.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    29-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEN VAN DE VELDE DOOR DE LENS BEKEKEN

    DE LEON KEEK DOOR DE LENS NAAR KOEN VAN DE VELDE

     

    Onze Leon had in Sinaai aan de Leebrug tijdens de wedstrijd voor elite z.c. & U23, ook zijn (duur) digitaal fototoestel bij. Waarschijnlijk zit er diep in zijn wielerhart wel supportersliefde voor Koen Van de Velde want hij maakte zowaar een reeks beelden die zowat het ganse gebeuren van de weg naar de zege illustreren.

     

    SINAAIleebrleon koenopkopbew28.7
    Koen neemt de leiding van de kopgroep van acht en maakt zich klaar om de sprong te wagen.

     

    SINAAIleebrleonkoenopwegbew28.7

    Koen is op weg naar de ontknoping. Hij wil alleen binnen komen.


    SINAAILEEBR koenleonbew28.7 

    Koen Van de Velde rijdt binnen en de buit ook. Achter hem zien we de achtervolgers al naderen maar ’t is te laat. Tom Stremersch won op ruim 5 sec de spurt en werd 2de.


    SINAAILEEBRleonFLKoenbew28.7 

    Niet alledaags: Van de Velde links praat met Van de Velde rechts.

     



    Samenstelling :
    fvdv

     

    Foto’s : Leon Covens


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINAAI VAN ZATERDAG 28/07/2007

    ZATERDAG 28/07/2007 – SINAAI – Elite z/c + Beloften

     

    KOEN VAN DE VELDE MET DE ZEGE WAAR HIJ RECHT OP HAD


    SINAAIleebraankomstbew28.7       SINAAIleebrbloemenbew28.7

                                   Koen Van de Velde na twee jaar nog eens met de bloemen. 


    Wie onze verslagen van de elite z.c. op “Polderrenners” al volgde, zal het zeker weten dat Koen Van de Velde al meermaals dicht bij de overwinning was. De zege zat dus wel in de lucht en in de Leebrugstraat te Sinaai is het hem gelukt om op een prachtige en verdiende manier aan zijn dochtertje Laura de bloemen te tonen. Het was geleden van in juni 2005 dat hij nog won. Dat was toen in de afsluitende wedstrijd van de wielerweek van Belsele Sportief aan De Valk.Hij hield toen Luc De Moor en Koen De Bosscher achter zich hield.

    In de Leebrugstraat meldden zich 92 renners en het hadden er meer kunnen zijn ware het niet dat er een paar buitenlanders niet in orde waren met hun licentie om in België te koersen. Bij hen ook de zoon van de ex-prof Jaak Hanegraaf en de Australiër Daniel Brickell. Bij de deelnemers waren er 20 Nederlanders, twee Britten, een Fransman, een Canadees, een Israeliër en een Fransman. Er moest 112 km gereden worden in 14 ronden van 8 km.

    In de aanvangsfase gebeurde er maar weinig. In de 3de ronde trok Zelenaar Pieter Clement er alleen vandoor maar het was maar een ‘peper en zout’ spelletje. Hij werd gauw weer ingerekend. Kort nadien brak het deelnemersveld in twee groepen. In een eerste reden 28 renners mee maar de grote groep reageerde gepast en alles kwam weer samen.

    Koen Van de Velde wilde absoluut iets verwezenlijken, zeker nu zijn ploegmaat en –meestal-winnaar, Guy Smet er niet aanwezig was. In de 6de ronde zonderden zich acht renners af: natuurlijk Koen Van de Velde, de Jan Snellers Tom Stremersch en Gunter Sterck, de Nederlanders Siebe Breed en Dannis Smit, de Brit Simon Gaywood, de veldrijder Dieter Vanthourenhout en Koen De Bosscher. Dit achttal vlamde er niet naast want op één ronde van 8 km hadden ze reeds 55 sec voorsprong. Toen ze in de 8ste ronde boven de minuut gingen was het dan ook definitief.

    Maar voor de toeschouwers was het goed dat in het peloton naarstig werd gewerkt om stukjes af te bijten van die voorsprong. En wanneer in de 11de ronde de 19-jarige Arjan Dekker en de belofte Yves Van Gorp volop de achtervolging gingen rijden kwamen zij terug tot op 33 sec. Maar vooraan zagen ze natuurlijk deze situatie en ze duwden weer wat harder door maar meer dan 40 sec kregen ze nooit meer.

    Het achttal was gered en kon aan de finale beginnen. Voor Koen Van de Velde was het ‘nu of nooit’ en wat hij aan kracht nog in de benen had zorgde voor een sterk stukje wielersport. Na afloop vertelde Koen het:

    -“Er was eerst al een aanval van Koen De Bosscher. Die werd gecounterd en op het moment dat we aansloten ben ik zelf doorgegaan. Ik heb het kunnen houden tot aan de meet maar ’t was met harde snokken dat ik overleefd heb.”

    Koen behield zijn voorsprong en gooide al van een paar honderd meter voor de aankomst de beide armen in de hoogte. “Ja, ik dacht dat de meet dichterbij was maar ’t was nog verder dan ik dacht. Eens ik de bocht naar de aankomst had genomen, wist ik dat de zege binnen was. Het was nog wel meermaals ‘zitten-rechtstaan, zitten-rechtstaan’. Ik was compleet leeg!”

    Voor de tweede plaats kwam het, op minder dan 10 sec, tot een knappe spurt waarin Tom Stremersch eigenlijk niets te vrezen had en  Dieter Vanthourenhout en Gunter Sterck achter hem hield.

    Koen Van de Velde beleefde een gloriedag. Een langverwachte zege was het.

    -“Het was hier eigenlijk wel een lastige koers, veel vertrekkers en er stond ook redelijk wat wind, zeker in het stuk naar de aankomstlijn toe, met wind op kop.. Op het einde deed dat wel een beetje pijn in de benen.”

    Na twee jaar nog eens winnen, een fantastisch gevoel moet dat zijn. Het was echt loon naar werken, werk in de voorbije weken.

    -“ Het doet ook deugd omdat ik vorig jaar rond deze tijd met de voet in het gips stak met een gebroken enkel.”

    Als zijn werk het toelaat, dan staat Koen Van de Velde maandagnamiddag weer aan de start aan de Sinaaise Leebrug. En de motivatie zal er zeker niet minder zijn dan op deze laatste juli zaterdag van de maand.

     

    SINAAIleebrspurt2debew28.7

    Spurt voor de 2de plaats, gewonnen door Tom Stremersch voor Dieter Vanthourenhout (links) en Gunter Sterck (Rechts)


    SINAAI leebrstartbew28.7_600x350

    Zo gingen ze met 92 van start. Rechts Gunther Vandriessche die zich blijkbaar een kruisteken heeft geslagen.


    SINAAI leebrkopgroepbew28.7_633x333

    In de kopgroep van acht met Gunter Sterck (l), Siebe Breed, Gaywood, Koen Van de Velde, Dieter Vanthourenhout en uiterst rechts Tom Stremersch.




    Tekst :
    Flor Van de Velde


    Foto’s : Alain Sennesael

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEON WAS OP DE KOERS TE SINAAI

    DE LEON WAS OP DE KOERS OP DE LEEBRUG.

     

    De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken. Zaterdag in Sinaai Leebrug  was de Guido er niet bij maar de Leon heeft hem alles verteld.

     

    LEONGUIDOkleinbew28.7

     

    Oef, oef, oef eindelijk een nieuwe naam een nieuw gezicht maar geen nieuwe trui. Maar laat dit de Koen een worst wezen. Proficiat met uw overwinning Van De Velde Koen. Het zat er aan te komen dat wel, maar toch moet je het nog kunnen afmaken ook.

    En dit laatste viel wel een beetje tegen de laatste tijd, altijd die ereprijzen en een dochtertje dat huilde voor die mooie bloemen die aan haar neusje voorbij gingen.

    Een mama die nu ook niet gelukkig is want Koen kreeg zoenen van een onbekende vrouw. Maar daar doen de renners het toch voor om bloemen te krijgen van mooie dames zonder dat madam er een drama van kan maken en dan die kussen wow !!

    Bij die mooie dames moeten we af en toe wel een vraagteken zetten. Er zijn koersen waarbij de renners hun remmen dichtknijpen bij het zien van het bloemenmeisje en dan liefst tweede worden.

    Met 92 renners die aan de start kwamen, zijn de mensen van de Leebrug weer dik tevreden en ditmaal zonder valpartij zoals het verleden jaar het geval was met Robby Weemaes.

     

    Groetjes en tot maandag aan de Leebrug te Sinaai.

                                   

    Leon


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 28/07/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan JORI VAN STEENBERGHEN uit De Klinge met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!
    Proficiat aan KOEN VAN DE VELDE uit Stekene met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!

    ZATERDAG 28/07/2007 – BAMBRUGGE (O) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h37min

    Aantal deelnemers : 102
    1. Mario Willems
    2. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
    3. Aidis Kruopis
    4. Dave Bruylandts


     

    28/07/2007 – SINAAI (O) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h37min

    Aantal deelnemers : 92
    1. KOEN VAN DE VELDE uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

    2. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 07”

    3. Dieter Vanthourenhout

    4. Gunther Sterck uit (PWC Jan Snel)

    8. Koen De Bosscher uit (MD CT Team) op 40”

    9. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)

    12. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)

    14. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (rudyco C.T)

    18.Tony Heirbaut uit (Belsele PWC Jan Snel)

    19. Simon Mathys (KSC Denderstreek Labiekes)

    25. Roeland Suys uit Bornem (Rupelspurters Boom)

    29. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco C.T)

    34. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)

    35. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

    39. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)

    40. Ralph Schaalje uit Axel (Keukens Buysse Knesselare)

    53. Gino Pauwels (Artevelde VZW)

    54. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)

    57. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

    58. Kristof D’Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)

    63. Denis Pyl uit St.Niklaas (Rudyco C.T)

    66. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T)

    68. Chirs Aerts uit Bornem (Rudyco C.T)

    69. Jan Poppe (KSC Denderstreek Labiekes)

    71. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)

    74. Pieter Clement uit Zele (Rupelspurters Boom)

    75. Michiel De Coninck uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)

    76. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)

    77. Stefan Suy uit Waasmunster (Xcluziv C.T)

     

    28/07/2007 – ASSE-AFFLIGEM (VB) – Elite z/c + Beloften – 155,1 Km – 03h41min

    4°Rit van Vlaams Brabant

    Aantal deelnemers : 143

    1. Paidi O’Brien (Ier)

    2. Kris Boeckmans

    3. Jürgen Roelandts

    28. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)

    42. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 11”

    45. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)

    94. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 34”

    96. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)

    122. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 01’04”

    142. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 12’45”

    28/07/2007 – OLSENE (O) – Juniores – 127 Km – hmin

    OMLOOP HET VOLK

    Aantal deelnemers : 97
    1. Kiril Pozdnyakov
    29. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes)
    49. Laurens Coucke uit St.Gilis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    78. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra R.T)
    81. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
    82. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
     

    28/07/2007 – MOORSELE (W) – Juniores – 87 Km – 02h04min

    Aantal deelnemers : 46

    1. Justinas Tautkus

     

    28/07/2007 – REKKEM TRILOY (W) – Juniores – 75 Km – 01h59min

    Aantal deelnemers : 32
    1. Wannes Vercamer
    2. Sander Stiegelis (Isorex C.T) op 25"
    11. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren) op 2'00"
    23. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 2'45"
     

    28/07/2007 – BAZEL (O) – Nieuwelingen – 64 Km – 01h59min

    Aantal deelnemers : 39
    1. JORI VAN STEENBERGHEN uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    2. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
    5. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
    6. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
    9. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    12. Ignace De Lamper
    13. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
    18. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
    20. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)
    22. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
    26. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    27. Jonas Heirman uit Zele (Hudiko Waasland) 


    28/07/2007 – BORCHTLOMBEEK (VB) – Nieuwelingen – Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    28/07/2007 – DENDERHOUTEM (O) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h50min

    Aantal deelnemers : 24
    1. Bart De Bondt
    15. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland) op 22"

     

    28/07/2007 – HERENTHOUT (A) – Nieuwelingen – 64,5 Km – 01h38min

    Aantal deelnemers : 52

    1. Bram Berkhout
     

    28/07/2007 – HOOGLEDE - SINT-JOZEF (W) – Nieuwelingen – 60 Km – 01h29min

    Aantal deelnemers : 46
    1. Charlie Avis


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE BAZEL VAN ZATERDAG 28/07/2007

    ZATERDAG 28/07/2007 – BAZEL - Nieuwelingen

     

    JORI VAN STEENBERGHEN IS EEN SPURTER: WINST IN BAZEL


    VAN STEENBJORIbew29.7

     

    Jori Van Steenberghen die wint… wie hem de laatste tijd aan het werk zag zal wel weten dat winnen voor De Klingenaar niet ver meer weg was. Vooral de manier waarop hij zich plaatste in een spurt wees er op dat het wel eens “bingo” zou zijn. De nieuwelingenkoers van Hoogstraatkermis te Bazel, bracht het succes voor de renner van Hoop op Zegen. En zeggen dat zijn ouders er, net nu, niet bij waren. Ze zijn op reis en verblijven in het buitenland.

    Jori had in de loop van de wedstrijd reeds getoond dat hij goed op dreef was. Hij voelde dat zelf ook wel:

    -“ Het moment dat ik al zekerheid had dat de overwinning er in zat, was toen ik weg kon rijden van het peloton. We werden toen wel terug gegrepen maar ik voelde dat het prima zat met mijn benen.”

    Als we heel wat wedstrijden bekijken dan stellen we vast dat die eerste zege er eigenlijk al eerder had in kunnen zitten. In Verrebroek werd hij 2de, in Kemzeke 3de.

    -“Ik was er van overtuigd dat er dit seizoen een eerste plaats bij moest zijn”, aldus Jori. “Ik ben heel tevreden over mijn prestaties. Dat ik een wedstrijd zou winnen had ik in het begin van het seizoen niet verwacht. Maar door enkele malen de top -3 te behalen, was ik van mening dat ik dan ook kon winnen.”

    Jori Van Steenberghen is veel sterker geworden en als we hem aan het werk zien dan kunnen we ons niet van mening ontdoen dat hij uitgroeit tot een spurterstype. Jori moet dat ook toegeven

    -“ Ja ik begin meer en meer beter te spurten. Op dit ogenblik is dat één van mijn kwaliteiten. Meer zelfs, momenteel is dat wel mijn grootste troef. In Bazel heb ik dat duidelijk bewezen.”

    Het seizoen biedt nog heel wat mogelijkheden tegen we in oktober zijn. Natuurlijk dat Jori hoopt nog en overwinning te behalen. “Of een mooie ereplaats, daar ben ik ook heel blij mee”, zo vond hij nederig. Nu het vakantie is heeft hij voldoende tijd om te trainen. Hij loopt school in het K.A. te Beveren waar hij houtbewerking volgt en in september start hij in het 5de middelbaar.

    -“School en wielrennen kan ik best goed combineren”, stelde hij. En omdat hij in Beveren school loopt, zal hij daar ook wel zijn fans hebben zeker.

    Van fans gesproken! Jori Van Steenberghen heeft er enorm veel want in zijn supportersclub zijn er momenteel 174 leden en wekelijks schenken ze de jonge renner heel wat steun. Wie de lijst wil bekijken opent maar eens de blog van Jori op internet:

    http://sc-jori-v-steenberghen.skynetblogs.be/

     

     

    Tekst en Foto : Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZATERDAG 28/07/2007

    ZATERDAG 28/07/2007 - WICHELEN - W.A.O.D.

     

    Categorie A / B : (40 dln)

      1. Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

      4. Koen Heyrman uit Bazel (B4)

      5. Jef Van Loof (Hoogstraten, winnaar cat. A)

      6. Alex Goossens uit Vrasene (B5)

      9. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B7)

    19. Tim Vercauteren uit Belsele (A5)

    24. Gino Van Broeck uit Belsele (A9)

    25. Filip Troubleyn uit Temse (A10)

    29. Kurt Heyrman uit Bazel (B17)


    Categorie C / D :

      1. Freddy Vlerick (Nazareth, winnaar cat. D)

      2. Ivan Wulffaert (Eeklo, winnaar cat. C)

      3. Franky Van Oyen (C2)

    18. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D8)

    Categorie E / E+ :

      1. Patrick Van Hulle (Aalter - Bellem, winnaar cat. E)

    10. Tony Baudonck (Eeklo, winnaar cat. E+)


    Categorie F1 :

      1. Herman Van Den Borre (Outer)

      3. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

      5. Eric Van Daele uit St.Gillis-Waas

    15. Freddy De Blick uit Beveren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT WAASLAND EN OMGEVING V.W.F. VAN ZATERDAG 28/07/2007
    ZATERDAG 28/07/2007 - BEVEREN - V.W.F.

    GROTE PRIJS BUYL SPORT


    CATG. A
    1. Peter Vermassen
    3. Franky Weemaes uit Melsele
    4. Peter Van Havere uit Burcht

    CATG. B
    1. Dirk De Bondt
    2. Didier De Witte uit Tielrode
    6. Davy De Blieck uit Hamme

    CATG. C
    1. Herman Proost
    5. Guido Spanoghe uit Lokeren
    7. Kenny Janssens uit Zwijndrecht
    10. Freddy Van Camp uit Stekene
    25. Dirk Bryssinckx uit Melsele

    CATG. D
    1. Patrick De Craen

    CATG. E
    1. Marc Vervondel
    2. Leo Mares uit Beveren

    CATG. F
    1. Roger Van Den Eede
    7. Werner Dullaert uit St.Gillis-Waas

    CATG. G
    1. Alois Torfs

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE MOORSELE VAN VRIJDAG 27/07/2007

    VRIJDAG 27/07/2007 - MOORSELE - Elite z/c en Beloften

    KEVIN DEGEZELLE VERSLAAT GUY SMET IN EEN SPURT MET TWEE


    koers guy 27 juli 2007 moorsele 001

    Guy Smet en Pieter De Rekeneire.

    Vrijdag 27/07/2007 werd te Moorsele (W) de wedstrijd gereden voor Elite z/c en Beloften.

    Ze moesten 108,5 Km afleggen en 82 renners kwamen hun rugnummer afhalen.

    Het werd daar een echte afvallingsrace en iets over halfweg koers geraakten 16 renners weg waaronder Guy Smet , Kevin Degezelle , Kristof Dereeper , Bart Van Speybroek , Nico Couckuyt , Kristof Taillieu , Jan Ghyselinck , Thierry Declerq , Pieter De Rekeneire , Bram Deprez , David Geldhof , Tom Schotte , Jurgen Mestdagh , Sys Klaas , Thomas Bendixen en Joeri Clauwaert.

    Dat het er hard aan toe ging weergeeft de uitslag want slechts 22 renners haalde de eindstreep.

    Bij het ingaan van de laatste ronde demarreerde Guy Smet zolas we hem kennen en enkel Kevin Degezelle kon antwoorden en meeglippen.

    Dat beide renners voluit moesten gaan was nodig om de geringe voorsprong te behouden.

    Uiteindelijk mochten beiden spurten voor de overwinning maar ditmaal trok Guy aan het korste einde en mocht Kevin Degezelle om de bloemen.

    Als derde eindigde Kristof Dereeper op 11”.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN VRIJDAG 27/07/2007

    27/07/2007 – BEVEREN – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan LEO MARES uit Beveren met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.E

     

    Categorie A / B : (60 dln)

    1. John Akkermans (Nederland, winnaar cat. B)

    2. Giovanni De Beyter (Otegem, winnaar cat. A)

    3. Gary De Cock uit Bazel (B2)

    5. Tim Vercauteren uit Belsele (A3)

    10. Alex Goossens uit Vrasene (B5)

    11. Peter Neels uit Zwijndrecht (B6)

    16. Koen Heyrman uit Bazel (B10)

    17. Bart Cant uit Haasdonk (A7)

    18. Filip Troubleyn uit Temse (A8)

    19. Peter Van Havere uit Burcht (A9)

    21. Franky Weemaes uit Melsele (B11)

    22. Gino Van Broeck uit Belsele (A11)

    23. Sven Van Hoey (A12)

    25. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B12)

    30. Gunther De Cock uit Bazel (B15)

    P1040153
    John Akkermans

    P1040152
    Giovanni De Beyter

    Categorie C / D :

    1. Sammie Moreels (Mater, winnaar cat. C)

    2. Peter Kerckaert (Lovendegem, winnaar cat. D)

    4. Etienne Claus uit Hamme (C2)

    5. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D3)

    6. Dirk De Pauw uit Beveren (D4)

    7. Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C3)

    10. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D7)

    11. Walter De Veerman uit Lochristi (C4)

    14. Gustaaf Meirte uit Verrebroek (D10)

    19. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C9)

    21. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C11)

    29. Marc Borghgraef uit Burcht (C16)

    P1040150
    Sammie Moreels


    P1040151
    Peter Kerckaert


    Categorie E / E+ :

    1. Leo Mares (BEVEREN-WAAS, winnaar cat. E)

    3. Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

    4. Alfons Van Raemdonck uit Beveren (+2)

    13. Lucien Van Goethem uit Stekene (+5)

    P1040029

    Leo Mares uit Beveren

    Categorie F1 :

    1. Theo Coudyzer

    6. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    8. Eric Van Daele uit St.Gillis-Waas
    12. André Syvertsen
    uit Stekene

    16. Freddy De Blick uit Beveren

    17. Alfred Staljanssens uit Bornem

    P1030979

    P1030978


    Met dank voor de Foto's aan Raymond De Geest

    28-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEKKE FIETSENCIRCUIT OP DE BEVERSE FEESTEN

    GEKKE FIETSENCIRCUIT EN FIETSPARADE OP BEVERSE FEESTEN


    Gans het feestweekend vanaf 24 augustus tot zondag 26 augustus krijgt de fiets een leuke plaats in het gebeuren van de Beverse Feesten.
    Al wie wil kan rondjes komen rijden op de meest gekke fietsen en lol beleven met een achteruittrapper, fiets met autostuur of averechts -stuur, een doortrapper, éénwieler, fiets met hobbelwiel enz.

    Vrijdagavond 24 augustus tussen 18u en 22u wordt de piste opgesteld aan het monument aan de Stationsstraat. Op zaterdag 25 augustus tussen 14u en 20u en zondag 26 augustus tussen 14u en 18u krijgen de liefhebbers de mogelijkheid voor gekke fietstoeren op de Grote Markt op de N70 aan de Horecaterrasjes.


    Zaterdag 25 augustus om 16u is er op de Grote Markt, ter hoogte van de pui van het gemeentehuis en in de omliggende straten, voor het eerst een fietsparade. Jong en oud is welkom om deel te nemen aan deze parade met mooie, leuke en grappige fietsen.

    De organisatoren melden nu al: “Verveel jij je tijdens de grote vakantie? Versier dan je fiets met toeters, bellen, slingers, en kom naar de fietsparade. De eigenaars van de mooist versierde fietsen worden per leeftijdscategorie in de bloemetjes gezet en ontvangen een leuke prijs zoals fietsattributen, zwemcheques, strips.”Verklede deelnemers hebben streepje voor op de concurrentie.”
    Verenigingen die met een groepje leden deelnemen komen in aanmerking voor een verenigingenprijs van 150, 100 of 75 euro.

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASPIRANTEN NAAR DE PISTE VAN WILRIJK

    ASPIRANTEN KUNNEN NAAR DE PISTE VAN WILRIJK

     

    Voor jonge renners-aspiranten zijn er op de wielerbaan te Wilrijk elke dinsdagavond, behalve op 14 augustus, vanaf 19u proeven voor aspiranten in de verschillende disciplines.Inschrijven vanaf 18u. Alle renners mét een vergunning kunnen er deelnemen.

    Een ideale kans om de verschillende onderdelen van de baansport met de eigen wegfiets te leren. Zo kunnen ook de sprintcapaciteiten aangescherpt worden en natuurlijk worden de tactiek en de techniek van het pistewerk op een speelse manier geautomatiseerd.

    Andere voordelen van dit wielerbaangebeuren zijn: het verwerven van de basis welke in elk onderdeel van de wielersport kan gebruiken en geen last van het verkeer. En Paul Van Vlierberghe, leider van het Hoboken WAC Team Waasland voegde er nog aan toe: ”De renner maakt snel kans om de wereld rond te reizen met één of andere nationale selectie wegens de veel geringere concurrentie!”

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERKEERSOMLEIDINGEN IN BEVEREN

    Kruispunten Koolputstraat – Dijkstraat en Gaverlandstraat – Schoolstraat in augustus afgesloten voor alle verkeer

     

    WERKEN omleiding koolput


    We willen via “Polderrenners” de bewoners uit de regio Beveren op de hoogte brengen van enkele erg belangrijke werken die het voor fietsers niet altijd gemakkelijk zullen maken om zich naar bepaalde plaatsen te begeven.

    Vanaf dinsdag 31 juli worden de kruispunten Koolputstraat - Dijkstraat en Gaverlandstraat – Schoolstraat afgesloten voor alle verkeer. Door tezelfdertijd te werken aan twee kruispunten kiest het gemeentebestuur voor de kortst mogelijke hinder. Als alles vlot verloopt, zal de gewestweg N450 op 1 september weer open zijn.

    Sinds 15 maart werkt de gemeente aan het grootste wegenis- en rioleringsproject ooit in Beveren. In totaal zal in de deelgemeente Melsele meer dan 14 km riolering worden aangelegd. Deze ingrijpende werken gaan gepaard met tal van Minder Hinder maatregelen. De gemeente laat de aannemer zo bijvoorbeeld op de 3 fasen tegelijk werken, zodat de totale uitvoeringstermijn gevoelig verminderd is. Het ganse project zal in plaats van 900 werkdagen nu uitgevoerd worden in ongeveer 350 werkdagen (d.i. ongeveer 2 jaar).

    Tot hiertoe zitten de werken perfect op schema. Vanaf 31 juli start de aannemer met één van de meest cruciale ingrepen. Tijdens de maand augustus zullen immers het kruispunt Koolputstraat-Dijkstraat (richting Kallo!) zowel als het kruispunt Gaverlandstraat-Schoolstraat aangepakt worden.

    In het kader van de Minder Hinder maatregelen koos de gemeente in deze fase voor de korte pijn. De aannemer zal aan beide kruispunten tezelfdertijd werken. Dit veroorzaakt uiteraard verkeershinder, maar in een bijzonder korte periode. De periode werd zorgvuldig gepland in de kalme maand augustus, wanneer nog zeer vele gezinnen op vakantie zijn en het verkeer nog niet terug in vol ornaat door de gemeente rijdt. De kruispunten zullen ongeveer 1 maand volledig afgesloten worden. Het schoolverkeer zal vanaf september – als de weersomstandigheden meezitten - geen hinder meer ondervinden van deze ingrijpende fase van de collectorwerken.

    Voor bovenlokaal verkeer wordt er een omleiding voorzien via de N70 en E17. Voor het zuiver plaatselijk verkeer, wordt geen omleiding gesignaleerd. Een lokale omleiding zou immers altijd door een aantal woonwijken en polderstraten lopen. Om doorgaand (zwaar) verkeer niet aan te moedigen om deze smalle landelijke straten te gebruiken, kiest de gemeente er dus voor geen omleiding aan te duiden.

    De inwoners van Melsele kunnen echter uiteraard gebruik maken van de door hen gekende omliggende straten. Het noordelijke lokale verkeer Kallo/Beveren kan via de Waeleweg en de Hofdam (beiden éénrichtingsverkeer tijdens de werken) de bestemming bereiken. Vanuit Melsele kunnen inwoners de Patrijzenstraat nemen om richting expresweg/Kallo te rijden.

    Ook De Lijn zal gebruik maken van de lokale wegen. Om de bussen gemakkelijk richting Kallo te laten rijden, wordt in Geestdam, een stuk Broekstraat, Waelenweg en Hofdam éénrichtingsverkeer ingevoerd.

    In de loop van de maand augustus zal de aannemer verder werken in de Brielstraat. In een eerste fase wordt het stuk Brielstraat, tussen Dijkstraat en Patrijzenstraat, aangepakt. Ook ten zuiden van de N70 zullen de werkzaamheden hervat worden. In de Koolputstraat zal gestart worden met de afwerking van de voetpaden. Na de Koolputstraat volgt dan de afwerking van de Kalishoekstraat.

    Tenslotte zullen ook de nutsmaatschappijen - het vernieuwen van hun leidingen hervatten. Zij starten, van zodra de kruispunten op de N450 terug open zijn, vanaf het kruispunt Hertenlaan – Bergmolenstraat richting het centrum van Melsele.

    Voor de volgende fasen kan nog geen concrete planning worden voorgelegd omdat ze afhankelijk zijn van de vooruitgang van de werken en de weersomstandigheden. Uiteraard zijn ook bovenvermelde data onder voorbehoud van weerverlet en onvoorziene omstandigheden

     

    Tekst & Foto : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 27/07/2007
    wbvlogo

    VRIJDAG 27/07/2007 – BAMBRUGGE (O) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h45min

    Aantal deelnemers : 75

    1. Egidijus Juodvalkis

    2. Marc Baeyens

    3. Kim Wuytens

    17. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 45”

    37. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T) op 1’35”

    44. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)

     

    27/07/2007 – DILBEEK (VB) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    27/07/2007 – MOORSELE (W) – Elite z/c + Beloften – 108,5 Km – 02h27min

    Aantal deelnemers : 82

    1. Kevin Degezelle

    2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

    3. Kristof Dereeper

    25. Franky Van Oyen op 59”

     

    27/07/2007 – ROTSELAAR (VB) – Elite z/c + Beloften

    3°Rit van Vlaams Brabant - Tijdrit

    Aantal deelnemers : 143

    1. Jürgen Roelandts                                                                                       14’10”

    2. Dieter Capelle                                                                                            14’10”

    3. Guy East                                                                                                     14’19”

    11. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)                            14’35”

    34. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)                             15’07”

    64. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)        15’31”

    90. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)                      15’56”

    108. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)                                                    16’18”

    109. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)                     16’18”

    127. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)                        16’42”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 28/07/2007 - GROTE PRIJS BUYL SPORT TE BEVEREN
    vwf

    Wielercomité Robert De Decker

             Grote Prijs Buyl Sport

                        Arthur Pultyn

    Wielerwedstrijd voor:

    Categorie E, F & G: om l3u00

    Categorie C & D: om 14u30

    Categorie A & B: om 16ul0



    Zaterdag 28 juli 2007



    Inschrijving en uitbetaling 't Schuurke (Van Craenenbroeckstraat 96)

    Bloemen geschonken door:

    Louis Engels (Gemeenteraadslid)

    Boudein (bloemisterij)

    Familie Pultyn



    27-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR VRIJDAG 27/07 , ZATERDAG 28/07 , ZONDAG 29/07 EN MAANDAG 30/07/2007
    waod                  waod_3
     


    VRIJDAG 27 JULI 2007 - BEVEREN  - Café De Nieuwe Zwengelmolen - Kruibekesteenweg
     Locatie Rechtstraat - Eksaarde


    G / G+

    16:30

    45 Km

     8 Ronden

    F2

    16:32

    45 Km

     8 Ronden

    F1

    18:00

    51 Km

     9 Ronden

    E / E+

    18:02

    51 Km

     9 Ronden

    C / D

    19:30

    62 Km

    11 Ronden

    A / B

    19:32

    62 Km

    11 Ronden


    ZATERDAG 28 JULI 2007 – WICHELEN  - Café DE ZWAAN - Statiestraat 63
     Locatie Statiestraat - Wichelen

    G / G+

    13:00

    48 Km

     8 Ronden

    F2

    13:00

    48 Km

     8 Ronden

    F1

    14:30

    54 Km

     9 Ronden

    E / E+

    14:30

    54 Km

     9 Ronden

    C / D

    16:02

    65 Km

     11 Ronden

     A / B 

     16:00 

     65 Km 

     11 Ronden


    ZONDAG 29 JULI 2007 - OOSTEEKLO– Café De Braeme – Rijkestraat 54
     Locatie Rijkestraat - Oosteeklo

    G / G+

    13:00

    50 Km

     10 Ronden

    F2

    13:02

    50 Km

     10 Ronden

    F1

    14:30

    55 Km

     11 Ronden

    E / E+

    14:32

    55 Km

     11 Ronden

    C / D

    16:15

    60 Km

     12 Ronden

    A / B

    16:17

    60 Km

     12 Ronden


    MAANDAG 30 JULI 2007 – BAZEL – Café Trefpunt – Hoogstraat 60

     Locatie Hoogstraat - Bazel


    G / G+

    14:30

    45 Km

     7 Ronden

    F2

    14:32

    45 Km

     7 Ronden

    F1

    16:00

    50 Km

     8 Ronden

    E / E+

    16:02

    50 Km

     8 Ronden

    C / D

    17:50

    70 Km

    11 Ronden

    A / B

    17:53

    70 Km

    11 Ronden


     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER W.B.V. VOOR ZATERDAG 28/07 , ZONDAG 29/07 EN MAANDAG 30/07/2007

    WIELERKALENDER

     

    Zaterdag 28 juli zit Sinaai opnieuw in de kalender want deze keer is er wielersport aan de Leebrug. De elite z.c. & U23 starten er om 15u voor de traditionele Sinaaise 112 km of 14 ronden. Inschrijving in de Schaal, Leebrugstraat 65. Vorig jaar waren hier 105 deelnemers en de Nederlander Stefan Huizinga won.

     

    In Bazel in de Hoogstraat wordt ter gelegenheid van de kermis een nieuwelingenkoers georganiseerd. De start wordt er wel om 14.30u gegeven voor 64 km of 10 ronden. Inschrijving in Café Trefpunt, Hoogstraat 60. Vorig jaar won de Litouwer Darijus Dzervus hier zijn eerste koers. Er waren 45 deelnemers.

     

    Zondag 29 juli koersen de aspiranten in Sint-Gillis-Waas in de KMO-zone Kluizenhof waar ion het Transportbedrijf Dullaert de inschrijving plaatsvindt. De eerste start wordt gegeven om 13.30u aan de 12-jarigen.

    In Belsele start om 15u een wedstrijd voor gentlemen.Inschrijving in Café De Kroon, Belseledorp 94.

     

    Maandag 30 juli komt aan de Leebrug te Sinaai het tweede schuifje van het wielerweekend. Het wordt precies hetzelfde als zaterdag voor elite z.c. & U23. Start dus om 15u. Vorig jaar waren er 53 deelnemers en Darius Strole nam er de bloemen mee.

     


    Samenstelling :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 28/07 , ZONDAG 29/07 EN MAANDAG 30/07/2007
    vwf

    ZATERDAG 28 JULI - BEVEREN (9120) - Van Caenenbroekstraat - De Schuur
    11de rit VWF-GEDITROFEE

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01

    ZONDAG 29 JULI - WIEZE (9280) - Nieuwstraat 38 - Café Ajuin

    Memorial Gaston Van Den Hoecke

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01

    MAANDAG 30 JULI- BORCHTLOMBEEK (1761) - Kerkstraat 2 - Café 't Lof

    E-cat 15h
    FG-cat 15h01
    C-cat 16h30
    D-cat 16h31
    A-cat 18h
    B-cat 18h01


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE RENINGELST VAN DONDERDAG 26/07/2007

    DONDERDAG 26/07/2007 – RENINGELST – Elite m/c / Elite z/c / Beloften

     

    ILJO KEISSE WINT INTERNATIE RENINGELST


    RENINGELST aankomtsbew27.7

    De aankomst van Iljo Keisse.


    RENINGELST PODIUMbew27.7 

    Het podium met vlnr Michael Reihs (2de), winnaar Keisse en Michaël Blanchy (3de)


    Koninlijke Wielerclub Bergdal Reningelst vzw was weer paraat voor de organisatie van hun Internatie wedstrijd voor Elites/U23 te Reningelst. Sinds 1974 bestaat hun wedstrijd en zij hebben een mooi palmares met onder andere : Jan Bogaert, Nico Emonds, Erik Dekker, Tristan Hofman, Cedric Vasseur, Steven Caethoven, Michael Blanchy,... Vorig jaar won de Waaslander Robby Meul deze wedstrijd. Jammer voor Robby dat hij niet mocht starten. DFL is immers een niet-Belgische Continentale Professionele UCI ploeg en die kunnen in Reningelst niet deelnemen.

    171 renners namen de start voor een aanloopronde van 4 km. + 11 ronden van 16 km. of 180 km.

    Sven Renders (Wilrijk - Chocolade Jacques) en Steven De Caluwe (Eksaarde - Sunweb) waren de streekregiorenners die de start namen.

    Na 19 km. kwam er een eerste flinke aanval van het duo Peter Ronsse en Thierry De Groote die hen maximum 35 sec voorsprong opleverde. Na 26 km was hun zaak opgedoekt. Olivier Pardini, Geoffrey Demeyere, Andy Cappelle, Geert Omloop en Frank Dressler (Duitsland) waren de volgende renners die een poging ondernamen maar na 40 km. wedstrijd was hun aanvalstocht ook ten einde. Het eerste uur werd er 44,5 km. gereden.

    Het parcours was eigenlijk niet zo gemakkelijk met elke ronde drie beklimmingen plus heel wat hellende stukken, maar toch werd er fel gekoerst. Wie een zwak moment kende werd genadeloos afgestraft. In de 3de grote ronde ontstond er een kopgroep van 20 : Steven Caethoven-Iljo Keise (Chocolade Jacques), Kevin Neyrinck-Andy Cappelle (Landbouwkrediet), Geert Omloop-Mario Ickx-Janek Tombak (Jartazi), Jens Renders (Palmans), Michael Blanchy (Babes Only), Jonathan Henrion (Storez-Leducq), David Willemsens (Sunweb-Projob), Geoffrey Demeyere (New Heebra-Lombarden), Stijn Hoornaert (Soenens-Germond), Reinier Honig (P3 Transfer-Fondas), Yaumeni Hutarovich (Roubaix-Lille), Frank Dressler (Differdange), Thomas Riber-Sellebjerg (GLS), Thomas Guldhammer-Michael Reihs (Designa Kokken) en Sondre Sortveit (Sparebanken Vest). Ze hadden al snel een voorsprong van 34 seconden. Toch slaagde James Vanlandschoot (Landbouwkrediet) er nog in

    om vooraan te komen aansluiten zodat er 21 leiders waren. Ze werkten heel goed samen en hun voorsprong groeide ronde na ronde.

    Het peloton was ondertussen in twee gesplitst. Van de eerste groep trokken in de 9de plaatselijke ronde tien renners in de tegenaanval ook al hadden ze toen al drie minuten aan hun been. Veel renners hadden dan al het strijdtoneel verlaten. De tien waren : Peter Ronsse (Babes Only), Olivier Pardini (Storez-Ledecq), Ramunas Navardauskas (Klaipeda/Splendid), Stijn Neirynck-Maxim Vantomme (Beveren 2000), Steven Tronet (Roubaix-Lille), Hakan Nilsson (Differdange), Fredrik Johansson-Jacob Fuglsang (Designa Kokken) en Roy Hegreberg (Sparebanken Vest).

    Vooraan waagde James Vanlandschoot zijn kans maar het mislukte en voor Mario Ickx en Sondre Sortveit ging het vooraan iets te snel en zij haakten af zodat er nog 19 leiders waren.

    In de finalekilometers gingen Iljo Keisse, Andy Cappelle, Geert Omloop, Michael Blanchy en Michael Reihs in den aanval. Ze namen een veilige voorsprong van 57 seconden. Andy Cappelle en Iljo Keisse probeerden hun metgezellen nog te verschalken maar het werd een spurt met vijf.

    De laatste rechte lijn was niet van de poes omdat het daar bergop ging. Iljo Keisse toonde zich daarin de sterkste. Michael Reihs werd 2de, Michael Blanchy 3de, Geert Omloop 4de en Andy Cappelle 5de.

    Op 17 seconden won Kevin Neyrinck de spurt voor de 6de plaats, Janek Tombak werd 7de, Reinier Honig 8ste, Steven Caethoven 9de en Jonathan Henrion 10de.

    66 renners reden de volledige wedstrijd uit.

    Na de wedstrijd was er nog medische controle voor de winnaar Iljo Keisse, Olivier Pardini, Stijn Neirynck, Reinier Honig en Thomas Guldhammer.

     

    RENINGELSTDECALUWE bew27.7

    Voor het Hamse Sunweb Team reed ook Steven De Caluwé (Eksaarde) in Reningelst.

     

     


    TEKST :
    fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 26/07/2007
    wbvlogo

    DONDERDAG 26/07/2007 – BOEZINGE (W) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – 82,8 Km – 01h57min

    Aantal deelnemers :

    1. Sylvain Rolet
    2. Frederik Toortelboom
    3. Wesley Van Speybroeck op 50"
     

    26/07/2007 – HAASRODE (VB) – Elite z/c + Beloften – 145,6 Km – 03h44min

    2°Rit Ronde van Vlaams Brabant

    Aantal deelnemers : 175

    1. Florian Guillou
    2. Kess Heytens op 30"
    3. Jürgen Roelandts op 40"
    19. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques) op 50"
    28. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    59. Stijn De Vriese uit Zele  (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'43"
    92. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center) op 3'51"
    118. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen) op 8'40"
    123. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    143. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 16'45"

    26/07/2007 – INTERNATIE RENINGELST (W) – Men Elite – 180Km – 04h15min

    Aantal deelnemers : 171
    1. Iljo Keisse
    2. Michael Reihs (Dui)
    3. Michael Blanchy
     


    26-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 26/07/2007

    TOM DE MAESSCHALCK KENDE PECHPERIODE


    Tom De Maesschalck 01

     

    De laatste twee weken kende Tom De Maesschalck (KSC Denderstreek Labiekesvrienden) uit Sinaai alleen maar pech. Het begon al op de koers in Nieuwerkerken op 15 juli.

    -“Daar reed ik in de derde ronde weg met nog vijf man maar het mocht niet zijn want iets verder reed ik lek. De dag daarna vertrok ik naar de Ardennen om daar eens goed te trainen en me voor te bereiden op de meer heuvelachtige, grotere koersen zoals ronde van Vlaanderen en Omloop Het Volk. Maar in de Ronde Van Vlaanderen mocht het ook niet zijn want daar reed ik op de eerste beklimming, de Nieuwe Kwaremont op 33 km, plat. Ik verloor veel tijd bij het wisselen van het achterwiel zo kwam ik op een achterstand van een dikke minuut. Ik kon dit verschil verkleinen tot op 15 sec maar verder geraakte ik niet.”

     

     Na de Ronde Van Vlaanderen trok Tom naar Sint-Katelijne-Waver waar 112 renners meereden.

    -“Na twee ronden kon ik al weg rijden met nog 8 man en later in de koers dikte deze kopgroep aan tot 20 man. Ik voelde me sterk en spaarde mijn krachten voor de laatste ronde. Maar hier was het geluk weer ver zoek. Vijf ronden voor het einde viel ik, waarna ik gelukkig nog aansluiting kon maken met de kopgroep zodat dit eigenlijk geen probleem was. Maar dan viel ik nog eens in de laatste ronde, waardoor ik op een kleine achterstand van de kopgroep binnenkwam en 19de werd. Nu hoop ik dat komende zaterdag 28 juli, het geluk mijn kant kiest in Omloop Het Volk .”





    PIETERS ANDRES bew27.7

    Andres Pieters (Grembergen – Bodysol CT Menen) heeft donderdag geproefd van de het bergop rijden in een heuse klimkoers in Harzé. Er waren 99 deelnemers in een stralende zon maar met wel veel wind.

    Andres was in de eerste van de drie af te leggen ronden al direct vooraan te vinden. Toen werd het peloton reeds in stukken gereden. Er was een kopgroep van 29 man.

    In de tweede ronde waren ze met zijn 17 en Andres wist zich daarbij goed te houden. Maar in de derde beklimming kwam hij het mannetje met dat gekende hamertje tegen en werd hij terug geslagen. Hij eindigde toch als 21ste.



    MARTENS VALENTIJNbew27.7

    Valentijn Martens (Stekene)heeft vandaag donderdag eveneens aangezet in de klimkoers in Harzé. Reeds in de eerste  van de vijf af te leggen ronden was de groep reeds in twee grote delen gesplitst met daarna nog een aantal gelosten. Valentijn zat in de 2e groep op 30sec. In de 2e ronde was de achterstand nog groter en na 3 ronden moesten ze stoppen. “Het is toch heel wat anders dan hier op ‘den platten’ maar het was toch een hele ervaring en voor herhaling vatbaar”, aldus vader Leo Martens, zelf ex-coureur.

     

     



    Tekst: Flor Van de Velde



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs