.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  18-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18/3/2006 Nieuwelingen te Klein Sinaai
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Barry Markus spurt sneller dan favoriet Nicolas Vereecken uit Kieldrecht.

  Barry Markus, de Nederlander in dienst van het Belgische DCM Vorselaar, heeft de smaak te pakken. Na Rijkevorsel en Burcht heeft hij nu ook in Klein Sinaai de wedstrijd verdiend gewonnen. Hij deed dat in een allesgevende spurt met Nicolas Vereecken, die als favoriet was gestart.
  Goed werk ook van de WBV-afgevaardigden die de 88 nieuwelingen, die in de koude wind aan de start stonden, een 5-tal minuten vroeger lieten vertrekken dan het officiële startuur.
  Jens Van Landeghem zorgde voor een opwarmertje in de eerste ronde , hij greep de premie en werd dan terug bevriend met het peloton.
  Na een twaalftal kilometers viel Nicolas Vereecken al aan.Daar zat felle kracht in en in de groep was het voor een zeventiental renners iets te veel en ze verdwenen onherroepelijk in de achtergrond. Toen Jens Mertens en Jens Van de Poel reageerden liet Vereecken zijn aanvalslust zakken en alles kwam weer samen.
  Het trio Faes-Markus-Vereecken reed op 20 km van het einde 50 sec voorsprong bijeen op twee achtervolgers die later het gezelschap kregen van Jens Van Landeghem, die elke week beter wordt, Jonas De Boey, Ruben Huybrechts en de Nederlander Coen Otterspeer.
  De drie leiders bleken te sterk voor het achtervolgerswerk van de zes.
  Met drie gingen ze dan ook naar de eindsprint. Onvoorstelbaar wat Barry Markus op 150 m van de lijn nog uit zijn benen haalde. Nicolas Vereecken was daar echt niet goed van en Markus werd voor de 3de keer winnaar. In volle spurt moest Greg Faes weer wat terrein prijsgeven maar werd knap 3de. Ook de achtervolgers waren genaderd tot op minder dan 10sec en Jens Mertens greep verdiend de 4de plaats.

  DE UITSLAG:
  1. Barry Markus (NL)
  2. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht 3. Greg Faes op 20 m 4. Jens Mertens op 8 sec 5. Coen Otterspeer (NL) 6. Ruben Huybrechts 7. Jonas De Boey 8. Jens Van Landeghem van L.O. 9. Gilles Bogers (NL) 10. Erwin Teuns.
  38. Moreno De Pauw uit St.Gillis-Waas

  18-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18/3/2006 Juniores te Soumagne
  Maurice Schreurs doet het solo.

  Er kwamen in Soumagne 92 deelnemers aan de startlijn met de opdracht er 77 km af te leggen of 11 ronden. In elke ronde zat een beklimming van 1 km en voor de rest geen meter vlak en een zure noordoostenwind.
  In de eerste ronden verliep alles vrij gesloten.
  In de vijfde ronde ontsnapten Tom Reweghs en de Nederlander Maurice Schreurs en met hun tweetjes reden ze een voorsprong van max 50 sec. samen. Met nog vier ronden voor de boeg vond Angelo Vandaele van KVC De Verenigde VR S.G. Maes Koksijde het welletjes en hij trachtte in één ruk de kloof te overbruggen. Aanvankelijk bleef hij hangen op 10 sec maar bij het ingaan van de laatste ronde vond hij vooraan de aansluiting bij Reweghs en Schreurs.
  Maar in dat kopgroepje bleef het niet rustig. De aanvallen kwamen onmiddellijk los en zo geraakte Schreurs weg. Hij haalde het afgescheiden voor Tom Reweghs en Angelo Vandaele.
  Sterk nummertje kwam er van de Waaslander Thibault Koppen uit Beveren. Hij koerste wel op zijn terrein maar nadat hij donderdag op school nog een 10 km loopnummer had moeten verwerken, beschikte hij niet over al te beste benen. Pas naar het einde toe kwam hij goed op dreef. Hij schoof mee met een achtervolgend groepje en in de laatste ronde reed hij er van weg en werd op 10 sec van Angelo Vandaele, nog mooi vierde.
  Winnaar Schreurs is een sterk tweedejaars junior uit Nederlands Limburg waar hij trouwens in de selectie zit van de districtploeg. Eind februari nam hij zo deel aan de UCI wedstrijd ‘Tour de la Sarthe” in het Franse Vibraye. Schreurs werd 2de achter de Fransman Joe Aymeric. De Nederlanders wonnen wel de ploegenrangschikking.


  Uitslag
  1 Maurice SCHREURS  (Ned)73,7 km en 2H01'11

  2 Tom REWEGHS à 16"
  3 Angelo VANDAELE  47"
  4 Thibault KOPPEN  53"
  5 Gaëtan BILLE
  6 Sam SOLIA  1'11
  7 Sébastien PIETTE
  8 Jente VANDENBOSCH
  9 Christopher JUUL-JENSEN (Den)
  10 Grégory OLIVIERI

  18-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining MACHUIT van 18/03/2006
  Onder leiding van Bert De Coster vertrokken we Zatermorgend om 09h00 thv café Machuit voor de zomertoer door de Polder.
  Met de renners die onderweg nog aanpikten kwam het totaal op 26 die een afstand aflegde van 87 Km tegen een gemiddelde van 31,8 Km/h.
  De zon en een felle Oostenwind waren van de partij , onderweg naar Koewacht thv St.Gillis 1 lekke band voor Saskia Van Overmeiren en met zijn allen gewacht.
  In het terug komen thv Tabaknatie te Verrebroek een lekke band voor Kurt Carpentier en ditmaal is er maar 3 man gebleven!!!!!(ondergetekende , Patrick De Koninck en Davy Stuer)
  Wie reden vandaag zoal mee : Bert De Coster , Patrick De Koninck , Rudy Franssens , Frank Van Campenhout , Peter Van Haeveren , Dirk Bressinck , Mark Van Puymbroeck , Franky Weemaes , Saskia Van Overmeiren , Kurt Carpentier , Luk Apers , Franky De Witte , Dirk Heyrman , Marc Vijt , Davy Stuer , Piet Bollaert , Luc Buytaert , Paul Van Roeyen , Chris Buytaert , Erik Van Tichelen , Kenny Janssens , .........

  18-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  16-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. wedstrijd op Zondag 19/03/2006

  Zondag 19 Maart 2006 - BEVEREN – Café De Nieuwe Zwengelmolen , Kruibekesteenweg.

   

  Cat. F2/G         13h00 en 13h02           45 Km     8 ronden

   

  Cat  E/F1         14h30 en 14h32           56 Km     10 ronden

   

  Cat  AB/CD      16h15 en 16h17           67 Km      12 ronden

  16-03-2006 om 16:32 geschreven door kenny


  15-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15/03/2006 BELG wint terug NOKERE KOERSE

  Bert Roessems wint de 61° Nokere Koerse.
  Bert Roesems
  wint na een demarrage op 5 kilometer van het einde.
  De ex-kampioen van België tijdrijden sprong op vijf km van het einde weg uit een kopgroep van zestien en met zijn gekende capaciteiten van tijdrijder hield hij vlot stand tot op de streep. Daar won Wouter Weylandt voor Jeremy Hunt de spurt voor de tweede plaats.
  “Een compensatie voor vorig jaar”, aldus Roesems.
  2. Wouter Weylandt
  3. Jerymu Hunt
  4. Ward Bogaert

  Tom Steels moest woensdag forfait geven voor Nokere Koerse.
  De Waaslander voelde zich dinsdag wat grieperig en maakte koorts. Die koorts was woensdagochtend verdwenen, maar Steels wilde toch geen risico’s lopen.

  15-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining van Woensdag 15/03/2006.
  Bij een temperatuur van 9°C en een blakende zon vertrokken onder leiding van Koen Apers , Jos Van Raemdonck en Mark Van Puymbroeck 36 renners aan 't Schuurke achter Buyl Sport.
  De afstand bedroeg 75 Km van Buyl Sport tot Buyl Sport met een gemiddelde van 34,5 Km/h.
  Wie reden vandaag zoal mee : Koen Apers , Jos Van Raemdonck , Mark Van Puymbroeck , Adrien Maes , Freddy Van Osselaer , Walter Rotthier , Kurt Carpentier , Erik Vermeulen , Alex Goossens , Benny Vercauteren , Freddy De Blick , Frank Van Geystelen , Kresten Staes , Roberto Vercauteren , Guy De Jongh , Joris De Jongh , Bert De Coster , Peter Scheirs , Franky De Witte , Rudy Thysman , Mattias Nijs , Pieter Perdaen , 3 renners van Hoop Op Zegen Beveren , Marc Vijt , Luc Buytaert , Frank De Winter , Thibault Koppen , Steven Van Osselaer , Kenny Janssens , ........ (eventueel je naam door mailen)

  15-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  14-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag Nokere Koerse : Wint vijf jaar na Vanhaecke nog eens een Belg?

  Nokere Koerse is de voorbode van het klassieke wielerwerk in Vlaanderen, dat volgende week met Dwars door Vlaanderen echt op gang komt na Milaan-Sanremo. Nokere Koerse groeide de voorbije jaren van kermiskoers uit tot een stevige voorjaarswedstrijd, waarin elf keer de kasseien van Nokereberg scherprechter spelen. De overwinning in Nokere Koerse is daarom een stuk waardevoller geworden.
  Reden waarom de betere ploegen met hun betere renners steeds gemakkelijker de weg naar Nokere vinden. Bij Rabobank voert de Nederlandse sprinter Graeme Brown de selectie aan. Davitamon-Lotto speelt Tom Steels uit. Quickstep-Innergetic laat ritwinnaar in de Driedaagse van West-Vlaanderen Francesco Chicchi overkomen uit Italië en rekent ook op Wouter Weylandt. Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen is de ploeg in vorm in eigen land met Niko Eeckhout en Evert Verbist. Unibet.com laat Frank Vandenbroucke voor de eerste keer dit jaar in Vlaanderen rijden. En Landbouwkrediet-Colnago heeft een sterke Bert De Waele in haar rangen om een gooi naar de overwinning te doen. Voldoende namen om er in Nokere na de start op de Grote Markt van Oudenaarde een stevige wedstrijd van te maken.
  Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door Steven de Jongh en het is al van 2001 met Michel Vanhaecke geleden dat nog een Belg won.

  14-03-2006 om 21:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2° Rit Ineos-Bikers van 14/03/2006.
  Onder leiding van Regi Vermoesen en een stralende zon vertrokken vandaag om 09h15 op de parking van het Kerkhof van Zwijndrecht 13 Bikers voor een rit naar Stekene en terug.
  De afstand bedroeg 70 Km met een gemiddelde van 30,4 Km/h.
  Welke Ineos-Bikers reden vandaag mee : Regi Vermoesen , Benny Thuy , Jan De Maesschalck , Kenny Janssens , Tom Van Goethem , Don Juan , Yves Delhasse , Marc Ferket , Theo Heremans , Geert Van Overmeiren , Patrick Verbruggen , Gilbert Lahousse , Werner Vekemans.


  Volgende rit op Woensdag 22/03/2006 om 09h15 (Zwijndrecht -Paal - Doel) , vlakke polderrit van 75 Km.
  Vertrek op de parking van het Kerkhof van Zwijndrecht.

  14-03-2006 om 21:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining MACHUIT van Dinsdag 14/03/2006.
  Onder leiding van Gilbert De Paepe vertrokken 17 renners aan café De Machuit in Zwijndrecht en dit om 09h00.
  Onderweg sloten nog 2 renners aan , dus met 19 renners om de zomertoer  af te haspelen en dit onder een stralende zon.
  Wie reden vandaag zoal mee : Gilbert De Paepe , Eddy Coenen , Saskia Van Overmeiren , Kristof Verbraeken , Luc Buytaert , Rudi Franssens , Alex Goossens , .......(onze reporter Eddy kent nog niet iedereen !!)

  14-03-2006 om 19:41 geschreven door kenny


  13-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openingsrit INEOS-bikers 2006.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op Donderdag 08/03/2006 hebben 18 INEOS-bikers hun eerste rit afgewekt in wat men noemt een echt hondenweer.
  De afstand bedroeg 67 Km en het gemiddelde was goed voor 29,4 Km/h.
  Volgende Bikers reden mee : Vermoesen Regi , Renaat De Witte , Armand Cloet , Jan De Maesschalck , Guido Moernaut , Mario De Coninck , Tom Van Goethem , Werner Vekemans , Kenny Janssens , Marc Ferket , Tomas Nyt , Gilbert Lahousse , Bart Janssens , Geert Van Overmeiren , Patrick Verbruggen , Yves Delhasse , Stefan D'Hondt en Danny Van Haverbeke.

  Volgende rit op Dinsdag 14/03/2006 met vertrek om 09h15 thv parking Kerkhof Zwijndrecht , de rit gaat naar Stekene en bedraagt 75 Km.

  13-03-2006 om 21:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Zondag 12/03/2006.
  Onder leiding van Freddy Van Osselaer vertrokken vandaag voor de eerste maal 24 renners om 09h00 thv Buyl Sport naar Walsoorden en terug naar Buyl Sport ; de zogenaamde B-renners van Den Dijk.
  De afstand bedroeg 89 Km en aan de meet thv Katoennatie was het gemiddelde 35 Km/h.
  Er is afwisselend kopwerk geleverd in de beginfase door de koppeltjes Freddy/Jos , Jef/Peter en Kurt/Luk daarna is er goed rondgedraaid vooraan zodat het voor iedereen aangenaam rijden was.(koude felle tegenwind)
  Aan de meet thv Katoennatie was het Kurt Carpentier die zich sneller toonde dan Freddy Van Osselaer , op de 3° plaats Mark Van Puymbroeck , 4° Jos Van Raemdonck en 5° Jef De Batist.
  Wie reden vandaag mee : Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Kurt Carpentier , Roger Schuurman , Jef De Batist , Mike Ley , Werner Franssens , Stefan Adrianssens , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Dave Marijn , Joeri Verbruggen , Mark Van Puymbroeck , Frank Van Geystelen , Nicolas Lion , Luk Apers , Erik Van Landeghem , Alain Van Der Beke , Herman Anthonissen , Frans Van Miechem , Freddy Wouters , Maurice Van Paemel , Peter Van Bel , ......

  13-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  12-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs-Nice : Marcus Zberg ritwinnaar, Floyd Landis eindwinnaar
  12/03/2006  7° RIT : NICE-NICE

  Floyd Landis
  heeft na de Ronde van Californië ook Parijs-Nice op zijn naam geschreven. De 30-jarige Amerikaan van Phonak werd ook tijdens de slotrit over ondermeer de Turbie en de Col d’Eze niet meer bedreigd. Patxi Vila was blijkbaar ruimschoots tevreden met de tweede plaats. De slotrit leverde een spurtoverwinning op voor Marcus Zberg. Het was vijf jaar geleden dat de Zwitser met een rit in Tirreno-Adriatico en de Henninger Turm nog een wedstrijd gewonnen had. Tom Boonen gaf vroeg in de rit op en deed daarmee afstand van zijn groene puntentrui. Samuel Sanchez kreeg hem onverwacht in de schoot geworpen.

  12-03-2006 om 22:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 GIRO DEL CAPO - ZUID-AFRIKA - RIT 5
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 12/03/2006  CAPE TOWN-CAPE TOWN
  109 Km

  Voor de slotetappe in de Giro del Capo, was het vanmorgen vroeg uit de veren. Om 6u15 plaatselijke tijd, werd de start van het laatste gedeelte, over een afstand van 109 km gegeven.
  De race werd beslist in een spurt met een 50-tal renners, waarbij het team van Jong Vlaanderen uitstekend voor de dag kwam. Al de Bodysol – Win for Life – Jong Vlaanderen vertegenwoordigers zaten in de eerste groep, die mocht sprintten voor de zegebloemen.
  De Duitser Steffen Radochla (Team Wiesenhof) behaalde zijn tweede zege, Jürgen Roelandts spurtte naar een knappe 5de plaats. Met de 10de stek van Jelle Vanendert en de 11de van Erik Lievens behaalde het team van Bodysol-Jong Vl. nog een knappe zege in het ploegenklassement.

  De top van het algemene klassement onderging geen wijzigen meer, de Slovaak Peter Velits is eindwinnaar van deze vijfdaagse rittenwedstrijd, voor George David en Ryan Cox. Francis De Greef is de eerste vertegenwoordiger van Bodysol op de 17de plaats.

  Uitslag
  1. Steffen Radochla (Dui - Team Wiesenhof)
  2. Nolan Hoffman (Zaf - Team Exel)
  3. Stefan Heiny (Dui - Team Lamonta)
  4. Giosue Bonomi (Ita - Team Barloworld)
  5. Jürgen Roelandts (Bel - Bodysol)

  27. DOMINIQUE CORNU (Bodysol) uit Beveren

  Ploegenklassement
  1. Bodyol - Win for Life - Jong Vlaanderen


  Eindklassement
  1. Peter Velits (Svk – Konica)
  2. George David (Zaf - Nedbank Invitation) op 6”
  3. Ryan Cox (Zaf – Team Barloworld) op 13”
  4. Darren Lill (Zaf – Nedbank Invitation) op 27”
  5. Tiaan Kannemeyer (Zaf – Team Barloworld) op 34"

  28. DOMINIQUE CORNU op 13min51sec

  12-03-2006 om 22:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 BELOFTEN te DEERLIJK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 12/03/2006 - DEERLIJK (W) - Beloften en Elite z.c.- 100 Km (20 x 5 Km)
  Aantal deelnemers : 105

  Uitslag :

  1. Dupont Timothy    02h24min
  2. Packet Wim
  3. Lievens Geoffrey

  9. SVEN WIELANDT uit Beveren (RABC) op 1min10sec

  Even na halfkoers vormde zich een kopgroep met Geoffrey Lievens, Timothy Dupont, Wim Packet en Kevin Seeldraeyers. Timothy Dupont toonde zich in de eindsprint sneller dan Wim Packet wiens ultieme uitval hij in de slotronde wist te beantwoorden. Geoffrey Lievens nam nadien de maat van Kevin Seeldraeyers voor de derde plaats. Tom Windels ging in een spurt voor de vijfde plaats Thijs Van Den Bossche, Tijs Crombez, Mindaugas Striska en Sven Wielandt vooraf.

  12-03-2006 om 21:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 HINGENE-BORNEM
  12/03/2006 - HINGENE-BORNEM (A) - Elite z.c.-Beloften-Masters
  98 Km (14 x 7 Km)

  Uitslag :

   1. Danny Verelst
   2. Wim Janssen
   3. Tom Borremans
   4. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
   5. Ken De Feyter
   6. Guy Van Broekhoven
   7. Andy Roskam
   8. Kenny Van Lent
   9. Bart Vanderveken uit Zwijndrecht (C.T. Menen)
  10. Kim Heremans
  11. Lembrechts


  In de 3de ronde gingen Wim Janssen-Tom Borremans-Ken De Feyter weg.
  Daar kwamen later 8 anderen bij - Lembrechtrs, Vanderveken en Heremans moesten op het laatst de rol lossen.

  Wim Janssen was de sterkste in de koers - maar in de finale moest hij Danny Verelst laten voorgaan.

  12-03-2006 om 21:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker van België in Berloz voor Nieuwelingen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 112 deelnemers
  Sander Helven is de meester

  Vooraf was Helven al groot favoriet , die rol heeft hij waar gemaakt.
  Al na 15 Km reed hij op de eerste beklimming in zijn eentje naar een kopgroep van 5 met daarbij kleppers als Nicolas Vereecken en Vermote.
  De 6 pakten één minuut en bleven vooruit , met 3 "bodysollers" vooraan zou Helven het zeker niet makkelijk krijgen.
  Uiteindelijk had hij in de slotfase nog het meest van zijn handen vol met Alphonse Vermote die tot 6 keer toe een spurt wou ontlopen.
  Telkens riep Helven hem tot de orde en in de sprint stond er geen maat op het meesterschap van de rijzige Limburger.

  Uitslag:
  1. Sander Helven
  2. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T. Menen)
  3. Alphonse Vermote  12-03-2006 om 21:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GIRO DEL CAPO - ZUID-AFRIKA - RIT 4

  11/03/2006 - CAMPS BAY - SIGNAL HILL (5,5 Km)
  In de Giro del Capo werd er vandaag tegen de chrono gereden. De renners moesten een afstand van 5,5 km tot een goed einde brengen, waarvan de eerste drie kilometer in constant stijgende lijn gingen.

  Het was de Zuid-Afrikaan George David (Nedbank Invitation) die de snelste tijd liet afklokken. De thuisrijder kwam binnen in een tijd van 12’14” (gemiddelde 26,975 km/u) en was hiermee 8 tellen sneller dan de Slovaak Peter Velits (Konica).

  Onze Jelle Vanendert mocht lange tijd aanspraak maken op een podiumplaats en sloot uiteindelijk knap de top10 af. Belgisch tijdritkampioen Dominique Cornu eindigde drie plaatsen verderop, Kenny De Ketele werd 17de en Francis De Greef liet de 19de tijd noteren.

  Uitslag
  1. George David (Zaf - Nedbank Invitation)
  2. Peter Velits (Svk – Konica) op 8”
  3. Felix Cardenas (Col – Team Barloworld) op 16”
  4. John Lee Augustyn (Zaf – Konica) op 18”
  5. Ryan Cox (Zaf – Team Barloworld)

  10. Jelle Vanendert op 35”
  13. Dominique Cornu op 50”

  12-03-2006 om 05:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 Kattekoers Ieper GREG VAN AVERMAET met reserves
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 12/03/2006 - DEINZE-IEPER (66° Kattekoers) (W) - Elite z.c. - 163 Km

  Na 133 kilometer wedstrijd, met onderweg de beklimmingen van de Baneberg, Rode Berg en tweemaal Kemmelberg, of met andere woorden op 30 kilometer van het einde, kwam de beslissende kopgroep van vijf tot stand.  In de eerder gevormde kopgroep met twaalf regende het demarrages zodat bij de tweede beklimming van de Kemmelberg uiteindelijk Geert Steurs in de aanval trok. Hij kreeg vier renners mee met Maes, Criel, Bogaert en de latere winnaar Greg Van Avermaet. De vijf werkten prima samen en geraakten buitenschot. de samenwerking stokte enigszins toen Bogaert te pas en te onpas demarreerde. Hij geraakte niet uit de greep zodat iedereen zich kon opmaken aan een minimassaspurt met vijf. In die spurt was het al vrij snel duidelijk dat er geen maat stond op Greg Van Avermaet die zegevierde voor Bogaert en Maes.
  "Ik had nog reserves" wist Greg Van Avermaet te vertellen na aankomst. "Toen ik op 100 meter van de meet op kop kwam, was ik al vrij snel zeker van de zege want echt doorspurten moest ik niet. Toen we met twaalf voorop reden en er plots een scheur kwam bij de Kemmel, wist ik dat ik me moest reppen om mee te zijn. Zo kon ik als allerlaatste mee op de kar springen en reken maar dat het goede zet was. In de laatste kilometers heb ik wel getwijfeld want in die kopgroep had iedereen sterke benen en kon ieder van ons deze wedstrijd winnen."

  Uitslag :

  1. GREG VAN AVERMAET (Bodysol-Jong Vl.) uit Hamme
  2. Bogaert Ward
  3. Maes Nikolas

  63. Van Den Berghe Anthony (RABC) uit Sinaai op 2min
  79. Cordeel Sander (Bodysol-Jong Vl) uit Stekene op 9min51sec

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 W.A.O.D. te MELSELE

  Eerste overwinning voor FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren in Catg. E

  Catg. A/B

   8. Gunther De Cock uit St.Gillis
   9. Mattias Nijs uit Nieuwkerken
  10. Robby Van Raemdonck uit Kallo
  17. Peter Neels uit Zwijndrecht
  18. Robby Weemaes uit St.Pauwels
  20. Koen Heyrman uit Bazel
  23. Joeri Stuer

  Catg. C

  4. Wim Heyndrickx uit Vrasene
  6. Marc Borghgraef uit Burcht


  Catg. E

  1. FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren
  4. Adrien Maes uit Melsele

  Catg. E+

  9. Freddy De Blick uit Beveren

   

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen wedstrijden van Zaterdag 11/03/2006.
  11/03/2006 
  KOOLSKAMP (W) - JUNIORES - 74 Km (12 x 6,15 Km)
  Aantal deelnemers : 87

  1. Kukta Marius      1h58min10sec

  5. THIBAULT KOPPEN uit Beveren op 1min30sec (KSV-Deerlijk)

  Litouwer Kukta solo naar de winst.
   
  87 deelnemers voor 12 ronden. al in de eerste ronde gingen Raymond Kreder, Paulius Kazlaukas, Edgaras Kovaliovas, Marius Kukta, Martin Jenssen, Matthias Hendryckx,  Gino Giesberts en Brecht Dhaene aan de haal.  Verbrokkeling alom achterin.  Halfweg hadden meer dan de helft van de deelnemers de strijd gestaakt of moeten staken.   5 ronden voor het einde een felle tegenstoot van het trio Dominique Feys, Thibault Koppen en Roen Van  Looy.  In een mum van tijd overbrugden zij hun minuut achterstand.  Precies toen ontbond Kukta zijn duivels zodat de rest kon strijden voor de 2e plaats.

  OOSTDUINKERKE (W) - DAMES ELITE Z.C. - 94 Km (14 x 6,7 Km)
  Aantal deelnemers : 58

  1. Van Dongen Jolanda      2h41min00sec

  4. NATASJA NOBELS  uit Grimbergen op 2min  (Oostende Noordzee)

  35. INES CLAES uit Turnhout geeindigd in het peloton.

  Van Dongen wordt beloond voor aanvalswerk

  OOSTDUINKERKE – In het koude maar zonnige Oostduinkerke verschijnen 58 vrouwen aan de start. Na enkele schermutselingen in de aanvangsfase valt de wedstrijd al in de tweede ronde in haar definitieve plooi. Het zijn Greetje De Vos, de Nederlandse Jolanda van Dongen en plaatselijk favoriete Cindy Pieters die het peloton achter zich laten. Het drietal houdt stand en in de spurt toont Van Dongen zich sneller dan Pieters en De Vos. Natasja Nobels wint twee minuten later de spurt voor de vierde plaats.

  WETTEREN (O) - ELITE z.c. - 115 Km (16 x 7,2 Km)
  Aantal deelnemers : 160

    1. Cocquyt Patrick   2h45min45sec

  10. SVEN WIELANDT  (RABC) uit Beveren op 1min44sec

  14. Tim Vercauteren (Hoop Op Zegen Beveren) op 2min34sec
   

  BURCHT (A) - NIEUWELINGEN - 50 Km (8 x 6,2 Km)
  Aantal deelnemers : 108

    1. Markus Barry      1h16min

    7. De Boey Jonas  (Hoop Op Zegen Beveren)
  12. Vergeylen Timothy uit Zele (Avia Waasland)
  14. Van Hese Stijn uit Belsele (Avia Waasland)
  16. Van Der Stock Dieter uit Hamme (Avia Waasland)
  20. Herrebaut Jeffrey uit Zele (Avia Waasland)
  22. Smet Jochem  (Hoop Op Zegen Beveren)
  25. De Ryck Joeri uit Kruibeke (Avia Waasland)
  31. Van Steenberghen Jori  (Hoop Op Zegen Beveren)
  35. Durinck Sean uit Hamme (Avia Waasland)
  38. Goudket Jeroen van L.O. (WAC-Team)

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!