.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  25-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENELUX DAMES WIELERTEAM 2007 VOORGESTELD !!!!!!
  BENELUXTEAM groep bew


  Benelux Dames Wielerteam voorgesteld.

   

  In de Ford garage Goossens te Hamme werd het zesde seizoen van het Beneluxteam voorgesteld.

  Niet te geloven. We horen het in wielermiddens nog klinken:

   “ Er komt een nieuwe damesploeg in het Waasland en ’t schijnt dat

   Neckermann de sponsor is…“, met Temse als uitvalsbasis.

  Freddy Méchant , bekend in het wielrennen als ex-renner, kreeg via zijn dochter  Nele Van den Bossche, er plots veel zin in om het dames wielrennen wat meer steun te geven.

  En hoe doe je dat best? Met te zorgen voor een degelijke begeleiding en als het even kan ook met opleiding.

  Dat was natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar Freddy pakte het goed aan en we zijn er zeker van dat de appreciatie die hij vanuit de rennersgroep kreeg, aan de basis lag van zijn nooit aflatende inzet én volharding.

  Zes jaar al en wie het dames wielrennen volgt weet beslist dat het Beneluxteam niet meer weg te denken is uit deze wielersport.

  Het is een team dat opvalt en bekendheid heeft verworven.

  Naast Freddy was er ook steeds de onvoorwaardelijke steun en inbreng van Greta Eeckhaudt. De echtgenote van Freddy zorgde voor het secretariaat en als verpleegkundige kon ze ook altijd klaar staan op vlak van verzorging.

  En wat een geluk had de initiatiefnemer, dat hij met iemand als

  Thierry Van Gasse kon gaan samenwerken.  Thierry, uit Kruibeke afkomstig, had vroeger zelf nog gekoerst bij de Wase Wielerclub en kende absoluut het wereldje der wielrennerij. En zoals heel snel bleek na de oprichting van het team, was het kunnen inzetten van Thierry Van Gasse, een godsgeschenk voor de dameswielersport. De drie goddelijke deugden:  Freddy, Greta en Thierry.

   

  Freddy, Thierry en Greta en hun medewerkers hebben er steeds voor gezorgd dat hun Beneluxteam goed gestructureerd was. Het is nog geen semi-professionele ploeg, maar uit de werking der laatste jaren mag worden afgeleid dat de rensters zich op een meer dan voortreffelijke manier in de wielersport kunnen begeven en bewegen.

  Belangrijke inbreng hierbij kwam er van de sponsors.

   

  De wedstrijden 2006, hebben ons bewezen, dat voor het dames wielrennen weer met vertrouwen naar 2007 mag uitgekeken worden. De wedstrijden 2006 waren vaak hoogdagen! Dat is ook aan de organisatoren niet zomaar voorbij gegaan. In de Wase regio komt er weer een organisatie bij in Prosperpolder. Ze hadden daar WBV meerdere jaren terzijde gelaten en omzwermingen gemaakt langs de WAOD. Nu ze terugkeren naar WBV doen ze het meteen met een dameskoers.

  De organisatoren en verwachten veel van hun organisatie op 10 juni in de schaduw van de Doelse koeltorens in Prosperpolder.

  De Wase regio blijft niet ten achter. Dames elite te Sinaai, Burcht, Belsele, Puivelde, Haasdonk, Waasmunster, De Klinge, Grembergen, Kieldrecht. Of 9 stuks!

   

  Wat betreft de wedstrijden die het Beneluxteam wil rijden, zijn het uiteraard zoveel mogelijk de Belgische wedstrijden omdat deze voor onze sponsors het belangrijkst zijn.

  “Ronde Van Vlaanderen”, “Tour Cycliste Feminin De La Drome”, “Tour d’Ardeche”, “Tour de Limousin” en eventueel een kleine ronde in Duitsland staan op de verlanglijst.

  Teamleider Thierry Van Gasse: “Het team is ook terug geselecteerd voor de tweede “Omloop Het Volk” in maart, waar we vorig jaar,  gezien het internationaal deelnemersveld toch niet zo slecht uit de verf zijn gekomen.  We mochten ons bij de weinige teams  noemen die met een volledige ploeg over de eindmeet zijn gekomen en dat wil toch wel al iets zeggen. Natuurlijk hopen we om het dit jaar nog beter te doen.”

  Ook  deelname aan de grote prijs van de “Stad Roeselare” staat in de agenda opgetekend en dat is in ons land een erg hoog genoteerde koers.


  DE PLOEG:

  We laten de rensters zelf aan het woord:

   BENELUXTEAM ines cindy amy bew

  De dames uit de regio: Ines Claes (Beveren) , Cindy Vandermeulen (Stekene) en Amy De Ridder (Grembergen)  


  Aerts Katrien
  29 jaar. Merksplas Werd 2de op het BK veldrijden

  Het seizoen 2006 is goed geweest. De wegwedstrijden waren een goede voorbereiding op het crossseizoen en de meeste wedstrijden heb ik vlot kunnen uitrijden.  De Tour de la Drome en Tour du Limosin waren een heel leerzame ervaring, waar ik veel heb bijgeleerd en ook sterker ben geworden, voor herhaling vatbaar. Mede door de goede voorbereiding op de weg ben ik in het veld ook verbeterd tegenover vorig jaar, heb een aantal top 10 plaatsen en onlangs op het BK was ik 2de .

  Voor 2007 hoop ik met de wegwedstrijden terug een goede voorbereiding te hebben voor de crossen en hopelijk kan ik de ploeg helpen aan een paar overwinningen of mooie resultaten.


  Claes Ines 20 jaar. Beveren
  Vorig jaar heb ik veel progressie kunnen maken en heb dan ook bijna alle wedstrijden uitgereden. De motivatie om verder te groeien is dan ook niet moeilijk, zeker met de begeleiding en steun die we vanuit de ploeg krijgen en de mederensters als ploegleiding die altijd voor ons klaar staan.

  Mijn doelstelling voor 2007 is regelmatig een top 10 plaats meepakken.

  De Nys Sofie 21 jaar. Gentbrugge

  Begin 2006 ging het echt heel goed, ik was sterker geworden dan het jaar ervoor en kon dan ook gemakkelijker in de prijzen rijden. Het seizoeneinde is echter door ziekte een beetje de mist in gegaan maar ik heb me deze winter echter goed kunnen voorbereiden.

  Ik hoop dat ik in vergelijking met vorig jaar, gans het seizoen op het zelfde niveau kan blijven doorgaan. Een overwinning ligt normaal binnen bereik.


  De Vos Greetje
  25 jaar. Oudenaarde.
  Voor mij is 2006 een schitterend sportief jaar geworden, de lange trainingen op de fiets, de uren in de fitness en letten op voeding, hebben hun resultaten gehad.

  Een aantal mooie ereplaatsen, een geslaagd seizoen. Spijtig genoeg kwam die ene overwinning er niet uit. De ultieme beloning bleef achterwege. Het is niet altijd even gemakkelijk om werken en trainen te combineren, maar ik blijf ervoor gaan.

  Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en hoop om samen met alle rensters aan het team en de sponsors mooie koersen te kunnen bezorgen. Ook enkele overwinningen natuurlijk.


  Hoedt Natacha
  . 31 jaar. Herseaux

  De tweede helft van het seizoen 2006 was mede door ziekte en verandering van werk, waar ik mij moest kunnen aanpassen, een beetje minder, maar over het algemeen ben ik wel tevreden.

  Voor 2007 heb ik mijn voorbereiding een beetje aangepast, wat minder veldrijden zodat ik fris aan het seizoen kan beginnen en ook op het einde van het seizoen nog over de nodige punch mag beschikken en het ganse seizoen in de prijzen kan rijden. Ik hoop dat ik een hulp voor de ploeg mag zijn.

   

  Ingels Kathy 23 jaar. Eeklo.

  Seizoen 2006 kon voor mij veel beter,  vooral het gebrek aan tijd om degelijk te kunnen trainen heeft mijn seizoen in mineur doen verlopen.

  Voor 2007 verwacht ik in augustus een kindje, dus zal er dit jaar van koersen niet veel in huis komen. Ik blijf wel achter de ploeg staan en zal zeker supporteren, indien mogelijk.

   

  Jansens Diana  Hoogstraten

  2006 moet voor mij zeker niet terug komen. Reeds half februari begon ik te sukkelen met een ontsteking aan de scheenbenen. Het hield me lang aan de kant maar eind juni kon ik terug in het peloton plaats nemen. Na een drietal koersen mocht ik beterschap waarnemen, toen sloeg echter de pechduivel weer toe: een gebroken elleboog. Op dat moment dacht ik wel aan stoppen, maar een paar uur later zat ik al te hopen om nog een paar koersen te kunnen rijden. Het is echter anders gelopen.

  Maar niet getreurd in 2007 sta ik terug aan de startlijn en ga ik er een mooi seizoen van maken. Aan de voorbereiding zal het niet gelegen zijn.

   

  Potums Carine.  40 jaar. Londerzeel

  Ben wel tevreden over mijn prestaties van het voorbije seizoen. Ook mijn deelname aan de Tour de la Drome is voor mij een hoogtepunt geweest en heb daar ontdekt dat dit mij wel ligt. ik voelde mij met de dag groeien daar in de bergen en behaalde in de laatste rit zelfs een verdiende 3de plaats, hierdoor behaalde ik zelfs twee UCI punten, waar ik wel fier op ben.

  Hoop in 2007 mijn voorbije seizoen minstens te evenaren en er zelfs een overwinning aan toe te voegen. Lijkt misschien wel moeilijk maar ik ga er toch mijn uiterste best voor doen.

   

  Thys Patricia. 26 jaar Hoboken

  Het voorbije jaar was een moeilijk jaar, getekend door pech en lichamelijke problemen, rug en nek klachten. Een seizoen om vlug te vergeten.

  Nu is alles weer opgelost en kan ik 2007 met veel ambitie tegemoet zien en aan mijn voorbereiding zal het zeker niet liggen want ik heb heel hard aan mijn basisconditie gewerkt. Hopelijk mag dit dan ook resulteren in een overwinning zoals in 2005.

   

  MEISJES JEUGD


  De Ridder Amy. Grembergen

  Mag niet klagen over mijn voorbije seizoen. Ik heb regelmatig in de prijzen gereden.

  Voor 2007 wil ik nog harder werken en het feit dat ik af en toe bij de “grote dames” zal kunnen starten geeft me veel moed. Ik zal er alvast heel wat kunnen opsteken en ik kijk er al naar uit.

   

  Hannes Kaat. Wechelderzande

  Ben heel tevreden over mijn eerste seizoen als nieuwelinge. Met mijn 2 overwinningen en tal we mooie plaatsen mag ik best gelukkig zijn.

  In 2007 wil ik hier zeker nog een aantal overwinningen proberen bij te doen en vooral het BK staat in mijn agenda in het rood aangekruist.

   

  NIEUWE GEZICHTEN

   

  Van De Pontsele Ilse. 22 jaar.Deftinge (Komt van Jonge Rakkers Vollezele)

  In 2005 begonnen met wielrennen.

  2007 word mijn derde jaar dat ik koers en ik ga er mijn uiterste best voor doen om er een geslaagd seizoen van te maken, top 20 en misschien wel top 10 moet haalbaar zijn. Ik zie het echt wel zitten om in de kleuren van mijn nieuwe ploeg te rijden en wil me dan ook inzetten voor mijn collega’s.

   

  Vanderhauwaert Elke Beveren-Leie

  Koers reeds van mijn 12de jaar, zowel weg als piste. Ik werd reeds een aantal keer provinciaal Kampioen en als junior behaalde ik een aantal podiumplaatsen tijdens BK’s op de piste.

  2007 is mijn eerste jaar als dame-elite en het wordt zeker een aanpassingsjaar. Ik zie dit jaar vol verwachting tegemoet. Door mijn studies Bachelor lerarenopleiding, zal vooral het tweede deel van het seizoen voor mij belangrijk zijn en wil ik me zeker laten op merken. Ik wil zeker mijn nieuwe ploeg ten dienste staan.

   

  Vandermeulen Cindy. 26 jaar. Stekene (Komt van Wielerclub Oostende)

  Ben in 2006 beginnen koersen en mag zeker niet klagen. Tegen het eind van het seizoen kon ik al gemakkelijk mijn koers uitrijden. Ik heb vroeger nog andere sporten gedaan, zoals atletiek en voetbal.

  Voor 2007 zijn mijn doelstellingen: regelmatig in de prijzen rijden en proberen om mee te zijn in de juiste ontsnappingen. Ook door een betere begeleiding en een optimale winteropbouw moet ik sterker kunnen zijn dan vorig jaar. Ik ben zeker blij dat ik een kans heb gekregen om de kleuren van het Beneluxteam te kunnen verdedigen, toffe sfeer en goede begeleiding.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  25-02-2007 om 16:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUITVRIENDEN VAN ZATERDAG 24/02/2007

  Onder leiding van Bert De Coster en Dirk Bryssinckx vertrokken Zaterdagmorgend om 09h30 thv café Machuit te Zwijndrecht maar 8 renners voor de trainingsrit.
  De totale afstand bedroeg 61 Km en het gemidddelde was goed voor 33 Km/h.
  Het was de laatste rit om 09H30 want
  vanaf volgende week starten ze te Zwijndecht om 09H00.
  Wie reden mee vandaag : Bert De Coster , Dirk Bryssinckx , Wim , Fi Van Haverbergh (MTB) , Danny Maris , Paul Van Roeyen , Dave Van Roeyen en nog een renner van 't team Rietje. 
  P.S. Paul Van Roeyen had in de laatste kilometer een lekke band en hij ging er bij liggen zonder erg.


  Met dank aan Bert De Coster

  25-02-2007 om 16:17 geschreven door kenny


  24-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAININGEN MACHUITVRIENDEN EN SAN MARCO

  VANAF MAART VERTREK OM 09H00 WAT BETREFT DE GROEPSTRAINING MACHUIT OP ZATERDAG !!!!

  ZONDAG VERTREK OM 09H00 EN DIT ENKEL OP LINKEROEVER AAN LOKAAL SAN MARCO !!!!

  VANAF 03 MAART TRAININGEN TERUG IN DE POLDER EN DIT OM 09H00 !!!!

  24-02-2007 om 13:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING OMLOOP VAN HET WAASLAND 2007

  Zondag 18 maart 2007 -  “Omloop van het Waasland”

  eerste groots wielergebeuren in de regio.


  KEMZEKE 06 Eeckhoudt 

  Op zondag 18 maart 2007 wordt voor de 43ste maal de “Omloop van het Waasland” voor elite met contract, de profs, gereden. Deze wedstrijd is in de loop der jaren het visitekaartje geweest van de Wase wielersport. Belangrijke ploegen met hoogaangeschreven renners namen de start en op de erelijst staan namen die in de wielersportboekjes met een grote stip staan aangeduid. In 1967 won Martin Van den Bossche, in 1971 Walter Planckaert, in 1973 Gerben Karstens en het jaar daarop won Tino Tabak voor Gerrie Kneteman en José De Cauwer. Verder staan ook Frans Van Looy (1978), Johnny De Nul (1979 en 1982), Willem Peeters (1980), Jan Bogaert (1994), Wim Omloop (1997), Geert Omloop (1997) en ook Frank Hoj (1998) op de erelijst. Vorig jaar ging de eer naar Nico Eeckhoudt.

   

  Maar wedstrijden zoals de Omloop hebben in de UCI serieus wat tegenwind gekregen. Voorzitter Eddy De Maere omschrijft het:

  “ Door de recente evolutie in de wielerwereld met de hervormingen opgelegd door de UCI, wordt het steeds moeilijker om een kwalitatief hoogstaande wedstrijd te organiseren en renners en ploegen met naam aan de start te krijgen.”

  De wedstrijd is een organisatie van de VZW Nering door Sport Kemzeke dat over een bijzonder werkzaam bestuur beschikt want anders is een organisatie als de Omloop niet mogelijk.

  Voorzitter is Eddy De Maere en zijn broer Danny is koersdirecteur. Andere taken in de organisatie zijn voor Ivo Van Wabeke als verantwoordelijke begeleiding KBWB – UCI, François Van Kerckhove is verantwoordelijke der seingevers, Marcel Van Kerckhove en Rudiger De Maere staan in voor de bewegwijzering en het secretariaat is in handen van Dominique Mampaey.

  De Omloop gaat van start om 13u in de Polenlaan te Stekene. Daar is de inschrijving van 9u tot 12.45u in de permanentie die is ondergebracht in het Gemeentehuis. Rugnummers en volgbewijzen worden om 10u afgehaald en het tekenen van het controleblad is voorzien van 10u tot 12.45u

  De renners rijden eerst twee grote ronden via Sint-Gillis, Meerdonk, Verrebroek, Vrasene, terug Sint-Gillis, Sint-Niklaas; Puivelde, Sinaai dorp en zo weer naar Stekene.

  Na de twee grote ronden ( 86,9 km) worden nog 7 plaatselijke ronden van 12,9 km gereden via Sint-Gillis – Stekene – Kemzeke. De aankomstlijn ligt na 183,8 km in Kemzekedorp. Daar wordt de winnaar op een groot podium gehuldigd.

  Na 50 km is er een eerste bevoorrading voor het viaduct over de N49 Expresweg, Zalegemdijk te Sint-Gillis. De andere bevooradingen kunnen tijens de eerste twee plaatselijke ronden.

   

  Er zijn aan deze wedstrijd maar liefst  voor 5.835 € aan prijzen. Er zijn 20 prijzen en de winnaar krijgt volgens die UCI –tarieven  2.237 €, de 2de : 1.116 € en de 3de: 561 €

  Voor de 43ste Omloop van het Waasland is de Luxemburgse Claudine Conter aanwezig als UCI-voorzitter. Guy Dobbelaere is aankomstrechter en de commissarissen zijn Filip Apers (Klein Sinaai), Rudy Steels (Sint-Pauwels) en Philippe Mariën. Motorcommissaris is Johan Gussé, piloot motor: Roland De Witte en de Fotofinish komt uit Vlaams Brabant met Adolf Van den Brande en Theo Verhavert.

   

  In afwachting wordt traditioneel een wedstrijd voor nieuwelingen georganiseerd. Zij rijden 7 ronden van 6 km langs Kemzekedorp, Kerkwijk, Heerbaan, Vlasrootstraat, Kwakkelstraat, Dauwstraat, Regentiestraat en Kemzekedorp. Vorig jaar waren er 100 delnemers en de masaspurt met tachtig renners werd gewonnen door Jason Dhaemers.

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   

  FOTO: Podium 2006: Barbé, Eeckhoudt en Eichler.


  24-02-2007 om 13:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING RUDYCO CYCLING TEAM 2007

  Rudyco Cycling Team belangrijke Wielertroef in het Waasland


  Het Hamse Rudyco Cycling Team staat voor  een belangrijk jaar. Vorig seizoen reeds bleek dat dit team in de regio een grote impuls gaf aan de wielersport. Op enkele jaren tijd groeide uit een

  klein groepje renners een groots team van 45 renners. En het Rudyco Cycling Team wil in 2007 de groei verder zetten.

  De groei wordt niet alleen weerspiegeld in het aantal renners maar de ploeg investeerde daarentegen ook in kwaliteit en in jongeren. Een eerste stap was het behoud van de goede renners. Een aantal opvallende elites zonder contract kregen aanbiedingen van andere ploegen maar verkozen toch om bij het Rudycoteam te blijven.

  Voorzitter André Cornelis en zijn competente bestuursleden konden we het team gevoelig versterken. Vooral bij de elites zonder contract was er een kwaliteitsinjectie. In 2007 beschikt de Wase club dan ook in deze categorie over een brede en sterke kern.

  Het Rudyco Cycling Team zal er dan ook alles aan doen om deze renners een zo aantrekkelijk mogelijk programma voor te schotelen. Zo staan, naast de traditionele interclubs (GP De Wilde, Schaal Schoeters, IC van Vlaanderen,…) ook de Klein-Brabant Classic, de Ronde van Namen

  en nog enkele interessante wedstrijden op het programma.

  Ook zal het team opnieuw de Rudycokleuren verdedigen in de Tour de Guyane, een rittenkoers in Zuid-Amerika en in Ierland. Ook bij de vrije bonden zullen ze starten in de belangrijke interclubwedstrijden.

  In 2007 wordt ook  een andere visie op het goede spoor gezet met het uitbouwen van een jeugdafdeling. Het team startte de eerste voorbereidingen. Ook hier zal de clubfilosofie worden verwerkt: een club voor iedereen met teamspirit waar eenieder zich goed voelt. De nadruk zal liggen op een goede opleiding en begeleiding, eerder dan materieel geldgewin. Momenteel is de zoektocht naar kwaliteitsvolle begeleiders gestart.

  Tot slot organiseert het Rudyco Cycling Team in 2007 weer meerdere wedstrijden. Nieuw hierbij is het ‘Rudyco Wielerweekend’, waar Hamme eind juni 2007 zal omgetoverd worden tot een wielerdorp.

  Het wielerteam heeft ook een website : http://www.rudycocyclingteam.be/

   

  Het bestuur van het Rudyco Cycling team

  Voorzitter: André Cornelis Hij is  de ‘Lomme Driessens’ van de club leidten vertegenwoordigt de club. In geval van betwisting neemt André de uiteindelijke beslissing.

  Onder-voorzitter : Rudy Cornelis Algemeen beheer Spilfiguur van de club. Houdt zich bezig met zowat alle aspecten van de club.

  Penningmeester: Sven Blommaert Verantwoordelijke Eliterenners. Zorgt voor een evenwichtig budget, houdt overzicht over alle inkomsten en uitgaven

  Secretaris: Luc Rooms Organiseert de bestuursvergaderingen en algemene vergaderingen, houdt ook de papierwinkel bij en is contactpersoon voor de interclubs. Coördineert mee de communicatie.

  Ploegdokter: Dr. Kris Peeters

  Ere-voorzitter: Omer Van De Voorde

  Ploegleiders: Rudy Cornelis – Wilfried Aerts

  Materiaal: Chris Aerts – Wilfried Aerts

  Festiviteiten: Pascal Pauwels -

  Communicatie: Rudy Cornelis – Luc Rooms

  Verantwoordelijke Festiviteiten: Pascal Pauwels

  Verantwoordelijke Vrije Bonden: René De Munter

  De wegrenners, elite zonder contract

  Het Rudyco Cycling Team pakt in 2007 uit met een sterk team van elites zonder contract.  Niet minder dan 20 renners en 3 masters staan op de lijst.

  Sterkhouders Jurgen De Deyn, Robby Weemaes en Stijn Mettepenningen bleven bij de ploeg ondanks diverse aanbiedingen van concurrerende teams.

  Bovendien kwamen nog een paar stevige jongens de ploeg versterken met  Marc Laureys, Benny Van Buynder en Peter Verhofstadt. Ook enkele jongeren krijgen bij Rudyco hun kans en kunnen wel eens een goede versterking betekenen:  Francis Geldof, Dennis Pijl, Steven De Wilde, Frederic Leeman en Michael Braeckmans.

  Ook voor de andere blijvers en de renners die overkomen van de vrije bonden zal het een motivatie zijn om nog een extra tandje bij te steken. Tom De Beer, Lieven Muylaert en Etienne Claus zullen regelmatig bij de masters aantreden.

  Jurgen De Deyn en Robby  Weemaes moeten er alles aan doen om het knap seizoen 2006 een vervolg te geven. Ook in de interclubwestrijden wordt gemikt op knappe prestaties.

   

  DE RENNERS:

  AERTS Chris (Hamme)

  Begint met vernieuwde ambities aan het nieuwe seizoen. Echte clubrenner.

  BLOMMAERT Steven(Hamme)

  Maakt overstap van de vrije bonden en zal in Ierland al direct voor de leeuwen gegooid worden.

  BLOMMAERT Sven (Hamme)

  Moet zich kunnen optrekken aan sterkte van de ploeg. Met zijn snelle benen en koersinzicht een extra troef voor de ploeg.

  BRAECKMANS Michael (Opwijk –Mazenzele)

  Sterke en leergierige renners die overkomt van de vrije bonden, waar hij in 2006 een overwinning kon wegkapen. Kan revelatie worden.

  DE BLIECK Davy (Hamme)

  Aanpassingsjaar achter de rug en maakt in 2007 dus ook de overstap naar de elites zonder contract.

  DE CALUWE Bert (De Klinge)

  Heeft overstap naar WBV goed verwerkt. Ook hij kan een schakel worden in de collectieve kracht van het team.

  DE DEYN Jurgen (Wichelen)

  Beresterke renner met teamspirit die ook in 2006 weer een superjaar had. Kan samen met sterke ploegmaten de koers dynamiteren.

  DE RUDDER Wim (Belsele)

  Trouwe clubsoldaat, van wie we veel verwachten in de wedstrijden in de regio.

  DE SCHOESITTER Steven (Waasmunster)

  Een stevige basis moet er voor zorgen dat Steven een regelmatig seizoen kan rijden.

  DE WILDE Steven

  Nieuwe kracht die vorig jaar pas begon te koersen maar een opmerkelijke vooruitgang maakte. Kan in 2007 weer forse stap vooruitzetten.

  GELDOF Francis (Puivelde)

  Jonge kracht met lange adem die tussen de studies door voor enkele sterke nummers kan zorgen.

  Aanvaller pur sang.

  LAUREYS Marc (Sint-Niklaas)

  Voormalige zegekaper in binnen- en buitenland die de smaak van de koers opnieuw te pakken heeft en de club zeker in de kijker zal rijden als de zon tevoorschijn komt.

  LEEMAN Frederic (Elversele)

  Nieuwe jonge renner waar we heel wat van verwachten.

  METTEPENNINGEN Stijn (Hamme)

  Na een eerste jaar op de weg kan hij in 2007, ondanks zijn nog steeds jonge leeftijd, zeker verder

  doorbreken. Eerste ervaringen in enkele interclubs zullen zeker leerrijk zijn voor zijn verdere carrière.

  PIJL Dennis (Sint-Niklaas)

  Past in verjongingsbeleid van het team. Kan rustig verder groeien en veel bijleren binnen de ploeg.

  ROOMS Luc (Puurs)

  Start laatste keer als wegkapitein om jongeren van de ploeg bij te staan en om de internationale

  wedstrijden te rijden.

  VAN BOGAERT Eddy (Belsele)

  Ook hij heeft overstap naar WBV goed verteerd en kan verder doorgroeien in 2007.

  VAN BUYNDER Benny (Bornem)

  Ervaren renner die altijd zijn mannetje staat in de regionale wedstrijden en ook voor de interclubwedstrijden kan hij zich zeker opladen.

  VERHOFSTADT Peter (Uitbergen)

  Sterke nieuwe man die samen met Jurgen en de anderen de koers naar zijn hand kan zetten.

  WEEMAES Robby (Sint-Pauwels)

  Toonde in 2006 reeds zijn grote klasse maar werd afgeremd door val. Zijn kracht en recuperatievermogen zullen er voor zorgen dat niemand in 2007 nog om hem heen kan.

   

  Renners die crossen Wielerbond Vlaanderen.

  Diverse Rudyco-renners zijn actief in het veld. Bij de cyclo-crossers is Benny De Bock de blikvanger. Benny kan reeds enkele kampioenstitels voorleggen bij de vrije bonden en keert elk jaar weer met enkele overwinningen huiswaarts.

  Het mountainbike team van het Rudyco Cycling Team verandert nauwelijks.Enkel Tom Temmerman verlaat de ploeg. Bij de junioren wordt veel verwacht van de inzet van Joeri Mels. Bij de elites en masters rekent men op Andy De Maesschalck, Pieter De Clercq, Lieven Muylaert en Kris De Naeyer.

   

  DE VELDRIJDERS:

  MAESSCHALCK Andy (Eksaarde)

  Sterke renner die ook in 2007 weer meermaals vooraan verwacht mag worden.

  DE BOCK Benny (Eksaarde)

  Onze gewezen wereld- en Belgisch kampioen cyclocross is elk jaar goed voor talrijke

  overwinningen in het veld.

  DE CLERCQ Pieter (Hamme)

  Onze regent LO haalde in onze cross te Hamme zijn eerste overwinning en dit moet in 2007 zeker naar meer smaken.

  MELS Joeri (Sinaai)

  Indien alle lijfelijk leed achter de rug is, kan Joeri zich in 2007 opwerken in de juniorencategorie.

  MUYLAERT Lieven (Temse)

  Zal in 2007 weg en mountainbike combineren. Met zijn stevige basisconditie moet dat lukken.

  DE NAEYER Kris (Sint-Niklaas)

  Kris concentreert zich op de langere wedstrijden en slaagt er steeds weer in om de nodige publiciteit mee te pikken.

   

  PROGRAMMA: Elites zonder contract WBV

  31 maart - 1 april: GP McKenna Ierland

  9 april: Berlare of Nieuwkerken-Waas *

  5 mei:               Provinciaal kampioenschap Antwerpen te Berlaar

  6 mei:               Provinciaal kampioenschap Oost-Vlaaanderen te Oosterzele

  9 mei:               Beveren *

  12 mei:             Belsele-Puivelde *

  20 mei: IC Laarne (GP E. De Wilde)

  2 juni:               Waasmunster *

  3 juni:               IC Klein Brabant Classic Puurs

  8 juni:               Belsele (wedstrijd clubkampioenschap) *

  23 juni:             Rudyco wielerweekend *

  2 juli:                IC Beveren (Schaal Schoeters)

  12 juli:             Provinciaal kampioenschap tijdrijden

  28 juli: Sinaai *

  4-8 augustus:             Ronde van Namen

  8 augustus:             Lokeren *

  15 augustus:             BK tijdrijden Maldegem

  19 augustus:             BK weg Laarne

  19-26 augustus: Tour de Guyane (Frans-Guyana, Zuid-Amerika)

  1 september:             Moerzeke *

  8 september:             IC Nieuwkerken (GP Beide Vlaanderen)

  6 oktober:             Kieldrecht *

  *: deze wedstrijden tellen mee voor het regelmatigheidscriterium van de club (trouwste clubrenner)

   

  Wegrenners Vrije bonden

  Het Rudyco Cycling Team telt een 20-tal renners die actief zijn binnen de vrijebonden. Enkele uitgaande transfers werden opgevangen met de komst van nieuwe sterke renners. Zo maakt ‘oudgediende’ Tom De Beer terug zijn opwachting bij de vrije bonden. Tom zal daar ongetwijfeld gensters slaan.

  Steven Verschelden is nieuw bij de C’s naast Patrick Joos en Etienne Claus Bij de categorie F zijn de nieuwkomers Eric Slock naast Eric Van Daele.

  Naast de renners bij de vrije bonden zijn er ook nog enkele renners als recreant aan de club verbonden, nl. Jelle Herssens, Tim Wouters, Steven Verdonck en Luc Van Mieghem.

   

  DE RENNERS VRIJE BONDEN

  De Maere Peter             Waasmunster  

  De Beer Tom                 Moerzeke

  Claus Etienne                Hamme

  Verschelden Steven  Hamme

  Joos Patrick                  Heusden

  Blommaert Jean            Hamme

  Boel Frankie                 Hamme

  De Cauwer Dirk              Hamme

  Praet André                  Grembergen

  Demunter René             Hamme

  Temmerman Steven  Sint-Niklaas

  Van Puyenbroeck Paul  Hamme

  Pauwels Pascal                         Hamme

  Van Daele Eric               Sint-Gillis-Waas

  Slock Eric                     Zeveneken

  De Jonghe Patrick            Nieuwkerken

  Troubleyn Filip                Temse

  Recreanten

  Herssens Jelle               Grembergen
  Wouters Tim                 Bornem
  Van Mieghem Luc       Bazel
  Verdonck Steven  Sint-Niklaas

  DE HAMSE ORGANISATIES 2007

  Zaterdag 21 april:             Wedstrijd Vrije bonden Doorslaar

  Zaterdag 23 juni:             1e dag Rudyco Wielerweekend

  Wedstrijd Elites zonder contract WBV

  BBQ voor iedereen

  Zondag 24 juni:             2e dag Rudyco Wielerweekend

  Fietsrally wielertoeristen

  Gezinstocht

  Wedstrijd Vrije bonden

  Zaterdag 18 augustus:             Benelux-kampioenschap VWF Hamme-St-Anna

  Oktober:                                   Cross Vrije bonden Hamme

   

  BRON : FLOR VAN DE VELDE

   

   

   


  24-02-2007 om 13:26 geschreven door kenny


  23-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN ALGARVE - RIT 3 VAN 23/02/2007

  Alessandro Petacchi heeft de derde etappe van de Ronde van Algarve gewonnen. In Lagos toonde 'Alé Jet', tevens de nieuwe leider, zich na 208,3 kilometer sneller dan Bernhard Eisel en Thomas Vaitkus.

  Sportieve wraak levert 123e zege op

  De derde rit in de Volta ao Algarve begon in Laos, om 208,3 kilometer later in Lagos te eindigen. De langste etappe in deze Portugese rittenkoers schrok de Belgen Philippe Gilbert (Fraçaise des Jeux) en Tom Stubbe (Chocolade Jacques) en de Nederlander Thomas Berkhout (Rabo CT) niet af om erop uit te trekken. Het drietal uit de lage landen werkte goed samen en sprokkelde een maximale voorsprong bijeen van om en bij de twaalf minuten. De ontsnapping leverde Stubbe de leiding in het bergklassement op.

  Op het einde werd het trio nog vergezeld door onder andere Davide Rebellin (Gerolsteiner) en Vladimir Gusev (Discovery), maar ook zij konden niet verhinderen dat de wedstrijd beëindigd werd in een massasprint. Daarin toonde Alessandro Petacchi zich net als in de eerste etappe de beste, nu zonder afwijkende sprintlijn. De Oostenrijker Bernhard Eisel en de Litouwer Thomas Vaitkus strandden in het wiel van de Italiaanse spurtbom. Meteen de 123e zege in de profcarrière van 'Alé Jet'. In de stand neemt Eisel de leiding over van de Belg Gert Steegmans, die vandaag pas als elfde over de streep bolde.

  Bron : Wieleruitslagen.be

  Naam Nat. Ploeg Tijd
  1 Alessandro Petacchi Italië Team Milram 5u05'46"
  2 Bernhard Eisel Oostenrijk Team T-Mobile z.t
  3 Thomas Vaitkus Litouwen Discovery Channel z.t
  4 David Kopp Duitsland Gerolsteiner z.t
  5 René Haselbacher Oostenrijk Astana z.t
  6 Martin Garrido Argentinië Duja-Tavira z.t
  7 Marco Zanotti Italië Unibet.com z.t
  8 Sébastien Chavanel Frankrijk Française des Jeux z.t
  9 Steven Caethoven België Chocolade Jacques z.t
  10 Geoffroy Lequatre Frankrijk Crédit Agricole z.t


  23-02-2007 om 20:19 geschreven door kenny


  22-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN ALGARVE - RIT 2 VAN 22/02/2007
   


  Bernhard Eisel heeft zijn eerste seizoenszege, meteen ook z'n eerste voor T-Mobile, beet. De Oostenrijkse sprinter bleef in de tweede rit van de Ronde van Algarve Jimmy Casper voor.

  Eisel koning in Tavira

  De tweede rit in de Ronde van Algarve bestond uit 177 kilometers, gelegen tussen Castro Marin en Tavira. Lars Boom (Rabo CT) en Tyler Farrar (Cofidis) trokken erop uit en verzamelden een maximale voorsprong van om en bij de acht minuten. Boom, ook al Nederlands kampioen en beloftenwereldkampioen veldrijden, lostte zijn Amerikaanse metgezel en probeerde solo de ritzege weg te kapen, maar tevergeefs.
  De sprintersploegen brachten in de laatste tien kilometer alles samen, wat leidde tot een massaspurt en een zege voor Bernhard Eisel, z'n eerste dit seizoen en tevens z'n eerste voor T-Mobile. Jimmy Casper en Fabrizio Guidi strandden op de dichtste ereplaatsen. In de stand blijft de Belg Gert Steegmans, gisteren nog aan het feest, aan de leiding.

  Naam Nat. Ploeg Tijd
  1 Bernhard Eisel Oostenrijk Team T-Mobile 4u23'03"
  2 Jimmy Casper Frankrijk Unibet.com z.t
  3 Fabrizio Guidi Italië Barloworld z.t
  4 David Kopp Duitsland Gerolsteiner z.t
  5 Giosuè Bonomi Italië Barloworld z.t
  6 Alessandro Petacchi Italië Team Milram z.t
  7 Stefan van Dijk Nederland Wiesenhof-Felt z.t
  8 Sébastien Chavanel Frankrijk Française des Jeux z.t
  9 Martin Garrido Argentinië Duja-Tavira z.t
  10 Steven Caethoven België Chocolade Jacques z.t

  Bron : Wieleruitslagen.be

  22-02-2007 om 20:04 geschreven door kenny


  21-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN ALGARVE - RIT 1 VAN 21/02/2007
  Alessandro Petacchi kwam in de eerst rit in de Ronde van Algarve als eerste over de streep. Maar de Italiaanse spurtbom werd gedeklasseerd en zo won de Belg Gert Steegmans in Faro.

  Steegmans schenkt Quick Step 2e dagzege

  De Volta ao Algarve, een Portugese rittenkoers die het peloton voorbereidt op al het lekkers in de komende weken, ging vandaag van start in Albufeira. Zo'n 191 kilometer later zou er om de dagzege gevochten worden in Faro, maar daar had Roy Sentjens geen oren naar. De Belg van Predictor-Lotto trok er al vroeg op uit met Tiago Machado, een onbekende Portugees van het Riberalvesploegje, in de hoop om de massasprint voor te blijven.

  Tevergeefs, de ploegen met de grote kanonnen stormden over het duo en stevenden af op een slag der sprinters. Daarin trok Alessandro Petacchi zoals verwacht aan het langste eind, maar de Italiaan werd van zijn troon gestoten. 'Alé Jet' hinderde bij zijn lenderukken Gert Steegmans zodanig dat hij gedeklasseerd werd. De donderwolk op het gezicht van de Belg veranderde al snel in een glimlach, want hij werd nu uitgeroepen als winnaar van de openingsrit. 'De Quickstepper' is uiteraard ook de eerste leider.
  Naam
  Nat. Ploeg Tijd
  1 Gert Steegmans België Quick Step-Innergetic 4u44'16"
  2 René Haselbacher Oostenrijk Astana z.t
  3 Thomas Vaitkus Litouwen Discovery Channel z.t
  4 Alessandro Petacchi Italië Team Milram z.t
  5 Bernhard Eisel Oostenrijk Team T-Mobile op 3"
  6 Fabrizio Guidi Italië Barloworld z.t
  7 Geoffroy Lequatre Frankrijk Crédit Agricole z.t
  8 Stefan van Dijk Nederland Wiesenhof-Felt z.t
  9 Steven Caethoven België Chocolade Jacques z.t
  10 Greg Van Avermaet België Predictor-Lotto z.t


  Bron : Wieleruitslagen.be

  21-02-2007 om 20:38 geschreven door kenny


  20-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNELLER SPRINTEN !!!!! SNELLER SPRINTEN !!!!!

  De Wase Wielerschool organiseert op 23/03/2007

   

            “SNELLER SPRINTEN”


  Tom Steels 3

  Naar aanleiding van hun boek

  geven Reinout Van Schuylenbergh & Luc Rooms

  een uiteenzetting over hoe je sneller kan leren sprinten.

   

  Waar : MEIRDAM FITNESS CENTER

                   Peter Benoitlaan 74

                   9120 Beveren-Waas

   

  Aanvang :  20H00

   

  Prijs :   2 EUR

   

  Inschrijven : Graag op voorhand een seintje want de plaatsen zijn beperkt !!!!

  Schrijf in via fb205386@skynet.be of bel GSM 0486 28 62 55.

  De Wase Wielerschool is een organisatie van David Bombeke, Michel Geerinck, Dirk Onghena en Flor Van De Velde.

  20-02-2007 om 17:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE WASE WIELERKALENDER WBV TOT EN MET OKTOBER

  DE WASE WIELERKALENDER WBV

  MAART

  Za 03 maart                  Lokeren                                   U23

  Za 10 maart                  Klein Sinaai                             Nieuwelingen

  Zo 11 maart                  Burcht                                     Nieuwelingen

                                     Temse-Velle                             Nieuwelingen

  Zo 18 maart                  Kemzeke Dorp                         Profs Omloop WL

                                     Kemzeke Dorp                          Nieuwelingen

  Ma 19 maart                 Stekene Centrum                      Elite zonder Contract

   

  APRIL

  Za  07 april                    Nieuwkerken Centrum                Juniores

  Ma 09 april                    Nieuwkerken Centrum                Elite zonder Contract

  Za  14 april                    Beveren IJzerhand                      Nieuwelingen

  Ma 16 april                    Sint-Gillis-W Centrum                 Elite zonder Contract

  Zo  22 april                    Sint-Gillis-W Sint-Niklaasstr        Juniores

  Zo 29 april                     Temse Industriezone                  Aspiranten

   

  MEI

  Za 05 mei                     Sinaai  Duizend Appels              Dames elite

                                     Sinaai  Duizend Appels              Dames jeugd

  Zo  06 mei                    Sinaai  Duizend Appels              Juniores

  Ma 07 mei                    Sinaai  Duizend Appels              Elite zonder Contract

  Wo 09 mei                    Beveren Lindenlaan                   Elite zonder Contract

  Za  12  mei                   Burcht                                      Dames elite

                                     Puivelde                                    Elite zonder Contract

  Zo 13 mei                     Beveren Station                         Aspiranten

  Ma 14 mei                    Puivelde                                    Elite zonder Contract

  Wo 16 mei                    Puivelde                                    Profs

  Zo 20 mei                     Temse Lindenhof                        Elite zonder Contract

                                      Verrebroek                                Nieuwelingen

  Za 26 mei                     Kieldrecht Centrum                     Juniores

                                      Waasmunster-Ruiter                  Juniores

                                      Waasmunster –Ruiter                Amateurs Open

  Zo 27 mei                     Sinaai Zwaanaarde                     U23

  JUNI

  Za  02 juni                     Waasmunster                          Elite z.c.

  Zo  03 juni                     Daknam                                  Juniores

  Ma 04 juni                     Kemzeke Dorp                        Elite z.c.

  Vr  08 juni                     Belsele Centrum                      Elite z.c.

  Za  09 juni                     Belsele Centrum                      Juniores

                                      Belsele Centrum                      Dames elite

  Zo 10 juni                      Prosperpolder                          Dames elite

  Di  12 juni                     Belsele Centrum                       Elite z.c.

  Wo13 juni                     Kruibeke Kattestraat                 Elite z.c.

  Za  16 juni                     Belsele De Valk                       Elite z.c.

  Wo 20 juni                    Zwijndrecht- Centrum                Elite z.c.

  Za  23 juni                     Hamme                                   Elite z.c.

   

  JULI

  Ma 02 juli                      Beveren Kasteeldreef               Elite z.c (interclub)

  Vr 06 juli                       Sint-Niklaas Markt                   Dernywedstrijd

  Za 07 juli                       Tielrode                                  Nieuwelingen

  Zo 08 juli                       Sint-Gillis Kalf                         Juniores

                                      Vrasene Centrum                     Nieuwelingen

  Ma 09 juli                      Sinaai            Centrum             Elite z.c.

  Wo 11 juli                     Vrasene Centrum                     Juniores

  Vr   13 juli                     Vrasene Centrum                     Elite z.c.

  Za   14  juli                    Sinaai Stenenmuur                  U23

  Ma 16 juli                      Sinaai Stenenmuur                  Elite z.c.

  Za 21 juli                       Waasmunster Statie                Elite z.c.

                                      Sinaai Luitentuit                      U23

  Ma 23 juli                      Sinaai Hulstbaan                     Elite z.c.

  Za 28 juli                       Sinaai Leebrug                        Elite z.c.

                                      Bazel Hoogstraat                    Nieuwelingen

  Zo 29 juli                       Sint-Gillis-W Kluizenhof           Aspiranten

  Ma 30 juli                      Sinaai            Leebrug             Elite z.c.


  AUGUSTUS

  Za 04 aug.                    Hamme                                     Nieuwelingen

  Zo 05 aug.                    Sint-Niklaas Industiepark            Miniemen

  Wo 08 aug.                   Lokeren                                    Elite z.c.

  Za 11 aug.                    Kemzeke                                  Elite z.c.

                                      Haasdonk Hoge Wegel              Miniemen

  Zo 12 aug.                    Puivelde                                    Dames Elite.

                                      Haasdonk Verwilghenplein         Aspiranten

  Di 14 aug.                     Temse –Velle                           Elite z.c.

  Wo 15 aug.                   Haasdonk Zandstraat                Nieuwelingen

  Do 16 aug.                    Grembergen                             Elite z.c.

  Vr 17 aug.                     Beveren Gaverland                    Elite z.c.

  Za 18 aug.                    Sombeke                                  Juniores

                                      De Klinge                                 Dames Elite

  Za 19 aug.                    Haasdonk Verwilghenplein          Dames Elite

                                      Hamme                                    Aspiranten

  Di 21 aug.                     Haasdonk Den Buiten                Elite z.c.

  Wo 22 aug.                   Waasmunster Hert                    Juniores

                                      De Klinge                                 Amateurs & Masters

  Do 23 aug.                    Sombeke                                  Elite z.c.

  Za 25 aug.                    Verrebroek                                Open wedstrijd

  Zo 26 aug.                    Melsele Poenjaard                     Juniores

  Ma 27 aug.                   Stekene Heikant                        Elite z.c.

  Vr 31 aug.                     Sint-Gillis-W                             Elite z.c. (crit)


  SEPTEMBER

  Za 01 sept.                   Moerzeke Centrum                   Elite z.c.

  Do 06 sept.                   Sint-Gillis-W Centrum               Elite z.c.

  Za 08 sept.                   Nieuwkerken                             Elite z.c. (Interclub)

  Zo 09 sept.                   Klein Sinaai                              Elite z.c.

                                      Grembergen                             Dames Elite

                                      Tielrode                                   Nieuwelingen

  Wo 12 sept.                  Sint-Pauwels                            Elite z.c.

  Za 15 sept.                   Stekene Centrum                      Juniores

  Zo 16 sept.                   Burcht Kruibekesteenweg          Elite z.c.

  Ma 17 sept.                  Stekene Centrum                      Elite z.c.

  Do 20 sept.                   Stekene Centrum                      Profs

  Za 22 sept.                   Kieldrecht Dorpsstraat               Dames elite

  Ma 24 sept.                  Kemzeke Dorp                          Elite z.c.

  Za 29 sept.                   Stekene Kiekenhaag.                Elite z.c.

                                      Sint-Gillis-W                            Juniores

   

  OKTOBER

  Di 02 okt.                      Kruibeke Omloop Vlaamse Scheldeboorden

  Za 06 okt                      Kieldrecht                                 Elite z.c.     

     Bron : FLOR VAN DE VELDE

  20-02-2007 om 17:17 geschreven door kenny


  19-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN TE STEKENE VAN NERING DOOR SPORT EN STEUN
  DE STEKENSE WEDSTRIJDEN VAN NERING DOOR SPORT EN STEUN
  BESTUUR NERING STEKE_400x340

  Een programma dat bij de wielerliefhebber elk jaar goed in de smaak valt is dat van Sportcomité Nering door Sport en Steun Stekene. Het toppunt voor Stekene blijft uiteraard de beroepsrennerskoers van September. Dit jaar wordt ze gereden op donderdag 20 september en dat als de “82ste Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman”;

  Voorzitter Guido Heirman, secretaris Luk Van Acker en penningmeester Kris Van Duyse, hebben alle formaliteiten vervuld om hun definitief programma voor te stellen.

  Ze beginnen er al aan op Maandag 19 maart met een wedstrijd Elite zonder Contract & Beloften ter gelegenheid van jaarmarkt. De start zal gegeven worden om 15u aan de Polenlaan. De inschrijving vindt plaats in het cafétaria van de Sporthal in de Nieuwstraat. Er zullen 17 ronden van 6,7 km of 114 km moeten gereden worden. Aankomst aan de Citibank in de Polenlaan.

   

  Het blijft dan heel lang stil bij Nering door Sport en Steun want pas op Maandag 27 augustus zorgen ze voor de traditionele koers aan de Heikant voor Elite zonder Contract.

  Verder volgen in de kermisperiode nog: Zaterdag 15 september : Juniores in de Polenlaan, Maandag 17 september : Elite zonder Contract in de Polenlaan, Donderdag 20 september : de Profkoers.

  Om het seizoen af te sluiten volgt op Zaterdag 29 september nog de bekende wedstrijd op de Kiekenhaag, eveneens voor Elite zonder Contract.


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  19-02-2007 om 13:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE KEIZERS VAN DEN DIJK - NIEUWE DOCUSERIE 7

  GEORGES VERMEULEN  in volle inspanning op een Alpencol.

  Zoals je ziet nog met haken en riempjes, tube en een stevige ijzeren kader en nog schakelen aan het frame.


  Georges Vermeulen

  GEORGES VERMEULEN
  Adres :
  Sportpleinstraat 42 te Kieldrecht

  Leeftijd : 57 jaar

  Beroep : Werkzaam bij Total Fina en binnen enkele maanden op pré-pensioen

  Heb je vroeger deelgenomen aan competitie als wielrenner ?

  Daar heb ik nog steeds spijt van dat ik mijn ouders niet kon overtuigen van de wielersport.

  Na lang aandringen ben ik wedstrijden gaan rijden in Nederland de zogenaamde trimkoersen.

  Op latere leeftijd ben ik gestart bij de Cyclosportieven en W.A.O.D.

  In deze specialiteit was ik niet slecht maar was ik niet explosief genoeg om koersen te winnen , daarom ben ik overgeschakeld op grote proeven : Brugge – Mont Ventoux , de Marmotte en andere.

  Deze proeven lagen me veel beter.


  Wat was je sterkste punt als Polderrenner ?

  Vroeger : hard en lang op kop rijden.

  Nu: ik ben aangesloten bij WTC Vrasene.


  Wat ga je het komende jaar met je fiets nog presteren ?

  Blijven fietsen in de polder zowel s’morgens als s’middags al s’avonds.

  Een tocht maken samen met mijn vriend Freddy Telfon.


  Wat was volgens u uw beste prestatie dat je ooit hebt geleverd ?

  Te veel om op te noemen :

  ·         5 maal Brugge – Mont Ventoux ( 2 maal winnaar van de bergprijs)

  ·         4 maal Marmotte (5de cat. 35 jaar , tijd 7h08min op 5000 deelnemers)

  ·         4 maal Fausto – Coppi  ( 2 maal winnaar cat. 40 jaar op 2000 deelnemers , rit van 240km)

  ·         2 maal Jacques-Anquetil (10de en 15de  op 3000 deelnemers , rit van 180 km)

  ·         4 maal Ballon Vosgiens ( 2 maal winnaar op 300 deelnemers , rit van 180 km)

  ·         1 maal Mont – Beliard ( gewonnen op 700 deelnemers)

  ·         1 maal Jeanne D’arc Orlaens ( 15de  op 800 deelnemers , rit van 160 km)

  ·         2 maal Tom Simpson ( 4de  en 15de  op 800 deelnemers , rit van 150 km)

  ·         1 maal Marathon – Dolemiet ( gewonnen cat. 40 jaar , 2000 deelnemers)

  ·         Rordmarathon ( 30ste plaats op 2000 deelnemers , rit van 200km)

  ·         4 maal Claude Criquellion (5de  plaats en 2 maal 15de  plaats op 2000 deelnemers , rit van 155 km)

  ·         4 maal Jubarau  ( 4de ,  9de , 15de  plaats op 2000 deelnemers , rit van 180 km)

  ·         2 maal Peronne - Frankrijk ( 3de  en 12de  op 1000 deelnemers , rit van 170 km)

  ·         2 maal Stablinski – Valenciennes ( 1ste  plaats cat. 40 jaar en 5de plaats op 800 deelnemers)

  ·         1 maal Naamse Pijl ( 2de cat. 40jaar)

  ·         1 maal Ardense pijl ( 3de  plaats cat. 40 jaar)


  Wat zijn de strafste stoten die je ooit hebt gedaan ?

  - Voor een bak bier van Benidorm - Valencia - Benidorm  gereden tegen een gemiddelde van 35,20 Km/h en dat over een afstand van 280 Km. 

  - Op een Donderdagavond met mijne tijdritfiets 2 km lang tegen 68 Km/h gereden met enkele dijkrenners in mijn wiel. ( Albert Buyl, Leo Mares, Eric Van Landeghem )


  Vanaf  wanneer rijdt jij al mee op Den Dijk , en wie waren de toppers toen ?

  Vanaf 1981 actief op Den Dijk en dat tot 2005.

  De toppers van toen waren : Etienne Fleury , Maeske (Adrien) en Chris Heirwegh.

   

  Wie waren volgens u de pioniers van Den Dijk ?

  Richard Smet , Gilbert De Paepe , Fred Staut , Gilbert Aps , Jean De Polies en Mon De Geest.


  Kent u een anekdote van de Dijkrenners ?

  - In de winter toen het -17 graden onder nul was rijden tot we niet meer konden schakelen en ons thuis moesten laten ontdooien voor de kachel.
  - Luik – Bastenaken – Luik gereden met Maeske , Fleury , Heirwegh en Jean De Polies.

  Daar werd het duidelijk dat Den Dijk niet het zelfde is als grote tochten maken , één voor één moesten ze buigen.

   

  Wat is het verschil met Den Dijk van vroeger en nu ?            

  - Vroeger was het op leven en dood , veel meer koers dan nu en met veel harder taalgebruik.

  Toen de strijd voorbij was werd er een duchtige pint gedronken en braken de discussies los.

  - Nu is het anders , enkelen die gans de rit op kop rijden en de laatste 20 Km wordt er gekoerst, daarna direct naar huis zonder eens na te kaarten.


  Train je nog veel ?

  In mijn topjaren rond de 30.000 Km per jaar.

  Nu nog rond de 20.000 Km per jaar.

   

  Wat is de volgende uitdaging ?

  Ieder jaar een trektocht maken met bagage.

  Zo zijn we in het jaar 2000 ,  4 weken naar de U.S.A geweest.

  Daarna naar Corsica , Ierland , Portugal en Catalonië.

  Dit jaar is er een tocht geplant samen met Fred vanaf  Velle (Temse) naar de Sierra-Nevada ( de hoogst berijdbare pass in Europa )

   

  Wie is momenteel volgens u de beste Dijkrenner ?

  Ik volg dit niet meer op de voet maar ik denk “Dirk Troch” en “Franky Weemaes”.

   

  Hoe waren de trainingsmethode in jouw tijd ?

  Vroeger : Veel kilometers malen en bezeten zijn van de fiets ,  daarom was ik mijn tijd voor.

  Ik bezocht regelmatig een sportarts wat zeker geen overbodige luxe was met mijn trainingsarbeid.

  Nu hoor ik de naam Dr.Frank De Winter al eens vernoemen op Den Dijk.

  Het is van alle belang en zeker op bepaalde leeftijd gecontroleerd aan sport te doen.

  Wij hadden geen kilometerteller , geen hartslagmeter en het was meer op het gevoel.

       

  Nu : De ontspanning primeert en de liefde voor de fiets.

   

  Ben je wijzer of beter  geworden door op Den Dijk te rijden ?

  Wijzer dat weet ik niet, maar ik heb er zeker enkele vrienden aan overgehouden.

  Door mijn prestaties kent iedereen me .

  Soms riepen ze wel eens “ de zotte Vermeulen “ omdat ik zoveel kilometers en tijd in mijn hobby stak.

  Nu zijn er zelfs die nog zotter zijn dan ik zelf in die tijd.

  19-02-2007 om 12:48 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!