Inhoud blog
  • playstation 3
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondvraag / Poll
    Welke ps3 game spel je het liefst?
    Assasin's Creed
    Call Of Duty: Black Ops
    Modern Warfare 2
    GTA IV
    fifa 11
    Bekijk resultaat

    playstation3
    met meer details
    19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Modern Warfare 2 is een first-person shooter ontwikkeld door Infinity Ward, op 10 november 2009 door Activision Blizzard uitgebracht voor Windows, PlayStation 3 en Xbox 360. Modern Warfare 2 is een direct vervolg op Call of Duty 4: Modern Warfare, dat zich in tegenstelling tot alle vorige spellen uit de Call of Duty-reeks in het heden afspeelt in plaats van tijdens de Tweede Wereldoorlog. De boventitel 'Call of Duty' was geannuleerd, en het spel zou nu Modern Warfare 2 heten. Achteraf bleek de titel CoD toch te blijven staan op de covers, maar dit was alleen om potentiële klanten niet mis te lopen. Het spel heet nog steeds Modern Warfare 2. Op 11 mei 2009 heeft Infinity Ward de eerste gameplaybeelden gepubliceerd.[2] Op de E3 persconferentie van Microsoft heeft Infinity Ward een stukje laten zien waarin het spel gespeeld wordt.

    MULTIPLAYER

     De online multiplayer is in dit spel het grootste onderdeel en bouwt deels verder op de formule die Call of Duty 4: Modern Warfare introduceerde. Er is een vast ranking systeem. Voor alles wat de speler doet in het spel krijgt hij/zij experience points waarmee hij/zij hogere levels behaalt. Met hogere levels speelt men meer wapens en voordelen vrij. Die kan men allemaal combineren in de Create-a-Class modus. Ook kunnen er nieuwe titels en emblemen vrijgespeeld worden door speciale opdrachten te doen. De titel en het embleem die de speler actief heeft staan kunnen andere spelers zien, en dus kunnen ze ook zien dat de speler bijvoorbeeld een moeilijke opdracht heeft volbracht. In de titels heeft men als basis een plaatje waar dan tekst op staat; de emblemen zijn een soort badges die een plaatje laten zien. Een nadeel bij zowel de PC-versie als de console-versie is dat er geen gebruik wordt gemaakt van zogenaamde "dedicated servers", maar van het nieuw opgezette IWNET (dat speciaal voor de consolegebruikers is ontworpen). De mogelijkheid om zelf te kiezen op welke map en met welke spelers er wordt gespeeld vervalt, en het maximale aantal spelers per map is beperkt tot maximaal negen tegen negen spelers. Naast dit beperkt aantal spelers, maakt IWNET gebruik van de peer-to-peertechnologie, waarbij de PC of console van één van de deelnemers, meestal degene met de snelste verbinding, automatisch wordt geselecteerd om de game te hosten (dat wil zeggen dat deze computer als gastheer voor het spel dient, waar alle andere spelers mee worden verbonden). Omdat een PC of console met zelfs de snelst mogelijke internet verbinding minder capaciteit heeft dan de eerder genoemde servers, vertoont de online multiplayer de nodige gebreken in vergelijking met spellen die wel gebruikmaken van vaste servers. Hierbij worden vele spelers in het spel belemmerd omdat ze signaalvertraging (ook wel "lag" genoemd) hebben. Als de host bezwijkt onder het aantal connecties kan het voorkomen dat er midden in het spel gewisseld moet worden van host. Daarnaast verschijnen er steeds meer programma's waarmee de beveiliging van Steam (VAC) te omzeilen en zelfs te blokkeren valt, waardoor er een grote toename is van het aantal valsspelers in het spel. Deze valsspelers hebben bv. een ongelimiteerd aantal kogels, vliegen in de lucht of kijken door muren heen.

     De multiplayer maps zijn:
    * Afghan (Plaats: Crashplaats van een C-130 Hercules in Afghanistan)
    * Derail (Plaats: Besneeuwde treinopslag ergens in Rusland)
    * Estate (Plaats: Een landhuis op de grens van Gregoriaans-Rusland gebaseerd op het campain level Loose Ends)
    * Favela (Plaats: Een klein deel van een 'favela' in Rio De Janeiro)
    * Highrise (Plaats: Een dak van een wolkenkrabber in New York)
    * Invasion (Plaats: Een stad in Afghanistan)
    * Karachi (Plaats: In Pakistan in de stad Karachi)
    * Rundown (Plaats: Een stad in Brazilië)
    * Quarry (Plaats: Een steengroeve in Brazilië)
    * Rust (Plaats: Een verlaten industriegebied in Afghanistan, gebaseerd op de laatste scene van de single player, waar Soap en Price Shepherd   vermoorden.)
    * Sub Base (Plaats: Een haven dichtbij Petropavlovsk, Rusland)
    * Skidrow (Plaats: Een buurt in New York)
    * Scrapyard (Plaats: Een vliegtuigkerkhof in Afghanistan gebaseerd op het campain level The Enemy of my Enemy)
    * Terminal (Plaats: Zakhaev International Airport Moscow, in Moskou, Rusland) * Underpass (Plaats: Een verlaten gebied onder een half afgebouwd stuk snelweg in Brazilië)
    * Wasteland (Plaats: Een open landschap dichtbij Tsjernobyl, gebaseerd op de map Brecourt uit Call of Duty 2)

    Stimulus Pack

    * Bailout (Plaats: Een appartementencomplex in het noordoosten van de staat Virginia in de VS)
    * Storm (Plaats: Een industrieterrein in Rusland)
    * Salvage (Plaats: Een schroothoop dichtbij Petropavlovsk in Rusland)
    * Crash (Plaats: Een neergestorte helikopter in het Midden-Oosten, uit Call of Duty 4: Modern Warfare)
    * Overgrown (Plaats: Een dorp in het Kausasusgebergte, Rusland, uit Call of Duty 4: Modern Warfare

    19-09-2011 om 13:33 geschreven door tiggy59  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is een foto van een playstation 3

    19-09-2011 om 13:17 geschreven door tiggy59  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.playstation 3
    De PlayStation 3 (PS3) is de derde console in de PlayStation-serie van Sony. De console werd gepresenteerd op 16 mei 2005 tijdens de E3-conferentie in Los Angeles en is de opvolger van de PlayStation 2. De lancering van de PlayStation 3 was op 11 november 2006 in Japan (100.000 stuks), in Noord-Amerika op 17 november 2006 (400.000 stuks) en op 23 maart 2007 in Europa, Rusland, Midden-Oosten en Australië (1.000.000 stuks waarvan 50.000 in de Benelux). De lancering in de PAL-gebieden werd uitgesteld, omdat er vertraging was bij de massaproductie van een component van de Blu-rayspeler.[3] De console neemt het vooral op tegen Microsoft's Xbox 360 en Nintendo's Wii. Deze horen samen tot de zogenaamde zevende generatie van spelcomputers. Eind december 2008 zijn er wereldwijd 23,8 miljoen consoles verkocht.[1] Hiermee neemt de PlayStation 3 de derde plaats in, na de Wii en de Xbox 360. In het begin waren er twee verschillende configuraties, die verschilden qua prijs en qua mogelijkheden. Er was een met een harde schijf van 40 GB zonder achterwaartse compatibiliteit en een met een harde schijf van 60 GB wel met achterwaartse compatibiliteit. De 60GB-versie beschikte ook nog over een Sd/MMC-kaart, CompactFlash/Microdrive en Memory Stick kaartlezer en 4 usb-poorten in plaats van 2 bij de 40 GB-versie. Eind 2007 werd bekend gemaakt dat er geen nieuwe 60GB-versie meer geproduceerd zouden worden, waarmee de achterwaartse compatibiliteit verdween. In 2008 kwam er een 80GB-versie uit[4], en later dat jaar een versie met 160 GB harde schijf. In 2009 volgden nog versies met harde schijven van respectievelijk 120 en 250 gigabyte.

    19-09-2011 om 13:15 geschreven door tiggy59  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/playstationtutorial

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    12-09-2011 om 13:37 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)

    Archief per week
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs