.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    18-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 17/08/2007

    wbvlogo

    VRIJDAG 17/08/2007 – BEVEREN (O) – Elite z/c & Beloften - 119 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 76

    1. Mindaugas Goncaras
    2. Gediminas Bagdonas op 12"
    3. Jeroen Das
    5. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
    7. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 50"
    10. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
    11. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    17. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'00"
    18. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)
    24. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde WSV)
    26. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel) op 8'00"
    29. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)
    30. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
     

    17/08/2007 – HOELEDEN (VB) – Elite z/c & Beloften - 120 Km - 02h15min

    Aantal deelnemers : 74

    1. Marius Bernatonis
    2. Algirdas Mockus
    3. Ramunas Navardauskas
     

    17/08/2007 – ZINGEM (O) – Nieuwelingen - 40 Km - 01h01min

    Aantal deelnemers : 28
    1. Niels Reynvoet


    17-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DINSDAG 21 AUGUSTUS - GROTE PRIJS STAD ZOTTEGEM

    DINSDAG DE GROTE PRIJS VAN DE STAD ZOTTEGEM VOOR PROFS

     

    VANAVERMAETbew17.8

    Is de GP van de stad Zottegem soms iets voor Greg Van Avermaet?


    Dinsdag 21 augustus
    wordt in Zottegem een 1.1–wedstrijd georganiseerd en dat is een organisatie voor “Men Elite” die thuishoort in de UCI Europe Tour kalender. Er zijn dan ook punten te verdienen voor de UCI –rangschikking. Zo zal de winnaar 80 punten rijker worden, de 2de krijgt er 56 bij en de 3de 32. De eerste twaalf ontvangen punten waarvan de 12de er nog 3 krijgt.

    De G.P. Stad Zottegem wordt georganiseerd door de Zottegemse Wielerclub vzw. De afstand bedraagt 182km of één grote ronde van 72,3km en zes lokale ronden van 18,3km. De renners zullen ook 12 hellingen moeten verwerken. Hierbij o.a. de Edelareberg, de Leberg, Gapenberg en Langendries.

    Aan deze wedstrijd nemen ook de UCI Pro Tour Teams en Continental National teams deel in ploegen die minimul 6 en maximum 10 renners mogen inzetten. Het controleblad zal getekend worden op een podium in de startzone in de Meerlaan. Daar zal om 12.30u ook de start worden gegeven.

    De permanentie wordt gehouden in de Sporthal Koninklijk Atheneum, Wurmendries Zottegem.

    De GP van Zottegem is een monument in de wielergeschiedenis van Vlaanderen. Voor de 72ste keer reeds wordt deze wedstrijd georganiseerd en op de erelijst staan bekende namen. Marcel Kint, Jan Raas, Frans Melckebeek, Jef Schils, Jean Baptist Claes, Frans Aerenhouts, Jo De Roo, Daniël Willems, Etienne De Wilde, André Dierickx, Hendrik Redant, Herman Van Springel. 50 jaar geleden (1957) won Willy Schroeders, 25 jaar geleden (1982) Rudy Colman. De jongste winnaar waren: 2006: René Obst (D), 2005: Thomas Dekker, 2004: David Kopp (D), 2003: Geert Omloop, 2002: Matthé Pronk (NL) en 2001: Jo Planckaert.

    Voor de Polderrennersregio is het goed om weten dat in 1945 Karel De Baere (Sint-Niklaas) de GP van Zottegem won, in 1971 zette Albert Van Vlierberghe (Puivelde) zijn naam op de erelijst en in 1992 voegde Marc Dierickx (Temse-Nieuwkerken) er zijn naam aan toe.

    Voor de 72ste uitgave schreven 21 teams in met o.a. Predictor-Lotto, Rabobank, Unibet.com, Chocolade Jacques –Topsport Vlaanderen, Landbouwkrediet, DFL –Cycling News, Jartazi, Klaipeda, Palmans Cras, Pictoflex, Yawadoo…

     

    STEELSMEULbew17.8

    Een Waas duo dat in Zottegem aan de start komt: Tom Steels en Robby Meul




    Tekst :
    Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD M.T.B. TE BERTRIX VAN WOENSDAG 15/08/2007

    WOENSDAG 15/08/2007 – BERTRIX – M.T.B.

     

    FILIP VAN HECKE WINT IN BERTRIX IN DE VISA WALLONIA CUP

     

    VANHECKEbertrixpodiumbew16.8                                VAHECKEFILinstrijdbew16.8

    Filip Van Hecke op het hoogste schavotje na zijn zege in Bertrix.    Filip in volle strijd in de modder van
                                                                                                               Bertrix


    Woensdag stond Filip Van Hecke aan de start in het Waalse Bertrix waar de derde manche van de Visa Wallonia Cup werd georganiseerd en wat meer was, deze mtb-proef was ook het kampioenschap van Wallonië.

    Door de regen van de voorbije nacht was het zware parcours er zeker niet lichter op geworden. Enkele korte technische passages dienden zelfs al lopend te worden genomen.

    -“Ik nam een vrij goede start en reed een tijdje in 4de stelling. Cedric Moyen, Aron De Beyne en een derde man reden voor me. In de tweede ronde kon ik vooraan aansluiten zodat we met vier samen reden. In de derde ronde bleven enkel Moyen, De Beyne en ikzelf vooraan over. Half koers moest ook Aron De Beyne lossen zodat ik samen met Cedric Moyen aan de leiding kwam.”

    Filip ondervond dat Cedric iets sterker was in de klimmen, en dat hij zelf in de technische modderstroken iets beter uit de verf kwam. Ondanks enkele versnellingen kreeg Filip zijn gezel niet los. Ook Cedric Moyen probeerde enkele malen en Van Hecke moest dan wel even hard op de tanden bijten om hem te kunnen volgen.

    -“Uiteindelijk gingen we samen de laatste ronde in. Ik wachtte mijn moment een beetje af en bij het ingaan van de laatste technische strook nam ik de leiding en zette Cedric onder druk met een demarrage. Immers, op kop een stuurfoutje maken is minder erg dan een fout maken wanneer je in ’t wiel zit.”

    Dus de Waaslander zette alles op alles en draaide de aankomststrook op met een tiental meter voorsprong. Met drie seconden voorsprong won hij de wedstrijd!

    -“Ik was totaal op na de koers. Meer dan 2u10’ koers in zulke zware omstandigheden. Dat Cedric en ik er een goed tempo op na hielden blijkt uit het feit dat we – met uitzondering van de eerste drie – alle elites en beloften hadden ingehaald die een minuut voor ons gestart waren. Ik ben uiteraard heel blij met de tweede overwinning van het seizoen. Hopelijk is mijn dipje van de julimaand definitief achterwege”, dat was het besluit van Filip Van Hecke die blijkbaar toch wat heeft met feestdagen. Zijn eerste zege behaalde hij immers in Grand Halleux op… Paasmaandag, nu was het op Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart of als je wil Moederkensdag!

     



    Tekst en foto :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 17/08/2007

    SUNWEB –PRO JOB ZET JEHUDI SCHOONACKER IN OP HET BK


    SCHOONACKER JEHUDIbew17.8 

    Jehudi Schoonacker in actie in Laarne maar dan wel in een gewone wedstrijd in mei.


    Het Hamse Sunweb-Pro Job Team zal ook op het BK in Laarne proberen in beeld te komen. Ze zetten daarvoor Jehudi Schoonacker in. In het kader van het Kampioenschap reden renners van de veldrijdersploeg drie criteriums. Jehudi reed in Lede waar hij wel iets te veel met zijn krachten woekerde.In het Nederlandse Emmen en Zwolle werden Di Luca en Boogerd de winnaars. Hij vond dat een goede training vóór het BK:

    -“Ik reed gewoon mee in de groep en heb de benen goed laten draaien zodanig dat ik fit zit voor zondag. Ik zie het eigenlijk wel zitten.”

    Jehudi gaat er van uit dat een BK een loterij is omdat voor een kampioenshap iedereen gemotiveerd is. Toch tipt hij op Rieno Stofferis als kandidaat-winnaar. Volgens hem rijdt die goed en is tamelijk rap aan de meet.

    De start om half tien ’s morgens. Is dat niet wat vroeg?

    -“Dat maakt voor mij niet zoveel uit. Meestal ben ik toch vroeg wakker en speelt dat dus geen rol. Of dat nu ’s morgens, ’s middags of ’s avonds , het is gewoon een aanpassing.”

    Het BK gaat over 150 km (11 ronden van 13,7 km). Dat hadden er voor sommigen méér mogen zijn. Ook Jehudi hoort daar bij.

    Ook Hammenaar Glenn De Wolf zal in Laarne aan de start staan.

    Bij de beloften is Maxim Debusschere de enige geselecteerde Sunweb - Pro Jobrenner. Maar een blessure aan de kuit maakt dat zijn deelname nog twijfelachtig is. Vandaag vrijdag, zal daarover meer geweten zijn.

     

     


    Tekst en foto
    : Flor Van de Velde.

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER W.B.V. VAN VRIJDAG 17/08 TOT EN MET DONDERDAG 23/08/2007

    WIELERKALENDER

     

    Nadat vrijdagavond 17 augustus in Beveren op ’t Gaverland het weekend al is ingezet met een elite z.c./U23 –wedstrijd komt zaterdag 18 augustus er aan met twee wedstrijden in aanbieding. In De Klinge staat de jaarlijkse dameskoers op het programma. Inschrijving in Café Koffiehuis in de Sint-Gillisstraat; start om 15u en de afstand bedraagt 94 km of 13 ronden van 7,2 km. Vorig jaar waren er 69 deelnemers en de zege was voor de Nederlandse Bertine Spijkerman.


    WIELERKdeklingespijkermanbew16.8 

    Bij de dames elite 2006 won Bertine Spijkerman in De Klinge. Links naast haar, schepen van sport Karel Verelst.



    In Sombeke –Waasmunster komen de juniores aan de start. Inschrijving in café De Welkom in de Smoorstraat. Start om 15u voor 95 km of 18 ronden van 5,3 km. Vorig jaar kreeg Sombeke 49 juniores op de deelnemerslijst en de overwinning was voor de Nederlander Sander Stiegelis die ondertussen in onze regio een vaste klant is geworden omdat hij lid is van het Belgische Isorex Team.

     

    Zondag 19 augustus kunnen de dames elite weer aan de slag in het Waasland want het Hudiko Wielerteam Waasland nodigt hen uit in Haasdonk. Elk jaar ook een vast gegeven geworden dat om 15u begint. Inschrijving in café ’t Wilgenhofken aan het Verwilghenplein. Aan dat plein zal na 90 km of 18 ronden van 5 km ook de aankomstlijn liggen. Vorig jaar kreeg Haasdonk 63 deelnemers aan de start en Loes Sels won toen haar eerste wedstrijd.


    WIELERK loesselsbew16.8

    Dames in Haasdonk: vorig jaar won Loes Sels.

     

    Zondag pakt Hamme uit met een namiddag voor de aspiranten. De eerste wedstrijd start al om 13.30u voor de 12-jarigen, de 13-jarigen om 14.45u en de 14-jarigen om 16.15u. Alles vindt plaats in de Geemstraat waar alle formaliteiten plaatsvinden in café ‘t Geemzicht. Het is voor de 4de maal dat Hamme deze aspirantenkoersen organiseert. Ze breien er nog een ludiek stuk bij ook, want na de wedstrijden, rond 18u is er nog een live optreden van Louis Van Vlaanderen en nog vele anderen. Dat gaat dan weer door op de parking van de school “De Veerboot”, rechtover café ’t Geemzicht.

     

    Maandag 20 augustus wordt de wieleraandacht gericht naar Overmere waar de elite z.c./U23 aan de slag kunnen vanaf 14.45u voor 110 km of 10 ronden van 11 km. Inschrijving in café De Groenendijk in de Molenstraat. Er zijn voor 800 euro aan prijzen. Vorig jaar waren hier amper 29 deelnemers en de wedstrijd werd gewonnen door Peter Verhofstadt.

     

    Dinsdag 21 augustus rijden de elite z.c./U23 in Haasdonk op Den Buiten –Zandstraat. Het wordt en avondkoers met start om 18u. Inschrijving zoals steeds in café Schuttershof, Zandstraat 220. Er moeten 15 ronden van 7 km of 105 km gereden worden. Er zijn voor 670 euro aan prijzen. Vorig jaar: 44 deelnemers en winnaar was Guy Smet, die toen zijn 24ste won.

     

    En we blijven doorgaan! Woensdag 22 augustus organiseert De Klinge een open wedstrijd, waar dus zowat iedereen aan de start kan komen. Vertrek om 15u voor 94 km of 13 ronden. Inschrijving in café Bistro Bogy’s in de Sint-Gillisstraat. Er zijn voor 500 euro prijzen. Vorig jaar waren daar in De Klinge 39 deelnemers en Gunter Sterck uit Klein Sinaai won zijn 2de van dat seizoen.

    Woensdag is ook weer de hoogdag op Den Hert in Waasmunster want dan wordt de jaarlijkse junioreswedstrijd georganiseerd door een ferm Feestcomité. Er staat daar dan een leuke feesttent waar van alles te beleven is en de inschrijving van de koers vindt er eveneens plaats. Ze zeggen wel Den Hert maar het is officieel in de Nijverheidsstraat, langs de weg van Sint-Niklaas naar Waasmunster. De start wordt gegeven om 15.30u en de renners rijden er 96 km of 17 ronden van 5,7 km. Prijzengeld voor de juniores bedraagt 447 euro. Vorig jaar startten er 54 juniores en Joris Wagemans won er zijn 9de zege van het seizoen.


    WIELERK denhertbew16.8 

    Vorig jaar op Den Hert in Waasmunster: vooraan het bestuur en de renners vlnr Kevin Claeys 2de, winnaar Joris Wagemans uit Merksplas en Michael Van Staeyen (3de). Links voorzitter Maes van de Sportraad van Waasmunster.



    En we zullen het allemaal maar vertellen wat er te beleven valt: donderdag 23 augustus wordt in Sombeke een monument van een koers voor elite z.c./U23 georganiseerd. Hoe het komt weten we niet, maar Sombeke krijgt altijd wat te beleven en Guy Smet voelt zich hier ook echt goed thuis want hij won al meermaals, zo ook vorig jaar. ’t Was dan de 25ste van het seizoen. De inschrijving vindt plaats in café De Welkom in de Smoorstraat, vertrek om 15 u en de afstand staat op 117 km of 18 ronden van 6,5 km. Er zijn voor 670 euro prijzen te verdelen.


    WIELERKsmetsombekebew16.8

    Guy Smet na zijn 25ste zege vorig jaar in Sombeke.


     

    Internet Polderrenners is aanwezig : vrijdagavond EZC in Beveren, zaterdag juniores in Sombeke, zondag aspiranten Hamme, dinsdag EZC Haasdonk, woensdag juniores Den Hert en donderdag EZC Sombeke.

     



    Samenstelling en foto’s :
    Flor Van de Velde

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE GREMBERGEN VAN DONDERDAG 16/08/2007

    DONDERDAG 16/08/2007 – GREMBERGEN – Elite z/c & Beloften

     

    VIERDE ZEGE VOOR TONY BRACKE, GUY SMET TWEEDE.


    GREMBERGENaankomstbew16.8                                 GREMBERGEN HULDEBEW16.8

    Tony Bracke wint zijn vierde koers van het seizoen.  Bij de hulde moest Tony Bracke kiezen: zijn palm
                                                                                        of zijn dochtertje vastnemen. Dit was zijn keuze.
                                                                                        Guy Smet kreeg er als 2de nog een beker.


    In
    Grembergen kreeg de 61ste Halfoogstprijs voor elite z.c. /U23 54 renners aan de start. Zij moesten 12 ronden afleggen maar in Grembergen is dat eigenlijk 24 doortochten aan de aankomstzone. Een parcours op een misvormde acht is het, en dat geeft de toeschouwers een kans om het gebeuren meer intens te beleven. En de wedstrijd kreeg een inhoud waarmee we hem bij de besten van het seizoen mogen plaatsen. Bovendien mochten we ook niet uit het oog verliezen dat er in totaal 18 premies werden afgevlagd met waarden van 10 of 15 euro.

    In de eerste ronde al zonderden de Litouwer Mindaugas Striska en de Ier Isaak Speirs  zich af om premiegeld te pakken. Daar moest Guy Van Broeckhoven niet meer op rekenen want door een lekke band werd hij verplicht de wedstrijd vanuit de geparkeerde wagen te volgen. Striska en Speirs kregen Tony Bracke en Ken Devaere bij hen. Vier leiders in de tweede ronde.

    Een ronde later sloten ook Jurgen De Deyn en Koen De Bosscher aan. Een zestal dat wel in de gaten werd gehouden vanuit het peloton met mannen als Guy Smet, Mindaugas Goncaras, Kris De Block. Maar de zes bleven voorop en telden in de 4de ronde een voorsprong van 25 sec op de groep waarin vooral Davy  Peirsman de snelheid maakte. In de 5de ronde was ook Michaël Van Staeyen in de voorste linies komen strijden en de voorsprong van de zes leiders daalde en Striska en Tony Bracke versnelden en Speirs, Devaere, De Deyn en De Bosscher moesten hun overdrive aanspreken om weer aan te sluiten.

    Opnieuw onder impuls van Davy Peirsman met de medewerking van Michaël Van Staeyen, Charles Howlett, Mindaugas Goncaras, Andy Roskam en Guy Smet werd de voorsprong van de zes leiders halfkoers verkleind tot 12 sec.

    Het was toen al dat Tony Bracke zijn bedoelingen toonde want hij ging alleen door en wou kost wat kost voorop blijven met een paar gezellen. En ze kwamen nog ook: Guy Smet, Mindaugas Striska en Andy Roskam werkten de 15 sec weg. Voor Tom Van de Winckel en Dave Mertens die ook nog uit de groep wipten, was het te laat. Ze konden niet meer mee met Smet-Roskam-Striska die naar Bracke reden. Vier leiders.

    Belofte Stijn Van Looveren sprong nog eens uit de groep weg en ook Davy Peirsman spartelde nog wat tegen maar ze kenden geen succes. De vier leiders hadden ruim een halve minuut voorsprong in de tiende ronde en dat op Goncaras, Van Looveren en Howlett. Het deelnemersveld viel compleet uit elkaar en nog achtentwintig renners waren in koers.

    Bracke-Smet-Striska-Roskam vormden een viertal met inhoud én werkkracht. Natuurlijk, toen in de eindfase een achtervolging werd ingezet door zes gemotiveerden, moesten ze vooraan nog op hun hoede zijn. Die zes heetten: Mindaugas Goncaras, Kris De Block, Wim Weyns, Koen De Bosscher, Stijn Van Looveren en Geert Joos. Bij het ingaan van de laatste ronde waren zij al genaderd tot op 14 sec. Wat een spanning!

    Maar dan greep Yawadoo pronkstuk Tony Bracke, naar de macht. Hij demarreerde en reactie kwam er niet van Smet, Roskam of Striska. Hij kon op zijn, nog altijd vrij hoog tempo, naar de aankomstlijn rijden. Hij finishte met een voorsprong van 22 sec op Guy Smet die in een verre spurt de Litouwer Striska achter hem hield en Andy Roskam werd 4de. Die Roskam rijdt steeds maar sterker en sterker en we zien hem bekwaam om voor een overwinning in aanmerking te komen. Striska kwam bij de mensen van WBV nog morren omdat Guy Smet in de spurt hem zou gehinderd hebben. Maar dat werd terecht afgewimpeld.

    Op 1.06 min toonde Mindaugas Goncaras hoe snel hij kan spurten en voor de 5de plaats hield hij Geert Joos en Wim Weyns achter hem.

    Voor de vierde keer dit seizoen mocht Tony Bracke bloemen in ontvangst nemen, Guy Smet kreeg een beker voor de tweede plaats en een prachtige trofee voor de beste belofte ging naar Stijn Van Looveren die 8ste werd. Deze trofee wordt elk jaar geschonken door Jozef Mannaerts om zo de herinnering levendig te houden aan zijn veel te jong overleden zoon, belofte wielrenner Johan Mannaerts.

    Winnaar Bracke wilde liefst op de foto met zijn dochtertje op de arm. Hij wees er in de vlucht op dat zijn conditie goed is. Goed genoeg om zondag op het BK in Laarne een rol te kunnen spelen. “Maar er zijn veel kandidaten”, aldus Tony, “Ik kan een kans hebben met ten eerste de goede conditie en ten tweede met geluk.”

    Hij reed ook het BK tijdrijden maar hij moest toegeven dat hij daar in Maldegem veel te nerveus was en zo ook het goede ritme niet vond. Hij eindigde 7de.Vorige zondag won hij ook al in Meerbeke en dat in de spurt tegen zijn ploegmaat Ward Bogaert en Dave Bruylandts.    

     

    GREMBERGEN startbew16.8 

    Wachten op de start met 54 deelnemers én met WBV-afgevaardigde Johan De Wolf

    GREMBERGENbrackeactiebew16.8
    Tony Bracke in volle actie in Grembergen.

    koers guy 16 augustus 2007 grembergen 002
    De kopgroep van 6 die wordt bijgebeend door het peloton met Guy Smet op kop.


    koers guy 16 augustus 2007 grembergen 003
    Dit is wat Guy elke koers moet doen , hardrijden en natuurlijk ook diep gaan !!!!


    Tekst: Flor Van de Velde

     

    Foto’s: Alain Sennesael  

     

    Foto's : Saffia

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 16/08/2007

    wbvlogo

    DONDERDAG 16/08/2007 – EVERGEM (O) – Elite z/c & Beloften – 120 Km - 02h40min

    Aantal deelnemers : 56

    1. Mantas Mikuzis
    2. Egidijas Juodvalkis op 4"
    3. Roel Vanmuysen op 1'37"
    18. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 8'05"
     

    16/08/2007 – GREMBERGEN (O) – Elite z/c & Beloften - 106 Km - 02h26min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Tony Bracke
    2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 24"
    3. Mindaugas Stiska
    9. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom) op 1'08"
    10. Koen De Bosscher uit Kalken (MD-CT Team) op 1'17"
    12. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo) op 2'20"
    14. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    17. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
    23. Pieter Clement uit Zele (Rupelspurters Boom)
    26. Etienne Claus uit Hamme (Rudyco C.T)
     

    16/08/2007 – HOELEDEN (VB) – Dames Elite - 96 Km - 02h33min

    Aantal deelnemers : 41
    1. Emma Karolina Johansson
    2. Tanja Hennes op 5"
    3. Sylvia Debboudt op 1'50"
    10. Melissa Huyghe uit Breendonk (Biachi-Duvel-CataBikes) op 1'55"
    12. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    16. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
    31. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
    35. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas


    16-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 15/08/2007

    wbvlogo

    WOENSDAG 15/08/2007 – BESELARE (W) – Elite z/c & Beloften – 113,4 Km - 02h40min

    Aantal deelnemers : 71

    1. Kevin Degezelle
    2. Pieter Van Speybrouck
    3. Dylan Newell
     

    15/08/2007 – ITTERBEEK (VB) – Elite z/c & Beloften - 110 Km - 02h42min

    Aantal deelnemers : 60

    1. Dave Bruylandts
    2. Sibrecht Pieters
    3. Andy Annendyck
    16. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
    29. Tim Caluwaert uit Beveren (Ivels-Haaltert)
    31. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike)
     

    15/08/2007 – OOSTERZELE (O) – Elite z/c & Beloften - 120 Km - 02h50min

    Aantal deelnemers : 71

    1. Mario Willems
    2. Marc Baeyens
    3. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas) op 15"
    9. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 45"
     

    15/08/2007 – ST.LAMBRECHTS-HERK (LB) – Elite z/c & Beloften - 115 Km - 02h50min

    Aantal deelnemers : 60

    1. Kurt Van Goidsenhoven
    2. Tony Driesen op 18"
    3. Guy Van Broekhoven op 22"
     

    15/08/2007 – TIELT-WINGE (VB) – Elite z/c & Beloften - 117 Km - 02h55min

    Aantal deelnemers : 80

    1. Joris Claes
    2. Kim Tesseur op 2"
    3. Jan Bakelants op 7"
     

    15/08/2007 – ZICHEN (LB) – Elite z/c & Beloften - 100 Km - 02h29min

    Aantal deelnemers : 43

    1. Bjorn Hoeben
    2. Roy Curvers op 8"
    3. Nick Basten
     

    15/08/2007 – MALDEGEM (O) – Elite z/c - Km

    Belgisch Kampioenschap Tijdrijden

    Aantal deelnemers :

     

    15/08/2007 – KRUISHOUTEM (O) – Beloften – 115 Km - 02h52min

    Aantal deelnemers : 35

    1. Denis Galimzaynov
    2. Bjorn De Decker
    3. Benjamin De Geyter
    13. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'25"
    15. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    22. Denis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 5'08"
     

    15/08/2007 – VEURNE (W) – Beloften - 108,8 Km - 02h44min

    Aantal deelnemers : 23

    1. Nielsen Raedt
    2. Tijs Crombez
    3. Mathieu Van Biervliet op 15"
     

    15/08/2007 – HOELEDEN (VB) – Juniores - 88 Km - 02h16min

    Aantal deelnemers : 40

    1. Domien Stubbe
    17. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland) op 1'10"
    25. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex C.T)
     

    15/08/2007 – LAAKDAL VORST (A) – Juniores - 95,2 Km - 02h16min

    Aantal deelnemers : 49

    1. Jeffrey Van Thielen
     

    15/08/2007 – RUMST (A) – Juniores - 90,2 Km - 02h09min

    Aantal deelnemers : 85

    1. Nick Nieuwdorp
    5. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T)
    10. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    24. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    28. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    33. Sander Stiegelis (Isorex C.T)
    41. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse S)
    43. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)

    73. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
    74. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant)
    76. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    77. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)

    15/08/2007 – HAASDONK (O) – Nieuwelingen - 63 Km - 01h47min

    Aantal deelnemers : 47

    1. Jelle Veraart
    4. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
    5. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
    6. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
    7. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    10. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)

    12. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    13. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
    16. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
    19. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
    20. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
    21. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)
    24. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    25. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)
    26. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
    27. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
    28. Mathias D'Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)
    31. Joshua De Smit uit Lokeren (Hudiko Waasland)

    15/08/2007 – HERTSBERGE (W) – Nieuwelingen - 63 Km - 01h34min

    Aantal deelnemers : 77

    1. Valentijn Vanhoornen
     

    15/08/2007 – KERKOM (LB) – Nieuwelingen - 56,7 Km - 01h27min

    Aantal deelnemers : 52

    1. Dylan Teuns
     

    15/08/2007 – MELLE (O) – Nieuwelingen - 68 Km - 01h46min

    Aantal deelnemers : 34

    1. Jens Vandenbussche
    3. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf)


    15/08/2007 – ROOSDAAL (VB) – Nieuwelingen - 68 Km - 01h50min

    Aantal deelnemers : 43

    1. Mathias Van Holderbeke
    26. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
     

    15/08/2007 – RUMST (A) – Nieuwelingen - 57,4 Km - 01h25min

    Aantal deelnemers : 34
    1. Kevin De Jonghe


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR VRIJDAG 17/08 , ZATERDAG 18/08 , ZONDAG 19/08 EN MAANDAG 20/08/2007

    VRIJDAG 17 AUGUSTUS 2007 - HEUSDEN  - Café Stekkershof – Laarnebaan 99

                 G / G+      

    15:00

    48 Km

     12 Ronden

    F2

    15:01

    48 Km

     12 Ronden

    F1

    16:30

    52 Km

     13 Ronden

    E / E+

    16:31

    52 Km

     13 Ronden

    Eur. Kamp. +50 jaar  

    Eur. Kamp. +40 jaar

        18:00

    68 Km

     17 Ronden

    A / B

    18:03

    68 Km

     17 Ronden

     

     

    ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2007 - LOKEREN  - Feesttent - Tulpenlaan

        G / G+

    14:00

    50 Km

      Ronden

    F2

    15:30

    50 Km

      Ronden

    F1

    15:32

    50 Km

      Ronden

    E / E+

    17:00

    60 Km

      Ronden

    C / D

    17:02

    60 Km

      Ronden

     

     

     

     

    Kampioenschap van België Catg.G
     


    ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2007 - SIJSELE – Feesttent – Marollenplein


      A / B

    15:00

    99 Km

     19 Ronden

     

    Inwoners   13:30    42 Km          8 Ronden

     

    Kampioenschap van België Catg.A / B


    ZONDAG 19 AUGUSTUS 2007 – DAKNAM – Café In Den Reynaert – Pontweg 24


    G / G+

    13:00

    48 Km

     12 Ronden

    F2

    13:02

    48 Km

     12 Ronden

    F1

    14:30

    52 Km

     13 Ronden

    E / E+

    14:32

    52 Km

     13 Ronden

    C / D

    16:15

    60 Km

     15 Ronden

    A / B

    16:17

    60 Km

     15 Ronden



    MAANDAG 20 AUGUSTUS 2007 - HAASDONK – Café Brigand – Pastoor Verwilghenplein

       A / B

    18:30

    80 Km

     16 Ronden

     

    Inwoners   17:15     40 Km          8 Ronden

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 18/08 EN ZONDAG 19/08/2007

    vwf


    ZATERDAG 18/08/2007 – HAMME-ST.ANNA (9220) - St-Anna - Parochiecentrum
    Benelux-Kampioenschap

    E-cat 12h
    FG-cat 12h01
    C-cat 14h
    D-cat 14h01
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


     

    ZONDAG 19/08/2007 - AALST (9300) - Binnenstraat 289 - Café BC Arend

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 16/08/2007

    HOEVEEL PECH KAN EEN RENNER HEBBEN?


    METTEPEN bew3.7 

    Stijn Mettepenningen (Hamme –Rudyco) krijgt in het wielrennen altijd toch zijn deel van de pech. Het mag toch gaan beteren want een mens zou er de moed bij verliezen. In ons verslag van Velle kon gelezen worden dat Stijn met een achterstand van 7 minuten er uit moest ‘omdat hij in de problemen‘ was gekomen. Nu weet iedereen wel dat een renner die zo ver achterop geraakt dikke pech heeft gehad. En dat wilden we weten, van de Hammenaar. Hij schreef even zijn “Dagboek van pech.” Een bijna ongelooflijk verhaal…

    -“Het begon zondag in de beloftenkoers van Schuiferskapelle. Ik had zeer goede benen maar in de 2de ronde rijd ik mijn achterwiel kapot. Ik kan mijn vader zijn fiets nemen en zo mijn wedstrijd verder zetten. Maar die fiets was niet echt mijn positie en ik wilde mijn fiets terug die hersteld was. Zo moest ik na halfkoers opnieuw van fiets verwisselen. Maar bij deze wissel was ik veel te geweldig waardoor beide schoenplaatjes afbreken en ik volledig los zit in mijn pedalen. Toch werd ik nog 15de.”

    En dan kwam maandag. Stijn ging zich los rijden en kreeg ik te maken met een lekke band. Dat was dat maar niet alles. Nadien brak ook zijn pedaal nog af.

    Dan kwam dinsdag 14 augustus er aan met de deelname aan de Grote Prijs Burgemeester Luc De Ryck in Temse –Velle.

    -“Ik had niet zo'n goede benen maar zat toch in de achtervolgende groep die voor de 3de plaats reed.”

    Stijn reed vlot mee en alles zag er goed uit tot hij op drie ronden van het einde weer een lekke band kreeg.

    -“ Ik stond op het punt in de wagen met de groene vlag te stappen tot er iemand mij een wiel bezorgde en ik alsnog kon uitrijden om zo 18de te worden.” Pech had de Hammenaar op 7 minuten geplaatst daar waar hij normaal nog een mooie kans had op een top-10 plaats.

    Woensdag trok Stijn naar Kruishoutem.

    -“Ik wou revanche na zoveel pech en had maar één doel: winnen. En of ik goed was! Na 100 meter koers ging ik al in de aanval en kreeg vijf man in mijn wiel en de beslissende vlucht was al vertrokken. Maar het mocht weer niet zijn. Bij het begin van de 2de ronde rijd ik alweer plat. Mijn vader staat daar juist met zijn fiets en ik kan die nog nemen maar mijn achterstand was toch al een 30 tal seconden. Ik kom nog terug tot 10 seconden maar dan brak de veer bij mij en zwaar ontgoocheld gaf ik er de brui aan.”

    Terecht stelde Stijn zich de vraag “Hoeveel pech kan een renner hebben?” Zeker niets méér dan wat we hier hoorden. Begrijpelijk toch dat de renner van Rudyco besloot:

    -“Mentaal is dit zeer zwaar om dragen voor mij en ik weet ook niet of ik komend weekend wel ga koersen. Mijn moraal is namelijk 0,0.”





    JENS VAN LANDEGHEM KREEG NIET WAAR HIJ RECHT OP HAD


    Jens Van Landeghem 04 

    Jens Van Landeghem (Beveren–Hoop op Zegen) reed woensdag mee in Rumst voor de Keizer van de Rupelstreek met 115 juniores op het startblad.

    -“Van bij de start werd er aangevallen maar het peloton hield een razende vaart aan en ontsnappingen droegen niet ver.”

    Een groep van elf  nam wel even 30 sec maar na enkele ronden waren ook deze eraan voor de moeite. Het peloton raasde naar een massasprint.

    Jens:

    -“Ik zelf kon me goed plaatsen en kwam op de derde rij naar de meet en spurt mezelf naar een ongeveer 15de plaats. Nadat ik me had verfrist en naar de uitbetaling ging kwam ik te weten dat ik niet bij de eerste dertig sta en zelfs niet in de volledige uitslag. Maar ik ben wel aangekomen. Waar rijden wij toch voor als de afgevaardigden hun werk niet goed doen?”

    Jens had ook beelden van de aankomst en die bewijzen dat hij wel degelijk vooraan finishte.

     



     

    WOENSDAG 15/08/2007 – BERTRIX – M.T.B.

     

    Woensdag werd in Bertrix de 3 de manche van de Visa Wallonia cup, voor onze zuiderburen tevens hun kampioenschap van Wallonie. Bij de nieuwelingen waren er drie Waaslanders aan de start.De beste prestatie kwam wederom van Fabrice Mels uit Sinaai (Daikin cycling team)die op deze hele zware omloop in de gietende regen een derde plaats behaalde. De 8ste plaats was voor Gian Marco Dekindt uit St-Gillis-Waas die in de eerste ronde reeds af te reken had met een lekke band en die daarna een hele sterke inhaal race reed. Voor Jeroen Van de Vijver ( hudiko) uit Eksaarde was de 13 plaats weggelegd doordat hij in de eerste ronde wegens een tak in zijn versnellingsapparaat was opgehouden en ook hij een inhaal race moest rijden.

     

     


    Tekst :
    Flor Van de Velde.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 16/08/2007

    AVONDKOERS IN BEVEREN

     

    Vrijdagavond 17 augustus wordt in Beveren de traditionele avondwedstrijd voor Elite z.c./U23 georganiseerd ter gelegenheid van Gaverlandkermis. Alles vindt plaats aan het Kolenhof in de Van Eepoelstraat waar de start om 18u zal worden gegeven.

    De organisatie is in handen van het CHW. Het wordt er de Grote Prijs Bouwmaterialen Marcel Segers, Ereprijs Bouwwerken Luc De Jonghe.  Wegens wegenwerken in Melsele wordt het een rit langs een onuitgegeven parcours. Er komen 17 ronden van 7 km langs Van Eepoelstraat – Gaverlanddam – Leurshoek – Halfdreef – Van Craenenbroeckstraat – Leon Labytstraat – Glazenleeuwstraat – Zillebeek – Elzestraat – Lindenlaan – Prosper van Raemdonckstraat – Yzerhand – Ciamberlanidreef – Kasteeldreef – Beukenhoflaan – Soldatendreef  en weer Van Eepoelstraat.

    Voor het CHW is dit een bijzonder dure koers als gevolg van de seingeverskosten. Er zijn er 44 nodig en de prijs komt op ruim 750 euro daar waar de koers zelf maar 670 euro aan prijzen heeft. Dit is uiteindelijk niet meer verantwoord. Er zijn voor deze koers 25 mensen van de seingeversclub uit Puurs gevraagd, 12 uit Boom en 6 van het team uit Verrebroek.

    De vraag kan gesteld worden of men in de wielersport niet verkeerd bezig is.

    Vorig jaar waren er 53 deelnemers en Guy Smet won toen zijn 22ste wedstrijd.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KRUISHOUTEM VAN WOENSDAG 15/08/2007

    WOENSDAG 15/08/2007 – KRUISHOUTEM - Beloften

     

    EEN RUS KOMT WINNEN IN KRUISHOUTEM.

     

    In Kruishoutem kwamen slechts slechts 35 beloften aan de start voor een wedstrijd van 115 km. of 16 ronden van 7,2 km.

    In de 3de ronde kregen we reeds de definitieve ontsnapping van 13 renners met Pieter Serry (Isorex), Jens Vermassen (Asfra), Bjorn De Decker (Scott USA CT), Jeroen Hoorne (WC Soenens-Germond), de plaatselijke renner uit Kruishoutem Brecht Dhaene (Isorex), Benjamin De Geyter (Daikin), Bob Michels (Onder Ons Parike), Daan Demol (Sc Meerse), Steven Van Cauteren ( New Hebra Lombarden), Matthias Coppens (Keukens Redant), de Nederlander Pieter Israel (Willebrord wil vooruit) en de twee Russen Anton Afonin en Denis Galimzaynov.

    Deze renners uit Rusland, rijdend voor het continentale Premier team, waren trouwens met vier vertegenwoordigd in de wedstrijd.

    Tijdens de 5de ronde verdween Daan Demol uit de kopgroep wegens pech. Het peloton volgde dan reeds op 1 min.10 sec.

    De tussentijd tijdens de 11de ronde bedroeg reeds 2 min 55 sec.

    In de 13de ronde probeerden Steven Van Cauteren en Matthias Coppens weg te raken uit de kopgroep, doch ze werden terug ingerekend, deels ook omdat er elke ronde een premie te verdienen was. Deze werden niet weggegeven, er werd wel degelijk hard om gespurt.

    Bij de 14de doortocht aan de aankomstlijn was het Bob Michels die de kopgroep probeerde te verschalken, doch ook zonder succes.

    In de voorlaatste ronde splitste de kopgroep dan toch en 7 renners raakten weg, nl. Brecht Dhaene, Anton Afonin, Denis Galimzaynov, Bob Michels, PieterSerry, Bjorn De Decker, en Benjamin De Geyter.

    Deze 7 vergaarden bij aankomst een ronde later een voorsprong van 1 min. 30 sec.

    Ze gingen samen naar de eindsprint en het was de Russische renner Galimzaynov Denis die het haalde voor Bjorn De Decker en Benjamin De Geyter

    De wedstrijd had een gemiddelde van 40,116 km/u wat te wijten was aan de sterke wind die 3/4den van het parcours tot kopwind herleidde.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 16/08/2007

    STERKTE VAN MATTHIAS ONGHENA ZIT IN HET BERGOP RIJDEN


    ONGHENA MATTH bew15.8 

    Matthias Onghena (Kieldrecht–Onder Ons Parike) beleeft aan de wielersport zeker veel genoegen maar dan wel op zijn manier. Als student heeft hij de wijze middenweg gevonden tussen studies en sport en die weg heeft dan nog twee rijvlakken ook: de weg en het veld. De Ronde van Namen heeft hem weer heel wat wijsheden bijgebracht en dat hij die zware ronde zou uitrijden had hij niet verwacht. Alhoewel… vorig jaar reed hij ze ook al uit.

    -“ Ja”, zei Matthias, “Maar toen was het echt elke dag afzien en gewoon proberen binnenkomen. Dit jaar verliep het eigenlijk van in het begin een pak vlotter. Tot hiertoe heb ik enkel extensieve trainingen gedaan en dienen de wedstrijden als intensieve training voor de cross. Ik was dan ook tevreden dat ik op die manier vlot in het eerste deel van het peloton kon uitrijden.“

    Een rittenwedstrijd rijden is voor velen geen spek voor hun bek. Matthias is vooral cyclocrosser en hoe belangrijk zijn dan rittenkoersen wel?

    -“Rittenwedstrijden rijden is toch nog helemaal iets anders dan een gewone kermiskoers. Ikzelf heb de indruk dat kracht en intensief getraind zijn hier een pak minder van belang zijn dan in een kermiskoers waar het vaak de mannen zijn die enkele tandjes groter kunnen rijden dan mij die vooraan eindigen. In een rondje leer je ook veel bij op gebied van de manier van koersen, veel meer in ploeg, verzorging, voeding.” 

    Matthias deed het goed in de Ronde en op de voorlaatste dag reed hij mee met het eerste peloton tot op de slotklim in Yvoir. Het was maar pas dat de mannen die voor de overwinning knokten dat alles in stukken en brokken werd getrokken en dan was het voor hem over.

    Bergop rijden lukt steeds beter en beter. In dit stuk van de wedstrijd kwam ik eigenlijk nooit in de problemen of er moest echt gekoerst worden, maar dan was er voor mij al 70 man gelost of zo. Ik merk dat ik versterkt ben ten opzichte van vorig jaar en vooral bergop komt dat tot zijn recht.Daarin zit dus nu mijn sterkte.”De Kieldrechtenaar  rijdt nu nog een paar kermiskoersen en dan begint hij terug met de specifieke crosstrainingen. Bedoeling is om dan half september terug aan te zetten in de veldritten.

     

    Tekst en foto : fvdv.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASPIRANTEN TE NIEL VAN WOENSDAG 15/08/2007

    WOENSDAG 15/08/2007 – NIEL - Aspiranten

     

    Bij de aspiranten in Niel is Stef Bryssinck (Rupelmonde-Hudiko) 6de geworden bij de 12-jarigen. Er waren 16 deelnemers. Django Waterschoot (Temse –WAC) werd 13de.

    Bij de 13 –jarige eindigde Kenzo Schelfhout (Stekene –WAC) op en knappe 5de plaats. Er waren in zijn categorie 26 deelnemers.

    We verwachten dat de meeste aspiranten uit de Polderrennersregio zondag zullen starten in Hamme in de Geemstraat.

     

    SCHELFOUT KENZO bew15.8

    Bij de 13-jarigen te Niel, werd Kenzo Schelfhout 5de




    Tekst en foto : fvdv

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE HAASDONK VAN WOENSDAG 15/08/2007

    WOENSDAG 15/08/2007 – HAASDONK - Nieuwelingen

     

    JELLE VERAART WINT VINNIGE SPURT IN HAASDONK


    HAASDONKNIEspurt15.8                  HAASDONKNIEhuldebew15.8

    De prachtige spurt voor de zege, gewonnen door Jelle Veraart.     De winnaar in gesprek met Gerry 
                                                                                                              Van Gasse.


    In Haasdonk kwamen op Moederkensdag 47 nieuwelingen hun rugnummer afhalen voor een koers van 63 km verdeeld over 12 ronden.  Onder hen de Belgische kampioen Christophe Ysenbaardt van de eerstejaars nieuwelingen. 

    In de eerste ronde zette Thomas Verbeek in zijn eentje een vluchtpoging op.  Maar in de tweede ronde verdween hij uit wedstrijd, wellicht door een valpartij.  In die tweede ronde kwam er een nieuw koptrio met Stef Swinnen, Jan Hullaert en Jelle Veraart. Maar dat feestje ging niet door en in de derde ronde kwam het ganse peloton voorbij. Toch waren die aanvalsgolven er samen met die felle wind oorzaak van dat al meerdere renners moesten lossen. En terug komen in die wind zat er niet meer in.

    Toen Joeri Persoon, Steven Smet, de Nederlander Rob Ooms en Jimmy Segers in de vierde ronde afstand namen zag er dat goed uit. De drie Waaslanders en de Nederlander haalden 40 sec voorsprong uit hun benen. Een ronde later kregen zij het bezoek van Laurens Poelman. Gedurende een ronde of vier bleven ze rondrijden met een voorsprong van ongeveer een 30 sec. Vijf leiders tot in de negende ronde Steven Smet vooraan verdween. Geen nood echter want er kwam andere versterking naar voor gereden: Jasper Van den Branden, Ken Hermans en Jelle Veraart.  Toen daarna Rob Ooms vooraan ook wegviel werd zijn plaats ingenomen door een andere Nederlander die in een Belgische ploeg koerst: Jurrin Bosters.

    De zeven leiders werkten dan de wedstrijd af en spurtten voor de zege. Een vinnige, knappe spurt werd het in de lange rechte lijn van de Zandstraat.  Jelle Veraart uit Essen van het DCM-team won die, maar vooraleer daar echt zekerheid over was, moesten de wedstrijdbeelden nog eens bekeken worden. 

    De verdere plaatsen in de kopgroep werden verdeeld onder Ken Hermans, Jurrin Bosters, Laurens Poelman, Jasper Van den Branden en een verdienstelijke Jimmy Segers.  De spurt van het peloton werd gewonnen door Kevin Van Staeyen voor Stef Swinnen, Kenny Goossens en Christophe Ysenbaardt. 

     


    ZO BELEEFDE JASPER DE KOERS IN HAASDONK

    HAASDONKNIEjasperbew15.8 
    Jasper Van den Branden die een sterke koers reed en 5de werd.


    Jasper Van den Branden
    (Sint-Gillis –WAC) reed woensdag in Haasdonk waar 47 starters waren. Zijn commentaar over Haasdonk:

    -“Het was een vrij lastige koers omdat er veel zijwind en tegenwind stond. Er waren vele demarrages maar in de derde ronde kwam er pas een echte ontsnapping met ploegmaat Joeri Persoon en Jimmy Segers erbij. Ze namen vrij snel 40 sec en dat bleef zowat constant. Op 4 ronden van het einde was de voorsprong iets geslonken en toen het wat stilviel op de tegenwind demarreerde ploegmaat Ken Hermans met mij en Christophe Ysenbaardt in zijn wiel. We gaven alles om weg te raken en dat lukte ook samen met Jelle Veraart die we hadden opgeraapt. Een halve ronde later kwamen de leiders in zicht en zo kwamen we met 4 ploegmakkers vooraan. We probeerden rond te draaien maar dat lukte vaak niet zo goed dus kwamen we soms terug in zicht van het peloton. Toen kwam een andere DCM renner naar ons gesprongen en viel het peloton stil. Jammer genoeg had Christophe Ysenbaardt zich toen al laten afzakken. Met 3 van W.A.C. en 2 renners van DCM draaiden we goed rond en zo slaagden we erin voor te blijven. Jimmy Segers hing er ook nog aan samen met een renner van Hudiko maar die draaiden niet meer mee rond en gingen niet mee spurten. Jimmy hield woord maar de Hudiko-renner niet.”

    In de spurt won Jelle Veraart voor Ken Hermans en de DCM'er Jurrin Bosters, Laurens Poelman en Jasper Van den Branden  werd 5de na de Hudiko-renner.

     

     


    HAASDONKNIEbelgkampioenbew15.8 

    Belgisch Kampioen Christophe Ysenbaardt die 11de werd.

     

    HAASDONKNIEjimmybew15.8

    Jimmy Segers die ook mee was in de kopgroep maar niet deelnam aan de spurt.



    Tekst :
    fvdv

     

    Foto’s : Leon

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGISCH KAMPIOENSCHAP TIJDRIJDEN VAN WOENSDAG 15/08/2007

    Proficiat aan FRANCIS DE GREEF uit Puurs met zijn Belgische Titel tijdrijden bij de Beloften !!!!
    Proficiat aan VERONIQUE STAES uit St.Job in't Goor met haar Belgische Titel bij de Dames Juniores !!!

    FRANCIS DE GREEF BELGISCH KAMPIOEN TIJDRIJDEN !!!


    In Maldegem werd vandaag voor de Belgische titels in het tijdrijden gestreden. De beloften en elite z/c renners moesten 45 km tot een goede einde brengen, verdeeld over 2 ronden van 22,5 km.
    Er stond vandaag werkelijk geen maat op Francis De Greef, die de tegenstand verpletterde. Cisse kon als enige onder het uur blijven en arriveerde in een tijd van 59'36” (gem. 45,30 km/u). Hij was hiermee liefst 1'16” sneller dan Jan Ghyselinck (Beveren 2000) en 1’21” dan Kristof Goddaert die net als vorig jaar als derde eindigde en onderweg zelfs tweemaal ten val kwam !


    BK tijdrijden - Elite mannen

    1. Leif Hoste (Predictor-Lotto) 45 km/57:10 (gem 47,22 km/u)
    2. Philippe Gilbert 1min35
    3. Jurgen Van den Broeck 1:53
    4. Sébastien Rosseler 2:09
    5. Dominique Cornu uit Beveren (Predictor-Lotto) 2:14
    6. Bart Vanheule 2:29
    7. Olivier Kaisen 2:32
    8.
    Bert Roesems 2:34
    9. Andy Cappelle 2:38
    10.
    Marc Streel 3:05


    BK_pred_ver10

     

    BK tijdrijden - Elite zonder contract mannen

    1. Bart Laeremans (Zemst-Eppegem) de 45 km in 59:13 (gem 45,580 km/u)
    2. Kevin Ista 0:23
    3. Steven Thys 0:50

     

    BK tijdrijden - Beloften mannen

    1. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen) de 45 km in 59:36 (gem. 45,30 km/u)
    2. Jan Ghyselinck 1:16
    3. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)1:21

    12. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C) 2:23

    15. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) 2:27

    26. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo) 4:20

    27. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen) 4:35


    BK_vlaanderen_hor3

     

    BK tijdrijden - Junioren mannen

    1. Matthias Allegaert (Menen) 22,5 km in 30:21 (gem 44,48 km/u)
    2. Yannick Wellens 0:24
    3. Alphonse Vermote 0:40

     

    BK tijdrijden - Nieuwelingen mannen

    1. Guillaume Van Keirsbulck (Beveren-Roeselare), de 12 km in 16:03 (gem.: 44,86 km/u)
    2. Steven Giesberts op 0:03
    3. Sean De Bie 0:05

    7. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol-C.T.Menen) 0:27 

     

    BK tijdrijden - Elite vrouwen

    1. An Van Rie (Kessel-Lo), de 22,5 km in 32:24 (gem.: 41,67 km/u)
    2. Ludivine Henrion 1:06
    3. Liesbet De Vocht 1:09

    4. Karen Steurs  uit Schoten (AA-Drinks) 1:23

    7. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne) 2:32

     

    BK tijdrijden - Junioren vrouwen

    1. Veronique Staes uit St.Job in’t Goor (Steeds Vooraan Kontich), de 12 km in 17:55
    2. Kim Vermeiren op 0:51
    3. Sanne Van Reusel 0:56

    BK%20tijd%20podium-1


    BK tijdrijden - Nieuwelingen vrouwen

    1. Eline De Roover (Pulderbos), de 12 km in 18:47.10 (gem.: 38,33 km/u)
    2.
    Delphine Decock op 0:00.56
    3. Eleonore Maeck 0:
    07

    7. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team) 0:30

    15. Gilke Croket uit Bornem (Steeds Vooraan Kontich)1:35


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VEURNE VAN WOENSDAG 15/08/2007

    WOENSDAG 15/08/2007 – VEURNE - Beloften

     

    WEER NIELSEN RAEDT IN VEURNE

     

    VEURNE nielsenraedbew15.8             VEURNE nielsenraedhuldebew15.8
    Aankomst van Nielsen Raedt        
    Nielsen Raedt werd voor de 5de keer in de bloemen gezet dit seizoen.


    De Grote Prijs Cafe Nieuwstad was een organisatie van Koninklijke Veloclub Veurne Sportief.

    Deze beloftenwedstrijd kreeg amper 25 renners aan de start voor 17 ronden van 6,4 km. of 108,8 km.

    Onze streekrenners waren zo ver in het land niet aanwezig.

    In de 2de ronde kwam de beslissende vlucht al tot stand. Vic Duynslaeger, Nielsen Raedt, Mathieu Van Biervliet, Maarten Himpens, Jeremy Butaye, Ward Lapiere en Tijs Crombez lieten al de rest in de steek.

    Achter hen zaten er nog 9 achtervolgers en al de rest zat nog verder achterop. De harde wind speelde daarbij een belangrijke factor. In de 4de ronde viel de groep van 9 achtervolgers uiteen en alleen Geoffrey Lievens, Davy Barbier, Jens Keukeleire en Jens Desplenter bleven over als dichtste achtervolgers. Hun achterstand liep ronde na ronde op.

    In de 8ste ronde begon het te regenen en werd het oppassen geblazen. Gelukkig was de regen maar van korte duur. In de 12de ronde bleven slechts 5 renners aan de leiding. Voor Maarten Himpens en Jeremy Butaye ging het allemaal te snel.

    Er waren toen nog slechts 11 renners in koers. Vooraan begonnen de aanvallen. Nielsen Raedt en Ward Lapiere waren de eersten die hun kans waagden. Zij werden terug ingelopen en dan gingen Vic Duynslaeger en weer Ward Lapiere hun kans. Zij hielden het een tweetal ronden vol maar werden ook teruggegrepen.

    Bij het ingaan van de laatste ronde ging Mathieu Van Biervliet solo. Nielsen Raedt en Tijs Crombez volgden op 5 seconden. Vic Duynslaeger en Ward Lapiere hadden een achterstand van 16 seconden.

    De rest van het deelnemersveld was reeds uit koers. Nielsen Raedt en Tijs Crombez haalden Mathieu Van Biervliet bij.

    In de spurt haalde Nielsen Raedt het makkelijk voor Tijs Crombez en Mathieu Van Biervliet. Op 50 seconden werd Ward Lapiere 4de en even verderop werd Vic Duynslaeger 5de. Voor Nielsen Raedt was het reeds de 5de zege van het seizoen.

     

     

    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Sennesael

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN MAANDAG 13/08 EN WOENSDAG 15/08/2007

    Proficiat aan TIM VERCAUTEREN uit Belsele met zijn zege in de Catg.A

     

    WOENSDAG 15/08/2007 – OLSENE – W.A.O.D.

     

    Categorie C / D :

    1.Kenny De Maerteleire (Gavere, winnaar cat. D)

    2.Franky Van Oyen (Machelen, winnaar cat. C)

    3.Walter De Veerman uit Lochristi (C2)

    10.Wim Heyndrickx uit Vrasene (C7)

    26.Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D14)

    Categorie E / E+ :

    1.Wim De Waal (Axel (Ned), winnaar cat. E)

    5.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)


    Categorie F1 :

    1.Luc Snels (Minderhout)

    2.John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    7.Freddy De Blick uit Beveren

    10.Dirk De Cauwer uit Hamme

     

     

     

    MAANDAG 13/08/2007 – WOESTEN – W.A.O.D.

     

    Categorie A / B : (22 dln)

    1.Tim Vercauteren (Belsele, winnaar cat. A)

    2.Geoffrey Luyssen (Gijverinkhove , winnaar cat.B)

    15-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RADJUGENDTOUR VOOR NIEUWELINGEN TE OOSTENRIJK

    HOE IS’T IN OOSTENRIJK BIJ DE NIEUWELINGEN ?

     

    Hoe zou het met Waaslander Gijs Van Hoecke , Ruben Scheire en de andere Belgen zoal zijn in de Radjugendtour voor nieuwelingen in Oostenrijk, zo vroegen we ons af. Via internet is er goddank toch één en ander op te rapen.

    Maandag was er een proloog van 1,8 km. Lander Sebastian, een Deen die in de Himmelfath Tour in Denemarken eerder dit jaar, al een serieuze indruk had nagelaten met zowel zijn prestaties als zijn indrukwekkende dijen, wist nipt te winnen vóór de gelegenheidsploegmaat van Gijs Van Hoecke en Ruben Scheire, nl Zico Waytens een goed coureurke uit het West-Vlaamse Ledegem. Een andere ploeggenoot Jelle Mannaerts (Lommel) knap 5de, Avia-renner Jorne Carolus 18de (of 5de eerstejaars!), Ruben Scheire 30ste en Gijs Van Hoecke ontgoochelde enigszins met een 61ste plaats. Geen ramp echter, de achterstand van Gijs bedroeg slechts 8 sec, een peulschil als je weet welke zware etappes nog dienen betwist te worden.

    Op de 2de dag stond etappe van 83 km geprogrammeerd. Alles bleef redelijk goed gesloten, met een peloton van 78 (van 131 deelnemers) naar de meet. De Waal Adrien Guerrerro toont zijn snelle benen en won vóór Lander Sebastian. Jelle Mannaerts werd 3de, de rest van de Vlaamse ploeg netjes in het peloton. De ploeg van Wielerbond Vlaanderen bezette in het ploegenklassement de 1ste plaats.

    De 3de dag, 2de etappe over 85 km. Was de eerste rit nog een gesloten wedstrijd, nu brak de hel los. Een kopgroep van 8, en jawel, Lander Sebastian won vòòr Zico Waeytens. Voor het overige geen Belgen meer in de kopgroep. 1 min na de kopgroep kwam een groepje van 7 binnen. Jochen Deweer een rasechte Westvlaming uit Deerlijk die evenwel voor de gelegenheid de Waalse kleuren verdedigt, won het sprintje voor 9de, Gijs Van Hoecke werd als 10de afgevlagd. Ruben Scheire maakte ook deel uit van dit groepje. Op een 3-tal min van de eerste groep kwam de derde groep binnen, 13 man sterk en één Vlaming hierbij, nl. Niels Van Laer. De rest kwam volledig verbrokkeld en met grote achterstand binnen.

    Dat het daar niet van de poes was werd best geïllustreerd door de winnaar van de eerste rit, Adrien Geurrerro. Dat is nochtans geen sukkelaar want hij werd ook al 2de op het BK in Roeselare dit jaar, hij kwam binnen als 89ste op maar liefst 18 min!

    Na 3 wedstrijddagen staat uiteraard Lander Sebastian aan de leiding, op 14 sec gevolgd door Zico Waeytens. Ruben Scheire en Gijs Van Hoecke zijn fors opgerukt en staan netjes gerangschikt op de plaatsen 13 en 14. Daaruit mogen we wel besluiten dat zij een toptien nog in het vizier hebben. Achter hen echter beginnen er wel serieuze gaten te vallen. In het ploegenklassement zijn de Belgen wel hun eerste plaats kwijt aan de Deense ploeg, de Vlaamse staat 2de en de Waalse 5de van in totaal 22 ploegen.

     


    Samenstelling :
    Flor Van de Velde



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs