.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    27-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 29/09/2007
    waod_3


    ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2007 - MERELBEKE  - Café Vriendenkring – Hundelgemsesteenweg 764

        G / G+

    13:00

    50,4 Km

      7 Ronden

    F2

    13:02

    50,4 Km

      7 Ronden

    F1

    14:30

    57,6 Km

      8 Ronden

    E / E+

    14:32

    57,6 Km

      8 Ronden

    C / D

    16:15

    64,8 Km

      9 Ronden

        A / B          16:17       64,8 Km     9 Ronden

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 29/09 EN ZONDAG 30/09/2007
    vwf


    ZATERDAG 29 September – ONKERZELE (9500) - Botermelkstraat 8 - Café Sport Echo

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


     

    ZONDAG 30 September – OUTER (9406) - Lebekestraat 48 - Garage Schokkaert
    15de rit VWF-GEDITROFEE

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE BERLARE VAN WOENSDAG 26/09/2007

    WOENSDAG 26/09/2007 – BERLARE – Dames Elite

     

    LENSY DEBBOUDT WINT LAATSTE DAMESKOERS IN BERLARE.


    BERLAREda%20aankomstbew27_9                    BERLAREda%20huldebew27_9

    Lensy Debboudt wint overtuigend de massaspurt                        Huldiging van Lensy Debboudt te Berlare

    Berlare Sportief genoot de eer om de laatste dameskoers van het seizoen 2007 te mogen organiseren. 23 rensters namen de start voor 16 ronden van 6 km. Meerdere juniores waren ook naar Berlare gekomen maar voor hen zat er een vlieg op de lamp omdat het weekdag was én schooldag en dan mogen zij niet koersen!. Alleen tijdens de vakantieperiodes mogen zij deelnemen aan wedstrijden in de week. De sportafgevaardigden konden niks anders doen dan de dames juniores de start te weigeren.

    Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Annick Van Leuven (Schoten), Githa Michiels (Hoboken) en de Benelux Team rensters Carine Potums (Londerzeel), Ines Claes (Turnhout), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Sofie De Nys (Gentbrugge) en Cindy Vandermeulen (Stekene) waren de streekregiorensters.

    Aanvallen stond wel in het dameswoordenboekje maar er resultaat mee boeken lukte niet. Liliane Leenknegt en later Lieve Koninckx en Lensy Debboudt ondervonden dat. Carine Potums ging ook nog eens in de aanval maar men liet haar niet begaan.

    Iets voor halfweg koers was het de beurt aan Cindy Vandermeulen. Zij kreeg al gauw Evelien Debboudt en An De Keyser bij haar. Het leiderstrio werkte aan een voorsprong van 30 seconden. Lieve Koninkx ging in de tegenaanval en ze slaagde erin om te komen aansluiten. Vier leidsters met een voorsprong die stilaan begon te slinken.

    Ondertussen kreeg Lensy Debboudt af te rekenen met een lekke band. Gelukkig kon ze geholpen worden en mocht ze in de achtervolging gaan op het jagende peloton. Het viertal vooraan, werd ingerekend en het viel even stil. Lensy Debboudt was ondertussen terug komen aansluiten.

    Op 4 ronden van het einde trok Ilse Van De Pontseele in het offensief. Ze haalde een maximale voorsprong van 14 seconden en pas in de voorlaatste ronde werd ze terug ingelopen. Toen de laatste ronde begon waren ze nog met twintig om zich in te zetten voor de zege in Berlare. Enkele ultieme uitbraakpogingen faalden en zo boden ze zich met twintig aan voor de eindspurt.

    Lensy Debboudt kon nog eens illustreren wat snelle benen zijn en won zo haar 5de zege van 2007. Net als vorig jaar won ze de laatste wedstrijd van het seizoen. Mieke De Clercq werd 2de, Annick Van Leuven 3de, Laure Werner 4de, Sofie De Vuyst 5de, Lien Beyen 6de, Sylvia Debboudt 7de, Adeline Devestele 8ste, Liliane Leenknegt 9de en Sofie De Nys 10de. Ines Claes werd 11de, Githa Michiels 12de, Carine Potums 13de, Cindy De Schepper 17de, Ilse Van De Pontseele 19de en Cindy Vandermeulen 21ste.

     

    BERLAREdastartbew27_9
    De start van de Dames Elite te Berlare , vooraan herkennen we Ines Claes en Annick Van Leuven.

    BERLAREda%20cindygroepbew27_9
    Cindy Vandermeulen probeerde om te ontsnappen maar werd terug gegrepen.

    BERLAREda%20potumsvleuvenbew27_9                     BERLAREda%20inesbew27_9
    Annick Van Leuven en                              Ines Claes werd 11de
    Carine Potums




    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VICHTE VAN DINSDAG 25/09/2007

    DINSDAG 25/09/2007 – VICHTE – Elite m/c / Elite z/c & Beloften

     

    ILJO KEISSE SNELSTE VAN ZEVEN IN VICHTE.


    VICHTEaankomstbew26_9          VICHTEhuldebew26_9   

    Iljo Keisse won vrij vlot de spurt voor Jan Kuyckx en                         Iljo Keisse in de bloemen.

    Stijn Ennekens.


    In Vichte kon de Koninklijke Sportvereniging Wiel in Wiel VZW een jubileum vieren want het was daar reeds de 75ste Vlaamse Textielprijs.

    Er namen 129 renners de start voor 12 ronden van 13 km. of 156 km.
    Thomas De Gendt
    (Beveren-Waas), Lars Croket (Bornem), Jens Renders (Wilrijk) , Anthony Van Den Berghe (Sinaai), Sven Renders (Wilrijk), Robby Meul (Eksaarde), Glenn D'Hollander (Berlare) en Jarno Van Mingeroet (Overmere) waren de mannen uit de Polderrennersregio

    De eerste twee ronden werden gekenmerkt door een paar schuchtere pogingen om weg te geraken maar het bleef vooral een gesloten peloton. Op het einde van de derde ronde ging Philip Schulz (Duitsland - Yawadoo) in de aanval en de Beverenaar Thomas De Gendt vond dat blijkbaar geen slecht idee en hij reed er heen. Maar toch ging het feest niet door.

    Heel even konden ook Tomas Vaitkus (Litouwen - Discovery) en Jens Renders (Palmans) zich losmaken en in de 5de ronde ook nog eens Bert De Backer (Navigators stagiair), maar er ging verder niets van uit en het peloton bleef samen. Het tempo lag vrij hoog en dus was het bijna onmogelijk om te ontsnappen.

    In de zesde ontstond er een kopgroep van 30 renners. Vier renners gingen in de achtervolging en al snel slaagden ze in hun opzet om vooraan te komen aansluiten. Zo waren er 34 leiders. Johan Coenen, Dimitri De Fauw, Niko Eeckhout, Iljo Keisse, Serge Pauwels en Frederik Veuchelen (Chocolade Jacques), Jan Kuyckx en Steven Kleynen (Landbouwkrediet), Stijn Ennekens (Unibet Continental Team), Gediminas Bagdonas, Simas Kondrotas, Algirdas Mockus en Ramunas Navardauskas (Klaipeda-Splendid), Bjorn Leukemans (Predictor-Lotto), Cameron Jennings, Jens Mouris, Rhys Pollock en Bernie Sulzberger (DFL), Maxime Vantomme, Stijn Joseph en Frederiek Nolf (Beveren 2000), Mindaugas Goncaras (Jan Snel), Gregory Habeaux en Jarno Van Mingeroet (Jartazi), Ramuntxo Garmendia (Babes Only Villapark), Sébastien Six (Multisport), Tomas Vaitkus (Discovery), Jens Renders (Palmans), Devi Vervaeke (Yawadoo), Stefan Cohnen (Aurum Hotels), Frederik Willems (Liquigas), Christoph Schweizer (Team Sparkasse), Ji Cheng (Skil Shimano) en Stieven Galle (Cycling Center) waren de renners waaruit de winnaar moest gezocht worden. Het peloton had al een achterstand van 1'15".

    In de 8ste ronde brak de leidersgroep in drie stukken. Er ontstond een kopgroep van 8 renners met Frederik Veuchelen en Iljo Keisse (Chocolade Jacques), Jens Mouris (DFL), Algirdas Mockus (Klaipeda-Splendid), Jan Kuyckx (Landbouwkrediet), Maxime Vantomme (Beveren 2000), Bjorn Leukemans (Predictor-Lotto) en Stijn Ennekens (Unibet Continental Team). Het trio Johan Coenen (Chocolade Jacques), Tomas Vaitkus (Discovery) en Gediminas Bagdonas (Klaipeda-Splendid) gingen in de achtervolging. Hun achterstand bedroeg 25 seconden. De rest van de oorspronkelijke leidersgroep volgde op 1'20". Het peloton had al een achterstand van 3'40" en die werd zó groot dat het niet eens de laatste ronde moest rijden! In die laatste ronde moest Maxime Vantomme vooraan lossen terwijl Frederik Veuchelen in de aanval ging en  50 meter nam. Bjorn Leukemans zette zich aan kop en reed het gaatje dicht zodat er uiteindelijk om de zege gespurt met zeven. Daarin toonde Iljo Keisse zich de snelste.

    Jan Kuyckx werd 2de, Stijn Ennekens 3de, Algirdas Mockus 4de, Bjorn Leukemans 5de, Frederik Veuchelen 6de en Jens Mouris 7de. Op 26 seconden werd Maxime Vantomme knap 8ste. Simas Kondrotas volgde als 9de op 3'54" en even verderop won Mindaugas Goncaras de spurt om de 10de plaats. Jarno Van Mingeroet werd 19de en bewijst daarmee klaar te zijn voor donderdag te Berlare voor eigen volk.Jens Renders uit Wilrijk 23ste.

     

    VICHTEstartbew26_9

    Zo stonden de profs aan de start in Vichte.


    VICHTEmingeroetbew26_9                  

    Jarno Van Mingeroet die liet zien dat hij klaar was voor de profkoers aan eigen deur in Berlare.


    VICHTEdegendtbew26_9 
    Thomas De Gendt
    (Beveren) die zich in het begin van de wedstrijd liet opmerken.




    Tekst :
    fvdv


    Foto’s : Alain Sennesael

     

     

     

     


    26-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 26/09/2007
    wbvlogo

    WOENSDAG 26/09/2007 – LANGEMARK (W) – Elite z/c & Beloften - 70 Km - 01h52min

    Aantal deelnemers : 38

    1. Stijn Minne
    2. Bram D'Hondt
    3. Jerôme Baugnies
     

    26/09/2007 – BERLARE (O) – Dames Elite – 96 Km – 02h41min

    Aantal deelnemers : 23

    1. Lensy Debboudt
    2. Mieke De Clercq
    3. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    10. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
    11. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
    12. Githa  Michiels uit Hoboken (Gemeentelijk Feestcomite Hemiksem)
    13. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
    17. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
    19. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
    21. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)

    26/09/2007 – LICHTERVELDE (W) – Men Elite – 183 Km – 04h05min

    Aantal deelnemers : 178
    1. Steven De Jongh
    2. Baden Cooke op 3"
    3. Niko Eeckhout

    25-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE LONDERZEEL VAN DINSDAG 25/09/2007

    DINSDAG 25/09/2007 – LONDERZEEL – Elite z/c & Beloften

     

    GEEN MAAT OP GUY SMET DIE ZIJN 33STE ZEGE BEHAALD TE LONDERZEEL !!!


    koers_guy_25_september_2007_londerzeel_005 

    Guy Smet duidelijk de sterkste in de spurt met 5 renners.

    koers_guy_25_september_2007_londerzeel_008
    Guy Smet met zijn 33ste bloementuil van het seizoen en zoon Yaxano mocht niet ontbreken.

    Maar liefst 81 renners Elite z/c en Beloften schreven zich in te Londerzeel voor de wedstrijd.

    De renners moesten 12 ronden afwerken van 10 Km of juist 120 Km.

    Heel wat regiorenners waren van de partij : Guy Smet , Kris De Block , Björn Coomans , Bjorn Meersman , Luc Rooms , Benny Van Buynder , Michaël Van Staeyen , Andy Roskam , Frank Van Hoeymissen en Jarno Van Guyse.

    Vanaf de eerste ronde meteen koers met een ontsnapping van 5 renners waaronder Dave Bruylandts en Guy Smet , zij mochten tot ronde 5 voorop rijden om dan terug tot de orde geroepen te worden door het omvangrijke peloton.

    Het was wachten op een krachtexplosie van Guy Smet en die kwam er in ronde 9 en meteen sprongen 4 renners op het wiel waaronder Dave Bruylandts , Karel Baten , Bart De Roeck en Kris De Block.

    Met nog 3 ronden voor de boeg was het werken geblazen voor de heren renners maar ze konden voorop blijven en gaan uitvechten in een sprint met 5.

    Hierin toonde Guy Smet nog maar eens dat hij de man is van het seizoen en won verdiend de langgerekte sprint voor Dave Bruylandts en Karel Baten.

    Kris De Block werd 5de , Björn Coomans 9de , Bjorn Meersman 13de , Luc Rooms 19de , Michaël Van Staeyen 20ste , Benny Van Buynder 22ste , Andy Roskam 24ste , Frank Van Hoeymissen 25ste en Jarno Van Guyse 26ste.

    Voor Guy Smet meteen de 33ste zege van het seizoen.

    koers_guy_25_september_2007_londerzeel_006
    Hier duidelijk de afgetekende spurtzege van Guy Smet !!!


    Tekstbewerking : Kenny Janssens

    Foto's : Saffia


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BENELUXCUP MTB TE GENK

    FILIP VAN HECKE EINDIGT 9DE IN BENELUX CUP MTB


    VAN_HECKE_FILgenkbew25_9 


    In het kader van de Beneluxcup MTB vond Filip Van Hecke (Stekene) in Genk op de mijnterril, één van zijn favoriete omlopen terug met steile klimmen, knappe afdalingen, kortom het echte biken en dat dan nog in het gezellige Limburg.

    -“Stiekem hoopte ik om mijn vierde plaats van 2006 nog eens te kunnen overdoen. De realiteit echter leerde me dat het door de oververmoeidheid van de laatste weken moeilijk zou zijn.”

    Filip nam vanop de tweede rij een matige start.

    -“Ik reed ongeveer als vijftiende, op korte afstand van ploegmaat Marc. Ik besloot van de sprong niet te doen maar te proberen op tempo naar voor te rijden. Mijn ademhaling wou echter enkele ronden niet goed mee, de inspanningsastma stak weer de kop op.”

    Hij kon er enkelen inhalen en reed in een groepje met Peter Verstraeten, Erik Gevers, de Nederlander Stijn Boeck. Zijn ploegmaat Marc reed nog steeds een beetje voor hen uit. Uiteindelijk bleef Filip alleen met Boeck over en ze speelden de laatste drie ronden haasje over.

    Filip: “Bergop moest ik hem laten gaan maar na de afdalingen zat ik weer voor hem. Zo ook de laatste ronde zodat ik als 11de over de meet kwam. Gelet op de relatief kleine tijdsverschillen met de renners voor me, was ik best tevreden.”

    En terecht want in de eindstand sprong Filip Van Hecke nog van de 11de naar de 9de plaats!

     

    Tekst en foto : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 25/09/2007

    logo%20wac

    NIEUWS VAN HET WAC TEAM WAASLAND

     

    Woensdag 26 september wordt de laatste woensdagavondtraining voor miniemen en aspiranten afgewerkt wegens het veranderen naar het winteruur.

    Na het wegseizoen echter, gaat het wielervolkje bij mooi weer, opnieuw naar zondagmorgentraining en wedstrijdjes veldrijden te Mol en in Zolder op de omloop van Terlaemen, voor zowel vergunning als niet -vergunninghouders.

    De nieuwelingen, junioren en beloften trainen nog even door tot het eind van het wegseizoen. Ze willen er graag nog eens een wedstrijdje maken in de Nederlandse polder op de gekende omloop.

    Vanaf november start WAC met de wintertraining op het domein De Ster op zondagmorgen en wel zonder de fiets. Zodra de wielerbaan te Beveren open wordt gesteld gaan ze daar op woensdag - en vrijdagavond de fietsbeweging op peil houden.

    Vanaf  december komen de mountainbiketochten terug op de agenda op zondagmorgen maar bij slecht weer en een zware omloop trekken de WAC-ers naar de bossen van De Klinge. Meer info zal gegeven worden op een infovergadering die later wordt georganiseerd.

    Er is naar volgend jaar toe, volledig nieuwe kledij op komst. Iedereen zal dan worden uitgenodigd om de kledij te komen passen want het zijn andere maten. Er komen nu ook nieuwe fietsen en andere fietsbenodigdheden welke aan gunstprijzen kunnen worden aangeschaft. Meer info hierover op de vergadering.

    Volgend jaar gaat de jeugdopleiding door te Raversijde in de kazerne met een binnenzwembad. En dat vanaf 25 maart 2008. Ook de nieuwelingen, junioren en beloften gaan daar op stage.

    Voor de junioren 2008 is er nog goed nieuws. WAC is opgenomen in het circuit van een Europese reeks van wedstrijden en de junioren welke het verdienen, kunnen met een collega -ploeg mee naar wedstrijden in o.a. Polen en Canada.

    Leider Paul Van Vlierberghe kijkt ook weer uit naar de transferperiode voor zijn toch wel heel grote rennersfamilie.

    -“Waarschijnlijk zullen verschillende renners aanbiedingen krijgen of reeds gekregen hebben. Wij doen daar niet aan mee en, ondanks heel wat aanvragen, van zowel renners van andere clubs als van renners welke de voorbije jaren bij onze club hebben gereden en nu wensen terug te keren, laten we dit echter niet toe. We geven liever onze eigen renners de kansen welke ze verdienen dan de overlopers”, aldus een kordate Van Vlierberghe.

    Paul wijst er op dat dit euvel niet alleen in zijn club waar te nemen is en haalt daarbij aan dat er vorig jaar bijna 2000 renners van club veranderden.

    -“Dan blijkt achteraf dat het gras niet beter, maar meestal nog minder groen is, want ze kunnen plots geen interclubs meer rijden wegens de concurrentie of niet selectie. En volgens de nieuwe reglementen zullen zowel Avia als Menen, Hudiko, ABBS , Hoop op Zegen, niet meer kunnen deelnemen in 2008 aan de wedstrijden voor de Beker van België.”

    Van Vlierberghe weet wel dat renners beter worden door interclubs te rijden al mag je daar volgens hem, niet in overdrijven. “Je ziet wel dat renners, die regelmatig interclubs rijden, veelal de winnaars zijn in de gewone wedstrijden. En op de dagen dat ze deelnemen aan de interclubs, , dan kunnen mindere goden ook het plezier van het winnen van wedstrijden proeven.”. Zo besloot Paul Van Vlierberghe.

     



    Samenstelling :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 25/09/2007
    Onder leiding van Kenny Janssens en Gregory Franckaert vertrokken Dinsdagavond om 18h30 thv Buyl Sport te Beveren  10 POLDERRENNERS voor de laatste verkorte trainingsrit van 2007 doorheen de Polders van Saeftinghe.
    Er werd vandaag afgesloten aan een rustig tempo.
    Wegens teveel vuil op de baan naar Kallo werd besloten om langs Verrebroek terug huiswaarts te rijden.
    En natuurlijk ligt daar ook een meet en Bert kon het weer niet laten om te demarreren , helaas werd hij zeer vroeg terug gehaald en gingen we spurten. Maar waar lag die meet nu weeral ???
    Net voorbij de spoorwegovergang zette Dirk Aernouts de spurt in en hij werd meteen gecounterd door Kenny Janssens en Gregory Franckaert , Kenny ging vol door maar de meet kwam maar niet in zicht en wat bleek de heren waren de spurt aangegaan op 700 meter en dat was natuurlijk veel te vroeg.
    Gelukkig was er een gat geslagen en was het uiteindelijk Dirk Aernouts die nog iets over had en als eerste de meet overschreed voor Kenny Janssens en Gregory Franckaert.
    Dit moet de langste spurt geweest zijn die we ooit hebben gereden !!!!
    Het gemiddelde vandaag was goed voor 32 Km/h en dat voor 60 Km.(tot Buyl Sport)
    Wie reden mee vandaag : Frans Sulmon , Bert , Dirk Aernouts , Dirk Bryssinckx , Lawrence Van De Meersche , Vincent Van Hooste , Gregory Franckaert , Karl Vos , Alexander Hoogewijs en Kenny Janssens
    .

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 25/09/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 33°Seizoenszege te Londerzeel van 2007 !!!

    DINSDAG 25/09/2007 – LONDERZEEL (VB) – Elite z/c & Beloften - 120 Km - 02h30min

    Aantal deelnemers : 81

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Dave Bruylandts
    3. Karel Baten
    5. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)
    8. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    13. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    18. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco CT)
    20. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
    22. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco CT)
    24. Andy Roskam uit Ruisbroek (Rupelspurters Boom)
    25. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele)
    26. Jarno Van Guyse uit Steken (New Heebra-Lombarden)

    25/09/2007 – SINT-LAUREINS (O) – Am./Mast./Elite z/c & Beloften – 92 Km – 02h09min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Bjorn De Decker
    2. Franky Van Oyen uit Machelen (Pact)
    3. Tom Marcelis
    9. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)


    25/09/2007 – VICHTE (W) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften – 158,2 Km – 03h20min

    Aantal deelnemers : 129
    1. Iljo Keisse
    2. Jan Kuyckx
    3. Stijn Ennekens
    19. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi) op 3'56"
    23. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 25/09/2007




    VANDAAG LAATSTE DINSDAGAVOND GROEPSTRAINING TE BEVEREN OM 18H30 !!!!






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 30/09/2007 - DIKKEBANDENRACE TE MOERZEKE-KASTEL

    ZELDZAAM IN DE REGIO: ZONDAG DIKKEBANDENRACE IN MOERZEKE-KASTEL

     

    DIKKEBANDEN 

    Jong geleerd is oud gedaan!


    Zondag 30 september
    wordt in Moerzeke–Kastel voor de tweede keer een Dikkebandenrace georganiseerd. Het is een wieleractiviteit waar alle jongens en meisjes fietsproeven kunnen meemaken met als initiatie, behendigheid en competitief een heuse wedstrijd. Alles gebeurt onder toezicht van Wielerbond Vlaanderen.

    De deelnemers rijden op eigen fietsen: gewone fietsen, mountainbikes of citybikes. Fietsen met versnellingen zijn toegestaan, racefietsen en raceframes niet. Een fietshelm is natuurlijk verplicht. De deelname is ook gratis.

    De proeven zijn bedoeld voor jongens en meisjes in de categorieën vanaf het geboortejaar 1992 tot en met 1998. De jongens en meisjes die een wedstrijdvergunning hebben mogen dus niet meedoen. Het hoofddoel is namelijk om kinderen zonder vergunning enthousiast te maken voor het wielrennen, zodat zij uiteindelijk lid worden van Wielerbond Vlaanderen.

    De Dikkebandenrace wordt gereden in vier leeftijdscategorieën : 8 – 9 jaar, 10 - 11 jaar, 12 – 13 jaar en 14 – 15 jaar.

    De inschrijving vindt plaats van 12.30u tot 13.30u en de aanvang der proeven en koersen starten om 14u voor de 8-9 –jarigen en 10–11-jarigen en om 14.50 u voor de oudere categorieën. Voorinschrijvingen zijn mogelijk tot 29 september op e-mail: jans.bikeshop@telenet.be

    Alle formaliteiten gaan door in de kantine van het G.O.C. Ter Munken en de race zelf wordt gereden op en aan het Voetbalterrein Stille Vrienden, het kaatsterrein en Ter Munken.

    De behendigheidsproefjes duren een kwartier en de wedstrijden gaan over 11 min (8-9-jarigen) 16 min (10-11 –jarigen), 21 min (12-13 –jarigen) en 26 min voor de (14-15 –jarigen).

     



    Samenstelling :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 24/09/2007

    Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zege in de Catg.C

     

    MAANDAG 24/09/2007 - LEMBEKE – W.A.O.D.

     

    Categorie AB: (23 dln)

    1.Tom Willems (Laarne, winnaar cat. A)

    2.Jurgen Foré (Eeklo, winnaar cat. B)

    3.Vincent Brunel (B2)

    9.Kris Meerschaert uit Stekene (A4)

    21.Koen Heyrman uit Bazel (B9)


    Categorie CD:

    1.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)

    2.WALTER DE VEERMAN (Lochristi, winnaar cat. C)

    3.Arie De Moor (C2)

    4.Danny Van Oyen (D2)

    11.Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C7)

    21.Marc Borghgraef uit Burcht (C13)

    23.Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D10)


    Categorie E/E+:

    1.Wim De Waal (Axel (Ned), winnaar cat. E)

    2.Jozef Deneef (Denderleeuw, winnaar cat. E+)

    3.Jackie De Clerck (+2)


    Categorie F1:

    1.Luc Snels (Minderhout)

    2.Nico Wynen

    3.Theo Coudyzer

    17.Freddy De Blick uit Beveren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 23/09/2007

    Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn 9°Seizoenszege in de Catg.A
    Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zege in de Catg.C

     

    ZONDAG 23/09/2007 - BELZELE - W.A.O.D.

     

    Categorie CD:

    1.WALTER DE VEERMAN (Lochristi, winnaar cat. C)

    2.Franky Van Oyen (C2)

    3.Danny Van Oyen (Deinze, winnaar cat. D)

    7.Wim Heyndrickx (C4)

    11.Marc Borghgraef (C6)


    Categorie E/E+:

    1.Frans Aerts (Meer, winnaar cat. E)

    2.Wim De Waal (E2)

    3.Frank Casteels (E3)

    7.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

    11.Alfons Van Raemdonck (+5)

    Categorie F1:

    1.Robin Van Kerschaver (MALDEGEM)

    2.Luc Snels

    3.Luc Cocquyt



     

    ZONDAG 23/09/2007 - LOZER - W.A.O.D.

     

    Categorie AB: (40 dln)

    1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

    2.ROBBY DE ROOS (Moerbeke-Waas, winnaar cat. A)

    3.Filip Timbreur (A2)

    6.Koen Heyrman uit Bazel (B4)

    18.Tim Vercauteren uit Belsele (A9)

    26.Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A12)

    27.Patrick De Roos uit Moerbeke (B15)

    35.Gino Hoskens uit Beveren

    36.Gino Van Broeck uit Belsele

    38.Nikola Lion uit St.Niklaas


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

    SVEN VANTHOURENHOUT RIJDT OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN


    VANTHOURENHOUT%20SVENbew24_9 

    “Let op, ik ben op komst”, zegt Sven Vanthourenhout, die als voorbereiding op het veld ook nog in Kruibeke de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden rijdt.

     

    Sven Vanthourenhout (Sunweb –Pro Job) is op weg om klaar te zijn tegen 14 oktober want dan wil hij in de Superprestige te Ruddervoorde aan het veldritseizoen beginnen. Hij begint woensdag terug te koersen in de Omloop van het Houtland te Lichtervelde.

    Daarmee is de vrij pijnlijke revalidatie achter de rug. Sven werd op 3 juli geopereerd en kon in geen vijf weken aan sport doen. Het gevoel in zijn buikspieren was volledig verdwenen, de voorbereiding op de weg werd tot nul herleid. Maar de veldrijder droeg er wel zorg voor dat zijn lichaamsgewicht ongewijzigd bleef. Er moesten zo geen extra kilootjes worden ‘afgetraind’.

    Sven: “De pijn in de buik is nu ook volledig verdwenen zodat ik met een gerust hart aan het tweede deel van mijn voorbereiding kan beginnen. Al is het ook voor mij nog een beetje koffiedik kijken over mijn huidige conditie. Lichtervelde nu woensdag en volgende week in Kruibeke, zullen me al heel wat wijzer maken.”

    Het moet voor Vanthourenhout zeker niet zo aangenaam geweest zijn, te weten dat zijn concurrenten het voorbije weekend reeds aan de slag waren in Knokke en Neerpelt. Hij was er niet bij als toeschouwer maar trok voor vier dagen naar de Ardennen om daar te gaan trainen.

    Voor hem telt vooral de voorbereiding voor Ruddervoorde al voelt hij zeker geen druk om te moeten presteren. Men zal steeds rekening moeten houden met de toch wel ernstige heelkundige ingreep die hij onderging. Het is dus afwachten hoe Sven de eerste confrontaties zal kunnen aangaan.

    –“Mijn taak bestaat er nu uit om zo snel mogelijk opnieuw het ritme op te doen in de komende drie weken, zodat ik op 14 oktober in Ruddervoorde kan starten. Ik zal in de eerste manche van de Superprestige dan wel niet 100% zijn, dat komt wel na drie à vier crossen.”

     

     

     

    Tekst : fvdv


    Foto :
    Sunweb –Pro Job

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE HOOGSTRATEN VAN ZONDAG 23/09/2007

    ZONDAG 23/09/2007 – HOOGSTRATEN - Juniores

     

    NICOLAS VEREECKEN NOG STEEDS IN GOEDE DOEN


    VEREECKEN%20NICOLAS%20bew24_9 


    Nicolas Vereecken
    (Kieldrecht) heeft in Hoogstraten weer aangeknoopt met de reeks overwinningen. Het was nu al zijn 6de en daarbij toch even wijzen op het feit dat Nicolas maar eerste jaars junior is! Er waren 65 deelnemers. Het was er een lastige wedstrijd mede door de wind. Na half koers ontstond een kopgroep van 23 man in twee delen. Er waren nog enkele ontsnappingspogingen maar alles kwam terug te samen voor de laatste ronde.

    Nicolas: “Op 5 km van de aankomst waagde ik mijn kans met succes. Ik kwam alleen binnen en Jeroen Goudket werd 2e en  Valentijn Martens 3de

    Het criterium zaterdag in Berlare, verliep nog vrij goed.

    -“ Ik voelde me wel niet zo lekker en heb in de wedstrijd moeten overgeven maar met mijn 5e plaats was ik zeker tevreden. Een criterium rijd ik niet zo graag, het is altijd nerveus koersen en je kan geen enkele keer recupereren.”

    Ondertussen blijft de conditie nog steeds uitstekend bij Nicolas. Moet wel, want als dat zo niet moest zijn, hij zou in Hoogstraten niet hebben gewonnen.

    -“De laatste weken heb ik wel wat pech gehad. Ik hoop het seizoeneinde nog wat geluk te hebben. Ik rijd enkel nog kermiskoersen en dat tot het laatste weekend van het seizoen. Zaterdag koers ik in Massemen en zondag waarschijnlijk weer in Hoogstraten.”

    Eens was Nicolas Vereecken op de piste ook een jongen met inhoud. Wat doet hij komende winter?

    -“Nee ik rijd niet op de piste. Ik doe dat niet graag. Ik ben wegrenner en zet alles op de weg. Het is wel goed om in de winter op te trainen maar dit jaar geen wedstrijden.”

    Omdat het bij Bodysol Menen een leegloop aan het worden is, trekt Vereecken voor volgend seizoen naar de Kon.Balen BC. Een club die eigenlijk bijzonder hoog staat aangeschreven en zonder twijfel volgend seizoen aan Nicolas een mooi programma zal kunnen aanbieden. En Balen BC kennen we in onze Polderrennersregio wel want Pieter en Sander Cordeel brachten er hun seizoen 2007 door net als Grembergenaar Hendrik Van den Bossche en Stijn Steels.

     

     

    Tekst : fvdv  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 24/09/2007
    wbvlogo

    MAANDAG 24/09/2007 – KEMZEKE-STEKENE (O) – Elite z/c & Beloften - 119 Km - 02h42min

    Aantal deelnemers : 32

    1. Gunther Cuylits
    2. Kurt Van Goidsenhoven
    3. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco CT) op 18"
    7. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    9. Gunter Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    11. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 35"
    14. James Fruytier uit  Moerbeke (PWC Jan Snel) op 50"

    15. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem BC) op 1'10"
    16. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'00"
    17. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    21. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    22. Andy Roskam uit Ruisbroek (Rupelspurters Boom)
    23. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
    25. Sander Vertenten uit St.Gillis-Waas
    27. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV)

    24/09/2007 – LICHTERVELDE (W) – Elite z/c & Beloften – 114 Km – 02h45min

    Aantal deelnemers : 37

    1. Kristof Dereeper
    2. Pieter-Jan Van De Walle op 55"
    3. Henk Mahieu
     

    24/09/2007 – BERLARE (O) – Am./Mast./Elite z/c & Beloften – 96 Km – 02h06min

    Aantal deelnemers : 33
    1. Bart Van Speybroek
    2. Lode Van Impe
    3. Glenn De Wolf uit Hamme (Wielerclub Hamme-Zogge)
    4. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    9. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 10"
    12. Kenny Van Garsse uit Zele (Wielerclub Hamme-Zogge)
    13. Koen De Bosscher uit Kalken (MD CT Team)
    15. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)
    16. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde WSV) op 6'12"
    19. René Mertens uit Dendermonde (MD CT Team)
    20. André Van Geertsom uit St.Niklaas (Dag)
    28. Andy Bonnaerens uit Lokeren (Immo NLVK CT)
    31. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco CT)


    24-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KEMZEKE VAN MAANDAG 24/09/2007

    MAANDAG 24/09/2007 - KEMZEKE - EZC/U23

     

    GUNTHER CUYLITS TERUG VAN WEGGEWEEST


    KEMZEKE%20aankomstbew24_9                                KEMZEKE%20huldebew24_9

    De aankomst van Gunther Cuylits.                            De bloemen waren voor Gunther Cuylits en links
                                                                                      Marc Laureys die 3de werd en zo als eerste
                                                                                      Waaslander werd gehuldigd.


    Kemziek Koerse,
    een sieraad van  de Koninklijke Sportclub “Recht Op Doel Af of kort gezegd, R.O.D.A. vzw,  moest tevreden zijn met 32 deelnemers maar bij hen toch meerdere renners die bekwaam moesten zijn sterk koerswerk af te leveren. Denken we maar aan Kurt Van Goidsenhoven hoog gerangschikt in de zegelijsten, Björn Coomans ook al zeven keer op nummer 1, Koen Van de Velde, Gunter Sterck, Kurt Van Landeghem, Andy Roskam, Kevin Peeters… Toch mannen in vorm?

    Er moesten 12 ronden van 9,9 km worden afgelegd. Na 1 ronde leidde Bjorn Coomans een groepje van elf dat licht voorop was geraakt. Maar meer dan een probeersel was het niet. Voor een premietje werd al eens gespurt en Marc Laureys was in de 2de ronde daarvoor bij de pinken en ook zagen we Koen Van de Velde, Gunther Cuylits  en vooral ook James Fruytier van Jan Snel, veel in de voorste gelederen bewegen.

    In de 4de ronde brak het deelnemersveld in twee stukken. Kwestie was om mee te zijn en vooral geloof te hechten aan wat gebeurde. Zestien renners waren plots een kopgroep geworden. Kristof Dhollander was er niet bij. Hij had Kurt Van Landeghem in de gaten als voorbeeld, als die gaat ga ik mee. Maar Kurt bleef zitten en zo was ook Dhollander gezien. Net als Bjorn Coomans  en Andy Roskam trouwens.

    De zestien waren: de streekrenners Marc Laureys, James Fruytier, Stijn Gidé, Luc De Moor, Gunter Sterck, Roberto Vercauteren en Koen Van de Velde , Kevin Peeters, Kurt Van Goidsenhoven, Wesley Bellen, Justin Kerr (NZL), Stijn Bruyndonckx, Gunther Cuylits, Simon Price (AUS), Karel Pattyn en Chris Willems.

    Half koers trok Kristof Dhollander nog alleen op zoek naar de zestien maar met een achterstand van 1.10 min vond hij ze niet meer. Coomans, Roskam en Sam Christiaens, gaven er toen al de brui aan. Een ronde later moest ook Dhollander er op 2.20 min uit en op 3 min ook nog de Nederlander Pieter Israël, de Brit Lampier en Reno De Keulenaer. Kurt Van Landeghem was toen ook al afgestapt. Alles concentreerde zich nu rond de zestien leiders.

    Nadat hij reeds enkele keren fel op kop was gaan fietsen, kon Van Goidsenhoven  op ruim 20 km van het einde, toch een ontsnapping opzetten. Gunther Cuylits ging mee. En ze waren vertrokken want eer er een reactie kwam, reden ze al op veilig. De laatste ronde reden ze in met een voorsprong van 25 sec. Koen Van de Velde en Marc Laureys gaven het tempo aan en dat moet toch wat te hoog gelegen hebben voor Roberto Vercauteren want die kon niet volgen. Hij moest zelfs die laatste ronde niet rijden en kreeg zo al de 16de plaats.

    In de laatste kilometer maakte Gunther Cuylits zich klaar voor de definitieve afwerking en zo zette hij Van Goidsenhoven in zijn schaduw en dolgelukkig reed hij over de streep met 5 sec voorsprong op Kurt Van Goidsenhoven. Nadien spurtte Marc Laureys zich op een 15 sec naar de 3de plaats voor Wesley Bellen en Kevin Peeters en dat was meteen goed voor een pracht van een fruitmand voor de eerste Waaslander.  

    Gunther Cuylits  was maandagnamiddag zeker de gelukkigste man ter wereld! Nog eens winnen in Wielerbond Vlaanderen! Dat was een hele tijd geleden.

    -“Ik won dit jaar wel al eens in de Vlaamse bond, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde. Ik denk dat het hier vandaag toch maar mijn 14de of 15de koers bij de EZC is. Ik mag dus zeker niet klagen.”

    Vorig jaar kwam Gunther Cuylits enkel eens in de actualiteit door zijn deelname aan de Ronde van Senegal. Maar op de wielerwegen in eigen land, was hij nauwelijks te zien.

    -“Ik heb eigenlijk vier seizoenen niet echt gekoerst. Wel eens begonnen in augustus of zo, maar meer niet”, bevestigde hij.

    Gunther won in Kemzeke een lastige koers omdat er bijzonder veel wind stond. Hij keek naar zijn kilometerteller en zag dat er toch 42,7 km gemiddelde werd aangegeven. Goed gereden dus!

    Met Van Goidsenhoven  voorop rijden is mee zijn met een winnaar want die stond in onze zegestand toch vermeld met 18 overwinningen op de 3de plaats, achter Guy Smet en Mario Willems.

    -“We hebben met twee gewoon door gereden en op het laatste heb ik nog eens gedemarreerd en dat was voldoende. En ’t is net Beerse–kermis en dan is winnen plezant. Voor twee weken werd ik al 2de. De zege zat er dus aan te komen.”

    Nu Gunther Cuylits heeft ondervonden dat hij over een fatsoenlijke conditie beschikt én een koers heeft gewonnen, wil hij het volledige seizoen uitrijden.

    -“ Ik zal zeker nog koersen in Rumst en Boom, twee koersen die belangrijk zijn voor onze sponsor van het Vander Vorst CT Duffel.Voor hem probeer ik nog wel iets te doen!”

    Marc Laureys lachte er bij toen hij zei:  “Een vervelende koers. Als je weet dat je met zestien man vooruit rijdt en je weet dat het nog heel wat ronden moet duren… Het was maar in de laatste twee ronden dat er wat aangevallen werd. Zo geraakten ze eens met een man of vijf weg, maar die werden teruggepakt en een kilometer verder gingen die twee. We keken wat naar mekaar en het was gebeurd.”

    Marc Laureys wou voor de 3de plaats al in de laatste kilometer wegspringen maar dat ging niet meer.

    -“Ik zat op kop en dacht dan maar aan de spurt te beginnen.”

    En zo werd hij eerste Waaslander.

     

    KEMZEKEdef%20vlucht%20tweebew24_9

    De definitieve vlucht van Gunther Cuylits en Kurt Van Goidsenhove bij het ingaan van de laatste ronde.


    KEMZEKE%20start%20bew24_9 

    Een vrolijke start was het met Kristof Dhollander aan de afsluiting en Luc De Moor die achterom kijkt. Tussen die twee, klein maar dappere Sam Christiaens. Midden hebben Geert Smet en James Fruytier (Jan Snel) bijzonder veel plezier.


    KEMZEKEvertentenbew24_9 

    Sander Vertenten uit Sint-Gillis-Waas, pas in de loop van het seizoen gestart, betaalde ook in Kemzeke nog leergeld. 


    KEMZEKElaureys-vdveldebew24_9

    Marc Laureys en Koen Van de Velde, mee vooraan.


    KEMZEKE%20gide%20bew24_9

    Stijn Gide uit Waasmunster, mee in de kopgroep, werd 11de.




    Tekst :
    Flor Van de Velde

     

    Foto’s : Alain Sennesael

        

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BOVEKERKE VAN ZONDAG 23/09/2007

    ZONDAG 23/09/2007 – BOVEKERKE – Elite z/c & Beloften

     

    GUY SMET TERUG VAN WEGGEWEEST MET ZIJN 32STE VAN HET SEIZOEN !!!


    koers%20guy%2023%20september%202007%20bovekerke%20007 

    Guy Smet met de kinderen Yilska , Yaxano en Yariska die fier zijn op papa zijn 32ste overwinning.

    In het West-Vlaamse Bovekerke  kwamen 49 renners Elite z/c en Beloften  zich inschrijven om 16 ronden van 6,4 Km of 102,4 Km af te haspelen.

    Van in het begin werd er gekoerst met een ontsnapping van 5 renners die al snel werden aangevuld tot 22 renners.Deze luisterden naar de volgende namen : Guy Smet , Andriy Suralyov , Jérémy Devaux , Arturs Ansons , Kristof Taillieu , Sys Klaas , Guy Van Broekhoven , Nico Couckuyt , Joeri Clauwaert , Vincent Jonckheere , Dmytro Krivtsov , Tim Vermeersch , Dietrich Ghequiere , Tom Vanbecelaere , Patrick Jonckheere , Stijn Nauwynck , Lino Barmio , Cedric Callewaert , Bert Liefooghe , David Wulf , Davy Vantomme en Sébastien Crowin.

    Deze groep bleef samen tot ronde 12 , dat was het moment om de groep eens door elkaar te schudden wat dan ook gebeurde zodat 8 renners de finale ingingen.De 8 heten Guy Smet , Andriy Suralyov , Jérémy Devaux , Arturs Ansons , Kristof Taillieu , Sys Klaas , Guy Van Broekhoven en Nico Couckuyt.

    Guy Smet probeerde de eerste maal in de 15de ronde maar het feestje ging niet door , niet afgeven dacht Guy en bij een tussenspurt “al de vorige werden gewonnen door Andriy Suralyov” in de laatste ronde keken de anderen teveel naar elkaar en weg was de Guy op zijn gekende hardrijders stijl.

    Guy Smet uit Kruibeke kon zijn 32ste zege boeken en had 30” voorsprong op Andriy Suralyov en Jérémy Devaux.

    "Na een tijdje met iets mindere resultaten knoopt Guy terug aan met een knappe overwinning zoals we hem het best kennen".

    koers%20guy%2023%20september%202007%20bovekerke%20005
    Weer eens een splijtende demarrage van Guy Smet.



    Bewerking : Kenny Janssens

    Foto's : Saffia


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE MUIZEN VAN ZONDAG 23/09/2007

    ZONDAG 23/09/2007 – MUIZEN – Dames Elite

     

    WERELDKAMPIOENE MARIANNE VOS STERKSTE DAME IN GP STAD MECHELEN


    MUIZENdamelaankomstbew24_9                                 MUIZENdaelhuldebew24_9

    Marianne Vos wint de                                         Corinne Hierckens en Marianne Vos,
    GP Stad Mechelen.                                              de twee uitblinksters.


    Na de wedstrijd in Kieldrecht konden de Dames–Elite de Grote Prijs Stad Mechelen gaan rijden in Muizen. Een organisatie van W.C. De Dijlespurters V.V. 48 rensters namen de start voor 26 ronden van 3,1 km. of 80,6 km.

    Annick Van Leuven (Schoten), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Nana Steenssens (Zwijndrecht), Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Annelore Ost (Dendermonde),Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Sofie Verdonck (De Klinge) en de rensters van het Benelux Team Carine Potums (Londerzeel), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Patricia Thys (Hoboken), Ines Claes (Turnhout), Sofie De Nys (Gentbrugge) en Cindy Vandermeulen (Stekene) waren de streekregiorensters. 

    Wereldkampioene Marianne Vos (Nederland), ook in Kieldrecht van de partij, werd nog voor de start gehuldigd. Ze kan nu nog één week genieten van de trui. Volgende week zaterdag 29 september vindt het WK plaats te Stuttgart. Met Helen Wyman (GBR), Marianne Vos en Suzanne De Goede (Nederland) kwamen er 3 rensters aan de start die zaterdag startten op het WK.

    Voor Cindy Pieters was het de laatste wedstrijd die ze nog ging betwisten. Ze nam in Muizen afscheid van het wedstrijdleven.

    De wedstrijd brak moeilijk open en het bleef bij enkele pogingen. Na ongeveer 30 km. wedstrijd, gingen Marianne Vos en Corine Hierckens in de aanval. Suzanne De Goede (Nederland) probeerde om nog aansluiting te krijgen maar slaagde er niet in.

    In de 13de ronde werd een achtervolging van Evelien Debboudt en Cindy Pieters door het peloton teniet gedaan. Het leidersduo had toen al een voorsprong van 1'00".

    Reacties bleven niet uit maar niemand kende succes. Het tempo ging met ups and downs. Het leidersduo bleef het tempo hoog houden en ze kregen zowaar de groep in het vizier. Op 4 ronden van het einde werd het ganse peloton uit koers genomen.

    Suzanne De Goede werd 3de, Liesbet De Vocht 4de, Helen Wyman (GBR) 5de, Latoya Brulee 6de, Emma Jones-Davies (GBR) 7de, Cindy Pieters 8ste, Kate Rudd (Ierland) 9de en Sarah Borremans 10de. Sofie Verdonck werd 14de, Carine Potums 17de, Nana Steenssens 18de, Annick Van Leuven 20ste, Cindy De Schepper 29ste, Charlotte Van Damme 30ste, Ilse Van De Pontseele 31ste, Annelore Ost 33ste en Ines Claes 35ste.

    Marianne Vos liet in de slotronde Corine Hierckens in de steek. Het was voor haar alvast nog een goede test voor het WK van volgend weekend.

     

    MUIZENdaelcadeaubew24_9                           MUIZENdaelpotumsbew24_9

    Marianne Vos met een “cadeau”.                Carine Potums die voor het
                                                                         Benelux Team 17de werd.


    MUIZENdaelannelorebew24_9                           MUIZENdaelcharlottevdammebew24_9

    Annelore Ost.                                                 Charlotte Van Damme ,
                                                                           zus van Evi, werd 30ste

     

    MUIZEN%20daelverdonckbew24_9                           MUIZENdaelde%20schepperbew24_9

    Sofie Verdonck werd in de                          Cindy De Schepper in actie
    GP Stad Mechelen 14de.                               in Muizen.




    Tekst :
    fvdv

     

    Foto’s : Alain

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     




    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs