.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  17-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NICOLAS VEREECKEN 19° IN PARIJS-ROUBAIX VOOR JUNIORES VAN ZONDAG 15/04/2007

  TOP–TWINTIG VOOR JUNIOR NICOLAS VEREECKEN IN PARIJS-ROUBAIX

   

  VEREECKEN NICOLAS bew

  Junior Nicolas Vereecken uit Kieldrecht en lid van Bodysol - Lotto CT Menen heeft zondag in Parijs-Roubaix een knap resultaat behaald. In zo ’n koers 19de worden is lang niet evident voor een eerstejaars junior. En wat nog meer is, de Waaslander heeft er ook bijzonder belangrijke ervaring opgedaan.

  “Het was een super lastige wedstrijd”, aldus Nicolas die daarbij ook zijn deel kreeg van pech. “Bij het opdraaien van de kasseien ben ik gevallen. Dan ben ik terug naar het uitgedunde peloton gereden maar op 40 km van de aankomst ben ik weer gevallen. Ik moest wel 2 minuten op mijn reservefiets wachten. In de achtervolging werd ik op de kasseien aangereden door een wagen en kwam weer ten val.”

  Vallen en opstaan, dat was zijn verhaal. Maar alsof alles nog niet genoeg was, reed hij na de voorlaatste strook ook nog een lek.

  “ Ik wist dat dit een zware wedstrijd ging worden waar je veel geluk moet hebben en dat heb ik ook gemerkt”, zo besloot Nicolas Vereecken zijn commentaar.

  Wie de Kieldrechtenaar aan het werk wil zien, moet zondagnamiddag naar de Sint-Niklaasstraat te Sint-Gillis-Waas komen want daar staat hij aan de start. De week nadien reist hij met de Belgische selectie naar Toscane (Italië)

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  17-04-2007 om 23:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 17/04/2007

  NIEUWE NAMEN IN DE WASE WIELERSPORT

   

  Een nieuwe naam in de Wase wielerwereld is Belofte Sander Vertenten uit Sint-Gillis-Waas. In juni wordt hij er 22. Sander is nog niet aangesloten bij een ploeg en rijdt onder de banier van de afdeling Oost-Vlaanderen van WBV, voorlopig in een zwarte trui.

  Vertenten hield van fietsen en had alvorens te starten toch al wat ervaring opgedaan bij de wielertoeristen en in Kemzeke is hij een bekend gezicht bij de club RODA. Jasper is ook regelmatig actief als mountainbiker. Nu hij al een viertal wedstrijden reed,heeft de ervaring hem al geleerd dat het moeilijkste momenteel is om de intervals in het koersgebeuren te verwerken. Voor eigen volk, maandag in Sint-Gillis, moest hij reeds na een viertal ronden de wedstrijd verlaten in het gezelschap van Koen De Backer uit Zele die na ziekte probeert weer op dreef te komen.  

  Jasper Vertenten

  FOTO: Sander Vertenten.

   

  Uit Moerbeke duikt de naam Fruytier op in de wedstrijden voor Elite zonder Contract. James Fruytier, vorige zondag 26 geworden, reed dit seizoen el een koers of acht. Hij kreeg een plaats in de ploeg van PWC Jan Snel.

   De naam Fruytier is niet nieuw in het Wase wielerleven want de vader van James was Luc Fruytier (48) uit Klein Sinaai en die bezorgde ruim een kwarteeuw geleden, de regio heel wat wielerplezier. Bovendien was er ook nog Walter Fruytier (Klein Sinaai) die heel wat jaren sponsor was van WSC Vooruit Sint-Gillis toen het nog renners onder de vleugels had.

  James Fruytier is een echte sportman die in de motorcross ook al zijn kunnen toonde. Maar in deze sport  zaten ook al eens ongevallen in en die werden voor James te veel. Hij besloot dan maar te gaan koersen. Momenteel zit James in een periode dat hij “nog veel moet leren” maar toch rijdt hij zijn wedstrijden wel uit. We volgen hem.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  17-04-2007 om 23:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE ST.GILLIS-WAAS VAN MAANDAG 16/04/2007

  Proficiat aan LUC DE MOOR uit St.Gillis-Waas met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!

  Maandag 16/04/2007 - Elite zonder Contract en Beloften te Sint-Gillis-Waas

   

  ALTIJD PRETTIG: LUC DE MOOR WINT VOOR EIGEN VOLK !!!!

   

  ST GILLIS DE MOOR 16.4 bew_350x294

  FOTO: Luc De Moor met zijn eerste bloemen van 2007.


  Het Gemeentelijk feestcomité van Sint-Gillis-Waas weet wel dat een kermis echt een wielerkoers nodig heeft voor een feestsfeer. De 78 deelnemers konden reeds van bij de start tussen massa toeschouwers vertrekken. Wat een kermis! En vooral dan nog omdat er toch ruim dertig renners bij waren die uit de regio kwamen.

  Op het wielermenu stonden 15 ronden voor een totaal van 114 km. Reeds in de eerste ronde konden enkele renners hun geestdrift niet bedwingen en gingen al over tot de aanval. Met succes reden zo tien gasten weg: De streekrenners Gunther Van Driessche , Koen Van de Velde , Tom Stremersch , Sven Wielandt , de twee Bjornen van net over de Schelde in Temse , Meersman en Coomans en verder Rudi Vingerhoets, Jochen Engelen, Steven De Wilde en Kim Herremans.

  De man uit Sint-Pauwels, Robby Weemaes, zag plots dat in die vlucht met tien wel wat mogelijkheden zaten en hij haalde er een forsige achtervolging bij om ook vooraan te geraken. Helaas, het lukte hem niet om de 14 sec te overbruggen. Maar ja, die tien vlogen eigenlijk over het parcours en begin dan maar wat.

  Dus de tien waren vertrokken. In de 4de ronde zette Guy Smet zich op kop en haalde zowat alles wat er in zijn grote versnelling zat. Hij bracht de rest terug tot op 17 sec. Iedereen dacht: alles komt weer samen. Verkeerd gedacht want toen Smet zich weer terug trok, liepen de tien weer verder uit naar 42 sec.

  Patrick Van Roosbroeck en Robby Weemaes zagen we enkele keren op kop van de groep sleuren maar na 9 ronden was de toestand nog steeds dezelfde. Maar voor Steven De Wilde van het Rudyco Cycling Team werd het in de kopgroep te zwaar en hij begon af te zakken. In de achtergrond kwamen trouwens toch ook een man af acht aangevlogen. Na 10 ronden hadden zij nog maar 11 sec achterstand. Dat was zo goed als niets en alles kon opnieuw beginnen.

  Een kopgroep van achttien werd gevormd maar daarin werd zodanig hard geknokt dat er slechts twaalf overbleven. Vooral Patrick Van Roosbroeck voerde het hoge woord bij de twaalf bij wie ook behoorden: Tom Stremersch, Koen Van de Velde, Sven Wielandt, Koen De Bosscher, Luc De Moor,  Bob Van den Akkerveken, Kim Herremans, Bjorn Coomans, Bjorn Meersmans, Rudi Vingerhoets en Kris De Block.  

  De snelheid lag hoog en een reactie van een verbluffend sterke Robby Weemaes op zijn eentje en even verder van Peter Verhofstadt, Mindaugas Goncaras, Cédric Van Lommel en Guy Smet  leverde niets op. De winnaar zat bij de twaalf.

  In de voorlaatste ronde versnelden Luc De Moor en Koen De Bosscher en konden met 17 sec voorsprong aan de laatste 8 km beginnen. Koen Van de Velde spartelde nog even tegen maar dan viel het even stil. En dat was voldoende om het tweetal toe te laten voor de zege te gaan spurten.

  Die spurt was een tegenvaller voor De Bosscher want hij kreeg krampen zodat Luc De Moor op een rode loper naar de overwinning kon bollen. Op bijna 10 sec reed Koen binnen.

  Burgemeester Audenaert glunderde want op 14 sec reed Tom Stremersch als derde binnen en dat was een lid van zijn politiekorps en ook inwoner van zijn gemeente. De burgemeester over Luc De Moor: “ Hij is alleen toegekomen en dat is een bewijs dat hij de sterkste was!”

  De Moor was bijzonder tevreden en vond het maar een rare koers. “Ik had nooit gedacht dat wij nog vooraan zouden geraken”, zei hij, “Ik was in het begin van de koers niet zo goed maar na een tijd kwam ik er door. Winnen in eigen gemeente, dat doet deugd.”

  Een opvallende koers werd ook door Sven Wielandt gereden. Hij werd 6de . Björn Coomans, die een week voordien in Nieuwkerken won, werd 8ste.

   

  ST GILLIS vlucht van tien

  Foto : De tien renners die meer dan 70 km voorop fietsten. Steven De Wilde van Rudyco op kop en verder langs de binnenkant Rudi Vingerhoets, Kim Herremans, Jochen Engelen en achteraan de pratende Björns Coomans en Meersmans. Lang de nadarkant herkennen we ook Sven Wielandt.

  ST GILLIS de moor de bosscher l ronde bew_350x338

  Foto : Luc De Moor en Koen De Bosscher gaan de laatste ronde in, op 7,5 km van het einde.

  ST GILLIS aankomst van de moor bew

  Foto : Aankomst van Luc De Moor

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  17-04-2007 om 23:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD TE ST.GILLIS-WAAS VAN GUIDO EN LEON

  LEON GING NAAR DE KOERS

   

  De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere uit Beveren. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken. Hier is dat van hun koers in Sint-Gillis-Waas.

  Weer een prachtige zomerdag of moeten we nog zeggen lentedag?

  Voor de renners misschien iets te warm maar voor de kijkers ook. Maar wij kunnen tenminste tussen door ergens binnen springen voor onze dorst te lessen.

  En dan maar roepen op de voorbijrazende renners: “schol”. Gelukkig stapt er geen enkele van zijne fiets om te komen ‘toosten’ met zijn bidon.

  Met 78 renners aan de start mogen de inrichters van deze koers tevreden zijn. En een massa volk voor de start dat daarna bijna allemaal verdwijnt. Meestal met de fiets om de renners tegemoet te fietsen. Er is ook veel schoon volk aan het fietsen. Bij de renners ook zoals Guy Smet, Goncaras, Van Roosbroeck en de winnaar van Nieuwkerken, Coomans Björn. En tal van anderen.

  Ik wil langs deze kant Gunther Van Driesche een riem onder het hart steken voor de moeilijke periode die hij momenteel meemaakt en we hopen dat alles goed komt. (Zijn kindje is ernstig ziek fvdv)

  Wat de koers betreft er is weer snel gereden met een prachtige winnaar Luc De Moor van St -Gillis zelf.

  Wat Smet en Goncaras betreft, als ze blijven op elkaars wiel rijden zie ik geen van de twee hier nog een koers te winnen.

  Er moet een gezonde rivaliteit zijn maar elkaar niet in het verlies rijden. De supporters willen een sportieve koers zien van de beide tenoren.

  LEON GUIDO bew

  Foto : Leon en Guido


   
  De groeten van Leon en Guido.

  17-04-2007 om 23:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/04/2007

  MAANDAG 16/04/2007 - ST.GILLIS-WAAS (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h43min
  Aantal deelnemers : 78
  1. LUC DE MOOR uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  3. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 12"
  6. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam) op 15"
  8. Bjorn Coomans uit Ruisbroek (Cycling Promotion Team)
  11. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  12. Bjorn Meersmans uit Puurs (Cycling Promotion Team)
  13. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T) op 1'21"
  14. Midaugas Goncaras (Lit) op 1'49"
  15. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  16. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'55"
  27. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T) op 2'40"
  29. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  31. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco C.T)
  35. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
  37. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  39. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
  40. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
  42. Koen Apers uit Zwijndrecht (W.C.Vos-Sportief-St.Lenaarts)
  44. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
  45. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  47. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  48. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel)


  16/04/2007 - OUTER-NINOVE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 118 Km - 02h51min
  Aantal deelnemers : 88
  1. Kevin Van Der Slagmolen
  7. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)
  9. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) 

  17-04-2007 om 23:09 geschreven door kenny


  16-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING - W.A.O.D. TE OOSTEEKLO VAN ZONDAG 15/04/2007
  Proficiat aan PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht met zijn 2° Seizoenszege in de Catg.D.
  Patrick Bolssens 01
  ZONDAG 15/04/2007 - OOSTEEKLO - W.A.O.D.
  CATG. A / B
  1. Sjacco Matthijs (NL) winnaar B
  4. Francis Renneboog winnaar A
  16. Gino Van Broeck uit Belsele (A7)
  24. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B16)
  27. Peter Van Havere uit Zwijndrecht (A9)

  CATG. C / D (deelnemers = 39 , afstand 60 Km = 40,1 Km/h)
  1. PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht winnaar D
  2. Franky Van Oyen winnaar C
  10. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C6)
  13. Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C8)
  14. Etienne Claus uit Hamme (C9)
  21. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C12)
  23. Roger Schuurman van L.O. (C13)
  24. Ringo Van Den Hende uit De Klinge (C14)
  30. Dirk Onghena uit Kieldrecht (D13)

  CATG. E / E+
  1. Helmuth Tas winnaar E
  4. Florent De Leersnijder winnaar E+
  6. Paul Van Cleemput (E4)

  CATG. F1
  1. Theo Coudyzer
  2. Karel Andries uit Schoten
  3. André Syvertsen uit Stekene
  7. Adrien Maes uit Melsele
  13. Dirk De Cauwer uit Hamme
  23. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  Karel Andries 01
  Foto : Karel Andries uit Schoten in volle actie en steeds vooraan.
  Adrien Maes -Oosteeklo 04
  Foto : Een nooit afgevende Adrien Maes uit Melsele in de achtervolging op de 2 koplopers.

  Foto's : WWW-Velo-Droom.tk (Met dank aan Karel Andries)
   

  16-04-2007 om 14:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP 5 MEI 2007 SPINNING MARATHON TEN VOORDELE VAN F.A.P.A.

  Op Zaterdag 5 mei wordt er in Antwerpen in de waagnatie ( dit is naast hangar 26 van ATV ) een groots spinning evenement ingericht , het betreft hier een 12 uur durende marathon met zo een 500 tal spinning fietsen die start om 10h00 en eindigt om 22h00 . Het spektabel wordt opgeluisterd door een live DJ en er zijn tal van randanimaties en activiteiten .

  Dit evenement wordt georganiseerd door Health City en is ten voordele van F.A.P.A een vzw die zich inzet voor het onderzoek naar darmkanker bij kinderen en jongeren . Alle inkomsten van 5 mei zowel van de spinning als van de catering e.d. gaan dan ook integraal naar F.A.P.A. . Bedoeling is dat er 6000 mensen komen deelnemen aan het evenement , maw ieder uur zouden er zo een 500 tal fietsen moeten bezet geraken . Eén uurtje spinning kost 10 euro , huur je een fiets voor de ganse 12 uur betaal je maar 60 euro ( 5 euro per uur ) . Deze fiets meg je dan maximum met 6 personen delen gedurende die 12 uur .

   

  16-04-2007 om 13:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/04/2007

  Bij de zware valpartij in Hingene wedstrijd voor Juniores kwam Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke van Hoop Op Zegen Beveren op zijn elleboog terecht. Hij liep geen breuk op maar verder rijden met deze kwetsuur en een gehavende fiets zat er niet in. Alexander was op weg om voor het eerst een wedstijd tot een goed einde te brengen. Met zijn conditie moet dat gebeuren in de wedstijd in Sint-Gillis-Waas.

  Met dank aan Hubert De Bock

  16-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXTRA UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 14 EN ZONDAG 15 APRIL 2007

  14/04/2007 – HARELBEKE – Elite zonder Contract + Beloften - 158 Km – 03h34min

  1ste Rit : TWEEDAAGSE VAN DE GAVERSTREEK

  Aantal deelnemers : 177

  1.Tom Criel

  7. Dave Bruylandts op 4”

  14. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 57”

  71. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 8'31"


  15/04/2007 – SINT-ELOOIS-VIJVE - Elite zonder Contract + Beloften – 8,7 Km - Tijdrit

  2de Rit : TWEEDAAGSE VAN DE GAVERSTREEK

  Aantal deelnemers : 146

  1. Dieter Cappelle   10’45”

  30. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 27”

  49. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 43" 


  15/04/2007 – DEERLIJK– Elite zonder Contract + Beloften - 127 Km – 02h49min

  3de Rit : TWEEDAAGSE VAN DE GAVERSTREEK

  Aantal deelnemers : 146

  1. Aidis Kruopis

  21. Kristof De Zutter uit Stekene (Yawadoo-ABM)

  29. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden)  


  EINDSTAND :

  1. Nico Kuypers

  5. Dave Bruylandts op 21”

  10. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 45”

  51. Jarno Van Guyse uit Stekene  (New Heebra Lombarden) op 9'01"


  14/04/2007 – WARCOING – Elite zonder Contract + Beloften – 114 Km – 02h41min

  Aantal deelnemers : 80

  1. Sébastien Six

  9. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 1’20”

   

  14/04/2007 – CICUIT DES ARDENNES – Beloften – 167 Km – 04h03min

  1ste Rit

  1. Bert Oegema (Ned)

  97. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo) op 10’33”

   

  15/04/2007 – CICUIT DES ARDENNES – Beloften – 163 Km – 03h39min

  2de Rit

  1. Tomas Buchacek (Tsj)

  111. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo) op 27’51”

  16-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  15-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/04/2007

  Wedstrijd verslag van Thibault en Cedric Koppen.

   

  Te  Boutersem-Kerkom waren 9 ronden van 12,2km of 109 km af te leggen.

  Aan de start net geen 200 vertrekkers.

  Brede banen , steeds lichtgolvend met één helling die wat meer in de kuiten beet.

  Van bij de aanvang werd er gekoerst aan een hoog tempo (gemiddelde rond de 45km/u).

  Elke ronde waren er wel een aantal die een aanvalspoging waagden. Thibault Koppen was bij de meeste ontsnappingen betrokken maar toen in de zevende ronde 11 man het hazepad kozen was hij even niet bij de pinken.

  De elf legden er duchtig de pees op en hadden bij het ingaan van de laatste ronde een voorsprong van 45 sec. In die laatste ronde trachtten nog een aantal renners het peloton te ontvluchten (o.a. met Thibault Koppen) Net toen ze tot 15 sec genaderd waren sloot de kop van het peloton terug aan en de reactie viel stil.

  Vooraan vielen nog een aantal ontsnappingspogingen te noteren doch met elf gingen ze op de finish af. Hier toonde Michael Van Staeyen zijn snelle benen en hij won voor Kevin Van Lierde en Boy Van Poppel.

  Thibault en Cedric Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren eindigden seconden later in de buik van het peloton hun wedstrijd.

  Met dank aan Alain Koppen voor het verslag.  Junior Davy Present uit Zwijndrecht en lid van Hoop Op Zegen Beveren stopt met wielrennen. Hij blijft te bang bij het nemen van bochten en vreest valpartijen. Maar geen nood, de stevige Davy gaat zich nu specialiseren op duathlon. En daarvoor heeft hij met Kruibekenaar Koen Maris zeker een goed voorbeeld en een onderlegd leermeester.

   

   

  NEDERLANDER MESKER WINT IN HINGENE, JOERI GODDAERT BESTE WAASLANDER

   

  HINGENE Mesker wint sprint 15.4_350x344

  Foto : De eindspurt gewonnen door Wouter Mesker voor Steven Van der Aerschot uit Itegem.


  Te Bornem-Hingene waren er 112 juniores die de start namen. Zoals was te verwachten waren er heel wat Waaslanders want Hingene is ook ‘eigen regio’. We noteerden: Pieter Landtsheer (Grembergen), Yannick Van Wiele (Nieuwkerken-Waas), Stijn Van Geyte (Grembergen), Jonas Van Buynder (Temse), Jeroen Serverius (Kieldrecht), Jochem Smet (Kemzeke), Nando Pieters (Zwijndrecht), Guy Ten Hartog (Sinaai), Jens Verschaffelt (Sint-Niklaas), Dieter Van Der Stock (Hamme), Tom Verhulst (Beveren), Wouter D'Hollander (Zele), Sean Durinck (Hamme), Joeri De Ryck (Kruibeke), Joeri Goddaert (Stekene), Bart Bryssinck (Rupelmonde), Nick Van Walle (Temse), Valentijn Martens (Stekene), Alexander De Keersmaeker (Kruibeke) en Karl Vos (Beveren).

  In de 2de ronde kregen we 2 Nederlanders op kop : Wouter Mesker en Alex Gresnigt. Zij bouwden een mooie voorsprong op van rond de 40".

  In de 6de ronde vond een zestal dat het tijd werd om te reageren. Op korte tijd vonden Jason D'Haemers, Niels Vandyck, Nick De Block, Nico Thys, Tim De Pelsmaker en Bart Bryssinck de aansluiting. Voor Bart Bryssinck ging het iets te snel en die moest dan ook lossen.

  Zo kregen we 7 leiders. Het 3-tal Frederique Robert, Wim Denissen en Steven Van Der Aerschot

  kwam ook nog vooraan aansluiten. Nu was de definitieve kopgroep gevormd.

  Het peloton verloor steeds meer tijd. Helaas gebeurde er op de kasseistrook een zware valpartij

  in het peloton en de wedstrijd dreigde gestopt te worden. Een renner zou met een rugblessure

  afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

  De wedstrijd kon toch nog doorgaan maar de renners  moesten snelheid minderen waar de valpartij gebeurd was omdat er nog renners op de kasseistrook lagen.

  De Nederlander Wouter Mesker won overtuigend voor Steven Van Der Aerschot en Frederique Robert.

  Joeri Goddaert was 15de, Valentijn Martens 19de, Sean Durinck 23ste, Nick Van Walle 28ste,

  Jens Verschaffelt 48ste, Tom Verhulst 49ste en Jeroen Serverius 50ste.

  HINGENE joeri Goddaert bew 15.4

  Foto : Joeri Goddaert in actie en beste Waaslander.

  Voor Dieter Van der Stock was er pech mee gemoeid.” Hier  in Hingene stond ik met veel betere benen aan de start dan vorig weekend. Ik was goed en schoof meteen mee naar voor waar ik mee was met enkele pogingen. Maar in de 5de ronde kreeg ik af te rekenen met materiaalpech. Ik reed al een volle ronde met een losstaand wiel. Omdat het steeds verder was gaan lossen nam het enige tijd in beslag om het terug vast te zetten. Het peloton was al een heel eind weg. Ik was ook compleet alleen om nog proberen terug te keren.”

  Zo verdween de Hammenaar uit koers en hij rekent er nu op om volgend weekend in Sint-Gillis zonder pech te kunnen strijden.

  HINGENE van der stock bew 15.4
  Foto : Dieter Van Der Stock met pech uitgeschakeld

  HINGENE start 15.4

  FOTO: De start van de 112 juniores te Hingene.

  Valentijn Martens (Stekene) van het Hudiko Wielerteam reed dus ook in Hingene en keerde terug met een 19de plaats. Iets voor half koers reed hij enkele ronden in de aanval met 8 maar ze werden terug gepakt. Dan zijn er andere vertrokken, zonder Valentijn. Op het einde reden er nog 10 en 5 vooruit. In de sprint voor de 16e plaats werd de Stekenaar de 4e. Weerom een goede spurt.

   

  De 13-jarige aspirant Tom Van Dam (Melsele) en aangeslopten bij Hoboken WAC heeft in Deftinge een koersje gereden. Er waren zoveel vertrekkers dat er in twee reeksen moest gereden worden. Tom reed in reeks B met 31 deelnemers.

  Commentaar van Tom: “Ik werd in de laatste ronde gehinderd door een val voor mij waardoor ik even stil stond maar ik eindigde nog mooi 13de.”

  VAN DAM TOM bew

  Foto : Tom Van Dam 


  Kruibekenaar Joeri De Ryck
  was in Hingene betrokken bij de vrij ernstige valpartij die zich op een drietal ronden van het einde (van 11 ronden) voordeed op de bekende kasseistrook van de gemeente. De onfortuinlijke renner van Hudiko brak hierbij zijn elleboog. Die steekt nu in een voorlopig gipsverband.

   

  Jens Van Landeghem (Linkeroever) reed zaterdag in Evergem waar ook een massaal deelnemersveld te noteren was. “Ik voelde al direct in de eerste ronde dat mijn benen goed zaten na de zware stage met Hoop Op Zegen. Na de hele wedstrijd met overschot te hebben rond gereden kwam ik in de massasprint als 23ste over de meet gebold en was zeer tevreden.”

  Volgende week rijdt Jens Van Landeghem in Sint-Gillis-Waas, een wedstrijd die door en voor zijn ploegmaat Laurens Coucke wordt georganiseerd.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   

  15-04-2007 om 23:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/04/2007
  ZONDAG 15/04/2007 - KOEKELARE-BOVENKERKE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 115,2 Km - 02h43min
  Aantal deelnemers :
  1. Mario Willems
  17. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSCDenderstreek Labiekes)

  15/04/2007 - BORNEM HINGENE (A) - Juniores - 77 Km - 01h50min
  Aantal deelnemers : 112
  1. Wouter Mesker
  15. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  21. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)
  23. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  28. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T. Liedekerke)
  44. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex C.T)
  48. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
  49. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  50. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)

  15/04/2007 - TIELT (W) - Juniores - 84 Km - 01h55min
  Aantal deelnemers : 113
  1. Jelle Wallays
  42. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)

  15/04/2007 - DEERLIJK (W) - Nieuwelingen - 50 Km - 01h17min
  Aantal deelnemers : 69
  1. Hannes Depraetere
  14. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)

  15-04-2007 om 23:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/04/2007

  Pieter Cordeel werd zaterdag na de wedstrijd in Evergem naar de spoed van een ziekenhuis gebracht en daar hebben ze platen genomen van zijn heup en pols. Zijn pols is zwaar verstuikt en wat zijn heup betreft moet nog even afgewacht worden. Een afspraak met een ostheopaat zal meer duidelijkheid scheppen. Feit is wel dat Pieter minstens een week niet zal kunnen trainen.

  Pieter Cordeel 05
  Foto : Pieter Cordeel rechts hier in actie.

  Natasja Nobels reed gisteren in Evergem bij de Dames Elite , er kwamen 109 deelneemsters aan het vertrek. Ze moesten 82 km afleggen en Natasja werd 12de.  “Ik heb een paar keer geprobeerd maar te vergeefs  , tot 2 maal toe heb ik ook een sprong gemaakt van uit het peloton naar een kopgroepje maar toch kwam het peloton terug en de derde keer vertrekt er terug een groepje van 8 en ze lieten ze dan rijden en ik geraakte niet meer uit het peloton : aldus Natsja”.  Ze werd vierde in de spurt van het peloton , Sofie De Vuyst won de koers......

  Natasja Nobels 05


  Bron : FLOR VAN DE VELDE EN KENNY

  15-04-2007 om 13:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES JEUGD TE BREDENE VAN ZATERDAG 14/04/2007

  DE MEISJES KOERSTEN IN BREDENE

  Te Bredene namen 45 meisjes-nieuweling en 39 meisjes-junior deel aan een wedstrijd die voor de West-Vlamingen telde als het PK. Van Waaslandse kant waren Liesl Van Daele (Sint-Niklaas) en Amy De Ridder (Grembergen) aanwezig alsook Kaat Hannes van het Beneluxteam.

  Op het einde van de 1ste ronde zo'n 150 meter voor de aankomst was er een zware valpartij. De rensters waren in aanrijding gekomen met een brommer. Er lagen ongeveer 20 meisjes op de grond waarbij er zeker een 10-tal naar het ziekenhuis gevoerd zijn.

  Mede door de massale valpartij konden nieuwelingen Joke Bruwier en Marion Rousse (Fra) samen met de juniores Anne Arnouts, Inge Alaerts, Katrien Van Looy, Veronique Staes, Sanne Van Reusel, Céline Kerf, Annelies Van Doorslaer en Lien Lanssens het hazenpad kiezen.

  Ze bouwden ronde na ronde hun voorsprong op. Wat betreft het PK waren de winnaars dan ook snel gekend.In de kopgroep was er 1 West-Vlaamse nieuwelinge Joke Bruwier en 1 West-Vlaamse juniore Lien Lanssens.

  De tien zouden dan ook spurten om de zege. Opnieuw won Anne Arnouts (Kalmthout) overtuigend en pakte zo de 2de zege op een week tijd na haar winst in Semmerzake. Marion Rousse was de beste nieuwelinge.

  Het podium van het West-Vlaams PK bestond als volgt :

  Dames Nieuwelingen : 1. Joke Bruwier 2. Silke Lannoo 3. Daphne Derammelaere

  Dames Juniors : 1. Lien Lanssens 2. Katia Verstraete 3. Julie DeryckeEn hoe was het er met de Wase inbreng?  Kaat Hannes zorgde weer voor de eer van het Beneluxteam en eindigde bij de nieuwelingen als 4de, Amy De Ridder 23ste en Liesl Van Daele 31ste bij de dames juniores.

  Anne Arnouts 01 (BREDENE)

  FOTO: Anne Arnouts spurt iedereen in de schaduw en wint haar tweede wedstrijd.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  15-04-2007 om 09:44 geschreven door kenny


  14-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 14/04/2007

  In Evergem waar 140 deelnemers waren bij de Juniores heeft een valpartij heel wat renners pijn bezorgd. In de laatste kilometer, tegen bijna 60 km per uur, werd er gevallen. Laurens Coucke (Sint-Gillis) ging daarbij over kop maar liep geen ernstige kwetsuren op. Doordat hij met het onderbeen tegen zijn fiets terecht kwam ontstond wel een zwelling. Daardoor kan hij er moeilijk op gaan.

  Naar we vernamen zouden Pieter Cordeel (Stekene) en Christophe Willems (Kalken) weggebracht zijn naar een ziekenhuis. We wachten op meer nieuws.

  Vandaag reed Cindy Vandermeulen (Benelux Team) uit Stekene een wedstrijd voor de Dames Elite in Evergem en spijtig genoeg waren er weeral valpartijen.

  In totaal waren er 108 vertrekkers. “Het was zeer moeilijk om weg te geraken : aldus Cindy.”  Uiteindelijk zijn er 8 rensters weg kunnen rijden en die hebben hun voorsprong kunnen behouden tot het einde van de koers.  Het peloton waar bij Cindy ook nog bijzat moest sprinten voor de 9de plaats.  Cindy Vandermeulen zelf kwam goed uit de laatste bocht waardoor ze volop kon meesprinten in het peloton.  Uiteindelijk werd ze 15de van het peloton.  Van de totale uitslag van de 108 rensters was Cindy de 23ste

  “Ik heb een paar keer geprobeerd om weg te geraken met nog een paar rensters maar telkens kwam het peloton terug (de 8 waren toen al gaan lopen).”

  Cindy Vandermeulen 02(Evergem)

  Foto : Cindy Vandermeulen uit Stekene op kop in de achtervolging op de 8 leiders te Evergem.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE EN KENNY

  14-04-2007 om 23:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 14/04/2007

  Proficiat aan MORENO DE PAUW uit St.Pauwels met zijn 1° Overwinning die Seizoen bij de Nieuwelingen.

  ZATERDAG 14/04/2007 - HOOGLEDE (W) - Beloften - 106 Km - 02h41min
  Aantal deelnemers : 150
  1. Sam Maertens
  2. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  20. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'30"
  22. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
  39. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)

  14/04/2007 - WEVELGEM-WIJNBERG (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 125 Km - 02h36min
  Aantal deelnemers :
  1. Roy Hegreberg
  25. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  30. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)

  14/04/2007 - EVERGEM (O) - Dames Elite - 82 Km - 01h51min
  Aantal deelneemsters : 108
  1. Sofie De Vuyst
  10. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 1'20"
  12. Natasja Nobels uit Grembergen (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)
  13. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
  23. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  24. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)

  14/04/2007 - BREDENE (W) - Dames Jeugd - 60 Km - 01h39min
  Provinciaal Kampioenschap
  Aantal deelneemsters : 85
  1. Anne Arnouts
  7. Katrien Van Looy
  16. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
  42. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  55. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)

  14/04/2007 - STASEGEM-HARELBEKE (W) - Juniores - 80 Km - 02h09min
  Aantal deelnemers : 98
  1. Kevin Lava
  30. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  48. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

  14/04/2007 - EVERGEM (O) - Juniores - 82 Km - 01h42min
  Aantal deelnemers : 140
  1. Jeffrey Van Thielen
  23. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  31. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T)
  57. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  61. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  80. Simon Laureys uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  81. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)


  14/04/2007 - BEVEREN (O) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h30min
  Aantal deelnemers : 71
  1. MORENO DE PAUW uit St.Pauwels (C.T.Menen)
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  3. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team) op 36"
  6. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia Cycling Team) op 1'00"
  8. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
  9. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
  11. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  15. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  22. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  26. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  30. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
  38. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
  41. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  42. Nigel Lindemann uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  44. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
  45. Roy Meersman ut Bazel (Hudiko Waasland)

  14/04/2007 - ERONDEGEM (O) - Nieuwelingen - 54 Km - 01h23min
  Aantal deelnemers : 78
  1. Glenn Schoep
  15. Jonas De Vijlder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf) op 1'00"
  16. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen) op 1'30"
  34. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)

  14/04/2007 - WAMBEEK TERNAT (VB) - Nieuwelingen - 59 Km - 01h37min
  Aantal deelnemers :
  1. Sean Van De Waeter
  21. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 57"

  14-04-2007 om 23:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. TE APPELS VAN ZATERDAG 14/04/2007
  Proficiat aan PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht met zijn 1° Seizoenszege in de Catg.D
  Patrick Bolssens 01

  ZATERDAG 14/04/2007 - APPELS (O) - W.A.O.D.
  CATG. A / B (deelnemers = 71)
  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Raf Martens winnaar A
  7. Koen Heyrman uit Bazel (B3)
  9. Tom Van Osselaer uit Melsele (A6)
  12. Filip Troubleyn uit Temse (A8)
  17. Gino Van Broeck uit Belsele (A10)
  27. Tim Vercauteren uit Belsele (A16)
  28. Alex Goossens uit Vrasene (B12)
  29. Robby De Roos uit Moerbeke (A17)
  30. Bart Cant uit Haasdonk (A18)

  CATG. C / D
  1. PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht winnaar D
  2. Piet Hereijgers winnaar C
  6. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D3)
  17. Etienne Claus uit Hamme (C9)
  18. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C10)
  23. Freddy Van Camp uit Stekene (C15)
  Dirk Bryssinckx 03
  Foto : Dirk Bryssinckx achter Patrick Van Renterghem
  André Van Geertsom 04
  Foto : Aankomst van André Van Geertsom uit St.Niklaas.(3de plaats Catg.D)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  2. Roland Boulard winnaar E+
  12. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+6)
  13. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+7)
  26. Freddy Van Osselaer uit Waasmunstr (E+9)
  Fons Van Raemdonck 26
  Foto : Fons Van Raemdonck uit Beveren in 2de positie.

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  9. Freddy De Blick uit Beveren
  11. Karel Andries uit Schoten
  17. Dirk De Cauwer uit Hamme
  23. Alfred Staljanssens uit Bornem

  Freddy Van Camp 05
  Foto : Vooraan Patrick De Beule en in 4de positie Freddy Van Camp (Catg.C en D)
  Patrick De Beule 05
  Foto : Patrick De Beule met in zijn wiel Guther Van Den Bosch en in 4de positie Wim Heyndrickx.(Catg.C en D)

  Foto's : WWW-Velo-Droom.tk (Met dank aan Karel Andries)

  14-04-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.C.T.MENEN BOVEN IN DE NIEUWELINGEN WEDSTRIJD TE BEVEREN

  ZATERDAG 14/04/2007 – NIEUWELINGEN TE BEVEREN

   

  MORENO DE PAUW EN PLOEGMAAT GIJS VAN HOECKE DOMINEREN

   

  Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke (Beveren 2007)

  Foto : Winnaar Moreno De Pauw en 2de Gijs Van Hoecke

  De 524ste wedstrijd die het Comité ter Heropleving van de Wielersport organiseerde, kreeg nog 71 renners aan de start omdat Kevin Van Staeyen, die vanuit Schoten kwam en files had moeten trotseren, een kwartier voor de start nog kon inschrijven.

  Er moesten 11 ronden worden gereden in deze Grote Prijs Mode Spaenhoven. De start werd trouwens gegeven ter hoogte van deze grootse kledingzaak. Merkwaardig feit hierbij was dat Spaenhoven in 1972-1973 ook al de eerste sponsor was van het CHW en na zovele jaren nog steeds de wielersport steunt.

  Bij de deelnemers waren er 25 Waaslanders.

  De eerste vier ronden gebeurde er maar vrij weinig en enkel de  premies zorgden voor wat aanvalslust. Die premies werden vooral vorm gegeven door het Copycenter Van Dam, een zaak nabij de aankomstlijn. Mode Spaenhoven had een extra premie van 50 euro uitgeloofd aan de renner die zevenkeer als eerste de aankomstlijn overschreed. Een bijna utopische opdracht!

  In de 5de ronde ging Gijs Van Hoecke dan over tot de echte strijd. Hij viel aan en kreeg Jasper Van Den Branden uit Sint-Gillis mee al strijder. Ook Jelle Vlaeminck, ploegmaat van Van Hoecke wou nog mee daar dat lukte niet.

  Historisch bericht van de politie was er dan, dat er aan een kruispunt een seingever stond “die niet bekwaam” was en moest vervangen worden. Een seingever moet gewoon zijn bordje omhoog steken als de renners komen. En wie kan dát niet? Het politiebericht kwam ongelovig over maar als goede organisator stuurde het CHW toch een vervanger.

  In de achtergrond maakte zich iemand klaar om de sprong naar voor te maken. Dat was pistekampioen Moreno De Pauw. Met een verbluffende achtervolging reed hij in de richting van zijn ploegmaat-vriend Gijs.

  Van den Branden had Gijs Van Hoecke al moeten laten rijden en werd nu ook door De Pauw voorbijgesneld. In de 8ste ronde sloot De Pauw van Sint-Pauwels aan bij Van Hoecke. Twee leiders die allebei dezelfde richting uitkeken en toen wisten we dat niemand hen nog zou kunnen bedreigen.

  Let op, er werd wel geprobeerd. Zo was er de Nederlander Jorick De Heer maar dichter dan 20 sec kwam die niet. Het duo Van Hoecke-De Pauw verslonden de kilometers vrij rustig. Sint-Gillisnaar Jimmy Segers verzette hemel en aarde om het ‘gat’ dicht te rijden maar werd niet beloond want hij kwam ten val en liep een zware wonde aan de arm op.

  Dan kwam er uit het peloton een vinnig manneke uit Stekene naar voor gespurt: Joeri Persoon, een eerstejaars. Bijna een halve minuut reden de leiders nu vooruit. Persoon bewees nog eens duidelijk hoe belangrijk de durf is in een koers. Hij ging de strijd aan en niemand haalde hem nog bij.De twee die waren natuurlijk ribbedebie.

  Vooraan kwam het tot geen sprint want de twee boezemvrienden maakten uit wie één en twee ging worden. Voor Moreno De Pauw was het een eerste zege van het seizoen en die had hij echt nodig om de komende weken nu met volle vertrouwen op de weg te fietsen. Op de weg ja, want hij heeft de voorbije winter schitterend pistewerk afgeleverd met een Belgische titel in het omnium en de achtervolging.

  Gijs Van Hoecke uit Zaffelare werd tweede en we moeten dat samen met de zege van Moreno bekijken in één pakket !
  Bodysol Lotto CT Menen aan de macht !!!!!

  En wat gezegd van Joeri Persoon die op 36 sec 3de werd. Hij kreeg zowaar heel wat applaus voor dat achtervolgingsnummertje. Achter hem won Edward Theuns de groepsspurt voor het zoontje Jeroen, van der alte Ludo Giesberts en de Waaslander Jonas De Permentier.

  Joeri Persoon 01 (Beveren 2007)

  Foto : Joeri Persoon die 3de werd te Beveren

  Beveren Nieuwelingen 02 (wachten op de uitslag)

  Foto : Wachten op de uitslag in Café De Duif te Beveren   Bron : Flor Van De Velde

  14-04-2007 om 20:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 14/04/2007
  Onder leiding van Bert De Coster vertrokken Zaterdagmorgend om 09H00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 29 POLDERRENNERS voor de trainingsrit over Koewacht en de Polders Van Saeftinghe.
  Er vertrokken ook 14 B-renners onder leiding van Adhemar Liessens en Eddy Verheyen zij legden 80 Km af aan een gemiddelde van 30 Km/h.
  Wie reden onder andere mee : Adhemar Liessens , Eddy Verheyen , Denise Maes , Ronny Morel , Staf Van Hooydonck , André Uytenhouwen enz...
  Bij de A-renners waren 8 kopmannen zeer aktief met o.a. Bert De Coster , Dirk Vanhee , Wim De Gruyter , Paul van Roeyen , Leo Mares enz....
  De totale afstand bedroeg 85 Km en het gemiddelde was goed voor 34,8 Km/h.
  Wie reden vandaag zoal mee : Bert De Coster , Marc Van Puymbroeck , Dr.Frank De Winter , Franky Weemaes , Nicky David , Mister Y , Walter Claessens , Herman Verstraeten , Dirk Vanhee , Freddy Van Osselaer , Jan Ryckbosch , Wim De Gruyter , Koen Apers , Luc Apers , Leo Mares , Ligfiets , Kenny Janssens , Chris Van Cleemput , Eric Van Tiggel , Paul Van Roeyen , Dave Van Roeyen , enz....... 

  14-04-2007 om 19:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HEIST OP DEN BERG VAN VRIJDAG 13/04/2007
  SANDER CORDEEL WEER STERK IN ZONDERSLOT

  VRIJDAG 13/04/2007 - HEIST OP DEN BERG (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 110 Km - 02h28min
  Aantal deelnemers : 156
  1. Danny Dierckx
  4. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  11. Mindaugas Goncaras (PWC Jan Snel)

  Sandar Cordeel 01(ZONDERRSLOT spurt Dierickx Cordeel

  FOTO: Danny Dierckx wint de spurt. In 4de positie fietst Sander Cordeel


  Vrijdag werd in Heist Op Den Berg de Grote Prijs KWB Zonderschot gereden. Er kwamen 156 renners aan de start. Bij hen ook heel wat Waaslanders met Sander Cordeel (Stekene), Steven Goossens (Sint-Niklaas), Stefan Ott (Waasmunster), Sven Blommaert (Hamme), Steven De Schoesitter (Waasmunster), Kris Aerts (Hamme), Mano Schouten (De Klinge) en Mindaugas Goncaras van het Jan Snel Team.

  De eerste aanvallen kenden geen succes maar na 1/3de wedstrijd kregen we 3 renners aan de leiding. Ronald Roos, Henrik Nordstrom (Zwe) en Ronald Meijer (Ned) werkten goed samen.

  Ondertussen had Sven Blommaert de wedstrijd moeten staken met een lekke achterband.

  Toch kregen ze 5 ronden later het gezelschap van Antoine De Haan (Ned), Hugo Agneesens, Marcus Svensson (Zwe), Koen Iwens, Filip Van Tuyn en Gerry Van Den Eynde. Iedereen dacht dat het nu gedaan was en dat de winnaar bij de 9 leiders moest gezocht worden.

  Toch kwam het ganse peloton terug. Sander Cordeel probeerde het nog alleen maar ook hij kende geen succes.

  In de laatste ronde verschalkten nog 8 renners het peloton en zij spurtten dan ook om de zege.

  Danny Dierckx won voor de Nederlander Tim Dees en Jan Bluekens. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)werd knap 4de na een sterke wedstrijd. Hij lijkt terug op de Sander die we kenden van voor hij even stopte.

  Mindaugas Goncaras werd 11de. De andere streekrenners eindigden in het peloton.

  Sven Blommaert 01(ZONDERSLOT)

  Foto : Sven Blommaert (Rudyco C.T) uit Hamme die met pech de koers moest verlaten.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  14-04-2007 om 12:14 geschreven door kenny


  13-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 14 APRIL 2007 OM 09H45 PLECHTIGE UITVAART TE ST.NIKLAAS

  René Meul 04_400x700
  Artikel krant "Het Laatste Nieuws" van Maandag 09/04/2007
  René Meul 03RenéMeul 02 (Verbraecken)
  Oude Foto : Links René Meul als aanvoerder van de veteranen van Red Star Haasdonk.
  Naast hem Fons Verbraecken , één van de betere doelmannen van Red Star in vroegere tijden.
  De foto werd ruim 30 jaar geleden genomen in Poperinge. (Met dank voor de foto aan Flor Van De Velde)

  René Meul 06_500x900
  Foto : René Meul renner van het wielerteam CIBEL.

  13-04-2007 om 21:05 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!