.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    25-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 24/08/2007
    wbvlogo

    VRIJDAG 24/08/2007 – ST.JAN-IEPER (W) – Elite z/c & Beloften - 112 Km - 02h30min

    Aantal deelnemers : 89

    1. Kristof Van De Walle
    2. Sébastien Six op 5"
    3. Gerdy Ververken
      

    24/08/2007 – ST.KATELIJNE WAVER (A) – Elite z/c & Beloften - 113,6 Km - 02h16min

    Aantal deelnemers :

    1. Tom Van Den Bosch
    2. Bart De Roeck op 4"
    3. Samuel Van Nuffelen
    11. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Wechter-Chocolade Jacques)
    19. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom) op 24"
     

    24/08/2007 – ANTWERPEN-KNOKKE (W) – Men Elite - 199,5 Km – hmin

    ENECO TOUR

    Aantal deelnemers :
    1. Mark Cavendish
    2. Fred Rodriguez
    3. Kenny Van Hummel


    24-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEON EN DE GUIDO OP BEZOEK IN DE WEDSTRIJD TE SOMBEKE

    DE LEON EN DE GUIDO WAREN OP DE KOERS IN SOMBEKE

     

    De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken


    LEONGUIDOsombekebew24.8 


    De koers in Sombeke is er een om snel te vergeten. Eenvoudig, er gebeurde niets.

    De uren die de koers vooraf gingen waren meer spannend want het was steeds kijken of men naar de koers kon rijden of dat men thuis moest blijven, wegens de felle regen die uit de lucht viel.

    Maar we hebben toch daarna een mooie namiddag beleefd. Niet door de renners maar door het zonnetje dat soms kwam kijken.

    Als Smet Guy zich presenteert aan de inschrijvingstafel, stelt men zich steeds de vraag: de hoeveelste zege wordt het vandaag nu weer?

    Men is het zo gewoon dat hij altijd wint of moet winnen, want met een ereplaats is men niet meer tevreden.Het moet niet gemakkelijk zijn om als groot favoriet te starten. Alle ogen die op u  gericht zijn en dan die supporters die steeds willen dat ge telkens wint. Ge moet het dan toch weer waarmaken.

    Jammer dat het geen spannende wedstrijd geworden is in Sombeke. Er zaten volgens mij toch een paar goede jongens in het startende peloton. Maar die kijken ook steeds naar dezelfde persoon die het dan moet doen.

    En als die het dan probeert dan proberen ze het ineens allemaal.

     

     

     

    Groetjes Leon


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC TEAM VAN VRIJDAG 24/08/2007

    logo%20wac


    Volgens Paul van Vlierberghe van het WAC Team is er slecht nieuws vanuit het Josan Team want de jeugdrenners zouden op straat worden gezet omdat Willy Teirlinck enkel nog verder zal doen met beloften en elites zonder contract. De leider van het Wase Wac –Team wijst ook naar een punt uit het reglement van Wielerbond Vlaanderen.

    “Nog meer slecht nieuws, al is het voor onze club geen enkel probleem, volgend jaar zullen verschillende koopploegen niet kunnen deelnemen aan de beker van België volgens het reglement.” Hij citeerde hierbij het reglement dat geldt voor nieuwelingen en juniores:

    “Een club die kandideert voor deelname aan de Beker van België Junioren of nieuwelingen 2007 zal in 2005 en 2006 minstens vijf aspiranten, vijf nieuwelingen en vijf junioren moeten hebben aangesloten. Bovendien zal 60 % van de deelnemers aan de start van een wedstrijd van de Beker van België, reeds in 2005 bij de club moeten aangesloten zijn of zullen nieuwe aangeslotenen zijn.
    Let op: deze regel treedt in voege vanaf 2008 voor de clubs die reeds in 2005 deelnamen aan de Beker van België Junioren of Nieuwelingen en is onmiddellijk van kracht voor de andere clubs.”

    Hoboken WAC heeft twee Belgische kampioenen bij de aspiranten 2007 ! Bij 13 -jarigen won Dylan Jaspers de trui in het tijdrijden en bij de meisjes 14 jaar won Shauni Corthout de wegwedstrijd. Julia Verwulgen werd 5de.

    Zondag 26 augustus is het wielrennen -promotiedag te Brecht voor miniemen en aspiranten met en zonder vergunning. Iedereen met een koersfiets tussen 8 en 14 jaar neemt deel aan de wedstrijden.

    Deze wedstrijden tellen mee voor het clubkampioenschap aspiranten.

    Op zaterdag 1 september kunnen alle renners vanaf 8 jaar tot 14 jaar naar de klimwedstrijden in het Nederlandse Munstergeleen. Voor de aspiranten zit er een stukje in van 17%.Voor de miniemen is het een licht golvende omloop. De jonge renners moeten hiervoor vooraf inschrijven bij Paul Van Vlierberghe omdat hij de toelating moet vragen aan de wielerbond om in het buitenland te gaan rijden.

     “De wedstrijd in Munstergeleen is écht klimmen. Voor de renners van 8, 9,10 en 11 jaar, is er een redelijke klim met een valsplat aanloop en voor cat. 12, 13 en 14 jaar is het zwaar”, zo kondigde de organisator aan.

    Volgend jaar zijn volgende stages van het WAC Team al zeker gereserveerd in de slaapgelegenheden. Paasvakantie 2008:  4 of 5 dagen voor de aspiranten en miniemen, 8 dagen voor nieuwelingen en ouder en dit allemaal aan de Belgische kust (Westhoek). Er wordt hierbij gerekend op ouders die voor de begeleiding kunnen instaan.

    Vanaf 30 juni 2008: de zomerstage in Malmedy voor nieuwelingen en ouder. 

    Voor de aspiranten wordt vanaf 14 juli 2008 de Ronde van de vier provincies weer gereden.

    Voor de crosser is er eind augustus 2008, de crossstage (dit jaar  voor het eerst ingericht en 20 renners gaan mee)

    Vrijdag vliegen zes junioren van Hoboken Wac naar Bergamo in Italië om in Vertova de internationale wielertweedaagse te rijden. Verscheidene nationale ploegen vaardigen hun renners af naast de topploegen van Italië.

    Maandag 27 augustus gaan 20 cyclocrossers naar de Vlaamse Ardennen voor een stage van vier dagen. Nationaal coach Rudy De Bie was bijzonder enthousiast toen hij vernam dat het Wac-team met de crossers op stage gaat. Het is een unicum in het Belgisch wielrennen dat een club op crossstage gaat. Meestal is het de wielerbond die dat initiatief neemt.

    Alexander Debou uit Sint-Gillis -Waas is als 13 -jarige aspirant een nieuw aangesloten rennertje bij WAC.

     

     

     

    Samengesteld door FVDV


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 26/08/2007 - DE VLAAMSE HAVENPIJL !!!

    DE WAARHEID OVER DE VLAAMSE HAVENPIJL VAN ZONDAG


    MEULROBBYbew24.8
    Waaslander Robby Meul die 3de werd in de Havenpijl 2004
     


    De Vlaamse Havenpijl
    zat dit jaar dik in de problemen als gevolg van de negatieve adviezen die sommige gemeenten aan de organisatoren van Het Klein Verzet en Royal Antwerp BC gaven. Na de problemen met de seingevers en de politie vorig jaar, was Sint-Niklaas al niet happig om toelating te geven en in Beveren was de politie te druk in de weer met de Beverse Feesten.

    -“We zagen dus geen kans om Antwerpen te bereiken, vertrekkend vanuit Zeebrugge”, zo vertelde secretaris Patrick Schollaert,” We hadden er eigenlijk ook al aan gedacht om in 2008 het te houden bij een zestal plaatselijke ronden van ongeveer 25 km een vijftal kleinere ronden van 7 km omdat er telkens zulke problemen zijn door te weinig valabele seingevers en de talrijk parcourswijzigingen. We hebben zo’n 500 seingevers nodig.”

    Voor 2007 lukte het echter niet meer om die ronden van 25 km uit te werken. Het gevolg is dus nu, dat zondag 26 augustus vanaf 14u de Vlaamse Havenpijl zal betwist worden op Linkeroever op een parcours van 13 km dat tienmaal wordt gereden plus een kleinere ronde van 7 km die zeskeer wordt afgelegd.

    De permanence is voorzien in het Stedelijk Lyceum, Gloriantlaan 60. De officieuze start zal gegeven worden om 14u  aan de Gloriantlaan en na 5 km volgt om 14.10u de officiële start. De afstand bedraagt 163,8 km. Aankomstlijn eveneens aan de  Gloriantlaan.

    Het is rond deze Havenpijl heel stil gebleven over de uitgave 2007 en daarom dat Polderrenners  toch nog even enkele belangrijke gegevens wil publiceren. Het is namelijk zo dat de gemeenten Zwijndrecht en Burcht bij het parcours worden betrokken.

    De grote ronden brengen de renners via de Blancefloerlaan naar de Verbrandendijk in Zwijndrecht en dan gaat het via de Burchtsstraat, de Alfred Oststraat en de Laarstraat over de viaduct naar de Antwerpsesteenweg, Borgerweert, Oude Gentweg, Antwerpsesteenweg  naar de Koningin Astridlaan aan de Kaai in Burcht. Zo wordt weer naar L.O. gereden , Beatrijslaan, Thonetlaan, Charles De Costerlaan en de Gloriantlaan waar de aankomstlijn wordt overschreden. De zes plaatselijke ronden zijn uitgestippeld enkel op Linkeroever.

    Dat de grote profploegen niet aan de start zullen staan is begrijpelijk maar schreven wel in; Profel Team,Unibet.com Continental, Yawadoo, Klaipeda met de sterke Litouwers, PCW Bodysol Euromillions, Flanders, Davo, Jartazi en teams uit Duitsland, Luxemburg en Noorwegen. Ook het nationaal team van Kazakhstan schreef in plus natuurlijk de Belgische ploegen van Hoboken WAC, Royal Antwerp BC, NHT CT Tielen, Artevelde Gent, Wielerpromotieclub Jeugdteam, Snake CYT, Scott CT, Asfra Racing Team Oudenaarde.

    Vorig jaar ging de zege naar de Litouwer Vytautas Kaupas van Jartazi. In 2005 werd wegens wegenwerken niet ingericht. In 2004 won Peter Ronsse en in 2003 Hans De Meester.

     

     

     

    TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde.

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR ZATERDAG 25/08 , ZONDAG 26/08 , MAANDAG 27/08 EN WOENSDAG 27/08/2007

    wbvlogo

    WIELERKALENDER WBV

     

    Zaterdag 25 augustus biedt Overmere een wedstrijd aan voor EZC/U23. De inschrijving vindt plaats in “De Neerhoeve” in de Heikantstraat 69. Ze starten om 15u voor 20 ronden van 6 km of 120 km. Er zijn voor 670 € aanprijzen.Vorig jaar waren er 52 deelnemers en Marc Baeyens kwam er toen zijn 9de overwinning vieren.

    In Verrebroek wordt het ter gelegenheid van de kermis een Open wedstrijd m.a.w. zowat iedereen kan hier starten, dagvergunningen inbegrepen. Woensdag was er ook zo’n wedstrijd in De Klinge waar Koen van de Velde won. In Verrebroek is de inschrijving in café Terminus in de Verrebroekstraat. Start om 15u voor 91 km of 14 ronden. Er zijn voor 450 € aan prijzen.Vorig jaar kregen ze 48 deelnemers en Guy Smet won er toen zijn 26ste koers. Die heeft hij nu al beet in Sombeke.

    Kalfort-Puurs pakt zaterdag ook uit met de traditionele koers voor juniores. Aan de Aspot wordt weer ingeschreven in een lokaal van een wielerfan in huisnummer 37. Start om 15u voor 95,2 km of 14 ronden van 6,8 km. Er zijn voor 447 € aan prijzen. Vorig jaar won Wim Casters. Er waren 40 deelnemers.

     

    Zondag 26 augustus rijden de juniores in Melsele op de Poenjaard. Inschrijving in café De Poenjaard in de Parmastraat. Vertrek 15u, afstand 93 km of 15 ronden van 6,2 km. Er zijn voor 447 € aan prijzen. Vorig jaar won Michaël Van Staeyen.

    De EZC/U23 zijn van de partij in Kalfort-Puurs aan de Aspot. Inschrijving in Aspot 37, vertrek om 15u. Er moeten 17 ronden van 6,8 km worden gereden om aan de 114 km te komen. Hier zijn voor 800 € prijzen i.p.v. de gewone 670 €. Vorig jaar kreeg Kalfort 46 deelnemers en Eric Braes uit Hulshout was de winnaar.

    Op Linkeroever krijgen we zondag ook een groot wielerfeest want dan komt de Vlaamse Havenpijl voor profs en elite z.c. en beloften er aan. Het is een UCI 1.2 wedstrijd  waar al de mannen met contract, die niet in de ENECO Tour zitten, kunnen starten. De Vlaamse Havenpijl gaat 14.00 u al van start op Linkeroever. Het wordt een plaatselijke ronde van ? km op Linkeroever/Zwijndrecht en Burcht met aankomst op de Gloriantlaan. De  Vlaamse Havenpijl heeft voor 6010 € aan prijzen.

    De Vlaamse Havenpijl is aan de 17de uitgave toe maar sedert 2001.

    OPGELET!
    We vernamen zopas dat de Vlaamse Havenpijl niet wordt gereden tussen Zeebrugge en Antwerpen-Linkeroever maar gewoon degradeerde als gevolg van problemen, tot een gewone koers op Linkeroever die om 14u zou vertrekken. Van WBV uit is daar niets over bekend gemaakt. We hebben dus ook geen afstand of aantal ronden maar er wordt toch verteld dat het ronden zouden zijn die door Burcht en Zwijndrecht zouden lopen.  Afwachten. Op het politiebureel van Zwijndrecht konden ze ons ook niet meer vertellen omdat de verantwoordelijke agent voor de wielersport niet aanwezig was.


    Zondag
    is er op Sint-Anneke Linkeroever in afwachting ook weer een kampioenschap voor Havenarbeiders en Stadspersoneel. Vorig jaar werd dat voor het eerst heringericht.  Start een aankomst liggen aan de Gloriantlaan 60 ter hoogte van het Lyceum. Om 11u starten de deelnemers van 41 tot 60 jaar voor 56 km. Om 13.15u is het de beurt aan de jongere renners van 19 tot 40 jaar. Zij rijden 67,2 km

     

    Maandag 27 augustus trekken we naar Stekene waar op de Heikant de jaarlijkse wedstrijd voor EZC/U23 wordt georganiseerd door het team van Nering door Sport en Steun. Inschrijving in café Sport aan de Heikant 14, start 15u en afstand 114 km of 17 ronden. Er zijn voor 670 € prijzen. Vorig jaar waren er amper 27 deelnemers en Gunter Sterck kwam er een derde wedstrijd winnen.

    Dan is er woensdag 29 augustus in Kalfort –Puurs aan de Coolhemstraat nog een avondwedstrijd voor EZC/U23 van 116 km of 19 ronden van 6,1 km. Inschrijving in café Coolhem, start om 17.30u

     Er zijn voor 800 € aan prijzen.

     



    Samenstelling :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 24/08/2007

    ONGHENA DIRK bew 26.7

    Kieldrechtenaar Dirk Onghena
    is als coach mee met de nationale junioresploeg naar Duitsland waar de Munsterland Tour wordt gereden. Het is een rittenkoers bestaande uit drie ritten, in lijn én een tijdrit. Naast de nationale ploeg zijn ook het Avia Wielerteam Waasland, Bodysol –Lotto Menen en Sport en Steun Leopoldsburg ingeschreven.

    Er zijn ook nationale selecties uit Duitsland,Luxemburg, Polen, Servië en ploegen uit o.a. Nederland, Turkije.

    Bondscoach Carlo Bomans selecteerde voor deze Tour die van vrijdag 24 tot zondag 26 augustus wordt betwist volgende renners die zullen worden toevertrouwd aan Dirk Onghena: Alphonse Vermote (Harelbeke) – Justin Van Hoecke  – Stijn Steels(Westerlo)– Maarten Vlasselaer (Leefdaal) – Sander Helven (Hechtel)– Matthias Allegaert (Menen).

    Vrijdag staat een rit van 79,2 km op het programma te Ahlen, dan volgt een tijdrit van 9,6 km, en dan nog twee ritten in lijn van 92,8 km en 119,1 km. Deze Munsterland Tour is in totaal 300,7 km lang


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SOMBEKE VAN DONDERDAG 23/08/2007

    DONDERDAG 23/08/2007 – SOMBEKE - EZC/U23

     

    GUY SMET WINT KOERS ZONDER VERHAAL OP SUBLIEME MANIER


    SOMBEKEEZCaankomstbew23.8                         SOMBEKEEZCguystijnbew23.8

    Guy Smet won in Sombeke na een                            Guy Smet als winnaar, Stijn Mettepenningen
    bijzonder sterke finale, zijn 26ste wedstrijd.               als 2de en beste belofte.


    Is het in Sombeke, net als dinsdagavond in Haasdonk, een wedstrijd geworden zonder veel verhaal omdat ontsnappingen uitbleven, de manier waarop Guy Smet afwerkte had zoveel inhoud dat men het saaie verloop er bij kon vergeten. De Guy werkte meesterlijk af met een krachtsexplosie waar geen enkele renner een antwoord op kon vinden, laat staan geven.

    Het Feestcomité van Sombeke mocht voor de Grote Prijs Luc Van Grembergen, 60 renners begroeten. Ze moesten 18 ronden rijden om de 118 km te verwerken. Van in de eerste ronde werd in de voorste gelederen al snelheid gemaakt door Dieter Jacobs. Guy Smet was op zijn hoede. Tom Stremersch en Koen Van de Velde reden in de 2de ronde al even vooruit en Guy Van Broekhoven volgde met Bart Veyt om de kloof te dichten. Dieter Jacobs bleef zich vooraan manifesteren maar een ontsnapping, neen, dat kon in Sombeke niet.

    Voor Ken Van Reeth werd het gauw te zwaar. Hij was ziek maar wilde in zijn verlofperiode er toch iets van maken. Maar een coureur moet honderd procent zijn. Nadat hij een paar ronden als laatste van het peloton reed, besloot Ken uit Niel wijselijk op te geven. Ook Jurgen Diependaele sukkelde met de conditie en ook hij moest er uit.

    Een sterke indruk gaf de Let met de bijzondere naam van Artis Roze. Jammer genoeg reed hij lek en moest hij in de 10de ronde aan de kant blijven. Elverselenaar Frederik Leeman, van het Rudyco Team, ondervond dat koers rijden bij de EZC niet van de poes is en hij verdween na zes ronden uit de strijd.

    Dieter Jacobs had toen net zijn zoveelste aanval uitgevoerd zonder resultaat. Stijn Bruyndonckx, Kristof Dereeper en Guy Smet gingen hun gang in de 11de ronde en daarna Smet, Dereeper  nog eens met Guy Van Broekhoven. Maar alles bleef zoals het was: een groep van een 45 renners. Op twee ronden van het einde kreeg Tony Heirbaut nog pech en moest met zadelbreuk het strijdperk verlaten.

    Met zijn allen dus de laatste ronde in maar Guy Smet had nog een plan in die laatste ronde:

    -“Ik dacht: ik moet hier weg geraken of ’t is weer niets vandaag. Ik had al een paar keer ontgoocheld zoals in Beveren en Haasdonk, dus zaten mijn supporters als een tijdje  te wachten op een nieuwe overwinning.”

    Guy moest dus de zaak echt gaan forceren en dat lukte nog ook:

    -“We waren, met drie weg de laatste twee kilometer.Ik probeerde die mannen, Stijn Mettepenningen en Dieter Jacobs, op kop te laten rijden. Ik zag het peloton altijd maar dichter komen. Op 500 meter van de meet, zette ik aan en nu was het alles of niets en ’t is gelukt. Maar ik ben heel diep geweest. Ik keek op mijn “Kilometriekske” en ’t was juist 60 per uur. Dan moesten ze al hard rijden om daar nog over te kunnen komen in een pelotonspurt. Ik ben blij dat ik het kunnen halen heb”, aldus Guy vlak na zijn 26ste overwinning.

    Hij vond dat Sombeke hetzelfde scenario had gekregen als Haasdonk vorig dinsdag.

    -“ Er was eigenlijk iets te weinig wind ginds boven. Als er wind is kunnen we de groep direct uit elkaar rijden. Nu bleef het dus samen.”  Eigenlijk geen enkele ontsnapping die meer dan 5 sec haalde.

    Stijn Mettepenningen finishte bijzonder sterk en hield Tim Mertens, Dieter Jacobs en Niko Verhoeven achter hem.Voor Stijn Mettepenningen was die 2de plaats een triomf maar toen hij over de aankomstlijn reed bonkte hij toch op het stuur.

    -“Ja, het was een gemiste kans, ik ben nog nooit zo dicht geweest. ’t Is spijtig maar de beste heeft gewonnen.”

    Maar met deze tweede plaats kan hij wel met meer vertrouwen gaan koersen.

    -“Ik geloof er altijd wel in maar ik heb toch zoveel tegenslag. En als ik geen tegenslag heb, kan ik een dichte prijs rijden.”

    Na al die tegenslagen mag de Hammenaar wel eens wat meer geluk gaan hebben. “Daar hoop ik op maar het seizoen is niet zo lang meer. De conditie is nu heel goed en daar zou ik nu van moeten profiteren.”

    Dat er in Sombeke geen ontsnappingen kwamen , begreep Stijn ook niet. Zelf had hij meermaals geprobeerd “Als ze u niet laten rijden, kunt ge niet weg gaan natuurlijk.”, lachte hij.

    Maar wat gebeurde hier toch in Sombeke bij de hulde? Stijn werd bestormd door de fotografen en de fans drumden zich om hem heen. Organisator Freddy Waterschoot wist niet wat hij zag. “Mogen we de palm nog overhandigen ook?”, vroeg hij zenuwachtig. Rie Maes, de snelle sportraadvoorzitter, had immers al die prachttrofee overhandigd aan Stijn Mettepenningen als 2de. Stijn kreeg ook nog een extra premie van 25 euro als beste belofte. Dat was een schenking van vleeshandelaar Michel Thierens uit Temse.

     

    Guy Smet wachtte op de bloemen. De bestorming van Smet en Stijn bleef duren. “Zet ze samen op de foto”, riep iemand. Stijn schoof op in de richting van Guy.

    -“Nancy, zet o hier nekeer veuren”, werd geroepen. Ook enkele mannen, die vorig jaar ook al op de foto stonden toen Guy Smet in Sombeke won, wrongen zich voor en naast hun held.

    De fotografen drumden ook elkaar weg. En van één van hen zal er een foto in de gazet komen. Deze van Alain Sennesael was voor ons. De Polderrenners. Hebbes.

    Sedert de opmars van het digitale fototoestel verschijnen er ook steeds meer fotografen op de koersen. Mooi is dat, maar ze mogen niet uit het oog verliezen dat er mensen zijn die het voor de media doen. En die moeten hun werk uiteraard goéd kunnen doen.  

     

    SOMBEKEEZCstartbew23.8 

    De start werd dit keer gegeven door Erik Van Goethem van WBV maar het werd een moeilijke bevalling omdat de omloop eerst veilig moest zijn. Er werd gestart met een vertraging van 11 minuten.


    SOMBEKEEZCwegslepenbew23.8 

    De verbodstekens stonden er en wie er geen gevolg aan geeft zal gevolg moeten geven aan zijn weggesleepte wagen.


    koers guy 23 augustus 2007 sombeke 005
    Guy Smet die het maar blijft proberen om weg te geraken.

    koers guy 23 augustus 2007 sombeke a
    Onze Guy laat nog maar eens zien wie de sterkste is momenteel !!!

    SOMBEKEEZCstijnmet2debew23.8
    Zo werd Stijn Mettepenningen tweede.


    SOMBEKEEZCstijntrofeebew23.8

    Een bijzonder tevreden Stijn Mettepenningen met de trofee van de Sportraad van Waasmunster.


    SOMBEKEEZCopmakenuitslagbew23.8
    Opmaken van de uitslag aan de hand van de beelden van de camera: vlnr: Eric Van Goethem, Rudy Steels en Marc Maertens.




    Tekst : Flor Van de Velde

     

    Foto’s : Alain Sennesael 

    Met dank voor de extra Foto's aan Saffia 

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 23/08/2007

    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 26°Seizoenszege van 2007 !!!

    DONDERDAG 23/08/2007 – BREDENE (W) – Elite z/c & Beloften - 66 Km - 01h40min

    Aantal deelnemers : 41
    1. Olivier Verhiest
    2. Geoffrey Demeyere
    3. Nico Cuypers
     

    23/08/2007 – AARSCHOT (VB) – Elite z/c & Beloften - 70 Km - 01h43min

    Aantal deelnemers : 40

    1. Peter Aerts
    2. Matthew Brammeier op 50"
    3. Daniël Shand
     

    23/08/2007 – SOMBEKE-WAASMUNSTER (O) – Elite z/c & Beloften - 117 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 60

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.martinus-Kerksken)
    2. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco CT)
    3. Tim Mertens
    10. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    13. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    15. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde WSV)
    17. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel)
    21. Stefan Suy uit Waasmunster (Xclusiv CT)
    23. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV)
    24. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
    29. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    32. Gunter Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    35. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco CT)
    39. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)
     

    23/08/2007 – AARSCHOT (VB) – Dames Elite – 42 Km – 01h13min

    Aantal deelnemers : 24

    1. Inge Van Den Broeck
    2. Kirsten Wild op 5"
    3. An Van Rie op 35"
    7. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 1'25"
    8. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
    10. Caroline Van Peteghem uit Puurs (Team Coogee Saar)
    15. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    19. Ilse Van De Pontseele uit Deftinghe (Benelux Team)
     

    23/08/2007 - BREDENE (W) - Dames Jeugd - 44 Km - 01h16min
    Aantal deelnemers : 24 Nieuwelingen
    1. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
    7. Gilke Croket uit Bornem (Steeds Vooraan Kontich)

    Aantal deelnemers : 15 Juniores
    1. Kelly Druyts
    10. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)

    23/08/2007 – EDEWALLE (W) – Juniores - 84 Km - 02h03min

    Aantal deelnemers : 49

    1. Sven De Meyere
     

    23/08/2007 – AARSCHOT (VB) – Nieuwelingen  – 35 Km - 0h58min

    Aantal deelnemers : 19

    1. Joren Segers
     

    23/08/2007 – WAREMME-EUPEN (VB) – Men Elite - 189,5 Km – 04h43min

    ENECO TOUR

    Aantal deelnemers : 198

    1. Nick Nuyens
    2. Thomas Dekker (Ned)
    3. J. Ivan Gutierrez (Spa)


    23/08/2007 – G.P. VAN MERE (O) – Men Elite / Elite z/c / Beloften - 165 Km - 03h53min

    Aantal deelnemers : 92
    1. Geert Omloop
    2. Iljo Keisse
    3. Jens Vanlandschoot
    4. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans)
    5. Geert Steurs uit Schoten (Predictor-Lotto)
    8. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)


    23-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE DE KLINGE VAN 22/08/2007

    WOENSDAG 22/08/2007 – DE KLINGE – Elite z/c & Beloften

     

    KOEN VAN DE VELDE SCOORT WEER IN DE KLINGE.


     VDVELDEKsourtKlingebew23.8          VDVELDE Kklinge huldebew23.8

    Koen Van de Velde wordt gehuldigd na zijn winst. Hij mag het verhaal doen aan de micro bij Chris Rotthier en rechts staat de schepen van sport Karel Verelst.
    VDVELDEKbloemenbew23.8
    In De Klinge hadden ze gezorgd voor een schitterende bloemtuil.


    In De Klinge ging de Open Wedstrijd over 13 ronden van 7,2 km voor 32 renners. Van in de eerste meters was er een aanval van Kristof D'Hollander en hij hield het twee ronden vol. Hij werd dan gegrepen door het volledige peloton.

    Bij het binnen rijden van de polders werd de snelheid nog eens opgedreven en de groep brak in drie stukken. Vooraan reden ze met 9 man weg, met hierbij de streekrenners Luc de Moor en Koen Van de Velde. Tony Heirbaut probeerde nog in extremis de aansluiting te maken maar hij kreeg niet voldoende steun en zag zijn poging mislukken. Later reed hij dan ook nog lek.

    De negen draaiden goed rond en hun voorsprong liep voortdurend op. Op 5 ronden van het einde begon men blijkbaar al aan de finale! Verschillende aanvalspogingen werden ingezet maar de beslissende kwam toch van Cédric Van Lommel. Hij kreeg spoedig het gezelschap van zijn ploegmaat Koen Van de Velde. Deze draaiden soepel rond en solo -counterpogingen van Luc de Moor en Gerwin de Recht werden zo teniet gedaan.

    Achter het tweetal ontstond een groepje van vier achtervolgers. In de laatste ronde verschalkte Koen zijn vluchtmakker Van Lommel en kwam zo met kleine voorsprong afgescheiden binnen. Goed voor zijn tweede zege. Koen had alleszins een reden om te winnen. Hij kon meteen de zege als een cadeau schenken aan zijn schoonfamilie die in De Klinge woont. En wat meer was, zijn Schoonvader vierde die dag zijn verjaardag.

    De sprint van de achtervolgende groep werd gewonnen door Luc de Moor en dit op meer dan een minuut van de winnaar.

    Winnaar Koen Van de Velde over de koers:

    -"Het was een vrij makkelijke wedstrijd doordat we vroeg weg geraakten met een mooi groepje. Er stond heel wat wind vandaag en dat begon ik in de laatste ronden wel te voelen. Met Cédric had ik de perfecte vluchtgezel omdat deze ook altijd het volle pond geeft in een ontsnapping.Het leek wel een duotijdrit die ik morgen in Sombeke nog wel zal voelen, 30 km met twee in de polders voel je wel. Gelukkig ben ik gisteren nog eens naar de masseur geweest om mijn benen los te maken. Deze waren nog behoorlijk gevoelig na het BK in Laarne waar ik in volle sprint, voor de 17 de plaats, compleet in beide bovenbenen de kramp kreeg. Indien dit niet was gebeurd had ik toch mijn verhoopte top 20 plaats gepakt daar in Laarne."

    De wedstrijd in Sombeke werd opgenomen als een stevige training. Kilometers maken en dan vanuit Sombeke met de fiets huiswaarts in Stekene.

    -“ En dan wordt het uitkijken naar de wedstrijd in Verrebroek, wie weet kan ik daar met die andere ploegmaat van mij, ik bedoel Guy Smet, een ploegentijdrit houden en zo 1 en 2 worden."

     



    Tekst en foto : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZONDAG 26/08 , DINSDAG 28/08 EN WOENSDAG 29/08/2007

    waod_3

    ZONDAG 26 AUGUSTUS 2007 – ANTWERPEN - LINKEROEVER 
     - Stedelijk Lyceum – Gloriantstraat 60

     

    Havenpersoneel en stadspersoneel

     

    41 tot 60 jaar : 10:00    56 Km    10 Ronden

    19 tot 40 jaar : 11:45    67 Km    12 Ronden

    ZONDAG 26 AUGUSTUS 2007 - OOSTEEKLO  - Café De Braeme – Rijkestraat 54

    G / G+

    13:00

    50 Km

    10 Ronden

    F2

    13:02

    50 Km

    10 Ronden

    F1

    14:30

    55 Km

    11 Ronden

    E / E+

    14:32

    55 Km

    11 Ronden

    C / D

    16:15

    60 Km

    12 Ronden

     

     

     

     

    DINSDAG 28 AUGUSTUS 2007 – ERTVELDE  - Biermuseum – Kuipstraat 36

    G / G+

    13:30

    48 Km

     8 Ronden

    F2

    13:32

    48 Km

     8 Ronden

    F1

    15:00

    54 Km

     9 Ronden

    E / E+

    15:02

    54 Km

     9 Ronden

    C / D

    16:45

    60 Km

     10 Ronden

     A / B 

     16:47 

     60 Km 

     10 Ronden


     

    WOENSDAG 29 AUGUSTUS 2007 – ERTVELDE  - Biermuseum – Kuipstraat 36



    G / G+

    13:30

    48 Km

     8 Ronden

    F2

    13:32

    48 Km

     8 Ronden

    F1

    15:00

    54 Km

     9 Ronden

    E / E+

    15:02

    54 Km

     9 Ronden

    C / D

    16:45

    60 Km

     10 Ronden

     A / B 

     16:47 

     60 Km 

     10 Ronden


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 25/08 , ZONDAG 26/08 EN MAANDAG 27/08/2007

    vwf

    ZATERDAG 25 Augustus Asbeek (1730) - Kespier - Café De Boerkes - Feesttent


    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


    ZONDAG 26 Augustus Oppuurs (2890)- Oppuursdorp - Dorpshuis De Baronie

    Belgisch Kampioenschap

    Let op de starturen

    E-cat 12h
    FG-cat 12h01
    C-cat 14h
    D-cat 14h01
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


    MAANDAG 27 Augustus Oetingen
    (1755) - Kerkstraat 1 - Café 5de Wiel


    E-cat 15h30
    FG-cat 15h31
    C-cat 17h
    D-cat 17h01
    A-cat 18h30
    B-cat 18h31


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 26/08/2007 - JUNIOREN TE MELSELE-POENJAARD

    ZONDAG JUNIORESWEDSTRIJD OP DE MELSEELSE POENJAARD

     

    POENJAARD luciengastonbew23.8
    De organisatiegrootheden Lucien Covents en Gaston Van Bogaert die zorgden dat er in Melsele toch één wielerwedstrijd over bleef binnen WBV

     

    Zondag 26 augustus wordt in Melsele op de Poenjaard weer de jaarlijkse junioreswedstrijd georganiseerd. Het wordt de 33ste Grote Prijs Sierschouwen Gaston Van Bogaert & Zoon.  De wedstrijd is dit jaar 93 km lang of 15 ronden en naast de voorziene prijzen zijn er ook tal van premies geschonken door de talrijke sympathisanten van deze organisatie.  De start is om 15u. Alle formaliteiten vinden plaats in de enige café van de wijk “De Poenjaard” in de Parmastraat. De omloop in dit landelijk deel van Melsele loopt langs de Parmastraat – Fortstraat - Poenjaardhoekstraat – Biestraat – Schaarbeekstraat – Veldstraat – Winingenstraat – Dweerse Kromstraat en weer naar de Parmastraat.

    Deelgemeente Melsele van Beveren, moet het nu al drie jaar stellen met amper één wielerwedstrijd. Tot in 2004 was Melsele via de Veloclub “De Zwaluw” een toonaangevende club die sedert 1898 actief was. Er werden jaarlijks een zestal wedstrijden georganiseerd.

    In de 106 jaar dat “De Zwaluw” de gemeente Melsele als wielergemeente leidde, was de jaarlijkse beroepsrennerswedstrijd, het grote uithangbord. Maar omdat de kosten té hoog opliepen werd in 1992 echter de 65ste en laatste “Grote Prijs voor Profs” betwist en gewonnen door ene Johan Thalen. In de plaats kwam er een koers voor elite z.c. en beloften.

    Maar wat een geschiedenis had die Veloclub “De Zwaluw” die in de KBWB was ingeschreven onder het stamnummer 482! Samen met een andere Beverse deelgemeente, Haasdonk, was Melsele heel lang het mekka van de wielersport.

    Bij de stichting in 1898 heette de vereniging gewoon de “VeloClub” met als bijzonderheid, de hoofdletter ‘C’. Het doel was om enkele vooraanstaande inwoners, die al een fiets hadden, de gelegenheid te geven uitstappen te maken, begeleid door een trompetterskorps. Reeds in de eerste jaren kwam er een koers die ze al vanaf 1911 “Grote Prijs van Melsele” noemden.

    Vanaf de jaren 1920 werd er jaarlijks een grote koers georganiseerd die op de dag van de jaarmarkt het kermisprogramma moest verrijken. Uit dát initiatief groeide later de beroepsrennerskoers waarvan de eerste in 1923 werd betwist.

    Reeds voor de Tweede Wereldoorlog werd de Melseelse profkoers massaal bijgewoond. Begrijpelijk, want de toeschouwers konden er de toenmalige wielervedetten aan het werk zien. Op de erelijst stond driekeer Hector Martin en dat was de winnaar van de klassieker Bordeaux - Parijs. Een andere winnaar van die klassieker, Bernard Van Rysselberghe, won ook in Melsele.

    Na de oorlog kreeg “De Zwaluw” ook de betere profs aan de start. In 1959 won de plaatselijke Peet Oellibrandt die in Herentals Belgisch Kampioen was geworden. Bekende namen zijn ook: Willy Vannitsen (1975), Robert Lelangue (1965), Roger Rosiers (1970 en 1974), Frans Verbeeck (1971), Adri Van de Poel (1984) en dan de streekrenners die de euforie bij het publiek telkens nog groter maakten: Jan Bogaert won vierkeer in Melsele (1980, 1982, 1987 en 1989). Andere streekrenners die wonnen waren : Omer Van de Voorde (1953), Etienne Vercauteren (1962), Pierre Verberckmoes (1964), Johnny De Nul (1981) en Marc Dierickx (1983).

    In 2004 deelde Theo Neels, die al jaren voorzitter was, onverwacht mee dat Veloclub “De Zwaluw” in 2005 geen koersen meer zou organiseren en dat de club zelfs zou worden opgedoekt. Een reden was ook dat er voor een bekend juniorescriterium in Melsele, heel wat renners niet mochten starten omdat ze in Temse een grote wedstrijd moesten komen rijden. “De Zwaluw” bleef achter met een gering aantal deelnemers.

    Einde van de Koninklijke Veloclub “De Zwaluw”. Melsele was als wielerdorp plots steendood. Geen enkele wielerwedstrijd meer.

    Op de wijk Poenjaard echter, liet Gaston van Bogaert een tijd later weten, dat hij niet akkoord was. Reeds dertig keer had hij er zijn “Grote Prijs Sierschouwen Van Bogaert” laten rijden onder banier van “De Zwaluw”. Hij kon voor 2005 voortaan geen koersen meer aanvragen via de Melseelse club. Zo kwam Gaston terecht in Beveren bij het Comité Ter Heropleving van de Wielersport CHW.

    Secretaris Guido Van Nauw van het CHW aarzelde niet om de wedstrijd van de Poenjaard aan te vragen en administratief en technisch ook alles te regelen.

    Zo kreeg Melsele, dankzij Gaston Van Bogaert, dan toch nog een koers. De eer was gered. Maar er werd besloten om de juniores uit te nodigen en niet meer de elites z.c. Trouwens, toen in 1974 voor het eerst werd georganiseerd was het ook een junioreskoers.

    In de loop der jaren kreeg de Melseelse wijk massale belangstelling. Ook de renners kwamen graag naar de Poenjaard. Vraag dat maar aan Guy Smet, die maar liefst vijfkeer kwam winnen.

    Twee jaar geleden kwamen er 36 juniores aan de start en de Beverenaar Thibault Koppen won. Vorig jaar ging de zege naar Michael Van Staeyen, de zegekoning van de juniores 2006 en nu bij de beloften ook al een tiental koersen won.

    Gaston Van Bogaert en de ervaringrijke Lucien Covents kunnen voor hun organisatie rekenen op heel wat medewerkers uit het wijkcomité. Sinds enkele jaren is er een nieuw organisatiecomité met Gaston Van Bogaert de voormalig zaakvoerder van het vlakbij gelegen bedrijf in sierschouwen, haarden en natuursteen en nu lid van de beheerraad, Paul De Ryck van de gelijknamige zaak in koeltechnieken in Melsele, Paul Mariën de zaakvoerder van Tip Top, Paul De Belie en Luc De Wreede.  

    Naast de wielerwedstrijd bruist de Poenjaard ook tijdens de kermis in het vierde weekend van september met onder meer een barbecue, diverse optredens van artiesten, een kaartwedstrijd en een quiz.

    Zo gezien is deze wielerwedstrijd een feest voor gans de Poenjaard.

     



    Tekst en foto : Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE WAASMUNSTER VAN WOENSDAG 22/08/2007

    WOENSDAG 22/08/2007 – WAASMUNSTER - DE HERT - Juniores

     

    ALLEREERSTE ZEGE VOOR WOUTER D’HOLLANDER.

     

    WAASMUNSTERHERT aankomstbew22.8                  WAASMUNSTERHERTpodiumbew22.8      

    De aankomst van Wouter D’Hollander.       Het podium met twee Isorex-renners: 
                                                                        vlnr Sander Stiegelis met de trofee van de Sportraad als 2de,
                                                                        winnaar Wouter D’Hollander en Benjamin Willems (3de)


    Het Kermiscomité van Den Hert in Waasmunster leverde weer een kermiskoers voor juniores af. Het was al hun 16 de uitgave en daarvoor kregen ze 46 deelnemers. Opvallend was de aanwezigheid van 32 streekrenners. Dat deed een pientere aanwezig zeggen dat het wel een Kampioenschap van het Waasland leek!  Er moesten 17 ronden van 5,7 km afgelegd worden in een alles behalve gezellig koersweertje.

    Toch werd het een leuke wielernamiddag. Vanaf de 2de ronde was er bij elke doortocht aan de meet, een premie van 10 euro. De eerste ronde leek wel een verkenningsronde maar dan begonnen de aanvallen binnen te rollen. Na twee ronden reden Sean Durinck, Wouter D’Hollander, Kenneth Verhoeven en Tom De Maesschalcck al voorop. Ook veldrijder Kenneth Mariën wilde graag mee maar dat lukte niet.

    In de 3de ronde trokken Nicolas Vereecken en Laurens Coucke stevig in achtervolging en de vier leiders waren er aan voor de moeite en gans het peloton was terug. Niet voor lang echter want opnieuw zonderde zich een viertal af: Davy Staes, Nick Van Walle, Stijn Van Geyte en weer Tom De Maesschalck uit Sinaai. Er werd onmiddellijk gereageerd door Nick Michielsen en  Valentijn Martens, Timothy Vergeylen, Gert Baeyens en Wouter D’Hollander. Hun initiatief mislukte en uiteindelijk was Kenneth Verhoeven die in de 5de ronde vooraan aansloot: vijf leiders.

    De voorsprong van de vijf Staes-Van Walle-Van Geyte-De Maesschalck-Verhoeven werd nooit echt groot en toen Joris Haers in de 6de ronde  er alles uithaalde om bij de leiders te komen, had hij succes. De eenheid was bij de zes nu wel zoek en Nick Van Walle ging even solo en maakte werk van premiegewin. Hij pakte er een stuk of vier en dat betekende toch dat hij steeds vooraan werkte. Maar achter de zes werd ook gewerkt om aan te sluiten. We zagen Jens Verschaffelt van Hoop op Zegen Beveren krachtige arbeid leveren en ook Kenneth Mariën spurtte nog weg uit peloton in de richting van de kopgroep.

    Het resultaat was dat zich elf renners afzonderden, zonder evenwel Jens Verschaffelt. Het bleef toch een mooie koers met aanvallende intenties. In de 11de ronde reed Michiel Dieleman met veel zwier weg. Sinaainaar Guy Ten Hartog zag er wel wat in en hij fietste naar voor in de 12de ronde. Op 13sec volgden Davy Staes en Raf Van den Branden  en even verder zwaaide ook Wouter D’Hollander weer de plak naast Kenneth Mariën, Tom De Maesschalck en Gertjan Van Ham.

    Dat prachtig achtervolgingswerk resulteerde in een groep van veertien die op zoek wilden gaan naar de twee leiders Dieleman-Den Hartog. In de 14de ronde hadden ze die te pakken en zo kregen we zestien leiders. Naast de namen die we hierboven al vermeldden waren ook mee: Sam Van Uytvange, Stijn Van Geyte, Jochem Smet, Joris Haers, Kenneth Verhoeven, Sven Smets, Davy Van de Walle en Benjamin Willems.

    En wat zagen we? De favorieten Sander Stiegelis en Nicolas Vereecken, de nummers 1 en 2 van vorige zaterdag in Sombeke, waren er niet bij. Die hadden zo in elkaars ogen gekeken dat ze de goede trein misten en op bepaald ogenblik zelfs meer dan een minuut achterstand hadden.

    “Oei Oei Oie”, riepen ze op twee ronden van het einde toen ze beseften dat er zestien afstand aan het nemen waren. Ze kregen Laurens Coucke mee en met drie begonnen ze te achtervolgen. Dát was prachtige wielersport. Nicolas Vereecken zag op geen metertje kopwerk en zijn maats beseften ook het gevaar dat er wel eens niks kon inzitten. Rijden maar.

    Vooraan had Wouter D’Hollander een heel goed idee. Hij demarreerde en nam op slag bijna 20 sec toen Kenneth Mariën, wat reed die toch sterk, reageerde bij de vijftien anderen. Op een kleine afstand, geen 20 sec meer, volgde het trio Vereecken-Stiegelis-Coucke. Ze vlogen de Nijverheidsstraat naar beneden richting centrum. Even later haalden ze de vijftien bij.

    Wouter D’Hollander vocht voor wat hij waard was. Achter hem hadden zijn ploegmaats van Isorex het al in de gaten dat ze met Wouter konden scoren. Sander Stiegelis, Stijn Van Geyte en Sammeke Van Uytvange zorgden goed voor hun maat die in eerste positie koerste. Hij kon het klaren en won zijn allereerste wedstrijd in de drie jaar dat hij actief is. Om het Isorexfeestje af te werken zorgde Stiegelis op minder dan 10 sec nog dat hij zich naar de 2de plaats spurtte. Meetjeslander Benjamin Willems werd 3de  en Nicolas Vereecken nog 4de. Met Stijn Van Geyte uit Grembergen op 9 stond Isorex met drie in de top-10.

    De hulde werd bijgewoond door burgemeester Rik Daelman en namens de Sportraad kon voorzitter Rie Maes een prachtig aandenken overhandigen aan Sander Stiegelis, de 2de. “Dat is prachtig”aldus de Nederlander, “ Zoiets heb ik nog niet, ik heb alleen maar palmen…”

    Merkwaardig was dat het Kermiscomité Den Hert ook nog een extra prijs klaar had voor de renner die als laatste de koers uitreed. Dat was Nieuwkerkenaar  Lesley Heyndrickx van Hoboken WAC. Hij kreeg als cadeau een bokje en een geitje.

    En Dominiek Van Duysen uit Hamme, die pas zijn tweede wedstrijd reed en met krampen er vroegtijdig uit moest, kreeg een waardebon van meer dan 30 euro omdat hij moedig ruim 40 km mee had gereden.


    WAASMUNSTERHERTstartbew22.8
    De start in het miezerig weer werd gegeven door Johan De Wolf van WBV

    WAASMUNSTERHERThuldebew22.8

    De huldiging met uiterst links Rie Maes voorzitter sportraad en naast hem burgemeester Rik Daelman.


    WAASMUNSTERHERTbestuurbew22.8
    Het Kermiscomité van Den Hert dat elk jaar een junioreskoers organiseert. In het midden voorzitter Dirk De Mol. Links van hem secretaris François Parijs en verder Manfred Hecker, Kevin Praet en Rudi Praet.

    WAASMUNSTERHERT Lesleybew22.8
    Lesley Heyndrickx die 38ste werd en daarmee als laatste in de uitslag stond. Hij kreeg van de organisatoren als extra-prijs een “geitje en een bokje”.

    WAASMUNSTERHERTsupportersbew22.8
    De Guido (van de Leon) was alleen op de koers in Waasmunster maar behoorde er toch weer bij de supporters. Hier in het gezelschap van Stefan Ott (belofte uit Waasmunster) en zijn verwanten.





    Tekst :
    Flor Van de Velde


    Foto’s : Alain Sennesael.

     

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ZOTTEGEM VAN DINSDAG 21/08/2007

    DINSDAG 21/08/2007 – ZOTTEGEM – Elite m/c / Elite z/c / Beloften

     

    VEEL VOLK OP GP ZOTTEGEM EN JORGENSEN WINNAAR


    ZOTTEGEMaankomstbew22.8                            ZOTTEGEMpodiumbew22.8

    De aankomst van Jorgensen vóór  Friedemann.    De hulde op het podium: vlnr: 
                                                                                   Matthias Friedemann (2de),
                                                                                   winnaar de Deen Jonas Jorgensen en Nic Ingels.


    De Zottegemse Wielerclub organiseerde hun 72e Grote Prijs Stad Zottegem een 1.1 wedstrijd voor EMC.168 renners namen de start voor 1 grote ronde van 72,3 km. + 6 plaatselijke ronden van 18,3 km. of 182,1 km.

    Pictoflex en Team Regiostrom werden de start geweigerd omdat ze met te weinig renners waren.

    De streekregiorenners waren Geert Steurs (Schoten - Predictor-Lotto), Preben Van Hecke (Overmere - Predictor-Lotto), Steven De Decker (Zele - DFL), Robby Meul (Eksaarde - DFL), Jarno Van Mingeroet (Overmere - Jartazi) en Thomas Ongena (Zele - Yawadoo).

    Kort na de start begonnen de profs al moedig aan te vallen al was het maar even. Er was toch al 60 km gereden toen David Harrigan (DFL), Peter Ronsse (Babes Only) en Daniel Foder (Team Designa) een vinnige uitval opzetten. Dries Devenyns (Predictor-Lotto) kwam nog aansluiten. Hun voorsprong bleef eerst rond de 10 seconden hangen maar ze slaagden er toch in om naar 39 seconden te gaan. En toen vond men in de groep dat het wel was en na 88 km stond men nog altijd even ver.

    James Vanlandschoot (Landbouwkrediet), Denis Flahaut (Jartazi), Thomas Ongena (Yawadoo), Rene Jörgensen (Team Designa), Robin Van der Lijn (Van Vliet) en Morten Hegreberg (Team Sparebanken) trokken na 94 km. in het offensief. Zij haalden een maximale voorsprong van 25 seconden. Toch liep nu ook alles weer samen.

    Aan km. 110 waagden Peter Wuyts (Palmans) en Thomas Guldhammer (Team Designa)

    hun kans. Maar ook nu kwam snel de reactie en het was voorbij. Er kwamen nog zo’n situaties maar niets duurde lang.

    Op het einde van de 3de plaatselijke ronde ontstond er een kopgroep van zeven : Kenny De Ketele (Chocolade Jacques), Steven De Decker (DFL), Mindaugas Striska (Jartazi), Daniel Foder (Team Designa), Gerrit Soepenberg (Fondas), Peter Schep (Ubbink - Syntec) en Roy Hegreberg (Team Sparebanken). Hun voorsprong groeide tot 46 sec toen het trio Dries Devenyns (Predictor-Lotto), Ramuntxo Garmendia (Babes Only) en Gediminas Bagdonas (Klaipeda - Splendid) aan een achtervolging begonnen. Het drietal kreeg de aansluiting zodat er tien leiders waren. Daivd Boucher (Landbouwkrediet) kreeg het gaatje niet gedicht.

    In de voorlaatste plaatselijke ronde kwamen Kenny De Ketele (Chocolade Jacques) en Peter Schep (Ubbink - Syntec) in de problemen en toen waren ze nog met acht. Voor Steven De Decker (DFL), Daniel Foder (Team Designa) en Roy Hegreberg (Team Sparebanken) ging het vooraan ook te snel en het gevolg was dat er maar vijf renners voorop reden bij het ingaan van de laatste ronde. Ze hadden een voorsprong van amper 20 seconden voor de laatste 18,3 km.

    Gerrit Soepenberg (Fondas) moest ook lossen zodat ze nog maar met 4 overbleven tegen een jagend peloton. Met minder dan 8 km. te gaan, was hun voorsprong toch weer 23 seconden. Het peloton schakelde een versnelling hoger en op 6 km van het einde was hun achterstand geslonken tot 12 seconden.

    Het lag dus in de lijn der verwachtingen dat een hergroepering niet meer te vermijden was.Ze kwam er op 4 km van het einde. Pedro Horrilo Munoz (Rabobank) probeerde nog iets maar het lukte niet.De massaspurt kwam er aan en die werd gemakkelijk gewonnen werd door de Deen Jonas Aeen Jorgensen (Team GLS).Tweede werd de Duitser Matthias Friedermann (Team 3C Gruppe), de derde plaats was voor onze landgenoot Nic Ingels (Predictor-Lotto) die de Vlaamse eer redde.

    Geert Steurs werd 11de, Robby Meul 27ste, Thomas Ongena 31ste, Jarno Van Mingeroet 35ste, Preben Van Hecke 80ste en Steven De Decker 97ste.

     

    ZOTTEGEMaankomstzonebew22.8 

    Dat er volk was in Zottegem bewijst dit beeld.


    ZOTTEGEMmeulbew22.8                                                    ZOTTEGEMjarnovmbew22.8

    De Wase regio had Robby Meul onder de deelnemers.     Jarno Van Mingeroet werd 35ste.


    ZOTTEGEMprebenvhbew22.8                                                    ZOTTEGEMthomasonbew22.8 

    Preben Van Hecke  eindigde 80ste.                               Thomas Ongena in actie in Zottegem.
                                                                                          Hij werd 31ste.


    ZOTTEGEMbkbrackebew22.8                                                      ZOTTEGEMbkmuysbew22.8
    Belgisch kampioen EZC Tony Bracke                                     Pieter Muys, kampioen der beloften
    zette aan in Zottegem.                                                           stond eveneens aan de start.

                                                                                                  



    Tekst :
    fvdv

     

    Foto’s : Alain Sennesael

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 22/08/2007

    wbvlogo

    Proficiat aan KOEN VAN DE VELDE uit Stekene met zijn 2°Seizoenszege van 2007 !!!
    Proficiat aan WOUTER D'HOLLANDER uit Zele met zijn 1°Seizoenszege bij de Juniores !!!

    WOENSDAG 22/08/2007 – TORHOUT (A) – Elite z/c & Beloften - 128,8 Km - 03h02min

    Aantal deelnemers : 43

    1. Werner Vandromme
    2. Ramunas Navardauskas op 22"
    3. Gregory Joseph
     

    22/08/2007 – MELLE (O) – Elite z/c & Beloften - 110 Km - 02h35min

    Aantal deelnemers : 50

    1. Tony Bracke
    2. Alexandr Dymovskikh
    3. Valentin Iglinskiy
     

    22/08/2007 – RUISELEDE (W) – Elite z/c & Beloften - 114 Km - 02h47min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Mario Willems
    2. Kenny Vanlaere op 2"
    3. Nicola Staelens op 4"
     

    22/08/2007 – DE KLINGE (O) – Am./Mast./ Elite z/c / Beloften - 94 Km - 02h13min

    Aantal deelnemers : 32

    1. KOEN VAN DE VELDE uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) 

    2. Cedric Van Lommel op 10"
    3. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem BC) op 1'15"
    7. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 6'00"
    11. Peter Neels uit Zwijndrecht
    14. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    15. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    16. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco CT)
    17. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV)
    18. Kris Van Severen uit St.Niklaas
    19. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)


    22/08/2007 – HASSELT-HASSELT (LB) – Men Elite - Km – hmin

    ENECO TOUR

    Aantal deelnemers :

    1. Michiel Elijzen  6'09"
    2. Juan A. Flecha  6'10"

    3. Johan Van Summeren 6'11"

    22/08/2007 – DRUIVENKOERS OVERIJSE (VB) – Men Elite - 199 Km - hmin

    Aantal deelnemers :

    1. Roy Sentjens
    2. Nicolas Maes
    3. Johny Hoogenland
     

    22/08/2007 – ADINKERKE (W) – Dames Elite - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    22/08/2007 – ADINKERKE (W) – Juniores - Km – hmin

    Tijdrit

    Aantal deelnemers :

     

    22/08/2007 – BOUTERSEM (VB) – Juniores - 84 Km - 02h09min

    Aantal deelnemers : 45

    1. Kenneth Vanbilsen
     

    22/08/2007 – ERPE MERE (O) – Juniores – 96 Km –02h30min

    Aantal deelnemers : 51

    1. Niels Vandyck
    3. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 20"
     

    22/08/2007 – MOPERTINGEN (LB) – Juniores  - 88,5 Km - 02h10min

    Aantal deelnemers : 22

    1. Jeffrey Van Thielen
     

    22/08/2007 – WAASMUNSTER (O) – Juniores – 96 Km – 02h22min

    Aantal deelnemers : 46

    1. WOUTER D'HOLLANDER uit Zele (Isorex CT)
    2. Sander Stiegelis (Isorex CT) op 8"
    4. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol CT Menen)
    6. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    7. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    8. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant CT)
    9. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex CT)
    11. Kenneth Marien uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
    12. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes CT)
    13. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    14. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT)
    16. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)
    19. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson CT)
    21. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'15"
    22. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
    23. Nick Van Walle uit Temse (Daikin CT)
    24. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    25. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS)
    26. Didier Verlee uit Sinaai (Josan Mercedes CT)
    28. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    29. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    31. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
    33. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike CT) op 3'47"
    36. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    37. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT)
    38. Lesley Heyndrickx uit Nieuwkerken (WAC-Team)

    22/08/2007 – ADINKERKE (W) – Nieuwelingen – Km – hmin

    Tijdrit

    Aantal deelnemers :

     

    22/08/2007 – OVERIJSE (VB) – Nieuwelingen  – 51 Km - 01h25min

    Aantal deelnemers : 41

    1. Jonas Cortoos
     

    22/08/2007 – RUISELEDE (W) – Nieuwelingen - 67 Km - 01h47min

    Aantal deelnemers : 57
    1. Vanlentijn Vanhoorne
    4. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    15. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
    28. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 22/08/2007

    WOENSDAG 220/08/2007 – ZAFFELARE – W.A.O.D.

     

    Categorie AB: (36 dln)

    1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

    2.Geert Ceulemans (Lier, winnaar cat. A)

    3.Robby De Roos (A2) uit Moerbeke

    4.Gunther De Cock (B2) uit St.Gillis-Waas

    6.Tim Vercauteren (A4) uit Belsele

    13.Gino Van Broeck (A8) uit Belsele

    22.Gino Hoskens (A12) uit Beveren

    29.Jamy Ivens (A16) uit Lokeren

    Categorie CD:

    1.Franky Van Oyen (Machelen, winnaar cat. C)

    2.Danny Van Oyen (Deinze, winnaar cat. D)

    3.Walter De Veerman (C2) uit Lochristi

    12.Etienne Claus (C6) uit Hamme


    Categorie E/E+:

    1.Wim De Waal (Axel (Ned), winnaar cat. E

    11.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

    14.Alfons Van Raemdonck (+3) uit Beveren

    Categorie F1:

    1.Luc Snels (Minderhout)

    3.John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    7.Freddy De Blick uit Beveren

    18.André Syvertsen uit Stekene

    20.Dirk De Cauwer uit Hamme

    26.Roger Beelaert uit Rupelmonde


    22-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 22/08/2007

    VAN DUYSENDOPMbew22.8

    Nadat in Hamme Ignace De Lamper bij de nieuwelingen van start ging is nu ook zijn kozijn Dominiek Van Duysen bij de juniores beginnen koersen. In Waasmunster reed hij zijn tweede koers. De eerste reed hij in Deinze waar hij na een val voor hem achterop geraakte en het peloton zo ver was gereden dat hij niet meer kon aansluiten.

    In Waasmunster reed hij vlot mee met de groep tot hij krampen kreeg en de wedstrijd moest verlaten. Zijn spieren zijn immers nog niet afgesteld op de inspanningen die er in een wedstrijd bij te pas komen.

    Dominiek heeft altijd graag gefietst en het sprak hem zo aan dat hij maanden geleden aan de voorbereiding begon. In de familie koerste vroeger ook nog zijn “pitje” Pierre Van Duysen.

    Zowel Ignace De Lamper als Domniek Van Duysen hebben nog geen ploeg gekozen en rijden dan ook in een witte trui.

     

     

    Tekst : fvdv

     

    Foto : Alain





    DE RIDDER bew

    Glenn De Ridder
    (Stekene-Bodysol) ging het voorbije weekend koersen in Alt-Hoeselt omdat er bij deze wedstrijd ook een tijdritje hoorde. Hij deed dat in het kader van Beker Van België tijdrit in Adinkerke.

    -“En het resultaat was dan ook niet zo slecht, 3de achter een super Sean De Bie en Jurgen Van Trijp, één van de betere Nederlanders in deze discipline. In de koers in lijn nadien, miste ik op het einde net de goede ontsnapping en strandde als 2de van het peloton op 15sec van het winnende viertal, waarvan De Bie terug de snelste was voor Van Trijp.In het klassement eindigde ik dan op een vierde plaats.”

    Volgend weekend rijdt Glenn een tweedaagse te Woubrechtegem.

     

     




    Cuyken Stephen

    De 14-jarige aspirant Stephen Cuyken (Nieuwkerken–WAC)heeft op de piste in Wilrijk dinsdagavond een nieuw ronderecord gevestigd. Verder toonde hij zich heer en meester in alle disciplines zowel in scratch, puntenkoers, afvalling en handicap. Hij eindigde overtuigend op de eerste plaats.

    -“Ik vond het een goede ervaring vermits ik voor de eerste keer op de piste reed. Het is zeker voor herhaling vastbaar”, aldus de jonge renner.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 26/08/2007 TE HAALTERT FIETSTOCHTEN VAN 40-70-100 KM

    FIETSTOCHTEN ARGENTA HAALTERT 100-70-40 km


    Freddy De Backer van de Trekvogels Haaltert meldde ons de fietstocht van zijn vereniging op zondag 26 augustus. De formaliteiten gebeuren in 
    Taverne New Pleintje, St.Goriksplein 8 (dorp), Haaltert-Aalst

    100 & Brevet 100 km en de 70 km:  Inschrijven en starten van 7 tot 9u.

    Voor de 40 km ingeschreven worden vanaf 7u en starten kan tot 10u.

    Het zijn geen moeilijke omlopen en alle afstanden hebben de “Feestzaal Parking” te Massemen als controleplaats.

    De 100 km heeft nog een stop in Wichelen en niet Uitbergen. De omlopen werden licht gewijzigd tegenover vorig seizoen.

    Wie graag vooraf inzage krijgt van de wegwijzer kan naar www.trekvogelshaaltert.be gaan en via “CLUBORGANISATIES” komt men op de organisatie van zondag.

    Info: De Backer Freddy, 0496 96 86 50, freddy.debacker@telenet.be 



    Tekst :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE HAASDONK VAN DINSDAG 21/08/2007

    DINSDAG 21/08/2007 – HAASDONK - EZC/U23

     

    NICKY COCQUYT WINT MASSAPURT


    HAASDONKBUITEN huldebew22.8                HAASDONKBUITENnickybew22.8

    De hulde van Nicky Cocquyt bij zijn 4de zege.               Een bijzonder tevreden Nicky Cocquyt


    Voor de avondwedstrijd op Den Buiten in Haasdonk kwamen 44 EZC/U23 aan de start. Uit de regio waren er een 25 renners. Er moesten 15 ronden worden afgelegd op een mooie omloop via Beveren. Maar al gauw bleek dat snelheid het belangrijkste element was in het gebeuren. Weg geraken was bijna utopisch en we mochten organisator Hudiko Wielerteam Waasland, dankbaar zijn dat ze om de drie ronden een premie hadden voorzien. Pas dan konden we een kleine afscheiding waarnemen.

    Dat was zo na drie ronden toen Gino Pauwels voor de 10 euro ging. Ook Roberto Vercauteren kwam alleen voorbij en Geert Smet volgde nog net voor de groep. Maar een paar honderd meter verder, ter hoogte aan het gerestaureerde Kasteel Ter Saksen, was alles alweer samen.

    Mindaugas Goncaras reed in de vijfde ronde nog sneller dan snelst maar er kwam niets uit. Jeroen Das en vooral Sven Wielandt voerden dan vooraan het hoge woord en Michiel De Coninck pakte premie nummer twee. In de 9de ronde was het Sven Wielandt zelf die 10 euro rijker werd en kort nadien probeerde Kristof Verbraeken, ook al een Beverenaar, een kloofje te slaan. Nog geen 50 meter kreeg hij en dan was alles weer samen.

    Er gebeurde dus nul-komma-nul omdat het onmogelijk was afstand te nemen. Bij het ingaan van de laatste ronde wilde Goncaras nog maar eens aanvallen en Bob Michels van ‘Onder Ons ‘Parike was bereid om mee te gaan en ook Sven Wielandt bood zijn diensten aan. Maar ’t was niet nodig. Met 34 in één groep kwam het einde in zicht.

    Het was een pracht van een massaspurt in het half duister. Nicky Cocquyt, de 23 –jarige spurter uit Evergem, die er meesterlijk uit kwam en duidelijk zijn 4de zege van het seizoen behaalde. Ook Waaslander Mattias Nijs had zich goed geplaatste in de spurt en werd schitterend 2de. De ervaren Michel Le Blon (Brecht) werd 3de  en Dave Mertens (Malderen) 4de. Ook Davy Peirsman (Temse) was er vooraan weer bij en finishte als 5de en Kristof Verbraeken uit Beveren als 7de.

    Als we dan bekijken waar de uitblinkers van deze wedstrijd staan gerangschikt dan kunnen we alleen maar zeggen “geen loon naar werken” voor een Sven Wielandt als 27ste  en Jeroen Das als 30ste.  

    Het was voor Nicky Cocquyt ook een rare wedstrijd.

    -“Ik was een beetje ziek en kwam naar hier om de conditie een beetje op te bouwen”, vertelde hij. “Ik was eigenlijk niet gemotiveerd om te komen winnen. Eerder met een bang hartje was ik naar hier gekomen, zeker toen ik het parcours verkend had met die smalle baantjes en met die conditie die echt op niets trok. Maar je ziet, als het een sprint is weet je maar nooit.”

    Hij hield toch alles van bij het begin goed in de gaten.

    -“ Op die smalle baantjes is er altijd een gevaar dat er van in het begin een kleine groep vooruit gaat rijden. Maar wonder boven wonder, het bleef samen. Er gingen af en toe wel eens een paar renners weg, maar meer dan honderd meter kregen ze nooit. Guy Smet was ook echt sterk en reed heel wat gaten toe.”

    Nicky Cocquyt voelde door die situaties aan dat er een massaspurt in zat. En zo gebeurde het ook.

    -“Die eindspurt liep op een bedrieglijk lang eind waar men zich goed kon aan mispakken. Ik heb het in twee keer gedaan en ’t was juist gepast. Normaal bén ik een spurter, ook via de piste. Het is wel iets verminderd, het verzet is ook groter en ben wat ouder geworden. In de spurt moet je op het juiste moment kunnen kómen en wat geluk hebben.”

    Nicky vond dat op dit Haasdonks parcours, zelf aanvallen de beste verdediging was. Hij verwees naar Guy Smet. Als die gaat moet je mee zijn. “Het is maar als je zelf sterk bent, dat je er nog naartoe kan rijden maar vandaag kantelde het echter te veel en er was echt niemand die kon wegrijden.”

    Het was een gelukkige winnaar! “Ik had mijn doel gesteld op de Ronde van Antwerpen en de eerste rit heb ik daar gewonnen. Dus, dat was een goede start. Ik ben dan ziek geworden, een verkoudheid en wat koorts. Ik wou ook in het BK goed zijn maar de ganse week er voor was al in het water gevallen en in het BK reden ze mij er af na zes ronden. Vandaar dat ik naar hier kwam om wat te trainen en op te bouwen.”

    Maar spurter Nicky Cocquyt bouwde niet alleen op, hij werkte ook nog af.

     

    HAASDONKBUITENwbvbew22.8 

    Dit is Wielerbond Vlaanderen: vlnr Eric Van Goethem, William Vettenburg en Rudy Steels.

     

    koers guy haasdonk 21 augustus 2007 0011
    Guy Smet die gevangen zat in het peloton en iedereen op zijn wiel had !!!!




    Tekst :
    Flor Van de Velde


    Foto :
    Alain Sennesael.

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 21/07/2007

    wbvlogo

    DINSDAG 21/08/2007 – BOOISCHOT (A) – Elite z/c & Beloften - 120 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 74

    1. Yoeri Beyens
    2. Nico Indekeu
    3. Bert Verboven
    6. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)
      

    21/08/2007 – HAASDONK (O) – Elite z/c & Beloften - 105 Km - 02h23min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Nicky Cocquyt
    2. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    3. Michel Le Blon
    5. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    6. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    7. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde WSV)
    10. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    14. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike)
    15. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
    17. Michiel De Coninck uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    18. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
    19. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    20. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    22. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    23. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    27. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
    28. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    29. Gunter Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    32. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)
       

    21/08/2007 – WERVIK (W) – Elite z/c & Beloften - 161 Km - hmin

    Aantal deelnemers : 160

    1. Stijn Joseph
    2. Nico Kuypers
    3. Klaas Lodewijck
     

    21/08/2007 – ZOTTEGEM (O) – Men Elite - 182 Km – 04h07min

    Aantal deelnemers : 168

    1. Jonas Aaen Jorgensen
    2. Matthias Friedermann
    3. Nic Ingels
    11. Geert Steurs uit Schoten (Predictor-Lotto)
    17. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans)
    27. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews)
    31. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
    35. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)
    80. Preben Van Hecke uit Overmere (Predictor-Lotto)
     

    21/08/2007 – EVERGEM (O) – Juniores - 97 Km - 02h27min

    Aantal deelnemers : 25

    1. Nazarrio Nanni
    17. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 12'00"
    21. Wim Van De Wiele uit Zele (Hoop Op Zegen Beveren)
     

    21/08/2007 – LANGEMARK (W) – Juniores – 84 Km –02h04min

    Aantal deelnemers : 46
    1. Mathias Vanbelle



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs