.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  24-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE LOZER EN TE BELZELE van Zondag 24/09/2006
  ZONDAG 24/09/2006 - LOZER - W.A.O.D.

  CATG. A/B
  1. Krijn Verschraegen (Winnaar B)
  4. Bart Verleyen (Winnaar A)
  5. Mattias Nys uit Nieuwkerken
  6. Robby Van Raemdonck uit Kallo
  8. Davy Peirsman uit Temse
  13. Koen Heyrman uit Bazel
  19. Filip Troubleyn uit Temse
  24. Nikola Lion uit St.Niklaas

  ZONDAG 24/09/2006 - BELZELE - W.A.O.D.

  CATG. C
  1. Kenny De Maerteleire

  CATG. D
  1. Marc Goossens

  CATG. E
  1. Piet Bocklandt

  CATG. E+
  1. Florent De Leersnijder
  3. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  4. Freddy De Blick uit Beveren

  CATG. F1
  1. Louis Heremans
  15. Werner Franssens uit Melsele
  18. Dirk De Cauwer uit Hamme

  24-09-2006 om 21:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 34° SEIZOENSZEGE VOOR GUY SMET TE VARSENARE van Zaterdag 23/09/2006
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn
  34° Seizoenszege te Varsenare

  ZATERDAG 23/09/2006 - VARSENARE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 118,4 Km - 02h44min
  Aantal deelnemers : 40  1. GUY SMET uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
  2. Stijn Minne op 5"
  3. Serge Denecker op 10"
    

  24-09-2006 om 19:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch Kampioene Veronique Belleter zet punt achter carrière
  Belgisch Kampioene Veronique Belleter zet punt achter carrière

  Huidig Belgische Kampioene bij de dames-elite, Veronique Belleter uit Kieldrecht , heeft de knoop doorgehakt: ze reed in Kieldrecht, waar ze tot voor kort woonde, haar laatste wedstrijd en stopt definitief met wielrennen. Met een achtste plaats werd haar afscheid bezegeld.
  “Ik rijd geen competitie meer maar zal wel nog fietstochtjes maken maar dat zal niet elke week gebeuren”. Ze sluit af op een hoogtepunt in haar carrière als nationaal kampioene 2006. “Mijn bedoeling was altijd al dat dit mijn laatste seizoen zou zijn, maar iedereen maakte mij zot door te zeggen: in die trui moet je nog doorgaan. Het is genoeg geweest. Ik sluit af in schoonheid.”
  Veronique Belleter had als Belgisch Kampioene én haar enorme ervaring, ook het WK in Salzburg kunnen rijden. Dat was haar echter niet gegund. “Het is altijd hetzelfde liedje, je moet in een grote ploeg rijden maar ik heb er geen spijt van want misschien was het in Salzburg toch geen parcours voor mij. Als kampioene was een selectie wel logisch. Alhoewel, Niko Eeckhout is ook kampioen en die nemen ze ook niet mee.”
  Belleter koerste vijftien jaar , pas volgende maand wordt ze er negenentwintig. Dus nog vrij jong om haar carrière te beëindigen. In haar laatste koers in Kieldrecht, reden zelfs 12 plus-dertigers mee. Zegekoningin Ilse Geldof is er 33, Carine Potums van het Benelux Team wordt in december 40 jaar en Nana Steenssens begon in mei van dit jaar terug te koersen en wordt 32. In Kieldrecht leverde Annick Van Leuven een opvallende prestatie en werd tweede, ook al wordt ze in december 40 jaar. Dé grote uitzondering reed ook in Kieldrecht en dat was de Nederlandse Marion Bax. Haar geboortejaar staat op 1956 en ze werd zaterdag 11de.
  Dit alles om te zeggen dat het begrijpelijk is dat heel wat fans van het dameswielrennen, het jammer vinden dat Veronique er nu al een punt achter zet.
  “ Aan alles komt een eind en ik wordt ook ouder. Het is mooi geweest. De titel is het mooiste uit mijn carrière, maar ik heb ook alles meegemaakt. Ik reed een WK, de Tour en de Giro. Dus, ik weet wat koersen is en dat was toch mijn bedoeling.”
  Over de toekomst kon ze kort zijn: “ Niets meer voor het wielrennen!”. En daar is zelfs inbegrepen dat ze ook voor een eventuele opleiding van jonge rensters, niets voelt. (fvdv)

  24-09-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 12° SEIZOENSZEGE VAN NICOLAS VEREECKEN TE SINAAI van Zondag 24/09/2006
  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 12° Seizoenszege te Sinaai

  ZONDAG 24/09/2006 - SINAAI (O) - Nieuwelingen - 62 Km - 01h28min
  Aantal deelnemers : 61

  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  2. Moreno De Pauw uit St.Gillis-Waas (C.T.Menen) op 13"
  4. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 16"
  14. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Avia Waasland) op 38"
  16. Timothy Vergeylen uit Zele (Avia Waasland)
  17. Roy Meersman uit Bazel (Avia Waasland)
  25. Kenny Goossens uit Sinaai (Avia Waasland)
  28. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  29. Joey De Wilde uit Moerbeke (Avia Waasland)
  31. Jeffrey Herrebaut uit Zele (Avia Waasland)


   

  NICOLAS VEREECKEN HEER EN MEESTER

  De nieuwelingenkoers in Sinaai -dorp sloot een rijkgevuld seizoen af in deze wielergemeente bij uitstek. Bijna twintig wedstrijden werden er georganiseerd. Deze wedstrijd was ook de laatste die door vader en zoon Thierens voor het Sportcomité Gemeentebelangen werd begeleid. Gust Thierens had reeds 27 jaar een belangrijke functie in het bestuur. Hij was sedert 1987 penningmeester en zoon Wim vervulde het secretariaat en was ook steeds een voortreffelijk speaker op elke koers die zij in eigen regie hadden. Dit jaar waren dat er vijf van de negen die door Gemeentebelangen worden  georganiseerd.
  Voor de wedstrijden in de diverse wijken wordt met de plaatselijke comités samengewerkt en geeft het Sportcomité de nodige administratieve en logistieke steun. Zo heeft Sinaai koersen in de wijk Zwaanaarde, Stenenmuur, Molenhoek en Leebrug. Gust en Wim Thierens (FOTO) houden het nu voor bekeken met het gevolg dat in oktober de huidige Raad van Bestuur ook ontslag zal nemen en het is daarna de bedoeling om vanuit de wijkcomités een nieuw bestuur samen te stellen. Dat is een noodzaak omdat anders zo goed als zeker negen koersen in Sinaai zouden verdwijnen.
  Daarom dat de nieuwelingenkoers een historisch gebeuren was voor het Feestcomité Gemeentebelangen. Er schreven 61 renners in en met Liesl Van Daele uit Sint-Niklaas, was er zelfs een meisje bij. Er moesten 62 km of 12 ronden gereden worden. Na 12 km werd de eerste ontsnapping een feit. Met vier reden ze weg: Gijs Van Hoecke, Jeffrey Dhaeze, Ken De Fauw en Jens Van Landeghem. Maar merkwaardig genoeg reed dit viertal nog geen tien kilometer samen  of het splitste zich : Gijs Van Hoecke en Jeffrey Dhaeze en op 15 sec het duo De Fauw –Van Landeghem. Door al dat geweld vooraan werd het voor Arnoud Wittewrongel uit Beveren, die voor de allereerste keer een koersje reed, al veel te zwaar en hij gaf op. Hij wou het gewoon maar eens proberen maar kreeg toch de ambitie om er 2007 tegenaan te gaan.
  En toen begon het te regenen en traditioneel regent het dan ook valpartijen op de gladde kasseikopjes van Sinaai-centrum. Dat was ook nu niet anders. Meerdere renners gleden tegen het wegdek. Nando Pieters, de jongste weken in goede doen, moest opgeven met last aan de heup. Jimmy Segers brak een vinger en de hulpdiensten vreesden eveneens voor een sleutelbeenbreuk. Voor anderen bleef het beperkt tot gewoon een opgave. Ook de plaatselijke renner Guy Ten Hartog (FOTO)bleef niet gespaard en ook hij kon zijn dorpsgenoten niets meer tonen.
  Ondertussen deden vooraan Van Hoecke en Dhaeze naarstig verder maar groter dan 20 sec werd de kloof niet. Ken De Fauw  en Jens Van Landeghem hadden terug plaatsgenomen in de groep. Rond halfkoers was het feest voor de twee leiders uit omdat Nicoals Vereecken en ook Jeffrey Herrebaut stevig op kop van het peloton gingen rijden. Pas nu  begaf Jeroen Van de Vijver, pas aangesloten bij het AVIA-Team en ook zijn allereerste wegwedstrijd reed. De Eksaardenaar reed wel al wat Mounrtainbikeritjes.
  Vooraan kende Van Hoecke zijn grenzen niet en hij bleef doorgaan en hij kreeg Moreno De Pauw nu mee als gezel.  En die bezat heel wat power in de benen. Een zeer bedrijvige Jens Van Landeghem probeerde het gat nog dicht te rijden maar het bleef 10 sec.  Maar Van Landeghem gaf niet af en zijn aanwezigheid viel op bij elke tegenactie. Zo was hij na 55 km weer mee met Joeri Goddaert, Stijn Vancouter, Jeffrey Herrebaut om stevig weerwerk af te leveren op kop van de groep.
  Gijs Van Hoecke en Moreno De Pauw bleven vooruit en op 12 km van het einde hadden ze nog meer dan 20 sec voorsprong. Het was Nicolas Vereecken en daarna Jori Van Steenberghen die met een ferme demarrage uit het peloton wegreden en zo de achtervolging vorm gaven. Ze sloten aan bij de twee leiders en met vier werd de laatste ronde  ingereden.
  Toch wel jammer dat Jens Van Landeghem bij een nieuwe valpartij, helemaal uit zijn ritme geraakte en zo in de finale geen rol meer kon spelen.
  In de laatste kilometers groette Nicolas Vereecken zijn drie gezellen en reed van hen weg. Hij won met 14 sec voorsprong op zijn ploegmaat Moreno De Pauw die zelf tien meter voor uitblinker Gijs Van Hoecke en Jori Van Steenberghen reed. Op 22 sec spurtte Kevin Geerts snelst van een eerste achtervolgende groep voor de 5de plaats.
  Voor Vereecken was het de 12de zege van het seizoen. “ Ik bleef hier geruime tijd in het peloton zitten. Ik had gisteren al gereden (en gewonnen in Rotselaar fvdv) en mijn benen waren nog een beetje zwaar en daarom heb ik alles op het einde van de wedstrijd gezet.”
  Met 12 overwinningen staat Nicolas mooi geklasseerd op de zegelijst der nieuwelingen. “ Mijn mooiste zege behaalde ik ongetwijfeld , in Parijs –Roubaix omdat het toch een speciale wedstrijd is. Ook de Omloop Het Volk was een mooie overwinning.”, aldus de Kieldrechtenaar.
  Nicolas rijdt nu nog twee Beker van België-wedstrijden . “ Ik hoop daarin nog iets te laten zien, al hoeft dat echt niet meer.”
  Flor Van de Velde.

  24-09-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE MINDERHOUT van Zaterdag 23/09/2006
  ZATERDAG 23/09/2006 - MINDERHOUT - W.A.O.D.

  CATG. A/B
  1. Dries Echelpoels (Winnaar B)
  3. Christophe Smits (Winnaar A)
  9. Robby Van Raemdonck uit Kallo
  10. Bart Rombouts uit Kallo
  12. Filip Troubleyn uit Temse
  16. Ben Verburgt van L.O.
  21. Stein Vermeulen uit Vrasene
  24. Gino Van Broeck uit Belsele
  26. Mario Bolssens uit Meerdonk
  29. Nikola Lion uit St.Niklaas

  CATG. C
  1. Jean-Paul Maveau
  8. Wim Heyndrickx uit Vrasene
  10. Guy De Jonghe uit Zwijndrecht

  CATG. D
  1. Patrick Van Renterghem
  2. André Van Geertsom
  4. Patrick Bolssens uit Kieldrecht

  CATG. E
  1. Marc Van Ryssel

  CATG. E+
  1. Luc Snels
  3. Freddy De Blick uit Beveren

  CATG. F1
  1. Louis Heremans
  8. Roger Hoof uit St.Niklaas

  24-09-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  23-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE TE KIELDRECHT van Zaterdag 23/09/2006
  Klik op de afbeelding om de link te volgen FOTO : Ilse Fiers en Nana Steenssens


  23/09/2006 - KIELDRECHT (O) - Dames Elite - 95 Km - 02h25min
  Aantal deelneemsters : 48


  1. Lensy Debboudt

  7. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (La Royale Pedale) op 25"
  8. Veronique Belleter uit Kieldrecht (Galmaarden Sportief)
  10. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  13. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
  16. Natasja Nobels uit Grembergen (Oostende Noordzee)
  24. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Oostende Noordzee)
  26. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  29. Ines Claes uit Beveren (Benelus Team) op 2'30"

  Dikverdiende zege voor Lensy Debboudt

  Met 48 dames werd in Keldrecht de GP Garage Lambin of de wedstrijd ter ere van de plaatselijke Veronique Belleter gereden. Voor de Belgische Kampioene was het meteen de laatste wedstrijd uit haar carrière. De dames moesten door de polders waar aanvankelijk niet te veel wind stond, 95 km of 15 ronden afleggen.
  In de eerste kilometers kwamen er enkele aanvallen waarover Ilse Geldof de supervisie had en ook mee was met Liesbet De Vocht, Ine Wannijn en Inge klep en daarna ook met Annick Van Leuven, Grace Verbeke, Ilse Fiers en Sylvia Debboudt. Gevaar voor een definitieve vlucht zat er niet in.
  Na ruim 30 km ging de sterke Lensy Debboudt haar kans. Toen ze 15 sec had reageerde Liliane Leenknegt maar Debboudt deed onverstoorbaar verder. Kampioene Veronique Belleter trok dan evenweg uit de groep maar ook zij kon niets op gang brengen om Lensy terug te pakken.
  Toen net voor halfkoers werd aangekondigd dat er premies op komst waren van 25 euro, was dat het seien om serieus achtervolgingswerk te gaan leveren om zo de 20 sec voorsprong van Debboudt weg te werken. Dat gebeurde vlot door het vijftal Ilse Geldof, Ine Wannijn, Grace Verbeke, de winnares van 2005 Andrea Bosman en de streekrenster Sofie Verdonck. We hadden een kopgroep van zes.
  Uit de groep kwamen dan nog eens veertien dames in de achtervolging en ze werkten prompt de bijna 50 seconden achterstand weg. Na 11 ronden sloten ze aan en de kopgroep was plots twintig personen sterk. Voldoende om het koersgebeuren weer een nieuwe start te geven.
  Er moest nog 25 km gereden worden toen Annick Van Leuven, op haar 39ste nog altijd sterk fietsend, ten aanval trok. Dat was goed bekeken want ze kreeg Lensy Debboudt- weer zij – en Greetje De Vos mee. Ze liepen uit tot 20 sec. op Caroline Van Peteghem en de Nederlandse Inge Klep en op ruim een have minuut volgde de groep. Tien kilometer moesten de drie leidsters het nog volhouden. In de laatste ronde probeerde Lensy Debboudt het nog alleen, maar Van Leuven kwam haar telkens weer terug halen.
  Zo kwam het tot een eindspurt met drie. Debboudt bekeek die strijd erg goed en van ver zette ze zich op kop. Ze won haar zesde wedstrijd van het seizoen voor Annick Van Leuven en Greetje De Vos. Voor de derde plaats spurtte Caroline Van Peteghem sneller dan Inge Klep.
  Lensy Debboudt, ook provinciaal kampioene op de weg en het tijdrijden, was tevreden met haar nieuwe zege. “ Ik reed van in het begin heel sterk en de wind maakte het toch nog zwaarder.Toen ik alleen ging vroeg ik mijn vader wat ik moest doen. Ik wou wachten maar hij zei dat ik gewoon op mijn tempo verder moest rijden. Ik voelde voor mezelf dat het best was wat te wachten tot er dames bij mij kwamen om dan de beslissende ontsnapping tot stand te brengen. Op het laatste wilde Annick niet meer mee rond draaien. Ik vroeg het haar wel en zei haar dat we dan toch alle drie een mooie prijs hadden. Ik vond het niet gepast van haar! Omdat ze mij in de laatste ronde tweekeer kwam terug halen zat ze in de spurt volgens mij door haar krachten heen.”, aldus Lensy Debboudt.
  Flor Van de Velde.

  23-09-2006 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 11° SEIZOENSZEGE VAN NICOLAS VEREECKEN TE ROTSELAAR van Zaterdag 23/09/2006
  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 11° Seizoenszege te Rotselaar

  ZATERDAG 23/09/2006 - ROTSELAAR (VB) - Nieuwelingen - 69 Km - 01h40min
  Aantal deelnemers : 94
  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (C.T.Menen)

  23-09-2006 om 21:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Zaterdag 23/09/2006
  ZATERDAG 23/09/2006 - BEERST (W) - Beloften - 112,2 Km - 02h45min
  Aantal deelnemers :
  1. Kristof Taillieu
  2. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo) op 18"

  23/09/2006 - KIELDRECHT (O) - Dames Elite - 95 Km - 02h25min
  Aantal deelneemsters : 48
  1. Lensy Debboudt
  7. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (La Royale Pedale) op 25"
  8. Veronique Belleter uit Kieldrecht (Galmaarden Sportief)
  10. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  13. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
  16. Natasja Nobels uit Grembergen (Oostende Noordzee)
  24. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Oostende Noordzee)
  26. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  29. Ines Claes uit Beveren (Benelus Team) op 2'30"

  23/09/2006 - MEERHOUT (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 119,7 Km - 02h32min
  Aantal deelnemers : 56
  1. Kurt Dierckx
  38. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T) op 6'40"

  23/09/2006 - ZWIJNAARDE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h46min
  Aantal deelnemers : 71
  1. Marc Baeyens
  2. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel
  3. Tim Vercauteren uit Belsele (Hoop Op Zegen Beveren)
  22. Steven Goossens uit St.Niklaas (Vliegend Wiel Klein Sinaai) op 8'00"
  25. Tim Caluwaert uit Beveren (Artevelde VZW)
  32. David Van Wiele uit Temse (Hoop Op Zegen Beveren)
  35. Christophe Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)

  23/09/2006 - LICHTERVELDE (W) - Nieuwelingen - 68 Km - 01h38min
  Aantal deelnemers : 111
  1. Kenny Vandenheede
  25. Jens Van Landeghem van L.O. (WAC-Team)
  54. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)  23-09-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  21-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Donderdag 21/09/2006
  21/09/2006 - STEKENE (O) - Elites/Elite zonder Contract/Beloften - 157 Km - 03h31min
  Aantal deelnemers : 86
  1. Roy Sentjens (RaboBank)
  7. Kristof De Zutter uit Stekene (Beveren 2000) op 9"
  22. Sven Wielandt uit Beveren (RABC) op 10'00"
  23. Wim Maes uit Sinaai (RABC)


  21/09/2006 - HOUTHULST (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 112 Km - 02h32min
  Aantal deelnemers : 43
  1. Glen Bak (DEN)
  7. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken) op 12"

  21-09-2006 om 20:01 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag-Rit § MACHUITVRIENDEN § van 21/09/2006
  Onderleiding van Gilbert De Paepe vertrokken Donderdagmorgend om 09h00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 25 renners voor hun trainingsrit door de Polders van Saefthinge en Prosper.
  De kopmannen vandaag waren
  Gilbert De Paepe , Philip Van Havenbergh , Kenny Janssens , Joris De Jonghe en Fons Van Raemdonck.
  De totale afstand bedroeg 85 Km en dit aan een gemiddelde van
  32,5 Km/h.
  Wie reden zoal mee :
  Leo Mares , Joris De Jonghe , Jos Van Raemdonck , Gilbert De Paepe , Philip Van Havenbergh , Jan Vlegels , Alex Goossens , Pierre Bollaert , Modest Desmedt , Fons Van Raemdonck , Marc Vijt , Kenny Janssens en ??????????????

  P.S. 1 lekke band voor Philip Van Havenbergh en op het einde van de rit nog iemand met een kettingbreuk.

  21-09-2006 om 17:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEVERENAAR DOMINIQUE CORNU WERELDKAMPIOEN TIJDRIJDEN BIJ DE BELOFTEN 2006
  PROFICIAT aan DOMINIQUE CORNU uit BEVEREN met het behalen van de WERELDTITEL TIJDRIJDEN bij de BELOFTEN

  WOENSDAG 20/09/2006 - SALZBURG - WK TIJDRIJDEN - BELOFTEN - 39,54 Km
  Aantal deelnemers : 61

  Dominique Cornu uit Beveren is de nieuwe Wereldkampioen tijdrijden bij de beloften en dit gebeurde in het Oostenrijkse Salzburg !!!!!!!!!!!!!!!
  Na zijn eerder tegenvallende 11e plaats van vorig jaar deed de Waaslander uit Beveren het deze keer uitstekend. Zowel na het eerste en het tweede tussenpunt als aan de finish klokte hij de beste tijd. 

  Dominique deelde zijn chronorace perfect in en liet telkens de beste tussentijd noteren. Hij bereikte de finish in een tijd van 49'28"42''' en haalde hiermee net geen gemiddelde van 48 km/u !!!
  Aan de eindstreep had hij niet minder dan 37" voorsprong op de winnaar van vorig jaar, de Rus Mikhail Ignatiev. De Fransman Jerome Coppel pakte het brons op 45".
  Voor deze wereldprestatie zijn geen woorden te vinden !!!!!!!!!!!
  "Het is een droom die werkelijkheid wordt", aldus een van vreugde vervulde Dominique Cornu in een eerste reactie na het behalen van zijn wereldtitel tijdrijden bij de beloften in Salzburg. "Deze zege is er dankzij de steun die ik van iedereen kreeg en is dan ook niet alleen van mij, maar van heel België".
  Het gemeentebestuur van Beveren heeft al gereageerd en morgen zullen in het centrum van de gemeente alle vlaggen worden gehesen. Na Theo Verschueren, begin der jaren zeventig, is Cornu de tweede Beverenaar die een wereldtitel behaald.


   

  PROFICIAT AAN ONZE WERELDKAMPIOEN !

  Uitslag
  1. DOMINIQUE CORNU uit Beveren (Belgium) in 49'28"42''' (47.904 km/h)
  2. Mikhail Ignatiev (Russian Federation) op 37"
  3. Jerome Coppel (France) op 44"
  4. Alexander Filippov (Russian Federation) op 51"
  5. Edvald Boasson Hagen (Norway) op 1'12"
  6. Stefan Schaefer (Germany) op 1'21"
  7. Logan Den. Hutchings (New Zealand) op 1'25"
  8. Simon Spilak (Slovenia) op 1'26"
  9. Peter Latham (New Zealand) op 1'29"
  10. Kristjan Koren (Slovenia) op 1'36"


  21-09-2006 om 17:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Woensdag 20/09/2006
  WOENSDAG 20/09/2006 - MALDEGEM (O) - Beloften - 110 Km - 02h30min
  Aantal deelnemers : 52
  1. Gediminas Bagdonas
  3. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo)
  12. Jarno Van Guyse uit Stekene (WAC-Team)  op 2'30"
  36. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 5'00"
    

  20/09/2006 - ADINKERKE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 109,8 Km - 02h36min
  Aantal deelnemers : 40
  1. Nico Kuypers
  2. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
  3. Fabrice Debrabant op 40"
  4. Geert Vermote op 1'09"
  5. Michel Vanhaecke

  21-09-2006 om 17:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Woensdag 20/09/2006

  21 renners zijn Woensdagnamiddag om 14h00 vertrokken aan 't Schuurke te Beveren voor een trainingsrit naar 't HELLEGAT en dit onder leiding van Joris De Jonghe en Philip Van Havenbergh.
  Er stond een erg strakke wind maar voor sterke mannen als Joris en Guy De Jonghe , Mister Z en nog enkele anderen is dat geen probleem.
  Ook de erg jonge (15 of 16 jaar) Carl Vos van "Hoop Op Zegen Beveren" deed een lang stuk aan de kop in de tegenwind , er werd dan ook een gemiddelde gehaald van 34,8 Km/h en dit over 93 Km.
  Reden verder zoal mee : Dr.Frank De Winter , Freddy De Blick, Mister Y, Rudy Franssens , Saskia Van Overmeire , Eddy Coenen , Sammy Coenen , Luc Vermeulen , Erik Vermeulen , Nicola Lion , Joris De Jonghe , Guy De Jonghe , Carl Vos , Walter Rothier , Mister Z , Eugene Bosman , Philip Van Havenbergh en ????

  P.S.
  met dank aan onze rijdende reporter "Eddy Coenen"

  21-09-2006 om 12:52 geschreven door kenny


  20-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlijdensbericht van PATRICK NEYENS

  In de nacht van 15 september is onverwachts PATRICK NEYENS overleden.

  Patrick reed verscheidene malen mee op woensdagnamiddag alsook vorige woensdag nog.

  Hij is geboren op 16 nov 1959, dus nog geen 47 jaar

  De uitvaartplechtigheid is in Kallo op donderdag 21 september om 11 uur.

   

  20-09-2006 om 22:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRIJDEN TE AALTER van Woensdag 20/09/2006
  WOENSDAG 20/09/2006 - AALTER (O) - FORM.A2
  Aantal deelnemers : 42
  1. Erwin Vervecken    59'48"
  2. Sven Vanthourenhout
  3. Niels Albert
  4. Kevin Pauwels
  29. Nicky David uit Kruibeke  (WSC Jonge Renners Booischot)

  P.S. Nick is nog lek gereden net voorbij de materiaalpost.

  FORM. D  CATG.B
  Aantal deelnemers : 17
  1. Mario Lammens   42'00"
  14. Theo David uit Kruibeke op 4'15"

  P.S. Theo ook lek gereden.

  20-09-2006 om 21:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Dinsdag 19/09/2006
  Na een woordje uitleg van Freddy Van Osselaer dat hij zijn ontslag geeft als KOPMAN van de Groepstrainingen omdat de laatste weken verscheidene renners zich niet aan de regels houden zijn we dan maar vertrokken onder leiding van Kenny Janssens en Robby Van Raemdonck.
  We vertrokken vandaag dus om 19H05 met zo'n 30 POLDERRENNERS thv Buyl Sport te Beveren.
  Er werd goed twee aan twee gereden aan een strak tempo en wegens de duisternis om 20H00 werd er maar éénmaal rond Prosper gereden zodat de totale afstand tot de meet 50 Km bedroeg en dit aan een gemiddelde van
  35,5 Km/h.
  Voor de Deurganckdok ontsnapte de 2 renners van Antwerpen echter niemand wilde reageren , het was wachten tot voorbij de spoorweg aleer het tempo verhoogde.
  Aan het rondpunt wat opstopping met enkelen die voor de vrachtwagens passeerden en de andere die moesten inhouden , zodat nog eens 4 renners aan de haal gingen (Kenny Janssens , Robby Van Raemdonck , Olaf Van Osselaer en Wim De Gruyter).
  Echter door de tempo-versnelling van Robby Van Raemdonck was het alleen Kenny Janssens die Robby nog volgde en samen reden ze zowaar het enorme gat dicht op de 2 koplopers.
  Kenny bracht Robby tot op 25 meter van de 2 koplopers met een laatste inspanning en het was voor
  Robby Van Raemdonck dan een klein kunstje om het af te maken en als eerste te finischen voor de 2 Antwerpse gasten. (ze waren wel hard verschoten die 2 !!!!)
  Wie reden vandaag zoal mee : Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Koen Heyrman , Robby Van Raemdonck , Tim Caluwaert , Fons Van Raemdonck , Alain Van Der Beke , Bart Cant , Eric D'Hooghe , Olaf Van Osselaer , Wim De Gruyter , Rudy Franssens , Frank Van Campenhout , Luc Vermeulen , Dirk Onghena , Dirk Aernouts , Nana Steenssens , 2 renners van Antwerpen , Etienne Flurie , Geert Van Simaeys , Dries De Bock , Roberto Vercauteren , Davy Stuer , Dirk Vanhee, Eddy Pieters , Ben Verburgt ,Kenny Janssens en ? ?

  P.S. WE HOPEN MET ZIJN ALLEN DAT FREDDY VAN OSSELAER GEWOONWEG ONZE KOPMAN BLIJFT !!!!!!!!

   

  20-09-2006 om 04:49 geschreven door kenny


  19-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Dinsdag 19/09/2006
  DINSDAG 19/09/2006 - NIEUWERKERKEN (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 119 Km - 02h51min
  Aantal deelnemers : 54
  1. Marc Baeyens
  6. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel) op 47"
  13. Bart Van Der Veken uit Zwijndrecht (W.O.O.Parike) op 1'12"
  31. Wim Maes uit Sinaai (RABC)

  19-09-2006 om 21:11 geschreven door kenny


  18-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 5° SEIZOENSZEGE VOOR TOM STREMERSCH TE STEKENE van Maandag 18/09/2006

  Proficiat aan TOM STREMERSCH uit Meerdonk met zijn 5° Seizoenszege te Stekene.

  MAANDAG 18/09/2006 - STEKENE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h30min
  Aantal deelnemers : 54


  1. TOM STREMERSCH uit Meerdonk (PWC Jan Snel)
  3. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (RSC De ZuidWestHoek)
  5. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken) op 20"
  6. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  18. Tony Heirbaut uit Belsele (Vliegend Wiel Klein Sinaai) op 3'00"
  20. Luc Van Miechem uit Bazel (Rudyco C.T) op 3'15"
  22. Patrick Van De Ven uit Stekene (Avia Waasland)
  23. André Van Geertsom uit St.Niklaas op 3'35"


   
  Vijfde zege voor Tom Stremersch

  Voor Tom Stremersch is het seizoen 2006 nu wel degelijk het meest geslaagde van de laatste jaren. Hij staat nu met vijf overwinningen achter zijn naam en voor de meeste renners is dat zelfs een droom. De zege in Stekene is vooral ook een opsteker voor Tom omdat hij werkzaam is in de politiezone Sint-Gillis- Stekene.
  Bij heel wat wielerliefhebbers heerste verslagenheid naar aanleiding van het plotse overlijden van Willy Talboom uit Bornem. Hij was zondag, toen hij als lijnrechter van dienst was in de match Linkeroever –Meerle (derde provinciale afdeling), plots in elkaar gezakt aan de cornervlag. Hij overleed ter plaatse. Willy was in het Waasland een vaste bezoeker op de wielerwedstrijden en vooral een minzaam man met een eigen kijk op de wielersport. Hij kende ook heel wat renners persoonlijk. Willy kwam steeds met het openbaar vervoer naar de wielerwedstrijden en ook dát maakte hem zo bijzonder. Hij zou volgende week 56 jaar worden.
  Er waren 54 deelnemers voor 17 ronden of 114 km. De eerste ronden werden versierd met aanvallen die echter nooit ver droegen. Toen in de 7de Tom Stremersch, de Brit James Miljard, Jeroen Das en Luc De Moor weg gingen scheen er aanvankelijk wel iets moois te bloeien. In de groep zaten echter nog voldoende gasten met sterke benen en zo kwam stilaan ook alles weer samen.
  Nadat Stremersch nog even alleen wat verder reed kwamen er drie anderen of drie nationaliteiten aan het commando: de Belg Christophe Vermeiren, de Ier Derek Burke en de Nederlander Boudewijn De Graaff. Hun toelating om te vluchten werd gauw weer ingetrokken en in de 10de ronden ging een negental weg: Rudi Vingerhoets, Tom Stremersch, Rieno Stofferis, Kurt Van Goidsenhove; Kenny Van Lent, Nico Verhoeven, Cor Van Ooijen, Ken Van Reeth en Kurt Van Landeghem. Ze waren nog niet goed vertrokken of de Unibet-Davo-renner Van Ooijen leed wielbreuk en stapte met de fiets op de schouders voorbij.
  De acht reden eigenlijk zeer snel 50 seconden bij elkaar en dat was een gevolg van het gebrek aan initiatieven in de groep. Tot dan in de 14de ronde mannen als Guy Smet, Luc De Moor, Jeroen Das en Yves Van Gorp het toch begonnen te menen en ze zetten een achtervolging in die een demonstratie was van ‘mooi koersen’ Ook Koen De Backer, Boudewijn De Graaff en Frederik Christiaens kwamen met dat zevental mee en sloten aan bij de acht leiders. Een kopgroep van vijftien ontstond.
  We waren nu al op twee ronden van het einde. Kurt Van Landeghem probeerde iets maar het lukte niet.Het bleef erg onrustig in de eerste gelederen. Tom Stremersch reed er maar op los. Alles of niets, leek het wel. Toen hij tien seconden bij elkaar had riepen Kurt Van Goidsenhove en Kurt Van Landeghem “helaba” en ze reageerden onmiddellijk. De laatste ronde was al begonnen en de twee Kurten reden naar Tom Stremersch toe maar deze liet zich niet van de wijs brengen en alle kracht die nog in zijn benen zat puurde hij er uit. Dat leverde hem die vijfde overwinning op. Met 5 sec voorsprong op Kurt Van Goidsenhove, de winnaar van vorig jaar, en 11 sec op Kurt Van Landeghem. Op 22 sec eindigde Yves Van Gorp nog 4de en op 26 sec werd Guy Smet 5de.
  Flor Van de Velde

  18-09-2006 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!