.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  01-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENELUX TEAM AAN DE EER IN SINT-GENESIUS-RODE
  Beneluxteam aan de eer in Sint-Genesius- Rode !!!!!

  DAMES jeugd podium1_350x250

  Waar de Brabantse Pijl werd betwist, reden de dames jeugd juniores en nieuwelingen hun eerste koers. Er waren 41 Dames Juniors en 39 Dames Nieuwelingen waaronder één Waaslands meisje met Liesl Van Daele uit Sint-Niklaas.

  De meisjes moesten 9x den Alsemberg op onder een loden zon. Het was een keiharde wedstrijd die door 4 meisjes werd gedomineerd: twee juniors : Katrien Van Looy de kleindochter van Rik Van Looy en nog maar 3 maand bezig met koersen nadat ze eerst atletiek deed, en Kim Vermeiren

  De twee nieuwelingen  waren Kaat Hannes van het Wase Beneluxteam en de Nederlandse Lotte Van Hoek.

  Ze gingen de laatste ronde in met meer dan 1 minuut op het overgebleven peleton van zo'n 15.

  De Alsemberg besliste over de zege en daarin toonde Katrien Van Looy zich de sterkste voor Kaat Hannes, Lotte Van Hoek en Kim Vermeiren.

  Voor zowel Katrien Van Looy  als voor Kaat Hannes  was het een prachtig begin van het seizoen.

  Liesl Van Daele werd 26ste. Voor het Beneluxteam uit Temse ook een bijzonder goed start met de begaafde Kaat Hannes.

  Dames jeugd v looy hannes bew1

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  01-04-2007 om 23:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/04/2007

  WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING

  Jeroen Van De Vijver
  uit Eksaarde (Hudiko Waasland) reed Zondag 01/04/2007 in Thieusies een wedstrijd meetellend voor de Walonia Cup Mountainbike.

  Het was op een redelijk zwaar parcours dat Jeroen een mooie 8ste plaats behaalde bij de Nieuwelingen.

  Deze week vertrekt Jeroen met de ganse ploeg op stage naar Ronse en volgende week Zondag neemt hij deel aan de wedstrijd in Gilly en op Maandag aan de wedstrijd de Visa Chrono Challenge  in Zillebeke.

  Belofte Tim Caluwaert uit Beveren (Wielerteam Atom) behaalde vandaag een knappe 18de plaats op 250 vertrekkers in de wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften te Merchtem in Vlaams-Brabant.

  Tim was mee in de goede ontsnapping van 24 renners , “ het gevoel in de benen was goed enkel had hij last van zijn rug , aldus Tim”.


  Jeffrey Herrebaut (Zele) van het Bodysol CT Menen Team heeft in Zoutleeuw als 6de een ereplaats behaald. Hij reed heel de wedstrijd voortreffelijk vooraan in het peloton bij de eerste tien en probeerde zelfs meermaals te ontkomen.

  Op 2 ronden van het einde reden er 13 renners weg waaronder bijna alle toppers zoals Jonathan Breyne , Francesco Van Coppernolle , Niels Reynvoet en andere. Zij hadden net voor het ingaan van de laatste ronde een voorsprong van 35 seconden.

  Jeffrey: “ Ik voelde me sterk en reed weg van het peloton en maakte al gauw de aansluiting. In de sprint liet ik me een beetje naar voor drummen en raakte ik te vroeg op kop waardoor ik wat stilviel op 100 meter van de finish zodat mij nog enkele renners voorbijreden”.

  In deze wedstrijd eindigde Stekenenaar Glenn De Ridder als 12de

  Zaterdag reed Jeffrey de nationale testtijdrit te Neeroeten waarin hij 33ste finishte. “Dat is niet zo verrassend omdat ik al bij al geen echte tijdrijder ben en bovendien heb ik totaal geen specifieke training op dit onderdeel had. Zo bekeken mag ik toch tevreden zijn”.

  Valentijn Martens (Stekene) reed in Zoutleeuw als één van de 118 deelnemers maar is daarvan wel de meest pechvolle nieuweling geworden. Na driekwart van een ronde reed hij vooraan plat en de koers was voor hem gedaan. Er mogen voor Valentijn toch eens betere tijden beginnen.

   

  Kruibekenaar Joeri De Ryck van het Hudiko Waaslandteam trok als junior naar Halle-Zoersel. Hij eindigde 38ste maar  hij kon na afloop toch zeggen: “Ik ben content want ondanks rugpijn na een val heb ik  toch nog een keer of  vijf gedemarreerd of geprobeerd weg te geraken”.

  Volgende zaterdag zal Joeri aan de start staan in Nieuwkerken. “Maar ik ben deze week op stage met de ploeg in Ronse en ik zal zien wat mijn gevoel is zaterdag. Als ik te moe ben, slaag ik eens een keertje over. Maar ik koers normaal gezien zeker op Paasmaandag... waar, weet ik nog niet goed.”; zo besloot de Waaslander.


  Glenn De Ridder (Stekene) koerst een bijzonder goed seizoenbegin. Maar over de nationale testtijdrit in Neeroeteren was hij niet tevreden.

  ”Ik had ik een slechte dag en eindigde er slechts 30ste. Het parcours lag mij dan ook helemaal niet, iets te bochtig en veel op en af wat niet mijn specialiteit is”.

  Zondag ging het te Zoutleeuw al stukken beter voor de renner van Bodysol-Lotto Menen. “Nochtans voelde ik wel de verzuring van gisteren nog in de benen, maar met enkele doorgedreven aanvallen kon ik toch de beslissing maken.Rond half koers zette ik een tegenaanval op met twee andere renners, op Gert-Jan De Vos die alleen aan de leiding reed”.

  Een ronde later kregen ze nog het gezelschap van een tiental anderen die in twee delen aansloten. Zo gingen ze met 14 de laatste ronde in. Kwam dan de eindspurt: “Ik nam de laatste bocht dan in een slechte positie zodat ik geen kans meer maakte op een top tien plaats”.
  Hij werd 12de.
  Glenn hoopt nu deze week nog een betere prestatie neer te zetten te Moere, waar hij woensdag zal deelnemen aan de wedstrijd.


  Pieter Cordeel uit Stekene reed zaterdag de nationale testtijdrit in Neeroeteren. “Ik heb hier slecht gereden want ik had heel slechte benen en geraakte amper vooruit.”

  Zondag in Halle-Zoersel werd hij 4de. “Ik vond het geen zware koers. Een paar keer heb ik geprobeerd maar het kwam toch steeds samen. Dus heb ik mij rustig gehouden”.

  Op het einde reden een paar renners in kleine groepjes weg en in de laatste 500 meter kon Pieter demarreren en kon zo nog een paar renners voorbij rijden.”De derde kon ik net niet meer terug pakken. Maar ik ben tevreden. De conditie is stilletjes aan toch aan het verbeteren en vanaf morgen maandag  tot donderdag zitten we met de ploeg op stage in St Vith. Ik voel dat ik toch beter en beter in de koersen begin in te komen.”. Tot daar de Waaslander van het Bodysol Menen Team.  Bron : FLOR VAN DE VELDE & KENNY

  01-04-2007 om 23:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. TE MEER VAN ZONDAG 01/04/2007
  ZONDAG 01/04/2007 - MEER - W.A.O.D.
  CATG. A / B (56 deelnemers)
  1. David Van Pelt winnaar A
  2. Mario Auwers winnaar B
  19. Kristof Verbraeken uit Beveren (A11)
  21. Kris Van Severen uit St.Niklaas (B10)
  26. Tom Van Osselaer uit Melsele (A13)

  CATG. C / D
  1. Arie De Moor winnaar C
  3. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C3)
  5. André Van Langenberg winnaar D
  8. Marc Borghgraef uit Burcht (C6)
  9. Etienne Claus uit Hamme (C7)

  CATG. E / E+
  1. Kees Christiaensen winnaar E
  3. Georges Vonckx winnaar E+
  4. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+ 2)
  8. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E6)

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  3. Karel Andries uit Schoten
  4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  8. Freddy De Blick uit Beveren
  15. Dirk De Cauwer uit Hamme

  01-04-2007 om 23:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WALLONIA CUP - MOUNTAINBIKEN - ZONDAG 01/04/2007

  Mountainbiken in de Wallonia Cup

   

  Na Dinant stond zondag  de tweede wedstrijd van de Wallonia Cup in Thieusies (nabij Mons) op het programma.
  's Morgens reeds moesten de nieuwelingen, junioren en masters +40 van start. Een wedstrijd met verschillende Wase deelnemers die het verre van slecht deden. Verrassend bij de nieuwelingen was Fabrice Mels uit Sinaai. Bij het ingaan van de laatste ronde reed hij nog in 7de stelling maar wist finaal door te stoten naar de 4de plaats en ontliep nipt zijn eerste podiumplaats. Schitterend resultaat want dit was een mooie MTB-omloop in tegenstelling met Zottegem vorige week. Jeroen Van De Vijver (Eksaarde) eindigde mooi 7de en eerstejaars nieuweling Mathy Vanhove uit Sint-Gillis-Waas eindigde 14de.
  Bij de masters reed Patrick Meersschaert 4/5de van de wedstrijd aan de leiding maar kon nooit veel afstand nemen van Ronny Geerts, vorige week nog winnaar in Zottegem. In de voorlaatste klim kon Geerts afstand nemen en won met 12 sec. voorsprong. De rest van de concurrentie werd op diverse minuten gereden. De Sint-Gillisnaar Meersschaert was dus 2de.
  Volgend weekend zijn er mooie wedstrijden in Gilly (Charleroi) en Grand-Halleux (Stavelot).

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  01-04-2007 om 23:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KURT HEYRMAN EEN TIJDJE UITGESCHAKELD !!!!

  Kurt Heyrman uit Bazel en één van onze Dijkrenners en broer van Koen is voor een tijdje uitgeschakeld.  Woensdagmiddag werd hij op een korte trainingstocht tijdens zijn middagspauze de pas afgesneden door een afslaande auto.  Hij knalde er vol op en was een half uurtje buiten westen.  In het ziekenhuis werd een hersenschudding vastgesteld en kreeg Kurt 3 hechtingen in het hoofd.

  Kurt vertelde dat hij de laatste keer zonder helm op pad is geweest !!!! , gelukkig heeft hij geen breuken of andere kwetsuren. Hij moet het nu een 2-tal weken kalm aan doen, maar ook de fiets is volledig stuk zodat het wachten wordt op een nieuwe !!!


  Langs deze weg wensen wij Kurt alle beterschap toe en dat we hem snel terug op DEN DIJK mogen zien  !!!!!

  01-04-2007 om 23:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPTRAINING BEVEREN - DEN DIJK VAN ZONDAG 01/04/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Eric Vermeulen vertrokken Zondagmorgend om 09H03 thv Buyl Sport te Beveren 22 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit op DEN DIJK.
  Met een beetje vertraging vertrokken , wegens lekke band voor het vertrek van Dirk Bryssinckx.
  Alweer geen splitsing te Kieldrecht en werd het zowieso een afvallingswedstrijd met deze tegenwind.
  Ter hoogte van Emmadorp zaten we nog met 14 renners en pikte we de eerste gelosten terug op !!!!
  Van ronddraaien was bijna geen sprake want onze renners gingen zo "hard te keer" dat wie op de kant kwam te zitten er gewoonweg af moest.
  De max.snelheid naar Walsoorden stond op 59 Km/h en het gemiddelde aldaar was
  38,5 Km/h.
  Tegen Den Dijk op de terugweg tegenwind en nog 14 renners reden op kop al de anderen waren verspreid en reden alleen.
  Op den Bovendijk thv Ouden Doel schudde Dirk Trogh even zijn benen los met gevolg dat er nog maar 6 renners goed waren om de finale te rijden.
  Dirk Trogh , Roberto Vercauteren , Kris Smet , Mattias Nys , Chris Van Cleemput en Dirk Cleys.
  Al de rest was op achtervolgen aangewezen en daar scheurde het ook nog eens : de tweede groep bestond uit Koen Heyrman , Adrien Maes , Wim Rijckaert en Gunther De Cock , de derde groep bestond uit
  Dirk Bryssinckx , Kurt Carpentier , Etienne Fleury en Chris Heirwegh.
  De derde groep kon terug aansluiten bij groep 2 maar dit zonder Etienne Fleury.
  In de finale reed
  Chris Van Cleemput "zeer sterk" en zo maar eventjes alleen weg en kwam afgescheiden binnen gevolgd door
  Roberto Vercauteren , op 3 eindigde Kris Smet gevolgd door Dirk Trogh , Mattias Nys en Dirk Cleys.
  De totale afstand tot de meet thv Kallo bedroeg 92 Km en het gemiddelde was goed voor
  37,5 Km/h.

  Nog een kleine anekdote van onderweg tussen Emmadorp en bovendijk.

  Tegen gehouden door seingevers, politie en verplegers aan een campingcar met Vlaamse Leeuwenvlag , de verplegers hadden een badge op van dopingcontrole.

  Er waren al enkele jongens gestopt, maar Dirk Trogh zijne frank viel al rap?

  Mannen het is wel 1 April hé !!!! Waarop Dirk het antwoord kreeg " al een geluk dat er toch één persoon wakker is".

  Wie reden mee vandaag :
  Dirk Trogh , Gunther De Cock , Chris Heirwegh , Adrien Maes , Etienne Fleury , Alain Verbeke , Maurits Van Paemel , Patrick Staes , Frank Van Geystelen , Chris Van Cleemput , Kris Smet , Roberto Vercauteren , Wim Rijckaert , Dirk Bryssinckx , Kurt Carpentier , Mattias Nys , Koen Heyrman , Dirk Cleys , Eric Vermeulen , Gerry De Gendt , Danny Smet en Kenny Janssens.

  P.S. onderweg lekke band voor Kenny Janssens thv Doel.

  Chris Van Cleemput_680x560_620x500
  FOTO : CHRIS VAN CLEEMPUT

  01-04-2007 om 23:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG B.V.W.B. VAN ZATERDAG 31/03/2007
  ZATERDAG 31/03/2007 - MOORSEL - B.V.W.B.
  Fons Van Raemdonck 04
  FOTO : Links FONS VAN RAEMDONCK

  CATG. C
  4. Patrick Bolssens uit Kieldrecht

  CATG. E
  2. Fons Van Raemdonck uit Beveren

  01-04-2007 om 21:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. TE MEER VAN ZATERDAG 31/03/2007
  ZATERDAG 31/03/2007 - MEER (Hoogstraten) - W.A.O.D.
  CATG. A / B
  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Raf Martens winnaar A
  3. Alex Goossens uit Vrasene (B2)
  12. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B9)
  13. Jimmy Engels van L.O. (B10)
  15. Ben Verburgt uit Hoboken (A4)
  16. Jan Vlegels uit Kieldrecht (A5)
  19. Koen Heyrman uit Bazel (B13)
  24. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A10)
  27. Jef De Batist van L.O. (A18)

  CATG. C / D
  1. Ludwig Gladines winnaar C
  7. Ad Valentijn winnaar D
  10. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D2)
  16. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C10)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  9. Martin Venninckx winnaar E+

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  3. Karel Andries uit Schoten
  5. Alfred Staljanssens uit Bornem
  7. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  9. Freddy De Blick uit Beveren

  01-04-2007 om 13:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 31/03/2007

  ZATERDAG 31/03/2007 - LAARNE (O) - Dames Elite - 98 Km - 02h40min
  Aantal deelnemers : 91
  1. Ludivine Henrion
  5. Caroline Van Peteghem uit Belsele (Team Coogee Saar)
  12. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 1'21"
  25. Natasja Nobels uit Grembergen (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)
  29. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  41. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (La Royale Pedale Saint-Martin-Tournai)
  46. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  47. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  52. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  53. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant C.T)

  31/03/2007 - CHAUMONT-GISTOUX - Elite zonder Contract + Beloften - 109 Km - 02h45min
  Aantal deelnemers : 156
  1. Kevin Van Lierde
  15. Anthony Vandenberghe uitSinaai (Unibet-Davo)

  31/03/2007 - STRIJPEN (O) - Juniores - 81 Km - 02h09min
  Aantal deelnemers : 108
  1. Jens De Langhe
  22. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland) op 20"
  34. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)

  31/03/2007 - WAARSCHOOT (O) - Juniores - 82 Km - 01h59min
  Aantal deelnemers : 88
  1. Adam Blythe
  31. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T) op 8'20"
  36. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
  41. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  48. Davy Present uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)

  31/03/2007 - ROTSELAAR (VB) - Nieuwelingen - 48,3 Km - 01h12min
  Aantal deelnemers :
  1. Steven Giesberts
  58. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team) op 35"

  31/03/2007 - WAARSCHOOT (O) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h31min
  Aantal deelnemers : 98
  1. Brian Van Goethem
  13. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen) op 2'45"
  18. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 3'10"
  21. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 3'40"
  23. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
  33. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)
  35. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  56. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  62. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  63. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  68. Dorian Heyndrickx uit St.Pauwels (Hoop Op Zegen Beveren) 

  01-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  31-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE TE LAARNE VAN ZATERDAG 31/03/2007

  LUDIVINE HENRION WINT DAMESKOERS VAN LAARNE


  HENRION hulde_329x350

  De wedstrijd voor Dames Elite te Laarne kreeg 91 deelneemsters aan de start.

  Opvallend was de aanwezigheid van wereldkampioene Marianne Vos die samen met verschillende rensters van DSB Bank hun opwachting maakten.

  Van Wase kant waren er Ilse Fiers, Charlotte Van Damme, Ines Claes, Natasja Nobels, Nana Steenssens en Cindy Vandermeulen.

  Er moesten 24 ronden van 4.2 Km afgelegd worden. De eerste ronden was er een aanval van Sylvia Debboudt, Liliane Leenknegt en Natasja Nobels. Zij werden afgelost door Kimberly Buyl, Ludivine Henrion en Caroline Van Peteghem.

  De drie bouwden een mooie voorsprong op. Loes Sels ging dan in den tegenaanval en kwam knap terug bij de 3.Zij hadden een voorsprong van rond de minuut op het peloton. Toen vond de wereldkampioene Marianne Vos het welletjes en ook zij vond de aansluiting bij het viertal. Zij liet zien waarom ze die trui droeg.

  Het vijftal was voorgoed weg en spurten dan ook om de zege.

  Ludivine Henrion haalde het voor Marianne Vos, die duidelijk vaart minderde en Ludivine liet winnen. Derde was Kimberly Buyl en Loes Sels 4de, Caroline Van Peteghem 5de. En met deze laatste dame was er ook wat Wase eer bij want uiteindelijk is Caroline afkomstig van Belsele en is zij de dochter van schepen Gaspard Van Peteghem van Sint-Niklaas.

  HENRION spurt 31.3

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  31-03-2007 om 23:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING

  WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING


  ZATERDAG 31/03/2007
   

  Dieter Van der Stock (Hamme) heeft de pech van vorig weekend in Strijpen helemaal in de vergeethoek gezet. Op een moordend zwaar parcours te Strijpen met diverse beklimmingen per ronde en een stuk van de kasseien van de beruchte Lippenhovestraat waren 108 juniores van start gegaan. Amper 40 bereikten de aankomst.

   “Ik eindigde 24ste en zat stikkapot bij het aangaan van die sprint. Ik zat veel te ver maar tot mijn eigen grote verbazing remonteerde ik nog enkele renners die stilvielen op het hellende stuk naar de aankomst”, aldus Dieter.

   

   

  Elite zonder Contract : Gunter Sterck uit Klein Sinaai en rijdend voor het Jan Snel Team zit een beetje in de lappenmand. Hij vertelde ons: “De gezondheid wil niet mee en na verschillende onderzoeken is gebleken dat ik een bacteriële infectie heb op de rechter long, mycoplasma zoals dat heet. Wanneer ik terug in competitie kom dat weet ik nog niet, maar het seizoen is nog lang.”

  STERCK gunter bew


  35ste plaats Jori Van Steenberghen

  Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) kon wegens een weekje schoolkamp in Durby alles behalve trainen op zijne fiets maar dat hield hem niet tegen Zaterdag een wedstrijd te koersen.

  Daarom trok Jori naar Waarschoot waar maar liefst 98 Nieuwelingen aan de start kwamen voor  60 km wedstrijd.

  Mede door zijn schoolkamp kon hij niet over de goeie benen beschikken om nog iets te forceren in het peloton na dat er reeds enkele groepjes renners waren ontsnapt.

  Zo eindigde Jori Van Steenberghen op een 35ste plaats in het klassement na een zware koers,dit was vooral te danken door de felle tegen wind.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  31-03-2007 om 22:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEIZOEN BEGINT VOOR THIBAULT KOPPEN UIT BEVEREN

  Het wielerseizoen is goed en wel een maand ver. Vanaf 1 april start ook Thibault Koppen uit Beveren het nieuwe wegseizoen als Belofte.

  KOPPEN THIBAULT_290x480

  01/04/2007 MERCHTEM (VB) - 1.12B - ind.reg.wedstr.(100-120 km) Elite z.c./U23
  109,2 km - 21 x 5.2 km - 800 EUR
  I: Café De Reedijk,reedijk 37, 1785 Merchtem (052/37 52 81)
  13:00-14:15-14:30 - Tel.org.: 0477/82 07 80
  K: Sporthal, Merchtem
  Camera: rugnummers links

  31-03-2007 om 15:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUDIKO RENNERS GAAN OP STAGE !!!!

  HUDIKO RENNERS OP STAGE

   

  De nieuwelingen en juniors van het Hudiko Wielerteam Haasdonk gaan van maandag 2 april tot en met vrijdag 6 april op stage in Jeugdverblijf "De Fiertel" in Ronse. Een oord waar Willy De Wael en zijn helpers al jaren ‘thuis’ is.

   Willy: “Het is nog eens een goed moment om de messen verder te scherpen om er voor de rest van het seizoen tegenaan te gaan”.

   Er nemen een 35 -tal jongens deel aan de stage.

   Op vrijdag 13 , zaterdag 14 en zondag 15 april is het de beurt aan de aspiranten.Ook zij gaan naar Ronse. Net zoals vorig jaar gaat het hier om een samenwerking met de club Heist Zuiderkempen van opleider Eddy Gorris.

  Ook hier zijn reeds een 30 tal jongens en meisjes ingeschreven

   

  Het Hudiko Wielerteam neemt met de nieuwelingen op zondag en maandag 8 en 9 april ook deel aan de 2-daagse Haspengouw Tour in en rond Borlo .

  Volgende renners werden daar voor geselecteerd : Marnix Van Der Sijpt (Stekene), Tom Dobbelaer (Sint-Niklaas), Stijn Van Hese (Belsele),  Didier Moens (Baasrode), Kenny Goossens (Sinaai) en Laurens Poelman (Kalken).

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   

  31-03-2007 om 12:36 geschreven door kenny


  30-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIE TIENDE IN WK PLOEGENACHTERVOLGING

  Nederland zevende, Belgie tiende in WK ploegenachtervolging


  Deze ochtend werden op het WK Baanwielrennen in Mallorca de kwalificaties gereden van de ploegenachtervolging. België eindigde daarin met de jongeren Dominique Cornu, Kenny De Ketele, Ingmar De Poortere en Tim Mertens op de tiende stek. De verwachting was dat er geen medaille kon gehaald worden en dat bleek al snel op de piste. Nederland deed het iets beter dan de Belgen. Met Jenning Huizinga, Ismael Kip, Jens Mouris en Peter Schep werd een zevende tijd gerealiseerd. In de vooravond wordt de finale gereden tussen Groot-Brittanië en Oekraïne. Denemarken en Nieuw-Zeeland strijden voor het brons. Verwacht wordt dat Groot-Brittanië opnieuw het hoogst mogelijke eremetaal zal behalen.

  Dominique Cornu, Kenny De Ketele, Ingmar De Poortere en Tim Mertens zorgden voor de tiende tijd (4'11"357)
  Groot-Brittannië is straks topfavoriet in de finale. Want Edward Clancy, Thomas Geraint, Paul Manning, Bradley Wiggins deden 3'59"579 over de vier kilometer.
  Groot-Brittannië liet zo de beste tijd noteren. Oekraïne is de opponent in de finale.

  De Belgische achtervolgingsploeg is uitgeschakeld op het WK.

  Uitslag kwalificaties :

  1. Groot-Brittanië
  2. Oekraïne
  3. Denemarken
  4. Nieuw-Zeeland
  5. Duitsland
  6. Australië
  7. Nederland
  8. Rusland
  9. Spanje
  10. België
  11. Frankrijk
  12. Italië


  Bron : Wielernieuws + Sporza

  30-03-2007 om 16:22 geschreven door kenny


  29-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. OP ZATERDAG 31/03/2007 EN ZONDAG 01/04/2007

  Zaterdag 31 Maart 2007 - MEER (Hoogstraten) - Visserslokaal - Hoogeind 74

   Locatie Hoogeind - Meer  

  G+ en G     13:00     50 km     10 Ronden
  F2              13:02     50 km     10 Ronden

   

  F1              14:30      55 km    11 Ronden
  E en E+      14:32      55 km    11 Ronden

   

  C D            16:00      65 km     13 Ronden
  A B            16:02      65 km     13 Ronden


  ZONDAG 01 APRIL 2007 - MEER (Hoogstraten) - Visserslokaal - Hoogeind 74

   Locatie Hoogeind - Meer  

  G+ en G     13:00    50 km     10 Ronden
  F2              13:02    50 km     10 Ronden

   

  F1              14:30     55 km    11 Ronden
  E en E+      14:32     55 km    11 Ronden

   

  C D            16:00     65 km     13 Ronden
  A B            16:02     65 km     13 Ronden

  29-03-2007 om 23:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU WORDT 13° IN WK-ACHTERVOLGING !!!!
  Dominique Cornu wordt dertiende in WK achtervolging

  Donderdag 29/03/07 - Dominique Cornu uit Beveren is dertiende geworden in de individuele achtervolging op het WK baan. Dimitri De Fauw is voorlopig vijfde in de omnium.

  Dominique Cornu - Piste
  Dominique Cornu
  heeft de hoge verwachtingen op het WK baanwielrennen in Mallorca niet kunnen inlossen.
  In de individuele achtervolging legde hij beslag op de dertiende plaats.
  Cornu had vooraf gezegd dat een podiumplaats niet haalbaar zou zijn. En hij kreeg gelijk.
  De belg kwam traag op gang, negentiende na twee kilometer, en werd halverwege ingehaald door zijn tegenstander, de Spanjaard Sergi Escobar.
  De Predictor-Lotto-renner trok zich op aan Escobar en kon op die manier nog enkele plaatsen goedmaken. Cornu deed 4'29"093 over de vier kilometer en werd daarmee dertiende.

  Vaarten: "Vrijdag kan Cornu zich weer bewijzen"

  Bondscoach Michel Vaarten was niet te spreken over de prestatie van Dominique Cornu.

  "Hij is veel te voorzichtig aan de race begonnen", vindt Vaarten. "Als je te traag start, haal je dat niet meer op."
  "Cornu's laatste kilometer was wél goed maar dat was omdat hij met de Spanjaard plots een doel voor zich had."
  "Zelf was hij ontgoocheld, hij moet vrijdag in de ploegenachtervolging maar bewijzen dat hij zijn plaats waard is",
  zegt Vaarten.
  Op het WK voor beloften pakte de jonge Belg goud bij het tijdrijden. "Cornu blijft wereldklasse, maar heeft weinig ervaring en twijfelt te veel aan zichzelf. En als hij naar de Spelen wil moet hij zich 100 procent inzetten."


  Bron : SPORZA
   

   

  29-03-2007 om 21:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEER JUNIORESWEDSTRIJD OP DE POENJAARD TE MELSELE !!!!

  POENJAARD MELSELE WEER MET JUNIORESWEDSTRIJD

  Het CHW Beveren zal op zondag 26 augustus weer instaan voor de enige wielerwedstrijd in de deelgemeente Melsele. Toen drie jaar geleden Veloclub De Zwaluw alle activiteiten stopte verdwenen alle koersen in het aardbeidorp. Maar op de Poenjaard legden Lucien Covents en Gaston Van Bogaert zich daar niet bij neer. Hun koers was immers elk jaar een schot in de roos. Ze namen contact op met het Comité Ter Heropleving van de Wielersport en de GP Sierschouwen Van Bogaert was gered.

  Er wordt nu eind augustus voor de derde keer met het CHW georganiseerd. Net zoals vorig jaar, wordt het een wedstrijd voor juniores. Het is op de Poenjaard reeds de 33ste uitgave van een wielerwedstrijd. Ooit was er op vrijdagavond ook nog een criterium voor juniores en s’ zondags volgden dan de liefhebbers.

  Lucien en Gaston zijn al klaar voor 26 augustus: een wedstrijd van 93 km verdeeld over 15 ronden. “En schrijf er maar bij dat er elke ronde een premie is”, lachte Gaston Van Bogaert.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE


  POENJAARD lucien gaston bew

  FOTO: De twee wielersportredders van de Melseelse Poenjaard: Lucien Covents en Gaston Van Bogaert

   

  29-03-2007 om 19:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DERDE RIT IN DE RONDE VAN HET WAASLAND MTB !!!!

  DERDE RIT RONDE WAASLAND MTB

  Niettegenstaande bijna iedereen op de wegfiets zit, kwamen vorig weekend toch nog 681 sporters naar de 2de rit in de Ronde van het Waasland mountainbiken te Belsele. Zondag 1 april wordt de 3de rit in Sint-Niklaas gereden.

  Het parcours gaat door de verkavelingspaden van Sint – Gillis – Waas en de pestwegels van Nieuwkerken , de Haasdonkse bossen  en veldpaden. Deze tocht is de Jasmijn-tour met vertrek tussen 8u en 10u30 aan Tennis Club Jasmijn, Jasmijnenweg (zijweg Breedstraat). Er is keuze tussen afstanden van 28 – 34 of 51 km.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  29-03-2007 om 10:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SELECTIES JUNIORES BODYSOL C.T.MENEN !!!!!

  SELECTIES BODYSOL CT MENEN

  Voor de nationale testtijdrit voor nieuwelingen van zaterdag 31 maart in Neeroeteren werden 4 Wase Bodysollers geselecteerd: Glenn De Ridder (Stekene), Moreno De Pauw Sint-Pauwels), Jeffrey Herrebaut (Zele) en Gijs Van Hoecke (Zaffelare).

  Bij de juniores rijden twee Waaslanders mee: Jeroen Goudket (Linkeroever) en Nicolas Vereecken (Kieldrecht)

   

  Voor de nationale pistetraining op dinsdag 3 april in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx zendt Bodysol Moreno De Pauw, Jeffrey Herrebaut en Gijs Van Hoecke. De bedoeling is om eveneens in deze periode vertrouwd te blijven met het rijden op de piste. De renners zullen een fondnummer verwerken maar ook rijden met een tijdritfiets.

   

  Bron : FLOR VAN VELDE


  29-03-2007 om 10:33 geschreven door kenny


  28-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOM BOONEN WINT 62° DWARS DOOR VLAANDEREN

  62ste Dwars door Vlaanderen

  WOENSDAG 28/03/2007 – DWARS DOOR VLAANDEREN – 200 Km – 04h47min

  Aantal deelnemers : 189  (gem.41,81 Km/h)
  1. Tom Boonen
  51. Tom Steels uit Nieuwkerken (Predicor-Lotto) op 1’30”
  69. Thomas Ongena uit Berlare (Yawadoo-ABM) op 6’36”
  70. Jarno Van Mingeroet uit Dendermonde (Jartazi)

  123. Preben Van Hecke uit Zele (Predictor-Lotto) op 6’43”  Tom Boonen (Quick Step-Innergetic) wint 62ste Dwars door Vlaanderen

  Tom Boonen (Quick Step-Innergetic) heeft vandaag, woensdag, de 62ste editie van Dwars door Vlaanderen (categorie 1.1), met start te Roeselare en aankomst te Waregem na 200 kilometer gewonnen na een spurt met een omvangrijke groep. De ex-wereldkampioen haalde het van Belgisch kampioen Niko Eeckhout en de Australier Stuart O'Grady, die derde werd.

   


  28-03-2007 om 21:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 28/03/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Koen Apers vertrokken Woensdag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 29 POLDERRENNERS voor de trainingsrit naar 't HELLEGAT.
  De totale afstand bedroeg 100 Km tot de lichten op den Dijk Van Melsele en het gemiddelde was goed voor 36,5 Km/h.
  De sterke kopmannen vandaag waren Joris De Jonghe , Koen Apers , Bert De Coster , Mattias Nys , Dirk Bryssinckx en Kenny Janssens.
  Wie reden vandaag mee : Dr.Frank De Winter , Koen Apers , Filip Weemaes , Alexander , Joris De Jonghe , Thibault Koppen , Eddy Coenen , Mister Y , Franky Wielandt , Sven Wielandt , Frank Van Geystelen , Saskia Van Overmeire , Cindy Vandermeulen , Natasja Nobels , Freddy De Blick , Dirk Bryssinckx , Tim Caluwaert , Tom Van Osselaer , Dirk Cleys , Bert De Coster , Jan Vlegels , Luc Vermeulen , Adrien Maes , Mattias Nys , Robby Van Raemdonck , Kevin Van Raemdonck , Kurt Carpentier , ? en Kenny Janssens.

  P.S. lekke band voor Cindy Vandermeulen en Freddy De Blick.
         

  28-03-2007 om 18:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG DWARS DOOR VLAANDEREN !!!!!!

  DWARS DOOR VLAANDEREN KEI VAN EEN WEDSTRIJD OP WOENSDAG

   

  Woensdag 28 maart wordt in Waregem de 62ste Dwars door Vlaanderen gereden, een 1.1 wedstrijd van 200 km en waarvoor maar liefst 13.776 euro aan prijzen zijn verbonden. Reeds dinsdagnamiddag zal er drukte heersen op het stadhuis van Waregem want dan vindt de inschrijving plaats met uitreiking van de rugnummers en de kaderplaatsen aan de verantwoordelijke gelicentieerde ploegleiders. De sportdirecteurs vergaderen er al 17u en daarna volgt de lottrekking van de volgwagens.

  Woensdag dan, is de permanentie in het Wielermuseum van Roeselare vanaf 10u en daarna vanaf 12u in het Regenboogstadion te Waregem. Wie de renners van dichtbij wil zien moet dan weer tussen 10 en 11.30u op de Grote Markt van Roeselare zijn waar de renners op een groot podium het controleblad komen tekenen. Ieder deelnemend renner is verplicht eigenhandig dat controle­blad te tekenen. Het dubbel rugnummer is verplicht.
  Ieder renner is verplicht zich aan de officieuze startlijn op te stellen en vandaar uit de start te nemen. Om maar te zeggen dat Dwars door Vlaanderen een wedstrijd met allure is.

  Die officieuze start in Roeselare wordt om 11.40 u gegeven en na een 1 km achter de wagens volgt om 11.45u de officiële. De aankomstlijn ligt aan de Zuiderlaan te Waregem.

  Dwars door Vlaanderen wordt georganiseerd door KSV Waregem Vooruit en wordt verreden volgens de U.C.I.-regle­mentering.

  De wedstrijd is ingedeeld in klasse 1.1 en verdeelt, conform het UCI-reglement, voor  het  UCI Continental Hommes Elite klassement, volgende punten : de winnaar krijgt 80 UCI-punten, de 2de: 56p, 3de: 32p, 4de 24p, 5de: 20p. De 12de krijgt nog 3p.

  Dwars door Vlaanderen staat open voor volgende sportgroepen : UCI Pro Teams, Continentale profploegen UCI en Continentale ploegen UCI. Het aantal renners per ploeg bedraagt minimum 5 en  maximum 8 renners.

  De neutrale assistentie gebeurt door het Shimano-team en bestaat uit 3 wagens en 1 moto.

  Ieder renner die later aankomt dan de tijd van de winnaar vermeerderd met 5%, wordt niet weerhouden in de uitslag. Deze limiet kan in uitzonderlijke omstandigheden verhoogd worden door de wedstrijdjury in overleg met de koersdirectie.

  Het antidopingreglement van de UCI wordt integraal toegepast. Bovendien wordt de antidopingswet  van  de Vlaamse Gemeenschap toegepast conform de geldende Belgische en Vlaamse wetgeving.
  De anti-doping controle heeft plaats in het voetbalstadion in het lokaal aangeduid “medische controle”.Iedere renner dient zich persoonlijk te vergewissen of hij zich moet aanbieden bij de anti-dopingcontrole.De organisator en de medische inspecteur zullen aan de aankomstlijn en aan het anti-dopinglokaal een lijst uithangen met de rugnummers van de renners welke zich moeten aanbieden voor de dopingcontrole.

  Deze Dwars door Vlaanderen zal door de televisie worden uitgezonden. De winnaar van Dwars door Vlaanderen wordt direct na de aankomst kort geïnterviewd door de TV  in een speciaal voorziene ruimte. Na dit interview begeeft hij zich, samen met de tweede en de derde renner uit de uitslag van de wedstrijd naar het podium voor de huldigingceremonie en dit ten laatste 15 minuten na de aankomst.
  De winnaar dient zich na de anti-dopingcontrole aan te bieden in de perszaal.

  Heel wat supporters vragen zich wel eens af hoeveel die profrenners aan een koers als deze verdienen. De winnaar krijgt maar liefst 5.510 €, de tweede ontvangt 2.755 € en de derde: 1.375 €. Verder 685 € voor de 4de en 550 € voor de 5de. Vanaf de 10de tot de 20ste plaats krijgen de renners elk 139 €.

  Maar de renners moeten wel knokken voor het mooie geld want Dwars door Vlaanderen gaat langs 12 hellingen en dat zijn niet de minste:  de Katteberg (79km), Berendries (94km), Valkenberg (99km), Eikenberg (113km), Oude Kwaremont (130km), Kalkhovenberg (132km), Patersberg (134 km), Knokteberg –Côte de Rieu (143km), Vossenhol (154km), Nokereberg (164km), en in de plaatselijke ronden tweekeer de Holstraat (179 en 194km)

  Vleuchelen dw door Vl 06

  FOTO: Het podium van vorig jaar :de Brit Hunt, winnaar Frederik Veuchelen en de Fransman Mondory

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  Erelijst der laatste 40 jaar:
  De eerste winnaar in 1945 was Rik Van Steenbergen

  1967 1.D.VAN RYCKEGEM / 2.G.VAN DEN BERGHE / 3.J.SPRUYT

  1968 1.W.GODEFROOT / 2.W.MONTY / 3.B.VAN DE KERCKHOVE

  1969 1.E.LEMAN / 2.A.VAN VLIERBERGHE / 3.W.VANNESTE

  1970 1.D.VAN RYCKEGEM / 2.E.LEMAN / 3.F.VERBEECK

  1971 NIET VERREDEN

  1972 1.M.DEMEYER / 2.N.VAN TYGHEM / 3.E.VERSTRAETEN

  1973 1.R.LOYSCH / 2.J.ABELSHAUSEN / 3.F.MAERTENS

  1974 1.L.VERREYDT / 2.R.DEWITTE / 3.R.PIJNEN (NL)

  1975 1.C.PRIEM (NL) / 2.T.TABAK (NL) / 3.R.SWERTS

  1976 1.WILLY PLANCKAERT / 2.M.DEMEYER / 3.WALTER PLANCKAERT

  1977 1.WALTER PLANCKAERT / 2.L.LEMAN / 3.M.DEMEYER

  1978 1.A.SCHIPPER (NL) / 2.F.HOSTE / 3.G.VANSWEEFELT

  1979 1.G.VAN ROOSBROECK / 2.WALTER PLANCKAERT / 3.J.RAAS (NL)

  1980 1.J.VANDERMEER (NL) / 2.G.VANSWEEFELT / 3.J.RAAS (NL)

  1981 1.F.HOSTE / 2.C.PRIEM (NL) / 3.G.VAN GERWEN (NL)

  1982 1.J.RAES (NL) / 2.JL.VANDENBROUCKE / 3.E.VANHAERENS

  1983 1.E.DEWILDE / 2.J.RAES (NL) / 3.E.VANDERAERDEN

  1984 1.WALTER PLANCKAERT / 2.R.MATTHIJS / 3.M.SERGEANT

  1985 1.E.PLANCKAERT / 2.E.VANDERAERDEN / 3.J.LIECKENS

  1986 1.E.VANDERAEREN/2.A.VAN DER POEL(NL)/3.P.STEVENHAAGEN(NL)

  1987 1.J.NIJDAM (NL) / 2.H.FRISON / 3.S.KELLY (IRL)

  1988 1.J.THALEN (NL) / 2.F.DEWOLF / 3.N.VERHOEVEN (NL)

  1989 1.D.DE WOLF / 2.T.DE ROOY (NL) / 3.J.MUSEEUW

  1990 1.E.VAN HOOYDONCK / 2.A.VAN DER POEL (NL) / 3.M.SERGEANT

  1991 1.E.VANDERAERDEN / 2.U.RAAB (D) / 3.R.STUMPF (D)

  1992 1.O.LUDWIG (D) / 2.M.ZANOLI (NL) / 3.JP.HEYNDRICKX

  1993 1.J.MUSEEUW / 2.F.BALLERINI (I) / 3.J.PLANCKAERT

  1994 1.C.BOMANS / 2.M.SERGEANT / 3.L.WILLEMS

  1995 1.J.NIJDAM (NL) / 2.TOM STEELS / 3.A.BAFFI (I)

  1996 1.T.HOFFMAN (NL) / 2.E.VAN HOOYDONCK / 3.B.HOLM (DK)

  1997 1.A.TCHMIL / 2.L.AUGER (F) / 3.H.DE CLERCQ

  1998 1.TOM STEELS / 2.J.CAPIOT / 3.A.TCHMIL

  1999 1.J.MUSEEUW / 2.M.VAN HAECKE / 3.C.PEERS

  2000 1.T.HOFFMAN (NL) / 2.P.VAN PETEGEM / 3.L.MICHAELSEN (DK)

  2001 1.N.EECKHOUT / 2.W.PEETERS / 3.A.PIZIKS (LET)

  2002 1.B.COOKE (AUS) / 2.L.BODROGI (HUN) / 3.J.PLANCKAERT

  2003 1.R.MCEWEN (AUS) / 2.B.COOKE (AUS) / 3.M.VAN HEESWIJK (NL)

  2004 1.L.CAPELLE / 2.J.KIRSIPUU (EST) / 3.R.HAMMOND (GB)

  2005 1.N.EECKOUT / 2.R.HAMMOND (GB) / 3.G.BALDUCCI (I)

  2006 1.F.VEUCHELEN / 2.J.HUNT (GB) / 3.L.MONDORY (FR)

  2007 1.TOM BOONEN / 2.N.EECKOUT / 3.S.O'GRADY (AUS)

  28-03-2007 om 18:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANLEG PISTE VAN BEVEREN IN BEGINFASE !!!!!!!
  AANLEG BEGONNEN VAN DE PISTE TE BEVEREN !!!!

  Wielerpiste vroeger rijklaar

  Het gemeentebestuur van Beveren zet de plannen voor de aanleg van een wielerpiste door. Die komt er nog vroeger dan gepland. De ontwerper raadt aan om de piste tegelijk met de nieuwe voetbalvelden aan te leggen, anders wordt de site onbereikbaar voor de grote machines.

  In het najaar 2005 besliste de gemeenteraad tot de uitbreiding van de sportzone met twee nieuwe voetbalvelden, de aanleg van parkings en van toegangswegen vanuit de Lindenlaan. "Het aangestelde studiebureau kwam tot het besluit dat de aanleg van een wielerbaan mogelijk is, als dit samen met de aanleg van de voetbalvelden gebeurt. Door de onbereikbaarheid van de terreinen voor zware machines wordt dat in een latere fase onmogelijk", zegt schepen van Sport Dirk Van Esbroeck (CD&V).
  Het project omvat voorts een voetbalveld in natuurgras, een blok met kleedkamers en sanitair en daar bovenop een tribune. De investering wordt op ruim 1,8 miljoen euro geraamd. In dat bedrag zitten ook de aanleg van voet- en fietsverbindingen, de inrichting van parkeerplaatsen, de plaatsing van afsluitingen en de aanplantingen. De schepen hoopt de piste in 2007 te kunnen inrijden

  Bron : Gazet Van Antwerpen


  PISTE kant freethiel
  Kant Freethiel Stadion
  PISTE Kant H.Hartschool bew_350x263

  Kant H.Hartschool

  PISTE Zicht opmiddenplein waar voetbal..
  Foto van het middenplein waar de voetbalvelden komen

  PISTE Onder baan plastiek bew
  Onder de baan van de piste werd beschermende plastiek gelegd

  FOTO'S : FLOR VAN DE VELDE

  28-03-2007 om 10:41 geschreven door kenny


  27-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNIOR DAVY STAES BEHAALDE EERSTE ZEGE !!!!!!

  JUNIOR DAVY STAES MET EERSTE ZEGE !!!!!

  STAES DAVY bew

  Zaterdag te Jumet, waar er 56 vertrekkers aan de start kwamen, heeft Sint-Niklazenaar Davy Staes zijn eerste zege laten noteren. Van in de start viel hij meteen aan en aanvankelijk kwam er wat reactie en toen Davy weer was gegrepen ging Christophe Premont.

  “Ik sprong er meteen naartoe en we draaiden goed rond. Ik nam de lastigere stukken bergop voor mij rekening doordat ik me daar heel sterk voelde. Elke ronde liep onze voorsprong uit en op een gegeven moment hadden we zelfs 2min.Onze voorsprong was dus veilig en ik reed nog met overschot.”

  De twee moesten dus gewoon ronddraaien en dat deden ze in een prima verstandhouding. Ze bleven voorop.

  Davy vertelde: “De laatste ronde ging ik er op de voorlaatste klim alleen vandoor. Christophe schakelde nog bij maar toen ik nog een grotere versnelling nam en vol doorging moest hij passen. Na een stuk vals plat kwam er de afdaling en de laatste klim richting aankomst. Ik reed er nog goed bergop en was nog fris.De overwinning was  binnen”.

  18" later kwam Premont over de meet.

  De conditie van Davy Staes was al heel goed van het begin van dit seizoen wat al bleek in Saint-Severin waar hij zesde werd na een sterke wedstrijd. “Ik schrok daar zelf van want ik ben vorig seizoen in September moeten stoppen wegens klierkoorts en ben pas daardoor eind december lichtjes kunnen beginnen trainen. Ik moet in ieder geval mijn dokter bedanken die me heel goed heeft opgevolgd en behandeld tijdens deze periode en mede dankzij hem sta ik er al van het begin van het seizoen, wat niet zo evident was. Ook dankzij mijn trainer en kinesist David Joos die me perfect begeleidde met mijn trainingen van wanneer ik terug mocht beginnen. Hij stelde schema's op zodat ik elke week beetje per beetje meer trainde zodat ik zeker niet de fout maakte te snel terug te beginnen.”

  David Joos, zelf ex-renner traint Davy al van, bij de overgang van de nieuwelingen naar de juniores. Hij weet dus perfect wat Davy nodig had om in conditie te komen.

  Davy: “Ik had helemaal niet verwacht dat ik er van het begin van het seizoen zou staan. Toch bleek uit een inspanningstest eind februari, dat ik al heel goed zou rijden. Natuurlijk is een test nog wat anders dan een wedstrijd”.

  De Waaslander stapte over naar het Josan Mercedes Cycling Team voor de goede begeleiding. “In deze ploeg kon ik me in ieder geval verbeteren dus was de overstap snel gemaakt.Toch ben ik het Wac-Team dankbaar dat ik er er drie jaar heb mogen rijden!”

  Staes koerst volgend weekend in Zoutleeuw en het weekend daarna rijdt hij de Ster van Zuid Limburg mee.

  “Ik zou graag zoveel mogelijk overwinningen binnenhalen maar ik zal het dan wel moeten hebben van alleen binnen te komen want ik ben niet snel aan de meet. Ook in de grote koersen zou ik me graag tonen en wie weet win ik er wel eens. Maar een interclub is nog wat anders dan een gewone koers , meer ploegenspel”.

  Deze zomer staan ook de klimkoersen op zijn programma en van zulke lastige koersen moet hij het hebben.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  27-03-2007 om 23:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 27/03/2007

  NIEUWS VAN HET WAC-TEAM

   

  De nadruk ligt nog steeds op trainen want op woensdagavond om 18.30 u starten de miniemen en aspiranten weer aan de kerk van Vrasene.

  Gezien in het verleden werd ervaren dat de avond bij pech, wel eens sneller valt dan verwacht, wenst de begeleiding en in het voorjaar niet te starten met de gebruikelijke grote ronde naar Nederland. Gezien er ook heel wat nieuwkomers zijn bijgekomen rijden ze richting Meerdonk, waar in groep plaatselijke rondjes worden gereden. Bij uitstekend weer kunnen ze dan ook de conditie eens testen door een tijdritje in te lassen. Zo kunnen de jongere renners na een paar maanden zelf eens vergelijken welke vooruitgang er werd geboekt. 

  Ook op zondag is er om 10 uur training voor miniemen en aspiranten met vertrek aan de kerk van Vrasene.

  Door de examens zijn er een verschillende renners welke niet aan wedstrijden hebben deelgenomen.

  Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas reed in Nederzwalm naar zijn eerste top tien plaats met een 9de plaats als resultaat.

  Kwamen er vorige week twee nieuwe rennertjes bij, ook deze week bood zich iemand aan. Het was de 13-jarige Stefaan Vandevoorde uit Melsele die het dus bij de aspiranten gaat proberen. 

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  27-03-2007 om 10:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 27/03/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Marc Borghgraef vertrokken Dinsdagavond om 18H30 thv Buyl Sport te Beveren 40 POLDERRENNERS voor de 1° avondtraining van het nieuwe seizoen.

  De totale afstand bedroeg tot de meet 60 Km en het gemiddelde was goed voor 35,5 Km/h.

  De eerste rit ging tot Emmadorp en via de dijk naar Doel en zo terug naar Kallo tot de meet.

  Tot de Engelsesteenweg werd er goed twee aan twee gereden tegen een tempo dat blijkbaar voor iedereen te doen was , dan werd stelselmatig het tempo opgedreven en dat vooral in de tegenwind door onze sterke mannen.

  Mannen als Tim Caluwaert , Robby Weemaes , Filip Thoen en Gunther Persoon trokken enkele malen flinke stukken hard door.

  Na enkele schermutselingen en dito demarrages kon de voorbereiding op de spurt beginnen thv Bayer maar dat was niet gerekend op Robby Van Raemdonck die met een ultieme aanval , zoals we die alleen kennen van Robby , gans het peloton verraste.

  Kenny Janssens zette dan aan van op de kop van het peloton en naderde met rasse schreden tot één fietslengte van Robby Van Raemdonck maar werd zelf op de lijn nog juist gepareerd door André Van Geertsom diewerd , de plaats was voor Jef De Batist , 5° Fons Van Raemdonck en 6° Roberto Vercauteren.

  De spurtsnelheid bedroeg bij Kenny 62,3 Km/h en bij André 63 Km/h.

  Wie reden mee vandaag : Marc Borghgraef , Jef De Batist , Eddy Pieters , Guy De Jonghe , Jan Ryckbosch , Dirk Vanhee , Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Patrick Bolssens , Tim Caluwaert , Thibault Koppen , Cedric Koppen , Robby Weemaes , Davy Stuer , Fons Van Raemdonck , John Van Looveren , Filip Thoen , Robby Van Raemdonck , Gunther Persoon , Nick Van Vossel , Alain Verbeke , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Peter Staes , Geert Van Simaeys , Eric Vermeulen , Roberto Vercauteren , Etienne Fleury , Frank Van Campenhout , Dirk Onghena , Dirk Aernouts , Eddy D'Hooghe , Danny Van Haevenbergh , Filip Weemaes , Alexander , ??? en Kenny Janssens. 

  P.S. lekke banden voor Peter Staes en Roberto Vercauteren en deze mannen zijn later terug aangesloten !!!!!!

  Robby Van Raemdonck 2
  FOTO : ROBBY VAN RAEMDONCK

  27-03-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  26-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRIS BRYSSINCK SUCCESVOL MET NIEUWELINGEN VAN AVIA
  CRIS BRYSSINCK SUCCESVOL MET AVIA-NIEUWELINGEN

  BRYSSINCK CRIS
  De Wase ploegleider van het AVIA Team, Cris Bryssinck, staat met zijn nieuwelingen in de Beker van Belgie na de wedstrijd te Rhisnes nog steeds op de eerste plaats in de tussenstand.

  De wedstrijd verliep zondag helemaal volgens plan en de AVIA-renners schoven mee in verschillende ontsnappingen.

  Uiteindelijk kon er één renner ontsnappen en was het achter hem een massaspurt.

  Niels Wytinck werd 10de, Jorne Carolus 12de en Dylan Teuns 20ste. Hiermee werden ze eerste in het ploegenklassement en verstevigden hun eerste plaats in de tussenstand.

  Cris Bryssinck uit Temse benadrukte: “De zeven nieuwelingen, met Jonas de Permentier uit Sinaai, vormen een echt blok waar we elke confrontatie mee aan kunnen. Of de kern niet te klein is om een heel seizoen op dit niveau met rond te komen zijn zorgen voor later en zal zichzelf wel uitwijzen, maar nu genieten we er zeker van”.

  Alle belangrijke wedstrijden in Belgie staan nog op het programma en daarnaast gaan we ook nog enkel malen op de buitenlandse tour.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  26-03-2007 om 22:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 26/03/2007

  NIEUWS VAN STIJN METTEPENNINGEN

   

  Zoals we reeds melden is Stijn Mettepenningen uit Hamme zwaar gevallen in Zele. Stijn gaf maandag nog iets meer commentaar:

  “De schaafwonden aan been, knie en bil zijn niet zo erg. Ik heb echter ook een barst in mijn pols en een gebroken elleboog die zondag al geopereerd is. Mijn arm moet ook nog 4 weken in het gips blijven. Ik ben natuurlijk meerdere weken buiten strijd.”

  De Hamse belofte spreekt de hoop uit de conditie wat te kunnen onderhouden door op de rollen te rijden. Hij hoopt zo terug te kunnen koersen rond 1 mei.

  “Mijn eerste grote doel, het provinciaal kampioenschap, valt hierdoor wel in het water. Ik hoop ook tijdig klaar te geraken voor de koersen waar ik mij kandidaat voor heb gesteld zoals de GP Etienne De Wilde en de topcompetitie”.

   

   

  BEKER VAN BELGIE

   

  De ploeg van Bodysol CT Menen heeft het goed gedaan in de BvB in Rhisnes. Bij alle ontsnappingen was iemand mee in elke achtervolging.Tot in de laatste 8 km Meurisse wegreed en geen enkele ploeg nog de moeite deed om de achtervolging in te zetten.  Ze verzoenden zich met de strijd voor de 2de plaats. Die ging naar Reynvoet. Andres Pieters uit Dendermonde kende de pech dat zijn ketting er in de laatste honderd meter afliep anders had hij zeker meegedaan voor een podiumplaats. Dat bevestigde hij achteraf. In de uitslag stond Jeffrey Herrebaut uit Zele 37ste, Andres Pieters uit Dendermonde 42ste, Gijs Van Hoecke uit Zaffelare 44ste en Moreno De Pauw uit Sint-Pauwels 60ste. Er waren 122 vertrekkers.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  26-03-2007 om 19:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING ZONDAG 25/03/2007

  Valentijn Martens (Hudiko Waasland) uit Stekene reed zondag de interclubwedstrijd  GP Guido Reybroeck in Moerkerke. Er waren 140 renners aan de start. Na de grote ronde van 70 km was het peloton al flink uitgedund door de wind en meerdere valpartijen.

  In de voorlaatste plaatselijke ronde moest Valentijn ook voet aan de grond zetten door een valpartij maar hij kon toch nog terug aansluiten in de groep. Voor de spurt van het peloton zat hij te ver achteraan om nog een mooie ereplaats te bemachtigen. Hij werd 50e.

  Sven Wielandt (Wielerpromotieclub Jeugdteam) uit Beveren heeft zowel Zaterdag als Zondag gereden en ditmaal niet zonder succes want Zaterdag in de wedstrijd te Zele behaalde Sven een mooie 9de plaats.

  “Het was een snelle koers en weg geraken was onmogelijk , ik heb dan maar alles op de laatste ronde gezet en ben nog kunnen ontsnappen met een 12-tal renners en zo werd ik uiteindelijk 9de in de sprint".

   

  Zondag in de wedstrijd te Merelbeke probeerde Sven vanaf de eerste ronde weg te geraken maar het peloton liet niet begaan.In de 10de ronde geraakten er toch 13 renners weg die voor de zege gingen strijden.Sven Wielandt zelf zat in een verbrokkeld peloton en heeft niet meer mee gesprint.


  Jeroen Van De Vijver (Hudiko Waasland) uit Eksaarde reed Zondag de Nieuwelingenwedstrijd te Zottegem en is daar mooi 9de geworden.

  Volgende week neemt hij deel in Thieusies aan de tweede manche van de Wallonia cup.


  Dieter Van der Stock uit Hamme van het Hudiko Team kende dit weekend in de interclub in Moerkerke pech.Hij zette daarmee de pechreeks voor Hudiko in. Dieter kreeg een geblokkerde ketting op de eerste kasseistrook van de dag. Hij kon ze er niet terug opschakelen en moest van de fiets.

  Hij besloot: ” Toen kwam ik tussen de auto's nog wel dichter maar uiteindelijk moesten de auto's weg en was het helemaal afgelopen. Volgende week beter in Strijpen.”

   

  Thomas De Gendt (Unibet-Davo) uit Beveren werd in Merelbeke 3de en is stilaan naar de goede vorm aan het komen. Thomas: “De conditie zit inderdaad al in de goede richting maar kan nog een 15% beter. Ik kon namelijk niet de snelheid aanhouden die ik wou maar daar kan ik nog aan werken”.

  Wat zijn programma betreft rijdt hij woensdag de GP van Waregem en voor de rest moet zijn programma nog besproken worden.


  JARNO VAN GUYSE WINT KNELSPURTEN

   

  Jarno Van Guyse (New Heebra-Lombarden) uit Stekene reed zondag de Zuid-Kempische Pijl en vanaf km 15 trok hij in de aanval met zes renners. “We kregen echter nooit meer dan een minuut en ik heb dan ook alles op de knelspurten gezet”, aldus Jarno die in totaal 70 km in de aanval reed. Eens terug gegrepen moest hij direct in actie komen om de laatste knelspurt veilig te stellen En met succes, want hij pakte het knelspurtklassement. Hij won daarmee een ridley tritomp kader.

  “Later, in de laatste ronde moest ik met de ploeg op kop rijden om de massaspurt te verzekeren voor Jonas Decoutere. Helaas bleven er nog twee voorop met lichte voorsprong. Ik reed halfweg peloton over de meet”, zo vertelde de Waaslander die bijzonder goed op dreef is.

   

  Nieuweling Marnix Van der Sijpt (Hudiko Waaslad) uit Stekene reed zondag in Herenthout en moest tevreden zijn met een 19de plaats. “Ik zat slecht geplaatst voor de spurt maar in de koers zelf ging het allemaal heel goed”.

   

  De Zwijndrechtse junior Karl Van Osselaer reed de wedstrijd in Serskamp zaterdag uit. “Ik haalde er een gemiddelde van 39,6 km/h. Ik vond het een harde koers. Er waren vooral veel bochten in het parcours met af en toe ook wat vals plat.”. Voor Karl geen problemen, hij reed uit.

   

  Te Zingem waren er zondag 85 Juniors. Meerdere Waaslanders kwamen er aan de start. Winnaar werd Dries Beatse. Zoals we reeds meldden werd Pieter Cordeel 6de en verder stond Guy Ten Hartog (Sinaai) op de 37ste plaats, Lawrence Van der Meersche (De Klinge 38ste), Jonas De Boey (Sint-Gillis) 40ste en Evert Dehandschutter (Sint-Niklaas) 47ste

  Verder waren nog aanwezig maar moesten de wedstrijd vroegtijdig staken : Nando Pieters uit Zwijndrecht na 2 ronden met materiaalpech, Jens Verschaffelt (St.Niklaas) ,  Yannick Van Wiele en Wim Van De Wiele (Zele).

  BEATSE WINT ZINGEM bew
  FOTO : De spurt in Zingem gewonnen door Beatse.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE en KENNY JANSSENS

  26-03-2007 om 18:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND DEEL 2 VAN ZONDAG 25/03/2007

  Jonas De Permentier (Avia C.T) uit Sinaai is in Nederzwalm 15de geworden op 83 deelnemers. Van in de eerste ronde werd er daar de pees opgelegd maar dat duurde toch maar anderhalve ronde.

  “Ik probeerde meermaals maar zonder succes. Ik heb me dan maar koest gehouden.”, aldus de jonge nieuweling.

  In de laatste ronde reed hij in een goede positie om mee te kunnen fietsen voor een mooie ereplaats in de groep want er waren negen renners ontsnapt. “Ik draaide 6de uit de laatste bocht en stond die plaats niet meer af  zodat ik 15de was, waar ik heel tevreden met was na een week van slecht weer en examens”.

  Vorige week koerste Jonas in Viane waar hij betrokken was bij een valpartij. Hij kon wel terug vertrekken maar vermits zijn schoenplaatje afgebroken was, zat er niets meer in.

   

  Kenny Goossens (Hudiko Waasland) uit Sinaai reed in Moerkerke-Damme waar er 42 deelnemers waren. Er stond veel wind en alle wegen waren smal, buiten de aankomst. Kenny startte helemaal achteraan, maar op het einde van de eerste ronde zat hij al vooraan. Kenny probeerde een paar keer mee te ontsnappen maar telkens lukte het niet. Rond half koers kon uiteindelijk toch iemand ontsnappen en Tom Dobbelaer (Hudiko Waasland) uit St.Niklaas kon het gat van een halve minuut in zijn eentje dichten en zat zo mee in de kopgroep van 2 renners. Kenny Goossens moest dus rijden voor de ploeg en stopte dus af samen met de andere hudiko's. Hij probeerde ook af en toe nog eens te ontsnappen maar telkens lukte het niet. Op 2 ronden van het einde kon ook Glenn De Ridder uit Stekene (bodysol-C.T.Menen) ook nog alleen weg rijden. Dus voor Kenny was het wachten tot de sprint, maar hij kon niet wachten dus besloot hij met nog 1 ronde te gaan te demarreren. Niemand kon hem volgen en moest dus nog een ronde alleen rijden. Dit lukte en zo werd Kenny Goossens afgezonderd van het peloton toch nog 4de  !!!!

  Kenny Goossens4

  FOTO : KENNY GOOSSENS


  Stefan Ott
  (KSC Denderstreek Labiekes) uit Waasmunster was verrast toen hij bij ‘Polderrenners’ las dat hij 5de was in Zele. Een plaats die hij ook op andere uitslagensites kreeg. Stefan zei: “Ik denk dat er gisteren een misverstand is geweest. Ik was totaal niet de 5e in Zele, ik werd opgehouden na de valpartij op een paar kilometer van de aankomst. Ik ben gewoon aangekomen in het peloton”.

  De Waasmunsteraar is op weg om een goed seizoen te rijden. Hij is duidelijk sterker geworden en hij voelt dat de conditie aan het komen is.

  “ Maar het is nog niet optimaal. Ik hoop tegen mei juni in vorm te zijn”, zo besloot Stefan.
  STEFAN OTT
  FOTO : STEFAN OTT

  Bron : FLOR VAN DE VELDE en KENNY JANSSENS


  26-03-2007 om 18:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 25/03/2007

  ZONDAG 25/03/2007 – MERELBEKE (O) – Elite zonder Contract + Beloften – 117 Km – 02h43min

  Aantal deelnemers : 127

  1. Marc Baeyens

  3. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo) op 5”


  25/03/2007 - KRUISEIK-WERVIK (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 113 Km - 02h47min
  Aantal deelnemers : 51
  1. Bart Kuypers
  3. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games - St.Martinus - Kerksken) op 21"
  29. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi Games - St.Martinus - Kerksken) op 7'45"

  25/03/2007 - TROGNEE - HASPENGOUW CHALLENGE - Beloften - 154 Km - 03h44min
  Aantal deelnemers : 147
  1. Kevin Ista
  26. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo) op 6'43"

  25/03/2007- ICHTEGEM - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h59min
  Aantal deelnemers : 64
  1. Jochen Desmedt
  18. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
   

  25/03/2007 – ZINGEM – Juniores – 77 Km – 01h49min

  Aantal deelnemers : 85

  1. Dries Beatse

  2. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)

  6. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C) op 7”

  11. Stijn Steels


  25/03/2007 -  HERENTHOUT - Juniores - 84 Km - 01h57min
  Aantal deelnemers : 99
  1. Tosh Van Der Sanden
  5. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)

  25/03/2007 – NEDERZWALM – Nieuwelingen – 56 Km – 01h27min

  Aantal deelnemers : 83

  1. Dominic Schils

  8. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)

  9. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)

  25/03/2007 - MOERKERKE-DAMME - Nieuwelingen - 50 Km - 01h22min
  Aantal deelnemers : 42
  1. Kevin Neirynck
  2. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 12"
  3. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen) op 42"
  4. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland) op 1'18"
  9. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland) op 1'54"

  26-03-2007 om 13:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 24/03/2007
  Proficiat aan KRISTOF GODDAERT uit Stekene met zijn 1° Seizoenszege !!!!!
  kristof_goddaert2007_KL
  ZATERDAG 24/03/2007 - ZELE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h32min
  Aantal deelnemers : 196
  1. KRISTOF GODAERT uit Stekene (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  8. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
  9. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C.)

  In het peloton geëindigd Stefan Ott !!!!

  Proficiat aan DAVY STAES uit St.Niklaas met zijn 1° Seizoenszege

  24/03/2007 - JUMET - Juniores - 76 Km - 02h03min
  Aantal deelnemers : 44
  1. DAVY STAES uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)

  24/03/2007 - SERSKAM - Juniores - 77 Km - 01h51min
  Aantal deelnemers : 103
  1. Bart Van Den Berghe
  14. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  26-03-2007 om 12:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D TE OOSTEEKLO VAN ZONDAG 25/03/2007
  ZONDAG 25/03/2007 - OOSTEEKLO - W.A.O.D.
  CATG. A / B    89 deelnemers
  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Rein-Jan Elenbaas winnaar A
  13. Robby De Roos uit Moerbeke (A6)
  20. Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A8)
  24. Tim Vercauteren uit Belsele (A10)
  25. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B15)
  26. Nikola Lion uit St.Niklaas (A11)
  27. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A12)
  29. Jef De Batist van L.O. (A13)

  CATG. C / D
  1. Franky Van Oyen winnaar C
  2. Peter Kerckaert winnaar D
  4. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D3)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Wael winnaar E
  2. Jozef Vermeylen winnaar E+
  7. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+5)
  13. Adrien Maes uit Melsele (E+7)
  20. Karel Andries uit Schoten (E+9)

  CATG. F1
  1. Theo Coudijzer
  3. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  9. Freddy De Blick uit Beveren

  26-03-2007 om 11:12 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!