.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  18-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAS WIELERNIEUWS VAN ZONDAG 18/03/2007

  DE PECH VAN GIJS VAN HOECKE

   

  Gijs Van Hoecke uit Zaffelare heeft in Berloz door pech de kans gemist om de top van de Belgische en ook wel Nederlandse een hak te zetten. Met de kopgroep van 7 ging het naar de finish.

  Gijs Van Hoecke: “De samenwerking was niet zo schitterend, maar we reden wel een voorsprong van 1’30” bij elkaar. Het zag er naar uit dat het op een sprint met 7 ging eindigen, maar nadat Toshoni Van Craen samen met Zico Waeytens nog probeerden, leek dat even anders. Maar toch, ze werden allebei nog teruggegrepen. In de sprint plaatste ik me in het wiel van Barry Markus. Ik wachtte mijn moment af en net toen ik erover ging gaan, op ongeveer 100 meter voor de streep, vertraagde Barry  en week uit naar rechts. Ik raakte zijn achterwiel en viel. Ik had op dat moment het gevoel dat ik nog “gemakkelijk” zou gewonnen hebben. Al stappend over de meet werd ik toch nog 7de.”

  Barry Markus won uiteindelijk toch nog.

  De kwetsuren bij Gijs vallen gelukkig nogal mee. Andres Pieters uit Dendermonde werd 8ste  Een andere Bodysoller, Toshoni Van Craen uit Putte, werd 5de, zodat Bodysol-lotto een goede zaak deed in Berloz. Glenn De Ridder uit Stekene en Moreno De Pauw uit St.Pauwels eindigden in het peloton, maar hebben zeker ook hun duit in het zakje gedaan in functie van de ploeg.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  18-03-2007 om 23:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAS WIELERNIEUWS VAN ZONDAG 18/03/2007

  WAAS WIELERNIEUWS


  Jarno Van Guyse (Stekene)
  was vorige week ziek maar startte toen toch in Handzame en reed de wedstrijd uit als 45ste.

  Dit weekend reed hij in Bissegem waar hij heel de wedstrijd in de aanval reed. Regelmatig trok hij mee in een ontsnapping maar telkens werden hij weer gegrepen. Op 20 km van het einde was hij dan toch weer mee met een ruime kopgroep en eindigde op de 12de plaats.

  “Ik rijd nu kermiskoersen om op te bouwen. Maandag voor eigen volk in Stekene, zondag 25 maart in Mol-Sluis en dan volgt op woensdag 28 maart de  G.P. Waregem.”, zo kondigde Jarno aan.

   

  Ook Stijn Mettepenningen (Hamme) reed bij de beloften in Bissegem Waar het ontsnappingen regende die nooit ver droegen. Stijn: “ Ik bleef  in het midden van het peloton tot op drie ronden van het einde mijn moment gekomen was. In een mum van tijd zat ik vooraan met een man of tien. Maar de samenwerking was slecht en enkelen konden terug komen.”

  Uiteindelijk geraakten toch nog twee renners voorop en Mettepenningen mocht spurten voor de 3de plaats. Maar er kwam pech bij kijken want toen een renner uit zijn pedaal schoot kwam Stijn bijna ten val. Het gevolg was natuurlijk dat hij niet voluit kon sprinten.Hij werd uiteindelijk nog 12de.

  “Omdat ik zaterdag ondervond dat de conditie nog niet zo goed was, ben ik ook zondag gaan koersen. Weliswaar met de bedoeling om te trainen en niet zozeer om prijs te rijden.” Hij trok daarom naar een beloftenkoers in Deerlijk. Al waren de benen er niet zo slecht, als het er echt om te doen was, kwam de Rudycorenner toch te kort. Resultaat: 30ste van de 63 deelnemers.

   

  Voor Anthony Van den Berghe (Sinaai) was het een weekend van niets. Wegens ziekte kon hij niet aanzetten in de Kattekoers.

   

  Dieter Van der Stock uit Hamme en junior bij Hudiko, reed zondag in Wetteren waar 118 renners aan de start stonden. Ook hier was het niet anders dan in alle koersen: de wind maakte het lastig. Na de eerste ronde werden reeds 30 gelosten geteld.

  “Ik reed wel goed vooraan en af en toe probeerde ik wel eens een actie op te zetten. Ik eindigde uiteindelijk in een pelotonnetje van een man of 25 dat achter de 22 koplopers kwam.”

  De Hammenaar werd 35ste.

  Volgende week zondag 25 maart koerst Dieter een interclub in Moerkerke –Damme.

  Ook Stekenaar Valentijn Martens reed daar in Wetteren. In de derde ronde echter is hij over een andere renner gevallen. Ketting eraf en remmen scheef. Na een halve minuut was reeds het ganse peloton weg en kon hij de achtervolging inzetten, wat eigenlijk hopeloos was. Na 4 ronden is hij dan ook gestopt.

   

  In de Beker van België te Berloz kwam er een kopgroep van zeven met daarbij ook Gijs Van Hoecke (Zaffelare).De ploegmakkers van Bodysol CT Menen verrichtten mooi afstoppingswerk. Spijtig voor Gijs, kwam hij nog ten val en kwam stapvoets over de streep.

  Opvallend was ook het werk van Andres Pieters (Dendermonde) die knap 8ste werd door de pelotonspurt te winnen.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  18-03-2007 om 21:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWELINGEN TE KEMZEKE VAN ZONDAG 18/03/2007

  Proficiat aan MARNIX VAN DER SIJPT uit Stekene met zijn 1ste Seizoenszege bij de Nieuwelingen. 

  ZONDAG 18/03/2007 - KEMZEKE (O) - Nieuwelingen
  KEMZ spurt vd sijpt
  Aantal deelnemers : 36
  1. MARNIX VAN DER SIJPT uit Stekene (Hudiko Waasland)

  3. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  14. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)

  15. Joey Der Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)

  16. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)

  18. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)

  19. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)

  20. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)

  23. Steven Smet uit Sint-Pauwels (Hudiko Waasland)

  24. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)

  26. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)

  27. Nigel Lindemann uit Sint-Niklaas (Hudiko Waasland)

  29. Jonas Heirman uit Zele (Hudiko Waasland)

  32. Mathias D'Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)

  34. Craig De Meyer uit Lokeren (Hudiko Waasland)

  35. Quenell Verhulst uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)

  36. Jens Verleyen uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)


  NIEUWELINGEN TE KEMZEKE

   

  Marnix Van der Sijpt toonde zijn snelle benen !!!!!

  VD SIJPT kemzeke

   De afwachtingwedstrijd van de Omloop van het Waasland is echt Waas gebleven: uitblinker was Jimmy Segers uit Sint-Gillis-Waas en winnaar Marnix Van der Sijpt uit Stekene.

  In tegenstelling met andere jaren waren er met 36 renners heel wat minder deelnemers. Maar ja, er was enorm veel concurrentie in Vlaanderen! De renners moesten 7 ronden van 6 km rijden en vooral vechten tegen een felle wind.

  En die wind was er voor twee jongens van Hoop op Zegen, Quenell Verhulst en Jens Verleyen, echt te veel aan. Zij zitten maar pas op de racefiets en moeten nog een lange weg afleggen. Na één ronde reden ze al op meer dan een minuut en tot overmaat van ramp reed de bestuurder van de wagen met de groene vlag hen zomaar voorbij. Ze moesten wel stoppen.

  De eerste ronden werden in groep afgelegd maar dan kwam Jimmy Segers plots naar voor en nam afstand. Met deze aanval liet hij zien hoe sterk hij wel is en vooral naar de toekomst toe zit er in de HOZ-renner wat in. Achter hem zagen we in het peloton de mannen van Hudiko Waasland, met elf renners in koers, de reactie leiden. Vooral Roy Meersman en Marnix Van der Sijpt hielden de zaak goed in de gaten.

  Jimmy Segers werd dan ook terug ingelopen. Maar hij had toch nog macht en kracht voldoende over om in de 5de ronde nog maar eens ten aanval te trekken. Hij nam 15 sec op Andreas Prinzie en iets verder volgde het peloton dat dan werd geleid door Joey De Wilde uit Moerbeke.

  Segers hield echter vol en de manier waarop hij tegen de felle wind vocht was verbluffend. Hij ging de laatste ronde in met 11 sec voorsprong op de groep geleid door Marnix Van der Sijpt en Marijn Bal. Maar Segers, snakkend naar drinken, kon het alleen niet halen tegen het vechtend peloton.

  Het werd dus een massaspurt met nog zevenentwintig renners. Een schitterende spurt werd het waarin Van der Sijpt onderstreepte dat hij een snelle jongen is. Hij hield Ken De Fauw en de steeds maar sterker wordende Jori Van Steenbergen uit De Klinge achter hem.

  “In de laatste kilometer was er een versnelling en ik zat goed in het wiel. En ik ben een goed spurter, dat is één van mijn beste ‘dinges’.”, aldus de winnaar. Voor een eerstejaars nieuweling kon die spurtzege inderdaad al tellen.

  Jimmy Segers, uiteraard ontgoocheld, werd pas 24ste. Zwijndrechtenaar Pieter Oelbrandt werd 14de en derde Waaslander. Hij was enigszins ontgoocheld “ Het was mijn bedoeling een top-tien plaats te behalen, maar dat lukte mij niet.” Hoe dan ook het trio van Hoop op Zegen Van Steenberghen-Oelbrandt- Segers deed het voortreffelijk en liet zich opmerken.

  JIMMY SEGERS

  FOTO : Uitblinker JIMMY SEGERS

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  18-03-2007 om 21:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE ZEVENEKEN VAN ZONDAG 18/03/2007

  Proficiat aan KOEN HEYRMAN uit Bazel met zijn 1ste Seizoenszege in de Catg. B !!!!!
  Proficiat aan SVEN VAN HOYWEGHEN uit Puivelde met zijn 1ste Seizoenszege in de Catg.A !!!!!

  ZONDAG 18/03/2007 - ZEVENEKEN (O) - W.A.O.D.
  Catg. A / B
  1. KOEN HEYRMAN uit Bazel winnaar B
  3. SVEN VAN HOYWEGHEN uit Puivelde winnaar A
  5. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas
  9. Nikola Lion uit St.Niklaas

  Catg. C / D
  1. Piet Hereijgers winnaar C
  2. Luc De Roy winnaar D
  7. Wim Heyndrickx uit Vrasene
  8. Marc Borghgraef uit Burcht
  16. Etienne Claus uit Hamme


  Catg. E / E+
  1. Jan Van H winnaar E
  4. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas
  7. Jackie De Clerck winnaar E+

  Catg. F1
  1. Luc Snels
  3. Werner Dullaert uit St.Gillis-Waas
  7. Dirk De Cauwer uit Hamme
  8. Freddy De Blick uit Beveren

  18-03-2007 om 20:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU WINT OOST-VLAAMSE SPORTTROFEE 2006 !!!!
  Onze DOMINIQUE CORNU uit Beveren was één van de drie genomineerden om op 16 maart de Oost-Vlaamse Sporttrofee 2006 te winnen.
  WK_salzburg_ver8
  Dominique dankte zijn nominatie aan de gouden medaille die hij op het wereldkampioenschap tijdrijden bij de beloften behaalde. Op het Europese kampioenschap was hij goed voor het brons en in het tijdrijden behaalde hij eveneens zijn 4de Belgische titel.

  Daarnaast is hij ook Belgisch kampioen en recordhouder achtervolging en won hij o.a. de Omloop Het Volk bij de beloften. Dominique mag sedert zijn wereldtitel reeds pronken met een een pak eretitels. Hij werd uitgeroepen tot Wase sportfiguur 2006. De gemeente Beveren-Waas verkoos hem als Sportpersoonlijkheid 2006 en ook de Kristallen Fiets 2006 werd de zijne.

  18-03-2007 om 18:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE TE OOSTDUINKERKE VAN ZATERDAG 17/03/2007
  ZATERDAG 17/03/2007 - OOSTDUINKERKE (W) - Dames Elite - 100,8 Km - 02h56min
  Aantal deelneemsters : 89
  1. Cristine Mos
  11. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  13. Natasja Nobels uit Grembergen (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)
  30. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant C.T)

  In het peloton geeindigd Ines Claes uit Beveren (Benelux Team) en Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)

  Met 50 rensters zijn ze aangekomen van de 89 gestarte deelneemsters te Oostduinkerke , voor Ines Claes uit Beveren (Benelux team) sloeg het al tegen want zij moest helemaal achteraan vertrekken.

  Daar er heel wat grote ploegen aanwezig waren zoals de Nederlandse Profploegen vlogen ze ervan in het begin tegenaan.

  Vanaf de eerste ronde werden meteen 22 rensters eraf gereden en dus was het echt afzien voor Ines.

  Na 105 Km was het dan ook op en heeft Ines Claes nog meegesprint met de groep maar werd niet meer geklasseerd net als Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
  Toch de knappe prestatie vermelden van Natasja Nobels uit Grembergen met haar 13° plaats.

  18-03-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  17-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAOD TE ZEVENEKEN VAN 17/03/2007
  ZATERDAG 17/03/2007 - ZEVENEKEN - W.A.O.D.
  Catg. A / B
  1. Frederik Ghyselen winnaar B
  3. Raf Martens winnaar A
  9. Tom Van Osselaer uit Melsele
  11. Tim Vercauteren uit Belsele


  Catg. C / D
  1. Kenny De Maerteleire winnaar C
  4. Ivan Wulffaert winnaar D
  14. Etienne Claus uit Hamme
  15. André Van Geertsom uit St.Niklaas

  Catg. E / E+
  1. Wim De Wael winnaar E
  3. Jozef Vermeylen winnaar E+
  6. Fons Van Raemdonck uit Beveren
  11. Lucien Van Goethem uit Stekene

  Catg. F1
  1. Karel Andries
  4. Roger Hoof uit St.Niklaas
  5. Dirk De Cauwer uit Hamme
  9. Freddy De Blick uit Beveren
   

  17-03-2007 om 22:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN ZATERDAG 17/03/2007
  ZATERDAG 17/03/2007 - MEULEBEKE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h37min
  Aantal deelnemers : 145
  1.Nico Kuypers
  46. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)

  17/03/2007 - GELUWE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 117 Km - 02h54min
  Aantal deelnemers : 83
  1. Nico Savat
  4. Dave Bruylandts
  25. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 53"

  17/03/2007 - BISSEGEM (W) - Beloften - 113,4 Km - 02h31min
  Aantal deelnemers :
  1. Sven Nooytens
  12. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 10"
  13. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden)

  17/03/2007 - OUTRIJVE (W) - Juniores - 71 Km
  Aantal deelnemers : 99
  1. Diego Moreau
  45. Jochem Smet uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  56. Karl van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team)
  62. Wim Van De Wiele uit Zele (Hoop Op Zegen Beveren)
  73. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)

  17/03/2007 - KOOLSKAMP (W) - Juniores - 78 Km - 01h58min
  Aantal deelnemers : 105
  1. Stijn Steels
  22. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)


  17-03-2007 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 17/03/2007

  Onder leiding van Koen Apers en Mark Van Puymbroeck vertrokken Zaterdagmorgend om 09H00 thv café Machuit te Zwijndrecht 33 renners voor de trainigsrit doorheen de Wase polders.
  De kopmannen van de dag waren : Philip Van Havenbergh , Richard De Smedt , Guy De Jonghe , Dirk Bryssinckx , Mark van Puymbroeck , Dirk Vanhee , Franky Weemaes enz...
  De totale afstand bedroeg 92 Km en dit aan een gemiddelde van 32,9 Km/h.
  Er werd vandaag een "Elite sprintje" gedaan thv Katoennatie en deze werd gewonnen door Franky Weemaes voor Kenny Janssens en Mark Van Puymbroeck.
  Wie reden vandaag zoal mee : Richard De Smedt , Freddy Van Osselaer , Philip Van Havenbergh , Dirk Bryssinckx , Koen Apers , Guy De Jonghe , Kristof Verbraeken , Luc Apers , Paul Van Roeyen , Franky Weemaes , Adrien Maes , Gino Smet , Dirk Cleys , Jan Ryckbosch , Dirk Vanhee , Eric D'Hooghe , Saskia Van Overmeire , Wim De Gruyter , Mark van Puymbroeck , Patrick Staes , Patrick De Cock , Paul Van Osselaer , Mister Y , Kurt Carpentier , Frank Van Campenhout , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Jan Van Der Veken , Wilfried Poppe , ??? en Kenny Janssens.

  17-03-2007 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN WOENSDAG 14/03/2007

  WOENSDAG 14/03/2007 - ADINKERKE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 110,4 Km - 02h45min
  Aantal deelnemers : 97
  1.Sergejus Apionkinas
  8. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C.)

  14/03/2007 - WANZELE (O) - Profs / Elite zonder Contract / Beloften - 168 Km - 03h35min
  Aantal deelnemers : 233

  Wanzele
  1. Geert Omloop
  2. Jarno Van Mingeroet
  4. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto)
  16. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cycling News -Litespeed)
  22. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo)
  67. Glenn D'Hollander uit Uitbergen (Chocolade Jacques)

   

  17-03-2007 om 20:14 geschreven door kenny


  16-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EX-PROF DIRK WAYENBERG UIT TEMSE OVERLEDEN !!!!!!

  EX-PROF DIRK WAYENBERG (TEMSE) OVERLEDEN

  Dirk wayenberg sylle

  FOTO: De overleden ex-prof Dirk Wayenberg (links) samen met zijn goede vriend Sylle De Bock.

   

  Donderdag in de vroege uren van 15 maart overleed ex-wielrenner en erevoorzitter van Wielerbelangen Temse, Dirk Wayenberg. Hij werd 51 jaar. Zijn trouwe, goede vriend Sylle De Bock had ons zondag gezegd dat het niet goed ging met Dirk en dat we ons alle dagen aan het ergste mochten verwachten. Toch komt een overlijden van een ‘jong mens’ altijd verrassend aan.

  Dirk Wayenberg was beroepsrenner van 1977 tot 1989 en begon bij het toenmalige bijzonder populaire IJsboerke. Verder reed hij o.a. ook voor Capri-Sonne, Europ Decor en in 1985 trok hij naar Italië bij Del Tongo. Wayenberg was vooral als meesterknecht waardevol. Hij vervulde die taak nog voor Rudy Pevenage, Frank Hoste, Beppe Saronni en ook nog voor Eddy Planckaert. Hij reed vijfkeer de Ronde van Frankrijk en tweekeer de Giro.

  Zelf won hij vier profkoersen: Humbeek, Herne en tweekeer in Viane (bij Geraardsbergen) in zijn geboortestreek. Hij is in Geraardsbergen geboren op 14 september 1955. Van afkomst is hij eigenlijk van Overboelare. Toch is Temse, waar hij nu een vijftiental jaren woonde, een geliefkoosde gemeente geworden.

  Hij kende Temse van tijdens zijn carrière want hij verbleef er, net als nog andere renners, bij Sylle De Bock die destijds in het centrum van Temse woonde. Nu is Sylle zaakvoerder van het Lindenhof in de Veldstraat.

  Maar ook José De Cauwer zat er voor veel tussen dat Dirk zich in Temse ‘thuis’ voelde. Wayenberg was destijds bij Tulip nog adjunct sportbestuurder van José. Via hem werd Dirk ook vertegenwoordiger van W-Cup. Nadien werkte Dirk Wayenberg voor het bekende Bioracer. Maar dan begon zijn ziekte, botkanker, zich te manifesteren. Er kwamen meerdere verwikkelingen bij maar niettegenstaande alles bleef Dirk zich in de wielersport bewegen en wel in die zin dat hij de “José De Cauwervrienden Temse” hielp oprichten en er voorzitter van werd. Deze club werd ondertussen opgedoekt en vervangen door “Wielerbelangen Temse” waarvan Dirk momenteel de erevoorzitter was en zijn onafscheidelijke vriend Sylle De Bock voorzitter.

  Dirk Wayenberg was gehuwd met Claire Goossens en heeft een dochter Sarah. De begrafenis zal plaatsvinden op donderdag 22 maart om 11 u in de Dekanale kerk van Onze-Lieve-Vrouw te Temse.

  Vriend Sylle De Bock, even oud als de overledene, wil elk jaar een koers organiseren om de herinnering aan sportman Dirk Wayenberg levendig te houden.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  16-03-2007 om 12:32 geschreven door kenny


  15-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DONDERDAG 15/03/2007
  THIJS vd BOSSCHE bew
  Thijs Van den Bossche uit Stekene 
  , ooit bij de nieuwelingen één van de beste Wase jongeren, wil zich nog steeds in het wielrennen waarmaken. Misschien krijgt hij dit seizoen eindelijk de grote kans daarvoor. Hij stapte op bij Van Eyck Sport en zit nu in het stevig team van Soenens-Germond.
  "Eigenlijk is het de eerste keer dat ik in een grote ploeg zit", lachte Thijs. " Dat brengt mee dat ik nu ook grote koersen kan rijden zoals Brussel-Zepperen."  Thijs hoopt ook dat hij meer tijd kan vrijmaken om te trainen. "Het is ook zo dat ik nu ook meer 'goesting' heb om te trainen."
  Vorig jaar reed hij amper 26 koersen maar dat was ook wel een gevolg van het auto-ongeval dat hij in juni meemaakte. Hij heeft ook zijn deel wel gehad voor wat de pech betreft. In Nieuwkerken was hij kandidaat voor de zege maar een lekke band liet niet toe mee te spurten en zo werd hij 4de.
  Thijs Van den Bossche heeft als grootste troef : zijn scherpe spurt. We zijn ervan overtuigd dat hij na meerdere jaren van alleen maar ereplaatsen, dit seizoen weer kan op bezoek gaan bij het bloemenmeisje.
   
  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  15-03-2007 om 22:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WASE WIELERKALENDER VOOR DIT WEEKEND

  WASE WIELERKALENDER

   

  De Wase wielerkalender wordt beheerst door de 43ste Omloop van het Waasland voor profs in Kemzeke. Deze 1.2-wedstrijd start Zondag 18 maart al om 13u in Stekene voor 184 km of 2 grote ronden van 42 km plus nog eens 7 plaatselijke ronden van 12,9 km. De aankomstlijn ligt in Kemzeke-Dorp in de schaduw van de kerk. Wie de sfeer wil proeven die bij een start hoort moet al vroeg naar Stekene komen want daar beginnen al om 10u de koersformaliteiten op het gemeentehuis.

  De Omloop van het Waasland werd vorig jaar gewonnen door Niko Eeckhout voor Koen Barbé. Er waren toen 161 deelnemers.

  Maar misschien kan ook de nieuwelingenwedstrijd in Kemzeke Dorp worden gevolgd. Deze organisatie in afwachting, start er om 12.30u voor 42 km of 7 ronden van 6 km. Voor WBV zal het Beverse duo William Vettenburg – Eric Van Goethem de wedstrijd leiden.

  Vorig jaar stonden 100 jonge renners aan de start en het was Jason D’Haemers die de massaspurt won.

   

  Maandag 19 maart opent Nering door Sport en Steun het seizoen in Stekene met een wedstrijd voor elite z.c. en beloften: de Ereprijs Citibank Van Duyse. Het is een organisatie die hoort bij de Stekense Jaarmarkt. De inschrijving vindt plaats in de cafétaria van de Sporthal in de Nieuwstraat.De start wordt gegeven om 15u aan de Citibank, Polenlaan 45, en dat voor 17 ronden of 114 km.

  De omloop loopt langs:Polenlaan-Potaarde-Ketelaarsgras-Kiekenhaag-Nachtegaalstraat-Verkenstraat-Heikant-Hamerstraat-Wildernis-Zeshoekstraat-Brugstraat-Dorpsstraat en weer Polenlaan.

  Opmaken van de uitslag en uitbetaling in de cafétaria van de Sporthal. WBV is er met Kiliaan De Neef, Filip Apers en Marc Maertens.

  In 2006 schreven 112 renners in en de overwinning ging naar Stijn Hoornaert. In 2005 daarentegen waren er amper 26 deelnemers en Rieno Stofferis won toen. In 2004 tenslotte ging de zege naar streekrenner Tom Stremersch. Hij was de beste van 76 renners. Nu Tom als politieagent werkt in de zone Sint-Gillis – Stekene, kan hij misschien tot eer en glorie van de gemeente, die zege nog eens herhalen! 


  Bron : FLOR VAN DE VELDE 

  15-03-2007 om 21:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DONDERDAG 15/03/2007

  WIELERNIEUWS

   

  De naam Tom Stremersch (Meerdonk) zullen we komende maanden wel meer horen. Vorig weekend reed hij in  Lierde en werd 4de.

  aspi opleiding bev

  FOTO: De aspirantenopleiding in Beveren
  Als voorbereiding op de opleiding voor aspiranten zijn de jongens  van Hudiko Wielerteam Waasland (Haasdonk) alvast begonnen met de groepstrainingen.

  De jaarlijks verplichte opleiding start immers op zaterdag 24 maart om 8.45u aan het Atletiekterrein in de Klapperstraat te Beveren.

  Inschrijven kan ter plaatse of bij de opleiders : Eddy Gorris : 015/24.49.49 of 0475/78.32.59 of Dirk Onghena : 03/773.34.91

  Goed om weten is alleszins dat deze opleiding ook voor NIET aangeslotenen open staat.

   

  PRESENT D bew

  FOTO: Davy Present in Harelbeke
  Wie er dit seizoen ook het beste van wil maken is Davy Present die sedert kort van Kruibeke naar Zwijndrecht verhuisde. Vorig weekend ging het echter niet zo goed in Harelbeke waar hij in de laatste kilometer van de laatste ronde reeds moest lossen. Halfweg van de wedstrijd moest hij het gebeuren verlaten. Als kersvers junior moet hij leergeld betalen. Niet vergeten dat Davy pas vorig jaar aan het wielrennen begon.

  Hij reed daags nadien ook in Schoonaarde maar in de 12de van de 16 ronden kwam hij ten val en moest opgeven. “Maar ik ben er zeker van dat ik deze wedstrijd zou uitgereden hebben moest ik niet gevallen zijn.”

  Zijn ploegmaat bij Hoop op Zegen, junior Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke, die zijn eerste wedstrijden rijdt; moest in Harelbeke in de 4de ronde stoppen en in Schoonaarde is hij in de 3de ronde ten val gekomen en zo was het daar ook voorbij.

   

  Op 31 maart en 1 april neemt het Hamse Rudyco Team deel aan de McKenna Classic in Ierland. Voor het eerst trekt de club naar Ierland om daar te gaan koersen. Zaterdag staat een wedstrijd van ongeveer 60km op het programma, zondag krijgen de renners 120 km voor de wielen. De renners die

  de Wase kleuren zullen verdedigen zijn Sven Blommaert , Steven Blommaert , Michael Braeckmans , Peter Verhofstadt , Robby Weemaes en Luc Rooms.


  Nieuwsbriefaart 2007

  Een dag vóór de profs, op 7 april , wordt het parcours van de Ronde van Vlaanderen opengesteld voor wielertoeristen. Het Rudyco Wielerteam zal ook met  enkelen van de ploeg deelnemen. Het is een rit van 140 km.

   

  Robby Weemaes uit Sint-Pauwels en lid van het Rudyco Team zal dit seizoen deel uitmaken van de Oost-Vlaamse selectie die aan de Topcompetitie deelneemt. Zondag 18 maart is Robby al paraat voor de Kattekoers of Deinze–Ieper. Deze wedstrijd is geen ‘kattepis’ want er moet 163 km in lijn worden gereden.

   

  Het bestuur van Rudyco is in volle voorbereiding om in 2008 met een jeugdafdeling te starten. Er wordt nu reeds uitgekeken naar passende sponsors.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  15-03-2007 om 18:19 geschreven door kenny


  13-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM WAASLAND !!!!!

  Nieuws van het WAC-Team Waasland

   

  Bij het WAC-team reden enkele nieuwelingen in Klein Sinaai en Burcht. In Sinaai werd het voor Jasper Van Den Branden (Sint-Gillis) net geen toptienplaats , hij werd 12°. Verder in het peloton noteerden we ook nog Brian Rubens (Linkeroever) en thuisrijder Joeri Persoon. In Burcht reed Brian Rubens nogmaals een plaats in de buik van het peloton.

  Bij de junioren kon Karl Van Osselaer (Zwijndrecht) bijna zijn wedstrijd uitrijden ondanks de tegenslag door betrokken te zijn in een valpartij. Voor hem gelukkig zonder erg.

   

  De miniemenopleiding is reeds  volop aan de gang en het valt op dat het bijna allemaal Wac-ers zijn welke de opleiding volgen.

  Over de trainingen is clubleider Paul Van Vlierberghe tevreden: “We hebben ook steeds een behoorlijke opkomst op de woensdagtraining. We merken wel dat degene die steeds aanwezig zijn, wekelijks er goed op vooruitgaan. Onze doelstelling was om rustig te groeien in het seizoen zodat de jonge renners een goede vooruitgang opmerken in de wedstrijden. In april-mei zouden ze reeds  hun eerste piek kunnen hebben. Dan tegen juni gas terug nemen op de fiets en voluit op de examens te richten.”

  Die doelstelling wil Van Vlierberghe ook doortrekken naar de aspiranten.  De aspiranten volgen steeds in grote getale de wekelijkse trainingen op zondagmorgen. Op dinsdag- en donderdagavond blijven de pistetrainingen plaatsvinden.

  Bij het overschakelen naar het zomeruur komen er ook de woensdagavondtrainingen bij. De aspirantenopleiding in Beveren komt er ook stilaan aan.

  Van Vlierberghe: ” Ik heb via de website, een oproep gedaan voor kleine fietsjes en er is behoorlijk wat reactie op af gekomen.”

   

  Nieuw zijn bij de miniemen:

  Jens Vercauteren uit Sinaai

  Arne De Loose uit Zele

  Gerben VanHoute uit  Vrasene

  Arne Pierrard uit Sint-Niklaas

  Cisse Deckers uit Sint-Niklaas

   

  Bij de aspiranten:

  Shauni Van Dorp uit Lokeren

  Pieter Persoon uit Stekene

  Kenzo Schelfhout uit Beveren

  Yourick Vanwijnsberghe uit Nieuwkerken

  Yoe Engelen uit Sint-Gillis

  Olivier Van Der Linden uit Beveren

  Matthias Van Walle uit Sint-Niklaas

   

  Bij de nieuwelingen:

  Jasper Van De Branden uit Sint-Gillis

  Biondi Marin uit Sint-Niklaas

   

  Bij de junioren:

  Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht

  Dean Bolssens uit Vrasene

  En volgens Paul Van Vlierberghe staan er nog een paar in de rij om aan te sluiten.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  13-03-2007 om 19:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CIBEL TEAM GAAT WEER TITELS IN 2007 !!!!!!!
  CIBEL TEAM GAAT WEER VOOR TITELS
  Cibel 2007_640x480

  In de lokalen van eerste provincialer Kemzeke blies het Cibel Wielerteam aan de vooravond van het wielerseizoen verzamelen. “Niet alleen voor de grote jongens start het seizoen begin Maart , ook de vrije bonden gaan er dan weer tegenaan. Het is in die federaties dat onze renners actief zijn” , vertelde ploegleider en renner Dirk Elewaut.

  “Onze ploeg bestaat uit een heel brede kern renners , die op alle niveaus actief zijn. Mannen met ambitie om koersen te winnen en zo goed mogelijk te presteren , maar ook renners die hun sport uitsluitend als ontspanning bekijken en toch iets meer willen zijn dan een getrainde wielertoerist.”

  In 2006 konden enkele renners voor de nodige uitschieters zorgen. Alfons Van Raemdonck uit Beveren won een achtal WAOD-wedstrijden op de weg. Peter Van Impe was twintig keer aan het feest in mountainbikeritten en werd daar Nationaal Kampioen.

  Ook Luc De Borger uit Waasmunster (WAOD) en Patrick Van Riet (VWF) werden in hun federatie Nationaal Kampioen.

  Voor 2007 worden dezelfde namen in de spits verwacht. Tegelijk wordt het uitkijken naar de terugkeer van Freddy De Blick uit Beveren , die na een operatie zijn beste krachten heeft teruggevonden.

  Ook van nieuwkomers Didier De Witte uit Tielrode en Roland Boulard worden de nodige zeges verwacht. En het zou al erg slecht moeten lopen mocht er ook dit jaar niemand een Nationale Titel behalen.

  In het prille seizoen 2007 was het al meteen raak voor Fons Van Raemdonck die zowel in Gavere als in Bazel met de bloemen mocht pronken in de Catg. E+ bij de WAOD. 


  Voorstelling Team :

  Erevoorzitter : Achiel De Witte

  Ploegleider-Voorzitter : Dirk Elewaut

  Sponsor : Cibel appelsienen en clementines

  Renners : Johan Berghmans (Aarschot) , Roland Boulard (Drongen) , René Colman (St.Niklaas) , Eric Depouille (Lebbeke) , Freddy De Blick (Beveren) , Luc De Borger (Waasmunster) , Bert De Leeuw (Dendermonde) , Didier De Witte (Tielrode) , Werner Dullaert (St.Gillis-Waas) , Dirk Elewaut (Elversele) , Werner Franssens (Melsele) , Patrick Heirewegh (Hamme) , Erik Heyvaert (Meldert) , Freddy Luyckx (Waasmunster) , Raf Luyckx (Belsele) , Geert Meersman (Grimminge) , René Meul (St.Niklaas) , Luc Muys (Temse) , Danny Polfliet (Leest) , Mark Rens (Dendermonde) , Alfred Staljanssens (Bornem) , André Syvertsen (Stekene) , Michel Thierens (Tielrode) , Luc Van Britsom (Elversele) , Lucien Van Goethem (Stekene) , Peter Van Impe (St.Gillis-Dendermonde) , Freddy Van Osselaer (Waasmunster) , Maurice Van Peteghem (Gent) , Alfons Van Raemdonck (Beveren) , Patrick Van Riet (Merchtem) , Hervé Verstuyft (Gent) , Julien Vivey (Wodelgem)

   

  Bron : Gazet Van Antwerpen – Ivan Elegeert


  13-03-2007 om 19:08 geschreven door kenny


  12-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAS WIELERNIEUWS DEEL 2 - MAANDAG 12/03/2007

  WAAS WIELERNIEUWS DEEL 2
  gijsvanhoeckeMORENO DE PAUW 2andres pieters

  Gijs Van Hoecke uit Zaffelare is samen met Moreno De Pauw uit St.Pauwels , Andres Pieters uit Dendermonde en Glenn DeRidder uit Stekene geselecteerd bij Bodysol Lotto voor de nieuwelingenwedstrijd voor de ‘Beker van België’ komende Zondag in Berloz.

  Van de zes renners dus vier uit onze regio voor de BvB daar bij CT Menen.

  Daar in de provincie Luik staat een koers op het programma van 56,8 Km met eerst 34 km, daarna 6,4 km en tenslotte nog 2 ronden van 8,4 km. Er nemen 21 ploegen deel. Gijs en Moreno vormen op de piste ook een duo voor de ploegkoers. Ze werden trouwens Belgisch Kampioen in een wedstrijd waarin ze iedereen dubbelden!

  Glenn De Ridder 2

  Foto van Glenn De Ridder toen nog aspirant.

  Jens Van Landeghem Junior van Hoop op Zegen Beveren , reed zondag in Schoonaarde zijn 3de koers van het seizoen (96 deelnemers) “Ik kon al terug wat aanvallen en vier ronden voor het einde kwam ik in een achtervolgend groepje van zes men op een groepje van acht. Onze groep splitste dan nog eens in twee en ik kwam in het tweede deel met nog een andere renner.”

  Na een verschroeiende laatste ronde reed Jens uiteindelijk  als 14de over de meet.


  Ere wie ere toekomt , Nieuweling  Andres Pieters uit Dendermonde heeft zondag in Deux-Acren er nog een knappe 5de plaats aan toegevoegd.

   

  In de Nieuwelingenkoers van Burcht zorgden klassementspurten regelmatig voor wat spervuur.  Zo was er in de vierde ronde een ontsnapping van Kevin Van Staeyen, die later de 50 euro van de eerste plaats van de klassementspurten voor zijn rekening nam. 

  Door de spurt van het peloton te winnen kreeg Davey Jansen in deze klassementspurten de 2de plaats of 30 euro.  Sam Van de Mieroop van zijn kant mocht nog 20 euro opstrijken.  


  WIM MAES

  Wim Maes uit Sinaai trok het voorbije weekend naar Brussel–Zepperen waar ze met 190 stonden aan de start stonden.. “In het begin van de wedstrijd was het een beetje zoeken naar het goede gevoel. Ik had waarschijnlijk een beetje stress. Ik had zo wat problemen om in het peloton te rijden doordat ik mij te veel liet wegdrummen.”

  Maar zo bleef het niet voor de Sinaainaar want na 40 km begon hij zich te positioneren om bij de eersten de kasseien op te draaien. Wim vertelde na afloop: “Het was een echte nerveuze bedoening, maar ik slaagde er toch in om circa als 25ste de kasseien op te draaien. Maar door het goede weer gebeurde er niet echt veel op de kasseien.”

  Eens de kasseien achter de rug zagen we Maes een paar keer meespringen bij het opzetten van een vlucht, maar ver vooruit raakten ze nooit. Na een Km of 100 kreeg Wim een minder moment. Hij was immers een drinkbus verloren en kon niet voldoende drinken. Na de 2e bevoorrading kwam hij er terug door en bij aanvang van de plaatselijke ronden zat hij opnieuw goed vooraan.

  “In de plaatselijk ronden heb ik constant bij eerste 30 van het peloton gereden. Samen met ploegmaat Steven Van Vooren sprongen we elk om beurt mee met diverse aanvallen, maar het geluk zat ons niet echt mee. Uiteindelijk reden er toch nog een 6-tal renenrs weg en daarna was het sprint. Ik kon me nog redelijk plaatsen zonder al teveel risico's te nemen en werd 36e.”; aldus Wim

  Hij keerde in elk geval tevreden terug uit deze toch wel belangrijke wedstrijd: “Ik kon in de finale zonder problemen mee de koers maken, zonder me echt super te voelen. Dus als ik dit nu al kan, dan ziet dit er toch positief uit voor de rest van het seizoen. Ik voel dat ik nog wat scherpte mis, maar het is tenslotte nog maar mijn tweede wedstrijd. Ik heb er alvast een goed oog in voor de volgende wedstrijden.”

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  12-03-2007 om 22:42 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRISTOF GODDAERT TEVREDEN TERUG UIT ZUID-AFRIKA !!!!

  Kristof Goddaert tevreden terug uit Zuid –Afrika

  GODDAERT kristof bew

  De Wase belofte Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas heeft met grote voldoening de Giro del Capo gereden. Zijn 9de plaats in de laatste rit was zeker nog een opsteker. De reis naar Zuid-Afrika was niet al te beste begonnen want het werd een moeilijke vlucht die eindigde met zes uur vertraging.

  Zo begon hij op 6 maart aan de proloog van 6 km te Paarl. Hierin werd Kristof knap 39ste.

  Zo had Kristof de pech om te starten in het donker. Dat zorgt natuurlijk voor nadelige gevolgen voor een tijdrit. Het is veel moeilijker om alles goed in te schatten waardoor je toch wel minder risico’s kunt nemen en dit kost tijd. Het in deze tijdrit dat Dominique Cornu knap 5de werd.

  1ste rit  7 maart:

  Deze rit ging van Paarl to Agter-Paarl, waarbij in de finale 5 plaatselijke ronden van 10 km afgewerkt moesten worden. Hierin wachtte telkens de Helshoogte Pass, een beklimming van 5 km tegen 9% !
  Het peloton werd meteen grondig doorheen geschud. De Columbiaan Felix Cardenas, ook al ritwinnaar in de Ronde van Frankrijk, won de rit.

  In deze etappe had Kristof de pech dat hij enkele vaste schakels had in zijn ketting, waardoor dat toch niet soepel trapte.Hij had wel het geluk, dat hij net voor hem een valpartij kon vermijden of de ronde zat er misschien al op voor hem! Kristof werd hier 61ste en 63ste in het algemeen klassement.

  2de rit 8 maart:

  Deze rit, met start en aankomst in Stellenbosch, ging over een afstand van 120,6 Km. Thuisrijder Daryl Impey (MTN Microsoft) pakte de zege.

  Kristof had hierbij weeral problemen met zijn ketting ,deze had het ondertussen begeven en hij leed kettingbreuk. Toch kwam hij nog veilig aan.

  3de rit 9 maart:

  Op deze vierde dag van de Giro del Capo moesten de renners 128 km tot een goed einde brengen, met start en aankomst te Bloemendal. Het betrof zo’n loodzware etappe, dat het deelnemersveld compleet uiteen werd geslagen.

  Er waren 12 beklimmingen en een aankomststrook van 2 Km met een stijgingspercentage van 22%. Kenny De Ketele reed een sterke race en eindigde als tweede . Kristof eindigde hier in de groep achter de Ketele en werd hier knap 41ste .Dit met 12 plaatsen winst in het algemene klassement nu van de 63ste naar de 51ste plaats.

  4de rit 10 maart:

  De voorlaatste etappe in de Giro del Capo bestond uit een individuele klimtijdrit over 5,5 km.
  De Zuid-Afrikaan David George (CSC Marcello) arriveerde in een tijd van 12'20"33'''
  Dominique Cornu eindigde knap als zesde op 33".  Kristof Goddaert als 48steop 1'38".

  “Ik had deze dag niet zo’n goede benen en ik kwam toch wel onder de indruk van hoe hard ze daar ‘vlammen’ “, aldus Kristof. Hij bleef  stevig staan op 51ste plaats in het algemene klassement.

  5de rit 11 maart:

  In Zuid-Afrika werd in alle vroegte om 6 uur de slotetappe verreden te Cape Town en liep over een afstand van 109 km. De rit werd volledig gecontroleerd door het Barloworld team van leider Efimkin, met het gevolg dat ontsnappen een onmogelijke zaak was.
  Er mocht dus met het ganse pak gespurt worden voor de zegebloemen en het was de Zuid-Afrikaan Robert Hunter (Team Barloworld) die aan het langste eind trok.
  De jongens van Continental Cyclingteam Davitamon- Win for life wisten zich uitstekend te plaatsen in de eindspurt en kwamen met niet minder dan drie renners in de top 10. Jürgen Roelandts spurtte naar de 5de plaats, Kristof Goddaert werd 9de en Maarten Neyens sloot nog net de top10 af.

  Voor Kristof zat er misschien nog wel iets meer in: “ Ik reed lek op 9km van de meet. De volgwagen die op de 17de plaats reed, moest hij heel wat acrobatische toeren uithalen om er uiteindelijk op 4 km van de meet bij mij te komen. Dus is een 9de plaats helemaal niet slecht zeker?”, zo vertelde hij.

   

  We mogen besluiten dat Goddaert zeker geen slechte ‘’Giro de Capo ‘’ gereden heeft .Zeker als we nagaan dat dit zijn eerste echte grote ronde is bij de Profs als groentje. Ook mag men toch wel zeggen dat het hier om een bikkelharde ronde gaat. Hij is dus op goede weg en hopelijk kan hij ook genieten van wat minder pech.

  Het algemene klassement onderging dus geen wijzigingen meer, de Rus Efimkin (Team Barloworld) is eindwinnaar van deze Giro del Capo.

  Eindklassement
  1. Alex Efimkin (Rus) Team Barloworld
  2. Felix Cardenas (Col) Team Barloworld op 41"
  3. David George (RSA) CSC Marcello op 1'01"
  de Belgen:

  22. Dominique Cornu uit Beveren 8'17" (Predictor-Lotto)
  28. Francis De Greef op 9'00"
  45. Ingmar De Poortere op 14'13"
  51. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas op 18'00"
  70. Maarten Neyens op 31'50"
  77. Sven Van Den Houte op 36'38"
  81. Steven Deneef op 38'02"
  87. Jurgen Roelandts op 42'41"

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  12-03-2007 om 19:52 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!