Inhoud blog
  • weetje
  • waar speelt hij in
  • idee's
  • interview met orlando bloom
  • beleve it
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondvraag / Poll
    vind je orlando bloom mooi ??
    ja super mooi
    hij is mooi
    dat valt wel mee
    orlando wie
    eigenlijk nie
    eeeeeiiiiiiiiiii nee
    Bekijk resultaat

    beste orlando site in the world
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Wow, wat is het snel gegaan met Orlando Bloom! Enkele jaren geleden kende niemand hem, maar die tijd is voorbij. Dankzij The Lord Of The Rings-trilogie en Troy werd hij een superster

    orlando bloom
    de mooiste orlando site
    13-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weetje
    orlando bloom vind zijn personage in de nieuwe pirates of the carribean te braag

    13-08-2006 om 14:23 geschreven door orlando lover  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (16 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waar speelt hij in

    Selectieve filmografie Orlando Bloom

    Pirates Of The Caribbean 3 (2007)
    Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest (2006)
    Elizabethtown (2005)
    Kingdom Of Heaven (2005)
    Haven (2004)
    Troy (2004)
    The Calcium Kid (2004)
    The Lord Of The Rings: The Return Of The King (2003)
    Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl (2003)
    Ned Kelly (2003)
    The Lord Of The Rings: The Two Towers (2002)
    Black Hawk Down (2001)
    The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring (2001)
    Wilde (1997)

    13-08-2006 om 14:19 geschreven door orlando lover  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (11 Stemmen)
    08-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.idee's
    hellooo.
    hebben jullie meer info over orlando bloom
    stuur op en wie weet komt het wel op mijn site

    08-03-2006 om 20:37 geschreven door orlando lover  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    06-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.interview met orlando bloom

    weet je dat orlando bloom 2 jaar geleden van zijn dak is gevallen
    hij hadzijn rug gebroken hij had geluk hij had dood of verlamd kunnen zijn

    06-03-2006 om 21:07 geschreven door orlando lover  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beleve it
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    geloof het dit is orlando bloom
    this is real treu

    06-03-2006 om 20:14 geschreven door orlando lover  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)


    Archief per week
  • 07/08-13/08 2006
  • 06/03-12/03 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Startpagina !

    Over mijzelf
    Ik ben sofie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam softijs.
    Ik ben een vrouw en woon in brussel (belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 28/09/1995 en ben nu dus 25 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: orlando bewonderen.



    Een interessant adres?

    orlando bloom site

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!