.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    28-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE PINTE VAN MAANDAG 28/05/2007
    De Pinte 010_640x480

    Voor Cindy Vandermeulen (Stekene-Benelux Team) was de laatste wedstrijd voor Dames Elite dit verlengd weekend te Pinte. Met 61 rensters kwamen ze aan de start.  Op het programma stonden 2 viaducten en vele vluchtheuvels. Er waren veel aanvallen maar eigenlijk geen enkele aanval dat een slaagkans had. Cindy :”Ikzelf heb geprobeerd om telkens mee te schuiven. De snelheid ging altijd de hoogte in bij het nemen van de viaduct en iedereen wou daar precies ontsnappen. Na steeds vooraan te koersen lukte het mij toch om mee te gaan in een ontsnapping. Ik schoof mee in het wiel van iemand van AA drinks en daarbij kwamen er nog 3 aansluiten. Iets meer dan een halve toer hebben we voorop kunnen rijden maar ja het peloton kwam terug. Op het moment dat ik mij eventjes vanachter zette voor te bekomen zijn er  4 rensters gaan lopen op 1 ronde van het einde.  Die zijn voorop kunnen blijven en de sprint is gewonnen door Lensy Debboudt.  Ik deed nog een laatste aanvalspoging door  te gaan op iets meer dan 500 m van de meet.  Maar ja ik viel volledig dood in de laatste bocht op 200m van de meet en het aanstormde peloton kwam over mij.  Dat bracht mij maar op een 30ste plaats.  Weeral een teleurstelling omdat het wel goed zat”. We hopen dat Cindy volgende keer eens bij gelukkigen mag zijn !!!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BELOFTENWEDSTRIJD TE HERENTHOUT VAN MAANDAG 28/05/2007

    Maandag 28 mei wedstrijd voor Beloften te Herenthout. 44 deelnemers aan de start voor 108 km verdeeld over dertien ronden. Het parcours was biljart vlak en bestond uit enerzijds smalle kronkelende wegen en anderzijds een kilometers lange rechte baan. 

    Van bij de aanvang werd er stevig ingevlogen (het eerste wedstrijduur lag de snelheid boven de 45 km/u). Dat ontsnappen dan niet evident is spreekt voor zich toch werd er slag om slinger gedemarreerd maar een kloof van meer dan 100m werd nooit geslagen. Het werd pas ernstig in ronde zeven wanneer het trio Kay Leyssens, Reno De Keulenaer en Joris Wagemans er vanonder muisden. Ze namen dra 20 seconden en de kenners waren overtuigd dat de basis voor de definitieve ontsnapping gelegd was zeker wanneer een groep met alle favorieten aansloot en aldus een kopgroep van zestien renners bekomen werd. Hierbij ook Thibault Koppen uit Beveren.

    Het peloton bleef evenwel niet bij de pakken zitten en vooraan draaide niet iedereen met evenveel overtuiging rond. Het kwam dan ook in de loop van de tiende ronde tot een hergroepering. Thibault probeert onmiddellijk een nieuwe ontsnapping op gang te brengen doch er werd onmiddellijk gereageerd. het viel terug stil en bij het ingaan van de elfde ronde demarreerde Jerôme Giaux. Hij draaide onmiddellijk de gas volledig open en Joris Wagemans probeerde zijn wagentje nog aan te pikken maar kwam te kort. In een tijdspanne van 10 km reed Jerôme een voorsprong van 1min bij elkaar. 

    Bij het ingaan van die elfde ronde deed zich in het peloton een zware valpartij voor. De renner Jeffrey Van den Wyngaert werd kort voorbij de aankomst bevoorraad. Hierbij ging er iets mis. Hij verloor de controle over het stuur en kwam zwaar tegen het asfalt en de wegborduur terecht. Jeffrey was buiten bewustzijn en verloor op een aantal plaatsen aan zijn hoofd bloed. De MUG werd ter plaatse geroepen en Jeffrey werd in slechte toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

    Ondertussen werd de wedstrijd verder afgewerkt. Jerôme Giaux won afgescheiden en in de massasprint voor de tweede plaats was het Michaël Van Staeyen die het ganse peloton klopte.

    Thibault Koppen die de laatste ronden nog diverse malen in aanvalspogingen betrokken was eindigde enigszins ontgoocheld op de 32ste plaats.  Wij waren evenwel tevreden want hij had een zeer verdienstelijke koers gereden na zes dagen stappen in het Juragebergte, slapen in een tentje en leven van koeken en water.

     

    Met dank aan Alain Koppen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 28/05/2007

    KENNY GOOSSENS OP ZOEK NAAR EERSTE ZEGE !!!


    GOOSSENS KENNY bew 28.5

    Kenny Goossens (Sinaai – Hudiko) werd in Beernem knap 5de ook al vertrok hij er met “zware benen”. Heel wat ronden probeerde hij er weg te geraken maar alles kwam uiteindelijk terug samen. Hij had dan een ander plan:

    -“Daarom besloot ik in de voorlaatste ronde nog eens mijn kans te gaan. Alleen iemand van het Meetjesland kon aansluiten. Hierdoor nam ik een premie en wat later moest mijn medevluchter lossen. Op 2,5 km van het einde werd ik teruggehaald door Tim van Speybroeck  van Bodysol. Onmiddellijk daarna demarreerde die en hij kreeg een renner van KSV Deerlijk mee, de latere winnaar Jasper Baert.”

    Omdat het peloton stil viel waren de twee snel buiten schot. Maar de Waaslander gaf zich niet volledig over en plaatste nog een tegenzet:

    -“Ik demarreerde net voor de voorlaatste bocht op een 1,5 km van de meet en kreeg nog 2 andere renners mee waarvan er één moest lossen. Ik moest dus spurten voor de 3de plaats. Maar Orri Vandendriesche  van Bodysol spurtte nog vanuit het peloton over ons en ik kon net niet over mijn medevluchter komen waardoor ik als 5de finishte.”

    Dat was toch een knap resultaat want de wedstrijd werd gereden aan een gemiddelde van een 40,5 km/u.

     Kenny: “De conditie is goed omdat ik deze winter ook al 10 crossen heb gereden en een paar pistewedstrijden. Ook heb ik de laatste tijd niets anders meer gereden dan interclubs waardoor zo een kermiskoersje wel makkelijk wordt.”

    Daarom zal de Sinaainaar volgende week in West-Vlaanderen weer zo’n wedstrijd gaan rijden om daarna een rustperiode te nemen voor de examens.

    Hoe dan ook, Kenny Goossens wordt steeds sterker en hij voelt zich zeker op zijn best om op het einde van een koers op zijn eentje of met een paar renners nog weg te rijden.

    -“Zoals bv. in Moerkerke-Damme waar ik 4de werd nadat ik op mijn eentje weggereden ben in de laatste ronde of zoals in de Ridley-tour te Balen waar ik de laatste 5 km met een kopgroep van 10 man wegreed en uiteindelijk 9de finishte, 5sec voor het peloton.”

     Kenny heeft zich nu tot doel gesteld om toch te trachten een eerste zege te behalen of als dat nog niet lukt, toch een podiumplaats te versieren. Zoals hij nu koerst is dat zeker niet ver meer af.


    Jeroen Van De Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) behaalde Zondag 27/05/2007 een 17de plaats in de Mountainbikewedstrijd te Marche en Famenne.

    Er waren bij de nieuwelingen 30 deelnemers waaronder 4 Waaslanders , op de 6de plaats eindigde Gian Marco de Kind uit Stekene , op de 8ste plaats en weeral een sterke prestatie van Fabrice Mels uit Sinaai die na een kopstart een beetje teruggeslagen werd door kettingproblemen , op de 15de plaats eindigde Matty Van Hove uit St.Gillis-Waas en Jeroen Van De Vijver uit Eksaarde eindigde op de 17de plaats want hij had een iets mindere dag.

    Volgende week rijden Jeroen en de overige Waaslanders in de Beneluxcup te Oss in Nederland.


     

    TEKST: Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXTRA FOTO'S VAN DE BELOFTENWEDSTRIJD TE SINAAI VAN ZONDAG 27/05/2007

    KSC DENDERSTREEK LABIEKESVRIENDEN WAS IN SINAAI !!!!

     

    De Beloftenwedstrijd in Sinaai-Zwaanaarde kleurde in zeker zin wel rood want de Labiekesvrienden waren er goed vertegenwoordigd met natuurlijk op kop Willem De Greyt die graag voor eigen volk iets wou ondernemen. Andere Wase vertegenwoordigders waren Stefan Ott , Sam Christiaens en Lieven Dieleman.


    SIN DE GREYT bew 28.5 

    Willem De Greyt die 10de werd.

    SIN L DIELEMAN bew 28.5

    Lieven Dieleman (Zele) finishte 11de.

    SIN OTT bew 28.5

    Stefan Ott (Waasmunster)van KSC Denderstreek.

    SIN CHRISTIAENS bew 28.5 

    Sam Christiaens (Sint-Gillis-Waas).

     SIN aankomst 24ste bew 28.5

    De aankomst voor de 24ste plaats was een leuk spelletje voor deze vier renners die zich echt hebben ingezet om alle vier tegelijk over de meet uit te bollen. Links de streekrenners Ott en Christiaens die respectievelijk 25ste en 26ste werden en uiterst rechts de Rupelspurter Roeland Suys uit Bornem (27ste).

     

    FOTO’S: Alain Sennesael

     

    TEKST: Flor Van de Velde


    27-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEMORIAL RUDY PEERENS EN OPTREDEN VOOR HET GOEDE DOEL !!!!

    Massale belangstelling voor Memorial Rudy Peerens en optreden voor goed doel !!!

     

    4 KRONEN BENEF bew 27.5

    De Leeuwerck en omgeving waren het epicentrum van het gebeuren. U ziet leden van De 4 Kronen met Franky Thierens, Nicole Smet (echtgenote Rudy Peerens) en burgemeester Luc De Ryck. Op de achtergrond: Danny Fisher and The Old Jokers


    Op Zondag 27 mei organiseerde Wielertoeristenclub De 4 Kronen twee sportieve manifestaties met een diepmenselijke inslag. In de voormiddag vond de 3de editie plaats van de ‘Memorial Rudy Peerens’ ter herinnering aan hun wielervriend die in 2004 bij een ongeval om het leven kwam en ‘s avonds was er het optreden van Danny Fisher and The Old Jokers (met Temsenaar Gerald Pepermans). De opbrengst ging naar ploegmaat Franky Thierens, die ingevolge MS al enkele jaren op non-actief is gesteld. Beide organisaties kenden massale belangstelling.

     

    W.T.C. De 4 Kronen, opgericht in 1990, is één van de belangrijkste wielerverenigingen in de regio. Zij telt 44 leden, is gevestigd in het Lindenhof in de Veldstraat en fietst elk zater- en zondag ten minste 80 km. Voorzitter is Thierry Van Gasse, ondervoorzitter Franckie De Bruyne, secretaris Peter Meersman.

    De club verloor de jongste jaren in dramatische omstandigheden 2 leden. Rudy Peerens (1957-2004) wordt blijvend herdacht via een memorial-wedstrijd , Franky Thierens (°1957) wordt moreel en financieel gesteund in zijn zware beproeving.

    De clubleden reden dit keer niet zelf maar zorgden voor de grootse organisatie. Aan de memorial  die bestond uit de 75 of 125 km, een familietocht van 30 km en een mountainbike route van 25 of 45 km, namen 600 fietsers deel.

    Het optreden van Danny Fisher and The Old Jokers in feestzaal De Leeuwerck kende eveneens grote belangstelling. De opmerkelijkste aanwezige was Franky Thierens zelf. Hij genoot zichtbaar van de organisatie, de steun én het optreden.


    Tekst en foto : FLOR VAN DE VELDE 

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD VOOR BELOFTEN TE SINAAI VAN ZONDAG 27/05/2007

    Beloften te Sinaai van Zondag 27/05/2007

     

    MET JOERI CALLEEUW WEER WEST-VLAANDEREN AAN DE EER !!!

     

    SINAAI calleeuw Mike nachte bew 27.5

    Winnaar Joeri Calleeuw (21) uit Zedelgem en rijdend voor Team Bouwkantoor Lippens-Deschuyter. Hij kreeg de bloemen uit handen van SP.A-gemeenteraadslid Mike Nachtegael die met het Mezenstraatcomité organisator is van de eerste rit in de Ronde van het Waasland Mountainbike. Rechts Beverenaar Omer De Witte, een vaste klant op zowat de meeste wedstrijden in de regio Waas.

    Aan Zwaanaarde te Sinaai kwamen 38 Beloften aan de start en bij hen de streekrenners Jarno Van Guyse (Stekene), Willem de Greyt (Sinaai), Peter Michiels (Zele), Lieven Dieleman (Zele), Kristof D’Hollander (Stekene), Matthias Onghena (Kieldrecht), Stefan Ott (Waasmunster), Roeland Suys (Bornem), Michiel De Coninck (Sint-Gillis), Sam Christiaens (Sint-Gillis) , Benjamin Paridaens (Bornem) en Nicky De Wit (Lokeren).

    Merkwaardig was alvast de aanwezigheid van twee renners uit Bahrein met Jawad Mansoor en Sayed Alawi Taha. Bahrein is een eilandstaat in de Perzische Golf en de Golf van Bahrein, tussen Saoedi-Arabië in het westen en Qatar in het oosten en zuiden. Als centraal gelegen golfstaatje vervult het een belangrijke economische en financiële positie binnen de oliewereld.In Sinaai met twee renners op post

    Op het programma stonden 112 km verdeeld over 14 ronden. De eerste ronden werden bijzonder veel aanvalspogingen ondernomen maar om een vlucht van formaat te lanceren was er wel meer nodig. De bedrijvige Amerikaan Aaron Pool wilde met Dieter Verbeek wel eens op avontuur gaan maar omdat vooral Jarno Van Guyse en Olivier Maes erg aandachtig waren kwam er niets van.

    In de 5de ronde dan haalde het vijftal, de Waaslanders Jarno Van Guyse, Willem De Greyt en Nicky De Wit met Jo Maes en Dieter Jacobs plots zeer hard uit en we tikten 20 sec voorsprong af. Maar Kristof D’Hollander, al gans de koers erg actief, reageerde en onder zijn impuls werd de vlucht van vijf opgedoekt.

    Maar geen nood, onmiddellijk kregen we een nieuwe uitval van vier renners. Toch was weer Jo Maes er bij samen met Olivier Maes, Sven Françoys en Joeri Calleeuw. Toen echter met een man of acht fors werd achtervolgd was ook deze vlucht ten dode opgeschreven. Half koers kwam alles weer samen. Alles, dat was nu nog 31 renners die in koers waren.

    We zagen weer de Amerikaan Pool vooraan voortdurend in pool-positie fietsen, nu met Peter Michiels in het wiel. Jo Maes kwam hen steunen maar telkens kwam alles terug samen behalve een groepje van vijf waarbij Stefan Ott en Sam Christiaens ook meevochten om de achterstand van 1,25 min in te korten. Stefan Ott had, na zijn knappe koers daags voordien in Waasmunster, toch wat kracht te kort. Toen ze 4 min achter zaten, werden ze uit koers genomen op 4 ronden van het einde.Stefan zou 25ste worden en Sam Christiaens in zijn spoor 26ste.

    Terug naar voor dan maar  waar ze met 23 renners samen reden. Aanvalspogingen waren er wel en het was mooi om zien hoe de streekrenners Willem Der Greyt en Jarno Van Guyse knokten om er bij te zijn als er een vlucht werd opgezet. Maar ook Matthias Onghena volgde vrij gemakkelijk terwijl ook nog Kristof D’Hollander , Lieven Dieleman en Nicky De Wit goed overeind bleven.

    In de 11de ronden trokken Jo Maes, zeker de uitblinker, en de Amerikaan James Camut er uit. Ze hadden 13 sec voorsprong. Lorean De Vos reageerde eerst. Maar het was wel Sven Francoys die naar de twee reed.  Dat was niet naar de zin van Jarno Van Guyse en hij dichtte de kloof met de rest in zijn wiel.

    Nadat Peter Michiels er de brui aan gaf bleven ze nog met 22 over.  Met dat aantal reden ze de laatste ronde in. En dan speelde Joeri Calleeuw (Zedelgem)zijn joker uit. “Ik ging naast dat fietspad door, keek achter mij en zag dat ik weg was. Ik ging goed vooruit maar hier op het laatste stuk van in het centrum zat ik er een beetje door en viel wat stil. Gelukkig, had ik voorsprong genoeg.”

    Hij haalde het met 8 sec voorsprong op Olivier Maes (Koksijde) die Kenny Terweduwe vooraf ging.

    Het was de eerste zege voor Calleeuw die maar pas uit een rustperiode kwam en ook vier dagen ging trainen in de Vogezen. “Het was hier in Sinaai terug mijn eerste koers. Daarom was ik niet zo goed in het begin. Ik kwam er dan toch wat door, maar ben nog niet super.”

    Zo waren de nummers 1 en 2 in Sinaai, toch weer West-Vlamingen! Jarno Van Guyse redde de eer van de streek door 7de te worden en Willem De Greyt bood zijn dorpsgenoten de 10de plaats aan.

     


    TEKST en FOTO:
    FLOR VAN DE VELDE

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 27/05/2007

    ZONDAG 27/05/2007 - LAUWE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 112 Km - 02h41min

    Aantal deelnemers : 36

    1. Nico Couckuyt
     

    27/05/2007 - MERELBEKE (O)- Elite zonder Contract + Beloften - Km -

    Aantal deelnemers :

     

    27/05/2007 - OOSTNIEUWKERKE-SLEIHAGE (W)- Elite zonder Contract + Beloften - 113,6 Km - 02h37min

    Aantal deelnemers : 45
    1. Stijn Nauwynck

     

    27/05/2007 - RAMSEL-HERSELT (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 118 Km - 02h49min

    Aantal deelnemers : 80

    1. David Meys
    6. Dave Bruylandts op 5" 


    27/05/2007 - MUIZEN-MECHELEN (A) - Beloften - 93 Km - 02h17min

    Aantal deelnemers : 21

    1. Michaël Van Staeyen
     

    27/05/2007 - SINAAI (O) - Beloften - 112 Km - 02h35min

    Aantal deelnemers : 38

    1. Joeri Calleeuw
    7. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 7"
    10. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    11. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    14. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW)
    16. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike)
    17. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    23. Peter Michiels uit Zele (Josan Mercedes C.T)
    25. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    26. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)


    27/05/2007 - LEEFDAAL (VB) - Juniores - 81 Km - 02h04min

    Aantal deelnemers : 52

    1. Niels Massie 


    27/05/2007 -
    MOL RAUW (A) - Juniores - 85 Km - 02h00min

    Aantal deelnemers : 68

    1. Wout Mertens
    40. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 1'50"
     

    27/05/2007 - SINT KORNELIS HOREBEKE (O) - Juniores - 84 Km - 02h01min

    Aantal deelnemers : 61

    1. Eliot Lietaer
     

    27/05/2007 - VOORSHOVEN-NEEROETEREN (LB) - Juniores - 100 Km - 02h20min

    Aantal deelnemers : 21

    1. Thomas Op 't Eynde 


    27/05/2007 - ERWETEGEM (O) - Juniores - 105 Km

    RONDE VAN DE VLAAMSE ARDENNEN

    Aantal deelnemers : 138

    1. Jarl Salomein
    25. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T)
    30. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    37. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    64. Kenneth Marien uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
    67. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
    74. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) 
    75. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
    77. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex C.T)
    79. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    80. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)
    85. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) 
    86. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
    87. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    93. Simon Laureys uit Lokeren (Hudiko Waasland)
    113. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
    114. Tim Wagemans uit Steendorp (Hudiko Waasland)
    116. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren) 
    123. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
    131. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)  
    136. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) 


    27/05/2007 - NEDERZWALM (O) - Dames Elite - 91 Km - 02h25min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Elizabeth Armitstead
    9. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 1'07"
    11. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
    31. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
     

    27/05/2007 - LOMMEL (LB) - Dames Jeugd - 63,8 Km - 01h40min

    BEKER VAN VLAANDEREN

    Aantal deelnemers : 52

    1. Lotte Van Hoek
    6. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team) op 18"
    7. Veronique Staes uit St.Job in het Goor (Steeds Vooraan Kontich)
    42. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
    50. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)
     

    27/05/2007 - IMDE-WOLVERTEM (VB) - Nieuwlingen - Km -

    Aantal deelnemers :

     

    27/05/2007- BEERNEM (W) - Nieuwelingen - 65 Km - 01h36min

    Aantal deelnemers : 67

    1. Jasper Baert
    5. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland) op 15"
    15. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T)
    42. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
     

    27/05/2007 - MOL RAUW (A) - Nieuwelingen - 55 Km - 01h23min

    Aantal deelnemers : 67

    1. Michiel Janssen
    51. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team) op 45" 


    27/05/2007 -
    VOORSHOVEN-NEEROETEREN (LB) - Nieuwelingen - 68,9 Km - 01h40min
    Aantal deelnemers : 29

    1.Toshoni Van Craen
     

    27/05/2007 - DESSEL (A) - Mountainbike

    TOP COMPETITIE

    Aantal deelnemers :


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE WAARSCHOOT VAN ZONDAG 27/05/2007
    ZONDAG 27/05/2007 - WAARSCHOOT - W.A.O.D.

    CATG. A / B (60dln.)
    1. Filip Timbreur winnaar A
    2. Geert Dewit winnaar B
    21. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B12)
    25. Alex Goossens uit Vrasene (B15)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 27/05/2007

    Nicolas Vereecken (Kieldrecht-C.T.Menen) vertrok voor eigen volk natuurlijk als dé grote favoriet. Hii werd 17de en na afloop bekeek hij het gebeuren:

    -“Het is moeilijk om als topfavoriet te starten in eigen dorp. Mijn Provinciale trui zal daar ook wel iets mee te maken hebben. Iedere keer dat ik mij rechtzette sprong iedereen op mijn wiel, maar dit zal  ik nog wel meer meemaken.”

     

    Pieter Cordeel (Stekene-K Balen BC) reed in Waasmunster een stevige koers en was mee in de definitieve vlucht zoals in ons verslag kan gelezen worden. Hij keek nog eens terug naar de finale van de koers:

    -“In de voorlaatste ronde heb ik nog eens geprobeerd om samen met Dries Ingels weg te rijden maar we werden terug gepakt. Direct daarna ging Vanhaecke, mijn ploegmaat en sloten ook Vandenheede en Wallays aan. Ik kon niet meer aansluiten.”

    Maar het was voor Pieter dan toch een opsteker dat hij de spurt won van de rest van de kopgroep en zo 4de werd.

    -“ Ik ben tevreden over de koers want ik zat van zaterdag tot woensdag in Italië en heb niet kunnen trainen en we hebben daar ook elke dag veel gewandeld! Dus ja… Woensdag donderdag en vrijdag had ik dan toch nog een beetje kunnen losrijden.”, zo besloot Pieter.

    Natasja Nobels (Dendermonde-Squadra Ciclistica Femminile Bianchi) heeft Vrijdag te Le Bizet gereden een wedstrijd voor Dames Elite.

    Natasja : “Ik heb daar een 4 tal ronden (van de 11) voorop gereden met een 5-tal dames.  Bij het ingaan van de laatste ronde pakte het peloton ons terug.  Ik eindigde 11de maar ze hebben vanaf de 6de alles gelijk gezet (camera kapot). Het zat er echt in die overwinning , maar ja we blijven hopen”.


    Gisteren reed Natasja in Aartrijke , daar werd ze knap 5de. 

    Natasja :”Vanaf de eerste 500m waren we weg met 5 rensters , 95km aan de kop rijden is toch niet niets zenne. Ik heb mezelf zitten vervloeken ,  de dag ervoor ook al zo een inspanning en dan dit.  Ik had nooit verwacht dat we direct zouden weg zijn , maar als een Van Rie wegspringt dan is het misschien toch beter dat je er bij bent. De eerste ronden ging het heel vlot maar de snee ging er op het laatste toch af , in de laatste ronde demarreerde de ene na de andere en we lagen allemaal uit elkaar. Ik moest mij toch niet haasten want we waren toch maar met 5 meer in koers, de rest was er al uitgenomen een ronde er voor, dus ben ik maar op mijn gemakje naar de meet gegaan want de krampjes waren er”.

    Zondag is rustdag voor Natasja zodat ze Maandag alles op de wedstrijd in de Pinte kan zetten!!!!

    Mattias Nijs (Nieuwkerken-PWC Jan Snel) rijdt op Maandag 28/05/2007 te Berlare (O) in plaats van te Bottelare.

    Dit is een wedstrijd van 120 Km voor Elite zonder Contract en Beloften.
    Aantal ronden = 20 x 6 km en start om 15h00.


    Thibault Koppen (Beveren – KSV Deerlijk) is net terug van de staptochten met de school.

    Morgen zal Thibault deelnemen aan de wedstrijd te Herenthout (A) voor Beloften.

    De wedstrijd heeft een afstand van 107,9 Km en bestaat uit 13 ronden van 8,3 Km.

    Inschrijving in Café Brasserie Tegendeel en vertrek om 15h00.

     


    TEKST: FLOR VAN DE VELDE & KENNY


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 2 JUNI 2007 - ZWIJNDRECHT-ZWIJNDRECHT VOOR WIELERTOERISTEN !!!!

    30ste EDITIE WIELERTOERRIT ZWIJNDRECHT - ZWIJNDRECHT !!!


    ZW ZW tunnel bew 26.5
     

    De groep duikt de Waaslandtunnel te Antwerpen in.


    Op Zaterdag 2 juni wordt voor de 30ste keer de toerrit Zwijndrecht – Zwijndrecht voor wielertoeristen gereden. Vanuit het Nederlandse Zwijndrecht vertrekken een paar honderd sporters om na ruim 125 km in het Belgische Zwijndrecht aan te komen.Na een rustpauze vertrekken ze terug zodat een 225 km wordt afgelegd. Het is een organisatie van DTC De Mol maar met de hartelijke steun van het Gemeentebestuur én de Sportdienst van Zwijndrecht.

    De Nederlandse burgemeester Antoin Scholten zet zich ook ten volle achter het initiatief en elk jaar was hij bij deze gelegenheid te gast bij zijn Belgische collega Willy Minnebo en de toenmalige schepen van sport Walter De Wulf.

    Ter gelegenheid van de zilveren jubileum in 2002 noemde burgemeester Scholten deze Zwijndrecht-Zwijndrecht een evenement dat dankzij het grote enthousiasme van de organisatoren tot een geslaagd gebeuren uitgroeide. Hij zei:

    -“Dat dit goed lukt blijkt wel uit de grote aantallen deelnemers die zich inschrijven.”

    Voor het eerst sedert 1995 zullen de ‘honneurs’ in Zwijndrecht niet meer worden waargenomen door Walter De Wulf want bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen  verdween zijn schepenambt.

    Het was in mei 1978 dat vanuit  Zwijndrecht nabij Rotterdam, de toenmalige loco-burgemeester zijn Vlaamse collega Adriaan Van Roeyen met een brief meldde: “ Zwijndrecht groet Zwijndrecht! “

    En die groet werd kracht bijgezet door de melding dat een groep renners van wielerclub “De Mol” een 220 km lange toertocht tussen de twee Zwijndrechten, heen en terug, hadden gepland. De idee was daar gegroeid na een vergissing van een vrachtwagenchauffeur die met een lading naar Zwijndrecht bij Antwerpen moest zijn maar in Zwijndrecht in Nederland bij de firma “Van Antwerpen Cartonnage” terecht kwam.

    Daaruit werd het initiatief genomen om een fietstocht te organiseren tussen de twee Zwijndrechten.

    Sedertdien werd België elk jaar bezocht door de fietsende vrienden uit Nederland. Maar ook van Belgische zijde kwamen er deelnemers. De wielertoeristen van VS Meteoor waren als de eerste paraat. Nu worden de belangstellenden én hun fietsen, met de bus naar het Nederlandse Zwijndrecht gevoerd om de tocht mee te maken, maar dan enkel vanuit Nederland naar België. Ook dit jaar zijn er weer meer dan vijftig kandidaten.  

    Zwijndrecht-Zwijndrecht heeft dus een hele geschiedenis achter de rug. In 1979 waren er 550 deelnemers en na 220 km kwamen er toch 500 veilig terug thuis in Nederland.

    Niet te geloven hoe dit initiatief de mensen dichter bij elkaar bracht zodat er een heuse en officiële verzustering tussen beide gemeenten uit groeide.


    DOOR DE TUNNEL

    Het peloton fietsers kan gebruik maken van de ruim 2 km lange Waaslandtunnel die speciaal verkeersvrij wordt gemaakt. De hellingen van 3,5 % doen de renners wat harder op de pedalen trappen. Door de wagentunnel rijden is op zichzelf al een evenement . Hij werd in september 1933 ingewijd en sedert 1958 is hij tolvrij gemaakt.

    Toen ze bij de 13de uitgave door de tunnel reden, viel het licht uit . De voorste renners zagen toch nog iets omdat ze zich konden richten naar het licht van het uiteinde van de tunnel. De andere reden volgens hun gevoel in de diepe put en een valpartij was het gevolg. Twee renners waren gewond aan de knie en de heup. Een ander renner vond zijn fiets slechts in onderdelen terug. Er reden toen 340 rijders mee waaronder ook 5 dames.

    Wanneer er nu zo’n 250 deelnemers zijn, en ze rijden twee per twee, dan is het een groep van ongeveer 400 meter lang en in bochten vaak 700 meter. Het hoge aantal van weleer werd terug gebracht aan 300 en dat in overleg met de Rijkspolitie die het op een gegeven moment onverantwoord vond om zo’n grote groep te moeten begeleiden.

    Er zijn natuurlijk “voorrijders”die er oog voor hebben dat de gemiddelde snelheid 25 à 27 km/u bedraagt. Er zijn ook “achterrijders” die instaan dat er snel geholpen wordt bij pech en dat de pechvogel wordt teruggebracht in het grote peloton. Deze “voor -en achterrijders”, die een gele uitrusting dragen, zijn ervaren wielertoeristen.

    Ook de geluidswagen verleent assistentie en bepaalt mee de route. Achter de groep bolt een materiaalwagen met reservewielen en klein materiaal aan boord.  Achteraan rijdt ook de bezemwagen. De Nederlanders hebben ook een “tassenwagen” ingezet waarin de sporttassen van de deelnemers zich bevinden. Bij elke stop kunnen die er uit worden gehaald.

    De begeleiding is uiteraard belangrijk. De talrijke politieagenten op de moto zorgen er voor dat de kruispunten vrij zijn wanneer de groep passeert. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de moderne communicatiemiddelen om de plaatselijke politie te verwittigen. De deelnemers kunnen dus steeds gewoon verder rijden. Leden van een Motoclub assisteren de motards van de politie.

     

    IN ZWIJNDRECHT

    Wanneer de groep tussen 12u en 12.30u in Zwijndrecht aan komt, begint in de cafétaria van de Sporthal in de Fortlaan, de middagpauze om te eten, een ‘lekker bakkie’ koffie te drinken

    en om wat te rusten.

    Doch lang niet iedereen heeft daar nood aan. Een paar deelnemers hebben reeds alle dertig de tochten meegemaakt en herinneren zich nog welke heksentoeren ze destijds moesten uithalen om veilig uit de voetgangerstunnel te geraken via de roltrappen. Het zijn vertellingen die nog wel eens worden bovengehaald.

    Zwijndrecht-Zwijndrecht blijft een fantastische organisatie. De route wordt vooraf gecontroleerd en zijn er ergens werken of zelfs een kermis, nooit zijn er problemen.

    De enige onzekere factor is het weer. Vele malen al werden de fietsers geplaagd door het hemelwater of speelde een felle wind een belangrijke rol. Maar ook in zomerse temperaturen werd de tocht gereden.

    In Zwijndrecht wordt ook telkens een officiële ontvangst georganiseerd voor de organisatoren en de afgevaardigden van beide gemeentebesturen. Ter gelegenheid van de 30ste uitgave, wordt het een extra-ontvangst en zo zullen de fietsers worden opgewacht aan de grens van de gemeente door een fietsende fanfare. Wanneer  woensdag het volledige programma op papier staat, maken we het hier wel bekend.

     

     

    ZW ZW aankomst renners bew 26.5 

    De deelnemers komen aan in Zwijndrecht en draaien de parking aan de Sporthal op.

    ZW ZW antoin scholten bew 26.5 

    De Sympathieke burgemeester van het Nederlandse Zwijndrecht, Antoin Scholten.

    ZW ZW Jan Boelhouwer bew 26.5 

    Jan Boelhouwer, die geen enkele toertocht miste. Hier in 2004 toen hij met smaak zijn kippenboutje naar binnen speelde.

    ZW ZW verbroedering bew 26.5

    Elk jaar wordt verbroederd tussen de organisatoren en de gemeente Zwijndrecht, hier vertegenwoordigd door burgemeester Willy Minnebo en toenmalig schepen van sport Walter De Wulf.

    TEKST EN FOTO’S: FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUNWEB-PRO JOB KLAAR VOOR DE RONDE VAN BELGIE !!!!

    SUNWEB – PRO JOB KLAAR VOOR RONDE VAN BELGIE !!!!


    SCHOONACKER JEHUDI

    Jehudi Schoonacker van wie bij Sunweb –Pro Job veel wordt verwacht in de Ronde van België.


    Het Sunweb-Pro Job team start komende week in de Ronde van België. Goed bekeken, want deze Ronde biedt mogelijkheden om naar buiten te komen, zich te tonen aan het grote publiek. Algemeen Manager Jurgen Mettepenningen weet ook wel dat de rechtstreekse televisieuitzendingen niet te onderschatten zijn op vlak van publiciteit.

    Maar de begeleiding zal uiteraard wel volle aandacht schenken aan de voorbereiding van het nieuwe velldritseizoen. Deze Ronde van België moet de renners sterker maken. Ploegleider Hans De Clercq selecteerde voor de start volgende woensdag in Oostende, deze renners:

    Sven Vanthourenhout, Tom Vannoppen, Jan Verstraeten, Jehudi Schoonacker, David Willemsens als elites – Kenny Geluykens, Maxim Debusschere en Jan Van Dael  als beloften.

    Ploegleider Mario De Clercq zal Hans bijstaan in de tijdrit van vrijdag in Herzele en in de zaterdagrit naar Aywaille.

    Voor Sven Vanthourenhout wordt het best leuk om met de ronde door eigen Beernem te rijden. “Dat geeft steeds een motivatie”, zei hij. “Maar ook de rit naar Buggenhout zegt me wel wat”.

    Hoe dan ook, de cyclocrossers kunnen zich eens tonen en voor Hans De Clercq is het de doelstelling dat zij uitrijden. Vooral voor Tom Vannoppen moet dat dan een opsteker zijn.

    Maar de wegkapitein in de Hamse formatie blijft Jehudi Schoonacker. Hij bereidde de Ronde van België voor in het Spaanse Almeria. Een individuele stage op basis van trainen en rusten. Zijn conditie is terug op peil nadat hij toch een poos met rugpijn sukkelde.

    Tevens gaat sportarts Dr.Frank De Winter uit Kruibeke mee voor de opvolging van de renners.

     

    TEKST: FLOR VAN DE VELDE


    FOTO: SUNWEB-PRO JOB

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 26/05/2007

    Proficiat aan BJORN COOMANS uit Ruisbroek met zijn 2° Seizoenszege van 2007 !!!!!
    Proficiat aan JEFFREY HERREBAUT uit Zele met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!!

    ZATERDAG 26/05/2007 – DUDZELE-BRUGGE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 115,5 Km - 02h34min

    Aantal deelnemers :
    1. Rieno Stofferis
    11. Steven De Decker uit Zele (Wielerploeg Soenens-Germond)

     

    26/05/2007 - HOUTHALEN-HELCHTEREN (LB) - Elite zonder Contract + Beloften - 117 Km - 02h25min

    Aantal deelnemers : 124

    1. Tom Vermeiren
    2. Dave Bruylandts
    5. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     

    26/05/2007 - LINDEN (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h50min

    Aantal deelnemers : 90
    1. Lucas Persoon
    27. Gregory Franckaert uit Kallo (ASFRA R.T) op 2'05" 


    26/05/2007 - MERELBEKE (O)- Elite zonder Contract + Beloften - 116 Km - 02h36min

    Aantal deelnemers : 83

    1. Mario Willems
    9. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Voor Uit - St.Gillis-Waas) op 50"


    26/05/2007 - MERKEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 119 Km - 02h46min

    Aantal deelnemers : 53

    1. Henk Mahieu
    15. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'12"
    32. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 1'30"
     

    26/05/2007 - WOLVERTEM (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 115,5 Km - 02h32min
    Aantal deelnemers : 108

    1. BJORN COOMANS uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
    8. Davy Peirsman uit Temse (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    23. Bjorn Meersmans uit Bornem
    (Rock Werchter-Chocolade Jaques)

     

    26/05/2007 - WAASMUNSTER (RUITER) (O) - Am./Mast./Elite zonder Contract/Beloften - 95 Km - 02h08min

    Aantal deelnemers : 75

    WAASM Geert Joos bew.26.5

    Bij de amateurs op de Ruiter te Waasmunster ging de zege naar Geert Joos, de 40-jarige master uit Oppuurs

    1. Geert Joos
    3. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T) op 15"
    5. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
    6. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    7. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)
    9. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)
    11. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
    12. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    13. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    15. Kristof Verbraeken uit Beveren (DAG)
    16. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
    17. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
    20. Franky Weemaes uit Melsele (DAG)
    22. Stein Vermeulen uit Vrasene (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    23. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'50"
    28. Stefan Suy uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    30. Filip Thoen uit Stekene (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)

    26/05/2007 - WAREGEM (W) - Elite m.C./Elite z.C./Beloften

    CRITERIUM ACHTER DERNY`S

    Aantal deelnemers : 12

    1. Leif Hoste (Predictor-Lotto)
    2. Niko Eeckhout (Chocolade Jacques)
    3. Bert Roesems (Predictor-Lotto)
    4. Wim Vansevenant (Predictor-Lotto)
    5. Roger Hammond (T-Mobile)


    26/05/2007 - WETTEREN TEN EDE (O) - Beloften - 114 Km - 02h35min

    Aantal deelnemers : 50

    1. Timothy Dupont
    5. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden)
    17. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 1'54"
    36. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 2'22" 


    26/05/2007 - KIELDRECHT (O) - Juniores - 95 Km - 02h12min

    Aantal deelnemers : 42

    1. Wout Mertens
    12. Alexander De Keersmaecker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'18"
    17. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen)
    18. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)
    25. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team) op 1'50" 


    26/05/2007 - MERCHTEM (VB) - Juniores - 83 Km - 02h03min

    Aantal deelnemers : 79

    1. Timothy Stevens
     

    26/05/2007 - WAASMUNSTER (RUITER) (O) - Juniores - 95 Km - 02h07min

    Aantal deelnemers : 68

    1. Kenny Vandenheede
    4. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C) op 30"
    8. Michiel Dieleman uit Hamme (AVIA C.T)
    11. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS) op 1'35"
    13. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 3'12"
    32. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    35. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
    40. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex C.T)
    48. Karl Vos uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    54. Mathieu De Beule uit Moerzeke (Hudiko Waasland)
    58. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    59. Kristof Scheirs uit Grembergen (Isorex C.T)
    60. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) 


    26/05/2007 - MICHELBEKE (O) - Juniores - 111 Km -

    RONDE VAN DE VLAAMSE ARDENNEN

    Aantal deelnemers : 142

    1. Frederique Robert
    15. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T)
    17. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    62. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex C.T)
    63. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
    68. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
    70. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
    78. Simon Laureys uit Lokeren (Hudiko Waasland)
    85. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    92. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)
    99. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
    103. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    109. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren) 
    113. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) 
    114. Tim Wagemans uit Steendorp (Hudiko Waasland)
    119. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) 
    120. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
    133. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) 
    136. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) 


    26/05/2007 - AARTRIJKE (W) - Dames Elite - 93 Km - 02h26min

    PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP

    Aantal deelnemers : 59

    1. An Van Rie
    5. Natasja Nobels uit Dendermonde (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi) op 42"
    20. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 5'50"
    29. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    37. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
    38. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
    44. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (La Royale Pedale Saint-Martin-Tournai)
    47. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team) 


    26/05/2007 - LUMMEN SCHALBROEK (LB) - Nieuwelingen - 59,5 Km - 01h30min

    Aantal deelnemers : 64

    1. Stef Swinnen
     

    26/05/2007 - OOSTERZELE (O) - Nieuwelingen - 64 Km

    Aantal deelnemers : 111

    Jeffrey Herrebaut 01

    1. JEFFREY HERREBAUT uit Zele (C.T.Menen)
    3. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
    13. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    39. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
    40. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
    49. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
    50. Jan Van Meirvenne uit Hamme (ASFRA R.T)
    51. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
    68. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    91. Nick Bonnaerens uit Lokeren (Hudiko Waasland)
    92. Joshua De Smit uit Lokeren (Hudiko Waasland)
    94. Jonas Heirman uit Zele (Hudiko Waasland)
    101. Quenell Verhulst uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    102. Jens Verleyen uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
     

    26/05/2007 - OOSTNIEUWKERKE (W) - Nieuwelingen -  61,5 Km - 01h30min

    Aantal deelnemers : 80
    1. Dean Devriese
    14. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team) op 17"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE OOSTERZELE VAN ZATERDAG 26/05/2007

    ZATERDAG 26/05/2007 - NIEUWELINGEN TE OOSTERZELE

    JEFFREY HERREBAUT KRIJGT LOON NAAR WERKEN IN OOSTERZELE !!!!!

     

    OOSTERZ aankomst herrebout bew 27.5
    De aankomst van Jeffrey Herrebaut voor Tim Van Speybroeck

    Jeffrey Herrebaut
    (Zele-Bodysol) was al meerdere weken zeer sterk aan het presteren. Nu heeft hij in Oosterzele ook de kroon op het werk gezet door een knappe zege. Voor de 4de Grote Prijs Verzekeringen Wijmeersch-Tavernier kwamen daar maar liefst 111 nieuwelingen opdagen.

    De streekrenners waren massaal aanwezig. Hudiko was aanwezig met : Olivier Smet (Belsele), Jonas Heirman (Zele), Nick Bonnaerens (Lokeren), Joshua De Smit (Lokeren), Stijn Van Hese (Belsele), Joren Roggeman (Zele), Laurens Poelman (Kalken), Kevin Van Geyte (Sint-Niklaas) en Marnix Van Der Sijpt (Stekene). Voor Hoop op Zegen Beveren gingen van start : Jens Verleyen (Stekene), Jori Van Steenberghen (De Klinge), Quenell Verhulst (Zwijndrecht) en Pieter Oelbrandt (Zwijndrecht). Ook Jeffrey Herrebaut (Zele -Bodysol), Glenn De Ridder (Stekene -Bodysol) en Jan Van Meirvenne (Hamme -Asfra) namen de start.

    De renners moesten 10 ronden van 6,4 km afwerken.

    De eerste helft van de wedstrijd waren er tal van aanvalspogingen maar ver droegen die nooit.

    Even over halfweg was er de eerste serieuze aanval van Cedric Callebaut. Hij hield het 2 ronden solo goed vol.Daarna kreeg hij het gezelschap van Mathias Lievens en Niels Wytinck.

    Het jagende peloton kwam terug. Bij het ingaan van de laatste ronde waagde Glenn De Ridder een alles of niks poging. Een deel van het peloton maakte kennis met het asfalt na de bocht aan de aankomst. Eigenlijk werd de wedstrijd wel gekenmerkt door heel wat valpartijen.

    Hoe moedig de aanval van De Ridder ook was, hij werd toch weer teruggegrepen. Zijn ploegmaat bij Bodysol CT Menen, Tim Van Speybroeck, loste hem af en ging zijn kans. Maar Jeffrey Herrebaut zag brood zitten in dat initiatief en hij kon bij Van Speybroeck aansluiten. Zo reden meteen twee ploegmaten vooruit.

    Ze deden dat heel soepel en gaven niet meer af. Zij moesten nu zelf maar uitmaken wie er won. Jeffrey Herrebaut pakte de bloemen en moest er niet eens voor spurten want Van Speybroeck zat er echt door. Herrebaut had trouwens ook al het meeste kopwerk moeten doen.  Voor de Zelenaar was het de eerste zege van het seizoen. Maar let op, er volgen er zeker nog. Tim Vanspeybroeck was al blij dat hij nog als 2de de aankomst bereikte.

    Knap werk kwam er ook nog uit de benen van Hudiko-man Laurens Poelman. Hij reed solo over de streep als 3de. De spurt van de groep voor de 4de plaats, werd gewonnen door Cedric Callebaut voor Joeri Stallaert. Jori Van Steenberghen werd 13de, Olivier Smet 39ste, Marnix Van Der Sijpt 40ste, Joren Roggeman 49ste, Jan Van Meirvenne 50ste, Glenn De Ridder 51ste, Pieter Oelbrandt 68ste, Nick Bonnaerens 91ste, Joshua De Smit 92ste, Jonas Heirman 94ste, Quenell Verhulst 101ste en Jens Verleyen 102de.

     

    OOSTERZ bloemen herreb bew 27.5
    Jeffrey Herrebaut met de verdiende eerste bloemen van 2007

    OOSTERZ laurpoelman 3de bew 27.5

    Laurens Poelman kwam alleen binnen als 3de


    OOSTERZ Hudikoboys bew 27.5

    Het Hudiko Wielerteam Waasland was opvallend aanwezig in Oosterzele



    TEKST: FLOR VAN DE VELDE


    FOTO’S : ALAIN SENNESAEL

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 26/05/2007

    Karl Voss (Beveren–Hoop op Zegen) reed in Waasmunster voortreffelijk mee. Het was rond zijn persoon al erg stil en dat was het gevolg van een rugblessure én een uitwisselingsavontuur met de school.Hij vertelde:

    -“Nu begint het koersen toch te beteren. In Waasmunster was het een snelle koers. Na het eerste wedstrijduur was het gemiddelde 43 km/h. Uiteindelijk was het gemiddelde van de ganse koers 42,5 Km/h. Na iets meer dan 40 km ben ik mee van voor beginnen ronddraaien en ben ik veel mee gesprongen en zelfs een paar keer kort weggeweest maar spijtig genoeg niet weggeraakt. Het deed wel deugd om goed mee te kunnen, buiten de problemen met de versnellingen. Nu weet ik dat ik niet voor niets train en dat het opbrengt. Ik hoop dit jaar nog een goede prestatie neer te zetten...”

     

    Andres Pieters (C.T.Menen) uit Dendermonde reed te Walhain een wedstrijd voor Nieuwelingen met 55 deelnemers. Hij heeft daar de wedstrijd vrij lastig gemaakt.

    In de laatste ronde glipte er toch nog iemand door de mazen van het net en maakte een kloof van 400 meter , het aanstormend peloton slaagde er juist niet in om het gat te dichten. Andres won de pelotonspurt.

    Laurens Coucke ( Sint-Gillis - Hoop op Zegen) liet in Waasmunster al een zeer degelijke indruk. Tenslotte kon hij een vrij lange periode na zijn val in Berlare (1 mei) niet koersen.

    -“Ik ben wel tevreden want uiteindelijk werd ik toch 2de in de spurt van het peloton. In de 4de ronde reed ik zelfs alleen naar de kopgroep van twaalf maar net toen ik er bij kwam demarreerden ze terug en ik kon niet meer op dat moment.”


    Bij de 13-jarige  aspiranten reed Glenn Rotty (Sint-Pauwels–WAC Team) zaterdag in Elsegem (Wortegem-Petegem ) en werd er 11de van de 29 deelnemers. Het was een snelle koers op een mooi parcours en de rennertjes reden aan een gemiddelde snelheid van 37 km/u. Ook Tom Van Dam (Melsele -WAC team) reed te Elsegem bij die 13-jarigen en werd 13de.

    In de wedstrijd zelf werd het deelnemersveld al snel uit elkaar gereden zodat ze nog met 15 waren. De laatste twee ronden ontsnapten nog twee renners: winnaar Jan Willem Welter en Dylan Jaspers, een ploegmakker van Glenn en Tom.



    Tekst : FLOR VAN DE VELDE & KENNY


    26-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE KORTEMARK VAN ZATERDAG 26/05/2007
    ZATERDAG 26/05/2007 - KORTEMARK - W.A.O.D.

    CATG. A / B (60 deelnemers)
    1. Hakim Verbeure winnaar A
    4. Geoffrey Luyssen winnaar B
    24. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B12)

    CATG. C / D
    1. Patrick Van Rentergem winnaar D
    2. Franky Van Oyen winnaar C
    28. Marc Borghgraef uit Burcht (C14)
    30. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C15)

    CATG. E / E+
    1. Wim De Waal winnaar E
    2. Florent De Leersnijder winnaar E+
    11. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+3)

    CATG. F1
    1. Eddy Caeckaert
    4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE KIELDRECHT VAN 26/05/2007

    Juniores te Kieldrecht van Zaterdag 26/05/2007

     

    VREUGDE BIJ HOBOKEN WAC MET WOUT MERTENS

     

    In Kieldrecht kwamen 42 renners aan de start om 15 ronden te fietsen. Joris Haers (Bassevelde) was de eerste aanvaller en hij toonde zich toch wel een paar ronden alleen voorop.

    In de 4de ronde waren het Alex Grisnigt (NL) Bert Jan Broeckaert en Wout Mertens die het hoge woord voerden. Er kwam een reactie op van Sander Stiegelis (NL) en Nicolas Vereecken maar die ging nooit de goede richting uit.

    Vooraan kwam er weer een andere situatie toen het drietal Grisnigt, Wout Mertens en Joris Haers ten strijde trokken. Ze kregen het gezelschap van Thomas Polak (NL), Nick Hannes , Yannick Sijnesael en Jeroen Rombouts (NL) en de wedstrijd lag in de goede plooi met deze zeven leiders.

    Zowel Stiegelis als Vereecken probeerden nog wel iets maar niets mocht baten.  Bij de zeven waagde Wout Mertens het alleen omdat het zowat stil viel en daarmee boekte hij in de laatste ronde succes. Hij reed naar zijn tweede seizoenszege nadat hij deze maand ook al won in Sleidinge.

    De 2de plaats was voor Nick Hannes (Wechelderzande) voor de Nederlanders Polak en Grisnigt. Favoriet Nicolas Vereecken moest tevreden zijn met een 17de plaats. Een knap resultaat boekte Alexander De Keersmaecker van Hoop op Zegen want hij eindigde 12de en hij koerst toch maar zijn eerste seizoen.


    KIELDR DE KEERSM bew 26.5
    Alexander De Keersmaecker (Kruibeke) die een knappe uitslag boekte te Kieldrecht.

    Tekst en Foto : FLOR VAN DE VELDE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE WAASMUNSTER VAN 26/05/2007

    Juniores te Waasmunster van Zaterdag 26/05/2007

     

    WEST-VLAANDEREN BOVEN MET KENNY VANDENHEEDE ALS WINNAAR


    WAASM winnaar vdheede  willy bew.26.5

    De winnaar Kenny Vandenheede bij speaker Willy De Maere.

     

    In Waasmunster op de Ruiter hebben ze ook dit jaar een traditie duidelijk in ere gehouden want de wedstrijd kreeg nog steeds “Meesterschap van het Waasland” zoals het al in Jezukes tijd werd genoemd. Maar degenen die er een duidelijke uitleg kunnen bij verschaffen over het ontstaan zijn overleden en de mannen van nu, weten er ook niets over.?

    Maar voor Veloclub Vlug en Vrij zijn dat geen zorgen want met de medewerking van het Kermisbestuur van de Ruiter én het gemeentebestuur van Waasmunster, zetten ze twee koersen op één namiddag op de affiche.

    Niet minder dan 68 juniores namen de start; al dachten sommigen er anders over vermits Pieter Cordeel voor de start nog rond reed met het nummer 99 op zijn rug. Maar toen bleek dat hij het nummer 66 gewoon onderste boven had vastgemaakt.

    De streekrenners waren goed vertegenwoordigd met Jochem Smet (Kemzeke), Tom Verhulst (Beveren), Kristof Scheirs (Dendermonde), Gert Baeyens (Overmere), Sam Van Uytfange (Grembergen), Wim Van de Wiele (Zele), Karl Vos (Beveren), Tom Michils (Moerbeke), Dieter Van der Stock (Hamme), Mathieu De Beule (Moerzeke), Michiel Dieleman (Hamme), Nick Van Walle (Temse), Laurens Coucke (Sint-Gillis), Didier Verlee (Sinaai) en Pieter Cordeel (Stekene).

    Ze moesten om de 95 km rond te maken 17 ronden rijden. Reeds van in de beginnen ging het vrij snel en toch aanvallend.

    In de 2de ronde ging het vooraan echt geweldig en we zagen dat een groepje zich aan het afscheiden was. En inderdaad, in de 4de ronde kregen we een kopgroep van twaalf. Wie er niet bij was heette Laurens Coucke en reed hij bijzonder sterk. Hij was wel een drinkbus kwijtgeraakt op een cruciaal moment.

    De twaalf leiders waren: Gert Baeyens, Michiel Dieleman, Nick Van Walle en Pieter Cordeel voor de regio en Kenny Vandenheede, Jochem Debever, Frederik Van Leemputte, Dries Ingels, Jelle Wallays, Johan Kindts, Vincent Meyvis en Thomas Vanhaecke.

    De manier waarop dat dozijn voorsprong bijéén fietste liet niet veel goeds voorspellen voor de rest.

    In de 6de ronde was het de kleine Mattias Leukemans die de achtervolging gestalte gaf. De WAC-renner  kreeg echter maar weinig steun en zo reden de twaalf bijna 40 sec voorop. Bij hen moest nu Johan Kindts lossen en hij kwam in de groep terecht waarin we Christiaan Govaert, ook al van het WAC-team, erg zijn best zagen doen. Maar tevergeefs in de 8de ronde bedroeg de achterstand al meer dan een minuut.

    Ook Ricky Rosseel , een West-Vlaming uit Meulebeke, verdiende nog een prijs van moed en zelfopoffering voor de manier waarop hij in de 10de ronde in de achtervolging ging. Maar het leverde hem niets op.

    De elf leiders liepen steeds maar verder uit en bij hen zat nu zeker de winnaar. In de voorlaatste ronde zonderden zich drie jongens af: Jelle Wallays, Thomas Vanhaecke en Kenny Vandenheede.  Goed bekeken van hen, want het was definitief toen ze met 15 sec aan de laatste ronde begonnen. Op dat ogenblik moesten in de kopgroep Jochen Debever en Gert Baeyens lossen.

    De situatie bleef zoals ze was en in de spurt stond er geen maat op Kenny Vandenheede die zijn vierde zege behaalde voor Jelle Wallays die een knappe wedstrijd reed en eigenlijk van in de eerste ronden altijd in de spits reed.  Op een seconde of  7 werd Thomas Vanhaecke 3de zodat het helemaal West-Vlaanderen boven was.

    De eer van de regio Waas werd gered door Pieter Cordeel die op 30 sec Vincent Meyvis achter zich hield. De groepspurt op ruim 3 minuten van de winnaar werd gewonnen door Thomas Chamon, ook al een … West-Vlaming (De Panne)

    Winnaar Vandenheede was naar Waasmunster gekomen, gewoon om te koersen. “Ik voelde mij zeker niet super maar hoe verder de koers ging, hoe beter ik werd. Maar ik twijfelde wel aan mijn kansen met mannen als Vanhaecke er bij. Ik heb dan alles op alles gezet om eventueel 2de of 3de te worden. Echt, ik dacht niet te winnen.”  Als nieuweling won hij vorig seizoen nog 11 wedstrijden.

    Jelle Wallays, zeker een smaakmaker op de Ruiter, werd gehuldigd als tweede en kreeg een knappe trofee uit Handen van Rie Maes, de voorzitter van de Sportraad van Waasmunster.  Jelle won al twee koersen en omdat hij geen spurter is probeerde hij alleen binnen te komen. Maar dat lukte niet.

     

    WAASM bloemenmeisje coucke bew.26.5
    Het bloemenmeisje in Waasmunster was de zus van renner Laurens Coucke. Misschien had ze wel liever die bloemen van het “Meesterschap van het Waasland” aan haar broer gegeven?

    WAASM 2de Wallays  rie bew.26.5
    De 2de in de uitslag, Jelle Wallays, kreeg een knappe trofee van de Gemeentelijkke Sportraad. Die werd overhandigd door Rie Maes, (rechts) , de voorzitter.


    TEKST EN FOTO’S: FLOR VAN DE VELDE

     

     


    25-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. ZATERDAG 26/05 , ZONDAG 27/05 , MAANDAG 28/05 EN DINSDAG 29/05/2007

    ZATERDAG 26 MEI 2007 - KORTEMARK  – Café Sportwereld – Handzamestraat
     Locatie Handzamestraat - Kortemark


    G / G+

    13:00

    50 Km

    15 Ronden

    F2

    13:02

    50 Km

    15 Ronden

    F1

    13:03

    50 Km

    15 Ronden

    E / E+

    13:04

    50 Km

    15 Ronden

    C / D

    14:30

    61 Km

    18 Ronden

    A / B

    14:33

    61 Km

    18 Ronden

     

    ZONDAG 27 MEI 2007 - WAARSCHOOT - Creve Drinks NV - Oostmoer 129

     Locatie Oostmoer- Waarschoot


     

    INWONERS

    14:00

    21,5 Km

    6 Ronden

    TOERISTEN

    15:00

    43 Km

    12 Ronden

    A / B

    16:30

    68 Km

    19 Ronden

     

    MAANDAG 28 MEI 2007 - EEDE (Ned)  – Hof Van Eede – Dorpsplein 3

     

         A / B          14:30       75 Km    27 Ronden


    MAANDAG 28 MEI 2007 - EKSAARDE  – Café 't Moleken – Rechtstraat 326

     Locatie Rechtstraat - Eksaarde  

     

    G / G+

    13:30

    48 Km

     8 Ronden

    F2

    13:32

    48 Km

    8 Ronden

    F1

    15:00

    53 Km

    9 Ronden

    E / E+

    15:02

    53 Km

     9 Ronden

    C / D

    16:45

    70 Km

    12 Ronden

    DINSDAG 29 MEI 2007 - IJZENDIJKE (Ned)  – Café Les Amis – Koninginnestraat 24

     

     

    G / G+

    18:00

    50 Km

    10 Ronden

    F2

    18:02

    50 Km

    10 Ronden

    F1

    18:04

    50 Km

    10 Ronden

    E / E+

    18:06

    50 Km

    10 Ronden

    C / D

    19:30

    70 Km

    14 Ronden

    A / B

    19:34

    70 Km

    14 Ronden



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 26/05 , ZONDAG 27/05 EN MAANDAG 28/05/2007

    ZATERDAG 26 MEI - TERNAT (1740) - Molenstraat 1 - Café Pajotje
    2de rit meerdaagse

    E-cat     13h00
    GF-cat   13h01
    C-cat     14h30
    D-cat     14h31
    A-cat     16h00
    B-cat     16h01



    ZONDAG 27 MEI - DEFTINGE (9570) - Geraardbergsestraat - Voetbalkantine
    7de rit VWF-GEDITROFEE

    E-cat     13h00
    GF-cat   13h01
    C-cat     14h30
    D-cat     14h31
    A-cat     16h00
    B-cat     16h01

    MAANDAG 28 MEI - PEISEGEM (1785) - St.Huybrechtstraat 5 - Café Leireken

    PK - BRABANT 

    E-cat     13h00
    GF-cat   13h01
    C-cat     14h30
    D-cat     14h31
    A-cat     16h00
    B-cat     16h01


    24-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 24/05/2007

    SVEN WIELANDT BEHAALDE KNAPPE 6DE PLAATS IN DE TOUR DU LOIRET TE FRANKRIJK !!!!

     

    BEV LL Wielandt sven bew


    Sven Wielandt
    (Wielerpromotieclub Jeugdteam) uit Beveren reed het weekend van Zaterdag 19/05 en Zondag 20/05/2007 de Tour Du Loiret te Frankrijk.

    Sven Wielandt :”In de eerste rit van 176 Km ontsnapte ik na een 40-tal km met 19 renners. De samenwerking was uitstekend zodat we na 100 Km al 7min voorsprong hadden. In de drie plaatselijke ronden die lastig waren met een klimmetje van 1km viel de groep in stukken zodat we op 10 Km van de aankomst nog met 9 overbleven. Uiteindelijk waren er 2 voorop geraakt gevolgd door 3 renners en dan ik met nog 1 renner”.

    Sven eindigde in de eerste rit op de 7de plaats op 29 sec van de winnaar.

     

    De tweede rit van 156 Km. Sven Wielandt :”Het eerste uur probeerde verschillende renners weg te geraken. Uiteindelijk reed er een groepje van 11 renners weg. Deze hadden in het klassement al een grote achterstand en zij zouden voor de ritzege strijden. Ik hield mij bij de gele trui om geen tijd te verspelen. In de laatste kilometer die stevig bergop liep probeerde ik met een langgerekte sprint om nog wat afscheiding te krijgen in de groep. Dit lukte en ik werd 20ste in de rit en schoof op naar de 6de plaats in het klassement.

     

    De derde rit 83 Km (zondagochtend) , zeer slecht weer met een hele dag regen.

    Sven Wielandt :”In het begin waren er weer veel aanvallen ook van de klassements renners. Ik sprong steeds mee als er één van de klassements renners mee ging. Zes renners geraakt voorop met geen enkele renner die vooraan stond in het klassement. Deze 6 streden dan ook voor de overwinning. Ik had ook nog af te rekenen met een lekke band maar kon met de hulp van een ploegmaat die zijn wiel afstond vlot terug aansluiten. In de sprint hield ik me goed vooraan zodat ik 17de werd”.

     

    De vierde rit 92 Km (zondagnamiddag) , nog altijd slecht weer.

    Sven Wielandt :”Na een 20-tal Km kwamen we in een open vlakte waar het zijwind was. Men trok het peloton op de kant en het viel in drie stukken uiteen. Ik zat net iets te ver en voor mij moesten tal van renners lossen , toch kon ik op mijn eentje de kloof nog overbruggen. Jammer genoeg was de vierde in het klassement niet mee zodat zijn ploeg met het tweede en derde deel van de groep terug kwam aansluiten. Er reden dan 5renners weg. In de sprint van de groep zat ik weer helemaal vooraan zodat ik 13de eindigde. In het eindklassement behaalde ik een 6de plaats op 29 sec van de winnaar”.



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs