal Frederique Robert, Wim Denissen en Steven Van Der Aerschot

  kwam ook nog vooraan aansluiten. Nu was de definitieve kopgroep gevormd.

  Het peloton verloor steeds meer tijd. Helaas gebeurde er op de kasseistrook een zware valpartij

  in het peloton en de wedstrijd dreigde gestopt te worden. Een renner zou met een rugblessure

  afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

  De wedstrijd kon toch nog doorgaan maar de renners  moesten snelheid minderen waar de valpartij gebeurd was omdat er nog renners op de kasseistrook lagen.

  De Nederlander Wouter Mesker won overtuigend voor Steven Van Der Aerschot en Frederique Robert.

  Joeri Goddaert was 15de, Valentijn Martens 19de, Sean Durinck 23ste, Nick Van Walle 28ste,

  Jens Verschaffelt 48ste, Tom Verhulst 49ste en Jeroen Serverius 50ste.

  HINGENE joeri Goddaert bew 15.4

  Foto : Joeri Goddaert in actie en beste Waaslander.

  Voor Dieter Van der Stock was er pech mee gemoeid.” Hier  in Hingene stond ik met veel betere benen aan de start dan vorig weekend. Ik was goed en schoof meteen mee naar voor waar ik mee was met enkele pogingen. Maar in de 5de ronde kreeg ik af te rekenen met materiaalpech. Ik reed al een volle ronde met een losstaand wiel. Omdat het steeds verder was gaan lossen nam het enige tijd in beslag om het terug vast te zetten. Het peloton was al een heel eind weg. Ik was ook compleet alleen om nog proberen terug te keren.”

  Zo verdween de Hammenaar uit koers en hij rekent er nu op om volgend weekend in Sint-Gillis zonder pech te kunnen strijden.

  HINGENE van der stock bew 15.4
  Foto : Dieter Van Der Stock met pech uitgeschakeld

  HINGENE start 15.4

  FOTO: De start van de 112 juniores te Hingene.

  Valentijn Martens (Stekene) van het Hudiko Wielerteam reed dus ook in Hingene en keerde terug met een 19de plaats. Iets voor half koers reed hij enkele ronden in de aanval met 8 maar ze werden terug gepakt. Dan zijn er andere vertrokken, zonder Valentijn. Op het einde reden er nog 10 en 5 vooruit. In de sprint voor de 16e plaats werd de Stekenaar de 4e. Weerom een goede spurt.

   

  De 13-jarige aspirant Tom Van Dam (Melsele) en aangeslopten bij Hoboken WAC heeft in Deftinge een koersje gereden. Er waren zoveel vertrekkers dat er in twee reeksen moest gereden worden. Tom reed in reeks B met 31 deelnemers.

  Commentaar van Tom: “Ik werd in de laatste ronde gehinderd door een val voor mij waardoor ik even stil stond maar ik eindigde nog mooi 13de.”

  VAN DAM TOM bew

  Foto : Tom Van Dam 


  Kruibekenaar Joeri De Ryck
  was in Hingene betrokken bij de vrij ernstige valpartij die zich op een drietal ronden van het einde (van 11 ronden) voordeed op de bekende kasseistrook van de gemeente. De onfortuinlijke renner van Hudiko brak hierbij zijn elleboog. Die steekt nu in een voorlopig gipsverband.

   

  Jens Van Landeghem (Linkeroever) reed zaterdag in Evergem waar ook een massaal deelnemersveld te noteren was. “Ik voelde al direct in de eerste ronde dat mijn benen goed zaten na de zware stage met Hoop Op Zegen. Na de hele wedstrijd met overschot te hebben rond gereden kwam ik in de massasprint als 23ste over de meet gebold en was zeer tevreden.”

  Volgende week rijdt Jens Van Landeghem in Sint-Gillis-Waas, een wedstrijd die door en voor zijn ploegmaat Laurens Coucke wordt georganiseerd.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   

  15-04-2007 om 23:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/04/2007
  ZONDAG 15/04/2007 - KOEKELARE-BOVENKERKE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 115,2 Km - 02h43min
  Aantal deelnemers :
  1. Mario Willems
  17. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSCDenderstreek Labiekes)

  15/04/2007 - BORNEM HINGENE (A) - Juniores - 77 Km - 01h50min
  Aantal deelnemers : 112
  1. Wouter Mesker
  15. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  21. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)
  23. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  28. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T. Liedekerke)
  44. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex C.T)
  48. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
  49. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  50. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)

  15/04/2007 - TIELT (W) - Juniores - 84 Km - 01h55min
  Aantal deelnemers : 113
  1. Jelle Wallays
  42. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)

  15/04/2007 - DEERLIJK (W) - Nieuwelingen - 50 Km - 01h17min
  Aantal deelnemers : 69
  1. Hannes Depraetere
  14. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)

  15-04-2007 om 23:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/04/2007

  Pieter Cordeel werd zaterdag na de wedstrijd in Evergem naar de spoed van een ziekenhuis gebracht en daar hebben ze platen genomen van zijn heup en pols. Zijn pols is zwaar verstuikt en wat zijn heup betreft moet nog even afgewacht worden. Een afspraak met een ostheopaat zal meer duidelijkheid scheppen. Feit is wel dat Pieter minstens een week niet zal kunnen trainen.

  Pieter Cordeel 05
  Foto : Pieter Cordeel rechts hier in actie.

  Natasja Nobels reed gisteren in Evergem bij de Dames Elite , er kwamen 109 deelneemsters aan het vertrek. Ze moesten 82 km afleggen en Natasja werd 12de.  “Ik heb een paar keer geprobeerd maar te vergeefs  , tot 2 maal toe heb ik ook een sprong gemaakt van uit het peloton naar een kopgroepje maar toch kwam het peloton terug en de derde keer vertrekt er terug een groepje van 8 en ze lieten ze dan rijden en ik geraakte niet meer uit het peloton : aldus Natsja”.  Ze werd vierde in de spurt van het peloton , Sofie De Vuyst won de koers......

  Natasja Nobels 05


  Bron : FLOR VAN DE VELDE EN KENNY

  15-04-2007 om 13:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES JEUGD TE BREDENE VAN ZATERDAG 14/04/2007

  DE MEISJES KOERSTEN IN BREDENE

  Te Bredene namen 45 meisjes-nieuweling en 39 meisjes-junior deel aan een wedstrijd die voor de West-Vlamingen telde als het PK. Van Waaslandse kant waren Liesl Van Daele (Sint-Niklaas) en Amy De Ridder (Grembergen) aanwezig alsook Kaat Hannes van het Beneluxteam.

  Op het einde van de 1ste ronde zo'n 150 meter voor de aankomst was er een zware valpartij. De rensters waren in aanrijding gekomen met een brommer. Er lagen ongeveer 20 meisjes op de grond waarbij er zeker een 10-tal naar het ziekenhuis gevoerd zijn.

  Mede door de massale valpartij konden nieuwelingen Joke Bruwier en Marion Rousse (Fra) samen met de juniores Anne Arnouts, Inge Alaerts, Katrien Van Looy, Veronique Staes, Sanne Van Reusel, Céline Kerf, Annelies Van Doorslaer en Lien Lanssens het hazenpad kiezen.

  Ze bouwden ronde na ronde hun voorsprong op. Wat betreft het PK waren de winnaars dan ook snel gekend.In de kopgroep was er 1 West-Vlaamse nieuwelinge Joke Bruwier en 1 West-Vlaamse juniore Lien Lanssens.

  De tien zouden dan ook spurten om de zege. Opnieuw won Anne Arnouts (Kalmthout) overtuigend en pakte zo de 2de zege op een week tijd na haar winst in Semmerzake. Marion Rousse was de beste nieuwelinge.

  Het podium van het West-Vlaams PK bestond als volgt :

  Dames Nieuwelingen : 1. Joke Bruwier 2. Silke Lannoo 3. Daphne Derammelaere

  Dames Juniors : 1. Lien Lanssens 2. Katia Verstraete 3. Julie DeryckeEn hoe was het er met de Wase inbreng?  Kaat Hannes zorgde weer voor de eer van het Beneluxteam en eindigde bij de nieuwelingen als 4de, Amy De Ridder 23ste en Liesl Van Daele 31ste bij de dames juniores.

  Anne Arnouts 01 (BREDENE)

  FOTO: Anne Arnouts spurt iedereen in de schaduw en wint haar tweede wedstrijd.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  15-04-2007 om 09:44 geschreven door kenny


  14-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 14/04/2007

  In Evergem waar 140 deelnemers waren bij de Juniores heeft een valpartij heel wat renners pijn bezorgd. In de laatste kilometer, tegen bijna 60 km per uur, werd er gevallen. Laurens Coucke (Sint-Gillis) ging daarbij over kop maar liep geen ernstige kwetsuren op. Doordat hij met het onderbeen tegen zijn fiets terecht kwam ontstond wel een zwelling. Daardoor kan hij er moeilijk op gaan.

  Naar we vernamen zouden Pieter Cordeel (Stekene) en Christophe Willems (Kalken) weggebracht zijn naar een ziekenhuis. We wachten op meer nieuws.

  Vandaag reed Cindy Vandermeulen (Benelux Team) uit Stekene een wedstrijd voor de Dames Elite in Evergem en spijtig genoeg waren er weeral valpartijen.

  In totaal waren er 108 vertrekkers. “Het was zeer moeilijk om weg te geraken : aldus Cindy.”  Uiteindelijk zijn er 8 rensters weg kunnen rijden en die hebben hun voorsprong kunnen behouden tot het einde van de koers.  Het peloton waar bij Cindy ook nog bijzat moest sprinten voor de 9de plaats.  Cindy Vandermeulen zelf kwam goed uit de laatste bocht waardoor ze volop kon meesprinten in het peloton.  Uiteindelijk werd ze 15de van het peloton.  Van de totale uitslag van de 108 rensters was Cindy de 23ste

  “Ik heb een paar keer geprobeerd om weg te geraken met nog een paar rensters maar telkens kwam het peloton terug (de 8 waren toen al gaan lopen).”

  Cindy Vandermeulen 02(Evergem)

  Foto : Cindy Vandermeulen uit Stekene op kop in de achtervolging op de 8 leiders te Evergem.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE EN KENNY

  14-04-2007 om 23:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 14/04/2007

  Proficiat aan MORENO DE PAUW uit St.Pauwels met zijn 1° Overwinning die Seizoen bij de Nieuwelingen.

  ZATERDAG 14/04/2007 - HOOGLEDE (W) - Beloften - 106 Km - 02h41min
  Aantal deelnemers : 150
  1. Sam Maertens
  2. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  20. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'30"
  22. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
  39. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)

  14/04/2007 - WEVELGEM-WIJNBERG (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 125 Km - 02h36min
  Aantal deelnemers :
  1. Roy Hegreberg
  25. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  30. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)

  14/04/2007 - EVERGEM (O) - Dames Elite - 82 Km - 01h51min
  Aantal deelneemsters : 108
  1. Sofie De Vuyst
  10. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 1'20"
  12. Natasja Nobels uit Grembergen (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)
  13. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
  23. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  24. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)

  14/04/2007 - BREDENE (W) - Dames Jeugd - 60 Km - 01h39min
  Provinciaal Kampioenschap
  Aantal deelneemsters : 85
  1. Anne Arnouts
  7. Katrien Van Looy
  16. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
  42. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  55. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)

  14/04/2007 - STASEGEM-HARELBEKE (W) - Juniores - 80 Km - 02h09min
  Aantal deelnemers : 98
  1. Kevin Lava
  30. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  48. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  14/04/2007 - EVERGEM (O) - Juniores - 82 Km - 01h42min
  Aantal deelnemers : 140
  1. Jeffrey Van Thielen
  23. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  31. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T)
  57. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  61. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  80. Simon Laureys uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  81. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)


  14/04/2007 - BEVEREN (O) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h30min
  Aantal deelnemers : 71
  1. MORENO DE PAUW uit St.Pauwels (C.T.Menen)
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  3. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team) op 36"
  6. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia Cycling Team) op 1'00"
  8. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
  9. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
  11. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  15. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  22. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  26. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  30. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
  38. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
  41. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  42. Nigel Lindemann uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  44. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
  45. Roy Meersman ut Bazel (Hudiko Waasland)

  14/04/2007 - ERONDEGEM (O) - Nieuwelingen - 54 Km - 01h23min
  Aantal deelnemers : 78
  1. Glenn Schoep
  15. Jonas De Vijlder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf) op 1'00"
  16. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen) op 1'30"
  34. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)

  14/04/2007 - WAMBEEK TERNAT (VB) - Nieuwelingen - 59 Km - 01h37min
  Aantal deelnemers :
  1. Sean Van De Waeter
  21. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 57"

  14-04-2007 om 23:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. TE APPELS VAN ZATERDAG 14/04/2007
  Proficiat aan PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht met zijn 1° Seizoenszege in de Catg.D
  Patrick Bolssens 01

  ZATERDAG 14/04/2007 - APPELS (O) - W.A.O.D.
  CATG. A / B (deelnemers = 71)
  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Raf Martens winnaar A
  7. Koen Heyrman uit Bazel (B3)
  9. Tom Van Osselaer uit Melsele (A6)
  12. Filip Troubleyn uit Temse (A8)
  17. Gino Van Broeck uit Belsele (A10)
  27. Tim Vercauteren uit Belsele (A16)
  28. Alex Goossens uit Vrasene (B12)
  29. Robby De Roos uit Moerbeke (A17)
  30. Bart Cant uit Haasdonk (A18)

  CATG. C / D
  1. PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht winnaar D
  2. Piet Hereijgers winnaar C
  6. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D3)
  17. Etienne Claus uit Hamme (C9)
  18. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C10)
  23. Freddy Van Camp uit Stekene (C15)
  Dirk Bryssinckx 03
  Foto : Dirk Bryssinckx achter Patrick Van Renterghem
  André Van Geertsom 04
  Foto : Aankomst van André Van Geertsom uit St.Niklaas.(3de plaats Catg.D)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  2. Roland Boulard winnaar E+
  12. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+6)
  13. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+7)
  26. Freddy Van Osselaer uit Waasmunstr (E+9)
  Fons Van Raemdonck 26
  Foto : Fons Van Raemdonck uit Beveren in 2de positie.

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  9. Freddy De Blick uit Beveren
  11. Karel Andries uit Schoten
  17. Dirk De Cauwer uit Hamme
  23. Alfred Staljanssens uit Bornem

  Freddy Van Camp 05
  Foto : Vooraan Patrick De Beule en in 4de positie Freddy Van Camp (Catg.C en D)
  Patrick De Beule 05
  Foto : Patrick De Beule met in zijn wiel Guther Van Den Bosch en in 4de positie Wim Heyndrickx.(Catg.C en D)

  Foto's : WWW-Velo-Droom.tk (Met dank aan Karel Andries)

  14-04-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.C.T.MENEN BOVEN IN DE NIEUWELINGEN WEDSTRIJD TE BEVEREN

  ZATERDAG 14/04/2007 – NIEUWELINGEN TE BEVEREN

   

  MORENO DE PAUW EN PLOEGMAAT GIJS VAN HOECKE DOMINEREN

   

  Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke (Beveren 2007)

  Foto : Winnaar Moreno De Pauw en 2de Gijs Van Hoecke

  De 524ste wedstrijd die het Comité ter Heropleving van de Wielersport organiseerde, kreeg nog 71 renners aan de start omdat Kevin Van Staeyen, die vanuit Schoten kwam en files had moeten trotseren, een kwartier voor de start nog kon inschrijven.

  Er moesten 11 ronden worden gereden in deze Grote Prijs Mode Spaenhoven. De start werd trouwens gegeven ter hoogte van deze grootse kledingzaak. Merkwaardig feit hierbij was dat Spaenhoven in 1972-1973 ook al de eerste sponsor was van het CHW en na zovele jaren nog steeds de wielersport steunt.

  Bij de deelnemers waren er 25 Waaslanders.

  De eerste vier ronden gebeurde er maar vrij weinig en enkel de  premies zorgden voor wat aanvalslust. Die premies werden vooral vorm gegeven door het Copycenter Van Dam, een zaak nabij de aankomstlijn. Mode Spaenhoven had een extra premie van 50 euro uitgeloofd aan de renner die zevenkeer als eerste de aankomstlijn overschreed. Een bijna utopische opdracht!

  In de 5de ronde ging Gijs Van Hoecke dan over tot de echte strijd. Hij viel aan en kreeg Jasper Van Den Branden uit Sint-Gillis mee al strijder. Ook Jelle Vlaeminck, ploegmaat van Van Hoecke wou nog mee daar dat lukte niet.

  Historisch bericht van de politie was er dan, dat er aan een kruispunt een seingever stond “die niet bekwaam” was en moest vervangen worden. Een seingever moet gewoon zijn bordje omhoog steken als de renners komen. En wie kan dát niet? Het politiebericht kwam ongelovig over maar als goede organisator stuurde het CHW toch een vervanger.

  In de achtergrond maakte zich iemand klaar om de sprong naar voor te maken. Dat was pistekampioen Moreno De Pauw. Met een verbluffende achtervolging reed hij in de richting van zijn ploegmaat-vriend Gijs.

  Van den Branden had Gijs Van Hoecke al moeten laten rijden en werd nu ook door De Pauw voorbijgesneld. In de 8ste ronde sloot De Pauw van Sint-Pauwels aan bij Van Hoecke. Twee leiders die allebei dezelfde richting uitkeken en toen wisten we dat niemand hen nog zou kunnen bedreigen.

  Let op, er werd wel geprobeerd. Zo was er de Nederlander Jorick De Heer maar dichter dan 20 sec kwam die niet. Het duo Van Hoecke-De Pauw verslonden de kilometers vrij rustig. Sint-Gillisnaar Jimmy Segers verzette hemel en aarde om het ‘gat’ dicht te rijden maar werd niet beloond want hij kwam ten val en liep een zware wonde aan de arm op.

  Dan kwam er uit het peloton een vinnig manneke uit Stekene naar voor gespurt: Joeri Persoon, een eerstejaars. Bijna een halve minuut reden de leiders nu vooruit. Persoon bewees nog eens duidelijk hoe belangrijk de durf is in een koers. Hij ging de strijd aan en niemand haalde hem nog bij.De twee die waren natuurlijk ribbedebie.

  Vooraan kwam het tot geen sprint want de twee boezemvrienden maakten uit wie één en twee ging worden. Voor Moreno De Pauw was het een eerste zege van het seizoen en die had hij echt nodig om de komende weken nu met volle vertrouwen op de weg te fietsen. Op de weg ja, want hij heeft de voorbije winter schitterend pistewerk afgeleverd met een Belgische titel in het omnium en de achtervolging.

  Gijs Van Hoecke uit Zaffelare werd tweede en we moeten dat samen met de zege van Moreno bekijken in één pakket !
  Bodysol Lotto CT Menen aan de macht !!!!!

  En wat gezegd van Joeri Persoon die op 36 sec 3de werd. Hij kreeg zowaar heel wat applaus voor dat achtervolgingsnummertje. Achter hem won Edward Theuns de groepsspurt voor het zoontje Jeroen, van der alte Ludo Giesberts en de Waaslander Jonas De Permentier.

  Joeri Persoon 01 (Beveren 2007)

  Foto : Joeri Persoon die 3de werd te Beveren

  Beveren Nieuwelingen 02 (wachten op de uitslag)

  Foto : Wachten op de uitslag in Café De Duif te Beveren   Bron : Flor Van De Velde

  14-04-2007 om 20:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 14/04/2007
  Onder leiding van Bert De Coster vertrokken Zaterdagmorgend om 09H00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 29 POLDERRENNERS voor de trainingsrit over Koewacht en de Polders Van Saeftinghe.
  Er vertrokken ook 14 B-renners onder leiding van Adhemar Liessens en Eddy Verheyen zij legden 80 Km af aan een gemiddelde van 30 Km/h.
  Wie reden onder andere mee : Adhemar Liessens , Eddy Verheyen , Denise Maes , Ronny Morel , Staf Van Hooydonck , André Uytenhouwen enz...
  Bij de A-renners waren 8 kopmannen zeer aktief met o.a. Bert De Coster , Dirk Vanhee , Wim De Gruyter , Paul van Roeyen , Leo Mares enz....
  De totale afstand bedroeg 85 Km en het gemiddelde was goed voor 34,8 Km/h.
  Wie reden vandaag zoal mee : Bert De Coster , Marc Van Puymbroeck , Dr.Frank De Winter , Franky Weemaes , Nicky David , Mister Y , Walter Claessens , Herman Verstraeten , Dirk Vanhee , Freddy Van Osselaer , Jan Ryckbosch , Wim De Gruyter , Koen Apers , Luc Apers , Leo Mares , Ligfiets , Kenny Janssens , Chris Van Cleemput , Eric Van Tiggel , Paul Van Roeyen , Dave Van Roeyen , enz....... 

  14-04-2007 om 19:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HEIST OP DEN BERG VAN VRIJDAG 13/04/2007
  SANDER CORDEEL WEER STERK IN ZONDERSLOT

  VRIJDAG 13/04/2007 - HEIST OP DEN BERG (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 110 Km - 02h28min
  Aantal deelnemers : 156
  1. Danny Dierckx
  4. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  11. Mindaugas Goncaras (PWC Jan Snel)

  Sandar Cordeel 01(ZONDERRSLOT spurt Dierickx Cordeel

  FOTO: Danny Dierckx wint de spurt. In 4de positie fietst Sander Cordeel


  Vrijdag werd in Heist Op Den Berg de Grote Prijs KWB Zonderschot gereden. Er kwamen 156 renners aan de start. Bij hen ook heel wat Waaslanders met Sander Cordeel (Stekene), Steven Goossens (Sint-Niklaas), Stefan Ott (Waasmunster), Sven Blommaert (Hamme), Steven De Schoesitter (Waasmunster), Kris Aerts (Hamme), Mano Schouten (De Klinge) en Mindaugas Goncaras van het Jan Snel Team.

  De eerste aanvallen kenden geen succes maar na 1/3de wedstrijd kregen we 3 renners aan de leiding. Ronald Roos, Henrik Nordstrom (Zwe) en Ronald Meijer (Ned) werkten goed samen.

  Ondertussen had Sven Blommaert de wedstrijd moeten staken met een lekke achterband.

  Toch kregen ze 5 ronden later het gezelschap van Antoine De Haan (Ned), Hugo Agneesens, Marcus Svensson (Zwe), Koen Iwens, Filip Van Tuyn en Gerry Van Den Eynde. Iedereen dacht dat het nu gedaan was en dat de winnaar bij de 9 leiders moest gezocht worden.

  Toch kwam het ganse peloton terug. Sander Cordeel probeerde het nog alleen maar ook hij kende geen succes.

  In de laatste ronde verschalkten nog 8 renners het peloton en zij spurtten dan ook om de zege.

  Danny Dierckx won voor de Nederlander Tim Dees en Jan Bluekens. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)werd knap 4de na een sterke wedstrijd. Hij lijkt terug op de Sander die we kenden van voor hij even stopte.

  Mindaugas Goncaras werd 11de. De andere streekrenners eindigden in het peloton.

  Sven Blommaert 01(ZONDERSLOT)

  Foto : Sven Blommaert (Rudyco C.T) uit Hamme die met pech de koers moest verlaten.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  14-04-2007 om 12:14 geschreven door kenny


  13-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 14 APRIL 2007 OM 09H45 PLECHTIGE UITVAART TE ST.NIKLAAS

  René Meul 04_400x700
  Artikel krant "Het Laatste Nieuws" van Maandag 09/04/2007
  René Meul 03RenéMeul 02 (Verbraecken)
  Oude Foto : Links René Meul als aanvoerder van de veteranen van Red Star Haasdonk.
  Naast hem Fons Verbraecken , één van de betere doelmannen van Red Star in vroegere tijden.
  De foto werd ruim 30 jaar geleden genomen in Poperinge. (Met dank voor de foto aan Flor Van De Velde)

  René Meul 06_500x900
  Foto : René Meul renner van het wielerteam CIBEL.

  13-04-2007 om 21:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 14 EN ZONDAG 15 APRIL

  Zaterdag 14 April 2007 - APPELS – Taverne 't Zand - Zandstraat 104

   Locatie Zandstraat Appels  

  G+ en G   13:30          45 km        7 Ronden

  F2             13:32         51 km        8 Ronden

  F1             13:34         51 km        8 Ronden 

  E en E+    15:00         57 km         9 Ronden

  C D           15:03         57 km        9 Ronden

  A B           16:30         64 km        10 Ronden

   

   

  Zondag 15 April 2007 - OOSTEEKLOCafé De Braeme - Rijkestraat 54

   Locatie Rijkestraat - Oosteeklo  

  G+ en G   13:00         50 km       10 Ronden

  F2             13:02         50 km       10 Ronden

  F1             14:30         55 km       11 Ronden 

  E en E+     14:32        55 km       11 Ronden

  C D           16:15         60 km       12 Ronden

  A B           16:17         60 km       12 Ronden

  13-04-2007 om 20:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 14 EN ZONDAG 15 APRIL

  ZATERDAG 14 APRIL - Wedstrijd te BAASRODE - St-Ursmarusstraat 125 - Zaal De Kring

   

  Start    E-cat            13h                7            ronden            50 km
  Start    FG-cat          13h01            7            ronden            50 km

  Start    C-cat            14h30            8            ronden            57 km

  Start    D-cat            14h31            8            ronden            57 km

  Start    A-cat            16h                9            ronden            64 km

  Start    B-cat            16h01            9            ronden            64 km

   

   

  ZONDAG 15 APRIL - Wedstrijd te SCHEPDAAL - Jan De Trochstraat – FRITUUR

   

  Start    E-cat             13h               11            ronden            54 km
  Start    FG-cat          13h01            11            ronden            54 km

  Start    C-cat            14h30            11            ronden            54 km

  Start    D-cat            14h31            11            ronden            54 km

  Start    A-cat            16h                13            ronden            63 km

  Start    B-cat            16h01            13            ronden            63 km

  13-04-2007 om 20:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AVIA CYCLING TEAM MET JUNIORES NAAR PARIJS-ROUBAIX

  AVIA CYCLING TEAM NAAR PARIJS-ROUBAIX VOOR JUNIORES.


  Vorige woensdag is het AVIA-cycling team de hel van het noorden gaan verkennen.Door het goede weer was het  vooral een stoffige en snelle training.

  De Juniores rijden 125 km wedstrijd en de laatste 98 km over het parcours van de profs. Hierbij zijn natuurlijk ook de laatste 16 kasseistroken inbegrepen. Als ploegleider is Rik Devoogdt zeker van de partij. Wase ploegleiders Cris Bryssinck en Ronny Van Kerckhove en de andere begeleiders zullen postvatten op iedere kasseistrook en zullen daar ook blijven om nadien de 'groten' van het Quick-step team bij te staan indien ze pech moesten hebben.

  Zaterdagmorgen vertrekt de gehele ploegleiding, inclusief de 6 renners: Dries Vannevel, Jarl Salomijn, Laurent van den Bak, Kenneth Bultinck, Dries Ingels en Tim Declercq, richting Noord-Frankrijk om zijn intrek te nemen in een hotel nabij Valenciennes.

  Johan Musseeuw gaat mee als gids. Hij zal er ook controleren hoe zijn 'Carbon-vlas' fietsen reageren op de kasseien.


  Bron :FLOR VAN DE VELDE

  13-04-2007 om 20:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SFEERBEELDEN UIT DE RONDE VAN VLAANDEREN 2007 VAN ALAIN KOPPEN

  “EEN DAGJE IN HET WIEL VAN DE RONDE VAN VLAANDEREN 2007”


  De Ronde 2007-Start2
  Net voor de start te Brugge ,  met de neutrale volgwagen.
  De Ronde 2007-Bettini in aanvansfase2

  Bettini in de aanvangsfase vaak achteraan , op bezoek bij de sportbestuurder.

  De Ronde 2007-In het wiel van Steegmans2

  In het wiel van Steegmans , na zijn lekke band op de Kwaremont werd hij door ons gedepaneerd.

  De Ronde 2007-Snelheid peloton3

  Een idee van de vaart in het peloton , alles op het lint.

  De Ronde 2007-Valpartij 2a

  Een van de vele valpartijen met o.a. Greg Van Avermaet en Andreas Klier.

  De Ronde 2007-Staf Scheirlinckx2

  Staf Scheirlinckx als een der laatste op de eerste helling van de dag. Enorm veel pech gehad , zelfs van schoeisel moeten wisselen en toch nog knap in de groep van Boonen.

  De Ronde 2007-Nico Eeckhout2

  De kasseien waren er teveel aan voor Nico Eeckhout. Hier op de foto het moment van zijn opgave.
  De Ronde 2007-Het Peloton3
  Het peloton breed over de baan en dan ........
  De Ronde 2007-Valpartij2
  Weer een valpartij , merk de reactiesnelheid op van sommige renners tussen het kluwen van renners en wagens.
  De Ronde 2007-Jan Kuyckx3
  Depannage van Jan Kuyckx.
  De Ronde 2007-Peloton in stukken2
  Na de valpartij , het peloton in stukken en jacht makend om weer aan te sluiten.
  De Ronde 2007-Philippe Gilbert2
  Philippe Gilbert van dichtbij , zijn versnellingsapparaat diende te worden bijgeregeld.

  Met dank aan onze fotograaf in de neutrale wagen "ALAIN KOPPEN" vader van Cedric en Thibault uit Beveren. 

  13-04-2007 om 11:30 geschreven door kenny


  12-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 12/04/2007

  Andres Pieters 01
  Andres Pieters
  (C.T.Menen) uit Dendermonde is 16de geworden in de afwachtingskoers in Wevelgem. Het ging Woensdag niet zo best met Andres , er waren 78 vertrekkers en het ging van bij de start er heel snel aan toe , je moest constant van voor zitten in het bochtig parkoers wat niet vanzelfsprekend was. Brian Van Goethem heeft de wedstrijd gewonnen. Andres kwam wel afgescheiden toe op 2min42sec van de winnaar voor het nog jagend peloton waar Glenn de Ridder uit Stekene zich ook bevond.

  12-04-2007 om 20:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/04/2007 EN WOENSDAG 11/04/2007

  DINSDAG 10/04/2007 - EVERGEM (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h40min
  Aantal deelnemers : 33
  1. Ramunas Navadauskas
  16. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel) op 7'21"
  30. James Fruytier uit Eksaarde (PWC Jan Snel) op 12'21"

  WOENSDAG 11/04/2007 - BREDENE DORP (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 110,6 Km - 02h32min
  Aantal deelnemers : 65
  1. Verhiest Olivier
  16. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)

  11/04/2007 - HERZELE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h51min
  Aantal deelnemers : 124
  1. Kurt Eeckhout
  2. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
  10. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 47"
  70. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 1'30"
  80. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
  89. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)

  11/04/2007 - WEVELGEM (W) - Nieuwelingen - 59,8 Km - 01h28min
  Aantal deelnemers : 78
  1. Brian Van Goethem
  16. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 2'42"
  38. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen) op 2'51"

  12-04-2007 om 20:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 11/04/2007

  Onder leiding van Saskia Van Overmeire en Natasja Nobels vertrokken Woensdag om 14H00 thv ’t Schuurke te Beveren 28 POLDERRENNERS voor de wekelijkse tocht naar Terneuzen en terug.

  In de polder toch weer redelijk wat wind maar met kleppers erbij als Koen Apers , Joris De Jonghe , Leo Mares , Eric Vermeulen en Franky Weemaes mag dat natuurlijk geen probleem zijn.

  De totale afstand bedroeg +/- 90 Km en het gemiddelde +/- 35 Km/h.

  Reden vandaag mee Sven Wielandt , Freddy De Blick , Peter Neels , Dirk Bryssinckx , Frank Van Geystelen , Jan Vlegels(Kieldrecht) , Dr.Frank De Winter , Eric Van Tiggel , Alex Goossens , Dirk Cleys , Benny Vercauteren , Adrien Maes , Saskia Van Overmeire , Natasja Nobels , Koen Apers , Joris de Jonghe , Leo Mares , Eric Vermeulen , Franky Weemaes , Eddy Coenen  enz...  

   

  P.S. 1 lekke band voor Eddy Coenen voortreffelijk bijgestaan door Saskia , Benny Vercauteren en vooral Eric Vermeulen terwijl de groep een rondje maakte en ons terug oppikte ,mooi zo !

  Met dank aan reporter "Eddy Coenen"

  12-04-2007 om 20:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WASE WIELERKALENDER VOOR HET WEEKEND VAN 14 EN 15 APRIL 2007

  WASE WIELERKALENDER WBV

  Komend weekend is er binnen Wielerbond Vlaanderen niet veel sport te melden.
  Beveren en Sint-Gillis zijn de plaatsen van de afspraak.
  In Beveren wordt op zaterdag 14 april de Grote Prijs Mode Spaenhoven voor Nieuwelingen gereden. Alles vindt plaats op het IJzerhand, waar het modehuis centraal ligt. Maar ook het lokaal van het CHW , café De Duif, speelt een tol in de organisatie. Daar vinden alle koersformaliteiten plaats. Dat deze koers op een zaterdag wordt gereden is wel uitzonderlijk. Normaal is het daar altijd op een zondag.  Om de middenstanders van het IJzerhand wat te ontzien, wordt de aankomstlijn opgeschoven, tot dichtbij Mode Spaenhoven. Vroeger lag ze twintig meter voorbij Café De Duif, in de richting van het centrum.Deze wedstrijd is ook de Ereprijs Verzekeringen Van Belleghem en start om 15u voor 59,4 km of 11 ronden.De omloop gaat langs IJzerhand, Prosper Van Raemdonckstraat, Lindenlaan, Elzestraat, Zillebeek, Kromstraat, Heiveldstraat, Kobengeertstraat en weer IJzerhand. Een parcours waarop 19 seingevers nodig zijn.WBV bestaat er uit William Vettenburg, Rudy Steels en Eric Van Goethem. Terugblikkend naar vorig jaar, kwam er op het IJzerhand een wedstrijd voor Elite zonder Contract op 19 mei.(gewonnen door Patrick Van Roosbroeck). Dus nu nieuwelingen en ruim een maand vroeger!
  Maandag 16 april kan het te Sint-Gillis-Waas weer een wielerhoogdag worden voor de traditionele kermiskoers van April. De Elite zonder Contract en Beloften starten er om 15u voor 114 km of 15 ronden. Inschrijving in café ’t Park in de Kerkstraat. WBV is er met Killiaan De Neef, Dirk Van Damme en Eric Van Goethem die de camera bedient.
  Vorig jaar waren er 54 deelnemers en Guy Smet behaalde er zijn tweede zege van 2006.
  Kurt Van Landeghem werd 2de op 12sec , Tom Stremersch 3de en Patrick Van Roosbroeck 4de.
  Guy Smet 2006 25 (St.Gillis)
  FOTO: Guy Smet bij zijn hulde in april 2006. Hij won toen zijn tweede koers van het seizoen.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   

  12-04-2007 om 19:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECHTZETTING TRAINING WARMOEZIER VAN DONDERDAG

  IN PLAATS VAN VOLGENDE WEEK DONDERDAG WORDT ER DEZE DONDERDAG AL GESTART MET DE EERSTE TRAINING VAN DE WARMOEZIER.

  VERTREK OM 19H00 AAN DE CAFE SVELTA TE MELSELE.

  12-04-2007 om 12:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE BREDENE VAN WOENSDAG 11/04/2007
  GUY SMET 16DE  EN OLIVIER VERHIEST WINNAAR TE BREDENE

  BREDENE verrhiest sprint bew_350x303

  FOTO : De spurt gewonnen door Verhiest


  Woensdag (11/04/2007) verschenen te Bredene-Dorp 65 renners aan de start waarbij ook drie Waaslanders met Guy Smet (Kruibeke), Kristof Dhollander (Stekene) die eerst nog gaan werken was en 20 min. voor de start maar aankwam en Nicky De Wit (Lokeren).

  Vanaf de 1ste ronde reed er een kopgroep weg van 9 met Marchal Velle, Lorenzo Dujardin, Vic Duynslaeger, thuisrijder Timothy Dupont, Kenny Vanlaere,Frederik Decaesteker, Birger Depreitere, Olivier Verhiest en Olivier Maertens.

  Zij werkten goed samen en ronde na ronde ging hun voorsprong de hoogte in. Het maximum was 1'20". Op het einde van de 11de van de 14de af te leggen ronden was het overgebleven peloton wakker geworden. Op 1 ronde tijd kwamen ze 30" dichter.

  Vooraan moesten eerst Lorenzo Dujardin en later Birger Depreitere de rol lossen, zodat ze met 6 overbleven. In het peloton probeerde vooral Jehudi Schoonacker om de kloof te verkleinen maar hij kreeg weinig hulp.

  De spurt om de zege werd dan ook makkelijk gewonnen door Olivier Verhiest uit Oostende voor Timothy Dupont uit Bredene zelf en Vic Duynslaeger uit Ardooie. Opmerkelijk is dat de eerste 3 allen nog beloften zijn.

  De 4de plaats was voor Kenny Vanlaere, 5de was Olivier Maertens, 6de Frederik Decaesteker. De pelotonspurt om de 7de plaats werd gewonnen door Wesley Van Speybroeck.

  Guy Smet werd 16de. Kristof Dhollander en Nicky De Wit moesten de wedstrijd vroegtijdig staken.

  Kristof DHollander 01 (BREDENE)

  FOTO: Kristof D’Hollander voor de start in Bredene

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  12-04-2007 om 12:36 geschreven door kenny


  11-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 10/04/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Filip Weemaes vertrokken Dinsdagavond om 18H30 thv Buyl Sport te Beveren 39 POLDERRENNERS voor de 3de trainingsrit doorheen de WASE POLDERS.
  Met dit goede weer aan kopmannen geen gebrek en vanaf de terugweg (ditmaal tot den doorsteek gereden) werd het tempo dan ook regelmatig de hoogte ingejaagd.
  Toch nog een valpartij onderweg thv Engelsesteenweg te Doel , zonder veel schade gelukkig. (renner in het roze reed in een put)
  Aan het Deurganckdok werd het tempo zoals het hoort getemperd door het drukke vrachtverkeer !!!!!
  Ditmaal geen helse finale maar toch te vermelden dat Nick Van Vossel een lange tijd alleen vooraan reed en een ideaal mikpunt was.
  Dus met zijn allen naar de meet en een ware massaspurt die gewonnen werd door Etienne Flurie voor Kenny Janssens , Timmy De Boes , Peter Van Havere , Sven Wielandt enz......
  De totale afstand bedroeg 62 Km en het gemiddelde was goed voor 36,0 Km/h.
  Wie reden vandaag mee : Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Dirk Vanhee , Eric D'Hooghe , Timmy De Boes , Roberto Vercauteren , Sven Wielandt , Franky De Fijn , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Peter Van Havere , Peter Neels , Paul Van Der Plas , Etienne Flurie , Frank Van Campenhout , Danny Heyrman , Wim De Gruyter , Eddy Coenen , Saskia Van Overmeire , Rudi Franssens , Nick Van Vossel , Bernard De Bont , Eddy Pieters , Nico Audenaert , Geert Van Simaeys , Filip Thoen , Nikola Lion , Filip Weemaes , Kris Meerschaert , Roger Schuurman , ....... en Kenny Janssens.

  11-04-2007 om 12:09 geschreven door kenny


  10-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN-DEN DIJK VAN ZONDAG 08/04/2007

  Onder leiding van Benny Vercauteren en Eric Vermeulen vertrokken Zondagmorgend om 09H00 thv Buyl Sport te Beveren +/- 30 POLDERRENNERS voor de trainingsrit op DEN DIJK.

  Te Kieldrecht werd de splitsing doorgevoerd zodat er terug met een A-Groep (8 renners sterk) en een B-Groep werd gereden.

  De B-renners draaiden goed rond met korte aflossingsbeurten onder leiding van Benny Vercauteren en Franky Wielandt.Het tempo werd strak gehouden zodat iedereen goed kon volgen tot het einde.

   

  HET STAAT NU REEDS VAST DAT KOMENDE ZONDAG ER WEER MET EEN B-GROEP WORDT GEREDEN !!!!

   

  Met dank aan Eric Vermeulen en Benny Vercauteren.

  10-04-2007 om 23:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/04/2007

  SANDER CORDEEL HEEFT DE SMAAK WEER TE PAKKEN !!!     

   

  Sander Cordeel 02

  Sander Cordeel (Balen B.C) uit Stekene heeft In Zingem deelgenomen aan een open wedstrijd en er de 5de plaats behaald. Herinneren wij er aan dat Sander eerst zinnens was dit jaar niet te koersen omwille van zijn studies maar uiteindelijk nam hij dan toch maar een vergunning en rijdt nu voor de Koninklijke  Balen BC

  Hoe verliep het daar in Zingem?

  Sander: “Van in de tweede ronde waren we met twee man weg en we hebben dat 5 of 6 ronden

  vol gehouden. Daarna is er negen man weg gereden waar ik niet bij zat. Ik ben er dan alleen naartoe gereden maar het duurde 4 ronden eer ik erbij was en dat heeft mij veel krachten gekost. In de finale kwam ik net iets tekort om nog weg te springen.De sprint was niets voor mij met een bocht zo dicht bij de aankomst.”

  Sander was best tevreden over zijn prestatie in Zingem temeer omdat het daags voordien in Herne niet echt super draaide doordat hij met een slepend wiel reed. Sander, die tot vorig seizoen bij de betere Beloften behoorde kijkt eigenlijk positief naar de toekomst:

  “Voor de komende weken hoop ik dat ik nog wat kan verbeteren voor de examens er aan komen. Ik zal waarschijnlijk eens horen bij de provinciale coach of deelname aan een grote koers met de selectie mogelijk is.”

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  10-04-2007 om 23:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/04/2007

  THOMAS ONGENA OP WEG NAAR EEN PROFCONTRACT ?

   

  thomas ongena

  Thomas Ongena uit Zele plukt de vruchten van een heel goede voorbereiding van het seizoen in de voorbije winter. ”Ik heb veel getraind en van twee weken Spanje daar kan je alleen maar beter van worden. Ik heb het seizoen goed kunnen inzetten via een mooi programma van de ploeg.” Hij rijdt namelijk voor YawadooABM-TV Vlaanderen C.T.

  Thomas zette zijn prestaties tot hiertoe eens op een rijtje.

  In de Beverbeek Classic (3 maart): 25ste

   

  De GP Samijn Frameries-Dour (7 maart) 43ste

   

  3 daagse van West-Vlaanderen, 1ste rit (172 km) 16de

  2de rit: (180 km)  lek gereden op 10 km van de meet anders zat er waarschijnlijk mooi resultaat in

  3de rit :  Thomas was niet goed genoeg en verzeilde in een groepje achteraan. Verwonderlijk was dat natuurlijk niet, na zoveel kilometers en begin maart!

   

  Wanzele profkoers van 168 km (14 maart):  6de

   

  Omloop van het Waasland Kemzeke, een  1.2-wedstrijd van 184 km (18 maart):  11de

   

  Nokere koerse profs 197 km (21 maart):  25ste

   

  Op 24 maart reed hij in Zele voor eigen volk hier was Thomas wel goed en hij wou de koers maken maar kreeg ze niet open, volgens hem stond er te weinig wind.

   

  Ook Dwars door Vlaanderen in Waregem (28 maart), een UCI 1.1-wedstrijd van 200 km reed hij. Hij eindigde 69ste  en was daar erg tevreden mee. “Ik zat te ver op de Kwaremont”, aldus de Zelenaar

   

  Trofee van Haspengauw Aalst-Sint-Truiden (1 april) 156 km:  2de

  Na 25 km reed hij weg met de eerste waaier en dan, na 95 km, ging hij alleen weg uit kopgroep en 25 km bleef Thomas voorop.Tot er nog een paar terug kwamen zodat ze met 4 de laatste 2 ronden ingingen.In de spurt werd de Zelenaar geklopt door Kevin Ista

   

  Ottergem ( 7 april) 114 km: 14de

  Heel de koers reed Ongena mee voorop met 13 renners. In de laatste ronde werden ze ingelopen en het kwam tot een massaspurt.

   

  En dan kwam Paasmaandag 9 april er aan met de koers in Berlare of een thuiswedstrijd! Hij won verdiend een eerste koers.

  “Voor eigen volk is het altijd leuk te winnen natuurlijk. Na 3 ronden koers reden we met vier voorop en 2 ronden later met drie. Zo heb gans de koers vooruit gereden en we telden 3 min voorsprong. In de laatste ronde plaatste Jurgen De Deyn een paar aanvallen en dan ben ik gegaan. Het was meteen de goede vlucht. Zo kon ik afgescheiden winnen voor Marc Baeyens en Jurgen De Deyn.”


  Bij de Juniores is Zelenaar Matthias Ongena en broer van Belofte Thomas aan een heel goed seizoen bezig als lid van de KSC Denderstreek Labiekes C.T.

  We zagen hem in Nieuwkerken aan het werk en finishte daar als 5de

  Op 11 maart werd hij ook al 2de in Schoonaarde, op 25 maart 2de in Zingem en nu dus weer een top-vijf plaats in Nieuwkerken. De winst is niet ver meer weg !!!!  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  10-04-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/04/2007

  JARNO VAN GUYSE TRAINDE OP l’ALPE d’HUEZ

   

  Jarno Van Guyse (New Heebra Lombarden) uit Stekene keerde pas zaterdag terug van een stage aan l’Alpe d’Huez

  “Ik heb daar heel wat kilometers gemaakt en mijn basis vervolmaakt. Ook heb ik mij voorbereid  op eventuele ronden.”

  Jarno ging in het weekend toch koersen in Semmerzake. Hij dacht dat hij de weerslag van de trainingsweek zou voelen maar het viel al bij al nogal mee.

  “Het frisse gevoel was misschien wel wat weg, maar toch reed ik nog 9de. Ik reed ook heel de koers heel aanvallend en niet echt zuinig. Dus...”

  Jarno rijdt komend weekend de 2-daagse van de Gaverstreek.

   


  Thibault en Cedric Koppen
  (KSV Deerlijk) rijden Zondag 15/04/2007 te Boutersem Kerkom (VB) een wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften over een afstand van 109,8 Km.

  10-04-2007 om 21:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/04/2007

  Maandag 09/04/2007 – DOTTENIJS – Dames Elite – 102 Km – 02h25min

  Aantal deelnemers : 143

  1. Giorgia Bronzini (Ita)

  12. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)

  44. Natasja Nobels uit Grembergen (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)

  67. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team) 


  De Dames Elites reden Maandag hun wedstrijd te Dottenijs , er waren 143 deelneemsters en er moesten 102 km afgelegd worden.

  “Er waren heel veel valpartijen, het was echt heel gevaarlijk, allemaal smalle straten en met zo een pak wielrensters is dat niet zo evident” , aldus Natasja Nobels

  Natasja wist wel de 3de laatste ronde nog een vette premie te pakken maar bij de aankomst was het gevaarlijk en drummen voor de sprint (de durf ontbrak haar een beetje).

  Spijtig want anders had er voor Natasja die 44ste eindigde nog een dichte ereplaats in gezeten, “de benen waren nochtans goed” vertelde ze.

  Cindy Pieters uit St.Niklaas ook weer sterk bezig dit seizoen behaalde een knappe 12de plaats.

  10-04-2007 om 21:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 10/04/2007
  Proficiat aan KAAT HANNES uit Wechelderzande met haar 2° Overwinning bij de Dames-Nieuwelingen.

  KAAT HANNES VAN BENELUXTEAM WINT WEER


  SEMMER hannes arnouts 01
  FOTO: Kaat Hannes (nieuwelingen) en Anne Arnouts (juniores) de winnaars


  Het Wase Benelux Team voor dames-jeugd heeft een seizoenzege laten noteren. Daar zorgde Kaat Hannes voor in Semmerzake. Het was de tweede wedstrijd voor de jeugd maar ook de tweede zege voor Kaat.

  Er kwamen 41 dames -nieuwelingen en 47 dames -juniores aan de start. Voor het Benelux Team reden ook de streekrenster Amy De Ridder uit Grembergen mee. Ook Liesl Van Daele uit Sint-Niklaas was weer present.

  Wie de wedstrijd in Semmerzake kent, weet dat het parcours de moeite waard is.Het zonnige weer zorgde daarbij ook nog voor de nodige schiftingen.

  Talrijke ontsnappingspogingen draaiden op niks uit. Het pleit werd beslecht in een

  massaspurt die makkelijk gewonnen werd door junior Anne Arnouts (Kalmthout) voor de Britse Alexandra Greenfield en de winnaar bij de dames nieuwelingen Kaat Hannes. Na Alsemberg terug met de bloemen voor het jonge talent uit Wechelderzande.

  KNAP WERK VAN WILLEM DE GREYT IN SEMMERZAKE

  Bij de beloften in Semmerzake  verschenen er 82 renners aan de start. De streekrenners waren present : Willem De Greyt (Sinaai), Thibault Koppen (Beveren-Waas), Jarno Van Guyse (Stekene),

  Sam Christiaens (Sint-Gillis-Waas), Stefan Ott (Waasmunster), Lieven Dieleman (Zele), Stijn De Vriese (Zele) en Peter Michiels (Zele).

  De wedstrijd kwam moeilijk tot een beslissing tot 5 ronden voor het einde.Het 3-tal Davy Tuytens, Kevin Peeters en Edwig Cammaerts bouwden een voorsprong van ongeveer 30 sec. uit.

  Het leek dan ook op een sprint tussen dit drietal te gaan, maar in de laatste ronde kregen zij het gezelschap van een ander drietal : Willem De Greyt, Kobe Vanoverschelde en Niels Nachtergaele.

  Het draaide dan ook uit op een spurt met 6.

  Kevin Peeters won voor Sinaainaar  Willem De Greyt en thuisrijder Davy Tuytens.

  Jarno Van Guyse werd 9de, Thibault Koppen 27ste, Peter Michiels 38ste, Stefan Ott 39ste en Stijn De Vriese 40ste.

  SEMMERZ spurt peters de greyt 02

  FOTO: Kevin Peeters klopt Sinainaar Willem De Greyt (rode trui) in de spurt


  Dieter Van der Stock
  (Hudiko Waasland) uit Hamme reed een wedstrijd in het West-Vlaamse Oostrozebeke voor Juniores :“Ik had er met het team weliswaar een zware stageweek opzitten maar wou toch geen competitieritme verliezen. Ik verwachtte er niet echt veel van na die zware week en zo geschiedde. Ik kon niks méér doen dan volgen en reed zowat de hele koers halfweg het pak in een razendsnelle koers.”

  Dieter eindigde 44ste op een 120-tal deelnemers. Vanaf volgende week zondag in Hingene hoopt hij de vruchten van de stage te beginnen plukken.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  10-04-2007 om 11:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DROEVIGE GEBEURTENIS TE GENTBRUGGE IN DE W.A.O.D.-WEDSTRIJD VAN MAANDAG 09/04/2007
  Droevige gebeurtenis te Gentbrugge, Paasmaandag 9 april 2007.

  Om 13 uur ging de eerste wedstrijd van start.
  Wanneer de renners zo'n rondje of 7 hebben gereden was er een valpartij bij de categorie F2.
  Als dan lange tijd geen renners passeren en het bestuur van de W.A.O.D. kreeg de melding dat de MUG (medisch urgentie team) is opgeroepen slaat de ongerustheid toe.

  De wedstrijd werd onmiddellijk stopgezet en als blijkt dat de ambulance toch met het slachtoffer richting ziekenhuis is gereden heerst er even opluchting......misschien haalt hij het nog??

  Zijn toestand is weliswaar kritiek, maar ........ er is hoop!

  Aan de finish is het druk, iedereen wacht op een berichtje vanuit het ziekenhuis om het bestuur en de renners op de hoogte te houden.

  Maar ...... dan moet worden meedegedeeld dat René Meul (Team Cibel) uit St.Niklaas het niet heeft gehaald, hij is overleden.

  In René Meul verliest de WAOD een trouw lid en de renners verliezen een joviale kameraad.

  De WAOD-leiding en alle aanwezige renners leven mee en betuigen hun innige deelneming.

  Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naar zijn vriendin. We wensen hen heel veel sterkte in de komende tijd.

  René vaarwel!  Bron : W.A.O.D.

  10-04-2007 om 11:43 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 09/04/2007

  Proficiat aan THOMAS ONGENA uit Zele met zijn 1° overwinning dit seizoen bij de Elite zonder Contract en Beloften.

  MAANDAG 09/04/2007 - BERLARE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 116 Km - 02h49min
  Aantal deelnemers : 50
  1. THOMAS ONGENA uit Zele (Yawadoo-ABM)
  3. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) op 31"
  10. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T) op 3'40"
  11. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  12. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
  13. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  19. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T) op 5'58"
  22. Michael Braeckmans uit Opwijk (Rudyco C.T)
  25. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)
  28. Steven De Wilde (Rudyco C.T)

  09/04/2007 - SCHEPDAAL (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 119,6 Km - 02h49min

  Aantal deelnemers : 77
  1. Gregory De Munster
  29. Davy Peirsman uit Temse (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 4'14"

  09/04/2007 - NIEUWKERKEN (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h54min
  Aantal deelnemers : 67
  1. Björn Coomans
  2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  3. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
  4. Midaugas Goncaras (PWC Jan Snel)
  7. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 6"
  9. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW) op 2'15"
  10. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  16. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel) op 3'20"
  17. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  18. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
  19. Koen Maris uit Kruibeke (Cycling Center)
  20. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  21. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  23. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)
  27. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  28. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
  30. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)

  09/04/2007 - SEMMERZAKE (O) - Beloften - 117 Km - 02h46min
  Aantal deelnemers : 82
  1. Kevin Peeters
  2. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  9. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 30"
  27. Thibault Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk) op 1'40"
  38. Peter Michiels uit Zele (Josan Mercedes C.T) op 3'58"
  39. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  40. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'04"

  09/04/2007 - ZWEVEZELE-ZESWEGE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h40min
  Aantal deelnemers : 61
  1. Stijn Nauwynck
  9. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)

  09/04/2007 - OOSTROZEBEKE (W) - Juniores - 80 Km - 01h52min
  Aantal deelnemers : 114
  1. Kevin Van Den Noortgate
  44. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  49. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  59. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)

  09/04/2007 - WAARSCHOOT (O) - Juniores - 90 Km - 02h06min
  Aantal deelnemers : 102
  1. Peter Kennaugh
  7. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen) op 22"
  9. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  13. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  17. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  26. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
  36. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'05"
  39. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  42. Sean Durinck uit Hamme (Rudyco C.T)
  53. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)

  09/04/2007 - WAARSCHOOT (O) - Nieuwelingen - 63 Km - 01h35min
  Aantal deelnemers : 119
  1. Nick Vanderlijke
  13. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  14. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T)
  21. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)
  22. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  25. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)

  10-04-2007 om 11:43 geschreven door kenny


  09-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 09/04/2007

  Jonas De Permentier (Sinaai) van het AVIA Team reed zondag in Waarschoot op een heel mooi parcours. Niet minder dan 120 deelnemers stonden daar aan de start.

  “Ik probeerde enkele keren weg te geraken maar kreeg nooit meer dan 50m. Dat komt ervan als je in een trui van Avia rijdt!”, aldus de Waaslander. De laatste ronde probeerde Jonas nog twee keer om de plaat te poetsen maar zonder succes.”In de sprint haalde ik een mooie 14de plaats waar ik tevreden over ben. De conditie verbetert stilaan en ik hoop deze dan ook te laten zien op het PK in Iddergem op zondag 29 april.”

  Jeroen Van De Vijver (Hudiko Waasland) uit Eksaarde behaalde vandaag een schitterende 3de plaats in de M.T.B. wedstrijd te Zillebeke bij de min.18 jarigen. Dit was een wedstrijd voor de Visa Chronochallenge 2007.


  Jori Van Steenberghen (Hoop Op Zegen Beveren) uit De Klinge reed op Paasmaandag zijn wedstrijd te Waarschoot waar maar liefst 119 Nieuwelingen aan de start kwamen voor 62 km wedstrijd.

  Er werd van in het begin van de wedstrijd stevig tempo gereden zodat er na een paar ronden wedstrijd al een pak renners moesten lossen uit het peloton.

  Toch konden er geen renners echt weg geraken uit het peloton en kwam het hier op een massaspurt terecht.

  Jori eindigde hier op een 13de plaats in het klassement.

  Zijn volgende wedstrijd rijd hij op Zaterdag 14 april te Beveren.


  Laurens Coucke (Hoop Op Zegen Beveren uit Sint-Gillis reed zondag in Waarschoot bij de juniores die met meer dan 100 aan de start stonden. Er was rond half koers een groep ontsnapt van tien die een voorsprong van 45 sec bijeen fietsten. Met negentien reden ze er heen.

  De Brit Peter Kennaugh, die zaterdag ook in Nieuwkerken deelnam, kwam er alleen binnen. Op een twintigtal seconden kwam de rest, ruim 25 renners, binnen. Laurens spurtte daar vooraan mee en haalde een 9de plaats naar het Waasland.

   

  Ook Jens Van Landeghem (Hoop Op Zegen Beveren)uit Beveren was naar Waarschoot getrokken “Ik voelde direct na de start dat de benen niet hersteld waren na zaterdag. Ik werkte me traag naar voren en kon uiteindelijk één keer aanvallen en blies me daarmee stevig op.”

  Twee ronden later moest het peloton halt houden voor een gesloten overweg. Bij het opnieuw starten kreeg Jens plots last van krampen in de benen. In de eindspurt kwam hij als 39ste over de meet. Maandag vertrekt hij op stage met Hoop Op Zegen naar Vielsalm.

   

  In Waarschoot stond ook Stekenenaar Valentijn Martens aan de start bij de juniores. Na een gesloten overweg mochten 10 leiders terug vertrekken met dezelfde voorsprong. Het peloton scheurde dan en Valentijn kon met een puike inspanning nog juist aanpikken. Blijkbaar was er bij de koplopers de kadans wat uit en deze werden in de voorlaatste ronde ingelopen. Peter Kennaugh  bleef dus uit de greep en werd de latere winnaar. In de sprint plaatste Valentijn zich 13de. Een goed resultaat na een toch wel zware stage met Hudiko Waasland vorige week in Ronse.

   

  Merkwaardig in de junioreskoers in Nieuwkerken vorige zaterdag: geen enkele renner van Hudiko Waasland aanwezig. Hun ploegleider Willy De Wael wel. Van hem vernamen we dan de reden. Omdat de renners een vrij zware stage hadden verwerkt te Ronse, mochten ze zaterdag niet koersen. Te veel is te veel! Verstandige mensen, daar bij Hudiko.

   

  Gijs Van Hoecke 03 (2de H tour)

  Foto : GIJS VAN HOECKE 

  In de Haspengouw Tour ging het in de 2de rit minder goed voor de jongens van Bodysol-Lotto Menen en in het bijzonder dan voor Gijs Van Hoecke uit Zaffelare die toch de eerste rit had gewonnen. Hij moest zijn gele trui verdedigen.Na een wedstrijd waar Bodysol-lotto van de eerste meters de wedstrijd controleerde, ontsnapte Hannes Depraetere van Deerlijk-Gaverzicht in de laatste ronde. Iedereen bleef maar kijken naar de Bodysollers, maar de manschappen waren doodmoe.

  De laatsten die Gijs voorbeeldig bijstonden en de talrijke aanvallen pareerden waren die andere Waaslanders: Moreno De Pauw en Jeffrey Herrebaut. Maar als op beslissende momenten zelfs een club als Onder Ons Parike pertinent weigert om hun tweede en vierde plaats in de eindrangschikking veilig te stellen en net als 19 andere ploegen op het zestal van Bodysol blijft rekenen, dan wordt het natuurlijk heel moeilijk.

  Maar dat is niet alleen het ploegenspel maar ergens ook de niet geschreven wetten van de sport: de beste wint niet altijd. En dat Gijs Van Hoecke over de twee dagen gezien de beste was, daar kon niemand aan twijfelen. Depraetere won met 28 sec voorsprong en dat was voldoende om Gijs de trui af te nemen

  Uiteindelijk eindigde de Waaslander 2de in de eindrangschikking en dat is beslist een opsteker. Hou hem maar in de gaten de komende weken.


  Een gelukkig renner tijdens het weekend was Jan Vlegels van Hoop op Zegen. In Kruishoutem reed hij zijn eerste koers uit bij de Beloften en Elite zonder Contract. Als student kwam hij met bijzonder veel achterstand naar het nieuwe seizoen toe: ”Mijn conditie is nog niet helemaal goed want ik sta achter doordat ik tot begin Februari bijna niet hebben kunnen trainen omdat ik met examens zat.” In Kruishoutem was het een zwaar parcours met iedere ronde een lastig stuk naar boven fietsen maar de Kieldrechtenaar verwerkte het goed. Dat is positief.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  09-04-2007 om 23:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD TE NIEUWKERKEN DOOR DE LEON EN DE GUIDO

  LEON GING NAAR DE KOERS !!!!

   

  De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere uit Beveren. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van Elite zonder Contract en Beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken. Hier is dat van hun tweede koers in Nieuwkerken.

  De start voor het nog jonge wielerseizoen is gegeven. Wordt het een strijd tussen Smet en Goncaras?

  De eerste veldslag is gestreden , in tegenstelling tot onze eerste koers in Stekene was dit een zeer aangename “lentezomer”. Er was veel volk aanwezig en de deelnemerlijst mocht er ook wezen

  Bekende gezichten zoals Guy Smet en zijn tegenpool Mindaugas Goncaras waren van de partij voorts met Stremersch, Heirbaut en nog een hoop Waaslanders, in totaal een stuk of dertig.

  En niet te vergeten de plaatselijke vedette Mattias Nys maar ik geloof dat ze hem vanaf vrijdagavond in zijn stamcafe zijn hoofd hebben zot gemaakt om hem te pushen om te rijden voor de zege.

  We hebben een zeer mooie en snel gereden koers gezien met een spijtig einde en dit in de spurt voor de eerste plaats waarbij Goncaras ietsje van zijn lijn week ten opzichte van Coomans en Smet

  Een beetje consternatie mag er wel zijn en hopelijk leggen de twee tenoren het snel bij

  Dit om de gemoederen van de supporters te sussen want Mindaugas werd uitgejouwd. Wat een beetje normaal was maar er waren er ook die ongepaste dingen riepen over zijn afkomst en dit mag niet gebeuren, geen voetbal toestanden in het wielrennen!

   

  Groeten van de Leon en de Guido.

  09-04-2007 om 23:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE NIEUWKERKEN VAN MAANDAG 09/04/2007

  Elite zonder Contract en Beloften te Nieuwkerken

   

  Björn Coomans winnaar na declassering van Mindaugas Goncaras

   

  Guy Smet 2007 (Nieuwkerken) 02

  FOTO: Guy Smet met de beker van de 2de en winnaar Björn Coomans uit Puurs, in gezelschap van burgemeester Willockx van Sint-Niklaas en tussen de renners Gaspard Van Peteghem van het Jan Snel-team en schepen van de stad.


  Wie zegt dat kermiskoersen geen volk meer trekken, heeft het dik verkeerd voor. De traditionele Paasmaandag koers van Nieuwkerken-kermis, kreeg massale belangstelling. Met 67 stonden ze aan de start met maar liefst 30 Waaslanders. Een feest voor de regio dus, deze 62ste Grote Prijs Sportherleving. Maar de sfeer werd vooral gebracht door de fans van de plaatselijke Mattias Nijs die voor het Jan Snelteam aan zijn eerste seizoen in WBV is gestart. De leiders van de fanclub stonden in hun hemels blauwe sportvesten netjes bij elkaar en langs de overkant waren het vooral de jongeren, vaak met een pint in de hand, stonden te juichen of te applaudisseren. Zelfs een agent van de bereden politie kreeg applaus.

  Deze sfeer maakt het wielrennen zo enorm populair. Er moest natuurlijk wel gekoerst worden: 120 km of 15 ronden van 8 km. In de tweede rond kwam zowaar Mattias Nijs himself naar voor om de aanval in te zetten. Maar achter hem reageerde de duathleet uit Kruibeke, Koen Maris terwijl ook Mindaugas Goncaras de zaak in de gaten hield. Alles kwam weer samen.

  Even geraakten er achttien licht vooruit maar Cédric Van Lommel reed het gat weer dicht.

  Net nadat pastoor Van Poecke een premie van 10 euro had geschonken, gingen drie renners met veel bravour door: Björn Coomans, die de premie van de pastoor had gewonnen, Kris De Block en Kristof  Sels. Ze deden het echt aardig deze mannen want ze hadden op slag 18 sec voorsprong.

  Achter hen werd echter zo fel gereageerd dat ze met elf opschoven naar voor: de Waaslanders Robby Weemaes , Tony Heirbaut , Nicky De Wit , Guy Smet , Luc De Moor , Tim Caluwaert en Tom Stremersch en verder Cédric Van Lommel, Rudi Vingerhoets, Mindaugas Goncaras en Stijn Van Looveren.

  De plaatselijke Nijs had de goede vlucht gemist en ook toen ze met negen gingen achtervolgen zat hij verstopt in de groep. Bij de negen zaten o.a. wel Koen Maris (Kruibeke), Koen Martens (Temse) en Mano Schouten (De Klinge). Hun benen waren echter niet sterk genoeg om de veertien leiders te gaan aanvallen.

  Voor Thijs Van den Bossche (Stekene) was het weer van dát: lekke band. En ook Gunther Van Driessche (Lokeren) stond even later stil. Amen en uit, voor die mannen. In de 7de ronde vonden ook de twee jonge Kieldrechtenaars Jonas Serverius en Jan Vlegels het voldoende en verlieten de wedstrijd. Zij hadden immers de dag voordien al het volle pond gegeven in Kruishoutem.

  De veertien leiders reden rustig hun rondjes tot op 25 km van het einde een barst kwam in het gezelschap. Met vijf reden ze weg: Mindaugas Goncaras, Guy Smet, Robby Weemaes, wat rijdt die toch weer sterk, Björn Coomans en de 42 –jarige Rudi Vingerhoets uit Zoersel.

  Deze vijf toonden zich echt wel de sterksten. Kristof Sels en Tony Heirbaut losten dan nog bij acht anderen.

  Bij het ingaan van de laatste rond kromde Robby Weemaes de rug en plaatste en scherpe demarrage maar Goncaras had het gezien en reageerde zeer vlot en de rest sloot mee aan.

  Het kwam dan toch tot een spurt met die vijf al moesten Weemaes en Vingerhoets wat terrein prijsgeven toen die op volle kracht begon. Björn Coomans(Rock Werchters-Chocolade Jacques) over de spurt: “ Op 200 m van de meet zat ik nog op kop en Goncaras komt over mij maar ik kon zijn wiel nog pakken. Ik wist dat ik zo moest vertrekken. Ik wou dan langs rechts komen maar Goncaras deed de deur dicht door van zijn lijn af te wijken.”

  Inderdaad, wat de Jan Snel-renner deed kon echt niet. Hij zwiepte van links van de weg naar uiterst rechts. Zowel Coomans als Smet staken hun arm in de hoogte. Terecht. De WBV afgevaardigden William Vettenburg en Marc Maertens twijfelden geen ogenblik: Goncaras gedeclasseerd. Geen mens die daar niet mee akkoord was, tenzij misschien Mindaugas zelf!

  Zo ging de zege dan toch naar 21-jarige belofte Björn Coomans uit Puurs en moest de Schelde er te Temse niet tussen liggen, we zouden Björn als streekrenner beschouwen! Guy Smet kreeg van burgemeester Willockx de beker van de 2de. Robby Weemaes werd nog 3de en pas dan werd Goncaras in de uitslag gezet als 4de.

  Guy Smet na afloop: “ Dit was een snelle koers en ik voelde me goed vandaag. Op het laatste kwam ik in de spurt wel wat te kort want ik zat met krampen ‘tot over mijn oren’. Ik moest ook wat afremmen toen Goncaras van links naar rechts ging. Dat is nu eenmaal koers. Maar mijn conditie is voor deze tijd van het jaar, redelijk goed. Mijn tijd komt nog wel en ik hoop vanaf juni ‘enorm’ te zijn. Ik zal dan proberen zoveel mogelijk de koers te maken en te winnen.”  

  En Mattias Nijs? Die moest vroegtijdig met peloton de koers verlaten. “ Ik denk toch dat er in de loop van het seizoen wel nog wat meer in zit. We zullen zien.”

  Ook de Jan Snel -mentor Gaspard Van Peteghem verwacht nog wat van Mattias: “Ik heb tegen hem gezegd dat hij tegen 1 mei ‘goed’ moet zijn. En ‘ts nog geen 1 mei, niet waar. Hij heeft nu nog maar een paar koersen gereden. Je moet een beetje geduld hebben. Het seizoen is nog lang!”

  Mattias Nys-Fans 12
  FOTO : Supporters van Mattias Nijs

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  09-04-2007 om 21:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS M.T.B. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 09/04/2007

  PATRICK MEERSSCHAERT WINT IN GILLY

   

  Patrick Meersschaert heeft in Gilly een knappe mtb-wedstrijd gewonnen.  Die omloop was bij zonder mooi en de moeite waard om te rijden.Hij was gelegen naast de vélodrome van Charleroi waar een oude mijnterril ligt waarop de plaatselijke verenigingen een mooie omloop hebben uitgegraven.

  Per ronde moest de terril twee maal zigzaggend beklommen worden en bovenaan waren mooie BMX-kombochten aangelegd. De afdalingen geleken dan weer op een heuse bobsleebaan!

  Opnieuw waren enkele jonge Waaslanders naar Wallonië afgezakt om hier "de stiel" te leren! Bij de nieuwelingen is dit zelfs niet zonder succes: Gian-Marco De Kindt uit Stekene behaalde zelfs als 3de een mooie podiumplaats nadat hij in de beginfase 2de reed maar dan last kreeg in de onderrug. Eerstejaars Fabrice Mels uit Sinaai bevestigde het mooie van vorige week: opnieuw 4de en ook nu opnieuw heel sterk in de eindfase van de wedstrijd waarbij zijn tijden niet ver van de koplopers lagen.

  Mathy Van Hove uit Sint-Gillis-Waas reed erg verdienstelijk op een 16de plaats en Jeroen Van De Vijver kende een moeilijke dag, misschien te wijten aan een zware stageweek op de weg.
   
  Bij de Masters 2 liep voor Patrick Meersschaert alles vrij goed. “Niet dat de tegenstand groot was, maar de officiële rondetijden toonden aan dat ik vanaf de derde ronde dezelfde tijden neerzette als de winnaars bij de Elites en Beloften en dit zijn in België toch top-vijf finishers. Aan de meet had ik 5min20 voorsprong op het nummer twee.”

  De Wereldkampioen denk nu al aan de voorbereiding van het EK en WK later op het jaar. “Als ik nu zonder overhaasting een maand of twee de tijd neem om de aanvangsfase beter te verwerken, denk ik tegen het EK en WK een betere conditie te hebben dan de vorige jaren. Maar ja, dat is nog lang en er kan nog veel gebeuren! Maar beter deze situatie dan nu al met veel twijfels zitten! “, aldus de weer erg gemotiveerde Sint-Gillisnaar en groot voorbeeld voor de jeugd.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  09-04-2007 om 19:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 08/04/2007

  Kristof De Zutter (Yawadoo-ABM) uit Stekene reed zaterdag te Ottergem (58ste) en zondag in Kruishoutem (17de) De bedoeling van het weekend was de komende 2 daagse van de Gaverstreek voor te bereiden.

  In Kruishoutem was Kristof er bij toen in de eerste ronde reeds zeven renners aan de haal gingen.

  ” Er waren ook drie Litouwers en de latere winnaar Joeri Clauwaert bij. We kregen nooit meer dan 40 sec en de Litouwers lieten het ook een beetje afweten zodoende waren het altijd dezelfde die moesten rijden. Het gevolg was dat we in de 10 ronde gegrepen werden door een groepje.”
  Zo werd hij 17de maar het belangrijkste was toch dat hij veel km reed. Hopelijk gaat een opkomende verkoudheid niet verder en kan de Stekenenaar met veel ambitie starten in de Vlaamse 2 daagse van de Gaverstreek waarvan de eerste rit op zaterdag 14 april over 158 km verreden wordt in Harelbeke. Op zondag 15 april is er eerst een tijdrit van 8,7 km in Sint-Elooi-Vijve en daarna een rit in lijn van 127 km in Deerlijk.

  Stefan Ott (KSC Denderstreek Labiekes) uit Waasmunster reed Zaterdag te Ottergem waar er 220 deelnemers waren. Stefan kwam aan in het peloton. Maandag rijdt hij waarschijnlijk in Semmerzake.

  Het is Glenn De Ridder (Bodysol-Lotto) eindelijk gelukt zijn eerste en  verdiende overwinning naar Stekene te halen. “De vorige weken lukte het me nooit om in de finale weg te rijden voor de overwinning. Eindelijk lukte dit zaterdag te Steenokkerzeel wel. Ik voelde al langer dat het er wel in zat maar moest tot zaterdag wachten om het te kunnen afmaken.”

  Glenn rijdt een beresterk seizoen en het zal zeker niet bij deze zege blijven. De manier waarop hij in Steenokkerzeel won bewees die sterkte:

  “Het was een wedstrijd die moeilijk uit elkaar te krijgen was. Meermaals was ik met de ontsnappingspogingen mee maar meer dan 100 m kregen we nooit. Dan probeerde ik het maar alleen op een 4-tal km van het einde en dit was meteen de beslissende aanval. Ik nam een kleine voorsprong die ik tot op de streep kon behouden.”


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  09-04-2007 om 19:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.T.B. TE GILLY VAN ZONDAG 08/04/2007

  Proficiat aan PATRICK MEERSCHAERT uit St.Gillis-Waas met zijn overwinning bij de Masters 2.

  In de M.T.B.-wedstrijd te Gilly (Henegouwen) nabij Charleroi van Zondag 8 April had Jeroen Van De Vijver (Hudiko Waasland) uit Eksaarde vandaag een totale offday en moest de wedstrijd na 5 ronden (van totaal 7) staken.

  Hij hoopt morgen in Zillebeke terug over de goeie benen te beschikken.

  Andere Waaslanders in de reeks van Jeroen bij de Nieuwelingen deden het wel uitstekend , zo behaalde Gian Marco De Kindt uit Stekene een mooie 3de plaats en eerstejaars Nieuweling Fabrice Mels uit Sinaai een knappe 4de plaats.

  Bij de Masters 2 stond er geen maat op Patrick Meerschaert uit St.Gillis-Waas.

  09-04-2007 om 19:40 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!