.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    18-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 15/09 EN ZONDAG 16/09/2007

    UITSLAGEN ASPIRANTEN

     

    In Landen werd Matthias Van Walle (Sint-Niklaas- WAC) 6de bij de 14-jarigen. Er waren 18 deelnemers.

     

    In Ottergem:

    12-jarigen – 28 dln

    8ste: Stef Vercauteren (Sinaai – WAC)

    14de Dominique Wittouck (Zele – Hudiko)

    17de Thomas Bonnaerens (Lokeren – Hudiko)

    24ste Stef Bryssinck (Rupelmonde – Hudiko)

    13-jarigen – 30 dln

    8ste Lorenzo Dubois (Zele – La Bicycletta)

    14-jarigen-  43 dln

    34ste Stijn De Bock (Zele – Hudiko)

    38ste Stef de Bock (Zele – Hudiko)

    42ste Bjorn D’Haese (Zele – Hudiko)

    Bij de 14-jarige meisjes waren 3 dln en Julia Verwulgen (Wachtebeke – WAC) werd 3de.

     

     

    In St.-Lambrechts-Herk eindigde bij de 14-jarigen Yourick Vanwijnsberghe (Nieuwkerken – WAC) 17de (21 dln)

     

    In Waardamme  waren 29 dln bij de 14-jarigen en Dieter Beauprez (De Klinge – Hudiko) werd 19de.

     

    Van de aspirantenkoersen in Wijnegem konden we nog geen uitslagen bemachtigen. Bij de 14-jarigen miste Stephen Cuyken (Nieuwkerken – WAC) net het podium want in een massaspurt werd hij 4de.


    CUYKEN%20STEPHEN%20wijnegem%2016_9 

    Stephen Cuyken voor de start in Wijnegem waar hij knap 4de werd in en massaspurt.





    SAMENSTELLING en FOTO :
    fvdv

     


    17-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD VELDRIJDEN TE KNESSELARE VAN ZATERDAG 15/09/2007

    Matthias Onghena 06
    M
    atthias Onghena (Kieldrecht) reed zaterdag in Knesselare een eerste veldrit en deed dat voortreffelijk. Hij eindigde 21ste maar toen hij in 8ste positie reed, kwam hij ten val en het bandje lag van de velg. Het gevolg was dat Mathias kon gaan achtervolgen van op de 32ste plaats en kwam dan uiteindelijk terug tot 21ste! Er waren 62 deelnemers met toch kleppers als Kenny Geluykens,Wim Jacobs en nog wat betere liefhebbers!

    Voor het Hamse Sunweb –Pro JobTeam bracht ploegleider Hans De Clercq drie jonge renners in het veld: Maxim Debusschere, Kenneth Van Compernolle en Kenny Geluykens. Het drietal heeft mee de wedstrijd in Knesselare gekleurd. Een wedstrijd die trouwens meetelde voor de Vlaamse Cyclocrosscup. Maxime Debusschere werd 5de en was daarmee de eerste belofte. Kenny Geluyckens kende pech want op drie ronden van het einde sloeg de ketting in het wiel en verdween een podiumplaats. Kenneth Van Compernolle eindigde 11de

    De wedstrijd werd gewonnen door Bjorn Traen voor Geert Wellens en Rudi Van de Sompel.

     



    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE HANDZAME VAN DONDERDAG 13/09/2007

    TERUGBLIK: ZWEEDSE WINST BIJ DE DAMES TE HANDZAME.


    HANDZAME_aankomstbew15_9                       HANDZAME_huldenbew15_9     

    Aankomst van de Zweedse Johansson.                        De hulde van de winnares.


    Sport en Nering organiseerde te Handzame hun Sluitingsprijs voor dames elite. Er kwamen 32 rensters opdagen voor 16 ronden van 5 km. of 80 km.

    Juniore Kelly Druyts (Wilrijk), Annick Van Leuven (Schoten), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Nana Steenssens (Zwijndrecht), Melissa Huyghe (Breendonk), Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas) en de rensters van het Benelux Team Carine Potums (Londerzeel), Ilse Van De Pontseele (Deftinge) en Patricia Thys (Hoboken) reden mee voor de Polderrennersregio.

    Emma Jones-Davies (GBR) probeerde in de 1ste ronde om weg te geraken. Een ronde verder werd ze afgelost door haar ploeggenote Laure Werner. Vijf rensters kwamen aansluiten zodat er een kopgroep van 6 ontstond met daarin Belgisch Kampioene Ludivine Henrion, juniore Kelly Druyts, Lensy Debboudt, Emma Karolina Johansson (Zweden), Annick Van Leuven en Laure Werner. Hun voorsprong groeide ronde na ronde.

    In de achtergrond waren er nog verschillende pogingen om in de achtervolging te gaan maar deze duurden nooit lang.Bij ingaan van de laatste ronde ging Emma Karolina Johansson solo. Achter haar viel het nog uit elkaar. Emma Karolina Johansson hield haar voorsprong en behaalde zo haar 7de zege van het seizoen.

    Op 30 seconden werd Annick Van Leuven 2de. Even verderop won juniore Kelly Druyts de spurt om de 3de plaats. Ludivine Henrion werd 4de, Lensy Debboudt 5de en Laure Werner 6de. Emma Silversides behield haar 7de plaats op 3'20". Liliane Leenknegt kwam nog solo binnen als 8ste. De pelotonspurt om de 9de plaats werd gewonnen door Nana Steenssens voor Emma Jones-Davies. Melissa Huyghe werd 17de, Carine Potums 19de, Charlotte Van Damme 23ste, Patricia Thys 26ste en Ilse Van De Pontseele 28ste.

     

    HANDZAME_nanagroepbew15_9 

    Zo won Nana Steenssens (rechts) de groepsspurt voor de 9de plaats.

     




    TEKSTVERWERKING : fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KURT VAN LANDEGHEM KAN HET NOG STEEDS !!!

    KURT VAN LANDEGHEM KAN NOG WINNEN !!!


    Van Landeghem Kurt 01 


    Met Kurt Van Landeghem heeft de Wase regio een renner die al heel wat jaren respect afdwingt. Niet een grootspreker die zegt dat hij dit en dat eens zal verwezenlijken of dat hij daar er iedereen eens zal  “af” rijden. Als je hem ziet koersen, dan weet je ook onmiddellijk dat hij deze sport bijzonder graag doet. Hij is er ook al vijfendertig en leeftijdgenoot van Guy Smet. Wat we al enkele weken voelden aankomen verwezenlijkte hij in Sint-Pauwels: een koers winnen. Het was geleden van in 2004 dat hij nog won.

    Het weekend daar voor werd hij al 2de in Imde waar Guy Smet won.

    “In imde was Guy weer heel sterk en bij mij was het beste er af  daarom was ik al snel tevreden met een dichte ereplaats.” Na afloop in Imde groeide bij Kurt nog meer het geloof in een succes. Toen voorspelde hij: “Als de conditie zo blijft hoop ik voor het einde van het seizoen er toch eentje te winnen Het hoeft niet, maar zou wel nog een keertje mooi zijn voor mijn dochtertje die enorm kan opgaan in de koers.”

    En kijk, nog geen vijf dagen later is het zo ver.

    Dit seizoen reed Kurt ongeveer 50 wedstrijden waarvan een twintigtal bij de eerste 10 en daarvan de helft bij de eerste 5 .

    “Het loopt zoals verwacht, eigenlijk krijg ik er meer voor terug dan dat ik er voor doe”, aldus de renner, “Van nature uit heb ik toch wat kilometers nodig om de betere conditie te pakken. Maar door het werk en een gezinnetje met twee kindjes kan ik niet altijd de nodige tijd vrij maken om degelijk te trainen.”

    Maar zijn ervaring in het wielrennen speelt zeker ook mee.

    -“Wat is mijn sterkte ? Misschien de leeftijd die toch de nodige ervaring met zich meebrengt. Verder als ik goed ben kan ik ook redelijk snel een kleine kloof overbruggen en verder kan ik dan eigenlijk vrij ontspannen mee koersen want het moét niet meer . Koersen is nu nog enkel een hobby zoals het voor velen is. Rij ik goed dan is mooi meegenomen, gaat het minder dan probeer ik er toch nog het nodige plezier aan te beleven. Eigenlijk komt het er op neer dat ik het nog heel graag doe anders was ik er na het seizoen 2003 mee gestopt.”

    Kurt Van Landeghem weet zelf ook wel dat heel veel afhangt wat men voor deze sport kan doen op vlak van trainen en voorbereiding. Dan zouden zijn resultaten nog beter zijn.

    “Maar dat zal ook voor meerdere renners zo zijn”, weet hij.

    Kurt brengt ook wat afwisseling in de wedstrijden die hij gaat rijden. Eens in het Waasland en eens een keertje op een meer selectief parcours. “Dit omdat ik vroeger ook vaak het beste presteerde als het wat lastiger was. Nu gaat het daar soms goed maar ook loopt het er wel eens helemaal mis.”

    In zijn rennersleven loopt als een rode draad een zitvlakprobleem.

    -“Het is onder controle maar niet verdwenen. Ondertussen heb ik daar al mee leren leven.”

     



    Tekst en foto :
    Flor Van de Velde.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINT-PAUWELS VAN WOENSDAG 12/09/2007

    TERUGBLIK: Elite z.c./U23 te Sint-Pauwels.

     

    DE VERDIENDE ZEGE VOOR KURT VAN LANDEGHEM


    ST%20PAUWELSaankomstbew15_9                       ST%20PAUWELS%20hu!ldebew15_9 

    De aankomst van Kurt Van Landeghem.      De traditionele huldigingfoto met Kurt Van Landeghem
                                                                         in gezelschap van burgemeester Audenaert van
                                                                         Sint-Gillis –Waas.


    In Sint-Pauwels werd vorige woensdag de jaarlijkse wedstrijd voor elite z.c. & U23 gereden. Eindelijk kreeg Kurt Van Landeghem daar de oververdiende zege te pakken. 56 renners namen de start voor 13 ronden van 9 km. of 117 km.

    In de eerste ronden waren er de gebruikelijke aanvalspogingen maar niemand slaagde erin om weg te geraken. Het was wachten tot in de 4de ronde toen het zestal Tom Stremersch, Dieter Jacobs, Koen Van De Velde, Jeroen Das, Jarno Van Guyse en Gunter Sterck ten aanval trokken. Zij hielden het 2 ronden vol en werden dan terug ingerekend. In de 8ste ronde trokken Lieven Dieleman en Robby Weemaes ten aanval. Wim De Rudder en Kurt Van Landeghem gingen in de achtervolging. Beiden slaagden erin om de aansluiting te bemachtigen. De vier leiders draaiden goed rond maar halfweg de 10de ronde kwam het peloton terug en zo was alles te herdoen.

    Sam Christiaens waagde dan zijn kans maar ook voor hem was het niet te doen tegen een jagend peloton. In de voorlaatste ronde was een achttal ontsnapt aan de aandacht van het peloton. Tom Stremersch, Jeroen Das, James Fruytier, Gunter Sterck, Kurt Van Landeghem, Kris De Block, Ben Van Baelen en Robby Weemaes namen een mooie voorsprong en de winnaar moest bij hen gezocht worden.

    Kurt Van Landeghem toonde zich in de finale de sterkste en behaalde zo z'n 1ste overwinning van het seizoen. Ben Van Baelen werd 2de, Jeroen Das 3de, Tom Stremersch 4de, Kris De Block 5de, Robby Weemaes 6de, James Fruytier 7de en Gunter Sterck 8ste. Op 40 seconden werd Marc Laureys 9de en Kristof Dhollander 10de.

    De spurtklassementen werden gewonnen door Mindaugas Goncaras (Litouwen). Tweede werd Lieven Dieleman en derde Kristof Dhollander.

     

    ST%20PAUWELS%20startbew15_9 

    De renners met bijzonder veel Waaslanders, aan de start.

     

    ST%20PAUWELS%20cordeelbew15_9                  ST%20PAUWELS%20koentonybew15_9

    Sander Cordeel in Sint-Pauwels.            Koen Van de Velde en Tony Heirbaut.





    TEKSTBEWERKING : fvdv

     

    FOTO’S : Alain

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE MASSEMEN VAN MAANDAG 10/09/2007

    PK DAMES TE MASSEMEN

     

    LENSY DEBBOUDT KAMPIOENE VAN OOST-VLAANDEREN


    MASSEMENPKaankomstbew15_9                            MASSEMENPK_podiumbew15_9

    Evelyne Arys wint voor Annick Van Leuven.         Het podium vlnr: Evelyne Arys, Ilse Van de Pontseele
                                                                                  (zilver), Kampioene Lensy Debboudt en
                                                                                  Nancy Scherpereel (Brons).


    WTC Lambroek organiseerde te Massemen het Provinciaal Kampioenschap van Oost-Vlaanderen.

    Amper 28 rensters kwamen opdagen voor 13 ronden van 6,1 km. of 79,3 km. 16 rensters maakten kans op de Provinciale titel.

    Het werd een erg gesloten wedstrijd. In de 2de ronde ging juniore Evelyn Arys al eens in de aanval. De anderen reageerden direct en zo liep alles weer samen. Helaas reed Charlotte Van Damme (Eksaarde) lek en ze kon de strijd om de Provinciale titel vergeten. Iets voorbij halfweg koers waagde Lensy Debboudt zich aan een solo. Zij hield het 2 ronden vol. Emma Silversides en Evelyn Arys waren in de achtervolging gegaan. Toch liep alles weer samen.

    Met nog 3 ronden te gaan, ontstond er een kopgroep van vier: Lensy Debboudt, Annick Van Leuven, Emma Silversides en weer Evelyn Arys. Zij bouwden een veilige voorsprong uit en bleven samen. In de eindsprint haalde juniore Evelyn Arys haar 2de zege op 3 dagen binnen bij de dames elite. Annick Van Leuven werd 2de, Emma Silversides 3de en Lensy Debboudt 4de. Op 49 seconden werd Ilse Van De Pontseele 5de. Op 54 seconden won Anja Nobus de pelotonsprint voor de 7de plaats. Emma Jones-Davies werd 8ste, Nana Steenssens 9de en Ilse Fiers 10de. Sofie De Nys werd 16de, Ine Wannijn 18de, Patricia Thys 20ste, Cindy Vandermeulen 23ste, Carine Potums 26ste en Charlotte Van Damme 27ste.

    Lensy Debboudt werd als 4de eerste renster dames elite van Oost-Vlaanderen en werd zo terug Provinciaal Kampioene. Het zilver was voor Ilse Van De Pontseele en het brons voor Nancy Scherpereel.

     

    MASSEMENPK_ploegmaatsbew15_9 

    Voor de start: drie ploegmaten: Ilse Fiers, Anja Nobus en Annick Van Leuven.

     

    MASSEMENPKcharlottebew15_9

    Charlotte Van Damme uitgeschakeld door een lekke band.





    TEKSTVERWERKING : fvdv

     

    FOTO’S : Alain. 

     

     

     

     



                   






    16-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 16/09/2007
    wbvlogo

    ZONDAG 16/09/2007 – GLABBEEK (VB) – Elite z/c & Beloften - 116,8 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 135

    1. Nico Indekeu
    2. Denis Swinnens
    3. Wesley Bellen
    8. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
     

    16/09/2007 – HAALTERT (O) – Elite z/c & Beloften - 115 Km - 02h46min

    Aantal deelnemers : 92

    1. Lars Petter Nordhaug
    2. Joachim Bohler op 40"
    3. Sten Stenersen
    10. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco CT) op 1'02"
    16. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco CT) op 2'51"
    21. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV) op 4'08"
    22. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    25. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek) op 4'20"
    32. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center) op 8'00" 
     

    16/09/2007 – BACHTE MARIA LEERNE (O) – Beloften – 109 Km – 02h34min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Baptiste Planckaert
    2. Kevin Peeters
    3. Dmytro Kritsov
    10. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco CT) op 2'14"
    19. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco CT) op 2'48"
    20. Thibault Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
    27. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde WSV)
     

    16/09/2007 – PASSENDALE (W) – Beloften - 114 Km - 02h49min

    Aantal deelnemers : 35

    1. Alexander Chamon
    2. Kess Heytens op 32"
    3. Kim Borry
     

    16/09/2007 – ERPE MERE (O) – VELDRIJDEN - 01h03min

    Aantal deelnemers : 31

    1. Niels Albert
    2. Klaas Vantornout op 6"
    3. Erwin Vervecken op 8"
     

    16/09/2007 – WIEKEVORST (A) – VELDRIJDEN - 60 min

    Form.B
    Aantal deelnemers : 55

    1. Tom Van Den Bosch
    2. Geert Wellens
    3. Wim Jacobs
     

    16/09/2007 – RUIEN (A) – Dames  Elite - 90 Km - 02h32min

    Aantal deelnemers : 41

    1. Evelyn Arys
    2. Lien Beyen
    3. Emma Silversides
    9. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 1'25"
    18. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    20. Veronique Staes uit St.Job in't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
    21. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    22. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
    24. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
    26. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto Ladiescycling)
    27. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
    28. Natacha Hoedt (Benelux Team)
    30. Sofie De Nijs uit Gentbrugge (Benelux Team)
    31. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
    32. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)  
     

    16/09/2007 – HOESELT (LB) – Juniores - 85 Km - 02h11min

    Aantal deelnemers : 57

    1. Jorg Roosen
     

    16/09/2007 – HOOGSTRATEN (A) – Juniores - 84 Km – 02h04min

    Aantal deelnemers : 55

    1. Bert De Backker
    6. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol CT Menen)
     

    16/09/2007 – MELSEN (O) – Juniores - 88 Km - 02h05min

    Aantal deelnemers : 55

    1. Sander Stiegelis (Isorex CT)
    18. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren) op 42"
    21. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT)
    22. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    26. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    29. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike CT)
    30. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    31. Didier Verlee uit Sinaai (Josan Mercedes)
    33. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
    35. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
    36. Sam van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)
    37. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    42. Wim Van De Wiele uit Zele (Hoop Op Zegen Beveren)
     
    16/09/2007 – MESEN (W) – Juniores - 84 Km - 02h06min

    Aantal deelnemers : 47

    1. Jeroen Lepla
     

    16/09/2007 – WIJGMAAL (VB) – Juniores – Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    16/09/2007 – MASSEMEN (O) – Nieuwelingen - 70 Km - 01h40min

    Aantal deelnemers : 100

    1. Sehested Pedersen
    31. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 15"
    34. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (Bodysol CT Menen)
    47. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
    50. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol CT Menen)
    68. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)
    73. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    80. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
     

    16/09/2007 – AAIGEM (O) – Nieuwelingen – 65 Km - 01h40min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Arne Van Snick
    7. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
    26. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    34. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
    37. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)
     

    16/09/2007 – HOOGSTRATEN (A) – Nieuwelingen - 54 Km - 01h24min

    Aantal deelnemers : 35

    1. Marwen Mansi
     

    16/09/2007 – MOL (A) – Nieuwelingen - 62,1 Km - 01h35min

    Aantal deelnemers : 52

    1. Stijn Marien
     

    16/09/2007 – POEKE (O) – Nieuwelingen - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    16/09/2007 – ROLLEGEM (W) – Nieuwelingen - 67,5 Km - 01h42min

    Aantal deelnemers : 21

    1. Arne Casier
     

    16/09/2007 – RUNKELEN (LB) – Nieuwelingen – 68,8 Km –01h40min

    Aantal deelnemers : 63

    1. Pieter Schepmans
     

    16/09/2007 – TIEGEM (W) – Nieuwelingen - 66 Km – 01h40min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Elie Vandenbulcke
     

    16/09/2007 – WERKEN-KORTEMARK (W) – Nieuwelingen – 63,8 Km - 01h37min

    Aantal deelnemers : 39
    1. Jonathan Breyne

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 15/09/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan MATTHIAS ONGENA uit Zele met zijn 5°Seizoenszege bij de Juniores.
    Proficiat aan PIETER CORDEEL uit Stekene met zijn 3°Seizoenszege bij de Juniores.
    Proficiat aan KEVIN VAN STAEYEN uit Schoten met zijn 2°Seizoenszege bij de Nieuwelingen.

    ZATERDAG 15/09/2007 – BURCHT (A) – Elite z/c & Beloften - 116 Km - 02h40min

    Aantal deelnemers : 78

    1. Ben Van Baelen
    2. Frank Van Kuik
    3. Guy Van Broekhoven
    4. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco CT)
    5. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
    6. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    9. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco CT)
    10. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond)
    15. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    20. Gunter Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    28. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem BC)

    29. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco CT)
    34. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    41. Herve Van Rompay uit Kessel (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    50. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksen)
    51. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde WSV)
    60. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    66. David Van Wiele uit Temse (Hoop Op Zegen Beveren)
    67. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team)

    15/09/2007 – EERNEGEM (W) – Elite z/c & Beloften - 116 Km - 02h40min

    Aantal deelnemers : 98

    1. Frederik Toortelboom
    2. Nico Kuypers op 15"
    3. Nico Verhoeven op 1'03"
     

    15/09/2007 – EVERGEM (O) – Elite z/c & Beloften – 120 Km – 02h50min

    Aantal deelnemers : 59

    1. Marc Baeyens
    2. Stijn Minne
    3. Patrick Cocquyt
    16. Glenn De Wolf uit Hamme (Wielerclub Hamme-Zogge)
    22. Andy Bonnaerens uit Zele (Immo NLVK CT)
     

    15/09/2007 – NAZARETH (O) – Beloften - 116 Km - 02h39min

    Aantal deelnemers : 73

    1. Benjamin Verraes
    2. Steven Dierickx
    3. Kim Tesseur 

    7. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco CT)
    14. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    15. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    21. Michiel De Coninck uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    36. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 49"
    37. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco CT)

    15/09/2007 – PARIJS-BRUSSEL (VB) – Men Elite - Km – hmin

    Aantal deelnemers :

    1. Robbie McEwen (AUS)
    2. Jeremy Hunt (GBR)
    3. Honorio Machado (COL)
     

    15/09/2007 – KNESSELARE (O) – VELDRIJDEN - 01h00min

    Form.B
    Aantal deelnemers : 61

    1. Bjorn Traen
    2. Geert Wellens
    3. Rudi Van De Sompel op 15"
    19. Gregory Franckaert uit Kallo (Asfra RT) op 2'17"
    21. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike) op 3'00"


    Form.D
    Aantal deelnemers : 32  - 38'52"
    1. Mario Lammens
    2. Franky Van Tongelen op 16"
    3. Dirk Gebruers
    6. Theo David uit Kruibeke (CT Eksaarde) op 1'10"

    15/09/2007 – HULSHOUT (A) – Dames  Elite - 88 Km - 01h58min

    Aantal deelnemers : 48

    1. Suzanne De Goede
    2. Lien Beyen
    3. Lensy Debboudt
    13. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    17. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto Ladiescycling)
    22. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
    25. Sofie De Nijs uit Gentbrugge (Benelux Team)
    27. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
    32. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
    33. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
    38. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    41. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
    43. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team) 


    15/09/2007 – KONTICH (A) – Dames Jeugd - 58,8 Km - 01h33min

    Aantal deelnemers : 27 Juniores

    1. Jessie Daams
    2. Kelly Druyts uit Wilrijk (VZW Lotto Ladiescycling)
    8. Veronique Staes uit St.Job in't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
    14. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
    20. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)
    22. Hanneke Van Gucht uit Bornem (Bianchi-Duvel-Cata Bikes)

    Aantal deelnemers : 32 Nieuwelingen
    1. Elonore Maeck
    3. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)


    15/09/2007 – ZEMST-LAAR (VB) – Juniores - Km – hmin

    DE VLAAMS BRABANT CLASSIC

    Aantal deelnemers :

     

    15/09/2007 – ALVERINGEN (W) – Juniores - 90 Km - 02h07min

    Aantal deelnemers : 34

    1. Kevin Callens
     

    15/09/2007 – HAALTERT (O) – Juniores - 88 Km - 02h11min

    Aantal deelnemers : 51

    1. MATTHIAS ONGENA uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    32. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS) op 2'40"
     

    15/09/2007 – KORTIJS (LB) – Juniores – 85,2 Km – 02h07min

    Aantal deelnemers : 41

    1. Kevin Thome
     

    15/09/2007 – ST.DENIJS-ZWEVEGEM (W) – Juniores - 85,8 Km - 02h03min

    Aantal deelnemers : 53

    1. Brian Ligneel
     

    15/09/2007 – STEKENE (O) – Juniores – 94 Km - 02h09min

    Aantal deelnemers : 51

    1. PIETER CORDEEL uit Stekene (Balen BC)
    2. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol CT Menen) op 50"
    5. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'05"
    6. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol CT Menen) op 1'40"
    10. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT)
    12. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra RT)
    13. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
    16. Sander Stiegelis (Isorex CT)
    17. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
    18. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    21. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    22. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    23. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    24. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike CT)
    27. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    28. Karl Vos uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    30. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
    31. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    35. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
    41. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike CT)
    43. Didier Verlee uit Sinaai (Josan Mercedes) 
     

    15/09/2007 – BRUSSEL (VB) – Nieuwelingen - 52 Km - 01h07min

    Aantal deelnemers : 79

    1. Joren Segers
    3. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    5. Dominic Schils
    23. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
    36. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    43. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
     

    15/09/2007 – EVERGEM (O) – Nieuwelingen - 70 Km - 01h34min

    Aantal deelnemers : 42

    1. Niels Olsen
    6. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
    12. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Deschacht Doe Het Zelf) op 55"
    14. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia CT)
    15. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
    19. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
    30. Ignace De Lamper uit Rupelmonde
    33. Jonas Heirman uit Zele (Hudiko Waasland)

    15/09/2007 – KONTICH (A) – Nieuwelingen - 68,6 Km - 01h40min

    Aantal deelnemers : 63

    1. KEVIN VAN STAEYEN uit Schoten (DCM-GB Vorselaar CT)
    14. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 16"

    15/09/2007 – OPBRAKEL (O) – Nieuwelingen - 70 Km - 01h51min

    Aantal deelnemers : 49

    1. Bram Devoldere
    3. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
    28. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (Bodysol CT Menen) op 2'50"
    40. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)

    15/09/2007 – WAARDAMME (W) – Nieuwelingen – 60 Km – 01h28min

    Aantal deelnemers : 35
    1. Jelle Goderis

    15-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BURCHT VAN ZATERDAG 15/09/2007

    ZATERDAG 1509/2007 - BURCHT - Elite z.c./U23

     

    GEZOCHT: ONTSNAPPINGEN , BEN VAN BAELEN IN SPURT MET 4.


    BURCHThuldebew15_9 

    De winnaar kreeg ook nog een trofee van het gemeentebestuur van Zwijndrecht, overhandigd door schepen Herremans (links)


    BURCHTernabew15_9
    De bloemen werden overhandigd door Erna, de weduwe van Willy Verbruggen, wiens 12de Grote Prijs –Memorial het was.



    In Burcht heeft Ben Van Baelen, een 22-jarige renner uit Malle, zijn eerste koers van het seizoen gewonnen. Nadat in gans de wedstrijd geen enkele ontsnapping vorm kreeg, keek Van Baelen in de laatste kilometers goed uit zijn ogen en plots zag hij de kans schoon om met een viertal renners een paar tientallen meter voorop te rijden en dan recht op zijn doel af te mikken. Vlot haalde hij het.

    Ook al stond de wedstrijd van WSC Willen Is Kunnen nergens niet aangekondigd, toch stonden er 78 deelnemers aan de start. Maar deze wedstrijd is ook al zo’n traditie dat renners én supporters het wel weten dat het aan “Den Derby” koers is. De 12de Grote Prijs Willy Verbruggen, één van de verdienstelijke figuren uit de geschiedenis van de club, maar veel te vroeg overleden. Elk jaar wordt hij toch in herinnering gebracht door deze Memorial. En telkens is zijn weduwe Erna van de partij om de bloemen te overhandigen.

    Er moesten 16 ronden worden afgelegd en daarbij moest telkens de brug over de E17 aan de Krijgsbaan worden beklommen. Dat woog voor sommigen wel door. In de eerste ronde werd de belofte Jonas Heymans uit Heverlee van de rijbaan gedrumd en smakte zwaar tegen het wegdek. De ambulance moest hem op een draagberrie afvoeren. Hij liep een letsel op aan de heup.

    We mochten ons gelukkig prijzen dat de organisatoren gezorgd hadden voor premies. Er waren er ook een deel van 25 euro bij en zo zagen we in de aankomststrook toch al eens een spurtje. Men kreeg dan de indruk op de Kruibeeksesteenweg dat er een ontsnapping was, doch het was een vals beeld. Geen ontsnappingen dus.

    In de 11de ronde probeerden Gunter Sterck, Robby Weemaes en Danny Dierickx wel iets maar ze werden snel weer tot de orde geroepen.  We zagen ook Bjorn Coomans eens versnellen maar alles bleef zoals het was.

    Ben Van Baelen was erg gemotiveerd naar Burcht gekomen nadat hij vorige woensdag te Sint-Pauwels 2de was geworden achter Kurt Van Landeghem. “Ik weet niet wat daar toen gebeurde want ik wist dat ik sneller was, maar toch klopte Van Landeghem mij. Hier in Burcht heb ik gezegd toen we de laatste kilometer met een paar man weg waren, ik pak niet over, ik zie wel wat ze doen. Maar toen ik Van Kuik ook zag terug komen wist ik dat hij een vlugge was. Ik moest dus zien dat ik aan ging. Toen hij aansloot ging ik en toen ik achterom keek, zag ik dat hij het op gaf.”

    En zo was Van Baelen zeker van de zege. Dat er geen ontsnapping was geweest, schreef de winnaar toe aan het feit dat er te veel goede renners waren en dat er te weinig wind stond. “Ik had het al van in het begin door dat het op het laatste ging gebeuren. Ik heb dus gewoon gewacht tot in de laatste ronde en dan schoof ik naar voor.”

    Zo heeft de renner van Edegem BC dan toch een overwinning vast voor 2007. De weken die nog resten zal hij wel proberen om er nog één bij te doen. “Het moet eigenlijk niet meer, maar komt er nog een tweede dan is dat meegenomen. Maandag en donderdag rijd ik nog in Stekene en volgende week zondag nog in Ekeren. En dan ga ik en week naar een Sun Park! Nu heb ik recht op wat vakantie!”



    BURCHTstartbew15_9 

    De start werd gegeven door schepen van Sport van Zwijndrecht, Kris Herremans. Rechts WBV –man Reinhold Van den Bossche.


    BURCHTWBV_bew15_9

    Het opmaken van de uitslag met Patrick Verbist achter de computer.






    TEKST EN FOTO’S :
    Flor Van de Velde.

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RETROSPECTIEVE VAN WIELERLEGENDE FRANS BONDUEL VERLENGT TOT 30/09/2007

    De retrospectieve over de wielerlegende "Frans Bonduel" werd verlengd tot 30 september 2007.

    Museum voor Volkskunde, Begijnhof 25 te Dendermonde.

    Ingang Begijnhof langs de Brusselsestraat tegenover de Oude Vest

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AFSCHEIDSWEDSTRIJD VAN SERGE BAGUET EN PETER VAN PETEGHEM TE DESSEL

    STEVEN DE JONGH WON IN DESSELGEM WAAR BAGUET EN VAN PETEGHEM AFSCHEID NAMEN


     DESSELGEMaankomstdejonghbew15_9                       DESSELGEM_huldebew15_9

    Steven De Jongh won de                                        Steven De Jongh met de bloemen

    65te Grote Prijs Briek Schotte.

    DESSELGEM_aankomstpeteren_sergebew15_9      DESSELGEMhuldepetersergebew15_9

    De aankomst van Peter Van Peteghem en               Nog een podiumhulde voor Baguet en Van Peteghem.
    Serge Baguet in hun laatste wedstrijd.                    Rechts van hen het monument uit de speakerswereld,
                                                                                     Louis Cooreman.


    In Desselgem werd 65ste Grote Prijs Memorial Briek Schotte gereden.. Deze wedstrijd was tevens de afscheidswedstrijd van Serge Baguet en Peter Van Peteghem. Met een mooi deelnemersveld van 173 renners en onder massale publieke belangstelling namen de renners de start voor 17 ronden van 9,12 km. of 155 km.

    De renners waren van bij de start al heel actief. In de 2de ronde ontsnapten Denis Flahaut en Dimitri De Fauw. Hun voorsprong groeide tot 1'05". Na 30 km eindigde hun avontuur.Na halfkoers ontstond er een leidersgroep van 16 met: Johnny Hoogerland (Nederland), Wilfried Cretskens, Steven De Jongh (Nederland), Gert Steegmans, Maarten Wynants, Geert Omloop, Mindaugas Striska (Litouwen), Niko Eeckhout, James Vanlandschoot, Kenny Lisabeth, Greg Van Avermaet, Jehudi Schoonacker, Stefan Van Dijk (Nederland), Robbie McEwen (Australië), Sven Renders en Stefan Cohnen (Nederland).

    Al snel bleek dat de beslissing gevallen was en dat de winnaar vooraan zat. Vooraan viel Kenny Lisabeth weg na een valpartij. Johnny Hoogerland en Steven De Jongh trokken ten aanval. Greg Van Avermaet probeerde nog aan te sluiten maar slaagde er niet in. Het leidersduo bouwde een veilige marge uit van 32 seconden.

    Het peloton, met daarin Serge Baguet en Peter Van Peteghem, mocht een ronde voor het einde stoppen. Steven De Jongh was de sterkste in de slotkilometers en won zo vrij makkelijk. Johnny Hoogerland werd 2de op 7 seconden. Greg Van Avermaet toonde z'n snelle benen en werd 3de op 36 seconden. Geert Omloop werd 4de, Maarten Wynants 5de, James Vanlandschoot 6de, Wilfried Cretskens 7de, Sven Renders 8ste, Mindaugas Striska 9de en op 48 seconden kwam Robbie McEwen als 10de over de aankomst. Jehudi Schoonacker werd knap 13de, Thomas Ongena 26ste, Bjorn Coomans 34ste, Jarno Van Mingeroet 47ste en Kevin Seeldraeyers 67ste.

    Nu kon het feest beginnen. Eerst werd de winnaar Steven De Jongh nog gehuldigd op het podium maar dan was het de beurt aan de afscheid nemende renners Serge Baguet en Peter Van Peteghem. De sfeer onder het massaal opgekomen wielerpubliek zat er goed in. Beide renners werden gelauwerd voor hun uitgebreide carrière. De vrouwen en kinderen van de renners mochten mee het podium op en genieten van al de belangstelling.

     

    DESSELGEMstartbew15_9

    De mannen van Sunweb –Pro Job brengen de profkoers van Desselgem op gang.


    DESSELGEM_de_fansbedanktbew15_9 DESSELGEM_spandoek_2bew15_9

    De fans van Peter en Serge hadden voor de gelegenheid spandoeken gemaakt.


    DESSELGEM_traantjesbew15_9

    Tranen voor Angelique, de dame van Peter Van Peteghem.


    DESSELGEM_verkeerde_fietsbew15_9

    In Desselgem reed er zelfs een heel speciale fiets rond. Het was een soort tandem, maar ze zaten met de rug naar elkaar. Beiden reden vooruit alhoewel het voor den achterste wel raar moet zijn omdat die vooruit trapt maar toch achteruit reed.






    TEKSTBEWERKING : fvdv

     

    FOTO’S : Alain

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DINSDAG 02/10/2007 - OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN

    OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN KRIJGT EEN GEZICHT


    CORNU_DOMINIQUE_ronse2_7     STEELS_TOM__bew

       Dominique Cornu                  Tom Steels

    Voor de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden die op dinsdag 2 oktober wordt georganiseerd met start in Temse en aankomst in Kruibeke, beginnen nu toch  bij organisator Ronny Van de Vijver de ploegen met gezichten van hun renners binnen te komen.

    Er zullen 20 ploegen aan de start staan waaronder Predictor-Lotto met Preben van Hecke, Greg van Avermaet, Tom Steels, Leif Hoste en Dominique Cornu. Met de Hammenaar Greg Van Avermaet dus ook een snelspurter die in eigen streek moet kunnen triomf oogsten. En wat meer is, voor de Wase regio een bijzon,deren gelegenheid om om Greg aan het werk te zien.

    Voor Quick-Step staat de topper Gert Steegmans op de lijst en met hem ook Steven De Jongh, Wouter Weylandt, Sebastien Rosseler en Cretskens.

    Ag2R komt met Jean-Patrick Nazon, Usov Alexandre, Mangel,en Mandri.

    Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen met uiteraard Nico Eeckhout, Glen D’Hollander en Veuchelen.

    Unibet.com met Jimmy Casper, Gorik Gardeyn, Erwin Thijs.

    Wiezenhof-Felt met Radochla, Stefan Van Dijk.

    Skil-Shimano met Aard Vierhouten, Tjallinggii, Maarten Den Bakker en Kenny Van Hummel.

    Landbouwkrediet met Vanlandschoot, Van Mechelen en Kevin Neirinck.
    Sunweb met Maxim Debusschere, Tom Van Noppen, en SvenVan Thourenhout.

    Jartazi-Promo Fashion met Geert Omloop, Tombak en Denis Flahaut.

    DFL-Cyclingnews met Nico Mattan en Sven De Weert. (Robby Meul staat reserve!)

    Maandag 17 september weten de organisatoren of ook T-Mobile komt met betere ploeg. De kans is groot.

     

    TEKST : fvdv

     


    14-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 14/09/2007
    wbvlogo

    VRIJDAG 14/09/2007 – OEKENE (W) – Elite z/c & Beloften - Km - hmin

    Aantal deelnemers :


    13-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 13/09/2007
    wbvlogo

    DONDERDAG 13/09/2007 – OOSTDUINKERKE (W) – Elite z/c & Beloften - 114 Km - 02h37min

    Aantal deelnemers : 33

    1. Philip Schulz
    2. Nico Kuypers op 15"
    3. Geert Vermote op 1'30"
     

    13/09/2007 – WESTKERKE (W) – Elite z/c & Beloften - 113,4 Km - 02h40min

    Aantal deelnemers : 57

    1. Steven Thijs
    2. Baptiste Planckaert
    3. Rieno Stofferis
    6. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    16. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    19. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)

    13/09/2007 – HANDZAME (O) – Dames Elite - 80 Km - 02h10min

    Aantal deelnemers : 32
    1. Emma Karolina Johansson
    2. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 30"
    3. Kelly Druyts op 34"
    9. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling) op 4'25"
    12. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    17. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-Cata Bikes)
    19. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
    23. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
    26. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
    28. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 12/09/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan KURT VAN LANDEGHEM uit St.Gillis-Waas met zijn 1°Seizoenszege te St.Pauwels van 2007 !!!

    WOENSDAG 12/09/2007 – RETIE (A) – Elite z/c & Beloften - 139 Km - 02h55min

    G.P. J.P. MONSERE
    Aantal deelnemers : 122

    1. Dejan Aistrup
    2. Christof Marien
    3. Ronald Roos
     

    12/09/2007 – DE PINTE (O) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    12/09/2007 – HOEGAARDEN (VB) – Elite z/c & Beloften –  112 Km – 02h38min

    Aantal deelnemers : 111

    1. Wesley Bellen
    2. Edwig Cammaerts
    3. Nicolas Baiolet
    35. Thibault Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
     

    12/09/2007 – ST.PAUWELS (O) – Elite z/c & Beloften - 117 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 56

    Van Landeghem Kurt 01


    1. KURT VAN LANDEGHEM uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)
    2. Ben Van Baelen
    3. Jeroen Das
    4. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel)
    5. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)
    6. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco CT)
    7. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
    8. Gunter Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    9. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco CT) op 40"
    10. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    13. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond) op 55"
    15. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco CT)
    16. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden)
    19. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    20. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    21. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    24. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    25. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    26. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco CT)
    27. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco CT)
    28. Domien Geerts uit Breendonk (Rupelspurters Boom)
    29. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele)
    31. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
    34. Andy Bonnaerens uit Zele (Immo NLVK CT)
    35. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    36. André Van Geertsom uit Temse (Dag)
    39. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco CT)
    40. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
    41. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco CT)
    42. Sander Cordeel uit Stekene (Balen BC)
    43. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)
    44. Kris Van Severen uit St.Niklaas (Dag)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 15/09/2007 EN ZONDAG 16/09/2007
    waod_3

    ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2007 – ROESELARE – Feesttent – Plaatsweg Oekene


    Inwoners        13:00     40,8 Km    12 Ronden

     

    Inwoners        14:15     47,6 Km    14 Ronden

     

       A / B            16:00        68 Km     20 Ronden



    ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2007 - MINDERHOUT  - Café Papillon – Minderhoutdorp 149

        G / G+

    13:00

    50 Km

     9 Ronden

    F2

    13:02

    50 Km

     9 Ronden

    F1

    14:30

    55 Km

    10 Ronden

    E / E+

    14:32

    55 Km

    10 Ronden

    C / D

    16:00

    60 Km

    11 Ronden



    ZONDAG 16 SEPTEMBER 2007 – VLIERZELE – Café ‘t Stokerijtje – Vlierzeledorp

        
     

        G / G+

    13:00

    45 Km

      9 Ronden

    F2

    13:02

    45 Km

      9 Ronden

    F1

    13:04

    45 Km

      9 Ronden

      E / E+

    15:10

    50 Km

     10 Ronden

    C / D

    15:13

    50 Km

     10 Ronden

    A / B

    17:00

    60 Km

     12 Ronden

    Inwoners     

    17:02

    45 km

      9 Ronden

                               

     

     

        







     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 15/09/2007 EN ZONDAG 16/09/2007
    vwf


    ZATERDAG 15 september - OPWIJK (1745) - Karenveldstraat - Jeugdheem


    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01



    ZONDAG 16 september - BRAKEL (9660) - Industrielaan 1 - Zaal Incomec-Comex
    13de rit VWF-GEDITROFEE

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


    12-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 12/09/2007

    Onder leiding van Eddy Coenen en Saskia Van Overmeire vertrokken Woensdagmiddag om 14h00 aan 't Schuurke te Beveren 26 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit naar 't HELLEGAT.
    Uiteindelijk was de zon nog eens van de partij en dat deed voor de meeste renners meer dan deugd , net als het tempo dat aangenaam om volgen was voor iedereen.
    Sterke man vandaag was zeker Gunther De Cock die bijna gans de rit op kop reed.
    De groep van Cibel rond Walter Rotthier reed weer mee zodat de groep iets groter is en dit blijkt voor iedereen aangenamer om te rijden.
    De totale afstand bedroeg 97 Km en het gemiddelde was goed voor 35,7 Km/h.
    Wie reden zoal mee vandaag : Eddy Coenen , Saskia Van Overmeire , Mister Y , Gunther De Cock , Dr.Frank De Winter , Dirk Heyrman , Freddy Buys , Freddy De Blick , Frank Van Geystelen , Dirk Vanhee , Sven Wielandt , Jos Vermeulen , Luc Vermeulen , Walter Rotthier , Eugéne Bosman , Cornelis Van Der Haven , Koen Apers , de mannen van Cibel , ? ? ? en Kenny Janssens.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 11/09/2007

    DINSDAG 11/09/2007 – NIEUWNAMEN – W.A.O.D.

     

    Categorie AB: (30 dln)

    1.Bart Verhasselt (Evergem, winnaar cat. A)

    2.Tim Vercauteren uit Belsele (A2)

    3.Fonny Kint (Driewegen, Ned, winnaar cat. B)

    6.Patrick Bolssens uit Kieldrecht (B4)

    7.Franky Weemaes uit Melsele (B5)

    8.Sammy Bogaert uit Meerdonk (A3)

    11.Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B8)

    13.Mario Bolssens uit Meerdonk (B10)

    15.Kris Meerschaert uit Stekene (A5)

    22.Filip Weemaes uit Kieldrecht (A9)

    23.Gino Van Broeck uit Belsele (A10)

    25.Bart Provoost uit Kieldrecht (A12)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 11/09/2007
    wbvlogo

    DINSDAG 11/09/2007 – GITS (W) – Elite z/c & Beloften - 108 Km - 02h27min

    Aantal deelnemers : 57

    1. Gregory Joseph
    2. Sven Jodts
    3. Kristof Dereeper
     

    11/09/2007 – DESSELGEM (O) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften - 155 Km - 03h23min

    Aantal deelnemers : 176
    1. Steven De Jongh
    2. Johnny Hoogerland
    3. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto) op 36"
    8. Sven Renders uit Wilrijk (Chocolade Jacques)
    26. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 10'05"
    34. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    47. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)
    67. Kevin Seeldraeyers uit St.Amands (Quickstep)



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs