.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    23-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    NIEUWS UIT BURKINA FASO

     Burkina 06


    Nadat ze Woensdag met zijn allen goed waren aangekomen te Burkina Faso en nog enkele uurtjes konden slapen mochten de heren gaan ontbijten of wat er toch zou voor moeten doorgaan. Geen confituur meer alleen droog brood met boter ! maar allez, das Afrika zeker. Woensdagmiddag zijn ze met z'n allen gaan losfietsen gedurende een 50-tal km. 2 lekke banden! voor Christof Mariën en Guy Smet! Hilarische taferelen leverde dat al op want Christof Mariën is met fiets en al achter op een brommer gaan zitten van een Afrikaan die hem naar het volgende dorpje bracht waar zijn band werd gemaakt! Woensdagavond voor de eerste keer avondeten! Iedereen had honger en was moe van de lange reis! Dus deze nacht zal iedereen goed kunnen slapen!

     

    2dedag Donderdag : iedereen heeft goed geslapen en vooral Stefan Roosen had moeilijkheden om wakker te geraken! Maar das uiteindelijk toch gelukt! Na het ontbijt stonden ze om 9 uur allemaal klaar om een eindje te gaan fietsen! 62km in totaal zijn ze onderweg geweest in een hitte van 41 graden! Onderweg hebben de renners in een plaatselijk cafeetje (lees barakske met golfplaten) een cola gedronken om daarna terug naar Ouaga te fietsen! Iedereen lijkt in vorm maar de hitte pakt wel op de adem! Na het middageten (lees spaghetti en rijst zoals altijd hier) ging iedereen voor een tweetal uurtjes rusten op de kamers! In de namiddag staat de ploegvoorstelling nog op het programma en dan komt de ronde echt op gang! Morgen vertrekken ze voor 5 dagen richting Bobo !!!

    De eerste rit vertrekt vanuit Kokologo en komt na 136 km aan te Boromo.

     

     

    Met dank aan “Christof Mariën”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 25 OKTOBER - PANNENKOEKENBAK - JARNO VAN GUYSE !!!

    3de grote

    pannenkoekenbak

     
    Van Guyse Jarno 09


    Ten voordele van wielerbelofte

    Van Guyse Jarno

     

    Zaterdag 25 oktober ‘08

     

     

    In de GROTE zaal van het

    “ Gildenhuis “

     

    dorpsstraat 42 – 9190 Stekene

     

    Doorlopend vanaf : 14.00u tot ???

     

    Tevens vanaf 17u mogelijkheid tot spaghettifestijn

    (gelieve voor spaghetti op voorhand in te schrijven op tel: 0479 220 325)
     of  jarnovanguyse1@msn.com


    Met de hele avond aangename randmuziek

     

    !!! Iedereen van harte Welkom !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 26/10 GEEFT WAC-TEAM INFO SESSIE VOOR RENNERS EN RENSTERS !!!

    WAC-Logo

    WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC – AFDELING WAASLAND


    Op Zondag 26 Oktober 2008 is er vanaf 9.30 uur een uitgebreide info sessie voor renners- rensters – kandidaat renners en rensters uit het waasland vanaf 8 jaar.

    We gaan er ons uitgebreid winterprogramma voorstellen met en variatie voor trainingsvormen van fitometer zwemmen naar skeeleren over mountainbiken naar piste; bmx en veldrijdersinitiaties. Om dan te starten met de specifieke wegtrainingen.

    We zullen deze sessie uiteraard geven op verschillende locaties zoals fitometer De Ster, veldrijden in het Vlietbos, piste te Beveren en Gent, mountainbiken op verschillende lokaties.

    Onze specifieke trainingstages voor miniemen-aspiranten in Lombardsijde en de ronde van de vier provincies. De Spaanse stage naar Roses voor nieuwelingen -junioren en beloften. Ook de verschillende uitstappen richting Vlaamse Ardennen komen aan bod.

    Met een powerpoint presentatie komt het hele gamma carrière planning van miniem tot belofte aan bod.

    Beginnende renners of rensters die geïnteresseerd zijn om eventueel aan te sluiten zijn van harte welkom.

    Dit alles gaat door in de zaal van “De Graanmaat” op de markt te Sint-Niklaas !!!

     

    Meer info via 0495/24.55.68 of via paul.van.vlierberghe@telenet.be.

     

    Namens de ganse Waaslandwacteam

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 25 OKTOBER - AFSCHEIDSPARTY - NATASJA NOBELS !!!

    Tasja Fuif 

    Nobels Natasja 01

    Dendermedia                                          
    Dijkstraat 51
    9200 Dendermonde
    http://www.dendermedia.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 25 & ZONDAG 26 OKTOBER - EETDAGEN - BJÖRN COOMANS !!!

    EETDAGEN BJÖRN COOMANS


     Coomans Björn 13


    zaterdag 25 oktober van 17u tot 20u
    zondag 26 oktober van 12u tot 21u


    Voorgerecht ; garnaal kroket     5 euro
                                    kaas kroket     4 euro

    Hoofdmenu ;  biefstuk                       15 euro
                           kip op chinese wijze   12 euro
                          paling in 't groen           17 euro

    wordt gereserveerd met  frietjes  of brood

    nagerecht ;   ijsje                                2,50 euro
     
    gaat door in lokaal  De Jonge Belofte
    Sint Katharinastraat 151
    2870 Ruisbroek/Puurs

    inschrijven kan op ;
    bjorn_coomans@hotmail.com   of
                                     03/866.21.98
    inschrijven is niet verplicht maar wel gemakkelijk !!!


    22-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    NIEUWS UIT BURKINA FASO

     Burkina 06

    De Belgische ploeg is deze morgend om  6 uur aangekomen in Ougadougou en dit na een bewogen vlucht. Dinsdag vertokken ze met zijn allen op Zaventem om 14h00 en hadden de eerste tussenlanding te Casa Blanca in Marokko om 17h30. Na 7 uur wachten konden ze terug opstijgen om 23h30 en verder vliegen naar Namibië waar ze aankwamen om 03h30 voor alweer een tussenlanding. Gelukkig was het daar maar 1 uurtje wachten om de vlucht verder te zetten richting Ougadougou waar ze aankwamen om 05h30. De temperatuur bedraagt er momenteel 40°C en gans de ploeg heeft inmiddels de kans gekregen om even te slapen zodat alles kan voorbereid worden op de start van Tour Du Faso 2008 op Vrijdag 24 Oktober.

    We kunnen alles op de voet volgen via : www.tourdufaso.be

    Wie een digibox heeft kan op kanaal 156 kijken naar het Afrikaans journaal, dat kan je op teletekst vinden op pagina 300 en dan kun je zien rond welk uur het in Europa wordt uitgezonden. Daar geven ze elke dag een verslagje op vanaf Vrijdagavond.


    21-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING BELGISCHE PLOEG VOOR TOUR DE BURKINA FASO 2008 !!!

    VOORSTELLING BELGISCHE PLOEG VOOR TOUR DE BURKINA FASO 2008 !!!

     

    De visie op de ploeg door ploegverantwoordelijke Herman Beysens.


    Herman Beysens : “Ik hoop dat ik er gelijk op ben en dat Ludo Delcroix, Berre Van Mechelen & Paul Didden niet teveel met mij gaan lachen achteraf !”


    CHRISTOF MARIEN
    : de reus van RETIE ! samen met Lionel Syne onze "ancien" wat betreft het aantal deelnames aan de Tour de Faso (5 keer). Als hij in vorm is, hij heeft er werkelijk alles voor gedaan en heeft zelfs een persoonlijke trainer ingeschakeld om op zijn best te zijn in de tour, een ONTZETTEND rappe en sterke sprinter maar die ook in een ontsnapping zijn werk opknapt. Rustige kerel, ziet de koers, panikeert nooit, is niet te beroerd om te werken voor de ploeg, nooit "zagen of "bleiten" kortom een ideale gast om mee te nemen ! Reeds winnaar van verschillende ritten (3 of 4) in Burkina en heb hem dingen zien doen in de koers waar hij zelf (en ik ook) van schrok !! Kan heel goed tegen de warmte maar moet de eerste 2 dagen aanpassen aan de warmte. Iemand die je moet laten doen en dan 'als hij goed is wint hij zijn (of 2 ) ritjes. Wedden? Heeft zijn hart op de juiste plaats want: Heeft voor onze vzw www.vriendenvanburkinafaso.be een spinning georganiseerd 2 jaar geleden die toch een halve pomp heeft opgebracht waarvoor nogmaals onze HARTELIJKE dank !!

    Mariën Christof 01

    LIONEL SYNE
    : la bomba de Stavelot : (ons jerommeke) ancien van de ploeg (samen met Christof) (5x Tour-de-Faso) en een sterke, talentvolle, snelle, risicovolle, maar faire sprinter die de koers ziet en zich ook (gelijk Kristof) wil en kan inzetten voor de ploeg. Leest de koers en is de ideale kapitein van de ploeg. Ook als mens een hele grote meneer !

    Syne Lionel

    STEFAN ROOSEN
    : de flyer uit Hasselt ! was en is zooo !!! gemotiveerd voor deze tour dat, wanneer hij had moeten kiezen tussen Fedra Hoste of deze tour hij onvoorwaardelijk voor onze ploeg had gekozen !! als dat geen motivatie is !! Heel snelle man met een verschroeiende demarrage in de laatste km doch pech allerhande heeft hem parten gespeeld zodat hij nog geen overwinning heeft in Burkina-Faso ! (4 x 2-de plaatsen , gele leiderstrui!) Is ook niet te beroerd om voor de anderen zijn ziel en nog meer uit zijn lijf te rijden. Aangename, plezante kerel die de moraal in de ploeg houd en optimist tot in de kist !


    Roosen Stefan

    LAURENT DONNAY
    : onze benjamin uit Luik ! eerste deelname aan deze tour en beloofd veel goeds! snelle man, maar ook tempobeul. Toffe kerel met de juiste mentaliteit (je moet het maar durven op 20-jarige leeftijd meegaan naar Burkina!!). Chapeau en een voorbeeld voor vele andere renners.

    Donnay Laurent 

    JEREMY BURTON
    : Fosse-la-ville le beau uit Flawinne (province de Namur) ! aanvallend type zit dikwijls mee in de ontsnappingen en heeft van die dagen dat hij 80 km aan kop rijd voor de ploeg zonder dat de andere nog maar moeten denken aan overnemen ! Zou het graag anders zien maar is niet te bedwingen!


    Burton Jérémy

    SMET GUY
    :de GEANT of KRUIBEKE ! Voorstellen hoeft niet zeker, hé? Wie kent onze zegekoning van de laatste 4?5? jaren niet die mag zijne vinger opsteken. Superlatieven kom ik te kort om hem voor te stellen alleen dit : WAT KAN DIE MAN FIETSEN ZEG !!! Heb hem dingen zien doen in Burkina! man man man.. mo jongens toch!!! Maar.. heeft geen demarrage en moet ze er zien af te kletsen en is niet eenvoudig op die verdomd lange, hete, lastige wegen in Burkina. Ook buiten de koers een grote meneer, rustige aangename, kerel zonder kapsones en vedettestreken (was de eerste die vorig jaar direct na het einde van de tour vroeg of hij terug mee mocht!! (kun je je dat voorstellen!) ik heb gezegd dak er is over ging nadenken ha ha ha!

    Smet Guy Burkina Faso 01   Smet Guy Burkina Faso 02
     

    DAVID VERDONCK : Als sportdirecteur is er niemand minder dan de enige Belgische winnaar van de Tour de Faso : David Verdonck die onze jongens (wie weet) naar de overwinning zal leiden?

    Verdonck David 01
     

    PATRICE HEMROULLE
    : Onze mecano : de immer optimistische en oud rit-winnaar Patrice Hemroulle (de onvergetelijke rit naar Koudougou (2002?).

    Hemroulle Patrice 01

    BERRE VAN MECHELEN
    : Als opper verzorger en wellicht de belangrijkste man achter de schermen: de onverwoestbare Berre van Mechelen , die soms nachten doorwerkt om de bidons proper en zuiver te houden en alzo ervoor zorgt dat onze renners fit en wel aan de start van de volgende rit verschijnen !!

    PAUL DIDDEN
    : Onze 2de man aan de zijde van Berre en boekhouder van onze vzw"vrienden van Burkina-Faso” die een oogje in het zeil houd dat er voldoende drank is en dat ook aanvult !

    LUDO DELCROIX
    : Onze oud-renner uit de ploeg van Eddy Merckx die de renners met raad en daad bijstaat waar nodig.

    Delcroix Ludo

    HERMAN BEYSENS
    : VERANTWOORDELIJKE en duivel doet al , die er telkens (al 12 jaar ondertussen!) probeert voor te zorgen dat er sponsors zijn die zich engageren om onze ploeg te sponsoren ! Dit jaar (en zoals reeds vele jaren , zijn het weer: BLYWEERT-aluminium/AVIA/MODEMAKERS die voor de zoveelste keer de zo nodige centen hebben bijeengebracht waarvoor HARTELIJK DANK.

    Beysens Herman

    Mannen, Makkers, laten we er samen weer het beste van maken en wens ik allen een gezonde en plezante Tour de Faso toe !! Zowel voor renners als begeleiders , ik hoop dat we als een vriendenploeg zullen eindigen en dat we toch een 2-tal ritten hopen te winnen ! We hebben er de renners voor! Zo , dit was het dan ik weet het wel mijn kind ,schoon kind ! maar het is gemeend zulle mannen ! Het voornaamste is dat we als vrienden naar daar gaan en ook als vrienden terug komen en dan volgen de resultaten vanzelf , ik vind het een hele goeie ploeg met toffe kerels en begeleiders.
     

    Laten we er het beste van maken getekend Herman Beyssens !!!

     

     

    P.S. vandaag is gans de ploeg vertrokken richting Burkina Faso en wij wensen hen via alle Polderrenners veel succes toe !!!

    We gaan net als vorig jaar proberen om dagelijks een verslag te brengen van de rit en de uitslagen en dat in medewerking met Saffia !!! 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR DU FASO 2008 !!!

    RONDE VAN BURKINA FASO 2008 !!!

    Tour Du Faso 02 Tour Du Faso 01


    Naam

     

    Functie

    Leeftijd

    Deelnames

    Christof Mariën

     

    renner

    31

    5

    Lionel Syne

     

    renner

    32

    5

    Guy Smet

     

    renner

    36

    2

    Jeremy Burton

     

    renner

    24

    4

    Stefan Roosen

     

    renner

    38

    4

    Laurent Donnay

     

    renner

    20

    1

    Herman Beysens

     

    pr-man

    0

    11

    Ludo Delcroix

     

    pr-man

    0

    11

    Berre VanMechelen

     

    verzorger

    0

    7

    David Verdonck

     

    ploegleider

    0

    3

    Paul Didden

     

    verzorger

    0

    3

    Patrice Hemroulle

     

    mecanicien

    0

    2

    Burkina Faso kaart 2008 1

    Burkina Faso kaart 2008 2


    20-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROBBY DE BOCK VLAAMS KAMPIOEN MARATHON !!!

    Robby De Bock Vlaams Kampioen marathon bij de beloften !!!


    De Bock Robby 06   De Bock Robby 05

    Zondag 19 oktober – OOSTENDE – Beachrace - Vlaams kampioenschap


    Robby De Bock (Melsele) : “Na een ontgoochelend BK marathon (2x lek) rustte ik drie weken: weinig trainen, weinig slaap, veel eten, veel feesten, het was even nodig voor 't kopke! Met enige tegenzin trok ik naar de eerste beachrace die tevens als Vlaams kampioenschap marathon zou gelden, donderdagavond nog gevallen en vrijdag bolde alles nog zeer stroef.”
    Robby De Bock mocht vooraan starten en bevond zich snel in de eerste grote groep. Na 15 km moesten de renners de dijk op en mits wat harken sloot Robby bij een vijftal aan. Misselijkheid , buikpijn en de tegenwind moesten overwonnen worden en nodigden niet uit om aan te vallen en dus kwamen veel renners weer aansluiten vooraan. Wegrijden uit de kopgroep lukte niet en daarom probeerde Robby het dus even later aan het keerpunt. Tot zijn verbazing kwam hij als eerste de dijk opgelopen, Pattyn passeert hem maar viel meteen, en zo kan hij weer op kop richting zeewater !

    Robby De Bock : “Ik reed mezelf helemaal vast in het losse zand maar kon even later toch met Bram Rood, Bart Pattyn en Thomas Chamon de terugtocht aanvatten. Thomas is ook belofte, ik herkende hem nog van vroeger, telkens hij meereed werd ik tweede na hem, in feite is hij vooral een gezegend wegrenner met al enkele nationale selecties achter z'n naam. Er komen nog enkelingen aansluiten en in de duinen van Nieuwpoort trekt Thomas Chamon door, de derde belofte die net was komen aansluiten moest er snel weer af, goud of zilver dus op het beloftenpodium straks! Met nog 10 km te gaan ging Thomas Chamon wat achteraan het groepje hangen, ik betrouwde hem voor niks, maar draaide nog mee rond met de anderen. Enkele golfbrekers later moest hij stilaan lossen, mijn buikpijn was meteen weg en ik deed nu vlot enkele kopbeurten! Met nog 2 km te gaan kregen we Roel Paulissen in het vizier en kwamen bij hem. Op de laatste golfbreker durfde ik geen risico meer nemen en vier bikers konden wat van me wegrijden als strijdtoneel voor plaats 11 in het algemene klassement. Ik kon Paulissen voorblijven en al lopend haalde ik Bram Rood en Coddens nog in, zo strand ik uiteindelijk 14de op een half wiel van Coddens, ThomasChamon werd anderhalve minuut later 18de en zo tweede belofte . Meteen mijn beste uitslag in een Beachrace ooit, de top-10 komt dichterbij. Aangekomen bleek ik dus ook eerste Belofte en Vlaams Kampioen marathon te zijn geworden, eindelijk een deftige titel, na enkele Provinciale Kampioenschaps-titeltjes.. Ik besloot te gaan douchen en miste blijkbaar het podium, maar de Vlaamse trui heb ik alsnog mee naar huis gekregen !!!”



    Met dank voor het verslag aan “Robby De Bock”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAASLAND MTB-SCHOOL TERUG VAN START !!!

    Waasland MTB-School terug gestart met haar winteractiviteiten !!!

     

    foto fam hap waasland  Arno  foto fam hap waasland afspraken
                                         Arno in aktie.                                                                  De deelnemers op de familie happening.

    foto fam hap waasland alicia  foto fam hap waasland cedric remco
                                        Alicia in aktie.                                                     Het technisch circuit aangelegd door Steven De Roeck.

    De Waasland MTB-school is opnieuw gestart met haar winteractiviteiten. Begeleiders Kris Hertsens, Kris Henderickx en Patrick Meersschaert staan opnieuw voor een goed gevuld winterprogramma maar kunnen nu ook rekenen op de steun van een grote groep ouders en sympathisanten die zich het vorige seizoen gevormd heeft.  Als eerste activiteit werden de kinderen zondag 19 oktober uitgenodigd op de terreinen van sponsor Waasland Motor in Temse. De opkomst was groot: 31 bikers van de waasland MTB-school en een tiental geïnteresseerde kinderen die eens wilden proeven van de wielersport. Mountainbiker Steven De Roeck had een technisch circuit aangelegd met enkele spectaculaire hindernissen waarop iedereen zich kon uitleven, maar naast de mountainbikeproef was er ook nog een proef voorzien op fietsen op rollen: de kinderen konden zich onder luid applaus wagen aan een spurtje over 500 fictieve meters! Als toetje was er een race-simulator waarbij de kinderen achter het stuur mochten zitten van een heuse sportwagen om hun reflexen en motoriek te testen. Na deze proefjes was het wel duidelijk dat heel wat kinderen verschillende talenten hebben die we allemaal moeten stimuleren en bijschaven.

    foto fam hap waasland circuit  foto fam hap waasland circuit2
                                                 Veel draaien en keren om de technische bagage van de jongeren bij te schaven.

    foto fam hap waasland gebouw
               De terreinen van sponsor Waasland Motor in Temse.


    De volgende activiteit is gepland op Woensdag 29 Oktober op de terreinen aan de Mirabrug in Hamme en dit om 10h00 !!!


    Met dank voor het verslag en de foto's aan "Patrick Meersschaert"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN BURKINA FASO OP ROLLEN !!!

    Ronde van Burkina Faso op rollen, kende ongekende sfeer !!!

     
    WK 19 OK BURKINA winnheren  WK 19 OK BURKINA dames winn

    De winnaars van ‘Trappen Steels’ gehuldigd door vlnr:                De winnaars van de Ronde van Burkina Faso op rollen bij de
    schepen Pia De Monie , actrice Danni Heylen ,                              dames: de ploeg van BBC Bazel.

    gemeenteraadslid Filip Vercauteren en schepen Stijn Bogaert.


    BAZEL/RUPELMONDE

    De Ronde van Burkina Faso op rollen is een overrompelend succes geworden. Er namen 19 ploegen van 4 renners deel en die brachten een bitsige strijd in een spurt, een afvalling en een ploegentijdrit. De Ronde werd gewonnen door het Team “Trappen Steels” met als renners Hans De Bock, Kenny De Munck, Erwin Van Poucke en Wesley Smet. Ze waren zo uitzonderlijk sterk dat ze alles wonnen en met het maximum der punten, 72 op 72, de trofee in ontvangst mochten nemen die werd overhandigd door actrice Danni Heylen, beter bekend als ‘Pascalleke’ uit FC De Kampioenen. Zij is meter van de ACW -actiegroep ‘Burkina Faso’.

    -In de sprint over 2 ronden van 400 meter werd gereden door telkens twee renners van een ploeg, op 8 fietsen of 4 ploegen per reeks. De snelste spurters waren Erwin Van Poucke –Wesley Smet met 35,6 sec. Tweede werden Tony Heirbaut – Matthias Nys van PWC Jan Snel in 36,4 sec. Tenslotte stonden ook Mark Laureys – Stefaan Van Mossevelde van “Angstige hazen” in de top-3 met 36,6 sec.

    -In de afvalling per ploeg van twee won Trappen Steels als enige team de twee reeksen: Hans De Block - Kenny De Munck en Erwin Van Poucke – Wesley Smet. Wonnen ook een reeks: Tony Heirbaut - Matthias Nys, Marc Laureys -Stefaan Van Mossevelde, Thijs en George Vermeulen, Preben De Lamper – Sander Smets (Scouts Rupelmonde), Patrick Heuninck - Bart D’Hollander (Blijf Fit St.-Pauwels), Luc De Jonghe – Erik Wuytack, Kamiel De Moor – Dirk Claes (Rupelboys) en Achiel Laureys – Charel Mertens. (Samen 250 jaar)

    -Na de afvalling stond ‘Trappen Steels’ op kop met 32 op 32, 2de plaats was voor PWC Jan Snel met 30 op 32 en 3de gelijk: Angstige Hazen (ploeg Mark Laureys) en De Plakkers  (ploeg van Dirk Vermincksel – Dave Van Roeyen – Thijs en George Vermeulen) met 28 punten. En met 26 p volgden de Scouts van Rupelmonde. De spanning zat er in.

    -Met twee volledige ploegen op de fiets werd nog een ploegentijdrit gereden over 4 ronden van 400 meter met aflossing. De beste tijd kreeg 40p, de 2de 38p, 3de 36p en zo verder. Opnieuw stond er geen maat op Hans De Block – Kenny De Munck – Erwin Van Poucke en Wesley Smet (Trappen Steels). Ze zegevierden in een tijd van 1min10sec 6/10. Ze bleven zo met ongeveer een seconde onder de tijd van Michiel De Coninck – James Fruytier – Tony Heirbaut en Matthias Nys (PWC Jan Snel) die 1min11sec 8/10 lieten optekenen. Verder volgden Marc Laureys – Stefaan Van Mossevelde – Luc De Bruyne en Wim De Rudder (Angstige Hazen) met 1 min15sec 9/10. 4de Preben de Lamper – Sander Smets – Stephan Van Eyck en Thomas Fillet (Scouts Rupelmonde) in 1min16sec3/10. 5de Dirk Vermincksel – Dave Van Roeyen – Thijs en George Vermeulen (De Plakkers) in 1min17sec.

    -Daarmee waren de winnaars gekend: Trappen Steels was echt onklopbaar maar de mannen van Jan Snel werden verdienstelijk 2de met 68 op 72. Het brons was voor de Angstige Hazen met 64 op 72. 4de De Plakkers uit de Werkmansrust met 60p. 5de Scouts Rupelmonde  ook 60p maar met een minder goede tijd dan De Plakkers). 6de Van Peteghem Sport (Luc Van de Vijver – Ronald Ost – De Craene – Marc Nicque) 54p. 7de Blijf Fit Sint-Pauwles (Patrick Heuninck – Bart D’Hollander – Ivan Vincke en  William Govaert) 50p.

    WK 19 OK BURKINA 2de

    De ploeg van Jan Snel die 2de werd. Schepen Pia De Monie,
    Matthias Nys, James Fruytier, Danni Heylen, Michiel De Coninck,
    Tony Heirbaut en schepen Stijn Bogaert.


    DAMES.

    Ook de dames reden hun Ronde van Burkina Faso met 4 ploegen van vier. De ploeg van Basketbal Club Bazel kwam bij zonder sterk uit de strijd met An Van Wezenbeeck – Riet en Tine Cools en Evelien Casteleyn.  Maar het passend antwoord kwam telkens van Polet - Van Acker Dames met Cris en Myriam Laureys, Kelly Cleyman en Els van Acker.  Ze moesten de rijdrit over 3 ronden van 400 meter rijden om de winnaar aan te duiden want beide team stonden met 28 p. De Basketdames reden de beste tijd en wonnen de Ronde van Burkina Faso voor de ploeg van Els Van Acker.

    Voor de 3de plaats lag de weg schoon voor vier dames uit Burkina zelf: Fanta, Aïda en Safi Diabri en Awa. Zij hadden geen moeite om het Zwijndrechtse ‘Machuit Ladys’ met Nel De Groote, Rita, Viviane Smet en Suzy achter zich te houden.

    WK 19 OK BURKINA onklopbaardamteam     WK 19 OK BURKINA damesburk

    De dames van Basket Bal Club Bazel ook op de fiets onklopbaar.   Bij de dames nam een team deel met dames uit Burkina Faso
                                                                                                              zelf. Hun coach was Achiel Laureys, schoonvader van Fanta 
                                                                                                              Diabri.


    Tenslotte werd ook nog gereden op de hoge snelheidsfiets. De winnaar werd Hans De Block met 247 km per uur.

    WK 19 OK BURKINA hansdeblock      WK 19 OK BURKINA belangstelling
    Hans De Block die met een snelheid van 247 km per uur de               De Ronde kende grote belangstelling in ’t Hoogzaal te Bazel.
    beste was op de hoge snelheidsfiets.

     


    Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Flor Van de Velde”


    19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 19/10/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Proficiat aan IVAN SMET met zijn 1° Seizoenszege in het veld bij de Masters B !!!

    Smet Ivan 01

    Zondag 19/10/2008 - KALMTHOUT (A) - Veldrijden form. A - World Cup - 60´
    VLAAMSE INDUSTRIEPRIJS BOSDUIN
    Aantal deelnemers : 58
    1. NYS Sven - LANDBOUWKREDIET-TONISSTEINER
    2. ALBERT Niels - PALMANS-CRAS        
    3. PAUWELS Kevin - FIDEA CYCLOCROSS TEAM op 10”  
    4. SIMUNEK Radomir - PALMANS-CRAS
    5. AERNOUTS Bart - Rabo Continental Team      
    6. STYBAR ZDENEK - FIDEA       
    7. AL THIJS                
    8. VANTORNOUT Klaas - SUNWEB PROJOB Cycling Team 
    9. WELLENS Bart - FIDEA CYCLOCROSS TEAM    
    10. BOOM Lars - RABOBANK       

    19/10/2008 - KALMTHOUT (A) - Veldrijden U23 – UCI - 50´

    Aantal deelnemers : 52

    1. MEEUSEN Tom - FIDEA CYCLOCROSS TEAM

    2. WALSLEBEN PHILIPP - Team Palmans_Cras

    3. HUENDERS Mitchell - CT TEAM LOWIK MEUBELEN       

    38. VAN HOOSTE Vincent uit Stekene- ASFRA RACING TEAM op 2’05”  

     

    19/10/2008 - KALMTHOUT (A) - Veldrijden Dames - UCI World Cup - 40´

    Aantal deelnemers : 38

    1. VAN DEN BRAND DAPHNY - RWC AHOY

    2. KUPFERNAGEL HANKA                  

    3. HAVLIKOVA PLAVA            

    4. FERRIER_BRUNEAU CHRISTEL op 7”

    5. TRIQUET_CLAUDE NADIA               

    6. ELEMANS SASKIA op 13”

    7. SALVETA MARLYLINE op 30”

    8. SIMMS WENDY                   

    9. INGELS Veerle - AVB - CYCLING TEAM           

    10. VAN PAASSEN SANNE                 

     

    19/10/2008 - KALMTHOUT (A) - Veldrijden Juniors UCI - 40´
    Aantal deelnemers : 45

    1. EISING Tijmen - WRV DE PEDDELAARS

    2. VAN DER HAAR Lars - Revor Cycling Team    

    3. BOSMANS Wietse - ISOREX CYCLING TEAM
     

    19/10/2008 - EVERSEL (HEUSDEN-ZOLDER) (LB) - Veldrijden form. B- 60`

    Aantal deelnemers : 39

    1. COENEN Davy - TEAM SAECO HEIST O/D BERG  

    2. TIELENS Jimmy - TEAM SAECO HEIST O/D BERG           

    3. VEESTRAETEN Ruben - SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG

     

    19/10/2008 - ZINGEM (VL.CC-CUP) (O) - Veldrijden form. B - 60´

    Aantal deelnemers : 28

    1. DEVENYNS Toon - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK   

    2. PENNE Stijn - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 4”

    3. LAPERE Kris - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM op 26”

    9. DE CALUWE Steven uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 57”

    10. ONGHENA Matthias uit Kieldrecht - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 1’14”

    11. DONIE Birger - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 1’57”

    14. GRUWIER Steve - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 2’54”

     

    19/10/2008 EVERSEL (HEUSDEN-ZOLDER) (LB) - Veldrijden form. C

    Aantal deelnemers : 21 Juniores - 40´

    1. VOLDERS Sonny - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

    2. GEERTS Frederik - SPORT EN MOEDIG - GENK VZW       

    3. DE CNODDER Robin - KON. BALEN B.C. V.Z.W. 
     

    Aantal deelnemers : 30 Nieuwelingen - 30´

    1. PANIS Maxim - SPORT EN MOEDIG - GENK VZW

    2. VERSCHUEREN Timo - WSC HAND IN HAND BAAL        

    3. EYSKENS Jeroen - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW

     

    19/10/2008 - ZINGEM (VL.CC-CUP) (O) - Veldrijden form. C
    Aantal deelnemers : 33 Juniores - 40´

    1. BAELEN Jesper - ASFRA RACING TEAM          

    2. MERLIER Tim - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 25”

    3. DE TIER Floris - CYCLINGTEAM OOST-WEST VZW op 27”

    11. GOOSSENS Kenny uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 2’18”

     

    Aantal deelnemers : 44 Nieuwelingen - 30´

    1. DEDULLE Yoshi - AVIA CYCLING TEAM           

    2. VAN TICHELT Yorben - OFF ROAD CLUB BMX 2000 DESSEL VZW op 5”

    3. SINNAEVE Arno - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE op 9”

    7. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 25”

    39. GOOSSENS Shani uit - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

      

    19/10/2008 - EVERSEL (HEUSDEN-ZOLDER) (LB) - Veldrijden form. D - 40´
    Aantal deelnemers : 22 Amateurs/Masters A

    1. JANSEN Wim - CYCLO-BIKE LIMBURG 

    2. SCHROYEN Nico - CYCLO-BIKE LIMBURG op 6”

    3. VAN ASTEN Bart - SPLENDID-PRORACE-AUDIOMIX-CYCLINGTEAM op 1’17”

     

    Aantal deelnemers : 20 Masters B

    1. MERTENS Dirk - CYCLO-BIKE LIMBURG           

    2. DRUYTS Marc - CYCLING TEAM KESSEL          

    3. VERLOO Mark - DE TOEKOMSTVRIENDEN BAAL
     

    Aantal deelnemers : 17 Masters C

    1. SELS Rudy - AFDELING ANTWERPEN - WBV       

    2. MERTENS François - CYCLO-BIKE LIMBURG    

    3. VAN OOSTERWIJCK Daniel - VLAAMS-BRABANTSE AFDELING

    19/10/2008 - ZINGEM (VL.CC-CUP) (O) - Veldrijden form. D - 40´
    Aantal deelnemers : 50 Amateurs/Masters A

    1. MAES Wim - CYCLINGTEAM OOST-WEST         

    2. MAES Timmy - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE    

    3. GEVERS Jan - AFDELING ANTWERPEN - WBV
     

    Aantal deelnemers : 16 Masters B

    1. IVAN SMET uit Hamme - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW  

    2. GLADINES Ludwig - AFDELING ANTWERPEN – WBV op 3”

    3. BALLET Peter - WIELERTEAM MOREL & ZN - DE PINTE    

     

    Aantal deelnemers : 19 Masters C

    1. VAN TONGELEN Franky - AFDELING ANTWERPEN - WBV           

    2. WILLEMS Michel - JONGE RAKKERS VOLLEZELE op 41”

    3. DE SCHEEMAEKER Ronald - VC ´T MEETJESLAND – KNESSELARE op 1’05”

    14. GOVAERT William uit Waasmunster - ISOREX CYCLING TEAM op 5’06”

     

    19/10/2008 - MOL ZILVERMEER (A) - Veldrijden Aspiranten

    PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP

     

    19/10/2008 - MOL ZILVERMEER (A) - Veldrijden Miniemen

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG LEBBEKE + ZINGEM - CYCLO-CROSS !!!

    Matthias Van de Velde behaalt podiumplaats te Lebbeke !!!

     

    Matthias Van de Velde (Hamme) was Zaterdag aan het werk te Lebbeke bij de nieuwelingen.Hij reed alweer een sterke wedstrijd nadat ze in het begin met een kopgroep van zeven tot in de voorlaatste ronde bij elkaar bleven , dan versnelde Jens Vanderkinderen en kreeg Van Daele in zijn spoor Matthias volgde op korte afstand met nog een concurrent. Ze mochten spurten voor de derde plaats en Matthias haalde het nipt en mocht mee op het grote podium.

     

    Thomas Van de Velde (Hamme) was in Zingem goed voor een zevende plaats bij de 13 jarige Aspiranten , hij heeft door ziekte nog een beetje trainingsachterstand maar daar wordt komende weken aan gewerkt.

    Van de Velde Matthias zingem 034
                                                          Thomas Van de Velde in actie
     

    Zaterdagavond was er tenslotte de Granny Awards verkiezing waar ze beiden als derde uit de bus kwamen , zeer sterk als je weet dat er 25 wedstrijden voor meetelde en dat ze er maar 11 van mee reden nog niet de helft en toch mee op het podium met dank aan de supporters voor het stemmen op onze mannen !!!

                                                  

     

      

    Met dank voor het verslag en de foto aan “Patrick Van de Velde”

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERGROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 19/10/2008 !!!

    Onder leiding van Dirk Trogh en Guy Smet vertrokken Zondagmorgend om 09h30 thv Buyl Sport te Beveren 
    18 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

    Er werd onder een rustig tempo getraind van 34,0 Km/h en de afstand bedroeg 71 Km.
    Aan kopmannen vandaag geen gebrek , sterke mannen genoeg aanwezig om een beurtje te doen.
    Reden mee : Joost Vercouteren , Eric D'Hooghe , Modest Smet , Werner Van Der Weken , Frank Van Geystelen , Miguel Gonzales , Guy Smet , Dirk Trogh , Kristof Mariën , Walter Rotthier , Eugéne Bosman , Chris Van Cleemput , Dirk Bryssinckx , Raoul Verbraeken , Kurt Van Raemdonck , Gunther Persoon en ? ?.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN SENEGAL 2008 !!!

    RONDE VAN SENEGAL 2008 !!!


    JOERI CALLEEUW eindwinaar Ronde van Senegal !!!

    Roeland Suys knap 11de na 5de plaats in laatste rit !!!

     

    Calleeuw Joeri   Suys Roeland 01
            Joeri Calleeuw           Roeland Suys

    De Ronde van Senegal zit erop ! Na 9 ritten zwoegen in temperaturen tot 42 graden en ritten tot 198 km is PRORACE Team Vlaanderen met de hoofdprijzen naar huis gekomen. Joeri Calleeuw won 2 ritten, het eind- en jongerenklassement. Roeland Suys werd 2de Belg op een 11de plaats.

    De laatste rit van 100 km werd gereden op een afgesloten circuit op de "Champs Elysées" in Dakar. Elke poging om te ontsnappen werd in de kiem gesmoord. Onze jongens hadden maar één doel: de gele trui van Joeri verdedigen. En dat ze ook op het einde van deze rit nog krachten over hadden bewijst de uitslag. Joeri Calleeuw sprintte zich nog naar een 2de plaats. Ward Van der Meiren werd 4de en Roeland Suys 5de. Vanmiddag wordt de ploeg verwacht in het Westvlaamse Lauwe waar supporters en familie een straatfeestje gaan bouwen om de avonturiers te verwelkomen.

    Vrijdag werd in Senegal ook nog een bezoek gebracht aan een weeshuis in Mbour, waaraan de ploeg een cheque van 1500 € heeft geschonken. Ook dat zal hen altijd bijblijven.

    Ronde van Senegal, een onvergetelijk avontuur !!!

     

    Uitslag laatste rit:

    1. Bensetti Rostom (Frankrijk) 2:14'08”

    2. Joeri Calleeuw (PRORACE Team Vlaanderen)

    3. Al Sharaa Fajsals (Lybië)

    4. Van der Meiren Ward (PRORACE Team Vlaanderen)

    5. SUYS Roeland (PRORACE Team Vlaanderen)

    11. De Meydts Sven (PRORACE Team Vlaanderen)

    22. Delie Bram (PRORACE Team Vlaanderen)

     

    EINDSTAND:

    1. CALLEEUW JOERI (PRORACE Team Vlaanderen) 25:27'56”

    2. Al Sharaa Fajsals (Lybië) op 1'37”

    3. Viglasky Ivan (Slovakije) op 1'55”

    4. Teguimaha Sadrack op 2'10”

    5. Chipault Flavien op 2'19”

    11. SUYS ROELAND (PRORACE Team Vlaanderen) op 4'30”

    24. VAN DER MEIREN WARD (PRORACE Team Vlaanderen) op 15'25"

    38. DE MEYDTS SVEN (PRORACE Team Vlaanderen) op 30'56”

    40. DELIE BRAM (PRORACE Team Vlaanderen) op 31'39”


    Met dank aan "Frank Suys"


    18-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 18/10/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Zaterdag 18/10/2008 - LEBBEKE (O) - Veldrijden Klasse 2 UCI - 60´

    Aantal deelnemers : 29

    1. SIMUNEK RADOMIR - PALMANS CRAS          

    2. WELLENS Bart - FIDEA CYCLOCROSS TEAM    

    3. COMMEYNE Davy - JWM SPORTIEF    

    4. SOETENS Jan - JWM SPORTIEF         

    5. BERDEN Ben - JWM SPORTIEF op 34”

    16. ONGHENA Matthias uit Kieldrecht - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 3’36”

    19. DIELEMAN Michiel uit Hamme - AVIA CYCLING TEAM op 4’14”

    22. DE SCHOESITTER Steven  uit Waasmunster - RUDYCO CYCLING TEAM op 4’29”

    18/10/2008 - LEBBEKE (O) - Veldrijden form. C – Nieuwelingen 30´

    Aantal deelnemers : 33

    1. VANDEKINDEREN Jens - GOEMAN SCOTT CYCLING     

    2. VANDAELE Gregory - JONGE RENNERS ROESELARE op 11”

    3. VAN DE VELDE Matthias uit Hamme - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV – VZW op 25”

    8. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 1’32”

    16. BORDUI Gianni uit Vrasene - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 3’25”

    17. DE RIDDER Gianni uit Buggenhout - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 3’30”

    25. MARTENS Pepijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 4’59”

    26. DRUYTS Jessy uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 5’06”

     

    18/10/2008 - LEBBEKE (O) - Veldrijden Dames – UCI - 40´

    Aantal deelnemers : 15

    1. INGELS Veerle - AVB - CYCLING TEAM 

    2. VANDERBEKEN Joyce - DE GROENE LINDE CYCLING TEAM IEPER op 28”

    3. HORMES REZA - MTB LICHT VERZET op 1’50”

    18/10/2008 - LEBBEKE (O) - Veldrijden Juniors UCI - 40´

    Aantal deelnemers : 27

    1. HNIK Karel - ATLASROMERSCZE        

    2. MEIJERS DAAN - TWC PIJNENBURG op 7”

    3. DASSONVILLE FLAVIEN - NOGENT SUR OISE op 11”

    6. DRUYTS Gerry uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 34”

    16. SAEY Jens uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 3’30”

     

    18/10/2008 - ZINGEM (O) - Veldrijden Aspiranten


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 19 OKTOBER - RESTAURANTDAG HUDIKO WAASLAND !!!

    hudiko_banner2

    Uitnodiging

    De bestuursleden en renners van

    HUDIKO WIELERTEAM

    WAASLAND

    Nodigen u uit tot hun

    RESTAURANTDAG

    ten voordele van de renners  en de club,op

    zondag 19 oktober 2008 van 12 tot 14 en

    van 17 tot 20 uur in  feestzaal Olympia

    Kruibekesteenweg  8 te  9120 Beveren

     

    U kunt

    telefonisch inschrijven bij de secretaris

    (03 775 52 85  na 18 00 uur )

    Of per e-mail (willy.de.wael@telenet.be)

    We verwachten U.

     

    Menu :

    Voorgerecht + steak/frieten + nagerecht

    Of

    Voorgerecht + vispannetje + nagerecht

    Volwassenen : 19€ - kinderen -12j : 9€


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATRICK MEERSSCHAERT ZWAAR GEVALLEN OP WEG NAAR HUIS !!!

    PATRICK MEERSSCHAERT ZWAAR GEVALLEN OP WEG NAAR HUIS !!!

     

    Meersschaert Patrickcity race 2

    Gelukkig zit het seizoen erop of het was voor Patrick Meersschaert uit Stekene nu zeker definitief ten einde. Donderdag kwam hij rond 21h00 na een vergadering op school, terug naar huis langs het fietspad op de oude spoorwegbedding Sint-Niklaas - Terneuzen. Langs deze weg is het heldonker, maar hij voelde zich veilig met een rood flikkerlichtje achteraan, een lichtje op de mouw én een hoofdlampje dat een lichtbundel geeft.

    Patrick Meersschaert : “Ik reed nogal goed door en plots ligt er voor mij een boom, door vandalen, dwars over het fietspad gelegd. In een reflex kan ik met mijn voorwiel nog net over de boom jumpen, maar voor mijn achterwiel had ik geen tijd meer waardoor ik een slag kreeg, enkele meters ongecontroleerd op mijn voorwiel verder reed om dan voorwaarts over te klikken. Resultaat kneuzingen over gans het lichaam, lichte hersenschudding en opnieuw een gehavend gezicht: het fietsen zit mij dit jaar écht niet mee! Gelukkig droeg ik een helm want die is nu perte totale en ik wil er bijna niet aan denken wat anders de gevolgen waren.”
     
    Patrick : “Een boodschap voor alle competitierenners en sportieve fietsers: draag steeds een helm, ook op training ! Een boodschap aan alle vandalen of hoe moet ik deze mensen noemen: denk a.u.b. eens na over de mogelijke gevolgen van uw daden want de grens tussen leven en dood ligt niet ver uiteen!”

     

     

    We wensen Patrick een snel herstel toe !!!

     

      

    Met dank aan “Patrick Meersschaert”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN SENEGAL 2008 !!!

    RONDE VAN SENEGAL 2008 !!!


    Vrijdag 17 oktober : 8e rit : Somone – Somone : 130 km

    De rit Somone-Thies-Somone was lastig. Er waren wat heuveltjes en de wind blies er soms goed in de zij, ideaal dus om een waaiertje te trekken. Maar alles kwam goed. Door het beulenwerk van het PRORACE TEAM Vlaanderen werden alle pogingen teniet gedaan en Joeri Calleeuw bleef dus in het geel. Onze jongens begonnen het zwaar te krijgen. Ze wisten niet dat een gele trui verdedigen zo lastig kon zijn. Alle druk kwam op hun ploegje terecht en ze waren al maar met 5. Maar momenteel nog wel enorm tevreden nu de eindoverwinning wel erg dichtbij komt.

     

    Roeland Suys heeft nog even de tijd gevonden om z'n blog bij te werken: http://roelandensandy.waarbenjij.nu/index?page=message&id=2707916 

     

    Uitslag 8e rit:

    1. Palcak Jozef (Slovakije) 2:44'38

    2. Roger Stephane (Frankrijk)

    3. Belgasem Ahmed (Lybië)

    16. Calleeuw Joeri  op 11"

    23. Delie Bram op 11"

    33. Suys Roeland op 11"

    37. Van der Meiren Ward op 19"

    43. De Meydts Sven op 6'10”

     

    Stand:

    1. Calleeuw Joeri (PRORACE TEAM Vlaanderen) 23:13'54

    2. Al Sharaa Fajsals (Libië) op 1'35”

    3. Viglasky Ivan (Slovakije) op 1'49”

    12. Suys Roeland op 4'24”

    26. Van der Meiren Ward op 15'19"

    41. De Meydts Sven op 30'50"

    42. Delie Bram op 31'50"

     

    Zaterdag volgt de laatste rit in en om Dakar over een afstand van 120 km. Duimen maar op een goede afloop.

     

    Met dank aan “Frank Suys”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 24/10 - INTERVIEW TOM STEELS TE ST.NIKLAAS !!!

    VRIJDAG 24 OKTOBER GROOT INTERVIEW MET  EX-PROF TOM STEELS TEN VOORDELE VAN HET KINDERDAGVERBLIJF “HET VEER” !!!

     

    Steels Tom 2008

    Op Vrijdagavond 24/10 om 18h00 : Interview met Tom Steels in Standaard Boekhandel Stationstraat 53 Sint Niklaas tgv de opendeurdagen.

    Opbrengst gaat naar kinderdagverblijf "Het Veer".

    Hoe meer mensen naar de winkel afzakken, hoe groter de bijdrage !!!

     

    Bron : Odette Deyaert

    Winkelverantwoordelijke Standaard Boekhandel.



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs