.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  11-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERUGBLIK VALPARTIJ FONS VAN RAEMDONCK !!!

  Duidelijkheid valpartij Fons Van Raemdonck in de VWF-koers te Horebeke !!!

   
  Van Raemdonck Fons KOP 2009


  Even wat meer duidelijkheid over de valpartij in de finale van het Provinciaal Kampioenschap te Horebeke in de Catg.E.


  Fons Van Raemdonck (Beveren)
  : “Wij waren lichtjes afgescheiden aan de spurt begonnen toen ik vanuit tweede positie wou passeren werd ik tot 2 x toe gehinderd door Herman Van Den Borre met het gevolg dat ik in de nadars terecht kwam. Met het gevolg dat ik in het ziekenhuis ben beland met 4 gebroken ribben, een klaplong, mijn duim verbrijzeld en dat ik 7 tanden kwijt ben + 3 maanden werk ombekwaam.”

   

  Er zijn amateurbeelden opgenomen die zijn opgevraagd door de mensen van de VWF voor meer duidelijkheid omtrent deze zware valpartij.

   

  Zo zit het seizoen er meteen op voor Fons Van Raemdonck die al 7 overwinningen had geboekt en er op uit was een goed WK te rijden bij de VWF.
  We wensen hem alle beterschap toe en een zeer voorspoedig herstel !!!
  We hopen hem deze winter terug te zien op één van onze wintergroepstrainingen !!!

  11-09-2009 om 14:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE ST.GILLIS VAN 10/09/2009 !!!

  EZC & U23 te Sint-Gillis-Waas.

   

  GUY SMET GEEFT NU OOK SPURTLES !!!

   

  PRSEP 10 ST G de hulde
                          Guy Smet werd voor de 31ste keer dit seizoen als winnaar gehuldigd.

   

  PRSEP 10 ST G aankomstguy
  Guy hield Timmy Van Cleemputte (rechts) en Danny Verelst achter zich.

   

  De Koninklijke WSC Vooruit heeft opnieuw een wielerwedstrijd in het centrum kunnen organiseren nu de werken zijn beëindigd. En het gemeentebestuur heeft gezorgd dat de omgeving van de kerk en het gemeentehuis een nieuwe, aangename look kreeg. Natuurlijk dat er werd gevreesd dat het voor de wielersport een minpunt zou zijn want midden de baan werd een greppel aangelegd. Daarom dat aankomen aan de kerk er niet meer in zat en zo werd er wat opgeschoven naar de Kasteelstraat.

  De wedstrijd van donderdag was aldus een eerste proef. Schepen Chris Lippens keek er belangstellend naar uit of de nieuwe aankomstplaats voldeed. Alles verliep volgens de regels der veiligheid en het ziet er naar uit dat naar de toekomst toe een nieuw tijdperk is ingezet.

   

  PRSEP 10 ST G centrum kerk
  Ook al kan er geen aankomst meer zijn in de Kerkstraat, de nieuwe locatie blijft toch in het centrum.

   

  PRSEP 10 ST G nieuwestartplaats
                           Klaar aan de nieuwe startplaats in de Kasteelstraat.

   

  PRSEP 10 ST G davy present
  Zwijndrechtenaar Davy Present aan de start als belofte.

   

  Er schreven 79 renners in voor wie er 114 Km of 15 ronden op het programma stonden. Op het einde van de 1ste ronde dachten we dat er zou geknokt worden om snel een zifting door te voeren. Die veronderstelling kwam er omdat Pieter Clement (Zele), Danny Verelst en Sander Cordeel (Stekene) toen al de snelheid opdreven. Maar het was vals alarm.

   

  PRSEP 10 ST G gebr cordeel
                       De gebroeders Pieter en Sander Cordeel geven het tempo aan.

  PRSEP 10 ST G sanderpaktpremie
                                           Sander Cordeel pakt een premie. 


  Alles kwam samen en bleef samen. Enkel voor een premie werd al eens harder op de pedalen geduwd voor een kleine voorsprong. De namiddag verliep zonder echten ontsnappingen al wilden Pieter Clement, Mauro De Smedt en Christophe Willems daar in de 6de ronde wel verandering in brengen. Zonder resultaat. Ook Jarno Van Mingeroet (Berlare) probeerde het eens maar er kwam gewoon niks van. De toeschouwers hadden dus veel tijd om in alle rust een ferme Leffe te gaan drinken op een terras in ’t zonnetje. Het werd aldus een verbroedering van de wielerfans uit heel het Waasland. Dat moet ook al eens kunnen wanneer een koers geen inhoud krijgt.

   

  PRSEP 10 ST G ontsn met drie
  Een ontsnapping met drie in de 6de ronde met Pieter Clement, Kevin Crabbe en Kim Tesseur.

   

  Op 3 ronden van het einde viel Zelenaar Christoph De Man aan. Een goed probeersel. De ronde nadien gingen Timmy Van Cleemputte, Bart Bruyndonckx, Robby Torfs (Boom) en Guy Van Broekhoven op pad met een schuchtere aanval. Wordt het een massaspurt? Dat was de vraag die velen bezig hield. Bij het ingaan van de laatste ronde kwam er al een antwoord: neen, geen massaspurt.

  Met veertien scheidden ze zich af. Als dat op een belangrijk moment gebeurt, dan is het een vast gegeven dat Guy Smet daar bij is. Verder ook Christoph De Man, Kevin Crabbe, Nico Ielegems, Guy Van Broekhoven, Timmy Van Cleemputte, Kim Tesseur, Danny Verelst, Bart Bruyndonckx, Kris De Block (Mariekerke), Kim Herremans (Schelle) en de streekrenners Jarno Van Mingeroet (Berlare), Tim Vercauteren (Belsele) en Peter Neels (Kruibeke). De laatste kilometers geraakte Bruyndonckx wat achterop.

   

  PRSEP 10 ST G christphde man
                          Christoph De Man in de 12de ronde.

   

  PRSEP 10 ST G Timmyvancleemputte
  Timmy Van Cleemputte zette op 2 ronden van het einde een vlucht met vier op maar het mislukte.

   

  PRSEP 10 ST G goede vlucht
  De Goede vlucht geleid door Timmy Van Cleemputte terwijl ook Guy Smet
  met in zijn wiel Kris De Block in de voorste gelederen zitten.

   

  En dát was het dan voor de eindafrekening. Een spurt met dertien, die zo geweldig werd gereden dat de groep compleet uit elkaar werd geslagen. Guy Smet leverde een pracht van een prestatie af. Misschien wel één van de mooiste overwinningen in de rij der 31. Hij spurtte zo sterk tegen de wind in, dat niemand hem kon bedreigen. ‘De Guy als spurter, het is eens iets anders’. Hij hield Timmy Van Cleemputte en Danny Verelst achter hem.

   

  PRSEP 10 ST G fotofinishbeeld
  Het fotofinishbeeld van de aankomst van Guy voor Van Cleemputte en Verelst, zag er zo uit
  .

   

  PRSEP 10 ST G toeschouwers wachten
                                     Het publiek wacht op… Guy Smet.


  PRSEP 10 ST G saffia & guy
      Prachtig beeld: Saffia, de dame van Guy, haast zich naar de hulde. Guy komt er ook net aan.


  GUY SMET DENKT AAN INTERCLUB IN NIEUWKERKEN

  Guy Smet heeft dus in Sint-Gillis de Wase de wielerlefhebbers weer iets moois aangeboden. Hij is en blijft de absolute smaakmaker in elke wedstrijd waar hij aan de start komt. Ook in West-Vlaanderen weten ze dat al een paar jaren. Maar we voegen er toch gauw aan toe dat Guy voor zijn sport alles doet en er ook tweehonderd procent voor leeft en traint.

   

  Guy wees er wel op dat hij de laatste tijd wel veel heeft gekoerst. In Sint-Gillis was het dus met veertien dat het definitief pleit werd beslecht. Naar het einde toen waren er nog een vijftal weg.

  -“Ik dacht, daar moet ik bij zijn en ik kwam er bij een 500 meter van de meet. Ik wachtte nog even, en dan juist voor die vluchtheuvel ben ik beginnen spurten. En het was tegenwind en dat ligt me heel goed en er kwam dus niemand meer over”, zo vertelde Guy zijn orgelpunt.

  Hij vond het parcours eigenlijk hetzelfde als voor twee jaar, maar dan wel andersom rijdend. “Het valt wel goed mee”, aldus de winnaar. “Een mooi parcours en het raakte wel moeilijk uit elkaar op die lange banen en ook niettegenstaande de felle wind. Het wilde niet scheiden maar op het einde lukte het dan toch.”

   

  En nu kijkt Guy uit naar het interclubkampioenschap in Nieuwkerken, zaterdag aanstaande. Waar hij een keer of vier won of achtkeer op het podium stond. “Ik hoop daar weer een goei koers te rijden. Als ik mee ben met de eersten en dan zien we wel. Vorig jaar won ik toch ook in de sprint. Het zal wel moeilijk zijn want er komen ‘goei coureurs’ aan de start en ze weten ook dat ze er maar ene in ’t oog moeten houden. Alles mag maar niets moet, voor mij! Ik ben al content met deze 31 overwinningen. Ik had dat eigenlijk niet verwacht. Vergeet niet dat ik pas in juni mijn derde koers won terwijl ik vorig jaar er al acht had gewonnen. Maar ik ben altijd goed in de maanden augustus -september. Vorig jaar won ik er in september nog tien.”

  De fans zijn er dus van verwittigd: Guy Smet rijdt zaterdag en maandag in Nieuwkerken en waarschijnlijk zet hij volgende woensdag ook aan in Sint-Pauwels.

   

  PRSEP 10 ST G wachtenmetbloemen
  Wachten met de bloemen: vlnr Marc Maertens, de bloemenmiss, schepen Chris Lippens en Wilbert Dhondt van het
  gemeentelijk feestcomité.

   

  PRSEP 10 ST G levenzoalshetisstreep
  Het leven zoals het is aan de streep: de organisator, de hulpdienst, de WBV-man,
  de speaker en de kassier der rugnummers.

   

  PRSEP 10 ST G hetlevenzoals..supporters
      Het leven zoals het is: de vaste supporters voor heel Vlaanderen.  Tekst en foto’s : flvdv

  11-09-2009 om 12:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 19 SEPTEMBER - 4° EDITIE POLDERS VAN ZEEUWS VLAANDEREN !!!

  4de editie Polders van Zeeuws Vlaanderen 2009

  Bron : Gino Maes

  11-09-2009 om 12:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAATSTE RIT ZOMEREDITIE RONDE VAN HET WAASLAND !!!

  Zondag 13 september te Sint-Gillis.

   

  LAATSTE RIT ZOMEREDITIE RONDE VAN HET WAASLAND !!!

   

  Zondag 13 september  is de Ronde van het Waasland zomereditie te gast in het cultureel centrum "De Route" in de Stationsstraat te Sint-Gillis-Waas voor de voorlaatste rit van de geslaagde zomereditie van de Ronde.

  De inschrijving en aprèsbike vinden plaats in het cultureel centrum "De Route".

  De omlopen gaan hoofdzakelijk door de bosgebieden Stekene, Sint-Gillis-Waas, Moerbeke en Wachtebeke. De 90 en 120 Km afstanden vormen de Waasland Bike Marathon en zullen de bikers tussen 5 à 7 uur bikeplezier bezorgen.

  Er kan gestart worden van 7u30 tot 11u voor de 30 en 60 Km. Tot 10u voor de Waasland Bike Marathon (90/120 Km),voor 10 euro.

  Douches en bikewas zijn voorzien.

   

  Tekst : flvdv

  11-09-2009 om 12:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 12 SEPTEMBER - INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN VLAANDEREN !!!

  Zaterdag 12 september om 14u in Nieuwkerken.

   

  WIELERCLUB GEMEENTEBELANGEN IS KLAAR HET INTERCLUBKAMPIOENSCHAP !!!

   

  Wielerclub Gemeentebelangen Nieuwkerken leeft al weken naar de organisatie toe van de 52ste Grote Prijs Gemeentebelangen “Memorial Leopold Windey”, die op zaterdag 12 september zal worden betwist en in Vlaanderen bekend staat als “Interclubkampioenschap van Vlaanderen” voor elite zonder contract en beloften. Het is een A-Interclub en Continentale wedstrijd.

  Er was een tijd dat deze interclub op maandag van de kermis werd gereden maar de overstap naar zaterdag bleek een heel goede zaak en elk jaar won deze organisatie van Gemeentebelangen aan interesse.

   

  Felix Robert
  Robert Felix die als secretaris weer bergen werk heeft verzet maar nu
  een schitterende organisatie kan aanbieden met een 25 deelnemende ploegen.

   

  Er werd een organisatiecomité samengesteld waarvan Rudy Windey de voorzitter is, Ondervoorzitter: Eddy Moorthamer en Secretaris: Robert Felix. De bestuursleden zijn: Iwan De Ben, Filip De Burggrave, Philip Smet, Gino en Werner Van Daele, Patrick Van den Branden, Edwin Van Goethem en Guy Van Heysbroeck


  Als koersdirecteur fungeert Eddy Moorthamer en de technische organisatie berust bij Robert Felix en team. Elk lid heeft zijn functie in het geheel.

   

  Moorthamer Eddy
  Koersdirecteur Eddy Moorthamer kijkt positief naar de
  toekomst van het Interclubkampioenschap der Beide Vlaanderen in Nieuwkerken.

   

  Het college van commissarissen van de K.B.W.B. heeft als voorzitter Frank Van Zitteren, aankomstrechter is Erik Van Goethem (Beveren) en de commissarissen zijn Willy Dobbelaere, Filip Apers (Klein Sinaai) en Jan Weymeersch. Commissaris op de moto is Johan Gusé en Roland De Witte is zijn piloot. De fotofinish is weer in handen van Freddy Donie en Gabriël Termont staat in voor de radioverbinding. Radio tour: Marcel Hertecant.

   


  BEGELEIDING VAN DE WEDSTRIJD

  Wagen met rode vlag wordt geleverd door Garage Marc Boel: Seat - Scoda – Sint-Niklaas.

  De twee neutrale volgwagens zijn deze van Vansteenkiste uit Moorsele.

  Het Vlaamse Kruis zorgt voor de eerste hulp en volgt met de ambulance. De vaste post Vlaams Kruis is in  Centrum Ten Bos. Dokter in de wedstrijd is dr Lieven Baert uit Nieuwkerken.

   

  Verder wordt aan de begeleiding ook meegewerkt door de stedelijke politiedienst van Sint-Niklaas.

  Gino Van Daele en Patrick Van Den Branden hebben de algemene leiding van de seingevers.

  De Security Bikes zijn er met de motard Johnny Vermeiren die tijdsopnames doet en de gele vlag hanteert op gevaarlijke punten.

  Meubelen Van der Aa Sint-Gillis-Waas levert de bezemwagen.

  Wagen met groene vlag is deze van Ronny Van Guyse.


   

  DE WEDSTRIJD

  Het vertrek wordt gegeven om 14u voor een wedstrijd van 155 Km of 14 ronden van 11,2 Km.

  Bij het vertrek worden de renners verzocht zich op te stellen aan de aankomst.

  De volgwagens kunnen zich opstellen in de Nieuwkerkenstraat achter de renners tot aan de Vlasbloemstraat.

  Het parcours gaat langs Nieuwkerkenstraat – Vrasenestraat – Buitenstraat – Drielindenstraat – Schuilhoek – Nieuwkerkenstraat (Sint-Gillis-Waas) – Dagsterrestraat – Sint-Niklaasstraat – Vrouwmariastraat – Godschalkstraat – Huis Ten Halve – Meesterstraat – Nieuwkerkenstraat waar de aankomstlijn ligt.

   

  De permanentie is in  Feestzaal ‘t En Zal, Ten Bos 11. Daar is ook de inschrijving van 10u30 tot 12u.  Rug- en kadernummers worden door de ploegleider afgehaald bij de inschrijving. Om 12u vindt daar ook de briefing plaats en de loting voor de volgorde van de volgwagens. Deze dienen voorzien te zijn van een officieel volgbewijs, afgeleverd door de inrichters. Opstelling in de Nieuwkerkenstraat achter de renners, tot aan de Vlasbloemstraat (richting Ten Bos).

  Voor de Foto-finish zullen de rugnummers rechts  gehangen worden.

  Tekenen controleblad: Vanaf 13u ter hoogte van de aankomst.


  Bevoorrading is aangegeven: Vrasenestraat. (tussen Kolkstraat en Kriekelaarstraat)

  Medische controle: Stedelijke sporthal – Gijselstraat.

  Aankomst ter hoogte van het Oud Gemeentehuis – Ten Bos.

  Kleedkamers en douches: Stedelijke sporthal Gijselstraat.

   

  Alle volgwagens, behalve de rode en groene vlag en de wagens van de K.B.W.B. worden de laatste ronde afgeleid in de Vlasbloemstraat.

   

  REGLEMENT

  Artikel 1: Organisatie

  Het kampioenschap der beide Vlaanders is een organisatie van Wielerclub Gemeentebelangen Nieuwkerken-Waas.

  Artikel 2: Type wedstrijd

  De wedstrijd is voorbehouden aan elite + elite zonder contract en beloften.

  Klasse: Elite 1.12 – eendagswedstrijd interclub El. Z.C./U23/BCP.

  Artikel 3: Deelneming

  Volgens I.C. reglement is de wedstrijd open voor de volgende ploegen: nationale ploegen, regionale ploegen en clubs, gemengde ploegen.

  Volgens het I.C.-reglement is het aantal renners per ploeg maximaal 6 en minimaal.

  Artikel 4: Permanentie

  De permanentie wordt gehouden van 10u00 tot 18u30 in Feestzaal ’t En Zal, Ten Bos 12/2 te Nieuwkerken-Waas.

  De ploegleidervergadering wordt georganiseerd in Feestzaal ’t En Zal om 12u00 in aanwezigheid van het college van commissarissen.

  Artikel 5: Rugnummers

  De rugnummers worden afgehaald door de ploegleiders bij de inschrijving.

  Artikel 6: Tekenen controleblad

  Elke individuele renner kan vanaf 13u00 het controleblad tekenen op het podium aan de aankomst.

  Artikel 7: Radioverbinding

  De frequentie waarop de wedstrijdinfo wordt uitgezonden wordt meegedeeld op de ploegleidervergadering.

  Artikel 8: Neutrale wagens

  De technische assistentie wordt verzekerd door C&S Vansteenkiste-Defoort. (2 wagens)


  Artikel 9: Kleedkamers

  Door de organisatoren zijn kleedkamers gereserveerd (zie plan in bijlage). De clubs zijn verplicht deze te gebruiken en ze in de meest zindelijke omstandigheden achter te laten.

  Artikel 10: Ploegklassement

  Het ploegklassement wordt opgemaakt door optelling van de drie beste individuele tijden van elke ploeg. Bij gelijkheid worden de ploegen gerangschikt door de optelling van de plaatsen behaald door hun eerste drie renners. Bij nieuwe gelijkheid worden de ploegen gerangschikt volgens de beste plaats van hun renner in de wedstrijd.

  Artikel 11: Podium

  De eerste drie renners worden verzocht zich na de wedstrijd naar het podium te begeven voor de huldiging.

  Artikel 12: Antidopingcontrole

  Het antidopingreglement is van toepassing. De antidopingcontrole vindt plaats in sporthal De Mispelaer, waar de kleedkamers zijn voorzien.

  Artikel 13: Bevoegdheid

  Alle gevallen die niet voorzien zijn in onderhavig reglement behoren tot de bevoegdheid van het college van commissarissen door de K.B.W.B. belast met de sportieve leiding.

  Artikel 14: Klassementspurt

  Er is een klassementspurt voorzien van 250 euro gaande over 5 spurten aan de aankomst (Eind 4e ; 7e ; 9e ; 11e & 13e ronde). De eerste uit dit klassement wint 125 euro ; de tweede 75 euro en de derde 50 euro.

  Artikel 15: Straffen

  De straffen zijn conform aan de I.C. reglementen.

   

   

  Tekst en foto’s : flvdv

  11-09-2009 om 12:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 13 SEPTEMBER - DIKKEBANDENRACE EN KIDS MTB CHALLENGE TE MOERZEKE !!!

  Zondag 13 september in Moerzeke –Kastel

   

  DIKKEBANDENRACE EN KIDS MTB CHALLENGE !!!

   

  Zondag 13 september wordt Moerzeke–Kastel ingepalmd door het jonge koersgeweld want er wordt weer een Dikkebandenrace georganiseerd en de Kids MTB Challenge krijgt er een laatste proef. Verder is er ook een Koppel MTB Wedstrijd. Alles wordt ingericht in samenwerking met Wielerbond Vlaanderen. En wat goed om weten is, alles begint reeds om 10u met races voor jeugd vanaf 8 jaar in de Dikkebandenrace.

   

  Wielerbond Vlaanderen organiseerde in 2009 dertien MTB-wedstrijden waaraan zowel rennertjes met een vergunning als zonder een vergunning kunnen deelnemen in een MTB Kids Challenge. Dat maakt dat de aspiranten van 12 tot 14 jaar en de miniemen van 8 tot 11 jaar zich kunnen uitleven in de sport die ze graag doen.

   

  In Kastel werd weer een toffe omloop uitgetekend in de omgeving van het Ontmoetingscentrum Ter Munken in de Scheldestraat. In Ter Munken is trouwens ook de inschrijving.

  Om 14u is er initiatie voor de kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Iedereen kan daar aan deelnemen om eens te zien wat men al kan en hoe er nog veel kan bijgeleerd worden.

  Om 14u30 wordt dan gestart met de Dikkebandenrace voor meisjes en jongens van 8 tot 18 jaar zonder vergunning.

   

  Om de dag af te sluiten is er vanaf 16u30 nog wat extra te beleven in een Koppel MTB Wedstrijd voor wielertoeristen zonder vergunning. Ze mogen enkel met de mtb rijden. Voorinschrijving was verplicht op 052.48.30.96 of jans.bikeshop@telenet.be nog tot 10 september.

  De Oost-Vlaamse Kids MTB Challenge in Kastel behoort bij een Tweedaagse samen met Geraardsbergen waar zaterdag 12 september andere proeven worden afgenomen met een Technisch parcours en een Tijdrit op Bike Park Race To Victory.

  De uitslag van de Oost-Vlaamse tweedaagse wordt opgemaakt door de optelling van de behaalde punten bij elk onderdeel. Deelname aan één dag is mogelijk maar de renner komt dan niet in aanmerking voor het klassement.
  Niet deelname aan een proef: de renner wordt in de uitslag opgenomen als DNF en verwezen naar de laatste plaats in de 2-daagse.

   

  Samenvatting van de Oost-Vlaamse Kids Challenge - DAG 2 in Kastel
  MET VERGUNNING
  12 jaar: wedstrijd: 3° proef: 10u30-11u


  13+14 jaar: wedstrijd: 3° proef: 12u-12u30


  8+9 jaar: 3° proef: wedstrijd: 12u-12u20


  10+11 jaar: 3° proef: wedstrijd: 12u30-13u
  Huldigingen: 13u-14u


  ZONDER VERGUNNING
  5-7 jaar: initiatie met begeleider: 14u-14u20


  10+11 jaar: 14u30-14u50


  9+10 jaar: 14u31-14u50


  15-18 jaar: 15u-15u30


  12-14 jaar: 15u01-15u30


  Huldiging: 15u30-16u
  Inschrijving: Cultureel Gemeenschapscentrum "Ter Muncken", Scheldestraat, 9220 Kastel (Moerzeke)

   

  Stand 12-jarigen:

  1. Van Der Kemp Remco - 438 punten
  2. Siemons Stijn - 390
  3. Leaerts Yordy - 363
  4. Beeckman Arnaud - 363
  5. Van Gestel Stef - 340
  6. Knaeps Jasper - 270

  7. Luyckx Cedrick - 251

  8. Van De Perre Vincent - 246

  9. De Kever Gerben - 173

  10. Jaspers Ward - 166

   

  Stand 13-jarigen:

  1. Van Donink Gianni - 540 punten
  2. Van De Velde Thomas - 535
  3. Caluwe Stijn - 518

  4. Van Hecke Elias - 401
  5. Coudere Tomas - 260
  6. Peeters Willem - 254

  7. Vanpol Nick - 248
  8. Feys Laszlo - 244

  9. Coomans Kenneth - 182

  10. Vanpol Niels - 174

   

  Stand 14-jarigen:

  1. Loquet Alexander - 518 punten
  2. De Vocht Jochen - 470

  3. Bytebier Jay - 264

  4. Bergs Brecht - 224

  5. MC Crae Erno - 190

  6. Van Gompel Mathias - 185

  7. Van Laer Ward - 184

  8. Mertz Remy - 180

  9. Weemaes Jarno - 175

  10. Dubois Jeremy - 152

   

  Tekst : flvdv

  11-09-2009 om 12:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 10/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GUY SMET met zijn 31°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!

  Smet Guy Jan SNEL 1
               Guy Smet

  Donderdag 10/09/2009 - IZEGEM KOERSE (W) - Elites m.c./z.c./U23 - 157 km - 03h35min
  Aantal deelnemers : 266

  1. KRUOPIS Aidis - LITUBEL STAKI PARKET           

  2. RICCI POGGI Martil - LANDBOUWKREDIET-COLNAGO    

  3. VAN STAEYEN Michaël uit Schoten - RABO CONTINENTAL TEAM        

  4. CAETHOVEN Steven - AGRITUBEL    

  5. FEILLU Romain - AGRITUBEL

  6. KEISSE Iljo - JOHN SAEY CYCLING TEAM         

  7. BACQUET FABIEN - AUBER 93          

  8. VAN DIJK Stefan - VERANDAS WILLEMS         

  9. DRUCKER Jempy - FIDEA       

  10. HEGREBERG ROY             

  47. RENDERS Sven uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN-MERCATOR       

  56. COOMANS Björn uit Willebroek - PALMANS-CRAS 

  88. WIELANDT Sven uit Beveren - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST           

  125. VAN DEN BOSSCHE Hendrik uit Grembergen - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 35”
   

  10/09/2009 - KOEKELARE (W) - Elite z.c./U23 - 110 km - 02h41min
  Aantal deelnemers : 26

  1. KUYPERS Bart - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE 

  2. DEREEPER Kristof - CYCLING TEAM LUTHO op 30”

  3. VERHAEGEN Christophe - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT

  4. DE LANNOY Didier - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW op 34”

  5. TEMPELAERE Maarten - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT op 1’15”

  6. FURNIERE Kevin - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE op 2’15”

  7. HIMPE Kurt - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW  

  8. DE WEIRDT Gino - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE    

  9. NACHTERGAELE Niels - NEW HEEBRA-LOMBARDEN     

  10. LEFEVER Nico - PROV. AFD. WEST-VLAANDEREN WBV 

   

  10/09/2009 - SINT GILLIS WAAS (CENTRUM) (O) - Elite z.c./U23 - 114 km - hmin
  Aantal deelnemers : 79

  1. GUY SMET uit Kruibeke - PWC JAN SNEL        

  2. VAN CLEEMPUTTE Timmy - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

  3. VERELST Danny - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL         

  4. VAN MINGEROET Jarno uit Berlare - YAWADOO - COLBA - ABM    

  5. DE BLOCK Kris uit Mariekerke - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM  

  6. CRABBE Kevin - VAN EYCK SPORT     

  7. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM       

  8. TESSEUR Kim - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

  9. VERCAUTEREN Tim uit Belsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  10. HERREMANS Kim uit Schelle - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM 

  11. NEELS Peter uit Kruibeke - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW                     

  13. DE MAN Christoph uit Zele - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE      

  15. STIEGELIS SANDER uit Sluiskil - JOSAN MERCEDES CYCLING TEAM op ?

  26. CORDEEL Pieter uit Stekene - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T. op ?

  29. CLEMENT Pieter uit Zele - VAN EYCK SPORT

  30. VAN BUYNDER Benny uit Bornem - RUDYCO CYCLING TEAM       

  11-09-2009 om 11:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 10/09/2009
  vwf

  Donderdag 10 September - NIEUWKERKEN

   

  VWF 10-09-09 nieuwerk 026
  De winnaars Cat.A Raf Martens, Catg.B Danny Saelens en Catg.C Willy De Boitselier.
  Glenn De Wolf werd eindwinnaar in de Catg.A van de Trofee van het Waasland.


  ABC-reeks
  1 Martens Raf (1A)
  2 Maes Peter (Bornem)
  3 Weemaes Francky (Melsele)
  4 De Boitselier Willy (1C)
  5 Saelens Danny (B)
  6 Buggenhout Alain
  7 Roosenparck Paul
  8 Verholen Gunter
  9 Van Osselaer Karl (Zwijndrecht)
  10 Pfaff Jonas (Beveren)
  11 Bogaert Sammy (Meerdonk) 12 Bocken Peter 13 Vereecken Albert 14 De Wolf glenn (Hamme) 15 Dupont Benny 16 Van Steenberghe Eric 17 Suys Frank (Hingene) 18 Paridaens Stefaan 19 Geets Frank 20 Kuppens Stefaan 21 Claus Etienne (Hamme) 22 Wille Geert 23 Teirlinck Tino 24 Rubbens Wouter 25 D'Haese Benny 26 Verwulgen Bruno (St.Niklaas) 27 Van De Velde Rudy 28 Pitschon Stijn 29 De Tant Wout 30 De Mol Bram      

   

  VWF 10-09-09 nieuwerk 019
  De spurt van het peloton Catg.A/B/C, de spurt werd gewonnen door Albert Vereecken voor
  Glenn De Wolf en Stefaan Paridaens die voor de eindzege van de Beker van het Waasland moesten spurten.

   

  VWF 10-09-09 nieuwerk 012
  Doortocht van de toeristen met helemaal rechts (verscholen) met rode trui Kenny Janssens.

   

  VWF 10-09-09 nieuwerk 009
  Frank D’Hooge, Etienne Claus en Paul Van Puyenbroeck van het Rudicoteam sluiten het peloton te Nieuwkerken.


  11-09-2009 om 11:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DONDERDAG 10 SEPTEMBER – 12° RIT WAASLANDSE TTC RONDE TE NIEUWKERKEN !!!

  Banner TTC ronde 2009

  DONDERDAG 10 SEPTEMBER – 12° RIT WAASLANDSE TTC RONDE TE NIEUWKERKEN  !!!

   

  Proficiat aan KRIS MEERSCHAERT met zijn 3 zege bij de Toeristen !!!                       


  UITSLAG

  1.KRIS MEERSCHAERT
  2.Hesters Tom
  3.Vercruyssen Wim
  4.Spanoghe Guido
  5.Roman Dieter
  6.Janssens Jerry
  7.Van Wijk Erik
  8.Verberckmoes Gino
  9.Soens Lieven
  10.Haentjens Rudi 11.Wille Kenny 12.Heylen Yves 13.Vermeirsch Nick 14.Calle Alain 15.Van Havenbergh Philip 16.Covents Stein 17.Kras Wim 18.Neyt Tomas 19.Gheldof Bruno 20.Van Raemdonck Kurt 21.Nijs Johan 22.Van Overloop Bram 23.De Vos Wim 24.Van Camp Freddy  25.Van Houte Steven 26.Valaert Olivier 27.Peirsman Jan 28.De Cock Stefan 29.Middelkamp Tom 30.Jongeneelen Stijn 31.De Fijn Franky 32.Smet Philip 33.Serverius Rudi 34.Heymans Kurt 35.Heynderickx Robby 36.Van Cauteren Kurt 37.Dierks Peter 38.Van Belle Koen 39.Braeckman Geert 40.Hoskens Peter 41.Van Kersavont Chris 42.Van den Hende Ringo 43.Van Steelandt Rudi 44.Goffaux Sven 45.Bauters Ronny 46.Van Hoorde Philip 47.De Coninck stef 48.Van der Vekens Patrick 49.De Bisschop Peter 50.Moras Patrick 51.Delaet Tim 52.Coppens Rudi 53.Maes Jean Paul 54.Van Overloop Raf 55.Mangelinckx Yves 56.Annaart Peter 57.De Dauw Benny 58.Huyghe Franky 59.Leenknecht Jordy 60.Van Havermaet Theo 61.De Beule Patrick 62.Audenaert Nico 63.Van Goethem Peter 64.Janssens Kenny

  Opgave : Van Roeyen Dave, Van Laere Koen, Martens Hugo, Covents Sebastien, Heindrickx Lesley, Tuteleers Romain, Wargee Steven, Van der Aa Sam, Van Deun Domien.

  11-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  10-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN - TREK KMC TEAM VAN 22 AUGUSTUS TOT 6 SEPTEMBER !!!

  TREK KMC Banner 2009

  Door hun sponsor KMC werden het team uitgenodigd om de grootste beurs ooit te Friedrichshafen te bezoeken.

  Met meer dan 1.000 exposanten uit 42 landen, 100.000 m2 ruimte verdeeld over 15 beurshallen.

  Ook op de Eurobike demo day was het team aanwezig met 2 renners. Daar werden alle mogelijke modellen van fietsen uitgetest.

  TREK-KMC 1 Friedrichshafen sept 09 029  TREK-KMC 1 Friedrichshafen sept 09 033

  TREK-KMC 1 Friedrichshafen sept 09 024 TREK-KMC 1 Friedrichshafen sept 09 028

  TREK-KMC 1 Friedrichshafen sept 09 031   TREK-KMC 1 Friedrichshafen sept 09 027
   

  Uitslagen : 10 podiums tussen 22/8 en 6/9 !!!

   

  22/8/2009 : Belgisch kampioenschap aspiranten te Malmédy

   
  Jay Bytebier ,6de plaats bij de 14-jarigen.

  Kenneth Coomans, 6de plaats bij de 13-jarigen.

   

  23/8/2009 : Coupe de France Val d'Isère (laatste manche)

   

  Pieter Geluykens, nieuweling, 7de plaats, 1ste Belg, 160 starters.

  Eindklassement : 7de plaats.

   

  29/8/2009 : Kidstrophy 02 bikers ter Cerfontaine (aspiranten)

   

  Kenneth Coomans, 4de plaats.

  Jay Bytebier, 6de plaats.

  Jarno Weemaes, 7de plaats.

   

  30/8/2009 : 5e manche Flanders cup te Langdorp

   

  1ste plaats, Nick Daems, belofte

  10de plaats , Jordy Billast, belofte

  5de plaats, Hans Urkens, elite

  2de plaats, Patrik Wellens, master 2

  7de plaats, Mark Donné, master 1

  4de plaats, Kevin Panhuyzen, nieuweling

  7de plaats, Jasper Maes, nieuweling

   

  30/8/2009 : Wereld kampioenschap masters te Pra Loup Frankrijk

   

  17de plaats, 1ste Belg, Ivan Porters, master 2.

   

  30/8/2009 : Bundesliga te Schupp Duitsland

   

  2de plaats, Pieter Geluykens, nieuweling.

   

  6/9/2009 : 6e manche Flanders cup te Westouter, Heuvelland

   

  1ste plaats, Nick Daems, belofte

  3de plaats, Jordy Billast, belofte

  4de plaats, Hans Urkens, elite

  3de plaats, Mark donné, master 1

  3de plaats, Patrik Wellens, master 2

  4de plaats, Ivan Porters, master 2

  2de plaats, Petra Mermans

  3de plaats, Kevin Panhuyzen, nieuweling

  8de plaats, Jasper Maes, nieuweling

  TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 018  TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 032

  TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 054 TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 088

  TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 090 TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 102

  TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 144 TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 155

  TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 157 TREK-KMC 1 flanders cup Heuvelland 160
   

  6/9/2009 5e manche TJV te Esneux

   

  2de plaats, Art Quentin, belofte

   

   

  Komend weekend slagen we onze tenten op te Geraardsbergen voor de finale van de Flanders cup.

  Foto's in bijlagen en nog meer foto's op onze site www.trekteambenelux.com

   

   

   

  Tekst en foto’s : De Staebel Liliane
  Teammanager TREK - KMC TEAM vzw
  Waasmunster

  10-09-2009 om 14:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN LUIK VOOR AMATEURS EN MASTERS !!!

  RONDE VAN LUIK VOOR AMATEURS EN MASTERS !!!

   

  Zondag 06/09/09 – SOUMAGNE - Amateurs & Masters A – 91 Km – 02h11min
  Aantal deelnemers : 41 – Etappe 2

  1. THOELEN Nico (BOLLINI)
  2. BOLLEN Erwin (BOLLINI)
  op 44”
  3. GOOS Frederick
  (AFD.ANTWERP)

  4. RANSY Sigi
  (BOLLINI)

  5. PATRON Christian
  (PREDICTOR-LOTTO-VC A)

  6. LATHOUWERS Jurgen
  (ENTENTE CYCLISTE DE )
  7. CLAES Jorg (BOLLINI)

  8. COLLARD Simon
  (PREDICTOR-LOTTO-VC A)

  9. ARITS Steven
  (BOLLINI)

  10. VAN DEN BROECK David
  (ARDENNE - GAUME)
  op 47”
  11. DE WILDE Yves op 55”
  12. DUMOULIN Guillaume
  (R.V.C. OTTIGNIES)

  13. DUCHATEAU Filip
  (ENTENTE CYCLISTE DE )
  op 1’26”
  14. FRERE Gaël
  (TEAM VERANDAS WILLEM)

  15. VAN HOVE Chris
  (NED / APK QUALITY TEAM)

  16. WIELFAERT Kristof uit Lokeren
  (AFDELING OOST-VLAAND)


  VERSLAG
  Zondag werd de 2de rit van de Ronde van Luik gereden voor Amateurs en Masters.

  De heren moesten 7 ronden van 12 Km afleggen met een klim in trapjes, gevolgd door een lang golvend stuk op een plateau in Soumagne. De eerste vier ronden plaatste Kristof Wielfaert uit Lokeren enkele stevige aanvallen maar Team Bollini en Cycling Team 2005 brachten het peloton steeds terug. Op 2,5 ronde van het einde was de eerste groep nog 19 man sterk en op het plateau na de klim viel Nico Thoelen aan. Nico was geen gevaar in het klassement want hij had de eerste etappe niet gereden. Er werd teveel naar elkaar gekeken waardoor hij 1 minuut kon wegrijden. In de laatste ronde werd er stevig aangevallen op de helling en op het laatste stuk splitstte het groepje in twee en zat Kristof bij de achterblijvers. In de hellende aankomststrook kwam hij als 4de van het groepje over de meet en werd 16de in de rituitslag.

  Nu zondag rijd Kristof Wielfaert de cyclosportieve La Christophe Brandt in Verviers over 113 Km.

  Eindklassment - Amateurs & Masters A

  1 COLLARD Simon 2:03:00 2:11:44 4:14:44

  2 VAN DEN BROECK David op 5”

  3 RANSY Sigi op 14”

  4 CLAES Jorg op 26”

  5 LATHOUWERS Jurgen op 27”

  6 ARITS Steven op 30”

  7 DE WILDE Yves op 45”

  8 DUMOULIN Guillaume op 49”

  9 BLOCKX David op 1’30”

  10 WIELFAERT Kristof uit Lokeren op 1’37”  Wielfaert Kristof 2009.09

    
  Zaterdag 05/09/2009 – HERVE – Amateurs & Masters A – 81 Km – 02h03min

  Aantal deelnemers : 63 – Etappe 1

  1. Simon COLLARD (Saive / VC Ardennes)

  2. David VAN DEN BROECK op 2"

  3. Sigi RANSY op 14"

  4. Jorg CLAES op 26"

  5. Jurgen LATHOUWERS op 27"

  6. Steven ARITS op 30"

  7. Yves DE WILDE op 34"

  8. Peter RICHTER (D) op 37"

  9. David BLOCKX

  10. Guillaume DUMOULIN

  12. Kristof WIELFAERT uit Lokeren op 55"

  Wielfaert Kristof KOP 2009
              Kristof Wielfaert 


  VERSLAG

  De eerste etappe van de Ronde van Luik bestond uit 9 ronden van 9 Km op een selectieve omloop in Herve. Er was een kopgroep van 9 renners weg met 40 seconden voorsprong op het peloton wanneer Kristof Wielfaert uit Lokeren in de tegenaanval trok met drie anderen renners, waaronder Belgisch Kampioen Simon Collard.

  Na vier ronden achtervolging konden ze vooraan aansluiten zodat de kopgroep 12 renners rijk was. In de laatste ronde reden Simon Collard en David Van Den Broeck weg en nog wat later Sigi Ransy.

  Op de klim naar de aankomstzone spatte het resterende groepje volledig uiteen en kwam Kristof Wielfaert als laatste van het groepje binnen met al bijna een minuut achterstand op leider Collard. Het peloton was uitgeteld voor de eindzege want de eersten kwamen pas binnen op 4 minuten.

  Zondag wordt de tweede en laatste etappe in Soumagne gerden met steiler klimwerk.

   

  Wielfaert Kristof Ronde Van Luik 2009 1   Tekst : Kristof Wielfaert

  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  10-09-2009 om 13:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRATIS HAVENFIETSKAART LIGT KLAAR.

  Fietsen in de Antwerpse haven.

   

  GRATIS HAVENFIETSKAART LIGT KLAAR.

   

  PRSEP 09 HAVENFIETSKAART
  De fietskaart “Fietsgewijs in de haven”, wordt gratis aangeboden.

   

  Fietsliefhebbers die het Antwerpse havengebied, en daar hoort ook Waaslandhaven bij, beter willen leren kennen, kunnen vanaf nu een beroep doen op de Havenfietskaart – ‘Fietswegwijs in de haven’. Hierop zijn door het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen onder meer vier fietsroutes met uitleg over 33 bezienswaardigheden en een groot aantal fietsknooppunten weergegeven. De Havenfietskaart is gratis aan te vragen of af te halen in het Havenhuis.

   

  De vier uitgestippelde routes geven fietsers de mogelijkheid om op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met de haven in al haar facetten. Drie routes bevinden zich op Rechteroever (10, 30 en 60 Km), een vierde op Linkeroever via de Zeesluis van Kallo (30 Km). Op de Havenfietskaart zijn 33 bezienswaardigheden aangegeven met daarbij telkens een korte uitleg. Op deze manier kunnen fietsers voor of tijdens het fietsen meer te weten komen over bijvoorbeeld natuurgebieden, bruggen, sluizen en bijzondere gebouwen.

   

  Het Havenbedrijf heeft er bovendien bewust voor gekozen om een groot aantal knooppunten van de zogenaamde fietsknooppuntennetwerken in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen te publiceren. Op deze manier hoopt het dat nog meer fietsers hun weg weten te vinden naar het Antwerpse havengebied. Verder staat op de kaart nog aanvullende praktische informatie vermeld, zoals de overzettijden van de veerdienst tussen Lillo en Doel, contactgegevens van fietsverhuurders en meldpunten voor klachten over (fiets)wegen.

   

  Gedelegeerd bestuurder Eddy Bruyndonckx:

  -“ Niet alleen schepen, dokken, sluizen en reusachtige kranen liggen op uw weg? Maar ook ongekende stukjes haven zoals een natuurreservaat, een vispaaiplaats, een recreatiegebied van 55 Ha en schitterende vergezichten.”

   

  Omdat het Antwerpse havenbedrijf veel waarde hecht aan een veilige infrastructuur voor zwakke weggebruikers in het havengebied, investeert het geregeld in de aanleg en vernieuwing van fietspaden. Zo werd dit jaar in mei een acht kilometer lang nieuw fietspad langs de Noorderlaan aangelegd en werd er in 2007 een nieuw traject langs de Scheldelaan verwezenlijkt. Tijdens zogenaamde comforttesten konden beide fietspaden rekenen op de hoogste scores van de Fietsersbond afdeling Antwerpen-Noord.

   

  In het Waasland komt er ook heel wat aan bod: Kallo, kerncentrale van Doel, Doelpolder, Ketenisseschoor, Fort Liefkenshoek, Deurganckdok, De Putten …

  De
  Havenfietskaart is vanaf heden gratis af te halen aan de infobalie in het Havenhuis aan de Entrepotkaai 1 in Antwerpen. De kaart kan ook worden besteld door een e-mail te sturen naar communicatie@haven.antwerpen.be. Belangstellenden dienen in de e-mail hun naam en adres te vermelden. Wie de Havenfietskaart al eens online wil bekijken, kan dat doen op www.havenvanantwerpen.be. (onder Uw partner voor Europa – Wegwijs)

   

  PR 09 sep Haven van Antwerpen

   

  Tekst en foto : flvdv

  10-09-2009 om 13:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEMAKKELIJKER FIETSEN OP FIETSNETWERKEN IN OOST-VLAANDEREN

  Fietsroutes op de GSM

   

  GEMAKKELIJKER FIETSEN OP FIETSNETWERKEN IN OOST-VLAANDEREN

   
  PRSEP 09 FIETSROUTES gsm

  Het is al langer geweten dat in Oost-Vlaanderen heel wat fietsnetwerken lopen die het toelaten om zelf fietstochten uit te stippelen via de fietsknooppunten. Oost-Vlaanderen maakt fietsen op de fietsknooppunten opnieuw een stuk makkelijker. Start de fietsroute aan een fietsinrijpunt met infobord en parking. Stuur een SMS met het aantal kilometer dat je wil fietsen en dan ontvangt men een bericht op de GSM met daarin de persoonlijke route. 
   

  Heel wat recreanten maken gretig gebruik van het systeem met de nummers en de groen-witte bordjes en zorgden ervoor dat de fietsnetwerken op korte tijd uitgroeiden tot het meest succesvolle fietsproduct in Vlaanderen.

  Om het plannen van fietstochten op deze netwerken makkelijker te maken vindt men op de site van Toerisme Oost-Vlaanderen, www.tov.be, al geruime tijd een on-line routeplanner. Zo kan men vanachter het computerscherm zijn tocht op maat samenstellen, afprinten en zelfs downloaden naar een GPS. Vanaf heden kan men in Oost-Vlaanderen nu ook fietsroutes ontvangen als SMS op de GSM.

   

  Hoe werkt het?

  Op een 40-tal punten langs de fietsnetwerken vindt men fietsrinrijpunten met parkings waar men de auto kwijt kan. Een lijst van de inrijpunten is te vinden achteraan het Fietsinfoboekje, op de fietskaarten herkent men ze aan het symbool, een rode P. Aan de inrijpunten staan infoborden die wegwijs maken op het fietsnetwerk. Men vindt er ook de nodige uitleg over hoe een route samen te stellen op het fietsnetwerk en hoe men de nieuwe SMS dienst van Toerisme Oost-Vlaanderen gebruikt.

  -“Het systeem werkt snel en eenvoudig” verduidelijkt Gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Eddy Couckuyt, “Indien je fietstocht start aan een infobord, stuur je een SMS met daarin ‘Fiets’ gevolgd door het nummer van het infobord en het aantal kilometer dat je wenst af te leggen. Je krijgt na een paar seconden een SMS terug met daarin een opsomming van de te volgen knooppunten. De toegestuurde route vertrekt en eindigt vlakbij het infobord, zodat je een mooie lus kan fietsen op de knooppunten.”

   

  De kaart op het infobord toont de weg naar het knooppunt waar men dient te vertrekken en aan de fietstocht doorheen de Oost-Vlaamse regio’s kan beginnen. Indien men dit wil, kan men ook de richting toevoegen. Voeg gewoon de eerste letter van de windrichting waarin men de tocht wil laten vertrekken aan het SMS toe.

  Een SMS versturen en ontvangen kost 0,50 €. Dit betekent dat men voor 1 € een route ontvangt op de GSM.

   

  Samenwerking

  De nieuwe SMS functionaliteit werd ontwikkeld door de KaHo Sint-Lieven uit Gent en de Katholieke Universiteit Leuven. Zij werkten eerder, samen met RouteYou uit Gent, al mee aan de ontwikkeling van de fietsrouteplanner voor Oost-Vlaanderen. Zij stonden nu dus Toerisme Oost-Vlaanderen bij in de realisatie van de SMS functie.

   

  Tekst en foto : flvdv

  10-09-2009 om 13:02 geschreven door kenny


  09-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 09/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Woensdag 09/09/2009 - AARTSELAAR (A) - Men Elite UCI - 183,2 km - hmin

  MEMORIAL RIK VAN STEENBERGEN - Aantal deelnemers :

  1. Eeckhout Niko - An Post Sean Kelly Team      

  2. Van Dijk Stefan - Verandas Willems  

  3. De Jongh Steven - Quick Step         

  4. De Haes Kenny - Silence Lotto         

  5. Vierhouten Aart - Vacansoleil Pro Cycling Team         

  6. Flahaut Denis - Landbouwkrediet Colnago     

  7. Goddaert Kristof uit St.Gillis - Topsport Vlaanderen Mercator

  8. Hayman Mathew - Rabobank           

  9. Hegreberg Roy - Team Sparebanken Vest Ridley        

  10. Hondo Danilo - Psk Whirlpool Author          

  32. Renders Sven uit Wilrijk - Topsport Vlaanderen Mercator    

  60. Van Avermaet Greg uit Hamme - Silence Lotto       

  90. Steurs Geert uit Schoten - Topsport Vlaanderen Mercator   

  111. Coomans Björn uit Willebroek - Palmans Cras      

   

  09/09/2009 - IZEGEM (W) - Elite z.c./U23 - Achter derny´s – 30,6 km - 39min05"
  Aantal deelnemers : 19

  1. KUYPERS Nico - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS           

  2. HEIREWEGH Bart uit Hamme - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN      

  3. KEISSE Iljo - JOHN SAEY CYCLING TEAM         

  4. VANLAERE Kenny - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM   

  5. CLAUWAERT Joeri - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS    

  6. DECLERCQ Tim - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS         

  7. BORRY Kim - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS    

  8. DEMEYERE Geoffrey - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE          

  9. DERYCKE Lorenzo - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS     

  10. BAUGNIES Jérôme - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST   

   

  09/09/2009 - WINGENE (W) - Elite z.c./U23 - 67,5 km - 01h40min
  Aantal deelnemers : 47

  1. MINNE Stijn - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE          

  2. VANDEN BUSSCHE Steven - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 10”

  3. VAN SPEYBROEK Bart - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT       

  4. D`HONDT Bram - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM       

  5. VERVERKEN Gerdy - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM 

  6. DE MUNSTER Gregory - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE       

  7. DE DECKER Steven - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT        

  8. MAENE Kevin - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE   

  9. MAES Jo - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE op 19”

  10. MALFAIT Steve - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW           

  11. SCHOONACKER Jehudi - SUNWEB-PROJOB  

  12. VAN OYEN Franky uit Zulte - WC SPORTVRIENDEN – EEKLO op 27”

  09-09-2009 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 09/09/2009

  waod_3

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN met zijn 22°Seizoenszege in de Catg.C !!!


  De Veerman Walter 05

  Woensdag 9 September 2009 - LOCHRISTI


  Categorie AB: (70 dln)
  1.Andy De Backer (Denderleeuw, winnaar cat. A)
  2.Nico Savat (Eeklo, winnaar cat. B)
  3.Kristof Tijtgat (A2)
  4.Franky Weemaes (Melsele B2)
  5.Patrick Vaeyens (B3)
  6.Kenneth Mercken (B4) 7.Kurt Diependaele (B5) 8.Wim Braet (B6) 9.Rudi Rabout (Heinkenszand B7) 10.Mario Boterberg (B8) 11.Geoffrey Luyssen (B9) 12.Jonas De Vlieger (A3) 13.Dieter De Waele (B10) 14.Vincent Brunel (B11) 15.Sam Govaert (A4) 16.Franta Van Sterthem (B12) 17.Tom Van Uffel (B13) 18.Fabien Hanssens (B14) 19.Bart Van Damme (B15) 20.Renaat Demeter (Lochristi A5) 21.Nico Verwee (A6) 22.Steven Decoster (B16) 23.Nico Van Bever (A7) 24.Alexander Govaert (A8) 25.Dominik Stofferis (B17) 26.Patrick De Roos (Moerbeke B18) 27.Thomas Bracke (A9) 28.Sven Van Hoyweghen (Puivelde A10) 29.Gino Van Broeck (Belsele A11) 30.Geert Verween (B19)

  Categorie CD:
  1.WALTER DE VEERMAN (Lochristi, winnaar cat. C)
  2.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)
  3.Peter Mol (C2)
  4.Didier De Lannoy (C3)
  5.Luc Puimege (C4)
  6.Dirk Verresen (D2) 7.Geert Roose (C5) 8.Wim Heyndrickx (Vrasene C6) 9.Wim Arras (C7) 10.Nico De Weirdt (C8) 11.Geert Van Speybroeck (C9) 12.Carlo Schollaert (C10) 13.Marc Goossens (D3) 14.Olivier Vaerewyck (C11) 15.Idesbald Nevejans (D4) 16.Luc De Muynck (C12) 17.Marc Vanparrijs (C13) 18.Tony Baudonck (D5) 19.Kurt Victor (C14) 20.Denis Lust (D6) 21.Dirk Mathijs (Gentbrugge D7) 22.Gerdy Vereecke (C15) 23.Geert Marijse (C16) 24.Rudi Geeraerts (D8) 25.Georges Vergauwe (D9) 26.Kris Schockaert (C17) 27.Kristof Spoormans (C18) 28.Sven De Vlieger (C19) 29.Arie De Moor (C20) 30.Henri De Decker (D10)

  Categorie E/E+:
  1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)
  2.Hilair Heye (E2)
  3.Eric Van Pottelberg (Sinaai E3)
  4.Peter De Ghein (E4)
  5.Eddy Van Den Abeele (Meerbeke, winnaar cat. E+)
  6.Patrick Buyens (E5) 7.Rudy Taelman (+2) 8.Ghislain Vanbruane (E6) 9.Marc Couckuyt (E7) 10.Marc Van Overmeir (St.Niklaas +3) 11.Siegfried Van Overberghe (E8) 12.Eric De Wilde (+4) 13.Guy Van Severen (+5) 14.Willy De Sutter (E9) 15.Tom Persyn (E10) 16.Dirk Blommaert (St.Niklaas E11) 17.Peter Lameire (E12) 18.Wim De Coninck (E13) 19.Paul Geudens (E14) 20.Tony Reniers (E15) 21.Filip Schoonackers (E16) 22.Joseph Claessens (E17) 23.Geert Roegiers (E18) 24.Joeri De Cock (E19) 25.Jo Montforts (E20) 26.Jean-Pierre Van Hove (E21) 27.Karel Segers (+6) 28.Kris Librecht (E22)

  Categorie F1:

  1.Helmuth Tas (Sijsele)
  2.Jozef De Naeghel
  3.José Hoebeke
  4.François Coppers
  5.José Dezegher
  6.Dirk Caeckebeke 7.Donald De Vlieger 8.Antoine De Caboter 9.Paul Hunninck 10.Adri Van Loon 11.Marc Colpaert 12.Laurent De Vos 13.Leon Van Telering 14.Geert Van Telering 15.Dirk De Cauwer (Hamme) 16.William Govaert (Waasmunster) 17.Robin Van Kerschaver 18.Jozef Vermeylen 19.Wim Van Den Heuvel 20.Bart Delagrange 21.Roland Boulard 22.Marc Steenberghe 23.Guy Dhaese 24.Freddy Cornette 25.René Demunter

  Categorie F2:
  1.Ludo Opdebeek (Balen)
  2.Ad Montforts
  3.Noel Rogge
  4.Theo Hensen
  5.Rudiger Savat
  6.Karel Heirbaut (Belsele) 7.Adriaan Van Ginderdeuren 8.Theo Coudyzer 9.Firmin De Zutter 10.Johan De Backer 11.Jos Vergult 12.Eric Roels 13.Eddy De Clercq 14.Julien De Bock 15.Jan Redhovaert 16.Aad Vingerling 17.Paul D'hoey 18.Kees Sebrechts 19.Luc Meheus 20.Erik De Waele 21.Remi Bats 22.Henk Bolle 23.Daniel Hauttekeete 24.Harry Kellenaers 25.Paul Luyten 26.Willy Mous 27.Christiaan Michiels 28.Kurt Wille 29.Roger Beelaert (Rupelmonde) 30.Freddy Arijs

  Categorie G:

  1.Willy Roels (Wetteren)
  2.Werner Dullaert (St.Gillis)
  3.Pierre Verberckmoes (Belsele)
  4.Joseph D'Hont
  5.Mathieu Mercken
  6.Arnold De Muynck 7.Roger Van Den Eede 8.Roger De Breuker 9.Marc Van Der Beken 10.François Van De Vijver 11.Freddy Brusseel 12.Will Leurs 13.Roger Den Tijn 14.André Syvertsen (Stekene) 15.François Smolders 16.Jean-Pierre Heymans (Bornem) 17.Werner Wittock 18.Lucien Schollaert 19.Freddy Stevens 20.Piet Achten 21.Roland Van Imschoot 22.Freddy Vervenne 23.Anton Van Poecke 24.Luc De Cock 25.Marinus Lockefeir 26.Hervé Verstuyft 27.Roger Verschraegen (Lochristi) 28.Freddy De Blick (Beveren) 29.Etienne Van Hecke 30.Eric Stevens

  Categorie G+:
  1.Wilfried Mathys (Schelderode)
  2.Louis Simons
  3.Gerard Mariën (Schoten)
  4.Gerrit Hairwassers
  5.Joseph Boone
  6.Donné Neckebroeck 7.Lucien Van Impe 8.René Colman (St.Niklaas) 9.André Vlayen 10.Daniel Meirlaen 11.Leon Vervaet 12.Willy Vereecken 13.Daniel Cornu 14.Karel Alen 15.Roger Moens 16.Daniël Nuytinck 17.Gerrit Westenberg 18.Jan Van Boxtel 19.Jef Verheyen 20.Raf Luyckx 21.Noel De Muynck 22.Georges Michiels 23.Daniël Jooris 24.Marcel Meeuwes 25.Edward Battersby 26.Jean-Pierre Heirman 27.Michel Vander Beke 28.Paul De Geynst 29.Jozef Geerts 30.Pierre Paevlo

  09-09-2009 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE HULSTE VAN 08/09/2009 !!!

  Guy Smet voor de tweede dag op rij zege zeker !!!

   

  Smet Guy koers guy 8 september 2009 hulste 007
           Guy Smet druk omringd te Hulste want iedereen wil met de 'zegekampioen' op de foto.

  Smet Guy koers Guy 8 Sep 2009 winst Hulste
                      Guy Smet met het zegegebaar van zijn 30 overwinningen !!!

  Dinsdag 8 September waren de Elites z.c. en Beloften te gast in het West-Vlaamse Hulste waar 56 renners present tekende, ze moesten 113 Km afleggen in 13 ronden.

  Vanaf ronde 1 muisden 2 renners ervan onder en dat waren Belgisch Kampioen Nico Kuypers en Sibrecht Pieters, meteen sloegen ze een kloof die stelselmatig werd uitgebreid van 1 minuut tot zelfs 2 minuten.

                
  Smet Guy koers guy 8 september 2009 hulste 001
                  Het peloton wou maar niet kraken en dus kwam Guy Smet zelf aan het commando.

  Het peloton bleef lang bij elkaar en dus dacht iedereen dat de winnaar vooraan zat maar in de 13de ronde kwam er aktie vanuit het peloton dat meteen in stukken brak.
  Door toedoen van enkele serieuze demarrages ontstond een achtervolgende groep van 13 renners en bleven nog 28 renners in koers, de rest stond al onder de douche.


  Smet Guy koers guy 8 september 2009 hulste 004
      Het peloton is aan het begeven zodat de uiteindelijk achtervolging op de 2 leiders kan starten.

  Nog geen ronde later was het Guy Smet (Kruibeke) die tezamen met Frederik Decaesteker en David Geldhof met volle overtuiging de achtervolging inzetten op de 2 leiders.
  Achter hen nog een groepje van 5 renners met Jeremy Burton, Jérôme Baugnies, Jani Desmet, Avery Clinton en Kristof Vercouillie. Deze werden op hun beurt achterna gezeten door 2 renners met name Pieter Van De Veire en Stijn Vanluchene. Het waren al deze renners tezamen die de wedstrijd mochten uit rijden.

  Het was wachten tot 2 ronden van het einde toen de 5 achtervolgers het gat van meer dan 1 minuut hadden dicht gereden en de aansluiting maakten. Dit was echter niet voor lang want meteen werd er gedemarreerd door David Geldhof en Guy Smet die de rest achter lieten. Guy Smet op zijn beurt trok zijn gekende wapen in de laatste ronde en liet David Geldhof ter plaatse zodat hij na Maandag opnieuw alleen richting finish reed en zege nummer 30 liet optekenen.

  David Geldhof eindigde 2de , Sibrecht Pieters 3de voor Frederik Decaesteker en Nico Kuypers.

  Smet Guy koers guy 8 september 2009 hulste 012
  Guy Smet met zoon Yaxano mocht het gaan uitleggen op het podium samen met kersvers
  Belgisch Kampioen Elite z.c. Nico Kuypers.


   

  Tekst en foto’s : Saffia Vercauteren

  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  09-09-2009 om 21:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 09/09/2009 !!!

  Dijk polder

  Onder leiding van Dr.Frank De Winter en Marc De Keirsmaeker vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren 
  14 POLDERRENNERS voor de zomertrainingsrit naar Terneuzen.

  Na het mooie weer van de voorbije dagen kwamen de regenwolken opzetten met een fikse regenbui vanaf Vrasene tot Stekene, voor de rest veel dreiging vanuit de lucht maar geen echte neerslag meer. Als tegenspeler vandaag een wind om 'u' tegen te zeggen en zodoende hadden we enkele beresterke kopmannen nodig.
  Vandaag was ongetwijfeld 'Marc De Keirsmaeker' kopman van de dag bijgestaan door Eric Vermeulen die zich altijd ten dienste stelt van de groep.
  De afstand bedroeg 92 Km tot Beveren en met de extra lus naar Kruibeke - Den Es bedroeg de afstand 105 Km, het gemiddelde was goed voor 34,2 Km/h.

  Reden mee vandaag : Marc De Keirsmaeker , Eric Vermeulen , Walter Rotthier (lekke band) , Adrien Maes  , Michel Rubens , Glenn De Rudder , Sven Trogh , Dirk Cleys  , Dr.Frank De Winter , Werner Van Der Weken , Freddy Buys , Jan Vlegels , Roberto Vercauteren en Kenny Janssens.

  09-09-2009 om 19:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET VANOMOBIL TEAM VAN WOENSDAG 09/09/2009 !!!

  Nieuws van het Vanomobil mountainbiketeam !!!


  Vanomobil IMG_0008

  Vanomobil Team blijft scoren met twee zeges en tal van Top 10 plaatsen !!!

     
                            

  FLANDERS CUP

   

  Zondag 6 September werd de voorlaatste manche gereden van de Flanders Cup 2009 en dit te Heuvelland. Het parcours situeert zich op en rond de Rodeberg en is niet van de poes!

  Voor het Wase Vanomobil mtb team werd het weer een succevol weekend met enkele ereplaatsen en twee zeges!

   

  Bij de dames jeugd behaalde Annelies Derveaux haar zoveelste zege van ’t seizoen!

  Bij de juniores was er weer een top tien plaats weg gelegd voor Jeroen Van De Vijver die werd.

   

  Bij de masters 1 werd Danny Derveaux in eigen provincie 13°, Davy Thienpont kwam als 16° over de streep.

   

  Bij de masters 2 werd Johan De Bruyn 5°.

   

  In de Fun A behaalde Davy Huygens zijn derde zege op rij in de Flanders Cup!

  Hij zat vrij snel in een kopgroepje van vier en rekende één voor één met zijn concurrenten af! Beneluxkampioen Peter Douha werd vierde zodat Davy op gelijke hoogte komt in de tussenstand.

  De finale wordt dus beslissend voor de eindzege!

  In dezelfde reeks werd Xavier Alleman 17°.


  KIDS BLEGNY

   

  Wout Alleman behaalde in Blegny een knappe 4de plaats in zijn reeks, hij heeft goed stand gehouden en reed één van zijn beste wedstrijden.

  Joren Alleman was 9de in zijn leeftijdscategorie 12 jarigen.

   


  Tekst : Filip Van Hecke

  09-09-2009 om 12:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 08/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GUY SMET met zijn 30°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!

  Smet Guy Jan SNEL 1
               Guy Smet

  Dinsdag 08/09/2009 - BRASSCHAAT (A) - Elite z.c./U23
  Aantal deelnemers :

  Reeks 1 - ELITE – 35’00”

  Aantal deelnemers: 15

  1. DAS Jeroen - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM             

  2. VAN DER SANDE Tosh - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW       

  3. KEISSE Iljo - JOHN SAEY CYCLING TEAM         

  4. KUYCKX Jan - VERANDAS WILLEMS   

  5. CLAEYS Dimitri - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT        

  6. DE GANS Joop - WIELERVERENIGING XEROGRAFIA HOOGSTRATEN           

   

  Reeks 2 - ELITE - 35’00”

  Aantal deelnemers: 13

  1. DE KEULENAER Reno - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT          

  2. VAN MECHELEN Wouter - FIDEA CYCLING TEAM        

  3. DINGEMANS Jeroen - PROFEL-PRORACE CONTINENTAL TEAM   

  4. VAN ROOSBROECK Patrick - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN         

  5. DE BOECK Jef - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

   

  Reeks 3 - ELITE – 45’25”

  Aantal deelnemers: 13

  1. JOSEPH Gregory - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT       

  2. PAUWELS Dries - EMPELLA CZECH TEAM       

  3. MICHIELSEN Nick - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB      

  4. BRUYNDONCKX Stijn - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE     

  5. BEIRNAERT Wim - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM           

   

  Finale - ELITE – 50’26”

  Aantal deelnemers: 14

  1. VAN MECHELEN Wouter - FIDEA CYCLING TEAM        

  2. KEISSE Iljo - JOHN SAEY CYCLING TEAM         

  3. VAN DER SANDE Tosh - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW       

  4. CLAEYS Dimitri - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT        

  5. KUYCKX Jan - VERANDAS WILLEMS   

  6. DAS Jeroen uit Kalmthout - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM 

  7. DE GANS Joop - WIELERVERENIGING XEROGRAFIA HOOGSTRATEN           

  8. GEERTS Kevin - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

  9. VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN     

  10. VAN MECHELEN Matthias - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST                 

  13. VAN ROMPAY Hervé uit Kessel - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE


  08/09/2009 - BOOISCHOT-PIJPELHEIDE (A) - Elite z.c./U23 - 117,5 km - 02h44min
  Aantal deelnemers : 74

  1. HEREMANS Koen - ATLETIEK HULSHOUT ARB SPORT VZW        

  2. VAN GOIDSENHOVEN Kurt - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

  3. DE BLOCK Kris uit Mariekerke - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM  

  4. BEYENS Yoeri - SNAKE CYCLING TEAM V.Z.W. KONINGSHOOIKT   

  5. GORIS Rob - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW        

  6. DONNAY Laurent - ROYAL CYCLISTS PESANT CLUB LIEGEOIS    

  7. CLAES Gert - CYCLO-BIKE LIMBURG   

  8. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM       

  9. VERELST Danny - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL         

  10. ERTVELDT Julien - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

   

  08/09/2009 - HULSTE (W) - Elite z.c./U23 - 113 km - 02h39min
  Aantal deelnemers : 56

  1. GUY SMET uit Kruibeke - PWC JAN SNEL      

  2. GELDHOF David - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW op 4”

  3. PIETERS Sibrecht - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT op 28”

  4. DECAESTEKER Frederik - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE op 55”

  5. KUYPERS Nico - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS           

  6. BURTON Jeremy - LOTTO-BODYSOL-POLE CONTINENTAL WALLON op 2’37”

  7. BAUGNIES Jérôme - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST     

  8. DESMET Jani - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS 

  9. AVERY Clinton - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM 

  10. VERCOUILLIE Kristof - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW         

  14. DEBAES Nico uit Desselgem - BCV WORKS CT INGELMUNSTER op 6’00”

  08/09/2009 - BASSEVELDE (O) - Elite z.c./U23 - 120 km - 02h40min

  Aantal deelnemers: 43

  1. BAUER Jack - KINGSNORTH INT. WHEELERS      

  2. JODTS Sven - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW op 1:10”

  3. WILLEMS Mario - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS       

  4. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI           

  5. DE SCHEEMAEKER Davy - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 1:23”

  6. DE FAUW Dimitri - AA DRINK CYCLING TEAM op 2’25”

  7. DE ZUTTER Kristof - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT  

  8. CLEMENT Pieter uit Zele - VAN EYCK SPORT 

  9. THYS Steven uit Zelzate - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE  

  10. HAERS Joris - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW op 3’50”

  12. DE BOSSCHER Koen uit Kalken - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE        

  14. DHOLLANDER Kristof uit Stekene - PWC JAN SNEL op 6’20”           

  23. DE KEERSMAEKER Alexander uit Kruibeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN          

  31. MARTENS Valentijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  33. VEREECKEN Nicolas uit Kieldrecht - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM    

  09-09-2009 om 11:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 07/09/2009 !!!

  vwf

  Maandag 7 September - GRIMBERGEN

   

  ABC-reeks
  1 Thomas Rudy (1B)
  2 Lison Bjorn (1A)

  3 Van Humbeeck Geert
  4 Saelens Danny
  5 Braeckmans Michael
  6 Steenackers Sven
  7 Turcksin Dominique (1C)
  8 Decoster Steven
  9 Van Den Cruyce Kevin
  10 De Bondt Dirk
  11 Kerbusch Freddy
  12 Van Ransbeeck Patrick
  13 De Norre Alain
  14 Doms Steven
  15 Lintermans Koen
  16 De Schepper Alain
  17 Lison Yorick
  18 Cornelis Marc
  19 Van Mol Luc (1D)
  20 Van Hie Albert

  09-09-2009 om 10:56 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!