.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  24-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE ASPELARE VAN ZATERDAG 22/09/2007

  ZATERDAG 22/09/2007 – ASPELARE – Nieuwelingen

   

  Moreno De Pauw won in Aspelare:

  “EEN VAN MIJN MOOISTE ZEGES DIT JAAR!”


  DE%20PAUW%20MORaankomstbew24_9               DE%20PAUW%20MOR%20huldebew24_9

  Aankomst van Moreno De Pauw in Aspelare.                                Moreno met bloemen, medaille en kruik na één
                                                                                                         van zijn mooiste overwinningen dit seizoen.


  Moreno De Pauw
  (Sint-Pauwels ) trok naar Aspelare om er een vijfde zege van het seizoen mee te nemen. De 79 deelnemers moesten in elk van de 8 af te leggen ronden een klimmetje op van een vijfhonderd meter lang. Traditioneel was het Andres Pieters die al van kort na de start ten aanval trok. Hij kreeg acht man mee en een kopgroep van negen nieuwelingen ging op uitstap.

  Moreno: “Ik was niet mee omdat ik iets te ver zat. Een ronde later ben ik alleen naar het groepje toegereden. Toen ik er bij was heb ik even de benen stilgehouden. De verstandhouding was niet optimaal, en het peloton naderde tot op 20 sec. Op de klim ben ik weggeraakt uit het groepje. Maar er waren toen nog 4 ronden af te leggen.”

  De maximale voorsprong van De Pauw op het peloton bedroeg ongeveer 45 sec.

  In de laatste ronde waren Niels Reynvoet, Cedric Callebaut en Arne Van Snick nog weggeraakt uit het peloton. Ze naderden tot op 10 sec. maar kregen de laatste meters niet dicht.

  -“De laatste kilometer ben ik nog uitgelopen op die drie en zo ben ik solo naar mijn 5e seizoenszege kunnen rijden. Ik heb er voor moeten knokken, maar het was zeker één van de mooiste zeges dit jaar!”

   Wie op zo’n manier wint moet wel over een goede fysieke conditie beschikken. Trouwens zondag werd Moreno ook nog 4de in Bavegem  waar 76 renners stonden daar aan de start.

  -“Ik heb er bijna heel de koers voorop gereden. De laatste ronde zijn we nog weggeraakt met 8 man, waaronder 5 van Bodysol!! Gijs Van Hoecke kon het afmaken in de sprint tegen Sean Van De Water en Jonas De Vylder. De ploeg reed daar een zeer mooie wedstrijd”, zo vertelde Moreno.

  Wanneer hij er een punt achter zet dit seizoen, is nog niet zeker maar normaal gesproken zou hij volgende week wel eens zijn laatste wedstrijd kunnen rijden.

  Hoe dan ook Moreno De Pauw reed een schitterend seizoen 2007.

  -“Ik voel dat ik sterker geworden ben. Ik voel dat ik rondes, zoals Luxemburg vorig weekend, beter kan verteren dan vorig jaar. En dat ik in deze rittenkoersen, beter word naar het einde toe.”

  Maar voor Moreno is er ook nog wat anders:

  -“Ik kijk nu al enorm uit naar het pisteseizoen, en hopelijk kan ik daar mijn mannetje staan tegen kleppers als Tosh Van De Sande”, zo besloot hij

  Volgend seizoen verlaat hij Bodysol –Lotto CT Menen om ook toe te treden tot het nieuwe team bij KSC Denderstreek van Hans De Meester. 

     Tekst :
  fvdv

   

  Foto’s : Laura De Pauw, 13-jarige zus van Moreno.

   

   

   

  24-09-2007 om 19:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 22/09/2007

  ZATERDAG 22/09/2007 – BEITEM – W.A.O.D.


  Proficiat aan GINO VAN BROECK uit Belsele met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.A !!! 


  Categorie AB:
  (33 dln)

  1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

  2.Geoffrey Luyssen (B2)

  3.Vincent Brunel (B3)

  4.Gilbert Walraedt (B4)

  5.Arie De Moor (B5)

  6.Jurgen Foré (B6)

  7.GINO VAN BROECK (Belsele, winnaar cat. A)

  8.Patrick Watteny (B7)

  9.Wim Feys (B8)

  10.Danny Dehaene (B9)
   
  Van Broeck Gino 04_640x480
  Gino Van Broeck

  24-09-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  23-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE RIT MTB - RONDE VAN HET WAASLAND

  EERSTE RIT RONDE VAN HET WAASLAND SUCCES MET 1100 FIETSERS.


  SINAAI_kom_opbew23_9 


  In het kader van de Ronde van het Waasland MTB werd in Sinaai de 5de editie van "Fietstochten ten voordele van Kom op Tegen Kanker" gereden.

  Organisator Mike Nachtegael:

  -“ Het weer was bijzonder goed, de sfeer onder de fietsers en de helpende handen zo mogelijk nog beter. Er kwamen iets meer dan 1100 fietsers opdagen, wat we als een groot succes beschouwen. Eén en ander wordt later deze week nog exact nageteld, maar de opbrengst zal ongeveer 5.500 euro bedragen. 90% daarvan, dus zo'n 5.000 euro is voor Kom op Tegen Kanker. De overige 10% is zoals vooraf aangekondigd voor het gezin De Leus, als financieel steuntje voor de heropbouw van hun in februari afgebrande woning. De straat verdubbelt met eigen middelen dat bedrag, zodat er ongeveer 1.000 euro overhandigd kan worden aan onze buren.”

   

   

   

  Tekst : fvdv

   

  Foto : Mezenstraat 2006

  23-09-2007 om 21:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  VDNOORGATE_trofeebew22_9
  Kevin Van den Noortgate met de trofee van de 2de plaats te Herne.
   


  Junior Kevin Van Den Noortgate (Geraardsbergen –Keukens Redant) heeft woord gehouden. Hij ging zich inzetten in het regelmatigheidscriterium in Vlaams Brabant en wat deed hij zaterdag in Herne? Hij eindigde er 2de en dat op 96 deelnemers.  Bericht :
  fvdv


  Foto :
  Mario Van Den Noortgate 
  JORI VAN STEENBERGEN WERD ONSPORTIEF OPZIJ GEZET BIJ INZET SPURT

   

  Jori Van Steenberghen(De Klinge- Hoop op Zegen) koerste zaterdag in Meigem –Deinze en kwam terug naar het Waasland met een vierde plaats plus een slechte ervaring. Slechte ervaring omdat hij door Francesco Van Compernolle, de latere winnaar, werd weggeduwd.

  In Meigem-Deinze stonden 84 Nieuwelingen aan de start voor 67km.

  Al van in de 1ste ronde werd er stevig doorgereden en ontsnappen werd daardoor vrij moeilijk gemaakt voor het peloton.

  -“En het hoge tempo bleef zowat heel de wedstrijd duren zodat er hier een gemiddelde van 42km op de teller stond. Ik was zeer attent aan het koersen en kwam bijna nooit uit de top 15 van  het peleton. Ik had dus ‘goei benen’”, aldus Jori.

  Tot er in de laatste kilometer wat gebeurde tussen de Waaslander en Van Compernolle.

  -“ Francesco Vancoppernolle trok aan mijn trui en duwde mij weg. Ik bleef echter na dit incident overeind en deed toch nog goed mee in de massaspurt. Zo werd ik toch 4de.”

  Maar het incident raakte Jori diep:

  -“ Na de wedstrijd stond ik nog te trillen op mijn benen. ‘wa voor ne maf was da? Enkele nieuwelingen vertelden mij dat ik klacht moest neerleggen bij de afgevaardigde van de wielerbond en dat deed ik ook. Tot ik daar te horen  kreeg dat je daar eerst maar liefst 62 euro voor moest betalen en dat je  op zijn minst 2 getuigen moest hebben. En dan was het nog afwachten wat de uitspraak was. Dus,daar kwam niets van...” zo besloot de ontgoochelde Jori Van Steenbergen


  Tekst : fvdv


  ANDRES PIETERS VERLAAT BODYSOL CT MENEN

   

  Andres Pieters (Grembergen) gaat voor volgend seizoen Bodysol Lotto CT Menen verlaten. Hij tekende een nieuwe verbintenis bij een nieuwe ploeg waar hij weer gaat fietsen onder leiding van twee ploegleiders die hij al eerder had: Hans De Meester en Jurgen Desmet. Zij zullen in 2008 de leiding hebben van een vernieuwde KSC Denderstreek Labiekes.

  Het is ook al twee jaar geleden dat Hans De Meester en Jurgen Desmet Andres Pieters bij Bodysol een onderkomen gaven. Hij was toen eerste jaars nieuweling.

  Dat Andres Pieters bij Bodysol er een streep ondertrekt is misschien wel begrijpelijk want veel selecties in de nieuwelingenploeg kreeg hij niet naast o.a. zijn streekgenoten Gijs Van Hoecke, Moreno De Pauw, Jeffrey Herrebaut of Glenn De Ridder.

  Nu weet Andres zeker dat hij als junior een mooi programma zal mogen rijden, zowel nationaal als internationaal. Dat hij Hans en Jurgen kende, gaf de doorslag om de verbintenis bij KSC Denderstreek aan te gaan.

     Bericht :
  fvdv

     Volgend seizoen bij Rock Werchter:

  PIETER CORDEEL MET GOEDE VORM IN LAATSTE KOERSWEKEN


  CORDEEL_P_bew22_9 

  Pieter Cordeel kreeg vorige week in Stekene een 10 op 10 van al wie hem daar aan het werk zag.  

  "Ja in Stekene ging het redelijk goed en voor eigen volk is het altijd een extra motivatie", zei Pieter over die gewonnen wedstrijd. "Ik heb dit seizoen al veel pech gehad maar de laatste maand ging alles vlot en voel dat ik nu in vorm ben".

  E zo trok hij zaterdag naar het juniorescriterium in Berlare. Weer zorgde hij voor een knappe ereplaats:

  -"Het werd een sprint met ongeveer  zes man uit de kopgroep maar ik werd gehinderd in de sprint en kon niet voluit gaan. Ik werd nog 2de"

   Maar een criterium rijden is anders koersen.

   -“Criteriums liggen me wel denk ik. Vorig jaar werd ik in Berlare ook al 2de. Voor de rest heb ik er nog niet veel gereden."

  Het seizoen gaat naar het einde toe en op het programma van de meeste renners staan niet zoveel ‘grote proeven’ meer op. Dat is ook zo voor Pieter Cordeel die nu gewoon tot het einde van het seizoen de kermiskoersen zoals ze dat noemen, zal rijden.

  Voor volgend seizoen zal hij niet meer in de trui van de Kon. Balen BC rijden. Omdat broer Sander naar Rock Werchter overstapt, gaat ook Pieter die kant uit.

  -“Het is makkelijk dat we in dezelfde ploeg rijden", aldus de jongste Cordeel.

   


  Tekst en foto : fvdv

   

   


  23-09-2007 om 21:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 23/09/2007

  UITSLAGEN ASPIRANTEN WAASLAND

   

  KASTERLEE

  12-jarigen – 26 dln

  26ste: Pieter Persoon (Stekene – WAC)


  14-jarigen – 29 dln

  26ste: Matthias Van Walle (Sint-Niklaas – WAC)

   

  MEIGEM

  12-jarigen – 19 dln

  5de: Stef Bryssinck (Rupelmonde – Hudiko)

  13de Dominique Wittouck (Zele – Hudiko)

  15de Thomas Bonnaerens (Lokeren – Hudiko)


  14-jarigen – 44 dln

  9de Aaron De Wael (Zele – Hudiko)

  27ste Servaas Petrov (Lokeren – Hudiko)

  33ste Stijn De Bock (Zele – Hudiko)

  34ste Yourick Van Wijnsberghe (Nieuwkerken – WAC)

  36ste Stef de Bock (Zele – Hudiko)

   

   

  Verzameld door fvdv

  23-09-2007 om 21:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE MUIZEN VAN ZATERDAG 22/09/2007

  ZATERDAG 22/09/2007 – MUIZEN - Dames Jeugd

   

  BENELUX TEAM JUICHT: 17de ZEGE VOOR KAAT HANNES


  MUIZEN_aankomstbew22_9                       MUIZEN_2de_en_1stebew22_9

  Evelyne Arys wint vlot de massaspurt.                                      Kelly Druyts en Evelyne Arys
                                                                                                    bij de hulde in Muizen.


  Te Muizen (Mechelen) stond er een wedstrijd voor Dames Jeugd op het programma. 57 rensters (30 dames nieuwelingen en 27 dames juniores) namen de start voor 20 ronden van 3,1 km. of 62 km.

  Kaat Hannes (Wechelderzande), Amy De Ridder (Grembergen), Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Kelly Druyts (Wilrijk) en Hanneke Van Gucht (Puurs) waren voor Polderrenners zowat de streekrensters.

  Het was eindelijk nog eens echt zomerweer. Verschillende meisjes waren wel al verkouden maar met zo'n raar weer van de afgelopen week is dat niet te verwonderen. Aanvallen kwamen er wel maar ze droegen nooit ver ook niet deze van Kaat Hannes in de 2de ronde.

   In de 4de ronde probeerde de Nederlandse Lucinda Brand het eens. Niets van. In de 8ste ronde deed de Nederlandse het nogmaals en haar landgenote Jorinde De Heer ging in de achtervolging maar slaagde er niet in om aan te pikken. Lucinda hield het 2 ronden vol en werd dan terug ingelopen.

  In de 12de ronde ging het trio Sanne Van Reusel, Dunja Ceulemans en Annelies Van Doorslaer in de aanval. Het peloton reageerde gevat en 2 ronden verder was weer alles te herdoen.

  Nadat de Britse Sarah Reynolds (GBR) een kans waagde op 6 ronden van het einde en twee ronden voorop mocht rijden ging men toch met een gesloten peloton de finale in.

  Niemand slaagde er nog in om weg te geraken en de wedstrijd eindigde dan ook in een massaspurt. Daarin toonde Evelyn Arys haar goeie conditie en won zo haar 8ste zege van het seizoen. Kelly Druyts werd 2de juniore, Aurore Verhoeven 3de, Jolien D'Hoore 4de, Katia Verstraete 5de, Jorinde De Heer 6de, Lucinda Brand 7de, Dunja Ceulemans 8ste, Kim Vermeiren 9de en Lien Lanssens 10de. Amy De Ridder werd 14de, Hanneke Van Gucht 17de en Liesl Van Daele 18de.

  Bij de dames nieuwelingen behaalde Kaat Hannes van het Benenlux Team Temse haar 17de zege van het seizoen. Eleonore Maeck werd 2de nieuwelinge, Eline De Roover 3de, Karen Verhestraeten 4de, Evi Verstraete 5de, Tessa Beullens 6de, Marie-Pierre Thonon 7de, Marion Rousse (Frankrijk) 8ste, Sarah Reynolds 9de en Anne-Laure Gheerardyn 10de.

   

  MUIZEN_amyderidderbew22_9 

  Amy De Ridder die 14de werd.


  MUIZEN_hannesbew22_9

  Kaat Hannes die voor het Wase Beneluxteam reeds de 17de zege boekte.


  MUIZEN_lieslvdaelebew22_9 

  Liesl Van Daele in actie in Muizen. Ze werd 18de.

     Tekst :
  fvdv

   

  Foto’s : Alain.

   

   

   

   

   

  23-09-2007 om 21:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 22/09/2007

  ASPIRANTEN IN BAVEGEM

   

  12-jarigen – 25 dln

  8ste: Stef Vecauteren (Sinaai –WAC)

  22ste Django Waterschoot (Temse –WAC)

   

  13-jarigen – 22 dln

  14de Tom Van Dam (Melsele –WAC)

  15de Glenn Rotty (St-Pauwels – WAC)

   

  14-jarigen – 30 dln

  3de Stephen Cuyken (Nieuwkerken – WAC)

  20ste Sander Michils (Moerbeke –Hudiko)

  Stephen Cuyken kon zich dus op het podium plaatsen maar dat was na een zware massaspurt.Stephen probeerde de koers open te trekken zonder resultaat. En zo werd het een spurt om “hallo” tegen te zeggen. Zijn podiumplaats kreeg als leuk toetje nog het feit dat Serge Baguet de prijzen overhandigde.

  CUYKEN_STEPH_bavegbew22_9
   

   Meisjes 14 jaar:

  1ste Julia Verwulgen (Wachtebeke – WAC)

   

   

   

  Verzameld door fvdv

  Foto : Guy Verbraeken

  23-09-2007 om 20:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 22/09/2007
  wbvlogo

  Proficiat aan MORENO DE PAUW uit St.Pauwels met zijn 5°Seizoenszege bij de Nieuwelingen van 2007 !!!
  Proficiat aan KRISTOF GODDAERT uit St.Gillis-Waas met zijn 9°Seizoenszege te Berlare van 2007 !!!

  ZATERAG 22/09/2007 – BERLARE (O) – Elite z/c & Beloften – Km - hmin

  Achter Derny’s

  Aantal deelnemers :

  1. KRISTOF GODDAERT uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
   

  22/09/2007 – VARSENARE (W) – Elite z/c & Beloften – 113,4 Km – 02h49min

  Aantal deelnemers : 166

  1. David Geldhof
  2. Dmytro Krivtsov op 7"
  3. Stijn Minne
  6. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen) op 17"
  23. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco CT) op 1'30"

  22/09/2007 – KIELDRECHT (O) – Dames  Elite - 95 Km - 02h17min

  Aantal deelnemers : 59

  1. Emma Karolina Johansson
  2. Latoya Brulee
  3. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen Capri Sonne)
  9. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee) op 17"
  17. Karen Steurs uit Schoten (AA Drinks)
  23. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  25. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
  30. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto Ladiescycling)
  33. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
  35. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  41. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  49. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
  50. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  51. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
   

  22/09/2007 – MUIZEN (A) – Dames  Jeugd – 62 Km – 01h40min

  Aantal deelnemers : 30 Nieuwelingen

  1. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)

  Aantal deelnemers : 27 Juniors
  1. Evelyn Arys
  2. Kelly Druyts uit Wilrijk (VZW Lotto Ladiescycling)
  14. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  17. Hanneke Van Gucht uit Bornem (Bianchi-Duvel-Cata Bikes)
  18. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)
   

  22/09/2007 – KNOKKE-HEIST (O) – VELDRIJDEN - 01h01min

  Form.A

  Aantal deelnemers : 32

  1. Klaas Vantornout
  2. Sven Nys
  3. Bart Wellens op 1'10"
  19. Steven De Caluwé uit Eksaarde (CT Eksaarde) op 5'04"
   

  Form.C

  Aantal deelnemers : 35 Nieuwelingen

  1. Xandro Meurisse
  29. Gianni Bordui uit Vrasene (Hoop Op Zegen Beveren) op 7'01"

  Aantal deelnemers : 24 Juniors
  1. Matthias Bossuyt
  11. Kenneth Marien uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes) op 2'45"
   

  Dames

  Aantal deelnemers : 10

  1. Katrien Pauwels
  2. Veerle Ingels op 22"
  3. Joyce Vanderbeken op 1'08"
   

  22/09/2007 – KOKSIJDE (W) – Juniores – hmin

  Keizer Der Juniores

  Aantal deelnemers :

   

  22/09/2007 – BERLARE (O) – Juniores - hmin

  Aantal deelnemers :

   

  22/09/2007 – HERNE (VB) – Juniores - 96,2 Km - 02h16min

  Aantal deelnemers : 96

  1. Kenneth Vanbilsen
  2. Kevin Van Den Noortgate uit Geraardsbergen (Keukens Redant) op 7"
  13. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland) op 9"
  27. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT) op 33"
  32. Sander Stiegelis (Isorex CT)
  52. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)

  22/09/2007 – ASPELARE (O) – Nieuwelingen - 68 Km - 01h42min

  Aantal deelnemers : 74

  1. MORENO DE PAUW uit St.Pauwels (Bodysol CT Menen)
  20. Andres Pieters uit Grembergen (Bodysol CT Menen) op 45"
  25. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)
  41. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  22/09/2007 – LICHTERVELDE (W) – Nieuwelingen - 68 Km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 73

  1. Hannes Depraetere
  8. Dominic Schils op 19"

  22/09/2007 – MEIGEM-DEINZE (O) – Nieuwelingen - 67 Km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 84
  1. Francesco Van Coppernolle
  4. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  5. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Deschacht Doe Het Zelf)
  9. Jeffrey Herrebaut uit Zele (Bodysol CT Menen)
  22. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
  36. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)
  63. Mathias D'Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)
  64. Jonas Heirman uit Zele (Hudiko Waasland)
  70. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)


  22/09/2007 - ROTSELAAR (VB) - Nieuwelingen - 69 Km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 99

  1. Janis Dakteris

  5. Kevin Van Staeyen uit Schoten ( DCM-GB Vorselaar)
  41. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol CT Menen)

  23-09-2007 om 05:11 geschreven door kenny


  22-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE KIELDRECHT VAN ZATERDAG 22/09/2007

  ZATERDAG 22/09/2007 – KIELDRECHT – Dames Elite

   

  ZWEEDSE EMMA JOHANSSON WAS DE BESTE.


  KIELDRECHTdaminterviewbew22_9                        KIELDRECHTdamzaakvoersterbew22_9      

  Emma Johansson kon het alleen maar in het Engels             De zaakvoerster van Sfeer
  uitleggen bij interviewer Gerry Van Gasse.                           -en eetcafé Brisee wacht met
                                                                                                 de bloemen.

  KIELDRECHT%20dambloemenbew22_9

  De Zweedse winnares vond het héél schoon bloemen in Kieldrecht.


  WSC De Poldervrienden kregen voor hun Grote Prijs Garage Lambin 59 dames aan de start. Ze moesten 15 ronden of 95 km rijden via de weidse polders maar vermits er niet veel wind stond, was dat dit keer geen zware klus.

  De Zweedse Emma –Karolina Johansson warmde zich op door een vlucht in de eerste ronde. Nadat ze heel even in de buurt van 15 sec was geweest keerde de groep terug in haar gezelschap. Nadat enkele keren werd geprobeerd om een kopgroep te vormen zetten Cindy Pieters en de Britse Emma Silversides een aanval op waar pit in zat. Vier dames oordeelden dat het goed was om met die twee mee te rijden en ze sloten onmiddellijk aan: Latoya Brulee (Aalter), Grace Verbeke (Pittem) en de buitenlandse Emma Johansson (Zweden) en Angelique Linders (Nederland).

  Deze zes beheersten volkomen het gebeuren. We verwachtten wel enige reactie maar die bleef uit zodat de zes half koers bijna twee minuten voorsprong hadden. We leggen hierbij de nadruk op ‘bijna’ want in de groep werd het nu toch wat vinniger. In de 12de peuterden Catherine Delfosse en Annick Van Leuven toch weer wat af van de voorsprong. En toen Marianne Vos haar wereldkampioenentrui in de voorste gelederen van het peloton toonde, ging het nog eens zo rap. Op twee ronden van het einde hadden de zes nog slechts 40 sec.

  Marianne Vos, winnares van de Waalse Pijl en 2de in het Nederlandse kampioenschap, bleef haar klasse tonen. Zo gebeurde het dat bij het ingaan van de laatste ronde de zes leidsters nog amper 20 sec voorsprong hadden. Een spannend gegeven in deze koers: halen de zes het of niet.

  De leidsters Pieters-Silversides-Brulee-Verbeke-Johansson-Linders wisten wat hen te doen stond: de pedalen keihard ronddraaien. Ze deden dat heel goed maar kortbij de aankomstlijn kon Johansson nog een versnelling plaatsen en weg was ze naar een 8ste zege van dit seizoen. De Zweedse die al van in het begin van dit seizoen in Zingem verblijft, is en sterke dame. Dat weten ze in Zweden ook wel want ze zal in Stuttgart op het WK zowel de tijdrit als de wegrit fietsen. Wie ze in Kieldrecht aan het werk zag, zal haar prestaties op het WK zeker volgen.

  Groot was haar voorsprong niet op Latoya Brulee die in de spurt voor de 2de plaats de Sint-Niklase Cindy Pieters achter zich hield. Grace Verbeke werd 4de en Emma Silversides 5de. De 6de uit de kopgroep werd Angelique Linders.

  Op 20 sec won Corine Hierckens de spurt van de groep. 

  Emma –Karolina Johansson was enkele jaren geleden ook al kampioene van haar land.

   Ik heb ook wel een spurt, maar toch koos ik hier voor de aanval”, vertelde ze als illustrerend kader waarin ze haar zege plaatste.

   

  KIELDRECHTdamstartbew22_9

  Een hoekje vóór de start met Annick Van Leuven centraal!


  KIELDRECHTdamfotografenbew22_9

  Op dameskoersen zijn er steeds veel fotografen. Hoe zou dat toch komen?


  KIELDRECHTdamwbvbew22_9 

  Concentratie bij het opmaken van de uitslag aan de hand van videobeelden: vlnr organisator Stefan Broeckaert, William Vettenburg en Eric Van Goethem.
  Tekst en foto’s :
  Flor Van de Velde.

   

   

   

   

   

   

  22-09-2007 om 22:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 22/09/2007

  Kristof Goddaert (Sint-Gillis) heeft met groot overwicht de dernywedstrijd voor EZC/U23  in Berlare gewonnen. Hij won zowel de schifting als de finale. In deze finale dubbelde hij alle tegenstanders behalve Davy Tuybens en Gunter Sterck (Klein Sinaai) die dan respectievelijk 2de en 3de werden.

  KOERSTRUI IN ZEBRA-STIJL

   

  ROTMENSEN%20MONIEKbew22_9

  In Kieldrecht stond een Nederlandse dame –elite aan de start die bijzonder opvallend was met haar koersuitrusting. Dat was de Nederlandse Moniek Rotmensen (geef toe een familienaam die je zomaar niet vergeet). Ze won al acht wedstrijden  en pas vanaf 1 juni 2007 koerst ze in haar nieuwe trui van het Team Ton van Bemmelen Sports/odysis. Het is een ding in de zebra-stijl. Strepen dus. Ik kan me niet herinneren dat in ons land een club is die met zulke strepen een koerstrui heeft.

  Moniek Rotmensen is er 21 en woont in Steenbergen (Noord-Brabant) Ze werkt in Bergen-op-Zoom bij een Fietsgigant. Ze behoort bij de beloften van het Nederlandse dameswielrennen.

     Tekst en foto :
  fvdv

   

   

  22-09-2007 om 22:01 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KOOLSKAMP VAN VRIJDAG 21/09/2007

  VRIJDAG 21/09/2007 – KOOLSKAMP – Men Elite

   

  Baden Cooke kroont zich tot Kampioen Van Vlaanderen


  KOOLSKAMPaankomstbew22_9              KOOLMSKAMPpodiumbew22_9    

  Baden Cooke gaf Andy Capelle geen schijn van                Het podium met: Andy Capelle, Baden Cooke in de
  kans in de spurt.                                                             (enge) trui van Kampioen van Vlaanderen en Denis Flahaut.
                                                                          

  Het 92ste Kampioenschap van Vlaanderen voor profs werd zoals steeds georganiseerd door Feest- en Sportcomite Koolskamp. De wedstrijd bestaat al 99 jaar en volgend jaar op vrijdag 19 september 2008 zal het dus groot feest zijn met het 100-jarig bestaan. In 1908 won Robert Wancour het eerste Kampioenschap van Vlaanderen. De erelijst staat dan ook vol met glorienamen. Vorig jaar won Nico Eeckhout reeds voor de 4de keer het Kampioenschap van Vlaanderen. Nu was hij weer van de partij en ging op zoek naar zijn 5de zege in deze wedstrijd.

  182 renners namen de start voor 15 ronden van 12,3 km. of 184,5 km.

  Kevin Seeldraeyers (Sint-Amands / Quick Step Innergetic), Tom Steels (Nieuwkerken-Waas / Predictor Lotto), Geert Steurs (Schoten / Predictor Lotto), Preben Van Hecke (Overmere / Predictor Lotto), Robby Meul (Eksaarde - DFL), Kristof Goddaert (Sint-Gillis-Waas / Jong Vlaanderen), Lars Croket (Bornem / Jong Vlaanderen), Jarno Van Mingeroet (Overmere / Jartazi), Sven Wielandt (Beveren-Waas / Profel) , Jens Renders (Wilrijk-Palmans) en Thomas Ongena (Zele / Yawadoo) waren de streekregiorenners.

  Er was massale belangstelling. Bart Vanheule en Simas Kondrotas (Litouwen) waren de eerste aanvallers van de dag. Bij het ingaan van de tweede ronde ging Kristof Goddaert in de tegenaanval en reed tot bij de twee.

  Het leiderstrio kreeg ook nog het gezelschap van Daniele Nardello (Italië). Het peloton liet niet begaan en na 14 km. was alles weer te herdoen. Het bleef even 'rustig' in het peloton. Verschillende valpartijen zorgden ervoor dat er renners de wedstrijd moesten staken. Onder hen weeral de ongelukkige Wouter Weylandt. De laatste weken heeft hij al meerdere malen kennis gemaakt met het asfalt.

  Nadat Wilfried Cretskens, Matthew Wilson (Australië) en Vytautas Kaupas (Litouwen) mislukten ging het achttal Kevin Seeldraeyers, Arnaud Coyot (Frankrijk), Maxim Gourov (Kazachstan), José Gutierrez Catallina (Spanje), Maarten Tjallingii (Nederland), Gregory Joseph, Erik Mohs (Duitsland) en Joost Van Leijen (Nederland) in het offensief. Zij haalden een maximale voorsprong van 2'45" maar toen zetten de mannen van Chocolade Jacques zich aan kop van de groep en de voorsprong begon langzaam te smelten.

  In de kopgroep ontstond er onenigheid. De Spanjaard José Gutierrez Catallina besloot dan maar om solo te gaan. Hij nam tot 15 seconden op z'n metgezellen. Het peloton naderde en liet na 100 km alleen José Gutierrez Catallina nog voorop rijden.

  Jurgen Van De Walle en Erik Mohs overbrugden de kloof naar de Spanjaard maar die liet zich weer inlopen. Van de Walle en Mohs bleven doorgaan en bouwden hun voorsprong langzaam uit van 8 tot 22 seconden.

  Jeremy Hunt (GBR), Baden Cooke (Australië), Jimmy Casper (Frankrijk), Igor Abakoumov, Daniele Callegarin (Italië) en Borut Bozic (Slovenië) gingen in de achtervolging op het leidersduo. Al snel kwamen zij aansluiten. Met nog 74 km. te gaan, had het achttal een voorsprong van 25 seconden. Zij draaiden goed rond en bij het peloton was het even adempauze. Zo klom de voorsprong naar 55 seconden. Dan kwam er de snelheid terug in. De voorsprong daalde terug naar 25 seconden.

  Jimmy Casper en even verderop Erik Mohs moesten vooraan de rol lossen. De zes leiders hadden bij het ingaan van de 12de ronde nog slechts 15 seconden op het peloton. Het peloton vond het nog iets te vroeg om hen terug in te rekenen en zo klom de voorsprong terug naar 45 seconden.

  James Vanlandschoot ging in de achtervolging maar al snel werd hij terug ingelopen door het jagende peloton.

  Bij het ingaan van de laatste 12 km hadden de zes leiders amper 5 seconden voorsprong. De massaspurt lonkte. Maar Baden Cooke kende het spel in Koolskamp en hij demarreerde een alles of niets rush uit de benen. “Geen slecht idee”, dacht Andy Cappelle en kon met al zijn krachten de aansluiting bewerken. De twee verzamelden vrij snel 20 sec en de zaak was beklonken al kwam er nog wel een tegenaanval van Nico Mattan en Maxim Gourov. Het peloton greep hen terug. Het viel even stil en de voorsprong van het leidersduo groeide uit tot 35 seconden.

  Baden Cooke liet Capelle het werk doen en zo had hij geen moeite om het in de spurt te halen van een moesgetreden Andy Capelle. De pelotonspurt werd gewonnen door Denis Flahaut (Frankrijk). Gorik Gardeyn werd 4de, Frédéric Amorison 5de, Niko Eeckhout 6de, Kristof Goddaert 7de, Olivier Kaisen 8ste, Sjef De Wilde 9de en Stijn Vandenbergh 10de. Mede door deze zege werd Baden Cooke gekroond tot Kampioen van Vlaanderen net zoals in 2003. Thomas Ongena werd 11de, Tom Steels 16de, Jens Renders 17de , Geert Steurs 22ste, Robby Meul 36ste, Sven Wielandt 50ste en Jarno Van Mingeroet 75ste.

   

  KOOLSKAMP%20meulbew22_9              KOOLSKAMP%20seeldraayersbew22_9              KOOLSKAMP%20ongenabew22_9
  Robby Meul kwam binnen           Kevin Seeldraeyers uit St.Amands     Thomas Ongena in Koolskamp :
  als 36ste.                                      was mee in een vlucht van acht         11de plaats
                                                      die tot max. 2'45" voorsprong
                                                      kreeg.

  KOOLSKAMPaankomstzonebew22_9
  Zo zag de aankomstzone in Koolskamp er uit: massa volk.


  KOOLSKAMP%20chocolade%20jbew22_9
  De mannen van Chocolade Jacques rijden de kloof op de acht vluchters dicht.


   


  Tekst : fvdv

   

  Foto's : Alain Sennasael

   

   

   

   

   

   

   

   

  22-09-2007 om 20:29 geschreven door kenny


  21-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 21/09/2007
  wbvlogo

  VRIJDAG 21/09/2007 – KOOLSKAMP (W) – Men Elite - 180 Km – 04h13min

  Kampioenschap Van Vlaanderen

  Aantal deelnemers :

  Baden Cooke

  1. Baden Cooke (Aus)
  2. Andy Capelle op 5"
  3. Denis Flahaut op 21"
  7. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
  11. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  16. Tom Steels uit Nieuwkerken (Predictor-Lotto)
  17. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop)  Foto : Sporza

  21-09-2007 om 21:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

  VDNOORTGATE%20KEVbew21_9

  Kevin Van Den Noortgate bij zijn overwinning in Oostrozebeke.


  Kevin Van  Den Noortgate
  (Geraardsbergen - Keukens Redant CT) werkt momenteel zijn tweede jaar bij de juniores af en wordt dus volgend seizoen belofte. Dit jaar won hij in april een wedstrijd met 114 deelnemers in Oostrozebeke. In Oetingen werd hij 2de en verder behaalde hij ook drie 3de plaatsen.

  Momenteel werkt hij naar een goede klassering in de Trofee Alfons Boom en dat is een regelmatigheidscriterium in Vlaams Brabant. Hij staat er op de 3de plaats en nog twee wedstrijden staan op het programma. Zaterdag 22 september koerst hij daarvoor in Herne en volgde week komt Londerzeel aan de beurt. Hij wil zeker standhouden op die ereplaats of zelfs nog naar de 2de plaats grijpen.  Tekst : fvdv

   

  Foto: Mario Van Den Noortgate
  ZWARE VALPARTIJ IN DE MASSASPURT TE HOUTHULST


  Zaterdag 15/09/2007

  Ines Claes vertelt :
  "In de spurt had ik mij niet goed kunnen plaatsen maar zat wel recht in het pak. En toen gebeurde het! Juist op de meet word alles dicht geslagen en mijn achterwiel slipt en Sofie die naast mij reed viel en natuurlijk viel ik mee met mijn hoofd eerst op de grond, natuurlijk de eerste reflex is om direct naar je hoofd te grijpen en dan voel je nog mensen tegen je rug rijden, auw. Ik deed mijn ogen open maar zag alleen maar mensen en fietsen op mij liggen. Zat nog met mijn voet tussen een wiel dat niet van mij was. Na al de fietsen van mij te halen bleek het bij mij nogal mee te vallen, knie en beide ellebogen open en beide schouders. Marion en Josine waren er erger aan toe en zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Een dag later was ik zo stijf als een lat: nek, rug, schouder, ribben, knieën, ellebogen, mijn rechter hand en staartbeentje! Voel me net 20jaar ouder".


  2
  Begin van de valpartij met Annick Van Leuven op het wegdek in het midden.

  7 
  De valpartij neemt vorm aan over gans het wegdek met links onderaan Ines Claes.


  13 

  Ongelofelijk wat een valpartij allemaal kan aanrichten !!! 
  Foto's Bert Spits
   

  21-09-2007 om 12:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG 26/09/2007 - OMLOOP VAN HET HOUTLAND - TE LICHTERVELDE

  WOENSDAG OMLOOP VAN HET HOUTLAND TE LICHTERVELDE


  LICHTERVELDE%20HOUTLANDbew21_9 


  0p 26 september
  wordt de internationale wielerwedstrijd “Omloop van het Houtland” in Lichtervelde gereden. Een organisatie die in handen is van de “Koninklijke Wielrijdersbond Flandria Lichtervelde”. Die dag is er feest bij de Flandriagroep uit Lichtervelde. Flandria boven.Voor de tweede maal in de Flandriageschiedenis wordt een internationale wielerwedstrijd van de categorie UCI 1.1 georganiseerd. Voorzitter Etienne Denys blikt terug:

  -“Vorig jaar mocht ik trots zijn op onze organisatie. Op die sportieve hoogdag verschenen een honderdtachtigtal renners aan de start. Ook dit jaar zullen het er niet minder zijn. Opnieuw wordt een parcours voorgeschoteld door het Houtland, met de betrachting om ook het thuispubliek te verwennen met een maximaal aantal doortochten door de gemeente.”

  De wedstrijd staat open voor de categorie Elite. De wedstrijd wordt geklasseerd onder “UCI Europe

  Tour” Klasse 1.1. Volgens de UCI reglementering worden er punten toegekend voor het klassement UCI Europe Tour Mannen Elite en U23. De eerste twaalf krijgen punten en voor de winnaar zijn er dat 80, de 2de 56 en de 3de 32. De 12de krijgt er nog 3 bij.

  De “Omloop van het Houtland” staat open voor UCI Protour teams (max 50%), Continentale Profploegen, continentale ploegen en nationale ploegen. Het aantal renners per ploeg is maximum 8 en minimum 5.

  Het totaal prijzengeld voor deze wedstrijd bedraagt: € 14.124 en daarvan worden 20 prijzen verdeeld. De winnaar ontvangt 5.645 euro, de 2de 2.825 euro en de 3de 1410 euro en de 20ste is 143 euro rijker!

  De Omloop van het Houtland is 182,5 km lang en gaat over een ronde van 96 km plus nog eens 8 plaatselijke ronden van 10,8 km. In totaal zijn er 10 doortochten aan de aankomstlijn.  De start wordt gegeven om 12.30 u aan de Markt van Lichtervelde.

  Sedert 2000 ging het aantal deelnemers niet meer beneden de 100. Vorig jaar waren er 165 en de Duitser Artur Gajec won voor Nico Eeckhout en Danilo Hondo. De winnaars der jongste jaren: 2005: Kevin Van Impe (met toen 181 deelnemers), 2004: Bert Dewaele 2003: Geert Omloop,  2002: Kevin Hulsmans (Toen was het de eerste rit van de Franco Belge), 2001: Geert Omloop, 2000: Nico Eeckhout.

  Op de erelijst sedert 1945 vinden we ook de Waaslanders Jan Bogaert (1989) en Danny Daelman (1993) terug. In 1990 zette Johan Museeuw zijn naam op de lijst en in 1970 Roger De Vlaeminck. Een halve eeuw geleden, in 1957, won Gilbert Desmet en werd Rik Van Looy 3de, 25 jaar geleden, in 1982, haalde Eddy Vanhaerens het voor Michel Pollentier. In 1987, twintig jaar terug, was Hendrik Redant winnaar.  

     TEKST :
  Flor Van de Velde

  21-09-2007 om 12:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE STEKENE VAN DONDERDAG 20/09/2007

  DONDERDAG 20/09/2007 – STEKENE - Profs / Elite z/c & Beloften

   

  SCHOONBROER VAN FRANK VANDENBROUCKE, SEBASTIEN SIX, MEE AAN DE FEESTTAFEL.


  STEKENEPROFSaankomstbew20_9                            STEKENEPROFhuldebew20_9

  Met gebalde vuist rijdt                                  Six bij de traditionele hulde met links
  Sébastien Six over de meet.                         schepen De Blick.

  Hij is uit Ploegsteert maar wel
  Fransman én schoonbroer van VDB


  In Stekene organiseerde Nering door Sport en Steun de 82ste Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman  “Voor Beroepsrenners – Elite M.C.” , zo stond die aangekondigd. Maar laat ons toch maar eerlijk zijn en een dik vraagteken zetten achter “Beroepsrenners?” Amper 17 renners met een contract waren er en dan zitten daarin nog een heel legioen mannen van de derde rang of zo. Neen, in Stekene waren geen toppers te zien al willen we Stefan Van Dijck, Marc Streel, Dimitri De Fauw, Koen Barbé en Tomas Vaitkus (die toch de Tour reed voor Discovery) wel een streepje vóór geven op de rest. Buiten categorie was er natuurlijk ook nog Frank Vandenbroucke die ze nog heel wat ‘zakgeld’ hebben toegestopt opdat hij zou starten. En voor het Waasland zelf, was Robby Meul toch ook iemand die al in veel grote wedstrijden van dienst was.

  Er moesten 14 ronden worden afgelegd voor een totaal van 157 km. In de 2de ronde al konden vijf renners een voorsprong vastleggen: Robby Meul, Timothy Vangheel, Stefan Van Dijck, Niek Van Gestel en de winnaar van de Schaal Schoeters te Beveren, Ward Bogaert. Onmiddellijk trokken twee Litouwers en ook goeie vrienden, Tomas Vaikus en Mindaugas Goncaras, in de tegenaanval. Ze fietsten razendsnel naar de vijf leiders zodat een kopgroep van zeven het voor het zeggen had.

  In de 3de ronde groeide hun voorsprong naar 25 sec en toen ze in Stekene aan de premies begonnen was Stefan Van Dijck klaar om eens te laten zien hoe snel hij kan spurten. Toen de voorsprong de minuut overschreed zagen we de plaatselijke renner Koen Van de Velde als een schicht uit de groep weg rijden. De achterstand verkleinde heel even maar dan was het weer voorbij en konden de zeven naar een 1.25 min rijden in de 6de ronde.

  Rond halfkoers werden toch een paar achtervolgingspogingen gegroepeerd en zo ontstond een groepje van dertien met Kurt Van Landeghem, Stijn Joseph, Frederik Penne, Dirk Finders (GER), Jens Renders, Koen Barbé, Jeroen Das, Sébastien Six, Sven Colman, Tom Van den Haute, Norbert Poels, Bjorn Meersman en ook de plaatselijke crack, Jarno Van Guyse.  Omdat vooraan Niek Van Gestel was gelost  werd hij door de dertien aangenomen als medestrijder en waren ze met veertien. Hun taak was: knokken om de zes leiders in te lopen.

  De veertien gaven niet af en al bleven ze geruime tijd ‘hangen’ rond de halve minuut, de aansluiting was komende in de 10de ronde. Spannend was het hoe ze vanaf 25 sec steeds maar dichter naderden. Ze vlogen naar voor en de zes  kwamen in zicht. Voor Mindaugas Goncaras was dat het sein om er alleen vandoor te gaan. Maar niets aan te doen, op 45 km van het einde hadden we twintig leiders.

  Goncaras trok weer ten aanval maar het liep telkens op niets uit. Voor Robby Meul moest assistentie komen want hij sukkelde met een losgekomen zadel. Vanuit de materiaalwagen werd dat opgelost.

  In de 12de ronde ging Goncaras van Jan Snel nog maar eens zijn gang. Hij reed ruim 5 sec voorsprong bijeen. Maar dat was tweekeer niets en Kurt Van Landeghem kwam hem vergezellen maar ze begrepen elkaar blijkbaar niet en zo kwam ook de rest terug.

  Op dat ogenblik ging de grote groep de laatste ronde in met een achterstand die naar vijf minuten begon te ruiken.

  Vooraan was het ook niet voor iedereen groot feest en zo moesten ze daar plots met vier lossen: Bjorn Meersman, Sven Colman, Duitser Dirk Finders en verrassend ook Tomas Vaitkus.  Dat maakte dat er even een kopgroep van zestien de koers maakte. Maar behalve Vaitkus, konden ze toch nog terugkeren om mee naar de finale te rijden.

  In de laatste tien kilometer werd meermaals geprobeerd. Vooral nog door Jeroen Das. Goncaras haalde hem een paar keer in en alles kwam weer samen. Toen dan Sébastien Six zijn kans waagde speelde hij het spel, “lukt het of lukt het niet”. Vijf seconden, zeven seconden en dan namen ze met drie een geweldige aanloop om Six te pakken. En kijk, plots stopte het en de schoonbroer van Frank Vandenbroucke reed 25 sec voorop. De buit was binnen want de streep kwam erg dichtbij.

  Sébastien Six won dus met grote blijdschap de 82ste Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman. En dan kregen we een fel gesmaakte spurt tussen een tweetal waarvan Kurt Van Landeghem pas net voor de lijn werd voorbijgegaan door Jens Renders. Maar wat een knap resultaat voor Kurt: een podiumplaats als 3de. Dan zagen we Norbert Poels 4de worden voor Stefan Van Dijck en enkele meters verder dook Jarno Van Guyse al op. Maar wat deed die? Hij legde zijn jong beloftehand in de rug van Koen Barbé en gaf die zo de 6de plaats en hij pakte dan nederig de 7de prijs. Om de Wase eer nog wat meer kleur te geven eindigde Robby Meul 8ste en Mindaugas Goncaras zette het Jan Snel Team in de zon door 9de te worden.

  Voor Sébastien Six, die al vele weken een plaatsje heeft in onze zegelijsten van Polderrenners, was het een succes dat telde. Een profkoers winnen, ’t is niet voor iedereen weggelegd. En vermits deze wedstrijd voor 5020 euro aan prijzengeld had, pakte Six ook nog eens 1204 euro winst mee.

  -“Ik was naar hier gekomen om mijn best te doen en…ik win! ’t Is ongelofelijk”, zo begon de dolgelukkige winnaar. Het was een goede zet van hem om in de laatste kilometers een aanval op te zetten maar spannend bleef het toch wel met die geringe voorsprong. “Op 1 km van de aankomst was ik pas zeker van de zege. Ik zag nog drie renners naar voor komen maar dan was het gedaan.”

  Het was  zijn 13de zege maar wel zijn eerste in een profkoers. En dan nog in het Waasland, een regio waar hij eigenlijk nooit komt koersen. “Ik ben met mijn schoonbroer Frank Vandenbroucke meegekomen. We aanzagen het een beetje als een training voor ons, maar ’t werd beter dan dat.”

  Prof worden zit er voor hem zeker niet in.

  -“Ik begon pas op mijn 26 jaar als een late roeping en ben er nu 36. Ik hoop toch nog drie, vier jaar te kunnen koersen.”

  Wie ons ook verbaasde was Beverenaar Roberto Vercauteren. Hij finishte als 37ste na een uitstekende koers, die toch op 157 km stond. Geen problemen. Hij had er echt spijt van dat hij niet mee was met die dertien achtervolgers die later aansloten bij de leiders. “Nu was het maar gewoon meerijden. Het was vijf jaar geleden dat ik nog eens in een profkoers meereed.”

  In het begin van de wedstrijd reed hij zich even in beeld want hij trok alleen in de achtervolging op de ontsnapte Wim De Vries. “Ik hoopte dat er een groep achter mij zou komen, dan zou het misschien kunnen lukken hebben om weg te geraken.”

  Robert bewees de kilometers aan te kunnen al gaf hij grif toe er op het einde wat door te zitten. “Maar ik kon er toch nog aanhangen en dat was genoeg hé”, lachte hij.

  We moeten er nu niet op rekenen dat de Hoop op Zegen -renner nog profkoersen gaat rijden zoals volgende week bijvoorbeeld in Berlare. Hij zal maandag zeker aanzetten in Kemzeke en dan in de andere wedstrijden in de regio zoals ook nog de Wase afsluiter in Kieldrecht op 6 oktober.

  Voor Hoop op Zegen was de Stekense profkoers een meevaller want de jonge Kristof Dhollander eindigde toch ook weer knap 31ste.

   

  STEKENEPROFzevenleidersbew20_9

  De zeven leiders doe de koers al vrij vroeg de juiste wending gaven: op kop Robby Meul dan Ward Bogaert, Vangheel, Van Gestel, Van Dijck, Goncaras en Vaitkus.  STEKENEPROFteamWBVbew20_9

  Het team van WBV dat de profkoers van Stekene leidde.


  STEKENEPROF jarno barbébew20.9
  De merkwaardige aankomst van Jarno Van Guyse die Koen Barbé hoffelijk laat voorgaan voor de 6de plaats. 

  STEKENEPROFkurtvlbew20_9

  Kurt Van Landeghem die maar nipt werd geklopt voor de 2de plaats.


  STEKENEPROFrobertobew20_9

  Roberto Vercauteren vertelt zijn ervaringen voor Polderrenners over de eerste en enige profkoers die hij dit seizoen reed.


  STEKENEPROFrondenbew20_9

  Zo geven ze bij Nering door Sport en Steun het aantal ronden aan.


  STEKENEPROFuitstalraambew20_9

  Tijdens de wedstrijd kon een bezoek gebracht worden aan een tentoonstelling in een uitstalraam, over het verleden van Nering door Sport en Steun Stekene.


  STEKENE_PROFvolkbew20_9 

  De publieke belangstelling was weer erg groot.
  Tekst : Flor Van de Velde

   

  Foto’s : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  21-09-2007 om 12:01 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDKLASSEMENT NIET RENNERS - TTC RONDE NA 11 RITTEN - 20/09/2007

  EINDKLASSEMENT TTC RONDE 2007  NIET-RENNERS NA 11 RITTEN


  Proficiat aan KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht als eindwinnaar van de Ronde Van Het Waasland.

  Proficiat aan GUIDO SPANOGHE uit Lokeren als eindwinnaar van het Puntenklassement.  P1050708

  1

  Kenny Janssens

  361,75

  2

  Dirk Mathys

  343,00

  3

  Dirk Bryssinckx

  331,50

  4

  Guido Spanoghe

  279,00

  5

  Lieven Soens

  266,00

  6

  Freddy Van Camp

  259,50

  7

  Stefan Van Broeck

  250,00

  8

  Kris Meerschaert

  248,00

  9

  Peter Dierks

  245,75

  10

  Patrick De Beule

  231,00

  11

  Gino Smet

  218,75

  12

  Peter Van Goethem

  207,50

  13

  Hans Vergauwen

  197,00

  14

  Bart Provost

  184,25

  15

  Dieter De Craene

  175,25

   

  PUNTENKLASSEMENT TTC RONDE 2007  NIET-RENNERS NA 11 RITTEN

  P1050656

   

  1

  Guido Spanoghe

  99,25

  2

  Kris Meerschaert

  91,00

  3

  Peter Van Goethem

  60,00

  4

  Kenny Janssens

  46,25

  5

  Leo Mares

  43,00

  6
  7

  Dirk Bryssinckx
  Patrick De Beule

  26,25
  23,50

  8

  Joachim Chielens

  23,00

  9

  Freddy Van Camp

  19,00

  10

  Kristof Sels

  19,00

   

   

   


  P.S. Puntenklassement = punten van de tussensprinten (1°= 5 ptn. / 2°= 3 ptn.)


  Foto's : Raymond De Geest

  21-09-2007 om 12:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDKLASSEMENT RENNERS - TTC RONDE NA 11 RITTEN - 20/09/2007

  EINDKLASSEMENT TTC RONDE 2007  RENNERS NA 11 RITTEN

  Proficiat aan KRIS VAN SEVEREN uit St.Niklaas  als eindwinnaar van de Ronde Van Het Waasland.

  Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke als eindwinnaar van het Puntenklassement.  P1050626

  1

  KRIS VAN SEVEREN

  347,25

  2

  Robby De Roos

  322,75

  3

  Alex Goossens

  296,75

  4
  5

  Franky Weemaes
  Mario Bolssens

  276,75
  271,50

  6

  Koen Heyrman

  262,00

  7

  Wim Heyndrickx

  226,75

  8

  Sammy Bogaert

  224,00

  9

  Gunther Van den Bosch

  223,00

  10

  Angelo Saman

  215,00

  11

  Johan De Rop

  161,50

  12

  Dirk De Pauw

  153,25

  13

  Tim Vercauteren

  152,25

  14

  Kristof Verbraeken

  140,00

  15

  Sven Van Hoyweghen

  138,50

     

   

   


  PUNTENKLASSEMENT TTC RONDE 2007  RENNERS NA 11 RITTEN

  De Roos Robby 01 (Moerbeke)

  1

  ROBBY DE ROOS

  138,75

  2
  3

  Kristof Verbraeken
  Franky Weemaes

   46,75
   45,00

  4

  Kris Van Severen

   44,00

  5

  Ivan Smet

   42,00

  6

  Stefaan Van Mossevelde

   39,00

  7

  Wim Heyndrickx

   37,00

  8

  Filip Baes

   36,00

  9

  Peter Neels

   29,00

  10

  Koen Heyrman

   28,00  P.S. Puntenklassement = punten van de tussensprinten (1°= 5 ptn. / 2°= 3ptn.)


  Foto : Raymond De Geest

  21-09-2007 om 11:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RIT 11 - TTC RONDE 2007 TE MEERDONK VAN ZATERDAG 15/09/2007
  ttc TTC RONDE

  11° RIT  TTC RONDE 2007


  Proficiat aan KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht met zijn 3°Seizoenszege van 2007 !!!
  Proficiat aan PETER NEELS uit Kruibeke met zijn 2°Seizoenszege van 2007 !!!  ZATERDAG 15/09/2007 - MEERDONK - RIT 11 - TTC RONDE 2007


   

  UITSLAG NIET RENNERS

   

  P1050708
  De winnaar Kenny Janssens en tevens ook eindwinnaar van de Ronde Van Het Waasland.

  1. KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht

  2. Dirk Mathys uit Gentbrugge

  3. Dirk Bryssinckx uit Melsele

  4. Jurgen Goossens uit Kieldrecht

  5. Guido Spanoghe uit Lokeren

  6. Kris Meerschaert uit Stekene

  7. Lieven Soens uit St.Niklaas

  8. Sven Van Hoey uit Hulst

  9. Bart Mertens uit Ranst

  10. Gunther Smet uit Meerdonk

  11. Peter Dierks uit Bornem

  12. Stefan Van Broeck uit Elversele

  13. Peter De Bisschop uit Nieuwkerken

  14. Gino Smet uit Nieuwkerken

  15. Patrick De Beule uit Nieuwkerken

  16. Peter Van Goethem uit Nieuwkerken

  17. Stefan Ivens uit St.Gillis-Waas

  18. Willy Marin uit St.Niklaas

  19.Thomas Neyt uit Verrebroek

  20. Bram Van Overloop uit Stekene

  21. Freddy Van Camp uit Stekene


  P1050703
  De massaspurt reeds van ver ingezet met links Kenny Janssens , midden Dirk Bryssinckx en rechts Dirk Mathys.

  De Sprint te Meerdonk 01_1272x1000
  De massaspurt gewonnen door gele truidrager Kenny Janssens voor Dirk Mathys en Dirk Bryssinckx.

  P1050656 
  Guido Spanoghe uit Lokeren eindwinnaar van het Puntenklassement.

  P1050654
  Gele truidrager Kenny Janssens voor het vertrek te Meerdonk met rechts zoon Robin.


  UITSLAG RENNERS


  P1030815
  Rechts Peter Neels die te Meerdonk won en links naast hem einwinnaar Kris Van Severen.

  1. PETER NEELS uit Kruibeke

  2. Kris Van Severen uit St.Niklaas

  3. Franky Weemaes uit Melsele

  4. Koen Heyrman uit Bazel

  5. Robby De Roos uit Moerbeke

  6. Mario Bolssens uit De Klinge

  7. Patrick Bolssens uit Kieldrecht

  8. Sammy Bogaert uit Meerdonk

  9. Alex Goossens uit Vrasene

  10. Salim Van De Putte uit Gent

  11. Bert Verelst uit Zandhoven

  12. Patrick De Roos uit Moerbeke

  13. Angelo Saman uit Stekene

  14. Gunther Van den Bosch uit De Klinge

  15. Dirk Bryssinckx uit Melsele

  16. Bart Cant uit Haasdonk

  17. Wim Heyndrickx uit Vrasene

  18. Johan De Rop uit Nieuwkerken

  19. Rob Ocraft uit Teneusde

  20. Kenneth Colleman uit Meerdonk

   

  21-09-2007 om 11:56 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 19/09/2007

  COUCKE%20LAURspurtbew18_9     COUCKE%20LAURzemstbew18_9

  Laurens Coucke
  (Sint-Gillis- Hoop op Zegen) reed vorige zaterdag de Vlaams Brabant classic  te Zemst Laar. Voor de juniores was dat een hoog geklasseerde wedstrijd van bijna 115 km. Hij zat in de goede ontsnapping van 23 renners. In de laatste ronde ontsnapten er nog vier en Belgisch Kampioen Jens Debusschere haalde het. Matthias Allegaert kwam ruim 5 sec later als 5de binnen en Laurens won de spurt van de eerste groep om zo nog knap 6de te worden.
  Tekst : fvdv

   

  Foto’s : Niels Vandyck, die zelf 12de werd in deze wedstrijd.
  FILIP VAN HECKE OP DE RODENBERG IN FLANDERS CUP MTB

   

  V%20HECKE%20&BAERTbew21_9                   VHECKE%20FILbew21_9

  De Waaslanders Luc Baert (Zele) en                            Filip Van Hecke op de Rodenberg op zoek
  Filip Van Hecke (Stekene) in volle strijd                       naar een ereplaats.

  boven op de Rodenberg.

   

  Vorige zaterdag startte Filip Van Hecke (Stekene) als mountainbiker in de laatste koers van de Visa Flanders Cup betwist aan de Rodenberg te Westouter. In de tussenstand stond hij vierde met nog een kans om de derde plaats te nemen al kon enkele plaatsen terugvallen echter ook nog.

  -“Ik nam een matige start om me niet op te blazen en kwam ongeveer als vijftiende boven. Ik probeerde wat op te schuiven en kwam in de tweede ronde o.a.  bij ploegmakker Luc. De eerste vijf gingen iets te snel zodat ik in een groepje reed dat streed voor de zesde plaats met Mario Wouters er bij, derde in de tussenstand. Wouters en Erik Gevers gingen er echter vandoor en ik bleef zitten met Peter Verbraecken. Twee ronden van het einde kwam ploegmakker Marc Donné ons voorbij en ook zijn tempo lag iets te hoog. Verbraecken en ik kregen in de laatste ronde nog het gezelschap van Wim Feyaerts en ook die reed er ons af. In de slotronde diende ik Verbraecken ook nog te laten rijden zodat ik als elfde over de meet kwam.”

  Op zich geen verbijsterend resultaat, maar Filip was wel redelijk tevreden gezien hij pas de laatste twee ronden verzwakte daar waar dat de voorbije weken toch veel vroeger gebeurde.


  Filip Van Hecke
  (Stekene) is in de eindstand van de Flanders Cup MTB 2007 uiteindelijk vijfde geworden. Filip over die uitslag:

  -“Na mijn eindzege in 2005, een derde plaats in 2006 is het toch nog  een resultaat waar ik tevreden over ben. De jaren beginnen immers te wegen geloof ik.”

  Filip maakt zich nu klaar voor de proef in het kader van de Beneluxcup waar hij in de tussenstand 11de staat. “Ik hoop nog van de top tien binnen te duiken!”, zo besloot de Stekenenaar

   

   


  Tekst :
  fvdv

   

   

  21-09-2007 om 11:16 geschreven door kenny


  20-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 20/09/2007

  wbvlogo

  DONDERDAG 20/09/2007 – EERNEGEM (W) – Elite z/c & Beloften -  116 Km - 02h51min

  Aantal deelnemers : 44

  1. Pieter-Jan Van De Walle
  2. Kristof Dereeper op 11"
  3. Geert Joos
   

  20/09/2007 – HOUTHULST (W) – Elite z/c & Beloften – 112 Km - 02h36min

  Aantal deelnemers : 52

  1. Kristof Taillieu
  2. Geoffrey Demeyere op 10"
  3. Nico Kuypers
  14. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'05"

  20/09/2007 – STEKENE (O) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften – 157 Km – 03h37min

  Aantal deelnemers : 61
  1. Sébastien Six
  2. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop) op 10"
  3. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)
  7. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 15"
  8. Robby Meul uit Eksaarde (DFL-Cyclingnews)
  11. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  31. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 6'00"
  33. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
  35. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  37. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  42. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
  43. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

  20-09-2007 om 21:34 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!