.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  04-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE WEDSTRIJD NIEUW SEIZOEN 2007 WAOD

  Proficiat aan Davy Peirsman uit Temse met zijn 1° overwinning in de Catg. A
  Proficiat aan Fons Van Raemdonck uit Beveren met zijn 1° overwinning in de Catg. E+

  Zondag 04 Maart 2007 -
  GAVERE - W.A.O.D.
  CATG. A/B
  1. DAVY PEIRSMAN uit Temse (A)

  CATG. C/D
  1. Kenny De Maerteleire (D)
  2. Jean-Paul Maveau (C)
  5. Patrick Bolssens uit Kieldrecht
  8. Wim Heyndrickx uit Vrasene
  21. Marc Borghgraef uit Burcht


  CATG. E/E+
  1. Wim De Waal (E)
  3. FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren - winnaar E+
  14. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  CATG.F1
  1. TheoCoudyzer
  8. Freddy De Blick uit Beveren

  04-03-2007 om 23:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAS WIELERNIEUWS VAN ZONDAG 04/03/2007

  WAAS WIELERNIEUWS

   

  KRISTOF DE ZUTTER START PAS IN WANZELE

  Stekenenaar Kristof De Zutter kon dit seizoen niet starten zoals het moest. De renner van het continentale wielerteam Yawadoo ABM -TV Vlaanderen, werd een veertiental dagen geleden zwaar ziek in Spanje. Hij is nu herstellende maar fietsen doet hij nog niet.

  Kristof, in februari 23 geworden, hoopt deze week toch terug op de fiets te zitten zodat hij op 14 maart zijn eerste koers kan rijden in Wanzele. Vier dagen later start hij met Yawadoo ook in de Omloop van het Waasland in Kemzeke.

   

  MICHAEL DAVID STOPT

  Dit seizoen zullen we geen Michaël David (Sint-Pauwels) in de wedstrijden ontmoeten. Hij stapt er een jaartje uit omdat hij gaan studeren is aan de hogeschool en hij ervaarde reeds dat zijn studies echt veel tijd in beslag nemen. Daarom besloot hij dit jaar niet te koersen. Hij reed vorig seizoen bij KSV Deerlijk.

   

  SEIZOENSTART JONAS DE PERMENTIER UITGESTELD

  De nieuweling Jonas De Permentier is dit eerste weekend van het nieuwe seizoen niet van start kunnen gaan omdat hij vorige week ziek was en met antiobiotica weer beter moest worden.

  Jonas zal daarom volgende week zeker van start gaan in Klein Sinaai. Over het komende seizoen zei de Waaslander: “Ik hoop een paar mooie  plaatsen te behalen maar toch heb ik twee streefdoelen : het PK en een top 10  plaats in een interclub . Of ik er nu al klaar voor ben denk ik niet, de ziekte zit nog een beetje in mijn lichaam maar die zal er over twee weken wel uit zijn.”

   

  LAURENS COUCKE : KNIEPIJN

  Laurens Coucke is zoals verwacht het seizoen nog niet gestart. Hij sukkelde reeds geruime tijd met pijn in de knie. Maar dat is nu aan de beterhand en hij traint volop. Er mag gesteld worden dat hij over twee weken aan de wedstrijden bij de juniores begint. Vergeten we niet dat op 22 april een wedstrijd aan de deur van Laurens in Sint-Gillis wordt gereden.

  Het jongere broertje Xaver is nog maar aspirant en hij begint ook stilaan de trainingen op te drijven om klaar te zijn tegen dat het aspirantenseizoen begint.


  MATTHIAS BOEYENS TRAINT PAS EIND MAART

  Junior Matthias Boeyens uit Bazel en lid van het Hudiko Wielertaem Haasdonk, moet nog tot eind maart wachten vooraleer hij aan de trainingen kan beginnen. Dat is immers het gevolg van een knieletsel waarvoor hij op 16 februari een heelkundige ingreep onderging. Er was een letsel aan het kraakbeen vastgesteld. Momenteel moet hij dus rusten.

  Het gevolg is ook dat de Bazelnaar uit de Rupelmondestraat zijn seizoen anders zal moeten indelen.


  PECH VOOR ANDRES PIETERS

  Junior Andres Pieters heeft in Opwijk het seizoen slecht ingezet. Rond halfkoers werd hij omver gereden met een valpartij van drie renners tot gevolg. Zo werd het een tegenvallend seizoenbegin. Hij liep schaafwonden op aan de heup en de knie. Vooral de pijn in de heup baart hem wat zorgen en morgen zal het zo snel mogelijk worden onderzocht door zijn sportarts.

  Bovendien was er ook heel wat schade aan de fiets. Andres hoopt dat de pech voor de rest van het seizoen nu achterwege blijft.


  MOUNTAINBIKE: EERSTE ZEGE VOOR PATRICK MEERSSCHAERT

  Zaterdag werd in Grez-Doiceau de eerste wedstrijd van het seizoen (de strandraces niet meegerekend) verreden voor de mountainbikers.

  Ondanks de regen van vrijdag op zaterdag waren er in totaal toch nog 188 deelnemers afgezakt naar het Waals-Brabantse plaatsje.
  Bij de nieuwelingen stonden Fabrice Mels (Sinaai) en Jeroen Vandevijvere (Eksaarde) voor hun vuurdoop. Zij deden het vrij goed, want ondanks een gebrek aan competitie-ervaring eindigden zij respectievelijk 7de en 9de op 30 vertrekkers.

  Bij de masters viel Filip Van Hecke net naast het podium met een vierde plaats en bij de masters 2 behaalde Patrick Meersschaert meteen zijn eerste seizoensoverwinning.

  Patrick blikte terug: “Weliswaar was de concurrentie niet zwaar, maar het doet toch steeds deugd te ontdekken dat het met de conditie een beetje op schema zit vooraleer het serieuzere werk er aankomt.”

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  04-03-2007 om 23:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING DEN DIJK VAN ZONDAG 04/03/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Benny Vercauteren vertrokken Zondagmorgend om 09H00 thv Buyl Sport te Beveren 45 POLDERRENNERS voor de eerste groepstraining op DEN DIJK.
  De weg werd een beetje aangepast door wegenwerken aan de Doeldok en zodoende weken we uit via Kieldrecht over den Ouden Arenberg en zo terug naar Doel.
  Ter hoogte van den Ouden Arenberg splitste de groep in twee , de B-renners 25 man sterk bestonden o.a. uit Kurt Heyrman , Bart Janssens , Nana Steenssens , Romain Vercauteren , Danny Smet , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Dr.Frank De Winter , Chris Van Cleemput , Stefan Van Broeck , Werner Franssens , Olaf Van Osselaer , Theo DePrekel , Davy Marin , Edwig Cleiren , Luk Apers , Herman Anthonissen enz...... (Theo De Prekel gevallen in de spurt)
  De A-renners 21 man sterk tot den Ouden Doel bestonden uit Dirk Trogh , Franky Weemaes , Gino Verhulst , Rudi Franssens , Kevin Van Raemdonck , Frank Van Geystelen , Robby Van Raemdonck , Dirk Bryssinckx , Peter Van Havere , Koen Apers , Tom Van Osselaer , Wim De Cleen , Koen Heyrman , Etienne Fleury , Adrien Maes , Wim Ryckaert , Eric Vermeulen , Benny Vercauteren , Roberto Vercauteren , Joeri Verbruggen en Kenny Janssens. 
  De eerste versnelling vond plaats aan den Ouden Doel op weg naar Walsoorden hier moesten de eerste renners eraf met name Rudi Franssens , Kevin Van Raemdonck en Frank Van Geystelen.
  Thv Emmadorp sloot Freddy Wouters aan en op de terugweg thv Paal sloot Chris Heirwegh nog aan bij de groep.
  De sterke kopmannen die het eerste uur goed rond draaide vandaag waren Dirk Trogh , Franky Weemaes , Koen Apers , Roberto Vercauteren , Wim Ryckaert , Gino Verhulst , Dirk Bryssinckx , Peter Van Havere , Koen Heyrman en Adrien Maes.
  Op het keerpunt aan Bleijko Beton stond het gemiddelde al op 39,9 Km/h , de terugweg verliep iets moeizamer door de tegenwind en de groepen die we onderweg tegenkwamen.
  Vanaf den Ouden Doel werd de gas vollenbak opengedraaid en kon de finale van zo'n 20 Km beginnen !!!!!
  Een spervuur van aanvallen tot de meet was het resultaat en 17 overblijvers , Koen Heyrman probeerde alleen weg te geraken maar helaas voor hem werd zijn poging ook teniet gedaan.(toch zeer verdienstelijk Koen !!!!)
  Ter hoogte van Indaver nog 15 renners en een ontsnapping van 2 renners Gino Verhulst en Koen Apers deze kregen 100 meter met in de achtervolging weeral reactie en verbrokkeling thv Haltermann , de groep scheurde in twee met in de achtervolging 7 renners waaronder Dirk Trogh , Roberto Vercauteren , Robby Van Raemdonck , Peter Van Havere , Wim Ryckaert , Franky Weemaes en Adrien Maes.
  Ietsje verderop volgde Dirk Bryssinckx , Etienne Fleury , Tom Van Osselaer , Chris Heirwegh , Joeri Verbruggen en Kenny Janssens.
  De 2 koplopers werden thv Bayer bijgehaald door toedoen van Roberto Vercauteren en met 7 renners gingen ze de laatste 500 meter aan.
  Het was "Gino Verhulst" die het haalde voor Koen Apers , Dirk Trogh , Adrien Maes , Robby Van Raemdonck , Roberto Vercauteren en Franky Weemaes.
  Daarna 2 renners op 50 meter metname Peter Van Havere en Wim Ryckaert kort gevolgd door het 3° groepje waar Kenny Janssens het haalde voor Etienne Fleury , Dirk Bryssinckx , Tom Van Osselaer , Chris Heirwegh en Joeri Verbruggen.
  De totale afstand tot de meet bedroeg 85 Km en dit aan een gemiddelde van 38,3 Km/h.

  P.S. leeglopende band voor Adrien Maes en terug aangesloten thv Bleijko Beton.

  04-03-2007 om 23:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN ZATERDAG 03/03/2007
  ZATERDAG 03/03/2007 - LOKEREN (O) - BELOFTEN - 118 KM - 02h30min
  Aantal deelnemers : 169
  1. Ward Vandekerckhove
  7. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW) op 17"
  15. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
  36. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden)

  04-03-2007 om 21:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN ZONDAG 04/03/2007

  NIEUWS VAN HET WAC-TEAM


  Junior Jonas Van Buynder uit Temse  en lid van Hoboken WAC mocht vandaag zondag het gips van rond zijn voet verwijderen en verwacht dat hij over een week de trainingen zal kunnen hervatten. Jonas sloeg zijn voet om op een trap tijdens een stage in het Spaanse Salou en daarbij was er een ligament geraakt.

  Bij het WAC-team sukkelde Evelien De Jonghe (Sint-Pauwels) met een weerspannige knie als gevolg van het voetballen. Zij moest een dokter raadplegen.

  De pistetrainingen op dinsdag- en donderdagavond blijven voor het team doorgaan op de wielerbaan te Wilrijk.

  Vanaf de nieuwelingen trainen de renners nu enkel op woensdagnamiddag om 14.30 u met vertrek aan de kerk te Vrasene.

  De aspiranten doen dat op zondagmorgen om 10 u met samenkomst eveneens aan de kerk van Vrasene.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  04-03-2007 om 21:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STIJN DE VRIESE - CLUBKAMPIOEN

  STIJN DE VRIESE CLUBKAMPIOEN
  Stijn De Vriese clubk sprint

  Vorige week is streekrenner Stijn De Vriese uit Zele clubkampioen geworden bij de beloften van de Denderstreek Labiekes te Denderhoutem. Eigenlijk was dat daar een ferme inbreng van de Wase renners want ook Stijn Gide, Willem De Greyt, Sam Christiaens, Stefaan Ott, Lieven Dieleman en Bart Spiessens waren er actief. De zege ging wel naar De Vriese.

  Stijn reed zaterdag in Lokeren waar hij een paar keer mee was in een vlucht, eerst met 7 dan met 10 en nog eens met 30 maar nooit kregen ze meer dan 30 sec. In de laatste 2 km konden er zich een paar renners afscheiden en zo de pelotonsprint ontlopen. Ward Vandekerckhove won en de beste Waaslander was Nicky De Wit als 7de terwijl Stijn Mettepenningen 15de werd. Stijn De Vriese: “Ik heb zelf niet meer meegesprint. Het was erg gevaarlijk en dat zag je ook, want ze zijn  tweemaal gevallen in de sprint.”

  De Vriese rijdt volgende week Brussel-Zepperen daarna Gent-Ieper in de topcompetitie.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  04-03-2007 om 21:01 geschreven door kenny


  28-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 28/02/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Benny Vercauteren vertrokken Woensdagnamiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 16 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit doorheen het WAASLAND.
  De wind was vandaag de grote spelbreker met af en toe zware rukwinden , hierdoor werd de rit een beetje aangepast (tussen de huizen) zodat we wat meer beschutting kregen tegen de beukende tegenwind.
  In dit weer hadden we iedereen nodig om het kopwerk te doen zodat de rit voor iedereen comfortabeler werd.
  Op de terugweg werd af en toe de gas eens volledig opengezet en werd een max. snelheid genoteerd van 62,1 Km/h.
  De totale afstand bedroeg 70 Km tot Beveren en dit aan een gemiddelde van 32,8 Km/h.
  Voor de extra kilometers via St.Anna-Linkeroever was de afstand goed voor een totaal van 105 Km.
  Wie reden vandaag mee : Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Koen Apers , Wim De Cleen , Kristoff Heyns , Freddy De Blick , Etienne Fleury , Wim Heyndrickx , Thibault Koppen , Dirk Bryssinckx , Frank Van Geystelen , Sven Wielandt , Fons Van Raemdonck , Jan Vlegels , Cornelis Van Der Haeven en Kenny Janssens.

  P.S.
  1 lekke band voor Kristoff Heyns thv Linkeroever en gewacht !!!!

  28-02-2007 om 19:02 geschreven door kenny


  27-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CEDRIC KOPPEN CLUBKAMPIOEN KSV-DEERLIJK 2007

  Clubkampioenschap van KSV-Deerlijk 2007

  CEDRIC KOPPEN CLUBKAMPIOEN KSV-DEERLIJK 2007
  Cedric Koppen 1_400x532

  In een nat en winderig Deerlijk namen 50 renners (elite zc, beloften , amateurs en masters ABC) de start voor een clubkampioenschap over 20 ronden of 58 km. In extremisch besliste Thibault Koppen (pas terug van skivakantie en een nachtje op de bus) om deel te nemen, dit in functie van zijn broer Cedric Koppen. Er werd snel gereden en alle ronden voelden er zich wel enkelingen geroepen om ten aanval te trekken. De meest geciteerde namen waren Coopman, Roels en De Witte. De gebroeders Koppen uit Beveren volgden aandachtig alle aanvalsgeweld en zodra een groepje zich dreigde af te zonderen pikte een van beiden zijn wagentje aan. Vrij snel bleek de koers op een massasprint te kunnen afstevenen. Van dan af spaarde Cedric zijn benen en controleerde Thibault de koers. De laatste ronde pareerde Thibault alle aanvallen en zette Cedric af aan de laatste rechte lijn . Cedric wachtte in de sprint het gepaste moment af en won met meerdere lengten voorsprong. Thibault bolde leeggereden als laatste van het peleton over de meet. Voor "Cedric Koppen uit Beveren" was dit zijn allereerste overwinning. De vreugde was dan ook immens. Pas in April zullen beide broers zich op het wielrennen toeleggen. Tot dan werken zij de basketbalcompetie af. Ook hier was er voor Cedric de avond voordien een primeur weggelegd. Voor het eerst mocht hij aantreden in het A-team van Basics Melsele (leider in 2de landelijke)

  Cedric Koppen 3_614x400  Met dank aan Alain Koppen.

  27-02-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  26-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INSCHRIJVEN TTC RONDE 2007 !!!!!!!

  Geachte renners , toeristen en wielerliefhebbers :

   

  Inschrijven kan u weer terug via de website

  TTC RONDE 2007, TTC transport is de nieuwe hoofdsponsor !

    

  26-02-2007 om 19:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW BELGISCH RECORD VOOR DOMINIQUE CORNU
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  VRIJDAG 23/02/2007

  Nieuw Belgisch record voor DOMINIQUE CORNU uit Beveren !!!!

  Op de wereldbekermanche in Manchester verbeterde Dominique Cornu zijn Belgisch record op de 4 km. Hij scherpte de tijd die hij vorig jaar in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx neerzette 4’29”69 , aan tot 4’28”457

   

  De Oost-Vlaming eindigde hiermee als zevende in de individuele achtervolging.

  Bradley Wiggins en Alexander Serov klokten de beste twee tijden en reden de finale voor het goud. Voor de bronzen medaille zullen Bradley McGee en Jens Mouris mekaar bekampen.

   

  Tevens werd Dominique Cornu zesde in de finale van de puntenkoers op de wereldbekermanche in Manchester. De Rus Klimov won, voor de Griek Tamouridis en de Argentijn Curuchet.

   

  Auteur: David De Backer

  Bron : Wielerbond Vlaanderen

  26-02-2007 om 19:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLUBKAMPIOENSCHAP TE MELSEN VAN ZONDAG 25/02/2007

  ZONDAG 25/02/2007 -  MELSEN (O)  Clubkampioenschap - 100 km - 16 x 6,3 km

   

  Clubkampioenschap Elite-z.c. +U 23

  Aantal deelnemers: 85

   

  1. WILLEMS Mario (JOHN SAEY CYCLING TEAM)   02:21:50

  2. MINNE Stijn (SPORTING CLUB MEERSE – KLUISBERGEN)

  3. ENNEKENS Stijn (Unibet.Com) op 59”

  4. BEECKMAN Koen (JOHN SAEY CYCLING TEAM)

  5. BROCHE Frederik (MEERSE – KLUISBERGEN)

  6. DE BOSSCHER Koen (MD CT TEAM)

  7. PAUWELS Gino (ARTEVELDE VZW – GENT) op 2’18”

  8. VANBECELAERE Tom (MEERSE – KLUISBERGEN) op 2’28”

  9. DE MEESTER Jeroen

  10. VAN RENTERGHEM Jannick

  11. COCQUYT Patrick

  12. RAUCH Davy

  13. BATEN Karel

  14. DE VREESE Vincent

  15. GOOSSENS Steven uit St.Niklaas (PWC JAN SNEL)

  29. NYS Mattias uit Nieuwkerken (PWC JAN SNEL)

  30. SMET Guy uit Kruibeke (PACCO - ST MARTINUS CT – KERKSKEN)

  39. DE GENDT Thomas uit Beveren (DAVO)

   

  26-02-2007 om 19:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 25/02/2007

  Voor de laatste groepstraining van deze winter vertrokken te Beveren om 09H00 Zondagmorgend thv Buyl Sport 44 POLDERRENNERS.

  Bij een overtrokken hemel en 9 C° en een stevige wind waren de sterke mannen Wielandt Franky , Van Raemdonck Fons , Van Raemdonck Robby , Van Osselaer Olaf , Maes Adrien , Apers Koen , Heyrman Koen , Van Cleemput Chris , Smet Kris , De Boes Timmy en vooral een bedrijvige Trogh Dirk die iedere keer het tempo opdreef.

  Aan het Wit Huis (polderhuis) werd er weerom in twee groepen gesplitst , begonnen met 8 man en uiteindelijk met 15 man geëindigd waarvan Freddy Van Osselaer werd achtergelaten omdat hij een bandje gaf aan Bryssinckx Dirk die voor de tweede maal lek reed en geen meer bij zich had.

  De totale afstand tot de meet bedroeg 91,2 Km en dit aan een gemiddelde van 35,3 Km/h voor de A-groep en 34,8 Km/h voor de B-groep.

  In de finale thv het Deurganckdok ontsnapping in de tegenwind van 4 renners waaronder Kris Smet , Timmy De Boes , Sven Wielandt en Dirk Trogh.

  De 4 koplopers werden bijgehaald door Adrien Maes , Stein Vermeulen , Koen Apers , Koen Heyrman en Roberto Vercauteren.

  In de laatste kilometer thv Bayer opnieuw een demarrage van Dirk Trogh en ditmaal de beslissende , Dirk hield stand op het spurtende groepje achtervolgers waarvan Timmy De Boes de spurt voor de tweede plaats won voor Sven Wielandt , Kris Smet , Koen Apers , Roberto Vercauteren , Stein Vermeulen en Adrien Maes.

   

  Reden mee : Van Raemdonck Jos , Vercouteren Joost , Lion Nikola ,  Bryssinckx Dirk , Van Der Weken Werner , Janssens Bart , De Cock Gunther , Van Geystelen Frank , Heyrman Kurt , Van Ghoeye Ignace , De Blick Freddy , Franssens Werner , Franssens Rudy , Mister Y ; Van Ghoeye Walter , Wielandt Sven , Vercauteren Roberto , Van Cleemput Paul , Heyndrickx Wim , Fleury Etienne , Pieters Eddy , Haddock Wim , D’Hooghe Wilfried , Davy Bickx , Cleys Dirk , Goossens Alex , Van Paemel Maurits , Vermeulen Stein , Van Osselaer Freddy , Van Raemdonck Fons , Wielandt Franky , Van Raemdonck Robby , Van Osselaer Olaf , Smet Kris , Van Cleemput Chris , Heyrman Koen , De Boes Timmy , Maes Adrien , Apers Koen , Baetens Marc , Van Royen Luc , Trogh Dirk en ? , ?

   

  LEKKE BANDEN : 2x Bryssinckx Dirk , Heyndrickx Wim , en de man met Avia trui (ter hoogte rond punt St-Gilles) 


  Met dank aan reporter Freddy Van Osselaer 

   

  26-02-2007 om 19:24 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!