.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    08-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAN SNEL WIELERTEAM KLAAR VOOR 2009 !!!

    Jan Snel Wielerteam met tien renners klaar voor 2009 !!!

     

    Jan SNEL groepmetedwin
    Het team 2009: Bovenaan vlnr: Kristof Dhollander, Guy Smet, Tom Stremersch, Mano Schouten,
    Kris Smet
    en ploegleider Edwin Van Peteghem.
    Gehurkt: Tony Heirbaut, Steven Goossens, James Fruytier, Michiel De Coninck en Matthias Nys.


    Vrijdag 06/03/2009

    In de Ford garage van Automotive Waasland werd het Jan Snel Wielerteam 2009 voorgesteld. Een team dat thans bestaat uit tien renners nadat vorig seizoen met amper vier renners werd gestreden. Er was heel even een deuk in het team maar die werd er nu uitgehaald en het komend wielerseizoen zal Jan Snel er weer staan als een stevig geheel waarin Guy Smet uiteraard de topper wordt. Al zijn er toch ook nog een paar anderen die met bijzonder veel ambitie aan 2009 willen werken.

    Het Puyvelds Wieler Comité Jan Snel of PWC Jan Snel zal waarschijnlijk wel het laatste team zijn dat aan de pers werd voorgesteld. Enkele jaren geleden was dat ook zo al maar toen werd er wel gezegd: het laatste maar wel het schoonste waarmee werd verwezen naar de toch wel mooie uitrusting waarmee de renners koersen. Reeds van bij het eerste ogenblik Jan Snel ten tonele verscheen, vielen de trui én de clubkleuren op. Het was voor de speaker, voor het publiek, voor de afgevaardigden van WBV niet moeilijk om te zeggen ‘er is ene van Jan Snel’ bij.

    De trui is prachtig ontworpen. De kleuren die vanuit het wit groeien naar enkele rood- roze tinten die dan worden gesneden door wat blauw, zorgen voor het uitstralingsvermogen. Maar dé uitstraling kwam er de voorbije jaren van mannen zoals een Tom Stremersch, een Gunter Sterck, Darius Strole, Mindaugas Goncaras en laatst zorgden ook nog Tony Heirbaut en Matthias Nys voor het showen van de Jan Snel kleuren in de voorste gelederen van een koers. En voor 2009 staan weer een aantal nieuwe  namen klaar om Jan Snel – Tom Joos in de belangstelling te brengen.

    Het bestuur van het jan Snel Wielerteam bestaat uit erevoorzitter Gaspard Van Peteghem, voorzitter Luc Joos, ploegleider Edwin Van Peteghem, secretaris en penningmeester Janine Vercauteren.

    Vijf renners zijn gebleven uit het vroegere Jan Snel met Tony Heirbaut, Tom Stremersch, Michiel De Coninck, James Fruytier en Matthias Nys.

    De nieuwe namen zijn Guy Smet, Steven Goossens, Mano Schouten, Kris Smet en Kristof Dhollander. De renners zullen rijden op de Camosofietsen die door ex-prof Etienne de Wilde werden voorgesteld en waarvan hij de vertegenwoordiger is.


    De Coninck Michiel Jan SNEL
    - Michiel De Coninck, 21 jaar, (Sint-Pauwels) heeft een familienaam die naar het verleden wijst. Grootvader Albert De Coninck was ooit nog Oost-Vlaams kampioen bij de liefhebbers in 1954. Ook profrenner Jaak De Boevere, broer van Michiels grootmoeder, was profrenner. En zijn vader was ook nog renner. Michiel voetbalde aanvankelijk maar koos een paar jaar geleden voor het koersen. Prestaties leveren zat er niet onmiddellijk in. Hij kon gewoon mee, dat was alles. In 2008 kende Michiel pech want door een val in Sinaai was zijn seizoen zo goed als voorbij al reed hij in Nieuwkerken nog wel mee in de interclub. Zo goed als voor eigen volk want de ‘De Coninckjes’ zijn uit die gemeente. Michiel wil nu proberen een regelmatig seizoen te rijden.


    Dhollander Kristof Jan SNEL
    - Kristof Dhollander, 21 jaar (Stekene) is een grote jongen met zijn 1m96 en ze hebben hem natuurlijk al gevraagd om basket te komen spelen. In de koers is hij een aanvaller. Dat is zijn kenmerk. “Als ik de start zie, dan wil ik koersen vanaf de eerste meter. Mijn eerste koers in Schoonaarde was dat zo al. Na de eerste bocht was ik weg en drievierden van het peloton heb ik nooit meer terug gezien.” Kristof voelt het in zich zitten en wil het altijd blijven proberen. Natuurlijk dat vroeg aanvallen wel eens kan leiden tot het verlies van krachten op het einde. “Dat is koersinzicht dat ik misschien nog mis of koersverstand. Dat zal wel komen met de jaren zeker?”

    Wielrennen is voor hem een toffe bezigheid. Ooit voetbalde hij nog maar hij werd dat beu en koos voor de koersfiets. Zijn enige koers won hij als junior. Als het op spurten aan komt, durft hij een grote groep zijn gang niet gaan. In een klein groepje wel zoals vorig jaar in Temse en Stekene waar hij goed spurtte voor de 5de plaats. Voor 2009 heeft hij meer op de weg gereden dan aan spinning te gaan doen.. Hij wil afwachten wat dat geeft maar hij trainde in ieder geval toch meer kilometers dan vorig jaar.


    Fruytier James Jan SNEL
    - James Fruytier, in april 28 jaar (Zaffelare). Komt uit een Wielermidden van weleer al begon hij als motorcrosser. Vader Luc Fruytier was destijds als coureur een heel degelijk renner en nonkel Walter uit Klein Sinaai, was heel wat jaren sponsor van WSC Vooruit Sint-Gillis. Omdat pa Luc na het wielrennen ook tot de motorcross werd aangetrokken, mocht de jonge James ook al eens mee gaan kijken. Zo kreeg hij er ook zin in en begon hij te “zagen” om ook een moto te krijgen. Zo startte hij en regelmatig mocht hij mee op het podium. Kwetsuren zetten hem o.a. aan te stoppen. Fietsen had hij altijd graag gedaan, ook als training en zo begon hij eerst te koersen in ’t veld, daarna deed hij een jaar niets maar dan keerde hij terug op de weg bij Jan Snel. James houdt wel van een lastige koers. Hij weet ook duidelijk het verschil met motorcross waar heel veel techniek bij komt kijken, schakelen en zo. Maar ook fysiek is belangrijk. Fruytier wist dus wat er te doen is voor de sport.


    Goossens Steven Jan SNEL
    - Steven Goossens,
    33 jaar (Sint-Niklaas), kende een carrière die op en af ging. Een renner die er altijd is zonder echt heldendaden te verrichten. Bij de nieuwelingen won hij 5 koersen, 3 op de weg en 2 in het veld. Hij stopte met veldrijden toen hij naar de liefhebbers moest omdat het veel te zwaar werd voor hem. Daarna verscheen hij jaar na jaar in het wielerpeloton en won tot op heden als elite twee wedstrijden. Hij doet het vooral erg graag omdat hij ook overal eens komt onder de renners, onder het volk. Winnen doet hij niet meer. “Ik zal nu minder goed zijn dan de anderen zeker”, lachte hij.

    Hij kan wel trainen voor zijn sport al is het ’s winters wat minder maar als werknemer in de “Vlaamse Gemeenschap” heeft hij in de zomer wel meer mogelijkheden om voor de sport wat te doen. Steven Goossens is een renner die zowat op alle parcours rijdt. Voor 2009 hoopt hij gezond te blijven en meer regelmaat in de prestaties gericht naar top-10 plaatsen.


    Heirbaut Tony Jan SNEL
    - Tony Heirbaut, 28 jaar (Stekene) is eigenlijk een winnaarstype maar gedurende enkele jaren hield klierkoorts hem ter zijde. En dat was wel bijzonder jammer omdat hij op het punt stond echt door te breken. Van in 2001 moest hij, zoals hij zelf zegt: “Op een laag pitje draaien. Je wil niet stoppen, maar gewoon weer goed worden, terug winnen.” De spurt van Tony Heirbaut blijft zijn sterk wapen. Bij de juniores won hij ooit 11 koersen op één seizoen. Vorig seizoen haalde hij eindelijk een eerste zege bij de elites binnen nadat hij bij de beloften tweekeer won. De mooiste zege was voor velen wel de winst in de Europaprijs in Geraardsbergen maar voor Tony zelf is dat zo niet maar wel de gewone kermiskoers in Zottegem-Strijpen waar hij praktisch de ganse wedstrijd alleen op kop reed. Vorig jaar kende hij geen slecht seizoen ofschoon hij in Maart maar was beginnen trainen. Hij had veel werk aan de inrichting van zijn woning in Stekene. De overwinning in Sinaai waar hij Guy Smet klopte, deed zeker wel deugd. Veel training heeft Tony niet nodig. Wat hij deed als voorbereiding voor 2009 is wel efficiënt want toen hij vorige week zijn eerste koers reed, voelde hij dat het goed ging. De voorbereiding is dus goed en de hoop is er om enkele koersen te winnen. Hij wil afwachten hoe het wordt met Guy Smet in de ploeg. Tony reed er nog nooit mee samen in een club. Hij wil nu kijken wie nu wat doet en hoe er samen zal kunnen gewerkt worden.


    Nys Matthias Jan SNEL
    - Matthias Nys, 27 jaar (Nieuwkerken) was een late roeping die uit het voetbal kwam nadat knieproblemen hem deden stoppen. Hij begon te koersen bij een weddenschap die hij zeker heeft gewonnen want hij doet het nog altijd. Hij begon bij de WAOD en stapte twee jaar geleden de WBV binnen. Ondertussen kan hij in Nieuwkerken rekenen op veel fans die hem op de koers komen steunen, uitgerust in hun lichtblauwe  T-shirt. “’t Is prettig je naam te horen aanmoedigen. Nieuwkerken leeft voor de koers, Tom Steels koerste er en dat gaat nu zo door. We gaan mijn supportersclub wel wat afbouwen. Ik heb er ook minder tijd voor omdat ik zelfstandig ben beginnen werken en dat gaat nu wel voor. Dat is mijn toekomst.” Matthias begon een zaak in zonnepanelen en zonneboilers. Hij kan voor 2009 rekenen op raad van Tom Steels en die moet hem leiden naar goede zomermaanden. In de vrije bonden zal hij wel beginnen om in April klaar te zijn om de echte stap te zetten bij de elite zonder contract. Vroeger was hij al klaar in Maart-April maar dat bleek te vroeg te zijn. Nys was de voorbije seizoenen wel dikwijls een opvallende figuur die meermaals mee was in de goede ontsnapping. In zijn eerste seizoen werd hij in Haasdonk 2de en in het volgende seizoen twee keer 2de maar de zo begeerde overwinning bleef wel uit. Ofschoon hij die wel eens verdiende. Hopelijk komt het in 2009.


    Schouten Mano Jan SNEL
    - Mano Schouten 37 jaar, (De Klinge). Reeds tweekeer vertelde hij dat hij ging stoppen. Een eerste keer was dat na een valpartij en vorig jaar zette hij er ook een punt achter maar keerde toch terug. Zat de microbe er nog in, ook het bijkomen van een paar kilootjes zette hem toch aan om weer te gaan koersen. Mano begon jaren geleden met duathlon maar een kwetsuur aan de achillespees deed hem stoppen. Maar fietsen kon hij wel blijven doen. Hij begon bij de WAOD en de VWF. Dan kwam de uitdaging om het bij WBV te gaan doen als EZC. In de vrije bonden had hij immers een zestal koersen gewonnen. Belangrijk voor hem is dat hij voldoende kan trainen al zelfstandige die zijn tijd zelf kan indelen. Dat hij nog bij het Jan Snelteam zou terecht komen had hij zeker niet gedacht. Het zal hem zeker nog enkele mooie mogelijkheden geven. Mano heeft de wielerliefhebber al meerdere keren echt verrast omdat hij zo dikwijls mee is in de goede vlucht. “Dat is misschien wel de ervaring. Ik ben bijna 38 jaar en dan moet je die toch hebben”, aldus Schouten die voor 2009 wil duimen voor een regelmatig seizoen, vooral vanaf April–Mei. Dat is zijn ambitie.


    Smet Guy Jan SNEL
    - Guy Smet, 37 jaar, (Kruibeke) is de modelrenner voor de jongeren. Hij steeds maar, elk seizoen opnieuw, het beste van zichzelf geven. “Ik voel me toch nog altijd driemaal zeven”, zegt hij.

    Wat hij in Burkina Faso verwezenlijkte mag toch wel genoteerd worden als één der hoogtepunten uit de zo gevulde carrière van Guy. De manier waarop hij van begin tot einde die Ronde beheerste heeft velen aangesproken. De echte Guy Smet hebben ze op dit internationaal toneel leren kennen.

    Hij blijft ook voor 2009 alles doen om sterk te presteren. Op zijn voeding letten, op tijd gaan slapen, veel trainen wat hij toch met zijn werk moet combineren. In het verlof gaat hij van koers naar koers en probeert er telkens alles te geven. Alles geven om heel dikwijls alleen vooruit te gaan rijden.

    ’s Morgens begint hij met de dagtaak om 7u en op woensdag stopt hij om 12u. De andere dagen werkt hij tot 15u30 en om 16u zit hij al op de fiets voor de training. Dat maakt het voor Guy Smet zo bijzonder: hij heeft niet het leven van een profwielrenner. Hij moet er bij werken, de zaak ook leiden. In de zomer heeft hij weliswaar een paar maanden waarin het leven voor de koers de bovenhand heeft. Hij hoopt dat hij zo in 2009 ook weer de prachtige resultaten aan Jan Snel mag geven. Hij is 37 jaar en geeft toe dat hij op het einde van de week wel voelt een ‘dagje ouder’ te zijn.

    ”Ik hoop binnenkort de goede benen te hebben en rond Pasen al een koers te winnen. En dan hoop ik gezond te blijven om tegen het bouwverlof alles op de koers te zetten en dan zien we wel wat er komt.” Al vijf keer zegekoning en 317 koersen gewonnen bij de liefhebbers. De uitdaging is er weer om in 2009 het weer goed te doen. Als nieuweling beloofde Guy Smet niet zo veel: kon niet in ’t wiel rijden en had moeite om een bocht goed te nemen. Maar hij hield vol, leerde de stiel en won pas bij de juniores zijn eerste koers. En dan begon een reeks waar nog altijd geen einde is aangekomen. Een periode waar een andere renner alleen maar kan van dromen.


    Smet Kris Jan SNEL
    - Kris Smet, 35 jaar (Nieuwkerken) is niet als nieuweling begonnen. Hij speelde basket van zijn 8ste tot zijn 18de. Na een operatie aan de knie koos hij voor de koersfiets. Kris was er ieder jaar, zonder onderbreking bij. Vorig jaar zagen we hem niet zo veel bij de EZC want omdat hij wilde afbouwen reed hij in de WAOD. “Ik draaide toch de knop terug om, en ging weer bij de EZC rijden. Ik wil er echt nog eens hard tegenaan gaan.” Kris Smet won in 2002 zijn laatste koers en dan nog voor eigen volk in Nieuwkerken net als die andere koers die hij won. De Nieuwkerkenaar heeft vooral tijdens de weekends keihard getraind. Als voorbereiding voor het nieuwe seizoen. In de week was het moeilijk wegens het werk. Hij heeft ook veel op de rollen moeten rijden door dat slechte weer. In de voorbije winter kende hij zijn deel van de pech: valpartij, kaderbreuk, kettingbreuk. Hij zat meteen zonder fiets.

    Waar hij gaat koersen maakt niet uit als het maar niet bergop is want met wat kilootjes er bij is dat niet te doen. Vroeger ging klimmen wel vrij goed want hij reed zelfs nog de Ronde van Namen. Wanneer 2009 voorbij is wil Kris Smet zeggen dat hij tevreden is en dat hij er nog een jaar gaat bij doen.

    “Ik zou graag nog een jaar of vijf koersen”, zegt hij en ja, dan zal hij er veertig zijn!


    Stremersch Tom Jan SNEL
    - Tom Stremersch, in Mei 34 (Meerdonk) is de enige uit het team die kan terugblikken op een profcarrière bij Vlaanderen 2002, Lotto en Landbouwkrediet. Momenteel is Tom in het dagelijks leven actief als politieman in de zone Stekene-Sint-Gillis. Een roeping die hij onmiddellijk voelde toen hij in 2003 als beroepsrenner stopte. Met de politie won hij reeds het kampioenschap en in 2008 werd hij op het EK al 3de. Zijn mooiste periode vindt hij deze van de jeugd. “De eerlijkste periode”, noemde hij dat maar ze is helaas al zo lang voorbij. Hij won zelfs in 1993 als junior 19 wedstrijden. In 1995 werd hij stagiair bij Vlaanderen 2002. Dat hij prof werd was eigenlijk geen verrassing want de jonge renner uit Belsele kon altijd zijn streng trekken in het koersen en behoorde tot de beteren van ons land. En dan komen de profploegen natuurlijk aankloppen, na twee jaar liefhebber te zijn geweest. In de grote koersen reed hij steeds mee vooraan. In 2008 koerste Tom Stremersch weinig of niet wegens bouwperikelen. Enkele maanden reed hij wel wat mee maar nu is hij er weer klaar voor om 2009 in te vullen.
    Hij verwacht over een week of drie van start te gaan. Hij heeft nu echt nog wat kilometers nodig. Het is de bedoeling dat deze Tom Stremersch meewerkt aan de vorming van een heus team bij Jan Snel, op tocht naar heel mooie overwinningen. Tom zal daaraan zeker meewerken.

     

    Jan SNEL gansegroep2
    De ganse groep met bovenaan links: Tom Steels, rechts Gaspard Van Peteghem de erevoorzitter,
    2de rechts: Etienne de Wilde, 3de rechts sponsor Tom Joos. Onderaan gehurkt rechts: voorzitter Luc Joos.

    Jan SNEL eerbetoon walter 
     
    Er werd hulde gebracht aan Walter De Smet de ex-sportbestuurder van het Jan Snelteam.



    Met dank voor de tekst en de foto’s aan flvdv.

      


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 07/03/2009

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Zaterdag 07/03/2009 - VLAAMSE PIJL HARELBEKE (W) - Men Elite 1.2 UCI - 153,8 km - hmin

    Aantal deelnemers : 198

    1. Ghyselinck Jan - Beveren 2000            

    2. Schmitz Bram - Van Vliet EBH Elshof  

    3. Scheirlinckx Bert - Landbouwkrediet Colnago           

    4. Kuypers Nico - Soenens - Yawadoo - Germond           

    5. Bakelants Jan - Topsport Vlaanderen Mercator          

    6. Delrot Bastien - Roubaix - Lille Metropole         

    7. Van Garderen Tejay - RABOBANK Continental team    

    8. Planckaert Baptiste - Soenens - Yawadoo - Germond 

    9. Hermans Ben - Topsport Vlaanderen Mercator           

    10. De Baat Arjen - Van Vliet EBH Elshof

    13. Van Staeyen Michael uit Schoten - RABOBANK Continental team     

    64. Renders Sven uit Wilrijk - Topsport Vlaanderen Mercator   

    66. Van Den Berghe Anthony uit Sinaai - Soenens - Yawadoo - Germond         

    102. Mettepenningen Stijn uit Hamme - MBK - Bicycle Line
     

    07/03/2009 - DRIEDAAGSE VAN WEST-VLAANDEREN (W) - Men Elite 2.1 UCI –179,3 km - 04h15min

    Rit 2 - JOHAN MUSEEUW CLASSICS

    Aantal deelnemers : 151

    1. NAPOLITANO Danilo  - TEAM KATUSHA        

    2. TRAKSEL Bobbie  - VACANSOLEIL PRO CYCLING TEAM

    3. FLAHAUT Denis  - LANDBOUWKREDIET - COLNAGO       

    4. ISTA Kevyn  - AGRITUBEL       

    5. LODEWYCK Klaas  - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR      

    6. VAN HUMMEL Kenny Robert  - SKIL-SHIMANO          

    7. VAN DIJK Stefan  - VERANDAS WILLEMS        

    8. BOS Theo  - RABOBANK          

    9. SENTJENS Roy - SILENCE-LOTTO        

    10. PÜTSEP Erki  - CYCLING CLUB BOURGAS      

    11. GODDAERT Kristof uit St.Gillis-Waas - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR 

    72. DE GREEF Francis uit Puurs - SILENCE-LOTTO        

    81. VAN HECKE Preben uit Berlare - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR         

    133. STEURS Geert uit Schoten - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR  

    142. DE GENDT Thomas uit Beveren - TOPSPORT VLAANDEREN – MERCATOR op 2’52”

      

    07/03/2009 - HANDZAME (W) - Beloften - 112,6 km - 02h39min

    Aantal deelnemers : 148

    1. KEUKELEIRE Jens - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS      

    2. BAUGNIES Jérôme - CINELLI-DOWN UNDER     

    3. VERHAEGHE Sander - NEW HEEBRA-LOMBARDEN        

    4. VAN BIERVLIET Mathieu - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 11”

    5. DEPOORTER Dries - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 26”

    6. HOORNE Jeroen - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 28”

    7. DE WITTE Yannick  - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN op 35”

    8. PANNEKOEK Jorg - REVOR-JARTAZI CONTINENTAL TEAM op 39”

    9. VERBEEK Dieter - VAN EYCK SPORT op 44”

    10. VINGERLING MICHAEL - AVIA CYCLING TEAM         

    14. VAN DEN NOORTGATE Kevin uit Geraardsbergen - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 56”

    18. VERBERCKMOES Jasper uit Moerbeke - ASFRA RACING TEAM op 1’00”     

    29. FRANCKAERT Gregory uit Kallo - ASFRA RACING TEAM op 3’24”    

    41. DE BOCK Robby uit Melsele - ASFRA RACING TEAM op 3’48”          

    50. CORDEEL Pieter uit Stekene - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T. op 4’37”
    51. NAESEN Oliver uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES 

    66. VAN GOETHEM Kevin uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND

    07/03/2009 - JENEFFE-EN-CONDROZ - Amateurs & Masters A - 80 km- 01h50min

    Aantal deelnemers : 80

    1. Simon COLLARD (Blegny / VCA)
    2. Erwin BOLLEN op 24"
    3. Steven ARITS op 36"
    4. Augustin GOOSSENS op 37"
    5. Nicolas CATOUL op 44"
    6. Raf VAN HOVE op 52"
    7. Régis FLOHIMONT
    8. Sven HENRION
    9. Christian PATRON
    10. Jacky CHALON
    20. Kristof WIELFAERT uit Lokeren
     

    07/03/2009 - ARENDONK (A) - Juniores - 72 km - 01h39min

    Aantal deelnemers : 148

    1. VAN DER LIJKE NICK - UWTC DE VOLHARDING

    2. DE GREEF ROBERT - TWC TEMPO VELDHOVEN           

    3. VAN DER SANDE JAN WILLEM - VFR BUTGEN           

    4. VANPOPPEL TEUN - TWC PIJNENBURG          

    5. VAN ROOSMALEN KOEN - WV SCHIJNDEL     

    6. VAN CRAEN Toshoni - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

    7. REYNDERS Kevin - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG 

    8. TOL ERICK - DE WAARDRENNER             

    9. WELTEN Kay - TWC PIJNENBURG          

    10. VAN DEN BROECK Mats - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

     

    07/03/2009 - HARELBEKE (W) - Juniores - 72 km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    07/03/2009 - LIERDE (O) - Juniores - 78 km - 01h58min

    Aantal deelnemers : 132

    1. HOFLAND MORENO - WILLEBRORD WIL VOORUIT        

    2. BOSTERS JURRIN - DCM-GB

    3. DEWORTELAER SERGE - TEAM VERANDAS WILLEMS CC CHEVIGNY      

    4. MESSIAEN Jeremy - PREDICTOR LOTTO VC ARDENNES op 10”

    5. PESTIAUX LOIC - MARCHOVELETTE  

    6. DE WAELE Alessandro - TIELTSE RENNERSCLUB         

    7. DE VOS Lucas - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW  

    8. VAN COPPERNOLLE Francesco - ISOREX CYCLING TEAM       

    9. DE MESMAEKER Kevin - ISOREX CYCLING TEAM        

    10. DE PERMENTIER Jonas uit Sinaai - THOMPSON CYCLING TEAM op 15”

    13. DE VYLDER Jonas uit Desteldonk - THOMPSON CYCLING TEAM        

    17. PERSOON Joeri uit Stekene - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.   

    48. SEELDRAEYERS Tom uit  - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 1’00”

    73. SMET Olivier uit Belsele- HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND   

    77. DOBBELAER Tom uit St.Niklaas- HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND
     

    07/03/2009 - ARENDONK (A) - Nieuwelingen - 48 km - 01h11min

    Aantal deelnemers : 125

    1. MERTENS Tom - KON. BALEN B.C. V.Z.W.           

    2. MOERLAND PAUL - RSCDEZUIDWESTHOEK      

    3. VAN DONGEN RICARDO - WV DE JONGE RENNER            

    4. VAN IERSEL Dennis - TWC Pijnenburg          

    5. COOLS Steven - KON. BALEN B.C. V.Z.W.            

    6. BEELEN Boris - UNION CYCLISTE SERAING       

    7. LOOIJ DENNIS - DMC VOORSELAAR    

    8. VAN TRIJP Maarten - AVIA CYCLING TEAM    

    9. LEYGRAAFF THIJS - UITHOORNSE WTC          

    10. HERREMANS Jamie - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.  

     

    07/03/2009 - HANDZAME (W) - Nieuwelingen - 42,75 km - 01h05min

    Aantal deelnemers : 80

    1. DERYCKE Giorgio - JONGE RENNERS ROESELARE         

    2. VANDAELE Gregory - JONGE RENNERS ROESELARE      

    3. GOETHALS Ward - JONGE RENNERS ROESELARE          

    4. MAES Alexander - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 30”

    5. CUYKEN Stephen uit Nieuwkerken - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW      

    6. VERMEULEN Emiel - JONGE RENNERS ROESELARE       

    7. PRIEM Whytic - KON. BALEN B.C. V.Z.W.          

    8. VANLOKEREN Arthur - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK        

    9. VAN OOSTHUYZE Mathias - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE         

    10. DEWULF Michiel - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 1’00”

     

    07/03/2009 - LIERDE (O) - Nieuwelingen - 54 km - 01h26min

    Aantal deelnemers : 94

    1. VLAEMINCK Jonathan - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN       

    2. VAN DER HAEGHEN Ruben - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN          

    3. COOLS Michael - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE       

    4. BROES Michiel - K.S.W. DE DEMERSPURTERS HAACHT-BETEKOM 

    5. DE KETELE Robin - ISOREX CYCLING TEAM    

    6. VAN LANDUYT Billy - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 5”

    7. VANDROMME Evert - JONGE RENNERS ROESELARE      

    8. HOFLAND Fausto - WILLEBRORD WIL VOORUIT

    9. VANNESTE Wout - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW     

    10. VAN ISTERBEEK Ken - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL


    07-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 07/03/2009
    vwf

    Zaterdag 7 Maart - ESSENE


    A-reeks
    1 Van Gucht Mario
    2 Annendijck Andy
    3 Savat Nico
    4 Van De Keer Kevin
    5 Motte David
    6 De Backer Andy 7 Peirsman Davy uit Temse 8 Van Gijsegem Nico 9 Lison Bjorn 10 De Smet Peter

    B-reeks
    1 Thomas Rudy
    2 Van Der Vurst Ronny
    3 Vagenende Frank
    4 Van Hove Dirk
    5 Stijlemans Patrick
    6 Vlerick Freddy 7 Saelens Danny 8 De Moyer Geert 9 De Maerteleire Kenny 10 De Schepper Nico uit Hamme

    C-reeks
    1 Van Renterghem Patrick
    2 Aertgeerts André
    3 Heymans Johan
    4 Van Den Brande Jan
    5 Paridaens Ronny 6 De Ridder Dirk7 De Backer Danny 8 De Boitselier Willy 9 Van Den Berghe Igor 10 Veirman Rudy

    D -reeks
    1 Poelmans Marcel
    2 Maes Jos
    3 Deneef Jozef
    4 De Winter Bart
    5 Mersseman Roland
    6 Van Mol Luc 7 Luyten Felix 8 Vervondel Marc 9 Claeys Jean-Pierre 10 Roelandt Luc

    E-reeks
    1 Maldrie Robert
    2 Vranken Freddy
    3 Cobbaut Eddy
    4 Debecker Omer
    5 Vandermeulen Jos
    6 Vandermosten Charles 7 De Clercq José 8 Paridaens Danny 9 Feyaerts André 10 Baeyens Rudi

    F-reeks
    1 Vandenhouwe Etienne
    2 Hoof Roger uit St.Niklaas
    3 Devleeschauwer Gerard
    4 Volckaerts Alfons
    5 Van de Vijver Francois
    6 Van Den Eede Roger 7 De Cock Luc 8 Fauck Guido 9 De Cremer William 10 Verpaelt Adolf


    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 06/03/2009

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Banner Driedaagse West-Vlaanderen 2009

    Vrijdag 06/03/2009 - DRIEDAAGSE VAN WEST-VLAANDEREN (W) - Men Elite 2.1 UCI – 176,4 km - 04h10min

    Rit 1 - JOHAN MUSEEUW CLASSICS - KORTRIJK - BELLEGEM - gem.42,2 Km/h

    Aantal deelnemers : 165

    1.HOOGERLAND Johnny NED - VACANSOLEIL PRO CYCLING TEAM

    2.MOURIS Jens NED - VACANSOLEIL PRO CYCLING TEAM op 17”

    3.ISTA Kevyn BEL - AGRITUBEL

    4.RAVARD Anthony FRA - AGRITUBEL

    5.RAST Grégory SUI - ASTANA

    6.SENTJENS Roy BEL - SILENCE-LOTTO

    7.POULHIES Stéphane FRA - AG2R LA MONDIALE

    8.FLAHAUT Denis FRA - LANDBOUWKREDIET - COLNAGO

    9.WEYLANDT Wouter BEL - QUICK STEP

    10.CURVERS Roy NED - SKIL-SHIMANO

    16.GODDAERT Kristof uit St.Gillis-Waas BEL - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR

    61.STEURS Geert uit Schoten BEL - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR

    67.VAN HECKE Preben uit Berlare BEL - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR

    90.DE GREEF Francis uit Puurs BEL - SILENCE-LOTTO

    107.DE GENDT Thomas  uit Beveren BEL - TOPSPORT VLAANDEREN - MERCATOR op 12’34”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 22 MAART MTB-TOCHT IN ZELE !!!

    MTB zele 2009

    Bron : Steven Van Houte


    05-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG STRANDRACE TE KNOKKE-HEIST !!!

    Nicolas Vermeulen alweer 2de in laatste Beachrace te Knokke, Robby De Bock gedwongen tot opgave na val !!!

    Beachrace Knokke-Heist 2009
                                                                        De start te Knokke-Heist.


    1 Maart - Knokke Beachrace


    Vermeulen Nicolas strandrace Knokke 2                Vermeulen Nicolas strandrace Knokke 1
     Nicolas Vermeulen en Sven Vanthourenhout.                     Het Podium met Nicolas Vermeulen links.


    Als laatste strandrace dit winterseizoen stond Knokke op de kalender, traditioneel een treffen met een resem weg- en cyclocrossers. Dit keer geen Niels Albert aan de start, al kon Sven Vanthourenhout ook als kandidaat-winnaar beschouwd worden. Robby De Bock uit Melsele : ”Na wat oponthoud in de start kon ik al snel naar voor schuiven in het peloton, zo kon ik al bij al vlot rond de tiende positie het eerste keerpunt aanvatten en als vijfde man zat ik snel weer op de bike. Enkele renners waren er al vanonder gemuisd, maar de achtervolging met een daarin o.a. een bedrijvige Van Hoovels en Massaer bleek te lukken. Eens in de polders van het Zwin schoof ik enkele keren mee in een aanvalspoging waardoor ik even later bij de eersten het strand weer opstoof. Met Chico sloot ik even later aan bij een drietal met daarbij beer Nicolas Vermeulen, hij zou even later voor de verandering ook ditmaal voor de overwinning mogen sprinten! Nadien troepte alles weer samen. Eens we weer de dijk opmoesten liet ik me iets wegdrummen en vatte zo als tiende de lokale hellinkjes aan. In de op eenvolging van korte bochtjes, hevig remmen en nadien weer optrekken vielen er verscheidene slachtoffers en de verbrokkeling voltrok zich stilaan. Ik kon ietsje opschuiven maar eens we weer richting zee gingen viel ook ik stil in het losse zand en stond te voet. Samen met team-Nomadeskers Kris Henderieckx en Kris Hertsens speelden we jojo met de kopgroep die ondertussen van een dertigtal tot een tiental renners was herleid. Ik hing lange tijd op luttele meters maar moest uiteindelijk begeven. Nadien nog een zestal km solo achtervolgd maar de aanvalspogingen en dus tempowisselingen in de kopgroep waren er teveel aan en ze verdwenen uit zicht. Een achtervolgend groepje passeerde me net op een lastig moment en ik moest meteen passen. Toen een volgend groepje me inhaalde gleed ik uit op zeewier na een golfbreker en viel zo hard op m`n knie. Fietsen werd snel onmogelijk en ik strompelde de dijk op, gelukkig stond net daar het Rode Kruis! M`n knie werd snel dikker en ik werd aangemaand om met de ambulance naar de start terug te keren. Een opgave werd op die manier een feit, al kon ik gelukkig nog lichtjes fietsen om de zwelling tegen te houden. Ik vreesde even dat ik, na een verplichte rustweek door een hartvliesontsteking, nu opnieuw een week zonder training zou zitten, maar de duurtraining later die zondagmiddag bleek geruststellend. De conditie is duidelijk in stijgende lijn, nu doe ik met het Asfra Racing Team enkele wegkoersen waarna ik na een korte examenperiode de Benelux Cup zal aanvatten op 5 april. Eens ik weer kan klimmen en m`n techniek kan uitspelen zal zich dat hopelijk snel in resultaten vertalen…”

     

    De Bock Robby 04           Beachrace Knokke-Heist 2009 1


    Met dank aan Robby De Bock voor het verslag


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIEN JAAR RUDYCO CYCLING TEAM HAMME !!!

    Tien jaar Rudyco Cycling Team Hamme !!!


    Rudyco voorstelling 2009 1

                                                 Het volledige Rudyco Cycling Team 2009


    - Tijd om terug te blikken en vast te stellen dat de club in al die jaren heel geleidelijk is uitgegroeid tot een stabiele club, een vaste waarde in het Wase en Oost-Vlaamse wielerlandschap. Een club waar sportiviteit, sfeer en sportieve prestaties hand in hand gaan. Een club die haar beloftes nakomt. Het beste bewijs is het heel beperkte verloop van renners. En ook een bestuur dat in al die jaren nauwelijks veranderd is.

    - Tijd ook om vooruit te blikken. Net als de vorige jaren pakt de club uit met teams in Wielerbond Vlaanderen en in de Vrije bonden, waar zowel ambitieuze jongeren alsook iets oudere renners met sportieve ambities terecht kunnen. Daarnaast is er de groei van het jeugdteam. In het 2e werkjaar telt de club reeds een 20-tal jonge renners en rensters, zij zullen mee de toekomst en het gezicht van de club bepalen. En met een peter als Greg Van Avermaet moeten ze zich zeker gesterkt voelen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de trouwe steun van de vele sponsors, zonder hen was de uitbouw van de club niet mogelijk. Ook de vele vrijwilligers willen we bedanken voor hun inzet en vele uren vrije tijd die ze opgeofferd hebben voor de club. In 2009 overschrijdt de club ook ruim de kaap van 50 renners, gespreid over jong en oud(er), wegrenners, mountain-bikers en crossers…


    Rudyco voorstelling 2009 2 Voorzitter André

    Voor voorzitter Andre Cornelis was het een terugblik
    op 10 jaar intens werk voor de wielersport.


    - Ook in dit 10e jaar blijft de club trouw aan haar filosofie: sport bedrijven in een sportieve, leuke en kameraadschappelijke sfeer waarbij begeleiding en teamspirit leiden tot sportieve prestaties.

    De club zal ook in 2009 weer een stevig programma afwerken, met naast interclubs voor de elites (Schaal Schoeters, IC van Vlaanderen Nieuwkerken, interclub te Belsele, Klein-Brabant Classic te Puurs, GP Affligem) nu ook enkele interclubwedstrijden voor de nieuwelingen. Onder andere in de Ronde van Oost-Vlaanderen zullen we de rood-geel-zwarte clubkleuren met hand en tand verdedigen.

    - Daarnaast zal de club in 2009 weer enkele wedstrijden organiseren. Nieuw is ook de wieleropleiding voor aspiranten te Hamme die de club coördineert. Zonder dan nog andere evenementen zoals de barbecue, het eetfestijn en deze ploegvoorstelling te vergeten…

    - Kortom, we staan weer in de startblokken om er een succesvol jubileumjaar van te maken!

    Februari - april :Aspirantenopleiding WBV-VWS te Hamme

    Zondag 15 maart: Wedstrijd VWF Hamme St-Anna (Rene De Munter en Paul Van Puyenbroeck)

    Zaterdag 6 juni : Wedstrijd VWF Sombeke (Tom De Beer en Nico De Schepper)

    Zaterdag 27 juni : Wedstrijd Elites zonder contract WBV BBQ voor iedereen

    - Het Rudyco Cycling Team telt een 21-tal renners die actief zijn binnen de vrije bonden. Enkele uitgaande transfers werden opgevangen met de komst van nieuwe sterke renners. Zo maakt ‘oudgediende’ Peter Michiels terug zijn opwachting bij de vrije bonden om samen met o.a. Tom De Beer , Nico De Schepper , Bert Lammens en Steven Verschelden de concurrentie het vuur aan de schenen te leggen en de nodige mooie resultaten te boeken.

    Verder is de club aangevuld met nog 2 sterke renners zijnde Kurt Van Cauteren en Peter Viette.

    Deze 2 renners zullen op de steun kunnen rekenen van de overige Rudyco renners met een aantal overwinningen tot gevolg. Dus ook in 2009  is het Rudyco cycling team sterk vertegenwoordigd bij de vrije bonden en zullen er zeker mooie resultaten geboekt worden zodat ons 10 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

    - Kalender VWF – belangrijke wedstrijden club:

    15/3                 HAMME ST-ANNA

    29/3                 ZELE

    3/5                   MOERZEKE

    6/6                   SOMBEKE

    27/6                 ELVERSELE

    4/7                   MOERZEKE

    19/7                 TEMSE

    21/7                 WK GRIMMINGE

    9/8                   EK KAPELLE O/D BOS

    15/8                 BK LIEDEKERKE

    6/9                   PK O-L-V HOREBEKE

    13/9                 BENELUX OPHASSELT

    Rudyco voorstelling 2009 9 nebenbonden

                   Alle renners die uitkomen in de nevenbonden zoals V.W.F. en W.A.O.D.

    - Het Rudyco Cycling Team zal in 2009 met een jonger team van elites zonder contract uitpakken.

    Zegekapers Jurgen De Deyn en Peter Verhofstadt verlieten de club en Marc Laureys hing zijn fiets aan de haak. We hebben ons versterkt met Kenny Van Garsse (Sunweb – Projob), Gunther Van Driessche (Jan Snel), beloften Ken Braem (Vollezele) en Mathieu Peelman. We verwachten ook veel van andere sterke renners als Robby Weemaes , Steven De Wilde , Sven Blommaert, Francis Geldof en anderen om de kleuren van de ploeg in de spits van de wedstrijden te laten zien. Het team zal de mooiste interclubs in de ruime omgeving afwerken, aangevuld met enkele regionale wedstrijden.

    Rudyco voorstelling 2009 6 EZC

                                                   De Elite z.c. van Rudyco.


    JEUGD

    Het jeugdwielerteam van Rudyco gaat zijn 2e werkjaar in. Het eerste jaar kunnen we als een succes bestempelen, met een heel toffe groep die enthousiast alle knepen van het vak aanleerde en gemotiveerde ouders langs de zijlijn. Bovendien waren er ook al enkele sportieve uitschieters.

    Rudyco voorstelling 2009 4 Nieuwelingen en Juniores

                                                     De nieuwelingen en de juniores.


    Rudyco voorstelling 2009 5 Jongsten

                                                      De jongsten miniem en aspirant.


    Het jeugdteam is intussen al uitgegroeid tot een 20-tal renners en rensters. Dit jaar brengen we een heuse nieuwelingenploeg op de been en voor de aspiranten organiseren we een wieleropleiding te Hamme. Naast de fysieke en technische begeleiding is ook de mentale begeleiding belangrijk binnen onze jeugdvisie. Iedereen begeleiden rekening houdend met ieders persoonlijkheid, het benadrukken van een sportieve en fair-play mentaliteit vinden we heel belangrijk. Om al dit jong geweld te begeleiden kunnen we rekenen op een gemotiveerde en deskundige groep van jeugdcoördinatoren. We zullen op het elan van het eerste jaar verder gaan om ook van 2009 een leuk wielerjaar te maken!


    Rudyco voorstelling 2009 8 voltallige jeugd
                                         
    Voltallige jeugd van het Rudyco Cycling Team.
     

    Rudyco voorstelling 2009 3

                                              Er was ruime belangstelling in de Meirdam.

    Rudyco voorstelling 2009 7
    Druk bij de fotosessie. Luc Rooms organiseert de zaak en persfotograaf Eric Noens zoekt de goede positie.



    Met dank aan Flor Van de Velde voor het verslag en de foto's.
     

     

     

     

     

     


    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SCHOONAARDE VAN 01/03/2009 !!!

    Kristof Dhollander aanvaller, Jerôme Baugnies winnaar in Schoonaarde !!!

    Baugnies Jérôme 01Maart Schoonaarde
                                                          
    De winnaar Jerôme Baugnies. 

    REGIO

    In de beloftenkoers van Schoonaarde stonden 14 Waaslanders aan de start. Er waren 80 deelnemers die 20 ronden of 108 Km moesten rondrijden. Stekenenaar Kristof Dhollander trok al van in de eerste ronde ten aanval. Hij is en blijft dus aanvaller ook nu hij in het Jan Snelteam een plaats kreeg. Hij kreeg Ibe Vandendriessche, Dries Vannevel en Jan Van Aert eerst bij hem en het was naar de zin van nog een hele groep anderen. Vandendriessche moest wel lossen en er ontstond een kopgroep van 21. Bij hen ook Lawrence Vandermeersch uit De Klinge. Ze werkten goed samen en al snel hadden ze een minuut voorsprong op het peloton. Tijdens de negende ronde kwamen Randy Costermans en Matthias Coppens ten val en verdwenen uit de kopgroep. Halfweg koers gingen 14 renners in de achtervolging. Peter Landtsheer moest lossen en zo bleven er nog 18 leiders over.

    Bij de leiders was het vooral Jonathan De Witte die zich vrij actief toonde. Na twee ronden werd daar een eind aan gemaakt en kwamen er andere aanvallers in beeld. Bij het ingaan van de laatste ronde was die nooit afgevende De Witte er weer om zijn kans te gaan maar het lukte andermaal niet. In de slotkilometer haalden Jérôme Baugnies en Christophe Verhaegen een kleine voorsprong. Ze behielden die en in een lange spurt toonde Jérôme Baugnies zich net iets sneller dan Christophe Verhaegen. Jonathan De Witte won de spurt om de derde plaats voor Kristof Blancke, Nick Nieuwdorp (Ned), Stephen Orbie, Jan Van Aert, Dries Vannevel, Tom Goovaerts en Brecht Van Gastel.

    De beste Waaslander was Lawrence Vandermeersch van Hoop op Zegen Beveren als 15de, Kristof Dhollander werd 16de en Valentijn Martens (Stekene) 20ste.


    Dhollander Kristof 01Maart Schoonaarde                      Mathieu Peelman 01Maart Schoonaarde

    Kristof Dhollander (Stekene) toonde zich weer aanvaller.               Elverselenaar Mathieu Peelman van het Rudyco
                                                                                                             Wielerteam werd 43ste

      

    Tekst : flvdv

    Foto’s: Alain


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES OMLOOP HET NIEUWSBLAD VAN 28/02/2009 !!!

    Ook Wase dames in Omloop Het Nieuwsblad !!!

    Steenssens Nana 01 Maart Omloop Nieuwsblad
                             
    Aankomst van Nana Steenssens (in midden in zwarte trui). 

    WAASLAND

    De Omloop van Het  Nieuwsblad voor dames werd door 166 stuks gereden, en dat op dezelfde dag als de heren profs. De rensters kregen zeven hellingen en talrijke kasseistroken voor de wielen geschoven. Moregemplein, Tiegemberg, Kluisberg, Côte de Trieu, Edelareberg, Wolvenberg en Molenberg zouden wel voor de nodige schiftingen zorgen. Er waren meerdere valpartijen en aan de Tiegemberg kwam onder andere Grace Verbeke (Lotto-Belisol Ladiesteam) zwaar ten val en ze werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Daarna volgde Karine Copejans van het Beneluxteam Temse. Door het hoge tempo bleven nog slechts 29 dames over die de finale ingingen en ook naar de eindstreep schoten. De aankomstzone was bergop en daarin toonde de Nederlandse Suzanne de Goede (Equipe Nürnberger Versicherung) zich de sterkste voor de Italiaanse Noemi Cantele (Bigla Cycling Team), eerste Belgische was Kelly Druyts uit Wilrijk (Topsport Vlaanderen Thompson Ladiesteam) met een 3de plaats, Nana Steenssens uit Zwijndrecht (Royal Antwerp Bicycle Club) eindigde knap 50ste op 2'45", Lieve Koninkx (Benelux Team) 100ste op 13'34" en Cindy Vandermeulen (Royal Antwerp Bicycle Club) 108ste.

    Steenssens Nana 01Maart      Vandermeulen Cindy 01Maart
    Nana Steenssens (Zwijndrecht) weer klaar voor een         De Wase Cindy Vandermeulen die dit seizoen
    nieuw seizoen.                                                                   uitkomt bij Royal.

     

      

     

    Tekst : flvdv

    Foto’s : Alain


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 04/03/2009

    Wielerbond Vlaanderen 09


    Woensdag 04/03/09 – LE SAMYN (Dour) – 1.1 UCI – 191,8 Km

     

    1. Wouter Weylandt – Quick Step

    2. Rémy Cusin (Fra)

    3. Bjôrn Leukemans

    4. Markus Eichler (Dui)

    5. Roy Sentjens

    7. Jan Bakelants


    04/03/09 - FRAMERIES-DOUR – Elite z.c./Beloften – 03h01min
     


    1. SIX Sébastien -
    MULTISPORT LAUWERYS
             

    2. DE MUNSTER Gregory  - WIELERTEAM DECOCK-CA     

    3. VANDROMME Werner - ISOMAX - KENTUCKY CT

    4. ROOS Ronald (Ned) - WIELERVERENIGING XER  

    5. LIGNEEL Brian - WC SOENENS-YAWADOO       

    6. HEYTENS Kess - WC SOENENS-YAWADOO        

    7. BEATSE Dries - DAVO - LOTTO - DAVIT             

    8. NUYTTENS Sebastien (Fra)                                    

    9. KUYPERS Bart - ISOMAX - KENTUCKY CT        

    10. BRAMMEIER Matthew (Gbr) - AFDELING ANTWERPEN                        

    18. DAS Jeroen uit Kalmthout - ILLI-BIKES CYCLING TEAM           


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERGROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 04/03/2009 !!!

    Onder leiding van Guy Smet en Marc Borghgraef vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren 
    11 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.
    Toch nog 11 Polderrenners voor de wintertraining om door de regen en de wind te 'stoempen', het tempo werd zeer goed onderhouden door alle renners die vooraan elkaar om beurten zeer goed aflosten.
    De afstand bedroeg 84 Km met de extra lus naar Overslag, het gemiddelde was goed voor 34,5 Km/h. Voor de liefhebbers was er nog de extra lus via Haasdonk naar Den Es en over St.Anna Linkeroever. 
    Reden mee vandaag : Guy Smet , Marc Borghgraef , Nicolas Vermeulen , Luc Vermeulen (lekke band) , Kevin Van Raemdonck , Lawrence Van Der Meersche , Jan Vlegels , Herman Verstraeten , Steven Van Houte , Mister X en Kenny Janssens.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/03/2009

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Proficiat aan FREDERIQUE ROBERT met zijn 1°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!
    Proficiat aan BART HEIREWEGH met zijn 1°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!


    Robert Frederique 04    Heirewegh Bart 02
       Frederique Robert           Bart Heirewegh

    Zondag 01/03/2009 - KUURNE-BRUSSEL-KUURNE (W) - Men Elite 1.1 UCI - 193 km
    Aantal deelnemers :
    1. Boonen Tom - QUICK STEP - INNERGETIC         
    2. Eisel Bernhard - TEAM COLOMBIA - HIGH ROAD           
    3. Hunt Jeremy - CERVELO TEST TEAM   
    4. Kroon Karsten - SAXO BANK 
    5. Leezer Tom - RABOBANK      
    6. Lequatre Geoffroy - AGRITUBEL       
    7. Ladagnous Matthieu - LA FRANCAISE DES JEUX          
    8. Nuyens Nick - RABOBANK     
    9. Chavanel Sylvain - QUICK STEP - INNERGETIC 
    10. Flecha Juan Antonio - RABOBANK

    01/03/2009 - BRUSSEL-OPWIJK (VB) - Elite 1.12 - Interclub Elite z.c./Beloften/BCP - 146 km
    Aantal deelnemers :
    1. ROBERT FREDERIQUE uit Mol- PWS EYSSEN C.T.       
    2. ENNEKENS STIJN -  CAVALE VAN GOETHEM PRORACE 
    3. PLANCKAERT BAPTISTE -   SOENENS YAWADOGERMOND        
    4. CLAEYS DIMITRI - JONG VLAANDEREN BAUKNECHT      
    5. VERMOTE ALFONSE - BEVEREN 2000 
    6. VERRAES BENJAMIN - DAVO LOTTO 
    7. KEUKELEIRE JENS - SOENENS YAWADOGERMOND        
    8. VAN DEN HAUTE TOM - NEW HEEBRA LOMBARDEN      
    9. HEYTENS KESS - SOENENS YAWADOGERMOND
    10. GHYSELINCK JAN - BEVEREN 2000   
    21. VEREECKEN NICOLAS uit Kieldrecht - PWS EYSSEN C.T.    
    35. METTEPENNINGEN STIJN uit Hamme - M.B.K. BICYCLE LINE      
    36. CORDEEL SANDER uit Stekene - ROCK WERCHTER JACQUES       
    38. MEERSMANS BJORN uit Bornem - ROCK WERCHTER JACQUES    
    42. VAN DEN NOORTGATE KEVIN uit Geraardsbergen - NEW HEEBRA LOMBARDEN    
    48. ONGENA MATTIAS uit Zele - PROFEL CT       
    52. STEELS STIJN uit Westerlo - ROCK WERCHTER JACQUES  
    54. VAN DEN BERGHE ANTHONY uit Sinaai - SOENENS YAWADOGERMOND  
    55. VAN DIJCK NIELS uit Puurs - JONG VLAANDEREN BAUKNECHT   
    56. VAN GUYSE JARNO uit Stekene - JONG VLAANDEREN BAUKNECHT
    71. BAEYENS BART uit Overmere- DENDERSTREEK LABIEKES   
    73. STIEGELIS SANDER uit Hontenisse - JOSAN MERCEDES BENZ              
    79. TEN HARTOG GUY uit Sinaai - ARTEVELDE WIELERSPORT         
    80. CROKET LARS uit Bornem - ROCK WERCHTER JACQUES  
    83. BAEYENS GERT uit Overmere - DENDERSTREEK LABIEKES   
    90. DE VREESE VINCENT - MD- CT TEAM          
    102. WIELANDT SVEN uit Beveren - JOSAN MERCEDES BENZ  
     

    01/03/2009 - GENT-STADEN (W) - Elite z.c./Beloften/BCP - 128,4 km - 03h20min

    Aantal deelnemers : 224

    1. KUYPERS Nico - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS           

    2. CLAUWAERT Joeri - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 1”

    3. SCHETS Steve - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT         

    4. DEBUSSCHERE Maxim - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM

    5. BAZIN NICOLAS                  

    6. DE MUNSTER Gregory - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE       

    7. LIETAER Eliot - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW        

    8. MEUL Robby uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM     

    9. MINNE Stijn - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE          

    10. VANDAMME Davy - YAWADOO - COLBA - ABM              

    35. DE VRIESE Stijn uit Zele  - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE op 14”   

    45. CLEMENT Pieter uit Zele - VAN EYCK SPORT           

    52. VAN MINGEROET Jarno uit Berlare - YAWADOO - COLBA - ABM
            
     

    01/03/2009 - BRUSTEM (ST. TRUIDEN) (LB) - Elite z.c./Beloften - 119 km - 02h44min

    Aantal deelnemers : 141

    1. WINTERS Ronald - UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN          

    2. VAN KUIK Frank - PROFEL-PRORACE CONTINENTAL TEAM op 14”

    3. VANDEBROUCK Geoffrey - HEYLEN MEUBELCENTRALE ZLWC ST.TRUIDEN op 16”

    4. SCHWEIZER Christoph                   

    5. BLANCHY Michaël - REVOR-JARTAZI CONTINENTAL TEAM        

    6. HAEX Tim - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM         

    7. LINTEN Tom - DE TOEKOMSTVRIENDEN BAAL   

    8. MARS LAURENT - TEAM VERANDAS WILEMS   

    9. WELLENS Yannick - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW

    10. DRIESEN Tony - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL           

     

    01/03/2009 - DEURNE DIEST (VB) - Elite z.c./Beloften - 113 km

    Aantal deelnemers :
    1. Aerts Peter
    2. Castelijns Jos
    3. Willems Tom
    4. Baute Andy
    5. Indekeu Nico
    6. Cuylits Gunther
    7. Van Hove David

     

    01/03/2009 - MALDEGEM (O) - Elite z.c./Beloften - 110 km - 02h35min

    Aantal deelnemers : 82

    1. VAN SPEYBROEK Bart - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT       

    2. GELDHOF David - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW

    3. PAUWELS Kurt - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE    

    4. THYS Steven uit Zelzate - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE  

    5. DE BOSSCHER Koen uit Kalken - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE op 5”

    6. COCQUYT Patrick - JOHN SAEY CYCLING TEAM op 12”

    7. DE ZUTTER Kristof  -WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT  

    8. ROOS Ronald - WIELERVERENIGING XEROGRAFIA HOOGSTRATEN 

    9. DE MEYER Pieter - KSC DENDERSTREEK LABIEKES        

    10. WILLEMS Mario - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS      

    14. SMET Guy uit Kruibeke - PWC JAN SNEL op 3’00”

    15. STERCK Gunter uit Stekene - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT         

    23. DE GREYT Willem uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT op 6’00”

    46. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI         

     

    01/03/2009 - OUD-HEVERLEE (ZOET WATERS) (VB) - Elite z.c./Beloften - 106 km - 02h25min

    Aantal deelnemers : 131

    1. BART HEIREWEGH uit Hamme - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN    

    2. SMEYERS Floris - DE JONGE RENNER HOLLAND 

    3. DE MEESTER Jeroen - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM          

    4. KUYPERS Kris - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W. 

    5. MONJET Ludovic - GEOFCO-JARTAZI 

    6. PREVOST Yannick - VAN EYCK SPORT           

    7. D´AMELIO CHRISTOPHER - BAIRNSDALE        

    8. LAUWEREYS Kristof - TEAM FUGA MTB         

    9. HAYNES Hamish - YAWADOO - COLBA - ABM  

    10. JACOBS Dieter - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.         

    15. VAN ROMPAY Hervé uit Kessel  -CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE

    19. PENNE Frederik - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM       

    26. DE LANDTSHEER Steven uit Kalken - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT        

    34. DE WOLF Glenn uit Hamme - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE   

    35. DE KEERSMAEKER Alexander uit Kruibeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN
     

    01/03/2009 - SCHOONAARDE (O) - Beloften - 108 km - 02h40min

    Aantal deelnemers : 80

    1. BAUGNIES Jérôme - CINELLI-DOWN UNDER     

    2. VERHAEGEN Christophe - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT

    3. DE WITTE Jonathan - VC HAUT PAYS

    4. BLANCKE Kristof - REVOR-JARTAZI CONTINENTAL TEAM              

    5. NIEUWDORP NICK - THEO MIDDELKAMP           

    6. ORBIE Stephen - BCV WORKS CT INGELMUNSTER        

    7. VAN AERT Jan - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.

    8. VANNEVEL Dries  -TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE     

    9. GOOVAERTS Tom - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.        

    10. VAN GASTEL Brecht - BCV WORKS CT INGELMUNSTER           

    15. VANDERMEERSCHE Lawrence uit De Klinge - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN
    16. DHOLLANDER Kristof uit Stekene -
    PWC JAN SNEL  

    20. MARTENS Valentijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 3’45”

    30. VAN UYTVANGE Sam uit Grembergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 4’35”

    31. D`HOLLANDER Wouter uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 6’00”

    38. VAN GOETHEM Kevin uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

    41. SERVERIUS Jeroen uit Kieldrecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN 

    43. PEELMAN Mathieu uit - RUDYCO CYCLING TEAM      

    45. SMET Jochem uit Kemzeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN           

    48. VERGEYLEN Timothy uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND      

    49. VERHULST Tom uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN         

    52. PRESENT Davy uit Zwijndrecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN      

    59. GODDAERT Joeri uit Stekene - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN


    03-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 03/03/2009

    WAC-Logo

    WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC – AFDELING WAASLAND


    BEGIN SEIZOEN VAN WAC TEAM WAASLAND HOOPGEVEND !!!

     

    Proficiat Robbe en Cedric !!!

     

    - Het seizoen startte met een paar overwinningen bij de miniemen.

    In de kidstour MTB te Hofstade werd Cedric Beck knap winnaar voornog een wacer Tijl Pauwels op de tweede plaats, Remco Van Der Kemp werd 4°, Gerben De Kever 7° en Elise Struyf 11°.

    In de jongste categorie werd Robbe Struyf ook winnaar.

    - Bij de nieuwelingen was het ook bijna bingo met Robin Persoon. Hij was in de laatste kilometers ontsnapt en stak zijn handen reeds uit naar de bloemen Hij werd pas in de laatste meters gegrepen en werd zo te Sint -Jozef Rijkevorsel

    - In Herzele werd Tom Van Dam 14° na een fraaie wedstrijd. Alexander Debou werden 32° en Yentell huyghe 35° op 65 deelnemers. Goed gestart jongens.

    - Michiel Van Steerteghem is met een gebroken duim terug uit skivakantie gekomen.

    Michiel Relaes is door ziekte even buiten strijd. Ze zullen dus even buiten strijd blijven.

    Matthias Van Walle werd in Roses het slachtoffer van een valpartij. Hij zelf komt er goed weg, maar zijn carbonnen fiets is naar de knoppen. Geen nood, het seizoen is nog lang genoeg.

    - Bij junioren reed Joeri Persoon een opmerkelijk wedstrijd. Juist nog een beetje leren doseren. Junioren zijn geen nieuwelingen. Hij werd toch nog mooi 15° te Sint–Jozef Rijkevorsel.


    - De stage te Roses zit er op. Het weer was gewoon fantastisch, ook het hotel en het trainingsparcours waren van het beste wat er te vinden is. Het is niet voor niets dat hier bijna voordurend  renners en rensters verblijven gedurende het ganse voorjaar. Er was ook gelegenheid om een paar keer aan een wedstrijd deel te nemen. Enkel de Master heeft hieraan deel genomen en werd knap 5° op 103 deelnemers. Renners welke reeds 5 keer hebben deelgenomen aan de stage vonden deze stage de beste ooit. Jammer voor Matthias dat zijn fiets “Total loss” was na een valpartij en zo niet meer op zijn eigen fiets kon rijden. Volgend jaar zou het wel eens kunnen dat de wacers in Spanje aan het wielerseizoen beginnen.

    WAC Roses 2009 2

    WAC Roses 2009 1

    WAC Roses 2009 3

    WAC Roses 2009 4

    - Zondagmorgen zijn ze met de aspiranten naar de fietswijding te Klein Sinaai gereden. Hopelijk blijven ze nu gespaard van tegenslag dit jaar.

    WAC Roses 2009 5  WAC Roses 2009 7

    WAC Roses 2009 6

     

    Trainingsprogramma voor de volgende week

     

    Woensdagmiddag training voor nieuwelingen en ouder om 14.15 uur start te Vrasene.

    Woensdagavond voor miniemen en aspiranten op de piste te Beveren om 18.30 uur.

    Vrijdagavond om 18.30 uur pistetraining te Beveren om 18.30 uur.

    Zondagmorgen miniemen en aspirantentraining om 10 uur aan de kerk te Vrasene.

     

     

    Verslag : Paul Van Vlierberghe

    Foto’s : Katrien


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPLEIDING VAN MINIEMEN WIELRENNEN GESTART !!!

    Zo komen meisjes en jongens tot wielrennen !!!

    Wieleropleiding 01 Maart miniemengroep
              
    De ganse groep miniemen samen met opleider Dirk Onghena uit Kieldrecht.

    WAASLAND/BEVEREN

     

    We hebben reeds een verslag uitgebracht over de start van de wieleropleiding van de jongeren. Maar er zijn nog wel meerdere mogelijkheden waar jongens en meisje uit de Wase regio kunnen op inpikken. In Beveren aan het Atletiekterrein in de Klapperstraat, is al heel wat jaren een afdeling van Wielerbond Vlaanderen aan het werk. Er wordt opleiding gegeven aan miniemen, of meisjes en jongens van 8 tot 11 jaar en aan de aspiranten van 12 tot 14 jaar. Waaskrant was er bij toen de miniemen vorige zaterdag een eerste keer samen kwamen. Er volgen nu nog trainingen op de zondagen 8, 15 en 22 maart, de zaterdagen 7, 14 en 21 maart. Verder ook nog op woensdag 15 april, donderdag 16 april en vrijdag 17 april. De lessen worden gegeven van 10 tot 12u door de eminente wielertrainers Dirk Onghena en Eddy Gorris. Zij staan ook in voor de opleiding van de aspiranten. Deze kunnen inschrijven van op de eerste trainingsdag zaterdag 7 maart vanaf 8u45 daarna begint de training tot 12u. Daarna ook op zondag 5 april door het rijden van de Ronde van Wiebo, woensdag 5 april, donderdag 16 april, vrijdag 17 april van 9 tot 16u aan het atletiekterrein. Op zaterdag 18 april komt de deelname aan de aspirantendag in Gent, vanaf 9u. Tenslotte is er nog opleiding op zaterdag 25 april van 9 tot 12u.

    Wieleropleiding 01 Maart leukfietsen 
                                      
    De miniemen leren ook wel dat fietsen echt leuk is.



    Tekst : flvdv

     

    Opleiding van miniemen wielrennen gestart !!!


    Wieleropleiding 01 Maart dirkstaatbij 
                             
    Trainer Onghena staat de kinderen bij met raad en daad.


    BEVEREN

     

    Op de parking van het Atletiekterrein in de Klapperstraat te Beveren startte de opleiding van de jonge renners. Een 15-tal miniemen schreven al in om samen met Dirk Onghena, de ervaringrijke trainer uit Kieldrecht, de grondslag te leggen voor de hobby van het wielrennen. Proberen het vak te leren op maat van kinderen. Want dát mag nooit uit het oog verloren worden, dat de jongens en meisjes, zowel bij de miniemen als bij de aspiranten, tot de leeftijdsgroep der kinderen behoren.

    Het is dan ook de grote verdienste van Dirk Onghena en Eddy Gorris, de twee opleiders voor het subcentrum Beveren, dat zij op een schitterende manier en vooral op een eenvoudige, speelse maar toch efficiënte wijze de eerste opleiding aanbieden. De eerste training is het gewoon eens bekijken wie er al wat fietservaring heeft en wie niet. De bedoeling is dat er een veilig gevoel wordt bekomen als ze op de weg rijden om te oefenen. De drukte van het huidig verkeer vraagt dat zeker.

    -“Ook elkaar leren kennen is belangrijk. De bedoeling op deze leeftijd is ook dat ze kameraadschappelijk met elkaar leren omgaan. De maatschappij is zo al genoeg prestatiegericht. Verder moeten ze hun fiets goed onder controle krijgen. Er lenig mee omgaan.” De training geeft die visie aan, links rondjes rijden en dan rechts zodat de bochten anders genomen worden. Na twee uren introductie kunnen de miniemen al zeggen wanneer ze huiswaarts keren ‘we hebben iets geleerd’. Na een paar lessen zal pas te zien zijn of er al wat ervaring zit bij sommigen. Maar de opleiders werken op zo’n aangename manier dat de kinderen zeggen “We komen morgen terug”.

    -“Er mag geen schroom zijn”, zei Onghena, “Je kan hier beginnen met theorie maar dan zijn er misschien al die afhaken omdat ze het niet meer zien zitten. Er moet wel discipline zijn maar ze mogen het niet voelen.” De opleiding is dus zaterdagmorgen niet begonnen met het ‘administratieve’ want het weer was erg goed om te fietsen. De dagen dat het slecht weer is kan er beter wat verteld worden over versnellingen en zo. Dat is dan beter dan druipnat te laten rijden met de kans dat ze ziek worden. Dirk Onghena staat al voor het tiende jaar paraat daar in de Beverse sportzone. Hij heeft dan een hele evolutie kunnen waarnemen:

    -“Vroeger waren het echt ‘leken’, veel meer dan nu. We zien nu toch dat we hier van in het begin niet kunnen zeggen dat ze niet met de fiets kunnen rijden. Tien jaar deden ze onderzoek en toen bleek dat kinderen, vooral deze uit een stad, niet goed met de fiets konden rijden. We zien nu dat dit hier een gedreven groep is die het wil leren. Misschien speelt het ‘Boonen-effect’ hier wel een rol.” Ze zijn met 15 gestart maar er kunnen nog steeds miniemen aansluiten bij de groep. Het aantal dat nu vorige zaterdag van start ging in Beveren, betekende voor trainer Dirk Onghena een echte meevaller. Dat had hij zeker niet verwacht. De jongens en meisjes vonden al gauw het vertrouwen bij de opleiders die zeker niet de ‘schoolmeestersmentaliteit’ aanwenden op basis van “stilzitten, luisteren en armkens gekruist…”. De trainers kunnen de jongens en meisjes oefenend observeren en vasttellen hoe het bij elk van de miniemen precies draait. En vooral, er mag absoluut geen stress zijn bij deze wielrennertjes in wording.

    Wieleropleiding 01 Maart kleinmaardapper 
                                               
    Miniemen zijn klein maar dapper !



    Tekst en foto’s Rolf Duchamps
     
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE MALDEGEM VAN 01/03/2009 !!!

    Bart Van Speybroek wint in spurt met 4, Guy Smet eindigt op 14de plaats !!!


    Van Speybroeck Bart 01

          Bart Van Speybroeck

    Zondag 1 Maart werd in het Oostvlaamse Maldegem het seizoen opgang getrokken voor de Elite z.c. en Beloften, er kwamen 86 deelnemers aan de start voor 25 ronden van 4,4 Km of 110 Km. Vanaf ronde twee was het verdikt reeds gevallen met 10 renners : Van Speybroek Bart, Geldhof David, Cocquyt Patrick, Willems Mario, Thijs Steven, Pauwels Kurt, De Zutter Kristof, De Bosscher Koen, Roos Ronald en De Meyer Pieter. Zij kregen onmiddellijk een achtervolgend groepje van 7 renners achter zich met : Smet Guy, Sterck Gunter, Degezelle Kevin, Rolet Sylvain, Jaspers Davy, Vanhille Xavier en Stofferis Rieno. Die hebben enkele ronden op 10 seconden gereden maar vooraan lag het tempo te hoog en moesten ze hun achtervolging stoppen en zich tevreden stellen om voor de elfde stek te rijden. Na 70 Km wedstrijd werd al de rest uit koers genomen en waren er slechts 17 renners die de wedstrijd mochten uitrijden. Op 2 ronden van het einde was Steven Thijs alleen weg maar kreeg bij in het ingaan van de laatste ronde nog Pauwels, Geldhof en Van Speybroek bij zich zodat het een spurt werd met 4. Deze werd gewonnen door Bart Van Speybroek voor David Geldhof , Kurt Pauwels en Steven Thijs (Zelzate). Guy Smet uit Kruibeke moest zich tevreden stellen met de 14de plaats, Gunter Sterck uit Stekene eindigde 15de.

    Smet Guy 2009 koers guy 1 maart 2009 maldegem kleit 010
                                De 7 achtervolgers met een Guy Smet die zeer fris oogt.

    Smet Guy 2009 koers guy 1 maart 2009 maldegem kleit 2
               Guy Smet in de achtervolging op de 10 leiders in zijn nieuwe outfit van Jan Snel.

    Smet Guy 2009 koers guy 1 maart 2009 maldegem kleit 1
                             Guy Smet in zijn gekende tijdrijderstijl met in zijn wiel Gunter Sterck.

     

    Met dank voor het verslag en de foto’s aan Saffia.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/03/2009
    vwf


    Zondag 1 Maart 2009 - OORDEGEM (9340)

    A-reeks
    1 De Backer Andy
    2 Peirsman Davy uit Temse
    3 Vermassen Peter
    4 Van Gucht Mario
    5 Joos Geert uit Oppuurs
    6 Maes Geoffrey
    7 De Roeck Johan
    8 Van Raemdonck Kevin uit Nieuwkerken
    9 Dockx Bert
    10 Van Wijmeersch Kristof

    B-reeks
    1 Devleeschauwer Philippe
    2 De Schepper Nico
    3 Verwulgen Bruno uit St.Niklaas
    4 Van Der Vurst Ronny
    5 Vlerick Freddy
    6 De Bondt Dirk
    7 Dervaux Marnic
    8 Dillen Peter
    9 Van Damme Gunter
    10 Bogaert Alain

    C-reeks
    1 De Boitselier Willy
    2 De Croock John
    3 Vergauwe Georges
    4 Van Herreweghe Willy
    5 Lemmens Guy
    6 Goossens Stefan
    7 Proost Herman
    8 Blommaert Steven
    9 Van Laethem Frank
    10 Buggenhout Alain
    14 Eddy Merckx uit Bornem

    D -reeks
    1 Maes Jos
    2 De Winter Bart
    3 Mersseman Roland
    4 Remory Pierre
    5 Van Den Broeck Louis
    6 Deneef Jozef
    7 Pieters Joost
    8 Schouppe Roger
    9 Van Oppens stephan
    10 Camphyn Yvan

    E-reeks
    1 Maldrie Robert
    2 Vranken Freddy
    3 Vandermosten Charles
    4 Everaerts Jozef
    5 Baeyens Rudy
    6 Ceurens André
    7 Debecker Omer
    8 Vandermeulen Jos
    9 Van Goidsenhoven Lucas
    10 Put Paul

    F-reeks
    1 Vandenhauwe Etienne
    2 Volckaerts Alfons
    3 Verheyden Theo
    4 Perreman Julien
    5 De cremer William
    6 Dullaert Werner uit St.Gillis-Waas
    7 Fauck Guido
    8 Devleeschauwer Gerard
    9 Beké Richard
    10 De Cock Luc



    02-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 7 MAART TEAMVOORSTELLING TREK KMC 2009 !!!

    Zaterdag 7 Maart teamvoorstelling TREK KMC TEAM 2009 !!!

     

    Met de competitie in zicht wordt op Zaterdag 7 Maart het team van TREK KMC voorgesteld te Gierle.

    Dit gebeurt samen met de supportersclub van Hans Urkens.

    Programma :

    - Tussen 18.30 uur en 19.00 uur teamvoorstelling.

    - Vanaf 19.30 uur wedstrijd voor teams (telkens 2 renners per team) op rollen.

    - Aanval op het wereldrecord snelheid op rollen (momenteel staat dit op 276 km/uur)

    - Party met DJ Breakthrough


    Waar ?

    Parochiezaal Sint Jan - De Nefstraat  15   2275 Gierle

     

    Vermits er reeds 35 teams voor de wedstrijd zijn ingeschreven verwachten we toch redelijk wat volk.

    Vriendelijk verzoek om te laten weten met hoeveel mensen je aanwezig kan zijn, zodat uw plaats gereserveerd is aan de VIP tafel. Graag verwelkomen we jullie met een hapje en een drankje. Gelieve te reserveren voor 3 maart aub.

    Uiteraard kan je nog meedoen aan de wedstrijd voor het amusement. Alle info op www.hansurkens.be

    Trek KMC 2009 teamvoorstelling

     

     

    De Staebel Liliane
    Teammanager TREK - KMC TEAM vzw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG STRANDRACE TE KNOKKE-HEIST !!!

    MTB BEACHRACE KNOKKE-HEIST !!!

     Van de Vijver Jeroen Knokke 2009


    Zondag 1 Maart stonden ze in Knokke-Heist aan de start met 870 deelnemers voor de start van de laatste Beachrace van het seizoen. Jeroen Van de Vijver uit Eksaarde stond aan de start en dit voor het eerst in zijn nieuwe uitrusting van het Vanomobil MTB cycling team. Hij werd uiteindelijk 68ste in het algemeen klassement op de lange afstand en dit was goed voor een tweede plaats bij de Junioren. De race werd gewonnen door Sven Vanthourenhout die in de sprint Nicolas Vermeulen uit Zeveneken klopte. Andere Waaslanders die het goed deden waren Kris Henderieckx uit Belsele die 8ste werd en Kris Hertsens uit St.Niklaas werd 10de.


    Van de Vijver Jeroen Knokke 2009 1
     

    Met dank voor het verslag en de foto’s aan Jeroen Van de Vijver.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB-WEDSTRIJD TE HOFSTADE !!!

    Thomas Van de Velde pakt meteen 2de plaats in MTB-wedstrijd te Hofstade !!!


    Van de Velde Thomas hofstade 018
    Links Thomas Van de Velde en rechts Elias Van Hecke met tussen hen winnaar Gianni Van Donick.

    Thomas Van de Velde uit Hamme stond Zondag 1 Maart aan de start van de eerste MTB-wedstrijd te Hofstade en dit op het bloso domein. Op een pracht van een parcours gingen ze van start voor een nieuw seizoen, deze wedstrijd meetellende voor de Kidschallenge met in totaal meer dan 100 deelnemers in alle reeksen. Thomas opende onmiddellijk met een tweede plaats, na zijn rustperiode verwachte hij nog niet zoveel van deze wedstrijd maar kon makkelijk zijn tweede plaats veilig stellen. Winnaar bij de 13 jarige Aspiranten werd Gianni Van Donick die al sterk op dreef is en makkelijk won. Thomas piekt iets later op het seizoen zodat beiden hopelijk nog enkele pittige duels gaan uitvechten, derde werd Elias Van Hecke eveneens uit Hamme die een sterke laatste ronde beloont zag met een podiumplaats.

    Van de Velde Thomas hofstade 014 Van de Velde Thomas hofstade 027


    Met dank voor het verslag en de foto’s aan Patrick Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW MTB TEAM HEIENDE LOKEREN !!!

    Nieuw MTB Team Lokeren !!!

    MTB Team Heiende Lokeren
                                                        De groepsfoto van het MTB Team Heiende Lokeren.

    Zaterdagavond werd er in de toonzaal van de Firma De Maesschalck - Goethals in Lokeren een nieuw mountainbike team voorgesteld. Dit team, dat onder de naam van Mountainbike Team Heiende Lokeren door het leven zal gaan, telt 15 leden. Een kleine terugblik leert ons dat de oprichters Peter Van De Voorde en Wim Cornelis een tijdje geleden het idee koesterden om een eigen team op te richten. Dankzij de hulp van enkele sponsors kregen ze een mooi budget samen en zo kregen de plannen stilaan vorm. De sponsors zijn zonwering en rolluiken De Maesschalck - Goethals uit Lokeren, Fietsen De Broe uit Lokeren, Dexia Bank Lokeren, Café De Standaard uit Lokeren en sportdranken W-Cup. Het aantal leden werd bewust beperkt gehouden tot 15. Dit om een kleine vriendschappelijke sfeer te behouden. De kalender ziet er alvast veelbelovend uit met enkele marathon wedstrijden zoals de Achouffe Marathon in Houffalize. Ook enkele XC wedstrijden zijn al onder voorbehoud geplaatst. Verder zal er in de Masters klasse en de Fun klasse regelmatig gestreden worden. De jeugd krijgt ook een kans want de 11 jarige Lennert Van de Voorde neemt mee aan de MTB Kids Challenge.
    Het MTB Team Heiende bestaat uit volgende leden : Peter Van De Voorde, Lennert Van De Voorde, Wim Cornelis, Patrick Cornelis, Baetens Lieven, Baetens Matthias, Baeté Nico, De Maesschalck Jan, Elegheer David, Meert Mario, Mouton Wim, Van Der Hoeven Wilfried, Van Der Veken Dirk en De Moor Bert. 

    De website is te bezichtigen op
    www.mtbheiende.tk

    Met dank aan Bert De Moor
    Webmaster MTB team Heiende



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs