.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    04-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE WEDSTRIJD NIEUW SEIZOEN 2007 WAOD

    Proficiat aan Davy Peirsman uit Temse met zijn 1° overwinning in de Catg. A
    Proficiat aan Fons Van Raemdonck uit Beveren met zijn 1° overwinning in de Catg. E+

    Zondag 04 Maart 2007 -
    GAVERE - W.A.O.D.
    CATG. A/B
    1. DAVY PEIRSMAN uit Temse (A)

    CATG. C/D
    1. Kenny De Maerteleire (D)
    2. Jean-Paul Maveau (C)
    5. Patrick Bolssens uit Kieldrecht
    8. Wim Heyndrickx uit Vrasene
    21. Marc Borghgraef uit Burcht


    CATG. E/E+
    1. Wim De Waal (E)
    3. FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren - winnaar E+
    14. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    CATG.F1
    1. TheoCoudyzer
    8. Freddy De Blick uit Beveren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAS WIELERNIEUWS VAN ZONDAG 04/03/2007

    WAAS WIELERNIEUWS

     

    KRISTOF DE ZUTTER START PAS IN WANZELE

    Stekenenaar Kristof De Zutter kon dit seizoen niet starten zoals het moest. De renner van het continentale wielerteam Yawadoo ABM -TV Vlaanderen, werd een veertiental dagen geleden zwaar ziek in Spanje. Hij is nu herstellende maar fietsen doet hij nog niet.

    Kristof, in februari 23 geworden, hoopt deze week toch terug op de fiets te zitten zodat hij op 14 maart zijn eerste koers kan rijden in Wanzele. Vier dagen later start hij met Yawadoo ook in de Omloop van het Waasland in Kemzeke.

     

    MICHAEL DAVID STOPT

    Dit seizoen zullen we geen Michaël David (Sint-Pauwels) in de wedstrijden ontmoeten. Hij stapt er een jaartje uit omdat hij gaan studeren is aan de hogeschool en hij ervaarde reeds dat zijn studies echt veel tijd in beslag nemen. Daarom besloot hij dit jaar niet te koersen. Hij reed vorig seizoen bij KSV Deerlijk.

     

    SEIZOENSTART JONAS DE PERMENTIER UITGESTELD

    De nieuweling Jonas De Permentier is dit eerste weekend van het nieuwe seizoen niet van start kunnen gaan omdat hij vorige week ziek was en met antiobiotica weer beter moest worden.

    Jonas zal daarom volgende week zeker van start gaan in Klein Sinaai. Over het komende seizoen zei de Waaslander: “Ik hoop een paar mooie  plaatsen te behalen maar toch heb ik twee streefdoelen : het PK en een top 10  plaats in een interclub . Of ik er nu al klaar voor ben denk ik niet, de ziekte zit nog een beetje in mijn lichaam maar die zal er over twee weken wel uit zijn.”

     

    LAURENS COUCKE : KNIEPIJN

    Laurens Coucke is zoals verwacht het seizoen nog niet gestart. Hij sukkelde reeds geruime tijd met pijn in de knie. Maar dat is nu aan de beterhand en hij traint volop. Er mag gesteld worden dat hij over twee weken aan de wedstrijden bij de juniores begint. Vergeten we niet dat op 22 april een wedstrijd aan de deur van Laurens in Sint-Gillis wordt gereden.

    Het jongere broertje Xaver is nog maar aspirant en hij begint ook stilaan de trainingen op te drijven om klaar te zijn tegen dat het aspirantenseizoen begint.


    MATTHIAS BOEYENS TRAINT PAS EIND MAART

    Junior Matthias Boeyens uit Bazel en lid van het Hudiko Wielertaem Haasdonk, moet nog tot eind maart wachten vooraleer hij aan de trainingen kan beginnen. Dat is immers het gevolg van een knieletsel waarvoor hij op 16 februari een heelkundige ingreep onderging. Er was een letsel aan het kraakbeen vastgesteld. Momenteel moet hij dus rusten.

    Het gevolg is ook dat de Bazelnaar uit de Rupelmondestraat zijn seizoen anders zal moeten indelen.


    PECH VOOR ANDRES PIETERS

    Junior Andres Pieters heeft in Opwijk het seizoen slecht ingezet. Rond halfkoers werd hij omver gereden met een valpartij van drie renners tot gevolg. Zo werd het een tegenvallend seizoenbegin. Hij liep schaafwonden op aan de heup en de knie. Vooral de pijn in de heup baart hem wat zorgen en morgen zal het zo snel mogelijk worden onderzocht door zijn sportarts.

    Bovendien was er ook heel wat schade aan de fiets. Andres hoopt dat de pech voor de rest van het seizoen nu achterwege blijft.


    MOUNTAINBIKE: EERSTE ZEGE VOOR PATRICK MEERSSCHAERT

    Zaterdag werd in Grez-Doiceau de eerste wedstrijd van het seizoen (de strandraces niet meegerekend) verreden voor de mountainbikers.

    Ondanks de regen van vrijdag op zaterdag waren er in totaal toch nog 188 deelnemers afgezakt naar het Waals-Brabantse plaatsje.
    Bij de nieuwelingen stonden Fabrice Mels (Sinaai) en Jeroen Vandevijvere (Eksaarde) voor hun vuurdoop. Zij deden het vrij goed, want ondanks een gebrek aan competitie-ervaring eindigden zij respectievelijk 7de en 9de op 30 vertrekkers.

    Bij de masters viel Filip Van Hecke net naast het podium met een vierde plaats en bij de masters 2 behaalde Patrick Meersschaert meteen zijn eerste seizoensoverwinning.

    Patrick blikte terug: “Weliswaar was de concurrentie niet zwaar, maar het doet toch steeds deugd te ontdekken dat het met de conditie een beetje op schema zit vooraleer het serieuzere werk er aankomt.”

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING DEN DIJK VAN ZONDAG 04/03/2007
    Onder leiding van Kenny Janssens en Benny Vercauteren vertrokken Zondagmorgend om 09H00 thv Buyl Sport te Beveren 45 POLDERRENNERS voor de eerste groepstraining op DEN DIJK.
    De weg werd een beetje aangepast door wegenwerken aan de Doeldok en zodoende weken we uit via Kieldrecht over den Ouden Arenberg en zo terug naar Doel.
    Ter hoogte van den Ouden Arenberg splitste de groep in twee , de B-renners 25 man sterk bestonden o.a. uit Kurt Heyrman , Bart Janssens , Nana Steenssens , Romain Vercauteren , Danny Smet , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Dr.Frank De Winter , Chris Van Cleemput , Stefan Van Broeck , Werner Franssens , Olaf Van Osselaer , Theo DePrekel , Davy Marin , Edwig Cleiren , Luk Apers , Herman Anthonissen enz...... (Theo De Prekel gevallen in de spurt)
    De A-renners 21 man sterk tot den Ouden Doel bestonden uit Dirk Trogh , Franky Weemaes , Gino Verhulst , Rudi Franssens , Kevin Van Raemdonck , Frank Van Geystelen , Robby Van Raemdonck , Dirk Bryssinckx , Peter Van Havere , Koen Apers , Tom Van Osselaer , Wim De Cleen , Koen Heyrman , Etienne Fleury , Adrien Maes , Wim Ryckaert , Eric Vermeulen , Benny Vercauteren , Roberto Vercauteren , Joeri Verbruggen en Kenny Janssens. 
    De eerste versnelling vond plaats aan den Ouden Doel op weg naar Walsoorden hier moesten de eerste renners eraf met name Rudi Franssens , Kevin Van Raemdonck en Frank Van Geystelen.
    Thv Emmadorp sloot Freddy Wouters aan en op de terugweg thv Paal sloot Chris Heirwegh nog aan bij de groep.
    De sterke kopmannen die het eerste uur goed rond draaide vandaag waren Dirk Trogh , Franky Weemaes , Koen Apers , Roberto Vercauteren , Wim Ryckaert , Gino Verhulst , Dirk Bryssinckx , Peter Van Havere , Koen Heyrman en Adrien Maes.
    Op het keerpunt aan Bleijko Beton stond het gemiddelde al op 39,9 Km/h , de terugweg verliep iets moeizamer door de tegenwind en de groepen die we onderweg tegenkwamen.
    Vanaf den Ouden Doel werd de gas vollenbak opengedraaid en kon de finale van zo'n 20 Km beginnen !!!!!
    Een spervuur van aanvallen tot de meet was het resultaat en 17 overblijvers , Koen Heyrman probeerde alleen weg te geraken maar helaas voor hem werd zijn poging ook teniet gedaan.(toch zeer verdienstelijk Koen !!!!)
    Ter hoogte van Indaver nog 15 renners en een ontsnapping van 2 renners Gino Verhulst en Koen Apers deze kregen 100 meter met in de achtervolging weeral reactie en verbrokkeling thv Haltermann , de groep scheurde in twee met in de achtervolging 7 renners waaronder Dirk Trogh , Roberto Vercauteren , Robby Van Raemdonck , Peter Van Havere , Wim Ryckaert , Franky Weemaes en Adrien Maes.
    Ietsje verderop volgde Dirk Bryssinckx , Etienne Fleury , Tom Van Osselaer , Chris Heirwegh , Joeri Verbruggen en Kenny Janssens.
    De 2 koplopers werden thv Bayer bijgehaald door toedoen van Roberto Vercauteren en met 7 renners gingen ze de laatste 500 meter aan.
    Het was "Gino Verhulst" die het haalde voor Koen Apers , Dirk Trogh , Adrien Maes , Robby Van Raemdonck , Roberto Vercauteren en Franky Weemaes.
    Daarna 2 renners op 50 meter metname Peter Van Havere en Wim Ryckaert kort gevolgd door het 3° groepje waar Kenny Janssens het haalde voor Etienne Fleury , Dirk Bryssinckx , Tom Van Osselaer , Chris Heirwegh en Joeri Verbruggen.
    De totale afstand tot de meet bedroeg 85 Km en dit aan een gemiddelde van 38,3 Km/h.

    P.S. leeglopende band voor Adrien Maes en terug aangesloten thv Bleijko Beton.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN ZATERDAG 03/03/2007
    ZATERDAG 03/03/2007 - LOKEREN (O) - BELOFTEN - 118 KM - 02h30min
    Aantal deelnemers : 169
    1. Ward Vandekerckhove
    7. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW) op 17"
    15. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
    36. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN ZONDAG 04/03/2007

    NIEUWS VAN HET WAC-TEAM


    Junior Jonas Van Buynder uit Temse  en lid van Hoboken WAC mocht vandaag zondag het gips van rond zijn voet verwijderen en verwacht dat hij over een week de trainingen zal kunnen hervatten. Jonas sloeg zijn voet om op een trap tijdens een stage in het Spaanse Salou en daarbij was er een ligament geraakt.

    Bij het WAC-team sukkelde Evelien De Jonghe (Sint-Pauwels) met een weerspannige knie als gevolg van het voetballen. Zij moest een dokter raadplegen.

    De pistetrainingen op dinsdag- en donderdagavond blijven voor het team doorgaan op de wielerbaan te Wilrijk.

    Vanaf de nieuwelingen trainen de renners nu enkel op woensdagnamiddag om 14.30 u met vertrek aan de kerk te Vrasene.

    De aspiranten doen dat op zondagmorgen om 10 u met samenkomst eveneens aan de kerk van Vrasene.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STIJN DE VRIESE - CLUBKAMPIOEN

    STIJN DE VRIESE CLUBKAMPIOEN
    Stijn De Vriese clubk sprint

    Vorige week is streekrenner Stijn De Vriese uit Zele clubkampioen geworden bij de beloften van de Denderstreek Labiekes te Denderhoutem. Eigenlijk was dat daar een ferme inbreng van de Wase renners want ook Stijn Gide, Willem De Greyt, Sam Christiaens, Stefaan Ott, Lieven Dieleman en Bart Spiessens waren er actief. De zege ging wel naar De Vriese.

    Stijn reed zaterdag in Lokeren waar hij een paar keer mee was in een vlucht, eerst met 7 dan met 10 en nog eens met 30 maar nooit kregen ze meer dan 30 sec. In de laatste 2 km konden er zich een paar renners afscheiden en zo de pelotonsprint ontlopen. Ward Vandekerckhove won en de beste Waaslander was Nicky De Wit als 7de terwijl Stijn Mettepenningen 15de werd. Stijn De Vriese: “Ik heb zelf niet meer meegesprint. Het was erg gevaarlijk en dat zag je ook, want ze zijn  tweemaal gevallen in de sprint.”

    De Vriese rijdt volgende week Brussel-Zepperen daarna Gent-Ieper in de topcompetitie.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    28-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 28/02/2007

    Onder leiding van Kenny Janssens en Benny Vercauteren vertrokken Woensdagnamiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 16 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit doorheen het WAASLAND.
    De wind was vandaag de grote spelbreker met af en toe zware rukwinden , hierdoor werd de rit een beetje aangepast (tussen de huizen) zodat we wat meer beschutting kregen tegen de beukende tegenwind.
    In dit weer hadden we iedereen nodig om het kopwerk te doen zodat de rit voor iedereen comfortabeler werd.
    Op de terugweg werd af en toe de gas eens volledig opengezet en werd een max. snelheid genoteerd van 62,1 Km/h.
    De totale afstand bedroeg 70 Km tot Beveren en dit aan een gemiddelde van 32,8 Km/h.
    Voor de extra kilometers via St.Anna-Linkeroever was de afstand goed voor een totaal van 105 Km.
    Wie reden vandaag mee : Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Koen Apers , Wim De Cleen , Kristoff Heyns , Freddy De Blick , Etienne Fleury , Wim Heyndrickx , Thibault Koppen , Dirk Bryssinckx , Frank Van Geystelen , Sven Wielandt , Fons Van Raemdonck , Jan Vlegels , Cornelis Van Der Haeven en Kenny Janssens.

    P.S.
    1 lekke band voor Kristoff Heyns thv Linkeroever en gewacht !!!!


    27-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CEDRIC KOPPEN CLUBKAMPIOEN KSV-DEERLIJK 2007

    Clubkampioenschap van KSV-Deerlijk 2007

    CEDRIC KOPPEN CLUBKAMPIOEN KSV-DEERLIJK 2007
    Cedric Koppen 1_400x532

    In een nat en winderig Deerlijk namen 50 renners (elite zc, beloften , amateurs en masters ABC) de start voor een clubkampioenschap over 20 ronden of 58 km. In extremisch besliste Thibault Koppen (pas terug van skivakantie en een nachtje op de bus) om deel te nemen, dit in functie van zijn broer Cedric Koppen. Er werd snel gereden en alle ronden voelden er zich wel enkelingen geroepen om ten aanval te trekken. De meest geciteerde namen waren Coopman, Roels en De Witte. De gebroeders Koppen uit Beveren volgden aandachtig alle aanvalsgeweld en zodra een groepje zich dreigde af te zonderen pikte een van beiden zijn wagentje aan. Vrij snel bleek de koers op een massasprint te kunnen afstevenen. Van dan af spaarde Cedric zijn benen en controleerde Thibault de koers. De laatste ronde pareerde Thibault alle aanvallen en zette Cedric af aan de laatste rechte lijn . Cedric wachtte in de sprint het gepaste moment af en won met meerdere lengten voorsprong. Thibault bolde leeggereden als laatste van het peleton over de meet. Voor "Cedric Koppen uit Beveren" was dit zijn allereerste overwinning. De vreugde was dan ook immens. Pas in April zullen beide broers zich op het wielrennen toeleggen. Tot dan werken zij de basketbalcompetie af. Ook hier was er voor Cedric de avond voordien een primeur weggelegd. Voor het eerst mocht hij aantreden in het A-team van Basics Melsele (leider in 2de landelijke)

    Cedric Koppen 3_614x400



    Met dank aan Alain Koppen.


    26-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INSCHRIJVEN TTC RONDE 2007 !!!!!!!

    Geachte renners , toeristen en wielerliefhebbers :

     

    Inschrijven kan u weer terug via de website

    TTC RONDE 2007, TTC transport is de nieuwe hoofdsponsor !

      


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW BELGISCH RECORD VOOR DOMINIQUE CORNU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VRIJDAG 23/02/2007

    Nieuw Belgisch record voor DOMINIQUE CORNU uit Beveren !!!!

    Op de wereldbekermanche in Manchester verbeterde Dominique Cornu zijn Belgisch record op de 4 km. Hij scherpte de tijd die hij vorig jaar in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx neerzette 4’29”69 , aan tot 4’28”457

     

    De Oost-Vlaming eindigde hiermee als zevende in de individuele achtervolging.

    Bradley Wiggins en Alexander Serov klokten de beste twee tijden en reden de finale voor het goud. Voor de bronzen medaille zullen Bradley McGee en Jens Mouris mekaar bekampen.

     

    Tevens werd Dominique Cornu zesde in de finale van de puntenkoers op de wereldbekermanche in Manchester. De Rus Klimov won, voor de Griek Tamouridis en de Argentijn Curuchet.

     

    Auteur: David De Backer

    Bron : Wielerbond Vlaanderen

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLUBKAMPIOENSCHAP TE MELSEN VAN ZONDAG 25/02/2007

    ZONDAG 25/02/2007 -  MELSEN (O)  Clubkampioenschap - 100 km - 16 x 6,3 km

     

    Clubkampioenschap Elite-z.c. +U 23

    Aantal deelnemers: 85

     

    1. WILLEMS Mario (JOHN SAEY CYCLING TEAM)   02:21:50

    2. MINNE Stijn (SPORTING CLUB MEERSE – KLUISBERGEN)

    3. ENNEKENS Stijn (Unibet.Com) op 59”

    4. BEECKMAN Koen (JOHN SAEY CYCLING TEAM)

    5. BROCHE Frederik (MEERSE – KLUISBERGEN)

    6. DE BOSSCHER Koen (MD CT TEAM)

    7. PAUWELS Gino (ARTEVELDE VZW – GENT) op 2’18”

    8. VANBECELAERE Tom (MEERSE – KLUISBERGEN) op 2’28”

    9. DE MEESTER Jeroen

    10. VAN RENTERGHEM Jannick

    11. COCQUYT Patrick

    12. RAUCH Davy

    13. BATEN Karel

    14. DE VREESE Vincent

    15. GOOSSENS Steven uit St.Niklaas (PWC JAN SNEL)

    29. NYS Mattias uit Nieuwkerken (PWC JAN SNEL)

    30. SMET Guy uit Kruibeke (PACCO - ST MARTINUS CT – KERKSKEN)

    39. DE GENDT Thomas uit Beveren (DAVO)

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 25/02/2007

    Voor de laatste groepstraining van deze winter vertrokken te Beveren om 09H00 Zondagmorgend thv Buyl Sport 44 POLDERRENNERS.

    Bij een overtrokken hemel en 9 C° en een stevige wind waren de sterke mannen Wielandt Franky , Van Raemdonck Fons , Van Raemdonck Robby , Van Osselaer Olaf , Maes Adrien , Apers Koen , Heyrman Koen , Van Cleemput Chris , Smet Kris , De Boes Timmy en vooral een bedrijvige Trogh Dirk die iedere keer het tempo opdreef.

    Aan het Wit Huis (polderhuis) werd er weerom in twee groepen gesplitst , begonnen met 8 man en uiteindelijk met 15 man geëindigd waarvan Freddy Van Osselaer werd achtergelaten omdat hij een bandje gaf aan Bryssinckx Dirk die voor de tweede maal lek reed en geen meer bij zich had.

    De totale afstand tot de meet bedroeg 91,2 Km en dit aan een gemiddelde van 35,3 Km/h voor de A-groep en 34,8 Km/h voor de B-groep.

    In de finale thv het Deurganckdok ontsnapping in de tegenwind van 4 renners waaronder Kris Smet , Timmy De Boes , Sven Wielandt en Dirk Trogh.

    De 4 koplopers werden bijgehaald door Adrien Maes , Stein Vermeulen , Koen Apers , Koen Heyrman en Roberto Vercauteren.

    In de laatste kilometer thv Bayer opnieuw een demarrage van Dirk Trogh en ditmaal de beslissende , Dirk hield stand op het spurtende groepje achtervolgers waarvan Timmy De Boes de spurt voor de tweede plaats won voor Sven Wielandt , Kris Smet , Koen Apers , Roberto Vercauteren , Stein Vermeulen en Adrien Maes.

     

    Reden mee : Van Raemdonck Jos , Vercouteren Joost , Lion Nikola ,  Bryssinckx Dirk , Van Der Weken Werner , Janssens Bart , De Cock Gunther , Van Geystelen Frank , Heyrman Kurt , Van Ghoeye Ignace , De Blick Freddy , Franssens Werner , Franssens Rudy , Mister Y ; Van Ghoeye Walter , Wielandt Sven , Vercauteren Roberto , Van Cleemput Paul , Heyndrickx Wim , Fleury Etienne , Pieters Eddy , Haddock Wim , D’Hooghe Wilfried , Davy Bickx , Cleys Dirk , Goossens Alex , Van Paemel Maurits , Vermeulen Stein , Van Osselaer Freddy , Van Raemdonck Fons , Wielandt Franky , Van Raemdonck Robby , Van Osselaer Olaf , Smet Kris , Van Cleemput Chris , Heyrman Koen , De Boes Timmy , Maes Adrien , Apers Koen , Baetens Marc , Van Royen Luc , Trogh Dirk en ? , ?

     

    LEKKE BANDEN : 2x Bryssinckx Dirk , Heyndrickx Wim , en de man met Avia trui (ter hoogte rond punt St-Gilles) 


    Met dank aan reporter Freddy Van Osselaer 

     


    25-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENELUX DAMES WIELERTEAM 2007 VOORGESTELD !!!!!!
    BENELUXTEAM groep bew


    Benelux Dames Wielerteam voorgesteld.

     

    In de Ford garage Goossens te Hamme werd het zesde seizoen van het Beneluxteam voorgesteld.

    Niet te geloven. We horen het in wielermiddens nog klinken:

     “ Er komt een nieuwe damesploeg in het Waasland en ’t schijnt dat

     Neckermann de sponsor is…“, met Temse als uitvalsbasis.

    Freddy Méchant , bekend in het wielrennen als ex-renner, kreeg via zijn dochter  Nele Van den Bossche, er plots veel zin in om het dames wielrennen wat meer steun te geven.

    En hoe doe je dat best? Met te zorgen voor een degelijke begeleiding en als het even kan ook met opleiding.

    Dat was natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar Freddy pakte het goed aan en we zijn er zeker van dat de appreciatie die hij vanuit de rennersgroep kreeg, aan de basis lag van zijn nooit aflatende inzet én volharding.

    Zes jaar al en wie het dames wielrennen volgt weet beslist dat het Beneluxteam niet meer weg te denken is uit deze wielersport.

    Het is een team dat opvalt en bekendheid heeft verworven.

    Naast Freddy was er ook steeds de onvoorwaardelijke steun en inbreng van Greta Eeckhaudt. De echtgenote van Freddy zorgde voor het secretariaat en als verpleegkundige kon ze ook altijd klaar staan op vlak van verzorging.

    En wat een geluk had de initiatiefnemer, dat hij met iemand als

    Thierry Van Gasse kon gaan samenwerken.  Thierry, uit Kruibeke afkomstig, had vroeger zelf nog gekoerst bij de Wase Wielerclub en kende absoluut het wereldje der wielrennerij. En zoals heel snel bleek na de oprichting van het team, was het kunnen inzetten van Thierry Van Gasse, een godsgeschenk voor de dameswielersport. De drie goddelijke deugden:  Freddy, Greta en Thierry.

     

    Freddy, Thierry en Greta en hun medewerkers hebben er steeds voor gezorgd dat hun Beneluxteam goed gestructureerd was. Het is nog geen semi-professionele ploeg, maar uit de werking der laatste jaren mag worden afgeleid dat de rensters zich op een meer dan voortreffelijke manier in de wielersport kunnen begeven en bewegen.

    Belangrijke inbreng hierbij kwam er van de sponsors.

     

    De wedstrijden 2006, hebben ons bewezen, dat voor het dames wielrennen weer met vertrouwen naar 2007 mag uitgekeken worden. De wedstrijden 2006 waren vaak hoogdagen! Dat is ook aan de organisatoren niet zomaar voorbij gegaan. In de Wase regio komt er weer een organisatie bij in Prosperpolder. Ze hadden daar WBV meerdere jaren terzijde gelaten en omzwermingen gemaakt langs de WAOD. Nu ze terugkeren naar WBV doen ze het meteen met een dameskoers.

    De organisatoren en verwachten veel van hun organisatie op 10 juni in de schaduw van de Doelse koeltorens in Prosperpolder.

    De Wase regio blijft niet ten achter. Dames elite te Sinaai, Burcht, Belsele, Puivelde, Haasdonk, Waasmunster, De Klinge, Grembergen, Kieldrecht. Of 9 stuks!

     

    Wat betreft de wedstrijden die het Beneluxteam wil rijden, zijn het uiteraard zoveel mogelijk de Belgische wedstrijden omdat deze voor onze sponsors het belangrijkst zijn.

    “Ronde Van Vlaanderen”, “Tour Cycliste Feminin De La Drome”, “Tour d’Ardeche”, “Tour de Limousin” en eventueel een kleine ronde in Duitsland staan op de verlanglijst.

    Teamleider Thierry Van Gasse: “Het team is ook terug geselecteerd voor de tweede “Omloop Het Volk” in maart, waar we vorig jaar,  gezien het internationaal deelnemersveld toch niet zo slecht uit de verf zijn gekomen.  We mochten ons bij de weinige teams  noemen die met een volledige ploeg over de eindmeet zijn gekomen en dat wil toch wel al iets zeggen. Natuurlijk hopen we om het dit jaar nog beter te doen.”

    Ook  deelname aan de grote prijs van de “Stad Roeselare” staat in de agenda opgetekend en dat is in ons land een erg hoog genoteerde koers.


    DE PLOEG:

    We laten de rensters zelf aan het woord:

     BENELUXTEAM ines cindy amy bew

    De dames uit de regio: Ines Claes (Beveren) , Cindy Vandermeulen (Stekene) en Amy De Ridder (Grembergen)  


    Aerts Katrien
    29 jaar. Merksplas Werd 2de op het BK veldrijden

    Het seizoen 2006 is goed geweest. De wegwedstrijden waren een goede voorbereiding op het crossseizoen en de meeste wedstrijden heb ik vlot kunnen uitrijden.  De Tour de la Drome en Tour du Limosin waren een heel leerzame ervaring, waar ik veel heb bijgeleerd en ook sterker ben geworden, voor herhaling vatbaar. Mede door de goede voorbereiding op de weg ben ik in het veld ook verbeterd tegenover vorig jaar, heb een aantal top 10 plaatsen en onlangs op het BK was ik 2de .

    Voor 2007 hoop ik met de wegwedstrijden terug een goede voorbereiding te hebben voor de crossen en hopelijk kan ik de ploeg helpen aan een paar overwinningen of mooie resultaten.


    Claes Ines 20 jaar. Beveren
    Vorig jaar heb ik veel progressie kunnen maken en heb dan ook bijna alle wedstrijden uitgereden. De motivatie om verder te groeien is dan ook niet moeilijk, zeker met de begeleiding en steun die we vanuit de ploeg krijgen en de mederensters als ploegleiding die altijd voor ons klaar staan.

    Mijn doelstelling voor 2007 is regelmatig een top 10 plaats meepakken.

    De Nys Sofie 21 jaar. Gentbrugge

    Begin 2006 ging het echt heel goed, ik was sterker geworden dan het jaar ervoor en kon dan ook gemakkelijker in de prijzen rijden. Het seizoeneinde is echter door ziekte een beetje de mist in gegaan maar ik heb me deze winter echter goed kunnen voorbereiden.

    Ik hoop dat ik in vergelijking met vorig jaar, gans het seizoen op het zelfde niveau kan blijven doorgaan. Een overwinning ligt normaal binnen bereik.


    De Vos Greetje
    25 jaar. Oudenaarde.
    Voor mij is 2006 een schitterend sportief jaar geworden, de lange trainingen op de fiets, de uren in de fitness en letten op voeding, hebben hun resultaten gehad.

    Een aantal mooie ereplaatsen, een geslaagd seizoen. Spijtig genoeg kwam die ene overwinning er niet uit. De ultieme beloning bleef achterwege. Het is niet altijd even gemakkelijk om werken en trainen te combineren, maar ik blijf ervoor gaan.

    Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en hoop om samen met alle rensters aan het team en de sponsors mooie koersen te kunnen bezorgen. Ook enkele overwinningen natuurlijk.


    Hoedt Natacha
    . 31 jaar. Herseaux

    De tweede helft van het seizoen 2006 was mede door ziekte en verandering van werk, waar ik mij moest kunnen aanpassen, een beetje minder, maar over het algemeen ben ik wel tevreden.

    Voor 2007 heb ik mijn voorbereiding een beetje aangepast, wat minder veldrijden zodat ik fris aan het seizoen kan beginnen en ook op het einde van het seizoen nog over de nodige punch mag beschikken en het ganse seizoen in de prijzen kan rijden. Ik hoop dat ik een hulp voor de ploeg mag zijn.

     

    Ingels Kathy 23 jaar. Eeklo.

    Seizoen 2006 kon voor mij veel beter,  vooral het gebrek aan tijd om degelijk te kunnen trainen heeft mijn seizoen in mineur doen verlopen.

    Voor 2007 verwacht ik in augustus een kindje, dus zal er dit jaar van koersen niet veel in huis komen. Ik blijf wel achter de ploeg staan en zal zeker supporteren, indien mogelijk.

     

    Jansens Diana  Hoogstraten

    2006 moet voor mij zeker niet terug komen. Reeds half februari begon ik te sukkelen met een ontsteking aan de scheenbenen. Het hield me lang aan de kant maar eind juni kon ik terug in het peloton plaats nemen. Na een drietal koersen mocht ik beterschap waarnemen, toen sloeg echter de pechduivel weer toe: een gebroken elleboog. Op dat moment dacht ik wel aan stoppen, maar een paar uur later zat ik al te hopen om nog een paar koersen te kunnen rijden. Het is echter anders gelopen.

    Maar niet getreurd in 2007 sta ik terug aan de startlijn en ga ik er een mooi seizoen van maken. Aan de voorbereiding zal het niet gelegen zijn.

     

    Potums Carine.  40 jaar. Londerzeel

    Ben wel tevreden over mijn prestaties van het voorbije seizoen. Ook mijn deelname aan de Tour de la Drome is voor mij een hoogtepunt geweest en heb daar ontdekt dat dit mij wel ligt. ik voelde mij met de dag groeien daar in de bergen en behaalde in de laatste rit zelfs een verdiende 3de plaats, hierdoor behaalde ik zelfs twee UCI punten, waar ik wel fier op ben.

    Hoop in 2007 mijn voorbije seizoen minstens te evenaren en er zelfs een overwinning aan toe te voegen. Lijkt misschien wel moeilijk maar ik ga er toch mijn uiterste best voor doen.

     

    Thys Patricia. 26 jaar Hoboken

    Het voorbije jaar was een moeilijk jaar, getekend door pech en lichamelijke problemen, rug en nek klachten. Een seizoen om vlug te vergeten.

    Nu is alles weer opgelost en kan ik 2007 met veel ambitie tegemoet zien en aan mijn voorbereiding zal het zeker niet liggen want ik heb heel hard aan mijn basisconditie gewerkt. Hopelijk mag dit dan ook resulteren in een overwinning zoals in 2005.

     

    MEISJES JEUGD


    De Ridder Amy. Grembergen

    Mag niet klagen over mijn voorbije seizoen. Ik heb regelmatig in de prijzen gereden.

    Voor 2007 wil ik nog harder werken en het feit dat ik af en toe bij de “grote dames” zal kunnen starten geeft me veel moed. Ik zal er alvast heel wat kunnen opsteken en ik kijk er al naar uit.

     

    Hannes Kaat. Wechelderzande

    Ben heel tevreden over mijn eerste seizoen als nieuwelinge. Met mijn 2 overwinningen en tal we mooie plaatsen mag ik best gelukkig zijn.

    In 2007 wil ik hier zeker nog een aantal overwinningen proberen bij te doen en vooral het BK staat in mijn agenda in het rood aangekruist.

     

    NIEUWE GEZICHTEN

     

    Van De Pontsele Ilse. 22 jaar.Deftinge (Komt van Jonge Rakkers Vollezele)

    In 2005 begonnen met wielrennen.

    2007 word mijn derde jaar dat ik koers en ik ga er mijn uiterste best voor doen om er een geslaagd seizoen van te maken, top 20 en misschien wel top 10 moet haalbaar zijn. Ik zie het echt wel zitten om in de kleuren van mijn nieuwe ploeg te rijden en wil me dan ook inzetten voor mijn collega’s.

     

    Vanderhauwaert Elke Beveren-Leie

    Koers reeds van mijn 12de jaar, zowel weg als piste. Ik werd reeds een aantal keer provinciaal Kampioen en als junior behaalde ik een aantal podiumplaatsen tijdens BK’s op de piste.

    2007 is mijn eerste jaar als dame-elite en het wordt zeker een aanpassingsjaar. Ik zie dit jaar vol verwachting tegemoet. Door mijn studies Bachelor lerarenopleiding, zal vooral het tweede deel van het seizoen voor mij belangrijk zijn en wil ik me zeker laten op merken. Ik wil zeker mijn nieuwe ploeg ten dienste staan.

     

    Vandermeulen Cindy. 26 jaar. Stekene (Komt van Wielerclub Oostende)

    Ben in 2006 beginnen koersen en mag zeker niet klagen. Tegen het eind van het seizoen kon ik al gemakkelijk mijn koers uitrijden. Ik heb vroeger nog andere sporten gedaan, zoals atletiek en voetbal.

    Voor 2007 zijn mijn doelstellingen: regelmatig in de prijzen rijden en proberen om mee te zijn in de juiste ontsnappingen. Ook door een betere begeleiding en een optimale winteropbouw moet ik sterker kunnen zijn dan vorig jaar. Ik ben zeker blij dat ik een kans heb gekregen om de kleuren van het Beneluxteam te kunnen verdedigen, toffe sfeer en goede begeleiding.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUITVRIENDEN VAN ZATERDAG 24/02/2007

    Onder leiding van Bert De Coster en Dirk Bryssinckx vertrokken Zaterdagmorgend om 09h30 thv café Machuit te Zwijndrecht maar 8 renners voor de trainingsrit.
    De totale afstand bedroeg 61 Km en het gemidddelde was goed voor 33 Km/h.
    Het was de laatste rit om 09H30 want
    vanaf volgende week starten ze te Zwijndecht om 09H00.
    Wie reden mee vandaag : Bert De Coster , Dirk Bryssinckx , Wim , Fi Van Haverbergh (MTB) , Danny Maris , Paul Van Roeyen , Dave Van Roeyen en nog een renner van 't team Rietje. 
    P.S. Paul Van Roeyen had in de laatste kilometer een lekke band en hij ging er bij liggen zonder erg.


    Met dank aan Bert De Coster


    24-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAININGEN MACHUITVRIENDEN EN SAN MARCO

    VANAF MAART VERTREK OM 09H00 WAT BETREFT DE GROEPSTRAINING MACHUIT OP ZATERDAG !!!!

    ZONDAG VERTREK OM 09H00 EN DIT ENKEL OP LINKEROEVER AAN LOKAAL SAN MARCO !!!!

    VANAF 03 MAART TRAININGEN TERUG IN DE POLDER EN DIT OM 09H00 !!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING OMLOOP VAN HET WAASLAND 2007

    Zondag 18 maart 2007 -  “Omloop van het Waasland”

    eerste groots wielergebeuren in de regio.


    KEMZEKE 06 Eeckhoudt 

    Op zondag 18 maart 2007 wordt voor de 43ste maal de “Omloop van het Waasland” voor elite met contract, de profs, gereden. Deze wedstrijd is in de loop der jaren het visitekaartje geweest van de Wase wielersport. Belangrijke ploegen met hoogaangeschreven renners namen de start en op de erelijst staan namen die in de wielersportboekjes met een grote stip staan aangeduid. In 1967 won Martin Van den Bossche, in 1971 Walter Planckaert, in 1973 Gerben Karstens en het jaar daarop won Tino Tabak voor Gerrie Kneteman en José De Cauwer. Verder staan ook Frans Van Looy (1978), Johnny De Nul (1979 en 1982), Willem Peeters (1980), Jan Bogaert (1994), Wim Omloop (1997), Geert Omloop (1997) en ook Frank Hoj (1998) op de erelijst. Vorig jaar ging de eer naar Nico Eeckhoudt.

     

    Maar wedstrijden zoals de Omloop hebben in de UCI serieus wat tegenwind gekregen. Voorzitter Eddy De Maere omschrijft het:

    “ Door de recente evolutie in de wielerwereld met de hervormingen opgelegd door de UCI, wordt het steeds moeilijker om een kwalitatief hoogstaande wedstrijd te organiseren en renners en ploegen met naam aan de start te krijgen.”

    De wedstrijd is een organisatie van de VZW Nering door Sport Kemzeke dat over een bijzonder werkzaam bestuur beschikt want anders is een organisatie als de Omloop niet mogelijk.

    Voorzitter is Eddy De Maere en zijn broer Danny is koersdirecteur. Andere taken in de organisatie zijn voor Ivo Van Wabeke als verantwoordelijke begeleiding KBWB – UCI, François Van Kerckhove is verantwoordelijke der seingevers, Marcel Van Kerckhove en Rudiger De Maere staan in voor de bewegwijzering en het secretariaat is in handen van Dominique Mampaey.

    De Omloop gaat van start om 13u in de Polenlaan te Stekene. Daar is de inschrijving van 9u tot 12.45u in de permanentie die is ondergebracht in het Gemeentehuis. Rugnummers en volgbewijzen worden om 10u afgehaald en het tekenen van het controleblad is voorzien van 10u tot 12.45u

    De renners rijden eerst twee grote ronden via Sint-Gillis, Meerdonk, Verrebroek, Vrasene, terug Sint-Gillis, Sint-Niklaas; Puivelde, Sinaai dorp en zo weer naar Stekene.

    Na de twee grote ronden ( 86,9 km) worden nog 7 plaatselijke ronden van 12,9 km gereden via Sint-Gillis – Stekene – Kemzeke. De aankomstlijn ligt na 183,8 km in Kemzekedorp. Daar wordt de winnaar op een groot podium gehuldigd.

    Na 50 km is er een eerste bevoorrading voor het viaduct over de N49 Expresweg, Zalegemdijk te Sint-Gillis. De andere bevooradingen kunnen tijens de eerste twee plaatselijke ronden.

     

    Er zijn aan deze wedstrijd maar liefst  voor 5.835 € aan prijzen. Er zijn 20 prijzen en de winnaar krijgt volgens die UCI –tarieven  2.237 €, de 2de : 1.116 € en de 3de: 561 €

    Voor de 43ste Omloop van het Waasland is de Luxemburgse Claudine Conter aanwezig als UCI-voorzitter. Guy Dobbelaere is aankomstrechter en de commissarissen zijn Filip Apers (Klein Sinaai), Rudy Steels (Sint-Pauwels) en Philippe Mariën. Motorcommissaris is Johan Gussé, piloot motor: Roland De Witte en de Fotofinish komt uit Vlaams Brabant met Adolf Van den Brande en Theo Verhavert.

     

    In afwachting wordt traditioneel een wedstrijd voor nieuwelingen georganiseerd. Zij rijden 7 ronden van 6 km langs Kemzekedorp, Kerkwijk, Heerbaan, Vlasrootstraat, Kwakkelstraat, Dauwstraat, Regentiestraat en Kemzekedorp. Vorig jaar waren er 100 delnemers en de masaspurt met tachtig renners werd gewonnen door Jason Dhaemers.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

     

    FOTO: Podium 2006: Barbé, Eeckhoudt en Eichler.



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING RUDYCO CYCLING TEAM 2007

    Rudyco Cycling Team belangrijke Wielertroef in het Waasland


    Het Hamse Rudyco Cycling Team staat voor  een belangrijk jaar. Vorig seizoen reeds bleek dat dit team in de regio een grote impuls gaf aan de wielersport. Op enkele jaren tijd groeide uit een

    klein groepje renners een groots team van 45 renners. En het Rudyco Cycling Team wil in 2007 de groei verder zetten.

    De groei wordt niet alleen weerspiegeld in het aantal renners maar de ploeg investeerde daarentegen ook in kwaliteit en in jongeren. Een eerste stap was het behoud van de goede renners. Een aantal opvallende elites zonder contract kregen aanbiedingen van andere ploegen maar verkozen toch om bij het Rudycoteam te blijven.

    Voorzitter André Cornelis en zijn competente bestuursleden konden we het team gevoelig versterken. Vooral bij de elites zonder contract was er een kwaliteitsinjectie. In 2007 beschikt de Wase club dan ook in deze categorie over een brede en sterke kern.

    Het Rudyco Cycling Team zal er dan ook alles aan doen om deze renners een zo aantrekkelijk mogelijk programma voor te schotelen. Zo staan, naast de traditionele interclubs (GP De Wilde, Schaal Schoeters, IC van Vlaanderen,…) ook de Klein-Brabant Classic, de Ronde van Namen

    en nog enkele interessante wedstrijden op het programma.

    Ook zal het team opnieuw de Rudycokleuren verdedigen in de Tour de Guyane, een rittenkoers in Zuid-Amerika en in Ierland. Ook bij de vrije bonden zullen ze starten in de belangrijke interclubwedstrijden.

    In 2007 wordt ook  een andere visie op het goede spoor gezet met het uitbouwen van een jeugdafdeling. Het team startte de eerste voorbereidingen. Ook hier zal de clubfilosofie worden verwerkt: een club voor iedereen met teamspirit waar eenieder zich goed voelt. De nadruk zal liggen op een goede opleiding en begeleiding, eerder dan materieel geldgewin. Momenteel is de zoektocht naar kwaliteitsvolle begeleiders gestart.

    Tot slot organiseert het Rudyco Cycling Team in 2007 weer meerdere wedstrijden. Nieuw hierbij is het ‘Rudyco Wielerweekend’, waar Hamme eind juni 2007 zal omgetoverd worden tot een wielerdorp.

    Het wielerteam heeft ook een website : http://www.rudycocyclingteam.be/

     

    Het bestuur van het Rudyco Cycling team

    Voorzitter: André Cornelis Hij is  de ‘Lomme Driessens’ van de club leidten vertegenwoordigt de club. In geval van betwisting neemt André de uiteindelijke beslissing.

    Onder-voorzitter : Rudy Cornelis Algemeen beheer Spilfiguur van de club. Houdt zich bezig met zowat alle aspecten van de club.

    Penningmeester: Sven Blommaert Verantwoordelijke Eliterenners. Zorgt voor een evenwichtig budget, houdt overzicht over alle inkomsten en uitgaven

    Secretaris: Luc Rooms Organiseert de bestuursvergaderingen en algemene vergaderingen, houdt ook de papierwinkel bij en is contactpersoon voor de interclubs. Coördineert mee de communicatie.

    Ploegdokter: Dr. Kris Peeters

    Ere-voorzitter: Omer Van De Voorde

    Ploegleiders: Rudy Cornelis – Wilfried Aerts

    Materiaal: Chris Aerts – Wilfried Aerts

    Festiviteiten: Pascal Pauwels -

    Communicatie: Rudy Cornelis – Luc Rooms

    Verantwoordelijke Festiviteiten: Pascal Pauwels

    Verantwoordelijke Vrije Bonden: René De Munter

    De wegrenners, elite zonder contract

    Het Rudyco Cycling Team pakt in 2007 uit met een sterk team van elites zonder contract.  Niet minder dan 20 renners en 3 masters staan op de lijst.

    Sterkhouders Jurgen De Deyn, Robby Weemaes en Stijn Mettepenningen bleven bij de ploeg ondanks diverse aanbiedingen van concurrerende teams.

    Bovendien kwamen nog een paar stevige jongens de ploeg versterken met  Marc Laureys, Benny Van Buynder en Peter Verhofstadt. Ook enkele jongeren krijgen bij Rudyco hun kans en kunnen wel eens een goede versterking betekenen:  Francis Geldof, Dennis Pijl, Steven De Wilde, Frederic Leeman en Michael Braeckmans.

    Ook voor de andere blijvers en de renners die overkomen van de vrije bonden zal het een motivatie zijn om nog een extra tandje bij te steken. Tom De Beer, Lieven Muylaert en Etienne Claus zullen regelmatig bij de masters aantreden.

    Jurgen De Deyn en Robby  Weemaes moeten er alles aan doen om het knap seizoen 2006 een vervolg te geven. Ook in de interclubwestrijden wordt gemikt op knappe prestaties.

     

    DE RENNERS:

    AERTS Chris (Hamme)

    Begint met vernieuwde ambities aan het nieuwe seizoen. Echte clubrenner.

    BLOMMAERT Steven(Hamme)

    Maakt overstap van de vrije bonden en zal in Ierland al direct voor de leeuwen gegooid worden.

    BLOMMAERT Sven (Hamme)

    Moet zich kunnen optrekken aan sterkte van de ploeg. Met zijn snelle benen en koersinzicht een extra troef voor de ploeg.

    BRAECKMANS Michael (Opwijk –Mazenzele)

    Sterke en leergierige renners die overkomt van de vrije bonden, waar hij in 2006 een overwinning kon wegkapen. Kan revelatie worden.

    DE BLIECK Davy (Hamme)

    Aanpassingsjaar achter de rug en maakt in 2007 dus ook de overstap naar de elites zonder contract.

    DE CALUWE Bert (De Klinge)

    Heeft overstap naar WBV goed verwerkt. Ook hij kan een schakel worden in de collectieve kracht van het team.

    DE DEYN Jurgen (Wichelen)

    Beresterke renner met teamspirit die ook in 2006 weer een superjaar had. Kan samen met sterke ploegmaten de koers dynamiteren.

    DE RUDDER Wim (Belsele)

    Trouwe clubsoldaat, van wie we veel verwachten in de wedstrijden in de regio.

    DE SCHOESITTER Steven (Waasmunster)

    Een stevige basis moet er voor zorgen dat Steven een regelmatig seizoen kan rijden.

    DE WILDE Steven

    Nieuwe kracht die vorig jaar pas begon te koersen maar een opmerkelijke vooruitgang maakte. Kan in 2007 weer forse stap vooruitzetten.

    GELDOF Francis (Puivelde)

    Jonge kracht met lange adem die tussen de studies door voor enkele sterke nummers kan zorgen.

    Aanvaller pur sang.

    LAUREYS Marc (Sint-Niklaas)

    Voormalige zegekaper in binnen- en buitenland die de smaak van de koers opnieuw te pakken heeft en de club zeker in de kijker zal rijden als de zon tevoorschijn komt.

    LEEMAN Frederic (Elversele)

    Nieuwe jonge renner waar we heel wat van verwachten.

    METTEPENNINGEN Stijn (Hamme)

    Na een eerste jaar op de weg kan hij in 2007, ondanks zijn nog steeds jonge leeftijd, zeker verder

    doorbreken. Eerste ervaringen in enkele interclubs zullen zeker leerrijk zijn voor zijn verdere carrière.

    PIJL Dennis (Sint-Niklaas)

    Past in verjongingsbeleid van het team. Kan rustig verder groeien en veel bijleren binnen de ploeg.

    ROOMS Luc (Puurs)

    Start laatste keer als wegkapitein om jongeren van de ploeg bij te staan en om de internationale

    wedstrijden te rijden.

    VAN BOGAERT Eddy (Belsele)

    Ook hij heeft overstap naar WBV goed verteerd en kan verder doorgroeien in 2007.

    VAN BUYNDER Benny (Bornem)

    Ervaren renner die altijd zijn mannetje staat in de regionale wedstrijden en ook voor de interclubwedstrijden kan hij zich zeker opladen.

    VERHOFSTADT Peter (Uitbergen)

    Sterke nieuwe man die samen met Jurgen en de anderen de koers naar zijn hand kan zetten.

    WEEMAES Robby (Sint-Pauwels)

    Toonde in 2006 reeds zijn grote klasse maar werd afgeremd door val. Zijn kracht en recuperatievermogen zullen er voor zorgen dat niemand in 2007 nog om hem heen kan.

     

    Renners die crossen Wielerbond Vlaanderen.

    Diverse Rudyco-renners zijn actief in het veld. Bij de cyclo-crossers is Benny De Bock de blikvanger. Benny kan reeds enkele kampioenstitels voorleggen bij de vrije bonden en keert elk jaar weer met enkele overwinningen huiswaarts.

    Het mountainbike team van het Rudyco Cycling Team verandert nauwelijks.Enkel Tom Temmerman verlaat de ploeg. Bij de junioren wordt veel verwacht van de inzet van Joeri Mels. Bij de elites en masters rekent men op Andy De Maesschalck, Pieter De Clercq, Lieven Muylaert en Kris De Naeyer.

     

    DE VELDRIJDERS:

    MAESSCHALCK Andy (Eksaarde)

    Sterke renner die ook in 2007 weer meermaals vooraan verwacht mag worden.

    DE BOCK Benny (Eksaarde)

    Onze gewezen wereld- en Belgisch kampioen cyclocross is elk jaar goed voor talrijke

    overwinningen in het veld.

    DE CLERCQ Pieter (Hamme)

    Onze regent LO haalde in onze cross te Hamme zijn eerste overwinning en dit moet in 2007 zeker naar meer smaken.

    MELS Joeri (Sinaai)

    Indien alle lijfelijk leed achter de rug is, kan Joeri zich in 2007 opwerken in de juniorencategorie.

    MUYLAERT Lieven (Temse)

    Zal in 2007 weg en mountainbike combineren. Met zijn stevige basisconditie moet dat lukken.

    DE NAEYER Kris (Sint-Niklaas)

    Kris concentreert zich op de langere wedstrijden en slaagt er steeds weer in om de nodige publiciteit mee te pikken.

     

    PROGRAMMA: Elites zonder contract WBV

    31 maart - 1 april: GP McKenna Ierland

    9 april: Berlare of Nieuwkerken-Waas *

    5 mei:               Provinciaal kampioenschap Antwerpen te Berlaar

    6 mei:               Provinciaal kampioenschap Oost-Vlaaanderen te Oosterzele

    9 mei:               Beveren *

    12 mei:             Belsele-Puivelde *

    20 mei: IC Laarne (GP E. De Wilde)

    2 juni:               Waasmunster *

    3 juni:               IC Klein Brabant Classic Puurs

    8 juni:               Belsele (wedstrijd clubkampioenschap) *

    23 juni:             Rudyco wielerweekend *

    2 juli:                IC Beveren (Schaal Schoeters)

    12 juli:             Provinciaal kampioenschap tijdrijden

    28 juli: Sinaai *

    4-8 augustus:             Ronde van Namen

    8 augustus:             Lokeren *

    15 augustus:             BK tijdrijden Maldegem

    19 augustus:             BK weg Laarne

    19-26 augustus: Tour de Guyane (Frans-Guyana, Zuid-Amerika)

    1 september:             Moerzeke *

    8 september:             IC Nieuwkerken (GP Beide Vlaanderen)

    6 oktober:             Kieldrecht *

    *: deze wedstrijden tellen mee voor het regelmatigheidscriterium van de club (trouwste clubrenner)

     

    Wegrenners Vrije bonden

    Het Rudyco Cycling Team telt een 20-tal renners die actief zijn binnen de vrijebonden. Enkele uitgaande transfers werden opgevangen met de komst van nieuwe sterke renners. Zo maakt ‘oudgediende’ Tom De Beer terug zijn opwachting bij de vrije bonden. Tom zal daar ongetwijfeld gensters slaan.

    Steven Verschelden is nieuw bij de C’s naast Patrick Joos en Etienne Claus Bij de categorie F zijn de nieuwkomers Eric Slock naast Eric Van Daele.

    Naast de renners bij de vrije bonden zijn er ook nog enkele renners als recreant aan de club verbonden, nl. Jelle Herssens, Tim Wouters, Steven Verdonck en Luc Van Mieghem.

     

    DE RENNERS VRIJE BONDEN

    De Maere Peter             Waasmunster  

    De Beer Tom                 Moerzeke

    Claus Etienne                Hamme

    Verschelden Steven  Hamme

    Joos Patrick                  Heusden

    Blommaert Jean            Hamme

    Boel Frankie                 Hamme

    De Cauwer Dirk              Hamme

    Praet André                  Grembergen

    Demunter René             Hamme

    Temmerman Steven  Sint-Niklaas

    Van Puyenbroeck Paul  Hamme

    Pauwels Pascal                         Hamme

    Van Daele Eric               Sint-Gillis-Waas

    Slock Eric                     Zeveneken

    De Jonghe Patrick            Nieuwkerken

    Troubleyn Filip                Temse

    Recreanten

    Herssens Jelle               Grembergen
    Wouters Tim                 Bornem
    Van Mieghem Luc       Bazel
    Verdonck Steven  Sint-Niklaas

    DE HAMSE ORGANISATIES 2007

    Zaterdag 21 april:             Wedstrijd Vrije bonden Doorslaar

    Zaterdag 23 juni:             1e dag Rudyco Wielerweekend

    Wedstrijd Elites zonder contract WBV

    BBQ voor iedereen

    Zondag 24 juni:             2e dag Rudyco Wielerweekend

    Fietsrally wielertoeristen

    Gezinstocht

    Wedstrijd Vrije bonden

    Zaterdag 18 augustus:             Benelux-kampioenschap VWF Hamme-St-Anna

    Oktober:                                   Cross Vrije bonden Hamme

     

    BRON : FLOR VAN DE VELDE

     

     

     



    23-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN ALGARVE - RIT 3 VAN 23/02/2007

    Alessandro Petacchi heeft de derde etappe van de Ronde van Algarve gewonnen. In Lagos toonde 'Alé Jet', tevens de nieuwe leider, zich na 208,3 kilometer sneller dan Bernhard Eisel en Thomas Vaitkus.

    Sportieve wraak levert 123e zege op

    De derde rit in de Volta ao Algarve begon in Laos, om 208,3 kilometer later in Lagos te eindigen. De langste etappe in deze Portugese rittenkoers schrok de Belgen Philippe Gilbert (Fraçaise des Jeux) en Tom Stubbe (Chocolade Jacques) en de Nederlander Thomas Berkhout (Rabo CT) niet af om erop uit te trekken. Het drietal uit de lage landen werkte goed samen en sprokkelde een maximale voorsprong bijeen van om en bij de twaalf minuten. De ontsnapping leverde Stubbe de leiding in het bergklassement op.

    Op het einde werd het trio nog vergezeld door onder andere Davide Rebellin (Gerolsteiner) en Vladimir Gusev (Discovery), maar ook zij konden niet verhinderen dat de wedstrijd beëindigd werd in een massasprint. Daarin toonde Alessandro Petacchi zich net als in de eerste etappe de beste, nu zonder afwijkende sprintlijn. De Oostenrijker Bernhard Eisel en de Litouwer Thomas Vaitkus strandden in het wiel van de Italiaanse spurtbom. Meteen de 123e zege in de profcarrière van 'Alé Jet'. In de stand neemt Eisel de leiding over van de Belg Gert Steegmans, die vandaag pas als elfde over de streep bolde.

    Bron : Wieleruitslagen.be

    Naam Nat. Ploeg Tijd
    1 Alessandro Petacchi Italië Team Milram 5u05'46"
    2 Bernhard Eisel Oostenrijk Team T-Mobile z.t
    3 Thomas Vaitkus Litouwen Discovery Channel z.t
    4 David Kopp Duitsland Gerolsteiner z.t
    5 René Haselbacher Oostenrijk Astana z.t
    6 Martin Garrido Argentinië Duja-Tavira z.t
    7 Marco Zanotti Italië Unibet.com z.t
    8 Sébastien Chavanel Frankrijk Française des Jeux z.t
    9 Steven Caethoven België Chocolade Jacques z.t
    10 Geoffroy Lequatre Frankrijk Crédit Agricole z.t



    22-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN ALGARVE - RIT 2 VAN 22/02/2007
     


    Bernhard Eisel heeft zijn eerste seizoenszege, meteen ook z'n eerste voor T-Mobile, beet. De Oostenrijkse sprinter bleef in de tweede rit van de Ronde van Algarve Jimmy Casper voor.

    Eisel koning in Tavira

    De tweede rit in de Ronde van Algarve bestond uit 177 kilometers, gelegen tussen Castro Marin en Tavira. Lars Boom (Rabo CT) en Tyler Farrar (Cofidis) trokken erop uit en verzamelden een maximale voorsprong van om en bij de acht minuten. Boom, ook al Nederlands kampioen en beloftenwereldkampioen veldrijden, lostte zijn Amerikaanse metgezel en probeerde solo de ritzege weg te kapen, maar tevergeefs.
    De sprintersploegen brachten in de laatste tien kilometer alles samen, wat leidde tot een massaspurt en een zege voor Bernhard Eisel, z'n eerste dit seizoen en tevens z'n eerste voor T-Mobile. Jimmy Casper en Fabrizio Guidi strandden op de dichtste ereplaatsen. In de stand blijft de Belg Gert Steegmans, gisteren nog aan het feest, aan de leiding.

    Naam Nat. Ploeg Tijd
    1 Bernhard Eisel Oostenrijk Team T-Mobile 4u23'03"
    2 Jimmy Casper Frankrijk Unibet.com z.t
    3 Fabrizio Guidi Italië Barloworld z.t
    4 David Kopp Duitsland Gerolsteiner z.t
    5 Giosuè Bonomi Italië Barloworld z.t
    6 Alessandro Petacchi Italië Team Milram z.t
    7 Stefan van Dijk Nederland Wiesenhof-Felt z.t
    8 Sébastien Chavanel Frankrijk Française des Jeux z.t
    9 Martin Garrido Argentinië Duja-Tavira z.t
    10 Steven Caethoven België Chocolade Jacques z.t

    Bron : Wieleruitslagen.be

    21-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN ALGARVE - RIT 1 VAN 21/02/2007
    Alessandro Petacchi kwam in de eerst rit in de Ronde van Algarve als eerste over de streep. Maar de Italiaanse spurtbom werd gedeklasseerd en zo won de Belg Gert Steegmans in Faro.

    Steegmans schenkt Quick Step 2e dagzege

    De Volta ao Algarve, een Portugese rittenkoers die het peloton voorbereidt op al het lekkers in de komende weken, ging vandaag van start in Albufeira. Zo'n 191 kilometer later zou er om de dagzege gevochten worden in Faro, maar daar had Roy Sentjens geen oren naar. De Belg van Predictor-Lotto trok er al vroeg op uit met Tiago Machado, een onbekende Portugees van het Riberalvesploegje, in de hoop om de massasprint voor te blijven.

    Tevergeefs, de ploegen met de grote kanonnen stormden over het duo en stevenden af op een slag der sprinters. Daarin trok Alessandro Petacchi zoals verwacht aan het langste eind, maar de Italiaan werd van zijn troon gestoten. 'Alé Jet' hinderde bij zijn lenderukken Gert Steegmans zodanig dat hij gedeklasseerd werd. De donderwolk op het gezicht van de Belg veranderde al snel in een glimlach, want hij werd nu uitgeroepen als winnaar van de openingsrit. 'De Quickstepper' is uiteraard ook de eerste leider.




    Naam
    Nat. Ploeg Tijd
    1 Gert Steegmans België Quick Step-Innergetic 4u44'16"
    2 René Haselbacher Oostenrijk Astana z.t
    3 Thomas Vaitkus Litouwen Discovery Channel z.t
    4 Alessandro Petacchi Italië Team Milram z.t
    5 Bernhard Eisel Oostenrijk Team T-Mobile op 3"
    6 Fabrizio Guidi Italië Barloworld z.t
    7 Geoffroy Lequatre Frankrijk Crédit Agricole z.t
    8 Stefan van Dijk Nederland Wiesenhof-Felt z.t
    9 Steven Caethoven België Chocolade Jacques z.t
    10 Greg Van Avermaet België Predictor-Lotto z.t


    Bron : Wieleruitslagen.be


    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs