.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  30-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE STEKENE VAN ZATERDAG 29/09/2007

  ZATERDAG 29/09/2007 - STEKENE - EZC/U23

   

  GUY SMET VOLGENS EIGEN SCENARIO


  STEKENEkiekhuldebew30.9
  Guy Smet wordt voor de 34ste keer gehuldigd.


  Guy Smet
   behaalde zaterdagnamiddag aan de Kiekenhaag te Stekene zijn 34ste zege van het seizoen. Hij heeft er hard voor moeten knokken om in de finale zijn scenario te kunnen verwezenlijken: iedereen in de steek laten en alleen binnen rijden. Hij probeerde het meermaals maar hij werd telkens weer gegrepen omdat de plaatselijke Jarno Van Guyse zeer attent en sterk was. Maar in de laatste kilometers  moest ook hij plooien zodat Smet met 4 sec voorsprong won.

  Er schreven 52 renners in en op dat aantal deelnemers kon vooraf gepronostikeerd worden. Wie deelnam legde een euro neer en kon zo de pot winnen. Een leuk spel dat natuurlijk vóór de inschrijving werd gedaan.

  Nu het seizoen op het einde loopt waren er toch nog twee Nederlanders die een badge van 5 euro moesten kopen. Zo is dat, een buitenlands renner moet voor de wielerbond nog eens apart een kaartje hebben dat voor het ganse seizoen telt. Leo Godde en Jos Harms reden voor het eerst in België en moesten dus veertien dagen voor het seizoenseinde nog 5 euro neerleggen wilden ze in Stekene starten. Wanneer gaan de wielerbonden eens wat ruimer denken en een systeem volgen dat thuishoort in de 21ste eeuw? We bedoelen, dat het toch moet mogelijk zijn om de licenties van de ons omliggende landen in de computer te stoppen zodat voor de afgevaardigden van WBV dat extra inschrijvingswerk van “badges schrijven” onnodig is. Maar ja, 5 euro is 5 euro!

  Wie we ook mochten begroeten was Jos Verheyen uit Wuustwezel. Deze Dijlespurter was de oudste aller deelnemers want hij wordt in oktober nog 47 jaar. Jos beleeft nog veel genoegen aan het wielrennen. “Als ik gewoon kan volgen, dan is dat al voldoende”, zei hij. Maar daar heeft hij in de verste verte nog geen probleem mee.

  Het aantal ronden werd ook gewijzigd. Aanvankelijk ging het over 15 ronden, zoals overal was aangekondigd, maar zoals overal in Vlaanderen werd ook hier aan wegenis gewerkt en zo moest het bekende omloopje van 6 km worden genomen. En dat 20 maal. Voor het publiek was dat wel prettig want om de acht minuten kwamen de renners langs.

  Omdat het daar aan de Kiekenhaag wijkkermis was werd de start al om half drie gegeven. Niemand had zich laten vangen en was tijdig op de inschrijving. Vorig jaar kwam Mindaugas Goncaras wél te laat en moest als toerist ter plekke wat rondjes rijden.

  Iedereen dus aan de start maar een alerte William Vettenburg van WBV had het al in de gaten dat het personeel van de hulpdiensten maar uit twee personen in de ambulance bestond en dat er dus geen vaste hulppost aan de aankomstlijn was. En dát, kon niet. De gele wagen uit de Vlaamse Ardennen stond klaar en er gebeurde niets. De meneer en de madam wisten ook niet beter en waren, naar we vernamen, ook al als reserve naar Stekene gestuurd. En de renners die stonden daar te wachten. Wat nu?

  William Vettenburg sprak xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Guy Smet al aan, want diens echtgenote Saffia, is verpleegster en kon dus worden ingezet. Maar de speaker verzond ook nog een oproep naar gebrevetteerde EHBO-personen. Na twintig minuten heen en weer geloop kon dan toch eindelijk de start gegeven worden want een paar Stekenaars hadden zich al gemeld. Commentaar van William Vettenburg: “ Gelukkig dat het geen seingevers waren die er nodig waren want die hadden we zeker nooit gevonden!”

  NEGENTIEN RENNERS.

  De wedstrijd zelf werd in de eerste koershelft meer gericht naar het zich klaar maken voor de premies. Elke even ronde werd 10 euro uitgeloofd. Kris Boeckmans uit Schilde nam de eerste drie voor zijn rekening. Daardoor kreeg het publiek de indruk dat er een aanval werd opgezet. Temeer omdat Jarno Van Guyse en ook Jeroen Das altijd op vinkenslag lagen om mee te zijn als er een vlucht werd opgezet.

  Vanaf de 5de ronde verscheen ook Guy Smet al eens vooraan maar een aanval had hij nog niet gepland. Die kwam er in de 8ste ronde van Jeroen Das. Die rijdt zich toch elke koers in de kijker. Een plezier is het om Jeroen als deelnemer in je koers te hebben. Deze keer werd hij achternagezet door Nico Indekeu en Hugo Agneesens. En even later volgden nog wat renners zodat er een negental half koers, licht afgescheiden door kwam.

  Het was de aanloop naar de definitieve schifting. Nog een tiental renners konden aansluiten en een trein van negentien vertrok. Dat waren: de drie plaatselijke renners: Jarno Van Guyse, Koen Van de Velde en Kristof Dhollander en Guy Smet, Sam Christiaens, Jeroen Das, Nico Indekeu, Kris Boeckmans, Stijn Mettepenningen, Tom Vekemans, Hugo Atgneesens, Marc Laureys, Roberto Vercauteren, David Van Hove, Guy Van Broeckhoven, Pieter Diels, Koen Martens en de Nederlander Robin Van der Lijn en de Zweed Henrik Abom.

  VERDERE SCHIFTING.

  In de 13de ronde legde Nico Indekeu de basis voor een nieuwe uitval die meteen voor een verdere schifting zorgde. Eerst alleen en daarna met nog vijf andere kandidaten: Guy Van Broeckhoven, Jeroen Das, Guy Smet en de twee Stekennaars: Jarno Van Guyse en Kristof Dhollander die vlakbij zijn thuis koerste. Deze kopgroep van zes mocht de finale schrijven want in de 16de ronde reden ze al 42 sec vóór de rest van de kopgroep waarbij Roberto Vercauteren was weggevallen zodat ze nog met twaalf waren. Stijn Mettepenningen had nog maar eens pech en zat uiteindelijk op de racefiets van vader Mettepenningen om toch te kunnen uitrijden.

  Op 2 ronden van het einde versnelde Guy Smet maar Guy Van Broeckhoven reageerde gepast en iets verder nam Van Guyse dan Das en Dhollander mee om de aansluiting te verwezenlijken. Smet bleef maar proberen en toen de laatste ronde in ging had hij Van Broeckhoven en Van Guyse nog steeds in zijn spoor. Ze trapten even wat minder en we hadden terug een kopgroep van zes.

  Guy Smet bleef het maar proberen tot hij dan toch eindelijk succes kende en Jarno Van Guyse naar de 2de plaats verwees en Guy Van Broeckhoven volgde in het wiel als 3de.  Jeroen Das reed als 4de binnen en op 32 sec hield Nico Indekeu de moegestreden Kristof Dhollander achter zich. In een prachtige spurt versloeg Koen Van de Velde dan de Nederlander Van der Lijn voor de 7de plaats.

  HUN COMMENTAAR.

  Guy Smet kon na afloop niet zeggen dat het een lastige koers was. Niet veel wind maar omdat er nog een nat wegdek lag, was het in de bochten wel gevaarlijk.

  -“Op het laatste vond ik mij nog heel sterk. Ik heb misschien een keer of twintig gedemarreerd om weg te geraken. Op de duur lukte het. Net vóór het rond punt ging ik en achter mij viel het stil. Ik had direct 50 meter en heb het kunnen volhouden. Misschien had ik ook wel in de sprint kunnen winnen maar ik wilde zeker zijn en voelde me nog sterk genoeg om weg te rijden.”

  Guy vond Jarno Van Guyse zeer goed naast Guy Van Broeckhoven en Jeroen Das. “Jeroen is nog alleen doorgegaan op het laatste maar hij werd weer ingelopen. Op dat moment ging ik, alles of niets en ’t is me gelukt.”

  Guy zal waarschijnlijk nog een zevental koersen rijden maar in Burkina Faso komen er nog een tiental bij. “Ik pak het nu zoals het komt en hoop gezond te blijven en we zien wel. Maar nu ben ik al zeer tevreden.”

  Dinsdag rijdt hij uiteraard voor eigen volk in Kruibeke, een koers die pal op het middaguur van start gaat.

  Jarno Van Guyse was de man die met Guy Smet moest afrekenen. Net als vorig jaar eindigde hij 2de.

  “Ik ben een paar keer mee voorop geraakt maar dan hield hij altijd in, ja met mij naar de meet…. Maar ik kon niets anders dan mij verdedigen. Guy was echt sterk.”

  Voor Jarno staat er echt niet veel meer op het programma. Hij traint niet meer zoveel.

  “Voor de profkoers in Zele wil ik nog eens fit zijn en daarna ben ik wel aan rusten toe. Ik ben echt tevreden over 2007. Vooral die grote koersen waren belangrijk. Ik heb niet veel kermiskoersen gereden en in de grote koersen zat een grote progressie, dus …”

   

  STEKENE kiekuitslagbew30.9

  Opmaken van de uitslag met WBV (rechts) William Vettenburg en Eric Van Goethem.


  koers guy 29 septemebr 2007 stekene 002
  Guy Smet die er effe tegenaan beukt.

   
  Tekst en foto :
  Flor Van de Velde

   

  Extra Foto : Saffia 

  30-09-2007 om 21:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE MASSEMEN VAN ZONDAG 29/09/2007

  ZATERDAG 29/9/2007 – MASSEMEN - Juniores

   

  SUCCES VOOR AVIA WIELERTEAM MET JORG PANNEKOEK


  MASSEMENjunspurtbew30.9                     MASSEMEN junhuldebew30.9

  Jorg Pannekoek (Gentbrugge) van het                          Bloemen voor winnaar Jorg Pannekoek.


  AVIA Wielerteam Lokeren klopt
  Kevin Furnière (Ingooigem)


  WTC Lambroek Massemen organiseerde hun Ereprijs Cafe De Linde voor 106 juniores. Voor een wedstrijd met het einde van het seizoen in zicht, kon dat aantal al tellen! Ze moesten 13 ronden van 6,1 km of 79,3 km rijden. Uit de ruime regio en van de ploegen uit de regio, deden mee: Christophe Willems (Kalken), Guy Ten Hartog (Sinaai), Wim Van De Wiele (Zele), Stijn Van Geyte (Grembergen), Jonas De Boey (Sint-Gillis-Waas), xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Nicolas Vereecken (Kieldrecht), Matthias Ongena (Zele), Jochem Smet (Kemzeke), Valentijn Martens (Stekene), Sean Durinck (Hamme),Wouter D'Hollander (Zele), Sam Van Uytvange (Grembergen), Jorg Pannekoek (Gentbrugge – Avia Lokeren), Jarl Salomein (Adinkerke - Avia), Kenneth Bultynck (Sint-Eloois-Vijve - Avia), Laurent Van den Bak (Heule - Avia) en Jasper Vansieleghem (Bredene - Avia).

   Jens De Langhe, Matthias Ongena en Wouter D'Hollander lieten er geen gras over groeien en in de eerste ronde vielen ze al aan. Vijf renners sloten aan zodat een kopgroep van acht het levenslicht zag. Maar de andere reageerden en alles was weer samen.

  In de 4de en 5de ronde waren er verschillende aanvalspogingen maar meer dan een handvol seconden kreeg men niet bij elkaar. Zoals bijvoorbeeld deze van Christophe Willems en weer Jens De Langhe.

  Met nog vijf ronden te gaan zagen Christophe Willems, Alphonse Vermote en de Noor Bugge Robinson der kans schoon om aan de haal te gaan en zelfs 35 sec winst te boeken. Uit het peloton waren elf renners in de achtervolging gegaan en die kwamen ook aansluiten maar in de voorlaatste ronde werden de 14 leiders terug ingerekend.

  En toch kwam er nog een waardevolle ontsnapping in de laatste ronde. Ze werd getekend door Kevin Furniere, Michael Derille, Jorg Pannekoek, Joshua Soberon en Louis Verhelst. In de spurt toonde Avia-renner Jorg Pannekoek zijn snelle benen en behaalde zo een eerste zege van het seizoen. Kevin Furniere werd 2de, Louis Verhelst 3de, Joshua Soberon 4de en Michael Derille 5de.

  Alphonse Vermote kwam als 6de over de meet, Wouter D'Hollander werd 7de, Len Roelandt 8ste, Valentijn Martens 9de en Nicolas Vereecken 10de. Jarl Salomein 11de, Kenneth Bultynck 18de, Christophe Willems 23ste, Stijn Van Geyte 28ste, Jonas De Boey 33ste, Guy Ten Hartog 35ste, Laurent Vanden Bak 36ste en Jasper Vansieleghem 38ste.

   

  MASSEMENjungroepbew30.9 

  Nicolas Vereecken (uiterst links) wint de groepsspurt voor de 10de plaats.


  MASSEMENjun val.martensbew30.9 

  Valentijn Martens die voor Hudiko Waasland een knappe 9de plaats veroverde.

  TEKST: fvdv

   

  FOTO’S: Alain

   

   

   

   

  30-09-2007 om 21:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 30/09/2007
  wbvlogo

  ZONDAG 30/09/2007 – 4° GOOIKSE PIJL (VB) – Elite z/c & Beloften - Km - hmin

  Aantal deelnemers :

  1. Fabio Polazzi
  2. Mindaugas Striska
  3. Bert De Backer
  4. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi-Promo Fashion)
   

  30/09/2007 – DE PINTE (O) – VELDRIJDEN - 01h05min

  Form.B

  Aantal deelnemers : 64

  1. Nicolas Bazin
  2. Maxim Debusschere op 26"
  3. Stijn Penne op 28"
  22. Steven De Caluwé uit Eksaarde (CT Eksaarde) op 5'02"
  46. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT) op 8'21" 
   

  Form.C

  Aantal deelnemers : 59 Nieuwelingen - 30'

  1. Xandro Meurisse
  31. Jens Saey uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 2'00"

  Aantal deelnemers : 62 Juniores - 40'
  1. Matthias Bossuyt
  2. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT)

  Form.D

  Aantal deelnemers : 59 Masters A

  1. Koen Diels
  3. Ivan Smet van Meerdonk op 12"
  7. Benny De Bock (Rudyco CT) op 29"

  Aantal deelnemers : 23 Masters B
  1. Marc Druyts
  8. Theo David uit Kruibeke (CT Eksaarde) op 3'08"

  Aantal deelnemers : 21 Masters C
  1. Alex Weytens
   

  30/09/2007 – EVERBEEK (O) – Juniores – 83 Km - 02h04min

  Aantal deelnemers : 109

  1. Jarl Salomein
  8. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike CT) op 35"
  10. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen BC)
  28. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex CT)
   

  30/09/2007 – HOOGSTRATEN (A) – Juniores - 82 Km - 02h03min

  Aantal deelnemers : 98

  1. Kevin Suarez
  4. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol CT Menen)
  21. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
  24. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT)
  25. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol CT Menen)
  28. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  29. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  32. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  33. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra RT)
  42. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
  43. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  50. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike CT)
  52. Karl Vos uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  53. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  89. Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team)
   

  30/09/2007 – KRAAINEM (VB) – Nieuwelingen - 60 Km – 01h28min

  Aantal deelnemers : 110
  1. Jorne Carolus
  18. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol CT Menen) op 48"
  25. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  30/09/2007 – MAARKEDAL (O) – Nieuwelingen – 66 Km - 01h44min

  Aantal deelnemers : 107

  1. Hannes Depraetere
  3. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (Bodysol CT Menen)
  15. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  21. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)

  30-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 29/09/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 34°Seizoenszege te Stekene van 2007 !!!
  Proficiat aan MORENO DE PAUW uit St.Pauwels met zijn 6°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!
  Proficiat aan KELLY DRUYTS uit Wilrijk met haar 6°Seizoenszege bij de Dames Juniores !!!

  ZATERAG 29/09/2007 – BISSEGEM (W) – Elite z/c & Beloften – 113,4 Km - 02h43min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Kristof Dereeper
  2. Geoffrey Demeyere op 4"
  3. Frederik Toortelboom
   

  29/09/2007 – STEKENE (O) – Elite z/c & Beloften – 120 Km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 52

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden) op 4"
  3. Guy Van Broekhoven
  6. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 30"
  7. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'05"
  10. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco CT)
  13. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
  15. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco CT)
  18. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  21. Matthias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 3'10"
  23. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  28. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Andy Bonnaerens uit Lokeren (Immo NLVK CT)
  31. Herve Van Rompay uit Kessel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  33. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)

  29/09/2007 – ZWIJNAARDE (O) – Elite z/c & Beloften -  115 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 45

  1. Stijn Minne
  2. Kurt Eeckhout
  3. Rieno Stofferis op 38"
   

  29/09/2007 – TIENEN (VB) – Elite – 147 Km – 03h29min

  Aantal deelnemers : 63

  1. Nico Sijmens
  2. Marius Bernatonis
  3. Steven De Neef
  7. Sven Renders uit Wilrijk (Chocolade Jacques) op 20"
  29. Lars Croket uit Bornem (Davitamon Jong Vlaanderen)
   

  29/09/2007 – BEERST (W) – Beloften – 114 Km – 02h52min

  Aantal deelnemers : 30

  1. Benjamin Verraes
  2. Klaas Lodewyck
  3. Bram D'Hondt
   

  29/09/2007 – WETTEREN (O) – Am./Mast./Elite z/c & Beloften - 84 Km - 02h24min

  Aantal deelnemers : 37

  1. Gregory De Munster

  2. Pieter Clement uit Zele (Rupelspurters Boom)
  3. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  14. Koen De Bosscher uit Kalken (MD CT Team)
  17. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  25. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde WSV)
  27. René Mertens uit Dendermonde (MD CT Team

  29/09/2007 – MASSEMEN (O) – Dames  Jeugd – 55 Km – 01h30min

  Aantal deelnemers : 23 Juniores

  1. KELLY DRUYTS uit Wilrijk (VZW Lotto Ladiescycling)
  7. Veronique Staes uit St.Job in 't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  15. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  23. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)

  Aantal deelnemers : 23 Nieuwelingen
  1. Eline De Roover
  3. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
   

  29/09/2007 – STABROEK (A) – VELDRIJDEN - 01h01min

  Form.B

  Aantal deelnemers : 49

  1. Niels Albert
  2. Arne Daelmans op 1'03"
  3. Tom Meeusen op 1'13"
  26. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike) op 2'58"
  27. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike)

  Form.C

  Aantal deelnemers : 21 Nieuwelingen - 30'

  1. Frederik Geerts
  15. Gianni Bordui uit Vrasene (Hoop Op Zegen Beveren)

  Aantal deelnemers : 48 Juniores - 29'23"
  1. Ruben Veestraeten
  2. Gerry Druyts (DCM-GB Vorselaar CT)
  31. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
  47. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
   
  Form.D

  Aantal deelnemers : 
  1. Koen Diels (B)

  1.Dirk Mertens (C)

  1. François Mertens (D)
   

  29/09/2007 – LONDERZEEL (VB) – Juniores – 88 Km - 02h07min

  Aantal deelnemers : 109

  1. Thomas Op De Beeck
  16. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT)
  17. Kevin Van Den Noortgate uit Geraardsbergen (Keukens Redant CT)
  18. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol CT Menen)
  39. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  70. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
  81. Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  29/09/2007 – MASSEMEN (O) – Juniores - 79 Km - 01h50min

  Aantal deelnemers : 106

  1. Jorg Pannekoek
  7. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex CT)
  9. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  10. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol CT Menen)
  28. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT)
  33. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  35. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
  40. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)
   

  29/09/2007 – BERLARE (O) – Nieuwelingen - 66 Km - 01h37min

  Aantal deelnemers : 84

  1. MORENO DE PAUW uit St.Pauwels (Bodysol CT Menen)
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (Bodysol CT Menen)
  9. Jeffrey Herrebaut uit Zele (Bodysol CT Menen) op 39"
  14. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  18. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Deschacht Doe Het Zelf)
  26. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
  37. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia CT)
  39. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  44. Andres Pieters uit Grembergen (Bodysol CT Menen)
  45. Ignace De Lamper uit Hamme

  29/09/2007 – LONDERZEEL (VB) – Nieuwelingen - 63 Km – 01h33min

  Aantal deelnemers : 109

  1. Toshoni Van Craen
  5. Kevin Van Staeyen uit Schoten (DCM-GB Vorselaar CT)
  10. Dominic Schils
  34. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  29/09/2007 – OTEGEM (W) – Nieuwelingen - 67 Km - 01h44min

  Aantal deelnemers : 75
  1. Jens Demonie

  30-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  29-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 29/09/2007

  Proficiat aan ANDRE VAN GEERTSOM uit St.Niklaas met zijn 4°Seizoenszege in de Catg.D

  Proficiat aan FRANKY VAN OYEN uit Machelen met zijn 27°Seizoenszege in de Catg.C

   

  Franky Van Oyen 01      Van Geertsom André 04
    Franky Van Oyen                 André Van Geertsom

  ZATERDAG 29/09/2007 – MERELBEKE – W.A.O.D.

   

  Categorie AB: (41 dln)

  1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

  2.Raf Martens (Minderhout, winnaar cat. A)

  3.Davy Rauch (A2)

  7.Gino Van Broeck uit Belsele (A3)

  21.Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A8)

  Categorie CD:

  1.FRANKY VAN OYEN (Machelen, winnaar cat. C)

  2.Arie De Moor (C2)

  3.ANDRE VAN GEERTSOM (Sint-Niklaas, winnaar cat. D)

  6.Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D3)

  9.Walter De Veerman uit Lochristi (C5)

  26.Danny Van Oyen (D14)


  Categorie E/E+:

  1.Bert Ter Harmsel (Meer, winnaar cat. E)

  2.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

  3.Jozef Vermeylen (+2)


  Categorie F1:

  1.Robin Van Kerschaver (Maldegem)

  2.Marc Dhanijns

  3.Julien Vyvey

  29-09-2007 om 22:18 geschreven door kenny


  28-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND GAAT VERJONGEN.

   

  In het Waasland is het Hudiko Wielerteam met succes doorheen een eerste seizoen onder de nieuwe benaming gereden. De bestuurslui hebben natuurlijk één en ander afgewogen en daaruit conclusies getrokken. Zo is er in bestuurskringen beslist dat jongens en meisjes - miniemen- ook kunnen aansluiten bij Hudiko Wielerteam Waasland.Het is echter nog wel beperkt tot de 10 en 11 jarigen.

  Zo komt er nu verandering in de gevolgde regelgeving dat jongeren bij de club maar welkom waren vanaf de leeftijd van 12 jaar.

  Het is bijna 20 jaar geleden dat Willy De Wael , in samenwerking met  opleider Eddy Gorris, begon met een opleidingscentrum in het Waasland. Dus ervaring is er genoeg om de jeugd tot volwaardige renners op te leiden.

  Geïnteresseerden kunnen altijd terecht bij Willy De Wael op het nummer 0476 200 831 of via E-mail op het adres: willy.de.wael@telenet.be  

  Verder naar de toekomst kijkend meldde het bestuur ook reeds dat in 2009 een beloftenteam zal opgestart worden. Zo kunnen de juniores die de beloften -leeftijd hebben bij Hudioko blijven en moeten ze niet meer noodzakelijk naar een andere club gaan.

  Voor het seizoen 2008 is de club versterkt wat betreft sponsoring zodat ook het financiële geen probleem mag geven.
  -”We zullen dan ook aan elke categorie  een mooi en interessant programma kunnen voorleggen, ondanks de "boycot" die we ondervinden vanwege WBV betreffende deelname aan de Beker van België -wedstrijden.  Tot spijt wie het benijd. Er is trouwens keuze genoeg voor de renners om andere "grotere" wedstrijden te rijden”, zo besloot het Hudiko-bestuur.

   

   

   

  Tekst : fvdv

  28-09-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CINDY PIETERS ZET PUNT ACHTER CARRIERE !!!

  CINDY PIETERS (SINT-NIKLAAS) ZET PUNT ACHTER CARRIERE.


  PIETERS%20C%201%20bew28_9             PIETERS%20C3bew28_9              PIETERSCbew28_9


  Cindy Pieters
  (Sint-Niklaas) heeft te Muizen haar laatste wedstrijd uit haar carrière gereden. Ze is 31 jaar een heeft als wielrenster een bijzonder fraai palmares opgebouwd. Vooral in de Vlaanderenploeg was ze trouw lid sedert 1996

  Samen met fotograaf Alain Sennesael en de medewerking van de Vlaanderenploeg, kunnen we haar rijk wielerleven even overlopen.

  Cindy pakte verschillende nationale titels op de weg en presteerde ook sterk in moeilijke wedstrijden waarmee we zeker onderstrepen dat ze sterk was in lange rittenwedstrijden. Hoe langer het duurde, hoe sterker ze werd.

  In 1997 behaalde ze de 5de plaats in het WK te San Sebastian.

  In 1999 werd ze Belgisch Kampioene en behaalde een knappe 3de plaats in de Waalse Pijl.

  In 2000 behaalde ze opnieuw een ereplaats in de Waalse Pijl. Nu werd ze vijfde. Het was een wedstrijd die haar goed lag. Nog in 2000 werd ze 4de in de Holland Ladies Tour, 5de in de Giro Dei Sei Comuni, 8ste in de Trophée International, 9de in de GP Embrach en 16de in La Grande Boucle Féminine International.Ze werd ook nog geselecteerd voor de Olympische Spelen te Sidney waar ze 20ste eindigde. Op het  WK te Plouay kwam ze ten val in de bevoorradingszone. Ze behaalde twee zeges in dat jaar.

  In 2001 werd ze achtereenvolgens 5de in de eindstand van de Ster van Walcheren, 8e in de wereldbekerwedstrijd te Montreal, 9e in de eindstand van Ronde van Italië (onder moeilijke omstandigheden), Te Lombardsijde won ze een regionale wedstrijd.

  In 2002 presteerde Cindy knap in een bergrit in de Tour de l'Aude met een 2de plaats. Ook in de rittenwedstrijden Emakumeen Bira (Spanje), Holland Ladies Tour en La Grande Boucle Féminine presteerde ze heel goed. In Tour de France werd ze 14de in de eindstand nadat ze nog veel werk leverde voor ploeggenote Ljunskog. Ze kwam sterk terug uit de Tour en behaalde de Nationale Titel in het tijdrijden. Door haar knappe prestaties werd ze geselecteerd voor het WK tijdrijden en de weg te Zolder.

  In 2003 begon ze heel goed met onmiddellijk een zege in de eerste wedstrijd op Belgische bodem. Daarna kreeg ze af te rekenen met een zware verkoudheid die ze opgelopen had in de Vuelta de Castilla Y Leon. Ze zag een groot deel van haar voorseizoen verloren gaan. Cindy slaagde erin om al snel terug in conditie te zijn. Begin mei pakte ze haar tweede zege. Ze reed ook nog een goeie Tour de l'Aude en was uitblinkster in het Belgisch Kampioenschap. Helaas begon ze terug te sukkelen met haar gezondheid en moest ze al haar trainingsschema's aanpassen.

  In 2004 en 2005 had ze terug te kampen met veel pech en ziekte. Telkens ze terug kwam, gebeurde er wel iets.

  In 2006 stond de naam Cindy Pieters weer goed genoteerd want met 3 overwinningen keerde ze terug. Ze reed een knappe Ronde van Toscanië en werd geselecteerd voor het WK van Madrid.

  2007 werd dus haar laatste seizoen. Ze won nog te Zottegem-Strijpen en behaalde een mooie 2de plaats op het BK tijdrijden. Cindy presteerde nog heel sterk in haar laatste seizoen en het is zeker een verlies voor het Belgisch dameswielrennen. In Kieldrecht vorige week, behoorde ze er nog bij de smaakmakers. Van bij de Polderrenners wensen we Cindy  nog veel geluk in het leven naast het wielrennen.

   

  PIETERS%20C%202bew28_9    PIETERS%20C4bew28_9    PIETERSC5bew28_9

     Tekstverwerking :
  Flor Van de Velde.

   

  Foto’s : Alain Sennesael. 

  28-09-2007 om 22:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER W.B.V. VOOR ZATERDAG 29/09 , DINSDAG 02/10/2007 EN WOENSDAG 03/10/2007

  WIELERKALENDER


  KIEKENHAAG ofbew28.9               KIEKENHAAGcomitébew28.9 

  Vorig jaar won Nico Verhoeven (rechts) aan de                Het comité van de Kiekenhaag dat er een heuse kermis
  Kiekenhaag terwijl Jarno Van Guyse  ,                             organiseert op het laatste weekend van september.

  die 2de werd, werd gelauwerd als beste Stekenenaar.


  Zaterdag 29 september
  wordt te Stekene aan de Kiekenhaag de jaarlijkse wedstrijd voor EZC/U23 gereden. De start wordt reeds om 14.30u gegeven aan de grote feesttent die in de Nachtegaalstraat staat opgesteld. De afstand bedraagt 120 km of 15 ronden. Vorig jaar waren er 72 deelnemers en de zege ging naar Nico Verhoeven.

  In Berlare rijden de nieuwelingen een wedstrijd van 66 km of 11 ronden. Start om 15u en alle formaliteiten vinden plaats in het Gemeentehuis.

   

  Dinsdag 2 oktober is er in afwachting van de 19de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden voor profs, een wedstrijd voor EZC/U23 in Kruibeke. Deze wedstrijd start reeds op een ongewoon uur: 11.45 u. De inschrijving vindt plaats in de tent aan de wissel, Bazelstraat. De afstand staat op 103 km en is verdeeld over 11 ronden. Deze afwachtingkoers is een nieuw initiatief want vorig jaar werd hij niet gereden. Er zijn voor 670 € aan prijzen.

  De Omloop der Vlaamse Scheldeboorden gaat om 12.30u van start in Temse waar alle koersformaliteiten plaatsvinden in de Watermolen. Start wordt gegeven aan de Wilfordkaai. De renners rijden dan een grote ronde van 106,9 km en daarna nog 7 plaatselijke ronden van 13,2 km op een parcours dat Kruibeke en Bazel aandoet. Of in totaal dus 199 km. De aankomstlijn ligt, zoals vorig jaar, in de Bazelstraat te Kruibeke. Prijzengeld: 13.776 €. Vorig jaar waren er 135 deelnemers en Danilo Hondo won.

   

  Voor woensdag 3 oktober kunnen we ook de EZC/U23 wedstrijd al aankondigen in Buggenhout. Inschrijven in café “Den Boeman” in de Varentstraat 2. De start wordt gegeven om 15u. Afstand 116 km of 15 ronden van 7,7 km. Er zijn voor 670 euro aan prijzen.

     Samenstelling en foto’s :
  fvdv

   

   

  28-09-2007 om 16:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXTRA VERSLAG WEDSTRIJD TE BERLARE VAN DONDERDAG 27/09/2007

  DONDERDAG 27/09/2007 – BERLARE – Elite z/c / Elite m/c & Beloften

   

  HABEAUX WINT BIJ PROFS IN BERLARE


  BERLAREprofs_bew28_9                 BERLAREprofshabeauxbew29_9

  Gregory Habeauw spurtwinnaar voor Hamish Haynes       Winnaar Habeaux mag blij naar de
  en Piet Rooijakkers                                                            toekomst kijken want hij zag na de zege
                                                                                             in Berlare zijn contract verlengd bij Jartazi.
                                                                                             Bovendien trouwt hij begin november.


  Voor de 57ste Klassieke Kermisprijs van Berlare kwamen 134 renners aan de start. Ze moestenr 14 ronden van 11,6 km. of 162,4 km rijden.

  De streek was goed vertegenwoordigd: Glenn De Wolf (Hamme), Kristof Goddaert (Sint-Gillis-Waas), Wim Maes (Sinaai), Thomas Ongena (Berlare), Jarno Van Mingeroet (Overmere), Pieter Clement (Zele), Lars Croket (Bornem), Guy Smet (Kruibeke), Preben Van Hecke (Overmere), Peter Verhofstadt (Uitbergen), Laurent Van Den Steen (Overmere), Sam Christiaens (Sint-Gillis-Waas), Gino Pauwels (Kalken), Steven De Schoesitter (Waasmunster), Kenny Van Garsse (Zele), Mindaugas Goncaras (Litouwen) en Tom Vannoppen (Ham). Voor Peter Verhofstadt was de wedstrijd nog iets speciaal. Hij kon zijn verjaardag al fietsend vieren tijdens de profkoers. Peter werd 35.

  Nadat er een kopgroep van 17 gevormd was, kreeg de koers een vaste baan. Bij hen ook Jarno Van Mingeroet, Guy Smet en Mindaugas Goncaras.Ze bleven goed doorgaan. Toen Pim Ligthart te aanval trok kreeg hij  Piet Rooijakkers en Hamish Haynes mee. Even verderop slaagden Jarno Van Mingeroet en Roy Sentjens er ook in om zich bij het leiderstrio te komen voegen. Maar ze werden teruggepakt.

  Het vijftal werd toch nog teruggegrepen. Jarno Van Mingeroet probeerde nog eens om voor eigen volk te scoren maar dat lukte niet. Hat waren Roy Sentjens , Gregory Habeaux, Piet Rooijakkers, Philip Schulz en Hamish Haynes die uit het peloton weg geraakten en richting succes reden. Ze hadden gauw meer dan 10 sec en de streep was nabij. Het grootste succes was dan voor Gregory Habeaux die zich ven ver op kop zette en zo zijn eerste zege van 2007 binnen fietste. Hamish Haynes werd 2de, Piet Rooijakkers 3de, Roy Sentjens 4de en Philip Schulz 5de.

  Op 12 seconden kwam Mindaugas Goncaras als 6de binnen, Guy Smet werd 7de, Olivier Kaisen 8ste, Jens Renders 9de en Geert Omloop 10de.

  Jarno Van Mingeroet werd 16de, Lars Croket 18de, Thomas Ongena 20ste, Gino Pauwels 38ste, Peter Verhofstadt 45ste en Glenn De Wolf 50ste.

   

   

  BERLAREprofsstartbew28_9

  Rudy Steels met de renners aan de start.


  BERLAREprofs_smetbew28_9             BERLAREdewolfbew28_9                 BERLAREprofsmingeroetbew28_9
  Guy Smet legde beslag op          Hammenaar Glenn De Wolf             Jarno Van Mingeroet kon voor
  de 7de plaats.                               in een Sunweb-Pro Job trui,          eigen volk de zaak niet forceren.

                                                      werd 50ste.   

  Tekst: fvdv

   

  Foto’s : Alain

   

   

   

   

  28-09-2007 om 16:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BERLARE VAN DONDERDAG 27/09/2007

  DONDERDAG 27/09/2007 – BERLARE – Elite m/c / Elite z/c & Beloften

   

  GREGORY HABEAUX WINT EERSTE PROFKOERS VOOR JARTAZI


  Habeaux       BERLAREprofshabeauxbew29_9


  Maar liefst 134 Elite renners schreven zich te Berlare in om een wedstrijd over 162 Km te betwisten , ze moesten 14 ronden van 11,6 Km afwerken.

  Na 3 ronden wedstrijd lag de wedstrijd al in een definitieve plooi en ontstond een kopgroep van 19 renners die luisterden naar : Gregory Habeaux , Hamish Haynes , Piet Rooijakkers , Roy Sentjens , Philip Schulz , Mindaugas Goncaras , Olivier Kaisen , Jens Renders (Wilrijk) , Guy Smet (Kruibeke) , Jarno Van Mingeroet (Berlare) , Geert Omloop , Pim Ligthart , Ward Bogaert , Frank Dresler Leinhof , Kevin Neirynck , Steven Thys , Tom Van de Velde en Ismael Kip.

  Vrij snel reden ze naar een bonus van 2 minuten in een verschrikkelijk hoog tempo dat voor twee renners iets teveel van het goede was en zowel Tom Van de Velde als Ismael Kip moesten vooraan de rol lossen zodat 17 renners overbleven.

  In volle finale volgde de ene uitvalspoging de andere op, zonder succes evenwel en in de laatste ronde kreeg het ploegenspel van Jartazi vorm en 5 renners kozen het hazenpad waaronder Gregory Habeaux , Hamish Haynes , Piet Rooijakkers , Roy Sentjens en de Duitser Philip Schulz.

  Veel voorsprong kregen ze niet maar het was voldoende om te gaan spurten voor de overwinning. Gregory Habeaux zette zich in de laatste rechte lijn van ver op kop, werd niet meer geremonteerd, en boekte zo zijn eerste profzege voor Jartazi.

  Een luttele 12” of 100 meter later was het Goncaras die als 6de over de meet bolde en dit net voor Guy Smet die op 500 meter van de meet nog had gedemarreerd en voor hij het zelf besefte voor plaats 6 aan het rijden was maar nog gecounterd werd. Toch knap van Guy Smet die op een 7de plaats eindigde en als eerste regiorenner eindigde.

  De eerst volgende groep van 16 renners kwam 2’40” later aan en de spurt werd gewonnen door Litouwer Mindaugas Stiska voor Lars Croket.

  Jens Renders eindigde op plaats 9 , Jarno Van Mingeroet op  16 , Lars Croket op 18 , Thomas Ongena op 20 , Gino Pauwels op 38 , Peter Verhofstadt op 45 en Glenn De Wolf op 50.

   
  Gregory Habeaux (Jartazi): Eindelijk eens een overwinning
  BERLARE 27/09 = Zijn laatste zege dateerde al van vier jaar geleden toen hij een rit won in de Ronde van Luik. Gregory Habeaux was dan ook uiterst tevreden met zijn eerste profzege. ”Het mag dan wel 'maar' een kermiskoers zijn. Iedereen is hier echter gestart om te winnen en ik ben dan ook ongelooflijk blij met deze zege. Vier jaar stond ik droog. Ik wist niet meer hoe heerlijk het voelde om te winnen. Toen onze kopgroep met vijf zich vormde wist ik dat er tegen Haynes en Sentjens niet veel uit te richten was. Ik bleef me gedeinsd houden want ploegmakker Geert Omloop zou nog kunnen terugkomen maar dat gebeurde niet. In de sprint zette ik me van ver op kop en niemand kwam nog over mij. Prachtig'', stelde Gregory Habeaux.

  Patrick Stallaert (Jartazi): Zege levert Habeaux een contractverlenging op
  BERLARE 27/09 = De profkoers reed voorbij de woonst van sportief directeur Patrick Stallaert van de Jartaziformatie. Hij was er als de kippen bij om Gregory Habeaux te feliciteren met zijn overwinning. “Gregory met deze overwinning krijg je een contract bij ons voor volgend seizoen. Je hebt mijn woord'', meldde Patrick Stallaert. ”Hij stond al op mijn verlanglijstje, maar nu is het zeker. Hij mag binnenkort zijn contract komen ondertekenen. Voor de rest zijn er nog wat plaatsen vacant. Dat een renner van mijn team wint in mijn gemeente is altijd leuk'', gaf Patrick Stallaert mee.

  koers_guy_27_september_2007_berlare_profs_002
  De kopgroep van 19 renners waarin 3 regiorenners zaten : Guy Smet , Jens Renders en Jarno Van Mingeroet.

  koers_guy_27_september_2007_berlare_profs_004
  Even blazen en recupereren want het ging verschrikkelijk hard te Berlare.


  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  Foto's : Saffia

  Bron : Saffia en Sport Info Sports

  28-09-2007 om 12:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-TIJDRIJDEN TE STUTTGART 2007

  Donderdag 27/09/07 - De Zwitser Fabian Cancellara heeft zijn wereldtitel in het tijdrijden verlengd. Hij reed de tegenstand naar huis. Dominique Cornu eindigde net buiten de toptien. 

  Cancellara rijdt tegenstand naar huis

  Cancellara Fabian

  Fabian Cancellara van het Deense CSC-team was de grote favoriet voor de tijdrit bij de elite. De Zwitserse specialist was ook vorig jaar in Salzburg al de beste.

  Jurgen Van den Broeck moest als vierde rijden en had de pech dat het toen nog regende. Hij deed het toch heel behoorlijk en was even de snelste.
  Maar eerst Koenitski en dan Nibali doken al snel onder zijn tijd. Duits kampioen Bert Grabsch deed als eerste minder dan 57 minuten over de 44,9 kilometer. Hij zette de toon.
  De jonge Nederlander Stef Clement verraste en dook nog onder de tijd van Grabsch.
  Dominique Cornu, de tweede Belg in het deelnemersveld, reed een knappe tijdrit en werd uiteindelijk elfde.
  Tegen de sneltrein van Cancellara (foto) was niets te beginnen. Hij haalde David Zabriskie en Vladimir Goesev bij , die respectievelijk twee en één minuut voor hem waren gestart.
  Laszlo Bodrogi pakte zilver. De tijd van Clement hield ook stand, en hij werd derde, net als in de tijdrit in de Vuelta.


  Cornu Dominique 31 

  Cornu: "Ik heb heel goed kunnen doseren"

  Dominique Cornu uit Beveren werd vorig jaar wereldkampioen tijdrijden bij de beloften, bij de profs strandde de 21-jarige op minder dan een seconde van de toptien.

  "Ik voelde me sterk vandaag, niet zo super zoals vorig jaar, maar toch goed genoeg."
  "Ik lette op dat ik niet te groot ging rijden, want souplesse is mijn specialiteit. Ik schakelde goed en doseerde goed, dus ben erg tevreden."
  "De top 15 halen was nodig om een tweede renner voor België op de Spelen af te dwingen. De toptien was nog mooier geweest. Maar dit was sowieso een mooie prestatie om dit seizoen ongeveer af te sluiten."


  Cornu Dominique 30 


  Uitslag


  1.

  Fabian Cancellara (Zwi)

  44,9 km in 55'41"

  2.

  Laszlo Bodrogi (Hon)

  op 52"

  3.

  Stef Clement (Ned)

  57"

  4.

  Bert Grabsch (Dui)

  1'12"

  5.

  Sebastian Lang (Dui)

  1'17"

  6.

  Vladimir Goesev (Rus)

  1'47"

  7.

  José Ivan Gutierrez (Spa)

  1'56"

  8.

  Andrej Mizoerov (Kaz)

  2'03"

  9.

  Vasil Kirijenka (WRu)

  2'03"

  10.

   Bradley Wiggins (GBr)

  2'09"

  11.

   Dominique Cornu

  2'10"

  12.

   David Zabriskie (VS)

  2'14"

  18.

   David Millar (GBr)

  2'40"

  21.

   Vladimir Karpets (Rus)

  2'48"

  23.

   Jurgen Van den Broeck

  3'03"

   

   

  Bron en Foto’s : Sporza

  28-09-2007 om 12:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  OPVALLEND DEBUUT VAN MATTHIAS NYS IN WIELERBOND VLAANDEREN


  NYS MATTHIAS bew25.9 


  Matthias Nys
  (Nieuwkerken – Jan Snel), blikt tevreden terug op het bijna voorbije seizoen. Uiteindelijk komt hij uit de WAOD-rangen en hij moet toegeven dat het in het begin van het seizoen zeer zwaar was om de kilometers te verwerken.

  -“Ja, van 70 naar 120 km. Al bij al heb ik nu toch een vijftal keer de top-10 gehaald en zelfs een 2de plaats in Haasdonk waar ik eigenlijk met wat geluk kon winnen.”

  Matthias weet nu ook dat wielrennen wel een harde sport is. “Het moeilijkste voor mij was die aanpassing van de training. Je moet zoveel uren trainen! Ik had nog het geluk dat ik het samen met Guy en Kris Smet kon doen. Ik had nooit gekoerst en die mannen hebben me toch wat geleerd. En… zo’n mannen kúnnen het je leren.”

  In de wedstrijden zelf bleek dat het verduiveld moeilijk was om inzicht te krijgen in het koersgebeuren.

  -“Ik kan een wedstrijd niet ‘lezen’ zoals die renners die al lang koersen. Die zien dat allemaal in.”

  Niettegenstaande dat, hebben we Matthias Nys bewonderd en vastgesteld dat hij een aardig stukje kan fietsen. Maar sport zat hem wel in de benen. Als voetballer had hij een bagage fysieke conditie meegekregen. Een weddenschap lag aan de basis van de greep naar de racefiets. Spijt zal hij er zeker niet van hebben. Het eerste seizoen kan hij bovendien ook nog afsluiten met een deelname aan de Ronde van Burkina Faso in oktober.

  -“ Daar kijk ik al naar uit en dan volgend seizoen proberen eens te winnen. Als het wat meezit moet dat lukken.”

  Omdat hij bijna honderd supporters in de club telt, probeert Matthias ook zijn wedstrijden wat uit te kiezen in de regio. Dat is leuk voor al die mensen die hem steunen. Maar langs de andere kant stelden zich wel eens vraagtekens rond sommige koersen waar hij aanzette, omdat hij gewoon geen parcourskennis had, de koersen niet kende. En dát heeft hij in 2007 nu toch geleerd. Hij weet welke parcours hem liggen. “Ik heb dat ook allemaal opgeschreven en dat weet ik dus al voor volgend jaar.”
   Tekst en foto : Flor Van de Velde.

   

  28-09-2007 om 11:43 geschreven door kenny


  27-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 27/09/2007
  wbvlogo

  DONDERDAG 27/09/2007 – BERLARE (O) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften – 162 Km – 03h38min

  Aantal deelnemers : 134  (gem.44,58 Km/h)
  1. Gregory Habeaux
  2. Hamish Haynes (GBr)
  3. Piet Rooijakkers (Ned)
  7. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 12"
  9. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop)
  16. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)
  18. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen) op 2'40"
  20. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  38. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV) op 5'25"
  45. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)
  50. Glenn De Wolf uit Hamme (Wielerclub Hamme Zogge) op 7'50"

  27-09-2007 om 23:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 29/09/2007
  waod_3


  ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2007 - MERELBEKE  - Café Vriendenkring – Hundelgemsesteenweg 764

      G / G+

  13:00

  50,4 Km

    7 Ronden

  F2

  13:02

  50,4 Km

    7 Ronden

  F1

  14:30

  57,6 Km

    8 Ronden

  E / E+

  14:32

  57,6 Km

    8 Ronden

  C / D

  16:15

  64,8 Km

    9 Ronden

      A / B          16:17       64,8 Km     9 Ronden

   

   

   

  27-09-2007 om 19:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 29/09 EN ZONDAG 30/09/2007
  vwf


  ZATERDAG 29 September – ONKERZELE (9500) - Botermelkstraat 8 - Café Sport Echo

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01


   

  ZONDAG 30 September – OUTER (9406) - Lebekestraat 48 - Garage Schokkaert
  15de rit VWF-GEDITROFEE

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  27-09-2007 om 19:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE BERLARE VAN WOENSDAG 26/09/2007

  WOENSDAG 26/09/2007 – BERLARE – Dames Elite

   

  LENSY DEBBOUDT WINT LAATSTE DAMESKOERS IN BERLARE.


  BERLAREda%20aankomstbew27_9                    BERLAREda%20huldebew27_9

  Lensy Debboudt wint overtuigend de massaspurt                        Huldiging van Lensy Debboudt te Berlare

  Berlare Sportief genoot de eer om de laatste dameskoers van het seizoen 2007 te mogen organiseren. 23 rensters namen de start voor 16 ronden van 6 km. Meerdere juniores waren ook naar Berlare gekomen maar voor hen zat er een vlieg op de lamp omdat het weekdag was én schooldag en dan mogen zij niet koersen!. Alleen tijdens de vakantieperiodes mogen zij deelnemen aan wedstrijden in de week. De sportafgevaardigden konden niks anders doen dan de dames juniores de start te weigeren.

  Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Annick Van Leuven (Schoten), Githa Michiels (Hoboken) en de Benelux Team rensters Carine Potums (Londerzeel), Ines Claes (Turnhout), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Sofie De Nys (Gentbrugge) en Cindy Vandermeulen (Stekene) waren de streekregiorensters.

  Aanvallen stond wel in het dameswoordenboekje maar er resultaat mee boeken lukte niet. Liliane Leenknegt en later Lieve Koninckx en Lensy Debboudt ondervonden dat. Carine Potums ging ook nog eens in de aanval maar men liet haar niet begaan.

  Iets voor halfweg koers was het de beurt aan Cindy Vandermeulen. Zij kreeg al gauw Evelien Debboudt en An De Keyser bij haar. Het leiderstrio werkte aan een voorsprong van 30 seconden. Lieve Koninkx ging in de tegenaanval en ze slaagde erin om te komen aansluiten. Vier leidsters met een voorsprong die stilaan begon te slinken.

  Ondertussen kreeg Lensy Debboudt af te rekenen met een lekke band. Gelukkig kon ze geholpen worden en mocht ze in de achtervolging gaan op het jagende peloton. Het viertal vooraan, werd ingerekend en het viel even stil. Lensy Debboudt was ondertussen terug komen aansluiten.

  Op 4 ronden van het einde trok Ilse Van De Pontseele in het offensief. Ze haalde een maximale voorsprong van 14 seconden en pas in de voorlaatste ronde werd ze terug ingelopen. Toen de laatste ronde begon waren ze nog met twintig om zich in te zetten voor de zege in Berlare. Enkele ultieme uitbraakpogingen faalden en zo boden ze zich met twintig aan voor de eindspurt.

  Lensy Debboudt kon nog eens illustreren wat snelle benen zijn en won zo haar 5de zege van 2007. Net als vorig jaar won ze de laatste wedstrijd van het seizoen. Mieke De Clercq werd 2de, Annick Van Leuven 3de, Laure Werner 4de, Sofie De Vuyst 5de, Lien Beyen 6de, Sylvia Debboudt 7de, Adeline Devestele 8ste, Liliane Leenknegt 9de en Sofie De Nys 10de. Ines Claes werd 11de, Githa Michiels 12de, Carine Potums 13de, Cindy De Schepper 17de, Ilse Van De Pontseele 19de en Cindy Vandermeulen 21ste.

   

  BERLAREdastartbew27_9
  De start van de Dames Elite te Berlare , vooraan herkennen we Ines Claes en Annick Van Leuven.

  BERLAREda%20cindygroepbew27_9
  Cindy Vandermeulen probeerde om te ontsnappen maar werd terug gegrepen.

  BERLAREda%20potumsvleuvenbew27_9                     BERLAREda%20inesbew27_9
  Annick Van Leuven en                              Ines Claes werd 11de
  Carine Potums
  Tekst : fvdv

   

  Foto’s : Alain

  27-09-2007 om 14:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VICHTE VAN DINSDAG 25/09/2007

  DINSDAG 25/09/2007 – VICHTE – Elite m/c / Elite z/c & Beloften

   

  ILJO KEISSE SNELSTE VAN ZEVEN IN VICHTE.


  VICHTEaankomstbew26_9          VICHTEhuldebew26_9   

  Iljo Keisse won vrij vlot de spurt voor Jan Kuyckx en                         Iljo Keisse in de bloemen.

  Stijn Ennekens.


  In Vichte kon de Koninklijke Sportvereniging Wiel in Wiel VZW een jubileum vieren want het was daar reeds de 75ste Vlaamse Textielprijs.

  Er namen 129 renners de start voor 12 ronden van 13 km. of 156 km.
  Thomas De Gendt
  (Beveren-Waas), Lars Croket (Bornem), Jens Renders (Wilrijk) , Anthony Van Den Berghe (Sinaai), Sven Renders (Wilrijk), Robby Meul (Eksaarde), Glenn D'Hollander (Berlare) en Jarno Van Mingeroet (Overmere) waren de mannen uit de Polderrennersregio

  De eerste twee ronden werden gekenmerkt door een paar schuchtere pogingen om weg te geraken maar het bleef vooral een gesloten peloton. Op het einde van de derde ronde ging Philip Schulz (Duitsland - Yawadoo) in de aanval en de Beverenaar Thomas De Gendt vond dat blijkbaar geen slecht idee en hij reed er heen. Maar toch ging het feest niet door.

  Heel even konden ook Tomas Vaitkus (Litouwen - Discovery) en Jens Renders (Palmans) zich losmaken en in de 5de ronde ook nog eens Bert De Backer (Navigators stagiair), maar er ging verder niets van uit en het peloton bleef samen. Het tempo lag vrij hoog en dus was het bijna onmogelijk om te ontsnappen.

  In de zesde ontstond er een kopgroep van 30 renners. Vier renners gingen in de achtervolging en al snel slaagden ze in hun opzet om vooraan te komen aansluiten. Zo waren er 34 leiders. Johan Coenen, Dimitri De Fauw, Niko Eeckhout, Iljo Keisse, Serge Pauwels en Frederik Veuchelen (Chocolade Jacques), Jan Kuyckx en Steven Kleynen (Landbouwkrediet), Stijn Ennekens (Unibet Continental Team), Gediminas Bagdonas, Simas Kondrotas, Algirdas Mockus en Ramunas Navardauskas (Klaipeda-Splendid), Bjorn Leukemans (Predictor-Lotto), Cameron Jennings, Jens Mouris, Rhys Pollock en Bernie Sulzberger (DFL), Maxime Vantomme, Stijn Joseph en Frederiek Nolf (Beveren 2000), Mindaugas Goncaras (Jan Snel), Gregory Habeaux en Jarno Van Mingeroet (Jartazi), Ramuntxo Garmendia (Babes Only Villapark), Sébastien Six (Multisport), Tomas Vaitkus (Discovery), Jens Renders (Palmans), Devi Vervaeke (Yawadoo), Stefan Cohnen (Aurum Hotels), Frederik Willems (Liquigas), Christoph Schweizer (Team Sparkasse), Ji Cheng (Skil Shimano) en Stieven Galle (Cycling Center) waren de renners waaruit de winnaar moest gezocht worden. Het peloton had al een achterstand van 1'15".

  In de 8ste ronde brak de leidersgroep in drie stukken. Er ontstond een kopgroep van 8 renners met Frederik Veuchelen en Iljo Keisse (Chocolade Jacques), Jens Mouris (DFL), Algirdas Mockus (Klaipeda-Splendid), Jan Kuyckx (Landbouwkrediet), Maxime Vantomme (Beveren 2000), Bjorn Leukemans (Predictor-Lotto) en Stijn Ennekens (Unibet Continental Team). Het trio Johan Coenen (Chocolade Jacques), Tomas Vaitkus (Discovery) en Gediminas Bagdonas (Klaipeda-Splendid) gingen in de achtervolging. Hun achterstand bedroeg 25 seconden. De rest van de oorspronkelijke leidersgroep volgde op 1'20". Het peloton had al een achterstand van 3'40" en die werd zó groot dat het niet eens de laatste ronde moest rijden! In die laatste ronde moest Maxime Vantomme vooraan lossen terwijl Frederik Veuchelen in de aanval ging en  50 meter nam. Bjorn Leukemans zette zich aan kop en reed het gaatje dicht zodat er uiteindelijk om de zege gespurt met zeven. Daarin toonde Iljo Keisse zich de snelste.

  Jan Kuyckx werd 2de, Stijn Ennekens 3de, Algirdas Mockus 4de, Bjorn Leukemans 5de, Frederik Veuchelen 6de en Jens Mouris 7de. Op 26 seconden werd Maxime Vantomme knap 8ste. Simas Kondrotas volgde als 9de op 3'54" en even verderop won Mindaugas Goncaras de spurt om de 10de plaats. Jarno Van Mingeroet werd 19de en bewijst daarmee klaar te zijn voor donderdag te Berlare voor eigen volk.Jens Renders uit Wilrijk 23ste.

   

  VICHTEstartbew26_9

  Zo stonden de profs aan de start in Vichte.


  VICHTEmingeroetbew26_9                  

  Jarno Van Mingeroet die liet zien dat hij klaar was voor de profkoers aan eigen deur in Berlare.


  VICHTEdegendtbew26_9 
  Thomas De Gendt
  (Beveren) die zich in het begin van de wedstrijd liet opmerken.
  Tekst :
  fvdv


  Foto’s : Alain Sennesael

   

   

   

   

  27-09-2007 om 13:30 geschreven door kenny


  26-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 26/09/2007
  wbvlogo

  WOENSDAG 26/09/2007 – LANGEMARK (W) – Elite z/c & Beloften - 70 Km - 01h52min

  Aantal deelnemers : 38

  1. Stijn Minne
  2. Bram D'Hondt
  3. Jerôme Baugnies
   

  26/09/2007 – BERLARE (O) – Dames Elite – 96 Km – 02h41min

  Aantal deelnemers : 23

  1. Lensy Debboudt
  2. Mieke De Clercq
  3. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  10. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
  11. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  12. Githa  Michiels uit Hoboken (Gemeentelijk Feestcomite Hemiksem)
  13. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  17. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
  19. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  21. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)

  26/09/2007 – LICHTERVELDE (W) – Men Elite – 183 Km – 04h05min

  Aantal deelnemers : 178
  1. Steven De Jongh
  2. Baden Cooke op 3"
  3. Niko Eeckhout

  26-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  25-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE LONDERZEEL VAN DINSDAG 25/09/2007

  DINSDAG 25/09/2007 – LONDERZEEL – Elite z/c & Beloften

   

  GEEN MAAT OP GUY SMET DIE ZIJN 33STE ZEGE BEHAALD TE LONDERZEEL !!!


  koers_guy_25_september_2007_londerzeel_005 

  Guy Smet duidelijk de sterkste in de spurt met 5 renners.

  koers_guy_25_september_2007_londerzeel_008
  Guy Smet met zijn 33ste bloementuil van het seizoen en zoon Yaxano mocht niet ontbreken.

  Maar liefst 81 renners Elite z/c en Beloften schreven zich in te Londerzeel voor de wedstrijd.

  De renners moesten 12 ronden afwerken van 10 Km of juist 120 Km.

  Heel wat regiorenners waren van de partij : Guy Smet , Kris De Block , Björn Coomans , Bjorn Meersman , Luc Rooms , Benny Van Buynder , Michaël Van Staeyen , Andy Roskam , Frank Van Hoeymissen en Jarno Van Guyse.

  Vanaf de eerste ronde meteen koers met een ontsnapping van 5 renners waaronder Dave Bruylandts en Guy Smet , zij mochten tot ronde 5 voorop rijden om dan terug tot de orde geroepen te worden door het omvangrijke peloton.

  Het was wachten op een krachtexplosie van Guy Smet en die kwam er in ronde 9 en meteen sprongen 4 renners op het wiel waaronder Dave Bruylandts , Karel Baten , Bart De Roeck en Kris De Block.

  Met nog 3 ronden voor de boeg was het werken geblazen voor de heren renners maar ze konden voorop blijven en gaan uitvechten in een sprint met 5.

  Hierin toonde Guy Smet nog maar eens dat hij de man is van het seizoen en won verdiend de langgerekte sprint voor Dave Bruylandts en Karel Baten.

  Kris De Block werd 5de , Björn Coomans 9de , Bjorn Meersman 13de , Luc Rooms 19de , Michaël Van Staeyen 20ste , Benny Van Buynder 22ste , Andy Roskam 24ste , Frank Van Hoeymissen 25ste en Jarno Van Guyse 26ste.

  Voor Guy Smet meteen de 33ste zege van het seizoen.

  koers_guy_25_september_2007_londerzeel_006
  Hier duidelijk de afgetekende spurtzege van Guy Smet !!!


  Tekstbewerking : Kenny Janssens

  Foto's : Saffia

  25-09-2007 om 23:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BENELUXCUP MTB TE GENK

  FILIP VAN HECKE EINDIGT 9DE IN BENELUX CUP MTB


  VAN_HECKE_FILgenkbew25_9 


  In het kader van de Beneluxcup MTB vond xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Filip Van Hecke (Stekene) in Genk op de mijnterril, één van zijn favoriete omlopen terug met steile klimmen, knappe afdalingen, kortom het echte biken en dat dan nog in het gezellige Limburg.

  -“Stiekem hoopte ik om mijn vierde plaats van 2006 nog eens te kunnen overdoen. De realiteit echter leerde me dat het door de oververmoeidheid van de laatste weken moeilijk zou zijn.”

  Filip nam vanop de tweede rij een matige start.

  -“Ik reed ongeveer als vijftiende, op korte afstand van ploegmaat Marc. Ik besloot van de sprong niet te doen maar te proberen op tempo naar voor te rijden. Mijn ademhaling wou echter enkele ronden niet goed mee, de inspanningsastma stak weer de kop op.”

  Hij kon er enkelen inhalen en reed in een groepje met Peter Verstraeten, Erik Gevers, de Nederlander Stijn Boeck. Zijn ploegmaat Marc reed nog steeds een beetje voor hen uit. Uiteindelijk bleef Filip alleen met Boeck over en ze speelden de laatste drie ronden haasje over.

  Filip: “Bergop moest ik hem laten gaan maar na de afdalingen zat ik weer voor hem. Zo ook de laatste ronde zodat ik als 11de over de meet kwam. Gelet op de relatief kleine tijdsverschillen met de renners voor me, was ik best tevreden.”

  En terecht want in de eindstand sprong Filip Van Hecke nog van de 11de naar de 9de plaats!

   

  Tekst en foto : fvdv

  25-09-2007 om 23:37 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!