.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  29-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOCUSOAP - REEKS 5A - ALBERT BUYL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In het seizoen 1967 deden de eerste oefentochten Albert Buyl direct voelen dat <het> er nog altijd inzat , na 40 Km rijden kreeg hij telkens pijn in de benen.

  Met de dood in het hart moest hij toegeven dat er zo niets van kon komen.

  Dan maar weer naar de dokter , van de ene naar de andere , van Gent naar Leuven en zelfs tot in Duitsland ging hij zoeken om toch van die stekende pijn die een verlammend gevoel veroorzaakte kwijt te raken.

  Vele duizenden franken werden er tegen aan gesmeten , altijd bezield door de onstuitbare drang om toch maar te kunnen bewijzen <dat> te kunnen wat nu zijn vroegere collega’s deden en die ondertussen tot volwaardige renners zijn uitgegroeid.

  Albert Buyl moest wel echt van de duivel bezeten zijn , waar omzeggens ieder ander in zijn plaats de fiets aan de haak zou hebben gehangen bleef hij zich nog altijd halsstarrig vastklampen dat in Leuven waar hij weer in behandeling was men er in zou slagen alle pijnen uit zijn been te halen.

  Zelfs het feit dat hij gehuwd was met zijn Tonia en een zaak had opgebouwd (momenteel bestaat Buyl Sport 60 jaar) waarmee hij zich van een veilige broodwinning had verzekerd heeft de gedachte <eenmaal een goed renner te zijn> niet kunnen verdringen.

  Dat seizoen 1967 nam Albert Buyl toch nog deel aan 6 wedstrijden bij de liefhebbers en dat in de maand Maart.

  29-03-2006 om 23:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOCUSOAP - REEKS 5B - ALBERT BUYL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In het jaar 1972 trad Albert Buyl (29 jaar) terug aan bij de liefhebbers en reed dat seizoen 28 wedstrijden , het was meteen ook zijn laatste seizoen.

  Albert die geholpen door Dr.De Paepe het na 5 jaar nog eens wilde proberen zag zich genoodzaakt door zijn ellendige kwetsuur een einde aan zijn carrière te maken als wielrenner.

  Enkele uitslagen van dat seizoen : Harelbeke (9°) , Kieldrecht (6°) , Zaffelare (9°) , Ouderburg (8°) en nog tal van koersen bij de eerste 20.

  Daar hij vanaf dan niet meer aan wielerwedstrijden deelnam wilde niet zeggen dat hij deze sport niet trouw bleef.

  Hij stelde zich ten dienste bij de inrichting van allerlei wielerwedstrijden.

  Albert was door de Belgische Wielerbond aangesteld als officieel afgevaardigde voor de Provincie Oost-Vlaanderen.

  In die tijd was hij zowat elk weekend aan het werk op de wedstrijden samen met de heer Roosen van Temse , door deze werd Albert in de taak ingewijd.

  Samen met vader Frans organiseerden zij trainingen voor jongeren waarbij Albert  dikwijls van de partij was.

  Soms reden ze met 60 renners door de Polder en leerde ze dan ondermeer wieltje hangen , in waaiervorm rijden , enz….

  Vooral het afschermen tegen de wind was van groot belang zowel in het voor als in het najaar.

  Vader Frans en Albert brachten  hen ook de goede houding op de fiets bij : niet te hoog zitten en de fiets afstellen op hun figuur (bv. de zadelstand)

  Nu 33 jaar later treffen we Albert Buyl inmiddels 62 jaar jong nog altijd aan in de winkel BUYL SPORT waar inmiddels zijn zoon Frank de fakkel heeft overgenomen en is hij nog steeds wekelijks actief  als recreant bij de mannen van Vijf Straten.

  Als afsluiter van deze “docusoap” een prachtige uitspraak van wijlen vader Frans Buyl : “Als een jonge renner hier binnenkomt zie ik aan zijn uiterlijk en zijn gedragingen of hij al of niet in vorm is.Die ogen moeten blinken als spiegeltjes , heel zijn optreden moet als vuurwerk zijn.Is hij hangerig , dof , lusteloos , dan is hij niet in goede doening en aan rust of …. definitief stoppen toe.”

  29-03-2006 om 23:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Woensdag 29/03/2006

  Onder leiding van Kenny Janssens en Rudy Thysman vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 aan 't Schuurke achter Buyl Sport in totaal 30 renners.
  Voor de eerste keer dit seizoen trokken we Zeeuws-Vlaanderen binnen richting "Hellegat" , net zoals gisteren was de stevige wind weer van de partij.We hebben er vandaag een pittige training van gemaakt , enkel de rugnummers ontbraken nog.
  Op de vrij rustige wegen in Nederland is er dan ook stevig doorgereden en brak de groep enkele keren , telkens is er gewacht en heeft Guy Smet de achterblijvers er terug bijgebracht.
  Vandaag sterke mannen genoeg om te vechten tegen de wind zoals Rudy Thysman , Guy Smet , Chris Smet , Erik Vermeulen , Tom Van Osselaer enz......
  Er werd 2 x lek gereden , de eerste was Frank De Winter en iedereen heeft gewacht , de tweede was voor een jongeling van Hoop Op Zegen Beveren (zij vroegen om niet te wachten).
  Van Buyl Sport (Beveren) via het Hellegat tot de Kapel Van Gaverland (Melsele) bedroeg de afstand 100 Km en het gemiddelde voor vandaag was 35,5 Km/h.
  Wie reden vandaag zoal mee : Guy Smet , Chris Smet , Danny Smet , Fons Van Raemdonck , Jos Van Raemdonck , Olaf Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Rudy Franssens , Luc Buytaert , Rudy Thysman , Jean-Marie Van Geystelen , Frank Van Geystelen , Freddy De Blick , Alex Goossens , Guy De Jongh , Benny Vercauteren , Erik Vermeulen , Adrien Maes , Roger Schuurman , Etienne Flurie , Jan Vlegels , Dirk Bryssinckx , Peter Neels , Erik Van Tiggel (verder alleen gereden) , 2 renners van Hoop Op Zegen Beveren , Frank De Winter , Kenny Janssens en ............

  29-03-2006 om 19:19 geschreven door kenny


  28-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN op Dinsdagavond!!!!

  VANAF DINSDAG 28 MAART 2006 STARTEN WE TERUG MET DE WEKELIJKSE DINSDAGAVOND TRAININGEN.
  We vertrekken aan BUYL SPORT en rijden via DE GRAAUW en PAAL richting DOEL en KALLO (meet) en eindigen terug thv BUYL SPORT.
  De eerste 3 WEKEN vertrekken we telkens om 18H30 , dus op
  Dinsdagavond 28/03 , 04/04 en 11/04.

  Vanaf 18 APRIL 2006 starten we terug om 19H00.

  HET IS OOK DE BEDOELING DAT DE GROEP SAMENBLIJFT TOT HET RONDPUNT!!!!!!

  28-03-2006 om 10:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Dinsdag 28/03/2006
  Om 18h30 vertrokken onder leiding van Freddy Van Osselaer en Kenny Janssens 26 renners voor de groepstraining op Dinsdagavond.
  Er was wind , wind en nog eens wind dus was het vandaag voor sterke kopmannen (o.a. Cresten Staes , Filip Cant en anderen sterke jongens).
  Vandaag hebben we de korte rit gereden dwz voor De Graauw via de binnendijk terug naar Doel , de totale afstand tot de meet bedroeg 58 Km en tot in Melsele 62 Km.Het gemiddelde aan de meet bedroeg 36,1 Km/h.
  Vanaf het rondpunt werd de snelheid de hoogte ingejaagd , het was Gunther Persoon die een aanval waagde maar thv Bayer eraan was voor de moeite.
  Dan maar met zijn allen naar de meet waar Kresten Staes het haalde voor Kenny Janssens en André Van Geertsom , op de 4° plaats Frank Van Campenhout en plaats 5 was voor Luk Vermeulen.
  Wie reden vandaag zoal mee : Freddy Van Osselaer , Frank Van Campenhout , André Van Geertsom , Luk Vermeulen , Cresten Staes , Robby Van Raemdonck , Mattias Nys , Sven Wielandt , Dirk Bryssinckx , Filip Van Havenbergh , Wim Ryckaert , Gunther Persoon , Werner Franssens , Nicky David , Bart Vanderveken , Marc Borghgraef , Bart Cant , Franky Wielandt , Koen Heyrman , Franky Weemaes , Eric D'Hooghe , Danny Van Havenbergh , Roger Schuurman (lek gereden na 5 Km) , Erik Van Tiggel , Kenny Janssens en .......

  28-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  27-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27/03/2006 Elite z.c. te STEKENE
  27/03/2006  -  STEKENE (O) - Elite z.c. - 114 Km
               
     Aantal deelnemers : 112

  UITSLAG :
  1. Stijn Hoornaert (Izegem)
  2. Zakaria El Darabna
  3. Kurt Van Landeghem
  4. Bart Laeremans
  5. Steven Persoon uit Stekene
  6. Jarno Van Guyse uit Stekene (WAC-Team)
  7. Ivor Bruin (NL)
  8. Kevin Van Lierde
  9. SANDER CORDEEL uit Stekene (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  10. Dennis Van Winden (NL)

  27-03-2006 om 23:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greg van Avermaet laat zich opmerken in Brabantse Pijl
  26/03/2006 - Brabantse Pijl - Elite en Beloften - 190 Km
                 Aantal deelnemers : 190

  De uitslag :
  1. Oscar Freire (Spa/Rabobank) 190 Km in 4h23min00 (43,350 km/u)
  46. GREG VAN AVERMAET uit Hamme St.Anna op 34sec

  DOMINIQUE CORNU uit Beveren
  gaf de voorlaatste toer op met een slecht gevoel in de benen.

  27-03-2006 om 17:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen renners uit Wase Regio van 25 en 26 Maart 2006

  26/03/2006 - Haringe-Poperinge (W) - Beloften - 111 Km
                  Aantal deelnemers : 92

  6. De Gendt Thomas uit Beveren (Unibet-Davo)
  9. Van Den Berghe Anthony uit Sinaai (RABC)

  26/03/2006 - Aalst - St.Truiden (LB) - BVB - Juniores - 96 Km
                  Aantal deelnemers : 178

  1. Ghyselinck Jan (Avia Waasland)    02h24min52sec
  16. Cordeel Pieter uit Stekene (C.T.Menen)
  25. Koppen Thibault uit Beveren (KSV-Deerlijk) op 1min19sec
  77. Staes Davy uit St.Niklaas (WAC-Team)

  26/03/2006 - Herenthout (A) - Nieuwelingen - 50 Km
                  Aantal deelnemers : 83

  13. Van Landeghem Jens van L.O. (WAC-Team)
  26. Smet Jochem (Hoop Op Zegen Beveren)
  29. Michils Tom uit Moerbeke (Avia Waasland)

  25/03/2006 - Bevegem-Zottegem (O) - Nieuwelingen - 58 Km
                  Aantal deelnemers : 66

  2. Goudket Jeroen van L.O. (WAC-Team) op 46 sec
  14. Coucke Laurens (Hoop Op Zegen Beveren) op 1min56sec
  41. Michils Tom uit Moerbeke (Avia Waasland)
  42. Pieters Nando (Hoop Op Zegen Beveren)
  47. Van Steenberghen Jori (Hoop Op Zegen Beveren)

  25/03/2006 - Harelbeke (W) - Nieuwelingen - 45 Km
                 Aantal deelnemers : 78

  1. Vereecken Nicolas uit Kieldrecht (C.T. Menen) 01h04min

  13. Dehandschutter Evert uit St.Niklaas (Avia Waasland)
  16. Van Landeghem Jens van L.O. (WAC-Team)
  17. Smet Jochem (Hoop Op Zegen Beveren)
  60. Present Davy (Hoop Op Zegen
  Beveren)

   

  27-03-2006 om 13:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Zondag 26/03/2006
  Zowel de A als de B renners vertrokken Zondag 26/03/2006 om 09h00 aan Buyl Sport te Beveren voor DEN DIJKTOER.(= 87 Km)
  In het regenweer zijn 12 renners vertrokken , Freddy Van Osselaer was te laat en op achtervolgen aangewezen.
  Met het zomeruur in het hoofd en veel wind op kop is er goed rondgedraaid tot en met Doel , daarna kwamen de demarrages op gang.
  Zo was het Rudy Franssens , Dirk Trogh , Rudy Thysman en Maurice Van Paemel die in de juiste ontsnapping zaten , Rudy Thysman reed lek aan het rondpunt te Kallo zodat er 3 renners overbleven aan de meet.
  De laatste kilometer was het niemand minder dan Dirk Trogh die wegsprong en alleen binnen kwam aan de meet voor Maurice Van Paemel en Rudy Franssens.
  Freddy Van Osselaer via veel binnenwegen uiteindelijk bij de groep geraakt heeft de rest mee binnen geloodst.
  Wie reden vandaag zoal mee : Dirk Trogh , Jos Van Raemdonck , Olaf Van Osselaer , Eric D'Hooghe , Stefan Adrianssens , Erik Vermeulen , Maurice Van Paemel , Freddy Van Osselaer , Rudy Thysman (lek gereden in finale) , Rudy Franssens , Theo De Prekel en Wim Ryckaert.

  P.S. met dank aan onze reporters Dirk Trogh en Freddy Van Osselaer.

  VANAF NU STARTEN A EN B RENNERS VAN DEN DIJK IN 1 GROEP MET VERTREK TE BEVEREN OM 09H00 AAN BUYL SPORT.
  ZOWEL FREDDY VAN OSSELAER , KENNY JANSSENS ALS DIRK TROGH ZULLEN WEKELIJKS PROBEREN AANWEZIG TE ZIJN OM ALLES IN GOEDE BANEN TE LEIDEN EN DIT KAN MITS ER GOEDE AFSPRAKEN WORDEN GEMAAKT !!!!


  27-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 en 26 Maart 2006 - GP COSTA ETRUSCA - COPPA DEI LAGHI - ITALIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  26/03/2006 - GP COSTA ETRUSKA (Italië) - Dames Elite - 108 Km
                 Aantal deelneemsters : 99

  Uitslag :
  1. Fabiana Luperini (Ita) in 2h42min  (38,088 Km/h)
  2. Trixi Worrack (Dui) op 6sec
  3. Dorte Rasmussen (Den)
  4. CINDY PIETERS uit St.Niklaas (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne) zie foto
  5. Andrea Graus (Aut) op 20sec
  6. Monia Baccaille (Ita)
  7. Sharon Van Dromme (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)
  8. Modesta Vzesniauskaite (Lit)
  9. Nicole Brändli (Zwi)
  10. Sofie Goor (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)


  25/03/2006 - COPPA DEI LAGHI (Italië) - Dames Elite - 105 Km
                 Aantal deelneemsters : 102

  De wedstrijd begon in Salo om 09h30 met 102 rensters van 13 verschillende teams en 21 verchillende nationaliteiten.
  Het peloton bleef samen tot kilometer 30 waar de eerste ontsnapping viel bij de beklimming  van de Lodrino , de 4 dames waren Fabiana Luperini , Suzanne Ljungskog , Mirjam Melchers Van Poppel en Svetlana Bubnenkova.
  Op de top van de beklimming met 35 sec achterstand een groepje van 8 met Nicole Brändli , Andrea Graus , Edita Pucinskaite , Modesta Vzesniauskaite , AnetteBeutler , Tatiana Guduzo , Sharon Van Dromme (Bel) en Cindy Pieters uit St.Niklaas (Bel).
  Met nog 3 Km te gaan kwam het peloton terug samen en kregen ze in Idro een massaspurt die gewonnen werd door de Italiaanse Monia Baccaille , Cindy Pieters eindigde op de 13° plaats.

  Uitslag :
  1. Monia Baccaille (Ita)  in 2h46min56sec  (37,74 Km/h)
  5. Sharon Van Dromme (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)
  13. CINDY PIETERS uit St.Niklaas (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne) zie foto.
  37. Laure Werner (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)
  38. Sofie Goor (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)
  51. Miek Vyncke (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)
  64. Evy van Damme (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)
  65. Loes Sels (Bel) - (Vlaanderen-Caprisonne)


  27-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. te DAKNAM van Zondag 26/03/2006
  CAT. A/B

  5. Koen Heyrman uit Bazel
  6. Robby Van Raemdonck uit Kallo
  7. Mattias Nys uit Nieuwkerken
  8. Robby Weemaes uit St.Pauwels
  11. Mario Bolssens uit Kieldrecht
  26. Gunther De Cock uit St.Gillis

  CAT. C

  4. Marc Borghgraef uit Burcht
  9. Wim Heyndrickx uit Vrasene

  CAT. E

  3. Fons Van Raemdonck uit Beveren
  10. Adrien Maes uit Melsele

  CAT. F1

  2. Freddy De Blick uit Beveren

  27-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!