.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    15-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE HEUSDEN VAN DINSDAG 14/08/2007

    DINSDAG 14/08/2007 – HEUSDEN – Elite m/c / Elite z/c / Beloften

     

    WOUTER WEYLANDT WINT HEUSDENKOERSE

     

    De Klassieker der Vlaamse Kermiskoersen of Heusdenkoers was al de 58ste Grote Prijs "Maurice Raes" voor elites met of zonder contract en beloften.Er was weer een massa volk en ook de zon was van de partij.

    Niet minder dan 214 renners namen de start voor 23 ronden van 7,3 km. of 167,9 km.

    Glenn D'Hollander (Chocolade Jacques - Berlare), Sven Renders (Chocolade Jacques - Wilrijk), Jens Renders (Palmans-Wilrijk) , Greg Van Avermaet (Predictor/Lotto - Hamme), Robby Meul (DFL - Eksaarde), Thomas Ongena (Yawadoo - Zele), Kevin Van Der Plas (Rock Werchter - Puurs), Björn Coomans (Rock Werchter - Puurs), Bjorn Meersman (Rock Werchter - Bornem), Koen De Bosscher (MD CT - Kalken), Bart Baeyens (Artevelde - Overmere), Anthony Van Den Berghe (DAVO - Sinaai), Steven De Decker (Soenens/Germond - Zele) , Michaël Van Staeyen (Davo-Schoten) , Geert Steurs (Predictor/Lotto-Schoten) en Jarno Van Mingeroet (Jartazi - Overmere).

    De start werd gegeven door Etienne De Wilde met een vertraging van een kwartier doordat er zoveel renners waren.

    Niko Eeckhout en Wouter Weylandt testten in de eerste ronde eens hoe het met de conditie was.

    Wouter Van Mechelen, Kenny Dehaes, Bjorn Coomans, Sven Nijs, Sven Renders en Jeremy Hunt waren de volgende die op avontuur trokken. Zij haalden een maximale voorsprong van 18 seconden en werden na 20 km. terug gegrepen door het jagende peloton.

    Matthe Pronk, Tonny Goossens, Vytautas Kaupas, Kenny Dehaes, Timothy Vangheel, David Harrigan, Aidis Kruopis, Sjef De Wilde en Staf Scheirlinckx waagden dan eveneens hun kans. Er zat pit in en het peloton zei dat ze wat mochten verwezenlijken. Zo reden ze zelfs tot 2 min vooruit.

    In de 8ste ronde vonden Michael Van Staeyen, Geert Omloop, Greg Van Avermaet en Jarno Van Mingeroet dat er toch wel iets mocht gebeuren en ze vertrokken in de tegenaanval. Maar toen ze op 1.20min van de leiders kwamen was het uit en bleven waar ze waren. De groep zelf begon sneller te fietsen en ze grepen de achtervolgersgroep van Van Avermaet terug maar dan viel het toch stil zodat de leiders hun voorsprong behielden.

    In de 13de ronde gingen Frederik Veuchelen, Glenn D'Hollander en Frank Vandenbroucke in de tegenaanval. Mindaugas Striska, Jurgen François, Nick Van Gestel, Geert Omloop, Klaas De Gruyter, Jens Renders, Algirdas Mockus, Jeremy Hunt en Robby Meul kwamen aansluiten bij de achtervolgers. Zo zaten we in de 15de ronde met deze situatie: 9 leiders met een voorsprong van 27 seconden op 12 achtervolgers. Maar die groeiden aan tot 21 toen ook nog Jonas Ljungblad, Hamish Haynes, Thomas Ongena, Jochen Engelen, Kenny Van Braeckel, Sebastien Six, Marc Lotz, Greg Van Avermaet en Simas Kondrotas bij hen kwamen.

    Die stevige achtervolgers haalden de leiders dan ook bij en dit alles leidde tot een algemene hergroepering. Iljo Keisse kwam op het einde van de 16de ronde nog in aanraking met een onvoorzichtige toeschouwer. Gelukkig voor Iljo viel de schade nog goed mee met alleen wat schaafwonden.

     Op  40 km van het einde vormde zich in twee fasen een kopgroep van zeven. Kane Oakley, Wilfried Cretskens, Niek Van Gestel, Fabio Polazzi, Greg Van Avermaet, Wouter Weylandt en Aidis Kruopis trokken in het offensief. Ook Dimitri De Fauw, Johan Coenen en Geert Omloop wilden nog mee maar ze bleven hangen op op 12 seconden.

    De 7 leiders hun voorsprong liep op naar 50 seconden maar hoe dichter bij de aankomst hoe kleiner die werd. Nick Nuyens en Frederik Willems waren nog in de achtervolging gegaan.

    In de slotkilometers waagde Kane Oakley een alles of niks poging. Hij werd op het einde teruggegrepen en in een spannende spurt haalde Wouter Weylandt het voor Aidis Kruopis. Greg Van Avermaet werd 3de, Fabio Polazzi 4de, Kane Oakley 5de, Niek Van Gestel 6de en Wilfried Cretskens 7de.

    Op 15 seconden werd Nick Nuyens 8ste en Frederik Willems 9de. De spurt van het peloton werd gewonnen door Gediminas Bagdonas voor Maxime Vantomme.

    Thomas Ongena werd 20ste, Michaël Van Staeyen 22ste , Björn Coomans 24ste, Jens renders 27ste , Robby Meul 29ste, Steven De Decker 33ste, Geert Steurs 51ste , Bjorn Meersman 61ste, Glenn D'Hollander 62ste, Anthony Van Den Berghe 77ste en Jarno Van Mingeroet 99ste.

     

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DINSDAG 2 OKTOBER - 19° OMLOOP VAN DE VLAAMSE SCHELDEBOORDEN

    OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN KRIJGT VORM


    VDVIJVERRONNYbew15.8 

    Ex-Prof Ronny Van de Vijver kijkt uit naar dinsdag 2 oktober om de sportieve bevolking zijn 19de Omloop der Vlaamse Scheldeboorden te kunnen aanbieden.


    Ex-Prof Ronny Van de Vijver,
    de organisator van de 19de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden, zet momenteel de voorbereidende ingrediënten van deze hoog aangeschreven profkoers op stevige grondvesten. Een koers op dit niveau organiseren is verre van eenvoudig maar het resultaat is dan telkens zo prachtig dat er in het organiserend team van WTC Hoger Op, zoveel motivatie wordt ingepompt dat de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden kan bestendigd worden.

    Zo wordt op dinsdag 2 oktober weer een uitgave werkelijkheid. Zowat in primeur konden we reeds wat gegevens verzamelen die de wielerliefhebber zullen interesseren.

    Alles wat met de start te maken heeft gebeurt weer in Temse aan de Wilfordkaai waar de renners om 12.10u verzamelen om er om 12.20u officieus te vertrekken achter de wagens van de koersdirectie en de wedstrijdvoorzitter. Via de Consciencestraat, Stationsstraat en Viaduct gaat het naar de Krijgsbaan waar om 12.30u de officiële start wordt gegeven.

    Via Steendorp rijden ze langs de Kraakstraat naar de Hoogstraat en zo naar Rupelmonde en weer naar Steendorp en Temse naar Sint-Niklaas Industriepark West en verder – Waasmunster – Hamme – Grembergen – Zele – Overmere –Lokeren – Eksaarde – Sinaai – Puivelde – Sint-Pauwels – Sint-Gillis – Vrasene – Beveren (Glazenleeuw,Klapperstraat, N70, Gentseweg, Kruisstraat, Stuurstraat Haasdonk) – Haasdonk dorp via Perstraat naar Bazel en Kruibeke waar na 106 km de aankomstlijn in de Bazelstraat voor het eerst zal overschreden worden.

    Dan volgen ook nog 7 plaatselijke ronden van 13,2 km via de Kattestraat naar Bazel Kerkstraat en Hoogstraat zo terug naar de gewestweg en richting aankomstlijn. De totale afstand bedraagt 199,3 km.

     

     

     

     

    Tekst en foto : Flor Van de Velde.

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONGEVAL GINO VERHULST VAN HUIS NAAR HET WERK

    Gino Verhulst 02

    Op Maandag 06 Augustus is Gino Verhulst één van onze Dijkrenners omver gereden op weg van huis naar het werk.

    Hij is naar het Stuivenbergziekenhuis afgevoerd waar men een openbreuk aan de bovenarm vaststelde alsook beschadiging van zijn elleboog.

    Gino is daar direct geopereerd en heeft een week in het ziekenhuis gelegen en vandaag Dinsdag mocht hij naar huis.

    We zullen Gino enkele maanden moeten missen op onze trainingen op DEN DIJK en “wensen hem een spoedig herstel toe en hopen hem dit seizoen nog op training te mogen begroeten”.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 14/08/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 25°Seizoenszege van 2007 !!!

    DINSDAG 14/08/2007 – HULSHOUT (A) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

    Achter Derny’s

    Aantal deelnemers :

     

    14/08/2007 – TEMSE-VELLE (O) – Elite z/c + Beloften – 120 Km – 02h52min

    Aantal deelnemers : 56

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Jeroen Das op 1'35"
    3. Wim Weyens op 3'00"
    6. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    7. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    10. Thibault Koppen uit Beveren (KSV-Deerlijk)
    12. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    14. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    15. Kris Van Severen uit St.Niklaas op 10'00"
    16. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde-WSV)
    18. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
    19. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond)
    21. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    22. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
    23. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    24. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
    26. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    27. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
    28. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele)
    31. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
    33. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)
     

    14/08/2007 – LOVENDEGEM (O) – Elite z/c + Beloften – 107 Km – 02h44min

    Aantal deelnemers : 39

    1. Mario Willems
    2. Jelle Hanseeuw op 15"
    3. Geert Vermote op 32"
    15. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
     

    14/08/2007 – MEULEBEKE (W) – Elite z/c + Beloften – 116,6 Km – 02h58min

    Aantal deelnemers : 58

    1. Frederiek Nolf
    2. Tomas Mice
    3. Marius Kukta op 7"
     

    14/08/2007 – BRASSCHAAT (A) – Dames Elite – 80 Km – 02h03min

    Aantal deelnemers : 66

    1. Martine Bras
    2. Sofie De Vuyst
    3. Helen Wyman
    5. Karen Steurs uit Schoten (AA-Drinks)
    6. Natasja Nobels uit Grembergen (S.C.F.Bianchi)
    9. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling) op 53"
    18. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    21. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
    26. Sofie De Nijs uit Gentbrugge (Benelux Team)
    31. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
    43. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
    45. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
    47. Charlotte Van Damme (Keukens Redant)
    55. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
     

    14/08/2007 – HOELEDEN (VB) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 96 Km – 02h16min

    Aantal deelnemers : 55

    1. Samuel Van Nuffelen
    2. Wesley Bellen
    3. Willem Van Uffel
     

    14/08/2007 – HEUSDEN KOERS (O) – Elite m/c / Elite z/c /Beloften – 168 Km – 03h49min

    Aantal deelnemers : 214

    1. Wouter Weylandt
    2. Aidis Kruopis
    3. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto)
    20. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 29"
    22. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
    24. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    27. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans)
    29. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews)
    51. Geert Steurs uit Schoten (Predictor-Lotto)
    61. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    62. Glenn D'Hollander uit Uitbergen (Chocolade Jacques)
    77. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Davo)
    99. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 15/08/2007

    TWEEDE ZEGE VOOR GLENN DE RIDDER DEED DEUGD

     

    DE RIDDER GL bew 5.6

    Na een vakantie in de Pyreneeën, waar hij met de familie de koninginnerit van de Tour heeft kunnen bewonderen op de top van de Col de Marie-Blanque, reed Glenn De Ridder (Stekene –Bodysol) twee dagen na de thuiskomst het BK en toen voelde hij onmiddellijk dat deze vakantie had deugd gedaan, want de conditie was weer vrij goed en bleef zelfs in stijgende lijn doorgaan. Het resultaat toonde hij zaterdag in Moerzeke waar Glenn zijn tweede koers van het seizoen won.

    -“ Dit is voor mij niet zo gemakkelijk, aangezien ik geen sprint in de benen heb. De wedstrijd van zaterdag was er vooral één van vele aanvallen, die meestal niet ver droegen. Bij het ingaan van de laatste ronde, reden we met zijn drieën weg uit het peloton. De verstandhouding was goed en door een late aanval van Joeri Persoon in de laatste km werd het een ontregelde sprint die ik makkelijk met enkele lengten won.”

    Een overwinning die ongetwijfeld veel deugd zal gedaan hebben want het seizoen 2007 liep niet  altijd over rozen:

    -“Wegens ziekte heb ik heel wat grote wedstrijden moeten missen waar ik naartoe geleefd had.  Zoals  de Ridley Tour en een paar Beker van Vlaanderen-wedstrijden.  Ook voor het PK-tijdrijden was ik ziek, zodat de conditie niet optimaal was.Nu woensdag in het BK-tijdrijden hoop ik op een toptien plaats”, aldus Glenn.

    Mogelijk rijdt hij nog een Beker van België wedstrijd, maar de ploegselecties worden pas later bekend gemaakt bij Bodysol CT Menen.

    Dit jaar staat Glenn De Ridder in totaal op 8 topvijf plaatsen.

    –“Wat niet veel is, maar ja ik ben dan ook geen sprinter!”, zegt de Stekenenaar hierbij.

    2 x 1ste,  2 x 2de, 3 x 3de en 1 x 4de dát zijn die resultaten. Er zijn zeker nieuwelingen die daar direct zouden voor willen tekenen, dat denken wij toch…






    De Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden voor profs, wordt dit jaar gereden op dinsdag 2 oktober met aankomst weer in Kruibeke in de Bazelstraat aan “De Wissel”. Dit jaar zal er in afwachting een wedstrijd zijn voor elite z.c. en beloften die van start gaat om 11.45u. Misschien wordt dat voor Guy Smet er voor eigen volk de kroon op het wielerwerk van 2007 ?


     


    Tekst : fvdv


    14-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSEN MET DE BEVERSE FEESTEN !!!!

    DE FIETS KREEG MOOIE PLAATS IN BEVERSE FEESTEN

     

    BEVFEESTerichvbroeckbew14.8

    Erich Van Broeck die de organisatie van de 65 en 100 km van Beveren overliet aan WTC Kolenhof.


    Tijdens de ultieme persconferentie over de Beverse Feesten, maandagavond in het gemeentehuis, is ook het fietsgebeuren als randanimatie in detail voorgesteld. Een Fietsdag wordt op zondag 19 augustus gehouden. Schepen van Feestelijkheden, Raf van Roeyen, wees er op dat de organisatie van fietsevenementen door Beverse verenigingen ook één van de elementen is die de Beverse Feesten zo bijzonder maken. Anders dan de Gentse – en Lokerse Feesten, door een andere manier van werken.

    De Pauwkensroute, die al voor de 17de keer als een gezinstocht wordt georganiseerd, draagt bij dat de Beverse Feesten uniek zijn. Zondag 19 augustus kreeg nu de naam van “Fietsdag Beverse Toeren” en begint met de 65 en de 100 km van Beveren voor wielertoeristen.

    De 65 km is al aan de 10de editie toe en de 100 km wordt zelfs al voor de 16de keer gereden. Voor het eerst zal Erich Van Broeck niet de sterke hand zijn achter deze organisatie. Hij heeft vanuit de wielertoeristenclub van KWB Sint-Martinus van deze tochten iets groots gemaakt. Organisator van de Beverse Feesten, Patrick Van Duyse, vroeg aan de talrijke aanwezigen uit de verenigingen een applaus.

    Het werk van Erich Van Broeck werd nu over genomen door de mannen van de twee jaar geleden opgerichte WTC Kolenhof uit de Luitenant Van Eepoelstraat. Met een team van een tiental leden zullen zij deze wielertoeristenklassieker zondag op weg zetten. Ze rekenen uiteraard op de wijze raad van Erich Van Broeck, vooral ook omdat zij pas enkele weken geleden de opdracht in handen kregen. Bovendien worden zij ook geconfronteerd met wegenwerken in de omgeving. Daarom houden ze het in grote lijnen bij het parcours van 2006 maar dan wel rekening houdend met de grootse werken in Melsele.

    Het wordt een volledig afgepijld parcours waarvoor reeds vanaf 7.30u kan ingeschreven worden. Er is een vrij vertrek tussen 8 en 10 u. Om 15u pas wordt de aankomst afgesloten. Om deel te nemen wordt 2,5 euro gevraagd en daarin zijn begrepen: een sportdrank, gratis consumptie, een tussendoortje en de verzekering.

    Zoals dat gewoonlijk gaat is er een beker voor de oudste en jongste deelnemer en de grootste groep. Alle formaliteiten vinden plaats in de tent op de Grote Markt.

    BEVFEESTENteambew14.8 

    Het organiserend team van de Fietsdag Beverse Toeren onder leiding van Dany Verheyen (2de  links) van WRC Kolenhof en Miel Verhoeven (rechts met bril) van de Troelafietsers.


    ’s Namiddags volgt dan de Pauwkensroute waarvoor moet ingeschreven worden van 13 tot 14u. Vertrek om 14u. Een Gezinsfietstocht die destijds met veel succes werd ingericht door André De Pauw. Ondertussen is dat al de 17de uitgave en in Beveren hebben ze met deze route een echt monument bij de fietstochten die de gemeente rijk is. Zoals steeds hebben de Melseelse Troelafietsers van ‘generaal’ Miel Verhoeven, de organisatie in handen. De Pauwkensroute is voor Fietsdag “Beverse Toeren” een aantrekking voor het hele gezin. Er wordt een afstand van een 30 km gereden langs landelijke wegen. Miel Verhoeven en zijn helpers moesten nochtans flink zoekwerk uithalen om een nieuw parcours uit te tekenen.

    De nieuwe route was een gevolg van de wegenwerken in Melsele maar vooral ook op vraag van de vaste deelnemers zelf, die ook eens iets anders wilden. Miel heeft het, niettegenstaande Melsele een wegenwerkwerf is vol omleidingen, klaar gekregen en wordt Melsele niet vermeden. In afspraak met de aannemer zal kunnen gefietst worden op de rustige wegen waar nu zo goed als geen autoverkeer mogelijk is. En waar bijvoorbeeld nu ook veilig de Schoolstraat kan gekruist worden.

    De Pauwekensroute is een ‘complete’ organisatie waarmee we bedoelen dat de tocht begeleid wordt door de politie en meerdere wegkapiteins, motards, een dokter, een volgwagen, het Rode Kruis.

    Er wordt gereden aan een rustig tempo en halverwege is een eet -en drankpauze voorzien. Bij de aankomst in de feesttent krijgt iedereen een gratis consumptie en een Vondelmolen peperkoek en mag men deelnemen aan een tombola waarmee een fiets kan gewonnen worden die is geschonken door Bob Van Puyvelde.

    Wie wil blijven “hangen” kan dat want om 19u volgt in de tent nog een travestieshow met The Disco Queens.

    De organisatoren rekenen op goed weer want de Pauwkensroute 2006 had nog geen 40 deelnemers omdat het toen verschrikkelijk slecht weer was. Normaal starten wel een 400 –tal Pauwkensrouterijders.


    BEV FEESTrafvroeyenaffichebew14.8 

    Schepen Raf Van Roeyen, schepen van feestelijkheden, stelde de Fietsparade van zaterdag 25 augustus voor.


    Schepen Raf Van Roeyen stelde ook het “Gekke Fietsencircuit” en de “Fietsparade” voor. Gans het feestweekend van 24, 25 en 26 augustus staan de gekke fietsen ter beschikking om rondjes te komen rijden. Wat in Blankenberge normaal te beleven is, kan nu in het centrum van Beveren met een achteruitrapper, een fiets met een autostuur of een averechts stuur, een doortrapper, een éénwieler, een fiets met een hobbel wiel en nog tal van andere rare dingen. De stand der gekke fietsen, die zal uitgebaat worden door de Meisjes-Gidsen, zal op vrijdagavond 24 augustus tussen 18 en 22 u aan het oorlogsmonument in de Stationsstraat staan, zaterdag 25 en zondag 26 augustus kan ‘zot’ gefietst worden tussen 14 en 18u op de Grote Markt op de N70 aan de terrassen van de cafés.

     

    De Fietsparade vindt plaats op zaterdag 25 augustus om 16u. Het komt er op aan dat er zoveel mogelijk mensen met mooi versierde, leuke en grappige fietsen naar de Grote Markt komen. Er zal dan een tocht worden gemaakt door het centrum van Beveren. De eigenaars van de mooist versierde fietsen worden niet alleen in de bloemetjes gezet maar kunnen ook nog prachtige prijzen worden. De fietsparade is iets nieuw dat door de gemeente zelf werd ingevoerd in het grote programma van de Beverse Feesten die lopen van 17 tot 26 augustus.

     




    Tekst en foto’s :
    Flor Van de Velde.

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE LEDE VAN MAANDAG 13/08/2007

    MAANDAG 13/08/2007 – LEDE – Elite z/c & Beloften

     

    KOEN VAN DE VELDE 6de IN LEDE


    VDVELDEkoen ledebew13.8 


    In Lede werd maandag een criterium georganiseerd en daar stonden Koen Van de Velde (Stekene), Kristof Verbraeken (Beveren), Glenn De Wolf (Hamme) , Bart Baeyens (Overmere) , Steven De Wilde (Aalter) , Steven De Schoesitter (Waasmunster) en Jurgen De Deyn (Wichelen) aan de start. Het ging over een omloop van 1,9 km en er moesten 35 rondjes afgehaspeld worden. Da’s gemakkelijk zou je dan denken maar vergeet dat. Op de omloop lag immers een venijnig klimmetje.

    De eerste ronden ging je er vlotjes over maar wat rondjes later stond je "geparkeerd" als je niet oplette.

    Koen Van de Velde reed mee:

    -“In de derde ronde sprong ik weg met één vluchtgezel maar die was snel spoorloos. Ik kreeg dan het gezelschap van o.a. Jehudi Schoonacker en Jurgen De Deyn. Ons groepje groeide uit tot negen man en de rest was gezien.”

    De negen reden de finale maar Koen Van de Velde, de jongste weken zeer sterk aan het fietsen kwam toch te kort. Door de mindere benen moest hij passen bij de beslissende demarrage van een groepje van drie, waar Kim Wuytens de betere van bleek te zijn. Koen eindigde op een 6de plaats.

    -”Misschien was dat het gevolg van het iets te drukke schema dat ik afgewerkt heb.”

    Daarom besloot Koen pas terug te starten op vrijdagavond in Beveren om dan hopelijk klaar te zijn op het BK in Laarne. En wat verwacht Koen van dat BK?

    -“Ik verwacht daar geen top -prestatie. Ik ben maar een kermiscoureurken hé en het is al om half tien 's morgens vertrek. Ik zal de slapers nog uit mijn ogen moeten wrijven denk ik. “

    Jurgen De Deyn eindigde op plaats 8 , Glenn De Wolf op 9 , Kristof Verbraeken op 14 , Steven De Wilde op 15 , Steven De Schoesitter op 16 en Bart Baeyens op 23. 

     



    Tekst en foto : FVDV


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 13/08/2007
    wbvlogo

    MAANDAG 13/08/2007 – LEDE (O) – Elite z/c + Beloften – 67 Km – 01h38min

    Aantal deelnemers : 42

    1. Kim Wuytens
    2. Ronny Paridaens
    3. Jens De Paepe
    6. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 28"
    8. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
    9. Glenn De Wolf uit Hamme (Hamme-Zogge Sunweb)
    14. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde-WSV) op 5'00"
    15. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)
    16. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)
    23. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde-WSV)
     

    13/08/2007 – WILRIJK (A) – Elite m/c / Elite z/c /Beloften – Km – 02h16min

    DERNY’S-CRITERIUM

    Aantal deelnemers : 24

    1. Peter Van Peteghem
    2. Wim Vansevenant
    3. Nico Mattan
    5. Sven Renders uit Wilrijk (Chocolade Jacques)
    16. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews) op 15"
     

    13/08/2007 – KOTEM A.D.MAAS (LB) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 99 Km – 02h03min

    Aantal deelnemers : 65
    1. Michael Van Poucke
    2. Tjarco Cuppens op 3"
    4. Jerome Laforte


    13-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TTC RONDE 2007 - RIT 7 TE ST.GILLIS-WAAS VAN ZONDAG 12/08/2007
    ttcTTC RONDE


    7° RIT  TTC RONDE 2007

    ZONDAG 12/08/2007 - ST.GILLIS-WAAS-'T KALF - RIT 7 - TTC RONDE 2007

    NIET-RENNERS : 59 Km. (10 Ronden)

    1.Nico De Weirdt uit Deinze

    2.Gino Verberckmoes uit Sinaai

    3.Peter Dierks uit Bornem

    4.Bart Provost uit Kieldrecht

    5.Filip Weemaes uit Kieldrecht

    6.Kris Meerschaert uit Stekene

    7.Kenny Janssens uit Zwijndrecht

    8.Dirk Mathys uit Gentbrugge

    9.Stefan Van Broeck uit Elversele

    10.Dirk Bryssinckx uit Melsele

    11.Lieven Soens uit St.Niklaas

    12.Philip Van Havenbergh uit Burcht

    13.Gino Smet uit Nieuwkerken

    14.Steven Alliet

    15.Youri De Bock uit Deinze

    16.Freddy Van Camp uit Stekene

    17.Bram Van Overloop uit Stekene

    18.Davy Marin uit Beveren

    19.Witte trui met grijs

    20.Patrick De Beule uit Nieuwkerken

    Peloton St.gillis 05
    De start van de niet renners met vooraan Patrick De Beule , Luc Staes , Kenny Janssens , Dirk Bryssinckx , Freddy Van Camp , Peter Dierks

    Deweirdt
    Winnaar Nico De Weirdt uit Deinze bij de niet renners

    Kenny Janssens
    De leider bij de niet renners Kenny Janssens uit Zwijndrecht

    Pelotonspurt St.gillis 03Pelotonspurt St.gillis04
    De pelotonspurt bij de niet renners mooi op foto gezet door onze fotograaf Raymond De Geest
    Pelotonspurt St.gillis02Pelotonspurt St.gillis 01
    Gele truidrager Kenny Janssens won met grote overmacht de pelotonspurt voor de 7de plaats

    RENNERS : 65 Km. (11 Ronden)

    1.Ivan Smet

    2.Stefaan Van Mossevelde

    3.Sammy Bogaert

    4.Mario Bolssens uit Meerdonk

    5.Angelo Saman

    6.Kris Van Severen uit St.Niklaas

    7.Gunther  Van den Bosch uit De Klinge

    8.Alex Goossens uit Vrasene

    9.Peter Van Havere uit Burcht

    10.Patrick De Roos uit Moerbeke

    11.Bart Waegeman (gestopt)

    12.Dirk De Pauw uit Beveren (plat gereden)


    Ivan Smet
    Winnaar bij de renners Ivan Smet

    Alex Goossens
    Gele truidrager bij de renners Alex Goossens uit Vrasene

    Kris Van Severen01
    Kris Van Severen uit St.Niklaas met zijn Wase Kampioenentrui.



    Met dank aan onze fotograaf Raymond De Geest





     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 13/08/2007

    Joeri Persoon 01 (Beveren 2007)

    Joeri Persoon
    (Stekene-WAC) reed de nieuwelingenkoers te Moerzeke uit als 3de. Knap resultaat voor het Waasland want de zege ging naar Glenn De Ridder. En dat met 102 deelnemers.

    De koers verliep niet altijd even gemakkelijk”, aldus Joeri “ Vooral de smalle baantjes tussen de velden en het groot aantal deelnemers maakte het lastig om op te schuiven. Eerst had ik verwacht dat het wel eens een massaspurt zou kunnen worden, maar toen ik eindelijk vooraan in het peloton zat, heb ik toch maar geprobeerd om weg te rijden.”

    Joeri viel dus aan en kreeg twee man bij hem en met zijn drieën draaiden ze sportief rond.

    -“ Alleen in de laatse 500 meter werd er wat naar elkaar gekeken en ik probeerde nog van de andere weg te rijden door ze te verrassen en dat omdat ik toch liever op zeker speelde en met een kleine voorsprong binnen wilde komen.”

    Goed bedoeld, dat wel, maar zijn opzet mislukte. “Er zat misschien meer in als ik de spurt had afgewacht want in de spurt heb ik me toch ook al bewezen, al heb ik nog nooit een spurt in de koers gewonnen. Als ik terugblik naar de wedstrijd ben ik wel tevreden, ik zat waar ik moest zijn, en ook het deelnemersaantal was groot.”

    Joeri Persoon zal nu voor de rest van het seizoen zijn gewoon schema volgen en elke weekend een wedstrijd rijden. Eventueel pakt hij er ook wel eens eentje mee op woensdag. In september zal hij waarschijnlijk deelnemen aan een interclub in de Ardennen.





    BORDUI GIANNI portr_536x848

    Bij de 14-jarige aspiranten reed in Haasdonk Gianni Bordui (Vrasene – Hoop op Zegen)zijn wedstrijd. Hij eindigde er 22ste op 49 deelnemers. Hoe het verliep omschreef hij zelf als volgt:

    -“ Met 49 vertrekkers was het een grote bende op een technisch parcours. Ik was goed vertrokken. Na 2 ronden trok Robin Persoon door. We grepen hem in de 4de ronde.Na nog een paar snokken van enkele renners, trok ik eens door in de 15de ronde. Ik kreeg 5sec. Maar in de wijk grepen ze mij terug. In de 17de ronde was er een groepje van vijf weg waar ik opnieuw bij was. Bij het uitdraaien van de bocht was alles terug samen. Het werd een massasprint.Ik zat ingesloten en kon niet weg. Ik eindigde dus 22ste.”

    Hoe dan ook, Gianni reed een opgemerkte wedstrijd.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK MARATHON TE VERVIERS VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – VERVIERS – M.T.B.


    WK Marathon in Verviers


    verviers8_448x864

    Voorgaande week kreeg Robby De Bock (Melsele-Trek) te horen dat hij in nationale klederdracht in Verviers aan de start zou mogen verschijnen, zo slaag hij er in om voor het derde jaar op rij een nationale selectie te versieren.

    Robby De Bock aan het woord : “Door m'n 20 uci punten die ik in de Dolomiti Superbike vergaarde werd ik als 87e afgeroepen, nog exact 50 concurrenten sloten achter me aan. De start was vrijwel meteen steil omhoog, ik startte net als in Italië rustig, niet in het rood gaan want het zou een lange wedstrijd worden. Het was een echte cross-country wedstrijd maar dan alleen 3 maal zo lang met mooie beklimmingen , passages over rotsen en boomwortels en technische afdalingen.
    Zo eindigde ik 90e en 16e Belg, al komt dit ook door de opgaves van enkele anderen.. Het laatste anderhalf uur waarin ik me nog vrij sterk voelde (ondanks weerkerende krampen) en het zeer mooie parcours over 105 km zorgden toch voor een geslaagd weekend".

    verviers1
    De nationale selectie van de Beloften met een stralende Robby De Bock (2de van rechts)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG REUNIEWEDSTRIJD STEENDOODTRAPPERS VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – TEMSE

     

    ROGER HOOF WINT VOOR 8STE KEER REUNIEWEDSTRIJD STEENDOODTRAPPERS

     


    STEENDOODTRstartbew13.8

    Start van de 21ste reüniewedstrijd. Winnaar Roger Hoof staat 3de van rechts


    STEENDOODTR huldebew13.8

    Winnaar Roger Hoof met koersdirecteur Jef Vermeiren, burgemeester Luc De Ryck en schepen Debby Vermeiren


    Roger Hoof
    wordt al geruime tijd “een crack” genoemd en dat is eigenlijk wel terecht. Zo heeft hij nu in Temse voor de achtste keer de reüniewedstrijd van De Steendoodtrappers gewonnen. Hij is nu de zegekoning en de leider van de algemene rangschikking. De organisatie berustte bij Luc De Ryck, Jef Vermeiren en Erik Westerlinck.

     Op de Velle stonden ze met 24 aan de start. De 25ste is normaal gesproken burgemeester Luc De Ryck, maar die heeft, na een heelkundige ingreep, beslist niet meer te koersen maar enkel  nog te fietsen. Daarom ook dat hij zonder rugnummer symbolisch, alleen de eerste  twee ronden achter de wagen mee reed.

     De wedstrijd zelf ging over 6 ronden. Roger Hoof had geen geduld om aanvaller te spelen en van in de eerste ronde ging hij er hard tegenaan. Wanneer hij in de tweede ronde zijn aanvallen bleef herhalen kon hij zich met de andere favoriet Wim Lagae, de winnaar van 2006, al afscheiden. Zij dreven hun voorsprong op tot meer dan een halve minuut. Tot het peloton de juiste organisatie vond en  de voorsprong van de twee kon herleiden tot amper 10 sec in de 5de ronde.

    De laatste kloof geraakte echter niet overbrugd. Roger Hoof en Wim Lagae mochten dus sprinten voor de zege. Roger, Belgisch kampioen bij de Belgische Vrije Wielerbond (cat. F) en vorige week nog tweede in het wereldkampioenschap van de International Cycling Federation, triomfeerde voor de 8ste maal. Hij reed de reüniewedstrijd aan een gemiddelde van 38 km/u. En zeggen dat op het parcours dan nog twee viaducten over de E17 moesten verwerkt worden en dat zes keer.

    40 seconden later won Dirk Baetens de sprint voor de derde plaats voor Rudy Coppens, Freddy Hoof en Jacky Van Geeteruyen.

    Bij de vrouwen ging de zege voor de 3de maal naar Katty De Bruyn , Marleen Van Mulcken werd  tweede.

    De prijsuitreiking vond plaats in De Click en werd traditioneel geleid door burgemeester Luc De Ryck.

    De algemene rangschikking ziet er na 21 wedstrijden uit als volgt (tussen haakjes het aantal deelnames):

    1. Roger Hoof    (15)                  222

    2. Walter Pyl (20)                      209

    3. Rudy Coppens (12)                164

    4. Erik Westerlinck (20)             126

    5. Freddy Hoof (11)                    120

    6. Luc De Ryck (18)                   116

    7. Wim Lagae            (8)            112

    8. Jef Vermeiren (21)                  104

    9. Gaston Hoskens (8)               103

    10. Erwin Van Geyt     (13)           99

    Er is nog maar één Steendoodtrapper die aan alle wedstrijden heeft deelgenomen: Jef Vermeiren.

     

     

     

    Tekst en foto’s : Flor Van de Velde

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BOTTELARE VAN ZONDAG 12/08/2007

    Thomas De Gendt 07
    Thomas De Gendt
    won zijn vierde in Bottelare waar 75 deelnemers waren. We laten Thomas zelf het relaas geven van deze wedstrijd.

    -“Na twee ronden brak het peloton in twee stukken en waren we met 25 renners voorop. Het peloton moest iets voorbij halfkoers de wedstrijd al verlaten. De laatste 6 ronden regende het aanvallen maar bij het ingaan van de laatste ronde sloten er twee aan en de laatste 3 km  weer drie man met Goncaras erbij. Het werd normaal een sprint maar Goncaras plaatste een verrassingsaanval in de laatste kilometer en pakte 10 meter. Ik trok me dan in gang en ging op 200meter van de meet op en over Goncaras en won zelfs nog met 2sec voorsprong op Edwig Cammaerts en Goncaras.”

    Met andere woorden: de beste heeft gewonnen.

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DINSDAG 14/08/2007 - GP BURGEMEESTER LUC DE RYCK TE VELLE-TEMSE

    Dinsdag 14 augustus

     

    DE VELLE IS KLAAR VOOR 15DE GP BURGEMEESTER LUC DE RYCK

     


    VELLE bestuurbew13.8

    Het bestuur van Wielerbelangen dat met de GP Burgemeester Luc De Ryck elk jaar een schitterende organisatie aflevert.


    Elk jaar in augustus organiseert Wielerbelangen Velle de “Grote Prijs Burgemeester Luc De Ryck” maar daar rond is er nog meer wielersport te beleven en de burgemeester is daar ook nauw bij betrokken. De Velle is een bijzonder goed levende wijk van Temse. Vorige vrijdag waren er reeds de WAOD-wedstrijden waarin de ongeoefende wielertoeristen uit het Groot-Temse van burgemeester Luc De Ryck eerst hun koers konden rijden. Daarna was het de beurt aan de geoefende wielertoeristen. Zaterdag volgde dan de reüniewedstrijd  van “De Steendoodtrappers” en deze groep wielrenners werd op initiatief van Luc De Ryck en Patrick Michiels reeds in 1975 opgericht. En tenslotte is er op dinsdag 14 augustus de 15de GP Burgemeester Luc De Ryck, een koers voor elite z.c en beloften, die zo’n traditie heeft dat wielerminnend Waasland het aanvoelt wanneer ze wordt verreden!

    Dinsdag om 15u wordt dus de start gegeven voor de 15de Grote Prijs Burgemeester Luc De Ryck. Het is een 1.12 A koers voor elite z.c. en beloften van 120 km of 15 ronden van 8 km. En wat meer is; Wielerbelangen zet er voor 1300 euro aan prijzen voor uit, plus nog eens 14 premies van 12,50 euro. De ‘gewone’ koersen hebben maar voor 670 euro aan prijzen. Dus geld te pakken!

    Inschrijving in café The Falcon en prijsuitreiking in café De Click.

    Koersen op de Velle is een bijzonder rijke traditie waarvoor moet teruggegaan worden naar 1946. Frans Van Lombergen bleef tot in 1952 de inrichter. Toen Gaston Van Goethem, destijds bijzonder goed gekend in het Wase wielerleven, het roer in handen nam, kwam er in 1955 vanuit zijn Comité een knap initiatief. Dat was: de burgemeester zijn ereprijs laten rijden. De toenmalige burgemeester van Temse was August Maes en zo gebeurde het tot in augustus 1992. Het is in deze periode dat bekende namen op de erelijst kwamen zoals o.a. Frans Aerenhots, Gilbert Maes, Benoni Beheydt, Martin Van den Bossche, Julien Stevens, Willy Planckaert, André Dierickx, Marc Dierickx.

    Maar in 1992 was het Comité van de Velle bijna dood en het was met een zucht van opluchting dat de wielersportliefhebbers konden vernemen dat een paar dapperen, “Wielerbelangen” hadden opgericht. Bij die pioniers behoorden Jos en Luc Verhulst, Sylle De Bock, André Van Geertsom en Hendrik Goiris. 

    Het is toen dat ook burgemeester Luc De Ryck zijn medewerking schonk en meteen zijn eerste ‘Grote Prijs’ liet rijden in 1993 met winnaar Bjorn Nachtegaele. In die beginjaren won ook Gino De Weirdt (1995) op de Velle. Eric Torfs (1996) en Darius Strole (1997) zijn er nog steeds bij. In 1998 kwam huidige prof Bjorn Leukemans, winnen.

    Maar de grote “meneer” is zeker Guy Smet die al vier keer won: 1999, 2000, 2002 en 2003. De jongste jaren lukte het hem niet want in 2004 was Joeri Van Buggenhout de beste en in 2005 zette Waaslander Luc De Moor zijn naam op de erelijst en de laatste winnaar was Tim Mertens.

    Dit jaar zullen de ex-winnaars Guy Smet en Luc De Moor ook weer van de partij zijn. En Guy Smet zal de super-kandidaat voor de zege zijn. Dat Guy Smet zich honderd procent zal geven om eindelijk voor de vijfde keer op de Velle te zegevieren, staat vast. Maar vergeten we niet dat het Wase Jan Snel Team ook een stevig blok vormt met, als hij hier komt deelnemen, de sterke finisher Mindaugas Goncaras. Maar ook Tom Stremersch en Gunter Sterck en Koen van de Velde zullen zich langs hun beste zijde tonen.

    Dus, afspraak voor de wielerliefhebbers om 15 u op de Velle.

     



    Tekst en foto :
    Flor Van de Velde.

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 12/08/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 24°Seizoenszege van 2007 !!!!
    Proficiat aan THOMAS DE GENDT uit Beveren met zijn 4°Seizoenszege van 2007 !!!

    ZONDAG 12/08/2007 – MEERBEKE-NINOVE (O) – Elite z/c + Beloften – 133 Km – 03h13min

    Aantal deelnemers : 100

    1. Tony Bracke
    2. Ward Bogaert
    3. Dave Bruylandts
    23. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    28. Pieter Clement uit Zele (Rupelspurters Boom)
    31. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
     

    12/08/2007 – BEKEGEM (W) – Elite z/c + Beloften – 116 Km – 02h40min

    Aantal deelnemers : 61

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Kristof Taillieu
    3. Wesley Decru
    4. Davy Vantomme
     

    12/08/2007 – BOTTELARE (O) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h34min

    Aantal deelnemers : 75

    1. THOMAS DE GENDT uit Beveren (Davo)
    2. Edwig Cammaerts op 2"
    3. Mindaugas Goncaras
    27. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 8'00" 


    12/08/2007 – MARIA TER HEIDE (A) – Elite z/c + Beloften – 185 Km – hmin

    Aantal deelnemers : 128

    1. Gregory Joseph
    2. Aidis Kruopis
    3. Sep Vanmarcke
    10. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    14. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
    15. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    16. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    41. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV)
    87. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
    110. Roeland Suys uit Bornem (Rupelspurters Boom)

     

    12/08/2007 – VREMDE (A) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 88 Km – 02h00min

    Aantal deelnemers: 92

    1. Tjarco Cuppens
    2. David Van Pelt
    3. Nico Indekeu
     

    12/08/2007 – SCHUIFERSKAPELLE (W) – Beloften – 109 Km – 02h34min

    Aantal deelnemers : 86

    1. Horton Tobyn
    2. Marius Kukta
    3. Kim Borry
    15. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 1'30"
     

    12/08/2007 – PUIVELDE-BELSELE (O) – Dames Elite – 90 Km – 02h16min

    Aantal deelnemers : 69

    1. Ludivine Henrion
    2. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    3. Sylvia Debboudt
    9. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)

    10. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
    14. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
    16. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
    17. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    19. Caroline Van Peteghem uit Puurs (Team Coogee Saar)
    26. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    34. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
    37. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
    39. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
    48. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
    52. Sofie De Nijs uit Gentbrugge (Benelux Team)
    55. Greetje De Vos (Benelux Team)
    57. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
    59. Natasja Nobels uit Grembergen (S.C.F.Bianchi)

    12/08/2007 – IZEGEM (W) – Dames Juniores – 61,2 Km – 01h35min

    Aantal deelnemers : 17

    1. Annelies Va Doorslaer
    16. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi) op 45"
     

    12/08/2007 – IZEGEM (W) – Dames Nieuwelingen – 41,3 Km – 01h12min

    Aantal deelnemers : 24

    1. Eline De Roover
     

    12/08/2007 – MARIA TER HEIDE (A) – Juniores – 95 Km – hmin

    Aantal deelnemers : 107
    1. Ruben Van Wiefferen
    7. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    42. Tom De Maesschalck uit sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    61. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
    72. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C) 

    12/08/2007 – KRUISHOUTEM (O) – Juniores – 86 Km – 02h07min

    Aantal deelnemers : 50

    1. Stijn Vanhalle
    15. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 25"
    18. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike)
    19. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    20. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
    25. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)


    12/08/2007 – LAUWE (W) – Juniores – 99 Km – 02h16min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Matthias Allegaert
     

    12/08/2007 – RUMBEKE (W) – Juniores – 77 Km – 01h48min

    Aantal deelnemers : 61

    1. Jens Debusschere
     

    12/08/2007 – ST.LAMBRECHTS-HERK (LB) – Juniores – 87,4 Km – 02h11min

    Aantal deelnemers : 46
    1. Jorg Roosen

     

    05/08/2007 – ZWIJNAARDE (O) – Juniores – 93 Km – 02h16min

    Aantal deelnemers : 72

    1. Dries Beatse
    2. Sander Stiegelis op 4"
    11. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex)
    15. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    17. Jochem smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    23. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas  (Hoop Op Zegen Beveren)

    24. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex)
    27. Joeri de Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
    30. Lawrence Van De Meersche uit de Klinge  (Hoop Op Zegen Beveren)
    39. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS)
    41. Karl Vos uit Beveren  (Hoop Op Zegen Beveren)
    45. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant)
    48. Tom Verhulst uit Beveren  (Hoop Op Zegen Beveren)
    49. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
    51. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)

    05/08/2007 – BIERBEEK BREMT (VB) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h35min

    Aantal deelnemers : 50

    1. Jasper Stayven 

    19. Jeffrey Herrebaut uit Zele (Bodysol C.T.Menen) op 55"

    05/08/2007 – ROOSDAAL (VB) – Nieuwelingen – 68 Km – 01h43min

    Aantal deelnemers : 64

    1. Sean Van De Waeter
    2. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
    6. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf)
     

    05/08/2007 – BRASSCHAAT (A) – Nieuwelingen – 66,5 Km – 01h35min

    Aantal deelnemers : 101

    1. Bram Berkhout
    3. Glenn de Ridder uit Stekene (Bodysol-C.T.Menen)
     

    05/08/2007 – KOZEN (LB) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h43min

    Aantal deelnemers : 73

    1. Maarten Craeghs
     

    05/08/2007 – ROESELARE (W) – Nieuwelingen – 69,3 Km – 01h42min

    Aantal deelnemers : 79
    1. Guillaume Van Keirsbulck


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BEKEGEM VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – BEKEGEM – Elite z/c & Beloften

     

    GUY SMET MAAKT HET AF IN EEN SPURT MET 4 EN PAKT ZIJN 24STE ZEGE VAN HET SEIZOEN

     

    koers guy 12 augustus 2007 bekegem b
    Guy Smet toont nog maar eens dat hij sterkste man is van het moment en dat met een duidelijk machtsvertoon in een spurt met 4.

    In het West-Vlaamse Bekegem kwamen 62 Elites z/c en Beloften zich inschrijven voor een wedstrijd over 117 Km of 16 ronden van 7,3 Km.

    Ook onze Zegekoning Guy Smet uit Kruibeke tekende present op het wedstrijdblad.

    Vanaf de 3de ronde gingen 4 renners aan de haal met name Clauwaert , Vercruysse , Vandromme en Dereeper die een lichte voorsprong konden nemen , zij kregen met Pottier nog een 5de renner vooraan erbij.

    Zij reden een voorsprong bij elkaar van 25” in de 6de ronde maar het was tevergeefs want de volgende ronde was de hergroepering een feit.

    Het was wachten tot de 11de ronde om terug een goede ontsnapping te zien en hier tekenden Maene en Ververken voor en zij hielden het 3 ronden vol om terug gegrepen te worden.

    Met nog 2 ronden te gaan en 40 renners samen dacht iedereen aan een massaspurt maar zoals onze sterke man van het moment Guy Smet tegenwoordig rijdt weet je dat dit met hem erbij practisch onmogelijk is.

    En ja hoor met een kleine voorsprong van 100 meter op het peloton boden zich 4 renners aan voor de spurt om de overwinning en dat was een kolfje naar de hand van Guy Smet die met duidelijk machtsvertoon zijn 24ste zege van het seizoen pakte.

    koers guy 12 augustus 2007 bekegem 001
    De goede ontsnapping in de laatste ronde met Guy Smet zeer attent volgend op de kasseien.




    Met dank aan onze fotografe Saffia


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE OTTERGEM VAN ZATERDAG 11/08/2007

    ZATERDAG 11/08/2007 – OTTERGEM – Elite z/c & Beloften

     

    MICHAEL VAN POUCKE WINT IN OTTERGEM VOOR GUY VAN BROECKHOVEN

     

    In  Ottergem  kwamen 93 renners aan de start om er 117 km te rijden maar als puntje bij paaltje kwam bleek de omloop verkeerd berekend te zijn en zo moest er maar 97 km gereden worden, verdeeld over 18 ronden.In de 2de ronde doken acht renners een vlucht binnen en haalden gauw 15 sec op de groep: Greg De Winde, de Nederlanders Ivor Bruijn, Pim De Beer, Jeimer Pietersma en Tom Van de Velde, Michaël Van Poucke, Jeroen Das en Guy Van Broeckhoven.

    Jarno Van Mingeroet, die de vlucht had gemist zette zich op kop van het peloton maar kon niets meer losweken om de kloof te dichten.

    In de 6de ronde bedroeg de voorsprong al 45 sec en op het einde van 8ste zelfs 1.15 sec . Daarna trok de Nederlander Siebe Breed  en Steven Dierckx op zoek naar de leiders maar ze werden terug gegrepen. De acht bleven voorop. Begin van de 14de ronde volgde Jarno Van Mingeroet op 1.35 min en de groep op 1.45min. Op dat ogenblik moest Jeimer Pietersma lossen in de kopgroep. Nog zeven leiders.

    Op het ogenblik dat Marc Baeyens zich op de kop van de groep ging zetten om er toch wat meer vaart in te krijgen, moest Greg De Winde er vooraan ook uit met een kettingbreuk. Nog zes leiders. Het peloton, brak in twee stukken in de 16de ronde en het eerste deel volgde op 1.10 min.

    In de voorlaatste ronde trokken vooraan Michaël Van Poucke, Guy Van Broeckhoven en Pim De Beer nog eens door en zo waren zij met zijn drieën gelanceerd voor de apotheose van de wedstrijd.

    Het was Michaël Van Poucke die het haalde voor Guy Van Broeckhoven en Pim De Beer. Op 25 sec werd Jeroen Das 4de.

     

     

     

    Tekst : fvdv

    12-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – TEMSE-VELLE – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan GARY DE COCK uit Bazel met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.B.

    Proficiat aan ROGER HOOF uit St.Niklaas met zijn zege in de Catg.Toeristen.

     

    Cat Toeristen - Steendoodtrappers - 25 Deelnemers

    1. Roger Hoof 2.Wim Lagae 3. Dirk Batens 4.Rudy Coppens 5.Freddy Hoof 6.Jacky Van Geertruyen 7.Edy Bryssinck 8.Guy Pijn 9.Roger Van Hoye 10.Koen Van Wauwe 11.Jan Vermeulen 12.Erik Westerlinck 13.Ludo Vingerhoeds 14.Theo De Cauwer 15.Gian Van Houtte 16.Martin Cools 17.Luc Roggeman 18.Antoine Van Hove 19.Marc Van Cleemput 20.Walter Pijl 21.Jef Vermeiren 22.Katty De Bruyn 23.Marleen Muleken 24.Hans Weyers 25. Luc De Rijck

     

     Cat AB - 55 deelnemers

    1.Gary De Cock(B)(Bazel)  2.Franky Van Oyen(B) 3.Peter Neels(B) 4.Danny Van Oyen(B) 5.Koen Heyrman(B) 6.Sjacco Matthijs (B)7.Giovanni De Beyter (A) 8.Tim Vercauteren(A) 9.Thierry Everaert (B) 10.Filip Troubelijn (A) 11.Rudy Rabaut (B) 12.Bart De Wolf (B)13.Walter De Veerman (B) 14.Gino Van Broeck(A) 15.Kurt Borremans (B) 16.Sibby De Maere (B) 17.Walter De Schroodere(B) 18.Baert Van Kerschaver (A) 19.Toon Brulez (B) 20.Tom Van Osselaer (A) 21.Guther De Cock(St.Gillis)(B) 22.Salim Van De Putte (B) 23.Sven Van Hoyweghen (A) 24.Gerry Van Looy (B) 25.Thomas Heiremans (A) 26.Pascal Van de Velde (B) 27.Kevin Joos (A) 28.Davy De Dobbelaere(A) 29.Gerry Huyghe(A) 30.Gunther De Cock(Bazel)(B)

     

     

    Gilbert De Paepe Bestuurslid WAOD



    steendoodrijders email_700x400
    Hierbij de beroemde Steendoodtrappers onder leiding van Burgemeester Luc De Rijcke Van Temse.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 12/08/2007

    Jens Van Landeghem reed bij de juniores in Zwijnaarde en reed er een goede wedstrijd want hij eindigde 15de van de 72 deelnemers.

    Zijn commentaar:

    -“Kort na de aankomstzone lag een stukje kassei in een lastige S-bocht. Ik kon me goed voorin posteren en kon goed mee demarreren. Maar alles kwam steeds weer samen. Het bleef aanvallen regenen.”

    Maar in de laatste vijf ronden begon het letterlijk te regenen ook.

    -“Ik bouwde veiligheid in en geraakt zo achteraan in het peloton verzeild. Maar in de laatste ronde gaf ik nog één keer alles wat erin zat en kon goed draaien voor de spurt.”

    Zo spurtte hij naar die 15de plaats. “Hierover ben ik zéér tevreden want het blijft goed draaien. Hopelijk kan ik het blijven volhouden.”

     

     

    Het is al een tijdje geleden dat wij nog nieuws konden melden van Hoop Op Zegen–renner Karl Vos. Maar hij heeft echter niet stil gezeten. Hij vertelde ons:

    -“Ik ben naar de Mont Ventoux geweest en ik heb hem ook tweemaal beklommen. Langs de kant van Bédoin ben ik omhoog gereden in 1h 29' 20". Ik had nog een beetje overschot maar ik was wel blij met mijn tijd. Langs Saulence was mijn tijd 1h 23' 47". Daar had ik wel sneller gereden, minder op reserve.”

     Zondag trok de Beverenaar naar Zwijnaarde waar hij, zoals hij zo mooi zei “serieus heeft afgezien”.

    -“Het is inderdaad nog maar een dikke week geleden dat ik de Ventoux beklommen heb, dus ik had de eerste 5 ronden veel moeite om in dat koersritme te komen. Er werd trouwens zeer snel gereden. Daarna ging het wel goed en kon ik het tempo redelijk goed volgen. Dan is het heel hard beginnen regenen en ik wou geen risico's nemen en dus heb ik ook niet geprobeerd om nog mee te doen voor de prijzen.”

    Dat is ook de reden waarom Karl slechts 40ste eindigde.

    -“ Ik ben wel content, want het was geleden van 28 mei dat ik nog gekoerst had. Volgende afspraak is Waasmunster De Hert, op een dat parcours dat me normaal beter zou moeten liggen.”

     

     

     

    Ook Valentijn Martens (Stekene) trok naar Zwijnaarde bij de juniores. In de 5e van de 17 af te leggen ronden trok hij er met 10 metgezellen in de aanval. Lang hielden ze het niet uit, maar Valentijn ging door en kreeg vijf andere jongens mee. Na nog een premiesprint te hebben meegenomen werden ze ook weer ingelopen. Er waren nog enkele aanvallen maar geen enkele hield het uit. Dus dan maar een massasprint. Deze werd gewonnen door Dries Beatse. Valentijn kreeg de laatste ronde af te rekenen met krampen en eindigde achteraan het peloton.




    De 13-jarige Tom Van Dam (Melsele-WAC) reed in Haasdonk een goede aspiranten wedstrijd. Zijn commentaar;

    -“Ik was goed mee met de kopgroep. Maar er viel iemand aan en niemand kon reageren.

    Deze jongen dubbelde dan ook nog heel ons groepje in de voorlaatste ronde.Toen kwam het op een spurt op aan voor de 2de plaats . Ik kwam als eerste uit de bocht naar de finish toe maar er kwamen mij nog drie renners voorbij. Zo eindigde ik nog 5de van de 27.”

     

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE IZEGEM VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – IZEGEM – Dames Jeugd

     

    ZEGE VOOR ELINE DE ROOVER TE IZEGEM


    IZEGEMaankomstbew12.8       IZEGEMhuldebew12.8

    De aankomst van Eline De Roover in de massaspurt.        Passende hulde aan de kampioene

    De 21e Grote Prijs "Café Oud Stadhuis" was een organisatie van Feestcomiteit De Bosmolens te Izegem. 24 Dames Nieuwelingen namen de start voor 23 ronden van 1,8 km. of 41,4 km.

    Omdat aan de aankomstlijn een eurootje te verdienen was  werd daar aanvankelijk wat strijd geleverd.

    Karen Verhestraeten en Marie-Pierre Thonon lanceerden na 15 km een aanval maar het peloton liet niet begaan en ze werden dan ook snel terug gegrepen. Pogingen volgden maar succes bleef weg. De wedstrijd eindigde dan ook in een massaspurt en dat was iets voor de benen van Belgisch Kampioene Eline De Roover die gemakkelijk won voor Karen Verhestraeten en Marie-Pierre Thonon.

    Anne-Laure Gheerardyn werd 4de, Sanne Bamelis 5de, Eleonore Maeck 6de, Elodie Andre 7de, Marion Rousse (Frankrijk) 8ste, Tracy Vandousselaere 9de en Delphine Decock 10de.

     

    IZEGEMstartbew12.8 

    De meisjes nieuwelingen aan de start.

     




    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Senneseal

     

     

     

     

     

     



    .
    .
    .
    .
    .
    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs