Het leven zoals het is in Pattaya
29-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik richt bij deze een oproep aan al diegenen die vandaag, 29 april '07, net zoals ik ofwel Bar Le Trio, Lollita's of Dirty Den's aangedaan hebben. Heeft er iemand mijn bril gevonden? Het betreft een bril op sterkte ( links + 12, rechts + 16) van het merk Ray Ban (een echte) die verduistert bij sterk zonlicht. Wie enig spoor heeft van deze bril gelieve me dringend een mailtje te sturen, dank U.


Reacties (0)
28-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thaise humor
Klik op de afbeelding om de link te volgen Regelmatig loop je eens iemand tegen het lijf die je ontmoet hebt op één van je vorige trips. De jongedame in kwestie is bv. de kortstondige vriendin geweest van één van mijn drinkebroers. Vaak gaat het er meteen hartelijk aan toe, Thai's (dus ook bargirls) houden van sanuk (plezier) en zijn altijd wel te vinden voor een grapje. Toen ik haar vroeg of ze een boodschap had voor mijn thuisgebleven vriend, was dit haar antwoord, een welgemeende fuck you Ronny, wat heb je dit kind aangedaan ?


Reacties (0)
27-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relax massage
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie na zijn massage even tot zijn positieven wil komen alvorens zijn drukke bezigheden te hervatten, (zwemmen, zonnen, cocktails drinken) kan zich zonder problemen neervleien aan het tafeltje van de op klanten wachtende masseuses. Ze doen niets liever dan een praatje maken om even de dagelijkse sleur te doorbreken. Zo kom je bv. te weten dat de nieuwste rage in Pattaya jawel, het mutsen breien is! Joy, links op de foto blijkt er al aardig in bedreven te zijn. Het feit dat het in Pattaya gemiddeld zo'n 28 graden is lijkt haar niet echt te deren , en de onkuise gedachten die in u opkomen bij het zien van de dame in het midden, zijn geheel voor uw rekening


Reacties (0)
25-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotootje voor mijn vriend Tettenman
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ivan, ik weet hoe moeilijk je het hebt, nu je weer thuis bent. Als het een troost kan wezen, weet dan dat ik in gedachten bij jou ben. Vooral  dan gisterenavond toen ik deze leuke jongedame tegen het lijf liep. Het viel me, zoals je uit de foto kan opmaken, vrij moeilijk om haar recht in de ogen te kijken.
Je roepnaam in Pattaya indachtig, vond ik het opportuun om snel even mijn mobieltje boven te halen en dit digitaal vast te leggen. Of het alleen maar bij een fotootje gebleven is, zal ik je wel vertellen bij mijn thuiskomst. Denk ondertussen niet teveel terug aan Pattaya, vooral niet morgenvroeg op de E40, ter hoogte van Bertem waar het stilstaand verkeer begint, groetjes en veel sterkte, D.


Reacties (0)
23-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick's Belgian Restaurant
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie na een aantal dagen Thai food, hoe lekker dat ook mag zijn, trek heeft gekregen in goeie stevige Vlaamse kost, hoeft niet meteen te wanhopen. Mogelijkheden zat. De eerste in het rijtje is Patrick's Belgian Restaurant. Het wordt uitgebaat door de Gentenaar, Patrick Van Den Berghe die op zijn menulijst o.a. Gentse Waterzooi, Stoofvlees, Balletjes in Tomatensaus en Vol au Vent heeft staan. Uiteraard kan je Thaise vriendin ook gewoon één van de talrijke Thaise gerechten kiezen. Mijn favoriet is echter de Steak au poivre , iets waar ik vanavond aan toe ben na een ganse week licht verteerbare Thaise curry's. Meer info op: http://www.patricksrestopattaya.com


Reacties (0)
21-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hittegolf
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tijdens de maanden april en mei kan de temperatuur  in Pattaya hoog oplopen. Pieken van 37 à 38 graden zijn heus géén uitzondering. Wil men het lichaamsvocht op peil houden, dan dient men (nog) meer te drinken dan anders. De airco in de kamer wordt een streepje hoger gezet en in de beerbars worden er grote ventilatoren bijgesleept om toch een een bepaalde luchtstroom te verzekeren. Hostessjes delen ter afkoeling vochtige doekjes uit aan de murwgeslagen klanten. Alles is welkom in de strijd tegen de hitte. De jongedame op de foto, heeft zo haar eigen manier om de warmte te bestrijden, de ijsblokjes van haar drankje passen als gegoten tussen haar kroonjuwelen Of heeft haar "vriendje" een grapje met haar uitgehaald?


Reacties (0)
19-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songkran, het einde
Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben het weer gehad. Als jullie dit lezen is de finale Songkran dag alweer een heel eind onderweg. Straten zijn stilaan aan opdrogen toe en het stof krijgt weer vrij spel. In alle Beer bars kunnen de tonnen met ijswater weer voor een jaartje naar de opslagplaats. Naar huis toegekeerde hostessen denken stilaan aan terugkeren en wij buitenlanders, kunnen weer zonder vrees voor een nat pak, de straat op. Pattaya toont vanaf morgen weer zijn ware gelaat, dat van Disneyland voor volwassenen.
Image Hosted by ImageShack.us


Reacties (0)
17-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songkran 2007, deel 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dag 4 van het Songkran gebeuren. Onze man verkoos van de watergevechten te volgen in CK Bar, gelegen op Second Road. Hij was uiteraard bij de pinken wanneer een jongedame, die zich iets te enthousiast in de debatten gemengd had, haar bikini diende te herschikken. Natuurlijk onderging de jongedame dat naar goede Thaise gewoonte met de nodige Mai Pen Rai. Een bescheiden tip was haar beloning
Reacties (0)
15-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songkran 2007, deel 1
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het is weer in alle hevigheid losgebarsten, wie zich buiten zijn hotel waagt, dient een paar dingen in acht te nemen. Op haast elke straathoek en in ontelbare bars is de kans groot dat je natgegooid wordt. Wikkel daarom je gsm in een condoom (een plastic zakje is absoluut onvoldoende, mijn vriend Tettenman kan daarover meespreken) en laat je fototoestel in je hotelkamer want de kans is reëel dat géén van beiden heelhuids thuiskomen. Verder zijn een oude T-shirt en een lange zwemshort noodzakelijke kledingstukken om het geweld te ondergaan. En oh ja, vooralleer je helemaal je hotel niet meer durft uit te komen, weet dan dat er een ongeschreven wet bestaat dat er na zonsondergang niet meer met water gegooid wordt
Reacties (0)
14-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pattaya, ik kom eraan!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De "out of office functie" staat weer aan. Het is tijd om het antwoord te zoeken op een aantal levens-
belangrijke vragen zoals, "heeft Mama Sang Lee, van de Atlantic Bar, nu al dan niet de stap gezet naar silliconen borsten?", en zoja, "voor hoeveel cc heeft ze dan wel gekozen?". Wat is heden ten dage het sluitingsuur en wordt daar naar goeie Thaise gewoonte nog steeds zonder noemenswaardige problemen een mouw aangepast? Welke Lennies girl zal mijn pad kruisen en zal ik eindelijk de hand kunnen leggen op nummertje 44 uit de Living Dolls Go Go of  zal ik er ook deze maal naast grijpen? Allemaal vragen die haast om een antwoord smeken, en ook zullen krijgen vanaf 15/04, Pattaya, ik kom eraan!
Reacties (0)
13-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songkran, de start
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Songkran is het tradionele Thaise nieuwjaarsfeest, dat op 19 april, de eerste dag van de wassende maan wordt gevierd. Mensen die ver van huis  werken, keren dan terug naar hun dorp, waardoor de bussen en  treinen overvol zijn. In traditionele huishoudens wordt het boeddhabeeld gewassen en versiert met pas geplukte bloemen, kaarsen en wierookstokjes.

 

Oude mensen giet men als teken van respect water over de handen. Vogels en vissen in gevangenschap worden vrijgelaten. Daarna gooit iedereen elkaar nat met water. Het is de warmste tijd van het jaar en jong en oud heeft plezier.

 

In Pattaya (van 13 t/m 19 april) is de sfeer uniek, schaars geklede barmeisjes gaan zichzelf te buiten aan heuse watergevechten tussen konkurerende bars. Afgezwaaide barmeisjes nemen zelfs hun kroost mee naar hun vroegere werkplek en laten ze los tussen de in grote getale aanwezige farangs die gewillig hun lot ondergaan, Een witgekalkt gezicht en een nat pak behoren nu éénmaal standaard tot het Songkran gebeuren.
Reacties (0)
12-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plassen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je hebt besloten van de nacht door te brengen met die leuke Engelsman die je zonet daartoe uitnodigde. Snel scharrel je je persoonlijke zaken bij elkaar. Zal ik nog even een plasje maken? Neen, dat doe ik wel zodra we op de bestemming aangekomen zijn. Driewerf helaas, je hebt je eigen resistentie verkeerd ingeschat en krijgt het steeds moeilijker om normaal te stappen. Je beseft dat je de strijd gaat verliezen, druppels worden een straaltje en tenslotte begeef je helemaal, vijf stappen van de kamerdeur, en die leuke Engelsman, juist ja, die neemt zijn....


Reacties (0)
10-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabai Lodge - Dolphin Pool
Klik op de afbeelding om de link te volgen Weggestoken achter de receptie is de Dolphin Pool veruit de rustigste van de drie zwembaden waarover de Sabai Lodge beschikt. In theorie is het zwembad eigenlijk alleen maar toegankelijk voor de gasten die in één van de tien cottages verblijven. De huisjes in Thai stijl zijn sober maar zeer degelijk ingericht en beschikken allemaal over dubbelbed (géén twee tegen elkaar geduwde single's) en een kleine, nouja semi-privé zitzone. Het grote pluspunt is echter de stilte die er in vergelijking met de rest van de lodge heerst. Enkel je directe buren kunnen voor lawaai zorgen. Een minimum reservatie van 4 nachten is vereist, boek ruimschoots op tijd want de cottages zijn zéér populair bij trouwe gasten. Richtprijs 1500 baht, te boeken via internet op: www.sabailodge.com 


Reacties (0)
08-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minirokjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen Onlangs deden onze twee wereldreizigsters Nicole en Ingrid, Pattaya aan (bericht van 13/01/2007). Ze hadden het toen over het volgende. We citeren, "In Pattaya zijn we in een andere wereld terechtgekomen. Wij wisten dat hier erg veel sekstoerisme is, maar dit...De knappe jongens lopen hier geschminkt en in minirokjes over straat en klampen elke Europees uitziende man aan." Op bijgaande foto kun je inderdaad zien dat de rokjes van de kleinere soort zijn, met de stof waaruit zo'n rokje bestaat kan je alvast géén driezit mee bekleden...


Reacties (0)
06-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houten blokjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen De bezoekers die Pattaya voor het eerst aandoen, staan vaak oprecht verbaasd te kijken naar de gezelsschapspelletjes die nog in de Beer Bars gespeeld worden. Het spelletje met de houten blokjes bijvoorbeeld, waarvoor een uitstekende oog-en handcoördinatie vereist is. En dat wordt wel enigzins problematisch naarmate de avond (en het drankgebruik) vordert. Je dient er nl. bij de geïmproviseerde konstruktie, steeds een blokje bij te voegen of er net ééntje weg te nemen tot het gevaarte met een kletterend geluid instort. Beschikbaar in haast elke Bar.


Reacties (0)
04-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wassana!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat zegt u? Wie? Wassana? Nooit van gehoord en zeker niet gezien! Nochtans, de gelukkigen onder ons die reeds Secrets Bar in Soi 14, al eens met een bezoekje vereerd hebben, of lid zijn van het forum Pattaya Secrets, moeten haar nochtans al eens opgemerkt hebben. Ze is de mooie jongedame die op hun logo het vingertje voor haar mond houd. Gaat er nu al een belletje rinkelen? Hoe ze het bij Secrets Bar voor mekaar gebracht hebben weet ik niet, maar het zal ze zeker meer gekost hebben dan de prijs van een ladydrink Wat wij betaald hebben voor een foto in bikini ! verklappen we zeker niet maar weet wel dat ik volgende zaterdag bij de Nv Makro als bijverdienste de winkelkarretjes ga verzamelen


Reacties (0)
02-04-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.X-Zyte disco
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wil je eens een avondje weg uit Walking Street dan is disco X-Zyte een goede optie. Na het betalen van 200 Baht inkomgeld mag je binnen een cocktail naar keuze bestellen met je bonnetje. Eens binnen lijkt het wel of je in een gigantisch zwart geschilderd pakhuis binnenstapt. Luide discomuziek weerklinkt er door de geluidsinstallatie tot het showgedeelte aan de beurt is. Plots verschijnen jongedames in traditionele Thaise klederdracht die hun beste beentje voorzetten. Ook de huiskatoy mag even zijn ding komen doen. Daarna is het de beurt aan de coyote danseressen die zeer snel de lont aan het vuur steken. Verwacht er géén horden buitenlanders, X-Zyte wordt vooral bezocht door de Thais zelf. En dat weerspiegelt zich in de muziekkeuze, voornamelijk Thaise disco, en dat gaat na een tijdje wel vervelen...Je vindt X-Zyte op Third Road nabij de Buffalo Bar


Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!