.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  25-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PECH VOOR STIJN METTEPENNINGEN UIT HAMME

  PECH VOOR STIJN METTEPENNINGEN UIT HAMME

   

  STIJN METTEPENNINGEN bew

  De Hamse Belofte Stijn Mettepenningen van het Rudyco Team is zaterdag 24/03/2007 te Zele één van de grootste slachtoffers geworden van een massale valpartij. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Dendermonde. Hij verblijft daar met een gebroken elleboog, een barst in de pols en verder verwondingen aan knie en benen. We wensen Stijn snelle beterschap !!!!

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  25-03-2007 om 23:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FLANDERS CUP MTB VAN ZONDAG 25/03/2007

  ZONDAG 25/03/2007 – ZOTTEGEM - FLANDERS CUP MTB


  robby de bock

  Vanochtend ruim op voorhand was Robby de Bock uit Melsele naar Zottegem getrokken voor de eerste grote meeting MTB , op de profs na dan. Ploegmaat Nick Daems werd mooi 2de bij de juniors, ook maat Kris Hertsens mooi derde bij de masters.Om 15H00 mochten de Beloften dan eindelijk starten, doordat Robby vorig jaar nog junior was had hij dus geen klassement vorig jaar, gevolg: alle eerstejaars mochten helemaal achteraan het 80delige pak starten. Eens vertrokken waren er veel opstoppingen maar na de startstrook kon Robby toch wat opschuiven richting 30e plaats. Even later kwam hij in een groepje terecht met o.a. Belgisch kampioen Van Hoovels, Vermeulen, Mottet, Labie,… voor de strijd rond de 10e plaats scratch. Robby De Bock zette zich de eerste twee ronden steeds vooraan en waar mogelijk trok hij stevig door. In ronde drie reed hij weg en even later was hij enkel met Mottet in strijd voor plaats 3 bij de Beloften. Enkele ronden bleven ze op 200m hangen met een groepje met daarin o.a. trainer Henderieckx , even over halfkoers moest er even gelopen worden en voelde Robby een kramp opkomen. Het beste was er al wat af maar hij hield het toch nog twee ronden lang vol bij Mottet. In de achtste ronde, na 1u40 koers, moest hij hem toch laten rijden en een vijftal renners met daarbij Van Hoovels kwamen hem één voor één weer voorbij. Luide aanmoedigingen hielpen nu niet meer een ook een Nederlands duo moest hij nog laten passeren.Einde ronde negen; liet hij zich dubbelen zonder enige plaats te verliezen of niet.. ? Mnee, hij hield de eer liever voor zich zelf en reed verder met ploegmaat Robin die hij inhaalde. Heel relax kwam Robby De Bock als 18e aan en werd 8e bij de Beloften. Als enige eerstejaars de koers tot eind kunnen volbrengen geeft veel goede moed dus verder werken naar de nakende wereldbeker, eind april in Houffalize, Robby zit uitstekend op schema !!!!

  25-03-2007 om 21:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 25/03/2007

  WASE RESULTATEN

   

  Pieter Cordeel (Balen B.C) uit Stekene verging het niet zo best in Serskamp. “Ik had heel slechte benen en ik geraakte bijna niet vooruit’, vertelde hij. Maar toen er op het einde 12 renners wegreden zat hij in het volgende peloton en spurtte zich daar 2de van of 14de in de eindstand. En dat toch op 104 deelnemers.

  Zondag reed Pieter in Zingem waar op het einde drie renners ontsnapten. Hij zelf werd 3de in de pelotonspurt zodat hij 6de werd in de uitslag. Er waren hier 85 deelnemers.

   

  Stijn De Vriese (KSC Denderstreek Labiekes) uit Zele heeft voor eigen volk een goede wedstrijd gereden. Jammer genoeg moest hij door een misverstand afhaken bij de dertien koplopers. Hij eindigde zo 26ste (op 197). Stijn werd in de hulde betrokken want hij ontvang de trofee van “eerste Zelenaar”. En dat is toch ook een eer.

   

  Jens Van Landeghem (Hoop Op Zegen Beveren) uit Beveren reed zondag in Herenthout en had het er redelijk zwaar.

  “ Ik kon mee aanvallen maar werd telkens direct terug teruggeslagen. Alles bleef samen tot in de laatste ronde. Dan ontsnapt er een groep en kort daarna was er een valpartij. De renners bleven vooruit en de rest moet spurten. Ik heb gewoon gespurt en kwam buiten de prijzen aan. De conditie is redelijk, maar moet toch nog verbeteren”.

  JENS V LANDEGHEM bew

  FOTO : JENS VAN LANDEGHEM   Bron : FLOR VAN DE VELDE

  25-03-2007 om 20:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 1° GROTE PRIJS MACHUIT TE ZWIJNDRECHT IS EEN FEIT !!!

  DE 1ste GROTE PRIJS MACHUIT IN ZWIJNDRECHT STAAT OP PUNT.

   

  Na jaren onderbreking krijgt de gemeente Zwijndrecht eindelijk weer een wielerwedstrijd in het centrum van de gemeente. De inrichters zijn de Machuitvrienden die niet aarzelden om ter gelegenheid van Zwijndrecht-kermis, op woensdag 20 juni de Elites zonder Contract en Beloften uit te nodigen.

  Het wordt dan ook de 1ste Grote Prijs Machuit, over 109 km of 13 ronden. De start wordt gegeven om 14.30u. Heel wat sportliefhebbers stelden zich reeds de vraag; langswaar gaan de renners rijden? Daarom geven we hier de omloop:

  Adhémart Borinstraat –  Statiestraat – Laarstraat (over de viaduct) -   Antwerpsesteenweg – Hoefijzersingel (nieuwe weg aan de Carrefour) – Past.Coplaan -  Heidestraat – Lindenstraat –  Krijgsbaan – Melselestraat – St-Annaboomstraat – Ad.Borinstraat waar de aankomstlijn ligt.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  25-03-2007 om 19:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNIORES TE SERSKAMP VAN ZATERDAG 24/03/2007

  BART VAN DEN BERGHE WON IN SERSKAMP

  SERSKAMP vd Berghe bew

  In Serskamp stonden in de kou 103 juniores aan de start want bij de opwarming was er een lichte regenval en het was ook redelijk koud. De koers brak niet echt open. Het was een zeer snelle koers met vele bochtjes en veel optrekken.Er waren een paar ontsnappingen maar die droegen nooit niet ver.

  In de voorlaatste ronde ging er een groepje weg maar ook zij hielden niet stand en er kwamen enkele renners terug uit het peloton.

  Bart Van Den Berghe uit Schelderode won de wedstrijd. Een uur na de koers was de uitslag nog steeds niet opgemaakt.

  Er reden 4 Waaslanders mee : Jochem Smet  (Kemzeke), Lesley Heyndrickx (Nieuwkerken-Waas), Karl Ulrich Van Osselaer (Zwijndrecht)  en Pieter Cordeel (Sint-Pauwels)

  Voor Jochem Smet ging het wel redelijk vlot in Serskamp. Ik heb mij steeds in de buik van het peloton gehouden want met dat draaien en keren,dat is niet echt mijn ding. In de spurt ben ik in het midden van het peloton over de meet gebold.” De junior van Hoop op Zegen eindigde rond de 45ste plaats wat met zoveel deelnemers niet slecht is.

  Maar voor Jochem Smet kreeg het seizoenbegin een bittere smaak want na een val op een clubtraining zat hij voor vier weken in het gips. Hij reed in Serskamp nog maar zijn derde koers.

  Jochem daarover: “Vorige week reed ik ook reed mijn koers uit, dus vind ik dit wel een mooie prestatie. De meeste mensen hadden verwacht dat ik tegen april mijn koersen zou uitrijden, maar dit is nu het geval al. Dus ben ik tervreden.”

  smet Jochem bew

  FOTO : JOCHEM SMET


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  25-03-2007 om 19:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GP RUDY DHAENENS VAN ZONDAG 25/03/2007
  Jurgen François wint GP Rudy Dhaenens

  Jurgen Francois

  NEVELE - Jurgen François heeft in Nevele de 9e editie van de GP Rudy Dhaenens op zijn palmares bijgeschreven. De renner van Jartazi-Promo Fashion toonde zich in de laatste hectometers de snelste en haalde het van zijn drie medevluchters. "Ik ben erg tevreden met deze zege, aangezien 't pas mijn zevende wedstrijd van het seizoen is. Woensdag start ik in Dwars door Vlaanderen en kan ik misschien iets laten zien.", aldus de winnaar na afloop. De Nederlander Ivor Bruin strandde op een verdienstelijke tweede stek. Paul Martens uit de Nederlandse Skil-Shimano bolde als derde over de streep.


  Bron : Cyclingpress

  25-03-2007 om 18:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN HET GROENE HART VAN ZONDAG 25/03/2007

  Greg Van Avermaet knap 3° in Ronde Groene Hart


   

  Vandaag was het verzamelen geblazen te Nederland, waar tussen Leiden en Woerden de eerste 'Ronde van het Groene Hart' verreden werd.
  Voor Predictor-Lotto reden o.a. mee : Tom Steels , Greg Van Avermaet en Preben Van Hecke.

  Deze 1.1-gequoteerde race werd verreden over een afstand van 203 km en de stevige wind zorgde ervoor dat het peloton in meerdere stukken uiteenviel. Bart Dockx toonde zich onderweg bijzonder gretig en tekende ook present in de eerste groep die de finale introk. Naast Bart hadden ook Tom Steels en Greg Van Avermaet vooraan hun plaats ingenomen.

  Uiteindelijk trok een selecte kopgroep richting aankomststreep in Woerden, waar Wouter Weylandt (Quick.Step-Innergetic) zich de snelste toonde, voor de Australiër Graeme Brown (Rabobank) en onze neoprof Greg Van Avermaet, die nogmaals een prachtige wedstrijd reed en als derde over de finish bolde !

  VERSLAG

   

  De wedstrijd ontbrandde nadat de wind vrij spel kreeg en het peloton in verschillende waaiers uiteen deed vallen. Een grote groep liep uit naar anderhalve minuut voorsprong, dit bleek echter niet genoeg om vooruit te blijven. Het tempo zakte vooraan, terwijl het tweede peloton het tempo omhoog jaagde.
  In de finale kwamen de beide groepen weer bijelkaar, zij het voor korte duur. Het bleef aanvallen regen, totdat een groep onder leiding van Joost Posthuma zich afscheidde van de rest. Posthuma hield het tempo vervolgens hoog voor zijn sprinter Brown. Wiesenhof-Felt nam in de laatste rechte lijn het commando, maar hun sprinter Radochla kwam er niet aan te pas.
  Weylandt ontbond op 150 meter van de finish zijn duivels en streefde iedereen met een krachtige sprint voorbij. Brown werd op gepaste afstand tweede, Van Avermaet remonteerde Radochla nog en pakte de derde stek.

  25-03-2007 om 18:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING DEN DIJK VAN ZONDAG 25/03/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Gino Verhulst vertrokken Zondagmorgend om 09H00 thv Buyl Sport te Beveren 29 POLDERRENNERS voor hun wekelijkse rit op DEN DIJK.
  Ditmaal geen splitsing aan de Ouden Arenbergh dus met zijn allen op weg naar Walsoorden en terug naar Kallo !!!!!
  De sterke mannen die de ketting tot den Ouden Doel (+/- 70 Km) rond draaide waren Dirk Trogh , Gino Verhulst , Robby Weemaes , Kenny Janssens , Koen Heyrman , Kurt Heyrman , Chris Van Cleemput , Roberto Vercauteren , Thibault Koppen , Dirk Cleys , enz....
  De eerste schifting gebeurde vanaf Den Ouden Doel op den Dijk waar Dirk Trogh zijn registers open trok gevolgd door een splijtende demarage van Gino Verhulst.
  De groep scheurde volledig aan flarden zodat de finale kon beginnen !!!!

  Aan het kruispunt van de Engelesesteenweg waren ze nog met 12 renners over.
  waaronder Dirk Trogh , Nick Van Vossel , Gino Verhulst , Thibault Koppen , Roberto Vercauteren , Robby Weemaes , Dirk Cleys , Koen Heyrman , Chris Van Cleemput , Jan Vlegels enz...

  Iets voor Deurganckdok nogmaals een demarrage van Dirk Trogh , kort daarop gevolgd door ééntje van Robby Weemaes.  Het gevolg was dat ze weg waren met 6 sterke jongens.

  Robby Weemaes , Gino Verhulst , Koen Heyrman , Dirk Cleys , Nick Van Vossel en Dirk Trogh.

  Na nog een versnelling van Robby Weemaes moest Nick van Vossel eraf aan het rondpunt over de weg naar Liefkenshoektunnel. Met 5 man de finale in rond Bayer. Na enkele demarrages van Gino Verhulst , Koen Heyrman en Dirk Trogh met 5 renners naar de meet.

  Hierbij ging de te kloppen man “Gino Verhulst” zo tekeer dat ze allen enkel in zijn wiel konden blijven en er niemand meer over kon.

  Dus 1° Gino Verhulst voor Robby Weemaes , Koen Heyrman , Dirk Trogh en Dirk Cleys als 5é.

  De totale afstand bedroeg 92 Km en dat aan een gemiddelde van 37,5 Km/h.
  Wie reden vandaag mee : Dirk Trogh , Gino Verhulst , Robby Weemaes , Koen Heyrman , Kurt Heyrman , Mister Y , Rudy Franssens , Werner Van Der Weken , Roberto Vercauteren , Thibault Koppen , Chris Heirwegh , Gerrit Speelman , Richard De Smedt , Jan Vlegels , Kurt Carpentier , Chris Van Cleemput , Theo De Prekel , Maurits Van Paemel , Franky Wielandt , Frank Van Geystelen , Dirk Cleys , Joeri Verbruggen , Bart Janssens , Jos Van Raemdonck , Gunther De Cock , Nick Van Vossel , Freddy Buys , ? en Kenny Janssens.

  Gino Verhulst_436x548
  FOTO : GINO VERHULST

  25-03-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  24-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 24/03/2007
  Onder leiding van Bert de Coster en Marc Borghgraef vertrokken Zaterdagmorgend om 09H00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 32 POLDERRENNERS voor de trainingsrit over de Koewacht en de Wase Polders.
  De totale afstand bedroeg 87 Km en dit aan een gemiddelde van 33,1 Km/h.
  Wie reden mee vandaag : Bert De Coster , Marc Borghgraef , Freddy Van Osselaer , Paul Van Osselaer , Patrick De Koninck , Luc Apers , Alex Goossens , Philip Van Havenbergh , Franky Weemaes , Adrien Maes , Jan Vlegels , Filip Thoen , Cindy Vandermeulen , Saskia Van Overmeire , Kurt Carpentier , Yves Delhasse , Wim De Gruyter , Dirk Vanhee , Jan Ryckbosch , Eric D'Hooghe , Mister Y , Mark Van Puymbroeck , Dirk Cleys , Patrick Staes , Van Roeyen Paul , Van Roeyen Dave , Richard De Smedt , Walter Claessens , Eric Borghgraef , Freddy Buys , ? en Kenny Janssens.

  P.S. Op de weg van Doel Naar Kallo werd het peloton gestopt door de Havenpolitie en dit met sirene en zwaailichten !!!!
  De heren van de politie vroegen om op het fietspad te rijden dus de discussie kon beginnen en na de wetboek ter hand genomen te hebben gaven beide heren hun fout toe.
  In tussen waren nog slechts 4 renners aanwezig met name Freddy Van Osselaer , Paul Van Roeyen , Bert De Coster en Mark Van Puymbroeck.
  Dus hoe zit het nu in elkaar : Vanaf 15 tot 50 renners mag men op de rijweg rijden en dit 2 aan 2  !!!!!!!

  24-03-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  23-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OOST-VLAAMS KLIMBREVET 2007
  OOST-VLAAMS KLIMBREVET
  KLIMBREVET bew_382x264

  Het seizoen van de fiets begint stilaan los te komen. Er zijn dan ook heel wat organisaties op komst.

  Nog eens melden dat op zondag 25 maart de 1e manche wordt gereden van de Flanders-Cup mountainbike te Zottegem. Heel wat Waaslanders komen daar aan de start. Inschrijvingen vanaf 8.30 uur.

   

  Oost-Vlaams Klimbrevet

  Op 31 maart kan men naar jaarlijkse gewoonte de 1e selectierit fietsen bij KWC Terjoden Erembodegem:Dwars door Pajottenland 115 km.

  School De Zilverberk, Ninovestraat 27, Haaltert. I & S : 7.00 - 13.00

  Info: Peter Van De Velde 0477/48.45.07

  Dit klimbrevet is slagen in 20 tochten van de 23, zonder tijdsbeperking. Er is ook nog een Super Oost-Vlaams klimbrevet en daarvoor moet men slagen in 5 tochten van minimum 180 km in 1 seizoen.

  De tochten die in aanmerking komen voor het klimbrevet fietsen niet alleen over gekende Zuid-Oost-Vlaamse heuvels maar verscheidene tochten trekken ook naar Zuid-West-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en zelfs Noord-Frankrijk

  Voor info: klimbrevet@telenet.be

   

  De volgende selectierit van het Oost-Vlaams Klimbrevet is ook de 1e rit van de 5 ritten voor het Super Oost-Vlaams Klimbrevet : De Parel 180 km en dat op zaterdag 28 april te Haaltert.

  Er zijn ook meerdere afstanden zoals 100 / 70 / 40 25 km

  Ook mogelijkheid om een veldtoertocht te fietsen 65 / 40 / 25 km

  Maar de prachtige Trofee Iveco Marc Lories gaat naar de club met de meeste gelukte deelnemers in de 180 km. Meer kan u vernemen op www.trekvogelshaaltert.be

   

  Verder is er nog het “Brevet 200 km”, een organisatie van De Sportvereniging Zomergem op zaterdag 21 en zondag 22 april.

   

  Op vakantie met de fiets ?

  Een wielertoerist zoekt medefietsers voor de Vercors (tussen Grenoble, Valence en Die - op 880 km van Brussel.). Het is een bergvakantie in een schitterende omgeving met ware uitdagingen en weinig verkeer.

  Bergritten om duimen en vingers van af te likken met etappen van 80 km tot 200 km - cols van 5 tot 11 %.  Prijs 310 euro in half pension en dat  van zaterdag 1 september tot 8 september 2007 in een hotel met zwembad.

  INFO : Frans Van Den Abbeele - 052/223392 (liefst na 19u00) - e-mail : frans.vda1@telenet.be

   

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  23-03-2007 om 20:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 25 MAART GROTE PRIJS RUDY DHAENENS

  ZONDAG 25 MAART 2007
  9e Grote Prijs Rudy Dhaenens te Nevele.
   

  F RUDY DHAENENS 91 bew

  De foto met Rudy Dhaenens dateert uit 1991 toen onze reporter Flor Van De Velde een interview deed voor de start van de profkoers in de Hoogstraat in Bazel.


  Het bestuur van de vzw Wielervrienden Rudy Dhaenens zal op zondag 25 maart 2007 voor de 9e maal de Grote Prijs Rudy Dhaenens inrichten te Nevele.

  Het is een individuele wielerwedstrijd voor Eliterenners met en zonder contract en U23. Er worden 13 plaatselijke ronden gereden. De start en aankomst vinden plaats in de Cyriel Buyssestraat ter hoogte van het gemeentehuis van Nevele.

  De aanwezige toeschouwers zullen de renners in de omgeving van Nevele kerk 26 maal voorbij zien rijden. Dit ter hoogte van de Markt en aan de Vaart Links ter hoogte van bakkerij Welvaert.

  Er worden heel wat streekrenners aan de start. Vorig jaar mochten de organisatoren 186 renners verwelkomen.

  Alle Eliterenners zonder contract en U23 ontvangen een vaste startvergoeding van 10,00 €. Ploegleiders welke met minimum 5 renners aan de start verschijnen en in de wedstrijd aanwezig zijn met hun volgwagen, ontvangen een vergoeding van 50€.

  Er wordt gezocht naar een opvolger van Filip Meirhaeghe die in 2006 won.


  De erelijst :

  1999 :   1e VAN DYCK Hendrik

  2000 :   1e EECKHOUT Nico        2e OMLOOP Wim      3e DESMET Tom

  2001 :   1e OMLOOP Geert        2e TROUVE Kristof     3e TOMBAK Janek

  2002 :   1e VAN Speybroeck W. 2e GARDEYN Gorik     3e VAN Lanschoot J.

  2003 :   1e KERN Christophe      2e GESLIN Anthony   3e VAN DYCK Stefan

  2004 :   1e OMLOOP Geert         2e KEMNA Rudy         3e HAMMOND Roger

  2005 :   1e BARBE Koen             2e DEKKER Thomas   3e ZRIMSEK Jure

  2006 :   1e MEIRHAEGHE Filip    2e VIERHOUTEN Aat   3e PRONK Matthé

  2007 :   1e      ??????


  Rudy Dhaenens
  in Deinze geboren, werd in 1983 prof en was een renner die vooral goed was in eendaagse wedstrijden. Zo won hij twee keer de
  Omloop van de Mandel-Leie-Schelde en eenmaal de Druivenkoers Overijse. Maar ook in de klassiekers liet hij zich gelden en werd 2de in de Ronde van Vlaanderen en 3de in Parijs-Roubaix.

  In 1990 werd Rudy Dhaenens in het Japanse Utsunomiya Wereldkampioen,  na een lange ontsnapping met Dirk De Wolf. Hij reed nog twee jaar bij het sterke Panasonic maar in juni 1992 moest hij het wielrennen stopzetten wegens hartproblemen.

  Op 5 april 1998 kreeg Dhaenens een zwaar verkeersongeval op de E40, toen hij op weg was om co-commentaar voor Eurosport bij de Ronde van Vlaanderen. Zijn vriend Johan Museeuw won die Ronde en Rudy overleed de dag nadien in een ziekenhuis in Aalst. Om de herinnering te bewaren aan Rudy Dhaenens wordt sedertdien elk jaar de Grote Prijs georeganiseerd.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  23-03-2007 om 20:09 geschreven door kenny


  22-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD W.A.O.D. - ZONDAG 25/03/2007

  Zondag 25 Maart 2007

   

  OOSTEEKLO (9968) - Café De Braeme - Rijkestraat 54

  G+ en G
  F2

  13:00
  13:02

  50 km.

  10 Ronden

  F1
  E en E+

  14:30
  14:32

  55 km.

  11 Ronden

  C D
  A B

  16:15
  16:17

  60 km.

  12 Ronden   Locatie Rijkestraat - Oosteeklo

  22-03-2007 om 21:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WASE WIELERKALENDER

  WASE WIELERKALENDER

   

  De Wase wielerkalender biedt komend weekend niet veel aan. Er is in de regio enkel een wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften te Zele.

  De inschrijving gebeurt in café De Lantaarn in de Kloosterstraat 39. De start wordt gegeven om 14.30u voor 114 km verdeeld over 10 ronden. Normaal is de leiding in handen van de WBV–afgevaardigden Killiaan De Neef, Filip Apers en Alain Cannuyer.

  Vorig jaar won Danny Verelst de wedstrijd en dat was toen reeds zijn 4de van het seizoen.(De koers werd toen op 1 april gereden)

  ZELE 06 D Verelst bew_350x317

  FOTO: Danny Verelst na zijn zege te Zele vorig jaar. Links op de foto wilerfanaat Omer De Witte uit Beveren

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  22-03-2007 om 21:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN HET WAASLAND VOOR MOUNTAINBIKE

  2DE RIT RONDE VAN HET WAASLAND MOUNTAINBIKE IN BELSELE

   

  Op Zondag 25 maart is de Ronde van het Waasland mountainbiken te Belsele voor de tochten door de Waasmunsterse Heide, de golvende Durmevallei en de Goudenleeuwse bossen. Het is de tweede rit nadat op 18 februari reeds in Sinaai werd gereden.  Daar waren trouwens 811 deelnemers. Deze mounatinbiketochten staan open voor iedereen.

   

  De 2de rit in Belsele start tussen 8u en 10.30u aan de  sporthal “De Klavers” St-Andriesstraat. De afstanden zijn 30 - 50 en 75 km.

  Goed om weten is ook dat er om 10.30u een begeleide ‘kidstour’ van 15 km start. Op deze manier is het een gebeuren voor jong en oud.

  De deelnameprijs bedraagt  3,5 €(verzekerden) en 4 € (onverzekerden) (-16 j. 2 euro) per rit.

  Bij elke rit horen douches, bikewas, bevoorradingen en voor de eindhappening is er een rijke prijzenpot.

  INFO: tel. 0476/232525        Reservering huur MTB's: 03/7754345

  De 3de rit vindt plaats op Zondag 1 april te Sint-Niklaas waar dan de “Jasmijn-Tour” wordt gereden. Start aan Tennisclub De Jasmijn in de Jasmijnenweg, een zijweg van de Breedstraat.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   

  22-03-2007 om 20:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. HOE LEER JE SNELLER SPRINTEN OP VRIJDAG 23/03/2007
  STEELS LUC ROOMS REINOUT bew

  FOTO : Tom Steels en de twee schrijvers van "Sneller Sprinten"
  ( Luc Rooms in midden en Reinout Van Schuylenbergh rechts)

  De Wase Wielerschool organiseert op  Vrijdag 23/03/2007


  Naar aanleiding van hun boek geven Reinout Van Schuylenbergh & Luc Rooms een uiteenzetting over hoe je sneller kan leren sprinten.

  Waar : MEIRDAM FITNESS CENTER - Peter Benoitlaan 74 - 9120 Beveren

  Aanvang : 20h00

  Prijs = 2 EUR

  Inschrijven : Graag op voorhand een seintje want de plaatsen zijn beperkt !!!!

  Schrijf in via fb205386@skynet.be of bel GSM 0486/28.62.55

  22-03-2007 om 19:49 geschreven door kenny


  21-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT + BELOFTEN TE WANZELE VAN WOENSDAG 21/03/2007

  WOENSDAG 21/03/2007 - WANZELE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 116 Km - 02h41min
  Aantal deelnemers : 154

  WILLEMS MARIO wanzele bew
  1. Mario Willems
  18. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo) op 1'30"

  21-03-2007 om 22:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG NOKERE KOERSE VAN WOENDAG 21/03/2007

  Leon van Bon is de sterkste op Nokereberg

  Woensdag 21/03/07 - Leon van Bon heeft de 62e Nokere Koerse op zijn naam geschreven. De renner van Rabobank toonde zich op Nokereberg sterker zijn Nederlandse landgenoot Aart Vierhouten. De jonge Belg Geert Steurs werd derde.

  Leon Van Bon

  Op 55 kilometer van de finish kon een groep van 26 renners ontsnappen. Bijna alle ploegen waren vooraan vertegenwoordigd, de koers lag in een definitieve plooi. Bij de koplopers Tom Steels en Greg Van Avermaet.(Predictor-Lotto)
  De vele versnellingen zorgden voor slachtoffers in de kopgroep. En op twee ronden van het einde demarreerde Aart Vierhouten.
  De Skil-renner muisde er samen met Geert Steurs en Leon van Bon vanonder.
  In de slotronde moest neoprof Steurs de twee ervaren Nederlanders laten gaan. Van Bon wachtte de sprint niet af en schudde Vierhouten nog van zich af.
  Steurs moest zich nog reppen om uit de greep te blijven van de achtervolgers. Hij werd derde, voor zijn ploegmaat Greg Van Avermaet.

  Uitslag van Nokere Koerse
  1. Leon van Bon (Ned) - 197 km in 4u60'55"

  2. Aart Vierhouten (Ned) op 18"

  3. Geert STEURS op 35"

  4. Greg VAN AVERMAET uit Hamme op 37"

  5. Markus Eichler (Dui)  z.t.

  6. Geert OMLOOP

  7. Konstantin Schubert (Dui)

  8. James VANLANDSCHOOT

  9. Roy Curvers (Ned)

  10. Maarten Tjallingii (Ned) op 55"
  18. Tom STEELS uit Nieuwkerken op 3'16"

  P.S. Aantal deelnemers : 188 waaronder slechts 23 renners werden geklasseerd !!!!!

  Bron : Sporza

  21-03-2007 om 21:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN WOENSDAG 21/03/2007

  SVEN WIELANDT uit Beveren rijdend voor Wielerpromotieclub Jeugdteam en 2de jaars Belofte behaalde Zondag in de Kattekoers een 60ste plaats op 194 deelnemers. Met Deinze-Ieper, de 'Kattekoers', is ook de Lotto Topcompetitie aan een nieuwe editie begonnen.
  Het was de 67ste Kattekoers voor Elite zonder Contract en Beloften , de renners moesten 160 kilometer afleggen van Deinze naar Ieper.
  Winnaar werd Sebastien Delfosse (Pole Continental) in 04h14min.

  Sven Wielandt
  194 renners startten in Deinze in wat een zware editie zou worden, niet alleen door de hellingen (Baneberg, Rodeberg en dubbele beklimming van de Kemmelberg), maar ook door de stevige wind.

  Reeds vroeg in de wedstrijd ontsnapten 11 renners die samen aan de heuvelzone mochten beginnen. Hun maximale voorsprong schommelde aan km 80 rond de 2 minuten.
  De leidersgroep werd na de beklimmingen van de Baneberg en Rodeberg herleid tot 8 man, en ook in het peloton ging men zich roeren, net voor de eerste klim van de Kemmel gingen o.a. Kristof Vandewalle en Bert De Backer nog in de tegenaanval. De eerste beklimming van de Kemmelberg zorgde intussen voor de eerste serieuze schifting: vooraan kregen we nu nog 3 leiders met Delfosse, Van Den Eeckhout en Guillou; het peloton daarachter werd tot een 60-tal renners uitgedund waaronder Sven Wielandt die de eerste beklimming goed verteerde en vooraan kon beginnen aan de beklimming.
  Na de 2e beklimming van de Kemmel kregen we een een heel andere wedstrijdsituatie: 6 renners aan het commando en daarachter een groep van 30 renners. Voor Sven Wielandt was de tweede beklimming er teveel aan want hij moest in de 60ste positie aan de Kemmelberg beginnen. Sven vertelde "dat je echt vooraan moet zitten om te beginnen aan de Kemmelberg en dat is nu net wat iedereen wil , na de beklimming zag Sven de leidersgroep van 30 renners rijden maar de kloof was gemaakt.
  Het achtervolgingswerk leverde niks op tegen deze kopgroep en dus reed Sven Wielandt toch mooi zijn wedstrijd uit , voor Sven een opsteker want dit zijn toch wel de topwedstrijden waar de stiel als wielrenner te leren valt !!!!!!

  21-03-2007 om 21:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 21/03/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Timmy De Boes vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 18 POLDERRENNERS voor de 1ste zomerrit naar 't HELLEGAT.
  Echt "FLANDRIEN-WEER" met hagelbuien en een tegenwind waar men "U" tegen mag zeggen !!!!
  De sterke kopmannen vandaag waren : Sven Wielandt , Timmy De Boes , Kenny Janssens , Thibault Koppen , Adrien Maes en Franky Wielandt.
  Op de terugweg naar Graauw kwamen enkele renners op de kant te zitten en waaide eraf , dus even gewacht en iedereen terug aangesloten.
  Voor Dirk Bryssinckx ging zelfs even het licht uit , Kenny en Sven (trek- en duwwerk) hebben Dirk even geholpen om het gat dicht te rijden.
  De totale afstand bedroeg 90 Km en dit aan een gemiddelde van 31,9 Km/h.
  Wie reden vandaag mee : Sven Wielandt , Franky Wielandt , Dr.Frank De Winter , Dirk Bryssinckx , Alex Goossens , Mister Y , Freddy De Blick , Timmy De Boes , Wim De Cleen , Davy Marin , Koen Apers , Saskia Van Overmeire , Natasja Nobels , Adrien Maes , Thibault Koppen , Frank Van Geystelen , Jos Van Raemdonck en Kenny Janssens.

  P.S.
  Koen Apers terug naar huis wegens kapot achterwiel onderweg.
          Natasja Nobels vroeger huiswaarts om te gaan werken.

  21-03-2007 om 19:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOKERE KOERSE - WOENSDAG 21/03/2007

  De 62 ste NOKERE KOERSE op 21 maart 2007 !!!!!

  Jaren vliegen …. tradities blijven…. en op woensdag 21 maart 2007, bij het begin van de lente, wordt de 62ste uitgave van “Nokere Koerse” verreden, zijnde een 1.1 wedstrijd op de UCI-ranking.
  “Nokere Koerse” heeft de recente hervormingen van de U.C.I. goed verteerd en opnieuw zullen wij aan de wielerliefhebbers een mooi wielerspektakel aanbieden.
  Nu kunnen wij reeds met het nodig voorbehoud mededelen, dat op de Grote Markt te Oudenaarde, opnieuw 25 wielerploegen, met elk ACHT renners, aan de start zullen verschijnen. Onder de 25 wielerploegen zullen 4 PRO-TOUR PLOEGEN aanwezig zijn : Predictor-Lotto, Rabobank, Quick-Step, Unibet.com en een zevental professionele wielerploegen als Chocolade Jacques, Landbouwkrediet, en een 13tal niet-professionele ploegen waaronder Jartazi-Promo Fashion…
  Wat het sportief gedeelte betreft geven wij U het volgende mede :
  - De START wordt gegeven op de Grote Markt te Oudenaarde
  - Omstreeks 13.40 uur zijn de renners terug in Nokere voor 10 plaatselijke ronden.

  P.S. Voor Predictor-Lotto rijden o.a. mee : Tom Steels , Preben Van Hecke en Greg Van Avermaet !!!!!
          Voor Jartazi o.a. : Jarno Van Mingeroet
          Voor Chocolade Jacques o.a. : Glenn D'Hollander
          Voor Yawadoo-ABM o.a. : Thomas Ongena

  21-03-2007 om 11:33 geschreven door kenny


  20-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DINSDAG 20/03/2007

  HET WAC TEAM OVERZICHT

   

  Bij de nieuwelingen en junioren van het WAC–Team zien we elke week de conditie groeien en dat vertaalt zich stilaan in de uitslagen. Enkele renners zullen weldra hun eerste koers rijden.

  Bij de nieuwelingen was Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas geselecteerd voor de beker van België in Moerbeke-Viane. Hij werd in zijn eerste interclub mooi 19de en in het algemeen klassement staat het Hoboken Wac-Team op een prachtige 4de plaats. Het is de betrachting in de top vijf te eindigen in de eindstand en dit met allemaal eigen clubrenners, dus geen aangekochte!

  Joeri Persoon uit Stekene werd 18de in de nieuwelingen wedstrijd in Kemzeke.

  PERSOON JOERI bew

  FOTO : JOERI PERSOON UIT STEKENE 


  Zwijndrechtenaar Karl Van Osselaer reed zijn  2de wedstrijd ook reeds vlot uit in de buik van het peloton.

   

  Ook Timothy Van Heurck van L.O. komt stilaan in het gepaste ritme bij de Beloften. Toch wel een sterke prestatie na pas één jaar bij de junioren gereden te hebben en voordien geen sportieve loopbaan gehad te hebben.

   

  De miniemen zijn intussen halfweg hun opleiding en de aspiranten beginnen er deze

  week aan.

  Tenslotte melden we ook nog twee nieuwe aansluitingen met twee jonge renners uit Melsele

  Jelle De Jonghe en Stephen De Clercq.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  20-03-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DINSDAG 20/03/2007

  WEER VIER WASE NIEUWELINGEN IN DE PLOEG VAN BODYSOL-LOTTO

   

  Zoals reeds gemeld heeft het Bodysol-lotto CT Menenteam in de eerste wedstrijd voor de Beker van België in Berloz geschitterd. Dat gebeurde met de inbreng van 4 Waaslanders.

  Het interclub klassement voor ploegen werd door Bodysol –Lotto CT Menen gewonnen dankzij: Toshoni Van Craen 5de , Gijs Van Hoecke 7de , Andres Pieters 8ste , Glenn DeRidder 16de , Jens Demonie 18de en Moreno De Pauw 28 ste.

  DCM Vorselaar van winnaar Barry Markus werd 2de ; KSV Deerlijk 3de, Kon. Balen BC 4de en Olympia Tienen 5de.

  Volgende Zondag 25 maart staat in Rhisnes (provincie Namen) terug een wedstrijd voor de Beker van België op het menu. Het is een wedstrijd van 38 km in lijn plus 4 ronden van 5 km, of 58 km.

  Opnieuw werden bij CT Menen  vier Waaslanders geselecteerd: Gijs Van Hoecke, Moreno De Pauw, Andres Pieters en Zelenaar Jeffrey Herrebaut. Verder ook nog Jens Demonie ( Oostnieuwkerke) en Tim Vanspeybroeck (Bellem)

  MORENO DE PAUW bew

  FOTO : MORENO DE PAUW UIT ST.PAUWELS 


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  20-03-2007 om 16:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DINSDAG 20/03/2007

  Verslag over JORI VAN STEENBERGHEN in wedstrijd te Kemzeke !!!!!

  jori van steenberghen

  Jori Van Steenberghen (Hoop Op Zegen Beveren) uit De Klinge reed Zondag zijn wedstrijd te Kemzeke waar 36 Nieuwelingen aan de start kwamen voor 7 ronden wedstrijd.

  Ploegmaat Jimmy Seghers uit St.Gillis-Waas trok in de 3de ronde een eerste keer in het offensief , een halve ronde later werd hij echter weer gegrepen.

  Twee ronden later ging Jimmy opnieuw in de aanval en mede door het afstoppingswerk van Jori en ploegmaat Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht werd hij in de laatste ronde terug gegrepen.

  En zo kwam alles terug samen met massaspurt als gevolg.

  Jori kon hier voluit gaan en dat deed hij ook op 100 meter van de meet lag hij nog eerst , maar moest in de laatste meters toch nog 2 renners laten voorbij gaan.

  Zo kwam Jori op een knappe 3de plaats in het klassement.

  Zijn volgende wedstrijd vind plaats op Zondag 25 maart om 15h00 te Nederzwalm.

   

  20-03-2007 om 16:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEON EN GUIDO ONZE 2 RONDRIJDENDE REPORTERS !!!!!

  LEON GING NAAR DE KOERS

   

  De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere uit Beveren. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”.
  Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken. Hier is dat van hun eerste koers in Stekene.

   

  De start viel wel in mineur. Het was koud en nat met een temperatuur van 6 graden. Samen met mijn collega Guido Andries, vertrokken we om precies half twee aan het fietspad aan de Driekoningenstraat aan de belastingen.

  Het sneeuwde zo hard, dat we zelf dachten om terug huiswaarts te keren.

  Maar ik vond dat we toch beschermende regenkleren bij hadden en zijn daarom verder naar Stekene gereden, natuurlijk met de fiets.

  Achteraf viel het weer toch wel mee daar we geen regen of sneeuw meer hebben gezien maar het bleef wel koud en dan kan een lekkere koffie wonderen doen.

  Na de start zijn we met de fiets de renners tegemoet gefietst en dit was een ronde van 6,7 km

  Er waren 49 renners ingeschreven. Voor dit weer en een maandag, was dit een mooi peloton.

  De winnaar werd uiteindelijk een 18 -jarige en eerstejaars belofte.

  Groeten.

   

  De Leon en de Guido

  20-03-2007 om 14:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT + BELOFTEN TE STEKENE VAN MAANDAG 19/03/2007

  ZONDAG 19/03/2007 - STEKENE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h40min
  Aantal deelnemers : 49
  1. Sven Nooytens
  2. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden) op 2"
  5. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C) op 17"
  6. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 58"
  11. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 1'43"
  13. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW)
  14. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'54"
  15. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 5'00"
  18. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
  22. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  26. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  29. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel)
  31. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
  35. Stefan Suy uit Waasmunster (Afdeling Oost-Vlaanderen WBV)

  Sven Nooytens houdt Jarno Van Guyse van thuiszege

   

  STEKENE sven nooytens bew_350x263

  Het is een uitstekende Jarno Van Guyse uit Stekene niet gelukt om voor eigen volk een eerste overwinning te behalen. Daarvoor was zijn vluchtgezel Sven Nooytens enkele procenten sneller in de spurt. Jarno drong niet verder aan en eindigde op tien meter achter de jonge belofte uit Arendonk.

  Niettegenstaande een lucht vol maartse buien stonden toch nog  48 renners op het deelnemersbad maar om vijf voor drie kwam ook Mindaugas Goncaras er nog aan en hij kreeg van de sympathieke WBV-afgevaardigden toch nog gelegenheid tot starten. Met 49 werd gestart voor 17 ronden.

  Opvallend was het koersbegin van Sander Cordeel uit Stekene die zelf de snelheid bepaalde. Ook de van de WAOD overgekomen Mattias Nijs uit Nieuwkerken en Jarno Van Guyse aarzelden in de beginfase niet om in de spits te rijden. Even geraakten een negental renners licht voorop maar het telde mee voor peper en zout.

  Nadat Lokerenaar Nicky De Wit in de 4de ronde voor een premie in positie één had gereden, kwam daarna een kopgroep van acht tot stand. Op dat ogenblik verliet Thijs Van den Bossche uit Stekene de koers omdat hij als gevolg van een verkoudheid last kreeg op de ademhaling.

  De acht aanvallers die eigenlijk niet zo forsig wegreden waren: Sander Cordeel , Jarno Van Guyse , Luc De Moor (St.Gillis-Waas) , Bart Veyt, Tom Leysen, Sven Nooytens en de buitenlanders Richard Heathcote en Justas Volungevicius.

  Toen ze halfkoers de goede kadans vonden waren ze al uitgelopen topt 40 seconden. Dan werd in de 10de ronde een achtervolging ingezet door Nicky De Wit , Tom Stremersch (Meerdonk) , Koen Van de Velde (Belsele) , Patrick Van Roosbroeck , Guy Jacobs , de Engelsman Shand en Rieno Stofferis. Vooral de Waaslanders probeerden nog iets recht te zetten maar dat lukte niet meer.
  Guy Smet uit Kruibeke had toen de wedstrijd reeds verlaten.Voor hem is het nog de tijd en het weer.

  Het was dus wachten op aanvalslustigen bij de acht leiders. In de 15de ronde waren dat Jarno Van Guyse, die er echt alles wou aan doen om voor eigen volk te winnen, en Sven Nooytens. Dat tweetal straalde kracht uit en bij de anderen moest Tom Leysen lossen. De plaatselijke Kristof D'Hollander uit Stekene gaf toen op.

  Bij het ingaan van de laatste ronde, dus op minder dan 7 km van het einde, had het duo Van Guyse-Nooytens een voorsprong van amper 21 sec op Sander Cordeel en iets verder volgden Bart Veyt, Luc De Moor,  Volungevicius en Heathcote.

  De twee leiders bleven knokken en beletten dat Cordeel alsnog bij hen kwam. Nadat Sven Nooytens met Jarno Van Guyse in de spurt had afgerekend, reed Bart Veyt binnen op 17sec vóór Volungevicius en Sander Cordeel. Op 1 min werd Luc De Moor 6de  , Heathcote 7de. Op 1 min33 reed Patrick Van Roosbroeck binnen als 8ste.

  Voor het Waasland is Sven Nooytens zeker geen onbekende vermits hij vorig seizoen nog als junior voor het AVIA Wielerteam reed. Hij rijdt nu als belofte voor Wielergroep Beveren 2000.

  Jarno Van Guyse vertelde na afloop: "In het begin van de wedstrijd heb ik weer op iedereen gereageerd en teruggehaald. Toen ik in de finale met Sven Nooytens wegreed was het heel zwaar want het was beuken tegen de wind maar we bleven drie ronden voorop. Ik werd gedwongen één km voor de meet op kop te rijden en Sven kwam niet meer uit mijn wiel. Enkel aan de meet om mij te kloppen!"

  STEKENE JARNO VAN GUYSE bew

  FOTO : UITBLINKER JARNO VAN GUYSE UIT STEKENE 


  Na de wedstrijd in Stekene was er een dopingscontrole.
  Naast de winnaar Sven Nooytens moesten ook nog negen andere renners zich aanbieden:

  Kevin Keulemans (Sint-Katelijne-Waver), Stefan Suy (Waasmunster), David Clarke (?), Wim De Rudder (Belsele), Sander Cordeel (Stekene), Bart Veyt (Londerzeel), Guy Pont Guillaume (F), Jogi Sienaert (Iddergem) en Kristof Declerck (Merelbeke)

   

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  20-03-2007 om 14:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WALLONIA CUP TE DINANT - MTB VAN ZONDAG 18/03/2007

  Robby De Bock ging van start in de  Wallonia cup in Dinant

  Eindelijk, de eerste mountainbikewedstrijd dit seizoen waar Robby De Bock uit Melsele zich als nieuwkomer moest bewijzen bij de beloften.
  Hij reed er eerst een verkenning maar na nog geen vijf minuten waren ze al slijkduivels. Toch werd de volledige omloop verkend maar op het einde reed Robby nog lek. Snel de fiets afgespoten, banden verwisseld en een nieuwe chip gaan halen (de andere had hij al gebroken in de verkenning).
  ”Aan de start stond ik op de vierde rij met in de buurt Houbenk, Robin en Laurent. Meteen vlot opgeschoven en zonder veel inspanning, reed ik rond positie 12 op de rotsige singletrack waar Bomans al meteen plat stond. Enkelen kwamen langs, ik passeerde een paar rijders en al snel reed ik rond de 15e plaats bij een paar andere beloften.”, aldus Robby.

  Ze maakten stevig tempo en de Melselenaar kwam bij trainer Kris aansluiten. Bergop trok hij stevig door maar even later moest hij hem laten rijden op het vlakke. Met enkelingen reden ze een goed tempo bergop om vervolgens in de bagger overeind te blijven als het bergaf ging.
  Robby ging verder: “Begin van de derde ronde gebeurde wat velen overkwam, ik reed plat op de scherpe keien aan het water. Een Waaslandse vloek werd gevolgd door een dépannage, mijn binnenbandje kwam van pas en 2 min. later zat ik weer op de fiets. Een tiental renners waren me voorbij gereden, waarvan ik er een groot deel al snel terugzag op de uiterst vettige klim.”
  De wedstrijd werd een ronde ingekort en toen zijn maat Hertsens (ook al lek) passeerde probeerde hij aan te pikken. Dit lukte niet maar in de allerlaatste klim zat hij  plots bij Simon Vandereet, de belofte met wie Robby de halve koers al had gereden.

  “Ik probeerde te versnellen maar krampen waren nabij. Toch lukte ik in enkele meters voorsprong. Bovenaan werd dat 50m en na de trappenafdaling was het richting aankomst. Ik dacht 25e scratch of zo, dit bleek echter de 10e plaats te zijn. Het gevoel was goed, maar deze uitslag had ik nog niet verwacht.“, zo besloot de gelukkige mountainbiker.
  Komend weekend staat de Flanders Cup in Zottegem op het programma.

  Verslag : Robby De Bock en Flor Van De Velde

  20-03-2007 om 14:20 geschreven door kenny


  19-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN ZONDAG 18/03/2007
  ZONDAG 18/03/2007 - DWORP (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h44min
  Aantal deelnemers : 109
  1. Michel Kreder
  4. Dave Bruylandts
  5. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)

  18/03/2007 - MOORTSELE-OOSTERZELE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h46min
  Aantal deelnemers : 74
  1. Patrick Cocquyt
  7. Davy Peirsman uit Temse (WimiGames-St.Martinus-Kerksken) op 42"

  18/03/2007 - DEERLIJK (W) - Beloften - 90 Km - 02h11min
  Aantal deelnemers : 63
  1. Michaêl Van Staeyen
  30. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 2'20"
  43. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team) op 5'00"

  18/03/2007 - ESSEN (A) - Juniores - 68,2 Km - 01h41min
  Aantal deelnemers : 73
  1. Roy Eelfing
  22. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'20"

  18/03/2007 - WETTEREN (O) - Juniores - 84 Km - 02h09min
  Aantal deelnemers : 118
  1. Kenny Vandenheede
  7. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  12. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)

  18/03/2007 - BERLOZ - Nieuwelingen - 57 Km - 01h30min
  Aantal deelnemers : 124
  1. Barry Markus
  7. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  8. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 1'29")

  18/03/2007 - OORDEGEM (O) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h46min
  Aantal deelnemers : 39
  1. Dominic Schils
  4. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 1'12"
  24. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)

  18/03/2007 - WAANRODE (VB) - Nieuwelingen - 50,4 Km - 01h29min
  Aantal deelnemers : 57
  1. Pieter Schepmans
  10. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen)

  19-03-2007 om 16:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.43° OMLOOP VAN HET WAASLAND TE KEMZEKE !!!!!
  ZONDAG 18/03/2007 - 43° OMLOOP VAN HET WAASLAND - KEMZEKE (O) - MEN ELITE - 184 Km
  Aantal deelnemers :
  KEMZ spurt profs
  1. Niko Eeckhout
  2. Geert Omloop
  3. Bobby Traksel
  7. Jarno Van Mingeroet uit Zele (Jartazi Promo Fashion)
  11. Thomas Ongena uit Berlare (Yawadoo-ABM-TV Vlaanderen)
  Kemzeke omloop eeckhout traksel

  Op het podium van de 43ste Omloop van het Waasland: Geert Omloop, Niko Eeckhout en Bobby Traksel


  Bij de profs was het Niko Eeckhout die Geert Omloop en Bobby Traksel vloerde. Eeckhout won voor de tweede achtereenvolgende keer de Omloop Van het Waasland.
  thomas ongenaJarno Van Mingeroet 
  FOTO : Links Thomas Onghena en rechts Jarno Van Mingeroet

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  Niko Eeckhout (Jacques) wint 43ste Omloop van het Waasland
  Niko Eeckhout (Jacques) heeft zondag de 43ste editie van de Omloop van het Waasland (categorie 1.2), met start te Stekene en aankomst na 192 kilometer te Kemzeke, gewonnen. Hij hield in een spurt met negen onder andere Geert Omloop en de Nederlander Bobby Traksel achter zich.
  Na goed 25 kilometer wedstrijd zonderden zich 31 renners af. Het peloton liet begaan en deze omvangrijke kopgroep kon rustig aan zijn voorsprong opbouwen. Na zestig kilometer scheurde het bij de leiders en kregen we nog zeventien man aan de leiding. Nog ging het niet snel genoeg voor Niko Eeckhout, Kurt Hovelijnck, Dimitri De Fauw, Filip Meirhaeghe, Geert Omloop en de Nederlander Bobby Traksel. Zij stoven er na 92 kilometer koers vanonder. De voorsprong van de zes steeg nooit boven de anderhalve minuut uit. Niko Eeckhout prikte even en liet zijn metgezellen een poosje in de steek. Uiteindelijk vloeide alles opnieuw samen. Nog voor het ingaan van de laatste plaatselijke ronde, van 13 kilometer, op en rond Kemzekedorp muisde Kurt Hovelijnck er even vanonder. De Jacquesrenner ging echter net iets te gretig tekeer en schoof onderuit. Hovelijnck werd wat later opgeraapt door Jarno Van Mingeroet, Iljo Keisse en de Nederlander Thomas Berkhout die in de tegenreactie waren gegaan op de vluchters. De vier slaagden in volle finale erin hun karretje aan te pikken zodat er een kopgroep onstond van negen renners. In de spurt voor de eindzege stond er geen maat op Niko Eeckhout die het net als vorig jaar haalde in deze Omloop van het Waasland.

  Bron : SPORT INFO SPORTS  19-03-2007 om 13:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMLOOP HET VOLK - DAMES ELITE VAN ZONDAG 18/03/2007
  ZONDAG 18/03/2007 - OMLOOP HET VOLK - DEERLIJK-DEINZE (W) - Women Elite - 128 Km - 03h26min
  Aantal deelneemsters : 165
  1.
  Mie Bekker Lacota (Den)
  2.
  Monica Boller (Zwe)
  3.
  Jacolien Wallaard (Ned)

  Ines Claes uit Beveren (Benelux Team) tijdens de plaatselijke ronden moeten stoppen na +/- 105 Km.

  Omloop het volk dames_640x380
  Mie Bekker Lacota wint tweede editie Omloop Het Volk
  De Deense Mie Bekker Lacota heeft zondag de tweede editie van de Omloop Het Volk, met start te Deerlijk en aankomst te Deinze na 128 kilometer wedstrijd voor dames eliterensters gewonnen. Ze hield de Zweedse Monica Boller en de Nederlandse Jacolien Wallaard achter haar. Lacota was de snelste van een kopgroepje van 10 rensters die 19 seconden voor de groep uitreden. Van deze kopgroep maakten slechts twee Belgische meisjes deel uit en dit waren, Liesbet De Vocht, vijfde plaats en Kathleen Sterckx zevende plaats.

  Bron : Wielernieuws.be

  19-03-2007 om 13:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNIORES TE WETTEREN VAN ZONDAG 18/03/2007

  ZONDAG 18/03/2007 - WETTEREN (O) - Juniores - 84 Km - 02h09min
  Aantal deelnemers : 120
  1. Kenny Vandenheede
  7. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  12. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)

  Prachtige wedstrijd vandaag van Jasper Verberckmoes (ASFRA R.T) uit Moerbeke. Al van in de eerste ronde werd reeds meer dan de helft van het peloton geëlimineerd door de wind en het grote deelnemersveld.

  Toen reeds in de vijfde ronde de definitieve vlucht tot stand kwam kon Jasper gepast reageren en een kloof van 500m overbruggen en zo zijn wagonnetje aanpikken en de vogels (17) waren voorgoed gaan vliegen. Na een adempauze trachtte Jasper met een kompaan zijn medevluchters te ontglippen maar ze lieten niet begaan en kregen maar een boni van een handvol seconden bij mekaar. Dan maar met zeventien naar de finish en zonder dat zijn versnellingsapparaat haperde zat er een kortere ereplaats in alhoewel 12de van 120 deelnemers niet slecht is en dit zeker met reeds een zware wedstrijd van gisteren  in de benen. (Koolskamp 22ste van 106 (27 reden de wedstrijd uit)

  19-03-2007 om 12:09 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!